Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Er zijn een aantal planeten die deze week voor wezenlijke veranderingen kunnen zorgen. Daardoor heb je erg veel ambities en gaat je leven misschien wel flink op de schop. Je vindt het erg leuk om nieuwe activiteiten te plannen en vindt het zeer fijn als je partner hierin meegaat. Tot en met begin juli zal je in ieder geval zeer liefdevol zijn en ben je ook seksueel erg actief. Heb je een partner die dit fijn vindt, dan komen er zeker veel mooie momenten voor jullie. Maandag tot en met woensdag zal het geluk groot zijn en is het een prima periode om er geregeld op uit te trekken. Donderdag en vrijdag ben je liever thuis of ga je graag naar vrienden toe. Zaterdag is zeer geschikt voor romantiek, plezier en leuke activiteiten, maar minder geschikt voor erotiek, omdat je daar dan minder veel zin in hebt.

Ook voor singles kan er het een en ander veranderen, omdat je het gevoel hebt dat er iets mist in je leven. Je hebt ambities om een nieuwe persoon te ontmoeten, maar dat zal nog niet zo makkelijk zijn, omdat je andere activiteiten hebt, die je aandacht nodig hebben. Bedenk dat het de hele maand juni een prima periode voor de liefde is. Je hebt nog tijd zat om een nieuwe persoon te ontmoeten, waardoor je dit niet perse deze week hoeft te doen. Mensen die een avontuurtje hebben, moeten oppassen dat ze veilig vrijen, omdat er anders complicaties zijn, die misschien serieuze problemen geven. Woensdag tot en met vrijdag is de minst geschikte periode om te daten of te stappen. Zaterdag is juist heel erg geschikt en wie weet ontmoet je de prins(es) van je dromen. Blijf dus niet thuis zitten.

Carrière en financiën
Aan ambities kom je zeker niet tekort en je zult concrete stappen nemen om jezelf te ontplooien. Het zal een prima week zijn om je carrière een flinke boost te geven en je reputatie uit te breiden. Door een gunstige planetaire energie zullen er veel veranderingen zijn. Je ambities worden versterkt en je kunt dingen doen die jou en anderen kunnen verbazen. Let wel op dat je geen dingen doet, die buiten jouw bevoegdheid vallen, omdat mensen zich dan wel eens aan je kunnen storen. Wees zondag voorzichtig met grote aankopen, omdat deze misschien niet helemaal goed uitpakken en zelfs verliezen kunnen geven. Maandag moet je oppassen dat er storingen zijn met mensen waar je mee samenwerkt. Blijf relaxt en luister vooral naar anderen. Woensdag tot en met zaterdag zal het geluk je toelachen. In principe kun je deze periode doen wat je wilt, omdat het over het algemeen allemaal goed zal gaan.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

De Volle Maan reist deze week door de avontuurlijke Boogschutter. Dit bemoeilijkt je communicatie naar anderen, waardoor je bepaalde gevoelens op kunt kroppen. Dat is niet goed voor je stemming. De kans zit er dan in dat je een stresseter wordt. Er zijn aanwijzingen dat met name darmen en maagstreek hierdoor kwetsbaar kunnen zijn. Let op dat je na blijft denken en probeer je te uiten. Met name vanaf het eind van de week zullen de Maan, Steenbok en Venus zorgen dat het een stuk beter gaat. Hierdoor ben je weer wat meer in staat om je open te stellen en gevoelens te uiten. Het is dus zaak om de eerste dagen van de week goed door te komen, zodat je jezelf niet verliest. Hierdoor kun je veel makkijker tot jezelf komen en zal je de week alsnog prima afsluiten.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Loading…
Share This