Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 19

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt je deze week beter concentreren dankzij Mercurius in Stier, waardoor je nauwkeurig aandacht kunt besteden aan projecten waaraan je werkt, zowel persoonlijk als professioneel. Je houdt ervan om je geest bezig te houden en actief te blijven. De Nieuwe Maan biedt kansen voor nieuwe projecten of om erkenning te krijgen voor wat je al hebt bereikt. Gebonden mensen zijn vooral op zakelijk gebied actief, waardoor de liefde misschien minder aandacht krijgt. Toch vind je altijd tijd voor je partner en passionele activiteiten. Wees voorzichtig, vooral als je partner zich op de tweede plaats voelt staan. Dit kan een probleem zijn als je partner jaloers is, vooral als je samenwerkt met iemand waar je partner moeite mee heeft. Zondag ben je gefocust op werk en zakelijke zaken, maar vanaf zondagavond t/m dinsdag wordt je energie passioneel en erotisch. Let op storende energie die kan leiden tot conflicten of meningsverschillen. Op woensdag en donderdag voel je een sterke kosmische energie die je intuïtie versterkt. Er kunnen spirituele boodschappen zijn, die je op een bepaald pad zetten. Dit kan voor je partner spannend maar ook verwarrend zijn. Vrijdag en zaterdag wordt de energie rustiger en is het een goede tijd voor vrienden en familie. Voor singles draait er veel om werk en liefde, maar het kan een onvoorspelbare periode zijn. Hoewel er veel mogelijk is, moet je oppassen dat je niet overdrijft. Doe je dit, dan kun je te maken krijgen met situaties die je onder druk zetten, wat kan leiden tot stress en een verzwakte weerstand. Wees week voorzichtig met romantiek, er kunnen geweldige momenten zijn, maar ook conflicten en ruzies, waardoor je sociale contacten onder druk kunnen komen te staan. Zondag kun je te maken krijgen met iemand die je leuk vindt, maar die je gevoelens niet beantwoordt. Vanaf zondagavond t/m dinsdag is er intense energie, die zowel passie als verstoringen kan brengen. Hierdoor ben je extra aantrekkelijk voor anderen en je mysterieuze kant trekt mensen aan. Woensdag en donderdag kunnen wensen en dromen naar voren komen en met name woensdagavond kan er iets spannends gebeuren. Vrijdag en zaterdag zijn geschikt voor vriendschap en minder voor romantiek. Voor singles is het belangrijk voorzichtig te zijn met romantiek, want hoewel er nu intense energie aanwezig is, kunnen er conflicten en teleurstellingen zijn. Gebruik deze week om tijd met vrienden en familie door te brengen en te ontspannen. Het is een tijd van kansen en uitdagingen, dus blijf flexibel en zorg voor voldoende rust. Op die manier kun je het beste halen uit de kosmische energie.

Carrière
Met de Nieuwe Maan die kansen voor nieuwe projecten biedt, is dit een goede tijd om te focussen op je professionele doelen. Hoewel je liefdevol kunt zijn, moet je voorzichtig zijn met overmatig werk of stress, omdat dit problemen in je relaties kan veroorzaken. Probeer een balans te vinden tussen werk en privéleven en geef je partner voldoende aandacht. Je wilt deze week veel werken en bent ambitieus, waardoor je zeker het een en ander voor elkaar kunt krijgen. Omdat er interessante energie hangt, is het een periode om te veranderen en spannende dingen voor elkaar te krijgen. Je zult hier nog geduld voor moeten hebben, omdat het niet gelijk zal gebeuren dat je resultaten behaalt. Ga niet gelijk van alles bewerkstelligen en eis niet teveel van jezelf en anderen. Het is een prima week voor bureauwerk, communicatie, zakelijke reizen en samenwerken met mensen. Zondag is een prima periode voor achterstallig werk en kleinere taken die anders teveel opstapelen. Ga vooral overdag niet teveel belangrijke taken verrichten en al helemaal niet als het op hoog intellectueel gebied is. Vanaf zondagavond kan dit beter gaan en zal je op dat gebied t/m dinsdag prima presteren. Je bent deze periode diplomatiek, maar hebt ook flink wat passie in je. Met name later op de dag kun je hierdoor met conflicten te maken krijgen. Woensdag en donderdag is er een krachtige spirituele energie. Hierdoor ben je zeer intuïtief en weet je de juiste keuzes te maken op gebied van leefstijl, verlangens, financiën en gezondheid. Woensdag is zeer geschikt voor onroerend goed en voor mensen die op creatief gebied actief zijn. Donderdag zullen er meer dilemma’s zijn. Ga er relaxt en overdacht mee om en vraag eventueel ondersteuning. Vrijdag en zaterdag ben je vooral intellectueel erg sterk, maar zijn er ook storende kosmische invloeden, waardoor niet alles goed gaat. Blijf rustig en let op voor apparatuur en het verkeer. Voor de rest functioneer je echter prima.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is geen teken dat zo onafhankelijk is als de Boogschutter. Ondanks dat ben je ook zeer trouw en heb je een groot hart naar een partner, vrienden of familie. Boogschutters zitten spiritueel en intellectueel op hoog niveau met veel discipline om zaken tot een goed einde te brengen. Hun karakter is sterk en passioneel en ze vinden het fantastisch om het avontuur op te zoeken. Boogschutters vinden het fijn om een grote vrienden- of kennissenkring te hebben. Ze zijn snel verveeld en als ze dus meer mensen kennen, hoeven ze zich niet snel te vervelen. Niet iedereen kan goed met de Boogschutter opschieten, omdat zij niemand boven zich dulden, zelfs niet als deze vanuit zijn functie of respect boven ze staat. Hierdoor kunnen ze in conflict komen met leidinggevenden of anderen die druk uitoefenen. Je bent namelijk eerlijk en oprecht en kunt humeurig en zelfs agressief worden als mensen niet eerlijk zijn. Deze week kan de Stier je passionele gevoel onderdrukken, daardoor kan je wel wat meer ontladen. Tracht in ieder geval veel te sporten en let een beetje op de hoeveelheid voedsel die je gebruikt.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius blijft tot 15 mei in Ram en helpt om problemen sneller op te lossen en nieuwe ideeën te genereren. Toch kan deze periode ook zorgen voor moeilijkheden bij concentratie. Gelukkig brengt Uranus positieve invloed door zelfverzekerdheid, energie en overtuigingskracht te stimuleren. Mensen tonen geduld en nemen extra voorzorgsmaatregelen om gezond te blijven. Pluto beweegt retrograde, waardoor transformaties vertragen en we meer tijd krijgen om aanpassingen door te voeren en beter grip te krijgen op veranderingen. Dit is een uitstekende kans om te reflecteren en innerlijke balans te vinden. De Nieuwe Maan in de nacht van dinsdag op woensdag in Stier biedt een ideale gelegenheid om te aarden, middelen te maximaliseren, stabiliteit te verhogen en zelfvertrouwen op te bouwen. Dit is de juiste tijd om plannen te maken voor de lange termijn en praktische stappen te zetten richting veiligheid en zekerheid. Discipline kan begin van de week sterk zijn, maar resultaten kunnen pas later merkbaar worden. Geduld is daarom van essentieel belang. Vanaf 15 mei begint Ceres retrograde, wat uitdagingen kan geven op het gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Obstakels kunnen zich dan voordoen en je moet er deze week al beducht op zijn rond doelen en verantwoordelijkheden. Hoewel dit uitdagingen oplevert, is het ook een kans om te groeien en te herzien wat echt belangrijk is. Pluto retrograde zorgt ervoor dat je in een rustig tempo kunt reflecteren op transformaties.

De relatie tussen de Zon en Saturnus kan helpen discipline te behouden, terwijl de Zon in driehoek met Ceres later in de week een gevoel van comfort en zorgzaamheid kan geven. Met de Zon tot 20 mei in Stier kunnen de meeste mensen meer normatieve energie voelen en natuurlijke autoriteit respecteren, hoewel er ook mensen zijn die tegengesteld gedrag vertonen. Venus in Stier tot 23 mei zorgt voor een intense periode, waarin zintuigen scherp zijn, vooral op gebied van relaties en culturele evenementen. Wees voorzichtig met het stellen van te hoge eisen aan mensen om je heen, omdat dit tegen je kan werken. Op het gebied van liefde willen sommige mensen buiten hun comfortzone stappen, maar zorg dat je geen grenzen overschrijdt. Retrograde Pluto in Stier, tot april 2026, biedt de mogelijkheid tot diepgaande zelfreflectie en nieuwe sociale contacten die tot betekenisvolle veranderingen kunnen leiden. Mars in Ram kan tegenslagen veroorzaken, maar vertrouw op je innerlijke kracht om obstakels te overwinnen en sterker uit de strijd te komen. Saturnus, retrograde in Vissen tot februari 2026, kan mensen wat terughoudender maken in situaties waarin ze zich niet op hun gemak voelen. Deze periode kan ook leiden tot emotionele afhankelijkheid, vooral bij onderwerpen die gevoelig liggen. Het is een week om geduldig te blijven, discipline te tonen en open te staan voor nieuwe ideeën. Gebruik deze tijd om te aarden, stabiele keuzes te maken en je energie te richten op wat echt belangrijk is.

Loading…
Share This