Helderziende

Een helderziende is eigenlijk iemand die “helder kan zien”. Een helderziende is iemand die paranomale waarnemingen kan doen of op paranomale manier kan zien.

Heel vaak gebeurd het dat helderzienden ook wel mediums genoemd worden , dat is natuurlijk niet helemaal correct. Een medium is een persoon die contact kan leggen met overledenen . En niet alle mediums zijn dan  ook gelijk helderzienden.
Een helderziende  is iemand  die op paranormale manier kan zien. Een helderziende is iemand  die helder kan zien. Een helderziende wordt vaak aangezien voor iemand  die een kijkje in de toekomst kan nemen  en die entiteiten of andere vormen van energieën kan zien.
Maar vaak kan een helderziende ook aura’s waarnemen. Vaak kan een helderziende wel meer dan deze energieën zien.  De energieën die een helderziende kan zien zijn niet met het blote oog te waarnemen en bevinden zich niet in ons normale gezichtsveld. Het speciale licht dat de helderziende kan zien  ligt buiten ons normale gezichtsveld. Het is ook een totaal ander soort licht dan wat we normaal zien met de normale kleuren die we gewend zijn op aarde. Ze noemen het ook wel eterisch licht.
Ieder helderziend verschijnsel kan een ander lichtsoort hebben. Eigenlijk is het helemaal geen lichtsoort te noemen wat een helderziende kan waarnemen. Het is pure energie die de ogen van de helderziende waarnemen en vertalen naar de hersenen als een beeld.

Soms gebeurd het  dat een helderziende visioenen krijgt, of beelden ziet. Die waarnemingen of beelden worden niet altijd gezien als helderziendheid, maar dat is het uiteraard wel. Als een helderziende beelden door krijgt over andere personen kunnen dat vaak toekomst voorspellende beelden zijn, maar een helderziende kan ook waarnemingen hebben vanuit het verleden of zaken die nu spelen in het heden .

Eigen Keuzes

De beelden en waarnemingen die helderzienden kan door krijgen over  bijvoorbeeld jouw toekomst hoeven niet altijd werkelijk te gaan gebeuren. Dit gebeurt omdat je in het  leven zelf keuzes maakt en je je eigen levenspad mag bewandelen.
De toekomst staat nog niet helemaal vast voor je. Deze levensweg bestaat uit heel veel te maken keuzes. Je kan in het leven natuurlijk altijd dezelfde keuzes maken, dan zal je een lange en hele rechte weg volgen.
Maar je kan natuurlijk op ieder eigen gekozen tijdstip een heel andere weg in gaan  slaan. Een helderziende kan een van de mogelijke levenswegen voor je waarnemen.
Onthou: Je hebt altijd de vrije keus om een andere weg in te slaan. Soms heb je vragen die je wil stellen aan een helderziende bijvoorbeeld wanneer kom ik mijn toekomstige levenspartner tegen in mijn leven?
Een helderziende kan dat soort vragen meestal wel beantwoorden, maar ieder mens maakt keuzes in het leven. Je kan bijvoorbeeld plotseling een andere weg in slaan. Daardoor kan je pad veranderen. Dat wil dan natuurlijk niet gelijk zeggen dat je een  helderziende hebt gesproken die niet bekwaam is. Zaken veranderen ook vaak weer door de keuzes die je zelf hebt gemaakt of een ander kan zich ook bedacht hebben natuurlijk. Het zou immers toch gek zijn als je geen eigen wil meer kon hebben en alles maar moest afwachten tot het op je pad komt . Een helderziende kan ook heel moeilijk een tijd voorspellen voor wanneer iets staat te gebeuren. Dat komt omdat er in het cosmos  geen tijd bestaat. Sommige helderzienden krijgen een tijd door of een seizoen waar iets in staat te gebeuren. Maar  ook al krijgt de helderziende het wel door, toch kan de tijd weer verplaatsen en wordt het weer opgeschoven. Daarom zegt een helderziende vaak geen tijd. Niet omdat de helderziende het niet door krijgt maar vaak ook omdat je er dan naar gaat leven. En als je er naar gaat leven kan de tijd vaak weer worden opgeschoven.

Een helderziende kan ook beelden krijgen of waarnemingen doen van bijvoorbeeld een object, dat noemen ze ook wel psychometrie. Een helderziende kan dan bijvoorbeeld beelden door krijgen aan de hand van bijvoorbeeld een foto of een sieraad van iemand.
De helderziende pakt dan de energie op van de gene die bij bijvoorbeeld het sieraad of de foto hoort. Aan zo’n object kunnen hele verschillende energieën hangen, dat kan komen door de uitstraling en emoties van de persoon of personen van wie het object is.
Een helderziende kan deze energieën dan weer omzetten in beelden.

Een helderziende kan ook voor u iets betekenen?

Op onze paranormale hulplijn kunnen helderzienden via paragnostenlive.nl aan de telefoon spreken.
Een helderziende is er om u bij te staan  met eventuele problemen of om u een beter inzicht te geven in een bepaalde situatie waar u in verkeert op dat moment.
Een helderziende kan u ook helpen met relatieproblemen om u een beter inzicht te geven in uw situatie. Het kan gebeuren dat uw relatie niet meer zo goed loopt  of u wilt weten of er nog een geschikte nieuwe levenspartner op uw weg gaat komen dan kan een helderziende u bij staan en helpen. Een helderziende is op onze paranormale hulplijn ten allen tijde betrouwbaar en heel discreet. Raadpleeg snel eens een helderziende op onze paranormale hulplijn want het kan u ook veel onrust besparen door te bellen  met een helderziende op onze hulplijn. Een helderziende kan u vaak nieuwe inzichten geven en u helpen met een moeilijke periode om te gaan.
Geen vraag is vreemd of raar voor onze helderzienden. De meeste van onze mediums zijn dan ook helderziend of heldervoelend.

Een helderziende op onze paranormale hulplijn kan u helpen om weer een duidelijk inzicht te krijgen over uw levenspad. Een helderziende kan u ook helpen met vragen waar u al heel lang mee zit. Een helderziende kan helpen om wat onrust weg te nemen door met u te praten over zaken waar u mee rond loopt. Op onze hulplijn zitten heel veel helderziende mediums die u graag te woord staan. Ook voor alleen een luisterend oor kan u terecht bij een van onze helderziende paragnosten of mediums.

Loading…
Share This