astro content

Chinese Jaarhoroscoop Tijger

5 februari 2019 tot 24 januari 2020
(in het jaar van het Aarde-Varken)

 

Overzicht voor de Tijger

Mensen geboren in de jaren 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 en 2010 vallen onder dit teken. Als je verjaardag vóór 4 februari valt, is je astrologische teken niet Tijger, maar Os. De Tijger is een zelfstandig en sterk persoon. Je hebt zelfvertrouwen en laat je niet snel op je kop zitten. Je hebt waardering voor jezelf, maar bent realistisch genoeg om eigen fouten te onderkennen. Je zult dit jaar lekker in je vel zitten en bent positief, waarmee je anders ook blij kunt maken. Je kunt doorzetten en zal niet snel verzaken, zelfs niet bij grote problemen. Conflicten, weerstanden, tegenslag of negatief gedrag zullen jou niet belemmeren om succes te behalen en je te ontwikkelen. Let op dat er storende energieën in de liefde zijn die jou humeur beïnvloeden. Daardoor zijn er zeker conflicten, ruzies en meningsverschillen mogelijk. Deze gelden meer voor de man dan voor de vrouw. Hij is gevoeliger van aard, terwijl zij meestal let op met wat ze zegt en hoe ze handelt. Zowel de man als vrouw zijn passioneel en over het algemeen erg trouw aan hun partner en andere sociale contacten. Qua werk ben je iemand die tot zijn recht komt in de horeca, als leidinggevende, de handel, politie of leger en in andere avontuurlijke beroepen. Liefde ga je het best aan met Paard en Hond. Je geheime vriend is het Varken, dat altijd voor je klaar staat.

De Aap is degene waar je de meeste problemen mee kunt krijgen. Voor 2019 is de voorspelling dat Tijgers zeker niet achteraan staan bij het krijgen van geluk. Ze moeten wel geduld hebben, voor dit zich werkelijk laat zien. Het geluk komt namelijk niet op één gebied, maar zal versnippert worden over liefde, zakelijkheden, sociale contacten en financiën. Geduld is een schone zaak om beslissingen uitvoerig te overdenken en niet al teveel risico te nemen. Het is beter dat je weet wat je wilt en kunt doen, voordat je besluit neemt. Het elementaire geluk is prima te doen, maar de Lung Ta is ook weer niet simpel op te roepen. Je moet er hard voor werken en concentratie behouden om datgene te bereiken wat je wilt. Je kunt de neiging hebben om over normen en waarden van anderen te gaan en kunt dan onbehoorlijk gedrag laten zien. Tijgers die dit jaar teveel met geld en rijkdom bezig zijn, kunnen van een koude kermis thuiskomen. Er zijn namelijk twee negatieve energieën, die jou tegenwerken: de #2 Ster van Ziekte en de Tai Sui die dit jaar aanwezig is.

 

Vliegende Sterren

Er komen negatieve energieën naar de Tijger toe. Met name in de noordoostelijke sector zal de #2 Ster van Ziekte een rol spelen. Het is dan ook belangrijk dit jaar te zorgen dat je geen ernstige ziekte krijgt. Met name bacteriële en virale bedreigingen kun weerstand aantasten. Het zal erg belangrijk zijn om je immuunsysteem krachtig te houden door gezonde voeding, voldoende slaap en ontspanning en door alcohol en andere schadelijke genotsproducten te mijden. Bedenk dat het vooral je eigen gedrag zal zijn, dat jou parten kan spelen en zorgt of de #2 Ster wel of niet enige invloed op je heeft. De Tijger zal meestal actief zijn en voldoende beweging krijgen. Daar ligt het dus niet aan, maar vooral oudere Tijgers kunnen last van ledematen en gewrichten krijgen en dan minder mobiel worden. In dit geval kun je in de problemen komen. Ook mensen die veel suiker en vet gebruiken en weinig water drinken, kunnen problemen krijgen. In dit geval kan je denken aan problemen met nieren, lever en krijgen van suikerziekte. Oudere Tijgers dienen geregeld onder controle te staan. Met name hart- en bloedvaten en bloedsuikerspiegel dienen geregeld gecontroleerd te worden. Om Hemelse Energie op te roepen, kun je kiezen voor een Messing Wu Lou met de Acht Onsterfelijken in het noordoosten van je huis. Ook een Wu Lou met Helende Kruiden kan nuttig zijn. Je kunt dan relaxte energie oproepen, waardoor je minder stress ervaart en beter in staat bent om een gezonde levensstijl te hebben. Om minder kans op ongelukken of ziektes te hebben is een beeldje van de Godin Kuan Yin krachtig. Onderweg kan je een Blauwe Medicijnboeddha bij je dragen, omdat deze jou relaxt en voorzichtig maakt en je ziektes en ongelukken af kunt weren. We gaven aan dat de Tijger in 2019 in conflict is met Tai Sui, waardoor er pech en obstakels kunnen zijn. Een gouden of messing beeldje van zijn huisdier Pi Yao in het noordwesten kan hem gunstig stemmen. Ook een Obsidiaan of Bergkristal van dit dier kan erg nuttig zijn. Om onderweg beschermd te worden is een sleutelhanger met een amulet van Tai Sui erg krachtig.

 

De 24 Bergsterren

Het is lastig uit te leggen wat de methode van 24 Bergsterren is. Het is een unieke wijze van verdelen van een kompas. Die bestaat uit 9 windrichtingen van Vliegende Sterren, terwijl Bergsterren bestaan uit 24 richtingen. Het is van belang in welke richting jouw huis, kamers, kantoor, bed, bureau enzovoort zich bevinden. Om richting te bepalen, kan je een Luo Pan kompas gebruiken. Het kompas is 360graden en wordt verdeeld in segmenten van 15 graden, waardoor we op 24 Bergen komen. De 9 Vliegende Sterren zijn hoofdsterren en belangrijk. De 24 Bergsterren zijn minder krachtig, maar hebben zeker invloed. Voor de Tijger zal er vanuit de Hemel een ondersteuning voor de Tijger komen. Hier kan je weinig aan veranderen omdat je die vanuit je geboorte meekrijgt. Wel kan je het geluk en ongeluk vanuit de Hemel oproepen. Dat gebeurt dit jaar vanuit de zogenaamde Hemelse Zegel die zorgt dat jij van goede wil bent om verantwoord te leven. Je doet er goed aan niet alleen het Hemelse Geluk op te roepen, maar ook te zorgen dat je het geluk van de Aarde oproept. Hiervoor activeer je het Hemelse Zegel door een Drievoudig Hemels Drakenzegel te gebruiken. De Draak is een positief dier dat mensen gunstige energie brengt. Je kunt overigens geluk afdwingen door op een positieve wijze in het leven te staan. Er zijn dit jaar positieve Bergsterren die ervoor zorgen dat je gewaardeerd wordt en dat je kansen krijgt om succes te behalen. Om dit extra te versterken kun je een Hemels Amulet van de Jadekeizer dragen. Ook een Gui Ren Beeldje in het noordoosten van je huis of kantoor kan zorgen dat je je talenten en vaardigheden verbetert, waardoor je meer succes kunt behalen. Vanuit de Feng Shui wordt aangeraden een Welvaart Activeringsamulet te dragen. Deze kan het hemelse geluk niet alleen aantrekken, maar ook voor zorgen dat je in staat bent verantwoorder te handelen. Let op, niet alles is even positief aan de 24 Bergsterren. De Yin Huisster staat namelijk negatief in jouw sector. Yin-trillingen kunnen ongeluk brengen en niet eens voor jou, maar voor mensen in je directe omgeving. Je kunt het best de Yin Huisspiegel in het noordoosten van je huis plaatsen of aan een sleutelhanger bij je dragen Omdat dit een serieus probleem is, moet je zo min mogelijk risico nemen, waar je anderen door kunt schaden. Heb je een voordeur die op het westen staat, plaats daar de Dubbele Draak Hen Lung Fu bel. Tevens is het belangrijk in het westen van je huis geen harde muziek te draaien. Om schadelijke en gewelddadige energie af te wenden wordt aangeraden een Boeddha beeld of schilderij te plaatsen en daarbij beeldjes van de Vier Hemelse Koningen te plaatsen. Let op dat je deze Hemelse Koningen moet respecteren, door ze nooit op de grond te plaatsen. Ook de keuken en badkamer zijn af te raden.

 

Vier pilaren leer

Paht-Chee geldt voor vier Pilaren: geboorteuur, geboortedag, geboortemaand en geboortejaar. Helaas kunnen we in een algemene Chinese Zodiac alleen vanuit de pilaar van het jaar gaan. Wil je een helder beeld hebben, laat dan persoonlijke horoscoop maken. Er zijn verschillende soorten geluk. Deze kun je afdwingen door goed in het leven te staan. We onderscheiden drie soorten geluk. Ten 1ste het Hemels Geluk. Dit krijg je mee als je op Aarde komt, maar kan je ook oproepen als je goede dingen op Aarde doet. Dit is niet zo moeilijk, want als jij liefdevol in het leven staat, zal je vanzelf Hemelse Positieve Energie oproepen. Ten 2de kan je het Aardse Geluk oproepen. Dit krijg je vanuit de omgeving waar je verblijft of opgevoed bent. Binnen de Feng Shui wordt hiermee gewerkt om te zorgen dat gunstige energie naar je toe komt. Ten 3de kun je geluk oproepen dat we kennen als Karma. Dit zijn besluiten en  handelingen die je neemt. We meten het persoonlijk geluk van iemand door de zogenaamde Lung Ta lezing. Wanneer de Lung Ta sterk is, zal je makkelijk in het leven staan. Is deze zwak, dan kan je het ongeluk makkelijk over je afroepen. Een beeldje van het Rode Windpaard kan hierbij ondersteuning bieden. Voor de Tijger geldt dat de Levenskracht dit jaar erg sterk is, waardoor je fysiek veel kracht kunt ervaren. Je bent energiek en hebt doorzettingsvermogen, waardoor je doelen na kunt streven. De Geestelijke energie is dit jaar ook sterk, waardoor je mentaal en emotioneel ook zeer krachtig bent. De meeste Tijgers vinden daardoor dat ze sterk genoeg zijn om alles te bereiken wat ze willen. Omdat je zowel uiterlijk als innerlijk een grote kracht hebt, zal je dit wellicht ook bereiken. Let echter op dat je Lung Ta dit jaar niet altijd even sterk is. Het zal dus geregeld ook vanuit jezelf moeten komen en je vastberadenheid zal je dan ook zeker van pas komen. Het zal soms moeilijk zijn, maar je kunt er over het algemeen wel goed mee omgaan. Naast het Rode Windpaard kan ook een beeld van Koning Gesar helpen om Lung Ta gunstig te stemmen, waardoor je minder moeite hebt lekker in het leven te staan.

 

Conclusie voor dit Chinese jaar

De #2 Ster van Ziekte heeft sterke invloed op mensen uit 2010, 1998, 1969 en 1938. Tijgers hebben normaal gesproken genoeg aan voldoende slaap, gezonde voeding, niet teveel stress en voldoende beweging, maar zij dienen meer voorzorgsmaatregelen te nemen. Griep, een handicap of een ernstige ziekte kunnen namelijk aan de orde zijn. Let op vermoeidheid en de hoeveelheid werk. Ouders van een kind van 9 dienen in de gaten te houden dat hun kind niet teveel met sociale media en games bezig is. Mensen van 81 moeten in de gaten houden dat er bedrieglijke mensen zijn. Andere Tijgers uit de genoemde jaren moeten opletten dat ze niet teveel bezig zijn met verkrijgen van geld. Tijgers uit 1974 dienen bewust te zijn van hun gezondheid, maar hebben wel een redelijke weerstand. Andere Tijgers hebben een krachtige weerstand. De kans op ziekte is bij hen nihil. Een Zwarte Obsidiaan Wu Lou met de Vijf Vleermuizen kan nuttig zijn om kwalijke energieën af te wenden. Deze Wu Lou staat bekend als belangrijk symbool voor een lang leven, de vijf zegeningen en verhoging van het immuunsysteem. De Wu Lou is ook verbonden aan de God van Onsterfelijkheid, waardoor je langer gezond kan blijven. Ook is er meer harmonie tussen Hemelse en Aardse Energieën. Zelfs mensen die nu ziek zijn, hebben er baat bij. Qua financiën kan de Zwarte Obsidiaan het zelfbeeld en het zelfvertrouwen versterken. Daardoor kun je andere voorwerpen van deze steen gebruiken, zoals de Kristallen Bal. Mensen die moeite hebben met negatieve mensen of Hemels ongeluk kunnen hier veel heil van krijgen. Met name Tijgers uit 1986 en 1962 dienen voorzichtig te zijn, omdat er mogelijkheden zijn op verlies. Zij zullen hard moeten werken om er bestand tegen te zijn. Met name roddels kunnen je reputatie beschadigen. Een gouden sleutelhanger van het Schip van Welvaart beschermt tegen slechte invloeden. Mensen uit 1998, 1974 en 1950 maken een goed jaar mee en zullen hun Aardse kracht gebruiken om te investeren, te beleggen of andere financiële acties met goed gevolg af te ronden.

In het algemeen kunnen Tijgers negatieve energie afweren met gebruik van een Mandala. De Groene Godin Tara Mandala, welke je mee kunt dragen aan een ketting of sleutelhanger, kan wensen en dromen uit laten komen. Ook ben je bestand tegen overvallen en andere geweldplegingen, ernstige fouten, financiële problemen en zelfs voor problemen die de natuur veroorzaakt. Een beeldje of sleutelhanger van de God van Welvaart op een Tijger kan jou beschermen, omdat die de #8 Ster van Welvaart positief stemt. Zakelijk wordt het een prima jaar en zijn er geen echte problemen te bespeuren als het om werk of studie gaat. Er wordt aangeraden ondersteuning te vragen bij werk, studie of andere zaken. Over het algemeen kunnen Tijgers, zelfs als het financieel minder gaat, ontwikkelen. Qua romantiek is het niet een heel bijzonder jaar voor Tijgers. Er kunnen problemen zijn, die te maken hebben met emoties waar je mee rondloopt. Ook kunnen Tijgers soms teveel erotische energieën ervaren. Daardoor kunnen gebonden mensen te gevoelig zijn en conflicten uitlokken als ze niet in staat zijn hun passionele energieën te onderdrukken. Singles kunnen door die passie hun emoties niet altijd onder controle houden, waardoor er teveel sekshormonen aangemaakt worden. Zij zullen op moeten letten dat ze niet over grenzen van mensen gaan. Ook in andere contacten kunnen Tijgers emotioneel en expressief zijn. De kans op een breuk in een vriendschap of zelfs in de familie is dan zeker niet al te klein. Je kunt hier hulp bij gebruiken door de energie van de #4 Ster van Perzikbloesem op te roepen. Je kunt dit doen met een Perzikbloesem Konijn. Deze zal helpen om liefde te versterken en zorgen dat een huidige relatie niet verbroken wordt. Je kunt emoties dan meer onder controle houden. Ook kom je charmanter over. Singles kunnen contact met een ex-partner versterken of een krachtige aantrekking op nieuwe aanbidders hebben. Ook andere contacten kunnen hersteld worden, wat ook geldt voor gebonden mensen. Voor de Tijger is het Groene Perzikbloesem Konijn nuttig. Ook Rozenkwarts onder je kussen kan liefde brengen. Je kunt twee Rozenkwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad in je slaapkamer plaatsen. 

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 

©2019 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

 

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(€0,70/min)

BE: 0902-12024(€1,25/min)

Blog

door Medium Shirley
Spiritueel groeien
Wat is precies spiritueel groeien?
We denken vaak dat we aan onszelf horen te werken, ieder heeft zijn/haar eigen Lees meer
door Medium Shakira
Aan alle moeders
Een dagje te laat maar niet minder goed bedoeld, aan alle mama's een fijne, mooie moeder dag gewenst.

Lieve Lees meer
door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Weegschaal

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn de hele week krachtige energieën en voor de Weegschaal is Mars een sterke medestander. Deze zal namelijk voor jouw teken reizen. Zondag ben je vrij relaxt en zal je het liefst passieve activiteiten doen, maar dan wel met je partner en andere Lees meer


Tweelingen

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal je de energie van de Maan ervaren, waardoor je wat minder actief bent. Het is wel een prima periode om met je partner en andere geliefden door te brengen. Als gevolg van de Volle Maan van dinsdag ervaar je maandag t/m woensdag een krachtige energie, Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties en sociale contacten

Zondag is er een prima energie vanaf Mercurius in de Schorpioen, die een sextiel met Pluto in jouw teken aangaat. Daarbij zal ook de Zon erg veel energie bieden, waardoor je lekker in je vel zit. De Maan zal maandag een prima energie brengen, waardoor je sentimenteel en Lees meer


Vissen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag t/m dinsdag is er een fantastische energie om de Vis een sterke drang te geven om de liefde erg veel aandacht te geven. Je ervaart daardoor gelukzalige gevoelens, maar dat zal je nodig hebben bij iets wat er in jullie relatie kan gebeuren. Toch kan je hier Lees meer


Boogschutter

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het begin van de week zullen Jupiter en Venus in jouw teken een krachtige energie bieden. Je kunt hierdoor een sterke spirituele kracht ervaren, waardoor je onderbewustzijn erg sterk is. Daardoor heb je een groot deel van de week energie genoeg om je partner te Lees meer


Ram

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag bescheiden in contact met je partner. Dit maakt je charmant en je partner zal dit aantrekkelijk vinden. Met name Mercurius kan je emoties kwetsbaar maken, maar Pluto zorgt dat je in staat bent liefde en passie Lees meer


Leeuw

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag komt er een diepe emotionele energie vanuit Mercurius en de Zon in Schorpioen. Door deze energie kun je romantische activiteiten met je partner delen. Omdat Venus en Jupiter in de Boogschutter reizen, heb je veel Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties en sociale contacten

Het is een fantastische week met erg veel energie vanuit de retrograde Mercurius en de Zon in jouw teken. Daarbij zal ook de Maan flink wat energie geven en met een hoogtepunt dinsdag de energie van de Volle Maan. Deze reist perfect voor jou en zal op gebied van relaties Lees meer


Waterman

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je partner zal aan het begin van de week genieten van de passie die je uitstraalt en liefde die je biedt. Je vindt het fijn om gezamenlijke vrienden te bezoeken, omdat je iedereen wil laten zien dat je van je partner houdt. Hierbij zal je veel steun krijgen van Lees meer


Maagd

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan wel eens een lastige week voor de Maagd worden, omdat er veel Vuur en Water aanwezig is en dat zijn niet de meest gunstige krachten. Gelukkig zal er ook veel energie in de Steenbok en de Weegschaal zijn en deze kunnen jou weer wat rust geven. Je zult wel Lees meer


Kreeft

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag veel lol van de energie van Mercurius in de Schorpioen en Pluto in de Steenbok. Deze zullen voor evenwicht zorgen, waardoor je het fijn vindt om lekker met je partner te zijn en te genieten van de rust van zondag. Vanaf maandag zal je de energie Lees meer


Stier

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Aan het begin van de week ben je erg gevoelig als het om je relatie gaat. Je weet eigenlijk niet waarom dit eigenlijk is en voelt je daardoor wel eens wat ongelukkig. De reden hiervoor is echter de krachtige energie die Mercurius en de Zon in de spirituele Lees meer


Maandhoroscoop

Kreeft

 

Algemeen
De Kreeft krijgt veel energie van de Zon in de Schorpioen. Daardoor zal je tot de 22ste erg vitaal zijn en kun je dit gebruiken om eventuele negatieve zaken in het leven aan te pakken. Hierbij kan ook Jupiter in de Boogschutter kracht geven om bepaalde energie te Lees meer


Waterman

 

Algemeen
De Zon zal tot de 22ste in de Schorpioen reizen en je moet dan ook rekening houden met zaken die op een mindere wijze plaats zullen vinden. Ze kunnen zelfs conflicten en andere nadelen geven. Je kunt niet alleen mentaal minder sterk zijn, maar ook fysiek kun je je Lees meer


Stier

Algemeen
Gezondheid kan deze maand, ondanks krachtige energieën onder druk staan. Dit komt door de Zon, die t/m de 21ste in de Schorpioen verblijft. Daardoor zal je soms voorzichtig moeten zijn als je teveel werkt of als er teveel spanningsfactoren in je leven zijn. Dit geldt als waarschuwing. Lukt het je om Lees meer


Weegschaal

 

Algemeen
Mercurius blijft de hele maand in de Schorpioen en je moet dan opletten dat je soms wel eens te rap en scherp van tong bent. Je kunt dus wel conflicten verwachten, althans als je dit niet kunt controleren. Hierbij kun je echter ondersteuning krijgen van Saturnus, die gunstige energie biedt Lees meer


Schorpioen

 

Algemeen
De Schorpioen zal veel kracht krijgen vanuit de Zon in jouw eigen teken. Daardoor zal je deze maand erg veel energie hebben en hoef je niet bang te zijn dat je aan vitaliteit tekort komt. Er zijn veel kansen en mogelijkheden om goed te presteren. Ook ben je zeer Lees meer


Vissen

 

Algemeen
De Zon staat tot de 22ste in de Schorpioen en dat is een gunstige energie voor de Vis. Je bent erg vitaal en kunt op een fijne manier in het leven staan. Dit zal niet altijd goed zijn, omdat niet alleen positieve kanten veel energie krijgen, maar ook negatieve. Lees meer


Leeuw

 

Algemeen
De Zon zal tot de 22ste in de Schorpioen staan en dit geeft de Leeuw kracht. Je moet die wel reguleren, omdat je er anders problemen door krijgt. Je moet op je gezondheid letten en in de gaten houden of je de energie kwijt kunt. Er wordt aangeraden in ieder geval Lees meer


Maagd

 

Algemeen
De Zon zal t/m de 21ste erg veel kracht in de Schorpioen opdoen. Daardoor is het een gunstige periode voor de Maagd. Je bent erg actief en kunt gebruik maken van je spirituele en intellectuele gaven. Nog meer dan anders wil je presteren en ben je zelfbewust. Je Lees meer


Steenbok

 

Algemeen
De Zon staat deze periode tot de 22ste in de Schorpioen en dit is over het algemeen een prima energie voor de Steenbok. Je wordt hier intenser door en denkt minder na over de dingen die je moet doen. Je kunt deze maand geregeld wat impulsief zijn, maar zal dit toch Lees meer


Boogschutter

 

Algemeen
Tot de 22ste zal de Zon in de spirituele Schorpioen staan om vanaf die dag naar jouw teken te reizen. Dit zorgt ervoor dat je de gehele maand veel profijt van deze standen van de Zon kunt hebben. Je bent in staat om zowel zakelijk als privé goede resultaten Lees meer


Tweelingen

 

Algemeen
De Zon zal t/m de 21ste in de Schorpioen staan en dit heeft krachtige invloed op de Tweeling. Je moet er rekening mee houden dat dit positieve, maar ook negatieve kanten heeft. Je moet je deze periode steeds afvragen wat je aan het doen bent en hoe je dit op positieve wijze Lees meer


Ram

 

Algemeen
Veel planeten staan gunstig in de Schorpioen. Daardoor is er relatieve rust met weinig tegenstellingen. Saturnus en Pluto geven de Ram stabiele energie en zorgen dat er over het algemeen vertrouwen is. Dit kan meerdere maanden veel kracht geven. Er wordt aangeraden Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag