Maandhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - Mei 2024

Algemeen

De kosmos lacht je toe deze maand. Dat zal je zeker merken, omdat er goede energieën op je af zullen komen. Je zult de vreugde van spontane verbindingen voelen, waardoor er veel contacten mogelijk zijn, die jou gunstig gestemd zijn. Sociale contacten zullen deze maand dan ook zeker centraal staan. Sta open voor het onverwachte, want nieuwe ontmoetingen kunnen uitgroeien tot waardevolle vriendschap of zelfs meer dan dat. Liefde en romantiek zullen jou dan ook zeker verblijden. Gebonden mensen zullen een dieper contact met hun partner krijgen, terwijl singles meer kansen krijgen. Wees er bescheiden in, omdat je anders verzeild kunt raken in driehoeksverhoudingen of andere mindere contacten. Flexibiliteit zal van onschatbare waarde zijn terwijl je door nieuwe en bestaande relaties navigeert. Hierdoor zijn er verrijkende ervaringen en diepe verbindingen, die jij kunt ervaren. Laat je niet ontmoedigen door de tijd. Er is altijd ruimte voor nieuwe mogelijkheden en hoop. Voor singles zijn er fijne krachten. Onthoud dat dagdromen echter niet alleen genoeg is. Het is tijd in actie te komen en jezelf open te stellen voor nieuwe ervaringen. Voor gebonden mensen geldt dat ze geduldig moeten zijn en tijd nemen voor belangrijke beslissingen. Begin klein en laat liefde op zijn eigen tempo groeien. Deze maand staat in het teken van emotionele verkenning en zelfreflectie. Neem de tijd diep in jezelf te kijken en ontdek wat belangrijk is. Deel je ontdekkingen met vertrouwde mensen om banden te verdiepen en jezelf te ondersteunen op jouw emotionele reis. Je energie is hoog, dus zet in voor fysiek welzijn. Experimenteer met nieuwe vormen van sport en andere vormen van lichaamsbeweging en voedt je lichaam met gezonde keuzes. Onthoud echter altijd het belang van balans en luister naar behoeften van je lichaam. Roze Kwarts, Kastanjebruin en Geel zijn gelukkleuren deze maand, terwijl 0, 5 en 8 geluksnummers zijn. Laat dit jou begeleiden op je pad naar geluk en succes. Innovatie staat centraal in je carrière deze maand. Laat je creatieve ideeën stromen en werk samen met anderen om ze tot bloei te brengen. Reizen speelt ook een grote rol, en deze ervaringen zullen je horizon verbreden en je perspectieven verrijken. Geniet van deze tijd van groei, ontdekking en verbinding. Je bent op weg naar mooie avonturen en prachtige ontdekkingen. Blijf openstaan voor de magie van het leven en laat jezelf stralen als de prachtige Boogschutter die je bent.

 

Liefde en relaties

In de magische dans van de sterren, voelt de Boogschutter deze maand een buitengewoon krachtige kosmische energie, die uitnodigt tot diepe verbindingen en betoverende romantiek. Het is alsof de sterren zelf samenspannen om jouw hart te verlichten en je ziel te verwarmen met stralen van onvoorwaardelijke liefde. Voor degenen die single zijn, brengt deze energie een tintelende opwinding met zich mee, waarbij gevoelens voor anderen plotseling kunnen ontluiken als bloemen die openbloeien onder de warme zon. Maar vergeet vooral niet dat liefde soms als een mysterieus spel is, waarbij niet alle vonken zijn bedoeld om te ontbranden. Luister naar de fluisteringen van je intuïtie, laat je hart de weg wijzen, en weet dat elke ontmoeting een les kan zijn die jou dichter bij de ware liefde brengt. Voor hen die hun liefde reeds hebben gevonden, is het essentieel banden van liefde te koesteren en te voeden met onvoorwaardelijke aandacht en oprechte emoties. Het is dan ook een prima maand om te verbinden en de liefde te kunnen ervaren als een warme en romantische bron voor passie en avontuur. Laat de zonnestralen van positiviteit de duisternis van twijfel verdrijven en laat je geliefde zich gekoesterd en gewaardeerd voelen in de warmte van jullie samenzijn. Vergeet niet om je partner te verrassen met kleine gebaren van liefde en genegenheid, en laat je hart spreken met de taal van liefde en waardering. Voor de hartstochtelijke Boogschutter die nog geen partner heeft, kan de kosmische energie een vuur van passie ontsteken, dat uitnodigt om te spelen en te flirten, en jouw diepste verlangens te verkennen met een speels hart en een open geest. Laat je fantasie de vrije loop en omarm de opwinding van het moment, wetende dat liefde en seksuele energie deze maand verslavend kunnen zijn. Laat je glimlach schijnen als een stralende ster, en laat de wereld getuige zijn van de magie die in jou leeft. Mogen alle Boogschutters deze maand gedragen worden door liefdevolle stroom van het universum, en mogen hun harten vervuld worden met de prachtige geschenken van liefde, passie en verbondenheid. Dans onder de sterrenhemel van de liefde, en moge er liefdesverhalen geschreven worden met de mooiste woorden van het hart.

 

Werk en financiën

Het wordt een maand waarbij je carrière belangrijk is. Je bent daardoor zeer ambitieus, waardoor jij persoonlijke en emotionele aspecten van het leven even naar de achtergrond kunt schuiven. Je zult veel meer geïnteresseerd zijn in uiterlijke schijn, waardoor je de neiging hebt om je met dure bewoordingen of gedragingen uit te drukken. Je vindt het belangrijk mensen aan te trekken, omdat je er veel mee denkt te bereiken. Let op dat er storende kosmische energieën zijn, waardoor je niet altijd even flexibel bent en minder zelfdiscipline hebt. Het is een belangrijke maand om samen te werken en tot compromissen te komen met mensen waar je soms meningsverschillen mee hebt. Let op dat je moeite met teamwork hebt als je een sterke neiging hebt om de leiding te willen nemen. Je kunt dan te dominant zijn en luistert minder. In dit geval doe je er goed aan anderen zeker niet achteruit te duwen, maar gebruik te maken van talenten die zij bezitten. Er zijn zeker beschermende en ondersteunende energieën, welke spirituele kracht zullen geven. Je zult niet alleen mentaal veel kracht ervaren maar ook ben je zeer vitaal en kan je fysiek dus ook veel aan. Dat is ook heel goed, omdat er in mei krachtige uitdagingen zijn. Hierbij kun je met problemen en conflicten geconfronteerd worden, maar ook mogelijkheden krijgen om jezelf te ontplooien. Dit hangt samen met je zelfvertrouwen. Geloof in eigen talenten en heb vertrouwen dat je in staat bent mogelijkheden af te dwingen. Deze kunnen je een flinke impuls geven, waardoor je ook bij anderen op kunt vallen. Het is een goede periode om op ontdekking te gaan en iets anders te doen, dan je de afgelopen tijd gedaan hebt. Je bent ondernemend en in staat kansen te grijpen. Mensen die plannen hebben om een nieuwe carrière op te starten, kunnen zich goed profileren. Ze zullen zich daadkrachtig en zelfverzekerd opstellen en vallen op bij mensen die de sollicitatie afnemen. Over het algemeen zullen mensen graag met je samenwerken. Er zijn aanwijzingen dat je een nieuwe functie kunt krijgen. De periode voor de 21ste ben je het sterkst, omdat je daarna meer negativiteit kan tegenkomen. Wees dus wel voorzichtig en ga het niet opzoeken. Ben jij verantwoord, dan zal je hiertoe in staat zijn.

 

Mentale en fysieke gezondheid in de periode van de Nieuwe en Volle Maan

De kracht van de Volle Maan in Boogschutter van de 23ste, wordt al tijdens de Nieuwe Maan gevoeld. Deze Maanperiode helpt problemen van ons af te zetten en optimistisch te blijven. Op dit gebied zullen Jupiter en Neptunus ondersteunen, waardoor we qua fantasie, gedachten en creativiteit veel kansen krijgen. Je kunt je dus vanaf het begin van de maand voorbereiden op Jupiter die de 25ste naar Tweeling gaat. Hierdoor kunnen we extra profiteren van mentale vermogens, ideeën en communicatie. Het seizoen van de Tweeling begint dus al een stuk vroeger dan gewoonlijk. Er zal dan ook een aangename energie deze maand zijn, wat een uitstekende mogelijkheid biedt om gezondheid te verbeteren en de levensstijl een boost te geven. Sta open voor energie van de Volle Maan en andere energieën en laat enthousiasme motiveren om actie te ondernemen. Om volledig van deze energie te genieten, is het belangrijk te mediteren, te reflecteren en je te concentreren op welzijn. Dit is het moment om positieve verandering in gang te zetten, als je gebruik maakt van de inspirerende krachten. Gebruik ze om gezonde gewoonten te omarmen, zoals regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding en voldoende rust. Terwijl we het Gemini-seizoen ingaan, moedigen de planeten ons aan om onze geest te voeden met nieuwe ideeën en plannen. Verwelkom de verandering met open armen en laat je geest openbloeien. Profiteer vooral ook van Venus die naar Gemini gaat en omarm de aangename energie die het met zich meebrengt. Kijk uit naar een periode van groei, activiteit en verbeterde communicatie. Let op je gezondheid en sta open voor de positieve veranderingen die deze periode met zich meebrengt.

 

Het zal qua gezondheid en vitaliteit een geweldige maand worden. Je hebt veel kracht, maar neemt nu ook het besluit om bepaalde ongezonde producten de rug toe te keren. Het zal dus een periode kunnen zijn, waarin je met een nieuw dieet begint en minder eiwitten en dierlijke vetten gebruikt Je bent meer gericht op verse fruitdranken, groente en veel mineralen en vitamines. Koolhydraten en ongezonde producten als sigaretten, drugs en alcohol zal je hoogstwaarschijnlijk veel minder nemen. Let op dat je niet opeens op een overdreven manier de gezondheid nastreeft. Gezonde voeding is belangrijk, maar als je te gezond wilt leven, kun je te weinig belangrijke voedingsstoffen tot je nemen, zoals eiwitten en vetten. Tracht balans te vinden in de mate waarop je bepaalde stoffen nodig hebt. Mocht je echt willen stoppen met vlees, dan dien je voldoende vervangende producten te gebruiken. Om in mei gezond te blijven, moet je eerst goed eten. Alcohol, koffie, gefrituurd en vet voedsel kunnen chronische ziekten opwekken. Als je al te maken hebt gehad met een kwetsbaar maag-darmkanaal, dan wordt helemaal aangegeven dat je op moet passen en je verstand er bij moet hebben met wat je eet en drinkt. Mensen die opeens veranderen, kunnen na de 21ste een terugslag meemaken. Je zult op een slimme manier met gezondheid bezig moeten zijn.  Mensen die te maken hebben met allergische reacties, dienen mei te gebruiken om hier inzicht in te krijgen. Ze kunnen dan analyseren welke zaken ze af dienen te leren en welke juist goed zijn. Bedenk tenslotte dat, naast een gezonde levensstijl, het belangrijk is activiteiten te gaan ontwikkelen die er voor zorgen dat stress veel minder kans maakt. Mensen die veel in het water zijn of te vaak douchen moeten in de gaten houden dit niet te overdrijven. Je kunt beter afzien van zware zwemactiviteiten en extreme sporten. Als je op vakantie gaat, denk dan aan de veiligheid en houd toezicht op kinderen. Neem altijd een verbanddoos mee als je op reis gaat.

 

Algemeen overzicht voor alle tekens

Mars staat tot 9 juni in Ram en hierdoor zijn we wel eens impulsief, maar gebruiken we deze verstandig dan zijn we meer doelgericht en kunnen we veel van wat we willen daadwerkelijk volbrengen. Saturnus verblijft tot 26 februari 2026 in Vissen en beweegt tot 25 mei retrograde. Venus staat tot de 23ste in de Stier en dit zorgt gezamenlijk voor een intense periode. Dit komt, omdat zintuigen extra actief zijn. We ervaren veel en emotioneel ook diep, vooral als het gaat om relaties en liefde. Maar ook bij het bezoeken van culturele evenementen, zoals theater, kunst en muziek. We hebben de neiging veel te eisen van geliefden en dit kan nog wel eens tegenwerken. Bij het nemen van beslissingen kunnen we deze energie gebruiken, maar wees voorzichtig en verstandig. Heb je een eigen bedrijf of ben je leidinggevende, dan zal je dit vastberaden, doelgericht en tegelijkertijd zeer menselijk doen. Je energie kan dan alles brengen waar je naar verlangt. Pas echter op bij stressvolle situaties, omdat we kunnen neigen tot ondoordacht en zelfs arrogant gedrag. De 1ste zal Venus een vierkant vormen met de retrograde Pluto, die de 2de in Waterman begint. Dit helpt bij het vertragen van transformaties, zodat we er niet zo in verstrikt raken. De Nieuwe Maan in de Stier zal de 8ste rond 5:24 ontstaan en gedurende een paar dagen zorgen voor het in balans komen met onze emoties. Deze periode vormt de Zon een sextiel met Saturnus en Mercurius, die een vierkant met Ceres vormt. De 1ste periode van mei is dan ook geweldig, omdat we mogelijkheden hebben via andere mensen en hogere krachten stabiliteit, veiligheid en zelfvertrouwen te behouden. Discipline kan sterk zijn, hoewel de beloningen mogelijk pas na de 15de naar voren komen. In de periode van de 13de tot de 19de kan een golf van veranderingen domineren, waarbij flexibiliteit noodzakelijk is om productiviteit te verbeteren. Deze veranderingen kunnen zich voordoen op verschillende gebieden van het leven, zoals in de romantiek, sociale contacten en op zakelijk gebied. Mercurius verplaatst zich de 15de naar Stier, waardoor we praktisch en vastberaden in de communicatie zijn. Onderhandelingen kunnen gestoeld zijn op stabiliteit en zekerheid. Tegelijkertijd gaat Ceres retrograde in Steenbok en hierdoor kunnen we, per teken verschillend, anders met financiën en veiligheid omgaan.

 

Venus vormt de 16de een driehoek met Ceres en ook dit zorgt dus voor een verandering, maar hierbij zijn we in staat om zeer harmonieus met bezittingen en financiën om te gaan. Hierdoor begrijpen we veel beter hoe we onze behoeften in evenwicht kunnen brengen met behoeften van anderen. Mercurius vormt de 17de een vierkant met Pluto, waardoor krachtige energie vrijkomt die ervoor zorgt dat we op een andere wijze kunnen denken over mensen in onze omgeving, waardoor we op een verstandige wijze kunnen communiceren. Het kan een tijd zijn van intense mentale activiteit en diepe reflectie. We worden aangemoedigd om gedachten en overtuigingen onder de loep te nemen en eventueel te veranderen. Venus komt de 18de in conjunctie met Uranus en dit brengt een grote kans op onverwachte veranderingen of spannende ontwikkelingen op gebied van liefde, financiën en creativiteit. Er kunnen dan opwinding en een drang naar vrijheid ontstaan, waardoor we openstaan voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Tegelijkertijd staat de Zon in conjunctie met Jupiter, wat een gevoel van optimisme en groei brengt, wat een gunstige tijd biedt om nog meer naar veranderingen op zoek te gaan. Voordat de Zon op 20 mei naar Tweelingen reist, vormt deze de 19de een sextiel met Neptunus. Dit zorgt ervoor dat we geïnspireerd worden en onze intuïtie leidt tot verstandig gedrag. Het is een gunstige tijd om dromen en idealen te verkennen en te streven naar hogere spirituele doelen. We kunnen een dieper begrip krijgen van onze verbinding met het universum en mensen om ons heen. We stelden al eerder dat de 23ste de Volle Maan in Boogschutter terechtkomt. Venus zal deze dag naar de Tweeling reizen, terwijl Jupiter vanaf de 25ste naar dit teken reist. Met de Zon, Venus en Jupiter in de Tweeling neemt mentale energie toe en kunnen ideeën ontstaan, die zorgen voor een fijn contact met geliefden en andere mensen in onze omgeving. Vanaf de 25ste zal Jupiter in de Tweeling zorgen voor creatieve en expressieve gevoelens. Een zeer fijne periode voor het smeden van nieuwe plannen en ideeën qua kunst, muziek en creativiteit. Er kunnen uitdagingen zijn, omdat we soms te dromerig en speels kunnen zijn. We kunnen dan over grenzen gaan en teveel fantasie hebben. Romantiek en erotiek kunnen dan te sterk met elkaar verbonden zijn. Pas dan ook in de laatste week op dat we hier wel controle over houden. Gaan we hier verstandig mee om, dan kunnen we echter fijne emoties delen en zal erotiek juist erg veel fijne momenten brengen.

Loading…
Share This