Maandhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Augustus 2020


Algemeen

Er zijn gunstige energieën die zorgen dat je veel kunt bereiken. Er is de 1ste week een Volle Maan in de Waterman, waardoor je bereid bent mensen te ondersteunen. Je bent sympathiek en effectief bij dingen die je doet. Ook kan de energie van de Maan jou prikkelen om samen te werken. Het is dan ook een prima periode om gezamenlijk problemen aan te pakken. Werk je zelfstandig, dan zal je tot de 7de relaxt bezig zijn en alles afmaken wat er is blijven liggen. Ook huidige taken kunnen probleemloos afgewerkt worden. Je doet alles op je eigen manier en dat kan eigenzinnig bij anderen overkomen. Toch zal alles prima op zijn pootjes terechtkomen als je maar wel oude taken afrondt, voor je met nieuwe aan de slag gaat. Deze periode zal jouw thuisplaneet Mercurius t/m de 20ste in de charmante Leeuw bewegen. Na de 7de zal je wat gas terugnemen, maar deze energie zal er wel voor je zijn. Je bent creatief en charismatisch en dwingt hiermee af dat anderen jou helpen om doelen te bereiken. Pas op mensen die jouw benadering niet fijn vinden en negatief op je reageren. Je doet er verstandig aan mensen te laten zien wat je denkt en voelt, zodat ze weten wat ze aan je hebben. Dat kan een hoop kou uit de lucht nemen.

De 10de en 11de ben je communicatief ingesteld en wil je veel over huidige gebeurtenissen praten. Van de 12de tot de 17de zal dit anders zijn en heb je de neiging achteruit te gaan. Je bent dan wat meer gesloten. Met name de retrograde beweging, die de innovatieve Uranus de komende maanden in de nuchtere Stier gaat maken, zorgt dat veel mensen in staat zijn hun leven te analyseren. Er kunnen onverwachte veranderingen zijn en je kunt hier wat uit balans door komen. Uiteindelijk weet je hier wel controle over te krijgen. Omdat deze energie maanden invloed houdt, wordt er aangeraden voorzichtig met dingen om te gaan en vooral als het grote veranderingen zijn. Let de 17de t/m de 22ste op voor conflicten, die het gevolg lijken te zijn van Mercurius die deze periode naar de verantwoordelijke Maagd reist. Beter kun je geen gevoelige onderwerpen bespreken met vrienden of familie. Niet iedereen kan jouw mening waarderen en soms kun je deze beter voor je houden. Zorg er in ieder geval voor dat je niet onverschillig overkomt. Je hebt wel eens de neiging om dingen met humor af te doen, maar dat is niet verstandig. Van de 23ste t/m de 27ste zal een zorgeloze periode zijn, waarbij je beslissingen makkelijk kunt maken. Daarna moet je er juist mee oppassen dat je niet te snel gaat bij veranderingen en belangrijke andere besluiten.

Liefde en relaties
Gelijk al de 1ste dagen wordt de toon gezet en die is over het algemeen positief. In principe zal je t/m de 15de een fijne periode kennen. Je kunt met de meeste mensen opschieten, omdat jij iemand bent die altijd respect heeft voor mensen, zelfs als ze heel anders dan jij denken. Je vindt het fijn om te discussiëren, maar niet tot het gaatje. De eerste twee dagen zijn voor de romantiek zeer fijn en ook de 3de en 4de kan je prima in het leven staan. Veel mensen zien jou als de ideale partner, vriend of familielid. Heb je een relatie, dan is dit de perfecte periode om deze nieuwe leven in te blazen en leuke activiteiten te plannen. Er kunnen leuke gebaren van je partner zijn, die je ontroeren en het gevoel geven dat je gewaardeerd wordt. Heb je plannen om iets leuks te doen, dan is de periode van de 10de t/m de 12de geschikt. Ga je nu dus niet verstoppen, maar zoek mensen op. Pas op dat je soms wel eens onzeker kunt zijn. Ook moet je voorzichtig blijven als gevolg van corona. Vanaf de 12de is er goede energie voor sociale contacten en om vriendschappen meer aandacht te geven. Singles kunnen de 16de t/m de 18de spannende dingen meemaken. Trek er deze dagen op uit en zoek spanning op. Je zult niets bereiken als je thuis blijft zitten. Van de 21ste t/m de 26ste zal je wat meer in je schulp keren. Je hebt minder behoefte er op uit te trekken en houdt er meer van om in intieme sfeer te zijn met geliefde, familie of vrienden. Vanaf de 27ste zal het avontuur weer terug in je leven komen en wil je weer mensen ontmoeten.

Singles kunnen, zonder dat zij er naar op zoek zijn, iemand tegenkomen waar liefde uit voort kan komen. Deze kan je tegenkomen in een omgeving, waar je wellicht niet eerder mee bezig bent geweest. Het kan iemand zijn uit een geheel andere leeftijdscategorie. Er kan snel een relatie uit voortkomen, maar er wordt aangeraden voorzichtig te zijn en niet te snel te gaan. Ook mensen die ouder of gescheiden zijn, kunnen de liefde op hun pad zien liggen. Mensen vinden het vooral fijn dat je aan de ene kant erg volwassen bent, maar geregeld ook speels bent. Je vindt het erg belangrijk dat mensen speels zijn, maar houdt er wel van dat ze verantwoord leven. Dit is jouw voornaamste eis naar een nieuw partner. Je wilt niet teveel verplichtingen opgelegd krijgen en zal ook niet gelijk allerlei vastomlijnde afspraken willen maken. Je doet er goed aan te bekijken of een nieuwe persoon hier mee om kan gaan. Vraag je wel af of jij er zelf ook mee om kan gaan als de ander vrijheid wil. In een vaste relatie kun je wispelturig zijn en is de relatie afhankelijk van de manier waarop je partner met jou omgaat. Is deze te dominant, dan kun je er moeilijk mee omgaan en kunt zelfs de neiging hebben om de relatie te verbreken. De kans op grote meningsverschillen zal vooral het laatste deel van de maand groot zijn. Je dient wel te bedenken dat een relatie altijd verantwoordelijkheden met zich meebrengt en dat je daar niet te veel in door moet slaan. Je kunt eigenwijs zijn en graag je eigen gang gaan, maar zult ook je volwassen kant moeten laten zien en je aanpassen. Daarbij zal het gras in de tuin van de buren niet groener zijn. Tel de positieve kanten en je zult zien dat je tevreden kunt zijn. Het wordt een maand, waarin je hard aan relaties moet werken. Over het algemeen zal je betrouwbare, stabiele en intellectuele kant vanzelf naar boven komen.

Carrière en zakelijkheden
Het kan een zeer goede maand zijn voor zakelijke en financiële kwesties, maar ook mensen die in een andere setting werken, zullen prima functioneren. Je bent prima in staat op verantwoorde manier met je werk bezig te zijn en collega’s zullen je zeer serieus nemen. Het is dan ook belangrijk open te staan voor de mening en gevoelens van anderen, omdat je op die manier veel kunt bereiken. Ga je mensen teveel pushen en onder druk zetten met dingen die jij wilt, dan zullen mensen dit niet waarderen en kunnen er problemen zijn. Je bent deze maand vooral sterk als je moet samenwerken met mensen die intellectueel op één lijn met jou zitten of mensen waar je beroepsmatig heel veel respect voor hebt. Doordat mensen je serieus nemen, voel je veel vertrouwen. Daardoor durf je goed te handelen en weet je prima hoe je contracten af moet sluiten of hoe je met juridische zaken om moet gaan. Let op dat je moeite kunt hebben met mensen die zich boven je plaatsen of mensen waar jij geen of weinig respect voor hebt. De Tweeling is iemand die innerlijk een bepaalde onzekerheid heeft. Daar kan je deze maand wel last van hebben en dit is dan ook een barrière die je zult moeten nemen. Blijf in jezelf geloven, dan zal je er prima doorheen komen en ben je in staat mensen te imponeren met je enthousiaste en ambitieuze manier van werken.

Heb je een eigen bedrijf dan ben je in staat zeer goed om je heen te kijken wat mensen of bedrijven jou te bieden hebben. Je kunt jezelf goed verkopen en je reputatie kan hierdoor sterk stijgen. Het is belangrijk om constant in de gaten te houden hoe je jezelf zou kunnen ontwikkelen. Wees niet eigenwijs om advies en ondersteuning van anderen te vragen en sta open voor hun meningen en suggesties. Veel Tweelingen zijn in staat promotie af te dwingen, door hun speelse en intellectuele gedrag. Er zijn zelfs mogelijkheden om een nieuwe carrière te bewerkstelligen. Mensen die werkeloos zijn, kunnen hierdoor goede kansen maken op een nieuwe baan. Wel wordt aangeraden om de lat niet te hoog te leggen en soms ook met iets minder genoegen te nemen. Er zijn aanwijzingen dat je dan makkelijker een baan vindt, omdat tevredenheid uiteindelijk meer op zal leveren. Soms moet je tevreden zijn met een mindere baan dan je eigenlijk in gedachten hebt, omdat deze de mogelijkheid geeft om op een later tijdstip dan een nieuwe aanbieding te krijgen. Op financieel en zakelijk gebied heb je deze maand een sterke intuïtie, waardoor je de goede dingen op het juiste moment kunt doen. Hierdoor kan je zolang je naar je gevoel luistert investeringen doen waar winst uit te halen is. Ook zijn er dan meer mogelijkheden om je inkomen blijvend te vergroten. Je kunt zelfs meer risico’s nemen, maar blijf wel nadenken en wees niet impulsief.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben de afgelopen tijd verduisteringen gehad, waardoor mensen de neiging hadden om in opstand te komen. Daarbij zijn veel mensen vertrouwen kwijtgeraakt. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardigheid zoeken. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan het Leeuwenseizoen in met sterke energie, waarbij mensen verschillend denken, maar er ook empathie aanwezig is. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Energie van de Waterman kan eenkennigheid geven, waardoor er de 3de en 4de sociale afstand kan zijn qua onbekenden. Mensen zijn voorzichtig. Deze periode moeten mensen oppassen dat de ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn en er stress kan zijn. Mercurius zal deze maand door drie tekens bewegen, waardoor er verschillende communicatievormen nodig zijn. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen vooral empathisch en kunnen ze zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Van de 5de tot de 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar deze eerlijkheid kan problemen geven. Niet iedereen is er even blij mee en er zijn mogelijkheden dat het vuur van de Leeuw communicatie zal verstoren. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritischer worden en dat kan in een relatie tot conflicten leiden. Venus reist tot de 7de in de Tweeling en dit brengt avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral in de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen veel mensen erg leuk vinden. Heb je een minder goede liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit kan emoties van mensen kwetsbaar maken. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This