astro content

Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 12

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal goed zijn deze twee dagen ook met vrienden af te spreken, omdat dit voor je gemoed positief kan zijn. Dinsdag t/m donderdag is er een spannende en erotische energie, waardoor je veel wilt vrijen en je je partner wilt verwennen met allerlei cadeautjes en andere verwennerijen. Het zal in ieder geval een prima periode zijn om de relatie te verdiepen. Je bent ongekend actief en zeer liefdevol en warm. Vrijdag en zaterdag zijn over het algemeen relaxte dagen, waarbij je vooral vrijdag wel eens jaloers kunt zijn, maar je deze meestal wel snel weet te overwinnen. Trek er lekker met je partner op uit en zoek romantische activiteiten op.

Singles
Zondag en maandag kunnen verrassend zijn, omdat er iets op je afkomt wat je niet verwacht. Je moet dit wel opzoeken. Trek er dus op uit, maak een date of ga met vrienden op pad. Er zijn aanwijzingen dat je dan een grote kans op deze verrassing hebt. De kans op een relatie is echter klein, omdat je toch wel afstandelijk kunt zijn. Kom je iemand tegen, dan ben je gericht op een vaste relatie. Dinsdag t/m donderdag gaat dit helemaal veranderen en zal je veel erotische energieën ervaren. Kom je dan iemand tegen, dan zal je waarschijnlijk meer gericht zijn op seks en spanning dan op iets serieus en vast. Je bent actief en doet er van alles aan om iemand in je bed te krijgen. Ook al zal dit meer voor mannen gelden, toch zullen vrouwen deze behoefte ook voelen. Ze gaan er wel voorzichtiger mee om. Vrijdag en zaterdag zijn warme romantische dagen. Omdat je ook wel op sociale contacten gericht bent, zal je meer naar vrienden toetrekken, zodat je minder tijd en energie hebt om een levenspartner te vinden.

Mentale en fysieke gesteldheid
De week zal gekenmerkt worden door de Volle Maan. Deze maanstand wordt gezien als de Maan van de Dood, waarbij er bepaalde dingen verdwijnen, maar er ook nieuwe dingen zullen ontstaan. Het zal op gebied van emoties, bewustzijn, onderbewustzijn en fysieke gezondheid een periode zijn, waarbij we op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing. We zullen met ons gedrag geconfronteerd worden en merken dat we niet met de harde wereld mee willen gaan. We zullen merken dat we meer naar anderen kijken dan naar ons eigen gedrag. Bedenk dat je je hiervan distantieert en jezelf onder de loep neemt. Neem de juiste stappen om je op verschillende gebieden te bezinnen hoe je beter in het leven kunt staan. Gebruik deze periode om eens stil te staan bij al het leed in de wereld en wat de mens zichzelf en anderen allemaal aandoet. Zorg er niet alleen voor dat jij jezelf sympathiek ontwikkelt, maar help ook je omgeving. Wanneer we met zijn allen trachten om een betere wereld te creëren zullen we zeker in staat zijn om een behoorlijke duit in het zakje te doen. Deze week moeten Stieren alert zijn op hun dominante karakter, waarbij het niet erg is om de leiding te nemen. Houd dit echter wel in balans door anderen de kans te geven om hun mening en ideeën te kunnen geven. De zucht naar geld en macht dienen deze week onder de loep genomen te worden. Je kunt namelijk niet alleen zelf dwangmatige gevoelens ervaren, maar ook anderen in de war brengen. Je zult merken dat je veel relaxter bent als je waarden zoals menselijkheid en liefde nastreeft. Je hebt de neiging lui of futloos te zijn en dat verhelp je niet met passieve hobby’s en activiteiten. Beweeg je te weinig, dan kan je spijsverteringssysteem in de war raken. Ga lekker sporten, de vrije natuur en laat de auto en het openbaar vervoer links liggen en stap op de fiets. Het zal meer energie en kracht geven.

Carrière en financiën
Zondag ben je afstandelijk en filosofisch. Je denkt veel over het leven en andere mensen na. Je vraagt je af wat je zou kunnen doen om je te ontwikkelen. Er wordt aangeraden niet teveel risico te nemen als er een aanbieding of mogelijkheid komt. Daar kun je beter mee wachten tot volgende week. Er wordt voor de hele week aangeraden je niet te richten op wereldse zaken of activiteiten van andere collega’s of zakelijke contacten. Uiteindelijk gaat het om jezelf en dat zal belangrijker zijn. Wel is het belangrijk je charme te gebruiken om dingen voor elkaar te krijgen. Je kunt maandag of dinsdag het best vrij nemen, omdat je humeur niet al te sterk is. Daardoor kun je nog wel erg moeilijk tegen de omgang met mensen. Woensdag en donderdag zijn prima dagen om te functioneren. Je kunt dan beter met mensen omgaan en zal adequaat en efficiënt met werk omgaan. Vrijdag en zaterdag kun je je prima profileren, waardoor je kansen krijgt om te ontplooien. Leidinggevenden en andere belangrijke mensen kunnen gecharmeerd van je zijn. Ben je eigenbaas, dan kun je nieuwe zakelijke contacten aantrekken. Er wordt wel aangeraden om niet over een nacht ijs te gaan en jezelf steeds een spiegel voor te houden.

Overzicht van de week voor alle tekens (Periode van fysieke en mentale reiniging)
Mercurius draait retrograde in Vissen en blijft daar tot de 28ste. Hierdoor zal het qua communicatie een spannende periode zijn, omdat Mercurius mentale en analytische krachten biedt. De Vissen zorgt dat mensen nog steeds intuïtief zijn. Het blijft dus een periode om over het verleden na te denken. Dit kan voor sommigen betekenen dat ze over hun privéleven nadenken, maar anderen zullen met het zakelijke deel van het leven bezig zijn. Er wordt aangeraden deze week minder met technologische zaken bezig te zijn. Ga eens bij mensen langs in plaats van te appen of te mailen. Stap eens weg bij de televisie of de computer en doe een leuk gezelschapsspel met geliefden. Heb je kinderen, dan is het een prima tijd om samen leuke dingen te doen. In principe is dit iets wat je natuurlijk altijd moet doen, maar laten we er nu eens nadruk op leggen. Met Venus, tot de 26ste in de Waterman, is het een prima tijd voor nieuwe vriendschappen en het aangaan van groepsactiviteiten. Ben je eenzaam en heb je weinig mensen in je leven, dan is het een goede week om actief op zoek te gaan. Zondag zal de Maan in de Leeuw reizen en dit is een prima energie om met vrienden en familie door te brengen. Helemaal natuurlijk, omdat ook Venus invloed heeft en dus erg veel liefde kan bieden. Woensdag de 21ste zal de Volle Maan om 02:43:00 aan de hemel verschijnen. Omdat deze nu in de Weegschaal beweegt, is het een tijd om je zowel mentaal als fysiek te reinigen. Het is een ook periode, waarin je op moet letten, omdat het een wisselvallige periode is, die veel goeds, maar ook problemen kan brengen. Het zal van de 19de t/m de 23ste belangrijk zijn om te organiseren en efficiënt bezig te zijn. Dit kan voor sommigen erg makkelijk zijn. Merk je dat je er moeite mee hebt, dan doe je er goed aan om er hard mee bezig te gaan. Let op Uranus. Deze reist in de Stier en dit is ongunstig. De Stier is stabiel en zoekt naar zekerheid. Uranus is onvoorspelbaar en zorgt dat mensen impulsief reageren en handelen. Daardoor kan er verandering optreden. Ga je hier ordelijk en vol zelfvertrouwen mee om, dan kunnen deze je leven verrijken.

De Volle Maan zal ervoor zorgen dat mensen sociaal zijn en de Weegschaal dat mensen graag luxe willen leven. Daardoor zullen mensen op moeten letten dat ze niet teveel geld uit gaan geven. De retrograde Mercurius, in de Vissen, zal in een lijn staan met de mentale Neptunus. Dit is een ideale combinatie om intuïtief in het leven te staan. Dit zal voor sommige mensen, die liever op ratio vertrouwen, lastig worden, omdat er dan een innerlijke strijd kan ontstaan. Anderen zullen juist een versterking van hun gevoelens ervaren en het fijn vinden juist naar hun intuïtie te luisteren. Zij moeten echter weer opletten niet te zweverig te worden. Het zal dan ook het best zijn evenwicht te vinden tussen ratio en intuïtie. Zorg er in ieder geval voor dat je in de gaten houdt wat fantasie en wat realiteit is. Het zal een week worden, waarin mensen gevoelens krijgen, maar wel in staat moeten zijn om hun ratio te gebruiken. Neem jezelf dus onder de loep en gebruik deze week om bepaalde dingen van jezelf te veranderen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,70/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,25/min)

Blog

door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Moon
Hogere transformatie 2019
Wat je wil zal gebeuren, inzichten in zelfliefde zonder twijfel. Ja dat is waar ik voor ga mijn lieve bellers. Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading 2019!!! Of Jaarlegging
Ook benieuwd naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou en leg Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Angelica
Relatie problemen of nieuwe liefde?
Bel mij.
Ik kijk voor u! Lees meer
door Medium Marja
ROUW IS DE ACHTERKANT VAN LIEFDE!
ROUW!
Rouw is de achterkant van Liefde.
Heb je een verlies gehad? Kort of lang geleden?
Verlies kan op Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Maandhoroscoop

Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag