Communicatie met engelen

Iedereen kan met engelen communiceren

Veel mensen denken onterecht dat alleen anderen met ‘bijzondere gaven’ met engelen kunnen communiceren. De waarheid is dat ook Jij dat kunt, je moet alleen even weten hoe je dat moet doen. Inmiddels weten veel mensen dat we de engelen om hulp en inzichten mogen vragen en dit zien we steeds meer gebeuren.

Communiceren met engelen betekent ook dat je je moet open stellen voor gene zijde. Het is ook helemaal niet moeilijk om contact te leggen met engelen. Je kan dit gewoon vragen . Engelen staan ten alle tijden al aan je zijde om je te helpen . De engelen weten ook precies op welke manier zij het beste met jou kunnen communiceren. Je kan vragen stellen aan de engelen. Je krijgt natuurlijk ook een antwoord daarop maar zorg er wel voor dat je totaal ontspannen bent . Zorg dat je gedachten blanco zijn . Laat alle negativiteit weg vloeien en concentreer je goed. Sluit je ogen en zorg voor een hele rustgevende omgeving. Vaak krijg je gelijk beelden te zien of krijg je gelijk de engelen te horen .Zorg er wel voor  dat je je eigen gedachten niet verward met de ingevingen die je krijgt. Hoe vaker je communiceert met engelen hoe beter je de stemmen kan onderscheiden.

Wees wel heel goed bewust van ook de gevaren die dit met zich mee kan brengen. Er zijn ook genoeg dolende zielen die maar heel graag ook in contact komen met jou. Ga niet zomaar experimenteren met het contact leggen met geesten . Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Stel je alleen open voor het contact met engelen. Engelen zijn een grote bron van positiviteit. Om er voor te zorgen dat er geen foute energieën of geesten doorkomen kan je eerst een opdracht uitvoeren om hele vervelende situaties te voorkomen.

Zorg ervoor dat je voor een spiegel gaat staan en zeg heel krachtig hard op:
Ik (dan noem je je eigen naam ) zal me helemaal open stellen voor de engelen. IIk wil nu heel graag communiceren met engelen en wil bij deze alle opstakels opheffen die het contact nu en voorheen hebben tegen gehouden.
Ik hef nu bij deze alle opstakels op. Verder wil ik niet dat er een andere entiteit of energie in contact kan komen met mij. Ik blijf ten alle tijden de controle in de hand houden en stel me alleen open en beschikbaar voor de engelen .
Je moet nu je ogen sluiten en probeer te visualiseren dat je lichaam helemaal volstroomt met helder wit licht. Daarna laat je ook langzaam je hele huis vol stromen met wit licht.
Als je dit hebt gedaan sta je alleen nog maar open voor de engelen en heb je jezelf en je omgeving gereinigd met het witte heldere licht.

Hoe vaker je dit doet hoe makkelijker het je zal vergaan.

Meer informatie vindt u bij onze Paragnosten die met Engelen werken.

Loading…
Share This