Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Je zult je de komende weken wel op relaties focussen. Het zijn leuke tijden en hebt het gevoel dat het leven je toelacht. Je bent prima in staat je gevoelens te uiten. Dit zal in een relatie voor veel mooie gesprekken zorgen, waardoor je relatie zal intensiveren. Er hangt een krachtige energie die ervoor zal zorgen dat het een prima periode is voor vrienden en romantiek. Omdat er veel romantische energie is, is het een prima tijd om veel aandacht aan seks te geven. Een bestaande relatie zal er dus alleen maar beter op worden. Zondag start je moeizaam op en is het zeker geen moment om de liefde te bedrijven. Maandag tot en met woensdag is er geschikt voor en is er saamhorigheid met je partner. Donderdag ben je met financiën bezig. Vrijdag en zaterdag zijn geschikt voor leuke activiteiten met je partner.
Er is voor singles deze week een energie, die er op gericht is om een relatie te krijgen. Daardoor voel je deze week de drang om een nieuwe partner in je leven te halen. Je trekt er geregeld op uit en zal mensen van het andere geslacht aantrekken. Er wordt aangeraden dit niet te overdrijven, omdat je anders wel eens van de ene in de andere relatie kunt komen. Misschien is dit wel spannend, maar je kunt mensen kwetsen als je dingen belooft die je niet waar kunt maken. Bedenk echter dat je tot 20 juni erg serieus bent en daardoor veel meer gericht bent op een serieuze relatie. Vanaf woensdag zullen je energie en charisma stijgen, zodat je mensen aantrekt. Met name vrienden of vriendinnen kunnen bemerken dat je erg aantrekkelijk bent. Wellicht zijn daar mensen bij die jou zien zitten. Waarom deze kans niet aangrijpen en iemand, waarvan je weet dat deze leuk of geschikt is, de kans geven om een relatie op te starten. Er zijn zeker wel gunstige energieën.

Carrière en financiën
De hele week zal er gunstige energie zijn, waardoor zakelijke relaties intensiveren en je prima kunt samenwerken. Je kunt je ontwikkelen en zult je werk erg leuk vinden, misschien juist wel, omdat het je goed afgaat. Zondagochtend zal sloom beginnen, maar in de middag zal je ideeën krijgen om in de toekomst te gebruiken om te ontwikkelen. Maandag ben je minder geneigd om samen te werken en trek je je wat terug. Dit zal tot en met woensdag zo blijven. Je gebruikt deze tijd vooral om plannen te maken, instellingen aan te schrijven of op te bellen en financiële besluiten te nemen. Het is een prima periode om zaken te doen en je kunt gerust investeren, omdat dit over het algemeen prima uitpakt. Vanaf donderdag ben je energiek en charismatisch, waardoor je veel kunt bereiken. In deze periode doe je er verstandig aan om wel samen te werken. Je kunt dan veel meer bereiken, omdat je dan op anderen terug kunt vallen. Zaterdag is een prima dag om dingen te kopen of te verkopen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Het is verstandig dat de Boogschutter zo mogelijk deze week rust zoekt. Daar lijk je echt veel behoefte aan te hebben. Misschien kun je er op uittrekken en het liefst met een vertrouwd of geliefd persoon. Het is aan te raden om er geen wild feest van te maken, maar juist dagen van bezinning en spiritualiteit in te bouwen Dit geldt overigens niet voor het weekend van de 4de, maar vanaf de 9de. Dan wordt er namelijk aangeraden er een actief weekend van te maken. Dat kan bijvoorbeeld door te sporten of een andere inspannende activiteit te gaan doen, omdat dit je emoties zal versterken en zorgt dat je lekker in je vel zit. Je zult doordeweeks rust moeten vinden en vervolgens je lichaam actief te maken voor de nieuwe week die komt. Let op dat je goed uitrust. Vooral de nachtelijke uren zijn enorm belangrijk.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Loading…
Share This