Maandhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - Oktober 2020


Algemeen

Het wordt een maand, waarin je er absoluut niet van houdt, als mensen een ongegronde mening over jou hebben. Zelf zal je dat ook niet bij anderen willen doen. Laat je niet dwingen om bepaalde dingen te doen, die mensen van je verwachten, omdat ze denken dat jij zo bent. Blijf jezelf en doe de dingen die jij voor jezelf verantwoord vindt. Dat is altijd nog beter dan jezelf anders voordoen en voldoen aan verwachtingen van anderen. Oktober lijkt een maand, waarin je zoekt naar comfort en rust, maar waarin het kan gebeuren dat het tegenovergestelde gebeurt. Er kunnen bepaalde dingen gebeuren die je leven onder druk zetten. Het zal belangrijk zijn op emotioneel gebied afstandelijker te zijn om dan makkelijker met problemen om te kunnen gaan, zonder dat je zelf in de problemen komt als iets te dichtbij komt. Je kunt situaties oplossen door nuchter te blijven en niet teveel beïnvloed te worden door emoties van anderen. In het algemeen zal het een maand zijn, waarin jij je eigenwaarde ontwikkelt en je bezig bent doelen vast te stellen. Op die manier houd je overzicht over wat je zowel privé als zakelijk in gedachten hebt. Doordat niet alles even soepel verloopt, zal je geduld moeten hebben en dien je vooral vriendjes met jezelf te blijven. Lukt het emoties onder controle te houden en het evenwicht te bewaren, dan zal je in staat zijn rust en ontspanning in je leven in te bouwen. Je kunt zelfs besluiten om minder te werken, waardoor het een prima maand is om er een weekje of weekendje op uit te trekken. Met name Mercurius zorgt voor een adequate en efficiënte energie, Venus zorgt dat je op zintuiglijk gebied en in emoties lekker in je vel zit. Let op dat er een planetaire energie is, die zorgt voor persoonlijke of relationele problemen met betrekking tot financiën en carrière. Overigens kan dit in je carrière problemen geven en is het dus belangrijk al te intensieve samenwerking te vermijden en zo mogelijk zelfstandig te werken.

De kosmische stand biedt op intellectueel gebied krachtige energie, die jou nieuwsgierig maakt. De Volle Maan brengt flink wat vuur, die jij om kunt zetten in het ontwikkelen van ideeën en het uitwerken ervan. Het is een prima periode om iets nieuws in je leven te doen. Heb je een idee, laat die niet liggen. Er is een grote kans dat je er iets interessants mee kunt. Er zijn aanwijzingen dat je nieuwe ontdekkingen kunt doen, die persoonlijk en professioneel veel kunnen bieden gedurende een langere periode. Venus gaat vanaf de 2de in jouw teken reizen en positief doorwerken. Het grootste deel van de maand kan je een gezonde kijk hebben op romantiek en financiële zaken. Er zullen heus problemen zijn, maar over het algemeen zullen die makkelijk op te lossen zijn. Je bent iemand die flexibel is en kunt de juiste route kiezen om veel te bereiken. De 6de t/m de 8ste is een spirituele tijd, waardoor je niet hoeft te twijfelen aan gevoelens die je hebt. Je intuïtie leidt jou en als je daar naar luistert, zal je goede stappen in het leven maken. Vanaf de 13de gaat je heersende planeet Mercurius retrograde in de intense Schorpioen bewegen. De spirituele energie zal nog sterker zijn en je zult meer op je gevoel vertrouwen. Toch wordt aangeraden om rationeel te blijven. Lukt het balans te vinden tussen intuïtie en verstand, dan ben je in staat veel te bereiken, zowel in je carrière als liefdesleven. Pas op dat er deze periode financiële problemen kunnen ontstaan, die je aan zal moeten pakken als jou dat gebeurt. Mocht je ertoe in staat zijn, dan wordt aangeraden al in het begin van de maand te bekijken wat er later op kan treden. Dan zal je in staat zijn om het al gelijk te voorkomen. De 17de t/m de 19de ben je prima in staat om te communiceren en er wordt aangeraden hier gebruik van te maken. Het is een prima periode om problemen op te lossen of juist iets voor elkaar te krijgen omdat je makkelijk kunt praten. Vanaf de 22ste gaat de Zon ook naar de Schorpioen. Ook dit brengt een mysterieuze en spirituele energie. Je bent minder open, maar dat maakt jou dan juist aantrekkelijk. Je bent verleidelijk en spannend voor anderen, waardoor je veel aandacht krijgt. Dit kan in vriendschappen, de romantiek en bij familie mooie energie geven. De 26ste kan er tegenslag zijn, die over het algemeen niet slecht uitpakt, maar wees alert. De 30ste moet je oppassen voor verplichtingen in je familie. Houd iedereen tevreden en zorg voor afspraken als er verschillen van mening zijn.

Liefde en relaties
Een wisselende planetaire invloed komt op je pad, waardoor je emoties soms erg positief zijn, maar soms ook wel eens negatief uit kunnen pakken. Aan de ene kant voel je liefde en warmte en de andere kant voel je irritatie en soms boosheid. Je vindt het moeilijk om hier een balans in aan te brengen. Met name de eerste weken kan dit moeilijk zijn, waarbij je wel veel liefde en vriendschap kunt voelen. Je kunt je er, emotioneel, echter niet makkelijk over te uiten, omdat je constant een soort blokkade ervaart. In het contact met vrienden of andere mensen kun je minder vertrouwen ervaren en heb je de neiging om je nog wel eens af te sluiten. Gaandeweg de maand zal je beter in je vel komen te zitten en kun je meer de nadruk leggen op de vrolijke kant van het leven. Het is een prima periode om leuke activiteiten te plannen en geregeld met mensen af te spreken. Je bent beter in staat te bedenken welke zaken er minder goed gaan en kan deze ook aanpakken. Je zit lekker in je vel en zowel gebonden mensen als singles zullen zich erg prettig voelen. Je hebt er behoefte aan om leuke dingen te doen en ervaart meer positieve dan negatieve gevoelens. Dit straal je ook naar buiten toe uit en dat trekt mensen aan. Singles hebben dan meer kans op een nieuwe partner, maar of dit tot iets serieus leidt, is nog maar de vraag. Je bent toch meer geneigd tot spannende contacten en minder tot het creëren van een vaste relatie. Let op dat bepaalde mensen niet goed bij je passen en dat deze een negatieve druk op je leven leggen. Misschien is het verstandig hier afstand van te nemen en er vooral niet mee aanpappen. Je kunt bepaalde vriendschappen nieuw leven inblazen en zult veel plezierige momenten beleven met mensen waar je vroeger een goede band mee had. Het zal je goed doen dat je je hart weer kunt luchten, omdat je deze mensen vertrouwt. Aan het eind van de maand zal je op veel gebieden erg sterk zijn, waardoor je de maand zeer goed af kunt sluiten en er goede mensen in je omgeving zijn. Dit geldt zowel voor singles als gebonden mensen. Er is een romantische energie, die de liefde flink kan prikkelen.

Carrière en zakelijkheden
Het eerste gedeelte van de maand is op financieel gebied zeker niet goed te noemen. Je kunt bepaalde besluiten nemen, die niet goed uitpakken. Je kunt ook negatieve berichten krijgen over bepaalde zaken of beslissingen, die je al gedaan hebt. Pas vooral op mensen die het niet goed met je bedoelen en dan een negatieve invloed op je leven hebben. Met name bij grote uitgaven dien je op te passen en ook bij het afsluiten van nieuwe contracten. Heb je plannen om een huis, auto of andere grote aankoop te doen, dan doe je er verstandig aan om tot aan het eind van de maand te wachten. Je zal merken dat er dan betere energie hangt, waardoor je veel minder risico loopt. Mensen, die in het verleden verkeerde dingen hebben gedaan, zullen merken dat er een planetaire invloed is, die ervoor zorgt dat onzuiverheid tot negatieve resultaten kan leiden. Zie dit als leermoment en tracht bepaalde zaken niet meer fout te doen. Lukt dit je, dan zal je merken dat er alsnog een goede oplossing kan komen, waardoor je redelijk door deze periode komt. Het heeft in deze periode geen zin om wanhopig of boos te worden, omdat je daar niets mee opschiet. Je kunt je dan alleen maar gaan storen en zal uiteindelijk in boosheid uitbarsten. Je kunt beter geduld opbrengen, mensen om advies te vragen en trachten om zuivere dingen te doen. Aan het eind van de maand zal er hoogstwaarschijnlijk een oplossing zijn. Je hebt meer grip op je uitgaven en ervaart dat het verstandig is geld te sparen voor momenten dat je het moeilijk hebt. Er kunnen in je werk nieuwe mogelijkheden zijn, die kunnen wijzen op een nieuwe baan, een nieuwe taak of een nieuwe studie. Zorg dat je wel relaxt blijft en tracht ook voldoende tijd aan ontspanning te besteden.

Mentale en fysieke gezondheid en de Volle Manen in de Ram en de Stier
Qua gezondheid wordt het een zeer opvallende maand, omdat je op zich wel voldoende energie hebt en daardoor fit kunt zijn. Er komt echter vanuit een planetaire invloed negatieve energie op je af. Hierdoor kun je je soms moe of ziek voelen, terwijl je dat eigenlijk niet bent. Het is daarom belangrijk hier nuchter mee om te gaan en te bedenken dat jij niet moe of ziek bent, maar dat de energie dit laat voelen. Het zal dus eigenlijk een soort mentale moeheid zijn. Ga je hier nuchter mee om, dan zal je merken dat je je een stuk beter voelt. Deze energie zorgt er namelijk voor dat je je mentaal kwetsbaar voelt, wat uiteindelijk tot problemen kan leiden. Over het algemeen zal je echter goed door deze periode komen en kan je de maand op krachtige en gezonde manier afsluiten. Een klein fysiek dipje kan er in de derde week komen, waarbij je fysiek echt wat minder fit bent, maar dit zal maar gedurende een korte periode zijn. Je zult de gehele maand een positieve energie van goede vrienden en familie ervaren. Hierdoor wordt aangeraden om, als je je moe of minder fit voelt, met hen af te spreken, zodat je je mentaal weer op kunt laden. Zij kunnen je namelijk veel goede energie geven. Er wordt aangeraden om geen energie te verspillen en voldoende rust en ontspanning te nemen. Je mag hierbij best wel lekker sporten en soms ongezond eten, maar doe alles met mate. Pas op dat, als je soms even lekker op de bank hangt of van zonlicht geniet, de lekkere trek kan zorgen dat je meer wilt weten. Ontspanning kan erg lustopwekkend zijn. Het zal dus een maand van geduld en discipline worden, waarbij nervositeit en stress vermeden dienen te worden.

Rond de 1ste kan de Volle Maan extra versterkt worden en dit kan negatief zijn. De Volle Maan zal in de Ram verschijnen. De dagen hiervoor en na kunnen mensen lichamelijk een langzaam metabolisme hebben. Dit betekent dat eten minder goed verteert en er meer kans is deze dagen aan te komen. Ook moeten we voorzichtig zijn en geen risico’s nemen, omdat eventuele kwetsuren of ziektes moeilijker oplossen. Daarnaast brengt deze maanstand minder goede mentale energie. We kunnen onverklaarbaar humeurig zijn en de mentaliteit van mensen wordt geregeld verslechterd. Er wordt aangeraden de maand relaxt op te starten en vooral te richten op eigen beslommeringen en die van vertrouwde mensen. Op zich zullen veel mensen zich terugtrekken naar mensen in hun eigen kring, waardoor het wel een periode is om tijd met geliefden door te brengen. We zullen nu toch wel toegewijd zijn en aandacht voor elkaar hebben. We doen er goed aan stress te vermijden en de rust op te zoeken. Bijzonder zal zijn dat er deze maand twee Volle Manen zijn. De 2de is 31 oktober in de Stier. Deze wordt Blauwe Maan genoemd. De spirituele betekenis van deze Maan is dat dromen waarheid kunnen worden en je dingen kunt doen, die je in je stoutste dromen niet eens kon doen. Let op dat een Maan in de Stier voor flink wat spanning kan zorgen. Onrust en onzekerheid kunnen ons parten spelen. Er kunnen mensen zijn, die niet zo goed weten wie ze zijn en dit kan rond de periode van de Volle Maan lastig zijn. Ontevreden en jaloers gedrag zijn nu niet ondenkbaar. Fysiek gezien moeten we deze tijd opletten voor virussen en andere ziekmakers. Verkoudheid, griep en natuurlijk covid-19 kunnen ons sterk beïnvloeden. Pas goed op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan namelijk veel invloed op je fysieke gezondheid hebben.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt van half oktober tot begin november retrograde tussen Weegschaal en Schorpioen. Mars tot half november retrograde in de Ram en Uranus tot half januari in de Stier. Neptunus beweegt tot eind november retrograde in de Vissen. Pluto komt rond de 4de uit zijn retrograde beweging in de Steenbok. Venus is niet voor niets de godin van de liefde en zal romantiek en intimiteit brengen. Relaties zullen stabiel zijn en mensen gedragen zich over het algemeen op een lieve, sympathieke wijze. Venus heeft een positieve invloed op mensen en brengt veel liefde uit het verleden terug. Niet elk persoon zal positief reageren. Ben je van jezelf jaloers, dan moet je controle houden. Datzelfde geldt voor andere emoties die mensen parten spelen. Ondanks positieve energie van Venus zullen we alert moeten zijn op negatieve eigenschappen. Er zijn over het algemeen krachtige energieën, die zorgen dat we positief met carrière, relaties, sociale contacten en financiële aspecten bezig zijn. De Zon beweegt tot 21 oktober in de Weegschaal, waardoor we serieus over daden en gedrag nadenken. Sommige mensen kunnen soms besluiteloos zijn en niet weten hoe iets op te lossen. Wel is het een perfecte tijd voor spiritualiteit, natuur en creativiteit. Mercurius zal bijna de hele maand door de Schorpioen reizen en is erg goed voor mentale energie van mensen. Dit kan ondersteunen om na te denken en ons te focussen. Mars, in de Ram, brengt flink wat vuur en maakt bepaalde mensen impulsief en vurig. Venus en de Leeuw brengen hier nuance in aan, omdat deze tot het eind van de maand in de Maagd blijven reizen. Je zintuigen zijn dan sterk als het gaat om het nemen van beslissingen en dit kan tegenhang bieden tegen planeten, die dit verzwakken. Per persoon kan dit anders uitpakken, waarbij sommige mensen beter in staat zijn beslissingen te nemen.

Neptunus in de Vis brengt krachtige energie, die vooral spirituele mensen en mensen die op emotioneel gebied sterk zijn, positiviteit brengen. Mensen die van zichzelf impulsief of intensief in het leven staan, moeten oppassen dat zij dit niet te risicovol doen, omdat er flink wat problemen kunnen ontstaan. Uranus in de Stier zal deze maand vooral voor Aardetekens lastig zijn, omdat deze de neiging geeft routines te veranderen. Aardetekens hebben moeite hiermee om te gaan en dit kan in relaties problemen geven. Vooral als de Zon de 21ste Mercurius gaat vergezellen, kan dit moeilijk uitpakken, omdat mensen moeite hebben hun gemoedstoestand onder controle te houden. Je zult voorzichtig moeten zijn in contact met anderen. Tenslotte is er een waarschuwing als gevolg van een aantal krachtige planetaire invloeden, die de gezondheid van mensen beïnvloeden. Ten 1ste de intense Mars in de vurige Ram, die impulsieve emoties en impulsiviteit brengt. Daardoor hebben mensen de neiging met veiligheid te spelen. Er wordt aangeraden attent te zijn in contact met anderen. De kans op problemen is levensgroot aanwezig en Mars zorgt niet alleen voor conflicten, maar ook voor meer kans op coronavirus, maar ook op SOA als je onveilig vrijt. Kijk uit voor stressvolle situaties, omdat er mensen zijn, die ondoordacht en zelfs arrogant kunnen handelen. Ten 2de zal Saturnus in de Waterman mislukking en onverantwoordelijkheid geven, waardoor er onverwachte tegenslagen zijn. Pluto en Jupiter in Steenbok kunnen beschermende energie bieden aan mensen die verantwoordelijk en sympathiek in het leven staan. Mensen die dit echter niet zijn, kunnen zeer intense problemen krijgen. Heb je hier zelf last van, tracht er dan met mensen over te praten en toom je negatieve gedrag zoveel mogelijk in. Heb je er geen last van, dan moet je wel opletten voor mensen die hier wel problemen mee hebben, omdat zij jou hier lastig mee kunnen vallen.

Loading…
Share This