Maandhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - December 2019

 

 


Mensen verwachten veel van je en dat vind jij fijn. Toch wordt aangeraden ook eens ‘nee’ te zeggen. Je staat normaal gesproken altijd voor anderen klaar en dat mag best even minder. Jupiter kan de 1ste wrijving brengen, maar reist de 2de naar de Steenbok. Je bent eerlijk en verantwoordelijk en zal niet snel met conflicten of andere problemen te maken krijgen. In een relatie zal je partner graag met jou samen zijn om leuke dingen te doen. Singles zullen vooral in sociale activiteiten of op het werk kans maken op een nieuwe partner. De hele 1ste week moet je constant alert zijn op mensen die het minder goed met je voorhebben. De 6de t/m de 9de is een tijd voor nieuwe dingen en veranderingen. Je bent klaar voor romantiek en zal in een relatie veel energie geven om spanning en avontuur in je relatie te brengen. Singles zullen deze periode actief zijn en gericht op romantiek, maar minder op vaste relaties. Je kunt wel eens buiten je comfortzone treden. De periode rond de Volle Maan in de Tweeling geeft in de relatie, maar ook wat betreft financiën goede energie. Je kunt op vele gebieden ideeën hebben en jezelf en mensen in je omgeving blij maken met wat je doet. Het midden van de maand kun je soms moeite hebben om ware emoties te tonen. Tracht jezelf toe te spreken en laat mensen zien wie je bent. Doe je dit niet, dan kun je stress of zelfs depressie ervaren en aansluitend fysieke problemen krijgen. Dit kan vooral in je privéleven problemen geven. De liefdevolle Venus reist vanaf de 21ste in de eigenzinnige Waterman en dit geeft uitdagende en tegelijk mysterieuze energie. Je voelt je de rest van de maand prettig bij vertrouwde mensen en in omgevingen, waar het niet te druk is. De kerstperiode zal erg gelukkig zijn en je geniet van mensen in je naaste omgeving. Je ervaart vanaf de 27ste een krachtige energie vanuit de Zon en Jupiter. Daardoor zal je nog meer positieve energie ervaren. Er zijn weinig obstakels en je hebt mooie wensen voor het nieuwe jaar. We wensen je een inspirerend 2020 toe, met veel kansen om te ontplooien en veel liefde, vriendschap en harmonie in je leven.

Liefde en relaties
Je bent als vanouds spiritueel, waarbij je empathisch en intuïtief reageert en je er altijd voor mensen bent. Je doet er van alles aan om sociale relaties goed te houden en jouw geliefden bij elkaar te krijgen. Pas op dat mensen, die minder lekker in hun vel zitten, moeite hebben om emoties onder controle te houden. Ben je gebonden, dan ben je romantisch en schenk je aandacht en energie aan je partner. Je bent niet alleen liefdevol, maar kunt ook genieten van fysiek contact en erotiek. Je hebt deze maand behoefte aan huiselijke situaties en intiem contact met je partner en geliefden. Of je nu gebonden bent of single, maakt niet uit. Je wilt mensen uitnodigen of bij mensen langs gaan om gezellig te eten, een filmpje te kijken of naar muziek te luisteren. Je kunt misschien goed naar mensen luisteren, maar het is niet echt een maand om je eigen gevoelens aan te geven. Je hebt behoefte aan vrolijkheid en humor en vindt het prettig om met mensen om te gaan, die hulp nodig hebben. De kerst zal saamhorigheid brengen met mensen die elkaar steunen. Singles zullen deze maand flirterig en speels zijn en op zoek naar het hebben van een goede tijd. Je wilt geen vaste relatie aangaan, maar gewoon de spanning en avontuur beleven met iemand waar je fysiek toe aangetrokken wordt. Ook dan zal je het liefst de rust opzoeken om dit samen met een ander te beleven. Pas op dat jij je niet te veel laat leiden door het zoeken naar mensen die hulp nodig hebben. In een later stadium kun je dan spijt krijgen, omdat je dan merkt dat de ander minder terug kan geven. Trouw, genegenheid en harmonie zijn belangrijk, maar je vindt intellect ook belangrijk. In een relatie zal je deze maand erg speels zijn en zoek je naar genot, waarbij jij je partner overspoelt met heftige, erotische gevoelens. Je bent speels en gecompliceerd, omdat je anders dan gewoonlijk bent. Toch is het over het algemeen een fantastische maand, waarbij jullie leuke momenten hebben. Het is zowel voor gebonden mensen als singles een leuke maand om een reis of weekendje te plannen. Zoek wel plekken op waar je vooral romantiek kunt vinden. Je vindt het deze maand overigens erg fijn om harmonie en nostalgie met familie te beleven en herinneringen op te halen. Over het algemeen zal het een prima maand zijn, waarbij er veel leuke momenten kunnen zijn en het een maand is voor contacten met vrienden, familie en een relatie om veel plezier te maken.

Carrière en zakelijkheden
Je bent ondanks dat je sensitief en enthousiast bent, deze maand ook gericht op creëren duidelijke orde in je leven, samenwerking en onderhandelingen. Het wordt een belangrijke maand om veranderingen in je leven te maken en een nieuwe weg in te slaan. Sta open voor kritiek en tracht empathisch te zijn, zodat mensen merken dat je hen waardeert en respecteert, maar ook om deze waardering terug te voelen. Je hebt erg veel plannen en wil hier ook veel mee doen. Je kunt wel tegengewerkt worden door kosmische krachten, maar ook door je eigen geestdrift en ambities. Ben je namelijk te enthousiast, dan kun jij jezelf nog wel eens voorbijlopen. Je hebt dan moeite om je te concentreren en kunt dan fouten maken of problemen met mensen krijgen. Wees vooral niet te egocentrisch. Je hebt daar wel eens moeite mee, omdat jij dit van jezelf niet altijd zo ervaart. Je staat open voor mensen en bent gericht op het ondersteunen, maar dit doe je nog wel eens vanuit je eigen visie. De Kreeft staat erom bekend dat deze in staat is problemen van anderen aan te pakken, maar dan te vergeten om te kijken of een ander hier wel van gediend is. Daarnaast kun jij je deze maand nog wel eens te veel op anderen richten en dan vergeet jij jezelf nog wel eens. In dat geval kun je dan chagrijniger dan anders zijn en kunnen mensen het idee hebben dat jij erg egoïstisch bent. Dat ben je zeker niet, geef ze dus ook niet dat idee. Je kunt dan beter wat gas terugnemen. Je komt deze maand wat eigenwijs over, vooral omdat je toch wel iemand bent, die zelfverzekerd is en in staat om van zichzelf te houden. Dit is een zeer mooie eigenschap, tenzij je dit overdrijft. Over het algemeen zal dit echter goed uitpakken en kun je efficiënt en adequaat werken. Neem deze maand niet te veel verplichtingen op je. Er kunnen mensen zijn, die voor de kerstperiode drukke werkzaamheden ambiëren. Zorg er in dit geval voor dat je partner, familie en vrienden dit weten. De vooruitzichten zijn dat je tot de 22ste hard werkt. Daarna doe je er goed aan om even de rust te vinden. December is een prima tijd voor mensen die een nieuwe baan ambiëren of werkeloos zijn. Met name de 1ste weken kunnen er grote mogelijkheden komen. Daar zal je wel iets voor moeten doen. Mensen met een eigen bedrijf kunnen deze periode projecten of taken afronden, waardoor er zowel qua goodwill bij klanten als financieel goede ontwikkelingen kunnen zijn.

Mentale en fysieke gezondheid
Omdat december een sterke goddelijke energie met zich meedraagt, is het belangrijk voor alle tekens om zowel mentaal als fysiek tot reiniging te komen. De ware Goddelijke kracht zal de leiding nemen en donkere machten worden even verdreven. Er zullen krachten op ons afkomen, die ons gelukkig maken en doen beseffen dat we vooral onze menselijkheid aan elkaar moeten laten zien. Als we die energie verantwoord gebruiken, zullen de hemelse witte krachten ons hart verwarmen en kleur aan ons leven geven. Niet alleen mentaal kunnen we gereinigd worden, ook fysiek zullen mensen lekker in hun vel zitten. We kunnen behalve deze hogere krachten natuurlijk ook zelf zorgen dat we gezond in het leven staan.

Ten eerste natuurlijk door onze menselijkheid te laten zien, maar ook door ons voedingspatroon aandacht te geven. Als tip willen we een aantal zeer heilzame kruiden noemen om in feestmaaltijden te verwerken: korenbloem, duizendblad, venkel, lavendel, jasmijn, sandelhout, rozemarijn en producten van de berk. Het sap van de berk is suikerhoudend en voedzaam en daarnaast natuurlijk gezonder dan gewone suiker. Je kunt er zelfs zeer lekkere wijn van maken. De schors is goed tegen reuma, jicht, artrose, psoriasis en andere huidkwalen, botproblemen, spierklachten en blaasontsteking. De thee van berkenbladeren is enigszins bitter, maar geschikt om het bloed in goede conditie te houden. Het is een probaat middel om de klachten van diabetes te verminderen. Het kruid van de berk is bloedzuiverend en koortswerend en kan de aderen opschonen. Bovenal is het belangrijk dat je mensen in je omgeving alle liefde en warmte geeft en vooral veel tijd aan mensen besteedt. Het wordt dan een maand, waarin je werkelijk een complete mentale en fysieke transformatie mee kunt maken. Voor de Kreeft is het een kwetsbare maand, omdat er aanwijzingen zijn dat deze nog wel eens net de verkeerde keuzes kan maken als het gaat om voeding, drinken en andere producten. Je bent nu eenmaal een gezelschapsmens en daar hoort gezelligheid bij. Relatief gezien zijn Kreeften dan ook erg beïnvloedbaar, omdat ze het leuk vinden om met mensen mee te doen. Ook financieel kun je wel eens zorgen hebben, doordat je de verplichting voelt familie te ondersteunen bij problemen die ze hebben. Misschien moet je in sommige gevallen mensen hun eigen verantwoording te laten zien en dus ook hun eigen problemen op te lossen. Dat zal jou in ieder geval veel rust geven. Zorg ervoor dat je wat betreft sociale contacten je eigen keuzes maakt. Doe alleen mee als je dat werkelijk zelf ook wilt en niet omdat het zo leuk is om mee te doen en aardig gevonden te worden. Met name het laatste deel van de maand moet je oppassen. Je kunt die periode kans hebben op griep of andere ziektes. Vermijd rood vlees en te veel koolhydraten, omdat je er maag- en darmklachten van kunt krijgen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Het jaar 2019 is turbulent geweest, waarin er geregeld onvrede en onrecht waren en dat maakte het leven er niet altijd even makkelijk op. Toch had dit een positief gehalte, omdat we hierdoor onze stem laten horen in de hoop dat er geluisterd wordt. Soms is het belangrijk onze overtuigingen aan te geven, zolang dit natuurlijk respectvol gaat. Het zal deze feestmaand fijn zijn om er voor elkaar te zijn en romantiek, saamhorigheid en vriendschap te delen om ons niet alleen voelen. De maand begint met de kracht van Jupiter, die de 2de de Boogschutter verlaat en langer dan een jaar naar de Steenbok verhuist. Jupiter en Steenbok zijn tegengestelde krachten. Veel mensen zullen moeten wennen aan verandering, maar uiteindelijk zullen de meesten in staat zijn energie van deze planeet voor nieuwe mogelijkheden te gebruiken. December is een maand van ontwikkeling van je zakelijke, maar ook persoonlijke leven. De Nieuwe Maan in de Boogschutter van november gaf een intense vibratie en deze ervaren we ook nu nog steeds. Sommige mensen kunnen de energie creatief gebruiken om met mensen af te spreken, de liefde extra sterk te voelen of spiritueel actief te zijn. Wat je ook doet, de energie van Jupiter zal ons over het algemeen gelukkig en avontuurlijk maken. Daarbij zullen Venus en de Zon prominent aanwezig zijn en liefde bieden. Mensen nemen meestal verantwoorde beslissingen, maar we moeten wel opletten. Er wordt aangeraden op te letten wat en aan wie je iets uitgeeft. Sommigen kunnen namelijk de neiging hebben te veel uit te geven en later spijt te krijgen. Een andere krachtige energie is die van de Volle Maan in de Tweeling. Deze zal de 12de in de vroege ochtend plaatsvinden en een diep verlangen losmaken. Mensen zullen wegvluchten van zakelijkheden en zakelijke contacten. De Volle Maan heeft een sterke binding met Neptunus, waardoor er een spirituele kracht is. Deze kan onbewust of in dromen optreden, maar mensen kunnen ook actief hogere energieën oproepen. Het is een tijd van verbetering van je wereld door meer saamhorigheid te creëren. Deze tijd staat Venus tussen Saturnus en Pluto en tezamen met de Maan zorgt dit voor begrip en het oplossen van conflicten, blokkades of andere problemen. Venus zal de 20ste naar de sympathieke Waterman reizen en dit zorgt dat mensen vanaf deze tijd extravert en positief in het leven staan. Mensen vinden het fijn om bij elkaar te zijn en ook vreemden zullen elkaar vriendelijk bejegenen. Er zijn ook mensen die de drang voelen om op reis te gaan of alsnog plannen voor de feestdagen te maken. Het is een prima energie om nieuwe mensen te ontmoeten of leuke sociale activiteiten te plannen. Bijzonder zal de winterzonnewende van de 22ste, omdat er een exact vierkant is tussen Venus in Waterman en Uranus in Stier. Dit maakt dramatische energie los, die tot het eind van de winter blijft bestaan. Er komt een kracht vrij die mensen neigt om hun leven onder de loep te nemen. Het wordt een periode waarin een mindere relatie met een liefdespartner, maar ook met vrienden en familie overdacht worden.

De Kerstperiode en Oud en Nieuw zijn dan geschikt om goede contacten te versterken, maar ook om mindere contacten zelfs te verbreken. Wees alert op het gegeven dat er voor sommigen zware tijden kunnen zijn. Merk je dat jij dit met sommige mensen hebt, durf dan op te treden en wees niet bang om te verliezen. Zoek nu mensen op waar jij je wel goed bij voelt en mijd mensen waar je dit niet bij hebt. De meeste mensen zullen genieten van hun partner, vrienden en familie. Deze periode is geschikt om de toekomst te overdenken en deze nog leuker te maken. Het is een tijd van ontwikkeling op zakelijk, maar ook op privégebied. De Nieuwe Maan vindt de 26ste in de vroege ochtend in de Steenbok plaats. Deze gaat een verbinding aan met Jupiter en brengt saamhorigheid, vertrouwen en vrede, waardoor de kerst over het algemeen positief verloopt. Let op dat Jupiter mensen te makkelijk kan maken op gebied van liefde en vriendschap, maar ook om geld uit te geven en genotsproducten te gebruiken. De Nieuwe Maan kan dit versterken en over het algemeen brengt dit plezier en dat is veel waard. Jupiter beweegt mensen om te handelen en niet passief af te wachten. Merk je dat iets graag wilt, doe dit dan en ga je niet richten op wat niet kan, maar op wat mogelijk is. De maand zal eindigen met de energie van de Maan en Neptunus. Daardoor is de periode vanaf de 30ste feestelijk en spiritueel. Er wordt aangeraden ervoor te kiezen de tijd door te brengen met geliefden en niet te veel in openbare gelegenheden te komen. Deze kosmische energieën kunnen mensen namelijk de neiging geven met Oud en Nieuw drugs en alcohol te gebruiken en niet iedereen zal er even goed mee omgaan. Daarnaast is het mogelijk dat jij controle houdt, maar anderen dit niet altijd kunnen. Verstandig is het om je te richten op mensen waar jij je lekker bij voelt, zodat je het jaar prima afrondt vol liefde en warmte. Je kunt de energie van de Maan en Neptunus gebruiken om te mediteren en passieve hobby’s aandacht te geven.

Loading…
Share This