Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 30

Relaties, singles en sociale contacten
Door de retrograde energie van Jupiter kun je je teveel richten op dingen die niet goed gaan. Je kunt in een relatie erg ontevreden zijn en kunt dan je passionele karakter niet altijd op een even goede wijze gebruiken. Daardoor kun je bepaalde handelingen doen, die daadwerkelijk tot grote veranderingen kunnen leiden. Hierdoor heb je het gevoel dat je partner achteruit gaat en hebt niet door dat je er zelf ook debet aan bent. Tracht je gevoelens onder controle te houden en bedenk dat je je beter op de goede kant van je partner kunt richten. Er is dan veel meer wederzijdse liefde, wat ervoor zorgt dat je veel mooie momenten met elkaar kunt delen. Ben je single dan heb je behoefte aan vrijheid, maar tegelijk wil je ook graag aandacht van iemand waar je liefde voor kunt voelen. Deze combinatie is niet gunstig als iemand een vaste relatie met je wil. Beter kun je hier duidelijk in zijn, zodat de ander de keus heeft zelf te bepalen of het iets voor hem/haar is. Een relatie moet gebaseerd zijn op eerlijkheid en daar hoort ook bij dat mensen kunnen besluiten om niet met jou in zee te gaan. Beloof dus geen dingen die je niet waar kunt maken, omdat je de ander dan flink kunt kwetsen.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week kun je bepaalde irritaties voelen bij nieuwe zakelijke partners. Dit kan een collega zijn, maar ook een klant. Je zult goed moeten overdenken wat je kunt doen om dit op te lossen. Je doet er goed aan er luchtig mee om te gaan en niet altijd vol in de aanval te gaan. Het kan soms juist positief werken als je empathisch en sensitief bent en het als sport ziet om mensen te kunnen bespelen, zonder boos te worden. In het midden van de week, zal de energie een stuk beter zijn, waardoor dingen veel meer gaan zoals jij dat wilt. Besprekingen en vergaderingen kunnen je veel goeds brengen en er zijn mensen die een belangrijke zakenreis tegemoet kunnen zien. Anderen zullen ook communicatief erg sterk zijn en daar kan je dan ook veel mee bereiken. Je zult de rest van de week zeer ambitieus zijn, waardoor je in staat bent om werk, dat je moet afronden, efficiënt en adequaat aan te pakken. Je zit lekker in je vel, waardoor je doelstellingen feilloos kunt behalen. In het weekend doe je er goed aan om niet teveel te werken en vooral geen administratieve zaken te doen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Boogschutters zijn op zowel mentaal als fysiek niveau één van de sterkste tekens. Ze zullen niet vaak ziek zijn. Als er een griepepidemie heerst, zullen ze het wel merken, maar over het algemeen zullen ze er weinig last van hebben. Aangezien de Boogschutter heerst over zuurstof hebben personen die onder dit teken vallen over het algemeen een zeer krachtig en vitaal lichaam. Gemiddeld genomen zijn het dan ook atletische mensen, die in sport, maar ook bij andere zaken in het leven ‘altijd’ willen winnen. Een sport waar ze niets bij kunnen winnen, is eigenlijk niet interessant voor ze. Je dient er wel goed op te letten dat je onderste deel van je lichaam kwetsbaar is. Verwaarloos je dit, dan heb je zelfs kans op ischias, waardoor je veel minder kunt doen, dan je zou willen. Dit kan dan wel een enorme handicap zijn. Vrouwelijke Boogschutters moeten oppassen dat zij ook op latere leeftijd blijven bewegen. Ze hebben anders een grote kans op te brede heupen en dijen. Mannen hebben nog wel eens de neiging om op jonge leeftijd een grote spieroppervlakte op te bouwen. Worden ze echter ouder, dan kunnen ze passiever worden en dan kunnen spieren zich omzetten in vet.

Overzicht voor alle tekens (periode van veranderingen en beslissingen)
Zaterdag was de Volle Maan, in de Waterman, aanwezig en dit zal ook nu zijn invloed op ons leven hebben. Aangezien er veel andere vaste tekens zijn, zoals de Leeuw en Stier kunnen we makkelijk doorzetten en volhouden bij de dingen waar we mee bezig zijn. Het is echter ook een tijd, waarin mensen problemen, stress en trauma’s los kunnen laten, maar wel alleen als dit op het juiste moment gebeurt. Zijn er andere mensen bij betrokken, dan moeten we wel opletten niet te egocentrisch te gaan handelen. Verander dan alleen dingen als jij en de ander dit ook beiden willen. Laat mensen dus ruimte hun eigen weg te volgen en neem beslissingen op grond van jullie beider goedstemming. Pas op dat er ook veel mensen kunnen zijn, die helemaal niet aan willen passen of veranderen. Ook daar zal je in toe moeten stemmen en moeten besluiten om wel je eigen weg te volgen. Dit kan betekenen dat er zelfs een breuk kan ontstaan tussen jou en iemand anders. Ook dat moet je accepteren. Venus en Mars, die eerder deze maand op één lijn stonden, staan nog dicht bij elkaar, tegenover de expansieve Jupiter. De manier om de combinatie te gebruiken is om taken uit te kiezen die leuk en creatief zijn. Moeilijke of tijdrovende taken kan je beter even laten liggen. Venus zal deze week al gelijk in de Maagd reizen en Mars vanaf de 29ste. Voor die tijd zal Mars in de Leeuw reizen. Venus zal deze week vooral financieel veel invloed hebben. Deze planeet brengt bescheidenheid en rationaliteit. Hierdoor zijn veel mensen nuchter en voorzichtig bij het omgaan met geld of nemen van belangrijke financiële besluiten. Mars zal t/m woensdag in gezonde relaties, avontuur en erotiek opleveren, maar ongezonde relaties krijgen met strijd, haat en geweld te maken. Pas op dat zo’n relatie dan flink onder druk kan staan en bij deze intense krachten kunnen er dan ook heftige dingen gebeuren. Tracht dit ten alle tijden te voorkomen. Sta jij zelf niet goed in het leven, dan zal jijzelf moeten veranderen in hoe je communiceert en handelt. In vriendschappen en sociale contacten is er overigens veel goeds te bespeuren, waardoor je veel steun kunt krijgen. De Zon geeft flink wat emoties, die positieve krachten losmaken, maar ook wel mindere momenten kan brengen. Houd rekening dat niet alles van een leien dakje gaat. Mercurius geeft mensen zelfvertrouwen en dit zullen we sterk ervaren. Interesse in andere mensen zal nu dan ook erg sterk zijn.

Zaterdagochtend gaf de Maan een kracht om dingen te veranderen, maar ook om dingen los te laten. Dit kan best intensief zijn en vooral omdat dit zondag nog doorwerkt. Toch zal je op zondagochtend merken dat je best heel actief bent. De hormonen kunnen nog door ons heen stromen en we kunnen deze er dan het best uitgooien door met geliefde mensen door te brengen en leuke dingen te doen. Ga lekker naar buiten en geniet van de frisse lucht, die heel heilzaam kan zijn. Trek er zo vroeg mogelijk op uit en laat je niet tegenhouden door mensen om je heen die er geen zin in hebben. In de late middag is er een andere energie, die juist zorgt voor vermoeidheid, die we vooral op mentaal gebied op kunnen lopen. Veel mensen hebben minder behoefte aan sociale contacten, behalve als het voor ontspanning is. Het is geen goed moment om belangrijke zaken te bespreken of zware onderwerpen naar voren te halen. De Maan beweegt deze periode in Vissen en zal maandag en dinsdag voor spiritualiteit en veel emoties kan zorgen. Hierdoor zijn veel mensen zacht voor zichzelf en is het een prima periode om onszelf te verwennen met ontspanning en leuke activiteiten. Ga vooral niet teveel op zakelijk gebied doen en zorg voor een minder volle agenda. Mercurius gaat dinsdagavond laat naar de Leeuw. Er is hierdoor veel plezier in ons leven en creativiteit en leuke activiteiten zijn ook zeker erg verfrissend. Woensdag zal Jupiter voor de rest van het jaar retrograde in de eigenzinnige Waterman bewegen. Dit geeft idealistische energie, waardoor mensen nu op hun dromen en intuïtie kunnen vertrouwen. Houd dus goed in de gaten en schrijf dingen op, die door aan jou doorgegeven worden. Er zijn dan nieuwe ideeën en plannen, waarbij ook Mars in de Maagd positief bij kan dragen. We kunnen veel bereiken als je nu aan doelen werkt, maar dan moeten we wel actief en doortastend aan de slag gaan. Pas wel op dat de energie van Mars in combinatie met Jupiter voor fysieke problemen kan zorgen.

Loading…
Share This