Maandhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november -Augustus 2020


Algemeen

De maand start de 1ste en 2de krachtig, omdat er spirituele energieën zijn, die jou de richting geven wat je het best doet om in het leven te slagen. Ook is het een prima tijd voor versterken van vriendschappen en andere sociale contacten. De dromen die je krijgt, kunnen voorspellen wat je in de toekomst kunt gaan doen, maar geven ook een beeld van het verleden. Vooral de 3de en 4de kun jij deze dromen in werkelijkheid toepassen. Houd dus je geduld en gebruik voorspellingen pas op het moment dat je voelt dat het kan. Mercurius zal de 4de in de Leeuw reizen en dit zorgt voor flink wat vuur. Je bent open en je trotse aard komt naar buiten. Je hebt weinig belemmeringen en zal sterk in je schoenen staan. Op een bescheiden en eerlijke wijze kan het je niet schelen wat mensen van je denken. Jij doet waar je zin in hebt, maar zal dit over het algemeen met normen en waarden doen. Pas op dat er t/m de 8ste wel wat problemen zijn met de manier hoe je communiceert. Soms is dit onduidelijk en zullen mensen zich afvragen wat je precies wilt. Positief zal het zijn als Venus de 7de in de Kreeft gaat reizen. Deze planeet is nu vooral gericht op financiën en daardoor kun je aan de ene kant van alles doen om meer inkomen binnen te halen. Aan de andere kant kun je ook wel de neiging hebben om teveel geld uit te geven.

Het is overigens een prima tijd om aandacht aan je huis te geven. Heb je plannen, dan is een renovatie of schoonmaak van je huis aan te raden. In ieder geval is het een periode om je huis comfortabeler te maken en sfeer te brengen. Vanaf de 10de kan jij op stabiele en nuchtere wijze communiceren. Mars en Pluto vormen de 13de een vierkant, waardoor je de 12de t/m de 14de veel kunt bereiken met je snelle babbel en krachtige spirituele uitdrukking. Mensen zullen tot je aangetrokken worden en daar kan je prima gebruik van maken. In de liefde en bij vriendschappen kan deze energie wel eens minder goed werken, omdat er veel spanningen kunnen ontstaan. Pas in een moeilijke relatie op dat er machtsstrijd kan zijn. Je bent nu eenmaal een koppig teken en je trots kan soms desastreuze gevolgen hebben. Ook de 15de t/m de 17de is een mindere periode, maar als je mensen om ondersteuning vraagt, zal je hier wel goed doorheen komen. Van de 17de t/m de 27ste is over het algemeen een prima periode, waarbij het meeste verloopt zoals je wilt. Je bent sympathiek en liefdevol en zal veel van je dromen waar kunnen maken. De 28ste wordt aangeraden even wat rust te nemen. Dat lijk je op deze dag hard nodig te hebben. Het eind van de maand is er een oppositie tussen Venus en Pluto en dit kan je emoties wel eens onder druk zetten. Er zijn frustraties mogelijk en die kunnen er toe leiden dat je nu beslissingen neemt, die niet altijd even goed uitpakken. Doe dit dus niet en bewaar je geduld, dan komt het prima in orde.

Liefde en relaties
Je hebt behoefte de wereld te veranderen. Je bent vindingrijk en vol kracht zal je aan de slag gaan. Het is geen maand om je er bij neer te leggen dat de wereld de verkeerde kant opgaat. Toch voel jij je deze maand soms onzeker en merk je dat mensen in je omgeving zich niet zoveel met jou bezighouden. Ook zijn ze minder met de wereld bezig en dat stoort jou mateloos. Je voelt je nog wel eens hulpeloos en weet dat mensen je niet helpen met wie je bent en wat je wilt. Toch zal je vol vuur de strijd aangaan en het gevoel hebben dat je heus invloed kunt hebben. De 1ste weken van deze maand kunnen mensen zich van je afzetten en je wegduwen. Je zult deze maand geen allemansvriend zijn, met gevolg dat mensen niet goed weten wie je nu precies bent. Het 2de deel van de maand ben je meer in staat om ze dat te laten zien. Je kunt je diepste gevoelens beter uiten, waardoor mensen meer voor je openstaan. Je zult steeds de ambitie hebben de wereld te veranderen, maar ziet tegelijk in dat je vrienden nodig hebt. Door de spirituele energie is het een goed moment na te denken over dingen uit je verleden, waarbij je verbaasd bent over de wonderlijke verandering die er in je geest optreedt. Je denkt op een andere manier en leert van lessen uit het verleden. Augustus kan een lange periode van transformatie inluiden. Je zult beginnen met het verleden nu eens eindelijk los te laten en op geestelijk gebied te ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. Het is een maand van blijdschap en het zware juk van eerdere gebeurtenissen zal je afwerpen.

In de liefde ben je mentaal en fysiek actief en geregeld zoek je de romantiek op. Je kunt doen wat je wilt en je eigen richting bepalen. Dit zal met name het 1ste deel van de maand zijn. Het 2de deel ga je je weer meer aan anderen aanpassen. Het is belangrijk dat je te allen tijde in staat bent duidelijk te zijn bij dingen die je wilt, zodat een partner, familie of vrienden niet onzeker worden. Geef aan dat je soms tijd voor jezelf nodig hebt. Je gedrag wat betreft seks en liefde lijkt op geestelijk niveau verbonden te zijn aan het contact dat je als kind met je ouders had. Waren je ouders liefdevol en ondersteunend dan zal je op een positieve manier in de liefde staan. Je kunt prima over gevoelens praten en bent in de seks erg liefdevol en zacht. Dit geldt voor gebonden mensen, maar ook singles zullen vriendelijk en zacht overkomen. Had je echter ouders die kritisch, liefdevol of emotioneel afwezig waren, dan ligt het anders. Je hebt dan erg veel moeite je te hechten en zal vertrouwen missen voor een stabiele relatie. Het is een maand om er iets aan te doen. Dit kan je, als je dit herkent, niet zelfstandig veranderen. Denk er over na hoe je dit wel kunt doen. De Schorpioen heeft een goed hart, maar zit je niet lekker in je vel dan kun je een heel ander beeld laten zien. Augustus is een maand, waarin je de relatie met je ouders onder de loep neemt en er achter komt hoe dit je gevoel van eigenwaarde beïnvloedt. Je emoties in huidige en vergane relaties worden hierdoor beïnvloed. Doe je er iets aan, dan zal je in de toekomst meer in staat zijn op een gezonde manier in een relatie te staan. Mensen die wel een gezonde relatie aan kunnen gaan, zullen deze maand juist liefdevol en spiritueel zijn. Ben je single, dan kun je de liefde op je werk of via familie of vrienden vinden. Met name het eind van de maand maak je meer kans op echte liefde in je leven.

Werk en financiën
Het wordt een maand waarin je activiteiten kunt ontplooien en je in staat bent jezelf te analyseren. Je hebt het gevoel dat je meer kunt bereiken dan je laat zien. Je kunt een koppeling maken tussen hobby’s en werk en om nieuwe persoonlijke doelen te stellen. Ben je eigenbaas, dan is het ook een prima tijd om doelen voor anderen te bedenken. Je bent zeker niet iemand die altijd aan zichzelf denkt, maar soms merk je wel dat jij er meer voor mensen bent, dan zij voor jou. Het zal belangrijk zijn dat je dit wel kenbaar maakt. Je hebt de neiging dit niet te doen om de goede vrede te bewaren. Daardoor weten mensen niet goed wat jij nou wilt. Dan kan jij onterecht denken dat er mensen zijn die jou niet ondersteunen. Wees open, maar dan wel tegen mensen die je kunt vertrouwen of mensen waar je mee werkt. Je kunt deze maand verbazingwekkend goed met autoriteiten omgaan, waarbij je in staat bent uit te voeren wat er verwacht wordt. Dit is wel afhankelijk van hoe een leidinggevende met je omgaat. Wordt de macht van een leidinggevende op negatieve manier gebruikt, dan kun je fel de aanval zoeken. Is het echter een positieve manier zoals je baas met je omgaat, dan zal je alles voor ze willen doen. Ben je leidinggevende dan ben je over het algemeen iemand die op een empathische manier met mensen omgaat. Je kunt goed met fouten omgaan en weet mensen op een juiste manier te sturen. Valkuil is dat je een hekel aan oneerlijke mensen hebt. Je doet er goed aan constant relaxt te blijven en te trachten mensen er op relaxte manier op te wijzen. In het algemeen ben je overtuigend en zal je financieel weten wat je kunt doen om geld te verdienen. Je kunt prima communiceren en hebt altijd wel je praatje klaar.

Je bent charismatisch en enthousiast, waardoor mensen graag samenwerken. Mensen die dit ambiëren, kunnen een nieuwe baan krijgen, een succesvolle belegging doen of andere winstgevende handelingen verrichten. Heb je plannen, dan wordt aangeraden actief bezig te gaan. Je bent de 1ste dagen zeer selectief en kritisch en in staat om mindere zaken te filteren en betere te bedenken om je zakelijke leven vorm te geven. Het zijn prima dagen om te ontwikkelen en mensen te imponeren. Let de 5de t/m 10de op datgene wat je hebt bereikt. Er zijn aanwijzingen dat niet alles gunstig verloopt. Kijk bijvoorbeeld naar je financiële situatie en maak plannen wat je door kunt zetten en waar je op kunt bezuinigen. Het zal belangrijk zijn je fysieke en mentale gestel in balans te brengen. Je bent iemand die pas functioneert als je zelfvertrouwen hebt en mensen je waarderen. De 10de t/m de 14de is een prima periode om winst te boeken of meer inkomsten te vergaren. Je kunt zakelijk en qua opnemen van kennis goede energieën krijgen. Dingen die je nu bedenkt, leveren later veel op. Let halverwege de maand op dat er mensen zijn, die het niet goed met je bedoelen. Er wordt aangeraden relaxt te blijven en geen conflict op te zoeken. Waarschijnlijk heeft dat geen zin. De periode van de 17de t/m de 26ste is een fantastische periode, waarin je veel kunt leren en persoonlijke vaardigheden toenemen. Je passie komt tot recht en er is waardering. De 22ste en de 23ste zijn helemaal topdagen. Let vanaf de 28ste op dat je niet mee gaat in roddels die mensen onderling hebben. Je functioneert het best als je neutraal blijft en vooral luistert en niet oordeelt.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Door verduisteringen hadden mensen de neiging om in opstand te komen. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardig willen. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan de maand in met sterke energie, met andere denkbeelden en veel sympathie. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Energie van Waterman kan eenkennig maken, waardoor de 3de en 4de sociale afstand ontstaat en mensen voorzichtig zijn. We moeten mensen oppassen dat ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn en er stress kan zijn. Mercurius zal door drie tekens bewegen, met verschillende communicatievormen. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen empathisch en kunnen ze zich goed inleven in gevoelens van anderen. Van de 5de tot de 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar deze eerlijkheid kan problemen geven. Niet iedereen is er blij mee en kunnen ervoor zorgen dat het vuur van de Leeuw communicatie verstoort. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritischer worden en dat kan in een relatie tot conflicten leiden. Venus reist tot de 7de in de Tweeling en dit brengt avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral in de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen mensen erg leuk vinden. Heb je een minder goede liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit kan emoties kwetsbaar maken. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This