astro content

Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - 22

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag erg vrolijk en vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen. Je bent wel dromerig en kunt soms nuchterheid uit het oog verliezen. Wees hier relaxt mee, omdat je soms dingen wilt die niet kunnen. Ook maandag en dinsdag ben je erg speels en geniet je van dromen en fantasieën. Waarschijnlijk is er een hogere energie die jou iets duidelijk probeert te maken. Tracht de betekenis te achterhalen door er met mensen over te praten. Overigens ben je deze eerste periode erg romantisch en liefdevol naar je partner.

Woensdag en donderdag ben je optimistisch en kan je leuke bedenken die je met je partner en andere vertrouwde mensen kunt doen. Vrijdag en zaterdag vertraagt de energie wat. Je komt relaxt en sympathiek over, waardoor je partner het fijn vindt om tijd met je door te brengen.

Singles
Zondag t/m dinsdag ben je populair bij zowel vrienden, als andere sociale contacten. Je kunt dan ook zeker nieuwe mensen aantrekken en wie weet zit daar een leuk persoon bij waar je de liefde mee kunt delen. Let op dat je niet teveel afspraken maakt, omdat je anders door de bomen het bos niet meer ziet. Je hebt veel zelfvertrouwen en kunt van alles bedenken, maar dus ook controle verliezen. Woensdag en donderdag kunnen er uitdagingen zijn, die zowel positief als negatief kunnen zijn. Het is een prima periode om mensen te bewijzen wat je allemaal in je mars hebt.

Het weekend kan een fantastische tijd voor liefde zijn. Je bent serieus en zal niet in zee gaan met iemand die alleen maar op een avontuurtje uit is. Je kunt verstrooid zijn en moet opletten dat je de rust bewaart. Het best kun je op veilig gaan en met mensen afspreken waar je je vertrouwd bij voelt. Kom je dan een nieuwe persoon tegen, dan is er een grotere kans op een stabiele relatie.

Mentale en fysieke gesteldheid
Boogschutters zijn zelden ziek, wat het gevolg is van een krachtig lichaam, dat voorbestemd lijkt te zijn om topsport te bedrijven. Over het algemeen zijn het atletische mensen, die een voorliefde voor diverse sporten hebben. In hun leven houden ze ervan de wijde wereld in te trekken. Ze maken zich niet druk om de kleinere problemen van het leven, maar kunnen zich wel druk maken om de normen en waarden van anderen. Toch zullen zij zich niet vaak met deze mensen bemoeien, tenzij ze hen lastig vallen. Dan kan er een bepaalde agressiviteit opkomen. Boogschutters zijn meestal optimistisch en onderhouden een grote kennissenkring. Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Boogschutters kunnen overmatig eten, waarbij ze gek zijn op producten die een directe invloed op hun spiervorming hebben. Ze doen dit vaak om hun lichaam krachtig te houden. Eiwitten en vetten kunnen, als ze niet opletten, in hun lichaam ophopen en dit kan wel eens voor problemen met de aderen leiden.

Je doet er goed aan te blijven bewegen en geregeld te sporten. Je bent nu eenmaal iemand die veel actie nodig heeft. Qua sport houden ze van buitensporten, wandelen en sporten waar risico’s ingecalculeerd zijn. Wanneer je ouder wordt, kun je last van je heupen en knieën krijgen en kunnen er problemen met de botten zijn. Het is essentieel je botten van jongs af aan gezond te houden door voldoende calcium en vitamine D in te nemen. Met name zuivel en vis zijn aan te raden, evenals andere vitamines.

Carrière en financiën
Je kunt wel eens onzeker zijn, waardoor je niet altijd in jezelf gelooft. Je bent zondag emotioneel wat zwakker. Laat je niet weerhouden en bedenk dat je juist sterker wordt als je aan de slag gaat. Mensen zullen je hierbij heus ondersteunen, omdat die veel bewondering hebben. Maandag t/m woensdag zijn over het algemeen goede dagen. Je zult heus wel slagen in de dingen die je doet. Je zelfvertrouwen zal dan ook vanzelf een stuk beter worden.

Let op dat je financieel een moeilijke periode kunt hebben, maar daar kom je vanzelf wel doorheen. Woensdag en donderdag zal je zowel fysiek als mentaal erg sterk zijn en ben je zeer productief. Je kunt mensen bewijzen wat je kunt en weet en dwingt vanzelf wel goede kansen af. Vrijdag is een geweldige dag om te communiceren, omdat je lekker in je vel zit en je jezelf goed uit kunt drukken. Je bent assertief, duidelijk en tegelijk ook sympathiek. Zaterdag zal de energie vertragend werken. Zorg dan dat je niet teveel hooi op je vork neemt.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van versterking, evenwicht en uiteindelijk rust )
De Volle Maan, in de Boogschutter, vindt deze week de 29ste om 16:20:48 plaats. Ook de Tweeling zal invloed hebben. De Boogschutter is vooral gericht op eerlijkheid, waarbij mensen de neiging hebben meningen te hebben en dingen te doen, die over grenzen van anderen gaan. Aangezien de Tweeling een andere energie geeft, zal er over het algemeen een begrijpelijke en controlerende energie zijn. De tegenstrijdige krachten kunnen er wel voor zorgen dat de Volle Maan voor onrust kan zorgen. Hierbij is niet iedereen in staat om positief met energie om te gaan.

Deze Maan heeft namelijk de neiging om normatieve energie te bieden en zeer pragmatisch te zijn. Er kunnen mensen zijn, die naar elkaar gaan wijzen en minder de fout bij zichzelf zoeken. Positief zal wel zijn dat Mercurius vanaf de 31ste in de Tweeling gaat reizen. Eventuele problemen die rond de Volle Maan ontstaan, worden dan opgelost. De meeste mensen zullen overigens de energie van de Volle Maan op een positieve en versterkende wijze gebruiken. Hierbij krijgen intellect, ontwikkeling, onderwijs, lange reizen, spiritualiteit en religie een zeer krachtige en positieve energie. Positief ingestelde mensen of mensen die hun fouten toch willen bekennen. Kunnen dan meer naar zichzelf kijken en communiceren. Wel moet er op gepast worden dat er misleidende energie is, waardoor niet iedereen even eerlijk is.

Mars, in de Waterman, zal eind mei nog wel een assertieve energie bieden. Er kan dan een andere kijk op de wereld zijn, waarin mensen dingen anders zien dan gangbaar is. Deze mensen kunnen dan rigide of agressief gedrag vertonen. Het is dan positief dat de sympathieke Venus, in de Kreeft, een evenwichtige verbinding met de retrograde bewegende Jupiter en Neptunus aangaat. Dit is een gelukkige energie, die zorgt dat er uiteindelijk toch wel rust in de meeste mensen komt. Daardoor zal er niet alleen sociaal meer rust komen, maar ook op gebied van liefde, financiën, en spiritualiteit. Mensen zijn creatief en hebben leuke en mooie ideeën.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-0147(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Moon
Gronden, in jouw basis chakra.
De zon komt en gaat het licht ja lieve bellers het licht. Aub moge wij licht voelen. Moge moeder aard ons Lees meer
door Medium Zellie
Oplossen vs Loslaten. by Zellie
Heel veel zaken in ons leven en in relaties laten we vaak voor wat het is. We nemen hier geen verantwoording Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is back!
Lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 april elke Lees meer
door Medium Marcelius
Baking soda
Baking soda

Persoonlijke verzorging:

Tandpasta

Een pasta gemaakt van baking soda en een 3% waterstofperoxide biedt een Lees meer
door Medium Angelica
Zelf je koers in goede banen leiden!
lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love kaartlegging
Lieverds!

Ik wil graag een mooie Engelen kaartlegging doen voor je,
en beantwoord samen met mijn inzichten je Lees meer
door Medium Lindes
kwetsbaarheid en soulmates
Beste mensen

Vroeg of laat ontmoeten soulmates elkaar, want ze hebben dezelfde schuilplaats.

Misschien is Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg online vandaag!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je Lees meer
door Medium Angelica
Sparring moment
Weet je het even niet neer?
Heb je inzicht nodig?
Een andere positieve kijk?

Ik geef je de handvatten en tools om het Lees meer
door Medium Angelica
LIEFDESenergie
Vanuit je Hart en met Liefde bereik je je Doel(en).

Samen kunnen we in jouw consultgesprek kijken hoe jij jouw hart en Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Voor vandaag heb ik een dagkaart getrokken
Een hele mooie.
De Lastkorf
Soms Lees meer
door Medium Angelica
Voorspellingen 2018 hoe verder
Lieve Bellers
Voor 2018 zijn er mensen die mij nu al gebben verteld dat mijn voorsoellingen zijn Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen,
Na lange tijd ben ik eindelijk terug. Ik ben er voor al jullie vragen en bekommernissen en ben een Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Moon
Tijd voor te gaan staan in jouw kracht.
Vandaag de dag staat de gemiddelde mens zijn mannetje goed. De vrouw en man die de hoge energie Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zit zondag lekker in je vel en merkt dat je prima in balans bent. In de liefde kun je zowel geven als nemen. Tot en met dinsdag is een goede periode om oude zaken op te lossen en je niet meer zo druk te maken over situaties of mensen waar je moeite mee had. Je zult merken Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als de dagen hiervoor, zal je zondag t/m dinsdag nog steeds plezier nastreven. Je voelt je liefdevol en dat straal je ook uit, waardoor je partner graag bij je is. Omdat er een krachtige, mysterieuze energie hangt, zal je soms niet echt weten wat je nu precies wilt. Je kunt Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag erg vrolijk en vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen. Je bent wel dromerig en kunt soms nuchterheid uit het oog verliezen. Wees hier relaxt mee, omdat je soms dingen wilt die niet kunnen. Ook maandag en dinsdag ben je erg speels en geniet je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag genieten van een romantische energie die er heerst. Je blijft altijd wel nuchter en zal de liefde op een realistische wijze benaderen. Je partner is hier wel gewend aan en zal dit prima kunnen accepteren. Maandag en dinsdag kunnen er kleine problemen en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag ben je charmant en geef je je partner veel aandacht. Je wilt echter ook aandacht van je partner hebben. Gebeurt dit niet, dan kun je verongelijkt en dwars reageren. Maandag en dinsdag kun je nog wel eens te emotioneel zijn. Tracht nuchter te blijven en wees zelfverzekerd Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag veel energie en je wilt die gebruiken voor familie, vrienden en partner. Je kunt je tijd prima verdelen en kunt veel mensen blij maken. Misschien wel een goede dag voor een leuk feestje met vertrouwde mensen? Maandag en dinsdag kunnen er verrassende dingen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je nagenieten van de romantiek van de vorige dagen. Je voelt je lekker en dit zal je naar je partner toe uitstralen. Je bent spraakzaam en open en je emoties kunnen zorgen voor veel romantiek en erotiek. Op liefdesgebied moet je maandag en dinsdag wel opletten dat er Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De kosmische energie is aan het begin van de week sterk op liefde gericht. Wel kun je onrustig zijn en stress ervaren als dingen anders gaan dan je wilt. Zorg dat je je partner om ondersteuning vraagt. Dit zal jullie relatie verbeteren. Maandag en dinsdag zal de liefde op een Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent zondag minder behoudend dan normaal gesproken. Je stapt uit je routinematige karakter en doet dingen, die je normaal niet snel zou doen. Dit kan voor je partner fijn zijn, omdat er nu minder druk op de relatie ligt. Je vindt het fijn mensen uit te nodigen om leuke dingen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond en zondag wil je lekker relaxt met familie of andere vertrouwde mensen doorbrengen. Je bent liefdevol en sympathiek en besteedt tijd aan je partner. Je bent verrassend warm en liefdevol en luistert naar je hart en intuïtie. Maandag en dinsdag ben je ook zeer Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het hele weekend voel je je romantisch en zal je veel geluk hebben bij de dingen die je op dit gebied doet. Dit kan je door de week doortrekken, waardoor de week over het algemeen fijn en romantisch is. Let het begin van de week op dat jij niet alle aandacht moet vragen. Het is Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is je geest, net als de vorige dagen, erg helder. Daardoor ben je prettig in de omgang en kun je op een sympathieke manier in het leven staan. Je bent aantrekkelijk en je partner zal absoluut naar je toe kunnen trekken. Toch moet je opletten dat je soms wat Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag