astro content

Aap

Geboorte jaar: 2016 2004 1992 1980 1968 1956 1944 1932 1920

8 november 2019 t/m 7 december 2019 (Chinese 10de maand van het Aarde-Varken)

De algemene verwachting van deze maand
De gelukverwachting van de Aap is in het zuidwesten, ondanks de Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk en de San Sha, beter dan vorige maand. De #5 Ster wordt namelijk versterkt door energie van de #8 Ster van Welvaart. Hierdoor zal je Lung Ta voor meer verbetering zorgen en zal je in staat zijn om succes te behalen en te presteren. Je zult veel stabieler in het leven staan en hoeft je geen zorgen te maken dat je leven negatief beïnvloed wordt. Je karma is positief en daardoor zal alles een stuk makkelijker gaan. Je levenskracht en contact met de spirituele wereld zijn sterk. Toch blijft de #5 Ster geregeld opkomen en dit zorgt voor ongeluk, wat je niet moet onderschatten. Deze Ster heeft de neiging Aarde-Energie te produceren en het is belangrijk deze te kalmeren met metaalenergie. Met name de Gouden Mystieke Knots of een Liefdesboom kunnen positieve kracht bieden. Ook kan het belangrijk zijn romantiek en je privéleven een extra boost te geven met twee Rozenkwarts Mandarijn Eenden in het zuidwesten van je huis of in de slaapkamer. Deze vergroten het liefdesgeluk en zorgen voor rust in omgang met andere mensen. Het is verder belangrijk dat je geregeld naar buiten gaat en je niet te veel in huis opsluit. Je bent nu eenmaal iemand die veel energie heeft en deze moet je er ook zeker uitwerken. Doe je dit niet, dan kun je soms chagrijnig zijn en dit komt je algehele leven niet ten goede, omdat er dan conflicten mogelijk zijn. Gooi je energie eruit en zorg dat je geregeld beweegt en als het even kan ook sport.
 
Relaties en liefde
De #8 Ster zal deze maand voor positiviteit zorgen. Omdat je iemand bent, die het belangrijk vindt om op zakelijk gebied goed te functioneren, zal de positiviteit ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit. Dit straal je naar buiten toe en zal je partner en anderen met wie je omgaat een gelukkig gevoel geven. Je vindt vriendschap erg belangrijk en met je gevoel voor humor en charmante uitstraling zal je mensen aantrekken. Je bent wel kritisch en wilt alleen mensen in je omgeving hebben, die jouw interesses en ideeën delen. Het is een maand, waarin je kortlopende relaties en oppervlakkige contacten vooropstelt aan diepgang en serieuze relaties. Ben je echter gebonden, dan is het waarschijnlijk iemand die echt bij je past en zal romantiek opbloeien. Singles maken kans op een ontmoeting met een speciaal persoon. Probeer je impulsieve kant te onderdrukken en leer de ander eerst kennen voor je verder gaat dan vriendschap. Een hanger met een Phoenix van Jade kan helpen om stabieler en liefdevoller in relaties te staan. Van het begin tot het eind van de maand zal je met ruim voldoende tot goed geluk te maken krijgen als het om liefde en relaties gaat. Richt je op jezelf en leun niet te veel op anderen. Geef deze maand meer aandacht aan familie en geef ze voldoende liefde. Het is een prima tijd voor leuke activiteiten om de band te versterken. Sociale en liefdescontacten kunnen kracht bieden en het is zeker verstandig veel afspraken te maken en liefde voorrang te geven. Ben je single, dan kun je veel mensen ontmoeten en zal er zeker iemand bij zijn, die jouw aandacht krijgt. Je kunt echter verwend raken als er te veel mensen zijn. In dat geval kan de #8 Ster voor problemen zorgen. Je partner kan dan het gevoel hebben dat je het leven niet serieus neemt en zich afvragen of jij wel van de ander houdt. Zorg dat je geregeld even laat zien dat je dit wel degelijk doet. Er is dan ruimte voor liefde en vriendschap.
 
Financiën en carrière
De energie van de #5 Ster wordt deze maand afgezwakt door de energie van de #8 Ster van Welvaart. Het is dan ook een gunstige maand voor de Aap. Er zijn vele kansen op promotie, een nieuwe functie en financiële voordelen. De #8 Ster zorgt dus voor heel wat geluk en dat zal jouw leven er een stuk beter op maken. Er kunnen onverwachte meevallers zijn, waardoor er veel mogelijk zal zijn. Je krijgt hier namelijk meer mogelijkheden door om te beleggen en te investeren. Let wel op dat het een erg drukke maand kan zijn, waardoor je niet altijd evenveel aandacht voor je thuisfront hebt. Daar kunnen dan problemen door komen, vooral als je privéperikelen mee naar je werk neemt. Het is dan belangrijk om mensen op je werk te hebben die jou ondersteunen. Het is verder een prima maand om je zakelijke netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen met mensen die jou in de toekomst bij kunnen staan. Er kan ook iemand uit het verleden terug in je leven komen, die erg waardevol kan zijn. De 1ste helft van de maand zal er op financieel gebied veel geluk zijn en wordt het gaandeweg de maand nog beter. Ga je echter niet verrijken ten koste van anderen. Die neiging heb je soms wel maar dat is niet verstandig en kan alleen maar kwaad bloed zetten. Doe je dit eenmaal dan kunnen er conflicten, ruzies en misleidende situaties zijn. Je kunt het geluk versterken door hard te werken en verantwoordelijk te blijven bij dingen waar je mee bezig bent. Je carrière verloopt over het algemeen vlot waarbij er veel kansen komen om je te ontwikkelen en huidige taken af te ronden. Financieel kan je goede stappen maken, maar je moet alert blijven op de mogelijkheden die er komen. Soms ben je wel eens minder alert en dan kan je dingen over het hoofd zien. Ondanks de positieve kracht van de #8 Ster, doe je er wel verstandig aan geluk aan het begin van de maand niet te overschatten. Er wordt namelijk gewaarschuwd voor de #5 Ster en andere negatieve sterren, die voor ongelukken, conflicten en andere hindernissen zorgen. Blijf alert bij ondertekenen van contracten, in het verkeer en openbaar vervoer.
 
Welzijn en het advies voor deze maand
De Chinese astrologie biedt geen kant en klare oplossingen, maar interpreteert waarom mensen meer kans op ziektes hebben. Dit kan gaan om de genetische structuur van een lichaam of een levenspatroon die mensen hebben. Het kan echter ook gaan om onbewuste, negatieve aspecten die je ziel en lichaam beschadigen. In alle gevallen kunnen we hier iets aan doen, door patronen in ons leven aan te pakken. Hoe makkelijk is het om te zeggen dat we ‘het vanzelf wel zien als we ziek worden’. Word jij of een geliefde eenmaal ziek, dan zal je niet meer zo praten. Het is verstandig juiste keuzes in het leven te maken en bewust te leven. We zullen tot inkeer moeten komen en bepaalde patronen doorbreken. Voorkomen van ernstige ziektes komt tot stand door te accepteren dat je bepaalde dingen niet of juist wel moet doen. De Chinese leer kan niet verplichten gezond te leven, maar kan ondersteunen door adviezen en inzichten te verschaffen. Dit kan gaan om een bewustwording van je eigen handelen, maar ook over het accepteren van een fysiek lichaam dat in dit leven misschien niet zo sterk is. Bedenk dat we in de kern een astraallichaam hebben en een fysiek lichaam in bruikleen. Door bepaalde energieën is het een maand, waarin je ervaart dat je respect dient te hebben voor de geestelijke wereld en je astrale lichaam. Alleen door bepaalde zaken aan te pakken zal je negatieve energie kunnen transformeren in witte, positieve energie. November en december zijn zeer goede maanden om jezelf, maar ook de wereld om je heen eens goed onder de loep te nemen. De speelse en soms te impulsieve Aap kan deze maand problemen krijgen met zijn/haar leefstijl. Je hebt de neiging om niet altijd even gezond te eten en je moet dan opletten dat je vooral niet te veel vet en suikerrijke producten gebruikt. Dit zal extra moeilijk zijn, omdat er een energie is die vooral jouw neiging tot verslavingen versterkt. Blijf je dit te lang doen, dan word je minder vitaal en uiteindelijk minder mobiel door. Word je in je leven belemmerd, dan zal je natuurlijke lach verdwijnen en kun je mentaal en psychisch minder sterk worden. Tracht dit te voorkomen, door gezonde voeding te gebruiken. Doe je dit op jonge leeftijd al, dan zal je merken dat je zelfs mentaal een stuk sterker wordt en bestand bent tegen verleidingen.
 
De beïnvloeding van de Vliegende Jaarlijkse en Maandelijkse Sterren
De Jaarlijkse Vliegende Sterren krijgen elke maand bezoek van de maandelijkse Sterren en dit oefent dan invloed uit op de sector waar ze verblijven. Dit gaat om de hoofddeur of meest gebruikte deur van je huis of werkplek in de sector of die er tegenover staat. Let op dat woon- en slaapkamers belangrijk zijn als die in een bepaalde richting staan. In dit geval worden mensen beïnvloed die hier geregeld zijn.

Negatieve invloed van de Vliegende Sterren
In het zuiden krijgt de Jaarlijkse #2 Ster van Ziekte bezoek van de #5 Ster van Ongeluk. Vooral de Os en Tijger hebben er last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Er komt heel wat negativiteit in deze sector en het best kan je daar wegblijven, omdat er veel ziektes kunnen ontstaan. Ook kun je te maken krijgen met situaties, die je niet in de hand hebt en die dus ongeluk brengen. Er kunnen ongelukkige momenten zijn, die je flinke problemen kunnen brengen. Zelfs een groot ongeluk kan aan de orde zijn als je in deze sector bent. Om grote problemen te voorkomen, wordt aangeraden onderweg een Blauwe Medicijnboeddha bij je te dragen of thuis of op werk een Wu Lou met Helende kruiden te plaatsen. Een Pagode met Elementen kan erg behulpzaam zijn. Ben je in deze sector zorgt dan voor rustige geluiden en zacht licht. In het noorden krijgt de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs bezoek van de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog. Met name de Rat heeft hier last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. De Jaarlijkse Perzikbloesem #4 Ster biedt op zich goede energie voor relaties, maar de #7 Ster heeft een geniepige invloed. Bescherm jezelf hiertegen om inbraak, geweld of andere problemen te voorkomen. Plaats bij de voordeur of in het noorden van je huis of werkplek een Anti-Inbraak Berg met Geheime Mantra’s om je te wapenen tegen kwade invloeden. Ook het plaatsen van Waterelementen kan gunstig zijn om je huis of werkplek te beschermen als er niemand is. Tenslotte wordt aan de Rat aangeraden gevaarlijke plekken te mijden.
 
De Hemelse #6 Ster van Geluk krijgt in het oosten bezoek van de #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten. Dit brengt over het algemeen veel kracht, maar je moet opletten omdat deze energie heftig is. Vooral zakelijk ervaar je veel kracht, maar privé en gezondheid kunnen elkaar negatief beïnvloeden. Vooral het Konijn kan er profijt van hebben, maar dus ook last. Dit geldt ook voor mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Financieel zal je niets te klagen hebben en goede ontwikkelingen meemaken. Om geluk nog meer af te dwingen, wordt aangeraden de God van Welvaart op zijn Tijger bij je te dragen. Deze kan jou zakelijk veel energie bieden om goed te presteren. Er kan gevaar zijn en vooral als je problemen hebt met een familielid. Ontstaan deze, dan kun je stress krijgen, die jouw gezondheid negatief beïnvloedt. Staat jouw voordeur op het oosten, dan doe je er goed aan een Bol van Bergkristal bij de deur te zetten, omdat deze vrede en rust geeft. Het blijft oppassen geblazen. De #8 Ster van welvaart krijgt in het centrum bezoek van de maandelijkse #2 Ster van Ziekte. Dit brengt over het algemeen veel kracht, maar je moet opletten omdat deze energie heftig is. Mensen die veel in het centrum van een plaats, huis of werkplek zijn, moeten opletten voor gevaren die dreigen. Draag een sleutelhanger van een Garuda Wu Lou of een Dzi kralenarmband van Amethist. Dan kan je de ongelukkige energie afweren.  In het zuiden krijgt de #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten bezoek van de Maandelijkse #3 Ster van Vijandigheid. Vooral de Hond en het Varken hebben er last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Er kan veel negativiteit zijn en spanning kan omgezet worden in stress en depressies. Het is verstandig deze sector zo rustig mogelijk te houden. Harde muziek, ruzies of andere conflictueuze zaken moet je voorkomen. In tegenstelling tot andere sectoren, kun je hier beter geen planten plaatsen. Ook brandende kaarsen worden afgeraden, omdat de vijandige Chi hierdoor versterkt kan worden. Daarbij is zelfs de kans op brand aanwezig. Ben je veel in deze sector dan doe je er goed aan om een sleutelhanger van de Rode Adelaar bij je te dragen. Ook een gouden hangertje met Aardbeikwarts kan positieve energie geven.
 
Positieve invloed van de Vliegende Sterren
De Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning krijgt in het westen bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Met name de Haan kan profijt hebben, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Ook mensen die creatief zijn, worden extra productief en kunnen vooral op gebied van carrière veel bereiken. In ieder geval kan er succes en overwinningen te behalen zijn. Studenten kunnen veel geluk ervaren. Romantiek en liefde zijn ook erg fijn voor de Haan en mensen die veel in deze sector verblijven. Singles hebben extra kans op een nieuwe relatie. Voor liefde en contact met anderen doe je er goed aan Rozenkwarts Mandarijn Eenden in het westen van je huis te plaatsen. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid krijgt in het westen bezoek van de maandelijkse Hemelse #6 Ster en brengt het Paard veel profijt, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. De #6 Ster is een fantastische Ster om negatieve energie te absorberen. Om deze energie volledig op te roepen wordt aangeraden een beeldje van Kuan Yin in het westen van je huis of werkplek te plaatsen. Om negatieve energie van de #3 Ster af te wenden wordt aangeraden een Ratnasambhava Boeddha bij je te dragen. Mensen die met deze sector te maken hebben, dienen geduld te hebben en vooral niet te impulsief te zijn.
 
Ben je veel in het westen dan kan je levenskracht afnemen. Over het algemeen zal de #6 Ster wel negatieve energie afweren en jou versterken. De Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk krijgt in het zuidwesten bezoek van de maandelijkse # 8 Ster van Welvaart en dit brengt veel goeds. Met name de Geit en Aap kunnen profijt hebben, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Let op dat deze energie geldt voor de zakelijke kant van het leven. Privé kan de Ongeluksster erg storen. Vooral mensen die veel in deze sector doorbrengen kunnen op financieel gebied veel kans maken op extra geld of goede vooruitzichten op zakelijke ontwikkeling of promotie. Een Gele Bol van Citrien in deze sector kan goede energie oproepen. Blijf opletten dat er nog steeds negativiteit kan zijn. Over het algemeen weet je hiermee om te gaan. Om de negatieve energie van de #5 Ster af te wenden, wordt aangeraden een Driekleurige Vijf Elementen Pagode bij je te dragen. De #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog krijgt in het zuidwesten bezoek van de #1 Ster van Overwinning. Met name de Draak en de Slang hebben hier profijt van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Deze #1 Ster heeft erg veel kracht en kan in deze sector de kans op inbraak, geweld en andere grote problemen sterk verminderen. Wil je deze energie nog sterker aantrekken dan doe je er goed aan een hangertje van de Sleutel van het Succes bij je te dragen. Je kunt er ook voor kiezen om in je huis of werkplek in het zuidwesten de Vijf Elementen Overwinningsbanner op te hangen. Dit kan je zakelijk helpen om concurrenten het hoofd te bieden. Om zakelijk nog beter te presteren, kan een Kuan Kung op je bureau intellectuele energie losmaken. Pas op als je met gevaarlijke apparaten of scherpe voorwerpen te maken krijgt. Er is kans op letsel. Wees dus voorzichtig.


Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,70/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,25/min)

Blog

door Medium Shirley
Spiritueel groeien
Wat is precies spiritueel groeien?
We denken vaak dat we aan onszelf horen te werken, ieder heeft zijn/haar eigen Lees meer
door Medium Shakira
Aan alle moeders
Een dagje te laat maar niet minder goed bedoeld, aan alle mama's een fijne, mooie moeder dag gewenst.

Lieve Lees meer
door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Kreeft

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag veel lol van de energie van Mercurius in de Schorpioen en Pluto in de Steenbok. Deze zullen voor evenwicht zorgen, waardoor je het fijn vindt om lekker met je partner te zijn en te genieten van de rust van zondag. Vanaf maandag zal je de energie Lees meer


Leeuw

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag komt er een diepe emotionele energie vanuit Mercurius en de Zon in Schorpioen. Door deze energie kun je romantische activiteiten met je partner delen. Omdat Venus en Jupiter in de Boogschutter reizen, heb je veel Lees meer


Stier

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Aan het begin van de week ben je erg gevoelig als het om je relatie gaat. Je weet eigenlijk niet waarom dit eigenlijk is en voelt je daardoor wel eens wat ongelukkig. De reden hiervoor is echter de krachtige energie die Mercurius en de Zon in de spirituele Lees meer


Weegschaal

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn de hele week krachtige energieën en voor de Weegschaal is Mars een sterke medestander. Deze zal namelijk voor jouw teken reizen. Zondag ben je vrij relaxt en zal je het liefst passieve activiteiten doen, maar dan wel met je partner en andere Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties en sociale contacten

Het is een fantastische week met erg veel energie vanuit de retrograde Mercurius en de Zon in jouw teken. Daarbij zal ook de Maan flink wat energie geven en met een hoogtepunt dinsdag de energie van de Volle Maan. Deze reist perfect voor jou en zal op gebied van relaties Lees meer


Ram

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag bescheiden in contact met je partner. Dit maakt je charmant en je partner zal dit aantrekkelijk vinden. Met name Mercurius kan je emoties kwetsbaar maken, maar Pluto zorgt dat je in staat bent liefde en passie Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties en sociale contacten

Zondag is er een prima energie vanaf Mercurius in de Schorpioen, die een sextiel met Pluto in jouw teken aangaat. Daarbij zal ook de Zon erg veel energie bieden, waardoor je lekker in je vel zit. De Maan zal maandag een prima energie brengen, waardoor je sentimenteel en Lees meer


Waterman

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je partner zal aan het begin van de week genieten van de passie die je uitstraalt en liefde die je biedt. Je vindt het fijn om gezamenlijke vrienden te bezoeken, omdat je iedereen wil laten zien dat je van je partner houdt. Hierbij zal je veel steun krijgen van Lees meer


Vissen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag t/m dinsdag is er een fantastische energie om de Vis een sterke drang te geven om de liefde erg veel aandacht te geven. Je ervaart daardoor gelukzalige gevoelens, maar dat zal je nodig hebben bij iets wat er in jullie relatie kan gebeuren. Toch kan je hier Lees meer


Boogschutter

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het begin van de week zullen Jupiter en Venus in jouw teken een krachtige energie bieden. Je kunt hierdoor een sterke spirituele kracht ervaren, waardoor je onderbewustzijn erg sterk is. Daardoor heb je een groot deel van de week energie genoeg om je partner te Lees meer


Tweelingen

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal je de energie van de Maan ervaren, waardoor je wat minder actief bent. Het is wel een prima periode om met je partner en andere geliefden door te brengen. Als gevolg van de Volle Maan van dinsdag ervaar je maandag t/m woensdag een krachtige energie, Lees meer


Maagd

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan wel eens een lastige week voor de Maagd worden, omdat er veel Vuur en Water aanwezig is en dat zijn niet de meest gunstige krachten. Gelukkig zal er ook veel energie in de Steenbok en de Weegschaal zijn en deze kunnen jou weer wat rust geven. Je zult wel Lees meer


Maandhoroscoop

Tweelingen

 

Algemeen
De Zon zal t/m de 21ste in de Schorpioen staan en dit heeft krachtige invloed op de Tweeling. Je moet er rekening mee houden dat dit positieve, maar ook negatieve kanten heeft. Je moet je deze periode steeds afvragen wat je aan het doen bent en hoe je dit op positieve wijze Lees meer


Maagd

 

Algemeen
De Zon zal t/m de 21ste erg veel kracht in de Schorpioen opdoen. Daardoor is het een gunstige periode voor de Maagd. Je bent erg actief en kunt gebruik maken van je spirituele en intellectuele gaven. Nog meer dan anders wil je presteren en ben je zelfbewust. Je Lees meer


Boogschutter

 

Algemeen
Tot de 22ste zal de Zon in de spirituele Schorpioen staan om vanaf die dag naar jouw teken te reizen. Dit zorgt ervoor dat je de gehele maand veel profijt van deze standen van de Zon kunt hebben. Je bent in staat om zowel zakelijk als privé goede resultaten Lees meer


Stier

Algemeen
Gezondheid kan deze maand, ondanks krachtige energieën onder druk staan. Dit komt door de Zon, die t/m de 21ste in de Schorpioen verblijft. Daardoor zal je soms voorzichtig moeten zijn als je teveel werkt of als er teveel spanningsfactoren in je leven zijn. Dit geldt als waarschuwing. Lukt het je om Lees meer


Leeuw

 

Algemeen
De Zon zal tot de 22ste in de Schorpioen staan en dit geeft de Leeuw kracht. Je moet die wel reguleren, omdat je er anders problemen door krijgt. Je moet op je gezondheid letten en in de gaten houden of je de energie kwijt kunt. Er wordt aangeraden in ieder geval Lees meer


Weegschaal

 

Algemeen
Mercurius blijft de hele maand in de Schorpioen en je moet dan opletten dat je soms wel eens te rap en scherp van tong bent. Je kunt dus wel conflicten verwachten, althans als je dit niet kunt controleren. Hierbij kun je echter ondersteuning krijgen van Saturnus, die gunstige energie biedt Lees meer


Kreeft

 

Algemeen
De Kreeft krijgt veel energie van de Zon in de Schorpioen. Daardoor zal je tot de 22ste erg vitaal zijn en kun je dit gebruiken om eventuele negatieve zaken in het leven aan te pakken. Hierbij kan ook Jupiter in de Boogschutter kracht geven om bepaalde energie te Lees meer


Waterman

 

Algemeen
De Zon zal tot de 22ste in de Schorpioen reizen en je moet dan ook rekening houden met zaken die op een mindere wijze plaats zullen vinden. Ze kunnen zelfs conflicten en andere nadelen geven. Je kunt niet alleen mentaal minder sterk zijn, maar ook fysiek kun je je Lees meer


Steenbok

 

Algemeen
De Zon staat deze periode tot de 22ste in de Schorpioen en dit is over het algemeen een prima energie voor de Steenbok. Je wordt hier intenser door en denkt minder na over de dingen die je moet doen. Je kunt deze maand geregeld wat impulsief zijn, maar zal dit toch Lees meer


Schorpioen

 

Algemeen
De Schorpioen zal veel kracht krijgen vanuit de Zon in jouw eigen teken. Daardoor zal je deze maand erg veel energie hebben en hoef je niet bang te zijn dat je aan vitaliteit tekort komt. Er zijn veel kansen en mogelijkheden om goed te presteren. Ook ben je zeer Lees meer


Ram

 

Algemeen
Veel planeten staan gunstig in de Schorpioen. Daardoor is er relatieve rust met weinig tegenstellingen. Saturnus en Pluto geven de Ram stabiele energie en zorgen dat er over het algemeen vertrouwen is. Dit kan meerdere maanden veel kracht geven. Er wordt aangeraden Lees meer


Vissen

 

Algemeen
De Zon staat tot de 22ste in de Schorpioen en dat is een gunstige energie voor de Vis. Je bent erg vitaal en kunt op een fijne manier in het leven staan. Dit zal niet altijd goed zijn, omdat niet alleen positieve kanten veel energie krijgen, maar ook negatieve. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag