Maandhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Juni 2020

Algemeen
Op gebied van vrienden en andere sociale contacten kun je in juni in de schijnwerpers staan. Vrienden kunnen een goede invloed op je hebben, waardoor je nieuwe dingen kunt leren. Je hebt nu natuurlijk ook veel meer ruimte om er op uit te trekken. Contacten met vrienden kunnen voor de toekomst veel gunstige momenten opleveren. Je zult zelfs in staat zijn jezelf op geheel nieuwe manier neer te zetten. Het zal in ieder geval een positieve en gezellige maand worden. Ook familie is belangrijk, waardoor je veel tijd aan hen besteedt. Hierdoor kun je op emotioneel gebied, innerlijke stabiliteit ervaren, doordat contact met familie jou het gevoel geeft dat je jezelf bent. Financieel moet je privé wel opletten, omdat je niet alles zomaar kunt kopen en je jezelf restricties op moet leggen. Dit is natuurlijk relatief en inherent aan de hoeveelheid geld die je kunt besteden. Het zal belangrijk zijn om al je persoonlijk verplichtingen te volbrengen en ervoor te zorgen dat je schoon schip maakt. Met de Volle Maan van de 5de kan je gelukzalige momenten hebben en het gevoel dat je erg vrij in het leven kunt staan. Daar zal je je heel prettig bij voelen, omdat je iemand bent die van het leven wil genieten. In je carrière zal je slimmer met je doelstellingen om moeten gaan. Je hebt wel eens de neiging jezelf wat te klein neer te zetten, waardoor onzekerheid ervoor kan zorgen dat je niet alles kunt doen wat je in gedachten hebt. Geloof in jezelf en bedenk dat samenwerkingen en compromissen belangrijk zullen zijn om te ontwikkelen. Het zal zeker geen maand zijn, waarbij je al teveel voor jezelf hoeft op te komen. Je kunt je beter aanpassen en advies van mensen aannemen om jezelf te ontwikkelen. Qua gezondheid zal je mentaal prima in orde zijn, maar wordt er gewaarschuwd dat je door eigenwijs of koppig gedrag jezelf in de problemen kunt brengen. Je doet er goed aan om ervoor te zorgen dat je niet onnodig veel risico’s neemt. Dit kan je gezondheid in de war schoppen en dat is niet nodig. Toch zal het over het algemeen een prettiger maand worden, dan je de afgelopen tijden mee hebt gemaakt, puur omdat je nu meer je energie kwijt kunt.

Liefde en relaties
In juni ligt de nadruk op het sociale vlak, waarbij je tijd maakt voor vrienden, familie en nieuwe sociale contacten. Je bent graag thuis en vindt het fijn mensen uit te nodigen. In de liefde ben je empathisch en liefdevol, waardoor een relatie prima kan verlopen en er veel nadruk ligt op seks en romantiek. Je bent gepassioneerd en zal dit op zachte manier in de slaapkamer laten merken. Je vindt het fijn als je partner dit aan jou teruggeeft, waarbij het belangrijk voor je is om elkaar niet alleen fysiek te verwennen, maar ook mentaal. Naast sociale contacten zullen intieme contacten erg belangrijk zijn om op een spontane manier verlangens in elkaar los te maken. Je vindt het echter ook fijn om veel met je partner te delen en te praten over alles wat er belangrijk is. Doordat je zeer emotioneel bent, zal je ook een inspirator kunnen zijn en je partner op veel gebieden het gevoel geven dat je voor de ander klaar staat. Het zal je niet verbazen dat je deze maand vol positieve energieën zit en een inspirator bent voor je partner, maar ook voor vrienden en familie. Dit heeft een gunstige wisselwerking, waardoor anderen veel aan je geven en je niet eenzaam bent. Let op dat een onzekere partner kan denken dat je te weinig tijd aan de ander besteedt, als je te enthousiast en liefdevol naar anderen bent. Dit kan ook gebeuren als de relatie toch minder goed is dan je hoopt. Je dient hier alert op te zijn en vooral moeten communiceren. Let op dat de planetaire energie jou de neiging geeft eigenwijs en koppig te zijn, waardoor je soms star kunt zijn.

Singles zullen sociaal zijn en tijd aan vrienden en familie besteden. Er is bijzondere energie, waardoor je aangetrokken wordt tot mensen waar je dit normaal niet bij hebt. Dit kan zelfs gaan om iemand die uit een ander milieu komt, maar die een diep niveau van empathie en sympathie geeft. Laat je niet tegenhouden en luister naar gevoel. Er kunnen nu spannende, romantische kansen zijn, maar vooral voor flirten en minder voor iets vast. Juni is seksueel geladen, waarschijnlijk omdat de coronacrisis nu een stuk minder is geworden. Je begint de maand minder goed, maar gaandeweg de 1ste week wordt dit steeds beter en wordt de Stier zekerder. De 7de en 8ste moet je opletten dat je tot mindere personen aangetrokken wordt. De 9de t/m de 11de belooft een sextiel tussen Uranus en Cheiron heel wat erotiek en avontuur. De 14de t/m de 16de is een periode voor een nieuwe relatie. Gebonden mensen kunnen de band met hun partner aanhalen. Let op dat Mercurius vanaf de 17de voor mindere energie zorgt. Er zijn misverstanden, waardoor niet alles fijn verloopt. Vanaf de 20ste zullen de Zon en Venus veel positiviteit brengen en zal het leven je toelachen. Je bent luchtig en vrolijk van aard en kunt de maand op een uitstekende wijze beëindigen als Mars de Ram ingaat. Voor de liefde en seks zal er veel ruimte zijn in een relatie. Singles zullen zich waarschijnlijk niet settelen, maar erotiek zal er genoeg zijn en ook veel bevrediging geven.

Carrière en zakelijkheden
Het kan een maand worden, waarbij je veel nadenkt of je op de goede weg bent en of je wel voldoende van je capaciteiten gebruik maakt. Je bent van nature iemand die niet gek is op bureauwerk, maar er lijkt deze maand toch wat papierwerk op je pad te komen. Hierdoor heb je weinig tijd om alles uitvoerig te analyseren en zal je dus efficiënt en adequaat bezig moeten zijn om beslissingen te nemen en informatie te verkrijgen. Op zich ben je wel iemand die met een deadline kan werken en weet je er vol voor te gaan. Zorg er wel voor dat je zo stabiel mogelijk blijft. Komt dit in gevaar dan kun je verward raken, waardoor je minder efficiënt bent. Tracht verstandig te blijven, niet te impulsief te handelen en tot de kern van informatie door te dringen. Het wordt een maand, waarbij er veranderingen optreden en er veel kennis en informatie op je afkomt. Deel je tijd goed in en maak een goede planning. Zorg ervoor dat je een duidelijke planning maakt, zodat je alles en iedereen voldoende aandacht kunt geven. Je zult het wel erg druk hebben, waardoor het dus wel erg moeilijk zal zijn om dit voor elkaar te krijgen. Mensen zullen het heus begrijpen als je het even druk hebt, zolang je er maar eerlijk over blijft en vooral duidelijk. Stieren die er op zakelijk gebied geregeld op uittrekken, zullen deze maand veel reizen en vergaderingen bijwonen. Met name mensen, die in de financiële setting werken, zullen dit veel moeten doen. Je moet hierbij wel voorzorgsmaatregelen treffen, omdat de coronacrisis dus nog zeker niet voorbij is. Bedenk de gehele maand dat je overal beslagen te ijs dient te komen. Mensen zullen het waarderen als ze merken dat je weet waar je het over hebt. Doe je dit, dan zijn er prima mogelijkheden om belangrijke deals af te sluiten, omdat mensen je betrouwbaar vinden. Maak daar gebruik van. Je zult op mentaal en intellectueel gebied de hele maand alert zijn, waarbij je in staat bent talenten en vaardigheden optimaal te benutten. Sterker nog, het zal een maand worden, waarbij je je talenten nodig hebt. Sociaal gezien moet je goed opletten hoe anderen reageren. Je moet er beducht voor zijn dat je geregeld adequaat reageert op dat wat anderen aandragen. Mensen die studeren, cursussen doen of op andere wijze veel kennis verkrijgen, maken een positieve maand mee, door planetaire energie die hen intellectueel versterkt. Je zult geregeld positieve en tevreden gevoelens hebben en kunt op zakelijk gebied dus veel vooruitgang boeken.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn verschillende energieën die invloed op covid-19 hebben. Jupiter vormt begin juni een kwantiel met Chiron en geeft beschermende en genezende energie. Normaal gesproken is een kwantiel niet zo krachtig, maar dat is nu wel anders. We zullen meer dan ooit de neiging hebben weer het maatschappelijk leven op te zoeken. Dit kan positief zijn als mensen zich verantwoord gedragen. Jupiter kan ons helpen om een verlangen op te bouwen om de wereld te genezen en fouten uit het verleden niet opnieuw te maken. Er is echter een andere kant aan dit verhaal. Er zijn namelijk mensen die op een andere wijze in het leven staan. Zij zullen vinden dat wij als mens niet verantwoordelijk zijn voor de natuur, het milieu en ziektes die er optreden. Dit kan misverstanden en conflicten opleveren. Rond de periode van de 5de zal de Volle Maan, die in de Boogschutter reist, helende energie brengen. De Maan maakt ons vrij van een individuele, maar ook collectieve schaduw die over het leven hangt. We zullen even het oude leven loslaten en ons richten op de nieuwe normen en waarden. Over het algemeen zal er rustige energie over de aarde hangen en deze kan ons moe en uitgeput maken. We moeten opletten dat we niet sikkeneurig worden, omdat de kans op ruzies en andere conflicten dan toe zal nemen. Ondanks de rustige energie zijn er dus zeker mogelijkheden op onlusten, opstanden en andere negatieve zaken. Om dit te voorkomen wordt aangeraden geregeld te sporten om frustraties er uit te gooien. Verder is het belangrijk om rond deze periode veel met mensen over gevoelens te praten. Durf je te uiten en laat je kwetsbaarheden zien. Vanaf de 17de kan er problematische energie zijn. Dit komt niet door de kosmos, maar meer door het gedrag van bepaalde mensen, die voor onrust zorgen. Die zijn zich dan niet bewust dat we rekening met elkaar moeten houden omdat we in een drukke samenleving moeten functioneren. Mensen die dit wel doen, kunnen deze tijd onder andere Mars als vastberaden kracht ervaren om hier een weg in te vinden.

Door de energie van de Volle Maan ervaren we veel hoop en geloof en meer vertrouwen dat de wereld nog te redden is en dat er veel liefde doorgegeven kan worden. De huidige energie kan voor ieder teken anders uitpakken. Voor de Stier zal juni optimisme en blijdschap bieden, waarbij je een beschermende kracht voelt. Deze zal jou als een soort mantel bedekken, waardoor je je zelfvertrouwen voelt groeien. Je hebt het gevoel dat je veel tijd aan jezelf wilt besteden en vooral op lichamelijk gebied. Het is dus een prima maand voor een nieuwe garderobe, sport en misschien wel je lichaam eens extra te verzorgen. Let wel op dat er vanaf de 28ste een periode komt, waarin Mars in de Kreeft voor spanning en fysieke problemen kan zorgen. In de laatste week van de maand dien je daarom vooral voorzichtig te zijn, voor onverwachte gezondheidsproblemen. Let op bepaalde symptomen en onderschat deze niet.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Ik noemde vorige maand al dat Jupiter tot eind juni in de Steenbok staat. Dat is de reden dat men meestal makkelijker geneest van het coronavirus en er minder mensen op de IC terecht komen. Blijf er rekening mee houden dat er nog een intense periode aankomt en vooral als mensen zich onverantwoord opstellen. De kosmische stand zelf geeft veel hoop dat er eind juni/begin juli genezingen kunnen zijn als gevolg van medicatie en vaccins. Sterker nog, er zijn aanwijzingen dat dit sneller kan gaan. We leven echter in een onzekere tijd en de kosmische stand is ontoereikend om de aardse situatie correct te voorspellen. Daarvoor is het belangrijk naar onszelf te blijven kijken. Alleen door samen sterk te staan, er voor elkaar te zijn en te erkennen dat we in het verleden dingen niet goed deden, kunnen we een toekomstige ernstiger pandemie voorkomen. Het universum heeft het goed met ons voor en we hoeven eigenlijk alleen maar de stroom te volgen die deze ons schenkt. We kunnen eind juni en begin juli het virus onder controle hebben, maar zolang de mensheid geld, bezittingen en macht als voornaamste doel ziet, zal de natuur keer op keer in gaan grijpen. De moderne mens zal dan te maken krijgen met dat wat Darwin ‘natuurlijke selectie’ noemde en ditmaal kunnen we die moeilijker onder controle krijgen. Laten we dit voorkomen en zorgen dat we liefde, vriendschap en saamhorigheid als voornaamste doelen zien om de wereld een positieve impuls te geven. Er zijn veel mensen die dit nu al doen en als we hier met zijn velen achter staan, kunnen we het kwaad van de wereld vanzelf elimineren.

Er zullen tot de 20ste krachtige en liefdevolle energieën zijn. We zullen bezig zijn met de vraag hoe we de zomervakantie doorkomen. Dit kan de mens zowel mentaal als fysiek wel parten spelen en wat stress geven. Juni is een maand om nieuwe kennis en informatie op te doen en er zijn talloze nieuwe ervaringen om je leven positief te veranderen. De onrust kunnen we moeilijk doorgronden, maar uiteindelijk kunnen we onderling meer begrip kweken. Omdat Venus en de Zon in de Tweeling bewegen, ervaren we veel passie om diepgang in ons leven te zoeken. Mensen zullen meer geneigd zijn te leren dan om financieel vooruit te gaan. Er wordt aangeraden rationeel te handelen en je niet te laten verblinden door lust, seks en geld. Venus zorgt voor flink wat liefde, maar ook plezier. De krachtige energieën van Jupiter, Pluto en Uranus, die allen in een Aardeteken reizen, zorgen dat veranderingen die we deze periode krijgen, blijvend kunnen zijn of in ieder geval een lange periode aanhouden. Misschien dat het niet altijd mogelijk is alles te begrijpen wat we uit de kosmos op ons afkrijgen, maar uiteindelijk kunnen we veel mentale en fysieke kracht ervaren en begrip vinden. Zorg wel dat jij je ambities onder controle houdt en realistisch blijft, dan zal je de beste prestaties behalen zowel privé als in je zakelijke leven. Pas op dat Uranus de neiging heeft mensen opstandig te maken en relaties onder druk te zetten. Positieve energie van Saturnus in de Waterman zal voor stabiliserende energie zorgen en ons verantwoordelijkheid geven. Veel mensen kunnen precies die dingen doen, die ze nodig hebben om geluk te vinden. Mensen kunnen meer nadruk leggen op collectief denken en zijn bereid nieuwe vriendschappen te sluiten, nieuwe liefde in het leven toe te laten en aandacht te schenken aan bestaande sociale contacten. De 21ste zal de Zon, samen met Mercurius, Mars en Neptunus krachtige emotionele energie bieden, omdat ze gezamenlijk door een waterteken reizen. Hierdoor zijn mensen aan het eind van de maand sensitief en zeer intuïtief. De 28ste reist Mars naar de Ram, waardoor mensen nog steeds gevoelig zijn, maar ook erg impulsief. Over het algemeen hebben de meesten van ons dit onder controle. De energie is uitermate geschikt voor mensen die leiding geven. Wel moeten we er rekening mee houden dat we teveel verlangens hebben en dit kan stress geven. Er zijn zelfs mensen die ondoordacht en arrogant kunnen reageren.

Loading…
Share This