Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 14

Relaties, singles en sociale contacten
Er zijn zowel positieve als negatieve energieën, die de Maagd kunnen beïnvloeden als het om liefde en romantiek gaat. Met name de Maan en Mars hebben een negatieve invloed op je privéleven. Je kunt niet goed omgaan met de passie die je hierdoor krijgt en de speelsheid die sommige mensen hebben. Jij bent nu eenmaal iemand die voor stabiliteit gaat en dat zal nu wat moeilijker zijn. Venus kan vooral financieel wat roet in het eten gooien, waardoor je chagrijniger kan worden en ook dit kan dan invloed op je privéleven hebben. Je wordt naar jouw gevoel hierdoor afhankelijk van je partner en het is maar afwachten hoe deze er mee omgaat. Er wordt aangeraden om hier relaxt mee om te gaan en je vooral op je spirituele kant te richten. Financiën moeten niet de drijfveer van je leven zijn, maar beter kan je romantiek en vriendschap naar voren halen. Wanneer je blijft geloven in wie je bent, zal je merken dat april moeilijk begint, maar je gaandeweg de week in staat bent om een weg te vinden. Ben je single, dan kan je beter t/m dinsdag niet op zoek gaan, omdat de energie er niet goed voorstaat. Het positieve zal komen vanuit de Zon en Mercurius en in het 2de deel van de week ook van Venus. Er is krachtige en liefdevolle energie met onder andere Neptunus. Je hebt een zachte en lieve uitstraling, waardoor je aantrekkelijk bent. Hierdoor zal de liefde uiteindelijk overwinnen.

Carrière en financiën
Aan het begin van deze week is er een negatieve energie, waardoor bepaalde mensen het minder goed met jou voorhebben. Daardoor kan je nog wel eens het gevoel hebben dat mensen jou zeer negatief gezind zijn. Ook kunnen er collega’s of andere zakelijke contacten zijn, die niet helemaal doen, wat ze moeten doen. Wanneer je hier gefrustreerd of ongeduldig mee omgaat, zal dit er echt niet beter van worden. Wanneer je echter in je eigen kracht blijft geloven en er rustig mee omgaat, zal je merken dat je beter met deze mensen om kunt gaan. Let op dat er voor de meeste tekens geldt dat er een heftige planetaire invloed is en mensen zich vooral zakelijk snel aangevallen voelen en gepikeerd raken. Als jij gepikeerd terug reageert, kunnen er conflicten uit ontstaan, waar je beter ver bij weg moet blijven. Wanneer je empathisch tracht te zijn, zullen mensen echter veel sneller inbinden. Er is echter ook een positieve kant aan deze planetaire invloed. Je bent krachtig en passioneel en weet goed met mensen te onderhandelen. Hieruit kunnen wel eens zeer lucratieve zaken uit voortkomen. Dit zal dan wel pas vanaf woensdag zijn. Voor de tijd kun je beter geen risico nemen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanuit de Maan hebben we van zaterdag op zondag een afnemende Maan in de Steenbok, die voor rust zorgt en emoties kan herstellen. Misschien kunnen we wel eens vermoeider zijn dan anders, maar het zal uiteindelijk goede energieën bieden om er beter uit te komen. Deze energie kan vooral op onze carrière, studie of andere zakelijkheden mogelijkheden brengen. Er is een sterke en organisatorische kracht, waardoor er over het algemeen het een en ander mogelijk is om lekker in het leven te kunnen staan. Let deze periode extra op als je buiten bent, omdat de kracht van de Zon toeneemt en je hierdoor meer kans op huidproblemen kunt krijgen. Door de tegenstelling tussen Kreeft en Steenbok kan er een intern probleem optreden. De maag, darmen en gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Maandagmiddag zal de Maan naar de Waterman reizen. Dit geeft gevoelige energie, waardoor veel mensen vitale en emotionele druk kunnen ervaren. Mensen zullen eerder de neiging hebben eenzaamheid op te zoeken. Er kan afstandelijke energie zijn, waardoor mensen niet altijd geneigd zijn elkaar toe te laten in elkaars leven. Afhankelijk van de persoonlijkheid van iemand kan de een er beter mee omgaan dan een ander. Ook nu kunnen gewrichten kwetsbaar zijn. We moeten oppassen dat ook ledematen gevoelig zijn. Pas op voor spierblessures bij zware werkzaamheden of sportactiviteiten. Woensdagavond zal de Maan naar de Vissen reizen en zorgen voor sociale energieën en emoties die voor empathie en sympathie zorgen. Wel zorgt de energie dat mensen soms te vrij in hun doen en laten worden. Wees voorzichtig en tracht niet in grote groepen te verblijven. Verder wordt er aangeraden om op te letten dat de energie mensen er toe kan bewegen verslavende producten te gebruiken. Mensen, die er kwetsbaar voor zijn, hebben nu extra drang hier uitermate veel gebruik van te maken. Zaterdag zal de Maan naar de Ram bewegen. Aangezien er dan al een eerste invloed komt van de stand van de verduisterde vorm, kost dit erg veel energie en deze kan niet alleen fysieke problemen geen, maar ook mentaal kunnen mensen er door geraakt worden. Houd hier zaterdag al rekening mee en bereid je er alvast op voor dat je zondag de 11de meer kans hebt op blessures of stress uit vermoeidheid.

Maagden hebben de neiging dingen snel af te willen ronden. Dit kunnen ze over het algemeen goed. Het zijn mensen die prima voor haastklusjes ingezet kunnen worden. Wanneer ze echter te weinig ontspanning nemen, kan de snelheid wel leiden tot onnodige foutjes. Je doet er dan ook goed aan om deze week voldoende ontspanning te nemen. Er zijn aanwijzingen dat bepaalde foutjes kunnen leiden tot problemen, dus pas daar op. Maagden hebben meer kans op problemen met spijsverteringsorganen. Met name de darm, de lever, de galblaas en de milt kunnen kwetsbaar zijn. Let er daarom op dat je vette snacks zoveel mogelijk vermijdt. Je kunt je meer richten op vis, groente en fruit. Vet, zwaar en zout voedsel kun je de komende week beter vermijden en extra water is zeker aan te raden.

Overzicht voor alle tekens
Er hangt deze periode een transformerend en dus veranderende kracht als gevolg van de energie van Pluto, die versterkt wordt door een krachtige energie van de Maan. Deze zal in de intense, spirituele en toch nuchtere Schorpioen reizen. Alhoewel dat pas aan het eind van de maand is, zal dit gedurende de hele maand sterke invloed hebben. Mensen laten zich niets meer vertellen en dat zal nu deze maand nog sterker doorwerken. Het zal voor de regering moeilijk zijn vast te houden aan de gestelde normen en waarden. Er zal dus iets moeten gebeuren om te zorgen dat de maatschappij in rustiger vaarwater terecht komt. Er zijn aanwijzingen dat dit gaat gebeuren, niet alleen door verandering in leidinggeven, maar ook zal er op gebied van hygiëne en gezondheid een sterke energie zijn, die zorg zal dragen voor transformatie. Deze week zal Mercurius van de Vissen naar de vurige Ram reizen. Pluto beweegt nog in de Steenbok en biedt ongelooflijk zware energie die tot strijd en opstand kan leiden. Veel mensen zullen in hun onderbewustzijn onrust voelen, waarbij ze niet weten hoe dit komt en waarom dit is. Op mentaal en psychisch gebied zijn er emoties en zullen mensen veel met elkaar moeten communiceren om geen misverstanden of problemen te veroorzaken. Mercurius zal vanaf zondag gedurende 2 weken in de Ram blijven. Dit is een snelle energie en nog meer dan anders zal de communicatie zorgen voor ophelderingen, maar ook voor conflicten. Daar zullen we t/m de 18de aandacht aan moeten schenken.

De reden van de onrust ontstaat, omdat de Ram ons eerlijk en impulsief maakt en geduld geregeld ver te zoeken zal zijn. Er wordt aangeraden steeds na te denken over de dingen die je zegt en doet. Moet je belangrijke gesprekken voeren, dan doe je er goed aan je eerst goed voor te bereiden. Spreekt iemand jou plotseling aan of krijg je kritiek tel dan eerst tot tien alvorens te antwoorden. Er zal t/m de 18de dus gelden dat traditionele machten niet meer boven mensen staan. Het snelle kan het trage verslaan, wat tot negativiteit, maar ook aanpassing leidt. Paaszondag is redelijk relaxt, als gevolg van de Maan in de nuchtere Steenbok. Er zijn lichte energieën te bespeuren, die kleine ongemakken en irritaties brengen. Geniet van de feestdagen, maar zorg dat je wegblijft van grote mensenmassa’s. Een kleine irritatie kan zomaar tot zeer ernstig conflicten leiden. Maandag t/m woensdag is een leuke periode, omdat de Maan door de sociale, filosofische Waterman reist. Daarbij werken de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, harmonieus in op relaties die mensen onderling hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en de liefde zijn het toneel voor een prima tijd voor luchtige gesprekken en leuke activiteiten. Voor de liefde is deze periode zeker zeer spannend en avontuurlijk. Mensen die niet zitten te wachten op romantiek en erotiek zijn in staat hun sociale netwerk te versterken. De laatste dagen van de week vormt Mars een vierkant met Neptunus in de Vissen.

Dit geeft uitdagende en intense energie. Aan de ene kant wil je lekker weg en passie opzoeken, aan de andere kant zal je juist terug willen trekken en lekker dromen. Dit kan veel energie kosten, tracht dus een balans te vinden tussen passie en ontspanning. Vrijdag en zaterdag vormen Mercurius en Saturnus een sextiel. Venus zal een sextiel vormen met Jupiter. Daarnaast zal de Maan naar de Ram bewegen en alvast opbouwen naar de Nieuwe Maan van de nacht van zondag op maandag. Zakelijk gezien zijn de energieën geschikt voor het nemen van belangrijke beslissingen, het maken van contracten en nieuwe zakelijke projecten. Het is de start van een periode van ontwikkeling en nieuwe mogelijkheden. Het is gunstige energie voor sociale contacten en liefdesrelaties. Ook zijn singles in staat makkelijker een nieuwe relatie aan te gaan. Let op de ongeduldige Ram en het vierkant van Mars en Neptunus. Pas op dat je niet overdrijft met uitgaven of andere dingen die je graag wilt. De planetaire combinatie brengt warmte, liefde en vriendschap, maar tegelijk ook verwarrende energie met mensen die het niet goed bedoelen. Let zaterdag alvast op dat de Nieuwe Maan, die zondagnacht ontstaat veel energie brengt vol passie en liefde, maar ook vol manipulatie en zware weerstand. Beter maak je geen afspraken met mensen waar je moeite mee hebt en blijf je dus ook weg bij grote groepen.

Loading…
Share This