Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Je zult veel energie ervaren van de Nieuwe Maan, waardoor je zult merken dat er veel dingen kunnen veranderen. Doordat je altijd alles heel goed wilt doen, omdat je nu eenmaal een perfectionist bent, kan dit je wel eens verwarren en onzeker maken. Door de energie van Saturnus kun je echter met open vizier jezelf en de wereld tegemoet treden en kun je gaandeweg de week merken dat je lekker in je vel komt te zitten. Je vindt liefde en vriendschap erg belangrijk en geniet ervan met mensen af te spreken. Let er vooral op dat je zelf veel gevoel aan andere mensen geeft, maar dat dit niet betekent dat je ook evenveel terug moet krijgen. Je hebt soms de neiging om van anderen te verwachten dat zij dit wel doen, maar ieder mens doet dit nu eenmaal op z’n eigen manier. Heb je een relatie, ga er dan niet altijd vanuit dat je gelijk iets terug krijgt. In een relatie ben je deze week zeer praktisch en georganiseerd aangelegd en je partner zal dit zeker waarderen. Je laat je van je beste kant zien en geniet van jullie contact. Ben je single, dan kun je je wel eens storen dat je niemand in je leven hebt en vraag je jezelf af of er ooit wel iemand komt die echt bij je past. Misschien ben je wel veel te kritisch en moet je de lat lager leggen of gewoon accepteren dat het lastig is om een nieuwe relatie te vinden.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week ben je erg productief en kun je veel werk verzetten. Je doet graag dingen voor andere mensen en ze zullen je zeker waarderen. Daardoor voel jij je erg zeker en dit straal je dan ook naar buiten toe uit. In het midden van de week kunnen er meer kleine karweitjes op je afkomen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Tracht een goede planning te maken en houd je daar goed aan, zodat je overzicht houdt. Let op de details van bepaalde zaken. Deze lijken minder belangrijk, maar soms is het verstandig om deze niet te veronachtzamen. Je zult hier prima in slagen en merken dat je een goede organisatie in je werk in kunt bouwen. In het contact met mensen zit je ook lekker in je vel. Je voelt je krachtig en kunt veel inspanningen voor anderen verrichten. Let op dat Mercurius vooral t/m woensdag negatief op financiële zaken werkt. Hierdoor kun je te maken krijgen met onverwachte kosten en zal je er goed over na moeten denken, om niet in de problemen te komen. Vanaf donderdag beweegt Mercurius voorwaarts en zal je veel minder negativiteit tegen komen. Je kunt dan ook beter vanaf deze dag belangrijke beslissingen nemen of bepaalde acties op dit gebied nemen. Ook is het dan een prima periode voor het afsluiten van belangrijke contracten.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

De grillige energie van bepaalde planeten biedt veel energie aan de Weegschaal en misschien teveel. Je voelt je fysiek sterk en mentaal kan je veel aan. Het probleem zit hem meer in het feit dat storende planetaire invloed op je afkomt vanuit de retrograde bewegende Mercurius. Deze zorgt vooral t/m woensdag voor een negatieve kracht. Vooral dit eerste deel van de week kan je daarom wat zwakker worden. Je kunt hierbij, als je niet voldoende rust en ontspanning neemt, meer kans hebben om ziek te worden. Met name een besmettelijke ziekte of een griep kunnen dan het gevolg zijn. Je doet er goed aan extra vitaminen te gebruiken, voldoende te slapen en jezelf niet te gestrest te maken. Dit ontstaat als je je te druk maakt over je eigen handelen of het gedrag van andere mensen. Je bent van nature een sterk persoon, behalve als je te perfectionistisch wordt en denkt dat alles in je leven goed moet gaan. Bedenk dat dit helemaal niet hoeft en dat je best wat gas terug mag nemen. Je hoeft niet altijd 100% te presteren. Wat betreft sport mag je deze week best wat minder trainen. Qua voeding kan het nu geen kwaad meer vlees te eten. Dit kan veel energie en weerstand geven tegen kwaaltjes of ziektes

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This