Maandhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- Februari 2020

Algemeen
Saturnus biedt heel wat spirituele energie, waardoor je het gevoel hebt dat je flink getest wordt bij de dingen waar je mee bezig bent. Deze energie is zeker niet altijd even goed en kan jou flink onder druk zetten. Aan de andere kant ben je zeer krachtig en kan je scherp blijven. Het wordt wel belangrijk om collega’s en oudere sociale contacten om hulp te vragen als je het zelf even niet weet of als iets jou niet lukt. Omdat je heersende planeet Jupiter ook krachtige energie biedt, zal het toch wel een prima maand worden. Je zult er hard voor moeten werken, maar uiteindelijk zullen jouw inspanningen ervoor zorgen dat je met professionele groei en ontwikkeling te maken krijgt. Saturnus en de Zon gaan een verbinding aan en gezamenlijk je 2de huis van meningsuiting binnen. Je moet rekening houden met de manier hoe jij communiceert en de agressieve houding die jij wel eens aan kunt nemen. Zelfs als je discussieert kan je nog imponerend overkomen. Tracht dit te onderdrukken, omdat je hierdoor waardevolle contacten kunt verliezen. Verder wordt aangeraden zinloze uitgaven te vermijden. Dit kan je nog wel eens teveel doen, omdat je nu eenmaal van feesten en leuke activiteiten houdt. Probeer een deel van je inkomen op te sparen of zorg voor beleggingen, zodat je wat geld voor later hebt. Mensen die in de politiek actief zijn of mensen die een leidinggevende baan hebben, kunnen een gunstige maand meemaken. Mensen zullen je waarderen en je kunt zeker een goede naam opbouwen en in staat zijn om een goede positie in te nemen. Opvallend kan zijn, dat je in staat bent zeer actief te zijn met spirituele zaken. Daardoor is het een prima maand om religieuze overtuigingen sterker vorm te geven. T/m de 4de zal je zeer avontuurlijk zijn en vind je het fijn te ontdekken, er op uit te trekken en zelfs reisjes te plannen. Het is een prima tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. In je werk kun je experimenteren en mogelijkheden afdwingen. De 5de t/m de 7de ben je fysiek sterk en doe je er goed aan extra te sporten. Daardoor zal je niet alleen fysiek ontladen, maar ook mentaal. Romantiek, liefde en sociale contacten kunnen de 13de t/m de 15de een grote rol spelen en er mooie dagen van maken. De 19de en de 20ste moet je opletten voor mensen die jou dingen niet gunnen. Daarna zullen er verder prima dagen zijn en kun jij je op vele gebieden erg prettig voelen.

Liefde en relaties
Voor singles wordt voorspeld dat er romantische kansen zijn, die vlakbij lijken te zijn. Er kunnen in je directe omgeving namelijk mensen zijn, die een oogje op je hebben. Dit kan een buur zijn, iemand op je sportclub, een collega of studiegenoot. Het is ook goed mogelijk dat je opeens verliefd raakt op een vriend(in). Hierbij zal je moeten overwegen of emoties en gevoelens die jullie als vrienden delen, in een relatie hetzelfde zijn. Twijfel je, dan wordt aangeraden niet met deze vriend(in) in zee te gaan en gewoon vrienden te blijven. Doordat er een goede energie hangt wat betreft sociale contacten kunnen familie of vrienden helpen om een geschikte partner te vinden. Ben je gebonden, dan zal je zowel intellectueel als emotioneel lekker in je vel zitten. Je vindt dit voor je partner erg belangrijk, waardoor je er alles aandoet deze een goed gevoel te geven. Mensen, die echter een minder goede relatie hebben, kunnen zich storen als hun partner intellectueel heel anders dan zij is. Heb je een goede relatie dan is februari een prettige maand om dichter naar elkaar toe te trekken. Dit kan gaan om samenwonen, trouwen of zelfs een kinderwens die in vervulling gaat. Omdat er een sterke erotische energie is, is het ook een prima periode voor spanning en avontuur. Singles dienen op te letten dat zij, als ze een nieuwe relatie vinden, veilig vrijen, omdat er aanwijzingen zijn voor een ongewenste zwangerschap. Je zult sociaal het meest naar familie toetrekken en ook meer tijd met ze doorbrengen. Je voelt je daar het veiligst bij en geniet van saamhorigheid. Heb je een gezin, dan is vooral het 2de deel van de maand zeer goed. Het zou een prima periode zijn om er op uit te trekken. Dit kan een weekendje uit zijn of gewoon een dagje uit. Met name buitenactiviteiten verdienen de voorkeur. Singles moeten in dit deel van de maand opletten dat ze soms wel eens te vrijgevochten zijn. Dat kan leuk zijn, maar je kunt ook wel eens aandacht voor de verkeerde personen hebben. Je gaat dan voorbij aan mensen, die bij je passen. In het algemeen ben je de 1ste week zeer romantisch en heb je een magnetische en onweerstaanbare uitstraling. Je doet er goed aan van deze periode te genieten. Of je nu single of gebonden bent, maakt niet uit. De 2de week vind je het vooral fijn om met vertrouwde mensen om te gaan en wil je ook graag naar buiten. Aan het eind van de 2de week en begin van de 3de ben je intellectueel, maar ook emotioneel erg sterk. Let op dat je een flapuit kunt zijn, waarbij je er goed aandoet je gevoelens te controleren. In de 3de week is het verstandig om naar mensen te luisteren, omdat hier waardevolle zaken uit voortkomen. Voor de liefde is de periode van de 24ste en 25ste uitmuntend om passie en romantiek in je leven te halen. De 27ste t/m de 29ste moet je opletten dat je niet teveel geld aan liefde geeft. Je kunt met weinig geld ook iets moois doen.

Carrière en zakelijkheden
Februari is voor de Boogschutter vooral een maand, waarin mentale aspecten belangrijk zijn. Je kunt je richten op opleiding, studie, cursussen of andere wijzen om je intellectueel te versterken. Hierdoor kan je zelfvertrouwen groeien. Ook is het een prima periode om je op technologisch gebied te versterken en vooral ook innovatief bezig zijn om je te ontplooien. Februari is een maand, waarin je het leuk vindt bijeenkomsten bij te wonen om kennis te vergroten. Heb je een eigen bedrijf, dan moet je opletten dat je niet te voorzichtig bent. Het kan geen kwaad om extra risico te nemen. Je geluksfactor zal erg hoog zijn, waardoor je best buiten je comfortzone kunt gaan. Op momenten dat er dingen zijn, die niet goed gaan, zal de planetaire energie je bijstaan en zorgen dat je er een weg in vindt. Het zal belangrijk zijn je niet teveel op concurrenten te richten. Volg je eigen pad en doe dingen die jij zelf bedenkt, dan zal je meer presteren. Het zal voor de Boogschutter een maand worden, waarin deze van fouten leert. Mensen die voor een baas werken, zullen meer waardering en respect verdienen. Mensen met een eigen bedrijf of leidinggevenden moeten opletten, omdat er aanwijzingen zijn dat ze fouten kunnen maken, die in de toekomst weleens tot veel verlies kunnen leiden. Over het algemeen zal je veel doorzettingsvermogen hebben en kun je anderen verbazen met de intellectuele manier, waarop je uitdagingen te lijf gaat. Let op dat Saturnus dus negatieve energie kan brengen, waardoor je getest wordt. Op die momenten is het belangrijk anderen om ondersteuning te vragen. Financieel lijkt het een wisselvallige maand te worden, omdat er beschermende, maar ook storende planetaire invloeden zijn. Je zult op moeilijke momenten na moeten denken wat je kunt doen om financieel ongemak te voorkomen. Op momenten dat er een goede energie hangt, zal je in staat zijn risicovolle investeringen tot een goed einde te brengen. Met name op de aandelenmarkt en met goud en edelstenen kun je geld beleggen. De 1ste week brengt leuke ideeën en mogelijkheden, waarbij je alles wat je doet tot een goed einde brengt. Je hebt geweldige ideeën en weet precies wat je moet doen om extra geld te verdienen. Aan het eind van de 1ste week wordt aangeraden minder tijd aan werk te besteden en te genieten van ontspannende buitenactiviteiten. In de 3de week kunnen er ideeën opkomen, waar je veel bewondering mee opwekt. Let de 18de en 19de op in contact met leidinggevenden en gezagsdragers. Bedenk dat zij boven jou staan en accepteer het als ze iets opdragen waar je het niet mee eens bent. Financieel zijn de 27ste en 28ste geschikt zijn extra geld te verdienen.

Mentale en fysieke gezondheid
Je bent deze maand emotioneel sterk genoeg om niet teveel van mensen te verwachten. Heb je de steun van anderen nodig, dan kun je ervoor kiezen dit aan te geven en mensen om hulp te vragen. Bedenk dat het normaal is, dat vrienden en familie je helpen. Het wordt een maand, waarin je kunt socialiseren. Ook in je werk zal ditzelfde gelden. Je bent vriendelijk en staat over het algemeen voor mensen klaar. Je kunt daardoor ook veel terugkrijgen. Let op dat je consequent blijft als mensen je iets toevertrouwen en ga deze niet aan anderen doorgeven. Qua gezondheid is het belangrijk bepaalde symptomen in de gaten te houden. Zelfs als je denkt dat er niets aan de hand is, is het verstandig langs een arts te gaan. Iets kleins kan al snel uitlopen tot een andere ziekte. Boogschutter kinderen zijn deze maand vrij ernstig, waardoor het moeilijk voor ze kan zijn vriendschappen te onderhouden. Het kind kan wat teruggetrokken zijn en het is belangrijk veel liefdevolle gesprekken te bieden, zodat het kind zich veilig voelt. Het zal misschien belangrijk zijn oudere familieleden om hulp te vragen, omdat het Boogschutter kind daar respect voor heeft. Qua gezondheid kan de Boogschutter in februari met depressies te maken krijgen, wat voortkomt uit vermoeidheid of een bepaalde kwaal. Je kunt met een verzwakte weerstand te maken krijgen. Het zal voor de Boogschutter belangrijk zijn op te letten dat je jezelf niet uitput. Ga niet constant bezig met het oplossen van problemen. De zodiac voorspelt voor deze maand dat het belangrijk is om te leren ontspannen en onaangename zaken weg te houden. Zoek leuke activiteiten en ga met positieve mensen om. Je bent dan beter in staat stress te overwinnen. Voor vrouwen wordt aangeraden wat meer te zwemmen en geregeld een warm bad te nemen. Voor mannen wordt aangeraden in het verkeer en op reis op te passen dat er ongelukjes kunnen gebeuren. Neem altijd medicijnen en een verbanddoos mee.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben te maken met de doorvoer van Saturnus in de Steenbok, die tot half januari 2023 blijft. Er is een karmische energie, die onbewust doorwerkt en om de circa 30 jaar plaatsvindt. Er zullen duidelijke veranderingen komen, die op onszelf en de wereld invloed hebben. Omdat onze karma in het geding is, moeten we alert zijn op eigen gedrag en het verleden, die invloed hebben op de manier hoe deze energie ons mentaal en fysiek raakt. Saturnus in de Steenbok is gericht op een duidelijke visie en veel mannelijke energie. We zullen meer dan de afgelopen jaren de zwaarte van het leven ervaren. Mensen zullen vaker in opstand komen, maar ook de natuur zal terugslaan in hoe wij met de Aarde omgaan. Oorlogen, milieuperikelen en andere negatieve gedragingen zullen een karmische werking hebben. Toch zal er ook veel energie zijn om juist positief met deze energie om te gaan. Er zullen veel mensen zijn, die juist zeer positief gedrag laten, waaruit beloningen en andere positieve zaken komen. Er wordt aangeraden om eerlijk te zijn, maar wel respect te hebben voor hoe anderen in het leven staan. Een ieder kan zijn eigen keuzes maken en eigen energie opwekken. De laatste keer dat Saturnus in de Steenbok reisde, is alweer circa 30 jaar geleden toen de wereld in een nieuwe fase kwam. De koude oorlog kwam tot een einde en ook de Golfoorlog van 1991 had een grote weerslag op de wereld. Het was een periode van een nieuwe wereldorde. Nog verder terug zien we in de jaren 60 van de vorige eeuw dat we druk bezig waren met de strijd in de ruimte en de rechten van de mens. Denk aan Gagarin, Martin Luther King en Kennedy, waarbij de perikelen tussen de VS, China en Rusland even rust kregen. De vraag is wat Saturnus in de Steenbok nu voor ons in petto heeft. Er is ook een conjunctie tussen Saturnus, Pluto en Jupiter in dit teken en er zijn nog veel meer planetaire invloeden. We zullen dan ook zeker merken dat er op politiek en economisch gebied veel staat te gebeuren en dat er veranderingen komen wat betreft de wereldorde.

De 9de zal de Volle Maan om 8:34:35 in de Leeuw verschijnen. Dit is een interessante gebeurtenis, omdat er flink wat activiteit is met de Zon, in de Waterman, en de verbinding met Mars en Mercurius. Daarnaast zal zelfs Vesta in de Stier invloed hebben, omdat de Zon en Maan een vierkant met die asteroïde vormen, die zelf een verbinding aangaat met Uranus. Er zal Vuur genoeg zijn met de Maan, Mars en Venus, waardoor er mensen zijn, die de energie te intens vinden. Normaal gesproken zouden we feestelijke energie bij de Volle Maan ervaren, maar dat zal nu anders zijn. We kunnen met vele vragen zitten en zullen positieve, maar ook negatieve spanningen ervaren. Gebruiken we deze energie verantwoord en sympathiek dan zal er een goede karma van ons afkomen. De 14de hebben te maken met Valentijnsdag, waarbij kanttekeningen te plaatsen zijn. De laatste jaren is deze uitgegroeid tot een zeer commerciële dag, waarbij we zelfs hebberig konden zijn. Er wordt geadviseerd het klein te houden. Geef wat geld uit aan een goed doel en geef een partner of een andere geliefde veel aandacht en een klein teken van liefde. Dit zal karmisch meer goeds aan relaties brengen. Doe eens iets extra’s met een lief kaartje of een lekker ontbijtje, maar laat ook liefde zien aan mensen in je omgeving, zoals grootouders, ouders of anderen in je omgeving die dit verdienen. Bedenk dat liefde en warmte uiteindelijk veel meer waard zijn dan al het geld in de wereld. Februari lijkt een maand te worden, waarin je aandacht aan je karma kunt schenken, door er voor je medemens te zijn en te zorgen dat behoeftige mensen ondersteund worden. Heb oog voor het verdriet van anderen en geef een extra teken dat je er voor anderen wilt zijn. Verder is het belangrijk aandacht te hebben voor de tegenstellingen in de wereld en de milieuproblemen waar we mee te maken hebben. Het gaat er uiteindelijk om dat we de planeet leefbaar houden voor ons nageslacht. Volwassenen dienen deze maand te kijken naar hun eigen gedrag en onderkennen dat zij een voorbeeldfunctie hebben. Jongeren dienen te kijken naar hoe zij ouderen kunnen ondersteunen. Het is belangrijk te bedenken dat plezier en liefde fijn zijn, maar dat we met zijn allen een maatschappij te runnen hebben. Laten we deze maand niet alleen denken aan nu, maar ook aan de toekomst van onze kinderen.

Loading…
Share This