Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 27

Relaties, singles en sociale contacten
De eerste dagen van deze week voel je je wat minder fit dan gewoonlijk. Je weet niet zo goed waar dit vandaan komt en bent niet altijd even goed vooruit te branden. In principe lijkt het alsof dit toch komt, omdat Jupiter in de Steenbok reist en minder kracht doorgeeft. Je doet er verstandig aan wat gas terug te nemen en je te richten op vertrouwde mensen en natuurlijk de liefde. Waarschijnlijk is het wel erg belangrijk om niet al te intense activiteiten te doen, zodat je even op kunt laden. In een relatie is het belangrijk dit aan te geven, omdat je partner dit niet van je gewend is. In vriendschap is het verstandig aan te geven dat je minder lekker in je vel zit. Na een paar dagen zal dit echter wel veranderen en merk je dat je fitheid weer terugkomt. Singles doen er verstandig aan om eerst wat meer tijd aan vrienden en familie te besteden en minder aan het zoeken naar een nieuwe partner. Je haalt gedurende de laatste dagen van de week veel in en hebt behoefte leuke activiteiten met je partner. Ben je single dan zal je dan geregeld uit willen gaan of daten. Je voelt warmte en harmonie en merkt duidelijk de energie van Venus, die liefdevolle energie op je afstuurt. Zowel gebonden mensen als singles zullen een sterke seksuele energie ervaren, waar ze zeker iets mee doen. Tijd voor actie dus.

Carrière en financiën
Deze week ziet er prima uit als gevolg van de energie van Mars, Pluto en de Zon, waardoor je goed kunt samenwerken en oog hebt voor dat wat andere mensen bezighoudt. Je vindt het fijn het mensen naar de zin te maken en doet daar van alles aan. Omdat Jupiter in de Steenbok reist, voel jij je ook erg evenwicht en nuchter, waardoor je lekker in je vel zit. Daardoor straal je veel kracht en sympathie uit en kun je over het algemeen met verschillende type mensen omgaan. Bij dominante mensen kun je een charmante manier gebruiken, waarbij je de ander in zijn waarde laat, maar tegelijk ook laat zien dat je weet waar je het over hebt. Bij mensen die niet dominant zijn, kun je opbouwend reageren, waarbij je in staat bent de ander zelfvertrouwen te geven, zodat deze toch meer uit zijn schulp kruipt. Op zakelijk en financieel gebied, dien je wel voorzichtig te zijn. Er wordt aangeraden niet te impulsief te reageren, omdat dit niet veel goeds oplevert. Houd dus goed in de gaten te houden of alles wel in orde is en ga niet zomaar een contract afsluiten of bepaalde beslissingen nemen, zonder na te denken of advies in te winnen. Vooral ouderen kunnen jou hierbij ondersteunen, met hun ervaring en wijsheid.

Mentale en fysieke gesteldheid in de week naar de Volle Maan toe
Zondagochtend de 5de is er een Volle Maan. Bijzonder is, dat de maansverduistering nu al voor kracht kan zorgen, waardoor je er eigenlijk de hele week al door beïnvloed kunt worden. De Maan brengt gedurende de hele week een optimistische en zeer sensuele kracht naar ons toe. De natuur en dus ook de mens zal vroeg wakker worden en er is behoefte aan erotiek met een partner en leuke activiteiten met het gezin, familie of vrienden. Er zal een fijne sfeer hangen en mensen zijn over het algemeen zacht en sympathiek. De verduistering wordt beïnvloed door Mercurius en Uranus en er zijn dan ook veel spannende momenten te bespeuren. Mensen communiceren veel met elkaar en het is dan ook een prima periode voor nieuwe contacten of nieuwe relatie. Mensen zijn wel graag bij vertrouwde mensen, als gevolg van de energie die de Maan brengt. Genoeg energie om de week goed te beginnen. Houd er rekening mee dat er een tegengestelde energie is die zorgt dat we aan het begin van de week minder zin hebben om te werken of andere zakelijkheden te doen. Er zal best wat druk hangen en deze creëert spanningen en conflicten. We doen er goed aan er geregeld op uit te trekken en bewegen. We hebben veel emoties en ons instinct zal versterkt worden. In relaties kan dit onzekerheid brengen en mensen moeten opletten dat ze een partner of ander sociaal contact niet verkeerd inschatten. Dit kan moeilijk zijn, omdat ons onderbewustzijn sterk is en we niet altijd neutraal en nuchter met geliefden omgaan. Er zullen momenten zijn dat we minder lekker in ons vel zitten, maar uiteindelijk kunnen we innerlijke emoties en spanningen resetten. Doe je dit op de juiste manier, dan zal je de komende tijd lekker in je vel zitten. Ieder teken zal weer op een andere wijze met deze energie omgaan. Aan het begin van de week is je fysieke gesteldheid minder. Je vraagt je af waar dit door komt, omdat er geen aanwijsbare redenen voor zijn. Er wordt aangeraden hier niet al te veel bij stil te staan en de eerste dagen, als dit mogelijk is, rustig aan te doen. Blijf wat meer thuis om van een leuke hobby te genieten. Qua sport doe je er verstandig aan om ook even wat rust te nemen. Soms heeft je lichaam het nodig om tot rust te komen. Qua voeding doe je er verstandig aan niet al te veel suikerrijke producten te eten. Suiker maakt het lichaam ook moe en dat kun je betervoorkomen. Gaandeweg de week zal je een stuk beter in je vel komen te zitten en zal het allemaal een stuk makkelijker gaan. Vanaf het midden van de week kun je dan weer doen wat je graag wilt. Het avontuur opzoeken en actie in je leven verkrijgen.

Overzicht voor alle tekens (Periode van de Schorpioenmaan en de weg naar de Volle Maan)
Mercurius blijft tot 12 juli retrograde in de Kreeft en Venus is haar voorwaartse beweging gestart. Dit zorgt ervoor dat mensen, met een relatie, naar verdieping zoeken en singles een sterk gevoel hebben voor een nieuwe relatie. Toch zal de 1ste t/m de 4de juli niet makkelijk zijn wat te maken heeft met de energie van de Schorpioenmaan en Volle Maansverduistering die de 5de ontstaat. Zondag de 28ste gaat Mars in de Ram bewegen en vormt een sextiel met Saturnus, terwijl Jupiter verbinding met Pluto maakt. Mars in de Ram geeft enorme kracht en zal een katalysator zijn om te strijden tegen kwaad. De planeten zijn gunstig en zullen over het algemeen in staat zijn het virus onder controle te houden. Er zijn relatief veel besmettingen over de wereld, maar we stelden eerder dat het sterftecijfer wel mee zal vallen. Houd rekening dat het coronavirus bij onvoorzichtigheid oplaait. Dat zien we in omringende landen gebeuren. Er zijn veel mensen die het niet serieus nemen en er niet meer zo mee bezig zijn. Blijf echter weg bij grote groepen mensen en ga het liefst met mensen om die je goed kent.

Vanaf 1 juli komen er mogelijkheden voor feesten en andere evenementen. Ik wil geen schrikbeeld geven, maar de schaduwplaneten Rahu en Ketu zijn in de buurt. Gelukkig zijn Saturnus en Pluto, de versterkers van het virus, nu zwakker en dat zal de redding van de mens zijn, waardoor ik verwacht dat het virus ook in andere landen in kracht afneemt. Mede ook omdat Jupiter een tegengestelde kracht geeft en het virus afzwakt, waardoor het sterftecijfer afneemt. Zondag de 28ste kan de Maan de mensen flink prikkelen om actief te zijn. Veel mensen zullen allerlei ideeën krijgen en de behoefte hebben om met nieuwe dingen te starten. Deze periode maakt Mars een harmonieuze verbinding met Saturnus. Dit geeft sterke fysieke energie en mensen zullen al vroeg uit hun bed komen om lekker actief te zijn. Maandag en dinsdag zijn spirituele dagen, omdat de Maan naar de mysterieuze Schorpioen reist en Jupiter een verbinding met Pluto in de Steenbok aangaat. In november hadden we deze uitlijning ook en deze zorgde ervoor dat het virus over de aarde werd getrokken. Het zal nu maar moeten blijken of het virus werkelijk weg zal blijven, omdat de regering op 1 juli nog meer versoepeling invoert. Gaat het virus dan niet versnellen, dan kunnen we tot circa eind augustus opgelucht ademhalen.

Er zal dan kalme energie over de aarde komen. Ook zal deze tijd Mercurius in de Kreeft een sextiel vormen met Uranus in de Stier. Bijzonder zal zijn dat Mercurius een deel van de dag achter de Zon staat. Hierdoor is het belangrijk dat mensen balans moeten brengen tussen emoties en ratio. Het eind van juni en het begin van juli wordt gekenmerkt door de krachtige Maan in de Schorpioen. De Zon en de Maan gaan dan nu al een krachtige verbintenis aan op weg naar de Volle Maan van zondag. Vanaf woensdag is er een acht maanden durende cyclus, die zorgt dat mensen meer met het verleden bezig gaan. Er zal een periode komen, waarbij mensen hun gedrag, al dan niet gedwongen, gaan veranderen. Er zal meer ruimte komen voor debatten, maar ook komen mensen toch meer tot elkaar. Mars zal een ongekende energie geven en dit brengt veel liefde, maar ook rusteloosheid. Mensen zullen er graag op uittrekken en actie ondernemen. Tijdens de doorgang hebben mensen de neiging om hun gevoelens en intuïtie achterna te gaan. Impulsiviteit zal hoogtij vieren. Of er conflicten of juist mooie momenten uitkomen, valt nog maar te bezien. Dat is geheel afhankelijk van de manier hoe mensen, landen en continenten met elkaar omgaan. Wel wordt verwacht dat de straling van Mars zelfs kan zorgen voor nog meer hittegolven als gevolg van het magnetisme van deze planeet.

Loading…
Share This