Maandhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- Augustus 2020


Algemeen

Jupiter en Mercurius hebben ook deze maand een krachtige invloed. Mercurius zal t/m de 3de week een positieve energie in je losmaken. Deze planeet kan jou verrassen door alles wat er op je pad komt positief te versterken. Je kunt veel bereiken en zal door middel van de gunstige zaken die je doet op financieel gebied flink scoren. Nieuwe plannen, doelen en professionele ontwikkeling zullen zorgen dat je veel kunt bereiken. Werk je voor een baas of ben je zelfstandige, je kunt je ontplooien en kansen afdwingen. Ook financieel zal je veel bereiken, maar daar moet je hard voor werken. Het zal dus veel inspanning kosten om te slagen in datgene wat je wilt. Omdat Venus ook zeer gunstig is, kun je gerust investeringen doen. Wees wel voorzichtig en doe dit alleen als jouw gevoel zegt dat het kan. Ook is het verstandig met deskundigen of vertrouwde mensen te spreken. Doe de juiste dingen op de juiste momenten. Je moet één ding onthouden. Doe niet alles alleen en werk samen. Je vindt het moeilijk mensen te vertrouwen, maar het is verstandig hulp van collega’s, vrienden en familieleden in te roepen. Grote kans dat je iemand bent die altijd zelfstandig is geweest en dan zal het extra moeilijk zijn. Dat betekent dat augustus een maand is, waarin je je zienswijze en leefpatroon moet veranderen. Dat kan wel eens eng zijn, maar als je merkt dat dit je veel goeds oplevert, zal je er vanzelf wel positief door worden en meer samenwerken.

In je privéleven zullen er echter weinig veranderingen zijn. Op dat gebied wordt het een relaxte en fijne maand zonder al teveel problemen. Je begint de maand op een intellectuele wijze, waarbij je veel ideeën hebt en je ook in staat bent deze uit te werken. Je gaat van idee naar idee en dat kan interessante zaken naar voren brengen. Daarbij zal je merken dat alles erg makkelijk kan gaan. Zelfs als je ergens niet je best voor doet, zal je nog interessante dingen meemaken. Aan het eind van de 1ste week en het begin van de 2de kunnen risico’s wel eens mooie gevolgen hebben. Deze risico’s neem je beter wel, door er goed over na te denken. De kans om beloningen te krijgen voor dat wat je doet, zal groot zijn. In het midden van de maand kun je dromerig zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat je onderbewustzijn bepaalde dingen doorgeeft die je in werkelijkheid ook zeker kan gebruiken om te ontplooien. Het is een mooie periode voor vriendschap, vrolijkheid en intimiteit. Met name de 15de en 16de zijn romantisch. Voor singles zijn de 21ste en 22ste spannend en avontuurlijk. Zorg dat je uitgerust bent als je een date hebt, anders kun je minder zin in erotiek hebben. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet te verleidelijk naar anderen zijn. Je bent de 23ste t/m de 26ste fysiek krachtig, waardoor je veel kunt sporten of actief bezig kunt zijn. De laatste dagen ben je intellectueel erg sterk, waardoor er mooie plannen kunnen zijn.

Liefde en relaties
Gebonden mensen zullen zeker geen slechte maand meemaken, maar het is gewoon een relaxte periode, zonder al teveel spanning en avontuur. Positief is, dat er geen of nauwelijks conflicten zijn. Ook al gebeurt er niets spannends toch is het een goede periode voor het maken van plannen en te bedenken hoe jij en je partner dit uit kunnen gaan voeren. Het wordt voor gebonden mensen dan ook een maand van verandering, maar doe dit voor jezelf en je partner en niet voor anderen. Je hebt namelijk niemands toestemming nodig om de dingen te doen, die jij en je partner wel goedkeuren. Heb je een gezin, dan kun je er van uitgaan dat het een prima maand is om conflicten en andere problemen snel op te lossen. Dit geldt zowel voor vrijgezelle als gebonden mensen. Ga er van uit dat het noodzakelijk is dit te doen bij problemen, die makkelijk kunnen escaleren. Los je deze niet op, dan kun je in een later stadium onbeheersbare problemen krijgen. Over het algemeen zal het een fantastische tijd worden, waarbij je in staat bent er het beste van te maken. Je zult ook veel tijd hebben om aandacht aan je partner en gezin te geven. Singles kunnen makkelijk nieuwe doelen stellen en bedenken welke dingen het belangrijkst zijn, voor zichzelf, maar ook voor de mensen in hun omgeving. Het is een maand, waarin je veel aan jezelf kunt veranderen. Je kunt heel wat aan jezelf veranderen, nieuwe contacten maken, maar ook dingen doen, waar je al een tijd mee bezig bent. Er wordt aangeraden om dit niet al te gehaast te doen en jezelf en de omgeving te laten wennen aan de transformatie die je meemaakt. Blijf vooral jezelf, omdat jij misschien je uiterlijk wel kunt veranderen, maar het uiteindelijk toch gaat om wie jij innerlijk bent. Ben je single, ga dan niet veranderen om iemand te imponeren. Uiteindelijk zal je ware aard boven komen en dan kan iemand weer net zo hard bij je weglopen. Wees dus jezelf, zodat iemand gelijk weet wie je bent en wat je wilt. Kom je iemand tegen die jouw goedkeuring krijgt, dan wordt aangeraden actie te ondernemen, maar wel op een geduldige manier. Augustus is een prima maand, waarbij je succes kunt behalen. Je moet er rekening mee houden dat je ook wel eens met teleurstelling te maken kunt krijgen. Wees in dat geval positief, omdat je er altijd beter op wordt, omdat elke ervaring je sterker maakt. In het algemeen zal deze maand voor Boogschutters prima periode zijn, waarbij je in gedachten moet houden niet te haasten. Luister naar de meningen van vertrouwde mensen, omdat deze je veel op kunnen leveren.

Werk en financiën
Ben je eigen baas, leidinggevende of wil je dit de komende tijd gaan doen, dan zullen mensen je wel eens flink ondersteunen. Er zijn aanwijzingen dat vrienden, familie, maar ook groepen of bedrijven jou bij kunnen staan. Ook ben je in staat goede werknemers aan te trekken, waardoor augustus de start is van veel positieve zaken in de rest van dit jaar. Dit geldt overigens ook voor mensen die voor een baas werken. Deze maand is over het algemeen positief, waarbij je op veel gebieden kunt scoren. Je bent in staat te onderhandelen en compromissen af te sluiten en daardoor bestaat er grote kans dat je contracten afsluit of beslissingen maakt, die veel goeds opleveren. Mocht dit niet lukken, dan is het wel een prima maand om bepaalde veranderingen in te voeren. Neem beslissingen over het veranderen van je werkstijl en maak plannen voor later dit jaar. Het is een prima maand voor het invoeren van nieuwe systemen en aangaan van nieuwe zakelijke contacten. Er wordt aangeraden belangrijke zaken ook daadwerkelijk in augustus te doen, omdat de energie uitermate geschikt is. Belangrijk zal zijn om medestanders te vinden, die jou ondersteunen bij je plannen. Dit kunnen medewerkers zijn, zakelijke partners, maar natuurlijk ook opdrachtgevers of leidinggevenden. Je komt namelijk krachtig en vertrouwelijk over.

Let op dat het risico bestaat dat er onbetrouwbare mensen zijn. Dit komt doordat er een zeer misleidende planetaire invloed kan ontstaan. Denk dus goed na bij welke activiteiten je mensen wel kunt vertrouwen en wanneer niet. Verder is het belangrijk aan jezelf niet teveel te veranderen. Die neiging kun je wel eens hebben, vooral als je onzeker bent wat anderen van je vinden. Er wordt aangeraden om dit niet te doen en te vertrouwen op de talenten en vaardigheden die je bezit. De veranderingen die er deze maand zijn, komen dus over het algemeen wel van andere mensen en kunnen je veel bieden. Komen er nieuwe kansen of mogelijkheden, dan wordt aangeraden om hier niet te lang over na te denken. Tijdens het handelen kun je alsnog advies inwinnen en keuzes maken. Mensen die voor een baas werken, dienen eigenlijk precies andersom te handelen. In dit geval doe je er verstandig aan juist wel aan jezelf te werken en dingen te veranderen. Het is een prima maand om te zorgen dat vaardigheden verbeteren. Talenten heb je genoeg, maar als je merkt dat je er niet voldoende mee doet, wordt aangeraden hier actief in te worden. Maak alvast plannen voor later dit jaar en bekijk wat je kunt gaan doen. Er wordt aangeraden niet te ongeduldig te zijn en voor de lange termijn plannen te maken. Je kunt deze dan wel in korte termijnplannen indelen. Haastige spoed is zelden goed, maar als je te langzaam gaat, kan je kansen laten liggen. Het wordt een tijd van overwegingen en veranderingen, waarbij je evenwicht dient te vinden.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben de afgelopen tijd verduisteringen gehad, waardoor mensen de neiging hadden om in opstand te komen. Daarbij zijn veel mensen vertrouwen kwijtgeraakt. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardigheid zoeken. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan het Leeuwenseizoen in met sterke energie, waarbij mensen verschillend denken, maar er ook empathie aanwezig is. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Energie van de Waterman kan eenkennigheid geven, waardoor er de 3de en 4de sociale afstand kan zijn qua onbekenden. Mensen zijn voorzichtig. Deze periode moeten mensen oppassen dat de ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn en er stress kan zijn. Mercurius zal deze maand door drie tekens bewegen, waardoor er verschillende communicatievormen nodig zijn. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen vooral empathisch en kunnen ze zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Van de 5de tot de 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar deze eerlijkheid kan problemen geven. Niet iedereen is er even blij mee en er zijn mogelijkheden dat het vuur van de Leeuw communicatie zal verstoren. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritischer worden en dat kan in een relatie tot conflicten leiden. Venus reist tot de 7de in de Tweeling en dit brengt avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral in de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen veel mensen erg leuk vinden. Heb je een minder goede liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit kan emoties van mensen kwetsbaar maken. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This