Maandhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - April 2021

Algemeen
De Kreeft kan een prima maand tegemoetzien als het om je carrière en je sociale leven gaat. Je zult er wel hard voor moeten werken, maar zal dan uiteindelijk veel bereiken. Er kunnen zelfs momenten komen dat je iets bereikt waar je al een tijdje van droomt. Dit is dan wel voor mensen die hier flink mee bezig zijn geweest. Er zijn dan ook goede vooruitzichten en de kosmos zal jou goed gezind zijn. Er komt dus een goede periode aan waarin de Kreeft zich tot het uiterste moet inspannen, maar dan wel een sterke basis voor de toekomst legt. Daadkracht en wilskracht zijn echter wel erg belangrijk om dit te bereiken, omdat er soms wel conflicten en problemen kunnen komen. Deze zal je echt op moeten lossen. Ook is het een prima maand om grote verantwoordelijkheid op je te nemen. Er wordt aangeraden om hier niet bang voor te zijn en gewoon te doen wat je graag wilt, omdat je al snel zult merken dat er beloning in het vooruitzicht worden gesteld. We zeiden het al eerder, maar je moet echt hard werken en je inzetten, alleen dan zal je bereiken wat je wilt. Heb je een eigen bedrijf, dan doe je er goed aan om je zakelijke netwerk uit te breiden. Ook als je extra hard moet werken. Jouw succes zal vooral afhangen hoe jij in je vel zit. Halverwege de maand kunnen er wat gespannen relaties zijn, die jou in de problemen kunnen brengen. Dit zal vooral in je werk of studie zijn, maar er wordt aangeraden om geen olie op het vuur te gooien en rustig te blijven. Er is deze maand een sterke planetaire invloed, waardoor je veel over het verleden nadenkt. Kijk vooral naar dat wat positief was en niet zozeer naar de dingen die niet goed gingen. Je kunt er dan waarschijnlijk wel achter komen wat je moet doen. Je bewustzijn is actief, maar je bent wel gevoelig voor negatieve invloeden. Wees empathisch en sensitief, zodat jijzelf het juist kunt doen om problemen te voorkomen. Houd daarbij ook emoties onder controle, omdat je dan veel kunt bewerkstelligen en je mentaal en emotioneel kunt ontwikkelen. Op sociaal gebied zal je de eerste weken een relaxte maand meemaken. In het tweede deel van de maand komt er meer actie door familiezaken. Je zult daar tijd aan besteden en wellicht kunnen er ook problemen zijn, die opgelost worden. Let op dat je langlopende conflicten oplost door zelf ook kleur te bekennen. Wrok en irritaties zijn zeer negatief voor je mentale gesteldheid en je kunt beter zelf ook toegeven dat je bepaalde dingen niet goed doet.

Liefde en relaties
De eerste helft van de maand kan wat spanningen en onrust brengen. Je kunt zelfs een zeer donkere energie ervaren en kunt dan stressvol en negatief in het leven staan. Er wordt aangeraden om dit onder controle te houden, omdat je anders werkelijk in de problemen kunt komen. Er zijn zelfs aanwijzingen dat jij met een groot verlies te maken kunt krijgen. Ben je gebonden, dan kan je nog wel eens heel erg ongeduldig zijn en ben je in staat om je partner flink te pushen. Dat kan een groot probleem opleveren als je hier geen controle over hebt. Jullie relatie kan dan onder vuur komen te liggen. De wortel deze problemen ligt toch wel in jouw enigszins egocentrische aard. Je hebt de neiging om veel vanuit jouw kant te zien en dan voorbij te gaan aan de verlangens of gevoelens van anderen. Halverwege de maand zal het juiste moment voor jou zijn om te gaan vlammen en dan op een heel goede wijze. Er wordt voor dan geadviseerd om te leren gaan met jouw impulsieve en wispelturige gedrag. Naarmate de maand vordert zal dit ook zeker lukken en wordt jouw persoonlijke leven een stuk relaxter. Mensen die een minder goede relatie hebben, moeten opletten dat ze nu niet allerlei heftige maatregelen nemen om tot een oplossing te komen. Het zal niet de juiste weg zijn om verplichtingen aangaande je relatie te weigeren en alleen je eigen gang te gaan. Een breuk met je partner zal niet de juiste manier zijn en dat kan je dus beter ook niet doen. Er komen later deze maand vanzelf betere momenten om op een goede wijze tot een oplossing te komen. Singles kunnen de hele maand vastberaden zijn om een nieuwe relatie te vinden. Verwacht niet dat iemand jou zomaar leuk zal vinden, omdat je toch wel een bepaalde houding hebt, waardoor mensen voorzichtig zijn. Toon je emoties en gevoelens, maar probeer eerst je potentiële partner beter te leren kennen. Teleurstelling kan namelijk op de loer liggen en het kan gebeuren dat jij flink gekwetst gaat worden. Jouw verlangen om een relatie op te bouwen kan dan vanzelf verdwijnen. Communicatie zal voor gebonden Kreeften voor veel warmte en liefde zorgen en de relatie met je partner kan vooral vanaf de 14de erg goed worden als Venus naar de Stier reist. Er breekt een periode van rust aan en passie zal even op de achtergrond komen. Heb je een gezin, dan geniet je hiervan en wil je geen al te heftige activiteiten. Singles kunnen nu veel aandacht van bewonderaars krijgen en het kan maar zo gebeuren dat een toevallige ontmoeting tot een intense relatie kan gaan leiden. Wees ook nu wel erg voorzichtig en weeg de nadelen en de voordelen af. Neem de tijd om een relatie te beginnen met iemand die je wel ziet zitten. Het zal belangrijk zijn om naar je intuïtie te luisteren.

Carrière en zakelijkheden
Deze maand zullen teamwork en diplomatie belangrijk zijn om je te kunnen manifesteren en ontplooien. Je zult niet altijd in staat zijn je volledig te uiten. Heb je namelijk teveel emoties bij een bepaald contact of het werk dat je moet doen, dan kun je soms minder goed handelen en communiceren. Je doet er goed aan er controle over te krijgen en jezelf toe te spreken om in jezelf te geloven. Wees nu duidelijk en richt je vooral op nuchterheid en zakelijkheid. Je mag best emoties tonen, maar deze moeten niet overheersen. Je bent creatief en kunt profiteren van de vaardigheden en talenten van anderen. Ga er dus vanuit dat je deze maand te maken krijgt met de ideeën en middelen die andere mensen jou aanbieden. Over het algemeen zal dit jou veel positiviteit geven. In april zal je, op gebied van carrière, kansen krijgen, waaruit veranderingen mogelijk kunnen zijn. Promotie en hoger inkomen behoren tot de mogelijkheden. Met name een krachtige planetaire energie zal vanaf de helft van de maand veranderingen brengen. Je ervaart kracht en bent in staat eigen kansen af te dwingen. Niet voor iedere Kreeft zal deze verandering echter positief uitpakken, doordat er ook dingen kunnen gebeuren, die jou niet goed gezind zijn. Er zijn zelfs aanwijzingen dat er een gedwongen ontslag of een verlies van inkomen kan zijn. Je doet er goed aan om, als je werk zoekt, niet zomaar een nieuwe baan aan te nemen en dus kritisch te blijven. Ben je zelf leidinggevende dan zal je deze maand omzichtig moeten zijn met het aannemen van nieuwe mensen. Doe je dit te impulsief, zonder te checken of deze bij je past, dan kun je in het tweede deel van de maand problemen krijgen. In contact met werknemers zal je je leidinggevende capaciteiten aan moeten passen, omdat er toch wat dingen gebeuren waar je flexibel bij moet zijn. Wees vooral creatief met de onderlinge persoonlijkheden van mensen en ga niet teveel de strijd aan. Bij het promoten van een eigen bedrijf is het belangrijk dat je je neerzet zoals je bent, bescheiden en sympathiek. Financieel kun je profiteren van spirituele energie, die jou geregeld begeleidt om de juiste keuzes te maken. Vooral je menselijk kant zal naar bovenkomen, waarbij je in staat bent om met liefde voor je werk anderen te ondersteunen. Hiermee zal je veel goodwill opbouwen, wat zich later opbouwt. Je financiële situatie verbetert als gevolg van familiale steun. Er zijn mogelijkheden voor grote investeringen. Er is echter één waarschuwing, die stelt dat je op moet letten dat je bij de belasting juiste informatie geeft, zodat je later geen problemen krijgt.

Mentale en fysieke gezondheid
De natuur zal zich oprichten, uiteindelijk opbloeien en voor pracht zorgen. We zullen beschermd worden en met grote positieve verandering te maken krijgen. De periode naar Pasen begeleidt de Maan ons om alle kracht op te nemen. Er zijn sterke aanwijzingen dat we nog even moeten doorbijten, maar dat er een periode aan zit te komen dat de mensheid, natuur en wereld een positieve tijd ingaan. Als gevolg van de kracht van de ontwakende Maan zal je een stuk beter bestand zijn tegen ziektes. Daarbij zal je dieper slapen dan gewoonlijk en kun je jezelf op zielsniveau versterken. Hierdoor ben je erg vitaal en kun je je met name de eerste twee weken voldoende opladen en dit de laatste weken consolideren. Toch moet je, ondanks deze kracht, niet overdrijven. Je bent soms teveel gewend aan comfort en rust. Het probleem is hierbij dat je, als je in stressvolle periodes terecht komt, je emoties teveel de vrije loop laat, waardoor je ze moeilijk kunt controleren. Hierdoor kan je innerlijke balans verstoord worden. Je hebt de neiging om hierop te reageren door teveel te eten en te drinken en hebt de neiging je te goed te doen aan middelen, waar je lichaam echt niet gezonder door wordt. Laat deze zoveel mogelijk staan. Het is verstandiger om jezelf flink aan het werk te zetten door veel te sporten en actief in het sociale leven te staan. Daar blijf je fit, gezond en vrolijk bij. Voor Kreeften is het een maand om niet te streng tegen zichzelf te zijn. Het zal belangrijk zijn je gezondheid op relaxte manier aan te pakken. Ga vroeg in de ochtend of in de avond lekker wandelen of joggen. Doe als je sport, geen zware trainingen. Ook is het belangrijk niet te zout of kruidig voedsel te eten, omdat er aanwijzingen zijn dat er problemen met de maag van komen. Er wordt aangeraden weerstand en metabolisme te vergroten met multivitaminen en kalium om de bloedsomloop te verbeteren. Laat je vooral niet beïnvloeden door kleine probleempjes, die je vervolgens opblaast tot grotere toestanden. Dit kan vooral op gebied van familie een probleem zijn, waardoor je er verstandig aan doet hier alert op te blijven. De Kreeft vrouw moet opletten dat ze aandacht aan mentale gezondheid geeft. Fysiek zal ze gezond zijn. Zorg dat je je niet teveel met anderen bemoeit. Oudere vrouwen doen er goed aan te ontspannen en vooral niet allerlei zware taken op zich te nemen. De man kan vooral op gebied van werk problemen ervaren. Dit kan je zo schaden dat je gezondheid er onder kan gaan lijden, waardoor je er goed aandoet om extra vitaminen te gebruiken.

Tegenstellingen vanuit de Maan zullen verwarring, maar ook een ontwaking geven
De periode van de Nieuwe Maan van 12 april om 04:32 naar de Volle Maan van 27 april om 05:33 kenmerkt zich door een gigantische kracht, omdat we met een Supermaan te maken krijgen. We kunnen vermoeidheid uit de vorige periode overgaan tot een zeer krachtige energie. Hierbij kunnen er inspiratie en opwinding ontstaan, die ons een intens positief gevoel kunnen geven. Deze twee weken zal ook Pluto een sterke energie brengen en een geheimzinnige gloed geven die emoties versterkt. Let op dat de kracht zo groot zal zijn, dat eb en vloed intenser zijn en wij als mens ook sterk aangetrokken worden. Ook wij bestaan voor een groot deel uit water en zullen dit ook zeker merken. Daarbij zal de Volle Maan door de intense Schorpioen reizen en ook dit brengt heel wat mysterie en spiritualiteit met zich mee. Het kan een tijd zijn, waarin we te maken krijgen met mysterieuze invloeden, geheimen en hogere krachten die over de wereld rondwaren. Dit kan een verrassende invloed op wereldleiders hebben en er kan zelfs een vreedzame energie vanaf komen. Er kan echter ook een trilling over de Aarde trekken, waardoor er meer kans op rampen kan zijn. Op persoonlijk gebied kunnen we te maken krijgen met de ruimte om onszelf te erkennen en vertrouwen in onszelf te hebben. Veel mensen kunnen nu een diepe en passionele energie ervaren, waarbij er een sterk verlangen is naar vrijheid, romantiek en erotiek. Waar een positieve kracht is, zal echter ook de universele wet van de dynamische balans gelden en kan het negatieve sterk naar voren komen. Pluto en Mars kunnen namelijk ook strenge energie brengen en vooral vlak voor, tijdens en vlak na de periode van de Volle Maan. Er zal dan ook een zeer sterke tweedeling in de maatschappij zijn, waarbij we geregeld heen en weer geslingerd worden tussen links en rechts, goed en slecht, warm en koud, nuchter en emotioneel en nog meer tegenstellingen. Pluto in de Steenbok kan flink wat kou in harten brengen en Mars in de Kreeft meer hitte en passie in emoties. Trauma’s uit het verleden kunnen ons parten spelen, maar er zijn ook mooie momenten. Bijzonder aan deze Volle Maan zijn de vibrerende krachten die er los kunnen komen, door de oppositie met Uranus. Deze kan ons verwarren, maar ook laten ontwaken. We zullen meer in staat zijn los te komen van het moeilijke jaar dat achter ons ligt.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Alle planeten, behalve Pluto die een retrograde beweging gaat maken, zullen met directe beweging door de hemel reizen. Of we nou wel of niet met corona te maken hebben, er is vooruitgang te boeken. We zullen ons als mens niet meer zoveel laten tegenhouden. Overal kunnen er dingen gebeuren, die zorgen dat onze maatschappij zo mogelijk open zal gaan. We moeten nog steeds voorzichtig zijn, maar kunnen ons meer veroorloven. Gedurende de hele maand zal de Maan invloed hebben en zoals we zeiden vooral vanaf de 12de. April start met Venus in Ram ‘achter’ de Zon, waardoor we deze planeet niet waarnemen en in de onderwereld is. Daardoor kunnen we veel loslaten van het verleden, waardoor problemen op de achtergrond komen te liggen. Dit gaat vooral over grote problemen die ons leven beïnvloeden, maar alledaagse problemen gaan natuurlijk wel door. De Zon en Venus in Ram worden gezien als krachten om het leven te zuiveren. Hierbij doen we er goed aan de krachten te gebruiken om nuttige dingen voor onze ontwikkeling te doen. Mercurius zal deze maand efficiënt reizen. De planeet begint in de Vissen, waardoor romantiek, sensitiviteit en romantiek belangrijk voor mensen kunnen zijn. De 3de reist de planeet naar de Ram en zal t/m de 18de zorgen voor vuur, actie, maar ook veel scherpte onder mensen. We doen er goed aan op woorden en daden te letten en niet te impulsief en assertief te zijn.

De 19de verhuist Mercurius naar de Stier. Dit is een tijd, waarin mensen veel nadenken over het verleden en hoe ze veilig de toekomst in kunnen. Venus beweegt halverwege de maand richting de Stier, waardoor we veel liefde en warmte ervaren. We voelen ons meestal erg fijn en kunnen genieten van al het moois in de natuur en sociale contacten. De Zon volgt de 19de Mercurius naar de Stier en zal Venus en Uranus gezelschap houden. Het is uniek als vier hemellichamen in één teken staan, omdat de energie dan extra sterk is. In aanwezigheid van Uranus kunnen mensen opstandig worden. Ze willen er op uittrekken en leuke dingen doen, maar als dit door maatregelen niet kan, zijn er mensen die er fel tegen zullen ageren. We raden mensen aan hier paal en perk aan te stellen. Protesteren is een groot recht, maar zal meer nut hebben als dit op een sympathieke wijze gebeurt. Mars brengt een groot deel van de maand door in de speelse Tweeling en dit zal t/m de 22ste gericht zijn op activiteiten en leuke contacten met mensen waar we van houden. Vanaf de 23ste reist Mars naar de Kreeft en dit geeft dwingende energie om te bereiken wat we willen, maar dan kunnen mensen tegenover elkaar staan. Zelfs mensen die normaal gesproken niet overtuigend zijn, kunnen dit nu wel zijn. Het is een periode, waarbij we bewust worden welke gevoelens ons het meest raken. Pas op dat er onbewuste storende emoties uit het verleden kunnen zijn.

Voordeel van Mars is dat deze ons als een soort schild beschermt en veel schadelijke energie absorbeert. Daarbij zal er een sterke verbinding zijn tussen Mars en Mercurius en zal de Maan geregeld bescherming bieden. We noemden al eerder de kracht van de Maan en deze zal nog meer versterkt worden door andere kosmische invloeden. We noemden Pluto, Mars en Uranus, maar Saturnus, Jupiter en Neptunus brengen, vanuit een heliocentrisch knooppunt, ook krachten. Neptunus veroorzaakt verwarring vanuit gedachten, die er helemaal niet zijn. Mensen kunnen soms dingen beweren, vanuit argumenten die niet na te trekken zijn. Dit kan vanuit onwetendheid komen, maar ook vanuit duistere energie, die ons beïnvloedt tot het maken van onverantwoorde keuzes. Saturnus zal een positieve kracht brengen, waardoor mensen zeer ambitieus kunnen zijn. Jupiter zal een versterkende werking op andere krachten hebben en dit kan dus soms goed uitpakken, maar soms ook negatieve krachten brengen. Wat en hoe dit ook gebeurt, hangt af van hoe wij ermee omgaan. Hoe goed een energie ook is, ga jij er negatief mee om, dan zal deze voor ellende zorgen en andersom geldt hetzelfde met negatieve energie, waar we weer positief mee omgaan. Luisteren we naar intuïtie en blijven we verantwoord en sensitief naar mensen of situaties, dan kunnen we prima momenten meemaken en zijn we in staat om een nieuwe periode van ons leven in te gaan.

Loading…
Share This