Weekhoroscoop Kreeft

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Kreeft lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 41

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week kan het moeilijk zijn om de liefde op een dieper niveau te begrijpen. Saturnus draait al aan het begin van de week voorwaarts, terwijl de Maan naar de Waterman reist. Daarom kan je op hardere wijze in het leven staan en verharden je emoties. Dit betekent dat er wat ruimte kan komen tussen jou en je partner en dan niet altijd op een even fijne wijze. Ook met vriendschappen kunnen er wat dingen zijn, die niet lekker verlopen. Met name de Zon in de Weegschaal en de retrograde bewegende Jupiter, die zich aan het eind van de week met Mercurius in de Waterman verbinden, kunnen storend werken. Pas dus goed op dat je mensen wel ruimte geeft, maar dat je wel aandacht voor ze blijft houden, omdat je anders dus wel wat in emoties kunt verharden. Over het algemeen zal dit echter wel meevallen en zal je er meestal voor kiezen om sympathiek met mensen om te gaan. Meestal zullen anderen ook open en vrijgevig met je omgaan. Vriendelijkheid zal dus meestal het leven leuk houden. Je krijgt zelfs dingen van mensen terug, zonder er iets voor terug te geven. Probeer om voordat je grenzen aan ze gaat stellen, te bekijken hoe je evenwicht vindt tussen ruimte voor jezelf en de tijd die je aan anderen geeft. Pas vooral op dat er in een relatie allerlei problemen kunnen ontstaan, als je partner vindt dat jij te weinig tijd aan de ander geeft. Je zal merken dat een eenvoudig gesprek problemen kan oplossen en de situatie dan open en vrolijk blijft. Het wordt een week om elkaar te begrijpen en ruimte te geven, zonder dat je er moeite mee hoeft te doen om de ander te begrijpen. Let vooral in het laatste deel van de week op dat je soms het gevoel hebt dat je geen respect krijgt. Je wilt prettig behandeld worden en kan je erg beledigd voelen als dit verstoord wordt. Vooral als een partner niet luistert, kan je hier erg veel moeite mee hebben. Wees niet bang om je gevoel te uiten en aan te geven als de ander jou weinig geeft. Misschien valt het dan allemaal wel mee en merk je dat je partner wel degelijk veel om je geeft. Je komt er heus wel samen uit en er zal een fijne dynamiek tussen jullie zijn.

Carrière en financiën
Er hangt een krachtige energie, waardoor je de neiging hebt bepaalde zaken in je leven te vernieuwen. Dit kan in je werk zijn, waarbij je je carrière een flink impuls wilt geven, maar kan ook duiden op veranderingen die je in je eigen huis of, als je eigen baas bent, bij onroerend goed aan wilt brengen. Met name Mars en Jupiter kunnen zakelijk een flinke impuls bieden, waardoor je wel eens te snel wilt gaan. Bedenk dat veel dingen die je doet pas op een later moment tot resultaat leiden. Je zult geduldig moeten zijn, maar dat vind je wel erg moeilijk. Gelukkig is je intuïtie erg sterk. Maandag is een dag waarbij je veel actie kunt nemen, maar je wel anderen aan moet sporen je te ondersteunen. Wanneer je belangrijke keuzes moet maken, kun je het best datgene kiezen, waarvan je denkt dat dit het minst ideaal is. In het midden van de week kun je extra druk ervaren in het contact met anderen en drukke werkzaamheden die er zijn. De vrijdag is perfect om je mening te uiten en bepaalde zaken, die je graag wilt, op een positieve manier af te dwingen. Het weekend is een periode van ontspanning.

Mentale en fysieke gesteldheid
Kreeften kunnen zich, als het om eten gaat, moeilijk beheersen. Het zijn van nature zeker fijnproevers. Ze letten op de vorm, geur en smaak van wat ze eten. Vaak zie je dat ze gek zijn op zuivelproducten of producten van soja. Geregeld eten ze wel teveel, waardoor ze op latere leeftijd problemen met de maag en spijsvertering kunnen krijgen. Zuivel is prima, maar niet teveel. De kans op het dichtslibben van je aderen is gaandeweg je leven anders een stuk groter. Deze week moet je opletten dat je voldoende slaapt. De kans, dat je er vermoeid uit gaat zien, is anders aanwezig. Doe je dit al op jonge leeftijd dan kun je al vrij vroeg last van verzakkingen krijgen bij je ogen, wangen en nek. Door de hoeveelheid suiker en vet die een kreeft wel eens wil eten, is het niet vreemd dat suikerziekte relatief vaak bij hun voorkomt. Let op je voedingspatroon, neem genoeg rust en ga ook geregeld de frisse lucht in. Het is namelijk een week waarin je goed moet overwegen of je veel aankunt of dat je soms even minder goed in je vel zit. Je gezondheid kan wat fluctueren. Je doet er goed aan om de natuur in te trekken en geregeld voor ontspanning te zorgen, door bijvoorbeeld een leuke hobby te doen of te sporten. Je ontspant dan mentaal en zit lekkerder in je vel, waardoor je zowel emotioneel als fysiek krachtiger wordt. Let wel op dat er griep kan heersen. Als je dan te weinig weerstand hebt, kun je wel eens aangestoken worden. Wat extra multivitaminen zijn dan zeker aan te raden, zodat je lichaam meer kracht en ondersteuning krijgt.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus beëindigt zijn retrograde cyclus. De passie die de planeet in die periode bracht, zal getemperd worden. Structuur, grenzen en bepaalde gewoontes kunnen meer hun gelding doen. De planeet beperkt in handelen. Er zijn echter ook zeker beloningen voor inspanningen, die we in de retrograde periode deden. Deze kunnen op de lange termijn gunstig zijn. We zijn in staat hogere idealen te behalen, die te maken hebben met ons sociale leven. Jupiter zal tot eind van de week retrograde bewegen en samen met Saturnus beperkend werken, maar tegelijk productiviteit en succes brengen. Het is een periode van verfijnen en aanpassen van standpunten, maar meestal zijn dit kleine veranderingen. We stellen doelen en krijgen mooie ideeën. Mercurius zal net als Jupiter tot eind van de week retrograde bewegen. Dit is een bijzondere energie, die ons dwingt bepaalde zaken op geheel andere wijze te zien. Dit kan wel een uitdaging zijn, omdat dit in tegenstelling tot eerder genoemde planeten is. Vooral op liefdesgebied kan dit negatieve invloed hebben. Gaan we echter nuchter met de energie om, dan kunnen we erg krachtige beslissingen nemen, zonder werkelijk veel te veranderen. Vrienden zijn nu erg belangrijk en kunnen ondersteunen met reflectie op hoe jij in het leven staat en suggesties geven. Neptunus, die retrograde beweegt, geeft realiteitszin, waarbij veel mensen de neiging hebben met beiden benen op de grond te staan. Veel mensen vragen zich af, waarom ze bepaalde dingen niet veel eerder realiseerden. Er komt door deze planeet een prima energie aan om niet alleen productief te zijn en structuur aan te brengen, maar ook nuchter en realistisch in het leven te staan. Tenslotte hebben we met Uranus een planeet die tot half januari retrograde beweegt. Deze zal onze innerlijke gevoelens nu beïnvloeden. Uranus staat momenteel relatief gezien verder weg en heeft daardoor minder invloed. Normaal is deze planeet in staat ons zeer kritisch en aanvallend te maken, maar dat zal nu een stuk minder zijn.
Je hebt meer rust in je en zal minder impulsieve handelingen hebben. Je kunt hierdoor ook op jezelf reflecteren en bepaalde mindere gedragingen ook zelf aanpakken. Pluto brengt nog steeds gunstige energieën, die qua erotiek en avontuur spanning brengen en over het algemeen goede doorwerken. Mars staat de gehele maand in de Weegschaal. Hierdoor worden romantische, sensuele en erotische krachten naar boven gebracht. Daarbij zal energie van de Weegschaal ons bewegen onrechtvaardig en onverantwoordelijk gedrag aan te pakken. Dit geeft nog steeds flink wat storing en we moeten dan ook oppassen niet te intens te reageren als mensen over grenzen gaan. In dit geval is rust, die de retrograde planeten ons geven, snel verdwenen. Tracht geduldig te blijven en laat je niet meeslepen. We kunnen door deze energie echter ook spannende en passionele emoties krijgen. We zijn geregeld bezig onze partner het hoofd op hol te brengen en we zoeken graag avontuur op. Singles zijn erg flirterig en staan open voor onenightstands of andere korte relaties. Let op dat je veilig vrijt als je losse contacten hebt. Er is een energie die zorgt dat je eerder een ziekte op kunt lopen als je onverantwoord gedrag vertoont. Vooral mensen met lagere weerstand kunnen een vergrote kans op problemen hebben. Naast Mars zal nu ook de Zon in de Weegschaal reizen en daar tot de 23ste veel kracht geven. Dit kan echter wel wat negatieve energie in mensen losmaken, waardoor niet iedereen even vrolijk of vriendelijk is. Waar we sympathiek en liefdevol naar geliefden en vertrouwden zijn, kunnen we, naar onbekenden of mensen waar we een mindere band mee hebben, negatief zijn. Dit zal niet alleen onder de ‘gewone’ mens zijn, maar kan ook op hoger niveau plaatsvinden, waardoor er in de politiek en andere maatschappelijke organen grote problemen kunnen ontstaan.
Venus reist in de Boogschutter, wat gunstige energie voor je intellectuele vermogen geeft. We kunnen makkelijker informatie opnemen en zijn in staat in studie of carrière veel te bereiken. Let op dat de Boogschutter mensen soms te vrij maakt, wat in relaties tussen mensen onderling wat verleidingen teweegbrengt. De Maan staat zondag in de Boogschutter en hierdoor zijn we wel eens erg filosofisch bezig. We denken zondag en maandag dan ook veel over het leven na en dat kan over het algemeen een fijne energie brengen. Mensen zijn deze periode erg vrijgevig naar elkaar en we hebben ook meer de neiging lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Door de sterke retrograde planeten zullen de meeste intense of negatieve energieën geabsorbeerd worden. Het kan voor veel mensen zelfs een passieve week worden. Woensdag zal Venus een harmonieuze sextiel met Saturnus vormen. Dit zorgt voor fijne, maar ook serieuze gesprekken over relaties en financiën. Hier kunnen vruchtvolle situaties uit voortkomen. Donderdagavond tot vrijdagochtend ontstaat er een warme en liefdevolle verbinding tussen de actieve Zon en optimistische Jupiter. De meeste mensen zijn ook erg vrijgevig en zoeken naar mogelijkheden om sociaal en in de liefde meer kansen te zoeken. Vrijdag en zaterdag zal er een rustgevende energie zijn als gevolg van de Maan in de spirituele Vis. Er wordt voor nu aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en te genieten van rust en eenvoud. Er is op communicatief gebied een gunstige energie in relaties, waardoor er veel mooie momenten zijn.

Loading…
Share This