astro content

Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 38

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op Mercurius aan het begin van de week voor storing in de communicatie kan zorgen. De meesten komen hier goed doorheen, maar mensen die het samen al moeilijk hadden, kunnen een groot conflict krijgen. Gelukkig bieden Jupiter en Uranus wel veel energie, waardoor je er over het algemeen wel mee om kunt gaan. Na woensdag zal Mercurius een positieve verbinding aangaan met Venus in de Weegschaal. Dit biedt veel kracht en spiritualiteit. Jupiter reist daarbij ook op een gunstige wijze door jouw liefdessector. Daardoor kunnen jij en je partner wat betreft liefde sterker naar elkaar toegroeien. Je bent serieus en vindt het dan ook erg belangrijk elkaar voldoende aandacht te geven. En dan niet alleen wat betreft erotiek en warmte, maar ook op geestelijk niveau. Jullie zullen elkaar dan ook goed begrijpen en voor elkaar klaarstaan. Toch ervaar je erg veel passie en beleef je de liefde intens. De beste tijd voor liefde zal dus in het 2de deel van de week zijn. Je geniet om samen met je partner liefde te verkennen en experimenteert om ervaringen op te doen. In de liefde wil je wel je vrijheid behouden.

Singles
Jupiter zal een vrij heftige energie geven doordat deze door de Boogschutter reist. Hierdoor zal je niet veel over het verleden nadenken, maar ben je gericht op de toekomst. Je bent wel serieus als gevolg van de energie van de retrograde Uranus. Hierdoor zal je niet snel toehappen als iemand je probeert te versieren. Je wilt er eerst achter komen of je iets aan jezelf dient te veranderen, maar ook wie je vooral niet in je leven toe wilt laten. Je laat alleen mensen toe die werkelijk een verbetering in jouw leven zijn en in staat zijn een vaste relatie aan te gaan. Mercurius zal storende energie aan de Vis bieden. Dit maakt je besluiteloos, waardoor je in het begin van de week beter niet moet hopen op een geschikte persoon. Vanaf het midden van de week zal je je veel meer voor de liefde openstellen, maar nog wel voorzichtig zijn. Toch zal je wel intense emoties ervaren, waardoor je de drang krijgt om de liefde in je leven te halen. Met name Mars en Pluto geven een krachtige, romantische energie. Het weekend is dan ook geschikt om er op uit te trekken en te bekijken of er een waardevol persoon op je pad komt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagnacht t/m dinsdagmiddag reist de Maan door de Ram. Je moet opletten dat je onrustig kunt slapen. Daarbij kan je geregeld dromen en zal je ook wel eens je bed uit moeten, omdat je blaas erg actief is. Aan de andere kant zal je alsnog geestelijk in staat zijn flexibel om te gaan met eventuele problemen die er op kunnen treden. Let op dat hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen ontstaan of erger worden. Je doet er goed aan relaxt te blijven en te zorgen dat je overdag de tijd neemt voor wat extra pauze of zelfs om een uurtje je ogen dicht te doen. Dinsdagmiddag zal de Maan naar de Stier verhuizen en daar tot donderdagavond blijven. Deze energie kan ons soms wat onzeker maken en op die momenten kunnen er mensen zijn, die onrustig worden. Er wordt aangeraden jezelf te vertrouwen en niet teveel de strijd met anderen aan te gaan. Over het algemeen kun je bij bekenden wel lekker in je vel zitten. Deze dagen kunnen mensen vooral te maken krijgen met ziektes door het wisselvallige weer. Verkoudheid, allergieën en zelfs griep kunnen optreden. Donderdagavond laat zal de Maan naar de Tweeling reizen. Dit is een periode van herstel en oplossen van eventuele problemen. Veel mensen zijn speels en in staat dingen met een glimlach op te lossen. Je moet wel opletten dat er deze periode problemen met de zenuwen kunnen zijn en er ook meer kans is op problemen met de longen. Mensen met chronische ziekten kunnen er wat meer last van hebben, waardoor er aangeraden wordt geregeld naar buiten te gaan, te letten op kledingkeuze en op te letten met zwaar werk of te intensieve sporten.

Veel mensen zullen zich emotioneel voelen en het gevoel hebben dat ze iets aan de wereld moeten doen. Bedenk dat dit kan, want uiteindelijk zullen de goede krachten overwinnen. Jij kunt hierbij je sterkste krachten gebruiken, zoals je fantasievolle gedachten, empathisch vermogen, helderziende gave en spirituele vermogens. Je hebt altijd door hoe mensen zich voelen en weet ogenblikkelijk als iemand hulp nodig heeft. Je vindt het vreselijk om mensen te zien lijden en tracht altijd om deze voor hen te verzachten. Dit kan mensen zachter maken en laten inzien dat het fijner is om positief in het leven te staan. Zowel fysiek als mentaal ben je daardoor topfit. Je zou er voor kunnen kiezen om eens een lekkere massage te nemen.

Carrière en financiën
Het eerste deel van deze week komen er krachtige planetaire energieën op je af, onder andere door de. expansieve Jupiter in de Boogschutter. Deze zorgt ervoor dat je prima met problemen om kunt gaan en in staat bent om obstakels te verwijderen. Ook Mars, in de Maagd, geeft erg veel energie. Het is een snelle week, waarbij je een harmonie met anderen nastreeft. Je bent echter ook wel eens uitdagend naar anderen en dat wordt niet altijd gewaardeerd. Je hebt sterke ambities en wilt veel succes behalen en als je dan in staat bent om contacten goed te houden, zal dit je veel meer brengen. Let dus op dat de energie zo sterk is, dat je de neiging hebt bepaalde doelen nog niet af te ronden. Je kunt dan wel eens de neiging hebben om met nieuwe zaken te starten en dat is dan niet zo verstandig. Geduld zal dus een schone zaak zijn om ervoor te zorgen dat je overzicht houdt bij dingen waar je mee bezig bent. Het 2de deel van de week zullen Mercurius en Venus in de Weegschaal erg veel kracht bieden, waardoor je op een empathische wijze met mensen omgaat. Je bent erg diplomatiek en in staat mensen te motiveren om zichzelf te ontwikkelen. Woensdag is vooral een dag om veel succes te behalen en belangrijke beslissingen te nemen, omdat Saturnus ervoor zorgt dat jij je kunt focussen op datgene wat belangrijk voor je is. Dit wordt donderdag nog eens versterkt door Mars en Pluto die een gunstige energie delen. Daardoor zal je niet alleen fysiek erg sterk zijn, maar ook mentaal. Zaterdag kan nog wel eens wat lastiger zijn, omdat Jupiter en Neptunus gezamenlijk een negatieve energie in je los kunnen maken.

Overzicht van de week voor alle tekens (loslaten van het verleden en kijken naar de toekomst)
Jupiter reist door Boogschutter en geeft mensen motivatie de zomer achter zich te laten en te bekijken wat er in de toekomst mogelijk kan zijn. Daardoor zijn er zeker kansen om op veel gebieden veel te kunnen bereiken. Dit kan zijn in de liefde, studie, je werk, bij sociale contacten en nog meer gebieden. Hierbij wordt Jupiter geholpen door de retrograde Uranus, die ervoor kan zorgen dat je bepaalde zaken uit het verleden los kunt laten om met frisse moed verder te kunnen. Nog meer kracht komt er vanuit Mars in de Maagd, die een verbinding aangaat met andere planeten. Daardoor is er een harmonieuze energie onder veel mensen, maar kan er ook uitdagende energie zijn. Er is veel in het leven mogelijk, maar er kan door intense krachten ook het een en ander misgaan. Over het algemeen zullen pieken en dalen in evenwicht zijn en zal Pluto veel kracht bieden om dingen uit het verleden anders te gaan doen en meer succes te behalen.

Zaterdag zijn Mercurius en Venus het gebied van de Weegschaal in gegaan en dit geeft diplomatieke energie, waardoor er in relaties tussen mensen veel moois gebeurt. Mercurius zorgt dat mensen makkelijk met elkaar omgaan, waarbij er minder ruimte is voor conflicten en andere negatieve omgangsvormen. Venus zorgt dat mensen soepeler zijn in het ondersteunen van elkaar. Ze zullen zich minder afzetten en meer interesse naar elkaar tonen. Dit zal in je zakelijke leven zijn, maar ook in liefde en bij sociale contacten. Het is een prima week om je talenten te ontdekken, mocht je nog niet helemaal weten wat je precies wilt. Zowel Mercurius als Venus bieden veel creativiteit. Dit kan op gebied zijn van muziek, schilderen of andere kunstzinnige vormen. Het begin van de week is de Ram voor de meeste tekens erg actief en wordt aangeraden geregeld fysiek bezig te zijn of lekker de natuur in te gaan. Vanaf woensdag zal Saturnus, in de Steenbok, voorwaarts bewegen. Hierdoor zijn mensen in staat bepaalde zaken, die vanaf mei voor problemen of vraagtekens zorgden, achter zich te laten en meer naar de toekomst te kijken. Veel mensen zullen zich richten op hun carrière, sociale contacten en liefde. Omdat Saturnus een standvastige energie biedt, zullen veel mensen in staat zijn op disciplinaire wijze in het leven te staan, maar is persoonlijke vrijheid ook erg belangrijk. Donderdag zal de intense Mars een driehoek vormen met Pluto en dit geeft veel kracht. Let op dat er ook flink wat agressie en dominantie kan zijn. Blijf deze periode relaxed en ga niet teveel de strijd met mensen aan. Dat leidt alleen tot ellende. Over het algemeen zal dit lukken en zullen de meesten niet teveel problemen geven. Vrijdag is overigens een fijne, positieve dag als het gaat om sociale contacten. Zaterdag zullen Jupiter in de Boogschutter en Neptunus in de Vissen tegenovergestelde energie brengen. Daardoor staan actie en reactie tegenover elkaar en zullen mensen het moeilijk vinden om dat te kiezen wat het best bij ze past. Het is een dag om even wat gas terug te nemen en vooral te trachten om negativiteit weg te laten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,70/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,25/min)

Blog

door Medium Shirley
Spiritueel groeien
Wat is precies spiritueel groeien?
We denken vaak dat we aan onszelf horen te werken, ieder heeft zijn/haar eigen Lees meer
door Medium Shakira
Aan alle moeders
Een dagje te laat maar niet minder goed bedoeld, aan alle mama's een fijne, mooie moeder dag gewenst.

Lieve Lees meer
door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Vissen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op Mercurius aan het begin van de week voor storing in de communicatie kan zorgen. De meesten komen hier goed doorheen, maar mensen die het samen al moeilijk hadden, kunnen een groot conflict krijgen. Gelukkig bieden Jupiter en Uranus wel veel energie, Lees meer


Boogschutter

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Jupiter en Uranus zullen veel kracht bieden, waardoor je op liefdesgebied warm en sympathiek bent. Je wilt dromen nastreven en hebt veel fantasie om je partner op een leuke manier het hoofd op hol te brengen. Je bent enthousiast en zal je partner graag naar Lees meer


Leeuw

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie van Mercurius en Venus, die beiden door de Weegschaal reizen, zorgen ervoor dat je op gebied van communicatie en liefde erg open bent. Je wilt graag veel met je partner babbelen over serieuze zaken, maar zeker ook over luchtige onderwerpen. Je vindt Lees meer


Ram

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je je onrustig voelen en vraag je jezelf af of je op de goede manier bezig bent. Het zal een prima periode zijn om bepaalde problemen te elimineren en je partner op liefdevolle manier tegemoet te treden. De retrograde Uranus zorgt Lees meer


Weegschaal

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie van Jupiter is erg gunstig, maar ook een aantal planeten die door jouw teken reizen, zullen je veel bieden. Je vindt het fijn om jezelf te verwennen door middel van nieuwe kleding, lichamelijke activiteiten en een nieuwe look. Je wilt opvallen en Lees meer


Stier

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Jupiter zal veel invloed hebben, omdat deze nog steeds door Boogschutter reist. Je prikkelt je partner om leuke dingen te doen en bent erg enthousiast, waardoor deze niet snel zal weigeren. Mercurius en Venus reizen door de Weegschaal, waardoor je charmante Lees meer


Tweelingen

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zal deze week een krachtige planetaire energie op je afkomen, waardoor je de liefde na wilt streven en het ook fijn vindt om deze met je partner te delen. Jupiter, in de Boogschutter, kan jou echter wel eens teveel energie geven, waardoor je emoties niet altijd Lees meer


Kreeft

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Jupiter reist door de Boogschutter en deze kracht brengt liefde in je naar boven. Je kunt je op emoties en je intuïtie concentreren en piekert minder. Dit betekent niet dat je erg impulsief bent, maar dat je liefdevoller bent in contact met je partner. Omdat Lees meer


Schorpioen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een krachtige week voor de Schorpioen als gevolg van al de passie en het avontuur wat je van de planeten krijgt. Het zou niet goed zijn als je alleen maar de passie zou krijgen, omdat je dan te intens voor een partner zou zijn. Mercurius en Venus reizen Lees meer


Steenbok

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het begin van de week kent een vliegende start als het om de liefde gaat wat opvallend genoeg door de Boogschutter komt. Je wilt tijd aan je partner besteden en doet er van alles aan om leuke activiteiten te bedenken. Vooral zondagavond t/m dinsdag zijn hier Lees meer


Maagd

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een bijzondere week doordat Jupiter en Uranus een krachtige energie bieden om voor nieuwe kansen te gaan. Daarbij zullen Mercurius en Venus vanaf het midden van de week positieve energie geven. Hierdoor kan je vertrouwen grotendeels herwonnen worden en zal Lees meer


Waterman

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mercurius zal tot en met woensdag flink wat invloed hebben, doordat je op communicatief gebied erg open bent en je daardoor geregeld het contact met je partner zoekt. Omdat Jupiter en Mars veel passie bieden en Venus veel liefde, wil je ook geregeld fysiek Lees meer


Maandhoroscoop

Boogschutter

 

Overzicht voor de Boogschutter
Er zijn aanwijzingen dat je vorige maand niet altijd positief was, omdat er veel werk was. Het plein dat Venus en Jupiter vormen zal de 2de zorgen voor een duidelijke omslag. Je zult anders in het leven staan en er zijn veranderingen mogelijk. Zorg dat je Lees meer


Leeuw

 

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste zal de driehoek tussen Mercurius en Uranus zorgen dat je op geestelijk gebied openstaat voor vernieuwing. Er zijn spannende emoties en interessante mogelijkheden om de maand op leuke wijze te starten. Je staat open voor verandering en eventuele negatieve gedachten kun Lees meer


Ram

 

Overzicht van de maand
Je bent deze maand over het algemeen vrolijk en enthousiast en sympathiek naar anderen. Je doet alles om het mensen naar de zin te maken. De 1ste merk je wel dat je emoties zwaar kunnen zijn, waardoor je moeite hebt de maand op te starten. Je kunt te maken krijgen met Lees meer


Kreeft

 

 

Overzicht voor de Kreeft
De maand september is geschikt om na te denken over de onrust die je voelt. Al vanaf de 1ste dag van de maand denk je na over je fysieke en mentale gesteldheid, maar ook over andere zaken in je leven. Er wordt aangeraden hier wel iets mee te doen en de onrust Lees meer


Vissen

 

Overzicht voor de Vissen
Je start de maand op een intellectueel sterke wijze, waarbij je er goed aandoet om wat orde in je zaken aan te brengen. Kijk naar je administratie of ander papierwerk en los dingen op die vooruitgeschoven zijn. Blijf wel rationeel en zorgvuldig handelen. Je kunt de neiging Lees meer


Weegschaal

 

Overzicht voor de Weegschaal
Het leven van de Weegschaal kan deze maand prima in balans zijn. Wanneer je vandaag iets fout doet, zal je het morgen automatisch goed doen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het allemaal verkeerd zal gaan, omdat alles vanzelf weer goed zal komen. Het zal wel steeds Lees meer


Waterman

 

Overzicht voor de Waterman
Het is een maand met interessante mogelijkheden en contact met mensen. Dit komt vooral, omdat de driehoek tussen Venus en Saturnus zorgt dat je aantrekkelijk bent en je in staat bent op intellectuele en toch liefdevolle wijze met mensen om te gaan. Je zult zowel zakelijk Lees meer


Schorpioen

 

Overzicht voor de Boogschutter
Er zijn aanwijzingen dat je vorige maand niet altijd positief was, omdat er veel werk was. Het plein dat Venus en Jupiter vormen zal de 2de zorgen voor een duidelijke omslag. Je zult anders in het leven staan en er zijn veranderingen mogelijk. Zorg dat je Lees meer


Tweelingen

 

Overzicht van de maand
September kan voor de Tweeling een periode van verandering zijn. Het 1ste deel zal je gericht zijn op gezondheid. Je denkt veel na wat je kunt doen om op een fijne manier door het leven te gaan. Dit kan betrekking hebben op je eetpatroon, mentale gesteldheid en conditie. Met Lees meer


Stier

 

Overzicht van de maand
Mercurius straalt deze maand veel kracht over je uit, omdat die door de sympathieke Kreeft beweegt. Daardoor kun jij je deze periode veel beter uitdrukken en zal je zowel zakelijk als privé prima in staat zijn gevoelens en gedachten weer te geven. Misschien zal je niet altijd Lees meer


Steenbok

 

Overzicht voor de Steenbok
Aan het begin van de maand is er gelijk een prima driehoek tussen Mercurius en Uranus. Hierdoor zijn er mooie mogelijkheden en veranderingen die veel perspectief brengen. Je hoeft er niet eens veel voor te doen. Het komt allemaal vanzelf op je af, maar dat betekent niet Lees meer


Maagd

 

Overzicht voor de Maagd
De maand start met een driehoek van Mercurius en Uranus, waardoor er veel ambities zijn om iets in het leven te bereiken. Sterker nog, je kunt ambitieuze plannen hebben en er zijn veel mooie ideeën, die je uit kunt voeren. Het is dan ook zeker geen maand om af te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag