Weekhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent deze week sympathiek en hebt een charmante uitstraling. Je partner zal van je genieten en het fijn vinden om veel activiteiten met je te doen. Je bent voor veel in en het zal zeker niet vervelend zijn om er met jou op uit te trekken. Zondag kan je wel wat verward raken als dingen net even iets anders gaan dan je verwacht. Vooral seksueel ben je dan niet helemaal op en top. Vanaf zondagavond zal dit echter een stuk beter gaan en zal je tot en met woensdag erg lekker in je vel zitten. Je wilt opwinding en zal je partner prikkelen om dit samen met je te beleven. Na woensdagavond zal het even iets minder worden. Je bent minder romantisch en hebt meer behoefte aan intellectuele contacten met je partner en anders met vrienden. Seks zal even op de achtergrond komen. Misschien heeft dit ook wel te maken met het feit dan je je dan even iets minder gezond voelt. Doe dus maar wat rustiger aan.

Wensen kunnen deze week voor singles zeker uitkomen. Je bent sympathiek en populair, waardoor mensen van het andere geslacht jou niet voorbij lopen, zonder even naar je te kijken. Het is een prima periode om er met vrienden op uit te trekken. Zondag kan je verward zijn, omdat je aan de ene kant seksuele energieën ervaart, maar aan de andere kant niet zo goed weet bij wie je dit kwijt kunt. Let vooral op dat je geen dingen met iemand doet, waar je later spijt van krijgt. Met name zondagavond kan dit gebeuren. Maandag t/m woensdag doe je er verstandig aan thuis te blijven of met vertrouwde mensen af te spreken. Je kunt deze tijd besteden aan mensen, die je normaal niet vaak ziet. Woensdag tot en met vrijdag ben je minder met romantiek en vriendschap bezig, maar zaterdag zal je er vol voor gaan. Je kunt iemand ontmoeten en de kans op verliefdheid is dan ook zeker niet klein te noemen.

Carrière en financiën
Het is een week waarin diepste verlangens uit kunnen komen. In contact met mensen ben je populair, omdat je zeer optimistisch bent en je laat merken dat je het leven de moeite waard vindt. Het kan wel eens een week worden van zakelijke reizen, onderwijs en intellectuele hoogstandjes. Of het nu gaat om financiële of juridische zaken of contacten met leidinggevenden of andere zakelijke contacten, het zal je goed afgaan. Tot en met woensdag is het een prima tijd om achterstallige karweitjes af te ronden en kun je ook bepaalde afspraken nakomen, die je misschien eerder niet hebt kunnen doen. Donderdag tot en met zaterdag ben je creatief en kun je financieel en zakelijk veel zaken bedenken die in de toekomst veel opleveren. Gooi niet teveel je energie eruit, omdat je anders gezondheidsproblemen kunt krijgen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Het begin van de maand zal gemarkeerd worden door een vorm van transformatie van de Leeuw. Deze ligt op het vlak van je levensstijl. De gehele maand juni zal hierbij in het teken van sterke invloeden van planeten staan. Met name Venus, de Zon en Boogschutter zullen een sterke invloed hebben op je lichamelijk welzijn. Het is aan te raden om, voor zover je dat nog niet doet, je levensstijl te verbeteren door een dieet- en trainingsprogramma te ontwikkelen. Je hebt dit echt nodig, omdat er aanwijzingen zijn dat je fysiek niet helemaal in orde bent. Verder lijkt er een nieuw begin te zijn wat betreft emoties en filosofische en spirituele overtuigingen. Sterke hoge energieën lijken je te raken. Luister hiernaar en volg je intuïtie, omdat dit je uiteindelijk erg veel goeds zal kunnen brengen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Loading…
Share This