Maandhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - September 2020

 

Algemeen
Je kon de vorige maand prima afsluiten, omdat je in staat was problemen op te lossen en vaardigheden te verbeteren. Toch wordt aangeraden nu voorzichtig te zijn, omdat de Volle Maan van de 2de intens is. Vooral als je met nieuwe zaken start, moet je niet te snel gaan. Je kunt averechtse effecten veroorzaken. Dat betekent geenszins dat je niet met nieuwe dingen kunt starten, maar je moet niet te impulsief zijn. Wees rationeel en controleer dingen een aantal keer voor je er werkelijk mee aan de slag gaat. Plannen en orde zijn erg belangrijk om te presteren. Verder moet je opletten dat je jezelf ook onder de loep neemt en het aandurft jezelf kritisch te benaderen. Dit kan anderen sterken, omdat ze merken dat jij open staat voor kritiek. Je bent gemotiveerd en weet wat je wilt. Bedenk dat de Volle Maan deze periode invloed op je mentale kant heeft. Je kunt stress ervaren en daaruit zijn depressies mogelijk. Aan de andere kant kan de Maan energie geven om iets kleins te doen, dat positieve gevolgen biedt. Vooral in de liefde kan dit bijzonder zijn. Ook wordt je houding verbeterd, waardoor je in staat bent positiviteit naar de wereld te brengen. Venus staat in jouw gevoelige teken en er een sterke band met de krachtige Mars in de passionele Ram. Dit kan spanning brengen in contact met geliefden. Deze kunnen positief doorwerken, maar er zijn ook zeker negatieve aspecten. Met name financiën kunnen veel storingen brengen, waardoor de Kreeft te maken kan krijgen met een agressieve omgeving met mensen die jou niet goed gezind zijn. Maar dus ook met mensen die normaal wel achter je staan. Tracht dit zoveel mogelijk te voorkomen.

De 7de t/m de 10de is een periode om jezelf te verwennen en gas terug te nemen. Mars gaat deze periode retrograde in de Ram bewegen en dit kan wat stress brengen. Met name als jullie een zeer druk leven leiden, kan dit storingen geven. Beter neem je wat rust en laat je problemen voor wat ze zijn. Dat zal meer opluchting geven en zorgen dat er minder fout gaat en ook dat mensen minder kritisch zijn. De 13de t/m de 16de speelt je intuïtie een belangrijke rol. Luister hier dus goed naar en ga geen dingen doen, die niet goed voelen. Vertrouw op je gevoel en laat je ratio minder prominent aanwezig zijn. De Nieuwe Maan kan de 17de t/m de 19de zorgen dat emoties onder druk staan. Je hebt de neiging om dingen verkeerd uit te leggen en conflicten op te zoeken. Met name sociale media, mailtjes en apps kunnen dan voor problemen zorgen. De 23ste en 24ste zijn prima dagen als je met iets nieuws wilt starten. De energie is er goed voor, wacht dus niet langer. De 27ste komt Mercurius in de mysterieuze en spirituele Schorpioen. Deze zorgt ervoor dat je wilt onderzoeken en experimenteren en nieuwe dingen wilt ontdekken. Let op dat de Schorpioen de neiging kan hebben dingen niet altijd op een aardige wijze op te lossen. Je hebt een drang om mensen te stalken of op een andere wijze negatief te bejegenen. Over het algemeen kan je de energie goed gebruiken en op vele gebieden nieuwe dingen activiteiten bedenken. Je bent sympathiek en liefdevol naar mensen die in jouw hart zitten, maar ook naar mensen met wie of voor wie je werkt. De 30ste doe je er goed aan voorzichtig te zijn met nieuwe ondernemingen.

Liefde en relaties
Er wordt aangeraden gevoelens niet boven alles te zetten. Het is prima empathisch en sensitief te zijn, maar het is belangrijker nu nuchterder in het leven te staan. Je kunt soms de neiging hebben emotioneel te reageren en dat kan voor een partner vervelend zijn. Je staat dan minder open voor rede en schiet snel in de verdediging. Daarentegen zal je in staat zijn mensen lief te hebben, zowel naar vrienden als familie. Ook aan een relatie kun je veel liefde geven en wil je romantiek. Ben je single, dan zal je openstaan voor nieuwe relaties, maar is het belangrijk dat je de lat niet veel te hoog legt. Die neiging heb je wel, maar dan moet je er rekening mee houden dat je alleen blijft. Het is belangrijk balans in je leven te brengen, omdat liefde niet altijd romantisch en passioneel dient te zijn. Ratio en geestelijke verbondenheid zijn ook belangrijk. Het is een prima maand om vrienden aandacht te geven of nieuwe mensen aan te trekken. Je hoeft je weinig zorgen te maken, maar het 2de deel van de maand kan er meer van je geëist worden. Het zal afhankelijk zijn van je familie- of gezinsleven of je er mee om kunt gaan. Voor singles zal het eind van de maand spannend zijn, omdat er in die periode een nieuwe liefde op je pad komt. Voor de vrouw kan het in de liefde sowieso spannend en verrassend worden. Heb je die mogelijkheid dan is een romantische reis aan te raden. Ook is het een prima tijd om te trouwen of een kindje te plannen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, zullen problemen tegenkomen. Voor de man wordt aanbevolen meer tijd aan een partner te besteden of, als je single bent, meer tijd aan het vinden van een vrouw. Over het algemeen ben je verleidelijk en charmant. Op seksueel gebied zal Mercurius vanaf de 5de je liefdesleven verbeteren, waardoor er meer ruimte voor erotiek is. Je krijgt vanaf deze periode een levendige fantasie en zal spannende dingen bedenken. Daarbij zal de 1ste week ook de Maan veel liefde delen en dit zorgt voor passie en avontuur. Heb je een sekspartner die hiervan houdt, dan zal het een prima periode worden om elkaar seksueel te verwennen. Let op dat Pluto storend werkt, zodat je teleurgesteld kunt raken als een partner niet voldoende geeft. Het is een maand om een zielsverwant te ontmoeten. Vanaf de 17de is er een periode, waarin je door de energie van de Nieuwe Maan verleidelijk bent. Je vindt het fijn om te flirten en kunt het leven als een film zien, wat zowel positief als negatief uitwerkt. Vanaf de 27ste ben je erg veeleisend. Een partner moet dan alles uit de kast halen om jou seksueel te kunnen prikkelen.

Carrière en zakelijkheden
September brengt een positieve energie, waardoor er veel sympathie en empathie zal zijn. Daardoor kan je veel waardering en respect van collega’s en leidinggevenden krijgen. Let op dat er echter ook mensen zijn, die afkeuring of negativiteit aan jou brengen. Op zich zal je goed in je vel zitten en laat jij je niet op je kop zitten, maar het zal toch soms wel lastig zijn. Mensen verwachten van jou dat je het allemaal wel weet en sommigen denken zelfs dat jij te veel vertrouwen hebt. Je weet echter wel waar je op moet letten en wat je kunt doen om dit te voorkomen. Je kunt leren van je verleden en de fouten, die je gemaakt hebt. Deze kunnen nu als leidraad gelden om het nu goed te doen. Het is een maand, waarin sommige Kreeften te maken krijgen met een situatie die tot een nieuwe baan leidt, maar anderen zullen juist een verbetering van hun huidige positie meemaken. Dit is afhankelijk van de dingen die je in het verleden gedaan hebt. Ben je verantwoord bezig geweest, dan zal je beloond worden. Hoe je het ook wendt of keert, het is een maand van positieve of negatieve verandering. Het is afhankelijk van je verleden en de dingen die je toen gedaan hebt. In ieder geval zal je financiële situatie veranderen en daaruit zal je emotionele conditie beïnvloed worden. De vrouw heeft de neiging teveel geld te spenderen aan plezier, maar er wordt aangeraden dit niet te doen en juist geld in waardevolle zaken te investeren. Verspil geen geld aan dingen die je niet nodig hebt. Het is natuurlijk niet erg om plezier te hebben, maar spendeer er niet al je geld aan. De meeste Kreeften zullen echter in staat zijn iets in hun zakelijke leven te bereiken, omdat ze ambitieus en verantwoordelijk bezig zijn. Let op dat werk leuk moet zijn. Ben je ontevreden, kijk dan eens om je heen of er iets anders te vinden valt. Voor de man komen er winstgevende contacten, die de toekomst kleuren. Hierbij heb je hulp van familie en je partner nodig. Bedenk dat de dingen die je deze maand doet, uiteindelijk aan het eind van het jaar veel opleveren. Ben je echter niet verantwoord bezig, dan kun je in deze periode met financiële en zakelijke tegenslagen te maken krijgen, die ook verder in het jaar door kunnen gaan werken. Dat kan zelfs voor een zakelijke terugslag zorgen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een herhaalde waarschuwing voor alle tekens)
Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers. Daardoor zal september een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege september sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat. Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind september en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Het kan voor de Kreeft over het algemeen een prima maand zijn, maar er kunnen ook depressie en stress optreden. Dit gebeurt vooral als er ruzies of andere problemen in de familie zijn. Emoties kunnen dan je weerstand verlagen en uiteindelijk problemen aan je gemoedstoestand geven. Je doet er verstandig aan gezond te eten, geregeld te bewegen en de natuur in te gaan. Er wordt aangeraden een duursport te doen en het liefst in de avond of in de vroege ochtenduren. Voor vrouwen wordt geadviseerd om de auto te laten staan en ook niet te vaak met sociale media bezig te zijn. Leer bepaalde schadelijke gewoontes af, omdat deze je afhankelijk kunnen maken en dit heeft dan een zeer negatieve werking. Voor de man wordt geadviseerd minder actief te zijn en meer rustmomenten in te bouwen. Geestelijke ontspanning zal belangrijk zijn, omdat je dan veel beter in je vel zit en ook op vele gebieden beter kunt presteren. Je hebt soms nog wel de neiging om te actief te zijn en dan pleeg je roofbouw op je fysieke gesteldheid.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Tot de 22ste biedt de Zon in de Maagd een krachtige herstellende energie op zakelijk en financieel gebied. Orde en regelmaat zijn belangrijk, waarbij Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus, in een aardeteken, voor ondersteuning zorgen. De 2de brengt de krachtige Volle Maan in Vissen een langzamere stofwisseling en je moet dan ook alert blijven. Dat is in deze coronatijd belangrijker dan gewoonlijk. Zelfs de kleinste ongemakken of ziektes kunnen nu de fysieke weerstand verlagen. Wonden zullen moeilijk genezen en ons bloedsysteem kan verstoord raken, waardoor we eerder ziek worden. Ook is er een grotere kans op een slecht humeur bij mensen. Voordeel is dat we empathisch zijn, waardoor we in sociale contacten geregeld in staat zijn anderen te helpen. Mensen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen hun heil zoeken bij genotsmiddelen zoals drugs en alcohol. Anderen kunnen zich meer richten op snacks, snoep en andere ongezonde producten. Tracht dit onder controle te houden en zorg dat je juiste keuzes maakt. Onthoud vooral dat je lichaam deze 1ste week erg gevoelig is en dat alles wat er gebeurt invloed op je zal hebben. Verslavende producten hebben een sterker effect en kunnen grote problemen geven. Het 1ste deel van de maand zal Mercurius, in de Maagd, een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. De Zon staat tegenover de Maan. Daardoor kunnen verantwoord levende mensen over het algemeen prima energie tegemoet zien. Neem je levensstijl onder de loep en tracht positieve verandering te behalen.

Venus in de Kreeft geeft sympathie en is t/m het eind van de maand gericht op romantiek en erotiek, terwijl Mars, in de Ram, voor dynamiek en passie zorgt. Venus staat de 2de tegenover Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen nuchter zijn en minder met romantiek en relaties bezig zijn. Voordeel is dat je verantwoorde keuzes maakt. De Zon vormt een driehoek met Uranus in de Stier. Pas op dat Uranus opstandig maakt en bestaande routines in de war raken. Ben jij opstandig, toom dit dan zo mogelijk in. De 3de t/m 5de speelt Mercurius een sterke rol als deze een driehoek vormt met Saturnus in de Steenbok. De 5de reist Mercurius naar de Weegschaal, wat gunstig is voor relaties. Ook Venus, die de 6de de Leeuw in gaat, is gunstig voor mensen, maar Mars in Ram brengt intense, niet altijd positieve emoties. Positief is dat men vaak goed met elkaar omgaat. Het is op individueel niveau een tijd van ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden. Problemen of conflicten kunnen makkelijk opgelost worden. De 9de vormt de Zon, in de Maagd, een driehoek met Jupiter, in de Steenbok, en reist Mars tot half november retrograde in de Ram. Venus en Mars gaan niet sympathiek met elkaar om, let dus op wisselvalligheid. Bijzonder is de tijd als de Zon in de Maagd tegenover Neptunus in de Vissen staat. Vooral de 11de moet je dan oppassen dat ratio en fantasie conflicteren. De 13de gaat Jupiter direct de Steenbok in en dit brengt zelfdiscipline aan mensen. Je kunt de rest van de maand makkelijker doelen behalen en het fysieke gestel versterken. Mensen die impulsief en explosief zijn, moeten trachten zelfbeheersing te houden.

De 14de vormt de Zon een driehoek met Pluto in de Steenbok en Venus de 15de een vierkant met Uranus. Dit vuur, in combinatie met aarde, geeft mensen de kracht passioneel te zijn, maar wel op een nuchtere en ordelijke wijze. Mensen die van zichzelf nuchter zijn, zullen vuur in hun handelen laten zien, terwijl passionele mensen juist rust ervaren. De periode van de 17de is speciaal, omdat Mercurius in Weegschaal een vierkant vormt met Jupiter, terwijl de Nieuwe Maan in de Maagd verschijnt. Mensen zijn nu erg alert en intuïtief en kunnen analytisch bezig zijn om mensen en situaties te begrijpen. De 21ste vormt Mercurius in de Weegschaal een vierkant met Pluto in de Steenbok. Diezelfde periode zal de Zon tussen de Maagd en Weegschaal problemen geven. Gelukkig biedt Venus liefdevolle energie, waardoor mensen in staat zijn het een en ander met de mantel der liefde te bedekken. De 23ste vormt Mercurius een vierkant met Saturnus in de Steenbok, waardoor mensen zakelijk, ordelijk en stabiel zijn. De 24ste staat Mercurius tegenover Mars, waardoor mensen passioneler en minder ordelijk zijn. De 27ste gaat Mercurius de Schorpioen in en blijft daar tot 28 oktober. Die periode kan er een sterke mentale energie zijn en veel mensen zullen niet snel moe zijn. Geen obstakel zal groot genoeg zijn om niet te overwinnen. Het is een geweldige tijd voor passie en erotiek. In relaties genieten mensen van hun partner, maar zijn er ook verlangens naar anderen. Singles zullen geneigd zijn tot minder serieuze contacten. Het eind van de maand kent passie met Venus in de Leeuw, die een driehoek vormt met Mars in de Ram. Mensen zullen gericht zijn op erotiek en avontuur. Omdat Saturnus nu direct in de Steenbok beweegt en een vierkant met Mars vormt, is de energie op je carrière, ontwikkeling en zelfdiscipline gericht, maar ook zeker op je sociale leven vol avontuur en spanning. Je eindigt de maand dus zeer actief en mentaal sterk. 

 

Loading…
Share This