astro content

Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 13

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt moeite hebben met een partner die te actief is. Je hebt dan het gevoel dat deze wat overdrijft. Misschien doe je er goed aan die gevoelens los te laten en lekker te genieten van intimiteiten en liefde. Denk minder aan werk en meer aan romantiek. Maandag en dinsdag kun je te maken krijgen met eisen die je partner of anderen aan je stellen als het om liefde, vriendschap of familie gaat. Je doet er goed aan hier naar te luisteren, omdat die je erg veel goeds kunnen brengen. Woensdag en donderdag kan er een oude vriend in je leven komen, die een positieve invloed op de relatie met je eigen partner kan hebben. Donderdag en vrijdag zijn goede dagen om tijd aan je partner te besteden. Het zijn prima dagen voor toekomstplannen en ideeën om de relatie te versterken. Het weekend brengt uitdagingen met zich mee, waardoor jij en je partner een spannende, maar wel leuke periode meemaken.

Singles
Zondag kunnen er veranderingen zijn, die je leven een positieve boost geven. Je bent erg romantisch en liefdevol en dat zal je omgeving merken. Zorg wel dat je wat minder dominant moet zijn. Je hebt die neiging wel, maar wees daar nu wat losser in en geniet van mensen die even de broek aan hebben. Was je de laatste tijd al bezig met iemand, waar je gevoelens voor hebt, dan kan je de eerste dagen te maken hebben met eisen die wel wat serieuzer kunnen worden. Denk dus goed na of je verder wilt gaan of dat je toch kiest voor een losser contact. Woensdag en donderdag kan er een ex-partner terug in je leven komen en doe je er verstandig aan om er goed over na te denken. Er is een aanwijzing dat er een zeer goede energie hangt, waardoor er mogelijkheden zijn om tot elkaar te komen. Het weekend kan spannend zijn, door een uitdagende kosmische energie zijn, die mooie activiteiten kan brengen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Steenbokken zijn mensen die veel nadenken over normen en waarden van de maatschappij. Het zijn meestal conservatieve mensen die uitblinken in ambitie en geestdrift om iets in het leven te bereiken. Ze kunnen echter ook wel eens een depressieve gemoedstoestand hebben. Meestal zijn ze voorzichtig in het doen van zaken en het omgaan met financiën. Toch zijn Steenbokken geen saaie mensen. Het zijn prima entertainers en ze kunnen zeer onderhoudend zijn. Mannen zijn ambitieus om iets in het zakenleven te bereiken en vrouwen kunnen behalve ambities om te werken soms ook wel behoudend zijn. Je bent over het algemeen erg eerlijk en vindt het vreselijk als anderen dit niet zijn. De granaat is een steen die de komende periode veel energie kan geven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan je wel eens wantrouwend en egoïstisch zijn. Meestal lukt het, met een portie humor, er vanzelf wel weer uit te komen. Je bent iemand die gezellig kan kletsen, maar je ware gevoelens kun je moeilijk uiten. Je kunt dan wel eens met depressies te maken krijgen. De komende week dien je hier goed op te letten, door over gevoelens te blijven praten. Kun je dit, dan zal je je gevoel beter kunnen verwerken en heb je minder kans op depressies en verklein je hierdoor de kans op fysieke problemen.

Carrière en financiën
Zondag ben je minder met zakelijkheden of carrière bezig, dan je gewend bent. Dit komt, omdat de energie gericht is op sociale contacten en liefde en minder op zakelijke aspecten in je leven. Dat vind je zelf ook bijzonder, omdat je dit niet gewend bent. Je doet er goed aan zondag niet teveel dingen te doen en al helemaal geen belangrijke zaken te starten of beslissingen te nemen. Daar kan je beter op maandag mee starten. Er kunnen deze dag veel kansen zijn en niet alleen op je werk zelf, maar ook op financieel gebied. Er kunnen ontwikkelingen zijn, die veranderingen geven. Dinsdag en woensdag zijn geschikt voor het maken van plannen en om ambities kenbaar te maken. Voor het uitvoeren van deze zaken is het misschien te vroeg en doe je er goed aan eerst eens te onderzoeken wat er in de toekomst mogelijk is. Donderdag en vrijdag zijn geschikt voor financiën en het werken aan huidige projecten en taken. Zaterdag is geschikt om rustiger aan te doen en je meer te richten op je privéleven en de liefde.

Overzicht van de week voor alle tekens (de periode van de 2de Volle Maan van maart )
Zondag zal de Maan vooral emoties losmaken. Afhankelijk van hoe emotioneel sterk mensen zijn, kunnen ze zowel met ups als downs te maken krijgen. Let op dat je je emoties niet teveel los laat, maar jezelf blijft controleren als je het moeilijk hebt. Maandag en dinsdag zal de energie een stuk relaxter zijn, doordat de Maan in de Leeuw komt. Mensen zijn vriendelijk, enthousiast en zeer passioneel. Samenwerking zal goed verlopen en sociale contacten zullen over het algemeen een mooie energie krijgen. Ook kunnen mensen veel in hun carrière bereiken. Venus en Uranus zullen woensdag een prettige en vriendelijke energie delen. Het is een prima dag voor vriendschappen en om zelfs meer aandacht aan je privéleven te besteden dan aan je carrière. Donderdag zal een lastige dag worden, omdat de Zon en Saturnus conflictueuze energie delen. Mensen kunnen dan wat meer moeite hebben om actief te worden. Er is zelfs een grote kans op fysieke kwalen. Het is dan ook verstandig om je wat meer te richten op minder intensieve taken. Beter kun je grote projecten en zware werkzaamheden uit stellen. Vrijdagmiddag zal de Maan in de Weegschaal reizen en beweegt de intense en sexy Venus in de Stier. Venus en de Stier hebben een innige band met elkaar, waardoor er in de romantiek veel goeds te bespeuren valt. Zaterdag de 31ste zal de Maan om 14:37:47 vol aan de hemel staan.

De Volle Maan, in de Weegschaal, is zeer krachtig als het om emoties en intuïtie gaat. Omdat ook de Ram invloed uitoefent, worden mensen niet alleen uitgedaagd om actie te ondernemen, maar ook gemotiveerd en versterkt om ook daadwerkelijk actief en efficiënt handelingen uit te voeren. De Maan zal dan ook de verbindende factor zijn om kosmische energieën te bundelen. De retrograde Mercurius en de Maan ondersteunen bij het zoeken naar balans tussen individualiteit aan de ene kant en een groepsgevoel aan de andere kant. Mars en Saturnus storen elkaars energie, waardoor mensen impulsief en ongeduldig kunnen zijn. Ook hier kunnen Mercurius en de Maan voor balans zorgen, zodat je de rust kunt vinden. Tenslotte kan de Maan voor spirituele energieën zorgen, waardoor je op hoger niveau veranderingen toe kunt passen. Deze kunnen je leven een positieve boost geven om dingen te kunnen veranderen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-0147(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Lindes
kwetsbaarheid en soulmates
Beste mensen

Vroeg of laat ontmoeten soulmates elkaar, want ze hebben dezelfde schuilplaats.

Misschien is Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg online vandaag!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je Lees meer
door Medium Angelica
Sparring moment
Weet je het even niet neer?
Heb je inzicht nodig?
Een andere positieve kijk?

Ik geef je de handvatten en tools om het Lees meer
door Medium Angelica
LIEFDESenergie
Vanuit je Hart en met Liefde bereik je je Doel(en).

Samen kunnen we in jouw consultgesprek kijken hoe jij jouw hart en Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Voor vandaag heb ik een dagkaart getrokken
Een hele mooie.
De Lastkorf
Soms Lees meer
door Medium Angelica
Voorspellingen 2018 hoe verder
Lieve Bellers
Voor 2018 zijn er mensen die mij nu al gebben verteld dat mijn voorsoellingen zijn Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen,
Na lange tijd ben ik eindelijk terug. Ik ben er voor al jullie vragen en bekommernissen en ben een Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Moon
Tijd voor te gaan staan in jouw kracht.
Vandaag de dag staat de gemiddelde mens zijn mannetje goed. De vrouw en man die de hoge energie Lees meer
door Medium Simone
Invloed van Jupiter op alle tekens
Jupiter in Schorpioen en de invloed van Jupiter voor alle tekens
(Liefs van Simone box 0252)

9 Lees meer
door Medium Angie
E mail consulten, sms en chat van Angie
Lieve bellers; ik werk al een tijdje hier en sta jullie graag met heel veel liefde te woord!
ik Lees meer
door Medium Moon
Leven in geluk en vrede door wijsheid.
"Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren", zei Loesje al.
Piekeren is de verkeerde kant Lees meer
door Medium Simone
Eerlijkheid en juiste intenties
Lieve mensen,

Ik merk steeds vaker dat er vragen komen waar men maar 1 antwoord op wil horen. Helaas kan Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering zondag 6 aug
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij paragnosten live als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je voelt je zondag zorgzaam en wilt dat ook laten merken. Dit kan positief zijn, als je dit op een open en vriendelijke manier doet. Echter, ben je te bezitterig, dan voelt je partner zich teveel opgejaagd. Dit kan ook gelden voor vrienden en familie. Maandag t/m woensdag hangt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
In het weekend ben je vooral met zakelijke aspecten bezig, zoals het opknappen of schoonmaken van je huis of andere dingen die moeten gebeuren. Ook familie zal veel tijd in beslag nemen. Je voelt je zondag erg fijn en dit heeft een positieve invloed op je relatie. Het zal dan Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt zondag een uitstekende emotionele energie, die ervoor zorgt dat je beste eigenschappen naar buiten komen. Het is dus een prima dag om met geliefden door te brengen. Je hebt maandag zin om je partner flink in de watten te leggen met een leuk geschenk. Doe dit echter Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent krachtig en dominant, maar wilt niet veel op de voorgrond treden. Toch wordt aangeraden om de eerste dagen wel naar voren te komen. Je hebt veel passie en romantiek in je en mag deze best wel laten zien. Met name zondag t/m woensdag is uitstekend geschikt om leuke Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt moeite hebben met een partner die te actief is. Je hebt dan het gevoel dat deze wat overdrijft. Misschien doe je er goed aan die gevoelens los te laten en lekker te genieten van intimiteiten en liefde. Denk minder aan werk en meer aan romantiek. Maandag en dinsdag kun Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het weekend t/m het midden van de week ervaar je een krachtige energie. Deze kan ervoor zorgen dat je leven op een prima manier geleid kan worden. Je bent magnetisch en mensen vinden het leuk om met je af te spreken. Tegen je partner kan je erg eerlijk over gevoelens zijn en Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag op romantiek gericht en doet er alles aan het je partner naar de zin te maken. Je voelt inspiratie om van alles te bedenken om later in het jaar te doen. Dit kunnen zelfs grote plannen zijn, die veel impact op de relatie hebben. Let op dat de energie t/m woensdag Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat zondag en maandag open voor energie van anderen en dit zorgt dat je je lekker op kunt laden. Let op dat je je richt op positieve mensen, plekken en situaties. Je kunt namelijk ook energetisch leeg gezogen worden als er negativiteit is. Je bent in staat om orde in je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt de romantiek aan het eind van de vorige week misschien opgespaard. Deze kan je er op zondag uit laten komen en je kunt daar flink van genieten. Het is een prima dag om er samen met je partner op uit te trekken. Deze energie zal je t/m woensdag bij je dragen, waardoor Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag doe je er goed aan je meer te richten op rust en ontspanning. Het is een prima weekend om er lekker met je partner op uit te trekken en aandacht te geven aan dingen waar jullie al een tijd niet aan toegekomen zijn. De positieve gevoelens uit het weekend kun je zeker t/m Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent de 1ste dagen van de week emotioneel en dit stoort je. Je weet niet goed wat je wilt, waardoor dit ook naar je relatie door kan werken. Je kunt namelijk wel eens wisselvallig zijn, omdat je humeur te wensen overlaat. Je doet er goed aan ontspannende activiteiten in te Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag heb je een gat in je hand en wil je het liefst veel geld uitgeven. Op zich natuurlijk niet erg. Je mag jezelf best lekker verwennen. Praat hier wel met je partner over. In een relatie is het natuurlijk belangrijk om er afspraken over te maken. Maandag t/m woensdag zal er Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag