astro content

Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 22

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het lijkt een romantische week te worden, waarbij er een positieve energie is die de komende tijd voor veel mooie momenten kan zorgen. Je bent in de wolken en je partner kan hier profijt van hebben. Plan leuke dingen met je partner en andere geliefden. Dit zal jou veel mooie momenten opleveren. Zondag t/m dinsdag ben je creatief genoeg en bedenk je leuke dingen. Watermannen die kinderen hebben, kunnen veel geluk ervaren, die zich op een bijzondere manier uit. Let wel op dat er deze week vanuit je werk wat storingen kunnen zijn. Laat je werk het liefst buiten je privéleven. Dinsdagmiddag t/m donderdag ben je op communicatief gebied erg sterk en daardoor kun je je gevoelens goed uiten. Let op als je een partner hebt, die dit niet goed kan. Je hebt dan de neiging om de ander te overschaduwen. Denk goed na voor je iets zegt of bespreekt en geef de ander de ruimte. Vrijdag en zaterdag zijn erg relaxt met veel romantische energie. Je doet er goed aan leuke dingen te bedenken om samen te doen.

Singles
Je bent deze week zeer romantisch ingesteld en communicatief erg sterk. Daardoor weet je je goed te verwoorden. Je komt bijdehand over, maar dat vinden mensen meestal wel erg leuk, omdat je ook veel humor gebruikt. Zijn er conflicten of zeg je iets wat een ander stoort, dan ben je snel in staat hier een positieve wending aan te geven. Heb je kinderen, dan kan deze week zeer speciaal zijn, waarbij het geluk je toelacht. Let op dat het werk soms storend kan werken. Er kunnen problemen zijn, die je naar huis mee kunt nemen. Met name familie kan het dan soms zwaar te verduren hebben. Let zondag t/m dinsdagochtend op dat je collega’s of vrienden niet verward met erotisch contact. Er zijn aanwijzingen dat hier problemen uit voortkomen, die moeilijk op te lossen zijn. Dinsdagmiddag t/m donderdag is moeilijker door een misleidende energie. Let op dat er zelfs ruzies of geweld uit voort kunnen komen. Vanaf vrijdag is het echter een positieve tijd en dit straal je ook uit, waardoor er een grotere kans is op het krijgen van een nieuwe relatie.

Mentale en fysieke gesteldheid
De week begint met de Maan in Vissen en dit betekent dat ons lichaam kan rusten en er momenten van oplading zijn. Dat kan wel nodig zijn, omdat mensen last hebben gehad van vermoeidheid aan benen en voeten. Ook konden mensen meer last hebben van een kwetsbare maag. Dat zal nu verminderen, waardoor mensen zich veel actiever gaan voelen. Mensen die echter kwetsbaar zijn voor verslavingen, moeten opletten en dan niet alleen voor drugs en alcohol. Ook aan andere dingen kunnen mensen erg makkelijk verslaafd raken. Vanaf dinsdagavond beweegt de Maan in de Ram. Daardoor ben je fysiek actief, maar moet je opletten dat je emotioneel onder druk kan komen te staan. Dit geldt wel meer voor mensen die van nature moeite hebben hun emoties onder controle te houden. Veel mensen kunnen last van hoofdpijn hebben. Hierdoor doe je er goed aan stress te mijden, voldoende te slapen en voldoende frisse lucht in te ademen. Vanaf vrijdagochtend zal de Maan naar de Stier reizen. Dit zal vooral lastig zijn voor mensen, die intens in het leven staan. De Stier wil namelijk evenwicht brengen, waardoor keuzes van mensen ook weer kunnen zorgen voor twijfel of ze het goed doen. Fysiek gezien kunnen vooral de keel, oren en nekspieren kwetsbaar zijn. Vrouwen kunnen problemen met de menstruatie krijgen. Verder dienen mensen met een lage weerstand op te letten dat verkoudheid en zelfs griep terug kunnen komen. Door de actieve planeet Mars heeft de Waterman het echt nodig energie er uit te gooien. Met name je werk heeft er onder te lijden, maar dat is niet verstandig. Wanneer je werk er onder lijdt, voel je je toch niet prettig. Je neemt dan minder tijd voor goede maaltijden en eet teveel kant en klare voeding. Hierdoor eet je teveel zout en suiker, waardoor je zenuwen overbelast worden. Als gevolg hiervan kan je bloedsomloop verstoord raken. Zorg voor balans tussen pleziertjes en werk en eet gevarieerde voeding. Roken en alcohol kun je beter achterwege laten, omdat deze zorgen dat je bloed minder gezonde stoffen bevat. Op latere leeftijd kun je dan last van hart en lever krijgen. Verder doe je er verstandig aan veel met mensen om te gaan. Dit ontspant en geeft de kans om jezelf te uiten.

Carrière en financiën
Je bent creatief en inventief, waardoor er heel wat te beleven valt met jou in de buurt. Je weet wat je wilt en laat dit ook merken. Je bent intellectueel erg krachtig en kunt goed presteren. Het is een prima tijd voor educatie en verkrijgen van nieuwe kennis. Ook kun je gerust wat risico nemen, omdat er een gelukbrengende kosmische energie is. Let wel op dat je extraverte uitingen ook wel eens problemen op kunnen leveren, omdat sommige mensen hiertegen in de weerstand gaan. Er zijn discussies mogelijk, waarbij veel mensen met emoties hun mening verkondigen en jij rationeel blijft. Dit kan niet iedereen aan. Let dus op je woorden en denk steeds even na hoe je bepaalde dingen moet verkondigen zonder dat je mensen tegen je in het harnas jaagt. Zondag t/m dinsdagochtend is een prima periode voor koop en verkoop, de omgang met klanten en voor financiële besluiten en overeenkomsten. Let op, ga niet op iets hopen, waarvan je gelijk al weet dat het toch niet zal komen. Ook is het belangrijk dat je geen geld aan mensen leent, zelfs niet als het goede vrienden zijn. Alleen bij een liefdespartner of naaste familie kan je dit gerust doen. Dinsdagmiddag t/m donderdag is geschikt voor bureauwerk, zakelijke reizen, zakelijke contacten en het verzamelen van nieuwe kennis of informatie. Let op dat er een bedrieglijke energie kan zijn, waardoor er obstakels kunnen zijn. Let op valse berichtgeving, roddels of mensen die zeer agressief op jou kunnen reageren. Vrijdag en zaterdag zijn prima dagen voor werk met onroerend goed, reparaties en financiële zaken. Er is een veilige energie, waardoor er geen grote obstakels zijn.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van tegengestelde emoties en meningen.)
De Maan beweegt zondagochtend tot dinsdagavond in de Vis. Dit is een periode waarin mensen tot rust komen. Daardoor voelen ze minder energie om te werken of andere zakelijkheden te doen, maar op privégebied zal er juist meer energie zijn. Natuurlijk hebben we met verplichtingen te maken en daar kan het wel eens fout gaan. Het is prima om te ontspannen en je op te laden, maar niet als je dit overdrijft. Mensen hebben deze dagen meer de neiging met amusement bezig te zijn, dan zich te op belangrijke zaken te richten, die nu ook eenmaal moeten gebeuren. Er wordt dan ook aangeraden om evenwicht te vinden. Gebruik je vrije tijd om te ontspannen en de tijd dat je met andere zaken bezig bent om je te concentreren. In deze tijd van computers en telefoons hebben mensen erg veel de neiging om daar verslaafd aan te raken. Deze dagen kan dat nog meer zijn, waardoor je er op moet letten dit te voorkomen. Omdat de Vissen in staat is mensen meer empathie te geven, is er ook een voordelige kant aan deze energie. Het zijn dagen waarin mensen vriendelijk en empathisch op elkaar reageren. Het is dus van zondag tot dinsdagavond rond 20.00 uur een positieve tijd om sociale contacten en de liefde aandacht te geven. Wel zal elk mens anders op de energie reageren, afhankelijk van karakter, ervaring, leeftijd en teken.

Dinsdagavond zal de Maan naar de Ram verschuiven. Veel mensen gaan dan juist meer tijd aan hun carrière of andere zakelijkheden geven. De energie is erg intens en snel, waardoor sommigen moeite hebben hiermee om te gaan. Anderen kunnen juist weer genieten van de kracht die zij ervaren. De energie van de Ram is zo intens dat je wel moet trachten balans te vinden, zodat je niet alle energie in één keer eruit gooit. Je kunt jezelf dan emotioneel of fysiek opbranden. Gelukkig zal de energie weer snel aangevuld worden, maar het blijft toch oppassen. Woensdag en donderdag gaat de eveneens intense Mercurius snelle energie sturen. Daardoor zijn er niet te onderschatten uitdagingen. Houd in de gaten dat je voldoende tijd voor taken, besprekingen of andere zakelijke activiteiten houdt. De gezamenlijke kracht van de Maan en Mercurius zorgt er namelijk soms voor dat niet alles vlotjes en ordelijk zal verlopen. Venus zal donderdag en vrijdag voldoende kracht bieden, terwijl natuurlijk ook nog Mars aanwezig is, welke stabiliteit geeft. Daardoor is er voor mensen nog ruimte genoeg om na te denken hoe zij op een ordelijke wijze met hun verplichtingen om kunnen gaan. Let vanaf vrijdag op dat de Maan naar de Stier reist en dit kan spanningen meebrengen. Sommigen willen namelijk heel duidelijk naar veranderingen streven, terwijl anderen deze energie aangrijpen om juist behoudend te zijn. Dit kan onrust brengen, die het hele weekend invloed heeft. Onzekere mensen kunnen nu moeite hebben hun mening onder woorden te brengen, dominante mensen juist om anderen te begrijpen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(€0,70/min)

BE: 0902-12024(€1,25/min)

Blog

door Medium Shirley
Spiritueel groeien
Wat is precies spiritueel groeien?
We denken vaak dat we aan onszelf horen te werken, ieder heeft zijn/haar eigen Lees meer
door Medium Shakira
Aan alle moeders
Een dagje te laat maar niet minder goed bedoeld, aan alle mama's een fijne, mooie moeder dag gewenst.

Lieve Lees meer
door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode zeer spraakzaam en vindt het erg leuk om geregeld met je partner leuke dingen te doen of er op uit te trekken. Je komt verleidelijk over, waardoor je partner vaak gevoelens van trots kan ervaren. Ook ben je op erotisch gebied actief, waardoor je partner niets tekort Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot zeker eind juni ben je sensueel en gericht op erotiek. Je vindt het fijn je partner soms te verrassen met een spannende activiteit of andere leuke dingen. Je kunt onstuimig zijn en daar moet je wel mee opletten, omdat je partner dit te intens kan vinden. Dit heeft een averechts Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een fijne week, waarbij je de toekomst positief tegemoet treedt. Je bent optimistisch en populair, omdat mensen jouw branieachtige wijze van communiceren erg leuk vinden. Je bent geen mens van veel woorden, maar datgene wat je zegt, zal goedgekozen zijn. In de relatie kan er iets Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het erg belangrijk geregeld thuis te zijn en tijd aan je partner en gezin te besteden. Tot juni zal je dit gevoel sterk ervaren en zal er tussen jou en je partner een goede band zijn. Let wel op dat er ook gewaarschuwd wordt voor conflicten als emoties teveel meespelen. Merk je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze week op zakelijkheden gericht en bent financieel actief. Aan seks zal het je partner niet ontbreken, maar je zult op moeten letten dat je de romantiek niet vergeet. Je kunt een partner anders flink kwetsen. Ook kun je aantrekkelijk voor anderen zijn. Let dus op voor Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze week druk met werk, boodschappen en onderhoud van contacten. Let op dat je je partner hierbij niet vergeet en let op je humeur. Deze kan te wensen overlaten als je moe of druk bent. Wees relaxt en probeer altijd wat tijd vrij te houden voor je partner en andere geliefden. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent sensueel en spiritueel en daardoor sympathiek en warm naar anderen. Ook je partner kan veel fijne energie van je krijgen. Het is wel een week, waarin je veel met het leven, maar vooral de dood bezig bent. Dat maakt jou wel ondoorgrondelijk en dat kan voor een partner of anderen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet er rekening mee houden dat je de komende weken veel met je werk en andere zakelijkheden bezig bent. Daardoor kan de liefde in de verdrukking komen en problemen geven. Er wordt dan ook aangeraden er met je partner over te spreken en te zorgen dat jullie beiden weten waar je aan Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week liefdevol en sensitief, waardoor je goed met mensen opschiet. Je trekt makkelijk mensen aan, omdat je zeer sympathiek bent. Het is een week om jezelf zowel mentaal als fysiek op te laden. Je kunt nieuwe mensen ontmoeten en dit kan lastig worden als je partner jaloers Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot zeker eind juni ben je sensueel en gericht op erotiek. Je vindt het fijn je partner soms te verrassen met een spannende activiteit of andere leuke dingen. Je kunt onstuimig zijn en daar moet je wel mee opletten, omdat je partner dit te intens kan vinden. Dit heeft een averechts Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze week energiek en charmant en omdat je op een efficiënte wijze met zakelijkheden omgaat zal je meer tijd voor je partner en andere geliefden hebben. Toch zal de energie je gaandeweg de week steeds meer richting je carrière of andere zakelijkheden brengen. In de Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het lijkt een romantische week te worden, waarbij er een positieve energie is die de komende tijd voor veel mooie momenten kan zorgen. Je bent in de wolken en je partner kan hier profijt van hebben. Plan leuke dingen met je partner en andere geliefden. Dit zal jou veel mooie momenten Lees meer


Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht van de maand
Je neemt niet alleen jezelf onder de loep, maar ook conflicten, die je op kunt lossen. Je kunt wel eens denken dat dingen aan anderen liggen en minder aan jou. Kijk kritisch naar je eigen handelen. Je hebt de neiging conflicten te verergeren door er mensen bij te halen, die het met je eens Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Mei wordt voor de Waterman een prima maand, waarin problemen opgelost worden. Dit komt vooral, omdat Venus en jouw heersende planeet Neptunus een goede positie innemen. Daarnaast zal de Maan voor veel kracht zorgen. Daardoor heb je een sterke drang om bepaalde veranderingen in te voeren, Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
De dwergplaneet Eris maakt verbinding met de Zon, waardoor negatieve energie van Mars afgestoten wordt. Conflicten worden vermeden en problemen opgelost. Je bent zelfverzekerd en staat assertief in het leven. Het is een maand van goede veranderingen. Je dient relaxt en flexibel te zijn Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De Schorpioen krijgt veel kracht vanuit de heersende Mars. Je bent energiek en enthousiast en niet snel af te stoppen. Ook Uranus neemt een positieve positie in, waardoor er mogelijkheden zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Er wordt aangeraden voor jezelf duidelijk te maken wie wel Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Er komt een maand aan, waarin problemen verdwijnen. Soms moet je alle zeilen bijzetten, maar het zal vanzelf beter gaan. Wees niet bang om te zeggen wat je vindt. Je bent sterk genoeg en mensen zullen niet snel over grenzen gaan. Wat betreft relaties kan je krachtig en serieus in het leven Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Mei is een maand, waarin de Kreeft veel levenskracht heeft. Je bent empathisch en sympathiek en hebt niet alleen een krachtige, maar ook warme uitstraling. Overdrijf niet, omdat de kracht anders tegen je kan gaan werken. Werk je voor een baas, dan zal je vooral veel bereiken als Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Maan neemt een prominente rol in het leven van de Steenbok in. Vooral het 1ste deel van de maand kan er weerstand zijn en ben je wat lui. Je kunt je moeilijk op je werk te richten. Dit kan niet alleen zorgen dat je stilstaat, maar ook achteruitgang is dan mogelijk. Dit kan je echter Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Het is een fijne maand. Blijf wel bescheiden en neem zoveel mogelijk de middenweg. Wees dus niet te extreem bij wat je wel of niet wilt. Je bent op zich sterk en hebt veel zelfvertrouwen. Er wordt gesteld niet te impulsief te zijn en rationeel te handelen. Het is een maand, waarin je op Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Venus biedt een krachtige energie, waardoor er goede kansen zijn om je leven ten goede te laten keren. Daarnaast zullen de Maan en Neptunus je bijstaan. Deze kunnen helpen om energie van Mercurius, die minder gunstig voor jou is, te absorberen. Deze planeet kan angsten, frustraties en Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
De dwergplaneten Eris en Ceres werken voor de Boogschutter positief. Ze zullen activeren en zorgen dat veel tot een goed resultaat leidt. Er is veel kans op succes zowel in contact met mensen als in de activiteiten die je doet. Let op dat er flink wat mysterieuze energie in de lucht Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Jouw heersende planeet Mercurius zal samen met Venus en de Zon veel energie bieden. Het is een fijne maand om conflicten of andere problemen op te lossen en achterstallig werk af te ronden. Je dwingt bescheiden en sympathiek kansen af, zodat anderen je waarderen. Let op dat verkeerde keuzes Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Het is een maand, waarin je veel bereikt. Wil je een eigen bedrijf starten, doe dit dan alleen als je het gevoel hebt dat dit zin heeft. Heb je een eigen bedrijf, dan staan concurrenten je niet in de weg. Mensen die voor en met je werken, hebben grote bijdrage en zorgen dat je bedrijf goed Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag