Weekhoroscoop Maagd

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Maagd lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 22

Relaties, singles en sociale contacten
Maagden zijn in de liefde over het algemeen veeleisende mensen, die normen en waarden hoog in het vaandel hebben. Omdat Jupiter en Pluto door de Steenbok reizen, kan je wel eens moeite hebben om voor jezelf te bedenken wat je nou eigenlijk in de liefde wilt. Daardoor kan je wel eens overdrijven en leg je de lat voor mensen in je naaste omgeving wel eens erg hoog. Pas daar deze week mee op en geef mensen om je heen wat meer ruimte. Met name je partner of mensen uit je gezin kunnen het hier wel eens erg lastig mee hebben. Ook in vriendschappen en contact met andere mensen is het prima om de leiding te nemen, maar je moet ook niet overdrijven. Je zult deze drang, om de leiding te nemen, zeker tot aan het weekend houden, maar doet er goed aan je te beheersen. Mensen kunnen zich echter van je afkeren en zelfs oneerlijk worden, omdat ze denken dat ze niet eerlijk kunnen zijn. In het weekend kan Venus voor fijne gevoelens zorgen, waardoor vriendschappen en liefde een positieve impuls kunnen krijgen. Singles kunnen deze week wel meer aantrekking hebben op mensen die voor een los contact gaan. Daardoor kunnen er toch wel veel spannende momenten zijn.

Carrière en financiën
Je heersende planeet Mercurius reist door de Kreeft en dit kan wel eens wat problemen geven, omdat je emoties soms der overhand nemen als je belangrijke besluiten moet nemen of contracten af moet sluiten. Je moet er dus echt opletten dat dit je parten kan spelen. Richt je dus vooral op feiten en zorg dat je nuchter in het leven blijft staan. Door de Zon in de speelse Tweeling ben je er afgelopen week mee bezig geweest om grenzen te verleggen. Je fantasie heeft een positieve wending genomen en je ideeën zijn verrijkend en vernieuwend. Nadeel aan de kracht van de Zon is, dat deze energie wel eens zo sterk kan zijn, dat je teveel tegelijk wilt. Vooral omdat Mercurius dus je emoties verstoort. Deze week doe je er verstandig aan even de rust te bewaren, door dingen één voor één aan te pakken. Doe je dit niet, dan kun je wel eens de verkeerde besluiten nemen. Dit komt, omdat je met van alles wilt starten, maar het overzicht verliest, waardoor je ze uiteindelijk niet afrondt. Gaandeweg de week zal Venus, die ook in de Tweeling reist, steeds positiever worden en dit geeft op gebied van je zakelijke contacten een zeer positieve boost. Je straalt veel kracht uit en bent in staat op een charmante manier met mensen om te gaan. Er kunnen leuke zaken uit voortkomen, die zelfs voor winst kunnen zorgen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er zijn weinig tekens die zo sterk bezig zijn met gezondheid als de Maagd. Ze willen van nature erg fit en gezond zijn en kunnen dit wel eens overdrijven. Hierbij zijn ze op zoek naar een bepaalde perfectie, maar kunnen geregeld teleurgesteld raken als zij dit niet bereiken. Bedenk deze week dat perfectie niet bestaat. Er is altijd iets wat beter kan en als je overdrijft, kun je in een depressie raken. Het is niet erg om geïnteresseerd te zijn in gezondheid, hygiëne en voeding, maar soms moet je uit de band kunnen springen en dingen doen, die misschien niet gezond, maar wel leuk zijn. Je zult dan prettiger in je vel zitten en spanningen uitbannen Je doet er deze week goed aan je niet al teveel zorgen te maken over je gezondheid. Soms kun je zelfs hypochondrisch zijn en dan daadwerkelijk dit zo overdrijven dat er wel kwalen uit voortkomen. De taak voor deze week is te stoppen met piekeren en emotioneel gezond te leven. Qua voeding betekent gezond leven niet veel of te vet eten, voldoende te bewegen en te rusten. Op deze manier zal je een natuurlijke jeugdigheid behouden en blijf je fit en gezond. Je doet er goed aan geregeld rauwkost en vers fruit te eten. Kook je groente te lang, dan kunnen waardevolle stoffen verloren gaan. Doordat Maagden de neiging hebben veel te werken, is het belangrijk om voldoende te eten en te drinken. Het is belangrijk, in perioden waar je veel werkt, voedingssupplementen te nemen. Verder zijn eiwitten en vezels uit plantaardige producten gezonder dan die uit dierlijke producten.

Overzicht voor alle tekens (Ruimte voor vernieuwingen en een gezondere levensstijl)
Er is een zeer krachtige planetaire energie aan de hemel. Laten we ten eerste aandacht besteden aan Neptunus, die tot eind oktober in de Vissen beweegt en Mars die hier tot eind juni blijft. Dit geeft een krachtige mentale energie, waardoor we ongeduldig zijn. Dit kan tot problemen leiden en vooral op financieel gebied of in je carrière. Daarbij kunnen we gevoelens verbergen en hebben we de neiging ware gedachten en meningen tegen te houden. Doen we dit echter te lang, dan kunnen we uiteindelijk flink uit ons slof springen. Mocht je dit deze week merken, dan doe je er goed aan dit tegen te houden, omdat het je niet veel goeds op kan leveren. De Zon reist al enige dagen in de Tweeling en zal daar tot circa 21 juni blijven. Dit geeft weer andere energie, waardoor mensen speels kunnen reageren. Het is dus een week om te studeren en nieuwe kennis op te nemen, maar ook om sociale contacten aandacht te geven en veel lol te maken. Daarnaast kunnen we overmoedig raken en kunnen er zelfs flink wat gevaren zijn. De mens kan veel verpesten, waardoor het coronavirus dus nog steeds op kan spelen. De Zon zal gezelschap hebben van Venus, die daar tot 7 augustus verblijft. Ook die energie biedt de drang om er op uit te trekken. Aangezien er meer ruimte komt om dit te doen, zullen veel mensen deze week dan ook willen reizen en er op uittrekken. Het is een prima periode voor vrienden, familie en de liefde. Gebonden mensen zullen veel met hun partner optrekken, maar kunnen ook wel eens naar anderen trekken. In dat geval moet je oppassen dat je de grenzen niet teveel overschrijdt. Mensen met goede relaties zullen deze drang minder hebben en veel tijd en aandacht aan hun partner, vrienden en familie schenken. Singles moeten opletten dat ze niet opeens als kip-zonder-kop achter anderen aangaan.

Er is nog steeds een dreiging van het coronavirus en dat moet niet onderschat worden. Uranus in de Stier kan namelijk flinke dreiging bieden, omdat mensen opstandig en onverantwoordelijk gedrag kunnen vertonen. Zondag de 24ste vormt Mars een sextiel met Uranus. Dit is een intense energie en zal invloed hebben op gezondheid en economie. Deze gecombineerde energie brengt veel passie en een bewustzijn om na te denken op een andere wijze in het leven te staan. Mensen zullen zich steeds meer afvragen of er iets moet veranderen aan hoe we in het leven staan. We kunnen hierbij natuurlijk naar elkaar kijken en met de vinger wijzen, maar beter nemen we onszelf onder de loep. We zullen erachter komen dat er veel aan onszelf veranderd kan worden. De kosmische energie zal ons ondersteunen en positiviteit bieden. Zijn we echter onverantwoordelijk bezig, dan kan de energie zich ook tegenkeren. De kans is groot dat we deze week weer op terrasjes kunnen zitten en dat is natuurlijk mooi om even lekker te ontspannen, maar blijf voorzichtig mensen. Lukt dit, dan zal je een fijne week meemaken. Opvallend is dat de Maan tot zondagavond weinig energie biedt, waardoor de meesten van ons nederig zijn en zich richten op geven van vriendschap en liefde en minder op zakelijkheden en carrière. In de avond zal de Kreeftenergie mensen prikkelen om bij familie of vrienden te zijn. De energie die deze zondag ontstaat, zal voor een groot deel van de week gelden. Mensen zullen veel met het leven bezig zijn en zich geregeld afvragen wat te veranderen om het leven een stuk aangenamer te maken en de coronaperikelen te overwinnen.

Mercurius zal t/m donderdagavond in de Tweeling reizen en dit zal vooral op communicatief gebied zorgen voor flink wat vertrouwen, omdat veel mensen open voor elkaar staan. Wel is dit afhankelijk van het karakter van mensen. De een zal op fysiek gebied actief zijn, terwijl een ander intellectueel meer tot zijn/haar recht komt. Later op donderdagavond verhuist Mercurius naar de Kreeft en zal daar tot 6 augustus verblijven. Er zijn dan onbewuste emoties, waardoor we ons minder goed voelen, maar niet weten hoe dit komt. Tracht nuchter en feitelijk te blijven en laat je niet teveel leiden door emoties en gevoelens van anderen. Mercurius komt in een kinetische verbinding met de Tweeling en daarbij zullen er veel planeten in de noordknoop staan. Daardoor komt er een periode van technologische en sociale innovatie. Mensen zijn creatief, nieuwsgierig en veelzijdig en durven beslissingen te nemen en uitdaging te zoeken. Bijzonder zal zijn dat er aanwijzingen zijn dat er ruimte is voor ontwikkeling van een effectief vaccin tegen de corona. Daarbij zijn er vanaf vrijdag sterke energieën van de Maan en de Zon en Maan. De Zon vormt een sextiel met Chiron en dit zorgt dat we niet alleen mentaal, maar ook fysiek met helende energie te maken krijgen. Dit zal een goede kracht zijn om gezonder te worden en de kracht van het coronavirus, zal voor nu steeds zwakker worden. Nog sterker zal dit zijn, omdat ook Jupiter en Pluto in de Steenbok voor een afzwakking van het corona zorgen. Omdat de Zon in Gemini reist, wordt het ook een periode van sociale contacten. Mensen willen er op uittrekken en er zijn innige banden mogelijk. Er lijkt dan ook een nieuwe periode aan te komen, waarbij we even alle ellende van de afgelopen maanden van ons afgooien. Zondagochtend reist de Maan door de Weegschaal, waardoor er mensen zijn, die de drang ervaren om zichzelf en geliefden flink te verwennen. Niet alleen fysiek is het fijn om je te verwennen, maar ook doe je er goed aan om leuke dingen te kopen.

Loading…
Share This