Maandhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - April 2020

Algemeen
De planetaire energie is op carrière en doelen gericht en dit komt ook wel, omdat je iemand bent die erg ambitieus is. Je vindt hierbij financiële zaken veel minder belangrijk dan het ondersteunen van mensen en zorgdragen dat mensen zich goed voelen. De 1ste t/m de 4de zal het geluk je toelachen en dat maakt jou soms ‘te’ assertief. Je moet in relaties tot mensen opletten dat je niet te brutaal of persoonlijk wordt. Er kunnen mentale problemen zijn en fricties met familie. Je zult vooral de 5de t/m de 7de grenzen moeten verleggen. Omdat de planetaire energie deze periode minder geschikt is om sterk in je schoenen te staan, zal je moeite hebben om buiten je comfortzone te treden. Je doet er goed aan geduld te hebben tot de planeten gunstiger voor je privéleven staan en het coronavirus minder invloed op de wereld heeft. Richt je op sociale vaardigheden en tracht onafhankelijk in het leven te staan. Laat je ook gelden als dingen minder goed verlopen op gebied van familie of mentale gesteldheid. Je kunt de 1ste dagen van april last hebben van een winterdip, omdat het begin van de lente niet zo uitpakt als jij wilt. Wees alert en geef jezelf de ontspanning om op te laden. De 4de t/m de 6de moet je alert zijn op dingen waar je in je werk mee bezig bent. Tracht te voorkomen dat je in de problemen komt. Je kunt van de 9de t/m de 14de soms te actief zijn en kan moeite hebben mentaal, maar ook fysiek gezond te blijven. Je dient hier deze periode voor op te passen en moet vooral opletten als je privé of in je werk teveel belast wordt. Dit kan vooral gebeuren als je goede resultaten behaalt, omdat je dan opeens minder voorzichtig wordt.

De 15de zal Mercurius een positieve beweging maken, waardoor je veel makkelijker in het leven staat. Vertragingen en tegenslagen zullen verminderen en je zult kansen krijgen om meer doelen te bereiken. Je wordt in ieder geval zelfverzekerder, waardoor je geluk af kunt dwingen. Er wordt wel aangeraden om veel thuis te blijven en feestjes nog even te mijden, zelfs als dit bij die mensen is, die je heel erg vertrouwt. Daarbij zal de Maan de 16de goede energie op je afsturen, waardoor er zeker t/m de 18de fantastische ontwikkelingen zijn. Ook zal je sociaal goed met mensen omgaan. Je maakt indruk, omdat je praktisch en verantwoordelijk in het leven kunt staan. Het is een prima periode om nieuwe doelen te stellen. Wel zal je op moeten letten dat je niet te hebberig wordt, omdat je dan dingen kunt doen, waar je nog wel eens spijt van kunt krijgen. De Zon zal vanaf de 19de gunstige energie bieden, waardoor jijzelf goed presteert. Je zult echter wel worstelen met mensen die het minder goed met je voorhebben. Je hebt moeite verantwoordelijk in het leven te staan en moet je aan passen om in te spelen op veranderingen in de liefde en bij sociale contacten. Voordeel is wel dat je nadenkt over dingen die je in de toekomst wilt gaan doen. De 23ste t/m de 25ste zal Venus spirituele energie bieden. Je zit lekker in je vel en hebt spannende fantasieën over zakelijkheden, maar ook zeker over de liefde. Ben je gebonden, dan ben je aanhankelijk en geef je veel aandacht aan je partner. Pas wel op dat je nu ook kwetsbaar bent en dan te maken kunt krijgen met teleurstellingen. Ben je single, dan kun je deze periode op zoek gaan naar een nieuwe partner, maar wees wel voorzichtig met wie je in zee gaat. De energie is geschikt voor je gezins- en familieleven. Ook is het een prima tijd om energie in sociale contacten te steken. Pas de 26ste en 27ste wel op voor roddels en geruchten, door te bekijken wat er van waar is. Ga hier vooral niet teveel op in, voor je het zeker weet. De laatste dagen van de maand ben je zeer vastberaden en ambitieus en zijn er vele mogelijkheden om jezelf te ontplooien en kan je de maand prima afsluiten.

Liefde en relaties
Voor alle tekens zal het een vreemde maand zijn, waarbij er veel onduidelijk is. Mensen zoeken heil bij elkaar en dat geeft wel veel saamhorigheid. Er wordt dan ook aangeraden om de liefde uit te dragen aan iedereen waar je een warme band mee hebt, maar ook mensen die je in je werk of op straat tegenkomt. Liefde en saamhorigheid zullen positieve kosmische krachten oproepen. Daarbij is het belangrijk dat we het goede aan de mensheid, de natuur en de hogere wereld laten zien. Laten we als mens stoppen met negativiteit, met het maken van ruzies en het eindeloos geven van meningen. Ieder mens mag zijn eigen ideeën hebben, maar we zijn er gewend aan geraakt om ideeën van anderen te bekritiseren en dan onze eigen ideeën door te drukken. In april is er een krachtige planetaire energie, die positief uit kan pakken, maar dan wel als we in staat zijn liefde en vriendschap te brengen. Laten we daar alsjeblieft zorg voor dragen en elkaar een warm hart toewensen. Ik wil in ieder geval de lezers veel kosmische liefde geven en wil dit doen, tezamen met mijn collega’s. Ik hoop dat jullie hier ook in mee willen gaan en de maand april gebruiken om de kwade energieën een halt toe te roepen. Voor de Kreeft komt er qua liefde een goede maand aan, waarbij je sterk tot je partner aangetrokken wordt of, als je single bent, tot anderen. Er is een krachtig erotisch gevoel en je voelt de drang om hier iets mee te doen. Dit kan wel eens voor teleurstelling zorgen, omdat het door het coronavirus wel eens erg moeilijk kan zijn om hier uiting aan te geven of als je partner hier niet in mee wil gaan. Bedenk dat je niet al te gevoelig moet zijn als dit gebeurt, maar geduld moet hebben. Het zal er vanzelf wel weer een keer van komen dat jullie mooie momenten meemaken. Heb je geduld dan zal je vanzelf merken dat er romantische spanning in jullie relatie komt. Singles moeten oppassen dat ze niet te naarstig op zoek gaan naar seksualiteit. Je doet er goed aan in je vertrouwen en intuïtie te blijven geloven. Voelt het niet goed, doe het dan ook niet. Over het algemeen zal je in de omgang met mensen veel harmonie ervaren, waardoor je gewoon een heel goede sociale maand mee kunt maken. Er kunnen hierdoor mooie momenten komen en je hebt de drang om er op uit te trekken. Tracht dit zoveel mogelijk onder controle te houden, omdat het gewoon nog niet kan en jij jezelf of anderen niet in gevaar moet brengen. Gebonden mensen kunnen weer veel meer liefde voor elkaar voelen, omdat ze meer op elkaar aangewezen zijn. Voor singles zou het zo kunnen gebeuren dat je aan het eind van de maand een leuk persoon tegenkomt, die op gebied van liefde veel brengt. Voor mensen die het gevoel hebben dat ze zich willen ontplooien, kan er een grote spirituele omslag zijn, waarbij ze het een en ander op zielsniveau kunnen veranderen. Je emoties worden hierdoor versterkt.

Carrière en zakelijkheden
In april zijn teamwork en diplomatieke handelingen belangrijk om jezelf goed te kunnen manifesteren en ontplooien. Je zult niet altijd in staat zijn je volledig te uiten. Heb je namelijk teveel emoties bij een bepaald contact of werk dat je moet doen, dan kun je niet altijd even goed communiceren. Je doet er goed aan hier controle over te krijgen en jezelf toe te spreken om de daad bij het woord te voegen. Wees in april dus duidelijk en richt je vooral op nuchterheid en zakelijkheid. Je mag best emoties tonen, maar deze moeten niet overheersen. Je bent creatief en kunt profiteren van het vakgebied van anderen. Je zult geregeld ervaren dat het bundelen van ideeën en middelen van anderen je veel bieden om jezelf positief te verrijken. In april zal je, op gebied van je carrière, kansen krijgen, waaruit verandering mogelijk kan zijn. Promotie en hoger inkomen behoren tot de mogelijkheden. Vooral de Volle Maan kan jou de 8ste een krachtige energie bieden, die kan zorgen voor veranderingen. Je ervaart veel kracht en bent in staat eigen kansen af te dwingen. Dit zal echter niet voor iedere Kreeft positief uitpakken, omdat er mensen zijn die met een gedwongen ontslag te maken krijgen. Je doet er goed aan, als je werk zoekt, niet zomaar een nieuwe baan aan te nemen. Het is door de coronacrisis een moeilijke tijd en je hebt de neiging om te snel iets aan te nemen. Ben je leidinggevende dan moet je deze maand omzichtig omgaan met het aannemen van nieuwe mensen. Doe je dit te impulsief, zonder te checken of deze bij je passen, dan kun je er in het 2de deel van de maand last door krijgen. In contact met werknemers zal je je leidinggevende capaciteiten flink toe moeten passen. Mensen zijn al gespannen en iedereen zal weer anders op je reageren. Je moet dus op een creatieve wijze met onderlinge persoonlijkheden van mensen omgaan. Bij het promoten van het bedrijf is het belangrijk dat je bescheiden en sympathiek blijft, omdat dit dan veel meer goodwill van mensen oplevert. Met name je menselijk kant zal boven komen, waarbij je in staat bent met liefde anderen te ondersteunen. Hiermee zal je veel goodwill opbouwen, wat zich later op zal bouwen. Je financiële situatie verbetert als gevolg van steun, die je van familie krijgt. Er zijn kansen om te investeren, maar door de coronacrisis doe je er goed aan om hier toch nog even mee te wachten.

Mentale en fysieke gezondheid
De Volle Supermaan van de 8ste zal 04:35:36 aan de hemel verschijnen. De Maan zal groot en glanzend lijken, waarbij de natuur zich lijkt te herstellen. Er zijn aanwijzingen dat deze Volle Maan een reinigende werking op ons kan hebben. Daardoor zal deze in staat zijn negatieve energie op te ruimen en voor een nieuw begin te zorgen. De Volle Maan zal energie uitstralen die ons kracht geeft en ervoor te gaan en te zorgen dat we met zijn alles onze schouders er onder zetten om de gezondheid weer onder controle te krijgen en het coronavirus aan te pakken. Veel mensen zullen weerstand krijgen of, als ze ziek geweest zijn, weerstand hebben. Let op, dit geldt dus niet voor mensen die een zwak gestel hebben, jonge baby’s en ouderen. Zij zullen wel degelijk op moeten passen dat er een gevaar heerst die niet onderschat moet worden. De Maan zal zich ook richten op het zakelijke aspect van ons leven. Velen van ons zullen moeite hebben het hoofd boven water te houden. Doelen, ambities en idealen staan onder druk en dit kan zowel mentaal als fysiek veel druk geven. We kunnen de energie van de Maan gebruiken om ons er bovenop te werken en te strijden tegen kwade energieën die er over de wereld reizen. De Nieuwe Maan van de 23ste zal 04:27:00 zijn en deze wordt voorafgegaan door een meteorenregen. Deze krachtige energieën zorgen dat mensen gedwongen zullen worden om empathisch en begripvol naar anderen te zijn. Het zal belangrijk zijn niet vanuit jezelf te denken, maar te kijken wat anderen vinden. Durf te spreken en fouten toe te geven. Dit zal zorgen dat jij beter in staat bent mentaal lekker in je vel te zitten. April zal voor alle tekens een maand worden waarin verandering plaatsvindt en er mentaal en fysiek veel zal gebeuren. Kreeften zijn gemiddeld genomen niet al te groot, maar hebben een sterk spierstelsel. Door een bepaalde levensstijl, waarbij je graag thuis bent of in een vertrouwde omgeving, zal je relatief minder last hebben om wat vaker thuis te zijn. Toch moet je wel proberen om wat vaker de zon op te zoeken. Deze maand kunnen je lever en borsten kwetsbaar zijn. Daardoor is zuurstof erg belangrijk en dien je bij eten te letten op zure of vette producten. Beter kun je die mijden, evenals junkfood en kant-en-klaar producten. Het wordt een maand, waarin je bezig bent met het controleren van gezondheid. Je kunt beginnen door geregeld te koken, minder vlees en vooral meer groente, volkorenproducten en fruit te eten. Let op dat citrusvruchten minder geschikt voor je zijn. Mensen die met overgewicht te maken hebben, kunnen deze maand goede vooruitgang boeken om gewicht te verliezen. Een belangrijk aandachtspunt is dat je soms te gevoelig bent voor spanning en vooral als het die van anderen betreft. Je kunt piekeren en je bezorgd maken, wat je mentale vermogen ook wel eens aantast, wat de nodige kwaaltjes met zich meebrengt.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er is t/m eind mei een planetaire uitlijning met negatieve energie op de Aarde. Er is een onverklaarbare energie vanuit de kosmos en er zullen schokkende veranderingen zijn, waarbij het eind niet in zicht is. Vanaf de 4de zal de Jupiter-Pluto verbinding zorgen dat er overal op de wereld versterking van het gezag komt en wellicht is dit goed om orde te herstellen. Voor de burgers zal dit moeilijk zijn, omdat we minder gewend zijn aan discipline. De schrik zal er in ieder geval inzitten, mede omdat we feitelijk niet weten wat het coronavirus teweeg brengt en of er meer ellende aan zit te komen. Vanuit de kosmos zijn er duidelijke signalen, die aangeven dat we pas op de plaats moeten maken. Mercurius zal tussen de 11de en 27ste door de Ram reizen. Hierdoor kunnen mensen impulsief en ongeduldig zijn. Er kan zelfs een grote mate van intense prikkelbaarheid zijn. Omdat Jupiter en Pluto de 24ste t/m de 26ste een gespannen verhouding met Mercurius aangaan, zijn deze dagen cruciaal. Deze planeten zullen echter de gehele maand zorgen dat de meeste mensen eerlijker worden en begrijpen dat we zo niet door moeten gaan. Deze hemelse combinatie zal in staat zijn extreme veranderingen en transformaties te creëren. Ondanks dat mensen meer empathie en begrip krijgen, moeten we oppassen dat er ook mensen en organisaties zijn, die misbruik van de huidige ellende maken, waardoor er wel degelijk verwarring en onrust zijn.

Er zijn aanwijzingen dat april een maand is, waarin het de start zal zijn dat sommige huidige politieke leiders het veld ruimen. Niets zal zomaar veranderen, we zullen een moeilijke tijd ingaan. Daarbij zullen veel mensen vrede met een nieuwe orde hebben, maar anderen zullen hier moeite mee hebben of er zelfs tegenin gaan. Er zullen mensen zijn die oude gewoontes oppakken en zij laten zich dan meer leiden door negatieve planetaire energieën. Bescheidenheid zal veel meer goeds brengen en laten we dan ook met zijn allen zorgen dat we hulp geven aan zwakkeren in de maatschappij. Ben jij dit zelf, wees dan niet bang dit aan te geven en vraag hulp. Mensen kunnen deze maand fysieke problemen ondervinden en dat is natuurlijk logisch, omdat het coronavirus invloed houdt. Het zal een langdurig proces zijn, waarbij de medische wereld zoekt naar een vaccin. April geeft te zien dat relaties tussen mensen veranderen en er ook maatschappelijk het een en ander verandert. Er zal een soort revolutie plaatsvinden, waarbij we radicale beslissingen moeten nemen. Waar maart al flink wat verschuivingen liet zien, zal dat in april nog intenser doorgaan en zullen kosmische energieën gericht zijn op uitroeien van het kwaad, waarbij er een intense strijd kan zijn Pas op voor deze strijd der machten, omdat die niet alleen op Aarde, maar ook in hogere energieën plaatsvinden. Positief aan de coronacrisis is dat we meer in staat zijn bepaalde zaken aan te pakken. Mensen in de zorg, dienstverlening, het onderwijs en andere belangrijke beroepen zullen beloond worden. De kosmische energie zal de regering hier van doordringen.

Vanaf eind maart reist Mars al in de Waterman en Venus vanaf de 3de door de Tweeling. Deze energieën zorgen dat er in de liefde het een en ander verandert. Mensen zullen merken dat het gezin belangrijk is en dat familie en vrienden nodig zijn om zich veilig te voelen. Wij zijn minder op uiterlijk en financiën gericht, maar meer op de intellectuele en emotionele aard van mensen. Gemiddeld worden mensen veel socialer en zetten we ons minder naar elkaar af en trekken we meer naar elkaar toe. Singles zullen veel minder bezig zijn met zoeken naar liefdes- of seksuele relaties. Zij neigen naar een vriendschappelijke sfeer met platonische relaties. Mensen die gebonden zijn, zullen de neiging hebben elkaar vrijheid te geven. Dit zal, ondanks of misschien wel juist door de corona, zorgen voor meer liefde en vriendschap tussen mensen. Er is minder jaloersheid en we zijn minder bezitterig, waardoor de negatieve invloed van deze crisisperiode ook een positieve component kent. We zullen meer dan anders communiceren en vooral door naar elkaar te luisteren. Problemen en misverstanden kunnen opgelost worden. De planeten zorgen er dus voor dat er gunstige, intense energieën zijn om op een nuchtere en rationele wijze in het leven te staan. Mensen kunnen op een objectieve wijze gesprekken voeren en er zal veel ruimte zijn voor optimisme en ontspanning. Jupiter en de Zon zullen rond het midden van de maand voor kracht zorgen, waardoor er zeer mooie energieën aankomen, die wel eens kunnen zorgen voor het (tijdelijk) overwinnen van het coronavirus. In onze weekhoroscoop zal ik er uitgebreid over schrijven. De Zon zal de 19de naar de Stier reizen en Mercurius de 27ste. Omdat ook Uranus een verbinding met aangaat, is er ook vanuit daar een zeer krachtige energie. Veel mensen zijn praktisch ingesteld en vindingrijk om deze moeilijke maand door te komen. Er zal een gewenning zijn en mensen kunnen toch lekker in hun vel zitten. Pas op dat er rond de 29ste een waarschuwing vanuit de kosmos kan komen, die zelfs angst kan opwekken. Op zich hoeven we er niet bang voor te zijn, maar het kan net even die druppel zijn, die mensen nu niet kunnen gebruiken. We raden aan vooral geliefden op te zoeken en tijd te besteden aan mensen die belangrijk zijn, maar waar je op emotioneel gebied net niet die aandacht aan hebt gegeven die zij verdienden. Houd hierbij wel de richtlijnen in de gaten die de overheid geeft. Je kunt mensen tegenwoordig via de app en andere communicatiemiddelen opzoeken.

Loading…
Share This