Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 49

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag erg liefdevol, maar ook erg onzeker. Daardoor heb je het idee dat het leven minder leuk is geworden. Je ervaart te veel routines en richt je dan wel eens heel erg veel op je werk. Dat maakt het er niet beter op, omdat je dan nog minder energie hebt om je partner aandacht te geven. Je doet er goed aan de eerste dagen van de week meer tijd aan je partner te besteden. Dat zal vergemakkelijkt worden, omdat je zondagavond een bepaald mysterieus gevoel ervaart en hieruit kunnen zelfs sterke seksuele prikkels komen. Het kan dus een spannende avond worden. Maandag t/m woensdag ervaar je zachte en liefdevolle energie, waardoor je veel behoefte hebt om tijd met je partner, heel goede vrienden en je familie door te brengen. Je hebt geen behoefte aan mensen waar je al te veel moeite voor moet doen, omdat je dan onzeker kunt worden. Het is een prima periode om een reisje voor de komende tijd te regelen. Vanaf donderdag is er een gelukkige energie, waardoor eigenlijk alles wel lekker zal lopen en je een relaxt en liefdevol weekend tegemoet gaat. Het zal over het algemeen dus een spannende week worden, waarbij er veel liefde is, maar pas op dat je soms ook heel erg veel met werk bezig bent.

Singles
Er is zondag t/m dinsdag krachtige energie, waardoor er een liefdevolle, maar tegelijk ook spannende periode is. Je hebt veel drang tot seks en zal er alles aandoen dit ook te bewerkstelligen. Let op dat je dit kunt overdrijven. Het kan zijn dat afspraken maakt met mensen waar je geen relatie mee hebt, maar wel eens mee vrijt. Pas op dat je erg aantrekkelijk kunt zijn en dan makkelijk mensen aantrekt, dus ook partners van een vriend(in). Ook bestaat de kans dat je aangetrokken wordt tot iemand waar je tot nu toe platonisch mee omging. Ook kan je stiekem een gevoel hebben voor een vriend(in). Maar vraag je zelf dan af of het verstandig is om dit aan te geven. Vanaf woensdag zal de energie een stuk rustiger worden en zal je meer tijd besteden aan werk, gewone vrienden en familie. Je kunt je soms vervelen en daardoor voel je je minder prettig. Toch zijn er de hele week planetaire energieën die liefde brengen, maar het lijkt alsof ze jou niet raken. Beter denk je even aan andere dingen, zoals gezondheid, werk en plannen voor de toekomst. Kreeften hebben rust en stabiliteit nodig en ervaar je die eenmaal dan ben je er klaar voor en kan je vanaf donderdag mensen aantrekken, waar misschien wel de juiste bij zit.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan reist zondag tot dinsdagochtend door de Waterman en dit kan bij mensen wat minder goede energie bieden, waarbij eenzaam, verdriet en onvrede aanwezig zijn. Dit kan fysieke spanning geven en dit zet zich om in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan naar de Vissen reizen, waardoor mensen mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je ervaart een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Maak er gebruik van. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen wat minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral op sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van de overgang die de Maan maakt van de Vissen naar de Ram. Er is een intense energie, waardoor je de neiging krijgt om ongezonde dingen te eten. Daar kun je veel last van krijgen. Er is vooral vrijdag en zaterdag een grote kans op ooginfectie. Heb je hoofdpijn, dan wordt aangeraden dit te laten checken. Tracht deze dagen vooral stress en zware werkzaamheden te voorkomen. Voor de Kreeft geldt dat deze wisselvallige emoties heeft. De ene keer kan je sympathiek en gevoelig zijn en een andere keer juist weer hard en aanvallend. De spanning die hieruit voortkomt, zorgt ervoor dat je dan niet lekker in je vel zit. Vooral je borst- en buikstreek kunnen kwetsbaar zijn en daaruit kunnen klachten ontstaan in de borst- en buikstreek, de galblaas en de nieren. Door zenuwen kun je maagzuur krijgen, waardoor je je geregeld misselijk voelt. Als gevolg hiervan kun je mensen mijden, omdat je je dan niet lekker voelt. Tracht emoties onder controle te houden door er over te praten. Je zult merken dat dit voor opluchting zorgt, waardoor je lekkerder in je vel zit. Omdat je dan ook beter slaapt, krijgt je astrale lichaam meer kans om zich op te laden. Let op dat je qua voeding niet te weinig eet en neem dus voldoende van gezonde stoffen die je nodig hebt. Zorg voor voldoende calcium, omdat deze niet alleen de botten sterk houdt, maar ook zorgt voor een gezonde stofwisseling.

Carrière en financiën
Waar je privé nog wel eens een sleur ervaart, zal je in je werk keihard werken om er iets van te maken. Je ervaart een krachtige druk, omdat je voor jezelf bepaalt dat je voor de 21ste allerlei dingen af wilt hebben. Je voorgevoel ondersteunt je hierbij en dat is terecht, omdat de energie er inderdaad tot die tijd het beste voorstaat om van alles af te ronden. Ook doe je er goed aan om nu alvast plannen voor de toekomst te maken. Alles wat je deze week ontwikkelt, kan later deze maand veel profijt geven. Je moet deze week opletten dat je fysiek niet altijd in orde bent. Zorg deze week voor voldoende gezonde voeding en gebruik extra vitamines. Ook is het verstandig om je goed aan te kleden als je buiten bent. Daarnaast is het belangrijk voldoende te ontspannen, omdat je dan extra energie krijgt en je dan meer aankunt. Zondag hangt er op financieel gebied positieve energie, waardoor je meer geluk kunt hebben. De kans op een meevaller of ander financieel voordeel is dan veel groter. Deze energie zal tot en met woensdag aanwezig zijn. Let op dat het geluk woensdagavond een stuk minder is, waardoor je geen financiële risico’s moet nemen. Donderdag en vrijdag ben je ambitieus en kun je hard werken om taken af te ronden. Heb je die kans, neem dan zaterdag wat gas terug om je even op te laden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van relaxte en spirituele energie)
Mercurius reist in de Schorpioen en dit geeft relaxte en spirituele energie, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn krachtig in het leven te staan. Fysiek is er goede energie, gekoppeld aan mentale kracht. Omdat Mars in dit teken beweegt, zullen passionele gevoelens op eerlijke, open wijze gedeeld worden. Mensen die van zichzelf vurig zijn, kunnen last hebben bij het beheersen van diepe emoties. Het is voor mensen lastig met onrechtvaardigheid om te gaan en dat kan vooral donderdag, vrijdag en zaterdag voor problemen zorgen.

Jupiter zal de 2de naar de Steenbok reizen en zijn energie op de Zon afstemmen. Daardoor kan er succes zijn en zijn mensen in staat vertrouwen te herwinnen als ze dit kwijt waren. Kwetsbare mensen kunnen een bepaalde angst ervaren, waardoor ze niet altijd even sterk voor de dag komen. Uranus in de Stier maakt mensen ook deze periode opstandig, maar dit zal meestal eerlijk gebeuren. Vooral, omdat deze planeet een sympathieke verbinding met de Zon aangaat. Binnen de Steenbok zal er sowieso een krachtige energie zijn, omdat Venus, Pluto en Saturnus een band met dit teken aangaan. Je zult enthousiast, ondernemend, vastberaden en gemotiveerd zijn. Meestal zal dit positiviteit geven, omdat ook Neptunus dromerige, fantasievolle energie biedt. Door al deze positieve energie, zullen veel mensen in staat zijn hun zachte kant te laten zien. Zakelijk gezien zal er een sterke ambitie zijn, waardoor mensen verantwoordelijk en geconcentreerd met hun carrière en financiën aan de gang zijn. Je kunt mede door Pluto inventief zijn in het bedenken van nieuwe ideeën, terwijl Mars energie brengt om ideeën in handelingen om te zetten. Door Mars in de Schorpioen zullen de meeste mensen in staat zijn datgene te bereiken wat ze willen. Kijken we tenslotte naar Venus, dan zien we dat deze energie ertoe in staat is evenwicht en stabiliteit in het leven te brengen. We willen nog even op de periode van donderdag t/m zaterdag richten. Er wordt aangeraden ongeduld onder controle te houden en te zorgen dat je bij mensen bent, die jij vertrouwt en waarmee jij goed op kunt schieten. Mijd mensen waar jij je werkelijk niet prettig bij voelt en ga niet in op provocaties van mensen die anders dan jij denken. Dit heeft weinig zin en zal alleen maar zorgen voor verdriet, pijn en kwetsuren.

Loading…
Share This