Maandhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Februari 2020

Algemeen
De maand kan wat lastig opstarten, maar gaandeweg zal er meer positieve energie zijn en heb je erg veel charisma en vertrouwen om er een leuke maand van te maken. Je hebt interesse in mensen en, omdat er een krachtige spirituele energie is, zal over het algemeen positief en vreedzaam in het leven staan. Je bent wilskrachtig, maar er wordt aangeraden deze maand geen grote veranderingen toe te passen. Ook wordt afgeraden een bepaalde relatie af te breken, daar kan je in een later stadium last van krijgen. Overigens kunnen voor de Vis aandelen van onroerend goed of een bedrijfspand veel winst geven, maar dan wel in het 2de deel van de maand. Mensen die pas met een nieuw bedrijf of een nieuwe baan zijn gestart, kunnen hier veel profijt van hebben en succes behalen. Het is een goed moment om een nieuw huis te kopen of een bestaand huis op te knappen. Een waarschuwing gaat er van het verkeer uit. Er zijn gevaarlijke momenten te bespeuren als gevolg van de planetaire stand van Saturnus, de Zon en later ook nog Mars. Pas goed op en rijd vooral niet te snel. Ook is het belangrijk geconcentreerd te blijven en niet te gaan rijden als je heel erg moe bent. Het is een heel goede maand om veel tijd met je gezin, familie of vrienden door te brengen. Hoe beter de band is, hoe lekkerder jij in je vel kunt zitten. Zijn er negatieve momenten? Zorg dan dat je dit niet alleen opknapt, maar dat je het aandurft mensen om ondersteuning te vragen. Je kunt soms te trots zijn om dit te doen. De 1ste dagen van de week vind je het wel eens moeilijk je op werk te concentreren. Dit komt vooral, omdat er romantische en zelfs erotische energie is, die jouw emoties beïnvloedt. Heb je die kans, dan wordt aangeraden deze dagen lekker te genieten van de magische momenten van liefde. Laat je werk even liggen en richt je op je partner of als je single bent op de spanning om iemand te versieren. Vanaf de 5de zal je wat meer in balans komen en besteed je net zoveel tijd aan werk als aan je privéleven. Het is een perfecte periode om te sporten of een nieuwe sport te beginnen. De 13de t/m de 15de is er intellectuele energie en deze kun je gebruiken voor nieuwe plannen en doelen. Maak er alvast gebruik van, maar handel als je weet dat het goed zit. De 19de en 20ste is geschikt voor romantiek. Houd deze dagen in de gaten en gebruik de energie om liefde te delen. Vanaf de 25ste wordt aangeraden met nieuwe projecten aan de slag te gaan. De energie is nu heel erg geschikt om veranderingen in te passen en er is veel succes mogelijk, maar ook de romantiek zal mooi zijn.

Liefde en relaties
De maand lijkt wel vooral voor singels een spannende en fijne periode te worden, maar dat betekent niet dat gebonden mensen het niet fijn zullen hebben. Het is alleen dat de kosmische beweging zeer intens kan zijn voor het verkrijgen van een nieuwe liefdesrelatie. Wil je een nieuwe partner, dan wordt er zeker aangeraden inspanningen te doen om een mooie liefdesrelatie te krijgen. Een huidige liefdesrelatie kan wat moeilijker zijn en je bewandelt een ruw pad dat tot circa het midden van de maand met conflicten en hindernissen bezaaid is. Als gevolg daarvan zal je relatie wat ups en downs kennen. Gelukkig is er voor de Vis wel de periode aan het midden van de maand waar romantiek erg belangrijk zal zijn. Vanaf de 13de zullen jullie veel dichter bij elkaar komen te staan en zullen de meeste problemen tegen die tijd wel opgelost zijn. Het 2de deel van de maand zullen gebonden mensen een prachtige band met hun partner hebben. De warmte en het begrip in uw relatie zullen alleen maar toenemen en dit heeft als voordeel dat je ook zakelijk lekker in je vel zal zitten en daardoor is je leven over het algemeen wel erg prettig. Pas wel op dat er toch wat jaloersheid kan zijn en dat je dit serieus neemt. Ook kunnen er in je familie problemen optreden, die echter minder invloed op jou en je partner hebben. Laat je partner zien dat deze erg bijzonder voor jou is. Toon liefde en steun en motiveer de ander om samen meer te kunnen bereiken. Singles doen er dit deel van de maand goed aan vooral te richten op vriendschappen. Je bent speels en wilt spanning in je leven, maar dan heb je de neiging van persoon naar persoon te springen en dan teleurgesteld te raken als dingen anders gaan dan jij zou willen. Er wordt geadviseerd om geregeld met vrienden en familie af te spreken, omdat je dan meer kans hebt op een nieuwe partner die wat meer bij je past. Verder wordt er niet alleen voor singles, maar ook voor gebonden mensen aangeraden om leuke activiteiten te bezoeken en niet teveel thuis te blijven. Mensen die gelovig zijn, doen er goed aan op bedevaart te gaan of wat vaker naar een religieuze plek, omdat er een spirituele energie is, die hier heel heilzaam bij kan werken. Er is een speciale waarschuwing, dat er mensen zijn, die conflicten of zelfs ruzie met broers of zussen kunnen hebben. Er lijkt een misverstand te zijn en daar kan een ernstige verstoring uit voortkomen als je er niets aan zou doen. Tracht deze dus wel degelijk op te lossen en zorg ervoor dat agressie en andere negatieve uitingen onder controle zijn. Voor je het weet, worden de problemen onomkeerbaar en kan het probleem gedurende een langere periode boven je hoofd hangen.

Carrière en zakelijkheden
De planetaire aspecten liggen op gebied van professionele verplichtingen, waardoor je geregeld op je carrière gericht bent en minder op je persoonlijke leven. Hierbij zal de familieband wel invloed hebben. Hoe sterker deze is, hoe beter jij in je werk presteert. Het zal een tijd van persoonlijk ondernemerschap zijn, waarbij je gemotiveerd bent om iets in je leven te bereiken. Je kunt je eigen geluk afdwingen door je te richten op je eigen doelen. Ook ben je redelijke dominant ten opzichte van mensen waar je mee werkt. Overigens ervaar je een krachtige spirituele energie, waardoor je geregeld ook anderen helpt. Daar kun je waardering uithalen, maar doe dit dan niet te overdreven. Je hebt namelijk niet altijd de ruimte om mensen te ondersteunen. Daarnaast kunnen mensen het wel eens overdreven vinden als je er teveel de nadruk op legt. De spirituele energie zorgt er ook voor dat je een eigen visie hebt en gericht bent op de diepere betekenis van het leven. Karma uit het heden en verleden zal jou wel beïnvloeden, waardoor je bepaalde aanpakt, om je leven te verbeteren. Je zult in je werk dan ook het liefst richten op humanitair en maatschappelijk werk. Over het algemeen wordt het een prima maand, waarbij de focus voor de Vis ligt op het oplossen en afronden van belangrijke taken. Je zult je in moeten spannen, omdat er een hoop werk op je afkomt. Er zijn echter wel verrassende resultaten te behalen, maar dan zal je wel de juiste keuzes moeten maken. Februari is een prima maand voor mensen met een eigen bedrijf. Je kunt ontwikkelen, maar dan zal je wel duidelijkheid moeten creëren. En dat vind je nog wel eens erg moeilijk. Je bent door de energie in staat nieuwe zakelijke contacten aan te trekken. Mensen die echter nu een bedrijf op willen starten, kunnen hier beter mee wachten. Je kunt wel alvast plannen en ideeën opperen om deze later te gaan doen. Werk je voor een baas, dan moet je opletten dat je niet teveel tijd besteedt aan het helpen van anderen, als zij weinig voor jou doen. Dit kan vooral de 1ste tot en met de 3de gebeuren en het is dan verstandig hier duidelijk in te zijn, omdat je anders je werk niet afkrijgt. Let op mensen die het niet goed met je voorhebben en met allerlei mooie praatjes komen. Mars kan nog wel eens financieel storend werken en je moet dus voorzichtig zijn met zakelijke deals en financiële besluiten. Beter kun je geld besparen en niet teveel uitgeven. De 4de t/m de 7de kun je goed nieuws krijgen, waardoor je je meer ontwikkelt. De eerste 11 dagen kan jij je ook beter inspannen om taken af te ronden en is het verstandig niet teveel te handelen. De 10de t/m de 14de zijn dagen om vrij te nemen, omdat romantiek voorrang heeft. De laatste week is belangrijk om orde op zaken te stellen. Dit heeft betrekking op persoonlijke zaken, wat te maken kan hebben met leidinggevenden of collega’s waar je meer moeite mee hebt.

Mentale en fysieke gezondheid
De Vis gaat graag zijn gangetje, zowel privé als zakelijk. Het is belangrijk discipline te hebben en het 1ste deel van deze maand is daar geschikt voor. Zorg dat je geregeld vers voedsel eet en niet teveel snacks. Omdat er veel activiteiten zijn, doe je er goed aan om dit deel van de maand bepaalde mensen aan te geven dat je geen tijd hebt. Je zult verbaasd zijn hoe lekker jij je voelt als je nee durft te zeggen. Let in de periode van de 9de tot de 11de op dat je teveel met jezelf bezig bent, waardoor je een partner minder aandacht geeft. Dat is op zich niet erg als je na deze periode wel weer meer tijd en ruimte voor de ander hebt. De 14de en 15de zal de romantiek veel mooie energie brengen, waardoor jij je extra lekker voelt. In de laatste week van de maand is het belangrijk je huis een opknapbeurt te geven. Dit zorgt niet alleen voor een beter gemoed, maar houdt ook schadelijke bacteriën uit je omgeving. De laatste dagen van de maand ben je zeer fit en is het een goede tijd voor fysieke trainingen. Over het algemeen is februari een periode van veranderingen. Je kunt bepaalde zaken anders aanpakken en je leven verbeteren. Er wordt van je gevraagd niet alleen aandacht aan je fysieke, maar ook mentale gesteldheid te schenken. Zorg dat je zenuwstelsel tot rust komt, door minder zorgen te creëren, beter te slapen en je geregeld te verwennen met een lekker bad of massage. Het is belangrijk vis, zeevruchten en groente te gebruiken. Vrouwen moeten naar hun lichaam luisteren en niet te lang wachten om naar een arts te gaan als er opvallende symptomen zijn. Vooral ogenschijnlijk kleine kwaaltjes kunnen, als je die verwaarloost, tot ernstige klachten leiden. Mannen zullen niet snel ziek worden, maar ze moeten niet te makkelijk denken qua voeding, genotsproducten en gedrag, omdat onverantwoordelijkheid voor ziektes kan zorgen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben te maken met de doorvoer van Saturnus in de Steenbok, die tot half januari 2023 blijft. Er is een karmische energie, die onbewust doorwerkt en om de circa 30 jaar plaatsvindt. Er zullen duidelijke veranderingen komen, die op onszelf en de wereld invloed hebben. Omdat onze karma in het geding is, moeten we alert zijn op eigen gedrag en het verleden, die invloed hebben op de manier hoe deze energie ons mentaal en fysiek raakt. Saturnus in de Steenbok is gericht op een duidelijke visie en veel mannelijke energie. We zullen meer dan de afgelopen jaren de zwaarte van het leven ervaren. Mensen zullen vaker in opstand komen, maar ook de natuur zal terugslaan in hoe wij met de Aarde omgaan. Oorlogen, milieuperikelen en andere negatieve gedragingen zullen een karmische werking hebben. Toch zal er ook veel energie zijn om juist positief met deze energie om te gaan. Er zullen veel mensen zijn, die juist zeer positief gedrag laten, waaruit beloningen en andere positieve zaken komen. Er wordt aangeraden om eerlijk te zijn, maar wel respect te hebben voor hoe anderen in het leven staan. Een ieder kan zijn eigen keuzes maken en eigen energie opwekken. De laatste keer dat Saturnus in de Steenbok reisde, is alweer circa 30 jaar geleden toen de wereld in een nieuwe fase kwam. De koude oorlog kwam tot een einde en ook de Golfoorlog van 1991 had een grote weerslag op de wereld. Het was een periode van een nieuwe wereldorde. Nog verder terug zien we in de jaren 60 van de vorige eeuw dat we druk bezig waren met de strijd in de ruimte en de rechten van de mens. Denk aan Gagarin, Martin Luther King en Kennedy, waarbij de perikelen tussen de VS, China en Rusland even rust kregen. De vraag is wat Saturnus in de Steenbok nu voor ons in petto heeft. Er is ook een conjunctie tussen Saturnus, Pluto en Jupiter in dit teken en er zijn nog veel meer planetaire invloeden. We zullen dan ook zeker merken dat er op politiek en economisch gebied veel staat te gebeuren en dat er veranderingen komen wat betreft de wereldorde.

De 9de zal de Volle Maan om 8:34:35 in de Leeuw verschijnen. Dit is een interessante gebeurtenis, omdat er flink wat activiteit is met de Zon, in de Waterman, en de verbinding met Mars en Mercurius. Daarnaast zal zelfs Vesta in de Stier invloed hebben, omdat de Zon en Maan een vierkant met die asteroïde vormen, die zelf een verbinding aangaat met Uranus. Er zal Vuur genoeg zijn met de Maan, Mars en Venus, waardoor er mensen zijn, die de energie te intens vinden. Normaal gesproken zouden we feestelijke energie bij de Volle Maan ervaren, maar dat zal nu anders zijn. We kunnen met vele vragen zitten en zullen positieve, maar ook negatieve spanningen ervaren. Gebruiken we deze energie verantwoord en sympathiek dan zal er een goede karma van ons afkomen. De 14de hebben te maken met Valentijnsdag, waarbij kanttekeningen te plaatsen zijn. De laatste jaren is deze uitgegroeid tot een zeer commerciële dag, waarbij we zelfs hebberig konden zijn. Er wordt geadviseerd het klein te houden. Geef wat geld uit aan een goed doel en geef een partner of een andere geliefde veel aandacht en een klein teken van liefde. Dit zal karmisch meer goeds aan relaties brengen. Doe eens iets extra’s met een lief kaartje of een lekker ontbijtje, maar laat ook liefde zien aan mensen in je omgeving, zoals grootouders, ouders of anderen in je omgeving die dit verdienen. Bedenk dat liefde en warmte uiteindelijk veel meer waard zijn dan al het geld in de wereld. Februari lijkt een maand te worden, waarin je aandacht aan je karma kunt schenken, door er voor je medemens te zijn en te zorgen dat behoeftige mensen ondersteund worden. Heb oog voor het verdriet van anderen en geef een extra teken dat je er voor anderen wilt zijn. Verder is het belangrijk aandacht te hebben voor de tegenstellingen in de wereld en de milieuproblemen waar we mee te maken hebben. Het gaat er uiteindelijk om dat we de planeet leefbaar houden voor ons nageslacht. Volwassenen dienen deze maand te kijken naar hun eigen gedrag en onderkennen dat zij een voorbeeldfunctie hebben. Jongeren dienen te kijken naar hoe zij ouderen kunnen ondersteunen. Het is belangrijk te bedenken dat plezier en liefde fijn zijn, maar dat we met zijn allen een maatschappij te runnen hebben. Laten we deze maand niet alleen denken aan nu, maar ook aan de toekomst van onze kinderen.

Loading…
Share This