Maandhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Juni 2024

Algemeen

In juni zal er op creatief gebied een krachtige, planetaire invloed zijn, waardoor je veel ideeën krijgt. Je zal deze zeker niet voor jezelf houden, maar ze graag met anderen delen. Juni zal een maand zijn waarin er ruimte is voor vriendschappen en plezierige momenten. Je wilt hierbij niet alleen een-op-een contacten, maar vindt het leuk om je in groepen te begeven. Het zal een prima maand zijn om leuke activiteiten voor nu te bedenken, maar ook om plannen voor de toekomst te maken. Je zult sowieso erg actief zijn, waarbij sport en ontspanning belangrijk zijn. De planetaire energie zal je namelijk erg fit en krachtig maken en je zult er soms zelf verbaasd over zijn als je merkt dat dit je fit en gezond maakt. Blijf je in juni op deze manier doorgaan, dan zal je het grootste deel van de maand fit blijven. Naast sport, zal het ook een prima maand zijn om veel aandacht aan kunst, filosofie en muziek te besteden. Je kunt hier rustig door worden en het zal je niet alleen fysiek veel kracht geven, maar je ook mentaal een flinke impuls geven. Mensen die veel met cijfertjes, juridische vraagstukken of met het oplossen en analyseren van zaken werken, zullen in juni positieve impulsen krijgen. Je bent analytisch sterk en zal in staat zijn om complexe problemen op te lossen. In juni zal je op alle gebieden in staat zijn om je vooral te concentreren op zaken die echt belangrijk zijn. Richt je niet op minder belangrijke zaken. Je kunt deze op een later moment wel afhandelen. Je kunt je kracht beter gebruiken om vriendschappen, je relatie, familie en je werk de volledige aandacht te geven. Kijk hierbij niet alleen naar het doel, maar ook naar de middelen. Het gaat er om dat je bepaalde zaken tot een goed einde brengt, maar vooral of je goed naar je intuïtie luistert en met je hart bezig bent. Ondanks dat je werk belangrijk vindt, zal je de emotionele kant van het leven belangrijk vinden. Maar je blijft natuurlijk wel ambitieus genoeg.

Liefde, relaties en sociale contacten

Juni belooft voor de Waterman een maand vol warme, romantische energie waarin jouw empathische en sensitieve kant sterk wordt benadrukt. Hoewel je misschien niet altijd evenveel tijd aan je partner besteedt, zal de tijd die je samen doorbrengt van zeer hoge kwaliteit zijn. Dit is een goede periode om wederzijds respect en waardering te tonen, wat de romantische gevoelens tussen jullie zal verhogen en een stevig fundament legt voor toekomstige plannen. Let er op dat een relatie met een oppervlakkige partner jou kan storen. Overweeg of er een goede basis tussen jullie is. Diepgang zal zowel in bestaande relaties als bij het zoeken naar een nieuwe partner essentieel zijn. Als je single bent, zul je idealistisch zijn bij het vinden van een geschikte partner. Je hebt een afkeer van oppervlakkigheid en zoekt iemand met wie je een diepe, betekenisvolle connectie kunt maken. Naast romantische relaties hecht je veel waarde aan saamhorigheid met vrienden en familie. Juni is geen maand om dingen alleen te doen. Je wilt zoveel mogelijk tijd besteden aan geliefden en sociale contacten. Qua sociale activiteiten is dit een maand om liefde en vriendschap te delen. Of je nu in een relatie zit of single bent, je zult de behoefte voelen om contact te zoeken en ervaringen te delen met anderen. Als je een relatie hebt, zal je ondanks fysieke afwezigheid manieren vinden om contact te houden en ervaringen te delen. Voor singles biedt juni uitstekende kansen om een nieuwe romance te beginnen. De planetaire energie geeft je een krachtig gevoel, maar kan je ook eenzaam maken als je alleen bent. Je hebt een sterke behoefte om gezelschap te zoeken en liefde te delen. Dit kan ertoe leiden dat je moeilijk een vaste relatie met één persoon kunt beginnen als je teveel opties hebt. Wees je ervan bewust dat je humeurig kunt worden als je een mindere relatie hebt of als je single bent en niemand kunt vinden om liefde mee te delen. Zoek actief naar betekenisvolle connecties om deze gevoelens te vermijden. Juni biedt voor de Waterman een maand vol romantische en warme energieën. Door empathie en sensitiviteit te tonen, kun je diepe en betekenisvolle relaties opbouwen. Of je nu een relatie hebt of single bent, zoek contact met anderen en deel je liefde en vriendschap. Let op je emotionele welzijn en streef naar diepgang in je relaties om humeurig gedrag te voorkomen. Deze maand biedt veel kansen voor persoonlijke groei en romantische avonturen.

Carrière en zakelijkheden

In juni is er een sterke gerichtheid op het werken met mensen. Je vindt het fijn ze te ondersteunen en dan vooral emotioneel zwakke personen, oudere mensen of kinderen. Dit kan gaan om een rol als leraar, verpleger, arts, maatschappelijk werker of een ander beroep die hier te maken heeft. Het kan ook gaan om een rol die je als sportinstructeur hebt. Je kunt mensen zelfvertrouwen geven en helpen om het leven beter aan te kunnen. Mensen die op een ander gebied werken, kunnen het gevoel hebben dat ze het missen om direct contact met klanten te hebben en vooral in de gezondheidszorg, de sociaal-maatschappelijk verlening of de psychologische hoek. Het zal een prima maand zijn voor mensen die veel met hun handen werken en dan vooral als masseur, fysiotherapeut of een ander beroep waarmee je mensen fysiek kunt ondersteunen. Dit komt vooral omdat er een genezende werking vanuit jou kan uitgaan, waardoor je mensen kunt helpen. Juni is een maand, waarin je het besluit kunt nemen om een carrièreswitch te maken. Jongere mensen die nog niet weten wat ze in de toekomst willen, zullen in juni ingevingen krijgen bij keuzes die ze willen maken. Mensen die veel op kantoor werken, kunnen in juni te maken krijgen met collega’s die bezitterig, eigenwijs of zelfs jaloers kunnen zijn. Je kunt je daar aan storen, maar er wordt aangeraden om jezelf niet uit te laten lokken. Je hebt dan namelijk de kans om hetzelfde terug te doen. Wellicht doe je er verstandig aan om met bepaalde mensen niet te vriendschappelijk om te gaan en zaken te scheiden van privébeslommeringen. Juni is een maand, waarin je op gebied van financiële zaken niet veel goede energieën zult ervaren. Wil je winst behalen, dan zal je waarschijnlijk een maandje moeten wachten. Op financieel gebied moet je oppassen dat je niet te impulsief handelt en vooral niet als je er niet zeker van bent. Moet je een contract afsluiten of een belangrijke beslissing nemen dan is het verstandig om mensen om advies te vragen en vooral de kleine lettertjes door te nemen. Je doet er goed aan om alles financieel te overdenken en zeker niet impulsief te handelen. De risico’s zullen te groot zijn om zonder plan te werken en het is tevens een maand waarin je beter in interpersoonlijke kwesties zult functioneren. Daar zullen de komende maand jouw talenten liggen en het is dan ook verstandig om dit constant in gedachten te houden.

Fysieke en mentale gezondheid

In juni ben je met name sociaal erg sterk, waardoor je veel activiteiten wilt ontplooien. Er zullen zeer sterke planetaire invloeden zijn, die er voor zorgen dat je behoeften voor hartstocht en passie hebt. Er kan wel risico inzitten, omdat je soms wel eens over je eigen grenzen gaat. Ben je gebonden, dan dien je op te passen dat je niet teveel tijd aan je partner besteedt en andere zaken te weinig aandacht geeft. Je kunt dan namelijk ook wel eens humeurig worden, omdat je dan op andere gebieden te weinig presteert. Ben je single, dan moet je oppassen dat je je niet te vaak laat gaan als het om seksualiteit met verschillende mensen gaat. Je zult in dit geval erg voorzichtig moeten zijn. De voorspellingen voor de Waterman zijn gericht op geduld en relaxte handelingen, omdat je gezondheid anders in het geding kan komen. Je zult serieus moeten zijn over het sporten en over voldoende lichaamsbeweging. Verder dien je op te letten dat je snacks, vette producten en suiker zoveel mogelijk mijdt. Lukt het je om een maand lang alleen maar gezond te eten en merk je dat je daar beter van wordt, dan zal je waarschijnlijk in de toekomst veel betere keuzes maken. Bijzonder is dat een goede seksuele relatie met je partner je zowel mentaal als fysiek gezond maakt, omdat je dan gewoon lekker in je vel zit en vertrouwen hebt.

De invloed van de Volle Maan in de Steenbok

De Volle Maan in Steenbok, die de 22ste om 3.00 uur zal ontstaan, is een bijzonder fenomeen dat erg veel invloed kan hebben op ons dagelijks leven. De Steenbok is een teken dat zeer bekend staat om discipline, ambitie en verantwoordelijkheid. Vooral Saturnus zal er veel invloed op hebben, omdat die structuur en beperkingen brengt. Een Volle Maan in Steenbok benadrukt thema's van werk, carrière, lange termijndoelen en balans tussen persoonlijke en professionele verantwoordelijkheden. We willen benadrukken dat deze Volle Maan een tijd is om vruchten te plukken van hard werk dat de afgelopen maanden is verricht. Belangrijke mijlpalen kunnen bereikt worden, waarin we erkenning krijgen voor onze inspanningen. We dienen wel realistisch en praktisch te blijven in het nastreven van doelen en vooral aandacht te besteden aan details en planning. De Volle Maan heeft sterke karmische aspecten, waardoor we worden geconfronteerd met de gevolgen van eerdere acties, vooral op professioneel vlak. We raden ook aan om verantwoording te nemen voor onze daden en eventuele problemen direct aan te pakken. Het is een goede tijd om die dingen die niet langer werken, los te laten en om ruimte te maken voor nieuwe kansen die beter in lijn zijn met onze authentieke zelf. Ook willen we de nadruk leggen op het emotionele component van deze Volle Maan. Hoewel Steenbok vaak wordt geassocieerd met nuchterheid en rationaliteit, moeten we ons eraan blijven herinneren dat emoties verzwaard worden. De Maan moedigt aan om te reflecteren op hoe we omgaan met verantwoordelijkheid en autoriteit, zowel in ons eigen leven als bij interacties met anderen. Het is een goede tijd om emotionele grenzen te evalueren en te zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privéleven. Al met al biedt de Volle Maan in Steenbok een krachtige gelegenheid voor zelfreflectie, bereiken van doelen en het vinden van balans in ons leven. Door energie van deze maanstand te benutten, kunnen we niet alleen ambities verwezenlijken, maar ook een dieper begrip krijgen van onze emotionele behoeften en hoe we deze het beste kunnen vervullen. Dit zal niet alleen ieder teken, maar ook ieder individu op andere wijze doen.

Algemeen overzicht voor alle tekens

Op 3 juni krijgt Mercurius een energieke boost wanneer hij zijn favoriete plek in die van de Tweeling binnengaat. Kort daarna, op 6 juni, zorgt de Nieuwe Maan in Tweeling voor een frisse fijne wind vol nieuwe kansen. Met Jupiter ook in Tweelingen is de start van deze periode vol met sprankelende Tweelingenenergie en spannende nieuwe avonturen. We zullen overladen worden met briljante ideeën, bruisen van de energie en zullen helemaal klaar zijn om initiatief te nemen. Mercurius in Tweeling op 3 juni betekent een golf aan mentale energie, een stortvloed aan nieuwe ideeën en ook volop activiteit, welke versterkt wordt door Jupiter. Dit is het moment om plannen te laten bloeien en dromen waar te maken, want ideeën en plannen kunnen op verrassende wijzen tot leven komen. De Nieuwe Maan in Tweelingen op 6 juni brengt belangrijk nieuws, waardevolle informatie en fantastische kansen om ideeën te realiseren. Dit is een tijd van levendige gesprekken en inspirerende uitwisselingen die ons vooruit helpen. Ook zal het alvast een voorbode zijn van de Volle Maan, die we hierboven al uitgebreid beschreven. Op 9 juni verhuist Mars naar Stier, wat ons misschien iets langzamer maakt, maar tegelijk wel vastberaden en standvastig zodra we eenmaal van start zijn. Mars in Stier helpt ons door te zetten met wat we beginnen, terwijl de stabiele energie van Stier ons helpt gefocust te blijven. Dit is een geweldige tijd om zelfvertrouwen te vergroten en stevig geworteld te blijven in onze doelen. Op 17 juni verhuizen zowel Mercurius als Venus naar Kreeft, waarna de Zon de 20ste volgt. Dit is een periode waarin we in harmonie met onze emoties kunnen staan, waarbij we meer aandacht kunnen schenken aan thuis- en familiezaken en werken aan het versterken van onze basis.

We zullen de behoefte voelen om tijd door te brengen met degenen die we als familie beschouwen, maar dan zullen we ons wel vaker terugtrekken in plaatsen die het meest vertrouwd zijn. We zullen ook veel meer naar emotionele steun verlangen. Deze periode biedt de kans onze emotionele behoeften te vervullen en te werken aan het versterken van iets fundamenteels in ons leven. De Volle Maan in Steenbok helpt ons op zakelijk gebied vooral om vooruitgang te boeken met onze successen, doelen serieus te nemen en verantwoordelijkheden goed te beheren of een welverdiende pauze te nemen. Dit is de eerste van de twee Volle Manen in Steenbok, omdat de Maan naast juni ook in juli vol in dit teken aan de hemel zal staan. Dit markeert een tijd van doelgerichtheid en verantwoordelijkheid. We kunnen voelen dat we op het juiste pad zijn, aanpassingen maken die in juli voltooid zullen zijn of ruimte nemen als verantwoordelijkheden overweldigen. Ceres is momenteel retrograde in Steenbok, wat uitdaagt om creatieve oplossingen te vinden voor doelen en kernproblemen aan te pakken. Op 29 juni begint Saturnus zijn retrograde beweging in Vissen, wat ons kan laten voelen dat onze opties beperkt zijn. Maar deze periode van Saturnus retrograde is een kans om problemen aan te pakken die we eerst hebben vermeden en om dingen vanuit een geheel nieuw perspectief te kunnen zien. Er zijn karmische lessen, vooral in Vissen, die helpen om te groeien en evolueren. Saturnus retrograde duurt tot 13 november en gedurende deze tijd hebben we mogelijkheid om diepgaande verandering te maken en sterker dan ooit terug te komen. Laten we deze tijd gebruiken om te groeien, te leren en onze dromen waar te maken. Het zal zeker een maand worden, waarin dit mogelijk is.

Loading…
Share This