Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 9

Relaties, singles en sociale contacten
De Nieuwe Maan zal krachtige energie bieden om romantische momenten mee te maken in de liefde. Ook kan je fijne gevoelens delen met een partner, vrienden of familie. De emotionele Maan zal zich verbinden aan de fantasievolle Neptunus en dit maakt bij de Kreeft zowel zondag als maandag gevoel los. Je bent teder en romantisch, maar moet op je hoede zijn, omdat niet iedereen het fijn vindt dat je zo gevoelig en sensueel bent. Vooral in een mindere relatie, zal je hier eerder negatieve bejegeningen door krijgen. Ben je single, dan moet je oppassen dat een gegadigde niet overlaadt met jou krachtige romantische benadering. Het is trouwens een prima week om er op uit te trekken en je kunt op zondag plannen maken, die je later veel moois brengen. De energie kan jou op maandag en dinsdag overigens verstrooid maken. Gebonden mensen moeten opletten dat zij de signalen van hun partner wel serieus nemen en er ook op reageren. Singles kunnen signalen krijgen van iemand die hen erg leuk vindt. Dit kan een ex zijn of een persoon waar je al een tijd mee omgaat. Het is in beide gevallen belangrijk niet teveel verwachtingen te hebben en de liefde haar weg te laten vinden. Wel is het belangrijk geliefden te laten merken dat je ze lief hebt. Dinsdagavond en woensdag kunnen gebonden mensen over relaties en de liefde piekeren. Om problemen te voorkomen, kun je beter wat gezellige activiteiten plannen of gezamenlijke vrienden of familie bezoeken. Ben je single, dan is het een minder goede periode om een nieuwe partner aan te trekken, maar wel met huidige contacten. Let op dat mensen van woensdag t/m vrijdag erg gevoelig zijn en dat enigen zelfs vervelend gedrag vertonen. Er kunnen dingen gebeuren, die je liever had willen vergeten. Blijf hier rustig mee omgaan en laat je niet gek maken. Met name de Maan, die de 27ste een verbinding aangaat met de sociale Venus in je 10de huis van carrière, kan flink storen als het om liefde gaat, maar positieve energie aan je zakelijke leven geven. Je voelt je meer op je gemak met mensen die op één lijn met je zitten en kan je wel eens afzetten naar anderen. Er is van vrijdagavond t/m zondag prima energie om alles los laten. Zowel gebonden mensen als singles kunnen veel emoties en romantiek ervaren, waardoor je op een fantastische wijze het weekend kunt beleven.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagochtend zal de Maan naar de Vissen reizen en aangezien dit leidt naar de Nieuwe Maan kan dit mensen aan het begin van de dag vermoeid maken en is de weerstand wat minder goed. Aan de andere kant kunnen we juist rust gebruiken om een nieuwe richting aan ons leven te geven. We kunnen veel nadenken en zijn sympathiek en empathisch naar anderen. Tot dinsdagavond zijn mensen zeer gastvrij en is er veel ruimte voor familie, vrienden en liefde. Dinsdagavond zal de Maan naar de Ram reizen en dit kan wat probleempjes geven, omdat er flink wat energie is. Veel mensen kunnen hier wel een draai aan geven, maar er zijn ook mensen die met opgekropte woede of andere agressieve gevoelens kunnen zitten. Mensen die dit aan zichzelf merken, doen er goed aan deze agressie er uit te gooien, door meer te bewegen, te sporten, gezond te eten en veel te slapen. Helaas zijn er mensen, die het kwaad willens en wetens omarmen. Beter mijden we deze mensen. Zoals we al zeiden zullen de meeste mensen voor het goede kiezen. Vrijdagochtend beweegt de Maan naar de Stier en daar tot zondagavond verblijven. Koppigheid, jaloersheid en bezitterig gedrag kunnen dan bij sommige mensen wat meer naar buiten treden. Bij andere mensen kunnen juist onzekerheid, angst en afstandelijkheid optreden. Beide type mens kunnen wat moeite hebben om zichzelf te begrijpen en dit kan eigen persoonlijkheid onder druk zetten. De meesten vangen positieve energie op, waardoor empathie, tevredenheid en menselijkheid de boventoon spelen. Mercurius kan aan het begin van de week echter stress en onderbuikgevoel brengen bij de Kreeft brengen. Hierdoor weet je niet altijd wat je wilt en kan je onzeker zijn en dat kan je dan ook zeker uitstralen. Vertrouwde mensen zullen hier goed mee om gaan, maar mensen die jou minder goed kennen, kunnen je emoties op de proef stellen. Je doet er goed aan hier relaxt mee om te gaan en in je eigen kracht te geloven. Dit kun je doen door niet gelijk in de verdediging te schieten. Qua gezondheid is het belangrijk dat je voldoende beweegt en één tot twee keer per week je hart even goed aan het werk zet. Je hebt namelijk de neiging tijdens stressvolle momenten teveel suikerproducten te eten. Het komt de kwaliteit van je leven zeker ten goede als je dit weet te mijden. Gaandeweg de week zal je merken dat je een stuk beter in je vel komt te zitten, omdat er positieve planetaire energieën zijn.

Carrière en financiën
Door de energie van de Maan ben je emotioneel en expressief tegelijk, waardoor je behoefte hebt aan veranderingen in je leven. Je bent recht door zee en gaat recht op je doel af. Let op dat niet iedereen hier gediend van zal zijn. Dit zal met name te maken hebben met jaloers gevoel en bezitterig gedrag. Tracht, als je dit merkt, hier niet teveel op in te gaan en laat je emoties er zoveel mogelijk buiten. Je hebt anders de neiging er met je hart op in te gaan, terwijl je er beter zo rationeel mogelijk op kunt reageren. Je kunt het begin van de week gezamenlijke ideeën met collega’s of andere mensen hebben. Deze kunnen niet alleen met je privéleven te maken hebben, maar ook op zakelijk gebied resultaten geven. Het is belangrijk niet alleen rationeel te handelen, maar soms ook intuïtie te gebruiken, omdat je gevoel deze periode erg sterk zal zijn. Doe je dat op gevoelsmatige wijze, dan zal je merken dat er goede mogelijkheden uit voort kunnen komen. Je zult wel geduld moeten hebben, omdat de werkelijke resultaten waarschijnlijk pas later dit jaar komen. Geestelijk en intellectueel ben je de eerste drie dagen van de week erg krachtig. Je geheugen is deze periode oersterk. Heb je zaken of dingen te doen dan kun je met deze talenten veel bereiken. Blijf dus niet afwachten, maar zorg ervoor dat je handelt en die dingen doet die je al een tijd in gedachten hebt. Donderdag kun je het best met nieuwe ideeën komen, omdat je deze periode erg overtuigend kunt zijn en mensen ontvankelijk zijn voor dingen waar je mee komt. Mensen die in het weekend werken, kunnen deze periode gebruiken om veel zaken af te ronden.

Overzicht voor alle tekens (botsing tussen materiële en spirituele krachten)
Saturnus zal de komende tijd een sterke invloed hebben op carrière, gezondheid en financiën. Saturnus is een belangrijke planeet om het lot te tarten, maar ook vorm te geven. Ten eerste beweegt de planeet langzaam door alle tekens heen. Een volledige cyclus van het doorkruisen van de 12 tekens duurt circa 30 jaar. Grote invloeden duren dan ook vaak 2,5 jaar. Saturnus is een strenge planeet, die verantwoord en positief gedrag beloond, maar negativiteit en onverantwoordelijkheid bestraft. Dit moment beweegt Saturnus in de Steenbok. Dit is een periode, waarbij mensen op psychologisch gebied getest worden. Dat is momenteel sterk, omdat de doorgang van Saturnus een directe verbinding maakt met de Maan. Mensen zullen deze periode dan ook een sterke drang ervaren om te veranderen. Saturnus test geduld en zuivert slechte gedachten. Het is dus zeker een periode om over onszelf na te denken en om grote veranderingen in je leven in te voeren. Deze zullen vooral liggen op gebied van eigen gedrag, waarde die familie en vrienden voor ons hebben en zielsmatige zaken. Aandacht voor gezondheid, accepteren van spirituele en religieuze waarden en veranderingen in de carrière zijn dan ook zeker merkbaar.

Zondagmiddag 16:33 verschijnt de Nieuwe Maan in de Vissen. Omdat Venus, in de Ram, een vierkant vormt met Jupiter, in de Steenbok, zal dit een overgang zijn van een vermoeiende, emotionele naar een energieke periode, waardoor we vol goede moed een nieuwe week in kunnen. Er is verbinding met de retrograde Mercurius, waardoor het zondag een prima dag is om ons terug te trekken en af te stemmen op hogere energieën. Laten we onszelf die rust en kracht geven om te voelen wat we kunnen doen om het leven een positieve wending te geven. Vissen wordt geassocieerd met intuïtieve vermogens, dus zullen we innerlijke ruimte nodig hebben om er tijd en energie voor te vinden. Dat kan erg moeilijk zijn als je omgeving teveel invloed heeft. Er zijn namelijk veel planeten, die erg actief zijn en zorgen voor verandering en transformatie. Houd dit dus in de gaten en bedenk dat jij misschien wel rust nodig hebt, maar de wereld hier niet altijd mee bezig is. Daardoor kan de zondag toch wat lastig zijn, omdat Venus ons in de liefde en financieel onrustig maakt, terwijl juist Jupiter er op aandringt om ons even terug te trekken. Er zal dan ook een belangrijke periode aankomen, waarin aangeraden wordt ons open te stellen voor nieuwe mogelijkheden. Let op, want dit betekent niet dat we datgene los moeten laten, waar we nu mee bezig zijn. Zondag is dus een dag van zoeken naar evenwicht, waarin de materiële en spirituele wereld een grote rol kunnen spelen en zelfs wel eens kunnen botsen.

Tot dinsdagavond zal de sensuele en sensitieve Maan nog in de Vissen staan. Dit geeft mensen veelal een grote verbeeldingskracht, waardoor ratio minder sterk is dan emotie. Dit kan positief uitpakken, omdat mensen gevoelig en empathisch zijn. Let op dat emoties ook wel storend kunnen werken en dat er juist conflicten uit voort kunnen komen. In dat geval is het vaak mogelijk dat mensen teveel met het negatieve bezig zijn en minder het goede in het leven nastreven. Over het algemeen zijn het echter wel prima dagen en zullen mensen elkaar veel goeds bieden. Ook zakelijk zullen mensen sympathiek en open zijn. Er zijn ambities en mogelijkheden om nieuwe wegen in te slaan. Let op dat er dinsdagavond en woensdag wat agressievere energieën zijn. Er wordt aangegeven op te letten met zeer agressieve omgevingen, vooral als mensen overmatig veel alcohol en drugs gebruiken. Ook zijn er energieën die andere slechte emoties bij mensen naar boven brengen. We moeten voorzichtig zijn als we laat op straat zijn en onze huizen en bedrijven beveiligen omdat er meer kans is op inbraak, overval en andere geweldsdelicten. Donderdag en vrijdagochtend zijn er energieën die in de romantiek en vriendschap voor problemen zorgen. Er wordt aangeraden niet te dwingen en te zorgen dat je op een empathische wijze met mensen omgaat. Blijf vooral niet teveel in je eigen denkbeelden hangen, maar geef mensen de ruimte zichzelf te kunnen zijn. Dat kan een hoop problemen schelen. Vrijdagavond t/m zondag is er veel meer ondersteuning vanuit de kosmos om op een open en sympathieke wijze met elkaar om te gaan. Het is een prima periode om uit onze dagelijkse routines te komen en ons te richten op nieuwe mensen, nieuwe mogelijkheden en andere veranderingen die ons leven kunnen verrijken.

Loading…
Share This