Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Net als de afgelopen week vind je het erg moeilijk je gevoelens en je mening op een goede manier uit te dragen. De retrograde bewegende Mercurius is hier nog steeds de oorzaak van. Deze energie kan je zelfvertrouwen namelijk danig laten slinken. Je kunt je hierdoor niet goed uitdrukken, omdat je met je eigen onzekerheid worstelt. Tracht die zekerheid weer terug te winnen, door vaardigheden en talenten naar voren te laten komen. Hierbij kan je geholpen worden door de Zon en Venus, die jou zakelijk en financieel een gunstige prikkel geven en dit heeft een positieve weerslag op jouw vertrouwen. In een relatie wil je er met je partner op uittrekken. Je hoeft je niet onzeker te voelen en mag er zeker wezen, omdat je het goed met de wereld bedoelt. Met name je sociale, empathische karakter is erg sterk en dat kan je best naar buiten brengen. Singles kunnen deze energie gebruiken om mensen aan te trekken, maar ook zij kunnen nog wel eens onzeker worden en dan opeens weer afstand nemen. Let speciaal op de 5de als de liefdevolle energie van Venus tegen wordt gehouden door de strenge Saturnus en ook de Volle Maan je onderbewustzijn flink kan raken. Je kunt je hierdoor wel eens eenzaam voelen, omdat je denkt dat anderen jou niet zo goed begrijpen. Tracht dit te onderdrukken, omdat dit je eigen gevoel is.

Carrière en financiën
Op werkgebied kan je, ten opzichte van mensen waar je mee samenwerkt, soms wat bazig overkomen. Dit is het gevolg van de krachtige energie die vanuit de Zon in de speelse, maar eigenwijze Tweeling komt. Gelukkig staat ook Venus hier en deze zal dan wel weer wat positiever op je inwerken. Toch kan je wisselvallig van aard zijn en heb je de neiging je eigen zin door te drijven. In dat geval kom je nog wel eens wat star over. Tracht hier verandering in aan te brengen door open te staan voor ideeën en meningen van anderen. Wanneer je geduld opbrengt, zal je merken dat je dit prima aankunt en het contact met collega’s verbetert. Ten opzichte van klanten kan deze dominantie overigens wel goede resultaten brengen, omdat mensen het fijn vinden dat je zo krachtig overkomt en weet waar je het over hebt. Het blijft echter altijd oppassen, omdat de retrograde bewegende Mercurius je communicatieve vaardigheden onder druk zet en je normatieve gedachten door de Volle Maan versterkt worden. Daar kan je vooral vanaf de 4de last van hebben, mede door de opstandige energie van Uranus in de Stier.

Mentale en fysieke gesteldheid in de periode van de Volle Maan in de Boogschutter
Deze week zal de Volle Maan in al zijn pracht in de Boogschutter verschijnen. De kracht is zo sterk dat je gelijk al in het begin van de week de energie kunt ervaren. Het hoogtepunt zal 5 juni om 21:12 zijn. Er is in deze maand een penumbrale maansverduistering, omdat de Maan gedeeltelijk door de schaduw van de Aarde gaat. Dit levert een bepaalde verduistering op, maar is wel volledig te zien. De Maan wordt echter iets donkerder en kan zelfs enigszins rood kleuren. De Zon, in de Tweeling, zal tegenover de Maan staan en het verhaal gaat dat dit een zeer spirituele energie geeft. Deze zorgt voor bovennatuurlijke en onbewuste krachten bij dieren, planten, maar ook mensen. We worden in deze periode vooral herinnerd aan de schoonheid van onze planeet. Mensen zullen meer dan gewoonlijk ervaren hoe schitterend ons leven kan zijn, maar ook dat we er met zijn allen een puinhoop van maken. Het is een week, waarin we sterk met gezondheid geconfronteerd worden. Sommige mensen kunnen daar minder mee bezig zijn, maar maken dan juist grotere kans op gezondheidsproblemen. Anderen zullen zich meer zorgen maken en voorzichtiger zijn, waardoor er minder kans is op een verzwakking van de fysieke weerstand. Het is een week, waarin aangeraden wordt duidelijke doelen te creëren. Ben je hier niet toe in staat dan kan je de neiging hebben je te richten op oppervlakkigheid en kun je een slaaf van routinematigheid worden. Dit maakt de meeste mensen over het algemeen niet heel erg blij.

Kreeften worden gezien als mensen die zich geregeld aan zaken storen. Dit gaat niet alleen om grotere zaken in het leven, maar kan ook betrekking hebben op kleine ergernissen. Ze kunnen dan uit balans raken en er depressies of stress aan overhouden. Wanneer je dit ervaart, kun je je levensstijl wel eens verwaarlozen, waardoor je minder goed let op eten en drinken. Ook heb je sterke neiging verslavende producten zoals sigaretten, koffie, alcohol en/of suiker overmatig te gebruiken. Deze week kun je last van maag- en darmklachten krijgen. Ook de lever en nieren kunnen kwetsbaar zijn, waardoor het erg verstandig is niet te vet voedsel te gebruiken. Je doet er verstandig aan wat meer vloeibare voeding te gebruiken om je systeem te ontlasten. Drink meer water in plaats van koffie, thee en andere dranken. Tracht voldoende nachtrust te nemen en bouw ook wat ontspannende activiteiten in je leven in.

Overzicht voor alle tekens (Tijd van het nieuwe normaal als gevolg van retrograde planeten)
Er zijn deze periode flink wat retrograde bewegende planeten, die over het algemeen zeker niet heel verkeerd op de Aarde inwerken. Venus beweegt retrograde in de Tweeling en dit geeft mensen drang er op uit te trekken. Dit is natuurlijk logisch omdat de lockdown steeds meer versoepeld wordt. Let op dat dit zorgt dat mensen onvoorzichtig worden en dan is de kans op ziektes sterk aanwezig. Daardoor wordt er aangeraden ons niet teveel te begeven op plekken waar grote groepen komen. Let vooral op in uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer. Zelfs met een mondmasker kan het gevaarlijk zijn, door alle vocht die er hangt. Beter kunnen we met de fiets gaan of lopend. In de liefde kan Venus zorgen dat mensen niet snel tevreden zijn met één partner. Gebonden mensen dienen er alert op te zijn, omdat de kans op vreemdgaan nu veel meer aanwezig is. Singles hebben een sterke intellectuele energie bij zich en zullen zich richten op hobby’s en de communicatie met mensen. Daardoor is het zeker een week om vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten aan te gaan. Saturnus reist retrograde tussen de Waterman en Steenbok en dit kan wel eens storing geven. Er zijn deze periode meer conflicten mogelijk en ook kunnen we met mislukking en onverantwoordelijk gedrag te maken krijgen.

Je doet er verstandig aan verantwoording te blijven dragen en realistisch en nuchter te blijven. Lukt dit dan zal je over het algemeen sterk in je schoenen staan en de energie absorberen. Met name gevoelige mensen kunnen veel last van deze energie hebben. Bijzonder is dat er drie planeten retrograde in de Steenbok bewegen en dit geeft krachtige, maar beheerste energie. Het zijn namelijk niet de minste die hier in staan. De krachtpatser Jupiter en strijder Pluto zullen minder intens zijn. Daardoor kunnen we veel bereiken en energie gebruiken om realistische doelen te bereiken. Er kan strijd zijn, maar over het algemeen zullen mensen beheerst handelen. Bedenk dat het geen makkelijke, maar wel prettige en leuke week wordt. We zullen geregeld bij moeten sturen als er het een en ander niet goed verloopt. Om dan nog even een uitstapje te maken naar het coronavirus is er nog steeds een goede energie. De retrograde planeten in de Steenbok waren degene die zorgden dat het Virus dat over de Aarde trok nog eens flink versterkt werd. Het waren dus als het ware de zaadplanters van het virus. Omdat deze planeten nu gedurende een langere periode hun krachten verliezen is het logisch dat er nu meer rust komt. Het leven zal in onze streken normaler worden. Omdat ook Jupiter retrograde beweegt, zal dit tevens betekenen dat er over de wereld steeds meer rust komt en het virus ingeperkt wordt. Houd er rekening mee dat het wel weer terug kan komen, maar voor nu kunnen we even opgelucht ademhalen.

Loading…
Share This