Maandhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Oktober 2022

Algemeen
Tot de 28ste zal Jupiter de voorkeur blijven geven aan je initiatieven om toekomst open te houden voor veranderingen en andere mogelijkheden om je prettig te voelen. Maak hier gebruik van om je te richten op projecten, waar jij fijne gevoelens van krijgt. Mercurius geeft jou een interessante en aantrekkelijke uitstraling, waardoor je vooral de eerste dagen en in het midden van de maand een magnetische invloed op anderen hebt. Wees je er wel van bewust dat je mensen niet gaat overtuigen van de dingen die jij graag wilt, maar mensen moet enthousiasmeren om het avontuur aan te gaan. Jouw heersende planeet Mercurius zal tot de 11de voorwaarts in de Maagd bewegen. Deze combinatie is voor de Tweeling nou niet bepaald heel erg gunstig. Hierdoor zal deze beweging voor storingen zorgen, waarbij je minder snel handelt en communicatief minder open bent. Je kunt vooral in je werk wel eens problemen tegenkomen, die vooral komen, omdat je anderen wel eens verkeerd begrijpen. Ze kunnen zich dan aan je storen en vooral de eerste tien dagen kunnen er momenten van onvrede zijn. Er zijn aanwijzingen dat deze voor conflicten kunnen zorgen. Deze negatieve invloed kan zelfs voor gezondheidsproblemen zorgen en die kan je maar beter voorkomen. De kans dat je fysieke weerstand dan verzwakt, is zeker geen sinecure en kan zorgen dat je niet alleen fysiek in de problemen komt, maar ook op andere gebieden. Er is in deze eerste periode van de maand ook een zeer positieve kracht te bespeuren, waarbij je ondersteund wordt door de Volle Maan van de 9de, die door de Ram reist. Door deze kracht wordt aangeraden om vooral goed na te denken en ook te zien hoe waardevol mensen in je omgeving kunnen zijn. Hierdoor ben je beter bestand tegen de energie van Mercurius in Maagd. Je kunt meer geduld opbrengen, waardoor je leven er heel anders uitziet en de Maan jou een heel fijn gevoel kan geven. Je moet er wel heel erg hard voor werken, maar de vooruitzichten zijn dan dat jij de doelen weet te bereiken die je voor ogen hebt. Je ziet goed wat praktisch te gebruiken is en datgene wat er verstoring in aan kan brengen. Wanneer je deze positieve energie op een goede manier gebruikt, zal je goed met mensen omgaan en krijg je hier fijne energie voor terug. Je hebt dan ook veel meer zelfvertrouwen en straalt een positieve energie uit.

Vanaf de 11de zal Mercurius een minder uitgebalanceerde energie brengen, omdat deze naar de Weegschaal reist, waardoor je nog wel eens wat emoties ervaart, die stress brengen. Houd in de gaten dat je wel degelijk goede mogelijkheden krijgt, maar dat je door de negatieve energie er niet altijd plezier aan kunt beleven. Je wilt het liefst bij werk weglopen, maar weet dat dit niet kan en het niet nodig is, omdat je goede kansen krijgt. Kijk naar het positieve in je leven, dan zal je in staat zijn vanzelf wel het positieve van het leven op te pakken. Vriendschappen kunnen deze periode onder druk staan. Er wordt aangeraden jezelf streng toe te spreken, voldoende te slapen en geregeld te eten. Je zult geduld moeten hebben en dat is iets waar je normaal gesproken moeite mee hebt. Toch zal je merken dat je dat nu veel beter opbrengt. Je doet er verstandig aan voldoende te bewegen, de natuur in te trekken, te sporten en op te passen met wat je eet. Neem lichte maaltijden en gebruik minder vet en suiker, omdat deze je uiteindelijk vermoeid maken. Doe je dit op een goede manier dan kun je negatieve invloeden beperken en minder problemen hebben. Vanaf de 22ste zal de energie in zijn geheel een stuk positiever worden, omdat de Zon en Venus richting de Schorpioen reizen om daar de 24ste aan te komen. Deze energie zorgt ervoor dat je productief en efficiënt bent, waardoor je in staat bent om achterstallig werk in te halen en eventuele problemen op te lossen. Dit doe je vooral door je leven te organiseren door meer structuur en orde aan te brengen. Misschien moet je wel wat vrije tijd opofferen, maar dit zal je niet heel erg vinden, omdat je ambities hebt. De 25ste zal de gedeeltelijke zonsverduistering tezamen met de Nieuwe Maan zorgen dat je nog wel eens wat wisselvallig wordt. De verduistering komt namelijk in de Schorpioen en naast Venus. Je zult nu in staat moeten zijn om hier wel een weg in te vinden. Lukt dit, dan kan je zowel in je sociale, je liefdes en je zakelijke leven veel mooie momenten krijgen. Je bent dan in staat om bepaalde problemen achter je te laten en je te bevrijden van eventuele mentale of sociale kwesties die jouw ontwikkeling tegenhouden. Mars zal het laatste deel van de maand ambitie en vasthoudendheid versterken. Ondanks de positieve energie moet je oppassen dat niet te heftig te reageren. In je werk kun je doordraven, maar in een relatie kun je te hard van stapel lopen, waardoor je partner je niet altijd volgt. Dit geeft misverstanden, blijf dus oppassen omdat je nu anders toch nog in de problemen komt.

Liefde, relaties en sociale contacten
Je kunt deze maand zeer gelukkig en vastbesloten zijn om te krijgen wat je wilt. In de liefde ben je zeer aantrekkelijk en kan je erg direct zijn. Je zult er niet om heendraaien om degenen van wie je houdt en degenen die je nodig hebt te verleiden. Maar zorg ervoor dat je op zijn minst oprecht bent als je anderen loyaal wilt houden. Je zult vooral de eerste dagen en het midden van de maand een magnetische invloed op anderen hebben. Gebonden mensen kunnen een enorme kracht voelen om hun partner te verleiden en ze ook zeker aan zich te binden. Je bent welbespraakt en in staat andere mensen duidelijk te maken dat je van ze houdt en nodig hebt. Singles kunnen genieten van een zeer sterke populariteit in je sociale leven en bij je familie en vrienden. Dit is een goed teken dat er veel mogelijk is en dat jij je aantrekkelijke aard kunt gebruiken om het leven mooi te houden. Met name het begin van de maand ervaar je minder liefde. In een relatie besteed je meer tijd aan werk of eigen dingen, terwijl je je partner minder aandacht geeft. Tracht hier balans in aan te brengen. Het zou jammer zijn als je hierdoor afstand creëert. Ook bij vriendschappen dien je daarvoor op te passen en doe je er goed aan anderen duidelijk te maken dat je wat meer tijd voor jezelf nodig hebt. Je zult merken dat er dingen in je leven niet altijd goed gaan en weet niet altijd waarom dit is. Als je tracht geduld te bewaren, zal je merken dat het gaandeweg een stuk beter zal gaan, waardoor je op sociaal gebied steeds lekkerder in je vel komt te zitten. Hierdoor zal je merken dat de eerste dagen misschien wel minder goed gingen, maar dat je vanaf de 2de week meer energie voelt om controle over jezelf te krijgen. Hierdoor zullen er veel meer dingen goed gaan en zal je vanaf de 23ste weinig negatieve energie meer ervaren. Venus zal positieve energie op je afsturen, versterkt door de energie van de Zon. Hierdoor kan je charmant en warm overkomen en schiet je beter met anderen op. Een relatie zal weer een stuk beter verlopen en ook vriendschappen bieden in deze periode weer veel meer, waardoor er leuke activiteiten gepland kunnen worden en afspraken meestal gezellig verlopen. Als single kun je in deze periode het gevoel krijgen dat je iemand van vroeger mist en wellicht kun je er iets aan doen om mensen, die je een tijd niet gezien hebt, weer eens op te zoeken. Let aan het eind van de maand wel op, dat je soms teveel energie hebt, waardoor je jezelf niet altijd even goed onder controle hebt. Hierdoor kun je je soms als een tornado gedragen, waardoor mensen je niet altijd kunnen volgen. Als single kun je frustraties ervaren, omdat je niet de juiste persoon weet te vinden. Let op dat je niet te angstvallig bezig gaat om afspraken te maken. Je kunt dan mensen tegenkomen, maar of daar dan de juiste persoon bij zit, is de vraag. Tracht geduld op te brengen, dan komt het goed.

Carrière en zakelijkheden
Je vindt het erg moeilijk om in de eerste week van de maand je hoofd koel te houden. Je kunt jezelf niet altijd even goed uitdrukken en kunt hierdoor net de verkeerde dingen doen of zeggen. Misschien is het verstandig om in deze periode soms een vrije dag op te nemen en je werk even helemaal weg te leggen. Je kunt je dan beter richten op het bereiden van een gezonde maaltijd of lekker de natuur in te trekken. Soms kan het ook fijn zijn om jezelf even helemaal in een sport te geven. Je kunt frustraties er dan beter uitgooien, waardoor je naar andere mensen toe een stuk relaxter reageert en er minder kans op conflicten en onvrede is. Zorg er voor dat je het hoofd koel houdt en beperk zoveel mogelijk het risico op misverstanden. Mocht je iets met collega’s of andere zakelijke partners bespreken, bereid je dan extra goed voor en weeg van tevoren alle positieve en negatieve punten af. Met name de eerste twee weken kunnen extra gespannen zijn. Daarna zal het langzamerhand beter gaan en de laatste weken zullen prima verlopen. Dit komt aan de ene kant door een warme en sensitieve straling die je ervaart en aan de andere kant de ervaring van een krachtige en actieve energie. Hierdoor kun je veel aan en ben je heel efficiënt en adequaat met werk en de omgang met zakelijke partners. Je kunt beter organiseren en mensen zullen weer langzamerhand het beeld krijgen van wie je werkelijk bent, namelijk een optimistische en warme persoonlijkheid. Een single kan in deze periode verliefd raken op een zakelijk contact, maar dient er wel voor op te passen dat hier veel haken en ogen aan kunnen zitten. Let op dat je aan het eind van de maand teveel energie kunt hebben. Daardoor kan je nog wel eens overdrijven bij dingen die je doet. Pas hiervoor op, omdat mensen je dan heel erg moeilijk kunnen volgen.

Mentale en fysieke gezondheid
Je zult je gezondheid deze maand goed in de gaten moeten houden. Door de retrograde beweging die Mercurius vorige maand maakte, kon je nog wel eens fysiek kwetsbaar zijn voor negatieve invloed van buitenaf. Hierdoor moest je oppassen voor omgevingen, die onhygiënisch waren en voor mensen die besmettelijke ziektes meedragen. Heb je hier te weinig op gelet, dan kunnen vooral luchtwegen deze maand kwetsbaar zijn. Het kan geen kwaad om deze maand dan ook wat extra beschermende middelen te gebruiken in de vorm van groente, fruit en eventueel ook multivitaminen. Een extra eitje en wat extra zuivel kan geen kwaad en biedt extra energie om je te wapenen. Zorg ervoor dat je voldoende gezonde lucht tot je neemt en jezelf in conditie houdt door te sporten of in ieder geval lekker te bewegen. Ook mentaal dien je op te passen dat een negatieve planetaire invloed voor mentale spanningen kan zorgen. Tweelingen kunnen ziek worden door emotionele spanningen, waardoor het een extra waarschuwing is om jezelf rustig te houden. Ten tijde van spanningen doe je er verstandig aan geduld te bewaren. Aan het eind van de maand zal de energie van Mercurius minder prominent aanwezig zijn en nemen De Zon, Venus en Mars het latje over. Je wordt zowel fysiek als mentaal een stuk fitter en bent minder kwetsbaar voor omgevingsfactoren. Dit zal een uitstekende periode zijn je gezondheid te verbeteren en kunt met een nieuw dieet of sport beginnen. Je energie is krachtig en je zal weinig tot geen stress meer ervaren.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Oktober kent veel romantiek, waarbij mensen het gevoel hebben om negativiteit van zich af te gooien. Veel mensen ervaren sensuele en speelse energie, waardoor de leuke kant van het leven zeker naar voren kan komen. Dat betekent soms dat oppervlakkigheid kan ontstaan, omdat we de mindere kant van het leven weg kunnen duwen. Op zich is het natuurlijk prima even weg te lopen van dingen die minder goed gaan, maar laten we negativiteit niet vergeten. De wereld kan mooi zijn, maar er is ook veel ellende in de wereld. Mensen, die financieel lekker in hun vel zitten, doen er verstandig aan mensen, die hulp nodig hebben, te ondersteunen. Dit kan in onze omgeving zijn, maar we kunnen ook geld of goederen aan instellingen geven. Het is een romantische maand, maar het is wel belangrijk emoties en ratio in balans te brengen. Vooral de Maan en Venus zijn deze maand sterk aanwezig als het om beïnvloeden van karma gaat. Daardoor zullen goede daden direct meer geluk oproepen, waardoor ons eigen leven ook verbetert. Naast deze hemellichamen zal Pluto dominant aanwezig zijn. Deze planeet staat bekend als symbool, van verrassingen en grote veranderingen. Dit betekent dat emoties onder druk staan en mensen, die veel op emoties vertrouwen, problemen kunnen krijgen. Zelfvertrouwen kan een deuk oplopen, maar er wordt aangeraden niet weg te lopen van wat in de maatschappij niet goed gaat. We kunnen ontkennen, maar in dat geval kunnen de Maan, Venus en Pluto negatieve uitwerking op emoties, contact met mensen en gemoedstoestand hebben. Het zal belangrijk zijn in de maatschappij eerlijk, oprecht en neutraal in het leven te staan. Soms geeft de Zon echter wat kwetsbaarheid, waardoor we niet altijd evenveel kracht, enthousiasme en motivatie op kunnen brengen. Dit is per teken en individu wel anders wat betreft de invloed van de omgeving, cultuur, levensovertuiging, het verleden en andere invloeden, die ons gevormd hebben. Om sterk te blijven, wordt aangeraden een partner, vrienden en familie veel aandacht te geven. Ook ondersteuning van mensen die jouw hulp kunnen gebruiken is belangrijk. Dit kan op financieel gebied zijn, maar heb je zelf minder geld, dan kan je ook kwetsbaren in de maatschappij ondersteunen.

Het eerste deel van de maand zal er veel dynamiek zijn in persoonlijke relaties. Watertekens zullen nog het meest profiteren van deze huidige kosmische stand. Anderen zullen voorzichtiger moeten zijn, maar echt grote problemen lijken er niet te komen. Mochten er conflicten zijn, dan wordt aangeraden om hier voorzichtig in te zijn en een stapje terug te doen. Sociaal gezien wordt aangeraden om je niet te gesloten naar vreemden op te stellen, maar te accepteren dat iemand anders dan jij kan denken. Het tweede deel van de maand is er relaxte energie met minder kansen op conflicten of andere problemen. De maand start met Mercurius die de 2de voorwaarts in de Maagd gaat bewegen. Hierdoor zal er op communicatief gebied meer rust te vinden zijn, maar dan op professioneel en minder op relationeel vlak. Deze energie werkt vooral als we in staat zijn om te luisteren en minder om te praten en vooral niet onze mening door te drukken. De rest van de planeten brengt wisselvallige energie, waardoor er de eerste week meer ruimte is voor ontspanning, delen van emoties, liefde en vriendschap. Er zijn echter ook bepaalde spanningen, die minder positiviteit brengen. Tijdens deze eerste weken zijn er mensen, die belangrijke keuzes moeten maken, waarbij er zelfs radicale beslissingen nodig zijn. De Volle Maan van de 9de beweegt in de vurige en onafhankelijke Ram. Deze energie is geschikt onze aandacht te richten, waarom bepaalde individuele behoeftes in relaties niet vervuld worden. De Maan ondersteunt door energie te geven om problemen te verhelpen en beslissingen te nemen. De kosmische beweging geeft melancholische emoties en vooral de tweede week balanceren we tussen tegenslag en mentale rust. De stand van de sterren speelt hierbij met zenuwen, laat grenzen zoeken en maakt emoties hard. Sommigen zullen deze uitdagingen gebruiken om te ontwikkelen, maar er zijn mensen die er moeilijk mee omgaan en achteruit geworpen worden

Lucht- en Vuurtekens worden net als in september nog steeds geprikkeld door Jupiter in Ram en Mars in Tweelingen. Water- en Aardetekens zullen minder kunnen profiteren van de krachtige planeten en het gevoel hebben dat het leven te passief verloopt. Omdat er later deze maand krachtige energie komt, die ook deze tekens flink kan prikkelen, wordt aangeraden vooral met mensen om te gaan met het teken Weegschaal, Ram of Tweelingen of met mensen, waarvan hun heersende planeet in deze tekens staan. Tussen de 11de en 29ste zal Mercurius, in de Weegschaal, zorgen voor gelukkige energie, waardoor we erg ondernemend zijn. Mensen kunnen geluk afdwingen en dingen doen, om op vele gebieden kansen te ontplooien. Er zal vanaf de 24ste intense energie voor alle tekens ontstaan, als Venus (tot 16 november) en de Zon (tot 22 november) door de Schorpioen reizen. Die energie brengt complexe en mysterieuze krachten, waardoor emoties zeer intens zijn, maar er wordt aangeraden deze onder controle te houden. We krijgen de 25ste namelijk te maken met een gedeeltelijke zonsverduistering, die tegelijktijdig met de Nieuwe Maan plaatsvindt. Van circa 11:08 tot 13:03 zal deze in Nederland te zien zijn, waarbij 1/3 deel van de Zon bedekt is. De Nieuwe Maan verschijnt rond 12:48. Let op dat door al deze energieën het gemoed van mensen wisselvallig kan worden. De verduistering vindt plaats in de krachtige Schorpioen en staat naast Venus. Dit geeft normaal gesproken een nieuw begin aan op gebied van financiën, maar ook van erotiek. We kunnen bepaalde dingen achter ons laten en ons bevrijden van eventuele mentale of sociale zaken, die weerhouden van ontwikkelen. Singles krijgen nieuwe kansen, gebonden mensen kunnen hun relatie verdiepen en zakelijk zijn er financiële mogelijkheden. We zullen in ieder geval te maken krijgen met een universum dat vertrouwen geeft om te bereiken wat we willen. De 29ste keert Jupiter terug naar de Vissen en zal daar tot 20 december blijven. Mercurius gaat dan naar de Schorpioen en blijft daar tot 17 november. Deze energie zal de maand op spirituele wijze beëindigen, waardoor we genieten van de mooie zegeningen van het leven. We kunnen veel dankbaarheid ervaren en zullen ook gezond in het leven staan. Er is energie van de Schorpioen, waardoor we in principe actief en niet snel vermoeid zullen zijn. Geen probleem is te groot om niet opgelost te worden en erotiek, spiritualiteit en geneeskunde krijgen een positieve energie. Tenslotte beweegt Mars de 30ste retrograde in Tweelingen en zal daar tot 12 januari verblijven. We moeten dan voorzichtig zijn, omdat impulsiviteit en ongeduld nog wel eens tot ongemakken en conflicten kunnen leiden.

Loading…
Share This