Maandhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Augustus 2020


Algemeen

De maand begint erg goed en je zult mogelijkheden krijgen om er iets van te maken. Mensen gaan graag met je om en zullen geregeld om advies komen. Toch zijn er momenten dat je met jezelf worstelt. Je bent iemand met een uitgesproken mening en soms kan dit je flink onder druk zetten. Niet iedereen is namelijk gediend van jouw scherpe tong en het is belangrijk dingen soms met humor op te lossen. Je zult hier t/m de 6de de meeste last van hebben. Verder moet je de 1ste week trachten niet teveel te willen en vooral niet te snel. Die neiging kun je hebben, waardoor je te snel beslissingen wilt doordrukken. De energie zal echter gedurende een langere periode steun geven, waardoor je niet hoeft te haasten. Toch zijn er momenten dat je wel degelijk snel moet handelen, omdat je voelt dat dit de beste oplossing is. In dat geval wordt aangeraden naar je intuïtie te luisteren en stappen te nemen. De Volle Maan in jouw eigenzinnige teken, zal er voor zorgen dat je in staat bent innovatief en experimenteel bezig te zijn. Zijn er nog dingen die je de laatste tijd wilde bereiken, dan kan er een kans komen om over grenzen te gaan. Er zijn aanwijzingen dat dit je veel op kan leveren, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je niet gelijk resultaten neerzet. Het is dus een betere tijd ideeën vorm te geven en plannen te maken.

De 7de zal de romantische Venus naar de sensitieve Kreeft reizen. Je kunt een zeer mooie en warme tijd tegemoet gaan. Singles doen er verstandig aan met vrienden af te spreken of naar plekken te gaan waar singles komen. Gebonden mensen zullen het fijn vinden om aandacht van hun partner te krijgen. Je bent op vrijheid gesteld, maar wil zelf ook wel aandacht krijgen. Hoe het ook loopt, je liefdesleven zal warm en romantisch zijn. Vanaf de 10de zal je wat eigenzinnig zijn en wil je vooral je eigen gang gaan. Alleen mensen die jou vrij kunnen laten, zullen in je omgeving mogen zijn. Van de 12de t/m de 18de is het een verwarrende periode. Er kan veel op je pad komen, waardoor er ook veel van je verwacht wordt. Je vindt het fijn informatie te verkrijgen en kunt makkelijk kennis opnemen. De 15de en 16de zal jouw heersende planeet Uranus retrograde in de traditionele Stier reizen. Daardoor komen er zaken uit het verleden terug en weet je weer waarom je leeft. Je bent aan de ene kant rebels en zoekt van alles om de spanning in je leven te halen en nieuwe mogelijkheden te creëren. De 17de t/m de 19de ben je speels en houd je van spanning en avontuur. De 20ste zal de communicatieve Mercurius de Maagd ingaan. Dit zorgt dat je weer meer rust weet te vinden. Je bent de rest van de maand ordelijk en weet dingen op een systematische wijze uit te voeren. Let op dat je niet teveel van anderen verwacht, omdat je nog wel eens teleurgesteld kunt raken, omdat niet iedereen punctueel is. De 22ste t/m de 24ste is geschikt om problemen en andere zaken op te lossen. De rest van de maand is erg plezierig en je kunt deze dan ook prima afsluiten.

Liefde en relaties
Er is ruimte voor passionele momenten, waarbij je niet alleen de romantiek aandacht geeft, maar er ook veel ruimte voor erotiek is. Je bent positief en sympathiek en dit zal je uitstralen. Je vindt het aan het begin van de maand fijn om zware onderwerpen aan te kaarten. Daarna zal je het fijn vinden over ditjes en datjes te kletsen. Je bent in staat minder fijne energieën te onderdrukken en goede gevoelens naar boven te laten komen. Het is een ideale tijd om stoornissen of trauma’s uit het verleden te verwerken. Ben je gebonden, dan kun je gaandeweg steeds sensitiever en sympathieker handelen en kun je je partner laten zien dat je veel liefde hebt. Dat zal veel veiligheid en vertrouwen bieden. Je seksleven is fantastisch en je zult je partner geregeld verwennen, zodat deze zich volledig kan ontladen. Er wordt aangeraden zelf initiatief te nemen. Erotiek wil zeggen dat het van twee kanten moet komen om het volledig te laten slagen. Er wordt van je verwacht je volledig te geven, zodat je partner niet al het ‘werk’ hoeft te doen. Alles lijkt zeer fijn, maar je moet wel opletten dat je soms teveel in het middelpunt van de belangstelling wilt staan. Heb je een partner die gevoelig is, dan kan deze zich storen aan je vrijpostige houding naar anderen. Tracht hier op te letten, zodat je je partner niet onnodig kwetst. Ben je single, dan ben je vrolijk en open en zal je mensen met je charmante en tegelijk geheimzinnige uitstraling aantrekken. Je moet opletten dat je niet te speels wordt. Je kunt dan arrogant overkomen, zelfs als je dit niet zo bedoelt. Je kunt dan teveel feesten en wilt leuk overkomen. Tracht dit in te tomen en laat mensen in hun waarde. Wees jezelf, dat is prima en zal mensen blij maken. In het algemeen zal de liefde het laatste deel van de maand passioneel zijn. Singles maken de meeste kans op een romantische date. Deze periode zal Mercurius storing geven, waardoor je in contact met familie, buren en vrienden geduld moet hebben.

De 1ste week zal het verleden sterk terugkomen. Dit kunnen vrienden zijn, maar ook een ex-partner, die terug in je leven komt. De vooruitzichten zijn vooral voor singles zeer goed. Ben je gebonden, dan moet je oppassen dat je niet over grenzen gaat. Over het algemeen zal dit je wel lukken en is het ook wel een periode om een huidige relatie te versterken. De Volle Maan zal een sterke invloed op je persoonlijkheid hebben. Ben je single, dan trek je mensen aan, die echt bij je passen. Ben je gebonden, dan kan de Maan je experimentele kant naar boven brengen. In beide gevallen ben je iemand die innovatief en speels is en behoefte aan avontuur en liefde hebt. De 7de zal Venus van de Tweeling naar de serieuze en sensitieve Kreeft reizen. Je bent dit deel van de maand dromerig en denkt aan lang vergane glorie. Er kunnen zelfs gevoelens komen van een ex of een andere persoon waar je gevoelens voor hebt. Let de 7de t/m de 9 wel op dat er minder positieve mensen kunnen zijn. Van de 10de t/m de 14de is een bijzondere periode om avontuur op te zoeken, wat vooral voor singles leuke vormen aan kan nemen. Gebonden mensen zullen de 12de t/m de 18de bezig zijn om relatieproblemen op te lossen. Jouw heersende planeet Uranus gaat vanaf de 15de retrograde in de nuchtere Stier reizen. Je kunt daardoor nadenken over plannen uit het verleden en deze opnieuw overwegen. Je bent erg rebels en kunt risico’s nemen. Mercurius is bescheiden als die van de Leeuw naar Maagd reist. Je bent minder spraakzaam en zoekt mensen op, waarmee je over diepe onderwerpen kunt praten. Je vindt communiceren belangrijk om kennis uit te wisselen. Vanaf de 20ste is er een gunstige tijd voor zowel gebonden mensen als singles. Problemen worden opgelost, een bestaande liefdesrelatie zal versterkt worden en singles kunnen een nieuwe liefde vinden.

Werk en financiën
Zakelijk gezien, kunnen er wel eens conflicten zijn, die je gelijk op dient te lossen. Durf je fouten toe te geven en laat arrogantie en koppigheid achterwege. Let op dat je, als je echt gelijk hebt, achter je eigen standpunt mag staan. Doe je dit namelijk niet, dan kunnen bepaalde fouten, die jij en anderen maken, uiteindelijk keer op keer terugkomen. Wees eerlijk als jij ongelijk hebt, maar strijd ervoor als je gelijk hebt. Op gebied van zakelijkheden en financiën kun je grote investeringen maken, door een gunstige planetaire invloed en dan vooral door de planeten die in de Steenbok reizen. Ook grote aankopen en het geven van financiën aan goede doelen kunnen veel bieden, omdat je hiermee goodwill kweekt. Wie goed doet, goed ontmoet zal jouw motto zijn. Het is dus een prima maand om geld uit te geven en mensen financieel te ondersteunen, maar dan natuurlijk wel als jij je dit kunt veroorloven. Mensen die een eigen bedrijf hebben, kunnen deze maand stappen maken om meer invloed te krijgen. Het zal hierbij belangrijk zijn zakelijke contacten te zoeken om samen te werken. Het zal erg belangrijk zijn om mensen om je heen te hebben, die je kunt vertrouwen en die er voor je zijn. Je bent nu eenmaal iemand die qua emoties afhankelijk is van mensen die jou positief bejegenen en fijne gevoelens geven.

Daarnaast zal het een maand zijn, waarin je moet analyseren wat je nodig hebt om te presteren. Kom je iets tekort, dan moet je direct handelen. Er zijn deze maand verschillende krachten van Mars, Mercurius en de Zon die jou bijstaan, naast natuurlijk de planeten in de Steenbok. Er zal dus zeker een geschikte energie zijn. Het is daardoor niet moeilijk om te handelen, zolang je maar wel alert bent op datgene wat er om je heen gebeurt. Je zult het deze maand moeilijk vinden om te materialistisch te zijn, omdat je dan wel eens het gevoel hebt dat je niet altijd even aardig bent. In dit geval heb je echter een zeer krachtige ondersteuning van Mercurius. Deze energie kan jouw zelfvertrouwen versterken, waardoor je niet altijd nadenkt over je eigen gedrag en handelen. Verder zal Mercurius zorgen dat je in staat bent duidelijke plannen te maken, zodat je grootste wensen uitkomen. Werk je voor een baas, dan zal je vrij zelfstandig zijn en merk je dat mensen jou vertrouwen en ook ondersteunen als dat nodig is. Je kunt dus je eigen gangetje gaan. Wel zal je hard moeten werken, maar uiteindelijk zal dit je veel op kunnen leveren. Dit is de moeite waard, waarbij je, als je zelfvertrouwen hebt, prima kunt handelen en op een actieve manier bezig kunt zijn om jezelf te ontplooien. Bedenk wel dat de energie die er heerst, van je vraagt om samen te werken. Dat is niet altijd even makkelijk voor de eenkennige Waterman, maar lukt uiteindelijk wel.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben de afgelopen tijd verduisteringen gehad, waardoor mensen de neiging hadden om in opstand te komen. Daarbij zijn veel mensen vertrouwen kwijtgeraakt. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardigheid zoeken. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan het Leeuwenseizoen in met sterke energie, waarbij mensen verschillend denken, maar er ook empathie aanwezig is. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Er kan de 3de en 4de sociale afstand zijn qua onbekenden. Mensen zijn voorzichtig. Deze periode moeten mensen oppassen dat ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn. Mercurius zal door drie tekens bewegen, waardoor er verschillende communicatievormen nodig zijn. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen empathisch en kunnen ze zich inleven in de gevoelens van anderen. Van de 5de tot 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar dit kan problemen geven. Er zijn mogelijkheden dat het vuur van de Leeuw communicatie zal verstoren. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritisch worden en dat kan in relaties conflicten geven. Venus reist tot de 7de in Tweeling en dit geeft avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen mensen leuk vinden. Heb je een mindere liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit maakt emoties van mensen kwetsbaar. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This