Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 50

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week fysiek en mentaal krachtig. Je besteedt veel tijd aan sociale contacten, carrière en de liefde. Let op als je een partner hebt, die minder actief is, omdat deze je kan storen. Over het algemeen voel je je sympathiek en krijg je veel aandacht. Het liefst wil je je partner naar vrienden, familie en sociale activiteiten meenemen. Heb je een partner die zelf ook actief is, dan zal dit mooie momenten opleveren. Zondag zal je met allerlei klusjes bezig zijn en heb je minder tijd voor de liefde. Heb je een gezonde relatie, dan kunnen jullie altijd nog tijd vinden om liefde te beleven. Let de 1ste periode van de week op dat je impulsief kunt zijn en dus niet altijd nadenkt over je handelingen. Zondag t/m dinsdag is er veel liefde en breng je tijd met je partner door, althans als deze net zo avontuurlijk is. Zo niet, dan kun je beter tijd besteden aan vrienden die wel tot avonturen geneigd zijn. Woensdag en donderdag ervaar je seksuele verlangens en blijf je het liefst thuis om hier samen met je partner van te genieten. Zaterdag is geschikt om leuke activiteiten te doen of voor de volgende weken te plannen.

Singles
Qua energie, magnetische uitstraling en fysieke kracht zit je lekker in je vel. Je hebt voldoende power om ervoor te gaan en bent erg actief. Je hebt het gevoel alsof je alles wat je doet tot een goed eind zal brengen. Toom je impulsiviteit in en blijf nadenken over dat waar je mee bezig bent. Je kunt mensen anders kwetsen omdat je voorbijgaat aan hun gevoelens. Het is belangrijk om spanning en avontuur te zoeken bij mensen die hier net als jij van houden. Mensen die al een los contact met iemand hebben, doen er goed aan eerlijk te blijven. Je bent iemand die zich moeilijk aan één partner bindt. Wil iemand een vaste relatie aangaan, dan kun je vooral de eerste dagen problemen krijgen omdat je dan weerstand ervaart. Woensdag en donderdag heb je een magnetische uitstraling en trek je mensen makkelijk aan, maar ervaar je tegelijk ook een bepaalde rust. Je vindt het deze tijd prettig om wat rust in je leven in te bouwen. Vanaf zaterdag ervaar je een krachtige energie en heb je veel behoefte aan een nieuwe relatie. Jongeren willen liever een los contact, maar ouderen zullen voelen dat ze wel iets serieus willen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag vroeg in de ochtend beweegt de Maan naar de Stier. Dit brengt wat spanning met zich mee en mensen doen er verstandig aan de dag rustig te beginnen en met vertrouwde mensen door te brengen. Het is verstandig tot aan dinsdagavond op te letten dat de keelstreek, oren en nek kwetsbaar zijn. Heb je hier al last van, dan moet je helemaal oppassen. Er kunnen klachten met het uitscheidingssysteem zijn en verkoudheid en griep liggen ook op de loer. Dinsdagavond beweegt de Maan naar de Tweeling en aangezien er donderdagochtend vroeg een Volle Maan in dit teken is, zullen we deze gehele periode op moeten letten dat het metabolisme langzaam gaat. Er kan vermoeidheid optreden, die niet alleen fysiek voor lamlendigheid zorgt, maar ook mentaal. Chagrijn en frustraties kunnen ons flink storen en dit kan stress brengen. Ook zijn er fysieke klachten mogelijk, waarbij vooral de longen en ledematen kwetsbaar zijn. Vrijdag de 13de is geen ongeluksdag als de Maan in de nacht naar de Kreeft reist. Er is ontspannen energie en mensen zullen t/m zaterdag lekker in hun vel zitten. Wel moeten mensen erg opletten dat ze niet te vet of pittig eten, omdat de slokdarm, maag en lever kwetsbaar zijn. Ook zal de spijsvertering niet altijd goed verlopen. De Boogschutter dient evenwicht te vinden tussen fysieke kracht en je soms wisselvallige mentale lichaam. Je kunt kwetsbaar zijn als je onder druk staat, waarbij je twee keuzes hebt; aanvallen of weglopen. In beide gevallen doe je jezelf te kort, omdat je er niet tevreden mee bent. Je doet er goed aan balans te vinden en je energie er uit te gooien met activiteiten zoals sport of opzoeken van frisse lucht. Zorg dat je fysiek actief blijft, omdat je anders veel energie opkropt. Dit kan jou mentaal opbreken, waardoor je soms nergens meer zin in hebt. Qua voeding moet je opletten dat je niet te eenzijdig eet. Je hebt de neiging om meer koolhydraten en eiwitten te eten en daardoor kan er een tekort aan bepaalde mineralen en vitamines zijn. Op jonge leeftijd valt dit niet op, maar naarmate je ouder wordt, zijn bepaalde ziektes niet uit te sluiten. Eet dus evenwichtig en drink voldoende water. De topaas vergroot lichamelijke aantrekkelijkheid en geeft geluk, zodat je meer positiviteit kunt tegenkomen. Dit zal dan zorgen dat stress vermindert en je minder energie opkropt.

Carrière en financiën
Je kunt door je fysieke en mentale kracht veel bereiken. Sociaal gezien kun je met mensen opschieten en steun ondervinden. Qua kennis en informatie ben je intellectueel sterk, waardoor je op een slimme manier zaken doet of taken afrondt. Dit zal nodig zijn, omdat er later deze maand vertragende energie kan zijn, waardoor je veel minder werk kunt verzetten. Het is belangrijk je deze week hoofdzakelijk te richten op projecten of taken die je al gestart bent en die je op de korte termijn afkunt ronden. Lange termijndoelen kun je beter nu nog niet starten. Er zijn namelijk aanwijzingen dat er begin januari wat problemen zijn, waar je echt rekening mee moet houden. Vraag advies als je met bepaalde projecten of taken wilt starten. Zondag is geschikt om kleine klusjes aan te pakken. Laat die niet opstapelen, omdat ze anders moeilijk af te ronden zijn. Let op met scherpe voorwerpen, elektriciteit en apparaten, omdat er een ongeluksenergie op kan treden. Houd je verstand er dus bij. Maandag en dinsdag kun je zeer goed samenwerken, waardoor deze dagen geschikt zijn om taken, die je met anderen moet doen, af te ronden. Woensdag en donderdag zullen moeilijker verlopen, omdat je dan emotioneel toch meer op je privéleven gericht bent. Vrijdag en zaterdag ervaar je prima energieën en verricht je veel werk.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige energieën)
Er is krachtige energie die een deel van de maand beïnvloedt. De Zon reist tot de 22ste in Boogschutter. Dit geeft mensen over het algemeen positieve en optimistische kracht. Aangezien veel mensen dit hebben, kan het een mooie week worden. Deze combinatie is geschikt voor het contact met vrienden en familie. Mercurius zal van de 9de t/m de 28ste in de Boogschutter reizen. Daardoor is vanaf de nacht van zondag krachtige energie, omdat de Zon een uitdagende energie met Neptunus deelt, waardoor mensen soms niet reëel in het leven staan en daardoor de verkeerde dingen na kunnen streven. Tegelijk zal Mercurius krachtige energie krijgen om te communiceren en avontuurlijker en speelser te zijn. Het zijn bijzondere dagen, omdat mensen soms zo speels zijn en dan niet eerlijk nuchter kunnen zijn. Dit kan bij sommigen een innerlijk conflict opleveren. Jupiter beweegt gedurende een langere tijd in de Steenbok. Dit is vooral zakelijk zeer positief, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn doelen te bereiken. Wel moet men opletten dat er blokkades zijn, die men zelf opstapelt. Dat is niet echt nodig en je kunt dan beter op je talenten vertrouwen. Venus beweegt t/m de 20ste namelijk in de Steenbok en geeft de kans om financieel goede beslissingen te nemen. Let op dat deze planeet in de liefde voor pijn en verdriet kan zorgen. Mars zal tot begin januari in de Schorpioen bewegen en dit maakt een heleboel goed, omdat dit een uitstekende spirituele energie is, die mensen mentaal als fysiek kracht brengt. In een relatie moet je opletten dat je jaloers en bezitterig kunt zijn. Dit geldt echter meer voor de vuur- en watertekens.

Donderdagochtend om 6:14:52 verschijnt de Volle Maan in de Tweeling. Daar tegenover staat de Boogschutter en geeft tegenstrijdige energie. Er is ruimte om te feesten en plezier te maken, maar er kunnen intense energieën zijn die voor overdrijving zorgen. Grenzen worden gezocht en er is een drang om buiten de comfortzone te treden. De dromerige Neptunus staat echter ook aan de hemel en deze geeft weer de neiging dat mensen zich terugtrekken. Het wordt dan ook spannend hoe mensen hierop reageren. Jupiter zal deze maand in harmonie met Uranus zij, waardoor er wisselvalligheid en opstandige gevoelens kunnen zijn. Gelukkig is er een krachtige energie vanuit de Steenbok, waardoor mensen ook heus nuchter kunnen zijn, maar dus niet iedereen. Mocht je aan jezelf merken dat emoties de overhand nemen, tracht jezelf hier dan tegen te wapenen. In ieder geval doe je er verstandig aan om ‘nee’ te zeggen als je iets werkelijk niet wilt. Vrijdag de 13de is een interessante dag, waarbij er zelfs veel geluk kan zijn. Mars zal vanaf de ochtend in harmonie staan met Neptunus. Hierdoor is er een fijne energie, waardoor veel mensen een goede intuïtie hebben. In de middag zal Venus een perfecte lijn met Pluto in de Steenbok vormen. Daardoor ben je in de middag diplomatiek en kun je financieel goede besluiten nemen. Pas op dat Venus op romantisch gebied voor problemen zorgt. De Maan zal zaterdag weinig invloed hebben en dit heeft een negatieve invloed op uitgaven. Je kunt nu beter geen grote aankopen doen. Wacht dus even tot zondag als je werkelijk iets moet kopen.

Loading…
Share This