Maandhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - April 2021

Algemeen
Het wordt voor de Boogschutter een actieve maand met allerlei situaties die jouw leven een zeer intense prikkel geven. Negativiteit en positiviteit zullen elkaar afwisselen en zorgen dat jij je niet zult vervelen. Het wordt zeker geen saaie maand en donkere en lichte perioden zullen elkaar geregeld afwisselen. Vooral in sociale of liefdescontacten zullen er veel beïnvloedingen zijn, maar je moet opletten dat je mentaal en qua emoties beïnvloed kunt worden. Spirituele energieën zullen jou flink wat krachten geven om te dromen en intuïtie te volgen. Je hebt veel behoefte om er op uit te trekken en zelfs lange reizen te maken. Houd er rekening mee dat dit nog even niet zal gebeuren. Het zullen dus slechts dromen blijven. Toch zal het idee, dat je dit ooit weer kunt gaan doen, je wel bezighouden. Voordeel is dat je nu kunt bedenken dat het leven toch minder te beïnvloeden is dan je zelf wel eens gedacht hebt. Het is dan ook een prima periode van zelfreflectie en analyseren van je leven over wat er allemaal gebeurd is. Mocht het mogelijk zijn, ga dan gedurende een kortere periode op pad. Een leuke trip naar een natuurgebied kan al zorgen dat jij je avontuurlijke hormonen kwijt kunt. Je kunt dan veel meer vertrouwen in jezelf hebben en zal op vele gebieden beter functioneren. De Boogschutter is deze periode ook gericht op het ontwikkelen van zichzelf en zal de nadruk leggen op studie, verbeteren van vaardigheden en het leggen van nieuwe sociale of zakelijke contacten. Er wordt aangeraden je kracht te gebruiken om de leiding te nemen, althans als dit natuurlijk mogelijk is. Je bent iemand die prima kunt organiseren en kan dit deze maand ook zeker laten zien. Fysiek zal je zeer sterk zijn en heb je voldoende energie om er vol voor te gaan. Wel moet je opletten dat je niet te egocentrisch bent en anderen de kans geeft om van jouw kracht te profiteren. Er is een kans op het betrekken van een hogere functie voor mensen, die er belangstelling voor hebben. Je kunt beloond worden voor je harde werken. Je bent creatief en vooruitstrevend, waardoor je alles, wat je nu onderneemt, tot succes kunt brengen. Het belangrijkste is dat je veel plezier kunt beleven aan het proces zelf, maar ook zeker aan het uitvoeren van plannen. Blijf wel steeds opletten dat er donkere energieën zijn, waardoor je in de problemen kunt komen. Een Boogschutter kan zich namelijk mee laten slepen met het avontuur en zoeken naar spanning. Doe je dit teveel, dan kan je kansen missen op de juiste weg naar een vruchtbare carrière of sympathiek persoonlijk leven. Blijf weg bij het doen van risicovolle financiële zaken. Doe alles met ratio en geduld, dan zal je de juiste kansen krijgen.

Liefde en relaties
Zonder liefde is het leven voor de Boogschutter oninteressant. Je wilt aandacht en erkenning en presteren op persoonlijk vlak. Het lot zal gunstig gezind zijn. Gebonden mensen zullen deze maand veel contacten hebben en er zijn ontwikkelingen mogelijk om er samen een mooie maand van te maken. Singles kunnen veel mensen ontmoeten en de kans op geschikte personen is niet klein, door gunstige planetaire energie. Houd er rekening mee dat veel connecties slechts zijn en de kans op iets serieus en langblijvends op liefdesgebied nihil is. Je bent de 1ste periode gericht op heftige energie en passionele gevoelens, waarbij je vooral avontuur opzoekt. Daardoor ben je minder aanhankelijk en kun jij je avontuurlijke kant laten zien. Je doet er goed aan deze periode controle over driften te houden, omdat je anders dingen kunt doen en zeggen, die je beter niet kunt doen. De 2de helft van de maand zal Venus warme energie brengen. Je bent deze periode aanhankelijk en charmant en weet je te richten op liefdesuitingen. Vooral de 14de tot de 19de zal Venus krachtige en ondersteunende energie bieden. Hierdoor voelen mensen, met wie je omgaat, zich veilig en hebben ze het idee dat je er voor ze bent. Daarbij zal de Maan de 18de meer plezier in je sector van romantiek en dating brengen, waardoor gevoelens over en weer vliegen. Heb je een relatie, dan kun je deze periode veel liefde delen. Ben je single, dan kan er iemand op je pad komen, die een sterke aantrekking op jou heeft. Ook zakelijk gezien zal de 2de periode meer serieuze energie herbergen dan de 1ste. Dit komt niet omdat er daadwerkelijk minder energie in de eerste periode is, maar meer omdat de energie in het tweede gedeelte meer onder controle gehouden wordt. Hierdoor kun je je beter concentreren op het onderhouden van liefdesrelaties en andere sociale contacten. Daarbij kunnen Mercurius en de Zon positieve invloed bieden. Je hebt oog voor  details en richt je niet alleen op grote activiteiten, maar waardeert ook zeker het kleine. Je vindt het fijn om kleine dingetjes voor mensen te doen en hoeft daar niet altijd geld voor te hebben. Daardoor zullen mensen graag met je omgaan en zal je in staat zijn om veel liefde, vriendschap en warmte te delen. Je moet de hele maand wel oppassen voor jouw impulsieve gedrag. Je kunt soms dingen zeggen of doen, die tot ruzies met familie en vrienden kan leiden. Wrok, een breuk en andere negativiteit zijn in dat geval niet uit te sluiten. Probeer de situatie te herstellen door je positieve kwaliteiten te tonen en te zorgen dat mensen zich gewaardeerd voelen.

Werk en financiën
Deze maand zullen vooral gevoelens de toon zetten, omdat je erg emotioneel op veranderingen reageert. Bedenk hoe je ermee omgaat, vooral bij energie die zorgt dat je een nieuwe baan ambieert. Het kan een gunstige periode zijn om te veranderen, maar dient je verstand er bij te houden en te zorgen dat je je niet teveel door emoties mee laat slepen. Je houdt nu eenmaal niet van teveel verandering. Met name een partner of familie kan hierbij ondersteunen, waardoor je er goed aandoet hun advies te vragen. Bedenk dat jij uiteindelijk zelf bepaalt wat je wilt en blijf vooral in jezelf geloven. Mensen die niet van baan veranderen, kunnen andere taken of projecten krijgen. Ben je eigenbaas dan is een nieuwe winstgevende opdracht mogelijk. Je zult je ambities dienen te gebruiken en door moeten zetten, omdat er toch wel het een en ander aan uitdagingen wacht. Een belangrijke factor is op welk gebied jij werkt. Ambachtslieden, mensen in de gezondheidszorg, maatschappelijk werkers en mensen die in de psychologische setting werken, kunnen een goede maand meemaken, evenals andere beroepen waar geestelijk inspanning nodig is. Je bent gevoelig voor aanrakingen, emoties en stellen van diagnoses. Omdat je emoties erg sterk zijn, zullen mensen die veel gebruik maken van fysieke en emotionele gevoelens, veel inspiratie hebben. Mensen die een creatieve functie hebben, zoals onder andere in de reclame, kunst, het schrijven van teksten en muziek kunnen ook goede energieën ervaren. Mensen met een gevaarlijke baan dienen op te letten, omdat emoties de overhand kunnen nemen. Je kunt dan minder rationeel handelen en dat kan jou dan danig in de problemen brengen. Normaal is dit al niet aan  te raden, maar dat zal in april dubbel zoveel problemen geven. Over het algemeen lijkt het een maand te worden, waarbij je veel uitdagingen krijgt en waarbij je in staat moet zijn evenwicht te vinden. Je moet veel geduld opbrengen en zal flexibel met veranderingen om moeten gaan. Vooral de tweede helft van de maand is op zakelijk gebied de beste periode en vooral financieel. Je kunt in deze periode meer risico nemen om te investeren of een lening aan te vragen. Let op problemen met de belasting en vooral als je niet alles aangeeft. Heb je daar problemen mee, dan zal het helpen om er gelijk krachtig mee om te gaan en vooral eerlijk te blijven.

 

Mentale en fysieke gezondheid

De natuur zal zich oprichten, uiteindelijk opbloeien en voor pracht zorgen. We zullen beschermd worden en met grote positieve verandering te maken krijgen. De periode naar Pasen begeleidt de Maan ons om alle kracht op te nemen. Er zijn sterke aanwijzingen dat we nog even moeten doorbijten, maar dat er een periode aan zit te komen dat de mensheid, natuur en wereld een positieve tijd ingaan. Als Boogschutter heb je altijd voldoende energie om van alles te kunnen doen, maar je moet niet overmoedig worden. Je wilt maar door en door gaan, maar daarmee pleeg je roofbouw op je lichaam. Er wordt aangeraden soms even rust te zoeken door aan passieve hobby’s te doen, zoals het lezen van een boek, het kijken van een film of gewoon lekker de natuur in om ergens te genieten van de rust. Wanneer je goed met je energie omgaat, zal je merken dat het 1ste gedeelte van april over het algemeen goed verloopt. Het 2de deel moet je echt oppassen, omdat er een verduisterde planetaire invloed is. De Zon en Mercurius bieden negatieve energie, die jou sterk kan beïnvloeden. Daardoor moet je voorzichtig zijn en kun je beter geen risico’s nemen. Het is een periode waar je goed en veel dient te slapen, om krachtig te blijven. De Boogschutter zal deze maand de behoefte hebben veel te sporten en te bewegen. Er wordt aangeraden de natuur in te gaan en lekker te bewegen. Ook is het belangrijk geregeld vitamines te gebruiken en dat kan het best via gezonde voeding en niet via toegevoegde mineralen en vitamines. Vooral citroenen, sinaasappels en groentesappen zijn geschikt. Echter de beste medicijn zal zonlicht zijn. Het zal erg belangrijk zijn niet teveel binnen te hangen en gebruik te maken van de kracht van dit hemellichaam. Je zult merken dat je immuunsysteem versterkt wordt en je hierdoor mentaal een stuk sterker zult worden. Het zal een maand worden om bepaalde symptomen in de gaten te houden. Ga bij twijfel bij een arts langs en laat je preventief controleren. De Boogschutter vrouw moet niet vergeten dat er naast het werk nog heel wat te doen is. Zorg ervoor dat je werk afrondt, maar besteed ook tijd om er even uit te gaan en met vertrouwde mensen de natuur in te gaan. Deel het positieve en laat het negatieve uit je leven. Je zult de lenteprikkels ervaren en gelukkiger zijn. De man doet er goed aan veel te sporten. Je hebt de neiging veel te eten en dat moet je verbranden. Trek de natuur in en verbrandt calorieën om overtollig gewicht kwijt te raken.

 

Tegenstellingen vanuit de Maan zullen verwarring, maar ook een ontwaking geven

De periode van de Nieuwe Maan van 12 april om 04:32 naar de Volle Maan van 27 april om 05:33 kenmerkt zich door een gigantische kracht, omdat we met een Supermaan te maken krijgen. We kunnen vermoeidheid uit de vorige periode overgaan tot een zeer krachtige energie. Hierbij kunnen er inspiratie en opwinding ontstaan, die ons een intens positief gevoel kunnen geven. Deze twee weken zal ook Pluto een sterke energie brengen en een geheimzinnige gloed geven die emoties versterkt. Let op dat de kracht zo groot zal zijn, dat eb en vloed intenser zijn en wij als mens ook sterk aangetrokken worden. Ook wij bestaan voor een groot deel uit water en zullen dit ook zeker merken. Daarbij zal de Volle Maan door de intense Schorpioen reizen en ook dit brengt heel wat mysterie en spiritualiteit met zich mee. Het kan een tijd zijn, waarin we te maken krijgen met mysterieuze invloeden, geheimen en hogere krachten die over de wereld rondwaren. Dit kan een verrassende invloed op wereldleiders hebben en er kan zelfs een vreedzame energie vanaf komen. Er kan echter ook een trilling over de Aarde trekken, waardoor er meer kans op rampen kan zijn. Op persoonlijk gebied kunnen we te maken krijgen met de ruimte om onszelf te erkennen en vertrouwen in onszelf te hebben. Veel mensen kunnen nu een diepe en passionele energie ervaren, waarbij er een sterk verlangen is naar vrijheid, romantiek en erotiek. Waar een positieve kracht is, zal echter ook de universele wet van de dynamische balans gelden en kan het negatieve sterk naar voren komen. Pluto en Mars kunnen namelijk ook strenge energie brengen en vooral vlak voor, tijdens en vlak na de periode van de Volle Maan. Er zal dan ook een zeer sterke tweedeling in de maatschappij zijn, waarbij we geregeld heen en weer geslingerd worden tussen links en rechts, goed en slecht, warm en koud, nuchter en emotioneel en nog meer tegenstellingen. Pluto in de Steenbok kan flink wat kou in harten brengen en Mars in de Kreeft meer hitte en passie in emoties. Trauma’s uit het verleden kunnen ons parten spelen, maar er zijn ook mooie momenten. Bijzonder aan deze Volle Maan zijn de vibrerende krachten die er los kunnen komen, door de oppositie met Uranus. Deze kan ons verwarren, maar ook laten ontwaken. We zullen meer in staat zijn los te komen van het moeilijke jaar dat achter ons ligt.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Alle planeten, behalve Pluto die een retrograde beweging gaat maken, zullen met directe beweging door de hemel reizen. Of we nou wel of niet met corona te maken hebben, er is vooruitgang te boeken. We zullen ons als mens niet meer zoveel laten tegenhouden. Overal kunnen er dingen gebeuren, die zorgen dat onze maatschappij zo mogelijk open zal gaan. We moeten nog steeds voorzichtig zijn, maar kunnen ons meer veroorloven. Gedurende de hele maand zal de Maan invloed hebben en zoals we zeiden vooral vanaf de 12de. April start met Venus in Ram ‘achter’ de Zon, waardoor we deze planeet niet waarnemen en in de onderwereld is. Daardoor kunnen we veel loslaten van het verleden, waardoor problemen op de achtergrond komen te liggen. Dit gaat vooral over grote problemen die ons leven beïnvloeden, maar alledaagse problemen gaan natuurlijk wel door. De Zon en Venus in Ram worden gezien als krachten om het leven te zuiveren. Hierbij doen we er goed aan de krachten te gebruiken om nuttige dingen voor onze ontwikkeling te doen. Mercurius zal deze maand efficiënt reizen. De planeet begint in de Vissen, waardoor romantiek, sensitiviteit en romantiek belangrijk voor mensen kunnen zijn. De 3de reist de planeet naar de Ram en zal t/m de 18de zorgen voor vuur, actie, maar ook veel scherpte onder mensen. We doen er goed aan op woorden en daden te letten en niet te impulsief en assertief te zijn.

De 19de verhuist Mercurius naar de Stier. Dit is een tijd, waarin mensen veel nadenken over het verleden en hoe ze veilig de toekomst in kunnen. Venus beweegt halverwege de maand richting de Stier, waardoor we veel liefde en warmte ervaren. We voelen ons meestal erg fijn en kunnen genieten van al het moois in de natuur en sociale contacten. De Zon volgt de 19de Mercurius naar de Stier en zal Venus en Uranus gezelschap houden. Het is uniek als vier hemellichamen in één teken staan, omdat de energie dan extra sterk is. In aanwezigheid van Uranus kunnen mensen opstandig worden. Ze willen er op uittrekken en leuke dingen doen, maar als dit door maatregelen niet kan, zijn er mensen die er fel tegen zullen ageren. We raden mensen aan hier paal en perk aan te stellen. Protesteren is een groot recht, maar zal meer nut hebben als dit op een sympathieke wijze gebeurt. Mars brengt een groot deel van de maand door in de speelse Tweeling en dit zal t/m de 22ste gericht zijn op activiteiten en leuke contacten met mensen waar we van houden. Vanaf de 23ste reist Mars naar de Kreeft en dit geeft dwingende energie om te bereiken wat we willen, maar dan kunnen mensen tegenover elkaar staan. Zelfs mensen die normaal gesproken niet overtuigend zijn, kunnen dit nu wel zijn. Het is een periode, waarbij we bewust worden welke gevoelens ons het meest raken. Pas op dat er onbewuste storende emoties uit het verleden kunnen zijn.

Voordeel van Mars is dat deze ons als een soort schild beschermt en veel schadelijke energie absorbeert. Daarbij zal er een sterke verbinding zijn tussen Mars en Mercurius en zal de Maan geregeld bescherming bieden. We noemden al eerder de kracht van de Maan en deze zal nog meer versterkt worden door andere kosmische invloeden. We noemden Pluto, Mars en Uranus, maar Saturnus, Jupiter en Neptunus brengen, vanuit een heliocentrisch knooppunt, ook krachten. Neptunus veroorzaakt verwarring vanuit gedachten, die er helemaal niet zijn. Mensen kunnen soms dingen beweren, vanuit argumenten die niet na te trekken zijn. Dit kan vanuit onwetendheid komen, maar ook vanuit duistere energie, die ons beïnvloedt tot het maken van onverantwoorde keuzes. Saturnus zal een positieve kracht brengen, waardoor mensen zeer ambitieus kunnen zijn. Jupiter zal een versterkende werking op andere krachten hebben en dit kan dus soms goed uitpakken, maar soms ook negatieve krachten brengen. Wat en hoe dit ook gebeurt, hangt af van hoe wij ermee omgaan. Hoe goed een energie ook is, ga jij er negatief mee om, dan zal deze voor ellende zorgen en andersom geldt hetzelfde met negatieve energie, waar we weer positief mee omgaan. Luisteren we naar intuïtie en blijven we verantwoord en sensitief naar mensen of situaties, dan kunnen we prima momenten meemaken en zijn we in staat om een nieuwe periode van ons leven in te gaan.

Loading…
Share This