astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 47

Liefdesrelaties
Het is een ingewikkelde week voor de Weegschaal, omdat er van alles op je pad komt en er ook nog eens storende energieën te bespeuren zijn. Tracht gelijk al in het begin van de week te zorgen dat jij en je partner hierover communiceren. Doe je dit namelijk niet, dan is er veel onbegrip en kunnen jullie conflicten krijgen, die niet nodig zijn. Let ook op dat er een ex-partner kan zijn, die ook nog wel eens vervelend kan zijn. Redenen te over om te blijven praten met je huidige partner, dan komen jullie er heus wel doorheen. Zondag kan er een probleem met je partner zijn en moet je alle zeilen bijzetten om dit niet te laten escaleren. Maandag t/m woensdag zal er meer rust zijn, maar is er minder tijd en ruimte voor liefde, Donderdag t/m zaterdag zal er meer kans zijn om momenten van liefde met elkaar te delen. Je bent romantisch en zeer sensueel en bent creatief genoeg om leuke dingen te organiseren en je partner flink te verwennen met cadeautjes, maar ook met erotische avontuurtjes.

Singles
Je bent deze week wat teveel met je werk bezig en vooral omdat je er alleen voor lijkt te staan. Je hebt wel collega’s en deze steunen je, maar in je privéleven moet je het toch alleen zien te doen. Vrienden kunnen er ook niet altijd voor je zijn. Positief is dat een ex-partner of een hechte vriend(in) in je leven terug kan komen, waardoor je weer wat meer het gevoel hebt dat je steun krijgt. Er wordt aangeraden om er goed over na te denken of hier een relatie uit voort kan komen of dat je het beter als vriendschap kunt houden. Dinsdag en woensdag zijn zeer goede dagen om toch eens bij familie langs te gaan en je gevoel te uiten. Donderdag t/m zaterdag zal een romantische periode zijn, waarbij er plezier, avontuur en erotiek kan zijn. Grijp deze periode aan om de liefde op te zoeken. Dit kan zijn door een ex-partner toe te laten, maar je kunt er ook lekker op uittrekken om nieuwe mensen te leren kennen. Hoe het ook loopt, er zal deze periode veel ruimte voor romantiek, spanning en erotiek zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je staat bekend als ijdeltuit, maar dit doe je niet op een vervelende manier, waardoor mensen deze eigenschap erg leuk vinden. Wanneer je echter een paar kilo teveel hebt, kun je wel eens in een dip raken en kan je ijdelheid verminderen. Je kunt dan besluiteloos worden en niet weten wat je nu moet doen om deze kwijt te raken. Je blijft dan uit stress eten en beweegt minder. Draai dit om, eet beheerst en ga meer bewegen. Je moet jezelf motiveren door bijvoorbeeld een foto te gebruiken waarop je jezelf aantrekkelijk vindt. Met deze foto kun je dan bekijken wat je zou kunnen veranderen. Wat betreft sport ben je niet iemand die graag in de sportschool komt, maar je zou bijvoorbeeld de auto kunnen laten staan en veel met de fiets gaan doen. In de pauze zou je lekker kunnen wandelen na de lunch. Laat zoete snacks staan en snoep verstandig met fruit. Let wel op dat je voldoende calcium eet, want je lichaam heeft de neiging om in het gezicht af te vallen, waardoor je er ouder uit gaat zien.

Carrière en financiën
Vanaf zondag komt er een periode aan van kleine taken en boodschappen die er nu eenmaal moeten gebeuren. Ook zullen er veel taken zijn om bureauwerk af te ronden. Sociaal gezien is het een week van zakelijke reizen en communiceer je veel met mensen. Er wordt aangeraden alle taken ook echt af te ronden, omdat er later dit jaar vertragende energieën zijn, die voor problemen kunnen zorgen. Let op dat je niet altijd even ordelijk bent en dan kunnen er nu al storende zaken gebeuren. Je kunt dan afspraken missen en mensen tegen je in het harnas jagen. Er wordt aangeraden mensen om hulp te vragen, omdat je er dan makkelijker doorheen komt. Over het algemeen ben je zondag en maandag erg krachtig en zal je al veel van je takenlijst afwerken. Dinsdag en woensdag is er vertragende energie, waardoor je minder effectief en daadkrachtig bent. Belangrijke taken of zware werkzaamheden kan je beter zondag en maandag of later in de week doen. Donderdag en zaterdag zijn daar ook geschikt voor.

Overzicht van de week voor alle tekens
Er zal deze week passie genoeg zijn, althans als mensen niet teveel willen. Overdrijft men dit, dan komen liefdesrelaties onder druk te staan. Niet alleen in de liefde, maar ook met familie en vrienden kunnen er problemen zijn, vooral met diegene waar men juist van houdt. Rond de 19de zal het geen periode zijn om reisjes of tripjes te maken of uit te gaan. Er wordt namelijk gewaarschuwd dat er een storende energie is, omdat Mars en Pluto elkaar uitdagen. Hier kan veel passie en intense opwinding uit voortkomen.

Dit kan positief zijn, maar dan moeten mensen hun emoties onder controle houden. Bepaalde tekens kunnen namelijk van nature ongeduldig zijn en dan zijn er situaties mogelijk, waaruit diverse negatieve zaken voort kunnen komen. Er kunnen dan ruzies of andere obstakels ontstaan, die moeilijk op te lossen zijn. Ook wordt gewaarschuwd dat negatieve energie voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Omdat deze niet altijd onder controle te houden zijn en plotseling optreden, kun je ze maar beter niet opzoeken. Er kan anders sprake zijn van geweld, ongelukken of ernstige aandoeningen. In principe zal deze energie tot de 23ste aanhouden, mede omdat Neptunus dan zijn retrograde beweging beëindigt.

Met deze beëindiging begint er namelijk een nieuwe cyclus waaruit een spirituele kracht voort kan komen. De intuïtie en het instinct van mensen zal dan versterkt worden. Daardoor kunnen veel tekens niet alleen privé goede zaken doen, maar ook zakelijk veel bereiken. Vooral de Waterman-Maan en de harmonie tussen Mercurius en Uranus bieden in de periode van de 24ste t/m de 26ste enorm veel kracht om in de carrière te kunnen presteren. Ook is het een prima periode voor het kopen van apparatuur of iets wat je al een tijdje wilde hebben. Er kan financieel veel bereikt worden, omdat mensen in staat zijn op een goede manier te handelen, waardoor je de week zeer nuttig kunt eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Moon
Tijd voor te gaan staan in jouw kracht.
Vandaag de dag staat de gemiddelde mens zijn mannetje goed. De vrouw en man die de hoge energie Lees meer
door Medium Simone
Invloed van Jupiter op alle tekens
Jupiter in Schorpioen en de invloed van Jupiter voor alle tekens
(Liefs van Simone box 0252)

9 Lees meer
door Medium Angie
E mail consulten, sms en chat van Angie
Lieve bellers; ik werk al een tijdje hier en sta jullie graag met heel veel liefde te woord!
ik Lees meer
door Medium Moon
Leven in geluk en vrede door wijsheid.
"Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren", zei Loesje al.
Piekeren is de verkeerde kant Lees meer
door Medium Simone
Eerlijkheid en juiste intenties
Lieve mensen,

Ik merk steeds vaker dat er vragen komen waar men maar 1 antwoord op wil horen. Helaas kan Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering zondag 6 aug
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij paragnosten live als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al Lees meer
door Medium Jolijn
Jolijn Afwezig deze week
Lieve allemaa!
Deze week ben ik afwezig.
Maar volgende week ben ik weer bereikbaar voor jullie!
Liefs Jolijn Lees meer
door Medium Moon
Onvoorwaardelijk liefhebben
Liefhebben, liefde in je hebben en geven.Onvoorwaardelijk en voor altijd, zonder tranen geen pijn maar vrede Lees meer
door Medium Mashenka
Bespiegeling
Het bereik van wat we denken en doen
Wordt begrensd door wat we niet opmerken
En omdat we niet opmerken
Kunnen we weinig Lees meer
door Medium Anne
Dalai Lama
Tempels zijn niet nodig,
ingewikkelde filosofieŽn
zijn niet nodig.
Onze eigen hersenen en
ons eigen hart zijn onze Lees meer
door Medium Anne
Een bezoek of telefoontje van een vriend kan heel helend voor je zijn.
Jij kunt op dezelfde manier helend zijn voor een vriend. Is er Lees meer
door Medium Mashenka
Ziel
Beschouw jezelf
als ziel met een lichaam,
in plaats van een lichaam
met een ziel.

Namastť Mashenka. Lees meer
door Medium Elvira
Jouw hart is een tuin
Lieve mensen,

Deze mooie teksten van Paul Solomon wil ik jullie niet onthouden. Hier zit zoveel wijsheid in. Het Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelaties
Afgelopen weken waren er turbulente energieën, waardoor er in de relatie mooie dingen gebeurden, maar je soms ook wel onder druk stond. Dat zal nu anders zijn, omdat er meer rust te bespeuren valt. Je bent toegewijd naar je partner en zal merken dat deze dit over het algemeen ook naar jou toe Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Het wordt een sociale periode, waarin er mensen op je pad komen, die je lang niet gezien hebt. Het is verstandig om een ex-partner niet teveel toe te laten, omdat dit voor problemen kan zorgen. Het is een week, waarin wensen uitkomen. Je bent optimistisch en liefdevol en zal populair zijn bij Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
De energie zal jou tot begin december zeer goed gezind zijn, omdat er een gunstige planetaire energie in jouw teken staat. Toch zal dit aan het begin van deze week even iets minder worden. Je bent minder charismatisch en meer met geld, bezittingen en erotiek bezig. Omdat je dit ook tegen anderen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Het wordt geen vervelende week als het om de romantiek gaat. Je krijgt voldoende warmte en kan deze ook aangrijpen. Er is echter één grote stoorzender en dat kan je gezondheid zijn. Het zal zeer belangrijk zijn om gezondheidsproblemen voor te zijn, door gezond te eten en je vooral ook Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
De energie die er deze week hangt, is niet bepaald positief te noemen. Je bent minder charismatisch en dat zal ook je partner bemerken. Er kan zelfs afstand tussen jullie zijn en dit zorgt voor problemen, zoals meningsverschillen of conflicten. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Het is een ingewikkelde week voor de Weegschaal, omdat er van alles op je pad komt en er ook nog eens storende energieën te bespeuren zijn. Tracht gelijk al in het begin van de week te zorgen dat jij en je partner hierover communiceren. Doe je dit namelijk niet, dan is er veel onbegrip en Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je dient er rekening mee te houden dat storende energieën zijn, die je voor kunt zijn door conflicten en problemen nu op te lossen. Dit kan gelden voor familie, vrienden, maar ook voor je partner. Het zal een hoop leed schelen als je nu schoon schip maakt. Ook moet je er rekening mee houden Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Je ervaart veel energie en ook je geluksgevoel zal verhoogd worden. Je voelt je daarom gelukkig en je kunt je zelfs verheugen op een langdurige periode van geluk en liefde. In je relatie kun je je fijn voelen en dit zorgt ervoor dat je mentaal en fysiek even op kunt laden. Je bent zeer optimistisch Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Het wordt een avontuurlijke week met romantiek en creatieve ideeën. Je hebt een sterk verlangen om je partner te verwennen en zal er ook wat geld voor over hebben. Let op dat de week niet goed begint, omdat er storende energie hangt. Daardoor zijn er zondag en in mindere mate maandag wel Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Er zijn veel zakelijkheden die op je wachten, waardoor je soms wel eens minder tijd hebt om aandacht aan je partner te besteden. Daardoor doe je er verstandig aan met beide benen op de grond te blijven staan, maar wees wel duidelijk naar je partner en anderen waar je geregeld mee omgaat. Het is Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Het 1ste deel van de week zijn er energieën, die je spirituele kant naar buiten brengen. Je ervaart een mysterieuze energie, maar gebruikt deze eigenlijk voor psychologische spelletjes met je partner. Je moet hier mee oppassen, omdat deze grote gevolgen kunnen hebben. Zondag kan er daardoor Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Op liefdesgebied zal je iets minder tijd hebben, omdat je carrière veel energie kost. Het zal belangrijk zijn om je partner hiervan op de hoogte te houden, zodat deze er rekening mee kan houden. Ga vooral niet eisen dat deze tijd voor jou vrijmaakt als jij even kunt, maar blijf reëel en Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
In de 1ste week vind je het fijn om met gelijkgestemde mensen door te brengen. Je voelt je dan veiliger en comfortabel, omdat je dezelfde interesses kunt delen. Toch wordt aangeraden uit je comfortzone te treden en je leven uit te breiden. Je kunt wel met mensen omgaan, die binnen jouw Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Er zal de 1ste dagen van de maand veel gebeuren, waardoor je het erg druk kunt hebben, wat voor stress en druk kan zorgen. Bedenk dat dit niet gunstig voor je uit kan pakken. Er wordt aangeraden om geregeld ontspanning te zoeken, voldoende te slapen en een gezonde levensstijl te Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Je bent iemand die het leven niet altijd positief waardeert. Je hebt een negatieve perceptie en het lukt je maar niet om hier vanaf te komen. Tracht je hier niet teveel van aan te trekken, omdat je een positieve kijk op jezelf hebt. Kijk niet teveel naar mensen, die jou storen, maar Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De maand start moeizaam op, waardoor de 1ste dagen uitdagend zijn. Je kunt bepaalde zaken zoals afspraken, beslissingen, afsluiten van contracten, vergaderingen en andere belangrijke zaken beter even doorschuiven. Je merkt vanzelf wanneer je er toe in staat bent en dat is eerder dan je Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Je kunt aan het begin van de maand moeite hebben mensen te accepteren en te waarderen. Daarbij vind je het moeilijk om mensen aan te geven dat je problemen hebt. Je moet vrienden en familie wel de ruimte geven om jou te ondersteunen. Juist zij kunnen advies en antwoord op Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Je kunt de maand moeilijk opstarten, omdat er misleidende energie op je afkomt. Met name op gebied van liefde en financiën kun je het lastig hebben. Je krijgt te maken met illusies en fantasieën, die ver buiten de werkelijkheid staan. Er wordt aangeraden wat meer op realiteit te Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De maand zal moeilijk starten, waardoor je uiteindelijk toch alleen maar op jezelf kunt vertrouwen. Het is belangrijk jezelf aandacht te geven, omdat je dan lekker in je vel zit en je dit dan ook uit kunt stralen. Benader mensen sympathiek en sensitief en toon vooral respect en waardering, Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De eerste dagen van de maand kun je problemen ervaren en is het niet verstandig ermee rond te blijven lopen. Het zal belangrijk zijn gevoelens met mensen te delen. Je zult merken dat dit oplucht en dat je vanaf de 4de lekkerder in je vel zit. Durf het aan om te zeggen wat je voelt. Mensen Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Het begin van de maand voel je je eenzaam en denk je dat niemand je begrijpt, terwijl jij het gevoel hebt dat je duidelijk bent. Het is belangrijk te analyseren of dit reëel is of omdat je niet lekker in je vel zit. Je kunt deze gevoelens t/m de 5de hebben. Zet je door die periode Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Je hebt het begin van de maand het gevoel dat mensen je tijd verprutsen met allerlei onzinnigheden. Je wilt nu eenmaal veel bereiken en hebt geen of weinig tijd om je daarmee bezig te houden. Je zult je dus goed in moeten spannen om hier een balans in aan te brengen. Natuurlijk is het Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Er is aan het begin van de maand energie, die jou erg enthousiast en speels maakt en die zeker een paar dagen aan blijft houden. Het is een periode van ontwikkelingen op gebied van vrienden, familie en liefde. Door je branieachtige maniertjes zal je mensen aantrekken, zowel in Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Je begint de maand op een fijne manier en bent verbaasd over de spannende energieën die je ervaart. Daardoor kun je je goede normen en waarden wel eens vergeten. Let er echter op dat je een stijlvol persoon bent en dat juist je gedrag ervoor kan zorgen dat je minder bereikt. Laat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag