Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 25

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt je relatie belangrijk en zult daar gelukkig mee zijn. Ondanks je onafhankelijke aard, zorg je ervoor dat de tijd die je aan je partner besteedt van hoge kwaliteit is. Je verlangt echter ook voldoende aandacht terug. Let op dat je niet die dingen van je partner eist die je zelf niet prettig vindt; dit is een neiging waar je op moet letten. In juni ben je zeer sensueel en sexy, wat niet alleen veel aandacht van je partner trekt, maar ook van anderen. Stel duidelijke grenzen en zorg dat je je niet laat misleiden door verleidelijke aanbiedingen. Je vindt het zondag fijn tijd door te brengen met degenen die je nauw aan het hart liggen, en dit biedt rust en stabiliteit. Je bent maandag t/m woensdag speels en liefdevol, wat leidt tot leuke ideeën en spontane momenten met je partner. Romantiek en seksualiteit komen prima aan bod. Let dinsdagavond op humeur, want een kleine ergernis kan snel escaleren. Donderdag en vrijdag is jouw intuïtie sterk, waardoor jij je gevoelens goed volgt. Dit is een uitstekende tijd om diepgaande gesprekken met je partner te hebben en eventuele twijfels of zorgen te bespreken. Zaterdag wil je erop uittrekken en geniet je van drukke plekken en sociale activiteiten. Dit is een ideale dag voor een uitje met je partner naar een levendige locatie, zoals een festival, een drukke markt, of een concert. Voor singles geldt dat ze extra actief zijn met nieuwe contacten en leuke mensen. Dit hoeft niet alleen via stappen te zijn, maar kan ook via internet, sportclubs of andere plekken waar singles samenkomen. Zondag en maandag zijn romantiek of erotiek minder belangrijk. Je kunt beter andere activiteiten plannen die plezier en voldoening geven, zoals hobby's, vrienden en familie. Dinsdag en woensdag ben je speels en avontuurlijk, wat een prima periode is voor erotiek en spannende ontmoetingen. Je bent nieuwsgierig en wilt nieuwe ervaringen opdoen. Je moet oppassen dat je het niet te bont maakt. Je kunt snel boos worden als dingen niet gaan zoals jij wilt. Donderdag en vrijdag zijn goede dagen om je terug te trekken en tijd door te brengen met vertrouwde mensen. Dit helpt om mentaal op te laden en geeft de kans na te denken over wat je echt wilt in een relatie. Zaterdag ben je speels en avontuurlijk en klaar om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit is een dag voor spontane acties en avonturen, met een energie voor een korte flirt. Blijf openstaan voor nieuwe ervaringen, maar wees bewust van je eigen grenzen en behoeften. Door je natuurlijke charme en avontuurlijke geest, zul je juiste mensen aan trekken. Profiteer van deze periode en geniet van spontane ontmoetingen en laat je leiden door intuïtie.

Carrière & financiën
Je bent deze week meer op privéleven gericht dan op je carrière, waardoor je soms alle zeilen bij moet zetten om je werk alle aandacht te geven en af te ronden. Je moet opletten dat er bedrieglijke energie is, waardoor je met mensen en situaties te maken krijgt, die voor jou ongunstig zijn. Tracht hier alert in te blijven en neem niet teveel risico. Luister naar je gevoel en doe het vooral niet als je er een slecht gevoel bij hebt. Vermijd al te grote financiële zaken en sluit ook geen contracten af. Beter kan je tot volgende week wachten. Mensen kunnen nog wel eens erg open zijn en dan met geheimen of roddels komen. Er wordt aangeraden hier voorzichtig mee te zijn en je vooral niet tussen de problemen van anderen te scharen. Uiteindelijk ben jij dan de gebeten hond. Moet je zondag werken, dan moet je de tijd goed verdelen. Doe je dit niet, dan kun je stress ervaren en zal je minder goed presteren. Maandag t/m woensdagochtend ben je sociaal en optimistisch. Daardoor krijg je veel mogelijkheden om goed te presteren. Je kunt prima samenwerken en kunt gerust kleinere financiële zaken doen. Dinsdagavond is minder goed, omdat de energie je dan flink prikkelt. Je kunt dan boos worden als het niet gaat zoals jij wilt. Conflicten zijn zeker mogelijk. Donderdag en vrijdag zijn prima dagen voor bedenken van ideeën en plannen van toekomstige doelen. Vertrouw op je intuïtie en laat je fantasie de vrije loop gaan. Je krijgt financiële mogelijkheden, maar die kun je beter in de ijskast zetten. Zaterdag is een prima dag voor achterstallig werk. Je bent assertief en mensen nemen veel van je aan. Maak hier dus gebruik van, zelfs als je geen leidinggevende baan hebt.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt een sterke energie, maar die zorgt wel dat metabolisme sloom verloopt. We kunnen ons wat vermoeider voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd en zal je alert moeten zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet te onverantwoord bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral moeilijk verteerbaar eten mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond geeft de Maan over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht kan de Maan eenzaamheid en onzekerheid brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. De Volle Maan zal in de nacht van vrijdag op zaterdag om 3.10 uur in de Steenbok verschijnen. Bijzonder is dat energie die vrijkomt, mensen ruimte geeft om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen.

De Boogschutter is zeer gedreven in sport. Je houdt er van er vol voor te gaan en je lichaam extreem uit te putten. Hierin kun je zo ver gaan dat je lichaam het op een gegeven moment niet trekt, waardoor je minder gaat doen. Je moet daarvoor oppassen en balans zien te vinden, zodat jij jouw lichaam niet overbelast. Deze week doe je er verstandig aan vooral goede vrienden en familie aandacht te geven en mindere contacten links te laten liggen. Goede vrienden en familieleden kunnen jou mentaal veel meer steun geven. Ze kennen jou goed in waar jij je mee bezig houdt en geven dan ook veel meer positieve kritieken. Mijd deze week vetten en suiker zoveel mogelijk en eet wat meer groente en fruit, zodat je spijsverteringsorganen tot rust kunnen komen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Vanaf 17 juni, met Mercurius in Kreeft, verschuift de focus naar empathie en emotionele intelligentie. Deze periode biedt een prachtige kans om connectie met anderen te verdiepen. Hoewel het belangrijk is emoties in balans te houden, kan de energie helpen om intuïtiever te worden en op een dieper niveau te communiceren. De retrograde Ceres in Steenbok en Pluto in Stier markeren een tijd van reflectie en persoonlijke groei. Deze invloeden moedigen aan om geduldig te zijn en de lange termijn in gedachten te houden, met speciale nadruk op doorzettingsvermogen tot april 2026. Saturnus in Vissen, dat daar blijft tot februari 2026, nodigt uit om vertrouwen te hebben in eigen talenten en open te staan voor ideeën van anderen. Dit is een tijd van emotionele groei en versterking van zelfvertrouwen. Gebruik de energie om te leren van ervaringen en anderen, en versterk je innerlijke kracht. De invloed van Venus en de Zon in Tweelingen brengt een frisse en plezierige energie, bevordert sociale interacties en zorgt voor aangename communicatie, wat nieuwe ideeën en activiteiten bevordert. Jupiter in Tweelingen versterkt deze optimistische vibe, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe kansen en betere communicatie met je sociale kring. Dit is een ideaal moment om nieuwe mogelijkheden te verkennen, sociale verbindingen aan te gaan en praktische oplossingen te vinden voor eventuele uitdagingen.
Halverwege de week kunnen conflicten ontstaan over macht, maar je kunt de energie wel kanaliseren. Gebruik deze kracht om productief te zijn, doelen te bereiken en vooruitgang te boeken. Het kan nuttig zijn je geest rust te gunnen, wat je in staat stelt middelen te versterken, efficiënter te werken en nieuwe methoden te ontdekken om taken en doelen slimmer aan te pakken. De Maan biedt deze tijd een kans op kleine, betekenisvolle aanpassingen. Hierdoor kan je mogelijk resultaten zien van inspanningen die je een paar maanden geleden begon. Het einde van de week kunnen dromen en fantasieën je inspireren en helpen creatieve oplossingen te vinden voor problemen waar je misschien mee worstelt. Vrijdag brengt de Volle Maan in Steenbok, een tijd om doelen te bereiken en je richting te verfijnen. De Volle Maan ondersteunt praktische stappen en helpt ambities te verwezenlijken. De sextiel tussen Mercurius en Mars geeft een extra impuls om ideeën in daden om te zetten, waardoor plannen concrete resultaten opleveren. Deze week staat in het teken van emotionele groei, versterken van huiselijke banden en het behalen van concrete doelen. Laat je leiden door energie van de kosmos om emotionele fundamenten te versterken. Gebruik de Volle Maan om je ambities stevig te verankeren in de realiteit, zonder te veel te dromen. Dit is jouw moment om te schitteren, zowel persoonlijk als professioneel.

Loading…
Share This