Maandhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - Juni 2024

Algemeen

Je kunt deze maand wel eens voorspellende dromen hebben, die een richting geven aan de dingen die je in het leven kunt gaan doen. Bedenk dat deze dromen wel degelijk veel zeggen en dat het eigenlijk je onderbewustzijn is, dat jou iets duidelijk wil maken. Let op dat niet al je dromen werkelijk iets zeggen, maar herhalen dromen zich, dan zijn het wel boodschappen. Houd dit dus goed in de gaten en tracht je dromen te verklaren. Er kunnen nog meer bijzondere dingen gebeuren. Soms kan je namelijk het gevoel hebben dat je bepaalde dingen al meegemaakt hebt of dat je mensen tegenkomt, waarvan je het idee hebt dat je ze al eerder gekend hebt. Juni zal dus een spirituele en geestelijke maand worden, waarbij je aangetrokken wordt tot het onderbewustzijn, maar ook tot energieën van de hogere wereld. Je hebt een sterk empathisch en sensitief vermogen en kunt veel dingen aanvoelen. Je energie zal niet alleen gericht zijn op het spirituele. Je zult ook waardering hebben voor creativiteit, kunst en muziek. De maand is dan ook geschikt voor culturele uitstapjes, theaters of kunstateliers. Het zal een maand worden, waarin je geestelijk ontwaakt uit een emotionele winterslaap. Je zult nu echt de weg van het licht inslaan en je diepe spirituele gevoel ontdekken. Je zult deze maand de neiging hebben redenen te zoeken voor de wereld waarin we leven. Je vraagt je geregeld af waarom de wereld zo slecht is en wilt daar oplossingen voor bedenken. Je geloof in een hogere wereld zal alleen maar toenemen. Sommige Schorpioenen zullen behoefte krijgen zich aan te sluiten bij een geloofsgenootschap. Naast geestelijke ontwikkeling, zal er ook een gunstige planetaire invloed zijn, die je carrière een flinke impuls geeft. Persoonlijke ambities en uitmuntende resultaten zullen er dan ook een goede maand van maken.

Liefde, relaties en sociale contacten

Juni 2024 belooft voor Schorpioen een maand vol romantiek en gunstige planetaire invloeden. In je relatie ervaar je deze maand warme energie en heb je een sterke drang om je partner eens in het zonnetje te zetten. Dit is het ideale moment om je partner te verrassen met leuke geschenken, bloemen, of een romantisch uitje. Je partner zal aangenaam verrast zijn door attente en liefdevolle gebaren. Dit versterkt de band tussen jullie en brengt meer harmonie in je relatie. Als Schorpioen ben je spiritueel sterk, maar heb je soms moeite om je gevoelens te tonen. Deze maand zal dat gemakkelijker gaan, wat je liefdesleven ten goede komt. Door je sympathieke en sensitieve houding kun je de liefde vergroten en beter aanvoelen wat je partner nodig heeft. Dit zorgt voor een diepere connectie en tevredenheid binnen de relatie. Je zult deze maand bijzonder empathisch zijn, waardoor je precies weet wat je partner nodig heeft. Dit kan variëren van knuffels tot lieve woorden van begrip. Je bent in staat je partner en anderen te ondersteunen, wat je relatie versterkt. Let echter op hoe je advies geeft aan anderen, zodat het niet als pragmatisch of betweterig overkomt. Je bent deze maand goed in staat om vertrouwen en optimisme uit te stralen. Mensen zullen zich aangetrokken voelen tot je positieve energie en je zult veel steun en vertrouwen ontvangen. Juni is een gunstige maand voor nieuwe liefdesrelaties. Je empathische en intuïtieve krachten trekken mensen aan, waardoor er romantische mogelijkheden ontstaan. Als single geniet je van losse contacten en ben je vooral gericht op geestelijke erotiek en fysieke voldoening. Alleen mensen die een spirituele verbinding met je kunnen aangaan, maken kans op een vaste relatie. De maand zit dus voor de Schorpioen vol romantische mogelijkheden en warme energie. Erotiek zal deze periode speels en avontuurlijk zijn, waardoor er veel spannende momenten kunnen ontstaan. Door je empathische en sensitieve houding kun je relaties versterken en nieuwe liefdesrelaties aangaan. Wees attent en liefdevol naar je partner en anderen, dan zal je ook veel goeds tegenkomen. Let op hoe je advies geeft om misverstanden te voorkomen. Deze maand kan zeer gunstig zijn voor zowel bestaande als nieuwe romantische relaties, zodat er heel wat mogelijkheden zijn om er een liefdevolle en sociaal sterke maand van te maken.

Carrière en zakelijkheden

Mars zal grote delen van de maand fantastische energie bieden, omdat deze door jouw sector van de carrière reist. Je kunt jezelf laten gelden en bent bereid uitdagingen aan te gaan. Je kunt hard werken en zal zeker niet te beroerd zijn om vieze karweitjes op te knappen. Op financieel gebied kan juni wel eens zeer goed zijn. Het is een prima maand om te investeren of te beleggen. Wil je een lening krijgen, dan zal de energie hier ook goed voor staan en kun je dit moeiteloos doen. Met name je krachtige en sympathieke uitstraling zorgt er namelijk voor dat mensen een positieve indruk hebben en het hierdoor veel sneller aandurven om zaken met je te doen. De planetaire invloed zorgt voor energie, waardoor je vastberaden bent om datgene te doen wat je al lang van plan was. Let op dat het geen goede periode is om geld van vrienden of familie te lenen. Ook kun je beter geen geld op een andere informele manier lenen, omdat dit voor onduidelijkheid kan zorgen en uiteindelijk voor problemen. Het is een prima maand om problemen of conflicten, die je zakelijk hebt, aan te pakken. De planetaire energie zorgt er namelijk voor dat je de energie hebt om kansen te grijpen. Er wordt dan ook zeker aangeraden om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Juni is een goede maand om indruk op anderen te maken. Heb je een eigen bedrijf, dan doe je er goed aan jezelf te promoten. Je zult merken dat je meer kansen kunt krijgen. Mensen zullen dit zeker niet als opschepperig zien, maar onder de indruk zijn van wat jij kunt bieden. Het is ook een prima periode om een nieuwe carrière te ambiëren. Mensen die willen switchen zullen intern een overstap kunnen maken. Mensen die werkeloos zijn, kunnen zich goed profileren, waardoor ze opvallen en hierdoor meer kans hebben om aangenomen te worden. Je moet dit wel zelf afdwingen, het komt niet zomaar op je pad. Solliciteer via de gangbare kanalen en vertrouw niet op allerlei mooie praatjes van vage uitzendbureaus of mensen die roepen dat ze een baan voor je hebben. Alleen betrouwbare uitzendbureaus worden aangeraden en je doet er verstandig aan naar de personen te kijken, die jou de baan aanbieden. Laat je intuïtie spreken en ga er bij twijfel niet op in. Mensen die lang werkeloos zijn, doen er goed aan vrijwillig werk te doen, omdat ze dan op kunnen vallen.

Fysieke en mentale gezondheid

Door de passionele Mars zal er flink wat energie op je pad komen, die dus kan zorgen voor veel goede invloeden, maar ook wel eens voor stress kan zorgen. Met name op het gebied van je studie en carrière kun je deze stress ervaren. Je zult deze maand dus extra voorzichtig zijn als je merkt dat je hier mee te maken hebt. Ook dien je op te letten dat je je conditie op peil houdt. Op zich zal je in juni zeer vitaal kunnen zijn en zal je zeker in staat zijn geregeld te sporten en andere activiteiten te doen. Mentaal zal je dus wel eens wat stress ervaren, maar fysiek zal je juist zeer krachtig zijn. Je bent heel erg creatief en zal ook veel activiteiten kunnen doen, die uiteindelijk zelfs mentaal voor veel meer rust zorgen. Er wordt aangeraden om lekker actief te zijn, zodat je de stress, die je vanuit je werk ervaart, kunt laten verdwijnen. Kun je de stress onder controle houden of zelfs helemaal laten verdwijnen dan zal het een prima maand kunnen zijn om zorgeloos te leven. Let op dat er na de 24ste een krachtige verandering op kan treden, waarbij je in staat bent om eventuele problemen met slechte gewoontes of voedingspatroon op te lossen. Mensen die nog te weinig sporten, zullen in deze periode het besluit nemen om dit toch te gaan doen, omdat ze merken dat hun lichaam dit zeker wel nodig heeft.

De invloed van de Volle Maan in de Steenbok

De Volle Maan in Steenbok, die de 22ste om 3.00 uur zal ontstaan, is een bijzonder fenomeen dat erg veel invloed kan hebben op ons dagelijks leven. De Steenbok is een teken dat zeer bekend staat om discipline, ambitie en verantwoordelijkheid. Vooral Saturnus zal er veel invloed op hebben, omdat die structuur en beperkingen brengt. Een Volle Maan in Steenbok benadrukt thema's van werk, carrière, lange termijndoelen en balans tussen persoonlijke en professionele verantwoordelijkheden. We willen benadrukken dat deze Volle Maan een tijd is om vruchten te plukken van hard werk dat de afgelopen maanden is verricht. Belangrijke mijlpalen kunnen bereikt worden, waarin we erkenning krijgen voor onze inspanningen. We dienen wel realistisch en praktisch te blijven in het nastreven van doelen en vooral aandacht te besteden aan details en planning. De Volle Maan heeft sterke karmische aspecten, waardoor we worden geconfronteerd met de gevolgen van eerdere acties, vooral op professioneel vlak. We raden ook aan om verantwoording te nemen voor onze daden en eventuele problemen direct aan te pakken. Het is een goede tijd om die dingen die niet langer werken, los te laten en om ruimte te maken voor nieuwe kansen die beter in lijn zijn met onze authentieke zelf. Ook willen we de nadruk leggen op het emotionele component van deze Volle Maan. Hoewel Steenbok vaak wordt geassocieerd met nuchterheid en rationaliteit, moeten we ons eraan blijven herinneren dat emoties verzwaard worden. De Maan moedigt aan om te reflecteren op hoe we omgaan met verantwoordelijkheid en autoriteit, zowel in ons eigen leven als bij interacties met anderen. Het is een goede tijd om emotionele grenzen te evalueren en te zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privéleven. Al met al biedt de Volle Maan in Steenbok een krachtige gelegenheid voor zelfreflectie, bereiken van doelen en het vinden van balans in ons leven. Door energie van deze maanstand te benutten, kunnen we niet alleen ambities verwezenlijken, maar ook een dieper begrip krijgen van onze emotionele behoeften en hoe we deze het beste kunnen vervullen. Dit zal niet alleen ieder teken, maar ook ieder individu op andere wijze doen.

Algemeen overzicht voor alle tekens

Op 3 juni krijgt Mercurius een energieke boost wanneer hij zijn favoriete plek in die van de Tweeling binnengaat. Kort daarna, op 6 juni, zorgt de Nieuwe Maan in Tweeling voor een frisse fijne wind vol nieuwe kansen. Met Jupiter ook in Tweelingen is de start van deze periode vol met sprankelende Tweelingenenergie en spannende nieuwe avonturen. We zullen overladen worden met briljante ideeën, bruisen van de energie en zullen helemaal klaar zijn om initiatief te nemen. Mercurius in Tweeling op 3 juni betekent een golf aan mentale energie, een stortvloed aan nieuwe ideeën en ook volop activiteit, welke versterkt wordt door Jupiter. Dit is het moment om plannen te laten bloeien en dromen waar te maken, want ideeën en plannen kunnen op verrassende wijzen tot leven komen. De Nieuwe Maan in Tweelingen op 6 juni brengt belangrijk nieuws, waardevolle informatie en fantastische kansen om ideeën te realiseren. Dit is een tijd van levendige gesprekken en inspirerende uitwisselingen die ons vooruit helpen. Ook zal het alvast een voorbode zijn van de Volle Maan, die we hierboven al uitgebreid beschreven. Op 9 juni verhuist Mars naar Stier, wat ons misschien iets langzamer maakt, maar tegelijk wel vastberaden en standvastig zodra we eenmaal van start zijn. Mars in Stier helpt ons door te zetten met wat we beginnen, terwijl de stabiele energie van Stier ons helpt gefocust te blijven. Dit is een geweldige tijd om zelfvertrouwen te vergroten en stevig geworteld te blijven in onze doelen. Op 17 juni verhuizen zowel Mercurius als Venus naar Kreeft, waarna de Zon de 20ste volgt. Dit is een periode waarin we in harmonie met onze emoties kunnen staan, waarbij we meer aandacht kunnen schenken aan thuis- en familiezaken en werken aan het versterken van onze basis.

We zullen de behoefte voelen om tijd door te brengen met degenen die we als familie beschouwen, maar dan zullen we ons wel vaker terugtrekken in plaatsen die het meest vertrouwd zijn. We zullen ook veel meer naar emotionele steun verlangen. Deze periode biedt de kans onze emotionele behoeften te vervullen en te werken aan het versterken van iets fundamenteels in ons leven. De Volle Maan in Steenbok helpt ons op zakelijk gebied vooral om vooruitgang te boeken met onze successen, doelen serieus te nemen en verantwoordelijkheden goed te beheren of een welverdiende pauze te nemen. Dit is de eerste van de twee Volle Manen in Steenbok, omdat de Maan naast juni ook in juli vol in dit teken aan de hemel zal staan. Dit markeert een tijd van doelgerichtheid en verantwoordelijkheid. We kunnen voelen dat we op het juiste pad zijn, aanpassingen maken die in juli voltooid zullen zijn of ruimte nemen als verantwoordelijkheden overweldigen. Ceres is momenteel retrograde in Steenbok, wat uitdaagt om creatieve oplossingen te vinden voor doelen en kernproblemen aan te pakken. Op 29 juni begint Saturnus zijn retrograde beweging in Vissen, wat ons kan laten voelen dat onze opties beperkt zijn. Maar deze periode van Saturnus retrograde is een kans om problemen aan te pakken die we eerst hebben vermeden en om dingen vanuit een geheel nieuw perspectief te kunnen zien. Er zijn karmische lessen, vooral in Vissen, die helpen om te groeien en evolueren. Saturnus retrograde duurt tot 13 november en gedurende deze tijd hebben we mogelijkheid om diepgaande verandering te maken en sterker dan ooit terug te komen. Laten we deze tijd gebruiken om te groeien, te leren en onze dromen waar te maken. Het zal zeker een maand worden, waarin dit mogelijk is.

Loading…
Share This