Weekhoroscoop Leeuw

De horoscoop van het sterrenbeeld Leeuw lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 33

Relaties, singles en sociale contacten
De kracht van de Maan, Zon en Uranus zorgt ervoor dat gebonden mensen aan de ene kant passioneel en krachtig zijn. Aan de andere kant zijn ze echter sensitief en empathisch, waardoor ze zeer liefdevol zijn. Hierdoor ben je een krachtige, liefdevolle partner en dat zal deze ook zeker waarderen. Het is een prima week om activiteiten te ontplooien en je partner mee te nemen naar plekken waar je graag komt. Dit zal veel liefde bieden en ervoor zorgen dat niet alleen jij veel vertrouwen hebt, maar je partner ook groeit door jouw onvoorwaardelijke liefde en steun die je met de andere deelt. Het is een prima week om te overdenken welke dingen jij kunt doen om de relatie nog beter te maken. Je bent er toe bereid om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je normaal gesproken niet snel zou doen. Singles zijn zondag en maandag creatief in het versieren van mensen. Je blijft echter goed nadenken, zodat je geen onverstandige dingen doet. Je bent krachtig, maar tegelijk sympathiek in het contact met andere mensen en bent speels in het uitdagen. Dinsdag en woensdag ben je relaxter en minder actief als het om liefde en erotiek gaat, maar vind je het fijn als anderen achter jou aanzitten. Je vindt het spannend om je als onbereikbaar op te stellen. Woensdagavond zullen Venus en Pluto een krachtige energie brengen, waardoor je vanaf dat moment meer erotische en passionele vibraties ervaart. Je wilt liefde delen en bent actief in het flirten met mensen waar je spanning bij voelt. Door de energie van de Maan zal je het belangrijk vinden dat je naast spanning ook vriendschap kunt delen. Het weekend zal je overigens veel met goede vrienden door willen brengen. In het algemeen moet je wel bedenken dat mensen wel wat druk op je kunnen leggen, omdat ze ervan uitgaan dat je betrouwbaar bent en in staat gevoelens bloot te geven. Ben je te gesloten, dan zal je weerstand krijgen, zelfs van familie en goede vrienden. Wees duidelijk en zorg dat je aangeeft wat je van mensen in je omgeving verwacht. Lukt het om vrede en harmonie na te streven, dan zal je emotioneel stabiel zijn en een fijne week meemaken.

Carrière en financiën
Zondag ben je eigenlijk zeer actief en productief, waardoor je veel achterstallig werk af kunt ronden. Je bent efficiënt en hoeft er niet eens veel tijd aan te besteden. Maandag weet je op neutrale manier met mensen om te gaan, waardoor je in staat bent met conflicten en problemen om te gaan. Mensen zullen zich verbazen over de eenvoudige manier hoe jij in het leven staat. Dinsdag en woensdag ben je in staat mensen hierin mee te nemen en de juiste weg te wijzen. Je bent deze periode ook zeer goed in het omgaan met belangrijke beslissingen. Met name contracten en financiële kwesties genieten jouw voorkeur. Het is dan ook zeker wel een week om op financieel gebied meer inkomsten te verkrijgen. Je gebruikt effectieve strategieën en weet wat je moet doen om te slagen bij de dingen waar je mee bezig bent. Je bent deze periode op sociaal gebied misschien wel wat minder sterk, waardoor je soms beter wat afstand kunt houden als het om de omgang met collega’s gaat. Vrijdag ben je zuinig en doe je er verstandig aan om bepaalde vaste lasten te analyseren en te verminderen. In het weekend ben je meer gericht op romantische zaken dan op je werk, waardoor je die periode beter even rustig aan kunt doen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Leeuwen zijn sterke mensen, die krachtig overkomen en veelal flink wat respect afdwingen. Door hun krachtige uiterlijk stralen ze klasse en overwicht uit. Ze hebben de neiging hun kracht te accentueren met sieraden en andere accessoires. Ook hun kleding kan opzichtig zijn. Qua voedsel dienen Leeuwen deze week voedingsmiddelen te gebruiken die rijk zijn aan koolhydraten. Ook eigeel, asperges, vijgen, citroenen, kokos, perziken, zonnebloempitten en appels zijn goed. Leeuwen hebben de neiging veel vlees te eten, omdat er veel ijzer inzit. Leeuwen gebruiken door hun actieve manier van leven, nog wel eens veel voedingsstoffen. Beter kan je echter groenten met ijzer gebruiken, zoals bijvoorbeeld in spinazie en andijvie. Ook in diverse kruiden zit ijzer, zoals in peterselie. Leeuwen, die veel sporten, willen hun spiermassa door eieren versterken, maar daar zit cholesterol in. Je kunt beter geitenmelk gebruiken, omdat deze jouw spiermassa veel positiever kan versterken. Deze week moet je opletten dat je wervelkolom kwetsbaar kan zijn. Let goed op de houding die je aan neemt bij werkzaamheden en sport. Leeuwen hebben, naarmate ze ouder worden, wel eens last van hart gerelateerde problemen. Voor het hart zijn bosbessen, havermout en zalm goed. Met name stress en ernstige conflicten kunnen de oorzaak zijn dat de kans op hartaandoeningen sterker aanwezig is. Je doet er goed aan van jongs af aan yoga en andere ontspanningsoefeningen te doen, om jezelf rustig te houden.

Overzicht voor alle tekens (periode van het verleden, oplossen van problemen en emoties)
De week start met Venus in de Kreeft. We hebben behoefte aan sociaal contact, waardoor we geregeld afspraken met elkaar maken. Veel mensen zijn huiselijk en besteden veel tijd aan familie en vrienden. Ondanks het warme weer, trekken mensen zich graag terug met vertrouwde personen. Wel moeten we opletten dat Venus in de Kreeft emoties prikkelt, waardoor mensen gevoelig zijn. Een ieder zal dit op zijn/haar eigen manier uiten. De een kan irritaties voelen, een ander liefde en weer een ander kan de neiging hebben emoties te bespreken. Zondag en maandag vormt Mercurius, in Leeuw, een driehoek met Cheiron, in de Ram, en een vierkant met Uranus. Mercurius en Cheiron delen vuur met elkaar en daardoor kunnen mensen oude mentale of fysieke kwetsuren ervaren. Er zijn al flink wat emoties en die worden nu nog eens versterkt. Toch is de combinatie van vuur en emoties wel positief, omdat we conflicten en andere problemen op kunnen lossen. We kunnen vertrouwen krijgen en mogelijkheden zoeken om actief te zijn en het een ander uit het leven te bannen. Aangezien Mercurius een vierkant vormt met Uranus in de Stier staan we wel meer open voor familie en vrienden. Het zal een periode zijn om persoonlijk, in sociale contacten en bij zakelijkheden veel te bereiken en te herstellen.
We moeten maandagochtend opletten als we in het verkeer of openbaar vervoer zijn. Ook kunnen er mensen zijn, die moeite hebben zich te houden aan normen en waarden. Met name de coronaperikelen kunnen voor grotere problemen zorgen. Dit zal echter niet door de kosmische energieën komen, maar door gedrag van mensen. Mensen die zich wel aan de gestelde normen en waarden houden, moeten alleen oppassen in contact met onverantwoordelijke mensen. Ook moeten we het begin van de week nadenken over wat we zeggen. We hebben de neiging eerst te praten en dan te denken. Dinsdag zal de Zon een verbinding met Jupiter, in de Steenbok, aangaan en woensdag en donderdag met Neptunus. De assertieve Mars, in de Ram, zal woensdag t/m zaterdag een plein met Pluto vormen, die ook in de Steenbok reist. Dit geeft deze dagen een ruw karakter en er zullen uitdagingen op ons afkomen. Er wordt aangeraden problemen op een niet al te intense wijze te benaderen. Met name problemen met relaties kunnen anders uit de hand lopen. Pas op dat je niet te laat in gebieden bent met dronken of criminele mensen. De krachten van deze planeten zijn onverzettelijk, waarbij Mars confronteert en strijdt en Pluto verborgen krachten losmaakt. Het kunnen momenten zijn waar we te maken krijgen met meningsverschillen en onrust. Er wordt aangeraden bescheiden in het leven te staan en bepaalde problemen los te laten. Het proberen op te lossen, kan alleen maar tot ergere problemen leiden.
Vrijdagavond zal de Maan naar de Kreeft reizen. Mercurius maakt vrijdag een verbinding met Jupiter en zaterdag met Neptunus, terwijl de Zon en Pluto veel energie delen. Dit zorgt ervoor dat we gericht zijn op lekker eten, familie en dingen die we in en om het huis kunnen doen. Ook hebben we wat meer de neiging bepaalde problemen op te lossen. Dat kan erg fijn zijn, maar let op dat niet iedereen hiervan gediend is. Dat kan dan juist voor extra problemen zorgen. Zaterdag zal Uranus retrograde in de Stier gaan bewegen en deze stand zal tot begin januari zo blijven. Omdat nu alle buitenplaneten retrograde bewegen, zullen er veel veranderingen zijn, die je kunt starten en in het volgend jaar tot bloei kunnen komen. Er wordt aangeraden meer tijd voor jezelf te nemen en niet te snel bezig te gaan om dingen anders te gaan doen. Beter doe je het stapje voor stapje en deel je grotere doelen in korte termijnen in. Veel mensen zijn deze periode geneigd tot vrijheid en beschermen hiervan. Vooral financieel kunnen mensen een sterkere behoefte hebben. Dit kan zorgen dat mensen wel eens het vertrouwen verliezen als dingen minder goed verlopen. Bewaar je geduld, dan zullen dingen veel soepeler verlopen

Loading…
Share This