Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 14

Relaties, singles en sociale contacten
Er is deze week een intense planetaire invloed te bespeuren, waarbij je moeite hebt op een standvastige manier in de relatie te staan. Je hebt snel de neiging om in de verdediging te schieten. Dit kan bij je partner onduidelijkheid geven, waardoor er misverstanden op kunnen treden. Hierdoor kun je onzeker worden, waardoor je soms de neiging hebt om jezelf te verdedigen en dan zelf de aanval te zoeken. Je moet hierbij oppassen dat je niet te heftig reageert en jezelf goed onder controle houdt. In de relatie kun je de ander als een soort boksbal voor je emoties zien. Bedenk dat dit niet eerlijk is en houd je zoveel mogelijk in. Het is niet erg om je mening te geven, maar doe dit dan wel op een eerlijke en sympathieke wijze. Tevens zijn er ingrijpende veranderingen op zowel persoonlijk als professioneel vlak op komst. Deze hoeven zeker niet verkeerd uit te pakken, waardoor er leuke mogelijkheden bij kunnen zitten. Singles kunnen deze week veel passie voelen en zijn gericht op erotiek en spanning. Het is dan ook zeker een week voor korte contacten, maar waarschijnlijk niet voor iets serieus.

Carrière en financiën
Je toont veel energie en je wilt er graag hard voor werken om het een en ander te kunnen en te willen bereiken. Daardoor kan je carrière wel eens een zeer goede wending nemen. Je moet er voor oppassen dat je onzekerheid je parten kan gaan spelen. Daardoor verlies je nog wel eens het geloof in jezelf. Dat is echt niet nodig, omdat je namelijk iemand bent die heel goed in het leven kan staan. Toch zal je wel eens dingen doen, die niet zo verstandig zijn. Je kunt dan scherp van tong zijn en dit kan mensen wel eens in het harnas jagen. Tracht dit steeds de kop in te drukken, maar doe dit op relaxte, sympathieke wijze. Je bent dan wel in staat om allerlei dingen op te lossen en mensen weer voor je te winnen. Voor jou is hierbij je carrière heel erg belangrijk. Gaandeweg de week krijg je te maken met toenemende krachtige invloed van de Maan. Hierdoor heb je behoefte aan veranderingen en kun je nog wel eens te impulsief handelen. Tracht jezelf zoveel mogelijk te controleren en doe vooral geen overhaaste dingen.
Je kunt jezelf anders aardig in de vingers snijden, waardoor je niet bereikt wat je wilt. Toch zijn de vooruitzichten wel goed te noemen en zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanuit de Maan hebben we van zaterdag op zondag een afnemende Maan in de Steenbok, die voor rust zorgt en emoties kan herstellen. Misschien kunnen we wel eens vermoeider zijn dan anders, maar het zal uiteindelijk goede energieën bieden om er beter uit te komen. Deze energie kan vooral op onze carrière, studie of andere zakelijkheden mogelijkheden brengen. Er is een sterke en organisatorische kracht, waardoor er over het algemeen het een en ander mogelijk is om lekker in het leven te kunnen staan. Let deze periode extra op als je buiten bent, omdat de kracht van de Zon toeneemt en je hierdoor meer kans op huidproblemen kunt krijgen. Door de tegenstelling tussen Kreeft en Steenbok kan er een intern probleem optreden. De maag, darmen en gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Maandagmiddag zal de Maan naar de Waterman reizen. Dit geeft gevoelige energie, waardoor veel mensen vitale en emotionele druk kunnen ervaren. Mensen zullen eerder de neiging hebben eenzaamheid op te zoeken. Er kan afstandelijke energie zijn, waardoor mensen niet altijd geneigd zijn elkaar toe te laten in elkaars leven. Afhankelijk van de persoonlijkheid van iemand kan de een er beter mee omgaan dan een ander. Ook nu kunnen gewrichten kwetsbaar zijn. We moeten oppassen dat ook ledematen gevoelig zijn. Pas op voor spierblessures bij zware werkzaamheden of sportactiviteiten. Woensdagavond zal de Maan naar de Vissen reizen en zorgen voor sociale energieën en emoties die voor empathie en sympathie zorgen. Wel zorgt de energie dat mensen soms te vrij in hun doen en laten worden. Wees voorzichtig en tracht niet in grote groepen te verblijven. Verder wordt er aangeraden om op te letten dat de energie mensen er toe kan bewegen verslavende producten te gebruiken. Mensen, die er kwetsbaar voor zijn, hebben nu extra drang hier uitermate veel gebruik van te maken. Zaterdag zal de Maan naar de Ram bewegen. Aangezien er dan al een eerste invloed komt van de stand van de verduisterde vorm, kost dit erg veel energie en deze kan niet alleen fysieke problemen geen, maar ook mentaal kunnen mensen er door geraakt worden. Houd hier zaterdag al rekening mee en bereid je er alvast op voor dat je zondag de 11de meer kans hebt op blessures of stress uit vermoeidheid.
De Kreeft staat bekend om het verleden dat nog wel eens parten speelt. Veelal zal de Kreeft hier negatieve gedachten over hebben. Soms terecht, maar geregeld onterecht. Met name de gevoeligheid van de Kreeft is oorzaak deze zichzelf wil verdedigen. Hij/zij komt dan in conflictueuze situaties terecht. Dit is zeker zonde te noemen, omdat de empathie van een Kreeft zeer krachtig is. Niet zelden kunnen ze door deze empathie mensen zeer goed helpen, zolang ze gevoelsmatig maar niet teveel betrokken zijn. Niet zelden zal een Kreeft in de zorg of de hulpverlening werken. De komende week kun je wel eens humeurig zijn door een te laag metabolisme. De kans op maagzuur en indigestie is aanwezig waardoor je je slapper en moe kunt voelen. Let er op dat je niet teveel vette, zware voedingsmiddelen eet. Ook koolzuurhoudende en alcoholische dranken zijn af te raden.

Overzicht voor alle tekens
Er hangt deze periode een transformerend en dus veranderende kracht als gevolg van de energie van Pluto, die versterkt wordt door een krachtige energie van de Maan. Deze zal in de intense, spirituele en toch nuchtere Schorpioen reizen. Alhoewel dat pas aan het eind van de maand is, zal dit gedurende de hele maand sterke invloed hebben. Mensen laten zich niets meer vertellen en dat zal nu deze maand nog sterker doorwerken. Het zal voor de regering moeilijk zijn vast te houden aan de gestelde normen en waarden. Er zal dus iets moeten gebeuren om te zorgen dat de maatschappij in rustiger vaarwater terecht komt. Er zijn aanwijzingen dat dit gaat gebeuren, niet alleen door verandering in leidinggeven, maar ook zal er op gebied van hygiëne en gezondheid een sterke energie zijn, die zorg zal dragen voor transformatie. Deze week zal Mercurius van de Vissen naar de vurige Ram reizen. Pluto beweegt nog in de Steenbok en biedt ongelooflijk zware energie die tot strijd en opstand kan leiden. Veel mensen zullen in hun onderbewustzijn onrust voelen, waarbij ze niet weten hoe dit komt en waarom dit is. Op mentaal en psychisch gebied zijn er emoties en zullen mensen veel met elkaar moeten communiceren om geen misverstanden of problemen te veroorzaken. Mercurius zal vanaf zondag gedurende 2 weken in de Ram blijven. Dit is een snelle energie en nog meer dan anders zal de communicatie zorgen voor ophelderingen, maar ook voor conflicten. Daar zullen we t/m de 18de aandacht aan moeten schenken.

De reden van de onrust ontstaat, omdat de Ram ons eerlijk en impulsief maakt en geduld geregeld ver te zoeken zal zijn. Er wordt aangeraden steeds na te denken over de dingen die je zegt en doet. Moet je belangrijke gesprekken voeren, dan doe je er goed aan je eerst goed voor te bereiden. Spreekt iemand jou plotseling aan of krijg je kritiek tel dan eerst tot tien alvorens te antwoorden. Er zal t/m de 18de dus gelden dat traditionele machten niet meer boven mensen staan. Het snelle kan het trage verslaan, wat tot negativiteit, maar ook aanpassing leidt. Paaszondag is redelijk relaxt, als gevolg van de Maan in de nuchtere Steenbok. Er zijn lichte energieën te bespeuren, die kleine ongemakken en irritaties brengen. Geniet van de feestdagen, maar zorg dat je wegblijft van grote mensenmassa’s. Een kleine irritatie kan zomaar tot zeer ernstig conflicten leiden. Maandag t/m woensdag is een leuke periode, omdat de Maan door de sociale, filosofische Waterman reist. Daarbij werken de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, harmonieus in op relaties die mensen onderling hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en de liefde zijn het toneel voor een prima tijd voor luchtige gesprekken en leuke activiteiten. Voor de liefde is deze periode zeker zeer spannend en avontuurlijk. Mensen die niet zitten te wachten op romantiek en erotiek zijn in staat hun sociale netwerk te versterken. De laatste dagen van de week vormt Mars een vierkant met Neptunus in de Vissen.

Dit geeft uitdagende en intense energie. Aan de ene kant wil je lekker weg en passie opzoeken, aan de andere kant zal je juist terug willen trekken en lekker dromen. Dit kan veel energie kosten, tracht dus een balans te vinden tussen passie en ontspanning. Vrijdag en zaterdag vormen Mercurius en Saturnus een sextiel. Venus zal een sextiel vormen met Jupiter. Daarnaast zal de Maan naar de Ram bewegen en alvast opbouwen naar de Nieuwe Maan van de nacht van zondag op maandag. Zakelijk gezien zijn de energieën geschikt voor het nemen van belangrijke beslissingen, het maken van contracten en nieuwe zakelijke projecten. Het is de start van een periode van ontwikkeling en nieuwe mogelijkheden. Het is gunstige energie voor sociale contacten en liefdesrelaties. Ook zijn singles in staat makkelijker een nieuwe relatie aan te gaan. Let op de ongeduldige Ram en het vierkant van Mars en Neptunus. Pas op dat je niet overdrijft met uitgaven of andere dingen die je graag wilt. De planetaire combinatie brengt warmte, liefde en vriendschap, maar tegelijk ook verwarrende energie met mensen die het niet goed bedoelen. Let zaterdag alvast op dat de Nieuwe Maan, die zondagnacht ontstaat veel energie brengt vol passie en liefde, maar ook vol manipulatie en zware weerstand. Beter maak je geen afspraken met mensen waar je moeite mee hebt en blijf je dus ook weg bij grote groepen.

Loading…
Share This