Maandhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - Juni 2024

Algemeen

Het wordt een maand waarbij je er goed aandoet knopen door te hakken en zeker niet al te besluiteloos te zijn. Je kunt prima ideeën hebben en weet ook heel goed wat je wilt. Je doet er echter verstandig aan om niet alles op het laatste nippertje te doen, maar je van tevoren af te vragen wat je moet doen om bepaalde zaken af te ronden of op te starten. Toch zal je het moeilijk vinden om belangrijke besluiten te nemen. Je hebt de neiging om dingen uit te stellen en vindt het ook erg moeilijk om andere mensen aan te geven wat je nu precies wilt. Je bent onduidelijk en kunt moeilijk tot de kern van zaken komen. Je zult je dus extra in moeten spannen om rationele besluiten te nemen, maar je zult dan wel de voor- en nadelen tegen elkaar af dienen te wegen. Je doet er verstandig aan vertrouwde mensen om advies of ondersteuning te vragen. Je kunt dit als gezichtsverlies zien, maar dat gevoel kun je beter overboord gooien. Er zal een krachtige spirituele energie op je afkomen, waarbij je met veel fantasie, dromen en bepaalde geestelijke energieën te maken krijgt. Je doet er goed aan inzichten vanuit de dromen, die je ervaart, als leidraad te nemen. Ze zullen je veel bieden en wellicht krijg je hier belangrijke informatie door. De hogere wereld geeft aanwijzingen en ondersteuning om je dingen te laten zien hoe je je leven in kunt richten. Het zal dan ook een maand worden, waarbij je er goed aan doet te mediteren of naar je intuïtie te luisteren. Het zal verder een maand zijn, waarin je naar je hart dient te luisteren. Je zult zakelijk een prima maand meemaken als het gaat om ambities die je voor ogen hebt. Let hierbij op dat je dit niet overdrijft en voldoende aandacht aan familie, vrienden en een relatie besteedt. Er zal een prima planetaire energie zijn, waardoor je je geestelijk en emotioneel prima kunt ontwikkelen.

Liefde, relaties en sociale contacten

Juni 2024 belooft voor Boogschutters een maand van rust en harmonie, vooral op het gebied van relaties. Deze maand biedt veel meer rust dan de vorige. In relaties zal er duidelijkheid zijn, waardoor chaos, frustratie, irritatie en onrust verdwijnen. Als er conflicten zijn geweest, besef je meer dat je zelf een rol speelde in de misverstanden of problemen. Dit leidt tot een maand van verzoening en oplossen van conflicten. In de liefde is er ruimte voor warmte en passie. Gebonden Boogschutters zullen hun partner zowel intellectueel als emotioneel beter begrijpen. Dit kan de liefde weer laten voelen zoals in het begin van de relatie. Deze maand is geschikt om samen plannen te maken, zoals huwelijk plannen, de woning verbeteren of andere gezamenlijke doelen nastreven. Het uitvoeren van deze plannen kan beter na de zomer plaatsvinden, maar de voorbereiding hiervoor kan nu zeker wel beginnen. Gemeenschappelijke doelen zijn belangrijk en zorgen voor meer spanning en hartstocht in de relatie. Samen ergens naar toewerken versterkt de band tussen jou en je partner. Single Boogschutters kunnen zich verheugen op een nieuwe liefde, mogelijk ontmoet via werk of vriendenkring. Echter, je zult je niet willen verbinden aan iemand die gelijk een volledige en vaste relatie wil. Je wilt je vrijheid nog niet verliezen. Kom je iemand tegen die ook van losse contacten houdt, dan zul je je meer tot die persoon aangetrokken voelen. Op lange termijn zijn er meer kansen om hier een vaste relatie van te maken. In juni zul je waarschijnlijk veel kortstondige, passionele relaties aangaan, waaronder mogelijk onenightstands. Je zult een sterk verlangen hebben om tijd met familie en vrienden door te brengen. Je bent empathisch en intuïtief en weet goed hoe je anderen kunt ondersteunen en vriendschap kunt bieden. Juni biedt voor de Boogschutter een maand vol rust en harmonie, met een focus op verzoening en diepere connecties in relaties. Gebonden Boogschutters zullen hun band met hun partner versterken, terwijl singles kunnen genieten van nieuwe, passionele ontmoetingen. Sociale contacten worden versterkt door jouw empathische en intuïtieve houding. Al met al is juni een uitstekende maand om relaties te verdiepen en nieuwe liefdesavonturen te beleven.

Carrière en zakelijkheden

Het eerste deel van de maand zal niet echt gunstig zijn voor het maken van financiële beslissingen, maar ook niet voor het bedenken van plannen om jezelf te ontwikkelen. Je doet er goed aan niet teveel te plannen en je te houden aan werk dat je routinematig kunt verrichten. Het zal zeker geen periode zijn om risico’s te nemen of iets te doen wat helemaal nieuw voor je is. Doordat je eigen vertrouwen wat minder is, is het belangrijk dat je anderen om advies vraagt en dan voor mensen die je vertrouwt. Je kunt dan zelfs in staat zijn om nieuwe dingen aan te pakken, maar wees dan niet eigenwijs en laat je door ze leiden. Wanneer je duidelijk bent in de dingen die je wilt en communiceer je op een open en niet koppige manier, dan zullen er geen problemen zijn. Kom je echter wel pedant over, dan zijn er mogelijkheden om misverstanden te krijgen en ben je veel meer in staat fouten te maken. In contact met dominante collega’s moet je ervoor oppassen dat je bepaalde zaken niet verkeerd interpreteert. Begrijp je iets niet, wees dan niet onzeker, maar durf te vragen wat ze bedoelen. Juni zal een maand zijn, waarbij je empathisch vermogen en je intuïtie op hoog niveau functioneren. Hierdoor zal je vaak gebruik maken van het gevoel dat je bij sommige mensen of zaken kunt krijgen. Wanneer je echt weet dat je gelijk hebt en dit ook hebt gecontroleerd, blijf dan bij je mening. Probeer collega’s of zakelijke partners op een zachte en vriendelijke manier te overtuigen. Doe je dit namelijk niet, dan zullen ze je niet echt vinden en zich afvragen of je wel eerlijk bent. Ga vooral niet moet de kudde mee als iedereen maar blind aanneemt wat een leidinggevende of een dominante persoonlijkheid zegt. Wanneer je op een krachtige en toch vriendelijke manier bij je standpunt blijft, zal een leidinggevende juist onder de indruk zijn. Met name in het tweede deel van de maand zullen er professionele kansen komen en zal je beloond worden voor de ijver die jij in je werk laat zien. Hierdoor zijn er kansen komen om je carrière te verbeteren. Mensen die werkeloos zijn, zullen dan ook kansen krijgen om een nieuwe betrekking te vinden. In het algemeen zal Mars gedurende de hele maand veel kracht en vertrouwen geven, maar kun je door je innerlijke mate van boosheid ook onzeker worden, waardoor je wisselvallig kunt zijn.

Fysieke en mentale gezondheid

Qua gezondheid is juni een maand, waarbij je te maken krijgt met wisselende omstandigheden. Aan de ene kant zal je mentaal een goede periode meemaken, omdat je veel leuke en warme contacten met andere mensen hebt. Je vertrouwen zal groeien en je kunt dus echt wel gelukzalige momenten hebben. Ook heb je het gevoel dat je op zoek bent naar religie en spiritualiteit, waardoor je warme gevoelens krijgt, omdat je nu al het hogere contact ervaart. Aan de andere kant kun je erg vluchtig in je gevoelens en gedachten zijn, waardoor je contacten kunt maken, maar ze ook snel verliest. Dit kan je vertrouwen een sterke deuk geven. De reden van de wisselende gevoelens, komt vanuit je kwetsbare gezondheid. Je stofwisseling is namelijk erg hoog en als je dan te weinig eet en teveel beweegt, zal je je geregeld zwak en futloos voelen. Zorg ervoor dat je hoogwaardig voedsel tot je neemt, waardoor je lichaam optimaal met de voedingsstoffen om kan gaan en je niet kwetsbaar en zwak wordt. Heb je voldoende voedingsstoffen in je, dan zal je beter in staat zijn met stemmingswisselingen om te gaan. Het zal een prima maand zijn om je conditie te verbeteren, maar het blijft oppassen dat je voldoende eet en vooral niet veel vet of koolhydraten gebruikt. Je bouwt dan vet op en minder spieren en denkt dat je gespierd wordt, terwijl er innerlijk juist meer vet in je lichaam komt.

De invloed van de Volle Maan in de Steenbok

De Volle Maan in Steenbok, die de 22ste om 3.00 uur zal ontstaan, is een bijzonder fenomeen dat erg veel invloed kan hebben op ons dagelijks leven. De Steenbok is een teken dat zeer bekend staat om discipline, ambitie en verantwoordelijkheid. Vooral Saturnus zal er veel invloed op hebben, omdat die structuur en beperkingen brengt. Een Volle Maan in Steenbok benadrukt thema's van werk, carrière, lange termijndoelen en balans tussen persoonlijke en professionele verantwoordelijkheden. We willen benadrukken dat deze Volle Maan een tijd is om vruchten te plukken van hard werk dat de afgelopen maanden is verricht. Belangrijke mijlpalen kunnen bereikt worden, waarin we erkenning krijgen voor onze inspanningen. We dienen wel realistisch en praktisch te blijven in het nastreven van doelen en vooral aandacht te besteden aan details en planning. De Volle Maan heeft sterke karmische aspecten, waardoor we worden geconfronteerd met de gevolgen van eerdere acties, vooral op professioneel vlak. We raden ook aan om verantwoording te nemen voor onze daden en eventuele problemen direct aan te pakken. Het is een goede tijd om die dingen die niet langer werken, los te laten en om ruimte te maken voor nieuwe kansen die beter in lijn zijn met onze authentieke zelf. Ook willen we de nadruk leggen op het emotionele component van deze Volle Maan. Hoewel Steenbok vaak wordt geassocieerd met nuchterheid en rationaliteit, moeten we ons eraan blijven herinneren dat emoties verzwaard worden. De Maan moedigt aan om te reflecteren op hoe we omgaan met verantwoordelijkheid en autoriteit, zowel in ons eigen leven als bij interacties met anderen. Het is een goede tijd om emotionele grenzen te evalueren en te zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privéleven. Al met al biedt de Volle Maan in Steenbok een krachtige gelegenheid voor zelfreflectie, bereiken van doelen en het vinden van balans in ons leven. Door energie van deze maanstand te benutten, kunnen we niet alleen ambities verwezenlijken, maar ook een dieper begrip krijgen van onze emotionele behoeften en hoe we deze het beste kunnen vervullen. Dit zal niet alleen ieder teken, maar ook ieder individu op andere wijze doen.

Algemeen overzicht voor alle tekens

Op 3 juni krijgt Mercurius een energieke boost wanneer hij zijn favoriete plek in die van de Tweeling binnengaat. Kort daarna, op 6 juni, zorgt de Nieuwe Maan in Tweeling voor een frisse fijne wind vol nieuwe kansen. Met Jupiter ook in Tweelingen is de start van deze periode vol met sprankelende Tweelingenenergie en spannende nieuwe avonturen. We zullen overladen worden met briljante ideeën, bruisen van de energie en zullen helemaal klaar zijn om initiatief te nemen. Mercurius in Tweeling op 3 juni betekent een golf aan mentale energie, een stortvloed aan nieuwe ideeën en ook volop activiteit, welke versterkt wordt door Jupiter. Dit is het moment om plannen te laten bloeien en dromen waar te maken, want ideeën en plannen kunnen op verrassende wijzen tot leven komen. De Nieuwe Maan in Tweelingen op 6 juni brengt belangrijk nieuws, waardevolle informatie en fantastische kansen om ideeën te realiseren. Dit is een tijd van levendige gesprekken en inspirerende uitwisselingen die ons vooruit helpen. Ook zal het alvast een voorbode zijn van de Volle Maan, die we hierboven al uitgebreid beschreven. Op 9 juni verhuist Mars naar Stier, wat ons misschien iets langzamer maakt, maar tegelijk wel vastberaden en standvastig zodra we eenmaal van start zijn. Mars in Stier helpt ons door te zetten met wat we beginnen, terwijl de stabiele energie van Stier ons helpt gefocust te blijven. Dit is een geweldige tijd om zelfvertrouwen te vergroten en stevig geworteld te blijven in onze doelen. Op 17 juni verhuizen zowel Mercurius als Venus naar Kreeft, waarna de Zon de 20ste volgt. Dit is een periode waarin we in harmonie met onze emoties kunnen staan, waarbij we meer aandacht kunnen schenken aan thuis- en familiezaken en werken aan het versterken van onze basis.

We zullen de behoefte voelen om tijd door te brengen met degenen die we als familie beschouwen, maar dan zullen we ons wel vaker terugtrekken in plaatsen die het meest vertrouwd zijn. We zullen ook veel meer naar emotionele steun verlangen. Deze periode biedt de kans onze emotionele behoeften te vervullen en te werken aan het versterken van iets fundamenteels in ons leven. De Volle Maan in Steenbok helpt ons op zakelijk gebied vooral om vooruitgang te boeken met onze successen, doelen serieus te nemen en verantwoordelijkheden goed te beheren of een welverdiende pauze te nemen. Dit is de eerste van de twee Volle Manen in Steenbok, omdat de Maan naast juni ook in juli vol in dit teken aan de hemel zal staan. Dit markeert een tijd van doelgerichtheid en verantwoordelijkheid. We kunnen voelen dat we op het juiste pad zijn, aanpassingen maken die in juli voltooid zullen zijn of ruimte nemen als verantwoordelijkheden overweldigen. Ceres is momenteel retrograde in Steenbok, wat uitdaagt om creatieve oplossingen te vinden voor doelen en kernproblemen aan te pakken. Op 29 juni begint Saturnus zijn retrograde beweging in Vissen, wat ons kan laten voelen dat onze opties beperkt zijn. Maar deze periode van Saturnus retrograde is een kans om problemen aan te pakken die we eerst hebben vermeden en om dingen vanuit een geheel nieuw perspectief te kunnen zien. Er zijn karmische lessen, vooral in Vissen, die helpen om te groeien en evolueren. Saturnus retrograde duurt tot 13 november en gedurende deze tijd hebben we mogelijkheid om diepgaande verandering te maken en sterker dan ooit terug te komen. Laten we deze tijd gebruiken om te groeien, te leren en onze dromen waar te maken. Het zal zeker een maand worden, waarin dit mogelijk is.

Loading…
Share This