Weekhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen kunnen aan het begin van de week nogal wisselend zijn wat betreft datgene wat je denkt en wilt en datgene wat je daadwerkelijk doet en bereikt. Met name je trots en koppigheid kunnen je hierbij in de weg zitten. Daardoor maak je wel eens de verkeerde keuzes. Je partner kan hier nog wel eens moeite mee hebben. Ga hier niet gelijk al te heftig op in en wees eerlijk, omdat het logisch zal zijn dat je partner er moeite mee heeft. Ga de ander dit niet kwalijk nemen, maar kijk naar je eigen gedrag en tracht deze te veranderden. Singles kunnen deze periode veel emoties ervaren, waardoor zij moeite hebben zich prettig te voelen. Je bent aan het begin van de week wat emotioneel en hebt jezelf niet altijd goed onder controle. Dit komt waarschijnlijk omdat je hormonen flink geprikkeld worden en je behoefte hebt aan wilde seks en passionele activiteiten. Dit kan echter ook voor negatieve dingen zorgen, waardoor je passie ook wel negatief kan zijn. Mocht er een conflict met iemand uit ontstaan, neem dan een stapje terug en bedenk dat het niet verstandig is je passie er negatief uit te gooien. Heb je overigens het geluk in die dagen iemand te ontmoeten, dan zal je veel minder negatief reageren. Ben je gebonden, dan kan je woensdag en donderdag in staat zijn je ware gevoelens te laten zien. Je hebt meer controle over emoties en bent ook veel meer open naar gevoelens van je partner. Dit kunnen dan liefdevolle dagen zijn. Singles kunnen vanaf woensdag emoties beter gebruiken. Je kunt de passie veel meer onder controle houden en gebruiken voor liefde en niet voor het uitlokken van conflicten. Je kunt erg aantrekkelijk zijn, waardoor mensen tot je aangetrokken worden. Je maakt dan ook meer kans op het ontmoeten van nieuwe mensen. Vanaf vrijdag zullen passie en romantiek door je heen stromen. Je hormonen zullen geprikkeld worden en je hebt behoefte aan liefde en erotiek. In een relatie kan er flink wat erotische opwinding zijn, althans als je partner hier ook open voor staat. Het is ook een prima periode om vrienden bij jullie uit te nodigen. Singles hebben een magnetische uitstraling en kunnen wel eens verbaasd zijn over de kansen die ze krijgen. Je zou er haast arrogant door kunnen worden en dat is niet aan te raden. Maatschappelijk gezien, kunnen veel mensen wel eens moeite hebben, omdat er ook wel mensen zijn, die voor spanningen kunnen zorgen. Ook zijn er aanwijzingen op iets wat een grote druk op de maatschappij legt. Toch is er kosmisch gezien een prima energie om je op te laden. Er wordt vanuit de hogere energie op aangedrongen je positief te gedragen en liefde en warmte te delen. Afgunst, jaloezie en ander negatief gedrag leiden tot problemen en conflicten en dat zou zonde zijn.


Carrière en financiën
Let op dat emoties je het begin van de week kunnen overmannen. Je zit dan minder lekker in je vel en dat kan zorgen voor conflicten. Deze kan je zelf uitlokken met intense uitspraken of handelingen. Er wordt aangeraden hier rust in te vinden en jezelf eerst toe te spreken en eventueel een stap terug te doen als het je even teveel wordt. Dat kan veel misverstanden en andere problemen voorkomen. Met name tegen een leidinggevende of klant kun je beter niet te negatief reageren, omdat dit vervelende gevolgen kan hebben. Dinsdag en woensdag kun je nieuwe informatie en kennis krijgen, waarbij je je afvraagt of dit wel klopt. Er wordt aangeraden vooral naar je instinct te luisteren. Deze zal jou de juiste weg wijzen en zorgen voor grote mogelijkheden. Deze dagen doe je er vooral goed aan met onderzoek en ontwikkeling bezig te zijn. Zoek naar kennis en informatie of vraag een deskundige om advies. De laatste werkdagen heb je behoefte nieuwe kennis op te doen door een nieuwe opleiding te ambiëren. Er wordt dan ook aangeraden hierop te oriënteren en te bekijken wat je na de zomer kunt gaan doen. In het weekend bestaat er een mogelijkheid dat er onverwacht werk op je pad ligt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er zijn maar weinig mensen zo duidelijk en rechtstreeks in hun mening als de Leeuwen. Ze zijn zeer uitgesproken en laten dit niet alleen met woorden en daden zien, maar ook met hun lichaamstaal. Zit een Leeuw niet lekker in zijn/haar vel of is deze ziek of gestrest, dan zal je dat ogenblikkelijk merken. Het bijzonder is dat hetgeen wat je deze week laat zien of horen alleen maar een topje van de ijsberg is. Je zult veel opkroppen en kunt daardoor innerlijke stress ervaren. Mocht je merken dat dit gebeurt, tracht dit dan te veranderen. Doe dit niet door alles er opeens uit te gooien, maar door met vrienden af te spreken om gezellige dingen te doen en ook veel naar buiten te gaan om te wandelen of te joggen. Het is belangrijk dat je geregeld je hart flink aan het werk zet, zodat je bloedvaten flink door kunnen spoelen. Verder doe je er goed aan heftige emoties te relativeren en ze wat luchtiger naar buiten te brengen. Het leven is al moeilijk genoeg en als je dan ook je goede humeur verliest, wordt het nog moeilijker. Wees vrolijk en geniet van de mooie dingen in het leven, die zijn er genoeg. Trek er dus ook geregeld op uit om mensen te ontmoeten en de vrije natuur op te zoeken.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This