Weekhoroscoop Ram

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
In het begin van de week is het belangrijk je hart er bij te houden. Je wilt liefde voelen en je hebt veel minder zin om rationeel te zijn. Liefde en vriendschap met je partner zijn belangrijk voor je en je wilt er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Bij singles kunnen de hormonen deze week opspelen. Je kunt daar dan ook zeker gebruik van maken. Je voelt opwinding aan het begin van de week en zal er van genieten om op erotisch gebied het avontuur te zoeken. Voor gebonden mensen zijn zondag t/m dinsdag geschikte dagen om vrij te nemen en romantiek met partner aandacht te geven. Voor singles wordt deze periode aangeraden om uit je vaste stramien te komen en het plezier op te zoeken. Doe iets wat je niet eerder gedaan hebt of wat je eerder niet wilde. Woensdag en donderdag zal de energie voor zowel gebonden mensen als singles meer gericht zijn op de carrière die je voor ogen hebt. Je hebt dan minder tijd voor romance, maar moet er dan wel aan denken, dat je dit met je partner of andere mensen bespreekt. Je carrière is gewoon erg belangrijk en bepaalt hoe jij je in de liefde op kan stellen. Vrijdag en het weekend zijn prima geschikt om er met je partner op uit te trekken en liefde op te zoeken, maar je vindt het fijn tijd aan erotiek te besteden. Vrijdag en het weekend kunnen singles helemaal losgaan en is het een periode van fantasie en dromen over de liefde, die je tegen hoopt te komen. Let vrijdag op dat je impulsief bent en jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt een collega de ruimte geven om je te verleiden. Maatschappelijk gezien is het deze week een moeilijke periode waarin we horen hoe mensen met elkaar omgaan of dat er weer iets ergs is gebeurd. Toch is er kosmisch gezien een prima energie om ons op te laden. Er wordt vanuit de hogere energie op aangedrongen je deze week op positieve manier te gedragen en te zorgen dat mensen liefde, warmte en vriendschap delen. Afgunst, jaloezie en andere negatieve gedragingen leiden tot problemen en conflicten en dat zou zonde zijn.

Carrière en financiën
Zondag of maandag kun je verstoord raken door een persoon of groep mensen die een strijd met je aan kunnen gaan. Je bent daar niet bang voor en zal er alles aan doen je ambities waar te maken. Je kunt zelfs nadenken wat er voor jou op de lange termijn in het vat zit. Dinsdag en woensdag kun je op je werk een flinke uitdaging tegemoet zien, waarbij er nieuwe mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen. Je zult wel moeten bedenken hoe je daar naar toe moet en wat je er voor moet doen om dit te bereiken. Deze dagen zijn zeer geschikt om een belangrijke deal te sluiten, maar het werkelijke fiat dien je pas op vrijdag te geven. Donderdag en vrijdag zijn namelijk veel betere dagen om er financieel of zakelijk op vooruit te gaan. Moet je in het weekend werken, dan bestaat de mogelijkheid dat je met oneerlijke zaken te maken krijgt. Blijf eerlijk en ga hier niet in mee, omdat het anders flink wat geld kan schelen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Voor de Ram geldt dat je misschien zeer gecontroleerd en ingetogen leeft, maar er toch wel enorm veel kracht in je zit. Je zit vol passie en levensdrift, waarbij je je misschien teveel inhoudt en piekert over zaken die niet goed gaan. Doordat je je energie er dan niet voldoende uitgooit, zal je het een en ander opkroppen. Door spanning en stress in je leven, kan je hart- en vaatstelsel onder druk staan en dit kan je bloedsysteem spanning geven. Daarbij kan ook het gedeelte van je lichaam, waar je mee denkt en voelt, problemen geven. Met name je hoofd, hart en maag kunnen opspelen. Er is een kans dat je erg veel hoofdpijn ervaart, waarbij je moet bedenken dat dit met spanning te maken heeft en vooral als je bloeddruk flink hoger wordt. Tracht spanningen die je ervaart op te lossen door je leven aan te passen. Je zult merken dat je bloeddruk ogenblikkelijk de positieve kant op zal gaan. Bedenk dat je, als je te lang met een hoge bloeddruk rondloopt, uiteindelijk grote problemen kunt krijgen. Sta rustiger in het leven en denk minder negatief over dingen die er in het leven gebeuren. Ervaar je veel spanning, dan kun je deze gedeeltelijk verminderen door te sporten en de vrije natuur in te gaan. Je zult dan een stuk lekkerder in je vel zitten en van het leven genieten.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This