Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Je zult aan het begin van de week veel energie van de Maan krijgen. Deze energie kan ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit, waardoor je in het contact met andere mensen zeer geliefd bent. Deze energie zorgt er in een relatie voor dat je erg serieus kunt zijn als het gaat om een relatie voor de lange termijn. Ook Jupiter kan nog steeds wel zijn invloed hebben, maar de beperkende Saturnus houdt wel veel energie tegen. Hierdoor ben je minder avontuurlijk en geniet je ervan als je partner ook serieus met de relatie omgaat. Ben je single dan maakt deze energie je soms onzeker, omdat je je afvraagt wanneer je eindelijk eens iemand ontmoet, die echt op één lijn met je zit. Let op dat de energie van de retrograde Mercurius er voor kan zorgen dat je toch ook wel onzeker kunt zijn. Deze zal t/m woensdag op deze wijze bewegen. Je doet er goed aan dit aan te geven en je niet te verbergen achter een muur van al te veel dominantie en nuchterheid. Wees dus open en durf je kwetsbaar op te stellen. Vanaf donderdag zal dit veranderen en zal Mercurius voorwaarts veel meer gericht zijn op de toekomst en op positieve emoties en gevoelens. Positieve energieën komen vanaf Venus, waardoor je kunt leren van zaken uit het verleden, samen natuurlijk met de energie van Mercurius. Je lijkt op een nieuw punt van je leven te komen, waardoor je karma versterkt wordt. Zowel gebonden mensen als singles zullen het weekend gebruiken om even bij te tanken en de liefde in het leven te versterken.

Carrière en financiën
Het is op alle fronten tijd om je leven eens een flinke impuls te geven. Je kunt aan het begin van de week al goede zaken doen. Je communiceert op hoog niveau en weet je visie op een goede manier aan andere mensen duidelijk te maken. Het is misschien geen goede periode om flinke prestaties neer te zetten, maar wel om alvast met nieuwe ideeën te komen. Deze lijken je op de lange termijn wel eens een flinke impuls te geven om je te ontwikkelen. In het midden van de week doe je er goed aan niet teveel tijd te besteden aan zaken die niet belangrijk zijn, omdat er veel werkzaamheden op je pad komen. Aan het eind van de week en in het weekend moet je waarschijnlijk met mensen samenwerken die heel andere meningen en ideeën hebben. Je dient hier eerlijk en flexibel mee om te gaan, wat je over het algemeen heus gaat lukken. Je weet jezelf goed te controleren en hebt discipline om jezelf af te vragen welke dingen je vooral niet moet doen en welke wel om in het leven te kunnen slagen.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

Als gevolg van wisselvallige energie, waarbij vooral aan het begin van de week retrograde Mercurius erg aanwezig is, kan je soms wel eens minder lekker in je vel zitten. Hierbij kan je emotioneel nog wel eens in staat zijn conflicten op te willen zoeken. Je scherpe tong zal hierdoor niet altijd genuanceerd zijn en mensen kunnen zich hier aan storen. Aan de ene kant zit je vol met fantasieën en spannende ideeën, maar aan de andere kant kan er frustratie en onzekerheid zijn. Doordat deze emoties wisselend naar buiten komen, kunnen mensen je niet altijd begrijpen, waardoor ze achteruit gaan of zelf heftig reageren als jij dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. Aangezien jij dit niet altijd van jezelf door hebt, kun je wel eens erg onzeker worden van de dingen die er gebeuren. Je doet er goed aan jezelf te controleren en na te denken over de dingen die je doet en zegt. Het bespaart je veel spanningen en zal je mentaal minder kwetsbaar maken. In principe zal je gaandeweg de week, als je daar open voor staat, de energie van Jupiter ervaren, welke voor veel dynamiek kan zorgen. Daardoor zal je steeds meer in je kracht komen te staan en kun je onvermoeibaar zijn. Je doet er wel verstandig aan om deze energie in de juiste banen te leiden, omdat je andere mensen anders overweldigd. Beter kun je wat vaker gaan sporten om de energie er uit te gooien. Let op dat je voldoende fruit en groente eet. Je hebt de neiging om teveel koolhydraten te eten, maar daar kun je bij overmatig gebruik juist erg moe van worden.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This