Maandhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Augustus 2020


Algemeen

Het wordt een maand waarin er aangeraden wordt open te staan voor adviezen die mensen geven. Met name bij problemen of als je voor een moeilijk dilemma staat, is een neutraal persoon aan te raden. Dit kan een leidinggevende of familielid zijn, maar het kan ook gaan om een professioneel advies. Pas wel op dat het een maand wordt, waarin er soms wat verwarring op kan treden door allerlei informatie die er op je afkomt. Soms weet je het dan even niet meer. Je hebt dan de neiging het naast je neer te leggen en afstand te nemen. Dit is niet verstandig en het is belangrijk om je juist dan open te stellen voor iemand die je vertrouwt, maar die wat betreft een bepaalde kwestie er niets mee te maken heeft. Het zal ook een prima maand zijn om je op geestelijk gebied te verlichten. Je kunt veel over dingen, waar je al een tijdje mee zit, nadenken en durft er nu eindelijk voor uit te komen, zelfs als jij je ervoor schaamt. Het zal je hierbij lukken je geweten schoon te krijgen van zaken die jou bezig hielden. Het is een belangrijke tijd om te ontwikkelen en bepaalde doelen te stellen. Dit kan gaan om zakelijke en financiële problemen, maar kan ook gaan om problemen die je met mensen hebt. In augustus zal je carrière domineren, maar zal je ook bezig zijn met evenwicht vinden tussen innerlijke kracht en de manier hoe je in het leven staat. Je kunt gerust wat risico nemen, omdat veel dingen op een goede manier uitpakken. Waar je wel op moet letten is dat jezelf je grootste vriend, maar ook je ergste vijand kunt zijn. Je hebt soms de neiging om nogal negatief over jezelf te zijn en dan ga je nog wel eens aan de realiteit voorbij. Tracht een weg te vinden en bedenk dat positiviteit veel meer loont. Dat zal dus je grootse doel zijn om te bereiken.

De 1ste dagen zijn over het algemeen fijn met Mercurius in de Kreeft en de Volle Maan in de Waterman. Je bent tevreden en zult veel liefde geven en ontvangen. Ook vriendschappen zullen veel goeds brengen. De 4de gaat Mercurius naar de Leeuw en dat kan je bescheiden karakter een flinke prikkel geven om meer je mening te geven. Dat is op zich niet bijzonder, omdat de Leeuw veel vuur brengt. Toch kan het je overweldigen en je hebt wel eens de neiging om je t/m de 9de terug te trekken. Vooral communicatief zal je niet alles zeggen wat je denkt. Er wordt aangeraden dit wel te doen, omdat het je veel goeds kan brengen. De romantische Venus reist de 7de van de rusteloze Tweeling naar de sensitieve en bescheiden Kreeft. Dit geef stabielere energie, waarbij je een liefdespartner, familie en vrienden belangrijker vindt dan andere aspecten in je leven. De 10de en 11de heb je moeite om je gevoelens te uiten en vooral als je met een grotere groep te maken hebt. De 12de t/m de 15de zal je juist extravert zijn en ben je in staat om duidelijk te maken wat je vindt. Vervolgens zal je vanaf de 16de tot de 21ste weer meer in je schulp kruipen. Neem het anderen niet kwalijk dat ze jou soms niet volgen. Uitzondering zal de 19de zijn als de Nieuwe Maan in de Leeuw kracht geeft. Dit is een prima periode om je mening te geven en om de liefde op te zoeken. Vanaf de 22ste is er een goede periode om bepaalde problemen op te lossen en zaken uit het verleden te laten lukken. Vanaf de 26ste zal er rust in emoties komen en ben je stabieler. Let de laatste dagen op de oppositie tussen Venus en Pluto. Het zal belangrijk zijn rust te vinden en je niet gek te laten maken als er dingen fout gaan. Juist als jij controle verliest kan het fout gaan. Je zult echter een manier vinden om ermee om te gaan, waardoor je in staat bent om de maand toch nog goed af te sluiten.

Liefde en relaties
Je kunt deze maand onzeker zijn, maar eigenlijk is dit niet reëel. Je doet er goed aan tevreden te zijn met wie je bent. Je kunt er natuurlijk ook met je partner of goede vriend over praten. De planetaire energie is gericht op je sociale kracht en charme die je nodig hebt om liefde of andere sociale contacten vorm te geven. Daardoor zal je merken dat mensen jou waarderen in wie jij bent. Er in augustus een wisselende invloed van Mercurius. Deze kan jou beïnvloeden. Je mag best pit laten zien en ook is het fijn als je anderen ondersteunt of aandacht geeft. Pas op dat je emoties van mensen niet teveel opneemt. Je kunt dan uit balans raken. In een relatie kun je, als je partner humeurig is, zelf ook chagrijnig zijn. Tracht stabiliteit in je gevoel aan te brengen om ermee om te gaan. Raakt je partner op de een of andere manier verstoord, blijf dan emotioneel neutraal. Het is een maand om krachtig in je schoenen te staan. Bedenk dat ondersteuning niet betekent dat je altijd meepraat. Wees ook eerlijk. Kun je emoties onder controle houden, dan zal je optimistisch zijn en positief in het leven staan. Deze positiviteit zal niet alleen in de liefde helpen, maar ook zorgen dat je met anderen op kunt schieten. Halverwege de maand zal je dan ook zelfverzekerd in de liefde zijn. Ook voor vriendschap en familieaangelegenheden zal je een prima periode tegemoet gaan. Ben je single, dan vind je het spannend om te flirten en mensen uit te dagen. Ga niet overdrijven en vooral niet bij zakelijke contacten. Houd liefde en privé gescheiden. Er zijn namelijk aanwijzingen dat dit problemen kan geven. Je kunt impulsief en uitdagend zijn, maar dat vinden mensen leuk. Je verlangt naar liefde, maar tegelijk ben je nuchter. Besluit je om tot actie over te gaan dan bestaat er een kans dat de erotiek erg fijn is. Dit laatste geldt ook voor gebonden mensen, naar hun partner toe.

Er is aanwijzing dat je enthousiast en avontuurlijk in het leven staat. Daardoor trek je makkelijk mensen aan en bestaat de kans dat singles een persoon van hun dromen tegenkomen. Je kunt deze energie tot de 9de ervaren en hierdoor zal je meerdere mogelijkheden krijgen. Hap niet te snel, maar wees ook niet al te selectief. Gebonden mensen zullen aantrekkelijk zijn en bij een gezonde relatie veel leuke dingen met hun partner doen. De eerste dagen zal Mercurius in de Kreeft jou sensitief en liefdevol maken. Daarna zal Mercurius naar de Leeuw reizen en je vurig en spannend maken. Je bent deze periode extravert en zal over het algemeen in staat zijn je uit te spreken. Naarmate de maand vordert, zal je meer energie voelen om je pittige kant te laten zien. Het is een periode, waarin je in woorden en daden aandacht trekt. De romantische Venus zal de 7de van de Tweeling naar de sensitieve Kreeft reizen. Dit zorgt ervoor dat je met het verleden bezig bent. Een situatie of persoon kan in je gedachten komen. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet over grenzen gaan. Singles kunnen gerust actie ondernemen. De 10de tot de 12de trek jij je terug en vindt je het misschien fijner om even alleen tijd voor jezelf te nemen. Wel sta je open voor mensen in je directe omgeving. Voor singles is de periode van de 12de t/m de 14de geschikt om nieuwe mensen tegen te komen. Door onder andere energie van genoemde planeten en de Nieuwe Maan, zal je de 15de t/m de 20ste nadenken over de liefde, vrienden, familie en eigenlijk alles waar je mee bezig bent. Tracht niet te gaan piekeren. De 22ste t/m de 29ste is een prima periode en zal je op alle gebieden een leuk leven leiden. Let op de oppositie van Venus en Pluto. Deze zal de 30ste en 31ste voor vuurwerk zorgen. Er kan teleurstelling zijn over onverwacht nieuws. Ook zal jij zelf iets minder lekker in je vel zitten, omdat Pluto nou niet echt gunstig voor de Vis zal zijn.

Werk en financiën
Deze periode is niet geschikt voor zelfkritiek en geestelijke ontwikkeling. De energie is gunstiger voor ontwikkeling op professioneel gebied. Lukt dit, dan kan deze maand een succesvolle periode in je leven worden. Het kan over het algemeen een prima maand worden als het om carrière en andere zakelijkheden gaat. Het is een periode om over toekomst na te denken, maar werkelijke handelingen kun je beter vanaf de 22ste doen. Tot die tijd is de energie geschikt om achterstallige en huidige taken af te ronden. Het kan echter geen kwaad in het 1ste deel van de maand concrete plannen te maken. Daarbij zijn mogelijkheden om na te denken over het opzetten van een eigen bedrijf of het aangaan van een groot project. Zorg ervoor dat je de nadruk legt op discipline, geduld en diplomatie. Je bereikt hier meer mee, dan als je impulsief en agressief in het leven staat. Wees consequent en zorg voor duidelijke plannen en niet voor dingen die je zomaar even bedenkt. Dit zal meestal minder goede gevolgen geven. Dat betekent echter niet dat je rustig aan moet doen. Je mag best wel wat actie ondernemen en zorgen dat je op een efficiënte en snelle wijze plannen maakt. Het zal belangrijk zijn om bondgenoten te vinden. Er zijn aanwijzingen dat je in samenwerking veel meer in staat zal zijn om de juiste strategie te ontwikkelen. Luister wel naar je intuïtie met wie je wel of met wie je niet moet samenwerken. Veronachtzaam dit dus niet en luister naar je gevoel. Alleen zal je veel minder snel je doel bereiken. Mercurius, de Zon en Mars kunnen jou veel kracht bieden om veel te bereiken. Let wel op dat deze passie jou soms te intens kan maken.

Vissen die te intens zijn, kunnen namelijk een heel ander gezicht laten zien, waardoor mensen soms wel eens de neiging hebben jou te mijden. Ook jouw gedrag kan dan veranderen en dan ben je soms ook minder vriendelijk. Tracht daar een weg in te vinden en probeer balans in je emoties te vinden. Aan mensen die voor een baas werken, wordt geadviseerd om juist alleen te werken. Mocht je bepaalde plannen hebben, doe dit dan zoveel mogelijk zelfstandig en maak ook niet teveel openbaar. Er kunnen namelijk mensen zijn, die met jouw veren gaan pronken. Ga dus lekker je eigen gang, maar zorg wel dat je samenwerkt als dit nodig mocht zijn. Over het algemeen kun je veel succes op financieel gebied hebben. Je mag best wat risico nemen, maar doe dit dan niet zonder erbij na te denken. Advies van deskundigen kan hierbij positieve energie bieden, maar advies van vrienden en collega’s juist niet. Gokken wordt ten stelligst afgeraden, maar aandelen kopen wordt juist aangeraden. Bedenk dat je deze maand geregeld een keuze zal moeten maken tussen normen en waarden en tussen plichten en emoties. Dat komt vooral door alle krachtige energieën die er zijn en die zorgen dat je soms te impulsief kunt zijn. Je doet dan dingen, die je niet altijd even verantwoordelijk doet. Op zich zal elke beslissing goed uitpakken, maar houd wel in de gaten dat elke keuze weer een ander gevolg heeft. Tracht deze gevolgen te overzien, dan zal het allemaal prima uitpakken. In principe zal het dan verder een prima maand worden met vele kansen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden in je zakelijke leven te krijgen.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben de afgelopen tijd verduisteringen gehad, waardoor mensen de neiging hadden om in opstand te komen. Daarbij zijn veel mensen vertrouwen kwijtgeraakt. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardigheid zoeken. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan het Leeuwenseizoen in met sterke energie, waarbij mensen verschillend denken, maar er ook empathie aanwezig is. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Energie van de Waterman kan eenkennigheid geven, waardoor er de 3de en 4de sociale afstand kan zijn qua onbekenden. Mensen zijn voorzichtig. Deze periode moeten mensen oppassen dat de ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn en er stress kan zijn. Mercurius zal deze maand door drie tekens bewegen, waardoor er verschillende communicatievormen nodig zijn. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen vooral empathisch en kunnen ze zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Van de 5de tot de 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar deze eerlijkheid kan problemen geven. Niet iedereen is er even blij mee en er zijn mogelijkheden dat het vuur van de Leeuw communicatie zal verstoren. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritischer worden en dat kan in een relatie tot conflicten leiden. Venus reist tot de 7de in de Tweeling en dit brengt avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral in de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen veel mensen erg leuk vinden. Heb je een minder goede liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit kan emoties van mensen kwetsbaar maken. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This