Weekhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 29

Liefdesrelaties en sociale contacten
Leeuw, maak je klaar voor een week vol vurige passie en warme connecties. We willen je wijzen op een krachtige energie die je kunt benutten om nog sympathieker en liefdevoller te zijn dan je al bent. Als je echter te dwangmatig of impulsief bent, kan dit je partner irriteren. Mocht je merken dat er spanningen ontstaan, wees dan niet bang om hulp te zoeken. Dit is altijd beter dan een breuk tijdens een vakantie. Zondag begin je de week met een gevoel van warmte en gevoeligheid. Dit is een perfecte dag om je partner extra aandacht te geven en te laten zien hoeveel je van hen houdt. Maandag en dinsdag is de lucht geladen met erotische energie. Dit zijn geweldige dagen om je partner te verrassen met spannende en intieme momenten. Woensdag en donderdag zijn de gelukkigste dagen van de week voor jou. Het is een goed moment om afspraken te maken met gezamenlijke vrienden en te genieten van elkaars gezelschap. Vrijdag en zaterdag zijn de dagen gevuld met ruimte voor erotiek en ook voor goede financiële activiteiten, waardoor jullie wat extra geld kunnen hebben voor een speciaal uitje of een gezellig diner. Voor singles wordt deze week een avontuurlijke tijd vol romantiek en opwinding. We voorspellen intense romantische en erotische energieën. Als je deze energie positief gebruikt, zul je veel tijd doorbrengen met vrienden en familie, en geniet je van daten en stappen. Blijf beheerst en respectvol, en je zult sympathiek en warm overkomen. Zondag begin je de week ontspannen en gebruik je energie op een verstandige manier. Maandag en dinsdag zijn perfecte dagen om te daten of uit te gaan. Het is een prima periode om contact op te nemen met iemand waar je een oogje op hebt.
Woensdag en Donderdag ben je zeer optimistisch en ook flirterig van aard en de kans op een nieuwe partner zal op zijn hoogtepunt zijn. Het is een geweldige tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en leuke activiteiten te doen. Vrijdag is een geweldige dag om iemand aan te trekken, maar let op dat je je focus niet alleen op erotiek legt. Zaterdag dien je op te letten, omdat er een ontwrichtende energie hnag, dus het is beter om thuis te blijven of af te spreken met vertrouwde mensen.

Mentale en Fysieke Gesteldheid
Leeuw, je bent van nature een beetje egoïstisch in de liefde, maar dat maakt je ook een geweldige partner die liefde en seks combineert. Deze week moet je echter opletten dat je niet altijd je partner verantwoordelijk maakt voor het initiatief. Onzekerheid kan leiden tot klachten met de rug, nek en hoofd. Als je last hebt van hartkloppingen of steken in de borst, maak je dan geen zorgen; dit zijn spanningsklachten. Bezoek voor de zekerheid je huisarts. Ook moet je oppassen voor een infectie. Met name armen en benen kunnen kwetsbaar zijn. Wellicht is aan te raden om meer vitamines te gebruiken en te zorgen dat je geregeld in de buitenlicht komt, zonder dat je lichaam teveel blootgesteld wordt aan zonlicht. Je huis kan hier ook zeer kwetsbaar voor zijn, dus opgepast.

Carrière en Financiën
Er hangt een onrustige kosmische energie, maar dat betekent niet dat je je ambities moet temperen. We raden aan deze energie op een relaxte manier te gebruiken. Zo kun je goed opschieten met collega's en zakelijke contacten. Zondag t/m dinsdag ben je bijna niet te stoppen en zet je grote stappen richting je doelen en investeringen. Zorg ervoor dat je binnen je normen en waarden blijft om niet over grenzen te gaan. Woensdag en donderdag zijn perfecte dagen om je te ontspannen en de juiste stappen te zetten voor je ontwikkeling. Vrijdag is er een zeer sterke spirituele kracht. Je intuïtie voor financiële kansen is sterk. Vertrouw op je instinct en maak de juiste beslissingen. Zaterdag is er storende energie, dus denk goed na over je acties en blijf alert. Je kunt nu beter geen al te grote beslissingen nemen en ook is het nu belangrijk om geen grote aankopen te willen doen. Het is goed te bedenken dat deze week bol staat van intense, positieve en speelse energieën. Omarm je natuurlijke charme, geniet van de sociale contacten, en laat je stralende energie de wereld veroveren!

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week zal sprankelen en avontuur geven en bol staan van opwindende energieën die je leven op zijn kop zetten met kansen, inzichten en een vleugje magie. Maandag zal Mars een conjunctie met Uranus vormen wat voor versnelling zorgt. De krachtige combinatie van Mars en Uranus brengt een golf van energie en avontuur. Dit is het moment om out-of-the-box te denken, nieuwe wegen in te slaan en onverwachte kansen te grijpen. Laat je niet ontmoedigen door verrassingen, ze zijn jouw wegwijzers naar vernieuwing en onafhankelijkheid. Het midden van de week is er een sextiel tussen de Zon en Uranus en deze geeft hierbij voer voor humor en vriendelijkheid, waardoor veel mensen sympathiek en liefdevol zijn. Hierdoor kan jij je creatieve kant laten zien. Verwacht veel onverwachte maar briljante invallen die je vooruit helpen. Of je nu een nieuw project start of oude gewoonte door breekt, je zult merken dat innovatie en inspiratie voor het oprapen liggen. Zaterdag gaat Mars de Tweeling in en tegelijk zal Mars een sextiel met Neptunus vormen. Mars brengt nieuwsgierige en energieke krachten. Combineer dit met de dromerige energie van het sextiel met Neptunus en je krijgt een mix van creativiteit en actie. Voel vrij te experimenteren, nieuwe projecten te verkennen en ook je verbeelding de vrije loop te laten. Zondag de 21ste staat de Volle Maan in Steenbok. We zullen daar al vanaf de 18de krachtige invloed van ervaren. Er is namelijk een combinatie aan invloedrijke planeten. Een sextiel tussen Venus en Jupiter, een vierkant tussen Mercurius en Uranus, een driehoek tussen de Zon met Neptunus en een driehoek tussen Mars en Pluto. Vanaf vrijdag zal je dan ook een climax van intense en magische energieën ervaren. De Volle Maan in doelgerichte Steenbok brengt t/m volgende week de 24ste veel energie geven om ambities na te streven en langverwachte projecten zoveel aandacht te geven dat er een doorbraak kan zijn bij dingen die we willen.

De sextiel die Venus met Jupiter vormt brengt het weekend romantiek en geluk. Verwacht een vleug magie in de liefde en ervaar een overvloed aan optimisme. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zal nieuwe inzichten en onverwachte contacten bieden. Bereid je voor op plotselinge ideeën die je wereld op zijn kop zetten. De driehoek van de Zon met Neptunus zorgt voor versterking van intuïtie en kan diepere spirituele connecties en dromen brengen. De driehoek van Mars met Pluto zorgt voor intense kracht, waardoor er diepgaande veranderingen door te voeren zijn en obstakels te overwinnen blijken. Deze week biedt dan ook een mix van verrassende kansen, diepe inzichten en een boost aan emoties. Begin van de week doe je er goed aan om open te staan voor nieuwe ideeën en verbindingen en verleg je grenzen. Richt je in het midden van de week op stabiliteit en groei, zowel in de romantiek als in je carrière. Laat de week niet eindigen zonder deze magie te voelen die de planeten brengen. Dit is een perfecte tijd om grootse plannen te maken, risico's te nemen en de stoutste dromen na te jagen. Tips die we kunnen geven zijn de volgende. Maak een plan en bedenk welke grote veranderingen je deze week kunt aan gaan pakken en maak een strategie. Het is belangrijk creativiteit de vrije loop te laten. Wees bewust van impulsen die je kunt voelen, vooral in de hitte van bepaalde handelingen, die je uit wilt voeren. Neem tijd om na te denken voordat je besluit om iets groots te gaan doen. Het is verder ook zeker nuttig om de energie van de Maan te gebruiken om je doelen helder voor ogen te krijgen en ze met passie te volgen. De kosmos heeft een magische week voor je in petto. Pak deze kansen, wees niet bang voor veranderingen, en laat jezelf stralen als nooit tevoren.

Loading…
Share This