Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen hebben aan het begin van de week bijzondere ideeën en willen die naar buiten toe brengen. Het is een prima periode om je vrienden, maar ook je partner hiervan op de hoogte te stellen. Durf je mening te geven, maar wees niet verbaasd als je merkt dat mensen je niet helemaal begrijpen. In de liefde zullen gebonden mensen vanaf dinsdag wat wisselvallig zijn, waarbij je de ene keer veel passie en erotiek ervaart, terwijl je dan op andere momenten weer kouder en afstandelijker bent. Je partner kan het daar moeilijk mee hebben. Aan de andere kant is het natuurlijk altijd wel spannend voor de ander, waar je zin in hebt. Het leven zit dus vol verrassingen. Singles zitten aan het begin van de week boordevol ideeën en plannen. Er wordt zeker aangeraden om deze met mensen te bespreken. Het is een prima periode om er lekker met vrienden op uit te trekken. Durf eens los te gaan en geniet ervan dat je de liefde en passie in je op voelt komen. Je sociale leven is stormachtig en je hebt behoefte om mensen te ontmoeten waar je niet alleen spanning mee deelt, maar waar je intellectueel mee op één lijn zit. Je kunt door de energie van Mars t/m donderdag dan ook lekker wild zijn, waarbij je even niet let op algemeen geldende waarden. Je wilt genieten, maar zal toch ook wel je verstand er bij houden, ondanks dat je los gaat. Vanaf vrijdag zal de liefde voor de Kreeft stabieler worden. Gebonden mensen doen er nu goed aan om de relatie naar een nieuw level te brengen. Je energieniveau is ontzettend hoog en het is een prima tijd om er een geweldig weekend van te maken en naar je partner toe te groeien. Ben je single, dan kan je door de passie en romantiek veel liefdesvolle energie ervaren. Het is dan ook een prima periode om naar feesten te gaan of uit eten te gaan. Je kunt veel mensen ontmoeten en wie weet zit daar iemand bij om een relatie mee aan te gaan. Maatschappelijk gezien kunnen alle mensen soms wel eens moeite hebben met de manier waarop sommige mensen met elkaar omgaan. Er zijn ook wel aanwijzingen op moeilijke situaties. Toch is er kosmisch gezien een prima energie om ons op te laden. Er wordt vanuit de hogere energie op aangedrongen je deze week positief te gedragen en te zorgen dat mensen liefde, warmte en vriendschap delen. Afgunst, jaloezie en ander negatief gedrag leiden tot problemen en conflicten en kunnen je onder druk zetten.

Carrière en financiën
Je zit vol emoties en spannende gedachten en dit kan op je werk wel eens minder goed uitpakken. Je zit boordevol emoties en kan niet altijd even nuchter en zakelijk reageren. Je vraagt je af of je hier iets aan kunt doen en daar kan bevestigend op geantwoord worden. Er zijn zeker kansen dat jij anders in het leven gaat staan. Begin er mee met rustig te blijven en neem niet alles te persoonlijk op. Je kunt wel eens de neiging hebben om vol in de aanval te gaan als iemand kritisch op jou is. Wees eerlijk en geef toe als een ander gelijk heeft of respecteer de mening van anderen, ook als jij iets anders vindt. Ten tweede kan je ervoor kiezen om hulp te vragen van een persoon waarvan je weet dat die nuchter kan reageren of waarvoor mensen veel respect hebben. Je kunt dan vragen om datgene, waar jij al te emotioneel op zou kunnen reageren, door iemand anders te laten doen. Vanaf donderdag zal het een stuk beter gaan en ben je in staat meer vanuit ratio te handelen. Je wordt intellectueel geprikkeld en werkt productief en efficiënt. Dit zal je nodig hebben, omdat er flink wat werk op je afkomt. Maak een duidelijk schema, zodat je kwalitatief goed werk aflevert. In het weekend ben je sociaal sterk en kun je goed samenwerken, waardoor je op dat gebied grote stappen zou kunnen maken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Kreeften kunnen gevoelig zijn voor de wereld om zich heen. Ze kunnen vrolijk zijn door de omgeving, maar ook depressief. Het zijn mensen die zowel positieve als negatieve gedachten hebben, wat voort komt uit hun spirituele contact met de hogere wereld. Je ervaart geregeld allerlei gevoelens en ook kan je intuïtie je geregeld waarschuwen. Je kunt deze week verschillende gevoelens ervaren en zult er druk mee zijn deze op de juiste manier te gebruiken. Gebruik je intuïtie op goede wijze, dan weet je vanzelf welke dingen je moet doen om het leven prima te kunnen leiden. Omdat de zintuigen van een Kreeft sterk ontwikkeld zijn, vinden ze het fijn deze te verwennen. Je hebt een goede smaak en weet prima wat je kunt doen om jezelf, maar ook andere mensen te laten genieten. Lekkere geuren en de textuur van voorwerpen zijn voor jou erg belangrijk. Je hebt de neiging teveel zuivelproducten te gebruiken, maar er zijn ook Kreeften die vegetarisch of veganistisch leven. In beide gevallen moet je oppassen dat je belangrijke stoffen zoals vitamine, mineralen of eiwitten niet teveel laat liggen. Je kunt dan nog wel eens met maag- en spijsverteringsproblemen te maken krijgen. Let op het gebruik van suiker, omdat je anders last kunt krijgen van verworven suikerziekte. Tracht gevarieerd te eten en te drinken en laat de genotsmiddelen zoveel mogelijk links liggen, omdat je anders alsnog problemen kunt krijgen.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This