Weekhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 22

Relaties, singles en sociale contacten
Je hebt aan het begin van de week de neiging om de handdoek in de ring te gooien, maar dat komt dan meer omdat je geen rust neemt en het niet aankunt als dingen niet goed verlopen. Je eergevoel kan dan de overhand nemen. Je weet niet precies hoe dit komt, maar voelt je soms depri. De combinatie van de Zon en Venus, die beiden door de speelse Tweeling reizen, zorgt dat je dit ervaart. Je doet er goed aan om meer kennis tot je te nemen en je voor te bereiden voor je met iets aan de slag gaat. Wil je dus met je partner iets leuks gaan doen, doe dit dan niet op de bonnefooi. Ook krachtige energie van Mars zal jou beroeren en veel liefde en passie geven. Daar kan onrust en onzekerheid uitkomen. In een relatie verwacht je teveel en wil je er op uittrekken en de spanning opzoeken. Wanneer je partner daar niet in meegaat, kan je teleurgesteld raken. In vriendschappen ben je snel gekwetst als mensen tegen je in gaan en dat zal je zelf niet altijd doorhebben. Conflicten en problemen kunnen dan ook zeker optreden. Uiteindelijk zal je echter wel een weg weten te vinden en sluit je de week op een goede manier af. Singles hebben de neiging om de hele week het avontuur op te zoeken. Je wilt flirten en spelen en kunt nog wel eens over grenzen gaan. Blijf voorzichtig omdat het corona nog steeds aanwezig is.

Carrière en financiën
Waar je privé een moeilijke weg bewandelt, zal je zakelijk een stuk steviger in je schoenen staan en dit komt, omdat je de energie van Venus in de Tweeling kunt gebruiken om de juiste dingen op financieel gebied te starten. Heb je nog geen plannen, dan wordt aangeraden dit wel te gaan doen en te bedenken wat je op kunt starten. Je bent op een goede manier eigenwijs en weet veel te bereiken. Onder andere de Zon, in de Tweeling, kan ook veel energie geven, waardoor je speelse karakter naar buiten komt en je intellectuele vermogen extra geprikkeld worden. Hierbij zal ook Mars een prominente rol spelen, waarbij deze je krachtige karakter nog meer versterkt. Je weet wat je wilt en kunt veel taken op een goede manier afronden. Je bent in staat veel contacten aan te gaan en kunt jezelf in de samenwerking met anderen goed profileren. Mensen zullen geregeld onder de indruk van je persoonlijkheid zijn. De retrograde bewegende planeten kunnen jou ook veel energie geven, zodat je minder impulsief bent en nadenkt over de acties die je onderneemt. Het zal dus zeker wel een goede week kunnen worden om te presteren, werk af te ronden en om met nieuwe zaken aan de slag te gaan.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Leeuw is niet voor niets aan vuurteken. Leeuwen zijn levendig en energiek. Hun lichaam is over ‘t algemeen erg gespierd, maar doordat ze van lekker en vooral veel eten houden, kunnen ze gaandeweg hun leven wat overgewicht krijgen. Leeuwen zijn gezelschapsdrinkers, waarbij ze van hartige snacks houden. Ze hebben over het algemeen een goede stofwisseling, maar als er teveel en te vet voedsel gebruikt wordt, kan dit systeem het niet meer bijhouden. Leeuwen zijn zeker niet lui en hebben een natuurlijk aanleg om te bewegen en te sporten. Hierdoor zijn ze heel actief, ook al is dit niet altijd in de sport. Ze werken over het algemeen veel en dit kan leiden tot een stressvolle levensstijl. Hierbij is de kans op uitputting, rugklachten, pijn op de borst en hart- en vaatziekten groter als ze vaak stress ervaren. Je doet er deze week goed aan voldoende rust te nemen en in de nacht voldoende te slapen. Qua sport ben je iemand die vooral teamsporten, krachttrainingen en bodybuilding leuk vindt. Qua voeding doe je er goed aan vooral magere producten te eten en maaltijden over de dag te verspreiden. Gebruik je teveel cholesterolrijke producten, dan kan dit wel voor problemen zorgen. Tracht hier voor op te passen en let op hoeveel calorieën je gebruikt. Mocht je merken dat dit teveel is, raadpleeg dan een professional. Deze kan je helpen met een juist dieet samen te stellen.

Overzicht voor alle tekens (Ruimte voor vernieuwingen en een gezondere levensstijl)
Er is een zeer krachtige planetaire energie aan de hemel. Laten we ten eerste aandacht besteden aan Neptunus, die tot eind oktober in de Vissen beweegt en Mars die hier tot eind juni blijft. Dit geeft een krachtige mentale energie, waardoor we ongeduldig zijn. Dit kan tot problemen leiden en vooral op financieel gebied of in je carrière. Daarbij kunnen we gevoelens verbergen en hebben we de neiging ware gedachten en meningen tegen te houden. Doen we dit echter te lang, dan kunnen we uiteindelijk flink uit ons slof springen. Mocht je dit deze week merken, dan doe je er goed aan dit tegen te houden, omdat het je niet veel goeds op kan leveren. De Zon reist al enige dagen in de Tweeling en zal daar tot circa 21 juni blijven. Dit geeft weer andere energie, waardoor mensen speels kunnen reageren. Het is dus een week om te studeren en nieuwe kennis op te nemen, maar ook om sociale contacten aandacht te geven en veel lol te maken. Daarnaast kunnen we overmoedig raken en kunnen er zelfs flink wat gevaren zijn. De mens kan veel verpesten, waardoor het coronavirus dus nog steeds op kan spelen. De Zon zal gezelschap hebben van Venus, die daar tot 7 augustus verblijft. Ook die energie biedt de drang om er op uit te trekken. Aangezien er meer ruimte komt om dit te doen, zullen veel mensen deze week dan ook willen reizen en er op uittrekken. Het is een prima periode voor vrienden, familie en de liefde. Gebonden mensen zullen veel met hun partner optrekken, maar kunnen ook wel eens naar anderen trekken. In dat geval moet je oppassen dat je de grenzen niet teveel overschrijdt. Mensen met goede relaties zullen deze drang minder hebben en veel tijd en aandacht aan hun partner, vrienden en familie schenken. Singles moeten opletten dat ze niet opeens als kip-zonder-kop achter anderen aangaan.

Er is nog steeds een dreiging van het coronavirus en dat moet niet onderschat worden. Uranus in de Stier kan namelijk flinke dreiging bieden, omdat mensen opstandig en onverantwoordelijk gedrag kunnen vertonen. Zondag de 24ste vormt Mars een sextiel met Uranus. Dit is een intense energie en zal invloed hebben op gezondheid en economie. Deze gecombineerde energie brengt veel passie en een bewustzijn om na te denken op een andere wijze in het leven te staan. Mensen zullen zich steeds meer afvragen of er iets moet veranderen aan hoe we in het leven staan. We kunnen hierbij natuurlijk naar elkaar kijken en met de vinger wijzen, maar beter nemen we onszelf onder de loep. We zullen erachter komen dat er veel aan onszelf veranderd kan worden. De kosmische energie zal ons ondersteunen en positiviteit bieden. Zijn we echter onverantwoordelijk bezig, dan kan de energie zich ook tegenkeren. De kans is groot dat we deze week weer op terrasjes kunnen zitten en dat is natuurlijk mooi om even lekker te ontspannen, maar blijf voorzichtig mensen. Lukt dit, dan zal je een fijne week meemaken. Opvallend is dat de Maan tot zondagavond weinig energie biedt, waardoor de meesten van ons nederig zijn en zich richten op geven van vriendschap en liefde en minder op zakelijkheden en carrière. In de avond zal de Kreeftenergie mensen prikkelen om bij familie of vrienden te zijn. De energie die deze zondag ontstaat, zal voor een groot deel van de week gelden. Mensen zullen veel met het leven bezig zijn en zich geregeld afvragen wat te veranderen om het leven een stuk aangenamer te maken en de coronaperikelen te overwinnen.

Mercurius zal t/m donderdagavond in de Tweeling reizen en dit zal vooral op communicatief gebied zorgen voor flink wat vertrouwen, omdat veel mensen open voor elkaar staan. Wel is dit afhankelijk van het karakter van mensen. De een zal op fysiek gebied actief zijn, terwijl een ander intellectueel meer tot zijn/haar recht komt. Later op donderdagavond verhuist Mercurius naar de Kreeft en zal daar tot 6 augustus verblijven. Er zijn dan onbewuste emoties, waardoor we ons minder goed voelen, maar niet weten hoe dit komt. Tracht nuchter en feitelijk te blijven en laat je niet teveel leiden door emoties en gevoelens van anderen. Mercurius komt in een kinetische verbinding met de Tweeling en daarbij zullen er veel planeten in de noordknoop staan. Daardoor komt er een periode van technologische en sociale innovatie. Mensen zijn creatief, nieuwsgierig en veelzijdig en durven beslissingen te nemen en uitdaging te zoeken. Bijzonder zal zijn dat er aanwijzingen zijn dat er ruimte is voor ontwikkeling van een effectief vaccin tegen de corona. Daarbij zijn er vanaf vrijdag sterke energieën van de Maan en de Zon en Maan. De Zon vormt een sextiel met Chiron en dit zorgt dat we niet alleen mentaal, maar ook fysiek met helende energie te maken krijgen. Dit zal een goede kracht zijn om gezonder te worden en de kracht van het coronavirus, zal voor nu steeds zwakker worden. Nog sterker zal dit zijn, omdat ook Jupiter en Pluto in de Steenbok voor een afzwakking van het corona zorgen. Omdat de Zon in Gemini reist, wordt het ook een periode van sociale contacten. Mensen willen er op uittrekken en er zijn innige banden mogelijk. Er lijkt dan ook een nieuwe periode aan te komen, waarbij we even alle ellende van de afgelopen maanden van ons afgooien. Zondagochtend reist de Maan door de Weegschaal, waardoor er mensen zijn, die de drang ervaren om zichzelf en geliefden flink te verwennen. Niet alleen fysiek is het fijn om je te verwennen, maar ook doe je er goed aan om leuke dingen te kopen.

Loading…
Share This