Maandhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Juni 2020

Algemeen
Door een krachtige planetaire energie ben je in staat controle te houden over de dingen waar je mee bezig bent. Het zal een prima periode zijn om nu al doelstellingen en strategieën uit te denken hoe je de toekomst in kunt gaan. Omdat de druk van het coronavirus nu aan het afnemen is, zal je meer tijd en ruimte hebben om familie buiten je gezin aandacht te geven. Familie zal in juni dan ook zeer belangrijk voor je zijn en je doet er verstandig aan afspraken te maken met mensen die je niet zo vaak meer gezien hebt. Niet alleen met familie is er meer contact, ook zal je veel meer aandacht aan vrienden en andere sociale contacten geven. Het is ook een prima maand om nieuwe vriendschappen af te sluiten. Mensen die plannen voor een nieuwe woning hebben of sinds kort een woning hebben, kunnen ondersteund worden door een krachtige planetaire energieën. De vooruitzichten zijn hierdoor erg goed te noemen en het geluk zal met je zijn. Dit geldt ook voor mensen die een nieuwe bedrijfsruimte hebben of willen. Het is tevens een goede periode om bepaalde zaken op emotioneel en materiaal gebied op te ruimen. Je hebt de neiging bepaalde zaken te lang vast te houden, maar ervaart juist veel emoties. Het kan echter ook om achterstallige werkzaamheden gaan of een boekhouding die nodig bijgewerkt dient te worden. Neem de tijd en maak eerst achterstallig werk af voor je met iets nieuws start. Je hebt oog voor details en bent zeer ijverig, waardoor je kansen af kunt dwingen en veel af kunt ronden. Je hebt emotioneel moeilijke perioden gehad en zal soms wel merken dat je erg moe bent. Het is dan ook een prima tijd om over jezelf na te denken en te ontdekken welke emoties je aan moet pakken. Je kunt bepaalde reacties van mensen als storend ervaren, maar let op dat dit vooral door je eigen onzekerheid komt. Er wordt aangeraden hier afstand van te nemen. In juni gaat het niet om wat anderen denken of doen, maar wat jij zelf wilt. In de liefde is het een periode, waarin je storende zaken uit het verleden kunt verwerken. Het is belangrijk hier oog voor te hebben en te bekijken wat er nodig is dit te verwerken. In juni is er ruimte voor het ontdekken van jezelf en kom je tot verrassende inzichten komt. Je kunt de juiste stappen maken om zakelijk en emotioneel te groeien en het zal dan ook zeker een prima maand worden.

Liefde en relaties
De planetaire stand voorspelt dat er in juni veel liefde zal zijn. Er lijkt veel te gebeuren en je krijgt, als single, veel kans om een romantische relatie te krijgen. Omdat de planeten niet gericht zijn op serieuze relaties, zal dit dus vooral kortdurende, spannende contacten opleveren. Vraag jezelf af of je dit wilt, zo niet dan doe je er goed aan het niet te doen. Je zult jezelf alleen maar pijn doen. Ben je in voor spannende contacten, dan zal je er gerust van mogen genieten en komen er zeker kansen. Overigens laat de stand van de planeten zien dat je de meeste kans hebt om via vrienden een nieuwe partner te vinden. Daarbij lijkt vooral het eind van de maand zeer gunstigst. Gebonden mensen kunnen veel liefde met hun partner delen en er is kans op gezinsuitbreiding, omdat de energie voor een zwangerschap gunstig is. Juni zal in het algemeen echter ook een goede maand zijn voor contact met familie en vrienden. Er hangt een prima energie en mensen zullen graag met je omgaan. Let op dat je soms wat weerbarstig kan zijn, waardoor je doet wat je zelf wilt. Dat is op zich niet erg, maar wel als je dit overdrijft en anderen vergeet. Overigens is de planetaire positie erg gunstig voor het opknappen van je huis en het oplossen van familieproblemen. Je bent in staat harmonie te brengen en mensen kunnen je steun zeker waarderen.

Je kunt de 1ste dagen van de maand beter geen serieuze relaties aangaan of in een relatie beslissingen voor de lange termijn nemen. Vanaf de 4de zal dit een stuk beter gaan en kun je meer ruimte krijgen om dit te doen. De periode van de 5de t/m de 15de is geschikt voor nieuwe contacten. Er is dan een sociale energie, waardoor niet alleen de liefde, maar ook vriendschappen positieve energieën krijgen. Met name de Zon en Venus bieden deze energie en ook Mars zal passie bieden. Singles kunnen deze tijd behoefte hebben aan mensen die voor iets serieus gaan en niet voor een los contact. Gebonden mensen willen vooral mentaal en intellectueel een verbinding met hun partner voelen en kunnen teleurgesteld raken als dit te weinig aanwezig is. Tracht deze tijd vooral emoties onder controle te houden. De 8de t/m de 10de zijn er aanwijzingen voor een krachtige en liefdevolle energie, die zowel singles als gebonden mensen veel oplevert. De periode rond de 11de is geschikt voor dagdromen, maar je kunt ook voorspellende dromen hebben. Deze kunnen je een goede weg in de liefde geven als gevolg van de energie van de Zon die een vierkant vormt met Neptunus. Je hebt soms de neiging om te willen ontsnappen voor moeilijke problemen en mensen die te dicht bij je emoties komen. Let op dat Mercurius je vanaf de 17de wel eens gevoelig maakt voor oneerlijke of hypocriete mensen. Je kunt wel eens egoïstisch en hard zijn. Vanaf de 20ste zal je een stuk zachter zijn als gevolg van Neptunus en de Zon die in de Kreeft komt. Je emoties zijn zeer sterk en je kunt niet alleen in de liefde veel bereiken, maar ook met vrienden en familie. Let op dat je soms wat naïef bent en niet altijd doorhebt dat er mensen zijn, die jou niet eerlijk behandelen.

Carrière en zakelijkheden
In juni dien je je niet altijd te richten op emoties, maar die je ook een blik te richten op de praktische en nuchtere kant van je werk. De maatregelen worden nu versoepeld en dit geef weer meer kans om je emoties op de juiste zaken te richten. Het is prima emoties te ervaren, maar er zijn ook veel momenten dat je hier minder aan hebt. Nuchterheid is dan wel aan te raden, waarbij het belangrijk is om helemaal geen gebruik te maken van mededogen en empathie. Dit kan bijvoorbeeld gaan om andere mensen die bepaalde dingen niet goed doen of mensen die duidelijkheid nodig hebben. Durf dan te handelen en wacht niet te lang af. Juni is dus een periode, waarbij je evenwicht dient te vinden tussen emoties die je ervaart en de intellectuele en nuchtere kant. Mensen die studeren of zelf les geven, zullen prima in staat zijn kennis tot zich te nemen of aan te bieden. Mensen die op een andere manier met onderwijs, maatschappelijke vorming of psychologische aspecten te maken hebben, zullen een prima maand meemaken. Dit komt, omdat de planetaire invloed zorgt dat concentratie en logica versterkt worden. Je zult helder van geest zijn en kan hierdoor prima resultaten bereiken. Of je nu zelf examens, lessen of trainingen moet volgen of dat je leraar, maatschappelijk werker bent of op een andere manier mensen ondersteunt, maakt hierbij niet uit. Je zult op alle gebieden goed presteren. Juni is een prima periode voor mensen die met zakelijke druk werken, zoals onder andere een deadline. Je kunt hier prima mee uit de voeten en zal op een efficiënte en adequate wijze met werk bezig zijn. Je bent daardoor zeer productief en zult geregeld trots voelen bij de dingen die je doet en de prestaties die je behaalt. Let op dat je normen en waarden gebruikt. Soms heb je hier moeite mee, niet omdat je het verkeerd bedoelt, maar meer omdat je ambitieus bent. Reageer niet te heftig op leidinggevenden of andere superieuren. Toon respect en laat zien dat je het waardeert wat zij doen. Je zult veel goodwill scoren. Let er nu op dat je je boekhouding in orde brengt en doe dit vooral niet op momenten dat je moe bent. Kleine fouten kunnen grote gevolgen hebben. Mensen die naar een nieuwe baan zoeken, zullen zeker kansen krijgen, doordat je een krachtige, maar ook zeer sympathieke uitstraling hebt en hierdoor opvalt.

Mentale en fysieke gezondheid
Er zijn verschillende energieën die invloed op covid-19 hebben. Jupiter vormt begin juni een kwantiel met Chiron en geeft beschermende en genezende energie. Normaal gesproken is een kwantiel niet zo krachtig, maar dat is nu wel anders. We zullen meer dan ooit de neiging hebben weer het maatschappelijk leven op te zoeken. Dit kan positief zijn als mensen zich verantwoord gedragen. Jupiter kan ons helpen om een verlangen op te bouwen om de wereld te genezen en fouten uit het verleden niet opnieuw te maken. Er is echter een andere kant aan dit verhaal. Er zijn namelijk mensen die op een andere wijze in het leven staan. Zij zullen vinden dat wij als mens niet verantwoordelijk zijn voor de natuur, het milieu en ziektes die er optreden. Dit kan misverstanden en conflicten opleveren. Rond de periode van de 5de zal de Volle Maan, die in de Boogschutter reist, helende energie brengen. De Maan maakt ons vrij van een individuele, maar ook collectieve schaduw die over het leven hangt. We zullen even het oude leven loslaten en ons richten op de nieuwe normen en waarden. Over het algemeen zal er rustige energie over de aarde hangen en deze kan ons moe en uitgeput maken. We moeten opletten dat we niet sikkeneurig worden, omdat de kans op ruzies en andere conflicten dan toe zal nemen. Ondanks de rustige energie zijn er dus zeker mogelijkheden op onlusten, opstanden en andere negatieve zaken. Om dit te voorkomen wordt aangeraden geregeld te sporten om frustraties er uit te gooien. Verder is het belangrijk om rond deze periode veel met mensen over gevoelens te praten. Durf je te uiten en laat je kwetsbaarheden zien. Vanaf de 17de kan er problematische energie zijn. Dit komt niet door de kosmos, maar meer door het gedrag van bepaalde mensen, die voor onrust zorgen. Die zijn zich dan niet bewust dat we rekening met elkaar moeten houden omdat we in een drukke samenleving moeten functioneren. Mensen die dit wel doen, kunnen deze tijd onder andere Mars als vastberaden kracht ervaren om hier een weg in te vinden.

Qua gezondheid zijn er geen ernstige gezondheidsproblemen te bespeuren. Je bent optimistisch en vrolijk, maar vindt het wel prettig om rust en harmonie in je leven te hebben. Dit kan nog wel voor wat emotionele probleempjes zorgen, omdat je kwetsbaar kunt zijn als iemand of iets je evenwicht verstoort. Je vindt het niet leuk om kritiek te krijgen en voelt je dan persoonlijk aangevallen. Tracht hier anders mee om te gaan en accepteer dat je soms kritiek kunt krijgen. Mensen keuren heus niet je hele persoonlijkheid af. Je kunt je emoties het best onder controle houden door ontspannende dingen te doen, zoals het opzoeken van de natuur, sporten, films kijken of afspraken maken met mensen waar je je goed bij voelt. Zorg er in deze maand voor dat je huis schoon en opgeruimd is. Je vindt het prettig om een relaxte omgeving te hebben en dit kan je emotioneel versterken.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Ik noemde vorige maand al dat Jupiter tot eind juni in de Steenbok staat. Dat is de reden dat men meestal makkelijker geneest van het coronavirus en er minder mensen op de IC terecht komen. Blijf er rekening mee houden dat er nog een intense periode aankomt en vooral als mensen zich onverantwoord opstellen. De kosmische stand zelf geeft veel hoop dat er eind juni/begin juli genezingen kunnen zijn als gevolg van medicatie en vaccins. Sterker nog, er zijn aanwijzingen dat dit sneller kan gaan. We leven echter in een onzekere tijd en de kosmische stand is ontoereikend om de aardse situatie correct te voorspellen. Daarvoor is het belangrijk naar onszelf te blijven kijken. Alleen door samen sterk te staan, er voor elkaar te zijn en te erkennen dat we in het verleden dingen niet goed deden, kunnen we een toekomstige ernstiger pandemie voorkomen. Het universum heeft het goed met ons voor en we hoeven eigenlijk alleen maar de stroom te volgen die deze ons schenkt. We kunnen eind juni en begin juli het virus onder controle hebben, maar zolang de mensheid geld, bezittingen en macht als voornaamste doel ziet, zal de natuur keer op keer in gaan grijpen. De moderne mens zal dan te maken krijgen met dat wat Darwin ‘natuurlijke selectie’ noemde en ditmaal kunnen we die moeilijker onder controle krijgen. Laten we dit voorkomen en zorgen dat we liefde, vriendschap en saamhorigheid als voornaamste doelen zien om de wereld een positieve impuls te geven. Er zijn veel mensen die dit nu al doen en als we hier met zijn velen achter staan, kunnen we het kwaad van de wereld vanzelf elimineren.

Er zullen tot de 20ste krachtige en liefdevolle energieën zijn. We zullen bezig zijn met de vraag hoe we de zomervakantie doorkomen. Dit kan de mens zowel mentaal als fysiek wel parten spelen en wat stress geven. Juni is een maand om nieuwe kennis en informatie op te doen en er zijn talloze nieuwe ervaringen om je leven positief te veranderen. De onrust kunnen we moeilijk doorgronden, maar uiteindelijk kunnen we onderling meer begrip kweken. Omdat Venus en de Zon in de Tweeling bewegen, ervaren we veel passie om diepgang in ons leven te zoeken. Mensen zullen meer geneigd zijn te leren dan om financieel vooruit te gaan. Er wordt aangeraden rationeel te handelen en je niet te laten verblinden door lust, seks en geld. Venus zorgt voor flink wat liefde, maar ook plezier. De krachtige energieën van Jupiter, Pluto en Uranus, die allen in een Aardeteken reizen, zorgen dat veranderingen die we deze periode krijgen, blijvend kunnen zijn of in ieder geval een lange periode aanhouden. Misschien dat het niet altijd mogelijk is alles te begrijpen wat we uit de kosmos op ons afkrijgen, maar uiteindelijk kunnen we veel mentale en fysieke kracht ervaren en begrip vinden. Zorg wel dat jij je ambities onder controle houdt en realistisch blijft, dan zal je de beste prestaties behalen zowel privé als in je zakelijke leven. Pas op dat Uranus de neiging heeft mensen opstandig te maken en relaties onder druk te zetten. Positieve energie van Saturnus in de Waterman zal voor stabiliserende energie zorgen en ons verantwoordelijkheid geven. Veel mensen kunnen precies die dingen doen, die ze nodig hebben om geluk te vinden. Mensen kunnen meer nadruk leggen op collectief denken en zijn bereid nieuwe vriendschappen te sluiten, nieuwe liefde in het leven toe te laten en aandacht te schenken aan bestaande sociale contacten. De 21ste zal de Zon, samen met Mercurius, Mars en Neptunus krachtige emotionele energie bieden, omdat ze gezamenlijk door een waterteken reizen. Hierdoor zijn mensen aan het eind van de maand sensitief en zeer intuïtief. De 28ste reist Mars naar de Ram, waardoor mensen nog steeds gevoelig zijn, maar ook erg impulsief. Over het algemeen hebben de meesten van ons dit onder controle. De energie is uitermate geschikt voor mensen die leiding geven. Wel moeten we er rekening mee houden dat we teveel verlangens hebben en dit kan stress geven. Er zijn zelfs mensen die ondoordacht en arrogant kunnen reageren.

Loading…
Share This