Weekhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Ook al zal de Volle Maan pas de 5de aan de hemel staan, toch zal de Maan de gehele week veel invloed uitoefenen. Je romantische gevoelens worden versterkt en dit kan zowel voor goede als minder goede momenten zorgen. Goede momenten als je iemand of meer mensen om je heen hebt, waar je je fijn bij voelt. Je kunt dan warme gevoelens ervaren en deze ook aan anderen geven. De energie kan negatief zijn in contact met een partner waar je problemen mee hebt of bij andere mensen waar je moeite mee hebt. Je kunt je dominante gevoel dan naar boven laten komen en kunt hard zijn in je bewoordingen en je handelingen. Tracht jezelf in te houden en doe of zeg geen dingen waar je later spijt van krijgt. In vriendschappen ben je overigens toegankelijk en zijn contacten meestal heel goed. Gebonden mensen kunnen een krachtige energie krijgen van de Zon en Venus in de Tweeling. Daardoor is er veel warmte en liefde tussen jullie en kan je een groot deel van de week veel liefde delen. Singles stralen hierdoor een zeer goede en warme energie uit, waardoor ze aantrekkelijk zijn en mensen dus veel aandacht van anderen kunnen krijgen. Let wel op dat Uranus in de Stier jou wel eens wat humeurig kan maken.

Carrière en financiën
Er lijkt deze week meer kans op miscommunicatie te zijn. Waar de Zon in de praatgrage Tweeling en Venus privé erg positief op je werken, kunnen ze dit op zakelijk gebied wel eens veel storender doen. Mercurius, die een retrograde beweging maakt, kan namelijk voor problemen zorgen. Hierdoor let je niet altijd even goed op wat je zegt en kun je dingen zeggen die niet altijd even positief zijn. Je kunt mensen kwetsen of tegen je in het harnas jagen. Veel mensen vinden het deze week moeilijk om jou altijd even goed te begrijpen. Er is dan ook geregeld wat irritatie mogelijk. Toch kan de energie van de Zon je ook veel profijt bieden, waardoor je persoonlijk wel zeer adequaat en efficiënt kunt handelen. Venus kan op financieel gebied veel goeds aan je bieden. Je bent sterk en weet wat je wilt, waardoor je productief kunt zijn en je goed op je doelen kunt richten. Je bent doortastend en weet goede methoden te gebruiken om datgeen wat je wilt daadwerkelijk te bereiken. Leidinggevenden zullen, mits je op je woorden let, tevreden met je zijn en in jou een rots in de branding zien. De energie van de Volle Maan kan innovatieve kracht toe laten nemen. Hierdoor kun je met interessante ideeën komen, maar kan je ook wel eens erg opstandig worden als gevolg van Uranus in de Stier.

Mentale en fysieke gesteldheid in de periode van de Volle Maan in de Boogschutter
Deze week zal de Volle Maan in al zijn pracht in de Boogschutter verschijnen. De kracht is zo sterk dat je gelijk al in het begin van de week de energie kunt ervaren. Het hoogtepunt zal 5 juni om 21:12 zijn. Er is in deze maand een penumbrale maansverduistering, omdat de Maan gedeeltelijk door de schaduw van de Aarde gaat. Dit levert een bepaalde verduistering op, maar is wel volledig te zien. De Maan wordt echter iets donkerder en kan zelfs enigszins rood kleuren. De Zon, in de Tweeling, zal tegenover de Maan staan en het verhaal gaat dat dit een zeer spirituele energie geeft. Deze zorgt voor bovennatuurlijke en onbewuste krachten bij dieren, planten, maar ook mensen. We worden in deze periode vooral herinnerd aan de schoonheid van onze planeet. Mensen zullen meer dan gewoonlijk ervaren hoe schitterend ons leven kan zijn, maar ook dat we er met zijn allen een puinhoop van maken. Het is een week, waarin we sterk met gezondheid geconfronteerd worden. Sommige mensen kunnen daar minder mee bezig zijn, maar maken dan juist grotere kans op gezondheidsproblemen. Anderen zullen zich meer zorgen maken en voorzichtiger zijn, waardoor er minder kans is op een verzwakking van de fysieke weerstand. Het is een week, waarin aangeraden wordt duidelijke doelen te creëren. Ben je hier niet toe in staat dan kan je de neiging hebben je te richten op oppervlakkigheid en kun je een slaaf van routinematigheid worden. Dit maakt de meeste mensen over het algemeen niet heel erg blij.

Leeuwen hebben een sterk gestel, maar kunnen dit ook nog wel eens danig onder druk zetten, omdat ze soms teveel werken, maar er ook momenten zijn dat ze juist het tegenovergestelde doen. Ze zijn dan juist aan het genieten van het lekkere leventje en denken niet zo over serieuze zaken na. Merk je dit, dan doe je er verstandig aan jezelf onder de loep te nemen. Dit kun je doen door je levensstijl zelf te onderzoeken, maar je kunt ook hulp zoeken door er met vrienden over te praten. Het is belangrijk dat je beide kanten aandacht geeft en soms ontspant en soms hard werkt, maar beide kanten mogen niet overdreven worden. Heb je te lang emotionele druk, dan is de kans op hart- en vaatziekten zeker niet uit te sluiten. Deze week doe je er verstandig aan gas terug te nemen en meer tijd aan ontspannende zaken te besteden. Let bij je voedingspatroon op dat je niet veel vlees eet, maar deze geregeld vervangt voor vis, kip en vervangende producten. Je lichaam kan zware voedingsstoffen niet goed verwerken. Tracht voldoende te sporten, maar doe dit onder begeleiding, omdat je hier ook wisselvallig in bent.

Overzicht voor alle tekens (Tijd van het nieuwe normaal als gevolg van retrograde planeten)
Er zijn deze periode flink wat retrograde bewegende planeten, die over het algemeen zeker niet heel verkeerd op de Aarde inwerken. Venus beweegt retrograde in de Tweeling en dit geeft mensen drang er op uit te trekken. Dit is natuurlijk logisch omdat de lockdown steeds meer versoepeld wordt. Let op dat dit zorgt dat mensen onvoorzichtig worden en dan is de kans op ziektes sterk aanwezig. Daardoor wordt er aangeraden ons niet teveel te begeven op plekken waar grote groepen komen. Let vooral op in uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer. Zelfs met een mondmasker kan het gevaarlijk zijn, door alle vocht die er hangt. Beter kunnen we met de fiets gaan of lopend. In de liefde kan Venus zorgen dat mensen niet snel tevreden zijn met één partner. Gebonden mensen dienen er alert op te zijn, omdat de kans op vreemdgaan nu veel meer aanwezig is. Singles hebben een sterke intellectuele energie bij zich en zullen zich richten op hobby’s en de communicatie met mensen. Daardoor is het zeker een week om vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten aan te gaan. Saturnus reist retrograde tussen de Waterman en Steenbok en dit kan wel eens storing geven. Er zijn deze periode meer conflicten mogelijk en ook kunnen we met mislukking en onverantwoordelijk gedrag te maken krijgen.

Je doet er verstandig aan verantwoording te blijven dragen en realistisch en nuchter te blijven. Lukt dit dan zal je over het algemeen sterk in je schoenen staan en de energie absorberen. Met name gevoelige mensen kunnen veel last van deze energie hebben. Bijzonder is dat er drie planeten retrograde in de Steenbok bewegen en dit geeft krachtige, maar beheerste energie. Het zijn namelijk niet de minste die hier in staan. De krachtpatser Jupiter en strijder Pluto zullen minder intens zijn. Daardoor kunnen we veel bereiken en energie gebruiken om realistische doelen te bereiken. Er kan strijd zijn, maar over het algemeen zullen mensen beheerst handelen. Bedenk dat het geen makkelijke, maar wel prettige en leuke week wordt. We zullen geregeld bij moeten sturen als er het een en ander niet goed verloopt. Om dan nog even een uitstapje te maken naar het coronavirus is er nog steeds een goede energie. De retrograde planeten in de Steenbok waren degene die zorgden dat het Virus dat over de Aarde trok nog eens flink versterkt werd. Het waren dus als het ware de zaadplanters van het virus. Omdat deze planeten nu gedurende een langere periode hun krachten verliezen is het logisch dat er nu meer rust komt. Het leven zal in onze streken normaler worden. Omdat ook Jupiter retrograde beweegt, zal dit tevens betekenen dat er over de wereld steeds meer rust komt en het virus ingeperkt wordt. Houd er rekening mee dat het wel weer terug kan komen, maar voor nu kunnen we even opgelucht ademhalen.

Loading…
Share This