Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 19

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er kan deze week iets zijn waar je de kern van wilt begrijpen en je bent bereid het onderzoek te doen en te onderzoeken. Dit stelt je in staat plannen te maken om problemen op te lossen en jezelf sterker te maken. De Nieuwe Maan kan kansen bieden om vooruitgang te boeken en je voelt je meer in controle over de situatie. Voor gebonden mensen is het een mysterieuze week als gevolg van de kosmische energieën. Je hebt veel verlangens en je wilt deze het liefst met je partner delen. Het is een ideale week meer tijd te besteden aan gesprekken met je partner en om elkaar beter te begrijpen. Onderzoek niet alleen je partner, maar neem ook de tijd om jezelf beter te leren kennen. Dit is een perfecte periode om een nieuw hoofdstuk in je relatie te beginnen, zoals samenwonen, een kind krijgen of zelfs trouwen. Zondag kan een dag zijn om lekker te filosoferen en diepere gesprekken te voeren. Hoewel je overdag niet op romantiek gericht bent, kan dit 's avonds veranderen. Van zondagavond t/m dinsdag krijg je romantische ideeën die je met je partner wilt delen. Als je partner er voor openstaat, kan het een mooie tijd zijn. Woensdag en donderdag kunnen meer gefocust zijn op werk en zakelijke aspecten. Vrijdag voel je behoefte aan voorzichtigheid en zoek je intieme momenten met je partner. Zaterdag kan een passievolle dag zijn, waarbij je de liefde op een intensere manier beleeft. Voor singles belooft deze week spannend te worden, omdat je de vrijheid hebt te doen wat je wilt. Je uitstraling zal aantrekken, vooral voor mensen die net als jij op zoek zijn naar avontuur en opwinding. Hoewel je aantrekkelijk bent voor anderen, blijf je ondoorgrondelijk en laat je niet snel het diepste van je ziel zien. Zondag ben je filosofisch ingesteld en wil je het liefst praten met mensen met interessante ideeën. Zondagavond t/m dinsdag kunnen emoties toenemen en je wilt misschien leuke activiteiten doen. Wees verstandig en geduldig, want het is beter in deze periode geen serieuze dates te plannen. Woensdag en donderdag ben je bezig met werk, maar kan je ook veel flirten. Als er iemand op je pad komt, zeg je niet snel nee. Vrijdag en zaterdag zijn waarschijnlijk de beste dagen om iemand te ontmoeten voor serieuze relatie.

Carrière en financiën
Je wordt op spiritueel gebied geprikkeld, waardoor er emoties zijn, die een mysterieuze kracht geven. Daardoor zal je op vele gebieden goed presteren, maar heb je zelf het gevoel dat je te weinig doet. Het belangrijkste zal zijn om te communiceren en te bespreken wat jij wilt en wat jij voor anderen kunt betekenen. Om zoveel mogelijk te bereiken, is het belangrijk onderzoek te doen en te bekijken wat je hiervoor moet doen. Mei is een prima periode voor het doen van investeringen, maar net deze week is de energie hier minder goed voor. Laat financiële zaken zoveel mogelijk achterwege en neem nu ook geen grote beslissingen. Die zullen minder goed uitpakken. Wacht er nog even mee. Er is t/m de 15de namelijk storende en misleidende energie, waardoor je te maken kunt krijgen met negatieve zaken zoals beroving, juridische zaken en verliesgevende activiteiten. Na deze datum zal dit verdwijnen. Het is wel een prima periode voor educatie, zakelijke reizen en culturele evenementen. Je bent creatief en in je werk meer gericht op nadenken en plannen in plaats van uitvoering ervan. Zondagavond t/m dinsdag is geschikt voor diepe gesprekken. Je communiceert graag en wilt ideeën van mensen weten, maar ook jouw ideeën poneren. Je bent intellectueel erg krachtig en doet er goed aan dit te gebruiken. Wees maandag voorzichtig, zowel op gevaarlijke plekken als met mensen die het minder goed met je bedoelen. Let t/m woensdagochtend op met zakelijke contacten. Er kan liefde in het spel zijn, maar dit zal niet altijd verstandig zijn. Woensdag en donderdag ben je ambitieus en kun je veel succes behalen. Je bent wel erg serieus en dat kan jou star maken. Vrijdag en zaterdag ben je vrolijker en open en in sociaal contact sterker. Wees wel voorzichtig dat je niet te makkelijk wordt en dan fouten gaat maken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Met de Nieuwe Maan die kansen voor vooruitgang biedt, is dit een goed moment om dieper te graven en te onderzoeken wat echt belangrijk is voor jou. Je voelt je deze week misschien meer in controle over je leven, wat je het vertrouwen geeft om nieuwe plannen te maken. Het is een goede tijd om je nieuwsgierigheid te volgen en de antwoorden te vinden die je zoekt. Gebruik de energie van deze week om jezelf te versterken en vooruit te gaan, zowel in je relaties als in je professionele leven. Weegschalen zijn diplomatiek en bemiddeld als er problemen zijn. Het zijn gezellige en charmante mensen, waardoor anderen het goed kunnen accepteren als de Weegschaal het heft in handen neemt. In hun leven neigen ze naar luxe geneugten van het leven en vinden ze het ook prettig lekker te genieten van een goede maaltijd. Weegschalen zijn op zoek naar waarheid, waardoor zij van zichzelf, maar ook van mensen om zich heen, verlangen dat er stabiliteit is. Wanneer deze er niet is, kunnen ze danig uit balans gebracht worden, waardoor ze hier naarstig naar op zoek gaan. Dit kan zoveel energie kosten, dat ze er letterlijk en figuurlijk ziek door worden. Dit kan mentaal zijn, waarbij frustraties toenemen, welke uiteindelijk tot depressies leiden. Het kan ook fysiek zijn, waarbij de kans op ziektes het grootst is, als ze hun levensstijl niet aanpassen en zich te goed doen aan bepaalde genotsproducten. Herken je dit, dan wordt er aangeraden om je levensstijl aan te passen, zodat je lichaam weer aan kan sterken en de kans op ziekten een stuk af zal nemen. De energie van de Stier kan deze week voldoende rust geven. Het kan dus de juiste tijd zijn om je leven eens onder de loep te nemen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius blijft tot 15 mei in Ram en helpt om problemen sneller op te lossen en nieuwe ideeën te genereren. Toch kan deze periode ook zorgen voor moeilijkheden bij concentratie. Gelukkig brengt Uranus positieve invloed door zelfverzekerdheid, energie en overtuigingskracht te stimuleren. Mensen tonen geduld en nemen extra voorzorgsmaatregelen om gezond te blijven. Pluto beweegt retrograde, waardoor transformaties vertragen en we meer tijd krijgen om aanpassingen door te voeren en beter grip te krijgen op veranderingen. Dit is een uitstekende kans om te reflecteren en innerlijke balans te vinden. De Nieuwe Maan in de nacht van dinsdag op woensdag in Stier biedt een ideale gelegenheid om te aarden, middelen te maximaliseren, stabiliteit te verhogen en zelfvertrouwen op te bouwen. Dit is de juiste tijd om plannen te maken voor de lange termijn en praktische stappen te zetten richting veiligheid en zekerheid. Discipline kan begin van de week sterk zijn, maar resultaten kunnen pas later merkbaar worden. Geduld is daarom van essentieel belang. Vanaf 15 mei begint Ceres retrograde, wat uitdagingen kan geven op het gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Obstakels kunnen zich dan voordoen en je moet er deze week al beducht op zijn rond doelen en verantwoordelijkheden. Hoewel dit uitdagingen oplevert, is het ook een kans om te groeien en te herzien wat echt belangrijk is. Pluto retrograde zorgt ervoor dat je in een rustig tempo kunt reflecteren op transformaties.

De relatie tussen de Zon en Saturnus kan helpen discipline te behouden, terwijl de Zon in driehoek met Ceres later in de week een gevoel van comfort en zorgzaamheid kan geven. Met de Zon tot 20 mei in Stier kunnen de meeste mensen meer normatieve energie voelen en natuurlijke autoriteit respecteren, hoewel er ook mensen zijn die tegengesteld gedrag vertonen. Venus in Stier tot 23 mei zorgt voor een intense periode, waarin zintuigen scherp zijn, vooral op gebied van relaties en culturele evenementen. Wees voorzichtig met het stellen van te hoge eisen aan mensen om je heen, omdat dit tegen je kan werken. Op het gebied van liefde willen sommige mensen buiten hun comfortzone stappen, maar zorg dat je geen grenzen overschrijdt. Retrograde Pluto in Stier, tot april 2026, biedt de mogelijkheid tot diepgaande zelfreflectie en nieuwe sociale contacten die tot betekenisvolle veranderingen kunnen leiden. Mars in Ram kan tegenslagen veroorzaken, maar vertrouw op je innerlijke kracht om obstakels te overwinnen en sterker uit de strijd te komen. Saturnus, retrograde in Vissen tot februari 2026, kan mensen wat terughoudender maken in situaties waarin ze zich niet op hun gemak voelen. Deze periode kan ook leiden tot emotionele afhankelijkheid, vooral bij onderwerpen die gevoelig liggen. Het is een week om geduldig te blijven, discipline te tonen en open te staan voor nieuwe ideeën. Gebruik deze tijd om te aarden, stabiele keuzes te maken en je energie te richten op wat echt belangrijk is.

Loading…
Share This