Maandhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Augustus 2020

Algemeen
Saturnus in de Steenbok maakt de Stier nog steeds rationeler. Retrograde planeten zijn er deze maand nog en die zorgen dat je nog met het verleden bezig bent. Als gevolg van de Zon in de Leeuw, die een verbinding vormt met de kritische Uranus in jouw teken, begin je de maand wisselvallig. Daardoor kun je weinig met logica en zullen er situaties zijn, die flink stressvol zijn. Je doet er verstandig aan je rust even te pakken. Misschien heb je niet eens behoefte om er op uit te gaan. Je bent nuchter en hebt weinig ambities. Vanaf de 3de gaat dit veranderen en zal je tot de 15de vrolijk en juist zeer actief zijn, omdat de Zon dan dominant is. Ook worden je zintuigen sterk geprikkeld en zal de Volle Maan in de Waterman je eigenzinnige karakter naar voren brengen. Je hebt veel behoefte om jezelf uit te drukken en je mening te verkondigen. Deze is niet altijd gangbaar en je kunt er dan ook wel eens conflicten door krijgen. Over het algemeen is het echter een interessante periode, waarin er veel kan gebeuren. Financieel is de periode van de 7de t/m de 9de erg gunstig en je hebt dan een sterke intuïtie om de juiste dingen te doen.

Dit komt vooral omdat Venus deze periode in de Kreeft binnenkomt. Je hebt de neiging leuke dingen voor je partner en familie te doen. Daardoor ben je gericht op een comfortabel leven met veel activiteiten en het kopen van dingen om jezelf en anderen te verblijden. Pas op dat Venus je humeur kan verpesten als de gevoelens van anderen niet positief zijn. Je bent nu eenmaal iemand die het belangrijk vindt dat mensen zich goed voelen en dit kan jou negatief beroeren. Van de 10de t/m de 16de zal je serieuze dingen meer loslaten en ga je gewoon even genieten. De excentrieke Uranus zal van de 15de tot eind december retrograde in jouw teken reizen. Dit is een gunstige energie om jezelf te ontdekken en dingen aan te gaan pakken. Je neemt bepaalde besluiten onder de loep en kunt bepaalde dingen terugdraaien. Er wordt echter aangeraden om dit stapje voor stapje te doen. Natuurlijk gebeuren er dingen die je niet in de hand hebt, maar jij bent wel krachtig in het handelen hiernaar. De 19de t/m de 24ste kunnen er wat problemen optreden, niet alleen bij jou, maar ook bij mensen in je omgeving. Liefde overwint alles, maar is je liefdesleven niet gunstig of ben je single, dan zal het moeilijker zijn. Je doet er verstandig aan vertrouwde mensen advies te vragen. Na de 25ste maak je positieve dagen mee, waardoor je weer volop kunt genieten

Liefde en relaties
Met Venus eerst in de Tweeling en Mars in de Ram is het een prima start van de Maand. Daarnaast zal ook de Zon in de Leeuw veel vuur bieden. De Volle Maan in de Waterman kan jou soms wat eenkennig maken. Er komen aspecten bij jou naar buiten die andere mensen niet altijd herkennen en dit geeft dan een bijzondere teint aan je leven. Singles hebben deze periode veel drang mensen en het avontuur op te zoeken. Let in een relatie op, dat je soms wat te benauwend kunt handelen en een partner zich hierdoor beperkt kan voelen. Hoe moeilijk jij het ook vindt, het is belangrijk dat je een partner ruimte geeft om zichzelf te zijn. Aan de andere kant moet jij jezelf afvragen of iemand, waar jij die neiging bij hebt, wel bij je past. Singles kunnen bij nieuwe mensen gelijk al de stekker er uittrekken als ze iemand ontmoeten. Voor gebonden mensen zal dit moeilijker zijn. Met name tot de 24ste zullen deze gedachten bij je zijn en heb je de neiging een relatie, die minder goed verloopt, te beëindigen. Dit kan overigens ook een contact met vrienden zijn. De eerste dagen heb je behoefte aan aandacht van een partner, familie of vrienden, wat komt, omdat Mercurius dan door de Kreeft reist, wat veel emoties met zich meebrengt. Mercurius zal van de 5de tot de 20ste door de sympathieke, vurige Leeuw, reizen. Dit is voor de liefde een krachtige impuls. Gebonden mensen zullen over het algemeen veel warmte en romantiek delen. Singles maken nu meer kans op een nieuwe partner of om een bestaande vriendschap uit te breiden. Stieren zijn nu erg vrolijk en enthousiast en dit trekt mensen aan, waardoor er ook veel kans is op nieuwe vrienden.

Mars in de Ram en Jupiter in de Steenbok staan tegenover elkaar. Aan de ene kant brengt dit geluk en ambities, maar je bent toch wel eens geneigd om je op iets te storten, wat niet verstandig is. Je zult deze maand op moeten letten dat er teleurstellingen ontstaan als iets niet gaat zoals je wilt. Over het algemeen zal je t/m de 14de een prima tijd meemaken en is er veel ruimte voor positiviteit. De 15de t/m de 17de kunnen er mensen uit het verleden op je pad komen. Singles kunnen hierbij gevoelens ontwikkelen, waardoor er zeker mogelijkheden zijn om hier iets mee te doen. Let wel op dat je niet weer dezelfde fouten gaat maken. Merk je aan jezelf dat bepaalde gevoelens terugkomen, die niet zo positief zijn, dan kun je er maar beter niet op ingaan. Gebonden mensen moeten helemaal opletten dat ze niet met intriges te maken krijgen. De 17de en de 18de zijn overigens prima dagen voor singles om een nieuwe partner te ontmoeten. De 19de t/m de 26ste is een wisselvallige periode waarbij er aangeraden wordt om niets te doen, waarvan je intuïtie zegt dat het niet goed voelt. Met name de overgang van de Zon naar de Maagd is hier de reden voor. Je denkt nu veel na en wilt alles ordelijk en doelmatig aanpakken. Aan de andere kant zal Mars in de Ram je passie versterken en wil je juist veel opwinding en avontuur in je leven. Heb je belangrijke plannen of moet je beslissingen nemen als het om de liefde gaat, doe dit dan bij voorkeur de 28ste of 29ste. De laatste dagen zijn op romantisch gebied zeer fijn en warm.

Carrière en zakelijkheden
Er wordt aangeraden zeer voorzichtig te zijn bij opstellen van doelen om te ontwikkelen. Er zijn enige hindernissen, die ervoor zorgen dat je belemmerd wordt. Er zijn momenten dat je jezelf afvraagt hoe je door problemen of zware werkzaamheden heen komt. Vooral mensen die onverantwoordelijk bezig zijn geweest, kunnen financiële problemen ondervinden. Het zal belangrijk zijn om te bezuinigen en dat kun je alleen doen met doordacht en geduldig gedrag bij het nemen van beslissingen of afsluiten van contracten. Pas dus op hoe je met zaken omgaat. Kijk wat je kunt besparen en doe vooral geen aankopen zonder dat je hier goed over na hebt gedacht of advies ingewonnen hebt. Impulsiviteit kan dan namelijk voor problemen zorgen. Ondanks spanningen die er zijn, hangt er een goede energie, waardoor je grote delen van de maand prima doorkomt. Het tweede deel van de maand zal je geld aan familie uit moeten geven. Heb je met een zakelijke partner te maken, dan kunnen er problemen zijn, omdat je het moeilijk kunt vinden om samen te werken. Je kunt in de problemen komen, omdat nu alles op jou afkomt.

Is de relatie met een zakelijke partner echter gezond, dan zal deze jouw financieel ondersteunen en juist zorgen voor grotere mogelijkheden. Werk je met familie samen, dan kan er een moeilijke tijd zijn en zal je op moeten letten met de beslissingen die je neemt. Het zal belangrijk zijn geregeld te onderhandelen om bepaalde zaken gedaan te krijgen. Blijf geduldig en druk vooral niet teveel je zin door. Sta je open voor anderen dan zullen ze voor jou open staan en zijn problemen makkelijker op te lossen. Werk je voor een baas, dan moet je opletten dat je niet te pragmatisch optreedt. Je bent korter aangebonden dan gewoonlijk en dit zorgt niet altijd voor een even goede werkhouding van jouw kant. Het is dus belangrijk om sympathiek en empathisch te zijn. Juist op die manier kun je veel bereiken. Je zult in augustus erg perfectionistisch zijn en neemt ook graag de verantwoordelijkheid op je. Doe je dit op een gezonde en open manier, dan zullen collega’s je roemen om je wilskracht en doorzettingsvermogen. Ondanks veel tegenwerkende krachten zal je dan ook in staat zijn om goed te presteren. Het wordt een maand, waarin je sterker uit problemen komt en uiteindelijk de maand redelijk relaxt af kunt sluiten. Hierdoor ben je zo relaxt en uitgerust dat je september waarschijnlijk zeer goed kunt beginnen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben de afgelopen tijd verduisteringen gehad, waardoor mensen de neiging hadden om in opstand te komen. Daarbij zijn veel mensen vertrouwen kwijtgeraakt. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardigheid zoeken. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan het Leeuwenseizoen in met sterke energie, waarbij mensen verschillend denken, maar er ook empathie aanwezig is. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Energie van de Waterman kan eenkennigheid geven, waardoor er de 3de en 4de sociale afstand kan zijn qua onbekenden. Mensen zijn voorzichtig. Deze periode moeten mensen oppassen dat de ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn en er stress kan zijn. Mercurius zal deze maand door drie tekens bewegen, waardoor er verschillende communicatievormen nodig zijn. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen vooral empathisch en kunnen ze zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Van de 5de tot de 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar deze eerlijkheid kan problemen geven. Niet iedereen is er even blij mee en er zijn mogelijkheden dat het vuur van de Leeuw communicatie zal verstoren. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritischer worden en dat kan in een relatie tot conflicten leiden. Venus reist tot de 7de in de Tweeling en dit brengt avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral in de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen veel mensen erg leuk vinden. Heb je een minder goede liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit kan emoties van mensen kwetsbaar maken. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This