Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 21

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent deze werkweek minder gefocust op de liefde, omdat je je teveel op je carrière richt en minder op liefde en vriendschappen. Dit is op zich niet verwonderlijk, omdat je iemand bent die ambitieus is en niet snel je plicht zal verzaken. Toch moet je wel duidelijk zijn als je een relatie hebt. Je partner kan zich er aan storen als je meer tijd aan collega’s besteedt. Heb je een jaloerse partner, pas dan goed op en laat vooral merken dat je van de ander houdt. Heb je een minder goede relatie, dan moet je zeker wel oppassen, omdat de kans op een breuk deze week een stuk groter is. Het is een week waarbij je duidelijke grenzen aan je werk stelt en toch wat tijd aan je privéleven moet besteden. Ben je single, dan zal je niet snel iemand vinden, omdat je iemand bent die diepgang zoekt en een persoon waar je over alles mee kan praten. Omdat je veel met je werk bezig bent, zal dit moeilijk zijn. In het weekend zal dit anders worden en kun je veel meer tijd aan romantiek besteden. Je besteedt dan juist veel tijd aan je partner en kunt ook wel eens op stap gaan. Ben je single, dan kun je de gedachten aan een zielsverwant even los laten en ben je wat losser in het contact met andere mensen.

Carrière en financiën
Je bent aan het begin van de week zeer sterk als het gaat om interpersoonlijke contacten. Er zijn sterke planetaire invloeden, waardoor je eigenlijk fluitend door de werkweek heengaat. Je bent extravert en kunt je ideeën en plannen zo goed verwoorden dat mensen je zullen bewonderen. In het midden van de week zullen mensen veel aandacht van je vragen. Je doet er goed aan deze periode niet al te impulsief te handelen. Luister goed naar wat mensen van je vragen en kijk naar hun beweegredenen. Je voelt aan het eind van de werkweek intense emoties, waarvoor je ook wel het gevoel hebt dat je gas terug moet nemen. Doe je dit te weinig dan kun je last van stress krijgen. Je kunt beter in het weekend dus niet teveel tijd aan werk besteden. Mocht je dit op de een of andere manier moeten doen, zorg dan in ieder geval voor pauzes, een goede nachtrust en goede voeding. Tracht in ieder geval op zaterdag en al voor zondag voldoende tijd voor jezelf of jouw bekenden in te plannen. Je kunt genieten van ontspanning en plezier en zal dan ook minder tijd voor je werk willen nemen.

Mentale en fysieke gesteldheid
We gaan de periode van de rusteloze Tweeling in en dat kan emoties onder druk zetten. We kunnen te maken krijgen met stress, zenuwen die de vrije loop gaan en rusteloosheid. Onzekerheid en ook twijfel kunnen dan flink wat problemen met zich meebrengen. Deze werken niet alleen mentaal, maar kunnen ook fysiek doorwerken. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet teveel in huiselijke sfeer te verblijven. Hoe meer je binnen blijft en energie er dus niet uitgooit, hoe meer de retrograde Mercurius het leven in de war kan sturen. Jupiter zal in de Ram bewegen en die kan dan vooral de communicatie onder druk zetten. Veel mensen kunnen emoties niet uiten en aangezien het verleden een belangrijke rol speelt, zullen we moeite hebben om eventuele trauma’s aan te gaan pakken. Zowel Jupiter als Mercurius zijn planeten, die met communicatie geassocieerd worden. We hebben echter te maken met de retrograde beweging van Mercurius en de overgang naar de Stier. Hierdoor wordt het vuur van Jupiter nog wel eens negatief beïnvloed en komen nuchterheid en avontuur dan ook geregeld met elkaar in conflict. Dit kan dus ook zijn weerslag op onze gezondheid hebben. Daarbij kan ook de Tweeling storend werken, waarbij we te maken krijgen met dualiteit. Dit zal vooral binnen contacten die we hebben en de emoties die we ervaren, voor problemen zorgen. Emoties kunnen ons dan ook zeker wel flink wat onzekerheden brengen. Deze zullen echter per teken weer anders zijn.

De kracht van de Kreeft bestaat er uit dat je een sterk gevoelsmens bent, die erg zorgzaam kan zijn en mensen veel warmte kan geven. Je zult je afvragen waarom het zo belangrijk is jezelf op de voorgrond te plaatsen. Het antwoord is dat je zelf kunt bepalen aan wie je zorgzaamheid wilt geven en wanneer en hoe. Laat je anderen het heft in handen nemen, dan is de kans groot dat mensen misbruik maken van je gevoeligheid. Je kunt nu vooral in je onderbewustzijn veel energie opdoen in de nachtelijke uren. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om in een donkere kamer te slapen. Het is verder heel erg belangrijk dat je anderen laat zien wat je mening is. Je zult vanzelf merken dat mensen dit eigenlijk niet zo erg vinden. Ze zullen verbaasd zijn om ideeën die je hebt. Zorg wel dat je een balans weet te vinden tussen jouw mening en die van anderen. Anderen moeten kunnen zeggen wat ze vinden, zonder dat jij hier gelijk onzeker door wordt. Koppel jouw ideeën dus aan die van anderen. Tijdens de slaap heb je in je onderbewustzijn contact met je astrale lichaam. Vooral de nachtelijke uren zijn daarom ook erg belangrijk om energie op te doen. Hierdoor heb je gemerkt dat je sterker in je schoenen staat en dat je veel fitter bent. Je doet er verstandig aan dat deze week ook te doen. Je hebt het momenteel nodig om beter te kunnen functioneren in zowel je privéleven als je werk of studie. Er zijn tekenen dat het in slaap komen wat moeilijker gaat. Neem eens een ouderwetse kop anijsmelk en vermijd al teveel drukke dingen voor het slapen gaan. Je hebt ontspanning nodig om geest en lichaam gezond te houden. Wanneer je daarnaast ook overdag genoeg beweegt en gezond eet, ga je een goede week tegemoet.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter blijft invloed houden op geluk bij ontwikkelingen die we in ons leven meemaken. Veel mensen willen avontuur en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Met de doortocht, waarbij de Ram betrokken is, zullen de meesten zich minder geïsoleerd opstellen en spiritualiteit en opzoeken van avontuur nu gaan combineren. Houd in de gaten dat Mars de 25ste naar Ram beweegt, om tot 5 juli te blijven. Hierdoor hebben veel mensen nu tijd automatisch de neiging een impulsievere leefstijl te gebruiken. Sommigen kunnen er van nature goed mee omgaan. Anderen zullen hun impulsieve neigingen versterken en er profijt van hebben. Er zijn echter ook mensen, die er stress door ondervinden. Afhankelijk van hun karakter kunnen ze er onnadenkend, onzeker of arrogant door worden. Het is belangrijk hier goed mee op te letten en te bedenken hoe je er profijt van kunt hebben. Venus zal tot zaterdag in Ram verblijven. Gezamenlijk met Mars betekent dit dan dat je op gebied van liefde en relaties impulsieve beslissingen kunt nemen. Ook dit is weer afhankelijk van het karakter van een persoon. Er kunnen mensen zijn, die compromisloos tot bepaalde handelingen overgaan. Positief aan deze periode is dat mensen wel lekker kunnen flirten, wat vooral voor singles fijn kan zijn. Er zijn echter ook mensen, die juist het verleden als bepalende factor zien. Dit is het gevolg van Mercurius, die tot 4 juni retrograde beweegt. Er is dan meer kans dan we ons teveel in een verdedigende positie plaatsen. Kwetsbare momenten kunnen dan tot conflicten leiden. Die planeet zal van de Tweeling naar Stier reizen, waardoor emoties onder druk kunnen staan. We kunnen moeite hebben om te communiceren en emoties te uiten. We moeten dan ook voorzichtig zijn hoe we ons profileren en wat we zeggen als er eventueel conflicten of andere problemen zijn. Over het algemeen kan dit positief verlopen en zijn de meeste mensen erg geduldig en hebben ze fysiek een sterk uithoudingsvermogen.

Ook positief zijn de krachten van Mars en Neptunus. Die brengen spirituele energieën om reëel in het leven te staan en ons niet altijd te laten leiden door negatieve gedachten. Saturnus en de Zon zijn sterk verbonden, waarbij uitdagingen van vorige week zorgen voor kansen om er daadwerkelijk iets mee te doen. Blijf in de gaten houden dat de werkelijke resultaten pas op de lange termijn succes brengen. De Zon reist in Tweelingen. De speelse energie zorgt ervoor dat veel mensen een sterk verlangen hebben om zich zowel sociaal, intellectueel als in de liefde te ontwikkelen. Deze energie geeft kracht onszelf onder de loep te nemen en te bekijken wat we kunnen veranderen om er beter van te worden. Vanaf de 28ste reist Venus naar de stabiele Stier om daar Mercurius en Uranus te vergezellen. De liefdesplaneet zal daar tot 22 juni blijven. In plaats van flirten en impulsiviteit zullen zintuigen van mensen worden versterkt. In de liefde en bij contacten met mensen zullen we een sterke neiging hebben om culturele evenementen te plannen en zijn we ook erg sociaal. Er wordt een planetaire waarschuwing gegeven, omdat Uranus natuurlijk al een lange periode in de Stier verblijft en er plotse veranderingen kunnen zijn. Deze zullen niet altijd goed uitpakken, als ze ons kunnen overvallen. Een tweede waarschuwing betreft energie die vanaf Saturnus, in Waterman, een sterke invloed met Jupiter vormt. We hebben al eerder gezegd dat de combinatie grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Ook nu is er een intense kracht, die echter alle kanten opgaat. Deze twee hemelse reuzen hebben echter wel een progressieve energie, waardoor er het een en ander staat te gebeuren. Vorige week meldden we dat er aanwijzingen waren op veranderingen in de wereld, waardoor bepaalde vuurhaarden een positieve energie krijgen. Laten we hopen dat er nu iets gebeurt, waardoor men verstandiger zal zijn en er oplossingen komen. Jupiter en Saturnus roepen pijn en angst op, maar ook hoop en vertrouwen om ons gunstig te stemmen.

Loading…
Share This