Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 21

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent op een leuke wijze een beetje vreemd en gek. Mensen vinden dit wel erg leuk, omdat je vrolijk en speels bent en zeker ook heel erg avontuurlijk en opwindend De eerste dagen heb je zin in liefde en romantiek, wat in een relatie kan leiden tot zeer spannende momenten. Ben je single, dan kun je die avonden behoeften hebben om mensen te versieren en ben je niet te stoppen. Er wordt aangeraden aan deze drang toe te geven en te genieten van flirten en avontuurtjes. Heb je een relatie dan is er vuur in jullie relatie en weet je je partner over het algemeen wel in je passie mee te nemen. Toch kun je dit positieve gevoel niet heel lang volhouden. Er kan dan namelijk een negatievere energie van Mercurius komen, die het verleden sterk in je emoties brengt. Daardoor denk je nog wel eens aan dingen, die er in het verleden zijn gebeurd. Vanaf woensdag kun je dan ook een stuk negatiever worden en in een relatie kun je zelfs de degens met je partner kruisen. Heb je een krachtige relatie, dan hoef je niet bang te zijn dat deze verbroken zal worden. Bij een mindere relatie zal je erg op moeten passen, omdat er dan moeilijke tijden aanbreken. In sociale contacten heb je soms het idee dat je niet kunt zeggen en doen wat je wilt. Je kunt onzeker worden, waarbij je denkt dat mensen je gedrag geregeld afkeuren. Toch ben je in staat uiteindelijk de week op goede wijze af te sluiten zowel in de liefde als in andere contacten. Er zit dan ook in het midden van de week een dipje, maar het weekend is veel beter.

Carrière en financiën
Je kunt de week starten met conflicten die vooral met leidinggevenden te maken hebben. Je hebt namelijk de neiging je grenzen wat te verleggen en geeft duidelijker aan wat je wel en niet wilt. Dit wordt niet altijd gewaardeerd. Je doet er goed aan hier wat minder strikt in te zijn en te accepteren dat leidinggevenden nu eenmaal bepaalde eisen mogen stellen. Vanaf het midden van de week kunnen er nieuwe mogelijkheden op je pad komen. Je kunt uitgedaagd worden om het een en ander uit te gaan voeren, waarbij er wat risico kan zijn. Je doet er goed aan hier wel wat rust in aan te brengen en niet al te driest te werk te gaan. De kans dat je hierdoor veel kwijtraakt is anders zeer sterk aanwezig. Je doet er goed aan advies in te winnen van mensen die je vertrouwt of van oudere collega’s die jou met hun wijsheid kunnen ondersteunen. Aan het eind van de werkweek en aan het begin van het weekend ben je niet echt heel erg productief en vind je bepaalde zaken in je leven soms belangrijker dan je carrière. Misschien kun je bepaalde zaken even doorschuiven naar de volgende week, waarbij er toch veel meer mogelijkheden zijn om je werk op een goede manier af te ronden.

Mentale en fysieke gesteldheid
We gaan de periode van de rusteloze Tweeling in en dat kan emoties onder druk zetten. We kunnen te maken krijgen met stress, zenuwen die de vrije loop gaan en rusteloosheid. Onzekerheid en ook twijfel kunnen dan flink wat problemen met zich meebrengen. Deze werken niet alleen mentaal, maar kunnen ook fysiek doorwerken. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet teveel in huiselijke sfeer te verblijven. Hoe meer je binnen blijft en energie er dus niet uitgooit, hoe meer de retrograde Mercurius het leven in de war kan sturen. Jupiter zal in de Ram bewegen en die kan dan vooral de communicatie onder druk zetten. Veel mensen kunnen emoties niet uiten en aangezien het verleden een belangrijke rol speelt, zullen we moeite hebben om eventuele trauma’s aan te gaan pakken. Zowel Jupiter als Mercurius zijn planeten, die met communicatie geassocieerd worden. We hebben echter te maken met de retrograde beweging van Mercurius en de overgang naar de Stier. Hierdoor wordt het vuur van Jupiter nog wel eens negatief beïnvloed en komen nuchterheid en avontuur dan ook geregeld met elkaar in conflict. Dit kan dus ook zijn weerslag op onze gezondheid hebben. Daarbij kan ook de Tweeling storend werken, waarbij we te maken krijgen met dualiteit. Dit zal vooral binnen contacten die we hebben en de emoties die we ervaren, voor problemen zorgen. Emoties kunnen ons dan ook zeker wel flink wat onzekerheden brengen. Deze zullen echter per teken weer anders zijn.

De Boogschutter heeft deze maand wat moeite om balans te vinden tussen ratio en emoties. Dat zal niet direct betekenen dat je niet goed in je vel zit, want je komt bij mensen over het algemeen stabiel over. Het heeft er meer mee te maken dat je niet helemaal zeker van de omgeving bent. Je hebt het nu eenmaal nodig om sociale contacten te hebben, waarmee je je op intellectueel niveau kunt meten. Heb je die wel voldoende om je heen? Tracht hier eventueel iets aan te doen, dat voorkomt frustraties. Je kunt er ook wel eens moeite mee hebben om direct op het doel af te gaan. Je houdt er niet van altijd maar op te letten ‘hoe’ je iets zegt of doet. Toch wordt aangeraden dit nog wel even te doen. Je kunt soms wel te voorzichtig zijn. Dit lijkt tegenstrijdig, maar dat is niet waar. Het is meer dat je nog wel eens te geforceerd over komt. Mensen leggen dat dan uit als tactloos, terwijl jij het anders bedoelt. Let hier dus op en bekijk wat je kunt doen om anders over te komen. Deze week moet je goed luisteren naar wat je lichaam aangeeft. Op zich zit je wel lekker in je vel, maar bepaalde zaken kosten je zoveel moeite dat je erg moe kunt zijn. Soms moet je hier aan toegeven en lekker rusten, maar er zijn ook momenten dat het beter is om naar buiten te gaan, te bewegen of te sporten. Vertrouw op je intuïtie en doe wat jou op dat moment het beste lijkt. Wanneer het lukt evenwicht aan te brengen, zal je fitter worden. Hierdoor kun je dingen makkelijker aan. Het is vooral verstandig om vooral vette vis te eten. Deze vetten kunnen je goed helpen om je lichaam een sterke impuls te geven.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter blijft invloed houden op geluk bij ontwikkelingen die we in ons leven meemaken. Veel mensen willen avontuur en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Met de doortocht, waarbij de Ram betrokken is, zullen de meesten zich minder geïsoleerd opstellen en spiritualiteit en opzoeken van avontuur nu gaan combineren. Houd in de gaten dat Mars de 25ste naar Ram beweegt, om tot 5 juli te blijven. Hierdoor hebben veel mensen nu tijd automatisch de neiging een impulsievere leefstijl te gebruiken. Sommigen kunnen er van nature goed mee omgaan. Anderen zullen hun impulsieve neigingen versterken en er profijt van hebben. Er zijn echter ook mensen, die er stress door ondervinden. Afhankelijk van hun karakter kunnen ze er onnadenkend, onzeker of arrogant door worden. Het is belangrijk hier goed mee op te letten en te bedenken hoe je er profijt van kunt hebben. Venus zal tot zaterdag in Ram verblijven. Gezamenlijk met Mars betekent dit dan dat je op gebied van liefde en relaties impulsieve beslissingen kunt nemen. Ook dit is weer afhankelijk van het karakter van een persoon. Er kunnen mensen zijn, die compromisloos tot bepaalde handelingen overgaan. Positief aan deze periode is dat mensen wel lekker kunnen flirten, wat vooral voor singles fijn kan zijn. Er zijn echter ook mensen, die juist het verleden als bepalende factor zien. Dit is het gevolg van Mercurius, die tot 4 juni retrograde beweegt. Er is dan meer kans dan we ons teveel in een verdedigende positie plaatsen. Kwetsbare momenten kunnen dan tot conflicten leiden. Die planeet zal van de Tweeling naar Stier reizen, waardoor emoties onder druk kunnen staan. We kunnen moeite hebben om te communiceren en emoties te uiten. We moeten dan ook voorzichtig zijn hoe we ons profileren en wat we zeggen als er eventueel conflicten of andere problemen zijn. Over het algemeen kan dit positief verlopen en zijn de meeste mensen erg geduldig en hebben ze fysiek een sterk uithoudingsvermogen.

Ook positief zijn de krachten van Mars en Neptunus. Die brengen spirituele energieën om reëel in het leven te staan en ons niet altijd te laten leiden door negatieve gedachten. Saturnus en de Zon zijn sterk verbonden, waarbij uitdagingen van vorige week zorgen voor kansen om er daadwerkelijk iets mee te doen. Blijf in de gaten houden dat de werkelijke resultaten pas op de lange termijn succes brengen. De Zon reist in Tweelingen. De speelse energie zorgt ervoor dat veel mensen een sterk verlangen hebben om zich zowel sociaal, intellectueel als in de liefde te ontwikkelen. Deze energie geeft kracht onszelf onder de loep te nemen en te bekijken wat we kunnen veranderen om er beter van te worden. Vanaf de 28ste reist Venus naar de stabiele Stier om daar Mercurius en Uranus te vergezellen. De liefdesplaneet zal daar tot 22 juni blijven. In plaats van flirten en impulsiviteit zullen zintuigen van mensen worden versterkt. In de liefde en bij contacten met mensen zullen we een sterke neiging hebben om culturele evenementen te plannen en zijn we ook erg sociaal. Er wordt een planetaire waarschuwing gegeven, omdat Uranus natuurlijk al een lange periode in de Stier verblijft en er plotse veranderingen kunnen zijn. Deze zullen niet altijd goed uitpakken, als ze ons kunnen overvallen. Een tweede waarschuwing betreft energie die vanaf Saturnus, in Waterman, een sterke invloed met Jupiter vormt. We hebben al eerder gezegd dat de combinatie grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Ook nu is er een intense kracht, die echter alle kanten opgaat. Deze twee hemelse reuzen hebben echter wel een progressieve energie, waardoor er het een en ander staat te gebeuren. Vorige week meldden we dat er aanwijzingen waren op veranderingen in de wereld, waardoor bepaalde vuurhaarden een positieve energie krijgen. Laten we hopen dat er nu iets gebeurt, waardoor men verstandiger zal zijn en er oplossingen komen. Jupiter en Saturnus roepen pijn en angst op, maar ook hoop en vertrouwen om ons gunstig te stemmen.

Loading…
Share This