0900 Mediums

0900 mediums bij Paragnostenlive

Paragnostenlive werkt met verschillende soorten consulenten, waaronder paragnosten, helderzienden, waarzeggers, tarotisten, astrologen en natuurlijk ook veel mediums. In dit artikel bespreken we het werk van onze 0900 mediums. Onze 0900 mediums onderscheiden zich van vele andere mediums, door hun zuivere en krachtige manier van mediumschap. Het is voor ons erg belangrijk dat de 0900 mediums op een eerlijke en betrouwbare manier met hun klanten omgaan. In dit artikel bespreken we het werk van onze 0900 mediums en gaan we wat dieper op hun vaardigheden in en datgene wat ze voor je kunnen betekenen.  Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of wil je contact met de hogere wereld, aarzel dan niet langer. Onze consulenten staat je graag te woord en willen je helpen. Naast onze 0900 mediums werken er ook vele andere mensen die paranormale gaven hebben. Op de website van Paragnostenlive kun je bekijken welke mogelijkheden wij bieden: www.paragnostenlive.nl

We bieden kwalitatief goede 0900 mediums en andere consulenten aan

Er werken verschillende soorten paranormaal begaafde consulenten via onze site. Deze mensen hebben ieder weer hun eigen talenten en vaardigheden en veelal zullen de consulenten meerdere vaardigheden aan elkaar koppelen. Zo kan een paragnost ook gebruik maken van astrologie, helderziendheid of een andere vaardigheid. Een paragnost kan echter nooit contact met overleden mensen of andere geestelijke entiteiten maken. Dit is gelijk ook het wezenlijke verschil tussen 0900 mediums en mensen met andere vaardigheden. Alleen mediums kunnen contact met entiteiten uit de hogere wereld maken. De andere consulenten, zoals paragnosten, helderzienden en waarzeggers kunnen dit niet. Zij maken gebruik van een verhoogd niveau van hun vijf fysieke zintuigen en het zesde zintuig. Mediums kunnen dus hogere entiteiten waarnemen en maken ook gebruik van de zes zintuigen. Om te garanderen dat we klanten datgene bieden wat we beloven, testen we nieuwe consulenten altijd uitvoerig en begeleiden we ze ook. We willen kwaliteit bieden en nemen geen genoegen met 0900 mediums die niet aan onze eisen voldoen. We trachten zoveel mogelijk te voorkomen dat we mensen aannemen die zich onterecht als 0900 mediums uitgeven.  We bieden immers al jaren uitstekende zorg aan onze klanten en dat willen we zo houden. Bij Paragnostenlive zullen we dus waar voor je geld geven. In het volgende gedeelte bespreken we wat richtlijnen, die we hanteren voor het aannemen van 0900 mediums. Overigens bedoelen we met 0900 mediums mensen die dus via de telefoon of de chat werken. Heb je vragen of problemen, dan raden we je aan om op www.paragnostenlive.nl te bekijken met welke consulent je zou willen spreken.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn enorm belangrijk

Geregeld worden 0900 mediums verward met mensen die heldervoelend, helderziend zijn of als paragnost werken. Ook waarzeggers worden wel eens gezien als medium. Zoals we al eerder stelden, is dit dus niet waar. Een medium kan hetzelfde als de anderen, alleen dan met gebruik van hogere entiteiten, zoals overleden mensen. We kunnen stellen dat 0900 mediums in staat zijn contact met de geestelijke wereld te maken en deze via de telefoon of chat in contact met een klant te brengen. Daarbij kun je denken aan contact met geesten, overleden mensen, geestelijke entiteiten, engelen en nog meer wezens uit de geestelijke wereld. We hebben het steeds over 0900 mediums, maar er zijn meer benamingen voor dit soort mensen, zoals psychische mediums, spiritueel mediums, helderziende mediums en mentale mediums. Je kunt een medium herkennen aan de eerlijkheid en objectiviteit. De hogere wereld zal alleen maar dingen doorgeven, die jij als klant moet kunnen herkennen. Wil je bijvoorbeeld contact met een overleden opa, dan zal deze je dingen tonen of laten voelen. Een oneerlijk medium zal geen informatie van je opa binnenkrijgen en alleen maar gokken. Als klant zal je het dan misschien wel snel doorhebben als iemand zomaar iets doet. Bij Paragnostenlive zullen we hier alert op zijn. De spirituele wereld zal dus alleen maar energie en informatie doorgeven aan 0900 mediums die zuiver en eerlijk zijn. Het doel is namelijk om mensen op de fysieke wereld te helpen en niet om mensen te misleiden.

De 0900 mediums hebben ieder hun eigen persoonlijke vaardigheden

We spraken in vorige paragrafen over het verschil tussen bijvoorbeeld mediums en paragnosten. Paragnosten richten zich meer op energie van mensen, dieren, plaatsen en objecten en kunnen in het verleden, heden en de toekomst kijken. 0900 mediums kunnen dit ook, maar gebruiken hun zintuigen op een manier dat de hogere entiteiten contact via deze zintuigen maken. De 0900 mediums mogen de aanwezigheid van niet-fysieke levensvormen gebruiken om informatie op te vangen en deze door te geven aan hun klanten. Onder de 0900 mediums zijn er veel inhoudelijke verschillen. Er zijn mediums, die vanaf hun jeugd al deze gave gebruiken en puur op grond van ervaring met de hogere wereld werken. Er zijn ook 0900 mediums die een opleiding hebben gedaan. Dit kan op verschillende niveaus zijn. Dit betekent echter niet dat de één beter is dan de ander. Iedere 0900 medium heeft gewoon zijn eigen kwaliteiten met eigen vaardigheden. Elke consulent heeft dus iets anders te bieden en dat zorgt ervoor dat Paragnostenlive een prachtig team heeft. Onze 0900 mediums kunnen diverse leerniveaus hebben, maar uiteindelijk zijn ze allemaal gelijk wat betreft het mediumschap. Ze zijn namelijk als medium geboren en maken contact met hogere entiteiten.

 

Hoe kan iemand tot de top van de 0900 mediums behoren

Mensen vragen zich wel eens af wanneer iemand zich nou een topmedium kan noemen. Is dat wanneer je andere mensen kunt doorgronden of als je in staat bent om geesten en overleden mensen waar te nemen. In principe is het dus allebei waar en kunnen 0900 mediums de zes zintuigen en hun bovennatuurlijke gave gebruiken om hun klanten te helpen. Toch zijn er nog meer factoren, die nodig zijn om een goed medium te kunnen zijn. Ten eerste dienen 0900 mediums empathisch en hoog-sensitief te zijn. Daarmee kunnen 0900 mediums dingen ervaren en zeggen, zonder dat het medium de andere persoon kent of enige voorkennis heeft. Ten tweede is het belangrijk dat 0900 mediums in staat zijn eigen gevoelens en gedachten uit te schakelen en puur dat, wat de hogere wereld aangeeft, weer te geven. De 0900 mediums moeten in staat zijn zichzelf weg te cijferen en zo objectief mogelijk te blijven bij het beantwoorden van vragen die klanten stellen. Misschien het allerbelangrijkste is, dat 0900 mediums zich goed dienen te concentreren op datgene wat er aan informatie van gene zijde doorgegeven wordt. Je dient als medium zuiver te blijven en dat kan alleen als je informatie zo opneemt als bedoeld is. Het doorgeven is misschien niet altijd leuk, maar uiteindelijk kun je als klant beter de waarheid horen, dan dat je een mooi verhaal voorgeschoteld krijgt. Uiteindelijk gaat het er om of je iets kunt met dat wat 0900 mediums vertellen. Onze mediums zijn dan ook niet bevreesd om boodschappen door te geven, die minder leuk zijn. We vinden het echter wel belangrijk dat dit op een respectvolle manier gebeurt, zodat je niet gekwetst wordt. Daarbij zullen mediums ook tips geven hoe je hier beter mee om kunt gaan.

Hoe gaan 0900 mediums met hun gaven aan de slag

Het is overbodig om aan te geven dat onze mediums nimmer hun eigen verhaal afsteken en ook niet zomaar iets verzinnen. Veelal komen 0900 mediums weifelend over, maar dit komt, omdat zij zich sterk moeten concentreren op dat wat er vanuit de hogere wereld doorgegeven wordt. Ga als klant niet denken dat een medium onzeker is of aan het verzinnen is. Sterker gesteld, de hogere wereld geeft informatie en het medium dient deze dus eerst te vertalen in bruikbare kennis voor de klant. Dit is voor 0900 mediums een erg intensief proces, omdat de informatie van de hogere wereld in de zintuigen van het medium binnenkomt. Daarna moet het medium de informatie voor zichzelf verduidelijken en vervolgens moet de informatie naar de klant. Een medium heeft jou dan ook hard nodig, om te zorgen dat het verhaal duidelijk wordt. De hogere wereld geeft immers informatie door, die jij wel kunt begrijpen. Er ontstaat tijdens de sessie dan ook een driehoeksverhouding, waarbij de hogere wereld, het medium en de klant intensief met elkaar samenwerken. De sessie kan er dus als volgt uitzien. De klant belt naar het medium, geeft korte informatie en stelt de vragen. Het medium zoekt contact met de hogere wereld en zoekt naar de juiste begeleider, gids of overleden persoon. De hogere wezens geven vervolgens de benodigde informatie. Deze wordt daarna door het medium vertaald in onze aardse taal of door het te beschrijven in de vorm van bepaalde beelden, geluiden, gevoelens of andere indrukken. Daarna wordt aan de klant gevraagd of deze de tekens begrijpt en ontstaat het gesprek van verduidelijking en uitleg. De interpretatie laten 0900 mediums het liefst aan de klant over. Dit is natuurlijk anders als er een toekomstbeeld wordt gevraagd. Dan zullen 0900 mediums een interpretatie en tips geven om de toekomst te voorspellen. Deze interpretatie is overigens niet die van henzelf, maar een vertaling van dat wat een hogere entiteit doorgeeft. Tenslotte willen we benoemen dat 0900 mediums in staat zijn hun eigen gevoelens uit te schakelen en zich niet emotioneel mee te laten slepen met de gevoelens van een klant. Dat betekent zeker niet dat een medium koud en gevoelloos is, maar er is wel een professionele afstand.

De 0900 mediums van Paragnostenlive

We hopen dat we je voldoende informatie hebben kunnen bieden omtrent 0900 mediums die bij ons werken. Om er achter te komen of onze mediums doen wat wij over ze vertellen, raden we je aan om contact met ze op te nemen. Alleen dan kom je erachter of ze daadwerkelijk kwaliteit bieden. 0900 mediums kunnen je ondersteunen en hulp bieden op momenten dat je het nodig hebt. Dit kunnen natuurlijk grote of kleine problemen zijn, maar ook gewoon een vraag die je hebt over werk, liefde of een ander onderwerp. Het is van belang dat je weet wat je wilt vragen, waardoor je er goed aandoet van tevoren vragen op te schrijven en pen en papier bij de hand te houden. Je kunt dan aantekeningen maken en deze later nalezen. Bedenk dat concrete vragen veel beter te beantwoorden zijn dan algemene vragen. We hopen dan ook dat je een kijkje neemt op https://www.paragnostenlive.nl en contact met onze  mediums of andere paranormaal begaafde consulenten opneemt.

 

 

Dit artikel is door Frank Post geschreven. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op jezelf in te gaan. Hierbij kan Frank meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je een beter beeld van je persoonlijkheid krijgt. ©2017 Paragnostenlive en Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en  Paragnostenlive).

 

Loading…
Share This