Weekhoroscoop Boogschutter

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Boogschutter lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 8

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent zondag zeer sociaal en het maakt niet uit of je gebonden of single bent, het is een prima tijd om lekker te socialiseren en feesten op te zoeken. Je bent open en enthousiast en zal dan ook zeker in staat zijn mensen aan te trekken en vriendschappen af te sluiten of zelfs een nieuwe relatie te krijgen. Het lijkt aan het begin van de week alsof iets of iemand je tegenhoudt. In de liefde kan er een rare energie hangen. Maandag en dinsdag heb je het gevoel alsof alles langzamer gaat. Echter, bedenk dat het jouw eigen gevoelens zijn die jou parten spelen. Probeer t/m dinsdag dan ook het leven anders te bekijken. Je kunt anders veel frustraties voelen en dan zal je het alleen maar erger maken. Beter kan je lekker fantaseren over mooie momenten in je leven en liefde aan je partner geven. Ben je single dan is het verstandig om geen nieuwe liefde in je leven te halen, maar tijd te besteden aan familie en vrienden. Hierbij kan de Zon jou van 18 februari t/m 18 maart veel liefde bieden, omdat deze door jouw 4de huis van gezinsleven reist. Je wilt energie steken in mensen in je directe omgeving en zal plezier vinden in professionele of sociale verplichtingen. Erken dat, en je zal merken dat je negatieve gevoel verdwijnt en er meer balans is in je persoonlijke behoeften. Woensdag zal de emotionele Maan een band vormen met je heersende planeet Jupiter. Omdat deze in jouw 2de huis van inkomen komt, moet je opletten dat je niet teveel geld aan de liefde uitgeeft. Vanaf woensdag zal er een prima energie voor de romantiek zijn. Gebonden mensen zullen veel plezier met hun partner beleven. Singles kunnen een geweldige energie ervaren om er lekker op uit te trekken en leuke dingen te doen. Er is veel kans op een nieuwe liefde. Vrijdag is geschikt voor het aanhalen van vriendschappen. Zaterdag en zondag de 23ste zijn prima voor romantiek. Het enige wat zou kunnen storen, is dat financiën je in de weg zitten. Weet je dit te controleren, dan staat niets je in de weg en zal er veel warmte en intimiteit zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag zal de maand in de vroege ochtend naar de Boogschutter reizen. Er is dan rust en zeer goede energie, waardoor mensen zich meestal lekker voelen. Het is een prima periode om sport te bedrijven. Sterker nog, er wordt aangeraden meer te sporten, omdat er anders frustraties kunnen ontstaan. Ook kunnen de heupen, dijen en armen kwetsbaar zijn en dat voorkom je met voldoende beweging. Pas op ongelukkige energie, waardoor je fysieke kwetsuren kunt krijgen. Met name mensen met overgewicht of onverantwoordelijk gedrag kunnen de meeste last van krijgen. Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok, waarbij men vooral op moet passen dat er moeite met kritiek kan zijn. Dit geeft spanning en flink wat stress bij mensen. Dit kan zich fysiek uiten in huidproblemen, allergieën en maagklachten. Vermijd inspanningen, omdat met name de rug en schouders kwetsbaar kunnen zijn. Donderdagavond reist de Maan naar de Waterman. Deze energie geeft stress, omdat mensen zich erg emotioneel voelen. Omdat er flink wat angst in de lucht hangt, doe je er goed aan geregeld te wandelen en met mensen te praten om gevoelens te verwerken. Zondagochtend zal de Maan naar de Vissen reizen en gedurende de dag kun je ervaren dat de Nieuwe Maan in de namiddag aankomt. Fysiek gezien zal dit invloed hebben op onderbenen en voeten. Ook kunnen mensen last hebben van opkomend maagzuur. Let op met vet, teveel suiker en pittig eten. Mensen hebben een grote neiging om genotsproducten te gebruiken. Wees voorzichtig, omdat de effecten zeer intens kunnen zijn en de invloed voor grote problemen kan zorgen.
De Boogschutter kan wel eens wat angst ervaren, maar dat is nergens voor nodig en zorgt alleen maar voor fysieke en mentale problemen. Tracht je te uiten en deel intieme gevoelens met je partner of een ander vertrouwelijk persoon. Dit zal je rustiger maken. Je zenuwen komen tot rust en hierdoor ervaar je minder geestelijke druk. Fysiek kunnen de heupstreek, dijen en lever kwetsbaar zijn. Dit laatste kan vooral opspelen als je bepaalde verslavende producten niet weet te onderdrukken. Tenslotte dien je je angst niet om te zetten in boosheid. Als vuurteken kun je jezelf laten gaan, waardoor je dingen doet en zegt, die je beter niet doet. Qua voeding neem je het best producten die makkelijk verteerbaar zijn. Het is wel aan te raden het voedsel over de dag te spreiden en niet al te grote maaltijden per keer te nemen.

Carrière en financiën
Het begin van de week ziet er zuinig uit als het om energie gaat. Je prestaties en andere zakelijkheden kunnen minder zijn. Tracht te communiceren en durf hulp te vragen, zodat je er niet alleen voorstaat. Maandag zal de kosmische energie betrekking hebben op je mentale en geestelijke gesteldheid. Je zit boordevol energie en kunt hier veel mee bereiken. Let op dat je niet veel dingen voor de lange termijn plant. Je hebt veel ambities, maar kunt wel eens het overzicht verliezen. Het is belangrijk dat je minder plannen maakt, maar deze overzichtelijk indeelt. Doe je dit niet, dan kun je oppervlakkig bezig zijn. Kun je dit onder controle houden, dan zal je juist meer diepgang bereiken en betere prestaties behalen en niet alleen zakelijk, maar ook financieel. Dinsdag zal de krachtige Zon in 4de huis van gezinsleven staan. Daardoor ervaar je meer steun van familie en dat versterkt jouw zelfvertrouwen. Van maandag t/m woensdag heb je ook veel met leidinggevende of zakelijke personen te maken en daar kan je op een goede manier mee omgaan, maar soms ben je ook wel eens wat opstandig. Er kunnen duidelijke regels gesteld worden, waar je niet altijd even blij mee bent, maar uiteindelijk zal je hier wel vrede mee hebben. Het is tevens een week waarin je nadenkt over je eigen gedrag en over mensen met wie je samenwerkt. Door de Maan en Jupiter in jouw 2de huis van inkomsten, zal je in het midden van de week veel gedaan krijgen en ben je trots in wat je allemaal kunt doen. Mensen die de afgelopen tijd met bepaalde projecten bezig zijn geweest, kunnen die afronden of duidelijke stappen zetten om verder te komen. Daar is het ook zeker op financieel gebied een gunstige periode voor. Let op dat je niet te hard werkt en pauze neemt en vooral vrijdag en zaterdag zijn belangrijk om de rust te vinden. Er is een waarschuwing voor mensen die verkeerde keuzes maken of verkeerde handelingen doen. Zij kunnen met tegenslag te maken krijgen, waardoor productiviteit stagneert. Dit kan vooral zaterdag en zondag de 23ste optreden. Tracht hier de rust in te vinden en vraag mensen om ondersteuning.

Overzicht voor alle tekens
Zondagmiddag de 16de reist de ambitieuze Mars naar de Steenbok en blijft daar gedurende anderhalf maand. Die energie kan zorgen voor plannen die we voor de lange termijn kunnen hebben. Hoe harder mensen werken, hoe meer kans ze hebben om beloond te worden. Deze combinatie van passie en ratio zorgt ervoor dat we in staat kunnen zijn controle over het leven te houden. Mensen kunnen profiteren van bijna alles wat ze doen. Het geheim van succes is om te leren van de fouten die we maken en de pijn die we ervaren, maar waarbij we er uiteindelijk beter voor komen te staan. Lukt het om negatieve momenten als stimulans te zien, dan zal je meer controle over je leven hebben. Mercurius gaat van de 16de tot 9 maart retrograde in de Vissen bewegen. Deze energie maakt mensen flexibel, waardoor er weinig starheid zal zijn en mensen over het algemeen in staat zijn open en sympathiek in het leven te staan. Nadeel aan deze energie is dat onze intuïtie zwakker wordt. Ook kunnen er grote gevaren over de Aarde waren en moeten we opletten hoe we ons gedragen en waar we ons bevinden. De Maan zal dinsdag en woensdag in de Steenbok bewegen, terwijl de Zon in de Vissen beweegt. Mensen kunnen de energie van de Vissen en Steenbok gebruiken om spirituele energie op te doen. We zullen dan ook veel meer ervaren en gedurende deze dagen zal Mercurius minder invloed hebben op de intuïtie die we voelen. Overigens zal de Zon, in de Vissen, zorgen dat mensen erg empathisch zijn en een sensitieve energie geven. Mensen zijn nu meer geneigd om elkaar te ondersteunen. Bedenk dat geluk in jezelf altijd begint bij het geluk dat je anderen geeft.

Vanaf donderdag zal de Maan in de Waterman reizen en dit is een prima energie voor het verkennen van nieuwe groepen mensen of activiteiten. Ook kunnen mensen veel innovatieve ideeën hebben. Donderdag en vrijdag zijn geschikt om uit je normale routine te stappen. Naast de invloed van de Maan zal Jupiter in de Steenbok een sextiel met Neptunus in de Vissen aangaan. Dit geeft vrouwelijke energie, waardoor intuïtie versterkt wordt. Spreek met vrienden af en probeer iets nieuws om sleur te verbreken. Vrijdag verbindt Mars in Steenbok zich met Uranus in de Stier en zaterdag zal de Zon in Vissen een sextiel aangaan met Uranus. Dit kan problemen geven, omdat er mensen zijn, die opstandig worden. De kans op rellen, agressie, ongeluk en meer negatieve zaken zijn zeker mogelijk. Beter ga je niet naar plekken waar je kans op dit soort situaties hebt. De maan verhuist zaterdag naar de Vis. Dit is een prima dag om rust op te zoeken. Zondagochtend de 23ste reist de Maan naar de Vissen. Dit is fantastische energie omdat die spiritualiteit brengt en mensen veel emoties hebben. Dit kan positief zijn, maar let op dat er eenzaamheid kan zijn en mensen pijn ervaren, die ze niet altijd begrijpen. Dit kan veel verdriet brengen, maar ook een drive om nieuwe mensen en activiteiten op te zoeken. Zondagmiddag 16:33 zal de Nieuwe Maan verschijnen. Omdat Venus, in de Ram, een vierkant vormt met Jupiter in de Steenbok zal dit een overgang zijn van een vermoeiende en emotionele naar energieke periode, waardoor je vol goede moed een nieuwe week in kunt gaan.

Loading…
Share This