Chinese Maand Horoscoop Aap

Geboorte jaar: 2016 2004 1992 1980 1968 1956 1944 1932 1920

 

Chinese 4de maand in het jaar van de Metaal-rat (tot 6 juni)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui in deze maand voor de Aap
De gelukverwachting is voor het zuidwesten nog steeds niet goed. Dit jaar zal de Aap de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs in zijn sector hebben, maar daar komt nu ook nog de #2 Ster van ziekte bij. Positief is dat de Kleine en Grote Gunstige Bergsterren je leven versterken. Je Levenskracht en Spirituele Essentie zijn neutraal, maar de #2 Ster zet dit wel onder druk. Je moet oppassen dat vitaliteit en mentale kracht af kunnen nemen. De Lung Ta is dit hele jaar minder goed, waardoor je soms erg hard zal moeten werken om er iets van te maken. De San Sha verblijft in de zuidelijke sector en je moet hierdoor op blijven passen voor ongelukken, ernstige ziektes, misverstanden en bedrieglijke energieën. Een Vijf Elementen Pagode in deze sector kan verstandig zijn. Spreek elke dag de mantra ‘Om Ah Hum uit. Ook een sleutelhanger van deze Pagode is aan te raden, zodat je onderweg beschermd wordt. Houd deze sector rustig, omdat je anders kans hebt op berovingen, oplichting, inbraak en andere geweldsdelicten. Ook zijn er financiële verliezen mogelijk en moet je oppassen voor mensen die het niet goed met je bedoelen. Plaats zachte kleuren en lichten in het zuidwesten van je huis of werkplek en vermijd er drukte. Een beeld van de Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het zuidwesten van je huis met het gezicht gericht op het Zuiden kan bescherming geven. De Vierarmige Groene Tara met vibrerende energie kan negativiteit afwenden. Ondanks al je pogingen om gezondheid te versterken, zal de ziekte toch op de voorgrond blijven. Je hebt minder energie en bent vatbaar voor ziektes. Het is een maand om meer voor jezelf te zorgen en gas terug te nemen. Pas op dat je niet met stress te maken krijgt, omdat hier zeer negatieve gevolgen door kunnen komen. Ben je buiten, dan doe je verstandig een Anti-Ziekte Amulet bij je te dragen. Ondanks de risico’s om minder weerstand te hebben, is het toch een prima maand om geluk in je carrière af te dwingen. Je dient bij alles wat je doet voorzichtig en niet te impulsief te zijn bij het nemen van beslissingen en doen van investeringen. Haastige spoed is zelden goed. Ook studenten en leerlingen moeten voorzichtig blijven. Temper intense emoties en vraag hulp als je deze nodig hebt.

Overzicht van de romantiek voor de Aap
Deze maan biedt mogelijkheid tot sociale activiteiten en er zijn nieuwe vriendschappen mogelijk. Je ervaart krachtige planetaire energie die zorgt dat je een uitdagende uitstraling hebt. Vrienden zullen deze maand niet alleen voor vrolijkheid zorgen, maar ook een prima hulp bieden als het om ingewikkelde of inspannende activiteiten gaat. Daarnaast zullen vrienden en familie je helpen als het om liefde gaat. Je doet er goed aan advies te vragen als je ergens in een relatie mee zit of als je iemand leuk vindt. In een relatie zal je vooral bezig zijn de band tussen jou en je partner te versterken. Er hangt krachtige planetaire energie, die meer emotionele stabiliteit brengt. Jij en je partner kunnen ideeën en wensen bespreken die zorgen voor een versterking van de liefde. Er zijn echter ook mogelijkheden om alvast te bespreken wat jullie in de vakantie gaan doen. Je doet er goed aan een reis te plannen naar een gebied waar je eigenlijk nooit aan gedacht hebt, waarbij je niet zo ver zult gaan. Er vinden unieke activiteiten en gebeurtenissen plaats. Dit geld niet alleen voor gebonden mensen, maar ook voor singles. De kans op een nieuwe liefde zal groot zijn. Deze maand zal voor singles sociaal verlopen, waarbij je nieuwe mensen kunt leren kennen en er mogelijkheden zijn om je bij een groep mensen aan te sluiten. Mensen die plannen hebben, om te trouwen of voor een zwangerschap te gaan, kunnen in het midden van deze maand goede energieën ervaren om tot concrete opties te komen. Er hangt echter een energie waarvoor gewaarschuwd wordt. Je kunt fouten maken en deze kunnen voor conflicten zorgen. Je kunt een partner dan kwetsen. Mensen die pas een relatie hebben, kunnen de neiging hebben zo verliefd te zijn, dat ze nu al willen trouwen of een kindje willen. Denk goed na en doe vooral geen impulsieve dingen. Je kunt beter even wachten om te kijken of jullie echt bij elkaar passen. Blijf de hele maand opletten dat de #2 Ster ernstige problemen kan geven. Met name de maag, spieren en mond zijn kwetsbaar. Een messing Wu Lou met Kruiden of een Medicijnboeddha zijn aan te raden om negatieve energie te absorberen. Plaats deze vooral bij je slaapkamer. Getrouwde vrouwen moeten deze maand opletten dat hun partner wel eens over grenzen kan gaan. Om je tegen ontrouw te beschermen, doe je er goed aan om een hangertje te dragen met een Vos van Agaat. Singles hebben veel bewonderaars en er zijn veel hernieuwde verbintenissen met vrienden of een ex-partner. Gebonden Apen zijn in staat om plannen voor de toekomst te maken.

Overzicht van het zakelijke leven voor de Aap
De Aap krijgt met stemmingswisselingen te maken. Belangrijk is stabiliteit te vinden en bepaalde negatieve stemmingen de kop in te drukken. Mensen in je omgeving zullen hier profijt van hebben en respect hebben voor de wilskracht die je kunt laten zien. Bedenk dat het belangrijk voor je is om met mensen samen te werken en contact te zoeken met mensen die kunnen adviseren of helpen. Het geluk zal toenemen, waarbij je in staat bent je zowel sociaal als materieel te verrijken. Mensen die een nieuw bedrijf op willen starten of een bedrijf hebben, zullen gunstige energieën ervaren. Met name begin juni is geschikt voor ondernemingen. Dit kan gaan om een bedrijf, maar kan ook gaan om een evenement of een andere grote activiteit. Mensen die veel reizen, kunnen frustraties ervaren, omdat ze graag actief willen zijn. Mensen die dit ambiëren kunnen een aanbieding krijgen om voor een buitenlands bedrijf te werken. Pas op dat je de neiging hebt om ergens vol voor te gaan, maar dan verzwakt gaandeweg het proces. Je zult deze maand vooral je concentratie onder controle moeten houden. Lukt dit, dan zal je in staat zijn je geduld en doorzettingsvermogen vast te houden. Vooral als dingen niet gaan zoals je verwacht of als er tegenslagen zijn, kun je concentratie verliezen en heb je de neiging om de handdoek in de ring te gooien. Het zal een belangrijke maand worden om duidelijk voor jezelf te zijn en te bekijken hoe je er voor kunt zorgen dat je de juiste stappen kunt nemen om doelen te bereiken. Tracht te evalueren waar je goed in bent en waar je minpunten liggen. Wanneer het je lukt om deze in beeld te krijgen en je strategieën en methoden verbeteren, zal je merken dat de resultaten verbeteren. Je bent dan in staat om je taken voldoende af te ronden. Je zou er voor kunnen kiezen om doelen wat strenger vast te leggen, zodat je je daar aan kunt houden. Sluit deze maand geen leningen af en heb geduld. Financiële plannen, die je nu hebt, kunnen later in het jaar wel voor winst zorgen. Let op dat je het eerste deel van de maand wat geld opzij legt, omdat er in het tweede deel van de maand onverwachte uitgaven zijn. Het is tevens een maand, waarbij je sowieso uitgaven onder de loep moet nemen en onnodige kosten moet minderen.

Welzijn en advies voor alle tekens wat betreft het coronavirus
Het leven lijkt lam te liggen en mensen hebben er genoeg van. Onze economie, voedselvoorziening, reizen, horeca, scholen en hele levensstijl is onderhevig aan angst. We weten niet wanneer de pandemie zal stoppen. Het element Water lijkt de voedingsbron geweest te zijn van de ontwikkeling van het virus. December was een Yang Vuur-Rat maand met Yin Element Water. Die maand startte de ziekte. Eind januari en begin februari was er Yang-Water en Yang-Hout. Dit zagen we terug in Australië waar ernstige branden waren. Binnen de Chinese leer wordt dit gezien als gevolg van het Water dat Hout produceert. Het Chinese jaar 2020 is de periode van Yang Metaal-Rat. Hierdoor is het Element Water belangrijk geweest voor de versterking van het coronavirus. Metaal is namelijk het moederelement van Water en beschermt deze om weg te lopen. De verwachting is dus dat covid-19 zich niet snel gewonnen geeft, maar als er eenmaal de combinatie Metaal en warmte is, wordt dit virus wel even uitgeschakeld.

Het Yang Metaal is extreem verbonden met lage en hoge luchtdruk, waardoor er wind over water is. Wanneer wind over water waait, kunnen mensen mentale en fysieke problemen krijgen. Verlies van concentratie en vergeetachtigheid zijn dan het gevolg. Mensen hebben op alle vlakken tijd nodig zich te bezinnen en zo ook de medische wetenschap, virologen en wereldleiders. Yang Metaal is een krachtige energie, die dus meer verbonden is met warm weer dan koud of nat weer. Nu het nog wisselvallig is, zal het in onze omgeving even duren om het corona te overwinnen. Eind april werd het warmer en zien we dat het aantal coronapatiënten terugliep. Warmere temperaturen lijken dus een vertraging te geven. Dit betekent dat landen met warme klimaten eerder melding maken van een stilstand van het virus, terwijl het bij ons in mei en juni af zal hangen van de weersomstandigheden. Mei staat te boek als Yin Metaal-Slang maand en als het warmer wordt, zal het virus deze maand overwonnen worden, althans voor nu.

Eind juni kan er een hernieuwde opkomst van het coronavirus optreden. Juni is een Yang Water-Paard en juli een Yin Water-Geit maand. We verwachten volgens berekening dat mei en juni een periode is van afzwakking van het corona. Echter, de vooruitzichten voor de herfst lijken minder rooskleurig. Naast de weersomstandigheden zijn we ook afhankelijk van luchtverontreiniging, hoeveelheid regen, wind en temperatuur. Zijn deze ongunstig, dan kan de herfst een terugkeer van het coronavirus betekenen. Dit is het seizoen van Metaal en in samenhang met ongunstige omstandigheden kan het coronavirus lange tijd bij ons blijven. Dit klinkt dramatisch, maar er is hoop en belangrijke opdracht voor de mens. We moeten zorgen dat we nu en in de toekomst een veilig leven creëren door verantwoordelijk in het leven te staan. We zullen onze levensstijl moeten overwegen en op een heel andere wijze de maatschappij indelen.

We denken dat covid-19 niet zomaar is gekomen, maar een boodschap is om ons nu wakker te schudden. We worden geprikkeld en uitgedaagd. Angst alleen schijnt niet voldoende te zijn, omdat er mensen zijn, die vinden dat we de lockdown moeten versoepelen. We weten niet of dit verstandig is en dit is moeilijk te testen. Wat we wel weten is dat het virus ons belemmert vrij te bewegen en dwingt om thuis te blijven. Er wordt vanuit de stand van de Vliegende Sterren aangeraden dit zoveel mogelijk te doen en niet teveel risico te nemen. Zorg voor voldoende hygiëne en vermijd het om te reizen of op plekken te komen met veel mensen. Op de lange termijn moeten we bedenken dat we te gast zijn op deze wonderschone planeet en deze moeten waarderen en respecteren. Laten we nadenken over consumeren van vlees, kip en vis, maar ook over gebruik van fossiele brandstoffen, waardoor we de lucht vervuilen en het corona voeden. Blijf nadenken en wees lief voor je medemens, de aarde en de hogere machten die ons bijstaan. Hieruit ontstaat gunstige energie, die kan zorgen dat het coronavirus uiteindelijk verslagen wordt.

Vliegende Feng Shui Sterren over de gezondheid van alle tekens in deze 4de Chinese maand
We stelden dat dit jaar beheerst wordt door de Yang-Metaal-Rat en dit is een ruw en zeer sterk materiaal dat symbolisch als zwaard gezien kan worden. Omdat de #2 Ster van Ziekte als Jaarlijkse Ster in het zuiden staat en als maandelijkse in het zuidwesten is er negatieve energie. Deze Ster vertegenwoordigd het Element Aarde, vanwaar Metaal ontstaat. Metaal heeft een verzwakkend effect op Aarde-Energie en dus op de Ziektester. Met name in de Chinese maanden mei en juni zal het Metaal dan ook een sterke vriend zijn tegen het virus en de mortaliteit verlagen. Er zullen mensen besmet worden, maar relatief weinig overlijden. Zolang er geen vaccin is, zal het echter lastig zijn om angst te onderdrukken. Mensen moeten verantwoordelijk leven en geduld houden, omdat het virus als een soort struikrover onder ons leeft. Metaal kan hier het wapen tegen zijn. Plaats de kleuren wit, goud of metallic in kleding, meubels, verfkleuren en accessoires. Dit zorgt dat weerstand vergroot wordt en mensen minder snel ziek worden.

Ook het Element Hout helpt om Ziektesterren tegen te houden en in dit geval ook de #5 Ster van Ongeluk die in het oosten en centrum staat. Het Hout-Element heeft controle over negatieve Aarde-Energie van de Ziektester. Door groene of witte kleding te dragen en accessoires en planten in huis of je werkplek te plaatsen, bescherm jij je tegen ziekte. We zien de kleuren vaak in ziekenhuizen. Als iemand in je huis ziek wordt, plaats deze in een ruimte met witte of groene elementen of een bed met wit of groen dekbed en pyjama. Vermijd de kleur rood als er mensen ziek zijn. Het Vuur element kan negatieve chi versterken en de ziekte verergeren. Hygiëne is nog steeds belangrijk en niet alleen tijdens de crisis, maar ook als die voorbij is. Dit is niet alleen handen wassen, maar ook verantwoord eten en drinken en zorgen dat er veel respect is voor de natuur. Je kunt nog zo vaak je handen wassen, heb je geen respect voor mensen, dieren en planten, dan zal je onhygiënisch zijn en zal je weerstand gaandeweg je leven verzwakken.

Je moet het Element Metaal uit het zuiden weglaten. Plaats daar geen metalen accessoires en draag geen sieraden van deze stof. Er wordt aangeraden Vuurelementen in een groot deel van je huis of werkplek te plaatsen, maar niet in het oosten of centrum. Op andere plekken zorgt deze dat er veel saamhorigheid tussen mensen is. Vuur kan vooral in het zuiden Metaal vernietigen en dit is erg goed. In andere delen van je huis of werkplek mag je metaal plaatsen. Het is belangrijk om je huis of werkplek goed verlicht te houden en te zorgen dat donkere plekken dus voldoende licht hebben. We hebben het een tijd geleden aangegeven dat het belangrijk is ziekenhuizen en begraafplaatsen te mijden. In die tijd klonk het vreemd en bij het schrijven was er zelfs ongeloof. Deze plekken zijn momenteel mentaal donker en gevaarlijk. Dus alleen als het niet anders kan, kun je er heen gaan. Het is verder belangrijk in het centrum van je huis het element Water te versterken. De kleur blauw, een vissenkom of andere wateraccessoires zijn aan te raden. Heb je een toilet of badkamer in het midden van je huis, dan wordt je automatisch geholpen om energie van positieve Sterren op te roepen. Pas op dat er geen wind of tocht bijkomt, omdat je dan het coronavirus aan kan trekken. Tevens zijn mensen dan bevattelijker om chagrijnig of zelfs zeer boos te worden. Ook druppelende kranen en lekkages zijn voer voor het virus en moeten vermeden worden.

Aap

Chinese horoscoop Aap gratis te lezen bij Paragnostenlive
Loading…
Share This