Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 32

Relaties, singles en sociale contacten
De week begin al gelijk met een sterke invloed van de Maan. Hierdoor heb je het gevoel dat je dingen anders moet indelen. De Maan staat namelijk in je 6de huis van welzijn en routines. Je wilt veel dingen doen, maar dit kan stress brengen. Zondag en maandag ben je emotioneel geprikkeld, waardoor je niet veel van je partner kunt hebben. Er zijn dus conflicten of problemen mogelijk. Let op jezelf en laat je niet gaan, omdat je dan dingen kunt zeggen of doen, waar je later spijt van hebt. Singles hebben de eerste dagen van de week absoluut geen zin in schattige en lieve dingen en ervaren heftige energieën. Heb je een date of wil je stappen, ga dan niet in op mensen die iets vast zoeken. Je kunt deze gelijk al afschrikken en dat brengt conflicten. Van dinsdag t/m donderdag zijn gebonden mensen op emotioneel gebied een stuk lichter. Je kunt dan juist met iedereen opschieten en bent nieuwsgierig naar gevoelens van je partner en anderen waar je van houdt. Deze dagen zijn prima geschikt om leuke activiteiten te ontplooien. Singles veranderen deze periode en willen juist met serieuze mensen daten. Waar de eerste dagen geschikt zijn voor flirten en spannende ontmoetingen, is de rest van de week geschikt op zoek te zijn naar een vaste relatie. Al met al zal het geen week worden, waarin je echt iemand kunt strikken, omdat mensen niet weten wat ze met je aan moeten. Beter kun je met vrienden en familie afspreken. Daar voel je je lekker bij en dit biedt ook veel veiligheid en fijne momenten. De Maagd zal op vrijdag zeer communicatief zij. Dit is leuk als je partner dit gezellig vindt, maar niet als deze daar geen zin in heeft. Het weekend zelf is een geschikte tijd om samen met je partner te socialiseren en te genieten van mensen waar jullie beiden een band mee hebben. Ook singles spreken liever met vertrouwde mensen af, maar een bestaand contact kan ook zomaar tot een nieuwe liefde leiden.

Carrière en financiën
Mercurius kan zorgen dat er financieel het een en ander minder gaat. Daarbij kan Mars ook problemen brengen. Je hebt wat moeite met je emoties en moet extra je best doen om niet te impulsief te zijn. Pas op met wat je zegt of doet, omdat dit problemen kan geven. Vanaf zondag zal Mercurius harmonieuze energie met Neptunus delen. Daardoor zit je zondag en maandag vol met verrassende ideeën en kun je ook prima samenwerken. Je doet er goed aan je ideeën naar buiten te brengen. Je kunt verbaasd staan over de reacties die je krijgt. Je zult merken dat je de hele week creatief bent. Er wordt aangeraden om je ideeën met anderen te delen, omdat er verrassende zaken kunnen zijn. Geloof in jezelf en ventileer gedachten en mening. Dinsdag en woensdag is belangrijk dat je niet meegaat in roddels van anderen. Besteed je tijd aan waardevolle dingen en laat je niet meeslepen. Neutraliteit is de beste verdediging. Donderdag en vrijdag werk je prima samen. Je staat open voor meningen van anderen. Je weet goed te handelen en kunt mensen ondersteunen bij de problemen waar ze mee te maken hebben. Het zal niet alleen financieel een goede tijd zijn, maar je bent ook in staat op sociaal, emotioneel gebied resultaten te boeken. In het weekend ervaar je een intellectuele impuls en kun je nadenken over de toekomst en over de plannen die je wilt ontplooien. Vrijdag zal Venus door je 11de huis van netwerken reizen en dit is een spannende dag om dingen te ondernemen, waarbij deze ook zaterdag en zondag door kunnen werken. De 9de moet je zorgen dat je stress onder controle probeert te krijgen. Ook is het belangrijk om schoon schip te maken en te zorgen dat je orde brengt in de dingen waar je mee bezig bent.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot zondagavond in de Steenbok en geeft positiviteit. Het is een nuchtere energie en veel mensen zullen overdag relaxt in het leven staan. Pas wel even op als je zwakke gewrichten hebt. Zware inspanningen kunnen kwetsuren geven. Ook wordt aangeraden je niet teveel bloot te stellen aan zonlicht. Heb je een kwetsbare huid, dan kan je eerder last hebben van eczeem of andere problemen met de huid. Mensen die op vakantie zijn of mensen die in grote groepen verblijven, dienen op te letten, omdat de kans bestaat dat corona sneller om zich heen grijpt. Houd je dus aan regels en blijf alert. Maandagavond zal de Maan naar de Waterman reizen en zondag zal daar de Volle Maan om 17:59 ontstaan. Mensen kunnen moe zijn, wat invloed op ons humeur heeft. Ook kan de weerstand wat lager zijn, waardoor we meer kans hebben om ziek te worden. Vooral de 2de t/m de 4de is er een grotere kans dan gewoonlijk. Pas op en neem geen risico. Overigens moet je niet alleen met corona opletten, maar ook met andere ziektes. Dit kan moeilijk zijn, omdat mensen met deze energie meer behoefte hebben om sociale contacten op te zoeken. Woensdagochtend vroeg zal de Maan naar de Vissen reizen. Dit is een energie die mensen minder rationeel maakt. Veel mensen zijn dan empathisch en zullen een sterke neiging hebben om contacten op te zoeken. Je bent erg gastvrij en aangezien anderen dit ook hebben, is er veel contact mogelijk. Daarbij zal de energie zorgen dat mensen meer de neiging hebben alcohol en andere verslavende producten te gebruiken. Alle ingrediënten dus om op plekken te komen, waar veel mensen zijn!!! Vanaf vrijdagmiddag beweegt de Maan naar de ram en dit geeft juist energie, waarbij mensen bij elkaar weg willen blijven. Veel mensen kiezen ervoor om bij vertrouwde mensen te zijn en niet teveel er op uit te trekken. Er kan dus een relaxt weekend zijn, zonder al teveel contacten. Wel kunnen mensen te maken hebben met hoofdpijn of andere stress-gerelateerde zaken.

Overzicht voor alle tekens (Blijf verantwoordelijk handelen, zodat je geen risico loopt)
Jupiter, Saturnus en Pluto zullen nog een aantal weken retrograde in de Steenbok bewegen. Saturnus beweegt deze periode tussen de Waterman en Steenbok. Pluto heeft een zeer krachtige werking op onderbewustzijn. Daarbij zijn er ingewikkelde aspecten, waardoor veel mensen er moeite hebben om er mee om te gaan. Het vervelende is dat ze het niet eens doorhebben en zich onverantwoord gedragen, zonder zelf het kwaad in te zien. Mislukkingen en andere negatieve zaken kunnen op hun pad komen. Jupiter maakt mensen ambitieus en verantwoordelijk en er zijn mensen, die de energie van Saturnus wel goed gebruiken. Blijf voorzichtig en laat je niet verleiden om te impulsief te worden. Er wordt aangeraden je aan regels te houden en niet te denken dat het allemaal een bedacht verschijnsel is als het om covid-19 gaat. Qua gezondheid moeten we opletten dat de retrograde planeten een versterking geven aan het coronavirus. We zagen vorige weken aanwijzingen dat het coronavirus over de Aarde trok. Een grote zorg is de agressieve Mars, in de Ram, die een versterking geeft aan planeten, die het coronavirus eerder over de Aarde brachten. De eerste voortekenen zijn er, maar aan de andere kant kunnen wetenschappers positieve energieën ervaren. Daardoor zal de zoektocht naar geschikte vaccins een versnelling meemaken. Het wordt een race tegen de klok, tot die tijd dus zeer sterk opletten.

Omdat er deze maand veel krachtige planetaire energieën zijn, hebben veel mensen mogelijkheden om doelen te stellen en te behalen. We kunnen de maand ingaan met nieuwe kansen creëren en talenten te laten zien. Het is een maand van exploratie en effectiviteit en laten we hopen dat dit ook zeker voor de wetenschap nuttig is. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven en dit is een gunstige energie voor mensen die een kinderwens hebben. Ook voor een gezin met kinderen is de energie zeer goed te gebruiken. De liefde zal een passionele impuls krijgen. Singles kunnen veel aandacht krijgen en kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen kunnen een bestaande relatie versterken, maar let op dat een ongezonde relatie sterk onder druk zal staan. Maandag zal de Volle Maan, om 17:59 uur, in de Waterman staan. Voor gezondheid is dit lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Mensen kunnen nu erg veel moeite hebben om zichzelf emotioneel onder controle te houden. Dit kan ervoor zorgen dat er van zondag t/m dinsdag mentale problemen zijn, die mensen weg gaan eten of drinken. Omdat de stofwisseling dus minder snel is, is vetvorming sneller aanwezig. Ook zullen veel mensen zich veel moeier voelen, waardoor men er verstandig aandoet om meer rust en ontspanning te nemen.

Er is een krachtige energie van hemellichamen in de Waterman, die vooral sociale problemen kunnen geven. Vooral maandag en dinsdag kan je beter niet teveel met anderen optrekken en eigen plannen maken. Fysiek gezien moet men opletten met fysiek zware werkzaamheden en uitgebreide activiteiten met sport. Overigens kunnen mensen met een zittend bestaan beter actief worden, omdat hun lichaam de actie wel nodig heeft. Mercurius beweegt tot woensdag in de Kreeft. Hierdoor zijn mensen over het algemeen liefdevol, maar emoties zijn snel te raken. De energie zorgt namelijk voor spirituele energie, waardoor intuïtie versterkt wordt en mensen meer aanvoelen. Vooral mensen die van nature gevoelig zijn, kunnen problemen hebben. Positieve kant is dat mensen zich beter in kunnen leven, waardoor de saamhorigheid onderling goed is. Vanaf woensdag zal Mercurius door de Leeuw reizen en dit brengt passie in liefde en erotiek. Mensen willen eerlijk zijn en intens communiceren, waarbij ze dan denken dat het allemaal goed is wat ze zeggen. Eerlijkheid is te prijzen, maar wel binnen bepaalde normen en waarden. Een andere planeet die deze week invloed heeft, is Venus die tot vrijdag door de Tweeling reist. Dit is voor avontuurlijk ingestelde mensen goede energie. Mensen die dit minder zijn, doen er goed aan de energie te gebruiken om er op uit te trekken. Gebonden mensen kunnen hun partner nu meer liefde geven en singles hebben behoefte aan erotiek en spanning. Mensen willen elkaar in het algemeen veel aandacht schenken. Venus reist vrijdag naar de Kreeft reist, waardoor emoties onder druk staan Bemoeien mensen zich teveel met jou zaken, dan kun jij daar veel moeite mee hebben.

Loading…
Share This