Maandhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Augustus 2020

Algemeen
De maand start de 1ste en de 2de krachtig en vooral voor vriendschappen en andere sociale contacten. De 3de en 4de kun jij je opstandig gedragen, door de Volle Maan die 3de in de eigenzinnig Waterman komt. Je hebt de neiging om je tegen alles en iedereen af te zetten. Ook vind je het moeilijk om je tegen anderen te bewijzen. Je bent iemand die individueel bezig is en dat kan in een groep problemen geven. Dit geldt vooral voor je privé- en minder voor je zakelijke leven. Je zult hier t/m de 6de mee bezig zijn en dan pas in staat zijn krachten zo te gebruiken dat je jezelf en omgeving voldoende onder controle hebt. Het wordt een lastige week, maar uiteindelijk zal je een weg weten te vinden door Mercurius die in de krachtige Leeuw terechtkomt, waarbij ook de Zon veel kracht schenkt. Tussen de 5de en 9de kan je neiging hebben om te discussiëren en conflicten op te zoeken. Je vindt het moeilijk je ongelijk te bekennen en je emoties kunnen de overhand nemen. Venus zal de 7de in de Kreeft komen en dit is vooral financieel gunstig voor nieuwe aankopen, om te investeren en geld te gebruiken voor iets wat je wilt verbeteren, zoals je huis. Let op dat je soms teveel geld uit wilt geven. Beheers je en doe dit alleen als jij het kunt veroorloven.

Het is een goede periode om tijd en aandacht aan gezin en familie te besteden. Je wilt het gezellig maken en leuke dingen doen om ze blij te maken. Er is rond de 10de mysterieuze energie te bespeuren, waarbij je onduidelijkheid ervaart. Je zult tot besluiten moeten komen en het is verstandig dit te doen op grond van intuïtie en voorspellende dromen. Van de 12de t/m de 14de ben je voorzichtig en kun je mensen flink op afstand houden. Dit is vooral goed als je merkt dat iemand het echt niet goed met jou voorheeft. Bij anderen moet je opletten dat je dit niet overdrijft, omdat je dan waardevolle mensen wegduwt. Van de 15de t/m de 22ste zijn er kosmische energieën, die jou vrolijk stemmen. Het is een prima periode om leuke dingen te doen en mensen te ontmoeten. Je trekt hier nu alleen maar mensen mee aan, die werkelijk bij je passen. Positief zal zijn dat de Nieuwe Maan in de sympathieke Leeuw de 19de creatieve energieën in je losmaakt. Het is een periode van persoonlijke, maar ook collectieve tevredenheid. Je talenten komen sterk naar voren en mensen zullen onder de indruk van je zijn. De 22ste zal de Zon naar de nuchtere en zakelijke Maagd reizen. Hierdoor zal je iets minder met liefde en sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijke aspecten. De 23ste t/m de 26ste zijn er mogelijkheden om je te ontplooien en veel te bereiken. Vanaf de 27ste kan je echter ook in je privéleven goede dingen ontwikkelen.

Liefde en relaties
Je weet goed wat er zich allemaal in de wereld afspeelt. Je bent sensitief en weet dingen op waarde te schatten. In principe zal je, bij alles wat je doet, overwogen en verstandig bezig zijn. Je zult geen enkel besluit nemen, zonder dat je er goed over na hebt gedacht. Een groot deel van de maand ben je zelfverzekerd en zal je in contact met mensen op overtuigende en krachtige manier handelen. Augustus is een prima maand om conflicten en problemen met de mantel der liefde te bedekken. Je bent iemand die snel kan vergeven en durft toe te geven als je dingen fout hebt gedaan. Je voelt mensen goed aan en kunt duidelijk aangeven wat de vooruitzichten voor anderen zijn en ze zullen graag voor advies bij je komen. Let op dat je niet ongevraagd je mening of advies geeft. De focus ligt op de ontwikkeling van je carrière, maar je moet gezin en familie niet verwaarlozen. Heb je een vaste relatie dan wil je niet alleen de liefde voelen, maar ook vrienden zijn. Er is krachtige planetaire energie in je sector van vriendschap. Daardoor kunnen deze de romantiek overrulen, maar kan het ook zijn dat je vriendschap belangrijker vindt. Je wilt samen leuke dingen doen en genieten van activiteiten die jullie beiden leuk vinden. Waar je ook bent en wat je ook doet, je wilt verbondenheid voelen. Je vindt het erg belangrijk zorgen achter je te laten en te lachen en vooral op een leuke en toch intellectuele manier met elkaar verbonden te zijn.

Communicatie is erg belangrijk, waardoor je geregeld een goed gesprek wilt voeren over dingen die je bezighouden. Het zal een maand worden waarin vriendschap belangrijk is, maar je ook zeker liefde kunt voelen. Mensen die een minder goede relatie hebben, zullen zich afvragen hoe ze wat meer sjeu in hun relatie kunnen brengen. Je moet soms maatregelen nemen, maar ook water bij de wijn kunnen doen, door je kwetsbaarder op te stellen. Let aan het eind van de maand op een heftige planetaire invloed die storing in een relatie kan brengen. Naast een relatie zal je betrokken worden bij sociale activiteiten en is het een prima periode om je sociale netwerk te vergroten. Het liefst doe je dit samen met je partner omdat je iemand bent die de eenheid wil bewaren. Let op dat je wisselvallig kunt zijn. Soms ben je vrolijk en open en wil je leuke dingen doen, maar soms ben je gesloten en trek je je helemaal terug met een passieve hobby. Je partner zal geduld moeten hebben. Ben je single, dan zal je ook wisselvallig zijn. Het ene moment lijk je de liefde vol in te gaan, terwijl je een ander moment juist achteruit gaat en nergens zin in hebt. Je voelt je soms moedeloos als je iemand heel erg leuk vindt en je een ander moment het gevoel hebt dat het gevoel weer weg is. Je gaat van het ene gevoel naar het andere en kan moeilijk controle houden. Singles kunnen de liefde op religieuze of spirituele plaatsen vinden. In het algemeen zal je deze maand zeker niet gecontroleerd en gecommandeerd willen worden en vind je het belangrijk dat er respect is tussen jou en anderen. Met name de periode van de 7de t/m de 20ste maak je de grootste kans op romantiek. Singles kunnen dan mensen ontmoeten waar meer mogelijk mee is, dan vriendschap.

Werk en financiën
Het is een uitstekende tijd om in je carrière het een en ander te bereiken. Je kunt veel oplossen en bent een prima onderhandelaar. Je durft het aan je mening te geven en zal er niet voor terugdeinzen een fikse discussie aan te gaan, tenzij mensen willen domineren. Je kunt achteruitgaan en vooral als mensen op een respectloze manier met je omgaan of jou willen vertellen wat je moet doen. Over het algemeen ben je in je carrière hard aan het werk en kun je enthousiast met je taken omgaan. Je kunt leidinggevenden imponeren en jezelf beter profileren om een promotie af te dwingen o een nieuwe werkgever te krijgen. Let op met mensen van het andere geslacht, omdat je werk en plezier teveel door elkaar heen kunt halen. Ben jij leidinggevende dan is het extra belangrijk grenzen aan te geven. Je hoeft mensen heus niet te imponeren, maar kunt wijzen op geldende normen en waarden. Heb je een eigen bedrijf dan moet je voorzichtig zijn. Je hebt de neiging teveel uit te geven aan allerlei dingen die niet nodig zijn. Geef vooral geld uit als je weet dat je er later iets voor terug kunt krijgen of dat je er later door kunt ontplooien. Je moet kijken of je jezelf niet effectiever en productiever kunt profileren. Ook is het belangrijk te analyseren of je, als je een bedrijf hebt, de juiste richting in bent geslagen. Denk er goed over na wat je eventueel kunt veranderen om te ontwikkelen. Je moet dus steeds goed nadenken wat je wilt uitgeven en waarom. Het zal een maand zijn waarin je beter een spaarpotje kunt aanleggen of vergroten, omdat je deze misschien later nog wel nodig zal kunnen hebben als het allemaal wat moeilijker kan gaan.

De Weegschaal kan de maand goed opstarten, omdat de Volle Maan krachtige en positieve energie biedt. In principe maakt het niet uit wat je doet en hoe, zolang je verantwoordelijk blijft. De 3de t/m de 12 is lastiger, omdat er obstakels op je pad komen. Je bent er gewend aan en kunt een goede weg vinden om hiermee om te gaan. Het is een prima periode voor nieuwe plannen, maar ook om achterstallige taken af te ronden. Ben je iemand die veel alleen werkt, dan kan je hier het goed mee omgaan. Je bent nu eenmaal iemand die graag alleen werkt. Je doet de dingen op je eigen wijze en hoeft niet al je stappen uit te leggen. De 12de t/m de 14de moet je oppassen dat je minder in vorm bent, waardoor je snel fouten kunt maken of mensen tegen het hoofd stoot. Vanaf het midden van de maand tot aan de 24ste zal je alles in je hebben om je te profileren en nieuwe ontwikkelingen mee te maken. Je kunt prima samenwerken, maar blijft zelfstandig handelen. Je hebt alle mogelijkheden om werk af te ronden, nieuwe ideeën op te doen, plannen te maken en nieuwe doelen samen te stellen. Je bent vooral de 19de en 20ste in staat op sympathieke en krachtige wijze te handelen, waardoor mensen waardering en respect voor je hebben. Vanaf de 25ste moet je op financieel gebied opletten. Ben je eigenbaas, dan kunnen er onvoorziene omstandigheden zijn. Ben je werknemer, dan kunnen inkomsten onder druk staan en vooral door allerlei randgebeurtenissen. Hierdoor kunnen regels bijgesteld worden en kunnen er kortingen zijn. Mocht je hier niet mee te maken krijgen, dan wordt aangeraden voorzichtig te zijn en geld achter de hand te houden. Mensen die een nieuwe baan ambiëren, kunnen na de 28ste kans maken om hier daadwerkelijk in te slagen. Andere Weegschalen hebben ook kansen en nieuwe mogelijkheden om zich te ontplooien.

Mentale en fysieke gezondheid (met een waarschuwing voor alle tekens)
Een krachtige magnetische energie zal de Aarde beschermen. Laten we niet vergeten dat de natuur flink terugslaat. We zien activiteiten rond de Aarde, gevaar opleveren. We gaven aan dat de kosmos ons waarschuwt om anders in het leven te staan. De laatste tijd zijn er tegenstellingen tussen mensen en deze maken problemen mogelijk. Het is erg belangrijk op te passen als je naar andere landen gaat of gebieden waar veel mensen samenkomen. Vorige maand gaven we aan dat Jupiter eind juli van baan veranderde en dat dit gunstig was om Rahu krachtig te activeren. Deze schaduwplaneet geeft krachtige intellectuele energie en heeft directe invloed op wetenschap. Men zal actiever zijn en de kans op een effectief vaccin wordt groter en vooral eind augustus. Een 2de golf hangt af van een aantal factoren, waardoor het verstandig is je levenspatroon aandacht te geven en fysieke weerstand te vergroten. Bijzondere aandacht is voor Mars, die in de Ram beweegt. Mensen krijgen neiging hun belangen, of van de groep waar ze bij horen, te verdedigen. In augustus hebben mensen de neiging het individu boven sociale behoeften te zetten. Mensen kunnen zo ver gaan dat ze zich bedreigd voelen. Dit kan op microniveau voor mentale en psychische problemen zorgen. Op mesoniveau zullen mensen onderling problemen krijgen en op macroniveau zullen mensen zich afzetten tegen autoriteiten. Mars kan zorgen voor een bedreiging van gezondheid voor individuen en wereldpopulatie. Het coronavirus zal dan namelijk sterker zijn als Jupiter half september uit retrograde beweging gaat, Saturnus eind september en Pluto begin oktober. Kijken we naar de invloeden, dan ben ik bang dat dit desastreuze gevolgen kan hebben en vooral voor mensen die denken dat ze gezond en onkwetsbaar zijn voor het corona. Er wordt dus nogmaals gewaarschuwd voorzichtig te blijven. Mensen zijn echter opstandig en het zal erg moeilijk zijn hier als maatschappij een weg in te vinden. Bedenk dat we als het ware een oorlog voeren tegen een bijna onzichtbare vijand. We moeten de 4de alert zijn op gevaar als Mars een plein vormt met Jupiter in de Steenbok. Deze dag kun je beter naar ratio luisteren en niet naar je gevoel. Vooral mensen die overmoedig zijn en risico nemen, kunnen zichzelf en anderen in gevaar brengen. Ten 2de zal de 13de een tijd van machtsstrijd en conflicten inluiden. Pluto is sterk genoeg om criminaliteit en oorlogen te versterken, maar ook virussen. Wees dus alert mensen en bedenk dat je beter voorzichtig kunt zijn, dan dat je teveel risico gaat nemen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
We hebben de afgelopen tijd verduisteringen gehad, waardoor mensen de neiging hadden om in opstand te komen. Daarbij zijn veel mensen vertrouwen kwijtgeraakt. Vaak terecht, omdat er in de maatschappij veel mis is en mensen rechtvaardigheid zoeken. Augustus zal krachtige planetaire energieën herbergen. Mensen zijn meer in staat gevoel van eigenwaarde op te bouwen en nieuwe doelen te stellen. We gaan het Leeuwenseizoen in met sterke energie, waarbij mensen verschillend denken, maar er ook empathie aanwezig is. Augustus is een prima tijd voor nieuwe kansen en manieren om talenten te ontplooien en met anderen te delen. Het is een maand van exploratie en effectiviteit. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven, om daarna naar de Maagd te reizen en daar tot eind september te blijven. Tot de 22ste biedt de Zon sterke energie aan mensen met een kinderwens, kinderen en romantiek. Ook is de energie geschikt om er zakelijk op vooruit te gaan. Heb je plannen om te ontwikkelen of moeten er belangrijke zaken afgerond worden, dan zal de Zon kracht geven. Op het moment dat de Zon naar de Maagd beweegt, verandert het weerstype en kunnen mensen een onzekerheid ervaren, die hen nerveus maakt. Veel mensen zijn minder effectief en ze zullen op zoek zijn naar ordelijkheid om te handelen. Bedenk dat angst en obstakels geduchte tegenstanders zijn. Er wordt aangeraden er relaxt mee om te gaan en zelfvertrouwen te versterken. De 3de zal de Volle Maan, om 17:59, in de Waterman staan. Voor gezondheid lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Veel mensen zullen zich moe voelen en er is stress mogelijk. Mensen kunnen zich snel aangevallen voelen en dit komt het humeur niet ten goede.

Energie van de Waterman kan eenkennigheid geven, waardoor er de 3de en 4de sociale afstand kan zijn qua onbekenden. Mensen zijn voorzichtig. Deze periode moeten mensen oppassen dat de ledematen en gewrichten kwetsbaar zijn en er stress kan zijn. Mercurius zal deze maand door drie tekens bewegen, waardoor er verschillende communicatievormen nodig zijn. Met name in relaties, vriendschappen en andere sociale contacten zal het belangrijk zijn je aan te passen. Deze planeet zal tot de 5de in de Kreeft bewegen. Daardoor zijn mensen vooral empathisch en kunnen ze zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Van de 5de tot de 20ste reist Mercurius door de Leeuw. Mensen zijn loyaal en eerlijk, maar deze eerlijkheid kan problemen geven. Niet iedereen is er even blij mee en er zijn mogelijkheden dat het vuur van de Leeuw communicatie zal verstoren. Vanaf de 20ste zal de planeet tot begin september in de Maagd reizen. Mensen zullen kritischer worden en dat kan in een relatie tot conflicten leiden. Venus reist tot de 7de in de Tweeling en dit brengt avontuurlijke energie, waardoor mensen vooral in de 1ste week sociaal zijn. Flirten zullen veel mensen erg leuk vinden. Heb je een minder goede liefdesrelatie of ben je single, dan zal je dit uitstralen en krijg je geregeld aandacht op romantisch gebied. Heb je een gezonde relatie, dan zal jij je partner gelukkig maken. Van de 7de tot begin september reist Venus naar de Kreeft. Dit kan emoties van mensen kwetsbaar maken. Pas op dat mensen sterk overkomen, maar innerlijk tegenstrijdige gevoelens kunnen hebben. Daardoor zijn er problemen mogelijk in zowel vriendschappen, familie als liefdesrelaties. Tracht jezelf te controleren en zeg of doe geen onherroepelijk dingen.

Loading…
Share This