Weekhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Je wordt nog sterk geraakt door de energie van de Maan, die deze week veel energie aan de wereld zal geven. Hierdoor zal je zelfvertrouwen alleen maar groeien en ben je snel geneigd aan te vallen, omdat je vertrouwt op dingen die je doet en wie je bent. Je mag best trots op jezelf zijn, omdat je van nature een mooie persoonlijkheid hebt. Vertrouw je jezelf niet, dan kun je eigenwijs en koppig zijn en ben je minder sympathiek in contact met andere mensen. Dat is zonde van je mooie karakter en kan ook wel eens zorgen voor grote problemen. Saturnus zal je hierbij helpen, omdat deze energie een gunstige energie op de romantiek geeft. Daardoor denk je na over dingen die je in het verleden niet goed gedaan hebt. Leer van fouten, dan zal je toekomst er beter uitzien. Heb je een partner dan kun je uitgedaagd worden om de ware liefde op te zoeken en je hart te openen. De ander zal je vragen om je gevoelens nu eens echt te laten zien en je niet te verstoppen achter een muur van nuchterheid en stoerheid. Lukt dit jou, dan kan je de relatie een zeer positieve boost geven en je diepste gevoelens uiten. Ben je single dan zal de energie uitdagen om een vaste relatie aan te durven en niet om losse contacten aan te gaan. Dat kan nog wel eens lastig zijn, omdat je het moeilijk vindt om je leven te delen met iemand die veel invloed op je leven zal hebben. Denk er dus goed over na en doe datgene wat je intuïtie zegt.

Carrière en financiën
Ego en reputatie zullen vooruitsnellen, waardoor mensen aan het begin van de week onder de indruk kunnen zijn van de kracht die je uitstraalt. Zakelijk gezien ben je sterk en weet je je vertrouwen goed te bewaren. Er wordt van je gevraagd om deze kracht te laten zien en je niet te verschuilen. Laat zien wat je denkt en voelt, dat zal ook in je zakelijke leven voor positieve aspecten zorgen, omdat mensen jou dan waarderen en meer vertrouwen in je krijgen. Het midden van de week vind je het belangrijk in een team te werken, maar heb je wel de neiging om een leidinggevende positie te ambiëren. Doe je dit niet dan is het een prima periode om je te oriënteren op dat wat je in de toekomst kunt bereiken. Het eind van de week kan wisselvallig zijn, waarbij je aan de ene kant een goed gevoel hebt over wat je in de week gedaan hebt, maar je aan de andere kant merkt dat er wat storing is. Je weet niet zo goed wat dat is, dus kan het net zo goed eigen onzekerheid zijn. Trek je niet teveel aan en ga lekker ontspannen het weekend in. Je kunt dan even relaxen en je opmaken voor een nieuwe week van ontwikkelingen.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

Als gevolg van de Zon, Uranus aan de ene en Mercurius aan de andere kant, kun je een wisselvallige energie voelen. Je kunt daardoor deze week wat meer last van bepaalde kwaaltjes hebben. Dit komt vooral doordat je mentaal niet altijd lekker in je vel zit, wat zich in fysieke klachten omzet. Met name je hoofd en rug zijn, als je te weinig rust, kwetsbaar. Zorg voor voldoende rust en slaap minimaal 8 uur per dag. Daarnaast is het erg belangrijk dat je deze week voldoende sport. Door zo stresshormonen te verbranden, kun je je rustiger voelen en zal je minder snel slechtgehumeurd zijn. Daardoor kan je veel meer geduld bewaren en kan je, in de omgang met anderen, op je empathische vermogen vertrouwen. Wanneer je bepaalde kwaaltjes ervaart, waar je verontrust door wordt, doe je er goed aan om langs een specialist te gaan en je te laten controleren. Hoogstwaarschijnlijk is het niets, maar je bent dan in ieder geval gerustgesteld. Je doet er goed aan deze week extra multivitaminen te gebruiken, omdat je fysieke weerstand daardoor een flinke boost krijgt en je dan beter bestand bent tegen minder goede invloeden.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This