astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 13

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt de romantiek aan het eind van de vorige week misschien opgespaard. Deze kan je er op zondag uit laten komen en je kunt daar flink van genieten. Het is een prima dag om er samen met je partner op uit te trekken. Deze energie zal je t/m woensdag bij je dragen, waardoor eventuele problemen op de achtergrond komen of zelfs helemaal opgelost worden. Je bent in staat je partner te verwennen en er is ook een harmonieuze energie, waardoor jullie automatisch tot elkaar aangetrokken worden. Erotiek en romantiek zullen deze periode dan ook sterk zijn. Daarnaast ben je ook zeer sociaal, waardoor je ook geregeld met mensen afspreekt. Donderdag en vrijdag hangt er een goede energie, maar dan ben je iets meer op de nuchtere en zakelijke kant van de relatie gericht. In het weekend zal je waarschijnlijk echt even gas terugnemen en wil je de rust opzoeken.

Singles
Je voelt je zondag en maandag speels en jeugdig en vindt het fijn om leuke activiteiten te plannen. Je bent flirterig en dat kan mensen aantrekken, maar ook afstoten. Overdrijf dus niet teveel en houd wel duidelijke grenzen aan. Tot en met woensdag zal het een sociale en relaxte periode zijn. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je makkelijk mensen aantrekt voor vriendschappen of zelfs voor de romantiek. Donderdag en vrijdag zal het verleden wat meer in je leven komen. Het kan een periode zijn, waarin je problemen uit het verleden oplost. Een ex-partner kan in je leven komen en er is best wel een kans dat er het een en ander uitgepraat kan worden. Is er geen ex-partner, dan zijn er altijd nog goede energieën om mensen, die je al een tijd niet gezien hebt, te bezoeken. Het weekend kan je emotioneel spanning ervaren. Je doet er verstandig aan er even aan toe te geven, door rust te zoeken en niet veel te plannen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Weegschalen staan bekend om hun diplomatieke karakter. Het zijn extraverte en charmante mensen, die het belangrijk vinden dat mensen zich aan geldende normen en waarden houden. Hierdoor kunnen ze zich, als dit in hun omgeving ontbreekt, terugtrekken uit het sociale leven. Toch zijn Weegschalen over het algemeen wel mensen die gevoelig zijn voor de behoeften van anderen en houden rekening met ze. Hun levensstijl is over het algemeen verfijnd, waarbij ze veel smaak hebben voor uiterlijk, eten en normen en waarden. Ondanks je vriendelijkheid kun je wel eens agressief worden en vooral als iemand over je grenzen gaat. Toch weet je dit meestal wel in te tomen, waardoor je negativiteit snel onder controle hebt. Je vindt eerlijkheid en stabiliteit erg belangrijk en bent deze week geregeld op zoek naar evenwicht. Je kunt soms weifelend optreden, maar komt meestal wel stabiel over. Anderen zien dit weifelende gedrag namelijk als analyserend en onderzoekend. De opaal is een steen die de komende periode veel energie geeft. Let op dat je mensen niet te vaak over grenzen laat gaan en geef aan wat je wel of niet tolereert. Dit zal je gemoed lucht geven, waardoor je zenuwstelsel sterker wordt.

Carrière en financiën
Zondag kun je voor een dilemma staan, waarbij je je afvraagt wat je kunt doen om ermee om te gaan. Deze kan op gebied van financiën, beslissingen of omgang met mensen liggen. Je hebt inzicht om een weg te vinden en uiterlijk maandag heb je duidelijke plannen. Er kunnen mensen, met ideeën zijn, die jou spanning geven. Er wordt aangeraden je niet al te behoudend op te stellen en open te staan voor dingen die buiten je comfortzone liggen. In principe geldt dit voor de hele week en doe je er verstandig aan om met een open vizier de wereld tegemoet te treden. Let op dat vooruitgang alleen geboekt kan worden als je ten eerste geduld hebt en ten tweede als je er rekening mee houdt dat risico’s ook soms voor tegenslagen kunnen zorgen. Met name het midden van de week kunnen er obstakels zijn, wees alert. Vraag ondersteuning en wees niet te trots. Donderdag en vrijdag kan het verleden parten spelen. Je hebt moeite bepaalde dingen los te laten en er kunnen conflicten met autoriteiten, leidinggevenden of klanten zijn. Het weekend is geschikt om iets nieuws te starten, kijk dus eens goed om je heen.

Overzicht van de week voor alle tekens (de periode van de 2de Volle Maan van maart )
Zondag zal de Maan vooral emoties losmaken. Afhankelijk van hoe emotioneel sterk mensen zijn, kunnen ze zowel met ups als downs te maken krijgen. Let op dat je je emoties niet teveel los laat, maar jezelf blijft controleren als je het moeilijk hebt. Maandag en dinsdag zal de energie een stuk relaxter zijn, doordat de Maan in de Leeuw komt. Mensen zijn vriendelijk, enthousiast en zeer passioneel. Samenwerking zal goed verlopen en sociale contacten zullen over het algemeen een mooie energie krijgen. Ook kunnen mensen veel in hun carrière bereiken. Venus en Uranus zullen woensdag een prettige en vriendelijke energie delen. Het is een prima dag voor vriendschappen en om zelfs meer aandacht aan je privéleven te besteden dan aan je carrière. Donderdag zal een lastige dag worden, omdat de Zon en Saturnus conflictueuze energie delen. Mensen kunnen dan wat meer moeite hebben om actief te worden. Er is zelfs een grote kans op fysieke kwalen. Het is dan ook verstandig om je wat meer te richten op minder intensieve taken. Beter kun je grote projecten en zware werkzaamheden uit stellen. Vrijdagmiddag zal de Maan in de Weegschaal reizen en beweegt de intense en sexy Venus in de Stier. Venus en de Stier hebben een innige band met elkaar, waardoor er in de romantiek veel goeds te bespeuren valt. Zaterdag de 31ste zal de Maan om 14:37:47 vol aan de hemel staan.

De Volle Maan, in de Weegschaal, is zeer krachtig als het om emoties en intuïtie gaat. Omdat ook de Ram invloed uitoefent, worden mensen niet alleen uitgedaagd om actie te ondernemen, maar ook gemotiveerd en versterkt om ook daadwerkelijk actief en efficiënt handelingen uit te voeren. De Maan zal dan ook de verbindende factor zijn om kosmische energieën te bundelen. De retrograde Mercurius en de Maan ondersteunen bij het zoeken naar balans tussen individualiteit aan de ene kant en een groepsgevoel aan de andere kant. Mars en Saturnus storen elkaars energie, waardoor mensen impulsief en ongeduldig kunnen zijn. Ook hier kunnen Mercurius en de Maan voor balans zorgen, zodat je de rust kunt vinden. Tenslotte kan de Maan voor spirituele energieën zorgen, waardoor je op hoger niveau veranderingen toe kunt passen. Deze kunnen je leven een positieve boost geven om dingen te kunnen veranderen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-0147(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Lindes
kwetsbaarheid en soulmates
Beste mensen

Vroeg of laat ontmoeten soulmates elkaar, want ze hebben dezelfde schuilplaats.

Misschien is Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg online vandaag!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je Lees meer
door Medium Angelica
Sparring moment
Weet je het even niet neer?
Heb je inzicht nodig?
Een andere positieve kijk?

Ik geef je de handvatten en tools om het Lees meer
door Medium Angelica
LIEFDESenergie
Vanuit je Hart en met Liefde bereik je je Doel(en).

Samen kunnen we in jouw consultgesprek kijken hoe jij jouw hart en Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Voor vandaag heb ik een dagkaart getrokken
Een hele mooie.
De Lastkorf
Soms Lees meer
door Medium Angelica
Voorspellingen 2018 hoe verder
Lieve Bellers
Voor 2018 zijn er mensen die mij nu al gebben verteld dat mijn voorsoellingen zijn Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen,
Na lange tijd ben ik eindelijk terug. Ik ben er voor al jullie vragen en bekommernissen en ben een Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Moon
Tijd voor te gaan staan in jouw kracht.
Vandaag de dag staat de gemiddelde mens zijn mannetje goed. De vrouw en man die de hoge energie Lees meer
door Medium Simone
Invloed van Jupiter op alle tekens
Jupiter in Schorpioen en de invloed van Jupiter voor alle tekens
(Liefs van Simone box 0252)

9 Lees meer
door Medium Angie
E mail consulten, sms en chat van Angie
Lieve bellers; ik werk al een tijdje hier en sta jullie graag met heel veel liefde te woord!
ik Lees meer
door Medium Moon
Leven in geluk en vrede door wijsheid.
"Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren", zei Loesje al.
Piekeren is de verkeerde kant Lees meer
door Medium Simone
Eerlijkheid en juiste intenties
Lieve mensen,

Ik merk steeds vaker dat er vragen komen waar men maar 1 antwoord op wil horen. Helaas kan Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering zondag 6 aug
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij paragnosten live als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent krachtig en dominant, maar wilt niet veel op de voorgrond treden. Toch wordt aangeraden om de eerste dagen wel naar voren te komen. Je hebt veel passie en romantiek in je en mag deze best wel laten zien. Met name zondag t/m woensdag is uitstekend geschikt om leuke Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent de 1ste dagen van de week emotioneel en dit stoort je. Je weet niet goed wat je wilt, waardoor dit ook naar je relatie door kan werken. Je kunt namelijk wel eens wisselvallig zijn, omdat je humeur te wensen overlaat. Je doet er goed aan ontspannende activiteiten in te Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag doe je er goed aan je meer te richten op rust en ontspanning. Het is een prima weekend om er lekker met je partner op uit te trekken en aandacht te geven aan dingen waar jullie al een tijd niet aan toegekomen zijn. De positieve gevoelens uit het weekend kun je zeker t/m Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
In het weekend ben je vooral met zakelijke aspecten bezig, zoals het opknappen of schoonmaken van je huis of andere dingen die moeten gebeuren. Ook familie zal veel tijd in beslag nemen. Je voelt je zondag erg fijn en dit heeft een positieve invloed op je relatie. Het zal dan Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag op romantiek gericht en doet er alles aan het je partner naar de zin te maken. Je voelt inspiratie om van alles te bedenken om later in het jaar te doen. Dit kunnen zelfs grote plannen zijn, die veel impact op de relatie hebben. Let op dat de energie t/m woensdag Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt de romantiek aan het eind van de vorige week misschien opgespaard. Deze kan je er op zondag uit laten komen en je kunt daar flink van genieten. Het is een prima dag om er samen met je partner op uit te trekken. Deze energie zal je t/m woensdag bij je dragen, waardoor Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt zondag een uitstekende emotionele energie, die ervoor zorgt dat je beste eigenschappen naar buiten komen. Het is dus een prima dag om met geliefden door te brengen. Je hebt maandag zin om je partner flink in de watten te leggen met een leuk geschenk. Doe dit echter Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je voelt je zondag zorgzaam en wilt dat ook laten merken. Dit kan positief zijn, als je dit op een open en vriendelijke manier doet. Echter, ben je te bezitterig, dan voelt je partner zich teveel opgejaagd. Dit kan ook gelden voor vrienden en familie. Maandag t/m woensdag hangt Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het weekend t/m het midden van de week ervaar je een krachtige energie. Deze kan ervoor zorgen dat je leven op een prima manier geleid kan worden. Je bent magnetisch en mensen vinden het leuk om met je af te spreken. Tegen je partner kan je erg eerlijk over gevoelens zijn en Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt moeite hebben met een partner die te actief is. Je hebt dan het gevoel dat deze wat overdrijft. Misschien doe je er goed aan die gevoelens los te laten en lekker te genieten van intimiteiten en liefde. Denk minder aan werk en meer aan romantiek. Maandag en dinsdag kun Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag heb je een gat in je hand en wil je het liefst veel geld uitgeven. Op zich natuurlijk niet erg. Je mag jezelf best lekker verwennen. Praat hier wel met je partner over. In een relatie is het natuurlijk belangrijk om er afspraken over te maken. Maandag t/m woensdag zal er Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat zondag en maandag open voor energie van anderen en dit zorgt dat je je lekker op kunt laden. Let op dat je je richt op positieve mensen, plekken en situaties. Je kunt namelijk ook energetisch leeg gezogen worden als er negativiteit is. Je bent in staat om orde in je Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag