Maandhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - April 2021

Algemeen
Er zijn voor de Maagd aanwijzingen dat er flink wat veranderingen kunnen zijn. Omdat deze meestal erg onverwachts gebeuren, kan je nog wel eens wat verward raken. Tracht mee te gaan met alles wat er gebeurt en verzet je er vooral niet tegen. Aanpassing aan alles wat er verandert, kan jou meer brengen. Verwacht je de veranderingen, dan zal je er makkelijker mee omgaan. Je kunt er een inbreng in hebben, door met ideeën te komen. Dit kan veel interessante zaken opleveren. Wees niet bang om daadwerkelijk met deze nieuwe dingen aan de slag te gaan, omdat je hierdoor zakelijk en privé veel kunt bereiken. Ook doe je er goed aan je extra in te spannen. Niets zal zomaar vanzelf gebeuren en succes kan alleen met inspanning bereikt worden. Daarnaast is het belangrijk dat jij je laat adviseren, zodat je geen dingen doet, die jou uiteindelijk problemen opleveren. Bereid je er op voor dat je dus buiten je comfortzone moet treden. De vooruitzichten zijn dat je vooral aan het begin van de maand nog wat bescheiden bent. Naarmate de maand vordert, zal je steeds meer naar voren komen en sta je open voor alles wat nieuw is. Er zijn aanwijzingen dat je vooral in het midden van de maand financiële zaken kunt doen. Je mag dan ook best wel wat risico nemen. Ook kunnen er onverwachte inkomsten zijn, waardoor er een grotere kans is dat je meer geld of bezittingen krijgt. Heb je een eigen bedrijf, dan is het een prima periode om nieuwe werknemers binnen te halen. Je mag, als je een bedrijf op wilt starten, gerust een lening doen, maar wees hier wel voorzichtig mee. Ga niet met dubieuze zaken aan de slag en tracht altijd advies in te winnen als je twijfelt. Er zijn aanwijzingen dat je hulp van een investeerder kunt krijgen, maar dit geldt alleen voor mensen die een zeer interessant idee hebben. April zal veel uitdagingen kennen. Je bent enthousiast en moedig met beslissingen. Je zult zeer actief zijn, maar soms erg onrustig, waarbij je minder controle over jezelf hebt. Toch zal dit je wel veel brengen, omdat je het leven over je heen laat komen. Hierdoor zijn er flink wat mogelijkheden om je te ontplooien. Je zult niet achterover hangen en gericht zijn op positiviteit en plezier in het leven. Het zal een maand zijn om te reizen, de natuur op te zoeken of te sporten en uitstapjes te plannen met mensen waar je om geeft. Er wordt voorspeld dat de energie in april minder gunstig is voor privéaangelegenheden en spiritualiteit. Wel is de energie gunstig om je krachtig en daadkrachtig op te stellen. Je bent doeltreffend en kunt snel besluiten nemen.

Liefde en relaties
Er zijn krachtige hemellichamen, die jou emotioneel op een positieve wijze kunnen beroeren. De Maagd zal deze maand vooral persoonlijk veel nieuwe dingen meemaken. Er zijn veranderingen, die innerlijk kunnen starten. Dat kan betekenen dat je meer over jezelf nadenkt en luistert naar adviezen van goedbedoelende mensen uit je omgeving. De veranderingen die hierdoor komen, kunnen je over het algemeen alleen maar sterker maken, waardoor je lekker in je vel zit. In je persoonlijke leven zal je dan ook een stuk meer openstaan voor romantiek, vriendschap en andere sociale contacten. Je hebt meer oog voor sensualiteit en valt vooral op mensen die jou innerlijk raken. Uiterlijk speelt voor jou een minder belangrijke rol. Je vindt sensualiteit en avontuur erg belangrijk, maar wel met iemand die op intellectueel gebied aan jou kan tippen. Heb je een relatie, dan zal je er alles aan doen het fysieke contact te versterken. Erotiek en fijne spanning zijn dan ook zeker geregeld mogelijk en zullen een positief effect hebben op je relatie. Het is wel belangrijk om in de gaten te houden dat de energie erg intens is en dat je daar wel controle over dient te houden. Kan jij seksuele energie niet beheersen, dan zal het lastig zijn verleidingen te kunnen weerstaan. Laat dit laatste je gedachten niet vertroebelen en blijf steeds nadenken bij de acties die je neemt. Gebonden mensen, omdat ze hun relatie anders in gevaar kunnen brengen. Singles omdat ze anders hun gezondheid in gevaar kunnen brengen als ze te makkelijk aan erotiek toegeven. Maagden die een minder goede relatie hebben, zullen deze maand erg veel moeite krijgen om deze stand te laten houden. Mensen met een gezin kunnen wat problemen hebben met de taken en gedragingen van mensen. Tracht hier duidelijkheid in te creëren en blijf vooral weg bij de dingen die mannen of vrouwen dienen te doen. Je beslist dingen samen en dat staat los van traditionele verdelingen. Ga vooral niet teveel de leiding nemen, omdat je soms wel eens te egocentrisch handelt en dat wordt jou niet in dank afgenomen. Om de harmonie in huis te bewaren, doe je er verstandig aan rustig en kalm te reageren op opmerkingen die mensen maken. Vanaf de 14de komt er voor singles een periode van afspraakjes, duizelingwekkende romances en veel avontuur. Mensen die al een relatie hebben, zullen juist de rust vinden om communicatief en intellectueel een betere band met hun partner te krijgen. Er kunnen zelfs serieuze gesprekken zijn over jouw toekomst. Dit kan gaan over het kopen van een huis, een huwelijk een reis die je wilt gaan plannen of andere dingen om de relatie te verdiepen. Aan alle Maagden wordt aangeraden om meer aandacht te besteden aan familieleden van hun partner. Zijn er spanningen geweest, dan doe je er goed aan om hier zeker mee bezig te gaan. Er kan een oplossing zijn.

Carrière en zakelijkheden
April kan een gunstige maand zijn om indruk op leidinggevenden te maken. Je hebt erg veel charisma en dat kan zeker opvallen, mede ook, omdat je zeer zakelijk over kunt komen. Ben je zelf eigen baas of leidinggevende dan kun je heel veel indruk maken op iemand die invloed op jouw bedrijf heeft, zoals een opdrachtgever of iemand die hoger in de rangorde staat. Je zult deze maand op moeten letten dat je ordelijk blijft, alles op tijd doet en afspraken nakomt. Je neemt namelijk wel eens teveel hooi op je vork en dat kan de goede indruk die mensen van je hebben, iets afzwakken. Je raakt dan het overzicht kwijt en door concentratieverlies kan je zelfs grote fouten maken. Organisatie en verantwoordelijkheid zullen de sleutelwoorden zijn om je op zakelijk gebied goed te profileren en de beste resultaten te behalen. Je dient balans te vinden tussen leidinggevende capaciteiten, waarbij je doortastend en assertief bent en aan de andere kant empathische en sympathieke capaciteiten, waarbij je juist weer bescheiden bent. Je laat ruimte aan anderen om zelf een duidelijke inbreng te hebben. Financieel zal april een waardevolle maand zijn, waarbij het vragen om een loonsverhoging zeker niet onmogelijk is. Je karma is namelijk goed en mensen zullen veel voor je willen doen. Schroom er niet voor om te onderhandelen, omdat je ambitieuze en krachtige persoonlijkheid zeker beloond mag worden. Ben je zelfstandige, dan kun je bepaalde transacties of investeringen doen, maar je zult geduld moeten houden. Niets komt jou zomaar aanwaaien en je zult er hard voor moeten werken. Het zal een goede maand zijn om rond te kijken en actief bezig te zijn om een passende functie te zoeken. Er is overigens een driedeling in april te zien als gevolg van Mercurius. De 1ste dagen kun je het beste risico’s nemen, tot circa de 18de is het een betere periode voor administratief werk, reclame en het organiseren van je zakelijke leven. Het laatste gedeelte van de maand kan je beter voorzichtig zijn, omdat er in die periode teveel spanningen en problemen op kunnen treden. Over het algemeen zal april geschikt zijn om je loopbaan onder de loep te nemen en te bekijken waar veranderingen nodig zijn. Diplomatie en teambuilding zijn belangrijk om conflicten of problemen te voorkomen. Je zult merken dat er misschien veel mogelijkheden zijn om deze op te lossen.

Mentale en fysieke gezondheid
De natuur zal zich oprichten, uiteindelijk opbloeien en voor pracht zorgen. We zullen beschermd worden en met grote positieve verandering te maken krijgen. De periode naar Pasen begeleidt de Maan ons om alle kracht op te nemen. Er zijn sterke aanwijzingen dat we nog even moeten doorbijten, maar dat er een periode aan zit te komen dat de mensheid, natuur en de wereld een positieve tijd ingaan. Je energie is bijna de hele maand sterk en warm, waardoor je je zelfvertrouwen flink op kunt schroeven. Je moraal is goed te noemen. Let op dat er in de periode van de Volle Maan niet altijd een positieve energie hangt. Je kunt spanning voelen, die negatieve emoties kunnen versterken, zoals jaloersheid en wrok. Je doet er goed aan deze gevoelens zo mogelijk te onderdrukken en je te richten op positieve spirituele energieën. Lukt dit je dan zal je merken dat je over het algemeen lekker in je vel zal zitten. Op fysiek gebied zullen er hierdoor geen grote negatieve verrassingen optreden, waardoor je over het algemeen gezond door de maand heen komt, mits je er natuurlijk een gezonde levensstijl op na kunt houden. Het is belangrijk op gezette tijden te eten. Sla geen maaltijd over, omdat je anders de kans hebt bepaalde voedingsstoffen te missen. Eet een stevig ontbijt, lunch en avondeten en eet tussendoor een paar kleine, maar voedzame producten. Je zult merken dat dit je lichaam goed zal doen, waardoor je vitaal en gezond blijft. Het is een prima maand om creatief bezig te zijn. Dit kan door een nieuwe hobby, sport, kunst of muziek uit te kiezen of bestaande activiteiten uit te breiden. Dit zal positieve energieën bieden, waardoor je mentaal lekker in je vel kunt zitten. Daarbij zal je intellectueel een krachtige energie ervaren, waardoor je veel werk kunt verrichten. Let op dat je niet alleen maar met je werk bezig bent. Het is een maand om in de natuur te ontspannen, door geregeld te wandelen, te fietsen of te joggen. Er wordt aangeraden om vooral vlak voor het slapen te wandelen. Het zal voor de Maagd vrouw een periode zijn zich qua uiterlijk een nieuwe look aan te meten. Dit kan gaan om extra sport, maar ook door gezichtsbehandeling, een nieuw kapsel of andere veranderingen. Maagd mannen moeten opletten dat ze niet veel problemen veroorzaken. Je hebt nog wel eens de neiging om te streng in het leven te staan. Ook moet je opletten dat je niet te ongezond eet, omdat je anders ongemerkt te zwaar kunt worden, zelfs als je veel sport.

Tegenstellingen vanuit de Maan zullen verwarring, maar ook een ontwaking geven
De periode van de Nieuwe Maan van 12 april om 04:32 naar de Volle Maan van 27 april om 05:33 kenmerkt zich door een gigantische kracht, omdat we met een Supermaan te maken krijgen. We kunnen vermoeidheid uit de vorige periode overgaan tot een zeer krachtige energie. Hierbij kunnen er inspiratie en opwinding ontstaan, die ons een intens positief gevoel kunnen geven. Deze twee weken zal ook Pluto een sterke energie brengen en een geheimzinnige gloed geven die emoties versterkt. Let op dat de kracht zo groot zal zijn, dat eb en vloed intenser zijn en wij als mens ook sterk aangetrokken worden. Ook wij bestaan voor een groot deel uit water en zullen dit ook zeker merken. Daarbij zal de Volle Maan door de intense Schorpioen reizen en ook dit brengt heel wat mysterie en spiritualiteit met zich mee. Het kan een tijd zijn, waarin we te maken krijgen met mysterieuze invloeden, geheimen en hogere krachten die over de wereld rondwaren. Dit kan een verrassende invloed op wereldleiders hebben en er kan zelfs een vreedzame energie vanaf komen. Er kan echter ook een trilling over de Aarde trekken, waardoor er meer kans op rampen kan zijn. Op persoonlijk gebied kunnen we te maken krijgen met de ruimte om onszelf te erkennen en vertrouwen in onszelf te hebben. Veel mensen kunnen nu een diepe en passionele energie ervaren, waarbij er een sterk verlangen is naar vrijheid, romantiek en erotiek. Waar een positieve kracht is, zal echter ook de universele wet van de dynamische balans gelden en kan het negatieve sterk naar voren komen. Pluto en Mars kunnen namelijk ook strenge energie brengen en vooral vlak voor, tijdens en vlak na de periode van de Volle Maan. Er zal dan ook een zeer sterke tweedeling in de maatschappij zijn, waarbij we geregeld heen en weer geslingerd worden tussen links en rechts, goed en slecht, warm en koud, nuchter en emotioneel en nog meer tegenstellingen. Pluto in de Steenbok kan flink wat kou in harten brengen en Mars in de Kreeft meer hitte en passie in emoties. Trauma’s uit het verleden kunnen ons parten spelen, maar er zijn ook mooie momenten. Bijzonder aan deze Volle Maan zijn de vibrerende krachten die er los kunnen komen, door de oppositie met Uranus. Deze kan ons verwarren, maar ook laten ontwaken. We zullen meer in staat zijn los te komen van het moeilijke jaar dat achter ons ligt.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Alle planeten, behalve Pluto die een retrograde beweging gaat maken, zullen met directe beweging door de hemel reizen. Of we nou wel of niet met corona te maken hebben, er is vooruitgang te boeken. We zullen ons als mens niet meer zoveel laten tegenhouden. Overal kunnen er dingen gebeuren, die zorgen dat onze maatschappij zo mogelijk open zal gaan. We moeten nog steeds voorzichtig zijn, maar kunnen ons meer veroorloven. Gedurende de hele maand zal de Maan invloed hebben en zoals we zeiden vooral vanaf de 12de. April start met Venus in Ram ‘achter’ de Zon, waardoor we deze planeet niet waarnemen en in de onderwereld is. Daardoor kunnen we veel loslaten van het verleden, waardoor problemen op de achtergrond komen te liggen. Dit gaat vooral over grote problemen die ons leven beïnvloeden, maar alledaagse problemen gaan natuurlijk wel door. De Zon en Venus in Ram worden gezien als krachten om het leven te zuiveren. Hierbij doen we er goed aan de krachten te gebruiken om nuttige dingen voor onze ontwikkeling te doen. Mercurius zal deze maand efficiënt reizen. De planeet begint in de Vissen, waardoor romantiek, sensitiviteit en romantiek belangrijk voor mensen kunnen zijn. De 3de reist de planeet naar de Ram en zal t/m de 18de zorgen voor vuur, actie, maar ook veel scherpte onder mensen. We doen er goed aan op woorden en daden te letten en niet te impulsief en assertief te zijn.

De 19de verhuist Mercurius naar de Stier. Dit is een tijd, waarin mensen veel nadenken over het verleden en hoe ze veilig de toekomst in kunnen. Venus beweegt halverwege de maand richting de Stier, waardoor we veel liefde en warmte ervaren. We voelen ons meestal erg fijn en kunnen genieten van al het moois in de natuur en sociale contacten. De Zon volgt de 19de Mercurius naar de Stier en zal Venus en Uranus gezelschap houden. Het is uniek als vier hemellichamen in één teken staan, omdat de energie dan extra sterk is. In aanwezigheid van Uranus kunnen mensen opstandig worden. Ze willen er op uittrekken en leuke dingen doen, maar als dit door maatregelen niet kan, zijn er mensen die er fel tegen zullen ageren. We raden mensen aan hier paal en perk aan te stellen. Protesteren is een groot recht, maar zal meer nut hebben als dit op een sympathieke wijze gebeurt. Mars brengt een groot deel van de maand door in de speelse Tweeling en dit zal t/m de 22ste gericht zijn op activiteiten en leuke contacten met mensen waar we van houden. Vanaf de 23ste reist Mars naar de Kreeft en dit geeft dwingende energie om te bereiken wat we willen, maar dan kunnen mensen tegenover elkaar staan. Zelfs mensen die normaal gesproken niet overtuigend zijn, kunnen dit nu wel zijn. Het is een periode, waarbij we bewust worden welke gevoelens ons het meest raken. Pas op dat er onbewuste storende emoties uit het verleden kunnen zijn.

Voordeel van Mars is dat deze ons als een soort schild beschermt en veel schadelijke energie absorbeert. Daarbij zal er een sterke verbinding zijn tussen Mars en Mercurius en zal de Maan geregeld bescherming bieden. We noemden al eerder de kracht van de Maan en deze zal nog meer versterkt worden door andere kosmische invloeden. We noemden Pluto, Mars en Uranus, maar Saturnus, Jupiter en Neptunus brengen, vanuit een heliocentrisch knooppunt, ook krachten. Neptunus veroorzaakt verwarring vanuit gedachten, die er helemaal niet zijn. Mensen kunnen soms dingen beweren, vanuit argumenten die niet na te trekken zijn. Dit kan vanuit onwetendheid komen, maar ook vanuit duistere energie, die ons beïnvloedt tot het maken van onverantwoorde keuzes. Saturnus zal een positieve kracht brengen, waardoor mensen zeer ambitieus kunnen zijn. Jupiter zal een versterkende werking op andere krachten hebben en dit kan dus soms goed uitpakken, maar soms ook negatieve krachten brengen. Wat en hoe dit ook gebeurt, hangt af van hoe wij ermee omgaan. Hoe goed een energie ook is, ga jij er negatief mee om, dan zal deze voor ellende zorgen en andersom geldt hetzelfde met negatieve energie, waar we weer positief mee omgaan. Luisteren we naar intuïtie en blijven we verantwoord en sensitief naar mensen of situaties, dan kunnen we prima momenten meemaken en zijn we in staat om een nieuwe periode van ons leven in te gaan.

Loading…
Share This