Maandhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- Juni 2020

Algemeen
Het wordt een maand waarbij je er goed aandoet knopen door te hakken en zeker niet al te besluiteloos te zijn. Je kunt prima ideeën hebben en weet ook heel goed wat je wilt. Je doet er echter verstandig aan niet alles op het laatste nippertje te doen. Vraag je van tevoren af wat je moet doen om bepaalde zaken af te ronden of op te starten. Toch zal je het moeilijk vinden om belangrijke besluiten te nemen. Je hebt de neiging om dingen uit te stellen en vindt het ook erg moeilijk om anderen aan te geven wat je precies wilt. Dit komt ook wel door de periode met het coronavirus. Je kon hierdoor te lang je energie niet goed kwijt. Nu die mogelijkheid er weer steeds meer komt, zal je moeite hebben om je oude leven weer op te pakken. Je bent onduidelijk en kunt hierdoor moeilijk tot de kern van zaken komen. Je zult je dus extra in moeten spannen om rationele besluiten te nemen, maar moet dan wel de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Je doet er verstandig aan vertrouwde mensen om advies of ondersteuning te vragen. Je kunt dit als gezichtsverlies zien, maar gooi dat gevoel beter overboord. Er zal een krachtige spirituele energie op je afkomen, waarbij je met veel fantasie, dromen en bepaalde geestelijke energieën te maken krijgt. Deze dromen kun je gebruiken om inzichten te krijgen, die je als leidraad voor je leven kunt nemen. Er is veel mogelijk en ze zullen jou veel informatie bieden. Wellicht krijg je hier belangrijke informatie door. De hogere wereld geeft aanwijzingen en ondersteuning om je dingen te laten zien hoe jij je leven in kunt richten. Het zal dan ook een maand worden, waarbij je er goed aan doet te mediteren of naar je intuïtie te luisteren. Verder dien je naar je gevoel te luisteren. Je zult zakelijk een prima tijd meemaken als het gaat om ambities. Let hierbij op dat je dit niet overdrijft en voldoende aandacht aan familie, vrienden en een relatie besteedt. Er zal een prima planetaire energie zijn, waardoor je je geestelijk en emotioneel prima kunt ontwikkelen, maar wees alert dat je nu niet alle remmen losgooit. Het coronavirus is nog zeker niet weg en dit zou eventueel, bij onverantwoordelijk gedrag, problemen kunnen geven.

Liefde en relaties
De maand juni kan meer rust bieden dan vorige maand. Singles kunnen t/m de 12de veel liefde ervaren, omdat Jupiter een gunstige positie inneemt. De Zon en Venus bieden ook veel positieve energie. In relaties is er duidelijkheid en zullen frustratie, irritatie en onrust verdwijnen. Zijn er conflicten geweest, dan heb je meer het gevoel dat jij zelf debet bent aan eventuele misverstanden of andere zaken die minder verliepen. Er is geen schuldige aan de problemen die er zijn en zal het een maand van verzoening kunnen zijn, waarbij conflicten en problemen opgelost worden. Ook in de liefde zal er meer ruimte voor warmte en passie zijn. Ben je gebonden, dan kunnen jij en je partner elkaar intellectueel, maar ook emotioneel gebied beter begrijpen. De liefde kan dus weer zijn, zoals die in het begin van de relatie was. Het zal tevens een maand worden, waarbij jullie bepaalde plannen maken die zorgen dat jullie een nieuwe stap maken. Het is een prima periode om een huwelijk te plannen, jullie woning te verbeteren of andere dingen te doen, waardoor de relatie zich verdiept. Je kunt je echter beter houden bij het maken van plannen en wachten met het uitvoeren hiervan. Met name na de zomer zal de beste periode hiervoor zijn, dus nog even geduld. Gemeenschappelijke doelen zijn belangrijk, omdat deze zorgen dat er zelfs meer spanning en hartstocht mogelijk is, juist omdat jullie ergens naar toe kunnen leven.

Ben je single, dan zal je je verheugen op een nieuwe liefde, die je via werk of vriendenkring kunt krijgen. Toch kan jij je niet verbinden aan een persoon die een volledige en vaste relatie wil. Je hebt namelijk niet het gevoel dat je je vrijheid al kwijt wilt. Kom je iemand tegen, die niet al te vast wil, dan zal je juist naar de ander toetrekken en zijn er op de lange termijn meer kansen om er wel een vaste relatie van te maken. Je zult in juni veel liefdesrelaties aangaan, maar meestal zijn die kortstondig en passioneel, waarbij soms zelfs onenightstands mogelijk zijn. In sociale contacten, zoals met familie en vrienden, zal je een sterk verlangen hebben om tijd aan andere mensen te besteden. Je bent empathisch en intuïtief en weet heel goed wat je moet doen om anderen te helpen en vriendschap te bieden. Vanaf de 14de moet je meer geduld opbrengen, omdat Mercurius je emoties negatief kan beïnvloeden. Je kunt onzeker zijn en hebt soms de neiging jezelf te kritisch te bekijken. Tracht dit te voorkomen, omdat je dan ook minder open naar anderen bent. De 21ste t/m de 23ste brengt de dromerige Neptunus veel fantasie en ben je op romantisch gebied avontuurlijk en speels. Prima periode voor singles om een nieuwe relatie te krijgen en voor gebonden mensen om een huidige relatie te verbeteren. Vanaf de 24ste moet je opletten dat een conjunctie van Pluto en Jupiter voor kleine problemen zorgt. Wees open over gevoelens als je iemand tegenkomt waar je vriendschap mee wilt afsluiten of een relatie mee wilt. Eerlijkheid is het belangrijkste en zal veel brengen. Gebonden mensen kunnen hun relatie gezond houden en mooie momenten ervaren.

Carrière en zakelijkheden
Het eerste deel van de maand zal niet echt gunstig zijn voor het maken van financiële beslissingen, maar ook niet voor het bedenken van plannen om je te ontwikkelen. Je hebt, nu er weer meer mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen, zoveel plannen dat jij jezelf voorbijloopt. Er wordt aangeraden om je echter eerst te richten op achterstallige en routinematige zaken. Het wordt zeker geen periode om risico’s te nemen of iets te doen wat helemaal nieuw voor je is. Doordat je eigen vertrouwen wat minder is, is het belangrijk dat je anderen om advies vraagt en vooral mensen die je vertrouwt. Je kunt dan zelfs in staat zijn nieuwe dingen aan te pakken. Wees echter niet eigenwijs en zorg dat je vooral advies vraagt van mensen met ervaring of ouderen. Wanneer je duidelijk bent in de dingen die je wilt en op een open wijze kunt communiceren, dan zullen er geen problemen zijn. Kom je echter pedant over, dan is de kans op een groot misverstand mogelijk. Ook ben je in staat om meer fouten te maken als je bijvoorbeeld minder concentratie hebt. In contact met dominante collega’s moet je ervoor oppassen dat je bepaalde zaken niet verkeerd interpreteert. Begrijp je iets niet, wees dan niet onzeker, maar durf om uitleg te vragen. Juni wordt een maand, waarbij je empathisch vermogen en intuïtie op hoog niveau functioneren. Je kunt hierdoor gebruik maken van het gevoel dat je bij sommige mensen of zaken kunt krijgen. Wanneer je weet dat je gelijk hebt en dit controleert, blijf dan bij je mening. Probeer collega’s of zakelijke partners op een zachte en vriendelijke manier te overtuigen. Doe je dit namelijk niet, dan zullen ze je minder ‘echt’ vinden en zich afvragen of je eerlijk bent. Ga niet moet de kudde mee als iedereen maar blind aanneemt wat een dominante persoonlijkheid zegt. Wanneer je krachtig en vriendelijk bij je standpunt blijft, zal zelfs een leidinggevende onder de indruk zijn. Vooral in het tweede deel van de maand kunnen er professionele kansen komen en kan je beloond worden voor ijver die jij in je werk laat zien. Hierdoor zijn er mogelijkheden om je carrière te verbeteren. Mensen die werkeloos zijn, zullen dan veel meer de kans krijgen op een nieuwe betrekking. Over het algemeen zal Mars gedurende de hele maand veel kracht en vertrouwen geven, maar kun je door je innerlijke mate van boosheid ook onzeker worden. Dit kan wisselvallig brengen en dit kan jouw in je werk en het contact met mensen flink raken.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn verschillende energieën die invloed op covid-19 hebben. Jupiter vormt begin juni een kwantiel met Chiron en geeft beschermende en genezende energie. Normaal gesproken is een kwantiel niet zo krachtig, maar dat is nu wel anders. We zullen meer dan ooit de neiging hebben weer het maatschappelijk leven op te zoeken. Dit kan positief zijn als mensen zich verantwoord gedragen. Jupiter kan ons helpen om een verlangen op te bouwen om de wereld te genezen en fouten uit het verleden niet opnieuw te maken. Er is echter een andere kant aan dit verhaal. Er zijn namelijk mensen die op een andere wijze in het leven staan. Zij zullen vinden dat wij als mens niet verantwoordelijk zijn voor de natuur, het milieu en ziektes die er optreden. Dit kan misverstanden en conflicten opleveren. Rond de periode van de 5de zal de Volle Maan, die in de Boogschutter reist, helende energie brengen. De Maan maakt ons vrij van een individuele, maar ook collectieve schaduw die over het leven hangt. We zullen even het oude leven loslaten en ons richten op de nieuwe normen en waarden. Over het algemeen zal er rustige energie over de aarde hangen en deze kan ons moe en uitgeput maken. We moeten opletten dat we niet sikkeneurig worden, omdat de kans op ruzies en andere conflicten dan toe zal nemen. Ondanks de rustige energie zijn er dus zeker mogelijkheden op onlusten, opstanden en andere negatieve zaken. Om dit te voorkomen wordt aangeraden geregeld te sporten om frustraties er uit te gooien. Verder is het belangrijk om rond deze periode veel met mensen over gevoelens te praten. Durf je te uiten en laat je kwetsbaarheden zien. Vanaf de 17de kan er problematische energie zijn. Dit komt niet door de kosmos, maar meer door het gedrag van bepaalde mensen, die voor onrust zorgen. Die zijn zich dan niet bewust dat we rekening met elkaar moeten houden omdat we in een drukke samenleving moeten functioneren. Mensen die dit wel doen, kunnen deze tijd onder andere Mars als vastberaden kracht ervaren om hier een weg in te vinden.

Het is een bijzondere maand, waarbij je qua gezondheid de neiging hebt om je meer dan gewoonlijk te richten op de verzorging van je lichaam. Je hebt een drive om jezelf te verwennen. Het wordt een prima maand om naar een sportcentrum te gaan of andere dingen te doen om jezelf (weer) fit te krijgen. Ga dus lekker sporten, breng een bezoekje aan een schoonheidscentrum en zorg ook voor voldoende gezonde voeding. Je kunt de neiging hebben teveel of te eenzijdig te eten, waarbij groenten en fruit niet jouw eerste keuze zijn. Tracht dit wel te doen en bedenk dat je innerlijk mens belangrijker is, dan het uiterlijk. Door alle aandacht die je aan jezelf schenkt, kom je krachtig en aantrekkelijk over, waardoor je zeker geen aandacht tekort komt. Houd deze maand in de gaten dat je niet teveel suiker dient te eten. Je kunt daar erg veel last van krijgen. Met name de luchtwegen kunnen dan problemen geven.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Ik noemde vorige maand al dat Jupiter tot eind juni in de Steenbok staat. Dat is de reden dat men meestal makkelijker geneest van het coronavirus en er minder mensen op de IC terecht komen. Blijf er rekening mee houden dat er nog een intense periode aankomt en vooral als mensen zich onverantwoord opstellen. De kosmische stand zelf geeft veel hoop dat er eind juni/begin juli genezingen kunnen zijn als gevolg van medicatie en vaccins. Sterker nog, er zijn aanwijzingen dat dit sneller kan gaan. We leven echter in een onzekere tijd en de kosmische stand is ontoereikend om de aardse situatie correct te voorspellen. Daarvoor is het belangrijk naar onszelf te blijven kijken. Alleen door samen sterk te staan, er voor elkaar te zijn en te erkennen dat we in het verleden dingen niet goed deden, kunnen we een toekomstige ernstiger pandemie voorkomen. Het universum heeft het goed met ons voor en we hoeven eigenlijk alleen maar de stroom te volgen die deze ons schenkt. We kunnen eind juni en begin juli het virus onder controle hebben, maar zolang de mensheid geld, bezittingen en macht als voornaamste doel ziet, zal de natuur keer op keer in gaan grijpen. De moderne mens zal dan te maken krijgen met dat wat Darwin ‘natuurlijke selectie’ noemde en ditmaal kunnen we die moeilijker onder controle krijgen. Laten we dit voorkomen en zorgen dat we liefde, vriendschap en saamhorigheid als voornaamste doelen zien om de wereld een positieve impuls te geven. Er zijn veel mensen die dit nu al doen en als we hier met zijn velen achter staan, kunnen we het kwaad van de wereld vanzelf elimineren.

Er zullen tot de 20ste krachtige en liefdevolle energieën zijn. We zullen bezig zijn met de vraag hoe we de zomervakantie doorkomen. Dit kan de mens zowel mentaal als fysiek wel parten spelen en wat stress geven. Juni is een maand om nieuwe kennis en informatie op te doen en er zijn talloze nieuwe ervaringen om je leven positief te veranderen. De onrust kunnen we moeilijk doorgronden, maar uiteindelijk kunnen we onderling meer begrip kweken. Omdat Venus en de Zon in de Tweeling bewegen, ervaren we veel passie om diepgang in ons leven te zoeken. Mensen zullen meer geneigd zijn te leren dan om financieel vooruit te gaan. Er wordt aangeraden rationeel te handelen en je niet te laten verblinden door lust, seks en geld. Venus zorgt voor flink wat liefde, maar ook plezier. De krachtige energieën van Jupiter, Pluto en Uranus, die allen in een Aardeteken reizen, zorgen dat veranderingen die we deze periode krijgen, blijvend kunnen zijn of in ieder geval een lange periode aanhouden. Misschien dat het niet altijd mogelijk is alles te begrijpen wat we uit de kosmos op ons afkrijgen, maar uiteindelijk kunnen we veel mentale en fysieke kracht ervaren en begrip vinden. Zorg wel dat jij je ambities onder controle houdt en realistisch blijft, dan zal je de beste prestaties behalen zowel privé als in je zakelijke leven. Pas op dat Uranus de neiging heeft mensen opstandig te maken en relaties onder druk te zetten. Positieve energie van Saturnus in de Waterman zal voor stabiliserende energie zorgen en ons verantwoordelijkheid geven. Veel mensen kunnen precies die dingen doen, die ze nodig hebben om geluk te vinden. Mensen kunnen meer nadruk leggen op collectief denken en zijn bereid nieuwe vriendschappen te sluiten, nieuwe liefde in het leven toe te laten en aandacht te schenken aan bestaande sociale contacten. De 21ste zal de Zon, samen met Mercurius, Mars en Neptunus krachtige emotionele energie bieden, omdat ze gezamenlijk door een waterteken reizen. Hierdoor zijn mensen aan het eind van de maand sensitief en zeer intuïtief. De 28ste reist Mars naar de Ram, waardoor mensen nog steeds gevoelig zijn, maar ook erg impulsief. Over het algemeen hebben de meesten van ons dit onder controle. De energie is uitermate geschikt voor mensen die leiding geven. Wel moeten we er rekening mee houden dat we teveel verlangens hebben en dit kan stress geven. Er zijn zelfs mensen die ondoordacht en arrogant kunnen reageren.

Loading…
Share This