Psychometrie

Psychometrie is het voelen en waarnemen  van emoties en  gebeurtenissen  die vrij  komen door het betasten, vasthouden  en bekijken van  bepaalde voorwerpen . De paragnost kan hierdoor ook beelden vanuit het verleden door krijgen ,maar ook van  het heden en de toekomst. Voorwerpen die we hier voor  gebruiken zijn heel divers en geven dan soms ook de psychometrievorm of techniek weer.

De ingeburgerde benaming voor psychoscopie is psychometrie. De beoefenaars  van psychometrie noemen we psychometristen of psychoscopisten. Psychometrie is ook aan te leren net als handlezen of kaartleggen . Het heeft te maken met de ontwikkeling van je eigen intuïtie en het uiten van je vrijkomende energie. Dit werkt  net als  bij een foto reading. Veel paragnosten en helderzienden werken met psychometrie. In dit geval dient  de psychometrie als opstap om contact te leggen met gene zijde. Of iemand nu een paranormale gave heeft of niet, de gene die zich bezig houdt met psychometrie wordt psychometrist genoemd.
Er zijn verschillende typen  psychometrie.
Foto’s en voorwerpen ,Helderziende waarnemingen (Bijvoorbeeld aura lezen, persoonlijke gevoels- en emotie herkenning, Chakra reading.), foto analyse, bloemen séance.

Hoe gaat de psychometrist te werk? De psychmetrist moet zich nu laten lijden door zijn gevoel. Iedere psychometrist doet dit op zijn eigen manier . De een pakt het voorwerp in de hand en wrijft er over en een ander houdt zijn handen erboven . Er zijn dus verschillende manieren om die energie op te pakken van het betreffende voorwerp. Natuurlijk moet de psychometrist zich goed concentreren .

Loading…
Share This