Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 33

Relaties, singles en sociale contacten
De Maan en de Zon bieden voor gebonden mensen beiden een positieve energie. Ook Uranus kan erg veel positieve krachten bieden, waardoor vooral je spirituele gave versterkt wordt. Hierdoor heb je een nog meer krachtige en liefdevolle uitstraling, waardoor je partner tot je aangetrokken wordt en misschien zelfs verliefde gevoelens kan ervaren. Je hebt behoefte aan individuele vrijheden, waardoor je ook wel je eigen gangetje wilt gaan. Doordat je een sterke intuïtie ervaart, ben je in staat om jezelf nog beter te leren kennen en dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Je zelfvertrouwen is daardoor zeer sterk en je kunt het voortouw nemen. Je doet er verstandig aan gezellige activiteiten te plannen of er lekker een weekend of weekje op uit te trekken. Je bent empathisch en origineel en weet prima wat je kunt doen om je partner tevreden te stellen. Het is ook een prima periode om gezamenlijke vrienden op te zoeken, waardoor er ook op dat gebied leuke activiteiten kunnen zijn. Singles zijn aan het begin van de week vrijgevig en besteden veel geld aan leuke activiteiten of aan het aantrekken van anderen. Zolang je hier daadwerkelijk iets aan hebt en mensen niet teveel van je profiteren, kan dit geen kwaad. Ga jezelf echter niet anders voordoen dan je werkelijk bent. Overigens ben je de eerste dagen van de week veel met werk bezig, waardoor activiteiten en plannen, waarschijnlijk pas in het tweede deel van de week plaatsvinden. Je hebt deze periode minder tijd voor liefde, spanning en avontuurtjes. Vanaf woensdag verandert dit, doordat Venus en Pluto erotiek en spanning in je loskomen. Daarnaast zal de Maan energie bieden, waardoor je naast spirituele gevoelens ook vriendschappelijke gevoelens kunt ervaren. In het weekend zal je vooral met vrienden afspreken om gezellige activiteiten te gaan doen. In het algemeen zal de Maan de Kreeft serieuze gevoelens geven. Je richt je op de ernstige kant van het leven, maar overdrijft dit nog wel eens. Let daarbij op dat je niet teveel emoties opkropt, omdat je ze voor jezelf houdt. Vrienden en andere sociale contacten zijn erg belangrijk en het wordt aangeraden je emotioneel open te stellen. Het is een prima week om problemen op te lossen.

Carrière en financiën
Je kunt zondag minder energie hebben om te willen werken. Moet je toch werken, zorg dan dat je wel voldoende slaapt en ook geregeld ontspanning zoekt. Dan kan je beter presteren en zal je ook met meer plezier werken. Let de eerste dagen van de werkweek op dat je niet alleen privé erg vrijgevig bent, maar ook zakelijk. Ben je eigenbaas, dan kun je bepaalde apparaten of zakelijke voorwerpen kopen, die je misschien niet nodig hebt. Laat je adviseren en doe het alleen als het echt moet om te ontwikkelen of je werk te doen. Werk je voor een baas, zorg dan altijd voor feedback als je iets moet kopen en doe niets zonder toestemming. In beide gevallen is een sluitende begroting zeer belangrijk. Dinsdag t/m donderdag zal je communicatief zeer sterk zijn, waardoor je goed kunt overleggen en in staat bent op een empathische manier met mensen om te gaan. Vanaf vrijdag kun je zeer strategisch denken en kun je doelen op grond van je intuïtie behalen of flinke stappen maken om ze te versnellen.

Mentale en fysieke gesteldheid
We beginnen met een waarschuwing, omdat je de neiging hebt veel snoep, ijs en desserts te eten. De kans op overgewicht en op latere leeftijd diabetes is groot. Je doet er goed aan om, als je merkt dat je er verslaafd aan bent, suikervrije producten of natuurlijke suikers te gebruiken, zoals gedroogd fruit. De maag van de Kreeft is zeer gevoelig, waarbij de zuurgraad verstoord kan worden en er geregeld spijsverteringsstoornissen voorkomen. Het is belangrijk veel water en vezels te gebruiken. Fruit en groente zoals kool, komkommers, pompoenen, raap, sla en champignons zijn zeer goed. Let op dat je discipline opbrengt om alcoholische dranken te mijden. Verder is belangrijk tijd te nemen om te eten en het niet tussendoor te doen tijdens andere bezigheden. Dit is beter voor de spijsvertering. Tracht vaste momenten in te plannen om te eten en sla geen maaltijden over, omdat je anders gaat snoepen. Kreeften komen vertrouwelijk over. Qua uiterlijk hebben ze een zachte uitstraling met een dromerige kijk op de wereld. Over het algemeen worden Kreeften geboren met een sterk gestel en hebben zij een goede gezondheid. Toch zijn er gaandeweg het leven gevaren die de gezondheid problemen geven. Vooral Kreeften met zittend werk kunnen met overgewicht te maken krijgen, omdat ze niet overdreven willen sporten. Je doet er goed aan de auto te laten staan, veel te wandelen en naar je werk te fietsen. Mensen met een staand beroep kunnen echter vooral last van hun spieren en gewrichten krijgen.

Overzicht voor alle tekens (periode van het verleden, oplossen van problemen en emoties)
De week start met Venus in de Kreeft. We hebben behoefte aan sociaal contact, waardoor we geregeld afspraken met elkaar maken. Veel mensen zijn huiselijk en besteden veel tijd aan familie en vrienden. Ondanks het warme weer, trekken mensen zich graag terug met vertrouwde personen. Wel moeten we opletten dat Venus in de Kreeft emoties prikkelt, waardoor mensen gevoelig zijn. Een ieder zal dit op zijn/haar eigen manier uiten. De een kan irritaties voelen, een ander liefde en weer een ander kan de neiging hebben emoties te bespreken. Zondag en maandag vormt Mercurius, in Leeuw, een driehoek met Cheiron, in de Ram, en een vierkant met Uranus. Mercurius en Cheiron delen vuur met elkaar en daardoor kunnen mensen oude mentale of fysieke kwetsuren ervaren. Er zijn al flink wat emoties en die worden nu nog eens versterkt. Toch is de combinatie van vuur en emoties wel positief, omdat we conflicten en andere problemen op kunnen lossen. We kunnen vertrouwen krijgen en mogelijkheden zoeken om actief te zijn en het een ander uit het leven te bannen. Aangezien Mercurius een vierkant vormt met Uranus in de Stier staan we wel meer open voor familie en vrienden. Het zal een periode zijn om persoonlijk, in sociale contacten en bij zakelijkheden veel te bereiken en te herstellen.
We moeten maandagochtend opletten als we in het verkeer of openbaar vervoer zijn. Ook kunnen er mensen zijn, die moeite hebben zich te houden aan normen en waarden. Met name de coronaperikelen kunnen voor grotere problemen zorgen. Dit zal echter niet door de kosmische energieën komen, maar door gedrag van mensen. Mensen die zich wel aan de gestelde normen en waarden houden, moeten alleen oppassen in contact met onverantwoordelijke mensen. Ook moeten we het begin van de week nadenken over wat we zeggen. We hebben de neiging eerst te praten en dan te denken. Dinsdag zal de Zon een verbinding met Jupiter, in de Steenbok, aangaan en woensdag en donderdag met Neptunus. De assertieve Mars, in de Ram, zal woensdag t/m zaterdag een plein met Pluto vormen, die ook in de Steenbok reist. Dit geeft deze dagen een ruw karakter en er zullen uitdagingen op ons afkomen. Er wordt aangeraden problemen op een niet al te intense wijze te benaderen. Met name problemen met relaties kunnen anders uit de hand lopen. Pas op dat je niet te laat in gebieden bent met dronken of criminele mensen. De krachten van deze planeten zijn onverzettelijk, waarbij Mars confronteert en strijdt en Pluto verborgen krachten losmaakt. Het kunnen momenten zijn waar we te maken krijgen met meningsverschillen en onrust. Er wordt aangeraden bescheiden in het leven te staan en bepaalde problemen los te laten. Het proberen op te lossen, kan alleen maar tot ergere problemen leiden.
Vrijdagavond zal de Maan naar de Kreeft reizen. Mercurius maakt vrijdag een verbinding met Jupiter en zaterdag met Neptunus, terwijl de Zon en Pluto veel energie delen. Dit zorgt ervoor dat we gericht zijn op lekker eten, familie en dingen die we in en om het huis kunnen doen. Ook hebben we wat meer de neiging bepaalde problemen op te lossen. Dat kan erg fijn zijn, maar let op dat niet iedereen hiervan gediend is. Dat kan dan juist voor extra problemen zorgen. Zaterdag zal Uranus retrograde in de Stier gaan bewegen en deze stand zal tot begin januari zo blijven. Omdat nu alle buitenplaneten retrograde bewegen, zullen er veel veranderingen zijn, die je kunt starten en in het volgend jaar tot bloei kunnen komen. Er wordt aangeraden meer tijd voor jezelf te nemen en niet te snel bezig te gaan om dingen anders te gaan doen. Beter doe je het stapje voor stapje en deel je grotere doelen in korte termijnen in. Veel mensen zijn deze periode geneigd tot vrijheid en beschermen hiervan. Vooral financieel kunnen mensen een sterkere behoefte hebben. Dit kan zorgen dat mensen wel eens het vertrouwen verliezen als dingen minder goed verlopen. Bewaar je geduld, dan zullen dingen veel soepeler verlopen

Loading…
Share This