Maandhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Juni 2020

Algemeen
De maand juni zal zeker krachtige energieën bieden, waardoor je in staat bent om goede en duidelijke beslissingen te nemen. Je bent opmerkelijk scherp in het doorgronden van details en je empathisch vermogen zal op gebied van menselijk contact zeer krachtig zijn. Het zal dus niet alleen zakelijk een prima maand worden, maar ook op gebied van sociale contacten. Mensen hebben vertrouwen in je, waardoor het een goede periode is om bepaalde zaken, die al een tijdje minder liepen, nu eindelijk eens op kunt lossen. Het zal een prima maand zijn om beslissingen te nemen, afspraken te maken en conflicten op te lossen. Op gebied van vriendschap kan het een bijzondere periode worden, doordat er contacten uit het verleden op je pad komen. Mensen die je al lang niet gesproken hebt, kunnen hierbij erg bijzonder worden. Je bent sowieso in contact met anderen erg aantrekkelijk, doordat je niet alleen maar een krachtige persoonlijkheid hebt, maar je ook sensitief en sympathiek overkomt. Het zal dus een prima periode zijn om nieuwe contacten te maken. Je kunt echter ook mensen beïnvloeden om de dingen te doen die jij graag wilt. Je doet er in dit geval verstandig aan geen misbruik te maken. Het zal dan ook belangrijk zijn om te blijven communiceren en steeds in de gaten te houden wat anderen willen. Laat ze duidelijk weten wie je bent en waarom je iets wilt en doe het vooral niet dwingend. Zorg er voor dat vrienden, familie en zakelijke contacten tevreden met je zijn. Je kunt dan een goede maand tegemoet zien, maar moet ook weer niet overdrijven, omdat we nog niet van de coronaproblemen verlost zijn. Mensen die veel schrijven, of het nu privé is of voor werk, zullen krachtige planetaire inspiratie ervaren, waarbij ze in staat zijn op een creatieve manier met gevoelens, gedachten en meningen om te gaan. Op gebied van liefde, zal deze overschaduwd kunnen worden door situaties in je carrière en persoonlijke zaken met betrekking tot familie of je eigen gezin. In het algemeen zal je de hele maand zelfstandig zijn en sterk genoeg zijn om met sociale vaardigheden je doelen te bereiken. Zoals gezegd, dien je ook op zakelijk gebied niet te overdrijven en moet je opletten dat je niet over grenzen heengaat.

Liefde en relaties
Op gebied van relaties kunnen vertrouwen en emoties prominent aanwezig zijn. Met name liefde zal erg belangrijk zijn, waarbij je beter niet met randzaken bezig bent. Het wordt een maand, waarbij je veel liefde ervaart, maar die kan overschaduwd worden omdat je nuchter wilt blijven. Dit komt vooral door de intense energie van de liefhebbende Venus en onzeker makende Zon in de Tweeling. In het gunstigste geval kan het een romantische tijd worden, waarbij liefde en geestelijke verbinding sterk zijn. Je kunt geregeld nadenken over dingen die in het verleden minder goed gingen. Dit kan tot de 10de zo blijven. Je bent dan impulsief als gevolg van de Maan, die voor flink wat spanning zorgt. Dit kan fijne momenten, maar ook negativiteit opleveren. Vanaf de 11de is het een periode waarin emoties kwetsbaar zijn. Je moet opletten dat het een maand wordt, waarbij je emotioneel kwetsbaar bent en daardoor in de war raakt. Er kan onzekerheid binnen de relatie druppelen, waarbij jullie twijfelen of jullie bij elkaar passen. Er wordt aangeraden niet overmatig te reageren als dingen niet lekker gaan of als er een meningsverschil is. Het zal belangrijk zijn duidelijke signalen af te geven, maar ook van je partner op te kunnen vangen. Je zult dit echt onder controle moeten houden en bedenken dat vermoeidheid en stress negatieve energieën kunnen geven. Tracht geregeld voldoende te slapen en neem pauze. Merk je dat je stress hebt, ga dan vooral te rade bij die mensen waar je je heel veilig bij voelt. Lukt dit, dan kan het gaandeweg de maand erg leuk gaan en ontstaan er liefdevolle en romantische momenten. Ben je single, dan zal je je hart op de tong hebben en kun je anderen imponeren met je krachtige en liefdevolle karakter.

Er kunnen nieuwe kansen komen, maar je kunt teleurstelling voelen. Ga hier relaxt mee om en bedenk dat het leven nu eenmaal uit positieve en negatieve zaken bestaat. Blijf jezelf en ga je niet anders voordoen door iemand die jou afwijst te paaien. In het algemeen zal juni een maand worden, waarbij planetaire invloeden je op gebied van de liefde en in sociale contacten nog wel eens storen. De 11de t/m de 13de ben je zeer sexy en vind je het moeilijk om jezelf te blijven. De 14de en 15de moet je oppassen dat je in een relatie over grenzen gaat. Je kunt dan verward zijn over wat je wilt. Heb je een conflict in een relatie, dan doe je er verstandig aan deze voor de 20ste op te lossen. Mensen die een kinderwens hebben, kunnen beter wat geduld hebben en deze gedachte even uitstellen. Singles maken vooral vanaf de 17de de meeste kans op een nieuwe relatie. Ook nu moet je oppassen dat er storende energieën zijn, waardoor er verwarring kan zijn. Gebonden mensen moeten opletten dat ze dingen kunnen doen of zeggen, die de relatie in de problemen brengen. Singles hebben een goede intuïtie en gebruiken die voor het vinden van de juiste persoon. Maar zij moeten ook op hun gedrag letten. Omdat de romantische Venus positieve energie brengt, is er tot de 27ste kans op een nieuwe serieuze relatie. Gebonden mensen kunnen hun huidige relatie de juiste prikkels geven. Vanaf de 28ste zal er een serieuzere energie zijn en is het een prima periode voor singles om een bepaald persoon langer in hun leven te houden.

Carrière en zakelijkheden
Nu we toch in rustiger vaarwater zitten, zal deze maand op zakelijk gebied prima zijn om belangrijke besluiten te nemen. Vooral op gebied van de dienstverlening, sociale contacten intellectuele zaken kan je deze periode veel bereiken. Je hebt een krachtig, empathisch vermogen, waardoor je mensen goed begrijpt en in staat bent hun diepste gevoelens bloot te leggen. Je staat graag voor anderen klaar, waarbij je het fijn vindt mensen, die mentaal kwetsbaar zijn, een geestelijke en fysiek impuls te geven. Mensen die op gebied van kunst, muziek en sport werkzaam zijn, zullen een krachtige impuls ervaren, doordat de planetaire invloeden geregeld creatieve, maar ook fysieke energieën losmaken. Hierdoor kun je jezelf vol vertrouwen profileren. Mensen die aan de leiding van een bedrijf staan of eigen baas zijn, krijgen meer vermogen om te organiseren, enthousiasmeren en leiding te geven. Je bent van nature een krachtige leider en dat zal nu nog sterker zijn. Niet alleen bovenstaande settingen zullen positieve energie krijgen, op veel andere gebieden is er ook veel positiviteit. Het is belangrijk dat je diplomatiek bezig kunt zijn en constant in de gaten houdt wat mensen willen en nodig hebben. Hiermee kun je mensen ondersteunen en vertrouwen versterken. Je kunt echter ook hard zijn en dan juist mensen demotiveren, waardoor hun vertrouwen afzwakt. Let daar op en zorg dat je balans weet te vinden in de kracht die je laat zien. Werk je direct met klanten, dan heb je een scherp inzicht en kun je gevoelens en behoeften van je klanten prima inschatten. Je kunt goed samenwerken en er zullen deze maand mogelijkheden zijn om nieuwe projecten of opdrachten binnen te slepen. Geduld, doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen zullen een belangrijke rol spelen. Financieel zal je iets minder gericht zijn op verdiensten, maar over het algemeen zal je niet te klagen hebben. Let op dat je de eerste week belangrijke financiële besluiten dient te nemen. Tracht deze niet op grond van emoties te doen, maar blijf nuchter bij het nemen van een besluit of transactie. Je doet er dan verstandig aan om vooral vrienden of familie om hulp te vragen

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn verschillende energieën die invloed op covid-19 hebben. Jupiter vormt begin juni een kwantiel met Chiron en geeft beschermende en genezende energie. Normaal gesproken is een kwantiel niet zo krachtig, maar dat is nu wel anders. We zullen meer dan ooit de neiging hebben weer het maatschappelijk leven op te zoeken. Dit kan positief zijn als mensen zich verantwoord gedragen. Jupiter kan ons helpen om een verlangen op te bouwen om de wereld te genezen en fouten uit het verleden niet opnieuw te maken. Er is echter een andere kant aan dit verhaal. Er zijn namelijk mensen die op een andere wijze in het leven staan. Zij zullen vinden dat wij als mens niet verantwoordelijk zijn voor de natuur, het milieu en ziektes die er optreden. Dit kan misverstanden en conflicten opleveren. Rond de periode van de 5de zal de Volle Maan, die in de Boogschutter reist, helende energie brengen. De Maan maakt ons vrij van een individuele, maar ook collectieve schaduw die over het leven hangt. We zullen even het oude leven loslaten en ons richten op de nieuwe normen en waarden. Over het algemeen zal er rustige energie over de aarde hangen en deze kan ons moe en uitgeput maken. We moeten opletten dat we niet sikkeneurig worden, omdat de kans op ruzies en andere conflicten dan toe zal nemen. Ondanks de rustige energie zijn er dus zeker mogelijkheden op onlusten, opstanden en andere negatieve zaken. Om dit te voorkomen wordt aangeraden geregeld te sporten om frustraties er uit te gooien. Verder is het belangrijk om rond deze periode veel met mensen over gevoelens te praten. Durf je te uiten en laat je kwetsbaarheden zien. Vanaf de 17de kan er problematische energie zijn. Dit komt niet door de kosmos, maar meer door het gedrag van bepaalde mensen, die voor onrust zorgen. Die zijn zich dan niet bewust dat we rekening met elkaar moeten houden omdat we in een drukke samenleving moeten functioneren. Mensen die dit wel doen, kunnen deze tijd onder andere Mars als vastberaden kracht ervaren om hier een weg in te vinden.

Voor de Leeuw betekent dit dat je in een goede vorm kunt zijn, maar je moet ook weer niet overdrijven. Teveel energie kan juist averechts werken. Als Leeuw heb je van nature al veel energie en een overdosis aan energie kan je juist emotioneel kwetsbaarder maken. Met name je ademhalingsorganen en je zenuwstelsel kunnen dan problemen geven. Wanneer je wat meer rust inbouwt, zal dit een stuk beter gaan. Zorg ervoor dat je zowel fysiek als intellectueel niet teveel overdrijft. De laatste week van de maand kan je algemene conditie wel eens wat dalen, waardoor je zult merken dat je een krachtige drang hebt de rust op te zoeken. Mocht je hier mogelijkheden toe hebben, dan is een reisje zeker niet verkeerd.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Ik noemde vorige maand al dat Jupiter tot eind juni in de Steenbok staat. Dat is de reden dat men meestal makkelijker geneest van het coronavirus en er minder mensen op de IC terecht komen. Blijf er rekening mee houden dat er nog een intense periode aankomt en vooral als mensen zich onverantwoord opstellen. De kosmische stand zelf geeft veel hoop dat er eind juni/begin juli genezingen kunnen zijn als gevolg van medicatie en vaccins. Sterker nog, er zijn aanwijzingen dat dit sneller kan gaan. We leven echter in een onzekere tijd en de kosmische stand is ontoereikend om de aardse situatie correct te voorspellen. Daarvoor is het belangrijk naar onszelf te blijven kijken. Alleen door samen sterk te staan, er voor elkaar te zijn en te erkennen dat we in het verleden dingen niet goed deden, kunnen we een toekomstige ernstiger pandemie voorkomen. Het universum heeft het goed met ons voor en we hoeven eigenlijk alleen maar de stroom te volgen die deze ons schenkt. We kunnen eind juni en begin juli het virus onder controle hebben, maar zolang de mensheid geld, bezittingen en macht als voornaamste doel ziet, zal de natuur keer op keer in gaan grijpen. De moderne mens zal dan te maken krijgen met dat wat Darwin ‘natuurlijke selectie’ noemde en ditmaal kunnen we die moeilijker onder controle krijgen. Laten we dit voorkomen en zorgen dat we liefde, vriendschap en saamhorigheid als voornaamste doelen zien om de wereld een positieve impuls te geven. Er zijn veel mensen die dit nu al doen en als we hier met zijn velen achter staan, kunnen we het kwaad van de wereld vanzelf elimineren.

Er zullen tot de 20ste krachtige en liefdevolle energieën zijn. We zullen bezig zijn met de vraag hoe we de zomervakantie doorkomen. Dit kan de mens zowel mentaal als fysiek wel parten spelen en wat stress geven. Juni is een maand om nieuwe kennis en informatie op te doen en er zijn talloze nieuwe ervaringen om je leven positief te veranderen. De onrust kunnen we moeilijk doorgronden, maar uiteindelijk kunnen we onderling meer begrip kweken. Omdat Venus en de Zon in de Tweeling bewegen, ervaren we veel passie om diepgang in ons leven te zoeken. Mensen zullen meer geneigd zijn te leren dan om financieel vooruit te gaan. Er wordt aangeraden rationeel te handelen en je niet te laten verblinden door lust, seks en geld. Venus zorgt voor flink wat liefde, maar ook plezier. De krachtige energieën van Jupiter, Pluto en Uranus, die allen in een Aardeteken reizen, zorgen dat veranderingen die we deze periode krijgen, blijvend kunnen zijn of in ieder geval een lange periode aanhouden. Misschien dat het niet altijd mogelijk is alles te begrijpen wat we uit de kosmos op ons afkrijgen, maar uiteindelijk kunnen we veel mentale en fysieke kracht ervaren en begrip vinden. Zorg wel dat jij je ambities onder controle houdt en realistisch blijft, dan zal je de beste prestaties behalen zowel privé als in je zakelijke leven. Pas op dat Uranus de neiging heeft mensen opstandig te maken en relaties onder druk te zetten. Positieve energie van Saturnus in de Waterman zal voor stabiliserende energie zorgen en ons verantwoordelijkheid geven. Veel mensen kunnen precies die dingen doen, die ze nodig hebben om geluk te vinden. Mensen kunnen meer nadruk leggen op collectief denken en zijn bereid nieuwe vriendschappen te sluiten, nieuwe liefde in het leven toe te laten en aandacht te schenken aan bestaande sociale contacten. De 21ste zal de Zon, samen met Mercurius, Mars en Neptunus krachtige emotionele energie bieden, omdat ze gezamenlijk door een waterteken reizen. Hierdoor zijn mensen aan het eind van de maand sensitief en zeer intuïtief. De 28ste reist Mars naar de Ram, waardoor mensen nog steeds gevoelig zijn, maar ook erg impulsief. Over het algemeen hebben de meesten van ons dit onder controle. De energie is uitermate geschikt voor mensen die leiding geven. Wel moeten we er rekening mee houden dat we teveel verlangens hebben en dit kan stress geven. Er zijn zelfs mensen die ondoordacht en arrogant kunnen reageren.  

Loading…
Share This