Maandhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Juni 2020

Algemeen
Juni kan wisselvallig beginnen, omdat er in de maatschappij toch het een en ander aan het veranderen is. Je weet niet zo goed waar je aan toe bent en kunt de moed verliezen om die dingen te doen, die je moet doen. Je moet eisen aan jezelf stellen en belangrijke zaken aandacht geven als je merkt dat je met minder importante dingen bezig wilt. Je dient je impulsieve gedrag en de neiging dingen niet al te serieus op te nemen onder controle te houden. Het wordt een maand, waarbij je bepaalde aspecten even weg plaatst en andere zaken juist op de voorgrond zet. Juni zal niet bepaald een maand zijn om beslissingen over belangrijke levensvragen te nemen. Daar is het nu nog veel te vroeg voor en de planetaire energie is soms ook veel te intens voor de kwetsbare Tweeling. Je kunt hierdoor verward zijn en beslissingen die je nu in een opwelling maakt op een later tijdstip te herroepen. Toon dus wat geduld en stel sommige dingen tot later uit. Mensen die geregeld dingen kopen of verkopen, dienen er rekening mee te houden dat dit niet de juiste periode is. Venus kan ook op dit gebied te intense energie bieden, waardoor je dingen kunt doen, die jou later in de problemen kunnen brengen. Je bent deze week spiritueel bezig om contact met jezelf te zoeken. Je vraagt jezelf af wie je nu werkelijk bent en waar je goed in bent. Je zult veel activiteiten plannen, waarmee je jezelf kunt ervaren en voelen. Je kunt bijvoorbeeld mediteren en ook yoga zal je aandacht kunnen hebben. Mensen die daar de concentratie niet voor hebben, doen er goed aan geregeld de natuur in te trekken en te sporten, omdat je daardoor ook met jezelf in contact komt. Mensen die plannen hebben om bij een psycholoog of spiritueel werker langs te gaan, dienen op te passen dat ze zichzelf juist niet verliezen, omdat ze dan zelf minder nadenken en ziel en zaligheid bij de professional leggen. Uiteindelijk zal je het zelf moeten doen en niet wachten op het advies van een ander. In de liefde zal het een maand zijn, waarin je charmant bent en in staat bent om anderen aan te trekken. Heb je een relatie, dan schenkt je partner veel aandacht. Ben je single, dan zal je kansen hebben om een nieuwe relatie te vinden, maar vind je het ook fijn om zelfstandig te blijven. Wel moet je in alle gevallen zorgen dat je in de gaten blijft houden dat we nog niet klaar zijn met het coronavirus.

Liefde en relaties
De liefde kan complex zijn door storende planetaire energie. Hierdoor heb je moeite stabiel in een relatie te staan en kan je partner zich afvragen wie je werkelijk bent. Jij weet dit zelf ook niet altijd evengoed en zal minder begrip voor je partner hebben. De energie maakt je empathisch vermogen geregeld zwakker. Je doet er deze maand goed aan er controle op uit te oefenen. Lukt dit niet, dan kunnen er conflicten optreden. Seksualiteit en romantiek zullen dan geen vaste plek in je relatie hebben, waardoor juni minder liefdevol is. Wanneer je echter in staat bent hierover te communiceren, zal het allemaal meevallen en kunnen jullie in ieder geval op geestelijk niveau veel delen. Ben je single, dan zal er deze maand weinig ruimte voor liefde en seks zijn, althans als het om vaste relaties gaat. Doordat je charmant overkomt, zal je wel mensen aantrekken, maar vooral voor losse relaties. Mocht je hier geen probleem mee hebben, dan is er spanning en erotiek mogelijk. Gaat het om een vaste relatie of iemand die een vaste relatie wil, dan zal je waarschijnlijk hard achteruit gaan. Gaat het om communicatie en emoties, dan kun je in een relatie veel bieden. Langdurige stabiele relaties kunnen verstoord worden door heftige planetaire invloed. Je kunt gevoelig zijn als iemand emotioneel te dichtbij komt. Daarnaast kun je zeer idealistisch worden, waardoor je van je partner of een gegadigde teveel verwacht en het de ander kwalijk neemt als deze er niet aan voldoet. Tenslotte kun je door deze energie wel eens teveel praten en te weinig luisteren, waarbij je niet alleen naar een partner, maar ook naar anderen weinig empathie laat zien.

De 1ste t/m de 6de kan je fantasie een loopje met je nemen door de conjunctie van de Zon en Venus in je teken. Je kunt dingen bedenken die er niet altijd zijn, maar die jij vanuit je diepste verlangens kunt ervaren. Tracht dit niet te overdrijven, maar gebruik de energie om plezier te maken. Singles worden naar een ex-partner toegetrokken, maar een onenightstand is ook mogelijk. Pas vanaf de 6de op dat Mars wat agressie kan brengen. Je kunt reageren op een manier die je normaal gesproken nooit zou doen. De 7de t/m de 10de ben je vooral veel aan het denken over het verleden, maar ook over wat je in de toekomst wilt doen. Voor gebonden mensen is de periode van de 11de t/m 23ste geschikt om de relatie te verbeteren. Singles kunnen vooral gericht zijn op korte, intense erotische relaties. Let op dat Mercurius vanaf de 17de energie biedt, die de Tweeling overgevoelig maakt voor problemen met familie. Je intuïtie is zeer sterk en je voelt gelijk aan of iemand het goed of slecht bedoelt. Tracht emoties onder controle te houden en los dingen op door er over te communiceren. Venus in jouw teken zal vanaf de 24ste veel liefde bieden, waardoor zowel singles als gebonden mensen de rest van de maand genieten van al het fijns wat er op ze afkomt. Let de 28ste t/m 30ste op dat Mars zakelijk flink kan storen en dat werkt in je privéleven door.

Carrière en zakelijkheden
Doordat je deze maand soms gevoelig kunt zijn, ben je kwetsbaar in contact met anderen. Vooral als er mensen zijn, die kritiek op je hebben, kan jij in je schulp kruipen. Er moet dan ook een groot deel van de maand beroep gedaan worden op flexibiliteit, communicatie en intellectuele kracht. Zorg dat je in contact met collega’s en leidinggevenden begrip op weet te brengen, zodat je mensen laat zien dat je ze wilt en kunt begrijpen. Tracht mensen ook niet teveel te overtuigen van datgene waar jij gelijk in denkt te hebben. Op momenten dat je met bureaucratie en bureauwerk te maken hebt, kan je frustraties ervaren. Je doet er dan verstandig aan geregeld wat ontspanning te zoeken en vooral door er met mensen op uit te trekken of door leuke gesprekken. Dit zal je echt nodig hebben, dus maak daar tijd voor. Er kunnen spanningen op je afkomen van instanties en mensen die het je lastig maken. Houd je verstand erbij en blijf vooral relaxt. Toewijding en vermogen om door te zetten, zullen deze maand sleutelwoorden zijn, evenals ontspanning en geduld. Dit lijkt allemaal negatief te zijn, maar eigenlijk hoeft dit niet zo te zijn. Wanneer je stress en spanning als uitdaging kunt zien, zal je merken dat het eigenlijk een vruchtvolle periode kan worden, waarbij je in staat bent er van te leren. Het zal een periode zijn, waarbij je te maken krijgt met positieve vernieuwingen en het plannen van nieuwe doelen om je leven een flinke impuls te geven. Je wilt doorgaan en leren van dingen die je tegenkomt en zal in staat zijn je ideeën te versterken en een duidelijke strategie uit te werken. Er wordt aangeraden om deze maand op instinct te vertrouwen, maar niet te denken dat alles je makkelijk afgaat. Onoplettendheid kan deze maand tot fouten en misleidingen leiden en daar zit je niet op te wachten, omdat je dan achteruit geworpen wordt. Financieel kan het een prima maand zijn, waarbij je, door hard te werken, meer inkomsten krijgt. Toch zal je dit minder belangrijk vinden dan je mentale welzijn. Je voelt je liever gelukkig en arm, dan ongelukkig en rijk. De planetaire energie versterkt je fysieke uitstraling. Hierdoor kunnen mensen die een baan zoeken, door hun aantrekkelijke uiterlijk goede kansen maken op een nieuwe betrekking.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn verschillende energieën die invloed op covid-19 hebben. Jupiter vormt begin juni een kwantiel met Chiron en geeft beschermende en genezende energie. Normaal gesproken is een kwantiel niet zo krachtig, maar dat is nu wel anders. We zullen meer dan ooit de neiging hebben weer het maatschappelijk leven op te zoeken. Dit kan positief zijn als mensen zich verantwoord gedragen. Jupiter kan ons helpen om een verlangen op te bouwen om de wereld te genezen en fouten uit het verleden niet opnieuw te maken. Er is echter een andere kant aan dit verhaal. Er zijn namelijk mensen die op een andere wijze in het leven staan. Zij zullen vinden dat wij als mens niet verantwoordelijk zijn voor de natuur, het milieu en ziektes die er optreden. Dit kan misverstanden en conflicten opleveren. Rond de periode van de 5de zal de Volle Maan, die in de Boogschutter reist, helende energie brengen. De Maan maakt ons vrij van een individuele, maar ook collectieve schaduw die over het leven hangt. We zullen even het oude leven loslaten en ons richten op de nieuwe normen en waarden. Over het algemeen zal er rustige energie over de aarde hangen en deze kan ons moe en uitgeput maken. We moeten opletten dat we niet sikkeneurig worden, omdat de kans op ruzies en andere conflicten dan toe zal nemen. Ondanks de rustige energie zijn er dus zeker mogelijkheden op onlusten, opstanden en andere negatieve zaken. Om dit te voorkomen wordt aangeraden geregeld te sporten om frustraties er uit te gooien. Verder is het belangrijk om rond deze periode veel met mensen over gevoelens te praten. Durf je te uiten en laat je kwetsbaarheden zien. Vanaf de 17de kan er problematische energie zijn. Dit komt niet door de kosmos, maar meer door het gedrag van bepaalde mensen, die voor onrust zorgen. Die zijn zich dan niet bewust dat we rekening met elkaar moeten houden omdat we in een drukke samenleving moeten functioneren. Mensen die dit wel doen, kunnen deze tijd onder andere Mars als vastberaden kracht ervaren om hier een weg in te vinden.

Voor de Tweeling geldt dat je de eerste week heel actief bent, maar je gaandeweg de maand vertraagd wordt door retrograde bewegingen. Hierdoor kun je je wel eens ongemakkelijk voelen en heb je soms het idee dat je te weinig doet. Toch is dit niet zo. Je bent misschien minder uitgesproken en actief, maar wat je doet, doe je heel goed. Geloof in je zelf, dan zal je gemoedstoestand goed blijven en ervaar je minder stress. Zorg ervoor dat je jezelf deze maand op energetisch niveau spaart. Je kunt vermoeider dan gewoonlijk zijn en als je je dan in stressvolle situaties begeeft, kan je zelfvertrouwen afnemen. Blijf vooral weg bij verslavende producten of plekken waar teveel schadelijke stoffen zijn. Je kunt anders grote problemen krijgen. Let je hier op, dan zal je vanzelf lekker in je vel komen te zitten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Ik noemde vorige maand al dat Jupiter tot eind juni in de Steenbok staat. Dat is de reden dat men meestal makkelijker geneest van het coronavirus en er minder mensen op de IC terecht komen. Blijf er rekening mee houden dat er nog een intense periode aankomt en vooral als mensen zich onverantwoord opstellen. De kosmische stand zelf geeft veel hoop dat er eind juni/begin juli genezingen kunnen zijn als gevolg van medicatie en vaccins. Sterker nog, er zijn aanwijzingen dat dit sneller kan gaan. We leven echter in een onzekere tijd en de kosmische stand is ontoereikend om de aardse situatie correct te voorspellen. Daarvoor is het belangrijk naar onszelf te blijven kijken. Alleen door samen sterk te staan, er voor elkaar te zijn en te erkennen dat we in het verleden dingen niet goed deden, kunnen we een toekomstige ernstiger pandemie voorkomen. Het universum heeft het goed met ons voor en we hoeven eigenlijk alleen maar de stroom te volgen die deze ons schenkt. We kunnen eind juni en begin juli het virus onder controle hebben, maar zolang de mensheid geld, bezittingen en macht als voornaamste doel ziet, zal de natuur keer op keer in gaan grijpen. De moderne mens zal dan te maken krijgen met dat wat Darwin ‘natuurlijke selectie’ noemde en ditmaal kunnen we die moeilijker onder controle krijgen. Laten we dit voorkomen en zorgen dat we liefde, vriendschap en saamhorigheid als voornaamste doelen zien om de wereld een positieve impuls te geven. Er zijn veel mensen die dit nu al doen en als we hier met zijn velen achter staan, kunnen we het kwaad van de wereld vanzelf elimineren.

Er zullen tot de 20ste krachtige en liefdevolle energieën zijn. We zullen bezig zijn met de vraag hoe we de zomervakantie doorkomen. Dit kan de mens zowel mentaal als fysiek wel parten spelen en wat stress geven. Juni is een maand om nieuwe kennis en informatie op te doen en er zijn talloze nieuwe ervaringen om je leven positief te veranderen. De onrust kunnen we moeilijk doorgronden, maar uiteindelijk kunnen we onderling meer begrip kweken. Omdat Venus en de Zon in de Tweeling bewegen, ervaren we veel passie om diepgang in ons leven te zoeken. Mensen zullen meer geneigd zijn te leren dan om financieel vooruit te gaan. Er wordt aangeraden rationeel te handelen en je niet te laten verblinden door lust, seks en geld. Venus zorgt voor flink wat liefde, maar ook plezier. De krachtige energieën van Jupiter, Pluto en Uranus, die allen in een Aardeteken reizen, zorgen dat veranderingen die we deze periode krijgen, blijvend kunnen zijn of in ieder geval een lange periode aanhouden. Misschien dat het niet altijd mogelijk is alles te begrijpen wat we uit de kosmos op ons afkrijgen, maar uiteindelijk kunnen we veel mentale en fysieke kracht ervaren en begrip vinden. Zorg wel dat jij je ambities onder controle houdt en realistisch blijft, dan zal je de beste prestaties behalen zowel privé als in je zakelijke leven. Pas op dat Uranus de neiging heeft mensen opstandig te maken en relaties onder druk te zetten. Positieve energie van Saturnus in de Waterman zal voor stabiliserende energie zorgen en ons verantwoordelijkheid geven. Veel mensen kunnen precies die dingen doen, die ze nodig hebben om geluk te vinden. Mensen kunnen meer nadruk leggen op collectief denken en zijn bereid nieuwe vriendschappen te sluiten, nieuwe liefde in het leven toe te laten en aandacht te schenken aan bestaande sociale contacten. De 21ste zal de Zon, samen met Mercurius, Mars en Neptunus krachtige emotionele energie bieden, omdat ze gezamenlijk door een waterteken reizen. Hierdoor zijn mensen aan het eind van de maand sensitief en zeer intuïtief. De 28ste reist Mars naar de Ram, waardoor mensen nog steeds gevoelig zijn, maar ook erg impulsief. Over het algemeen hebben de meesten van ons dit onder controle. De energie is uitermate geschikt voor mensen die leiding geven. Wel moeten we er rekening mee houden dat we teveel verlangens hebben en dit kan stress geven. Er zijn zelfs mensen die ondoordacht en arrogant kunnen reageren.

Loading…
Share This