Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
De retrograde bewegende Mercurius zal het begin van de week ietwat negatieve energie op je loslaten. Daarbij zullen Saturnus en Uranus tegenstrijdige energie afgeven en op je afvuren. Je denk heel veel na over handelingen die je in het verleden gedaan hebt. Je vindt het moeilijk gevoel er op een goede wijze uit te gooien en kunt daardoor geïrriteerd overkomen, terwijl je eigenlijk juist onzeker bent. Je doet er goed aan je onzekerheid aan te geven, zodat mensen daar rekening mee kunnen houden. Heb je een partner, dan zal deze zich afvragen wat jij denkt en voelt en zal er veel lucht in jullie relatie zijn als je je ware gevoelens er uitgooit. Ben je single, dan zal je deze week verdriet ervaren, die met een ex te maken heeft. Het kan zelfs zijn dat je de ander mist en terugverlangt naar de mooie momenten. Een relatie gaat echt niet zomaar uit. Je kunt beter trachten dit toch af te sluiten en je hart te openen voor een nieuwe relatie in de toekomst. Alleen als je merkt dat er echt een wederzijdse aantrekking is, kan je hier op ingaan. Maar blijf bedenken dat eventuele problemen opgelost dienen te worden. Het weekend kan overigens veel avontuur brengen, als gevolg van Mercurius die dan voorwaarts gaat bewegen. Hierdoor geniet je van contact met vrienden en familie en ben je graag bij ze.

Carrière en financiën
Het is deze week belangrijk om goed na te denken over stappen die je in het verleden gemaakt hebt. Met name zaken die niet goed verliepen, kunnen je er op wijzen hoe je het in de toekomst dus juist niet moet doen. Mercurius kan door zijn retrograde beweging hier een sterke invloed op hebben. Pas er voor op dat je soms dingen kunt zeggen of doen, die andere mensen niet helemaal begrijpen, waardoor er irritaties kunnen ontstaan. Denk eerst even na en handel niet te impulsief als je belangrijke zaken moet doen. De maandag is overigens wel een dag waarin je de leiding zou kunnen nemen, om dingen soepeler te laten verlopen. Pas op dat je tracht te verifiëren of mensen het waarderen dat je dit doet. Verder is het wel belangrijk dat je een goede relatie met je collega’s hebt, omdat ze anders niet echt zullen luisteren. In het midden van de week dien je vooral je intuïtie te volgen, omdat deze je vanzelf aangeeft wat je wel of niet moet doen. Het eind van de week kan de start zijn van een nieuwe fase in je leven, als Mercurius dan voorwaarts gaat bewegen. Daardoor zal je meer gericht zijn op de toekomst en is het aan te raden hier duidelijke plannen in te maken. Je bent op zich vrij dominant, maar doet dit op een open en vriendelijke manier, waardoor klanten, leidinggevenden en collega’s voor je charme kunnen vallen. Wees alert dat liefde en zakelijkheden ook geregeld voor problemen kunnen zorgen.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

De Kreeft kan nu wisselvallige energie ervaren als gevolg van tegengestelde planetaire krachten. Met name de Zon, Uranus en tot donderdag de retrograde bewegende Mercurius kunnen hier de oorzaak van zijn. Hierdoor voel je je aan de ene kant erg fit en gezond, maar aan de andere kant soms erg moe. Dit heeft te maken met jouw normen en waarden, die je soms verplichten om maar door en door te gaan. Je moet hier echt een balans in zien te vinden. Wanneer je teveel tijd aan zakelijke activiteiten geeft en te weinig rust neemt, kun je overbelast raken, wat je gemoedstoestand zeker niet ten goede zal komen. Probeer niet teveel tijd aan werk te besteden, maar aan hobby’s. Het kan je ook veel energie bieden om met dierbare mensen af te spreken. In een relatie zal warmte en liefde je energie kunnen geven, waardoor je mentaal lekkerder in je vel komt te zitten. Wanneer je mentaal lekkerder in je vel zit, zal je fysiek ook sterker in je vel zitten. Wanneer je echter te weinig ontspanning neemt, kun je lichamelijk zwak worden en heb je minder weerstand tegen schadelijke invloeden. Het advies is dus niet teveel te werken, gezond te eten, voldoende te slapen en geregeld te ontspannen. Bedenk verder dat liefde en vriendschap de beste medicijnen zijn om je fit en vrolijk te houden.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This