Weekhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 18

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week wordt gekenmerkt door de krachtige aanwezigheid van de Maan, die wordt versterkt door energieën van Jupiter, Pluto en Mars. Het is een uitnodigende periode om diep in jezelf te duiken en te reflecteren op je eigen innerlijke wereld. Neem de tijd om te onderzoeken welke stappen je kunt zetten om meer vervulling te vinden in liefde, vriendschap en familiebanden. Hoewel je over erg veel mooie eigenschappen beschikt, merk je misschien dat je soms onbewust mensen op afstand houdt. Deze week biedt een uitgelezen kans om deze patronen te doorbreken en een meer open en verbonden benadering te omarmen. Voor degenen die zich in een relatie bevinden, is dit een uitstekend moment om samen nieuwe avonturen te beleven en de band tussen jullie te verdiepen. Laat de energie van de Maan jullie leiden naar intieme momenten van samenzijn en diepe gesprekken die de connectie tussen jullie zal versterken. Als single kun je deze week een actievere houding aannemen in het vinden van een partner die op zoek is naar een serieuze relatie. Laat je niet verleiden door fantasieën, maar streef naar echte, vervullende verbindingen die je hart en ziel voeden. Wees niet bang om uit je comfortzone te stappen en nieuwe mensen te ontmoeten die je ziel raken. Het is een uitstekend moment om af te spreken met zielsverwanten, mensen die je diep begrijpen en aanmoedigen om je authentieke zelf te zijn. Tegen het einde van de week zal de energie van de Maan een boost geven aan je positieve emoties, waardoor je wordt overspoeld met veel liefde en vreugde. Laat je hart zich openen voor de schoonheid van de verbindingen die je met anderen deelt, en omarm de magie van de liefde die in de lucht hangt.

Carrière en financiën
Het wordt een week waarbij je op zich goede resultaten boekt en ook terug kunt kijken op een goede periode die je afsluit. Toch zal je er goed aan doen de resultaten nog even onder de loep te nemen en ze als het ware glad te strijken. Mensen zullen onder de indruk zijn van je wilskrachtige manier van werken, maar kunnen tegelijk ook wel eens in de aanval gaan als je soms te wilskrachtig bent. Het zal sociaal een goede week worden, waarbij je gesprekken hebt met mensen die in de toekomst wel eens voor veel mooie momenten kunnen zorgen. Dit kan gaan om zakelijke deals, belangrijke beslissingen of financiële kwesties. Vanaf maandag zal de Maan steeds meer invloed op je krijgen, waarbij je er verstandig aandoet om even wat rust in te bouwen, zodat je jezelf op kunt laden. Hierbij kan de Maan energie bieden, die jou vooral mentaal kan versterken. Hierdoor ben je in staat om goed na te denken over wat jij in de toekomst wilt gaan doen. Een belangrijke keuze kun je met een gerust hart maken, omdat de energie er goed voor staat. Het is dus een prima week voor belangrijke beslissingen en het afsluiten van contracten. Wacht daar dus niet langer mee en ga ermee aan de slag.

Mentale en fysieke gesteldheid
Met betrekking tot je gezondheid kun je wat meer last van je spijsverteringssysteem krijgen, waardoor het helemaal niet zo erg is om een paar vrije dagen op te nemen om te herstellen. Je hoeft hierbij niet te schrikken dat het iets ernstigs is en dat je hiervoor naar een reguliere arts moet. Je moet het echter wel in de gaten houden, omdat met name je voedingspatroon is, dat de oorzaak kan zijn. Je kunt op die manier eindelijk een oplossing vinden voor de lichamelijke klachten waar je wel eens mee te maken hebt. Het kan vooral gaan om mentale storingen, die voor lichamelijke klachten zorgen. Je kunt er zelf ook wel iets aan doen door bepaalde geneeskrachtige producten te gebruiken, zoals hop en valeriaan. Deze kunnen je geest rustiger maken, waardoor je minder last van zenuwen hebt. Ook meditatie, yoga of een ontspannende massage kunnen helpen om je lichaam rust te geven. Het is verder erg belangrijk voldoende rust te nemen. Je hebt nog wel eens de neiging om te weinig te slapen, omdat je veel andere dingen belangrijker vindt. Bedenk dat de eerste uren van je slaap het belangrijkst zijn. Ga dus niet te laat naar bed en neem ook geen spanning mee. Je zult anders minder diep slapen en dus vermoeider opstaan. Mensen die nog niet voldoende sporten, doen er goed aan hier wel mee te beginnen. Dit hoeft niet perse een sport te zijn. Je kunt kiezen om vaker de fiets te gebruiken of thuis bepaalde oefeningen te doen. Mensen die al sporten, doen er goed aan hun sportactiviteit te intensiveren. Met name kracht- en vechtsporten zijn aan te raden. Zelfs als je van middelbare leeftijd bent, kunnen deze goed zijn.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius staat tot 15 mei in Ram en deze invloed maakt het makkelijker om problemen op te lossen en brengt ook originele ideeën met zich mee. Echter, het kan moeilijker zijn te concentreren. Gelukkig brengt Uranus een positieve bijdrage door zelfverzekerd, energiek en overtuigend gedrag te brengen en te stimuleren. Mensen tonen momenteel geduld en nemen voorzorgsmaatregelen om gezond te blijven. Vooral mensen met een sterk uithoudingsvermogen kunnen deze tijd goed doorkomen. Het is een gunstige periode om beslissingen te nemen, maar we moeten oppassen dat invloed van Mercurius ons niet te koppig maakt en we respect blijven tonen voor gewoontes en tradities, zelfs als die anders kunnen zijn dan wat we gewend zijn. De mentale energie van Mercurius zal dus tot circa 15 mei sterk aanwezig zijn, waardoor we soms op moeten passen dat we niet gekwetst worden of anderen willen kwetsen. Ga er dus niet in mee om betrokken te raken bij dingen die je niet wilt. Rond de 29ste is er een kosmische waarschuwing die bewondering maar ook angst kan brengen. Het is van belang de rest van de week aandacht te besteden aan geliefden en vrienden, terwijl Mars ons aanmoedigt om contact te zoeken. Let hierbij op richtlijnen van de overheid als er bepaalde waarschuwingen worden gegeven of als er iets anders door gezagsdragers wordt gesteld. Venus zal tot 23 mei in Stier verblijven en zorgt voor een intense periode, waarin je zintuigen op scherp staan. Dit zal vooral zijn als het gaat om relaties en liefde, maar ook bij culturele evenementen zoals theater of kunst in het algemeen.

Je hebt misschien de neiging te veel te eisen van mensen om je heen, wat natuurlijk aanvoelt, maar het kan tegen je werken. Denk goed na voordat je handelt. Op het gebied van liefde zijn er mensen die buiten hun comfortzone willen treden, maar let op dat je geen grenzen overschrijdt. Retrograde Pluto biedt deze week kansen tot zelfreflectie, die kunnen leiden tot nieuwe sociale contacten en andere ontwikkelingen. Die kunnen je helpen om een nieuwe weg in te slaan en bepaalde gewoontes en gedragingen te veranderen, vooral als ze ons belemmeren op sociaal, mentaal en fysiek gebied. Deze planeet staat retrograde in Stier en zal er tot april 2026 verblijven. Ondanks eventuele uitdagingen die Mars in Ram met zich meebrengt, moeten we vertrouwen op innerlijke kracht om elk obstakel te overwinnen. Laat je niet ontmoedigen door tegenslagen, maar zie ze als kansen om sterker en veerkrachtiger te worden. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en zal er nu dit jaar tot 25 mei retrograde bewegen. Hierdoor kunnen mensen verlegen zijn als het gaat om onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen. Gedurende deze periode is de neiging tot emotionele afhankelijkheid gebruikelijk. De Zon staat tot 20 mei in Stier en kan sterke normatieve energie brengen, waardoor de meeste mensen natuurlijk gezag respecteren. Dit kan nu rust brengen, maar er zullen ook mensen zijn, die juist tegengesteld gedrag vertonen. Misschien voel je dan behoefte meer te verdienen en harder te werken. Er zijn mensen die gierig en egocentrisch kunnen handelen. Merk je dit aan jezelf, dan wordt aangeraden deze emoties te onderdrukken.

Loading…
Share This