Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zitten aan het begin van de week heel lekker in hun vel. Je bent uitgebalanceerd wat betreft gevoelens aan de ene en ratio aan de andere kant. Maandag en dinsdag ben je erg romantisch en vind je het fijn de band met je partner te verdiepen. Je zult niet overlopen van passie, maar bent wel sympathiek en sensueel, waardoor je partner zich erg fijn bij je voelt. Je kunt overigens deze periode ook bezig gaan met klusjes in en bij het huis. Je bent nu eenmaal iemand die graag orde op zaken stelt en niet alleen op zakelijk gebied. Singles hebben de eerste dagen van de week behoefte een romantiek. Toch zal je waarschijnlijk ook wel erg bescheiden zijn en heb je geen behoefte dit duidelijk te laten merken aan mensen waar je iets voor voelt. Je vraagt jezelf af waarom je dit niet kunt, maar zal er niet echt achter komen. Waarschijnlijk houdt een energie je tegen om over grenzen heen te gaan. Het kan je verwarren, maar over het algemeen houd je je verstand er bij. Beter ga je met vrienden en familie om, waar de energie geschikter voor is. In het midden van de week is het voor gebonden mensen een prima periode om er op uit te trekken en samen met hun partner even lekker de rust op te zoeken. Het is overigens ook een prima week om met sociale contacten om te gaan. Singles doen er ook verstandig aan om even wat rust te nemen en niet teveel op romantisch gebied bezig te zijn. Vanaf vrijdag zal een krachtige en liefdevolle energie je magnetische uitstraling geven. Gebonden mensen zullen merken dat hun partner niet van ze af kan blijven, vooral niet als je je ook nog eens aantrekkelijk kleedt. Je kunt in het weekend dan ook veel complimentjes van je partner verwachten, waardoor je zelfverzekerd bent en de wereld je toelacht. Ook singles voelen veel passie en ervaren ook dat ze in het middelpunt van de belangstelling kunnen staan. Je zult er verbaasd over zijn dat je zoveel aantrekking op anderen hebt. Wees niet verlegen of bescheiden, maar geniet ervan dat je misschien wel liefde op je pad kunt vinden. Maatschappelijk gezien is het deze week voor veel mensen best wel een lastige tijd, vooral omdat niet iedereen op een even fijne manier met een ander omgaat. Ook zijn er problemen te bespeuren, waarbij er dingen zijn, die de maatschappij onder druk zetten. Toch is er kosmisch gezien een prima energie om ons op te laden. Er wordt vanuit hogere energie op aangedrongen je nu positief te gedragen en te zorgen dat mensen liefde, warmte en vriendschap delen. Afgunst en jaloezie kunnen tot conflicten en andere problemen leiden.

Carrière en financiën
De Maagd kan deze week te maken krijgen met een sterke energie om orde op zaken te stellen. Je kunt hierdoor erg perfectionistisch zijn en dit kan positieve en negatieve kanten hebben. Je wilt organiseren en de boel flink opruimen, zelfs als het met je computer of papierwerk te maken heeft. Je neemt niet snel genoegen met resultaten die jij of anderen behalen. Je bent kritisch en zal t/m woensdag wel op moeten letten dat je dit niet teveel overdrijft. Mensen in je omgeving kunnen dit soms erg vervelend vinden, omdat je passioneel en soms te aanvallend bent. Je kunt er vooral moeite mee hebben als er iemand is, die het hier niet zo nauw mee neemt. Donderdag ben je relaxter, maar dat kan ook komen, omdat je de boel georganiseerd hebt en tevreden bent. Het laatste deel van de week is er een krachtige energie op financieel gebied. Je kunt dan iets doen waar je veel aan kunt verdienen. Ook is het een tijd om wat meer risico te nemen en mag je zelfs een gokje wagen. Het kan geen kwaad tot op de details te letten of er geen fouten zijn en of iets nog aandacht nodig heeft. Het weekend zit je niet stil en ben je al met de toekomst bezig. Het kan een goede periode zijn om nieuwe doelen te stellen en te zorgen dat je nu al duidelijk weet wat je wilt en hoe je dit ten uitvoer gaat brengen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Als er één teken is, dat veel op de gezondheid let, dan is het de Maagd wel. Het kunnen mensen zijn, die gericht zijn op nastreven van hygiëne en gezondheid. Ze hebben nog wel eens de neiging om flink te overdrijven. Ze willen dan elke ziektekiem, bacterie of virus de kop indrukken. Bedenk dat het wel prima is om je omgeving en jezelf zo hygiënisch mogelijk te houden, maar bedenk dat dit niet altijd mogelijk is. Soms kom je nu eenmaal op plekken waar het minder schoon is. Je kunt je dan beter niet teveel storen en er wat luchtig mee omgaan. Maagden die niet lekker in hun vel zitten, kunnen deze week overdrijven en zelfs een smetvrees hebben. Merk je dit dan doe je er dus goed aan dit de kop in te drukken. Stress kan anders snel omslaan in bepaalde klachten en ziektes. Over het algemeen zullen de meeste Maagden echter lekker in hun vel zitten, geregeld sporten en nuchter met stressvolle zaken omgaan. Je zult in dit geval prima in staat zijn je verstand te gebruiken en de juiste keuzes te maken. Je analytisch vermogen is krachtig en je weet goed wat je wel en niet moet doen. Daardoor kan je over het algemeen een prima week meemaken met goede mogelijkheden om gezond te blijven.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This