Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 40

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zijn zondag en maandag minder actief dan gewoonlijk. Dat is bijzonder, omdat je iemand bent, die juist veel dingen wil doen. Je doet er goed aan lekker thuis te zijn en te genieten van mensen waar je van houdt. Toch zijn er kansen om je relatie een flinke boost te geven. Je moet alert zijn op welke manier je dit gaat doen. Er wordt aangeraden je niet te druk te maken en het leven te leiden zoals het op je afkomt. Geniet van het leven en zorg dat je optimistisch in het leven staat. Je zult maandagavond merken dat de energie terug gaat komen. Je ervaart bepaalde mysterieuze gevoelens en je intuïtie is hoog en betrouwbaar. Je kunt hier t/m vrijdag gebruik van maken. Je bent sympathiek en je partner zal geregeld van je liefde genieten. Zaterdag heb je een raar onderbuikgevoel, waarbij alles net even wat minder lekker loopt. Tracht hier rust in te vinden en maak je niet te druk. Singles zitten zondag en maandag niet altijd even lekker in hun vel. Je voelt je eenzaam en dit komt waarschijnlijk omdat je geen liefdespartner hebt. Je hebt wel veel kennissen en andere contacten en het wordt dan ook aangeraden je niet thuis op te sluiten, maar afspraken te maken. Je zult voor een vaste relatie wel geduld moeten houden, omdat de energie hier na oktober beter voor zal zijn. Geniet tot die tijd van je sociale contacten en flirt er lekker op los. Je bent nu eenmaal een actief persoon en als je je passie er niet uitgooit, kun je chagrijnig worden. Dan kun je mensen juist afstoten in plaats van aantrekken. Je kunt dinsdag en woensdag geprikkeld worden door de planetaire energieën. Je weet niet goed waar die vandaan komen en wat er gevraagd wordt. Luister naar je intuïtie. Deze zal jou waarschijnlijk wel de juiste weg tonen. Donderdag en vrijdag ben je op zakelijk gebied zeer actief, maar in je vrije tijd vind je het wel erg fijn om te flirten en bent je ook zeker niet vies van erotiek. Zaterdag kun je echter weer wat eenzaamheid ervaren en moet je je gevoelens onder controle houden om niet te negatief te worden.

Carrière en financiën
Je ambities leiden tot positieve gebeurtenissen, wat ontstaat, omdat er flink wat vuur in de planeten en sterren is. Je moet wel geduld hebben, omdat je pas vanaf dinsdag gaat merken dat er meer mogelijk kan zijn. Zondag en maandag is je energie nog vrij laag en ben je meer met je privéleven bezig dan met je carrière. Er wordt dan ook aangeraden om nu niet teveel zakelijkheden te plannen en misschien zelfs een extra vrije dag op te nemen. Vanaf dinsdag komt er een goede energie aan, maar moet je alert zijn, omdat de energie nog wel eens tegen kan werken. Het is dan ook geen periode om echt tot daden over te gaan. Het is beter nu plannen te maken en deze pas aan het eind van de maand uit te voeren. Je kunt dinsdag en woensdag actief zijn en je intuïtie is ook erg sterk, waardoor je weet wat je kunt doen om te presteren. Vertrouw op je intuïtie en wees alert op kansen die er komen gaan. Jouw intuïtie zal erg sterk zijn en jou op weg helpen. Er is echter wel een storende energie, waardoor goed en slecht hand in hand lopen. Wees voorzichtig, zelfs als het allemaal goed lijkt te gaan. Woensdagavond t/m vrijdag is er relaxte energie, die jou juiste dingen laat doen en waaruit je vooruitgang kunt boeken. Zaterdag is geschikt voor het nemen van belangrijke besluiten, tekenen van contracten en het aangaan van financiële verbintenissen. Je zult aandacht trekken van autoriteiten en leidinggevenden, waarbij er positieve mogelijkheden zijn om zeker dingen te doen, die in de toekomst veel op kunnen leveren.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de Waterman en brengt veel emoties. Veel mensen zitten wat minder lekker in hun vel. Afstandelijkheid en onzekerheid kunnen problemen opleveren. Er wordt aangeraden deze periode tijd te besteden aan hobby’s en andere activiteiten en vertrouwde mensen. Je moet oppassen voor je enkels en knieën, omdat deze kwetsbaar zijn. Maandag vroeg in de avond verhuist de Maan naar de Vissen en dit brengt bijzondere energie. Mensen kunnen in een droomwereld leven en soms is de concentratie niet goed. Pas op in het verkeer, gevaarlijke werkzaamheden en op plekken waar er gevaar dreigt. De kans op ongelukken en kwetsuren is nu een stuk groter. Positief is wel dat de Maan mensen empathisch maakt en er een goede sfeer hangt tussen mensen onderling. Fysiek moeten we wel oppassen met verslavende producten en genotsmiddelen. Mensen kunnen onder invloed van de Vissen de neiging hebben teveel naar deze producten te verlangen. In principe zijn mensen dus erg gevoelig en kwetsbaar voor verleidingen. Woensdagnacht zal de Maan naar de Ram verhuizen. Deze energieën heffen elkaar op, waardoor mensen zich vermoeider kunnen voelen. De metabolisme is ook vrij langzaam, waardoor eventuele ziektes moeilijker genezen. Let op dat je niet op plekken komt met besmettelijke ziektes, omdat je daar bevattelijker voor bent, dan gewoonlijk. Er kunnen mensen zijn, die agressief zijn en dit zorgt voor strijd en conflicten. De Volle Maan zal donderdag laat in de avond verschijnen en deze kan het bovenstaande nog eens versterken. Organen kunnen onder druk staan en ook hebben mensen meer last van hoofdpijn en andere storende kwaaltjes. Zaterdag verhuist de Maan naar de Stier. En dit brengt gespannen invloeden. Mensen zijn vrij star en hebben geen zin in al teveel veranderingen. Mensen hebben nu ook meer moeite met zichzelf en vragen zich nog wel eens af wie ze nu eigenlijk zijn en wat ze willen. Er is echter positieve, sympathieke energie en het contact met vertrouwde mensen zal goed zijn. Fysiek gezien hebben mensen meer last van hun nek, aangezicht en voorhoofd. Mannen hebben meer last van constipatie en vrouwen kunnen problemen hebben met het voortplantingssysteem. De weerstand kan verlaagd worden en daardoor is er meer kans op griep of een fikse verkoudheid. Corona kan in deze periode ook meer invloed hebben en mensen ziek maken.

Overzicht voor alle tekens (periode van passionele krachten, die je onder controle dient te houden)
Mercurius reist in de Schorpioen en staat tegenover Mars in de Ram. Dit zet de toon van de week en er lijken dan ook donkere tijden aan te komen op persoonlijk en maatschappelijk gebied. De Schorpioen is een waterteken, maar een vrij stevig en vast teken. Instinct zal belangrijk zijn om aan te voelen hoe we moeten navigeren om iets van het leven te maken. Er zijn relatief veel eenzame mensen, die zich wellicht terug kunnen trekken, omdat het leven er niet beter op wordt. Het coronavirus zal weer naar voren komen en in dat geval is het belangrijk juist teruggetrokken te leven. Daardoor kunnen mensen energie van Mercurius in de Schorpioen gebruiken om op grond van intuïtie strategieën te ontwikkelen om veilig te blijven. Let op dat Mars vuur brengt, waardoor er mensen zijn, die maling hebben aan het coronavirus en de maatregelen die er genomen worden om het corona onder controle te houden. De week start met een driehoek tussen Venus, in de dappere Leeuw, en Mars, in de vurige Ram, terwijl Saturnus vanaf maandag een directe beweging gaat maken. Financieel gezien is dit een goede periode voor veel tekens, omdat Venus en Mars nu eenmaal de planeten van financiën en ambitie zijn. Vanaf woensdag zal het leven vol vuur, liefde en passie zijn. De liefde die Venus biedt, zorgt dat de strijd en passie van Mars getemperd worden. We zijn meer in staat kracht om te zetten in creativiteit om liefde een mooie wending te geven. Venus zal in essentie een bron van liefde en intimiteit zijn en passionele energie van Mars kan gebruikt worden om hier een schepje bovenop te doen. Venus in de Leeuw is namelijk prima in staat kracht van Mars om te leiden en conflicten en weerstanden te temperen.

De driehoek van vuur is de start van een tijd van vernieuwing, initiatief en aanmoediging om de liefde meer aandacht te geven. Dinsdag vormt Mars een vierkant met Saturnus. Dit is een verandering van emoties, omdat Mars en Saturnus in de Steenbok tegenpolen zijn. Problemen van de laatste week van augustus kunnen terugkomen, omdat Mars toen ook een vierkant met deze planeet vormde. Mars staat voor offensief en strijdkrachtig gedrag, terwijl Saturnus staat voor orde, wetmatigheden en structuur. Aangezien beide planeten in kardinale tekens staan en macht uitoefenen, moeten we alert zijn op veel problemen die te maken hebben met jaloezie, bezitterig gedrag en machtsstrijd. Deze willen mensen nog wel eens met elkaar aangaan. Dit komt vooral, omdat Saturnus zich boven Mars verheft, waardoor mensen meer gericht zijn op normen en waarden. Mensen die zich gedragen, zoals een bepaalde groep van ze verwacht, maken een prima dag mee. En degenen, die dit niet doen, kunnen rekenen op flink wat weerstand. Het is een periode van stress en wrijving. Deze kan niet alleen in de directe omgeving plaatsvinden, maar kan zelfs mondiale problemen geven. We moeten alert zijn, dat dit niet alleen nu plaats kan vinden, maar dat we hier het hele jaar last van houden. We moeten ons voorbereiden, zodat het niet als een verrassing zal komen als er dingen gebeuren, die negatief doorwerken. Niet alleen het corona zal namelijk voor problemen zorgen, mensen zullen steeds meer weerstand laten zien. Daarbij is het probleem dat we ons eigen leven en de omgeving in de gaten kunnen houden, maar niet als het op grote schaal is. Mars zal de gehele week dus in oktober retrograde in de Ram bewegen. Mercurius blijft in de Schorpioen en is op weg naar een retrograde, die vanaf de 13de start. Daardoor kunnen we de week starten met zaken, die niet altijd goed verlopen en die dan terug zullen komen. Beter neem je niet teveel risico, omdat de kans op negativiteit in oktober levensgroot aanwezig is. Vooral Saturnus is de planeet die ons normaal gesproken bijstaat met lange termijnplannen, maar dat zal storend werken. Beter niet teveel plannen maken. Bedenk ook dat Venus het grootste deel van oktober in de Maagd zal bewegen en dat dit geen gunstige combinatie is. Voordeel is wel dat we de liefde op orde krijgen en dat we veel liefde en vriendschap met vertrouwde mensen kunnen delen.

Loading…
Share This