astro content

Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 50

Liefdesrelaties
In principe zal je ook deze week veel met romantiek en erotiek bezig zijn. Je vindt het leuk grenzen op te zoeken en neemt wel eens wat risico. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je partner dit niet altijd prettig vindt. Er kunnen dan zelfs conflicten ontstaan. Besteed deze week dan ook zoveel mogelijk tijd aan je partner, zodat deze zich gewaardeerd voelt. Je bent creatief en charmant en zal zeker in staat zijn om je partner het gevoel te geven dat je van de ander houdt. Heb je kinderen, dan moet je opletten, omdat er ook wel op dat gebied storende energie is, waardoor conflicten niet uitgesloten zijn.

Zondag t/m woensdag ben je levendig en vind je het leuk om spannende dingen te doen. Erotiek zal hoog in je vaandel staan. Donderdag t/m zaterdag vind je het fijn om romantische dingen te doen. Je bent creatief en hebt leuke ideeën om samen met je partner/gezin activiteiten te ondernemen. Op seksueel gebied moet je wel opletten dat je soms wel eens te intimiderend kunt zijn. Tracht dit te voorkomen.

Singles
Je bent meer met romantiek bezig en vindt het fijn om wat risico te nemen om een nieuwe partner in je leven te krijgen. Je bent creatief en weet prima wat je kunt doen om plekken op te zoeken waar je de liefde op kunt zoeken. Toch zal je merken dat je het moeilijk vindt om een vaste relatie aan te gaan. Je bent iemand die op zijn vrijheid gericht is. Beter kun je dus nog even wachten en geduld houden als je merkt dat iemand teveel van je tijd wil hebben. Heb je kinderen, dan is het een week om voorzichtig te zijn. Er hangt namelijk wat kwetsbare energie, waardoor er problemen mogelijk zijn.

Zondag heb je de neiging veel geld uit te geven, maar beter kun je wat achter de hand houden. Maandag t/m woensdag heb je een drukke agenda, vol zakelijkheden. In je vrije tijd vind je het erg prettig om de spanning op te zoeken en ervaar je erotische energieën. Woensdag kun je een bijzonder persoon ontmoeten, waarbij je verward kunt zijn in wat je voelt en wilt. Donderdag en vrijdag ben je meer met familie of je gezin bezig. Zaterdag heb je seksuele gevoelens, maar doe je er verstandig aan hier niet teveel mee te doen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Het is belangrijk dat je een evenwicht weet te vinden tussen je passie en je gevoel van mededogen. Je wilt soms vergeten dat ook anderen een mening mogen hebben en gedraagt je soms ook daadwerkelijk als de koning der dieren. Tracht daar mee bezig te zijn en zorg dat je wat zachter en minder dominant overkomt. Het leven in harmonie met je gemoedstoestand is afhankelijk van de harmonie die je met je lichaam hebt.

Zorg dat je evenwichtige voeding gebruikt, waarbij het niet erg is als je soms wat meer vlees eet. Je verbruikt veel eiwitten door je passie en kracht, dus het is goed om die soms aan te vullen. Maar overdrijf het natuurlijk niet. Zorg ervoor dat je geregeld sport, omdat je soms lui bent, terwijl je van nature een drang hebt om je energie er uit te gooien. Zorg ervoor dat je geregeld ontspant en niet altijd bezig bent met werk en andere mensen, maar soms ook met meditatie of yoga. De robijn kan je liefde en passie reguleren, waardoor je precies genoeg kunt geven en nemen. Daarnaast kan de peridot je zelfvertrouwen geven en fysieke kracht stimuleren.

Carrière en financiën
Het is een week van creativiteit en zelfexpressie. Heb je studie of werk, dan weet je wat je wilt en kun je de juiste dingen doen om te ontplooien. Je hebt veel ambities en plezier in datgene wat je doet. Heb je geen werk en zoek je deze, dan is het een prima week om plannen te maken, maar dien je beter niet met iets nieuws te starten, althans als dit een vaste positie is. Na de 21ste zal de energie hier beter voor zijn. Start je voor die tijd iets, dan kunnen er storende energieën zijn en zal je voor eind januari al met flink wat problemen en vertragingen te maken krijgen.

Je moet oppassen, omdat je op alle gebieden erg impulsief kunt zijn en dan dingen doet die je beter niet kunt doen. Dit kan gaan om financiën, maar ook om taken die je thuis wilt doen of bij het kopen van onroerend goed. Met name zondag moet je opletten met het uitgeven van geld. Woensdag t/m vrijdag heb je veel geluk bij de dingen die je doet en zal je zelfs op financieel gebied positieve energie ervaren. Je kunt deze periode zeker wel een gokje wagen. Zaterdag moet je oppassen met financiën en kun je maar beter de hand op de knip houden.

Overzicht van de week voor alle tekens (de periode van aanpassing en voorbereiding)
Mercurius beweegt op retrograde wijze in de Boogschutter. Bijzonder is dat de retrograde energie aangetrokken wordt door het zwarte gat dat zich in het midden van de Melkweg bevindt. Deze kracht slurpt de energie van Mercurius enigszins op en dat is de reden, waarom mensen beter niet met nieuwe zaken moeten starten.

Pas vanaf de 22ste zal Mercurius weer in onze richting bewegen. Veel mensen merken dat ze op communicatief gebied nog steeds moeite hebben om zich te uiten. Dit zal echter bij de ene persoon sterker zijn dan bij de ander. Het verleden zal nog steeds zeer belangrijk zijn, waarbij bepaalde zaken aangepakt dienen te worden om in 2018 beter voor de dag te komen. December zal dus een soort voorbereiding zijn op dat wat komen gaat, waardoor er in het komend jaar al snel veel meer mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Ook Venus beweegt in de Boogschutter en blijft daar tot de 25ste. Daardoor zullen mensen de neiging hebben veel weg te gaan en vrienden, familie of andere dierbaren op te zoeken. Vreemd genoeg zal deze energie voor de liefde soms wat minder geschikt zijn. Dit komt, omdat de energie van de Boogschutter mensen meer naar sociale contacten duwt dan naar de liefde.

Zondagochtend is een bijzondere tijd, omdat je wakker kunt worden met een voorspellende droom in gedachte. Houd pen en papier gereed, om deze te noteren. Deze dromen komen, doordat er in de vroege ochtend een harmonieuze verbinding tussen de intelligente Mercurius en de innovatieve Uranus is. Let op dat Neptunus die periode zeer actief is en dat dromen snel kunnen vervagen. Vanaf dinsdag kunnen mensen veel over de toekomst nadenken. Er kunnen al aanpassingen in je leven aangebracht worden om je voor te bereiden. Vrijdag is een geschikte dag om zaken met je partner te bespreken of met vrienden te praten als je single bent. De Maan, in de Boogschutter, kan het weekend vrolijk en sociaal maken met nieuwe contacten of leuke activiteiten met huidige sociale contacten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen,
Na lange tijd ben ik eindelijk terug. Ik ben er voor al jullie vragen en bekommernissen en ben een Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Moon
Tijd voor te gaan staan in jouw kracht.
Vandaag de dag staat de gemiddelde mens zijn mannetje goed. De vrouw en man die de hoge energie Lees meer
door Medium Simone
Invloed van Jupiter op alle tekens
Jupiter in Schorpioen en de invloed van Jupiter voor alle tekens
(Liefs van Simone box 0252)

9 Lees meer
door Medium Angie
E mail consulten, sms en chat van Angie
Lieve bellers; ik werk al een tijdje hier en sta jullie graag met heel veel liefde te woord!
ik Lees meer
door Medium Moon
Leven in geluk en vrede door wijsheid.
"Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren", zei Loesje al.
Piekeren is de verkeerde kant Lees meer
door Medium Simone
Eerlijkheid en juiste intenties
Lieve mensen,

Ik merk steeds vaker dat er vragen komen waar men maar 1 antwoord op wil horen. Helaas kan Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering zondag 6 aug
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij paragnosten live als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al Lees meer
door Medium Jolijn
Jolijn Afwezig deze week
Lieve allemaa!
Deze week ben ik afwezig.
Maar volgende week ben ik weer bereikbaar voor jullie!
Liefs Jolijn Lees meer
door Medium Moon
Onvoorwaardelijk liefhebben
Liefhebben, liefde in je hebben en geven.Onvoorwaardelijk en voor altijd, zonder tranen geen pijn maar vrede Lees meer
door Medium Mashenka
Bespiegeling
Het bereik van wat we denken en doen
Wordt begrensd door wat we niet opmerken
En omdat we niet opmerken
Kunnen we weinig Lees meer
door Medium Anne
Dalai Lama
Tempels zijn niet nodig,
ingewikkelde filosofieŽn
zijn niet nodig.
Onze eigen hersenen en
ons eigen hart zijn onze Lees meer
door Medium Anne
Een bezoek of telefoontje van een vriend kan heel helend voor je zijn.
Jij kunt op dezelfde manier helend zijn voor een vriend. Is er Lees meer
door Medium Mashenka
Ziel
Beschouw jezelf
als ziel met een lichaam,
in plaats van een lichaam
met een ziel.

Namastť Mashenka. Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelaties
Je kunt een sterke drang ervaren om weg te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Je hebt het gevoel dat je leven stilstaat en wilt daar verandering in brengen. Het zal daar geen goede periode voor zijn, omdat je dan problemen met je huidige partner kunt krijgen. Daarnaast kan er ook een ex-partner in Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
In principe zal je ook deze week veel met romantiek en erotiek bezig zijn. Je vindt het leuk grenzen op te zoeken en neemt wel eens wat risico. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je partner dit niet altijd prettig vindt. Er kunnen dan zelfs conflicten ontstaan. Besteed deze week dan ook Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Het is een prima week voor relaties, maar meer voor sociale contacten, dan voor liefde. Dit zal niet betekenen dat je geen aandacht voor je partner hebt, maar je vindt het leuk om er op uit te trekken en vrienden en familie op te zoeken. Wil je partner hierin meegaan, dan heb je hier zeker geen Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Je bent nog steeds erg energiek en daardoor niet alleen krachtig in je doen en laten, maar ook charmant tegen vrienden, familie, andere contacten en natuurlijk je partner. Je bent misschien wel iets minder romantisch, maar omdat je zo actief bent, zal je relatie wel erg leuk en avontuurlijk Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je bent iemand die wel veel liefde en warmte meedraagt, maar je bent aan de andere kant toch ook wel erg nuchter en soms zelfs koeltjes. Een partner die dit niet begrijpt, kan daar deze week moeite mee hebben. Merk je dit, dan doe je er goed aan er over te praten en te zorgen dat er duidelijkheid Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Je vindt het belangrijk om in de relatie met de ware betekenis van liefde bezig te zijn. Je vindt seksuele intimiteit belangrijk en zal er veel aan doen om het je partner naar de zin te maken. Hoe stabieler de relatie is, hoe prettiger jij je voelt. Let op, als je relatie momenteel iets minder goed Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Je bent deze week zeer populair en mensen vinden het fijn om met je om te gaan. Ook je partner vraagt veel liefde van je en daar heb je geen bezwaar tegen, althans als jullie een gezonde relatie hebben. Heb je deze niet, dan kan het een lastige week worden. Je hebt dan de neiging om met anderen te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Je vindt het vooral het 1ste deel van de week fijn met mensen om te gaan, die je niet zo vaak ziet. Dit kunnen kennissen zijn, maar ook familieleden waar je minder contact mee hebt. Let op dat je je partner en andere sociale contacten niet negeert en duidelijk bent in wat je wilt en waarom. Ook kun Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Het is een week om de rust te vinden. Je bent een bezige bij en zit normaal gesproken niet zo heel vaak stil, maar misschien kun je dat nu soms beter wel even doen. Het is een prima tijd om klusjes aan of in huis te verrichten en tijd aan je partner, gezin of familie te besteden. Dit zal je veel Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Let op gezondheid, omdat deze roet in het eten gooit. Je doet er verstandig aan geregeld te slapen en ook niet te laat naar bed te gaan. Je voelt je dan prettiger en zal in de relatie een socialer zijn. Voel je je minder prettig, dan heb je wel de neiging je wat te verlaten op genotsproducten, Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Er hangt een zeer krachtige energie, waarbij de Schorpioen niet alleen fysiek sterk kan zijn, maar ook op erotisch gebied veel actie kan ondernemen. Je vindt het fijn om je partner te verwennen en bent erg vastberaden om de relatie leuk te houden. Dit is wel afhankelijk van de partner die je hebt. Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Je bent een beetje in de war, omdat je veel met de zakelijke kant van je leven bezig bent, maar je toch ook wel veel tijd aan liefde wilt besteden. Het is belangrijk evenwicht te vinden. Je bent nu eenmaal een ambitieus persoon en wilt mensen behagen en tegelijk je eigen gang gaan en zelfstandig Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Gelijk al in het begin van de maand zal de liefdevolle Venus jouw teken verlaten en naar de speelse boogschutter reizen. Daardoor laat je verplichtingen los en kun je je meer richten op de speelse kant van het leven. Natuurlijk zal een Schorpioen altijd wel nadenken en alle opties Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan van de 3de staat in jouw teken. Dat betekent dat je de 1ste dagen harmonieuze energie kunt ervaren, waardoor je de maand op een goede manier kunt starten. Let wel op dat deze maancyclus storend beëindigd kan worden als je onverantwoordelijk gedrag vertoond. Je kunt de Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
De Maagd kan de 1ste week ontspannen, omdat de emotionele Venus van de krachtige energie van de Schorpioen naar de speelse Boogschutter reist. Dit is voor de aardse Maagd een periode om rust in het leven te krijgen. Je bent extravert en zal makkelijke contacten leggen, waardoor er een nieuwe Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De driehoek die Jupiter en Neptunus de 2de vormen, zorgt dat je nog meer met anderen begaan bent, dan anders. Je bent sympathiek, liefdevol en kunt soms teveel van mensen pikken. Let daar op, omdat mensen je ook kunnen voor hun ellende gebruiken, terwijl ze niets teruggeven. Het is Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Je hebt deze maand veel kracht en niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je vindt het fijn om nieuwe dingen af te dwingen en zal bij veel van wat je doet goede resultaten behalen. Venus zal de 1ste van de dominante Schorpioen naar de enthousiaste Boogschutter verhuizen. Dit zorgt ervoor dat Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Aan het begin van de maand is er een zeer liefdevolle en sympathieke energie, doordat Venus de 1ste in jouw teken terechtkomt. Je kunt goed met mensen omgaan en in principe gaat alles, waar je mee bezig bent, je goed af. Omdat je zo positief bent, voelen mensen zich door jouw energie Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Er is aan het begin van de maand storende energie, door een onbetrouwbare verbinding tussen Mars en Uranus. Met name de 1ste dagen kunnen dan moeilijk zijn. Je doet er goed aan hier flexibel mee om te gaan en te accepteren dat je alle zeilen bij zal moeten zetten. Het is verstandig om de Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
De Waterman krijgt prikkels van Venus in de Schorpioen, maar al snel reist die planeet naar de Boogschutter en zal je vooral fysieke energie ontvangen. Je bent daardoor actief en liefdevol naar mensen in je omgeving. De Volle Maan zal de 3de in de slimme Tweeling reizen, wat ervoor zorgt Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Er komt voor de Steenbok heftige energie als Mars en Uranus tegenover elkaar staan. Dit kan grote problemen geven, waarbij conflicten, scheidingen, breuken of andere negatieve zaken aan de orde zijn. Dit kan de 1ste week veel geduld vragen. Over het algemeen ben je iemand die krachtig is, Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Op de 2de zal er een driehoek gevormd worden door Jupiter en Neptunus, waardoor je energie wat zachter wordt en je dus minder dominant en prominent aanwezig wilt zijn. Je bent sympathiek en vol mededogen, waardoor mensen zich veilig bij je voelen. Je bent, naar vrienden, familie en je Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Het zal voor de Kreeft eigenlijk een opluchting zijn dat Venus uit de Schorpioen weggaat. Je bent van jezelf al emotioneel en de energie van de Schorpioen versterkt dit nog eens dubbel. Het zal dan ook fijn zijn dat Venus naar de Boogschutter reist, omdat dit toch wat meer rust zal geven. Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
De 1ste dagen komt er verzachtende energie vanuit Jupiter en Neptunus. Daardoor sta je empathisch en liefdevol in het leven. Je ziet dingen anders dan de afgelopen tijd en voelt je goed bij de evenwichtige energie die je ervaart. Je bent minder kritisch en staat open voor gevoelens van Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag