Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 49

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Maagd vindt carrière en andere zakelijkheden erg belangrijk. Toch zal je dit deze week geregeld loslaten en geef je geliefden veel aandacht. Ook al heb je nog zoveel werkzaamheden, je maakt nu veel tijd vrij voor leuke activiteiten en zal veel uit huis zijn. Dit geeft jou soms onrust, omdat je weet dat je zakelijkheden niet zomaar kunt loslaten. Tracht evenwicht te vinden tussen je privé- en je zakelijke leven en luister naar je hart en intuïtie. Zondag is uitermate geschikt voor allerlei karweitjes in en om het huis. Je vindt het belangrijk je huis op orde te hebben en verwacht van je partner dat deze helpt. Het is van maandag t/m woensdag een prima tijd om samen met je partner mensen te bezoeken of ze te ontvangen. Je kunt een vreemd onderbuikgevoel hebben, maar dit lijkt te komen, omdat je verslaafd bent aan werk en zakelijkheden. Donderdag kun je beter oppassen, omdat er storende energieën zijn, waardoor er misverstanden optreden. Ga hier relaxt mee om en tracht eventuele problemen snel op te lossen. Vrijdag en zaterdag zijn er romantische energieën en heb je zin in erotiek en liefde.

Singles
Je bent deze week erg emotioneel en gericht op je innerlijke gevoelens. Je hebt het gevoel dat er in je leven verandering aankomt. Je bent veel met huis, familie en andere zaken bezig. Heb je kinderen, dan zullen deze alle aandacht krijgen. Het zal t/m woensdag een tijd zijn, waarin er weinig liefde is als het om relaties gaat. Heb je pas iemand ontmoet, dan merk je dat je er niet blij van wordt. Je kunt je storen dat jij niet gelukkig kunt zijn als het om de liefde gaat. Gaandeweg de week zal je dan ook merken dat je positiever in het leven komt te staan. Je hebt genoeg contact met vrienden of familie en deze zullen je er wel doorheen slepen. Maandag t/m woensdag zijn dan ook prima dagen om met hun om te gaan en je even minder met romantiek bezig te houden. Na woensdag ervaar je een seksueel verlangen en merk je dat je dit mist. Vrijdag is een prima avond om er op uit te trekken, omdat kosmische energie jou een magnetische uitstraling geeft. Je krijgt veel aandacht en bent erg sympathiek in de omgang met mensen. Zaterdag ervaar je nostalgische emoties en vind je het fijn om deze met mensen te delen.

Carrière en financiën
Het wordt een week, waarin je er verstandig aandoet om evenwicht te vinden tussen zakelijkheden en de aandacht en de liefde die je in je privéleven wilt krijgen. Je bent positief en zal over het algemeen in staat zijn je werk af te ronden. Je bent namelijk efficiënt en adequaat en kunt hierdoor in kortere tijd meer werk doen. Je hebt soms ook het gevoel dat je niet altijd veel zijn hebt om hard te werken en dan is het fijn als je wat meer tijd overhoudt. Er wordt dan ook aangeraden om deze week te gebruiken om even te ontspannen en meer tijd aan je privéleven te besteden. Het is gewoon een korte periode dat je dit gevoel hebt en je zult dit snel achter je laten, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Het 1ste deel van de week moet je zorgen dat je voldoende slaapt en geregeld wat ontspanning neemt. Doe je dit te weinig dan leg je veel druk op jezelf. Ook is het verstandig ervoor te zorgen dat er regelmaat en rust in je omgeving zijn. Zondag ben je vooral thuis aan het werk. Maandag ben je bezig met routinematige karweitjes en andere taken die jij niet kan laten liggen. Het is ook een periode om alvast met toekomst bezig te zijn. Je doet er dan verstandig aan om je vooral te richten op zaken die niet lekker verlopen. Er wordt aangeraden voor de 20ste te zorgen dat alles prettig loopt. Na die periode zal je meer moeite hebben er de juiste draai aan te geven. Dinsdag en woensdag verlopen zonder veel problemen, maar op donderdag moet je opletten dat er een negatieve energie is. Deze kan op interpersoonlijk gebied wel eens voor misverstanden zorgen. Vanaf vrijdag is er mentale rust en krijg je weer veel zin in je werk.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.

Voor de Maagd geldt dat je niet alles perfect en ordelijk hoeft te doen. Je kunt er wel eens moeite mee hebben om hier een weg in te vinden en als je dan stress ervaart, zal je gezonde voeding, hygiëne en normen en waarden minder belangrijk gaan vinden. Hierbij kun je last krijgen van een moeilijke spijsvertering en verstoord zenuwstelsel. Ook de lever en galblaas kunnen problemen geven. Tracht er deze week op te letten dat niet alles perfect hoeft. Laat je trots dus wat varen. Mocht je dit niet alleen kunnen, praat er dan met iemand over, zodat je het beter kunt verwerken. Je krijgt dan meer rust, waardoor je astrale lichaam voldoende op kan laden en jij je beter voelt. Qua voeding moet je er opletten dat je niet te veel suiker binnenkrijgt. Ook alternatieve suikervervangers kunnen slecht voor je zijn waardoor aangeraden wordt om de zoete smaak langzamerhand af te gaan bouwen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Loading…
Share This