Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 44

Relaties, singles en sociale contacten
Maagden zijn deze week krachtig in het doorgronden van mensen. Ze hebben gelijk door of iemand bij ze past en of het leuk is om met iemand af te spreken. Je zult de week dan ook erg kritisch zijn en hebt er moeite mee mensen te vertrouwen. Je houdt graag controle en zal deze niet snel uit handen geven. Je hebt wel natuurlijke talent om te communiceren. Je bent vrij nuchter en hebt niet zoveel zin om over emotionele dingen te praten. Liever wil je actieve dingen voor plezier en gezelligheid. Overigens ben je de hele week gericht op perfectionisme, maar tracht dit niet te overdrijven en ga van andere mensen niet verwachten dat zij dit ook zijn. Gebonden mensen kunnen veel piekeren. Er kunnen problemen zijn, waar je maar beter even met je partner over spreekt. Deze kunnen zeer verhelderend werken en positief uitpakken. Dinsdag en woensdag zal je al een stuk minder piekeren en kan je samen met je partner leuke dingen doen. Er zal een positieve energie op jullie afkomen, waardoor er ruimte is om de liefdesband te verstevigen. Singles zullen deze periode zichzelf onder de loep nemen. Dit kan gaan om het nadenken over wie je bent of wat je tot nu toe in liefde bereikt hebt. Mocht je er niet uitkomen, dan is het verstandig op spiritueel gebied te bekijken wat je kunt veranderen. Ga lekker wandelen of zorg voor wat meer meditatie om antwoorden te krijgen. Kortom, je geregeld met spiritualiteit te maken krijgen. Voor gebonden mensen is donderdag zeer geschikt om leuke besluiten te nemen, over iets wat bijvoorbeeld kan gaan over een nieuw huis, het plannen van vakantie of iets anders. Je hebt donderdag en vrijdag meer behoefte aan vrienden en familie dan aan het beleven van liefde. Je vindt het wel fijn als je partner hierin meegaat. Het weekend zal er meer energie komen om liefde te voelen. Jullie doen er goed aan een weekend voor jullie zelf te plannen. Het is fijn om tijd te nemen om je energetisch op te laden. Singles zullen tegen het eind van de week meer ruimte voor vriendschappen krijgen en er is ook een sterke planetaire energie, die de liefde aan kan trekken. Het zal een week worden waarin je het 1ste deel op geestelijk vlak bezig bent en het 2de deel meer verlangt naar iemand waar meer liefde meer is dan vriendschap. Of je daar in slaagt is de vraag, omdat je niet snel een vaste relatie aan wilt gaan.

Carrière en financiën
In je carrière denk je veel na, maar ben je wel zeer efficiënt en adequaat. Daardoor kun je snel spijkers met koppen slaan, waardoor er de eerste dagen van de week veel te bereiken valt. Maandag moet je bij contracten en andere zakelijkheden op de kleine lettertjes letten. Teken niets, wat je niet eerst uitvoerig gelezen hebt, ook al heb je het gevoel dat het goed zit en dat je een ander kunt vertrouwen. Dinsdag en woensdag handel je bewust en doelmatig en kun je taken afronden en nieuwe doelen stellen. Je bent op je werk een gangmaker en kunt mensen enthousiasmeren om meer uit zichzelf te halen. Woensdag en donderdag moet je opletten dat je niet teveel uitgeeft, waar je overigens wel drang toe voelt. Vrijdag kan je het gevoel hebben dat bepaalde doelen of taken niet reëel zijn. Er kunnen mensen zijn, die jou iets willen laten doen, wat je niet wilt. Het is verstandig hier met je medewerkers, een leidinggevende of collega’s over te praten. Hierbij kunnen normen en waarden een hot item zijn. Het weekend is niet geschikt om naar je werk te gaan. Is het mogelijk, neem je werk dan meer naar huis, omdat je dan veel productiever bent. Let trouwens op dat je niet teveel in groepen mensen verblijft.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van spiritualiteit)
Oktober eindigt zoals we aan het begin van de maand ervoeren, met kracht van de Volle Maan. Dit is geen normale Volle Maanstand, maar omdat deze door de Stier reist, is er een soort van verheerlijking. De Stier zorgt ervoor dat er een overvloed is aan generositeit en luxe. Het is een zeer heldere Maan en dan ook nog eens op Halloween. Misschien nemen we dit in Nederland niet heel erg serieus, maar in vroegere tijden was het wel een heel spirituele periode. Deze periode kent dan ook een sluier tussen de tastbare wereld en de wereld van de geestelijke energieën. Omdat we in het seizoen van de Schorpioen zitten zal de spiritualiteit zondag te voelen zijn en kan deze een groot deel van de week voortduren. Er zullen mensen zijn, die zich hier bewust van zijn, maar er zijn ook mensen die dit onbewust ervaren. Bijzonder zal zijn dat veel mensen sterk aan overleden geliefden denken. Dit kan verdriet opleveren, waardoor niet iedereen even lekker in zijn vel zit. Venus in de Weegschaal zal veel energie bieden, en meditatie en dromen kunnen veel heil brengen om eventuele pijn en verdriet te absorberen. Bijzonder zal zijn dat de extreem opstandige Uranus een verbinding met de Maan aangaat. Mensen die opstandig zijn, kunnen de eerste dagen van de week de neiging hebben zich af te zetten. Anderen kunnen energie gebruiken om zich fysiek op te laden en aan te passen aan de geldende normen en waarden. Het is dus een week waarin de meeste mensen zich aan de regels zullen houden, maar er zijn dus ook mensen die dit niet doen. Deze zullen veel meer aanwezig zijn, waardoor er wel veel problemen kunnen optreden, omdat deze mensen zich flink profileren. Dit kan per teken weer heel anders tot uiting komen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt retrograde tussen de Weegschaal en Schorpioen en de energie kan emoties uit het verleden in ons losmaken. Daardoor wordt aangeraden deze week op te passen in contact met mensen. Had je namelijk problemen met iemand of een bepaalde organisatie, dan is er een grote kans dat deze verergeren. Positief is dat dit waarschijnlijk niet binnen een relatie met een geliefde is. Wel dienen we in de gaten te houden dat Neptunus tot eind november retrograde in Vissen verblijft. Mensen kunnen emotioneel zijn en verlangen naar een situatie uit het verleden. Dit brengt verdriet en weemoed mee. Heb je een minder lopende relatie, dan verlang je wel eens naar iemand uit het verleden of heb je de neiging tot ontrouw. Mars beweegt tot half november retrograde in de Ram en die vurige combinatie brengt in combinatie met de energie van de Schorpioen flink wat emoties en fysieke krachten. Er zijn veel mensen die bestand zijn tegen diverse ziektes, waardoor er een kleine hoop is dat er vermindering van het aantal besmette mensen is wat betreft corona. Uranus beweegt alweer een lange tijd retrograde in de Stier en blijft dit nog wel een tijd doen. De hierboven genoemde invloeden zullen de hele week door blijven gaan en zorgen dat mensen over het algemeen een prima periode meemaken.

Zondag vormt de Zon in de Schorpioen een driehoek met Saturnus in de Waterman en gaat Venus een conjunctie met deze planeet aan. Dit is gunstige energie, waarin er veel liefde en warmte te bespeuren valt en de meeste mensen veel voor elkaar overhebben. Er wordt aangeraden afspraken te maken en er lekker op uit te trekken. Sociale contacten en romantiek verlopen prima en bieden veel saamhorigheid. Venus stuurt heilzame energie op de Aarde af en absorbeert de strenge energie van Saturnus. Ditzelfde geldt voor de Zon. Zakelijk gezien kan de energie veel goeds bieden en helpen op een adequate wijze in het leven te staan. Venus, in de Maagd, biedt verzachting en geduld, waardoor we toegewijd zijn aan situaties en mensen waar we mee te maken krijgen. Mensen zijn nu meer gericht op stabiliteit en rust, waardoor men zowel zakelijk, sociaal als in de liefde de behoefte heeft serieuzer te zijn. Maandag zal de retrograde Mercurius in de Schorpioen een perfecte verbinding met de Zon vormen. Dit is zeer bijzondere energie, die als Boodschapper van het Zuiverende Hart van de Zon gezien wordt. Het is een periode van transformatie en hergeboorte. We kunnen de negatieve energieën en ideeën loslaten, die onze gedachten normaal gesproken verstoren. We kunnen bepaalde trauma’s en problemen uit het verleden aanpakken en oplossen, door gerichte stappen te nemen. We moeten niet ongeduldig zijn en denken dat het allemaal meevalt, maar vooruitkijken en duidelijkheid verschaffen. De een doet dat door gerichte hulp te zoeken en een ander door bepaalde activiteiten te doen om er los van te komen.

Venus zal dinsdag naar de Weegschaal verhuizen en dit is gunstig, omdat mensen hier positief door beïnvloed worden. Deze combinatie biedt liefde en verbinding en aangezien dit tot eind december zo blijft, is er een lange, intense liefdesenergie, die evenwichtige en harmonieuze energie brengt. Pas op dat belangrijke beslissingen moeilijk te nemen zijn, omdat er ook wel een bepaalde onzekerheid hangt. Ook Mercurius zal deze periode naar de Weegschaal reizen. Een prima energie om in liefdesrelaties te communiceren en elkaar veel goeds te bieden. Een leuke bijkomstigheid zal zijn dat deze energie ook financieel positiviteit brengt. Venus en Mercurius zijn namelijk verbonden met bezit en financiën. Het is een prima tijd om je financiële positie te verbeteren. Mondiaal kunnen economische verbindingen de wereld goed doen. De verdere week zal je er mee te maken krijgen en dit geeft energie om zakelijk en privé mooie momenten in het leven mee te maken. Tenslotte zal het eind van de maand zeer intens zijn als gevolg van de Volle Maan, die veel invloed heeft en vooral omdat Venus en Mars sterke energie delen en de Zon in oppositie staat met Uranus. Het is een goede tijd voor spiritualiteit, uitpraten van problemen en mediteren in tijden dat het wat minder goed gaat. Zorg dat je niet te snel je emoties laat gelden, omdat je dan dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. De Volle Maan zal deze dag heerlijke energie bieden, waardoor we een sterk contact met de hogere wereld hebben en omdat de Maan een fijne band met Uranus aangaat, zal er krachtige energie zijn, om de maand goed te eindigen.

Loading…
Share This