Helderzienden lijn

Wat is een helderzienden lijn?

Met een helderzienden lijn wordt eigenlijk bedoeld een paranormale hulplijn. Maar in de volksmond wordt het ook wel een helderzienden lijn genoemd. Op een helderzienden lijn werken mediums die onder andere ook helderziend zijn.

Mediums en helderzienden worden vaak wel met elkaar verward. Een medium is iemand die contact kan maken met gene zijde en als tussenpersoon fungeert tussen het aardse leven en gene zijde.

Een helderziende is eigenlijk iemand die kan helder zien. Die beelden kan zien die met het normale gezichtsveld niet zijn waar te nemen . Het gaat om energieen die door de helderziende worden omgezet in beelden . Beelden vanuit het verleden , heden of uit de toekomst.

Op een helderzienden lijn werken dus ook mediums en mensen die helderziend zijn. U kunt een helderziendenlijn bellen om advies te vragen . Op onze paranormale hulplijn ook wel helderzienden lijn genoemd treft U ook mediums en paragnosten die ook de gave helderziendheid bezitten.

Onze helderzienden kunnen U helpen met al uw levensvragen . Blijft u niet langer rondlopen met vragen die U onrust geven en stress veroorzaken . U kunt voor al Uw vragen terecht op onze helderzienden lijn . Onze mediums en paragnosten staan voor U klaar .

Uw vragen zullen discreet beantwoordt worden.

Loading…
Share This