Helderziende Live

Wat is een helderziende live?

Een helderziende live is een helderziend medium of paragnost die u kan helpen via onze paranormale hulplijn, oftewel een helderziende ONLINE .

Een helderziende kan live ook duidelijke beelden door krijgen. Dat kunnen beelden zijn die gene zijde door geeft of beelden van dingen die al gebeurd zijn. Dat heet helderziendheid. Een helderziende kan live, dus direct, in het verleden, heden en in de toekomst kijken.

Een helderziende live kan u ook helpen. Na een consult met helderziende live zal u merken hoe echt dat is helderziendheid. Door de helderziendheid van een van onze mediums zal er een hoop duidelijk voor u kunnen worden. Een helderziende live is iemand die op paranormale wijze kan zien, iemand die helder kan zien en u live via de telefoon kan verder helpen.

Een helderziende live wordt meestal aangezien voor iemand die de toekomst voor ukan voorspellen en die entiteiten of andere vormen van energieen of zelfs aura’s kan zien.

Een helderziende live kan nog wel meer dan deze energieen zien. De energieen die een helderziende live kan waarnemen zijn niet te bevinden in ons normale gezichtsveld. Het speciale licht wat de helderziende waarneemt ligt buiten ons normale gezichtsveld. Dit is een heel ander soort licht dan wat we normaal zien met de normale aardse kleuren. Zoals blauw, rood, groen, geel enz Je kan het ook eterisch licht noemen. Ieder helderziend verschijnsel kan verschillen van lichtsoort. Eigenlijk is het helemaal geen lichtsoort te noemen wat een helderziende online waar neemt. Het is pure energie die de ogen van de helderziende ontvangen en vertalen naar de hersenen als een beeld. Een helderziende live kan ook die energieen waarnemen terwijl U met de helderziende aan het bellen bent.

De beelden die een helderziende live kan door krijgen bijvoorbeeld over de toekomst hoeven niet altijd werkelijk te gaan gebeuren. Dit is zo omdat u in uw leven zelf keuzes maakt en uw eigen levensweg mag bewandelen. Deze levensweg bestaat uit heel veel te maken keuzes De toekomst staat nog niet helemaal vast. U kan in uw leven altijd dezelfde keuzes maken, dan zal U een lange rechte weg volgen. Maar u kan natuurlijk op ieder eigen gekozen moment een hele andere weg in slaan.

Een helderziende online kan een van de mogelijke levenswegen waarnemen. Maar u heeft altijd de vrijheid om een andere weg in te slaan. Ook kan het zijn dat een helderziende live visioenen krijgt, of beelden ziet. Die beelden worden niet altijd bestempeld als helderziendheid, maar dat is het eigenlijk wel. Als een helderziende live beelden door krijgt over andere mensen kunnen dat vaak toekomst voorspellende beelden zijn, maar een helderziende online kan ook beelden zien uit het verleden of zaken die nu spelen.

Wat kan een helderziende live voor u betekenen?

Een helderziende live kan U helpen een duidelijk inzicht te geven over Uw levensweg. Een helderziende live kan u ook helpen met vragen waar U al heel lang mee rond loopt. Een helderziende live kan U weer rust geven door met u te praten over zaken waar u mee zit. Een helderziende live kan ook beelden krijgen bij objecten, dat heet ook wel psychometrie. Een helderziende live kan dan beelden krijgen aan de hand van bijvoorbeeld een foto of een sieraad van iemand. de helderziende pakt live dan de energie op van de persoon die bij bijvoorbeeld het sieraad hoort. Aan zo’n object kunnen hele verschillende energieen hangen, dat komt door de uitstraling en emoties van de persoon van wie het object is. Een helderziende kan live deze energieen omzetten in beelden.

Op onze paranormale hulplijn zitten heel veel helderziende mediums die u graag helpen. Ook voor alleen een luisterend oor kan u terecht bij een van onze helderzienden live.

Loading…
Share This