astro content

Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 8

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een spannende week met mooie, maar ook mindere momenten. Over het algemeen is de energie echter zeer romantisch en is er veel ruimte voor erotiek. Zondag zal je er op uit willen trekken en zoek je het liefst spanning op, alhoewel je ook wel even wilt genieten van rust en eenvoud. Maandag ben je niet te houden, omdat er een zeer passionele energie is, waardoor je in je vrije tijd het liefst samen met je partner de spanning opzoekt. Dinsdag en woensdag zal je je soms wat verward voelen en kun je je emoties moeilijk onder controle houden. Beter kun je geduldig zijn en vooral je passie controleren, omdat je anders bezitterig, jaloers en soms furieus kunt worden. Donderdag t/m zaterdag ben je zeer sociaal, romantisch en sympathiek en is het erg leuk om tijd met je door te brengen. Je praat makkelijk en bent charmant. Toch moet je zaterdag opletten, omdat er een kans op conflicten met geliefden is.

Singles
Er hangen passionele energieën en dat is voor de Ram fijn en spannend. Je bent enthousiast en trekt er graag op uit. Zondag kun je wakker worden met iemand, waar je een korte flirt mee hebt. In dat geval wil je het liefst blijven liggen en zal je erotiek willen beleven. Ben je alleen, dan zal je waarschijnlijk snel je bed uitgaan om de spanning op te zoeken. Ook maandag zal er een erotische energie zijn, die jou actief en avontuurlijk maakt. Je hebt je emoties onder controle. Dat is dinsdag en woensdag minder zodat je dan beter oplet wat je doet. Je kunt in je overmoed namelijk wel eens dingen doen, waarbij je over je eigen grenzen gaat. Ook bestaat de kans dat je anderen kwetst als jij iets anders bedoelt, dan een ander wil. Donderdag t/m zaterdag ben je zeer actief en vind je het leuk om sociale dingen te doen en mensen te ontmoeten. Het zijn geweldige dagen voor hete nachten, leuke dates, maar ook leuke activiteiten met familie of vrienden. Let donderdag op dat je wat stress kunt ervaren, omdat je zakelijk het een en ander voor je kiezen krijgt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je gaat de komende week steeds meer liefdevolle gevoelens krijgen, waarbij er hoogtepunten zijn als de Zon en Venus zich door de Vissen bewegen. Het vuur wordt hierdoor aangewakkerd, waarbij je wel op moet letten dat het vuur niet te heftig wordt. De kans op agressieve gevoelens zouden dan de liefde kunnen overschaduwen. Qua gezondheid kan de energie van de Maan in de Ram zorgen voor een goed herstel, waardoor eventuele opkomende ziektes snel de kop ingedrukt worden. Wat betreft voeding doe je er verstandig aan om met name knoflook, cayennepeper, brandnetel en hop te verwerken, omdat deze je lichaam reinigen. Om tot rust te komen kun je er voor kiezen een amethistkristal te gebruiken. Deze kristal helpt je om te mediteren en tot rust te komen. Ook zorgt deze krachtige kristal ervoor dat je makkelijker contact kunt maken met hogere geestelijke wezens.

Carrière en financiën
Er komt een nieuwe fase in je leven, die tot circa begin april voortduurt. Je wordt namelijk een stukje minder actief en gebruikt de tijd om nieuwe plannen te maken, dingen te overdenken en fysiek op te laden. Het is een prima periode om financiële zaken te doen, om te ontplooien en om te analyseren wat je daarvoor moet doen. Van zondag t/m dinsdag ben je zeer energiek en charismatisch en heb je nog voldoende power om van alles te doen. Er wordt aangeraden niet met nieuwe dingen te starten. Doe je dit toch, dan kunnen er zondag en maandag flink wat obstakels zijn, die druk op je leggen. In de avond ben je zeer intellectueel en weet je precies wat je wel of niet moet doen. Dinsdag t/m donderdag ben je financieel zeer actief en een krachtig onderhandelaar. Donderdag t/m zaterdag doe je er verstandig aan gas terug te nemen, diplomatiek in woorden en daden te zijn en dingen die je doet goed te overdenken.

Overzicht van de week voor alle tekens (De periode van fantasie, dromen en veranderingen)
Zondag zal de Zon in de richting van de Vissen bewegen, terwijl de Maan in de richting van de Ram beweegt. Deze energieën kunnen tot in het midden van de week voortduren en zorgen voor ontspannen en rustgevende emoties als gevolg van de warmte in de Vissen. Mensen willen lekker blijven liggen en de hele dag ontspannen of de natuur opzoeken. Als gevolg van de passie van de Ram willen mensen ook juist hun bed uit en actief bezig zijn. Sommige mensen zullen de energie van de Vissen het sterkst voelen, terwijl anderen juist weer de kracht van de Ram voelen. Ervaar je één van de twee dan is het niet zo erg, maar er zijn mensen, die rusteloos kunnen worden. Ze voelen aan de ene kant ontspanning vanuit de Vissen, terwijl ze aan de andere kant door de Ram geprikkeld worden. Deze tegenstrijdige energieën kunnen dan problemen geven en zorgen voor conflicten en andere minder positieve dingen. In dit geval is het verstandig harmonie tussen deze energieën te vinden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen soms lekker toe te geven aan rust en passieve hobby’s, bijvoorbeeld door lekker de natuur in te gaan. Op andere momenten kun je kiezen voor actie, sport en spannende activiteiten.

Het wordt in het midden van de week spannend als gevolg van de liefdesplaneet Venus, die in de dromerige Vissen zal bewegen. Daarnaast zal ook de fantasievolle Neptunus een krachtige invloed hebben. Dit zorgt voor heel wat liefdevolle energie, spannende dromen en fantasievolle gedachten. De energie is zeer geschikt voor warmte en liefde tussen mensen. Vooral woensdagochtend is geschikt voor romantiek. Mensen zullen niet altijd even geconcentreerd en gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan. In de middag zullen er nuchtere energieën zijn. De geestelijke Mercurius en de ietwat serieuze Saturnus zullen in volledig evenwicht tot elkaar staan. Vrijdag kan emotioneel verwarrend zijn, omdat je onder druk kunt staan door veranderingen die er op kunnen treden. Blijf hier relaxt bij, omdat deze over het algemeen prima verlopen. Let vrijdag op dat je niet teveel afspraken en taken inplant. Dan kun je door de bomen het bos niet meer zien. Zaterdag is er meer ontspanning en wordt aangeraden deze dag in te plannen voor sociale contacten of de liefde. Mensen voelen zich dan erg liefdevol en er is veel verbondenheDeze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Sparring moment
Weet je het even niet neer?
Heb je inzicht nodig?
Een andere positieve kijk?

Ik geef je de handvatten en tools om het Lees meer
door Medium Angelica
LIEFDESenergie
Vanuit je Hart en met Liefde bereik je je Doel(en).

Samen kunnen we in jouw consultgesprek kijken hoe jij jouw hart en Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Voor vandaag heb ik een dagkaart getrokken
Een hele mooie.
De Lastkorf
Soms Lees meer
door Medium Angelica
Voorspellingen 2018 hoe verder
Lieve Bellers
Voor 2018 zijn er mensen die mij nu al gebben verteld dat mijn voorsoellingen zijn Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen,
Na lange tijd ben ik eindelijk terug. Ik ben er voor al jullie vragen en bekommernissen en ben een Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Moon
Tijd voor te gaan staan in jouw kracht.
Vandaag de dag staat de gemiddelde mens zijn mannetje goed. De vrouw en man die de hoge energie Lees meer
door Medium Simone
Invloed van Jupiter op alle tekens
Jupiter in Schorpioen en de invloed van Jupiter voor alle tekens
(Liefs van Simone box 0252)

9 Lees meer
door Medium Angie
E mail consulten, sms en chat van Angie
Lieve bellers; ik werk al een tijdje hier en sta jullie graag met heel veel liefde te woord!
ik Lees meer
door Medium Moon
Leven in geluk en vrede door wijsheid.
"Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren", zei Loesje al.
Piekeren is de verkeerde kant Lees meer
door Medium Simone
Eerlijkheid en juiste intenties
Lieve mensen,

Ik merk steeds vaker dat er vragen komen waar men maar 1 antwoord op wil horen. Helaas kan Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering zondag 6 aug
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij paragnosten live als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al Lees meer
door Medium Jolijn
Jolijn Afwezig deze week
Lieve allemaa!
Deze week ben ik afwezig.
Maar volgende week ben ik weer bereikbaar voor jullie!
Liefs Jolijn Lees meer
door Medium Moon
Onvoorwaardelijk liefhebben
Liefhebben, liefde in je hebben en geven.Onvoorwaardelijk en voor altijd, zonder tranen geen pijn maar vrede Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een spannende week met mooie, maar ook mindere momenten. Over het algemeen is de energie echter zeer romantisch en is er veel ruimte voor erotiek. Zondag zal je er op uit willen trekken en zoek je het liefst spanning op, alhoewel je ook wel even wilt genieten van rust en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag vind je het moeilijk om zenuwen onder bedwang te houden. Je bent niet altijd in je goede doen en dat kan je partner merken. Je doet er goed aan jezelf te uiten en het probleem vooral bij jezelf te leggen en niet bij je partner. Beter zoek je zondag de rust van Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Romantische energieën zullen de hele week om je heen hangen. Daardoor voel je avontuur en actie. Je wilt het liefst veel leuke dingen met je partner doen. Je bent veranderlijk en dat zal je partner soms wel moeilijk vinden. Tracht evenwicht te bewaren en uit je gevoelens Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag zal je intense karakter minder naar voren komen. Je bent dan in staat de hele dag lekker in je bed te blijven en natuurlijk wel met je partner. Je bent dan eerder lui dan passioneel, waardoor gezellig samen een filmpje kijken meer aantrekt dan een flinke vrijpartij. Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt je aan het begin van de week verward voelen, waarbij je je afvraagt waarom je dit gevoel hebt. Hier kun je veel over nadenken, maar je kunt natuurlijk ook met je partner praten. Op zondagochtend doe je er daarom goed aan een lekker ontbijtje op bed te nemen en te Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De week kan intens beginnen. Dit komt vooral, omdat je aan de ene kant passief en zelfs lui kunt zijn, maar aan de andere kant passioneel en vol actie en spanning. Dit maakt zoveel energie in je los, dat je de spanning bij je partner zoekt. Je bent zondag en maandag dan ook op Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
De energie die er zondag en maandag is, zal vrij intens zijn, welke ten goede, maar ook ten slechte kan keren. Zondag moet je opletten voor conflicten of problemen met mensen, waar je eigenlijk van houdt. Maandag kan dit op je werk wel eens voor problemen zorgen. Je doet er Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt eigenlijk het grootste deel van de week door een roze bril bekijken. Je vindt het leven leuk en doet er alles aan om je partner dit ook te laten zien. Je bent gericht op schoonheid en ziet er over het algemeen aantrekkelijk en verzorgd uit. Grote kans dat je partner Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week om van romantiek te genieten. Je wilt je partner verwennen en vindt het erg fijn als je partner jou ook veel aandacht geeft. Deze heb je echt nodig, omdat je van buiten wel erg stoer lijkt, maar je ook wel een klein hartje hebt. Je bent deze week niet alleen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent de afgelopen tijden geregeld bezig geweest met toekomstplannen. Er lijkt nu een maand aan te komen, waarbij het niet alleen bij plannen blijft. Toch zal je zondag het gevoel hebben dat er niet veel van terecht komt. Je voelt je wat verward en dat zal ook maandag door je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een uitstekende week worden om liefde tussen jou en je partner te versterken. Dit zal de eerste dagen nog niet duidelijk zijn, omdat je passief bent. Je wilt jezelf dan terugtrekken en tijd besteden aan je gezin, familie of partner. Je doet dit liever door op mentaal en Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag concentreer je je op de kleine geneugten van het leven, die uiteindelijk juist veel liefde brengen. Je denkt veel na en wilt soms lekker passief zijn. Je vindt het zalig om op de bank te hangen en te genieten van een leuk filmpje en een romantisch etentje. Maandag is er een goede Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
De Volle Maan van 31 januari reist door je teken, daardoor verlang je aan het begin van de maand naar liefde en aandacht, maar ben je ook zeer intelligent. Voor februari wordt voorspeld dat je over het algemeen fysiek en mentaal sterk bent. Je moet je leven wel onder de loep nemen of je op Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Je bent emotioneel erg sterk en kunt prominent aanwezig zijn. Wat je ook doet, je zult slagen en mooie resultaten behalen, zowel in contact met mensen als bij het delen van warme en liefdevolle gevoelens. Singles kunnen de eerste dagen wel angstig zijn om zich te binden. Je kunt je in dit Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Er komen gunstige aan, waardoor er de 1ste dagen van de maand een prettige sociale energie is, die zorgt dat je beloningen kunt krijgen. Dit kan in de liefde zijn, in sociale contacten, maar ook zakelijk en financieel. Je hebt meer kans als je verantwoordelijk in het leven staat en niet Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De eerste week moet er door de Schorpioen constant een evenwicht gevonden worden tussen emoties en ratio. Er wordt aangeraden om vooral naar je gevoel te luisteren, omdat deze jou over het algemeen niet in de steek laat bij beslissingen of andere belangrijke dingen. Dit zal je de 1ste Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Aan het begin van de maand is er een zeer positieve energie, waardoor je liefdevol bent, maar ook nog eens mentaal en intellectueel krachtig. Je vindt het leuk om te spelen en flirt er op los. Ben je single, dan krijg je veel aandacht en is de kans op een vaste relatie ook een stuk Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Wees deze maand voorzichtig en handel niet te impulsief. Je hoeft heus niet alle mogelijkheden aan te grijpen. Beter kun je een selectie maken van wat er belangrijk is. Ook is het belangrijk niet teveel te doen, wat betreft je privéleven, zakelijkheden en carrière. Breng dus Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Je kunt veel tijd aan sociale contacten en geliefden besteden. Met name het begin van de maand zal de energie er goed voor zijn. Je zult de 1ste week sociaal aantrekkelijk overkomen. Singles kunnen nieuwe mensen ontmoeten en er zijn veel kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De maand start met Mercurius in de eigenzinnige Waterman. Je bent soms te makkelijk. Tracht er wat controle over te houden, zodat mensen je niet als arrogant typeren. Je kunt je voor dingen interesseren, waar je eerst geen aandacht voor had, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Je ziet Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Je moet aan het begin van de maand niet teveel uitgeven. Je hebt die neiging, maar verstandig is het niet, tot aan de 3de. Met name grotere aankopen, dien je namelijk goed te overdenken. Het begin van de maand is geschikt voor het op orde brengen van je leven, als gevolg van krachtige Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Je moet opletten dat je de 1ste dagen niet te egoïstisch bent, houd jezelf dus onder controle, omdat je er anders problemen door kunt krijgen. De 4de is er een evenwichtige verbinding tussen de Zon en Maan en kun je bereiken wat je wilt. Dit kan zowel privé veel liefde bieden als Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
Vissen zijn emotionele mensen, maar toch ook wel nuchter. Je weet heel goed dat je leven niet altijd over rozen gaat en houdt daar de eerste dagen van de maand misschien nog wel sterker rekening mee. Doe dit niet al te gestrest en bewaar je rust, omdat je anders frustraties kunt gaan voelen Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Er zijn goede mogelijkheden om nieuwe dingen in je leven te implementeren. Dit is al vanaf de eerste dagen, omdat er de 31ste een vernieuwende energie vanuit de Volle Maan, in de Leeuw, was. Daarna zal de Maan naar de Maagd reizen. Maak hier gebruik van, dan merk je de rest van de maand Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag