Weekhoroscoop Ram

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 32

Relaties, singles en sociale contacten
Je kunt het weekend vrolijk zijn en dit zal op zondag positieve weerslag op jouw gemoed hebben. Dit geldt zowel voor gebonden mensen als singles. Heb je een relatie, dan moet je opletten dat een klein meningsverschil uit kan groeien tot een grote conflict. Tracht hier dus zeker paal en perk aan te stellen. Singles kunnen vooral via sociale media een grote kans maken op een leuk persoon om kennis mee te maken. Familie en je huishouden hebben zondag je grootste aandacht. Op zondag voel jij je beter dan eerder de afgelopen maanden. Je bent er zelf wel verbaasd over hoe snel dit allemaal gaat. De Volle Maan zal je sociaal gezien krachtige energie geven, waardoor het een prima week is voor ontmoeten van nieuwe mensen. Door Mercurius, die in je 5de huis van romantiek reist, zal je er t/m de 18de in de liefde lekker tegen aan gaan. Je deelt graag gevoelens met mensen en bent zeer spontaan. Maandag t/m donderdag zal voor de romantiek een prima periode zijn. Je hebt minder zin om te werken, maar zal niet verzaken. Toch ben je vooral met romantiek actief. Je straalt en als je single bent, kun je mensen aantrekken en zeker niet alleen maar voor de vriendschap. Halverwege de week kan je wel eens wat saaiheid ervaren en heb je zin om uit de band te springen. Trek er lekker met je partner op uit en zoek leuke activiteiten om je partner te verrassen. Donderdag en vrijdag denk je veel over het verleden na en vraag je je wel eens af wat je anders kunt doen om de liefde in je leven te halen. Ben je gebonden, dan kun je wel eens een schuldgevoel ervaren, dat je misschien wel te weinig voor je partner doet. Het weekend is eigenlijk gewoon erg goed als het om de liefde gaat. Je bent dynamisch en empathisch en mensen zullen graag hun hart bij je uitstorten. Het is ook een periode om er lekker op uit te trekken.

Carrière en financiën
Je kunt je over het algemeen zondag prima voelen. Je bent misschien niet op je allerbest, maar dingen die je doet, zijn meestal erg goed. Je hebt wel behoefte om met nieuwe zaken aan de slag te gaan. Toch wordt aangeraden dit niet te doen en nog even tot volgende week te wachten. De Volle Maan valt in je 11de huis van netwerken en hierdoor kan je vooral maandag en dinsdag veel bereiken door samen te werken en door nieuwe projecten te starten. Soms kan je wel teveel de neiging hebben om de leiding te nemen, maar dat kun je nu beter niet doen. Samenwerken en de taken evenredig verdelen, zal veel aan je bieden. Er zijn aanwijzingen dat je een paar goede dagen meemaakt en emotioneel ook lekker in je vel zit. Dit kan er toe bijdragen dat je ambitieus bent en nog meer dingen wilt ontdekken. Maandag kan er iemand naar je toekomen met een bijzonder idee of iets anders wat jouw aandacht trekt. Wuif dit niet weg, maar bekijk de mogelijkheden hiervan. Van dinsdag t/m de 18de zal de communicatief sterke Mercurius in je 5de huis van romantiek ook zorgen dat je op zakelijk gebied erg expressief bent. Overigens zal je dinsdag t/m donderdag vooral bezig zijn met huidige taken en het afronden hiervan. Alles wat je doet, zal je met je hart doen. Vrijdag is een uitdagende dag, waarbij je flink onder druk wordt gezet. Je bent echter sympathiek en kan er hierdoor ook zeker wel een weg in vinden. Zaterdag en zondag de 9de heb je wel eens de neiging om te piekeren en je af te vragen of je alles goed doet.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot zondagavond in de Steenbok en geeft positiviteit. Het is een nuchtere energie en veel mensen zullen overdag relaxt in het leven staan. Pas wel even op als je zwakke gewrichten hebt. Zware inspanningen kunnen kwetsuren geven. Ook wordt aangeraden je niet teveel bloot te stellen aan zonlicht. Heb je een kwetsbare huid, dan kan je eerder last hebben van eczeem of andere problemen met de huid. Mensen die op vakantie zijn of mensen die in grote groepen verblijven, dienen op te letten, omdat de kans bestaat dat corona sneller om zich heen grijpt. Houd je dus aan regels en blijf alert. Maandagavond zal de Maan naar de Waterman reizen en zondag zal daar de Volle Maan om 17:59 ontstaan. Mensen kunnen moe zijn, wat invloed op ons humeur heeft. Ook kan de weerstand wat lager zijn, waardoor we meer kans hebben om ziek te worden. Vooral de 2de t/m de 4de is er een grotere kans dan gewoonlijk. Pas op en neem geen risico. Overigens moet je niet alleen met corona opletten, maar ook met andere ziektes. Dit kan moeilijk zijn, omdat mensen met deze energie meer behoefte hebben om sociale contacten op te zoeken. Woensdagochtend vroeg zal de Maan naar de Vissen reizen. Dit is een energie die mensen minder rationeel maakt. Veel mensen zijn dan empathisch en zullen een sterke neiging hebben om contacten op te zoeken. Je bent erg gastvrij en aangezien anderen dit ook hebben, is er veel contact mogelijk. Daarbij zal de energie zorgen dat mensen meer de neiging hebben alcohol en andere verslavende producten te gebruiken. Alle ingrediënten dus om op plekken te komen, waar veel mensen zijn!!! Vanaf vrijdagmiddag beweegt de Maan naar de ram en dit geeft juist energie, waarbij mensen bij elkaar weg willen blijven. Veel mensen kiezen ervoor om bij vertrouwde mensen te zijn en niet teveel er op uit te trekken. Er kan dus een relaxt weekend zijn, zonder al teveel contacten. Wel kunnen mensen te maken hebben met hoofdpijn of andere stress-gerelateerde zaken.

Overzicht voor alle tekens (Blijf verantwoordelijk handelen, zodat je geen risico loopt)
Jupiter, Saturnus en Pluto zullen nog een aantal weken retrograde in de Steenbok bewegen. Saturnus beweegt deze periode tussen de Waterman en Steenbok. Pluto heeft een zeer krachtige werking op onderbewustzijn. Daarbij zijn er ingewikkelde aspecten, waardoor veel mensen er moeite hebben om er mee om te gaan. Het vervelende is dat ze het niet eens doorhebben en zich onverantwoord gedragen, zonder zelf het kwaad in te zien. Mislukkingen en andere negatieve zaken kunnen op hun pad komen. Jupiter maakt mensen ambitieus en verantwoordelijk en er zijn mensen, die de energie van Saturnus wel goed gebruiken. Blijf voorzichtig en laat je niet verleiden om te impulsief te worden. Er wordt aangeraden je aan regels te houden en niet te denken dat het allemaal een bedacht verschijnsel is als het om covid-19 gaat. Qua gezondheid moeten we opletten dat de retrograde planeten een versterking geven aan het coronavirus. We zagen vorige weken aanwijzingen dat het coronavirus over de Aarde trok. Een grote zorg is de agressieve Mars, in de Ram, die een versterking geeft aan planeten, die het coronavirus eerder over de Aarde brachten. De eerste voortekenen zijn er, maar aan de andere kant kunnen wetenschappers positieve energieën ervaren. Daardoor zal de zoektocht naar geschikte vaccins een versnelling meemaken. Het wordt een race tegen de klok, tot die tijd dus zeer sterk opletten.

Omdat er deze maand veel krachtige planetaire energieën zijn, hebben veel mensen mogelijkheden om doelen te stellen en te behalen. We kunnen de maand ingaan met nieuwe kansen creëren en talenten te laten zien. Het is een maand van exploratie en effectiviteit en laten we hopen dat dit ook zeker voor de wetenschap nuttig is. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven en dit is een gunstige energie voor mensen die een kinderwens hebben. Ook voor een gezin met kinderen is de energie zeer goed te gebruiken. De liefde zal een passionele impuls krijgen. Singles kunnen veel aandacht krijgen en kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen kunnen een bestaande relatie versterken, maar let op dat een ongezonde relatie sterk onder druk zal staan. Maandag zal de Volle Maan, om 17:59 uur, in de Waterman staan. Voor gezondheid is dit lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Mensen kunnen nu erg veel moeite hebben om zichzelf emotioneel onder controle te houden. Dit kan ervoor zorgen dat er van zondag t/m dinsdag mentale problemen zijn, die mensen weg gaan eten of drinken. Omdat de stofwisseling dus minder snel is, is vetvorming sneller aanwezig. Ook zullen veel mensen zich veel moeier voelen, waardoor men er verstandig aandoet om meer rust en ontspanning te nemen.

Er is een krachtige energie van hemellichamen in de Waterman, die vooral sociale problemen kunnen geven. Vooral maandag en dinsdag kan je beter niet teveel met anderen optrekken en eigen plannen maken. Fysiek gezien moet men opletten met fysiek zware werkzaamheden en uitgebreide activiteiten met sport. Overigens kunnen mensen met een zittend bestaan beter actief worden, omdat hun lichaam de actie wel nodig heeft. Mercurius beweegt tot woensdag in de Kreeft. Hierdoor zijn mensen over het algemeen liefdevol, maar emoties zijn snel te raken. De energie zorgt namelijk voor spirituele energie, waardoor intuïtie versterkt wordt en mensen meer aanvoelen. Vooral mensen die van nature gevoelig zijn, kunnen problemen hebben. Positieve kant is dat mensen zich beter in kunnen leven, waardoor de saamhorigheid onderling goed is. Vanaf woensdag zal Mercurius door de Leeuw reizen en dit brengt passie in liefde en erotiek. Mensen willen eerlijk zijn en intens communiceren, waarbij ze dan denken dat het allemaal goed is wat ze zeggen. Eerlijkheid is te prijzen, maar wel binnen bepaalde normen en waarden. Een andere planeet die deze week invloed heeft, is Venus die tot vrijdag door de Tweeling reist. Dit is voor avontuurlijk ingestelde mensen goede energie. Mensen die dit minder zijn, doen er goed aan de energie te gebruiken om er op uit te trekken. Gebonden mensen kunnen hun partner nu meer liefde geven en singles hebben behoefte aan erotiek en spanning. Mensen willen elkaar in het algemeen veel aandacht schenken. Venus reist vrijdag naar de Kreeft reist, waardoor emoties onder druk staan Bemoeien mensen zich teveel met jou zaken, dan kun jij daar veel moeite mee hebben.

Loading…
Share This