Maandhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- Oktober 2020

 

Algemeen
Oktober is een maand, waarbij je ogenblikkelijk bereid bent tot actie over te gaan als iemand je om hulp vraagt of als er iets belangrijks moet gebeuren. Op vele gebieden zal je inspanningen verrichten om je leven zo goed en mooi mogelijk te maken. Het is ook een maand, waarin je krijgt om dingen te doen, die anderen niet willen doen. Jij zult het echter nooit erg vinden om moeilijke of vieze karweitjes wel op te lossen. Hoe meer anderen zeggen dat het onmogelijk is, hoe meer jij je best zal doen om het juist wel uit te voeren. Je bent bereid risico’s te nemen, maar wil van tevoren voor jezelf bepaald hebben dat de kans van slagen groot is. In contact met collega’s zal je de motiverende kracht zijn en ben je zeer goed in staat om samen te werken. Het is tevens een maand, waarin je je bezig houdt met mensen die onrechtvaardig behandeld worden, rechtvaardigheid of andere maatschappelijke kwesties die aandacht nodig hebben. Hoe meer jij voor anderen kunt doen, hoe groter je een emotionele bevrediging ervaart en er emotioneel veel sterker door kunt worden. Dit zal overigens niet alleen maar met zakelijk aspecten in je leven zijn, maar ook met familie, vriendschappen of anderen waar je mee omgaat. Venus zal deze maand zorgen dat de liefde vrij solide is, waarbij je zelf bij kunt dragen om de romantiek binnen een relatie te versterken. Venus zal helpen door een warme kracht te geven om een nieuwe relatie te krijgen. Je zult als single meer stabiliteit in de liefde ervaren. Verder zullen Mercurius en Jupiter positieve energie bieden, waardoor persoonlijke ambities en vastberadenheid voorrang hebben. Daardoor zullen er in oktober momenten zijn dat zelfstandigheid en zelfvertrouwen helpen doelen te bereiken. Hierdoor vind je deze soms belangrijker dan je familie of gezin. Toch weet je hier een juiste weg in te bewandelen en zal je uiteindelijk wel evenwicht vinden tussen je persoonlijke en je zakelijke leven.

De Volle Maan, in de Ram, brengt veel vuur aan de Boogschutter. Die combinatie zorgt voor een relaxte en spirituele energie, waardoor het een prima periode is voor meditatie en vertrouwde mensen. Je bent minder geneigd naar een kroeg te gaan of activiteiten te ontplooien. De eerste week zal dan ook relaxt voortkabbelen en het vuur kan je gebruiken om rust te bewaken. Je kunt goede beslissingen nemen en weet waar je het over hebt. Je kunt lekker in je vel zitten en straalt dit naar anderen uit. Ook ben je deze periode in staat belangrijke beslissingen te nemen. Je kunt t/m de 4de veel tijd aan vrienden besteden en het geluk zal je gunstig gezind zijn. Pluto reist vanaf de 4de voorwaarts in de verantwoordelijke Steenbok. Je hebt oog voor het verleden en kunt fouten, die je toen gemaakt hebt, verbeteren. Daarbij kan je ook zaken die positief waren, gebruiken om beter te functioneren. De 9de en 10de zijn prima dagen om creatief actief te zijn. Je hebt veel inspiratie en kunt bezig zijn om nieuwe plannen en ideeën te krijgen. Mercurius zal vanaf de 13de retrograde in de jaloerse Schorpioen bewegen. Pas op dat je in contact met mensen wel eens te overhaast te werk gaat. Je kunt dan dingen doen en zeggen, die mensen kwetsen. Met name als je van iemand houdt, kan je gevoelens moeilijk onder controle houden. Je hebt de neiging mensen te beschuldigen van dingen die je feitelijk niet kunt bewijzen en gebaseerd zijn op grond van emoties en vooronderstellingen. Je doet er goed aan naar buiten te gaan en je lichaam aan het werk te zetten. Dan kan jij je emoties kwijt en zal je opgekropte boosheid beter aanpakken. De 19de t/m de 21ste is geschikt om financiën aan te pakken. Venus kan jou positief raken, waardoor hogere inkomsten mogelijk zijn. Voor de liefde is deze periode gunstig, waardoor je ook op dat gebied veel goeds tegen kunt komen. De Zon zal Mercurius de 22ste naar de Schorpioen volgen. Je kunt nu profiteren van de positieve en spirituele kracht van dit teken. Je krijgt wilskracht en bent vastberaden om te bereiken wat je wilt. Let op dat de 25ste een mindere dag is voor financiële zaken. Kun je belangrijke besluiten en afsluiten van contracten uitstellen tot de 30ste dan wordt dit zeker aangeraden. De liefdevolle Venus gaat vanaf de 27ste in de evenwichtige Weegschaal reizen. Hierdoor vind je het extra fijn mensen te ondersteunen. Je houdt van rechtvaardigheid en vindt het erg als mensen te weinig krijgen. Daardoor kan je stappen ondernemen om het ze naar de zin te maken en oplossingen voor problemen aan te dragen.

Liefde en relaties
Het eerste deel van de maand ben je afstandelijk en zoek je vooral je eigen weg. Je hebt er veel minder behoefte aan om met mensen om te gaan en kunt ze soms zelfs helemaal uit je leven zetten. Dit is op zich wel bijzonder voor de Boogschutter, omdat die juist altijd met mensen af wil spreken om leuke dingen te doen. Je doet er dan ook goed aan controle te houden over handelingen en uitspraken, die je normaal niet snel zou doen. Ook is het belangrijk om mensen, waarvan je weet dat ze bij je passen, zeker niet te verwaarlozen. Je kunt dan mensen verwaarlozen en er zijn zelfs mogelijkheden dat je mensen kunt verliezen, die in de toekomst nog veel te bieden zouden hebben. In een relatie doe je er verstandig aan eerlijk te blijven en aan te geven waarom je soms even rust nodig hebt. Wanneer je partner weet dat het niet door hem/haar komt, zal deze er meer vrede mee hebben. Rond de 1ste zal de Volle Maan een bepaalde energie geven, die er voor kan zorgen dat een relatie versterkt wordt of verbroken. Mocht je in deze situatie terechtkomen, dan moet je goed na blijven denken wat je wilt en waarom. Neem eventueel een besluit altijd in overleg met je partner en kijk eens wat deze er van vindt. Als single ben je in het eerste deel van de maand op zoek naar een zielsverwant. Omdat je erg kieskeurig bent, zal het lastig zijn om een passend persoon te vinden. Wees hierbij niet ongeduldig en laat je vooral niet leiden door avontuur en spanning, maar door ratio en emotie. In het tweede deel van de maand kun je tot de 23ste nog wat wisselvallig zijn en heb je soms moeite om voldoende tijd aan andere mensen te geven. Je kunt jezelf er beter toe dwingen om dit wel te doen. Langzamerhand merk je dan dat je steeds meer plezier wilt maken en avontuurlijke gevoelens weer terugkomen. Je bent nog steeds geen allemansvriend, maar met vrienden, familie en je partner ben je open en wil je veel leuke activiteiten plannen. Vooral vanaf de 26ste zal dit weer helemaal zijn, zoals je het van jezelf kent, avontuurlijk en energiek. Je sluit de maand dus goed af en er is zowel op romantisch als op sociaal gebied een prima energie om veel mooie momenten mee te maken. Ook vriendschappen krijgen een prima energie.

Werk en financiën
Doordat je de komende maand wisselvallig van karakter bent, heb je soms moeite om aan het werk te gaan. Je hebt het idee dat weinig dingen echt goed lukken en kunt het gevoel hebben dat er veel problemen op je pad komen. Met name de eerste drie weken zal dit het sterkst zijn. In de eerste twee weken ben je vooral bezig om zaken, die je in het verleden hebt laten liggen, alsnog af te ronden. Als gevolg van de Volle Maan en later de Nieuwe Maan moet je er wel voor oppassen zuiver in handelingen te blijven. Je hebt anders de neiging dingen te doen, die niet kloppen, en dat kan zich op zeer negatieve wijze terugbetalen. In het begin en het midden van de maand doe je er verstandig aan om je werk even los te laten en als het even kan een paar vrije dagen op te nemen. Je kunt je tijd besteden aan een hobby of even lekker op de bank hangen of uitslapen. Lukt dit niet, zorg dan in ieder geval dat je tijd voor ontspanning neemt en jezelf oplaadt. Rond het midden van de maand heb je doelen gesteld, maar kom je er niet uit, wat je nu het best kunt doen en vooral hoe je dit kunt doen. Er kunnen financiële problemen optreden, waardoor je er goed aan doet om belangrijke beslissingen of het afsluiten van contracten even uit te stellen tot aan het eind van de maand. Vanaf de 23ste kun je dit wel doen, omdat er dan een veel betere energie op je afkomt. Je wilt graag zelfstandig werken en vindt het vervelend als mensen druk op je uitoefenen, maar over het algemeen kan je hier wel goed mee omgaan. De laatste dagen van de maand zijn vooral op financieel gebied erg goed, waardoor je misschien wel extra inkomsten kunt krijgen.

Mentale en fysieke gezondheid en de Volle Manen in de Ram en de Stier
Mars, in de Ram, kan jou veel kracht bieden, waardoor je eigenlijk in topvorm bent en zeer actief. Echter, andere planetaire invloeden, zoals bijvoorbeeld de conflictueuze Saturnus, kunnen hier een negatieve energie op loslaten. Hierdoor kun je erg wisselvallig overkomen. Je bent minder met anderen bezig, maar meer gericht op je eigen spirituele ontwikkeling. Je hebt het niet altijd door dat er energieën op je afkomen, die jou een verbinding met de hogere wereld geven. Als je jezelf hier echter bewust van bent, zal je dit wel gaan merken. Deze energieën worden vooral in de vorm van dromen of ingevingen geboden. Tracht ze te noteren en vraag jezelf af wat er bedoeld wordt. Je kunt er ook met een deskundige over spreken. Het zal een maand worden, waarbij je beter kunt proberen om in je vrije tijd je werk met rust te laten en je te richten op met name passieve hobby’s. Het is natuurlijk nooit erg om te sporten, maar je kunt deze periode beter lichte trainingen doen, zodat je lichaam wat rust krijgt. De reden dat je mensen soms wegduwt, ligt dus in het gegeven dat je spiritueel bezig bent. Wanneer je hier rekening mee houdt en dit aan anderen duidelijk maakt, zal je merken dat er meer rust komt en je minder stress krijgt vanuit het contact met mensen. Ervaar je problemen, dan doe je er goed aan deze soms los te laten en vooral nuchter te blijven. Je zult merken dat je deze maand dan veel makkelijker door kunt komen. Let in de laatste week wel op dat je niet overdrijft met de energie die je voelt en tracht controle te houden.

Rond de 1ste kan de Volle Maan extra versterkt worden en dit kan negatief zijn. De Volle Maan zal in de Ram verschijnen. De dagen hiervoor en na kunnen mensen lichamelijk een langzaam metabolisme hebben. Dit betekent dat eten minder goed verteert en er meer kans is deze dagen aan te komen. Ook moeten we voorzichtig zijn en geen risico’s nemen, omdat eventuele kwetsuren of ziektes moeilijker oplossen. Daarnaast brengt deze maanstand minder goede mentale energie. We kunnen onverklaarbaar humeurig zijn en de mentaliteit van mensen wordt geregeld verslechterd. Er wordt aangeraden de maand relaxt op te starten en vooral te richten op eigen beslommeringen en die van vertrouwde mensen. Op zich zullen veel mensen zich terugtrekken naar mensen in hun eigen kring, waardoor het wel een periode is om tijd met geliefden door te brengen. We zullen nu toch wel toegewijd zijn en aandacht voor elkaar hebben. We doen er goed aan stress te vermijden en de rust op te zoeken. Bijzonder zal zijn dat er deze maand twee Volle Manen zijn. De 2de is 31 oktober in de Stier. Deze wordt Blauwe Maan genoemd. De spirituele betekenis van deze Maan is dat dromen waarheid kunnen worden en je dingen kunt doen, die je in je stoutste dromen niet eens kon doen. Let op dat een Maan in de Stier voor flink wat spanning kan zorgen. Onrust en onzekerheid kunnen ons parten spelen. Er kunnen mensen zijn, die niet zo goed weten wie ze zijn en dit kan rond de periode van de Volle Maan lastig zijn. Ontevreden en jaloers gedrag zijn nu niet ondenkbaar. Fysiek gezien moeten we deze tijd opletten voor virussen en andere ziekmakers. Verkoudheid, griep en natuurlijk covid-19 kunnen ons sterk beïnvloeden. Pas goed op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan namelijk veel invloed op je fysieke gezondheid hebben.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt van half oktober tot begin november retrograde tussen Weegschaal en Schorpioen. Mars tot half november retrograde in de Ram en Uranus tot half januari in de Stier. Neptunus beweegt tot eind november retrograde in de Vissen. Pluto komt rond de 4de uit zijn retrograde beweging in de Steenbok. Venus is niet voor niets de godin van de liefde en zal romantiek en intimiteit brengen. Relaties zullen stabiel zijn en mensen gedragen zich over het algemeen op een lieve, sympathieke wijze. Venus heeft een positieve invloed op mensen en brengt veel liefde uit het verleden terug. Niet elk persoon zal positief reageren. Ben je van jezelf jaloers, dan moet je controle houden. Datzelfde geldt voor andere emoties die mensen parten spelen. Ondanks positieve energie van Venus zullen we alert moeten zijn op negatieve eigenschappen. Er zijn over het algemeen krachtige energieën, die zorgen dat we positief met carrière, relaties, sociale contacten en financiële aspecten bezig zijn. De Zon beweegt tot 21 oktober in de Weegschaal, waardoor we serieus over daden en gedrag nadenken. Sommige mensen kunnen soms besluiteloos zijn en niet weten hoe iets op te lossen. Wel is het een perfecte tijd voor spiritualiteit, natuur en creativiteit. Mercurius zal bijna de hele maand door de Schorpioen reizen en is erg goed voor mentale energie van mensen. Dit kan ondersteunen om na te denken en ons te focussen. Mars, in de Ram, brengt flink wat vuur en maakt bepaalde mensen impulsief en vurig. Venus en de Leeuw brengen hier nuance in aan, omdat deze tot het eind van de maand in de Maagd blijven reizen. Je zintuigen zijn dan sterk als het gaat om het nemen van beslissingen en dit kan tegenhang bieden tegen planeten, die dit verzwakken. Per persoon kan dit anders uitpakken, waarbij sommige mensen beter in staat zijn beslissingen te nemen.

Neptunus in de Vis brengt krachtige energie, die vooral spirituele mensen en mensen die op emotioneel gebied sterk zijn, positiviteit brengen. Mensen die van zichzelf impulsief of intensief in het leven staan, moeten oppassen dat zij dit niet te risicovol doen, omdat er flink wat problemen kunnen ontstaan. Uranus in de Stier zal deze maand vooral voor Aardetekens lastig zijn, omdat deze de neiging geeft routines te veranderen. Aardetekens hebben moeite hiermee om te gaan en dit kan in relaties problemen geven. Vooral als de Zon de 21ste Mercurius gaat vergezellen, kan dit moeilijk uitpakken, omdat mensen moeite hebben hun gemoedstoestand onder controle te houden. Je zult voorzichtig moeten zijn in contact met anderen. Tenslotte is er een waarschuwing als gevolg van een aantal krachtige planetaire invloeden, die de gezondheid van mensen beïnvloeden. Ten 1ste de intense Mars in de vurige Ram, die impulsieve emoties en impulsiviteit brengt. Daardoor hebben mensen de neiging met veiligheid te spelen. Er wordt aangeraden attent te zijn in contact met anderen. De kans op problemen is levensgroot aanwezig en Mars zorgt niet alleen voor conflicten, maar ook voor meer kans op coronavirus, maar ook op SOA als je onveilig vrijt. Kijk uit voor stressvolle situaties, omdat er mensen zijn, die ondoordacht en zelfs arrogant kunnen handelen. Ten 2de zal Saturnus in de Waterman mislukking en onverantwoordelijkheid geven, waardoor er onverwachte tegenslagen zijn. Pluto en Jupiter in Steenbok kunnen beschermende energie bieden aan mensen die verantwoordelijk en sympathiek in het leven staan. Mensen die dit echter niet zijn, kunnen zeer intense problemen krijgen. Heb je hier zelf last van, tracht er dan met mensen over te praten en toom je negatieve gedrag zoveel mogelijk in. Heb je er geen last van, dan moet je wel opletten voor mensen die hier wel problemen mee hebben, omdat zij jou hier lastig mee kunnen vallen.

Loading…
Share This