Maandhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Augustus 2020

Algemeen
Je vindt het aan het begin van de maand lastig om jezelf te analyseren. Soms zeg of doe je iets, niet om waardering of aandacht te krijgen, maar omdat je echt denkt dat iets waar is. Veel mensen zijn dan ook verbaasd. Als jij jezelf al niet kent, laat staan dat anderen jou dan kunnen doorgronden. Dit komt vooral omdat Mercurius in de sensitieve Kreeft reist. Daarna zal deze planeet door jouw teken reizen. Je hebt dan de neiging om te overdrijven en alles net even iets mooier te maken. Je bent zeker geen leugenaar, maar kunt overdrijven en dingen net even wat spannender maken dan ze werkelijk zijn. Voordeel is wel dat je complimenteus naar anderen bent, waardoor mensen graag bij je zijn. Blijf opletten dat je ook dit niet gaat overdrijven, omdat mensen je dan als ‘niet echt’ beschouwen. Vooral de 5de en 6de ben je zeer open en enthousiast om mensen te ondersteunen. Je doet er alles aan het mensen naar de zin te maken, maar kunt ook wel teleurgesteld raken als ze teveel van je profiteren. Let vooral op met mensen die geld vragen. Venus zal de 7de naar de Kreeft reizen en dit brengt flink wat vuur in je leven. Je hebt veel tijd om je op familie en liefde te richten. Je vindt het belangrijk met mensen om te gaan, die er voor je zijn en die jij kunt verzorgen. Deze maand zal je graag bij hen zijn en ben je erg huiselijk en zorgzaam. Toch zal je vanaf de 11de minder passioneel zijn en word je nuchterder. Dit zal zeker tot de 22ste zo blijven. Je zult nu meer toetrekken naar mensen die je op zakelijk gebied iets kunnen brengen. Ook is het een periode voor promotie, leiderschap en ontwikkelen van je talenten en vaardigheden.

In het midden van de maand gaat de innovatieve Uranus retrograde in de behoudende Stier reizen. Je krijgt nu een periode om rustig aan te doen. Je zult steeds ontwikkelen, maar door positieve energie heb je tot begin januari veel meer ruimte om op relaxte wijze doelen te stellen. Je kunt lange-termijndoelen stellen en er achter komen wat je nou precies wilt en hoe je dit het beste kunt doen. Wees vooral niet te krampachtig en ga jezelf en anderen geen beperkingen opleggen. Dat kan alleen maar averechts werken. De 15de t/m de 17de zijn de beste dagen om de doelen te stellen, omdat die dan later veel op kunnen gaan leveren. De Nieuwe Maan zal de 19de zeer veel optimisme brengen, waarbij je het gevoel kunt hebben dat je dingen kunt doen, die in de toekomst veel op kunnen leveren. Je moet er wel hard voor blijven werken en niet denken dat het vanzelf allemaal wel goed komt. Het zal niet altijd even leuk zijn en het kost wel eens moeite, maar uiteindelijk komt het allemaal in orde. Mensen zullen rond deze dag zeker veel waardering voor je hebben. Je moet je inspannen, maar je zult ook respect verdienen. De 19de t/m de 21ste is een prima periode om er op uit te trekken en mensen te ontmoeten. De 22ste t/m de 24ste moet je opletten dat er wat negatieve energie op je afkomt. Er wordt aangeraden om dit niet alleen te dragen, maar ook ondersteuning te accepteren. De 24ste t/m de 29ste zal je zeer actief zijn en kun je op alle gebied resultaten behalen. Daarna zijn er dagen om bij te komen en de ontspanning op te zoeken.

Liefde en relaties
De planetaire stand geeft aan dat singles veel mogelijkheden krijgen. Tot de 21ste zal je vooral plezier en leuke activiteiten aandacht geven. Na deze tijd zal je moeite moeten doen aantrekkelijk voor anderen te zijn. Je bent veel met zakelijkheden bezig, waardoor je minder tijd hebt. In een relatie zal je er goed aan doen de lat niet te hoog te leggen. Niemand is perfect en dat moet je niet van je partner verwachten. Omdat er een krachtige seksuele energie is, zal je vruchtbaar zijn. De kans op een zwangerschap of het verwekken hiervan, is groot. Je moet wel opletten dat er tot de 21ste een moeilijke tijd komt. In de relatie voel je je ongemakkelijk en dat kan storingen brengen. Je doet er goed aan geregeld leuke activiteiten te plannen. Na deze periode is het belangrijk veel voor je partner klaar te staan. Dat zal zorgen dat de relatie over het algemeen goed verloopt. Er wordt aangeraden je vakantie niet over te slaan en samen met je partner te genieten. Ben je single, dan is er grote kans op romance met een buitenlandse persoon. De 1ste dagen zal je zeer sensueel en actief zijn, waarbij je de zon met een stralende glimlach tegemoet treedt. Singles zullen heel selectief zijn, maar komt er iemand op je pad, die je aantrekkelijk vindt, dan zal je er vol voor gaan. Gebonden mensen verwennen hun partner en besteden veel tijd aan de liefde.

Mensen die teveel met werk of andere zakelijkheden bezig zijn, doen er goed aan deze niet te overdrijven en te genieten van liefde en passie. Doe je dit niet, dan zal het een stuk minder liefdevol zijn. De periode van de 5de t/m de 7de is romantisch en er komen mooie kansen uit. Ben je gebonden, dan zal je duidelijke stappen in de liefde maken en geregeld verliefde gevoelens hebben. Ben je single, dan zal je merken dat je er aan toe bent om een nieuw persoon in je leven te halen. Je flirt er flink op los. Let op dat je de 12de t/m de 14de emotioneel wat kwetsbaarder bent. Er kunnen problemen terugkomen, waarvan je dacht dat je ze achter je had gelaten. Het midden van de maand kan voor de liefde even minder geschikt zijn. Je emoties laten te wensen over en hierdoor kun je nog wel eens in conflict komen met mensen waar je van houdt, dus ook met je partner. Tracht deze periode soms afstand te nemen, dat is altijd beter dan conflicten. Er wordt aangeraden wel duidelijk aan te geven, waarom je afstand wilt. De periode van de 19de t/m 25ste is eigenlijk een prima periode voor liefde. Het is een tijd om als single nieuwe kansen te krijgen, te trouwen of plannen ervoor te maken, een kindje te krijgen of andere romantische doelen te bereiken. Ook is het een prima periode om nieuwe sociale contacten te krijgen. De laatste dagen van de maand ben je emotioneel en kwetsbaar. Singles hebben moeite zich open te stellen en gebonden mensen moeten opletten geen onnodige conflicten te veroorzaken als ze zich minder lekker voelen.

Carrière en zakelijkheden
Je vindt werk belangrijk en al helemaal om je te ontplooien en geld te verdienen. Mensen die geen werk hebben of niet tevreden zijn met het werk dat ze nu doen, zullen naarstig naar een nieuwe baan op zoek zijn. Let op dat je dit niet overdrijft en blijft nadenken wat nu goed voor je is en wat je wilt doen. Het heeft geen zin je in een nieuwe baan te storten en er dan achter te komen, dat het niets voor je is. Heb je werk, dan verlang je verantwoordelijkheid. Je kunt je taak goed afronden en zal niet snel ontmoedigd raken als dingen anders gaan dan je wilt. Augustus zal een goede maand zijn om plannen, die je voor de toekomst hebt, vorm te geven en uit te voeren. Er kunnen flinke veranderingen zijn, die je een eind op weg helpen. In contact met anderen heb je veel principes en ben je betrouwbaar bij dingen die je belooft. Hierdoor kun je reputatie opbouwen en vinden mensen het fijn dat je nauwkeurig werkt en voldoende normen en waarden hebt. Ben je eigenbaas, dan zal ethiek belangrijk voor je zijn en wil je graag voldoen aan normen en waarden die voor jouw branche gelden. Let op dat je medewerkers hier aan herinnert, omdat je je anders stoort en je zo kunt irriteren dat je conflicten uitlokt. Dit heeft geen zin. Beter kun je op die momenten duidelijk zijn en aangeven wat je verwacht en vooral waarom.

De planetaire energie op gebied van financiën is goed te noemen. Het wordt een boeiende maand en je kunt betrokken raken bij verschillende projecten om jezelf en anderen te verrijken. Vooral je krachtige houding zal door mensen geroemd worden, waardoor ze je vertrouwen om te investeren of op andere wijzen winst te maken. Mensen die voor zichzelf werken, kunnen prima investeren. Er wordt aangeraden het 2de deel van de maand risico’s te nemen. Je moet oppassen dat retrograde bewegende planeten storingen geven. Je kunt dan beter niet teveel risico nemen en zal zelfs moeten wachten tot na september. Je moet tot de 4de opletten met nieuwe zaken die je start of activiteiten, die onverantwoordelijk zijn of tegen geldende normen en waarden ingaan. Beter kan je deze dagen gas terugnemen. De 5de t/m de 7de is gunstig voor commerciële activiteiten en samenwerkingsverbanden. Rond de 9de zal je minder goed samenwerken. De 10de en 11de zijn gunstig voor het nemen van zeer belangrijke beslissingen en nieuwe mogelijkheden. Op financieel gebied springt de periode van de 13de t/m de 16de in het oog. Je kunt op vele gebieden succes boeken en meer inkomsten vergaren. Het is deze periode ook een tijd dat je op leidinggevend gebied kunt ontwikkelen. Vanaf de 21ste is het vooral een tijd om te pionieren en avontuur op te zoeken. Je moet wel opletten dat je soms te rationeel bent. Je mag deze tijd best wel op je intuïtie vertrouwen en ratio loslaten. Je kunt aan het eind van de maand soms wat te agressief zijn. Doe je dit beheersbaar dan kan je er veel mee bereiken, maar je kunt er ook veel mee stuk maken.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben de afgelopen tijd verduisteringen gehad, waardoor mensen de neiging hadden om in opstand te komen. Daarbij zijn veel mensen vertrouwen kwijtgeraakt. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardigheid zoeken. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan het Leeuwenseizoen in met sterke energie, waarbij mensen verschillend denken, maar er ook empathie aanwezig is. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Energie van de Waterman kan eenkennigheid geven, waardoor er de 3de en 4de sociale afstand kan zijn qua onbekenden. Mensen zijn voorzichtig. Deze periode moeten mensen oppassen dat de ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn en er stress kan zijn. Mercurius zal deze maand door drie tekens bewegen, waardoor er verschillende communicatievormen nodig zijn. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen vooral empathisch en kunnen ze zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Van de 5de tot de 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar deze eerlijkheid kan problemen geven. Niet iedereen is er even blij mee en er zijn mogelijkheden dat het vuur van de Leeuw communicatie zal verstoren. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritischer worden en dat kan in een relatie tot conflicten leiden. Venus reist tot de 7de in de Tweeling en dit brengt avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral in de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen veel mensen erg leuk vinden. Heb je een minder goede liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit kan emoties van mensen kwetsbaar maken. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This