Weekhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 44

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent geliefd, omdat je niet alleen krachtig bent, maar je veel voor anderen over hebt. Je hebt een sterk zelfbewustzijn en vindt het leuk er op uit te trekken en vooral met avontuurlijke mensen. Je zal weinig zin hebben in mensen die geen pit hebben, omdat je dominant wordt. Leeuwen die nu minder lekker in hun vel zitten, kunnen minder spontaan en vrolijk zijn. In dit geval kan je bazige kant naar boven komen en heb je de neiging mensen te domineren. Tracht dit in te tomen, omdat dit je niet veel goeds brengt. Dit zal lukken bij mensen waar je respect voor hebt, maar bij ondergeschikte mensen zal dit minder lukken. Gebonden mensen besteden zondag en maandag tijd aan vrienden of familie. Vanaf dinsdag zal romantiek door je heen gieren en weet je wat je moet doen om je partner te verwennen. Toch ben je dinsdag en woensdag verward en besluiteloos. Dit lijkt vooral te ontstaan bij mensen die niet zeker van hun partner zijn. Je doet er goed aan hier overheen te stappen en gebruik te maken van je goede eigenschappen. Singles zullen deze week uit hun comfortzone treden. Mensen die zich nog jong voelen of mensen die jong zijn, zullen geen genoegen met een vaste relatie nemen en gericht zijn op romantiek en erotiek. Tracht grenzen te bewaken en doe geen dingen waar je later spijt van krijgt. Over het algemeen zal je verleidelijke energie uitstralen, waardoor je plezier hebt, omdat je aandacht krijgt. Het is verstandig er niet gewend aan te raken, omdat je anders niet snel aan een vaste relatie komt. Andere Leeuwen zullen liefde voelen, maar gericht zijn op een vaste liefdesverbinding. De kans dat je een geschikte persoon tegenkomt is niet klein, maar vraag je af of iemand zuivere gedachten heeft. De passie is er zeker, maar dan meer voor spanning dan voor iets vasts. Gebonden mensen zijn donderdag en vrijdag creatief in het verleiden van hun partner. Hierdoor zal de romantiek opbloeien. Zaterdag is een dag dat jullie met familieleden afspreken en is er veel saamhorigheid. Zondag zal er een erotisch energie zijn, waardoor jullie het liefst de hele dag samen doorbrengen.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week zal je meer op vrienden gericht zijn dan op werk. Dit kan te maken hebben met problemen die mensen hebben. Tracht grenzen aan te geven, omdat je ook moet werken. Er zijn echter mogelijkheden dat je samen met een vriend iets op kunt zetten, waaruit iets moois voortkomt. Heb je die mogelijkheid, dan doe je er goed aan hier serieus naar te kijken. Leeuwen zullen maandag zeer goed samenwerken, waarbij ze de leiding kunnen nemen. Je zult in dit geval waardering oogsten en mensen enthousiast maken. Dinsdag en woensdag kunnen mensen om je heen teveel bezig zijn om geld te verdienen en heb jij meer het gevoel dat je op de lange termijn moet kijken. Je wilt duurzame prestaties neerzetten en niet snel geld verdienen. Tracht mensen ervan te overtuigen. Vanaf donderdag zal er krachtige energie op je afkomen, waardoor je creatief bent en je allerlei ideeën en plannen hebt. Je kunt prestaties neerzetten en je prima ontwikkelen. Met name je behoudende karakter zorgt ervoor dat je geen dingen doet, die je in de problemen brengen. Daardoor wordt het toch een prima week.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van spiritualiteit)
Oktober eindigt zoals we aan het begin van de maand ervoeren, met kracht van de Volle Maan. Dit is geen normale Volle Maanstand, maar omdat deze door de Stier reist, is er een soort van verheerlijking. De Stier zorgt ervoor dat er een overvloed is aan generositeit en luxe. Het is een zeer heldere Maan en dan ook nog eens op Halloween. Misschien nemen we dit in Nederland niet heel erg serieus, maar in vroegere tijden was het wel een heel spirituele periode. Deze periode kent dan ook een sluier tussen de tastbare wereld en de wereld van de geestelijke energieën. Omdat we in het seizoen van de Schorpioen zitten zal de spiritualiteit zondag te voelen zijn en kan deze een groot deel van de week voortduren. Er zullen mensen zijn, die zich hier bewust van zijn, maar er zijn ook mensen die dit onbewust ervaren. Bijzonder zal zijn dat veel mensen sterk aan overleden geliefden denken. Dit kan verdriet opleveren, waardoor niet iedereen even lekker in zijn vel zit. Venus in de Weegschaal zal veel energie bieden, en meditatie en dromen kunnen veel heil brengen om eventuele pijn en verdriet te absorberen. Bijzonder zal zijn dat de extreem opstandige Uranus een verbinding met de Maan aangaat. Mensen die opstandig zijn, kunnen de eerste dagen van de week de neiging hebben zich af te zetten. Anderen kunnen energie gebruiken om zich fysiek op te laden en aan te passen aan de geldende normen en waarden. Het is dus een week waarin de meeste mensen zich aan de regels zullen houden, maar er zijn dus ook mensen die dit niet doen. Deze zullen veel meer aanwezig zijn, waardoor er wel veel problemen kunnen optreden, omdat deze mensen zich flink profileren. Dit kan per teken weer heel anders tot uiting komen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt retrograde tussen de Weegschaal en Schorpioen en de energie kan emoties uit het verleden in ons losmaken. Daardoor wordt aangeraden deze week op te passen in contact met mensen. Had je namelijk problemen met iemand of een bepaalde organisatie, dan is er een grote kans dat deze verergeren. Positief is dat dit waarschijnlijk niet binnen een relatie met een geliefde is. Wel dienen we in de gaten te houden dat Neptunus tot eind november retrograde in Vissen verblijft. Mensen kunnen emotioneel zijn en verlangen naar een situatie uit het verleden. Dit brengt verdriet en weemoed mee. Heb je een minder lopende relatie, dan verlang je wel eens naar iemand uit het verleden of heb je de neiging tot ontrouw. Mars beweegt tot half november retrograde in de Ram en die vurige combinatie brengt in combinatie met de energie van de Schorpioen flink wat emoties en fysieke krachten. Er zijn veel mensen die bestand zijn tegen diverse ziektes, waardoor er een kleine hoop is dat er vermindering van het aantal besmette mensen is wat betreft corona. Uranus beweegt alweer een lange tijd retrograde in de Stier en blijft dit nog wel een tijd doen. De hierboven genoemde invloeden zullen de hele week door blijven gaan en zorgen dat mensen over het algemeen een prima periode meemaken.

Zondag vormt de Zon in de Schorpioen een driehoek met Saturnus in de Waterman en gaat Venus een conjunctie met deze planeet aan. Dit is gunstige energie, waarin er veel liefde en warmte te bespeuren valt en de meeste mensen veel voor elkaar overhebben. Er wordt aangeraden afspraken te maken en er lekker op uit te trekken. Sociale contacten en romantiek verlopen prima en bieden veel saamhorigheid. Venus stuurt heilzame energie op de Aarde af en absorbeert de strenge energie van Saturnus. Ditzelfde geldt voor de Zon. Zakelijk gezien kan de energie veel goeds bieden en helpen op een adequate wijze in het leven te staan. Venus, in de Maagd, biedt verzachting en geduld, waardoor we toegewijd zijn aan situaties en mensen waar we mee te maken krijgen. Mensen zijn nu meer gericht op stabiliteit en rust, waardoor men zowel zakelijk, sociaal als in de liefde de behoefte heeft serieuzer te zijn. Maandag zal de retrograde Mercurius in de Schorpioen een perfecte verbinding met de Zon vormen. Dit is zeer bijzondere energie, die als Boodschapper van het Zuiverende Hart van de Zon gezien wordt. Het is een periode van transformatie en hergeboorte. We kunnen de negatieve energieën en ideeën loslaten, die onze gedachten normaal gesproken verstoren. We kunnen bepaalde trauma’s en problemen uit het verleden aanpakken en oplossen, door gerichte stappen te nemen. We moeten niet ongeduldig zijn en denken dat het allemaal meevalt, maar vooruitkijken en duidelijkheid verschaffen. De een doet dat door gerichte hulp te zoeken en een ander door bepaalde activiteiten te doen om er los van te komen.

Venus zal dinsdag naar de Weegschaal verhuizen en dit is gunstig, omdat mensen hier positief door beïnvloed worden. Deze combinatie biedt liefde en verbinding en aangezien dit tot eind december zo blijft, is er een lange, intense liefdesenergie, die evenwichtige en harmonieuze energie brengt. Pas op dat belangrijke beslissingen moeilijk te nemen zijn, omdat er ook wel een bepaalde onzekerheid hangt. Ook Mercurius zal deze periode naar de Weegschaal reizen. Een prima energie om in liefdesrelaties te communiceren en elkaar veel goeds te bieden. Een leuke bijkomstigheid zal zijn dat deze energie ook financieel positiviteit brengt. Venus en Mercurius zijn namelijk verbonden met bezit en financiën. Het is een prima tijd om je financiële positie te verbeteren. Mondiaal kunnen economische verbindingen de wereld goed doen. De verdere week zal je er mee te maken krijgen en dit geeft energie om zakelijk en privé mooie momenten in het leven mee te maken. Tenslotte zal het eind van de maand zeer intens zijn als gevolg van de Volle Maan, die veel invloed heeft en vooral omdat Venus en Mars sterke energie delen en de Zon in oppositie staat met Uranus. Het is een goede tijd voor spiritualiteit, uitpraten van problemen en mediteren in tijden dat het wat minder goed gaat. Zorg dat je niet te snel je emoties laat gelden, omdat je dan dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. De Volle Maan zal deze dag heerlijke energie bieden, waardoor we een sterk contact met de hogere wereld hebben en omdat de Maan een fijne band met Uranus aangaat, zal er krachtige energie zijn, om de maand goed te eindigen.

Loading…
Share This