Mediums online

Wat is een medium online?

Een medium online, is een medium die online op onze paranormale hulplijn www.paragnostenlive.nl te bereiken is.

Je kan jezelf een online medium noemen als je een geestelijke afstemming hebt met gene zijde en dan online of via de telefoon mensen daarmee kan helpen, niet elk medium kan namelijk boodschappen doorgeven door de telefoon, sommige mediums hebben echt een aanraking of u ‘face to face’ nodig om goed op uw energie in te kunnen voelen. Onze online mediums kunnen dit dmv uw stem of energie in te voelen. Sommigen hebben daarbij wel een naam en een geboortedatum of sterrenbeeld bij nodig, om de juiste energie op te kunnen pakken, die bij u hoort.

Een online medium is iemand aan wie entiteiten en bovenaardse krachten zich open baren. Een online medium is een persoon dat optreedt als bemiddelaar tussen de aardse wereld en gene zijde. Een online medium is een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, zoals helderwetend, heldervoelendheid, en zich als een medium open kan stellen waardoor de geesten of zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren.
Medium zijn kan men niet leren, je wordt geboren als medium.

Een medium online is in staat om boodschappen van zijn of haar eigen helpers of gidsen van gene zijde op te vangen en door te geven aan die mensen die hulp nodig hebben. Dit wordt ook wel spiritueel mediumschap genoemd worden. Mediums worden vaak ook paragnost of helderziende genoemd, maar dat is niet helemaal juist, het is niet zo dat elke helderziende contact kan leggen met gene zijde. Vaak is dat wel het geval dat een medium ook helderziend is, maar niet iedere helderziende is een medium. Een medium online beschouwd het als zijn levensopdracht (roeping) om met de hulp van gene zijde mensen te helpen. Onze online mediums staan nu voor u klaar met advies en een luisterend oor.

Een online medium en de toekomst voorspellen

Ook kan een online medium in de toekomst kijken en de toekomst voorspellen. Daarnaast kan een online medium ook vaak contact maken met gene zijde.
MOcht u zelf ook iets willen weten over een overleden dierbare, of heeft een een vraag, dan kunt u gerust een van onze online mediums bereiken via de site. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Loading…
Share This