Maandhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Oktobber 2020

Algemeen
In oktober moet je goed naar jezelf luisteren en dien jij je innerlijke stem zeker niet te mijden. Het is een maand waarin je rationeel bent en minder emotioneel. Er zijn vele kansen qua carrière en zakelijkheden. Ben je werkeloos dan maak je goede kans op nieuw werk. Financieel zal je vanaf de 1ste week een betrouwbare begroting hebben. In de romantiek zal de Zon in Weegschaal tot de 22ste een sterke energie bieden voor zakelijkheden, maar ook voor mensen in je privéleven. Voor singles zal er liefdesenergie zijn, waardoor je een sterkere kans op een nieuwe relatie, een onenightstand of een korte flirt maakt. Je gezondheid zal in oktober over het algemeen goed zijn. Het leven zal voor de Stier in oktober redelijk relaxt en harmonieus verlopen, maar er zijn natuurlijk perioden die juist actief en vlot verlopen. Er kunnen belangrijke gebeurtenissen zijn, die de loop van je leven veranderen. Het is verstandig alles zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen en niet teveel moeite te doen om er een schepje bovenop te doen. Alles verloopt namelijk automatisch en je zult vanzelf wel in staat zijn om moeilijke situaties aan te pakken en je voordeel te behalen. De Maan zal veel positieve energie bieden, waardoor je niet alleen vertrouwen krijgt, maar je ook een flinke hoeveelheid fysieke en mentale energie krijgt. Hierdoor kun je bepaalde problemen oplossen. Ook Venus biedt liefdesenergie, welke gebruikt kan worden, doordat energie van Saturnus in staat is negatieve en storende energieën te absorberen. De invloed van deze planeten zal positieve invloed op de Stier hebben. In oktober zullen professionele kwesties belangrijker zijn dan persoonlijke en familiale omstandigheden. Je geniet van liefdesrelaties, maar bent eerder erg speels in plaats van serieus. In je werk ben je serieus en zal je het niet fijn vinden als er dan mensen zijn die hier speels mee omgaan. Het zal belangrijk zijn om samen te werken. Blijf wel flexibel, zodat je iedereen in zijn waarde laat en toch in staat bent om gezamenlijke doelstellingen te behalen.

De 1ste dagen ben je gepassioneerd en soms jaloers of humeurig. Heb je een relatie, dan wil je wel eens bezitterig zijn. Vraag jezelf af of dit komt omdat je onzeker bent of dat je werkelijk een reden hebt om jaloers te zijn. Blijf rustig reageren, zodat je geen misverstanden uitlokt. Singles kunnen nu ook veel passie ervaren, maar zijn meer op zoek naar spanning en avontuur, dan naar een serieuze relatie. Je thuisplaneet Venus heerst over romantiek en financiën. Vanaf de 2de zal deze planeet naar de Maagd verhuizen en dit biedt veel rust. Wees niet ongeduldig en blijf logisch nadenken. Vertrouw vooral niet op emoties. Het is een prima maand om financiële of romantische situaties op te lossen, omdat je vrij kalm bent. Je bent vanaf de 4de charmant en emotioneel en kan er veel mee bereiken. Voor zowel singles als gebonden mensen is het dan ook een prima periode. Pas op met complimenten, omdat niet iedereen er op zit te wachten. De 8ste t/m de 10de moet de Stier oppassen voor conflicten die voortkomen uit een machtsstrijd. Heb je hier gegronde redenen voor, dan is dit niet erg, maar als dit niet zo is, vermijd dan in de liefde de strijd. Dit geldt zowel voor je zakelijke als privéleven. Er is vanaf de 10de een driehoek tussen Venus en Uranus en dit maakt jou onzeker. Je kunt sneller in de war raken en zal hier dus zeker voorzichtig mee moeten zijn, omdat je gevoelsmatig anders flink geraakt kunt worden. Mercurius gaat de 13de retrograde in de emotionele Schorpioen bewegen en ook deze energie kan emoties onder druk zetten. Je kunt onbedoeld anderen kwetsen en kan hier zeker wel iets stuk mee maken. De 14de kunnen er ontwikkelingen zijn, waarbij je beter afwacht. Blijf rustig en breng orde. De 18de t/m 20ste is geschikt om beslissingen te nemen en kansen te grijpen. De 21ste is geschikt om zakelijke contacten te maken en zelfs een samenwerkingsverband aan te gaan. De 26ste is een dag om vrij te nemen of rustig aan te doen. De 30ste moet je oppassen dat je teveel met geld en bezittingen bezig bent. Beter laat je dit los. De 31ste is juist een zeer goede dag, omdat de Volle Maan positief werkt op financiën, maar ook op liefdesgebied.

Liefde en relaties
Je bent het eerste deel van de maand sterk gericht op verbeteren of aangaan van een relatie, maar niet altijd om goede redenen. Soms maak je de keuze voor een persoon, omdat deze je financieel verder kan helpen. Vraag jezelf goed af of dit klopt. Bedenk dat een relatie niet om geld moet draaien, maar liefde. Liefde zal uiteindelijk veel langer voor warmte en genegenheid zorgen, dan al het geld in de wereld. Je doet er goed aan naar je hart te luisteren. Met name een persoon, die jou vertrouwen kan bieden, zal diep in je hart doordringen. Door bepaalde planetaire invloed kun je geregeld in conflict komen met mensen, waar je normaal gesproken geen problemen mee hebt. Je hebt moeite met intimiteit en kunt je soms moeilijk geven. Je doet er goed aan jezelf eerst toe te spreken, voordat je iets zegt of doet. Zorg ervoor dat je je geduld niet zodanig verliest dat je onbeheerst gedrag laat zien in de vorm van woede of ander ongepast gedrag. Dit kan voor afstand zorgen en biedt uiteindelijk alleen maar problemen, waar je niets voor koopt. In het tweede gedeelte van de maand zal je een stabielere energie ervaren, waardoor je je dan weer meer gaat richten op dat wat belangrijk in het leven is, namelijk vriendschap en liefde. Zowel met een partner, vrienden, als met familie, ervaar je veel warmte. Singles zullen echter een moeilijke maand meemaken. Ze zullen zich meer richten op mensen die hen financieel of zakelijk iets bieden, dan op mensen die hen liefde en vriendschap bieden. Bedenk dat dit toch niet zo verstandig is en dat je beter toch op emotionele gronden mensen kunt ontmoeten. Dat brengt je veel meer liefde en warmte.

Carrière en zakelijkheden
Je wilt deze maand van alles, maar het lukt niet altijd dit er goed uit te laten komen. Je wilt veel controle hebben en kan daardoor moeilijk met mensen, die ook controle willen hebben, omgaan. Bedenk steeds dat het beter is om samen te werken met dit soort mensen en elkaar niet tegen te werken. Dat zorgt alleen maar voor achteruitgaan en zeker niet voor ontwikkeling. Op financieel gebied kunnen er, een groot deel van de maand, problemen zijn, waardoor je er goed aan doet om jezelf steeds af te vragen of je wel op een zuiver manier bezig bent. Bedenk dat je oogst wat je zaait en daardoor krijgt wat je verdient. Ben je zuiver, dan zal je veel goede zaken op je pad krijgen en uiteindelijk een veel beter leven hebben, dan als je minder zuiver in je handelingen bent. In de tweede week van de maand kun je conflicten tegenkomen met mensen, die jou wel eens egoïstisch vinden. Blijf hier rustig mee omgaan en vraag jezelf af of mensen gelijk hebben. Je voorkomt er een hoop problemen mee als je toegeeft dat je het fout doet. In het laatste deel van de maand zullen er gunstige energieën op je pad komen, waarbij je beter in staat zult zijn juiste stappen te nemen en beslissingen te maken. Zowel financieel als zakelijk komen er goede mogelijkheden aan en is je uitstraling sterk, waardoor er veel minder kans op conflicten is en je je kunt richten op doelen die je jezelf stelt. Je kunt aan het eind van de maand een leuk bericht tegemoet zien.

Mentale en fysieke gezondheid en de Volle Manen in de Ram en de Stier
Je gezondheid zal deze maand met twee invloeden te maken krijgen. Aan de ene kant zal je te maken krijgen met de Zon en Uranus. De energie van Uranus zal versterkt worden door de Zon, waardoor je merkt dat je overgevoelig bent en bepaalde emoties niet onder controle kunt krijgen. Je kunt hierdoor grillig en opstandig zijn. Je intuïtie kan je soms in de steek laten, waardoor je niet altijd weet hoe je je moet gedragen. Mocht je dit ervaren, dan doe je er goed aan meer rust te nemen en gezonder te eten. Wanneer je dit niet doet, zal je minder fit zijn, waardoor je dus minder met je intuïtie opneemt. Het is vooral belangrijk om suiker, zout en vet te minderen. Uranus kan een versterkende werking hebben, om jezelf te zijn, maar wanneer je energie niet goed is, kan deze energie zich tegen je keren. Je kunt soms een angst ervaren, die voor spanningen en onaangename verrassingen kan zorgen. Je kunt dan nerveus worden en hierdoor onberekenbaar in je handelingen zijn. Tracht deze energie onder controle te krijgen door jezelf fit te houden en geregeld te sporten en ook voor ontspanning te zorgen. Gaandeweg de maand zal Uranus positievere energie op je afsturen, als gevolg van de verbinding met Venus. Ook Mercurius zal dan steeds positiever worden. Hierdoor kun je steeds zekerder worden en straal je ook een veel betere energie uit, waardoor mensen het fijn vinden om met je om te gaan. Door je zelfvertrouwen, voel je je gezonder en zit je lekker in je vel. Let op dat Mercurius een groot deel van de maand door de Schorpioen reist en dat geeft kracht om te functioneren. Er is echter ook een invloed van Mars in de Ram, waardoor je je emoties niet altijd even goed onder controle hebt. Deze kan dan zorgen dat je flink wat problemen kunt krijgen en vooral op fysiek gebied.

Rond de 1ste kan de Volle Maan extra versterkt worden en dit kan negatief zijn. De Volle Maan zal in de Ram verschijnen. De dagen hiervoor en na kunnen mensen lichamelijk een langzaam metabolisme hebben. Dit betekent dat eten minder goed verteert en er meer kans is deze dagen aan te komen. Ook moeten we voorzichtig zijn en geen risico’s nemen, omdat eventuele kwetsuren of ziektes moeilijker oplossen. Daarnaast brengt deze maanstand minder goede mentale energie. We kunnen onverklaarbaar humeurig zijn en de mentaliteit van mensen wordt geregeld verslechterd. Er wordt aangeraden de maand relaxt op te starten en vooral te richten op eigen beslommeringen en die van vertrouwde mensen. Op zich zullen veel mensen zich terugtrekken naar mensen in hun eigen kring, waardoor het wel een periode is om tijd met geliefden door te brengen. We zullen nu toch wel toegewijd zijn en aandacht voor elkaar hebben. We doen er goed aan stress te vermijden en de rust op te zoeken. Bijzonder zal zijn dat er deze maand twee Volle Manen zijn. De 2de is 31 oktober in de Stier. Deze wordt Blauwe Maan genoemd. De spirituele betekenis van deze Maan is dat dromen waarheid kunnen worden en je dingen kunt doen, die je in je stoutste dromen niet eens kon doen. Let op dat een Maan in de Stier voor flink wat spanning kan zorgen. Onrust en onzekerheid kunnen ons parten spelen. Er kunnen mensen zijn, die niet zo goed weten wie ze zijn en dit kan rond de periode van de Volle Maan lastig zijn. Ontevreden en jaloers gedrag zijn nu niet ondenkbaar. Fysiek gezien moeten we deze tijd opletten voor virussen en andere ziekmakers. Verkoudheid, griep en natuurlijk covid-19 kunnen ons sterk beïnvloeden. Pas goed op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan namelijk veel invloed op je fysieke gezondheid hebben.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt van half oktober tot begin november retrograde tussen Weegschaal en Schorpioen. Mars tot half november retrograde in de Ram en Uranus tot half januari in de Stier. Neptunus beweegt tot eind november retrograde in de Vissen. Pluto komt rond de 4de uit zijn retrograde beweging in de Steenbok. Venus is niet voor niets de godin van de liefde en zal romantiek en intimiteit brengen. Relaties zullen stabiel zijn en mensen gedragen zich over het algemeen op een lieve, sympathieke wijze. Venus heeft een positieve invloed op mensen en brengt veel liefde uit het verleden terug. Niet elk persoon zal positief reageren. Ben je van jezelf jaloers, dan moet je controle houden. Datzelfde geldt voor andere emoties die mensen parten spelen. Ondanks positieve energie van Venus zullen we alert moeten zijn op negatieve eigenschappen. Er zijn over het algemeen krachtige energieën, die zorgen dat we positief met carrière, relaties, sociale contacten en financiële aspecten bezig zijn. De Zon beweegt tot 21 oktober in de Weegschaal, waardoor we serieus over daden en gedrag nadenken. Sommige mensen kunnen soms besluiteloos zijn en niet weten hoe iets op te lossen. Wel is het een perfecte tijd voor spiritualiteit, natuur en creativiteit. Mercurius zal bijna de hele maand door de Schorpioen reizen en is erg goed voor mentale energie van mensen. Dit kan ondersteunen om na te denken en ons te focussen. Mars, in de Ram, brengt flink wat vuur en maakt bepaalde mensen impulsief en vurig. Venus en de Leeuw brengen hier nuance in aan, omdat deze tot het eind van de maand in de Maagd blijven reizen. Je zintuigen zijn dan sterk als het gaat om het nemen van beslissingen en dit kan tegenhang bieden tegen planeten, die dit verzwakken. Per persoon kan dit anders uitpakken, waarbij sommige mensen beter in staat zijn beslissingen te nemen.

Neptunus in de Vis brengt krachtige energie, die vooral spirituele mensen en mensen die op emotioneel gebied sterk zijn, positiviteit brengen. Mensen die van zichzelf impulsief of intensief in het leven staan, moeten oppassen dat zij dit niet te risicovol doen, omdat er flink wat problemen kunnen ontstaan. Uranus in de Stier zal deze maand vooral voor Aardetekens lastig zijn, omdat deze de neiging geeft routines te veranderen. Aardetekens hebben moeite hiermee om te gaan en dit kan in relaties problemen geven. Vooral als de Zon de 21ste Mercurius gaat vergezellen, kan dit moeilijk uitpakken, omdat mensen moeite hebben hun gemoedstoestand onder controle te houden. Je zult voorzichtig moeten zijn in contact met anderen. Tenslotte is er een waarschuwing als gevolg van een aantal krachtige planetaire invloeden, die de gezondheid van mensen beïnvloeden. Ten 1ste de intense Mars in de vurige Ram, die impulsieve emoties en impulsiviteit brengt. Daardoor hebben mensen de neiging met veiligheid te spelen. Er wordt aangeraden attent te zijn in contact met anderen. De kans op problemen is levensgroot aanwezig en Mars zorgt niet alleen voor conflicten, maar ook voor meer kans op coronavirus, maar ook op SOA als je onveilig vrijt. Kijk uit voor stressvolle situaties, omdat er mensen zijn, die ondoordacht en zelfs arrogant kunnen handelen. Ten 2de zal Saturnus in de Waterman mislukking en onverantwoordelijkheid geven, waardoor er onverwachte tegenslagen zijn. Pluto en Jupiter in Steenbok kunnen beschermende energie bieden aan mensen die verantwoordelijk en sympathiek in het leven staan. Mensen die dit echter niet zijn, kunnen zeer intense problemen krijgen. Heb je hier zelf last van, tracht er dan met mensen over te praten en toom je negatieve gedrag zoveel mogelijk in. Heb je er geen last van, dan moet je wel opletten voor mensen die hier wel problemen mee hebben, omdat zij jou hier lastig mee kunnen vallen.

Loading…
Share This