Maandhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Juni 2024


Algemeen

Door een krachtige planetaire energie ben je in staat controle te houden over de dingen waar je mee bezig bent. Het zal een prima periode zijn om nu al doelstellingen en strategieën uit te denken hoe je de toekomst in kunt gaan. Familie zal in juni belangrijk voor je zijn, waarbij je er verstandig aandoet om afspraken te maken met mensen die je niet zo vaak ziet. Niet alleen met familie is er meer contact. Het is ook een maand waarbij je bepaalde vriendschappen aandacht geeft. Mensen die plannen voor een nieuwe woning hebben of al een nieuwe hebben, zullen goede planetaire energieën ervaren. De vooruitzichten zijn hiervoor erg goed te noemen. Het is tevens een goede periode om bepaalde zaken op emotioneel en materiaal gebied op te ruimen. Je hebt de neiging om bepaalde zaken te lang vast te houden, maar ervaart dan juist veel emoties. Het kan echter ook om achterstallige werkzaamheden gaan of een boekhouding die nodig bijgewerkt dient te worden. Neem de tijd en maak eerst oud werk af voor je met iets nieuws start. Je hebt oog voor details en bent zeer ijverig, waardoor je kansen af kunt dwingen en veel af kunt ronden. Je hebt emotioneel moeilijke perioden, waarbij het belangrijk is te ontdekken waar deze emoties vandaan komen. Je kunt bepaalde reacties van mensen als storend ervaren. Er wordt aangeraden hier afstand van te nemen. In juni gaat het niet om wat anderen denken of doen, maar gaat het erom wat jij zelf wilt. In de liefde is het een periode, waarin je storende zaken uit het verleden beter kunt verwerken. Het is belangrijk hier oog voor te hebben en te bekijken wat er nodig is dit te verwerken. In juni zal er ruimte voor zelfontdekking zijn, waarbij je tot verrassende inzichten komt. Je kunt de juiste stappen maken om zakelijk en emotioneel te groeien.

Liefde, relaties en sociale contacten

Juni 2024 biedt voor Vissen een veelbelovende maand vol liefde en romantische kansen. Heb je een relatie, dan kunnen jullie veel leuke activiteiten plannen. Er is ruimte voor plezier en ontspanning, waardoor jullie band versterkt wordt. Dit is een prima maand om een lange reis te maken of geregeld erop uit te trekken, zowel voor werk als familiebezoek. Als je plannen hebt om te verhuizen, is dit een gunstige tijd om die stap te zetten naar een nieuwe plek. Voor singles en degenen die net een nieuwe persoon hebben ontmoet, biedt deze maand spannende en uitdagende mogelijkheden. Deze nieuwe relaties kunnen succesvol zijn als je je energie goed gebruikt en niet terugkijkt op het verleden. Wees niet te cynisch en vertrouw de ander. Beschouw dit als een nieuwe situatie en volg je hart. Als een situatie niet goed aanvoelt, neem dan voorzorgen of vermijd het. Je intuïtie zal deze maand erg sterk zijn, waardoor je situaties feilloos kunt aanvoelen. Mensen zullen zich aangetrokken voelen tot je open houding. Door je empathie en sensitiviteit kun je je partner zeer goed ondersteunen, vooral bij het nastreven van zijn of haar toekomstdromen. Het zal een maand zijn waarin je zoekt naar balans en stabiliteit. Dit zal mogelijk zijn als je een goede relatie hebt of vrienden en familie die je steunen. Let op dat je soms moeite kunt hebben met het beheersen van je eigen emoties. Streef naar stabiliteit door de steun van je naasten. In een gezonde relatie zul je, door normatieve planetaire energie, hoge normen en waarden nastreven, wat zorgt voor goede emoties. In minder goede relaties kunnen er echter problemen ontstaan door misverstanden. Tot halverwege de maand kun je last hebben van storende energieën. Daarna is er meer ruimte voor ontspanning. Let op mensen die het goed met je bedoelen maar zich te veel met je bemoeien. Wees duidelijk in je grenzen om onnodige stress te vermijden. Juni biedt voor de Vissen een maand vol liefde, plezier en spannende nieuwe kansen. Volg je intuïtie, streef naar balans en wees niet bang om nieuwe romantische mogelijkheden te omarmen. Zorg ervoor dat je je emoties onder controle houdt en stel grenzen waar nodig. Deze maand biedt een uitstekende kans om relaties te versterken en nieuwe verbindingen aan te gaan.

Carrière en zakelijkheden

In juni dien je je niet altijd te richten op emoties, maar dien je ook een blik te richten op de praktische en nuchtere kant van je werk. Het is prima om emoties te ervaren, maar er zijn ook veel momenten dat je hier minder aan hebt. Nuchterheid is dan zeker wel aan te raden, waarbij het zelfs belangrijk is om helemaal geen gebruik te maken van mededogen en empathie. Dit kan bijvoorbeeld gaan om andere mensen die bepaalde dingen niet goed doen of mensen die gewoon duidelijkheid nodig hebben. Durf dan ook te handelen. Juni zal een maand zijn, waarbij je evenwicht dient te vinden tussen emoties die je ervaart en de intellectuele en nuchtere kant. Mensen die studeren of zelf les geven, zullen prima in staat zijn om kennis tot zich te nemen of aan te bieden. Mensen die op andere manier met onderwijs, maatschappelijke vorming of psychologische aspecten te maken hebben, zullen een prima maand meemaken. Dit komt, omdat de planetaire invloed ervoor zorgt dat je concentratie en je logische inslag versterkt worden. Je zult helder van geest zijn en kan hierdoor prima resultaten bereiken. Of je nu zelf examens, lessen of trainingen moet volgen of dat je zelf leraar, maatschappelijk werker bent of op een andere manier mensen ondersteunt, maakt hierbij niet uit. Je zult op alle gebieden goed presteren. Juni is een prima periode voor mensen die met zakelijke druk werken, zoals onder andere een deadline. Je kunt prima onder druk werken en zal op een efficiënte en adequate manier met je werk bezig zijn. Je bent daardoor zeer productief en zult geregeld een trots gevoel hebben bij de dingen die je doet en de prestaties die je behaalt. Let op dat je normen en waarden gebruikt. Soms heb je hier wel eens moeite mee, niet omdat je het verkeerd bedoelt, maar meer omdat je erg ambitieus bent. Je doet er goed aan niet te heftig te reageren op leidinggevende personen of andere superieuren. Toon respect en laat zien dat je het waardeert wat zij doen. Je zult hier veel goodwill mee scoren. Let er deze maand op dat je je boekhouding in orde brengt en doe dit vooral niet op momenten dat je moe bent. Kleine fouten kunnen al grote gevolgen hebben. Mensen die naar een nieuwe baan op zoek zijn, zullen zeker kansen krijgen, doordat je een krachtige, maar ook zeer sympathieke uitstraling hebt, waardoor je zeker op zult vallen.

Fysieke en mentale gezondheid

Het zal een maand worden, waarbij je bezig bent om evenwicht te vinden tussen emoties die je ervaart en de nuchtere en koele kant die je ook in je hebt. Je kunt hierdoor als beschermende factor het contact met vrienden en familie gebruiken, doordat deze mensen je vertrouwen versterken en misschien ook wel in staat zijn je te helpen je eigen ervaringen uit het verleden te verwerken. Let op dat er mensen zijn, die zich teveel met je bemoeien, waardoor je wel eens wat frustraties ervaart. Je doet er goed aan te bedenken of ze het goed met je bedoelen. Doen ze dit, accepteer het dan gewoon. Er zal ook flink wat spirituele energie op je afkomen, als gevolg van de kracht van bepaalde planeten. Deze zullen je levensstijl danig beïnvloeden, waardoor je welzijn positief gestimuleerd kan worden. Het zal dan ook een belangrijke maand worden om jezelf af te vragen welke dingen je af moet leren en welke je juist aan moet leren. Met name het eerste deel van de maand zal dit nog lastig gaan, maar in het tweede deel zal je meer goede keuzes maken, waardoor je de maand waarschijnlijk erg gezond kunt beëindigen en op een goede manier de zomer tegemoet kunt zien. Let op dat je empathisch en intuïtief vermogen niet altijd even sterk is. Je kunt dingen ervaren, die niet echt zo zijn, maar welke jij vanuit je fantasie kunt voorstellen. Je kunt dan wel eens verward raken. Tracht dus goed op te letten wat wel en niet waar is.

De invloed van de Volle Maan in de Steenbok

De Volle Maan in Steenbok, die de 22ste om 3.00 uur zal ontstaan, is een bijzonder fenomeen dat erg veel invloed kan hebben op ons dagelijks leven. De Steenbok is een teken dat zeer bekend staat om discipline, ambitie en verantwoordelijkheid. Vooral Saturnus zal er veel invloed op hebben, omdat die structuur en beperkingen brengt. Een Volle Maan in Steenbok benadrukt thema's van werk, carrière, lange termijndoelen en balans tussen persoonlijke en professionele verantwoordelijkheden. We willen benadrukken dat deze Volle Maan een tijd is om vruchten te plukken van hard werk dat de afgelopen maanden is verricht. Belangrijke mijlpalen kunnen bereikt worden, waarin we erkenning krijgen voor onze inspanningen. We dienen wel realistisch en praktisch te blijven in het nastreven van doelen en vooral aandacht te besteden aan details en planning. De Volle Maan heeft sterke karmische aspecten, waardoor we worden geconfronteerd met de gevolgen van eerdere acties, vooral op professioneel vlak. We raden ook aan om verantwoording te nemen voor onze daden en eventuele problemen direct aan te pakken. Het is een goede tijd om die dingen die niet langer werken, los te laten en om ruimte te maken voor nieuwe kansen die beter in lijn zijn met onze authentieke zelf. Ook willen we de nadruk leggen op het emotionele component van deze Volle Maan. Hoewel Steenbok vaak wordt geassocieerd met nuchterheid en rationaliteit, moeten we ons eraan blijven herinneren dat emoties verzwaard worden. De Maan moedigt aan om te reflecteren op hoe we omgaan met verantwoordelijkheid en autoriteit, zowel in ons eigen leven als bij interacties met anderen. Het is een goede tijd om emotionele grenzen te evalueren en te zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privéleven. Al met al biedt de Volle Maan in Steenbok een krachtige gelegenheid voor zelfreflectie, bereiken van doelen en het vinden van balans in ons leven. Door energie van deze maanstand te benutten, kunnen we niet alleen ambities verwezenlijken, maar ook een dieper begrip krijgen van onze emotionele behoeften en hoe we deze het beste kunnen vervullen. Dit zal niet alleen ieder teken, maar ook ieder individu op andere wijze doen.

Algemeen overzicht voor alle tekens

Op 3 juni krijgt Mercurius een energieke boost wanneer hij zijn favoriete plek in die van de Tweeling binnengaat. Kort daarna, op 6 juni, zorgt de Nieuwe Maan in Tweeling voor een frisse fijne wind vol nieuwe kansen. Met Jupiter ook in Tweelingen is de start van deze periode vol met sprankelende Tweelingenenergie en spannende nieuwe avonturen. We zullen overladen worden met briljante ideeën, bruisen van de energie en zullen helemaal klaar zijn om initiatief te nemen. Mercurius in Tweeling op 3 juni betekent een golf aan mentale energie, een stortvloed aan nieuwe ideeën en ook volop activiteit, welke versterkt wordt door Jupiter. Dit is het moment om plannen te laten bloeien en dromen waar te maken, want ideeën en plannen kunnen op verrassende wijzen tot leven komen. De Nieuwe Maan in Tweelingen op 6 juni brengt belangrijk nieuws, waardevolle informatie en fantastische kansen om ideeën te realiseren. Dit is een tijd van levendige gesprekken en inspirerende uitwisselingen die ons vooruit helpen. Ook zal het alvast een voorbode zijn van de Volle Maan, die we hierboven al uitgebreid beschreven. Op 9 juni verhuist Mars naar Stier, wat ons misschien iets langzamer maakt, maar tegelijk wel vastberaden en standvastig zodra we eenmaal van start zijn. Mars in Stier helpt ons door te zetten met wat we beginnen, terwijl de stabiele energie van Stier ons helpt gefocust te blijven. Dit is een geweldige tijd om zelfvertrouwen te vergroten en stevig geworteld te blijven in onze doelen. Op 17 juni verhuizen zowel Mercurius als Venus naar Kreeft, waarna de Zon de 20ste volgt. Dit is een periode waarin we in harmonie met onze emoties kunnen staan, waarbij we meer aandacht kunnen schenken aan thuis- en familiezaken en werken aan het versterken van onze basis.

We zullen de behoefte voelen om tijd door te brengen met degenen die we als familie beschouwen, maar dan zullen we ons wel vaker terugtrekken in plaatsen die het meest vertrouwd zijn. We zullen ook veel meer naar emotionele steun verlangen. Deze periode biedt de kans onze emotionele behoeften te vervullen en te werken aan het versterken van iets fundamenteels in ons leven. De Volle Maan in Steenbok helpt ons op zakelijk gebied vooral om vooruitgang te boeken met onze successen, doelen serieus te nemen en verantwoordelijkheden goed te beheren of een welverdiende pauze te nemen. Dit is de eerste van de twee Volle Manen in Steenbok, omdat de Maan naast juni ook in juli vol in dit teken aan de hemel zal staan. Dit markeert een tijd van doelgerichtheid en verantwoordelijkheid. We kunnen voelen dat we op het juiste pad zijn, aanpassingen maken die in juli voltooid zullen zijn of ruimte nemen als verantwoordelijkheden overweldigen. Ceres is momenteel retrograde in Steenbok, wat uitdaagt om creatieve oplossingen te vinden voor doelen en kernproblemen aan te pakken. Op 29 juni begint Saturnus zijn retrograde beweging in Vissen, wat ons kan laten voelen dat onze opties beperkt zijn. Maar deze periode van Saturnus retrograde is een kans om problemen aan te pakken die we eerst hebben vermeden en om dingen vanuit een geheel nieuw perspectief te kunnen zien. Er zijn karmische lessen, vooral in Vissen, die helpen om te groeien en evolueren. Saturnus retrograde duurt tot 13 november en gedurende deze tijd hebben we mogelijkheid om diepgaande verandering te maken en sterker dan ooit terug te komen. Laten we deze tijd gebruiken om te groeien, te leren en onze dromen waar te maken. Het zal zeker een maand worden, waarin dit mogelijk is.

Loading…
Share This