Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 25

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hecht veel waarde aan je werk, en dat is bewonderenswaardig. Maar terwijl je carrière je inzet en passie verdient, is het net zo belangrijk om aandacht te schenken aan je partner en andere dierbaren. Jij bent een charmante en sympathieke persoon, wat betekent dat je gemakkelijk de aandacht trekt. Zorg ervoor dat je je grenzen aangeeft en duidelijk maakt dat je in een relatie zit. Het goede nieuws is dat je over het algemeen goed in staat bent om tijd voor je partner te vinden. Je sociale vaardigheden en mysterieuze energie brengen vaak romantiek en erotiek in je leven. Zondag en maandag bruis je van de energie en straal je charismatisch, wat perfecte dagen zijn voor leuke activiteiten en fijne gevoelens samen. Op dinsdag en woensdag is er de neiging om veel geld uit te geven. Onthoud dat echte liefde niet te koop is. Als je geld uitgeeft, doe dit dan vanuit liefde en niet om indruk te maken. Donderdag en vrijdag stralen een warme energie uit die ideaal is voor romantiek. Verwacht veel liefde terug te ontvangen. Zaterdag is ook een prima dag voor romantiek, maar je hebt wellicht de behoefte om er samen op uit te trekken. Singles zijn deze week druk in de weer, en dat kan ervoor zorgen dat je jezelf voorbijloopt. Zorg ervoor dat je genoeg slaapt, regelmatig ontspant en tijd maakt voor leuke activiteiten en afspraken met vrienden. Hoewel het misschien niet de beste tijd is voor een nieuwe relatie, is het belangrijk om jezelf niet te verliezen in de drukte. Er is een kans dat je iemand aantrekt die al in een relatie zit. Hoe spannend dit ook mag lijken, denk na of jij het prettig zou vinden als iemand dat met jou zou doen. Houd je normen en waarden in het oog. Zondag en maandag bieden kansen voor romantiek en erotiek. Misschien wordt er zelfs een brug geslagen tussen je zakelijke en liefdesleven. Dinsdag en woensdag kunnen uitdagender zijn, met mogelijk storende energie. Let op dat niemand negatieve invloed op je heeft. Donderdag en vrijdag zijn uitstekende dagen voor romantiek en misschien het begin van een serieuze relatie. Zaterdag is perfect om tijd door te brengen met vrienden.

Carrière en financiën
Je bent deze week ambitieus en geeft veel tijd en aandacht aan werk. Je wilt presteren en doet er alles aan om iets te bereiken. Het is een prima week voor het afdwingen van nieuwe mogelijkheden of het creëren van samenwerkingen om meer te bereiken. Houd in de gaten dat het verstandig is een stabiele thuissituatie te creëren, dan kun je beter presteren. Merk je dat je teveel tijd aan werk geeft en minder aan je privéleven, dan is het belangrijk hier iets aan te doen. Geld en bezittingen zijn mooi, maar liefde is belangrijker. In contact met leidinggevenden en autoriteiten hangt er een goede energie. Daardoor krijg je veel waardering en kun je gerust wat van hen verwachten. Er zijn aanwijzingen dat je kansen op financieel gebied krijgt. Zondag en maandag ben je energiek, assertief en charmant en kun je hier veel mee bereiken. Tracht balans te vinden tussen je carrière en de tijd die je aan je privé besteedt. Maandag t/m woensdag is een prima periode voor financiële zaken, koopjes en verkoop. Dinsdag is er een bedrieglijke energie, waardoor je voorzichtig moet zijn. Ga er relaxt mee om, maar laat problemen niet liggen, omdat ze anders groter worden. Let woensdag op dat dat een privézaak in je carrière door kan werken. Donderdag en vrijdag is geschikt voor achterstallige karweitjes, kantoorwerk, zakelijk contact en sociale media. Donderdag kun je iemand ontmoeten, die belangrijk voor je zakelijke leven kan worden. Moet je zaterdag werken, doe dan rustig aan en zorg voor voldoende slaap.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt een sterke energie, maar die zorgt wel dat metabolisme sloom verloopt. We kunnen ons wat vermoeider voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd en zal je alert moeten zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet te onverantwoord bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral moeilijk verteerbaar eten mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond geeft de Maan over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht kan de Maan eenzaamheid en onzekerheid brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. De Volle Maan zal in de nacht van vrijdag op zaterdag om 3.10 uur in de Steenbok verschijnen. Bijzonder is dat energie die vrijkomt, mensen ruimte geeft om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen.

De energie van de Maan kan de Maagd onzekerder maken, waardoor emoties niet altijd onder controle zijn. Omdat je maag-darmkanaal bevattelijk is voor stressvolle situaties, doe je er goed aan meer naar ontspanning te zoeken. Meditatie, yoga of wandelen zijn prima geschikt. Je doet er goed aan geregeld cardio-oefeningen te doen, zodat je bloedsysteem een goede doorbloeding houdt. Ga voorzichtig met diëten om. Je bent soms zo sterk op gezonde voeding gebrand, dat je dit wel eens te ver doordrijft. Hierdoor kun je bepaalde, belangrijke bouwstoffen tekort komen. Met name eiwitten zijn belangrijke stoffen die je nog wel eens mist als je teveel met een dieet bezig bent. Het zou verstandig zijn om in bepaalde perioden extra vitaminen te gebruiken, zodat je lichaam goed in conditie blijft.

Overzicht van de week voor alle tekens
Vanaf 17 juni, met Mercurius in Kreeft, verschuift de focus naar empathie en emotionele intelligentie. Deze periode biedt een prachtige kans om connectie met anderen te verdiepen. Hoewel het belangrijk is emoties in balans te houden, kan de energie helpen om intuïtiever te worden en op een dieper niveau te communiceren. De retrograde Ceres in Steenbok en Pluto in Stier markeren een tijd van reflectie en persoonlijke groei. Deze invloeden moedigen aan om geduldig te zijn en de lange termijn in gedachten te houden, met speciale nadruk op doorzettingsvermogen tot april 2026. Saturnus in Vissen, dat daar blijft tot februari 2026, nodigt uit om vertrouwen te hebben in eigen talenten en open te staan voor ideeën van anderen. Dit is een tijd van emotionele groei en versterking van zelfvertrouwen. Gebruik de energie om te leren van ervaringen en anderen, en versterk je innerlijke kracht. De invloed van Venus en de Zon in Tweelingen brengt een frisse en plezierige energie, bevordert sociale interacties en zorgt voor aangename communicatie, wat nieuwe ideeën en activiteiten bevordert. Jupiter in Tweelingen versterkt deze optimistische vibe, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe kansen en betere communicatie met je sociale kring. Dit is een ideaal moment om nieuwe mogelijkheden te verkennen, sociale verbindingen aan te gaan en praktische oplossingen te vinden voor eventuele uitdagingen.
Halverwege de week kunnen conflicten ontstaan over macht, maar je kunt de energie wel kanaliseren. Gebruik deze kracht om productief te zijn, doelen te bereiken en vooruitgang te boeken. Het kan nuttig zijn je geest rust te gunnen, wat je in staat stelt middelen te versterken, efficiënter te werken en nieuwe methoden te ontdekken om taken en doelen slimmer aan te pakken. De Maan biedt deze tijd een kans op kleine, betekenisvolle aanpassingen. Hierdoor kan je mogelijk resultaten zien van inspanningen die je een paar maanden geleden begon. Het einde van de week kunnen dromen en fantasieën je inspireren en helpen creatieve oplossingen te vinden voor problemen waar je misschien mee worstelt. Vrijdag brengt de Volle Maan in Steenbok, een tijd om doelen te bereiken en je richting te verfijnen. De Volle Maan ondersteunt praktische stappen en helpt ambities te verwezenlijken. De sextiel tussen Mercurius en Mars geeft een extra impuls om ideeën in daden om te zetten, waardoor plannen concrete resultaten opleveren. Deze week staat in het teken van emotionele groei, versterken van huiselijke banden en het behalen van concrete doelen. Laat je leiden door energie van de kosmos om emotionele fundamenten te versterken. Gebruik de Volle Maan om je ambities stevig te verankeren in de realiteit, zonder te veel te dromen. Dit is jouw moment om te schitteren, zowel persoonlijk als professioneel.

Loading…
Share This