Maandhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Juli 2020

Algemeen
Kreeften zullen deze maand beïnvloed worden door een krachtige planetaire energie en deze zorgt ervoor dat je bepaalde negatieve zaken toch achter je kunt laten. Je bent gedreven om veel te bereiken en sterk gericht om dingen perfect te doen. Je hebt een versterkte mate van verantwoordelijkheid in zowel je carrière als relaties met anderen. Je zult je door niets en niemand tegen laten houden en zal je focus richten op het tevreden stellen van anderen. Toch zal dit niet naar iedereen zijn, omdat je allergisch bent voor mensen die oneerlijke zijn en jou bewust willen kwetsen. Je kunt dan minder geduld laten zien en vraagt geregeld dat ze zich beter op moeten stellen. Dit kan in juli wel eens met zich meebrengen dat er conflicten mogelijk zijn. Er wordt aangeraden geduld te bewaren en niet intolerant te worden als de ander dit wordt. Familie kan erg belangrijk zijn, waarbij je wat lasten en verantwoordelijkheden kunt krijgen als oudere familieleden hulp nodig hebben. Daarnaast kunnen bepaalde familieleden erg veeleisend zijn en veel tijd van je snoepen. Toch zal het je lukken om hier kalm en rationeel mee om te gaan, waarbij je het ook wel fijn vindt om mensen bij te staan. In je werk is juli een maand, waarin je vastberaden en ambitieus bent om je te ontwikkelen. Je intellectuele vermogen zal versterkt worden en je kunt je dan ook prima inspannen om al je taken af te ronden en met nieuwe projecten te starten. Een nadeel zal wel zijn dat je op werkgebied hard kunt zijn en zelfs haatdragend als mensen je tegenwerken. Er zal veel van je gevraagd worden en vooral om controle te houden over de dingen die je naar anderen doet of zegt. Alleen als je controle houdt, zal je met tegenslagen en onenigheden afrekenen. Juli zal een maand worden met twee gezichten, waarbij je aan de ene kant heftig kunt zijn als het gaat om mensen die jou storen. Aan de andere kant ben je zeer toegewijd en kun je mensen op een liefdevolle manier ondersteunen. Op die momenten ben je zeer trouw in het contact met vrienden, familie en geliefden.

Liefde en relaties
Het eerste deel van de maand ben je kritisch en kun je de neiging hebben om niet altijd evenveel na te denken over dingen die je doet en zegt. Let op dat je andere mensen kunt kwetsen, wat schadelijk kan zijn voor sociale contacten. Probeer er bewust van te zijn dat dingen, die jij als normaal beschouwt, voor anderen slecht kunnen uitpakken. In een relatie moet je oppassen, omdat je partner je vertrouwt. Als je dan gaat prikken, zal dit vertrouwen een stuk kleiner worden. Vergeven en vergeten zal moeilijk zijn, omdat je dingen moeilijk loslaat. Dit is niet erg, zolang je dit maar niet op een al te heftige manier doet. Je zou namelijk af kunnen glijden in sarcasme en belediging, waardoor je controle moet hebben over dingen die je doet en zegt. In principe zal dit lukken en is het een prima tijd om in liefdesrelaties, maar ook in andere relaties te groeien. Ben je gebonden, dan kun je seksueel een prima tijd meemaken, doordat je partner dan niet achteruitgaat en juist geniet van het samenzijn. Ben je single, dan heb je, als je liefdevolle kant naar buiten komt, een warme uitstraling en zullen mensen zeker oog voor je hebben. In contact met vrienden en andere sociale contacten zal je prima functioneren. In het 2de deel van deze maand zal je persoonlijke charme versterkt worden als gevolg van Venus, die vanaf de 19de prominent aan de hemel zal verschijnen. Je hebt oog voor modieuze kleding en andere zaken die jouw uiterlijk een mooi tintje geven. Hierdoor zal je dit deel van de maand op persoonlijk gebied aantrekkelijk zijn. Je zult met gemak mensen van het andere geslacht aantrekken. Ben je single, dan zal je dus extra kans maken om een nieuwe liefde te vinden, maar ben je niet echt uit op een vaste relatie. Je vindt het fijner om te genieten van erotiek, passie en spanning. Ben je gebonden, dan zal je je partner verwennen en zal je er zeker alles aan doen om de ander te verleiden. In het algemeen komen kwetsbaarheden aan het licht, waardoor je constant controle over jezelf moet houden door je onzekerheden aan te pakken. Bedenk in ieder geval dat je onzekerheid voor cynisme kan zorgen, waar problemen vandaan komen. Tracht, als je dat herkent, emotionele blokkades te stoppen en richt je meer op begrip en toewijding in de liefde. Het zal allemaal om vertrouwen en het overwinnen van angst gaan. Daar zal je anderen voor nodig hebben, waardoor je juist naar hen toe het best op open en verstandige manier moet reageren.

Carrière en zakelijkheden
De maand juli voorspelt dat je psychologische aspecten deze maand belangrijker vindt, dan je beroep of je gehele carrière. Daardoor kan je wel eens meer tijd aan je privéleven besteden dan aan de zakelijke kant. Toch is je emotionele gesteldheid wel erg belangrijk en heeft deze erg veel met goede prestaties te maken. Emotionele stabiliteit is namelijk zeer belangrijk om je op een kwalitatief sterke wijze zakelijk te ontwikkelen. Op momenten dat je de juiste gemoedstoestand hebt, kun je van succes in het leven verzekerd zijn. De Kreeft zal deze maand de nadruk leggen op persoonlijke creativiteit en vastberadenheid. Je zult hierbij veel zelfstandigheid laten zien en niet afhankelijk zijn van dat wat anderen willen. Je vindt het echter belangrijk om je verstandig op te stellen. Sociaal gedrag vind je niet het belangrijkst, maar je hebt normen en waarden genoeg om doelen te bereiken. Hierdoor kun je mensen ondersteunen, maar ben je deze maand zeker in staat om duidelijke grenzen te stellen. Met name mensen, die minder verantwoord gedrag hebben, kunnen je toorn opwekken. Er zal namelijk planetaire energie hangen, die ervoor zorgt dat je gericht bent op het ondersteunen van mensen, zelfs als je er niets aan verdient. Het is een prima maand om aan vrijwilligers werk of liefdadigheid te doen. Je bent zelfs sterk genoeg om mensen over te halen om aan sociale evenementen mee te doen. Mensen die een eigen bedrijf hebben, dienen in juli extra op financiën te letten. Je hebt de neiging om teveel geld uit te geven. Dit kan je beter onder controle houden. Financiële zaken zullen van cruciaal belang zijn, waarbij het belangrijk is bepaalde taken aan anderen te delegeren. Het is een maand, waarin je op zoek gaat naar nieuwe opdrachtgevers of zelfs een geheel nieuwe baan. Het is ook een maand om te bekijken op welke gebieden je kunt besparen of nieuwe inkomens kunt genereren. Bedenk dat je niet teveel geld besteedt aan onnodige persoonlijke zaken, die je puur uit luxe overwegingen koopt. Ondanks inspanningen die je doet, zal het een maand zijn, waarbij carrière en ontwikkeling niet snel gaan. Dit is zeker niet nadelig omdat je de tijd neemt je op toekomstige plannen te richten. Je zult gericht zijn op duurzame oplossingen, zodat je je toekomst voor de langere termijn veilig kunt stellen. Bedenk dat het, voor mensen die een nieuwe onderneming of een andere baan ambiëren, geen geschikte maand is. Beter kun je nog even wachten, omdat het een periode is van innovatie en verbeteringen in plaats van veranderingen.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn aanwijzingen dat de planetaire energie gunstig is om het coronavirus even af te zwakken. Vooral schaduwplaneet Rahu is in staat om het virus even te neutraliseren. Dat klinkt zweverig, maar dit geval is het uit te leggen als een krachtige magnetische energie, die invloed op de Aarde en covid-19 heeft. Er is echter iets gevaarlijker bezig en dat heeft te maken met retrograde bewegingen van diverse planeten. Hierdoor zijn er veel mensen die religie en spiritualiteit wegduwen en zal de karma beschadigd worden. De natuur zal ons dan minder beschermen. Het lijkt bijna alsof de kosmos, de hogere wereld en moeder aarde er om schreeuwen dat we weer oog krijgen voor het goede dat ons geschonken wordt. Dat is nu even ver te zoeken. We zien dat terug in alle tegenstellingen die er momenteel te bespeuren zijn. We zitten in Nederland wel in een gunstige positie, omdat de meeste mensen zich wel bewust blijven van het gevaar. Positief is ook dat Saturnus, Jupiter, Mars, Venus, Rahu en Mercurius versterkt worden. Toch dienen we de gehele zomer op te letten. In de wereld zal er een sterke toename kunnen zijn van het aantal besmettingen en het is belangrijk op te letten waar je op vakantie heen gaat. Vanuit de kosmos zijn er aanwijzingen dat we met grote ongelukken, overstromingen en andere ziekten te maken kunnen krijgen in de periode t/m september. Wel zal de impact van de pandemie in juli nog meer afnemen en is er een kleiner sterftecijfer. Maar nogmaals mensen, blijf voorzichtig. Het sterftecijfer zal klein zijn, maar het virus zal er wel degelijk zijn en op zijn kans wachten. Jupiter gaat eind juli van baan veranderen en dit lijkt een gunstige energie te zijn om Rahu te activeren, waardoor er een grotere kans is dat de wetenschap een vaccin vindt. Tot die tijd zal het oppassen geblazen zijn en moeten we in de gaten houden dat er een mogelijkheid is tot een tweede golf. Zoals eerder gezegd, kunnen we deze voorkomen door de aanwijzingen op te volgen en voorzichtig te blijven. Ook is het belangrijk gezond te leven en voldoende buiten te zijn en voldoende te bewegen. Misschien nog belangrijker is om positief in het leven te staan, geduldig te blijven en in de maatschappij meer tot elkaar te komen. Respect en waardering voor elkaar ongeacht ras, kleur, cultuur of andere kenmerken van mensen. Laten we tot elkaar komen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mars reist door de Ram in combinatie met Venus in de Tweeling en dit zorgt voor gunstige energie. Hun gezamenlijke energie is in een prima fase en brengt veel geluk. De Zon zal tot de 22ste in Kreeft bewegen en dit brengt veel zachtheid in relaties, familie en vriendschappen. Saturnus zal vanaf de 2de retrograde van de Steenbok naar de Waterman reizen en dit kan mislukking brengen. We raden aan gestelde normen en waarden na te streven om makkelijker en prettiger in het leven te staan. Door de samenwerking met Jupiter, kan Saturnus mensen kracht geven om met tegenslagen om te gaan. Daarbij kan de retrograde bewegende Neptunus in de Vis grote mentale krachten bieden. De meeste mensen zijn hierdoor vredig en liefdevol. In de liefde is dit prima, maar er zijn wel mogelijkheden dat er op zakelijk gebied of bij financiën problemen komen. Neem beter geen risico, omdat je hier misschien wel lang last van houdt. Daardoor zijn er mensen die impulsief reageren en er moeite mee hebben. We moeten dus alert blijven, omdat demonstraties, opstand en geweld het verdere jaar beheersen. Gelukkig zullen de meeste mensen hun verstand gebruiken. Pas voor jezelf op dat je niet teveel verlangens hebt en gewoon tevreden bent met wat wij in het westen hebben. In principe zijn Mars en Ram sympathiek en staan ze open voor positieve energie. Er zijn flink wat retrograde bewegingen te bespeuren. Jupiter reist tot half september in de Steenbok en Pluto tot begin oktober. Saturnus zal er tot eind september verblijven, maar tussendoor naar de Waterman reizen. Jupiter schenkt veel verantwoordelijkheid en controle aan mensen. Hierdoor trachten veel mensen op een voorzichtige en relaxte wijze doelen te bereiken en zich te ontwikkelen. We moeten opletten voor diegene die de krachtige energie misbruiken en grote problemen brengen.

Dat zijn mensen die anarchistisch in het leven staan en problemen geven. Omdat dit overal in de wereld op kan treden, zullen we alert moeten zijn op aanslagen, oorlogen en andere negatieve zaken. Het zal erg belangrijk zijn om ons gezond verstand te laten prefereren. Op politiek en maatschappelijk gebied kunnen Venus in de Tweeling en Uranus in de Stier tegenstrijdige energie geven. Venus prikkelt vooral mensen die van veranderingen houden, terwijl Uranus juist energie aan conservatieve mensen geeft. Er zijn al veel tegenstellingen en dat kan alleen maar erger worden. Hierdoor kan er een dreigende situatie ontstaan, die overal op de wereld problemen kan brengen. Positief is de retrograde Pluto die een goede energie kan brengen als mensen zich inspannen om te bereiken wat ze willen. Mensen zullen deze maand over zichzelf nadenken en dit geeft inzicht op meningen en emoties. Let op dat Mercurius retrograde van de Kreeft naar de Tweeling beweegt. Je kunt onbewust wat spanning krijgen en vooral in contact met geliefden of vrienden. Veel mensen zijn empathisch, maar tegelijk kan dit voor onzekerheid en onrust zorgen. Mocht je merken dat je onrustig bent, dan wordt aangeraden je vooral op ratio te richten en nuchter te blijven. Vanaf de 22ste zal dit makkelijker gaan, omdat de Zon dan in het gebied van de Leeuw komt. Mensen hebben minder last van negatieve emoties. Liefde zal in deze periode op zijn hoogtepunt zijn. Er is veel creativiteit te bespeuren om leuke activiteiten te doen. Ook staan mensen zeer verantwoordelijk in het leven. Mensen zijn nu relaxter dan in het 1ste deel van de maand. Er zijn wel veel meer menen die behoefte hebben aan bezittingen en inkomen. Overdrijf niet, omdat er mogelijkheden zijn dat je teveel over grenzen gaat. Dit kan onnodig veel negativiteit brengen. Overigens zal Neptunus in de Vissen de gehele maand spirituele kracht geven, waardoor er geregeld voorspellende dromen zijn. Deze brengen hogere energieën, die toch ook wel een oogje in het zeil houden. Je kunt deze energie erg makkelijk oproepen door positief in het leven te staan, geregeld te slapen en gezond te leven.

Loading…
Share This