astro content

Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 50

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op gebied van liefde komt er storende planetaire energie aan. Daar dien je mee op te passen, omdat je partner zich verwaarloosd kan voelen. Er is zelfs een groot conflict mogelijk. Omdat je aantrekkelijk bent, kun je wel aandacht van anderen krijgen en dat kan een valkuil zijn. Laat je niet teveel verleiden, omdat dit dan helemaal vervelend voor de relatie is. Zondag t/m maandagmiddag kun je wel eens wat minder energie hebben en doe je er goed aan voldoende te slapen om hier mee om te gaan. Je kunt het wel fijn vinden om tijd met je partner of gezin door te brengen.

Maandagavond t/m donderdagmiddag ben je graag bij familie en zal je niet koud zijn, maar ook niet overlopen van romantische gevoelens naar je partner. Je dient te bedenken waarom dit is. Het wordt voor de liefde dus niet echt een positieve tijd en er wordt aangeraden om de oorzaak hiervan uit te zoeken. Donderdagmiddag t/m zaterdag zal er in de liefde nog steeds weinig verandering zijn, maar je kunt wel wat sympathieker en zachter naar je partner en andere geliefden zijn. Hopelijk kun je na zaterdag meer romantische energie ervaren.

Singles
De planetaire energie geeft een verwarrend gevoel bij de single. Je hebt aan de ene kant veel zin om zakelijk te presteren en weinig behoefte aan een serieuze relatie. Aan de andere kant ervaar je ook wel een drang waarin je zin hebt in spanning en erotiek. Dit kan ervoor zorgen dat je verward raakt, door tegenstrijdige gevoelens. Omdat een Schorpioen deze week spirituele energieën oppakt, zal je zeker voldoende aandacht krijgen. Er wordt aangeraden je niet te bescheiden op te stellen en er lekker van te genieten als je de kans krijgt. Blijf eerlijk en ga geen dingen beloven die je niet waar kunt maken. Op zondag en maandag zal je waarschijnlijk weinig met liefde bezig zijn. Zondag zijn er zakelijkheden die tijd nodig hebben en maandag kun je je minder fit voelen.

Dinsdag t/m donderdag ben je vooral op familie en vrienden gericht. Er is dinsdag kans op een spannend contact. Vrijdag en zaterdag is er een erotische energie, waarvan je vooral vrijdagavond gebruik van kan maken. Heb je die kans ga dan wel daten en avontuur opzoeken. Ouderen of mensen die niet weg gaan, kunnen sociale media gebruiken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Het is belangrijk dat je evenwicht weet te vinden tussen lichaam en geest. Je mentale vermogens zijn sterk met je lichamelijke gesteldheid verbonden. Aangezien je een zeer sterk intuïtief vermogen hebt, kun je veel emoties en gevoelens van mensen overnemen. Deze kunnen, als je ze niet goed weet te verwerken, problemen geven bij je gemoedstoestand. Soms is het belangrijk om je af te sluiten. Veelal kun je dat het best doen door je helemaal af te zonderen van mensen die een negatieve invloed op je hebben. Je kunt je dan beter richten op mensen die energie geven, omdat die juist positief beïnvloeden. Wat betreft diëten doe je er verstandig aan te eten wat je wilt. Door je actieve geest en drang om veel te bewegen, verbrand je al veel. Zolang je niet overdrijft, maakt het dan niet uit welke voedingsstoffen je inneemt, zolang ze maar geen negatief effect op je mentale lichaam hebben. Zorg dat je niet teveel koffie en alcohol drinkt en nicotine kun je beter helemaal vermijden. Eiwitten en koolhydraten heb je nodig om op te laden als je fysiek actief bent geweest. De komende tijd kunnen gevoelens op en weer schommelen. De opaal zorgt voor vredelievende energieën en de topaas stimuleert je intelligentie.

Carrière en financiën
Deze week ligt de energie op je carrière en financiële zaken. Je hebt een goed geheugen en kunt alles bereiken wat je wilt. Voordeel zal zijn dat je veel meer in staat bent om op een effectieve en adequate manier te handelen. Je hebt veel energie om door te gaan en zal prima met deadlines kunnen werken. Mensen zullen graag met je samenwerken, ook al ben je nog wel eens wat scherp in je bewoordingen en kun je soms vergeten dat je in teamverband dient te werken. Financieel kun je veel verdienen of in ieder geval plannen maken om later veel te verdienen. Zondag t/m maandagmiddag is een prima tijd voor zakelijke contacten, het doen van grote en kleine inkopen en bureauwerk. Dit laatste verdient niet je voorkeur, maar als je er aan kunt verdienen, zal je gemotiveerd zijn.

Let maandag op dat er energie is, die voor kleine gezondheidsproblemen kan zorgen. Maandagavond t/m donderdagmiddag is een prima periode om huidige taken af te ronden. Verder denk je veel na over de toekomst en wat je kunt bereiken. Er wordt aangeraden te bekijken of je met een studie kunt starten. Donderdagavond t/m zaterdagmiddag ben je minder met financiën bezig. Je bent creatief en hebt plezier in wat je doet. Je kunt zaterdag gebruiken voor klusjes. Ook kun je goed samenwerken en zijn er mensen die je helpen.

Overzicht van de week voor alle tekens (Periode van warmte, intense emoties en bedrog)
Er is een krachtige spirituele trilling die over de Aarde komt als gevolg van Mars, die deze maand in Vissen verblijft. Ook de sensuele, romantische Venus zal tot aan het begin van januari erg veel energie bieden. Daardoor zal er niet alleen in de liefde veel moois zijn, maar kunnen mensen ook op financieel en materieel gebied geluk ervaren. Let op dat er dan ook aan het begin van de maand veel mensen zijn die neigen naar het verlangen om rijk te worden of allerlei dingen te kopen. Omdat er ook misleidende energie rondwaart, zijn er echter mensen die op een oneerlijke wijze aan geld willen komen. Daarom is de kans op bedrog, inbraak en overvallen groter. Beveilig jezelf en neem gepaste maatregelen. Je moet er rekening mee houden dat deze energie de hele maand blijft. Heb je dus plannen om met de feestdagen weg te gaan, zorg er dan voor dat je huis goed beveiligd is of dat je vertrouwde mensen op je huis laat passen.

Voor relaties zal de kosmische energie over het algemeen een diep niveau bieden, waardoor er ook verlangen is om liefde met mensen in je omgeving te delen. Aan het begin van de week zal Mercurius voorwaarts in de Schorpioen bewegen en een driehoek vormen met Chiron in de Vissen. Daarnaast zal de Maan in de nuchtere Steenbok bewegen. Mensen zullen zondag en maandag over het algemeen nuchter en praktisch met oplossingen omgaan. Let op dat er vanaf maandagavond verandering in de energie komt, omdat de Maan door de eigenzinnige Waterman gaat reizen. Emoties zullen door mensen stromen, waardoor je beter weg kunt blijven bij mensen met een negatieve inslag. Richt je liever op betrouwbare en geliefde mensen. Vanaf woensdag zal Mercurius in de Boogschutter reizen en daar tot januari blijven. Deze energie kan mensen onrustig maken, waardoor ze de neiging hebben plannen te maken om er met de feestdagen op uit te trekken. Ook kunnen er andere ideeën en plannen zijn, die over het algemeen opwinding en avontuur geven.

Er zal op donderdag en vrijdag een relaxte energie zijn als gevolg van de Maan in de Vissen. Veel mensen zullen dan een deken van rust ervaren. Intuïtie, romantiek, diepere slaap en veel liefde onderling kunnen het gevolg zijn. Zaterdag is de energie weer intenser. Aangezien veel mensen dan hun kerstinkopen doen, wordt er een kosmische waarschuwing gegeven. De intense energie kan namelijk agressie geven, waardoor de kerstboodschap vergeten kan worden. Heb je de kans dan wordt aangeraden juist donderdag en vrijdag de belangrijkste aankopen te doen. Je kunt de zaterdag gebruiken om de liefde bij vertrouwde mensen op te zoeken. Overigens kan zondag de 16de een veel betere energie bevatten. Er is dan een veel warmere energie van Venus, Saturnus en Mars, waardoor mensen die dag wel de kerstgedachte kunnen voelen.



Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-0147(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer




door Medium Moon
Hogere transformatie 2019
Wat je wil zal gebeuren, inzichten in zelfliefde zonder twijfel. Ja dat is waar ik voor ga mijn lieve bellers. Lees meer




door Medium Angelica
Jaarreading 2019!!! Of Jaarlegging
Ook benieuwd naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou en leg Lees meer




door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer




door Medium Angelica
Relatie problemen of nieuwe liefde?
Bel mij.
Ik kijk voor u! Lees meer




door Medium Marja
ROUW IS DE ACHTERKANT VAN LIEFDE!
ROUW!
Rouw is de achterkant van Liefde.
Heb je een verlies gehad? Kort of lang geleden?
Verlies kan op Lees meer




door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer




door Medium Silvia
Emailconsult en chat
Goed nieuws! Ik ben niet alleen bereikbaar per telefoon maar kan ook een email consult voor je doen, wel graag met foto Lees meer




door Medium Fanny
Dromen
Dromen
Bij dromen laten wij de boodschappen van het onbewuste doordringen in het bewuste leven. De droom helpt de mens om zijn Lees meer




door Medium Jory
Jaarprognose by Jory
Lieve mensen; Uit je geboortecijfers kan heel wat informatie gehaald worden. Op basis daarvan kan ik een jaarprognose Lees meer




door Medium Shirley
Metafysische oefening tegen vermoeidheid.
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best even Lees meer




door Medium Angelica
Even uit balans in deze warme zomer?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer




door Medium Marja
Liefde kun je leren!
Wist je dat Liefde een werkwoord is!
Liefde kun je leren!
Wil een relatie goed lopen, dan vraagt dit inspanning en Lees meer




door Medium Jolijn
JOLIJN EVEN AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb wat Lees meer




door Medium Moon
Gronden, in jouw basis chakra.
De zon komt en gaat het licht ja lieve bellers het licht. Aub moge wij licht voelen. Moge moeder aard ons Lees meer




Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent optimistisch en sociaal. Daardoor ga je graag met mensen om en zullen ook zij het leuk vinden met jou te zijn. Er zijn voorspellende dromen die je de weg wijzen, maar dan moet je ze onthouden. Je hebt het gevoel dat er een prettige tijd aankomt en kunt genieten van je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op gebied van liefde komt er storende planetaire energie aan. Daar dien je mee op te passen, omdat je partner zich verwaarloosd kan voelen. Er is zelfs een groot conflict mogelijk. Omdat je aantrekkelijk bent, kun je wel aandacht van anderen krijgen en dat kan een valkuil zijn. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Net als vorige week zal de nadruk in het begin van de week liggen op de zakelijke aspecten van het leven. Je bent echter ook sympathiek en liefdevol en alhoewel je minder tijd hebt, zal je wel voldoende aandacht aan je partner schenken. Je vindt het fijn met je partner te Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt in principe een relaxte week vol warmte en leuke activiteiten. Je bent ambitieus en kunt je werk geregeld tijd geven. Je zult zeker voldoende tijd hebben om aan je partner en andere geliefden te besteden. De spirituele energie zorgt dat je een rustig en vertrouwd Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week van mogelijkheden en liefde. Overigens kunnen kansen meer op financieel gebied liggen, maar dan wel voor verbeteringen aan je privéleven. Je bent temperamentvol en sympathiek, waardoor mensen graag bij je zijn. Ook je partner geeft veel aandacht. Let Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een prima week, waarbij de energie op erotiek en romantiek gericht is. Let op dat de energie wat wisselvallig is, waarbij je sympathiek en liefdevol kunt zijn, maar op een andere dag juist weer hard en afstandelijk. Tracht evenwicht te vinden, omdat het voor een partner Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal vanaf de 1ste een romantische energie zijn, die in de relatie voor leuke momenten zorgt. Je vindt het belangrijk om er aantrekkelijk uit te zien, waardoor je er goed aandoet jezelf te verwennen. Dat zal ervoor zorgen dat je partner kriebeltjes voor je voelt, als die dat Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een relaxte week worden, waarbij de liefde tussen jou en je partner veel goede energie kan ontvangen door een mooie planetaire invloed. Er is niet alleen in de liefde veel mogelijk, maar ook vriendschappen zullen positieve energie ontvangen. Het is belangrijk dat je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zijn deze week vertragingen en misleidingen, maar uiteindelijk zal je gelukkig zijn. Wel zal je naast liefde geregeld op financieel gebied actief zijn. Omdat je dit doet om het voor jou en je partner/gezin beter te maken, zal dit geen problemen geven. Je bent in je vrije tijd Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is nog steeds een periode om rustig aan te doen, dan zal je veel geluk vinden. Heb je een goede relatie, dan zal die alleen maar warmer en intiemer worden. Is de relatie minder goed, dan moet je opletten voor misleiding en misverstanden. Zondag t/m maandagochtend is geschikt Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
De planetaire energie zal op gebied van je privéleven positieve energie bieden. Daardoor kan je veel tijd aan je partner, familie of vrienden besteden. Het is een week om te bedenken wat je in de toekomst van de relatie verwacht. Dit kan betekenen dat je er achter komt Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is deze week een krachtige energie, waardoor je effectief met de liefde omgaat. Je partner kan hier van profiteren, omdat je zeker niet besluiteloos bent en weet wat je wilt. Je komt zeker over en hebt erg veel passie om geregeld van erotiek te genieten. Let op dat je soms Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Tweelingen

Liefde en relaties
Je hebt deze maand veel geluk in de liefde als gevolg van de kosmische positie die Venus inneemt. Huidige relaties kunnen versterkt worden en je zult veel liefde ervaren. Het is echter een minder goede periode voor nieuwe relaties, tenzij het een minder serieuze relatie is, die op erotiek Lees meer


Weegschaal

Liefde en relaties
Het wordt op gebied van liefde een gelukkige maand voor de Weegschaal. Je moet opletten dat je niet te overdreven met romantiek omgaat. Heb je een liefdespartner, dan wil je teveel nadruk leggen op saamhorigheid in je relatie en dan kun je bezitterig overkomen. Ben je single en verliefd, dan kun Lees meer


Maagd

Liefde en relaties
Het wordt voor de Maagd geen vervelende of saaie maand als het om de liefde en sociaal contact gaat. Het zal een maand zijn, waarin je op een evenwichtige wijze in het leven staat. Hierdoor zal je niet veel negativiteit en problemen uitlokken. Zijn ze er wel, dan ben je in staat ze adequaat en Lees meer


Ram

Liefde en relaties
December is een maand om empathie en sympathie bovenaan te stellen. Je kunt wel eens de neiging hebben om aan te vallen, maar dat zal je echt niet nodig hebben. Laat je positieve kant zien en toon liefde en passie. Heb je een relatie, dan dien je niet altijd te vertrouwen op mensen die zeggen Lees meer


Leeuw

Liefde en relaties
De Leeuw is gek op passie en erotiek, maar romantiek zal niet altijd even belangrijk zijn. Je kunt mensen wel eens flink storen met deze opvatting. Er wordt aangeraden om te doen wat je voelt en je niet anders voor te doen. Het gaat uiteindelijk om wie jij bent en niet degene die anderen perse Lees meer


Steenbok

Liefde en relaties
Er kunnen momenten zijn dat het in de liefde niet lekker loopt. Je zult hier energie en tijd aan kwijt zijn. Je zult deze maand goed naar intuïtie en voorspellende dromen moeten luisteren. Echter, dit moet je niet overdrijven, omdat logica ook belangrijk zal zijn. Met name in conflicten of Lees meer


Vissen

Liefde en relaties
Vissen zullen over het algemeen een goed liefdesleven hebben. Maar zoals zo vaak kan het bij de Vis op mentaal gebied minder gaan. De Vis oogt stoer en sterk, maar innerlijk kan deze erg onzeker zijn. Omdat er deze maand veel spirituele energieën zijn, kan de Vis een sterke intuïtie Lees meer


Kreeft

Liefde en relaties
Het wordt een maand van behalen van liefdesdoelen. Je moet wel nadenken over hoe jij in het leven staat en wat je kunt doen om romantiek nog meer te voelen. Je moet er wel zelf een weg in vinden. Het heeft niet zoveel zin om het met anderen te bespreken. Alleen jij weet werkelijk wat er in jou Lees meer


Schorpioen

Liefde en relaties
Volg in december je eigen weg. Ben je single, laat je dan door niemand tegenhouden als je bepaalde dingen wilt doen, natuurlijk wel binnen geldende normen en waarden. Laat emoties zien, zoals jij je voelt en houd het leven in eigen handen. Lukt het niet om een nieuwe relatie op te starten, wees Lees meer


Stier

Liefde en relaties
Je bent prima in staat je eigen boontjes te doppen, maar laat kwetsbaarheden aan vertrouwde mensen zien. Vertrouwen in jezelf en anderen zal belangrijk zijn. Voor singles kan dit makkelijker zijn, omdat zij deze ruimte hebben, terwijl gebonden mensen de neiging hebben alleen hun partner te Lees meer


Waterman

Liefde en relaties
Je kunt aan het begin van de maand een onderbuikgevoel hebben. Dit maakt je onzeker en je kunt je dan minder op je gemak voelen, dan je normaal gesproken bij geliefden of vrienden kunt hebben. Misschien is dit gevoel reëel, omdat veel tekens last hebben van de retrograde energieën. Je Lees meer


Boogschutter

Liefde en relaties
Qua liefde is het een lastige maand, maar de kosmische energie kan jou helpen. Ben je gebonden, dan is het belangrijk je niet te snel te laten gaan als jij denkt dat je partner of anderen dingen zeggen of doen die jou kwetsen. Je kunt beter eerst kijken wat er gebeurt en dan pas een conclusie Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag