Maandhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - April 2021

Algemeen
Tweelingen hoeven zich deze maand weinig zorgen te maken. Je staat stevig in je schoenen en zal je over het algemeen niet al teveel aantrekken van wat er allemaal in de wereld gebeurt. Je bent speels en wilt plezier maken, maar tegelijk mentaal erg relaxt. Pas wel op dat sommige mensen dan denken dat je erg onverschillig bent. Ze kunnen hierdoor irritaties ervaren en ontevreden zijn over het contact dat jij met hen onderhield. Er is namelijk voor veel andere tekens een planetaire energie, die veranderingen zal brengen. Jij staat hier wat buiten en dit kan mensen dus storen. Je doet er dus wel goed aan om familie en vrienden waar mogelijk te helpen, maar niet door jezelf geheel op te offeren. Dan kan jij juist chagrijnig worden. Werk aan wat belangrijk is en tracht balans te vinden tussen jouw eigen belangen en die van anderen. Vooral in de 1ste periode is een gouden middenweg aan te raden. Het is over het algemeen wel een prima maand, maar dan wel als je voldoende fijne mensen om je heen hebt. Er zijn namelijk aanwijzingen dat eenzame Tweelingen depressieve en apathische emoties kunnen voelen. Om jezelf hiertegen te beschermen, is het dus belangrijk om zo nu en dan sympathieke mensen om je heen te hebben, die jou kunnen helpen. Het midden van maand is voor Tweelingen niet de beste tijd om zich eenzaam te voelen. Streef ernaar deel uit te maken van een groot bedrijf, een bevriend team of een groep geliefden. Vertrouw op teamwork met collega's op het werk. Individueel werk zal minder productief zijn en, onder andere, gevaarlijk voor uw geestelijke gezondheid. Op sociaal gebied zal april nog wel eens beginnen met een hoop woorden, maar minder daden. Dit zal vooral onbewust zorgen dat gevoelens negatief geprikkeld worden. Vallen mensen je aan, wees dan zeker van jezelf en ga niet teveel de verdediging in. Wees daadkrachtig en gebruik humor in moeilijke perioden. Familie, relatie of vrienden zullen juist dan naar je toetrekken. In je carrière doe je er goed aan om verstandig en nuchter met je talenten om te gaan. Je kunt dan ontplooien en vooruitgang boeken. Op fysiek gebied doe je er goed aan om geregeld te sporten en actieve hobby’s te doen, maar moet je wel opletten niet teveel te snoepen.

Liefde en relaties
Je hebt deze maand veel behoefte aan passie en hartstocht. De sensualiteit druipt als het ware van je af en mensen kunnen sterk tot je aangetrokken worden.. Hierdoor kun je jezelf heel krachtig voelen, omdat je merkt dat mensen je waarderen. Ook jij zal aangetrokken worden tot anderen, waardoor er mooie, maar ook minder mooie momenten zijn. Mooi momenten als gevolg van de enorme hartstocht en liefde die je kunt voelen. Minder mooi als je een relatie hebt en aangetrokken wordt tot iemand anders. Vindt in dit geval een manier om je eigen partner zo te prikkelen dat jullie samen hartstochtelijke momenten beleven. Mocht je aangetrokken worden tot iemand anders, tracht dan rationeel te blijven en geef er niet aan toe. Je sensuele en eigenwijze inslag kan je anders in de problemen brengen en daar koop je deze maand niet veel voor. Zorg ervoor dat je lusten in bedwang houdt. Singles dienen op te passen dat ze zeer voorzichtig zijn bij het aangaan van seksuele contacten. Ga hier veilig mee om en breng jezelf niet onnodig in de problemen. Tracht tevens een balans te vinden tussen werk en privé. Bedenk dat een combinatie goed mogelijk is, maar dat het belangrijk is om hier goed met je partner of een eventuele nieuwe liefde over te praten. Je voorkomt een hoop misverstanden en stress. Over het algemeen zijn er voldoende energieën om jou communicatief en persoonlijk gebied een sterke kracht te geven. Onder invloed van Venus zal de Tweelingen veel emoties hebben. Over het algemeen zijn deze goed te noemen en zullen ze veel positiviteit brengen. Het is een prima tijd voor nieuwe vrienden of kennissen en huidige contacten kunnen alleen maar beter worden. Ook is het een tijd om geregeld leuke activiteiten met een liefdespartner door te brengen. De 1ste helft van de maand wordt aangeraden om je te richten op jouw geliefden en de sfeer van je huis. Heb je een gezin, dan zal je relatie met hen naar een beter level gebracht worden. Voel je vrij om gevoelens te uiten, omdat dit gewaardeerd zal worden. Het is zelfs een zeer goede maand voor gezinsuitbreiding en vooral halverwege de maand zal de energie het meest positief zijn. Mensen die hier geen ambitie voor hebben, kunnen op andere gebieden met vernieuwing te maken krijgen. Singles doen er het 1ste deel van de maand verstandig aan om actief op zoek te gaan. Het lot is jou zeer gunstig gezind, maar een ontmoeting zal verrassend snel op kunnen treden, waardoor je er nog wel eens van kunt schrikken. Mensen die geen behoefte hebben aan een vaste partner, doen er goed aan om lekker te genieten van spanning en avontuur. Vanaf de Een periode van stabiliteit zal vanaf de 14de ontstaan, als Venus naar de Stier reist. Gebonden mensen genieten van de rust en ontspanning met hun partner. Singles zijn nu veel meer op zoek naar vastigheid en een harmonieuze relatie.

Carrière en zakelijkheden
Voor de Tweeling komt er in april in het huis van de carrière flink wat energie binnen. Je hebt kansen en kunt mogelijkheden afdwingen. Je hebt emoties onder controle en komt empathisch bij mensen over, waarbij je intellectuele vermogen versterkt wordt. Familie is zeer belangrijk voor mensen met een eigen bedrijf. Er zal een positieve planetaire energie hangen, waardoor je op persoonlijk vlak in staat bent om gestelde doelstellingen uit te voeren. Je zult bijna de hele maand keihard werken en gemotiveerd zijn om alles voldoende af te ronden. Het laatste gedeelte van de maand kan de retrograde Pluto echter wel storend werken, omdat de energie emoties verhardt. Hierdoor kun je minder prettige beslissingen nemen en stel je mensen teleur. Blijf sympathiek en tracht open met mensen om te gaan. Vooral het 2de deel van de maand zal geleid worden door je ethische en spirituele talenten en vaardigheden. Hierbij ben je zelfs in staat dingen vrijwillig te doen, zonder dat je daar gelijk iets voor terug wilt. Dit kan nuttig zijn, omdat je hierdoor goodwill op kunt bouwen. Deze kan je in een later stadium van dit jaar gebruiken om er positieve zaken voor terug te krijgen. Wie goed doet, goed ontmoet, is dan je motto. In samenwerking met collega’s en andere zakelijke contacten zal er een sleutelrol voor je liggen. Je bent in staat geschillen aan te pakken en kunt zelfs een goede band krijgen met iemand of een bedrijf dat eerst je concurrent was. Je bent diplomatiek en weet wat je wilt, maar moet altijd wel opletten dat je je niet teveel laat intimideren door dominante mensen. Mochten er bepaalde geschillen zijn, die niet opgelost worden, dan doe je er zeker verstandig aan juridisch advies in te winnen. Mensen die een nieuwe baan zoeken, kunnen een positieve energie op zich af krijgen. Je dient dan echt actief bezig te zijn, omdat er niet zomaar iets nieuws op je pad komt. Er ontstaat een positieve economische omgeving voor jou, waardoor er vacatures vrijkomen die geschikt voor jou kunnen zijn. Op financieel gebied zal vooral na de 14de een verbetering zijn, doordat er mogelijkheden met je inkomen, investeringen en andere financiële zaken komen. Let op dat je niet zomaar advies opvolgt, maar meerdere mensen contacteert als je iets niet zeker weet. Dit kan jou een positieve energie opleveren, waardoor er meer mogelijkheden zijn, dan als je het alleen doet.

Mentale en fysieke gezondheid
De natuur zal zich oprichten, uiteindelijk opbloeien en voor pracht zorgen. We zullen beschermd worden en met grote positieve veranderingen te maken krijgen. De periode naar Pasen begeleidt de Maan ons om alle kracht op te nemen. Er zijn sterke aanwijzingen dat we even moeten doorbijten, maar dat er een periode aan zit te komen dat de mensheid, natuur en wereld een positieve tijd ingaan. Je voelt je krachtig als gevolg van een energetische planetaire invloed. Zowel de Zon als Mercurius bieden je veel energie, waardoor je geen moment stil kunt zitten en actie onderneemt op zowel zakelijk als emotioneel gebied. Daarnaast zal de Maan veel energie bieden, waardoor je het gevoel hebt om van alles te starten om jezelf nieuwe mogelijkheden aan te meten. Let op dat je dit allemaal niet overdrijft, omdat de kans er inzit dat je jezelf opbrandt. Vooral de laatste week zal je energie namelijk een stuk dalen, waardoor je fysieke weerstand af zal nemen. Je doet er goed aan deze tijd meer rust te nemen. Gelukkig word je beschermd, omdat de energie van Saturnus weerstand in de gaten kan houden. Vrouwen die zwanger zijn, dienen op te passen dat zij niet zomaar eten en drinken wat ze willen. Zorg voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Er wordt voor april aangeraden je lichaam veel aandacht te geven door verkoudheid en virussen te voorkomen en dan niet alleen covid-19, maar ook andere ziektemakers. Zorg ervoor dat je symptomen niet veronachtzaamd en gelijk naar een arts gaat om je te laten controleren. Met name de wervelkolom en luchtwegen moeten deze maand in de gaten gehouden worden. Het is belangrijk om je grondig te laten onderzoeken om bepaalde ziektes uit te sluiten. Het element water moet deze maand versterkt worden, wat je kunt doen door meer water te drinken, vaker te douchen of in bad te gaan of meer te zwemmen. Je zult merken dat je vitaler wordt en dat je zowel mentaal als fysiek gezonder kunt zijn. De Tweeling vrouw doet er goed aan zich uiterlijk te laten verzorgen, omdat ze met een nieuw kapsel en mooie uitstraling veel positieve reacties krijgt, waardoor ze mentaal sterker wordt. Ze moet er voor zorgen dat ze voldoende eet. Ze heeft de neiging te weinig te eten. De Tweeling man moet heel erg voorzichtig zijn om mentaal niet gekwetst te worden en fysiek niet teveel risico te nemen. Het zal belangrijk zijn in de ochtend te wandelen of te joggen of extra oefeningen te doen.

Tegenstellingen vanuit de Maan zullen verwarring, maar ook een ontwaking geven
De periode van de Nieuwe Maan van 12 april om 04:32 naar de Volle Maan van 27 april om 05:33 kenmerkt zich door een gigantische kracht, omdat we met een Supermaan te maken krijgen. We kunnen vermoeidheid uit de vorige periode overgaan tot een zeer krachtige energie. Hierbij kunnen er inspiratie en opwinding ontstaan, die ons een intens positief gevoel kunnen geven. Deze twee weken zal ook Pluto een sterke energie brengen en een geheimzinnige gloed geven die emoties versterkt. Let op dat de kracht zo groot zal zijn, dat eb en vloed intenser zijn en wij als mens ook sterk aangetrokken worden. Ook wij bestaan voor een groot deel uit water en zullen dit ook zeker merken. Daarbij zal de Volle Maan door de intense Schorpioen reizen en ook dit brengt heel wat mysterie en spiritualiteit met zich mee. Het kan een tijd zijn, waarin we te maken krijgen met mysterieuze invloeden, geheimen en hogere krachten die over de wereld rondwaren. Dit kan een verrassende invloed op wereldleiders hebben en er kan zelfs een vreedzame energie vanaf komen. Er kan echter ook een trilling over de Aarde trekken, waardoor er meer kans op rampen kan zijn. Op persoonlijk gebied kunnen we te maken krijgen met de ruimte om onszelf te erkennen en vertrouwen in onszelf te hebben. Veel mensen kunnen nu een diepe en passionele energie ervaren, waarbij er een sterk verlangen is naar vrijheid, romantiek en erotiek. Waar een positieve kracht is, zal echter ook de universele wet van de dynamische balans gelden en kan het negatieve sterk naar voren komen. Pluto en Mars kunnen namelijk ook strenge energie brengen en vooral vlak voor, tijdens en vlak na de periode van de Volle Maan. Er zal dan ook een zeer sterke tweedeling in de maatschappij zijn, waarbij we geregeld heen en weer geslingerd worden tussen links en rechts, goed en slecht, warm en koud, nuchter en emotioneel en nog meer tegenstellingen. Pluto in de Steenbok kan flink wat kou in harten brengen en Mars in de Kreeft meer hitte en passie in emoties. Trauma’s uit het verleden kunnen ons parten spelen, maar er zijn ook mooie momenten. Bijzonder aan deze Volle Maan zijn de vibrerende krachten die er los kunnen komen, door de oppositie met Uranus. Deze kan ons verwarren, maar ook laten ontwaken. We zullen meer in staat zijn los te komen van het moeilijke jaar dat achter ons ligt.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Alle planeten, behalve Pluto die een retrograde beweging gaat maken, zullen met directe beweging door de hemel reizen. Of we nou wel of niet met corona te maken hebben, er is vooruitgang te boeken. We zullen ons als mens niet meer zoveel laten tegenhouden. Overal kunnen er dingen gebeuren, die zorgen dat onze maatschappij zo mogelijk open zal gaan. We moeten nog steeds voorzichtig zijn, maar kunnen ons meer veroorloven. Gedurende de hele maand zal de Maan invloed hebben en zoals we zeiden vooral vanaf de 12de. April start met Venus in Ram ‘achter’ de Zon, waardoor we deze planeet niet waarnemen en in de onderwereld is. Daardoor kunnen we veel loslaten van het verleden, waardoor problemen op de achtergrond komen te liggen. Dit gaat vooral over grote problemen die ons leven beïnvloeden, maar alledaagse problemen gaan natuurlijk wel door. De Zon en Venus in Ram worden gezien als krachten om het leven te zuiveren. Hierbij doen we er goed aan de krachten te gebruiken om nuttige dingen voor onze ontwikkeling te doen. Mercurius zal deze maand efficiënt reizen. De planeet begint in de Vissen, waardoor romantiek, sensitiviteit en romantiek belangrijk voor mensen kunnen zijn. De 3de reist de planeet naar de Ram en zal t/m de 18de zorgen voor vuur, actie, maar ook veel scherpte onder mensen. We doen er goed aan op woorden en daden te letten en niet te impulsief en assertief te zijn.

De 19de verhuist Mercurius naar de Stier. Dit is een tijd, waarin mensen veel nadenken over het verleden en hoe ze veilig de toekomst in kunnen. Venus beweegt halverwege de maand richting de Stier, waardoor we veel liefde en warmte ervaren. We voelen ons meestal erg fijn en kunnen genieten van al het moois in de natuur en sociale contacten. De Zon volgt de 19de Mercurius naar de Stier en zal Venus en Uranus gezelschap houden. Het is uniek als vier hemellichamen in één teken staan, omdat de energie dan extra sterk is. In aanwezigheid van Uranus kunnen mensen opstandig worden. Ze willen er op uittrekken en leuke dingen doen, maar als dit door maatregelen niet kan, zijn er mensen die er fel tegen zullen ageren. We raden mensen aan hier paal en perk aan te stellen. Protesteren is een groot recht, maar zal meer nut hebben als dit op een sympathieke wijze gebeurt. Mars brengt een groot deel van de maand door in de speelse Tweeling en dit zal t/m de 22ste gericht zijn op activiteiten en leuke contacten met mensen waar we van houden. Vanaf de 23ste reist Mars naar de Kreeft en dit geeft dwingende energie om te bereiken wat we willen, maar dan kunnen mensen tegenover elkaar staan. Zelfs mensen die normaal gesproken niet overtuigend zijn, kunnen dit nu wel zijn. Het is een periode, waarbij we bewust worden welke gevoelens ons het meest raken. Pas op dat er onbewuste storende emoties uit het verleden kunnen zijn.

Voordeel van Mars is dat deze ons als een soort schild beschermt en veel schadelijke energie absorbeert. Daarbij zal er een sterke verbinding zijn tussen Mars en Mercurius en zal de Maan geregeld bescherming bieden. We noemden al eerder de kracht van de Maan en deze zal nog meer versterkt worden door andere kosmische invloeden. We noemden Pluto, Mars en Uranus, maar Saturnus, Jupiter en Neptunus brengen, vanuit een heliocentrisch knooppunt, ook krachten. Neptunus veroorzaakt verwarring vanuit gedachten, die er helemaal niet zijn. Mensen kunnen soms dingen beweren, vanuit argumenten die niet na te trekken zijn. Dit kan vanuit onwetendheid komen, maar ook vanuit duistere energie, die ons beïnvloedt tot het maken van onverantwoorde keuzes. Saturnus zal een positieve kracht brengen, waardoor mensen zeer ambitieus kunnen zijn. Jupiter zal een versterkende werking op andere krachten hebben en dit kan dus soms goed uitpakken, maar soms ook negatieve krachten brengen. Wat en hoe dit ook gebeurt, hangt af van hoe wij ermee omgaan. Hoe goed een energie ook is, ga jij er negatief mee om, dan zal deze voor ellende zorgen en andersom geldt hetzelfde met negatieve energie, waar we weer positief mee omgaan. Luisteren we naar intuïtie en blijven we verantwoord en sensitief naar mensen of situaties, dan kunnen we prima momenten meemaken en zijn we in staat om een nieuwe periode van ons leven in te gaan.

Loading…
Share This