astro content

Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 23

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het best meegaand en bescheiden zijn. Dat zal je partner erg fijn vinden. Je kunt hier hulp bij krijgen van Mercurius in de liefdevolle Kreeft. Soms kun je wel eens kritiek op de ander hebben en daar moet je mee opletten. Met name als je partner emotioneel is, kunnen er problemen optreden als je te ver gaat. Je doet er goed aan je deze week bezig te houden met het bezoeken van gezamenlijke vrienden en familie en met evenementen. Dit zal de onderlinge band versterken, waardoor de relatie kan groeien. Let op dat de Nieuwe Maan kan storen, waardoor niet alles even goed verloopt. Vanaf woensdag ben je innovatief en altijd bereid om nieuwe dingen uit te proberen. Heb je een partner die dit moeilijk vindt, ga dan niet teveel eisen, maar toon begrip. Dan zal deze zich veiliger voelen en eerder de neiging hebben om mee te gaan. Het is een week om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die jouw partner wil en hem/haar blij maken. Ook dit kan de liefde versterken.

Singles
Je bent deze week aantrekkelijk en liefdevol en dat zal je de wereld laten merken. Wel ben je dominant en daar moet je mee oppassen. Op zich ben je dat van nature wel, maar je moet het niet overdrijven. Mercurius zal jouw intuïtie versterken en je doet er goed aan hier op te letten. Je gevoel zal je wel de juiste weg bieden. Voelt iets niet goed, dan merk je dit vanzelf. Wil je deze week een nieuwe partner dan zal de energie van Mars je passioneel maken en Mercurius je rationeel maken. Dit is op zich een goed evenwicht, zodat je de juiste mensen aantrekt. Heb je geen behoefte aan een nieuwe partner, dan zal je op moeten letten omdat mensen wel op je afkomen. Geef duidelijke grenzen aan. Is er een ex waar je nog gek op bent, dan is dit een week om duidelijk in te zijn. Wil deze persoon echt niet met jou, neem dan afstand. Je doet jezelf er alleen maar pijn mee. De Maan heeft nog wel eens de neiging om je met negatieve energie te bestoken. Vooral maandag en dinsdag kan je daar last van hebben.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag t/m dinsdag in de namiddag zal de Maan in de Tweeling bewegen, waardoor er wat energie verloren kan gaan. We zijn zeer actief en met veranderingen bezig. Er is wel wat stress mogelijk als er dingen gebeuren die we niet gepland hadden of als mensen teveel druk opleggen. Veel mensen kunnen besluiteloos zijn en dit geeft onrust. Door de wisselende weersomstandigheden kunnen mensen last hebben van vermoeide ledematen en kunnen de longen opspelen. Mensen met kwetsbare longen, kunnen met longontsteking te maken krijgen. Ook zal men meer last hebben van bronchitis en andere ziektes. Er wordt aangeraden deze dagen veel frisse lucht op te zoeken en gepaste kleding te dragen. Let op bij zware werkzaamheden. Een spierblessure is zo opgelopen. Dinsdagavond t/m donderdag vroeg in de avond beweegt de Maan naar de Kreeft. Veel mensen zijn dan emotioneler dan gewoonlijk en je wilt vooral vertrouwde mensen om je heen. Mensen die een kwetsbare maag hebben, moeten opletten met pittig eten. Suiker en zout kun je beter zo mogelijk mijden. Je kunt het best vezelrijk voedsel nemen om te zorgen dat je spijsvertering soepel verloopt. Mensen kunnen door het weer ook last van slijmvorming hebben. Donderdagavond t/m zaterdagavond beweegt de Maan in de Leeuw. De energie zorgt ervoor dat veel mensen zich fysiek krachtig voelen. Je emoties zijn sterk en vertrouwen bij mensen neemt toe, zodat er over het algemeen een fijne sfeer hangt. Let op dat de Leeuw mensen ook wel eens egocentrisch maakt, waardoor jij en anderen niet altijd even aan elkaar denken. Mensen die kwetsbare hart- en bloedvaten hebben, dienen op te letten, omdat er een vernauwing kan zijn bij zware werkzaamheden of inspanningen. Zorg voor voldoende voeding, vooral met ijzer en kalium om te zorgen dat je bloedwaarden goed blijven. Met de planeet Venus ben je erg geliefd bij vrienden en groepen waar je mee omgaat. Dit komt omdat je gevoelig bent voor de problemen van anderen en ze graag wilt helpen. Je bent creatief en komt vaak met nieuwe en frisse ideeën. Ook al doe je nuchter, toch ben je iemand die een karmische uitstraling heeft. Je spiritualiteit zal een flinke boost krijgen als gevolg van energie van de Nieuwe Maan. Analyseer je voedingspatroon en bekijk of je wel goed eet. Eet je te weinig of juist teveel dan doe je er verstandig aan er wat aan te doen. Eet je niet voldoende groente of fruit, zorg hier dan voor. Kook dan wel zelf, omdat kant-en-klaar maaltijden namelijk veel calorieën en zout bevatten, die je beter zoveel mogelijk kunt vermijden.

Carrière en financiën
Je start deze week goed op en kunt zakelijk en nuchter met je werk bezig zijn. Je kunt te maken krijgen met mensen die dit overdreven vinden en daar heb jij het moeilijk mee. Je doet er goed aan je emoties onder controle te houden en te kijken naar wat jij er zelf van vindt. Twijfel je, vraag dan vertrouwde mensen om ondersteuning. Je hebt er moeite mee als mensen er een potje van maken, omdat je zelf dan negatief geraakt wordt en minder kunt presteren. Gebeurt dit, praat er dan over. Ga mensen niet beschuldigen, maar help ze om het anders te doen. De Nieuwe Maan zal maandag t/m woensdag veel energie leveren en dit kan erg verrassend uitpakken. Je bent open en speels en hiermee weet je het avontuur in je leven te halen. Je kunt buiten je comfortzone treden en dingen doen die mogelijkheden kunnen geven. Dit is opvallend, omdat je gevoel aan kan geven dat het niets wordt. Schakel dus soms je gevoel even uit. Wees rationeel en als je merkt dat het werkt, dan werkt het. Zo simpel kan het soms zijn. Dinsdag t/m donderdag zal Mercurius in jouw sector van zakelijke contacten bewegen. Je kunt goed samenwerken en weet ook hoe je mensen kunt bewegen om bepaalde dingen te doen. Je doet er verstandig aan deze periode plannen te maken, maar deze pas de volgende maand te implementeren. Uranus kan ook veel energie bieden. Je bent dan extra kritisch en weet heel goed wat je wel en niet wilt. Je kunt goede zaken doen en zal je werk op een ordelijke wijze afronden.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van wisselvallige energieën)
Het is een bijzondere maand met wisselvallige energieën. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en dit is een lastige combinatie, omdat beide planeten liever niet in het teken van de Kreeft staan. Veel mensen zullen een weg moeten zoeken door emoties die er spelen. Venus zal door de Tweeling reizen, maar dat zal pas aan het eind van de week zijn. Met alle emoties zal het belangrijk zijn te zorgen voor evenwicht tussen emoties en ratio. Het zal een week zijn van verandering, die kan zorgen dat het leven wel fijn kan zijn. Deze week start met de Maan in de Tweeling en dat maakt speels, maar soms ook kwetsbaar. Je doet er goed aan t/m dinsdagmiddag negatieve mensen en plekken waar je je niet prettig voelt te mijden. Zondagavond zal Venus een intense band met Pluto aangaan, waardoor veel mensen de neiging hebben over liefde, relaties en financiën na te denken en er ook geregeld diepe gesprekken over te houden.

De Nieuwe Maan zal de 3de rond 12 uur veel kracht bieden. Het is een periode, waarin mensen extravert kunnen zijn om te laten zien wat ze kunnen en willen. Tweelingen, Boogschutter en de Vissen zijn deze periode sterk aanwezig en dit zorgt voor actieve en avontuurlijke energie. Mensen hebben de neiging om alles te overdrijven en dingen te doen, waar niet altijd evenveel controle op is. Niet iedereen vindt dit even fijn en sommige mensen kunnen dan ook met stress te maken krijgen. Het is belangrijk balans te vinden en te zorgen dat je gewoon jezelf blijft. Dinsdagmiddag komt Mercurius in de emotionele Kreeft. Mensen kunnen hierdoor meer dan anders naar elkaar luisteren en emoties delen. Daardoor zullen sociale contacten belangrijk zijn, zowel in de liefde, familie als met anderen. De week kan verder prima verlopen. Heb je er kans toe, dan wordt aangeraden vrijdag en zaterdag vrij te nemen. Ten eerste omdat Mercurius vrijdag een fijne energie aangaat met Uranus en ten tweede, omdat Venus zaterdag een krachtige energie op de Aarde afstuurt. Het zijn prima energieën om er lekker met je partner op uit te trekken of leuke plekken op te zoeken, waar er kans is op een nieuwe relatie. De energie van Venus zal overigens de komende tijd zorgen dat mensen zichzelf veel aandacht geven. Er komt dan ook een goede periode aan, waarbij mensen zichzelf willen verwennen met nieuwe kleding, lichaamsverzorging en gezellige activiteiten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,70/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,25/min)

Blog

door Medium Shirley
Spiritueel groeien
Wat is precies spiritueel groeien?
We denken vaak dat we aan onszelf horen te werken, ieder heeft zijn/haar eigen Lees meer
door Medium Shakira
Aan alle moeders
Een dagje te laat maar niet minder goed bedoeld, aan alle mama's een fijne, mooie moeder dag gewenst.

Lieve Lees meer
door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Schorpioen

Overzicht voor de Weegschaal
De Weegschaal is een teken dat wisselvallig kan zijn en dat zal deze maand versterkt worden, omdat er kosmische krachten zijn, die voor extra turbulentie in je leven zorgen. Met name Mars en Mercurius zijn hier debet aan. Mars maakt je passioneel en intens, waardoor je soms zeer impulsief in Lees meer


Boogschutter

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent avontuurlijk en vindt het leuk om te bedenken hoe jij je partner kunt verblijden. Je bent iemand die zichzelf graag wegcijfert, althans als je werkelijk van je partner houdt. Communicatief kun jij jezelf deze periode goed uiten door de energie van Mercurius. Let Lees meer


Ram

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je voelt deze week de kracht van Mars die door de Kreeft reist. Je bent intens in je gevoelens en hebt moeite je emoties te controleren. Omdat je zeer charmant en liefdevol bent, zal je partner er zeker wel voor je zijn. Je vindt het fijn om te vrijen en te knuffelen en Lees meer


Steenbok

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent iemand die het liefst een zo relaxt mogelijk leven heeft en vindt grote veranderingen over het algemeen minder fijn. Je doet er goed aan dit aan het begin van de week niet teveel te doen. Trek er lekker met je partner op uit en bezoek vrienden of familie. Je bent Lees meer


Stier

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Voor de liefde is Mars, in de sensuele Kreeft, zeer gunstig voor de Stier. Je bent van nature al iemand die zijn partner wil verwennen en dat zal nu nog meer zijn. Erotiek en romantiek zijn aan de orde van de dag. Met name zondag en maandag zijn geschikt voor erotiek en Lees meer


Waterman

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een actieve week als het om liefde gaat. Je vindt het fijn om leuke dingen met je partner te doen en zal niet snel thuis blijven. Toch moet je opletten omdat er een kosmische energie is, die zorgt dat je niet altijd even lekker in je vel zit. Dit komt dan vooral Lees meer


Tweelingen

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin je allerlei problemen op kunt lossen en je relatie alleen maar beter kan worden of juist beëindigd. Mocht dit nodig zijn, wees hier dan niet bang voor. Elk negatief aspect in je leven zal uiteindelijk op een positieve wijze voortgezet worden, Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
De Weegschaal is een teken dat wisselvallig kan zijn en dat zal deze maand versterkt worden, omdat er kosmische krachten zijn, die voor extra turbulentie in je leven zorgen. Met name Mars en Mercurius zijn hier debet aan. Mars maakt je passioneel en intens, waardoor je soms zeer impulsief in Lees meer


Kreeft

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er komt een goede week aan, waarbij je het gevoel hebt dat je de hele wereld aankunt. Of je nu een goede of minder goede relatie hebt, maakt niet eens zoveel uit. Je gaat je eigen gang en wil je partner hierin participeren, dan is deze welkom en ben je gelukkig. Wil deze Lees meer


Vissen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week veel met de liefde bezig en wilt het liefst dat je relatie een sprookje is. Dit is helaas niet altijd zo en dan heb je de neiging je terug te trekken. Je zult dit soms ontkennen en misschien ook niet herkennen, maar wees er toch alert op. Je denkt van Lees meer


Leeuw

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mars zal de hele maand in de Kreeft bewegen en dit is niet altijd positief voor de Leeuw. Je kunt dus best wat problemen in je relatie tegemoet zien en al helemaal als je partner gevoelig is en dus door de Kreeft beroerd wordt. Het is belangrijk dat je hier voorzichtig Lees meer


Maagd

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het best meegaand en bescheiden zijn. Dat zal je partner erg fijn vinden. Je kunt hier hulp bij krijgen van Mercurius in de liefdevolle Kreeft. Soms kun je wel eens kritiek op de ander hebben en daar moet je mee opletten. Met name als je partner emotioneel is, Lees meer


Maandhoroscoop

Stier

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Mercurius verblijft een groot deel van de maand in de Kreeft en dat zal tot de 25ste zeer sympathieke en warme gevoelens bieden. Daardoor zal je in contact met vrienden en andere mensen over het algemeen veel plezier hebben. Je intuïtie zal sterk zijn en emoties zijn voor jouzelf onder Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Gebruik het begin van de maand om privé- en zakelijke problemen op te lossen en achterstallige taken af te ronden. Laat je dingen te lang liggen, dan kun je problemen ervaren, die moeilijk op te lossen zijn. Ook is het een prima maand om de natuur in te gaan en je mentaal en fysiek op te Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
De Weegschaal is een teken dat wisselvallig kan zijn en dat zal deze maand versterkt worden, omdat er kosmische krachten zijn, die voor extra turbulentie in je leven zorgen. Met name Mars en Mercurius zijn hier debet aan. Mars maakt je passioneel en intens, waardoor je soms zeer impulsief in Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
Mars zal de hele maand in de Kreeft blijven en dit kan jou soms zeer star maken. Je bent fysiek echter wel sterk en kunt beslissingen nemen. Je wilt alleen niet al teveel veranderingen. Je doet er echter goed aan om deze starheid te weerstaan en te proberen flexibel te blijven. Je hoeft heus niet Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Mercurius komt aan het begin van de maand in de Kreeft en zal daar Mars gezelschap houden. De Zon zal in de Tweeling reizen en dit zorgt ervoor dat er wisselende energieën zijn en dat kan wel eens erg lastig zijn. Je hebt het gevoel dat niet alles wil vlotten en dat je leven geregeld Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De Schorpioen zal tot de 20ste een dynamische kracht op zich afkrijgen, waardoor je aan de ene kant prettig met mensen omgaat, maar je soms te intens in opvattingen bent. Niet iedereen zal hier blij mee zijn. Je doet er goed aan na te denken en te bekijken hoe je rust in jezelf kunt vinden, Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Je kunt deze maand op sociaal gebied actief zijn en kunt veel ontmoetingen, reizen, mensen en andere leuke dingen tegenkomen. Het zal belangrijk zijn om naar plekken en mensen te gaan, die bij je passen en dus intellectueel op één lijn met jou zitten. Het wordt voor gebonden mensen Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Het wordt een prima maand om je gevoelens er uit te gooien. Je intuïtie is sterk en zal joude goede weg bieden. Let op dat Mars de hele maand in de Kreeft beweegt. Je kunt soms gevoelig zijn en moet opletten dat je rekening met anderen houdt. Je kunt namelijk egoïstisch zijn als het om Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag