Maandhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Augustus 2020

Algemeen
De maand zal bijzonder starten, omdat je de neiging hebt veel in eigen voordeel te interpreteren. Dat is niet verstandig, omdat er mensen zijn, die jou in twijfel gaan trekken. De hele 1ste week heb je last, maar over het algemeen weet je er een weg in te vinden. Tracht nuchter te blijven en spreek geen oordeel over mensen uit. Beter ga je zo neutraal mogelijk met mensen om. Deze periode is geschikt om financieel actief te zijn. Dit komt vooral omdat Venus in de speelse Tweeling reist. Er zijn aanwijzingen op kansen voor gunstige koopjes, financiële voordelen en zakelijke ontwikkelingen. Spirituele energieën kunnen je zintuigen versterken. Dit kan gunstig zijn in je werk, maar ook in de liefde en zelfs met maaltijden, omdat je smaakpapillen nog sterker zijn. Je kunt volop genieten van sociale contacten en de romantiek. Vrienden zullen graag met je omgaan en veel aandacht geven en vragen. Vanaf de 7de zal Venus naar de bescheiden Kreeft reizen. Je bent dan in eerste instantie minder actief in de sociale setting en vindt het fijner om met individuen of kleine groepen vertrouwde mensen af te spreken. Je focus richt zich nu ook meer op familie en de band met heel goede vrienden. Je doet er alles aan het hen naar de zin te maken. Je weet precies wie je aandacht moet geven en wie het belangrijkst in je leven is.

Vanaf de 10de zal je meer openstaan voor romantiek en passie. Er zal van de 11de t/m 22ste goede energie zijn om sociaal te worden. Je bent graag bij mensen en zal het plezier op gaan zoeken. Het is een prima periode om mentaal op te laden en relaxt te worden. De 15de gaat de opstandige Uranus retrograde in de nuchtere Stier reizen. Dit luidt een periode in, waarin je naar het verleden kijkt en dingen die je gedaan hebt onder de loep kunt nemen. Er wordt aangeraden zowel naar successen als mislukkingen te kijken. Afhankelijk van wat je nu tegenkomt, zal je optreden of alles laten zoals het is, als je merkt dat het prima is gegaan. De 17de en 18de ben je populair bij mensen en zullen mensen graag met je omgaan. Dit zal jou een positieve energie bieden, waardoor je in staat bent problemen op te lossen en dingen op een andere wijze te gaan zien. Daarna zal jouw heersende planeet Mercurius naar jouw teken reizen. Je bent nu wel minder open en spontaan, maar nuchter en betrouwbaar. Mensen kunnen moeite hebben jou te begrijpen, omdat je plots zo anders kunt zijn. De 22ste gaat ook de Zon in je teken bewegen en dit zal jou helemaal ambitieus en zakelijk maken om te ontwikkelen of werk alle aandacht te geven. Wellicht kun je nog wat in te halen hebben, omdat je de 1ste weken meer op plezier en sociale contacten gericht was. Let de 24ste en 25ste op misverstanden en mensen die het minder goed met je voorhebben. Vanaf de 26ste zal je weer positiviteit ervaren en een prima balans vinden tussen privé en zakelijkheden en tussen ratio en emoties.

Liefde en relaties
In de eerste week zijn er romantische veranderingen te bespeuren. Dit kan gaan om een positieve zaak, waarin je een nieuwe partner ontmoet, maar kan ook te maken hebben met iets wat relaties onder druk zet. Wat het ook is en hoe dramatisch, je zult er uiteindelijk beter uitkomen. Ben je dus single en je komt een spannende persoon tegen, dan kun je hier veel plezier aan beleven en zijn er grote aanwijzingen dat dit de start is van een serieuze relatie. Ben je gebonden en heb je een goede relatie, dan zal deze alleen maar beter worden en zijn er mooie ontwikkelingen. Slechte relaties kunnen nu wel eens zo onder druk komen te staan, dat je er goed aandoet te stoppen. Pas op dat er aanwijzing voor een driehoeksverhouding is, maar daar kan je beter bij wegblijven. Er zijn voor zowel singles als gebonden mensen aanwijzingen op een ex-partner die op je pad komt. Blijf er goed over nadenken of het verstandig is om hiermee om te gaan. Van de 7de t/m de 9de is een stabiele periode voor de romantiek. De 10de t/m de 12de moet je oppassen, omdat er conflicten mogelijk zijn. De 12de t/m de 22ste is overigens een periode, waarin je minder open bent en vooral als je iemand niet goed kent. Je vindt het vooral fijn met een liefdespartner, vrienden en familie om te gaan. Er is de 17de en 18de kosmische spiritualiteit, waardoor dromen intens zijn en je een sterke intuïtie hebt. Hier kunnen spannende boodschappen uit voortkomen. Na de 22ste is een goede tijd voor vrienden en andere sociale contacten. De 24ste t/m de 26ste is een periode, waarin een huidige relatie stuk kan lopen. De laatste dagen zijn geschikt voor romantiek. Singles maken nu een grotere kans op een nieuwe relatie en gebonden mensen om een huidige relatie te verbeteren.

Je bent deze maand in de liefde meegaand, wilt actie ondernemen en motiveert anderen. Hierdoor zal je geregeld mensen aantrekken, waaruit vriendschappen mogelijk zijn. Het is een prima maand om er op uit te trekken of op reis te gaan. De energie staat er goed voor om er een paar weken op uit te trekken. Ben je single, dan is het een prima maand voor ontmoetingen. De verwachtingen is, dat je een persoon ontmoet die het beste bovenhaalt. Er zijn nieuwe mogelijkheden voor je en je zult verbaasd staan over de liefde die er in je zit. Sommige Maagden zullen de gevoelens niet herkennen door een vorige relatie die veel leed bracht. Maagden die niet zitten te wachten op een nieuwe relatie, doen er goed aan naar hun gevoel te luisteren en te doen wat de intuïtie zegt. Er zijn Maagden, die niet direct een vaste relatie willen, maar die zoveel passie voelen dat ze op zoek zijn naar erotiek en avontuur. Ook in dit geval dien je te luisteren naar intuïtie. Ben je gebonden dan zal je open staan om nieuw elan in je leven te brengen. Veranderingen die er ontstaan, zullen over het algemeen positief uitpakken en je leven een stimulans geven. Je hebt er behoefte aan de relatie te verbeteren, zelfs als deze al goed is of als jullie elkaar pas kennen. Je wilt de passie voelen. Toch zal er een negatieve energie zijn als gevolg van storende planetaire energieën. In die periode zal de liefde lastig zijn, waardoor jij op romantisch gebied achteruit kunt gaan. Juist op die momenten zullen singles plezier willen maken en wegblijven bij relaties. De hele maand zal het contact met familie erg goed zijn, waardoor familieleden je altijd willen ondersteunen.

Carrière en zakelijkheden
Het is een goede maand te bekijken wat de toekomst brengt. Het zal belangrijk zijn om je te bezinnen op stappen die je moet nemen. Misschien had je de moed opgegeven, maar er komt een goede planetaire energie aan om jezelf te ontplooien. Je zult deze maand goed na moeten denken over ideeën die je eerder had. Bepaalde zaken uit het verleden kunnen misschien wel werken en het is de moeite waard om het te proberen. De reden, dat dingen nu veel beter gaan, ligt in het gegeven dat je intellectueel en emotioneel zeer sterk in je vel zit. Let op dat er mensen zijn, die negatief zijn. Je kunt de neiging hebben om plannen overboord te gooien. Je doet er daarom goed aan niet met iedereen te bespreken wat je wilt en wat doelen zijn. Alleen als je mensen werkelijk vertrouwt kun je het bespreken. Vooral jaloerse mensen gunnen jou bepaalde dingen niet. Ben je eigenbaas dan moet je opletten of er mensen zijn, die zich niet aan de door jou gestelde regels houden. Het is belangrijk dit duidelijk aan te geven. Soms hebben mensen jou even nodig om dingen te herinneren. Je doet er goed aan hier niet te streng in te zijn, maar mensen te helpen als je merkt dat ze moeite hebben met bepaalde regels. Ook is het belangrijk dat je aan wettelijke normen voldoet. Er hangt soms storende planetaire energie, waardoor je de kans loopt dat er controle is op de manier zoals jij met je bedrijf omgaat. Je doet er goed aan het begin van de maand al te bekijken of je aan alles voldoet. Op financieel gebied zal je intuïtie de juiste weg wijzen. Het is belangrijk te luisteren.

Planetaire energie zal in bepaalde delen van de maand goed zijn en je zult de voorspellingen goed in de gaten moeten houden. Met name het 1ste deel van de maand zullen sociale contacten en familie je kunnen helpen bij het vergroten van inkomsten. De maand start met vraagtekens, die jij aan jezelf stelt. Je vraagt je af of je op de goede weg bent en of er mogelijkheden zijn om die dingen te doen om er financieel of zakelijk op vooruit te gaan. Je kunt nerveus zijn en dat komt je vertrouwen niet ten goede. Daarvoor heb je vertrouwde mensen nodig die jou ondersteunen. Vanaf de 3de zal je sterk genoeg zijn om alles aan te kunnen. Je bent effectief en fysiek zeer sterk en kunt hierdoor kansen oppakken en er ook daadwerkelijk naar handelen. Tot en met de 13de is er een gunstige energie om samen te werken en er zijn aanwijzingen dat er vruchtvolle mogelijkheden uit voortkomen. De 6de, 8ste en 9de zijn hierbij fantastische dagen om die dingen te doen, die je werkelijk graag wilt. Ook ben je intellectueel sterk en is het een prima periode om te studeren, kennis op te nemen en succesvolle zaken op te zetten. Je bent in het 2de deel van de maand bezig met het helpen van anderen, maar er zijn ook aanwijzingen dat je dan succesvol kunt zijn. Toch is het wel moeilijker om bij je taken te blijven. Vooral de 17de en 18de zijn verwarrend en dan heb je moeite ordelijk te blijven. De 19de t/m de 24ste is een prima periode om te handelen en nieuwe kansen aan te grijpen. Mocht je vanaf de 25ste merken dat het moeilijker gaat, vraag dan vertrouwde mensen of specialisten om hulp. Werk je samen met mensen dan kun je daar waarschijnlijk ook veel steun uit halen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben de afgelopen tijd verduisteringen gehad, waardoor mensen de neiging hadden om in opstand te komen. Daarbij zijn veel mensen vertrouwen kwijtgeraakt. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardigheid zoeken. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan het Leeuwenseizoen in met sterke energie, waarbij mensen verschillend denken, maar er ook empathie aanwezig is. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Energie van de Waterman kan eenkennigheid geven, waardoor er de 3de en 4de sociale afstand kan zijn qua onbekenden. Mensen zijn voorzichtig. Deze periode moeten mensen oppassen dat de ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn en er stress kan zijn. Mercurius zal deze maand door drie tekens bewegen, waardoor er verschillende communicatievormen nodig zijn. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen vooral empathisch en kunnen ze zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Van de 5de tot de 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar deze eerlijkheid kan problemen geven. Niet iedereen is er even blij mee en er zijn mogelijkheden dat het vuur van de Leeuw communicatie zal verstoren. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritischer worden en dat kan in een relatie tot conflicten leiden. Venus reist tot de 7de in de Tweeling en dit brengt avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral in de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen veel mensen erg leuk vinden. Heb je een minder goede liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit kan emoties van mensen kwetsbaar maken. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This