Weekhoroscoop Ram

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 14

Relaties, singles en sociale contacten
Zondag zal Venus veel invloed hebben en dit zal ook maandag en dinsdag zorgen dat jij zeer charmant en aantrekkelijk bent. Venus zal bijna het grootste deel van de maand in jouw teken blijven waardoor er veel ruimte voor romantiek is. Ben je single, dan laat je anderen zien wie je bent en wat je kunt en zal je veel met mensen flirten. Mensen zullen sterk tot je aangetrokken worden. Je vindt het ook erg prettig om al die aandacht te krijgen en zal dan ook zeker van alles doen om in de schijnwerpers te staan. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat mensen je dan wel als arrogant betitelen. In contact met een geliefde, vrienden en anderen zal je deze periode prettig in de omgang zijn en concentreren jij je op de vraag hoe je relaties met mensen mooier kunt maken. Let op dat Mercurius jou soms mentaal wat vertraagt en je bepaalde belangrijke beslissingen in een relatie of andere situaties beter even uit kunt stellen. Woensdag is er een kosmische energie, die ervoor zorgt dat je bepaalde dingen, die je al een tijdje in gedachten had, aandacht kunt geven. Wat het ook is, het zal goede energie zijn, waardoor er mooie zaken uit voortkomen. Je overtuigingskracht is woensdag en donderdag zeer sterk, waardoor het een uitstekende periode is om iets van je partner gedaan te krijgen. Ben je single dan ben je zeker in staat om iemand te versieren. Vrijdag kan er een dipje zijn, waardoor je er goed aandoet tijd voor jezelf te nemen. Zaterdag en zondag is een zeer romantische periode met veel warmte en vriendschap.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf zondag reist de Maan in de Tweeling. We kunnen de energie gebruiken omdat dit een sociale drive geeft. We vinden het fijn bij geliefden te zijn en er zal veel liefde en saamhorigheid zijn. Let op dat stress de weerstand verlaagt. Heb je er last van, tracht deze dan zo mogelijk op te lossen, omdat je anders meer kans hebt ziek te worden. Ledematen en longen zijn kwetsbaar en het zou eigenlijk goed zijn even naar buiten te gaan. Doe dit wel op verstandige wijze en mijdt grote groepen. Frisse lucht is goed, maar trek gepaste kleding aan om niet alsnog ziek te worden. Pas deze periode op voor zwaar werk en sporten. Vanaf dinsdagmiddag reist de Maan in de Kreeft. Dit is wassende energie en zorgt dat mensen veel over zichzelf en de wereld nadenken. Veel mensen kunnen nu plannen maken die ze in de toekomst uit willen voeren. Let op dat je deze dagen gevoelig kunt zijn en het verstandig is om in je vrije tijd in vertrouwde omgeving te blijven. Deze tijd zijn de slokdarm, maag en lever kwetsbaar. Er wordt aangeraden nu zo min mogelijk vlees te eten en je meer te richten op groente en plantaardige eiwitten. Let op met het gebit en slik eventueel wat extra calcium. Donderdagavond verhuist de Maan naar de Leeuw en dit brengt flink wat vuur. We moeten oppassen omdat we de neiging kunnen krijgen om sociale activiteiten op te zoeken. Ook hebben we meer zin om te daten en dit wordt ten stelligst afgeraden. Egoïsme en nastreven van verleidingen kunnen onszelf en anderen flink in gevaar brengen. Vooral mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten opletten. Voor de meeste mensen geldt dat ze nu ook op moeten letten dat de ogen en benen kwetsbaar zijn. Zaterdagavond laat verhuist de Maan naar de Maagd. Hier kan spanning door ontstaan en mensen kunnen snel in een dip geraken. Pas op dat er conflicten kunnen zijn tussen gezinsleden of mensen die op andere wijze veel bij elkaar zijn. Mensen kunnen een schuldgevoel hebben en depressies ervaren. Mensen die al last van de lever en milt hebben, kunnen nog meer last krijgen. Let op dat je geen al te vette en kruidige producten eet. Voor de gehele week wordt er van mensen gevraagd je te houden aan de regels die door de regering zijn opgesteld. Ga deze niet doelbewust overtreden, omdat je hiermee anderen in gevaar brengt. Je kunt de hogere wereld tevreden stellen door positieve gedragingen na te streven.

Carrière en financiën
Het is een bijzonder vreemde week, omdat niets is zoals het eigenlijk is. Het wordt dan ook een zeer dynamische week, waarbij je positieve stress zult voelen. Dit gevoel zorgt ervoor dat je goed onder druk kunt presteren en je alsnog tot goede resultaten kunt komen. Zorg ervoor dat je niet teveel van mensen in je omgeving verwacht. Je hebt de neiging om dingen teveel van je eigen kant te bekijken en blind te worden voor een andere opinie of mening. Binnen de samenwerking met mensen heb je het nodig om dingen van meerdere kanten te bekijken. Ga niet teveel uit van je eigen ideeën en meningen, maar laat anderen ook aan het woord of het initiatief nemen. Dat werkt een stuk makkelijker en zorgt voor betere prestaties bij het samenwerken. Je kunt soms wel eens moeite hebben met mensen die op een andere manier denken of werken. Je hebt dan de neiging om er tegen in te gaan of jezelf te gaan verantwoorden. Zorg dat je dit niet doet en blijf achter je eigen standpunten staan, maar gebruik die van anderen wel om je eigen standpunten aan te scherpen. Empathie en sympathie zijn belangrijk.

Overzicht voor alle tekens (2de periode van intense trillingen en transformatie van de wereld)
We leven met de druk die het coronavirus op ons legt. Daarbij zien we dat een deel van de mensen het maar moeilijk vindt zich aan dwingende regels te houden. Tot hen wil ik mij richten dat het verstandig is voorzichtig te zijn en aan je medemens te denken. Gelukkig zijn de meeste mensen doordrongen van het feit dat dit een gevaarlijke periode is en dat we ons leven anders in moeten delen. In mijn werk als psycholoog werk ik dagelijks met mensen en ik merk dat er veel angst is, mede omdat het onduidelijk is hoe dit virus zich ontwikkelt. Een bevriend viroloog gaf aan dat het coronavirus niet of nauwelijks muteert, waardoor de kans op het vinden van een afdoend vaccin groter is. Er wordt door de hogere wereld met klem aangeraden de adviezen van de regering op te volgen. Kijk om naar mensen die het moeilijk hebben en doe boodschappen of andere karweitjes voor mensen die dit zelf niet kunnen. Kook wat extra voor een vriend, familielid of buur, die dit zelf niet kan. Houd je ook aan de aanwijzingen die winkelpersoneel, zorg- en dienstverleners en anderen die ons ondersteunen geven. In ieder geval zal ik dagelijks aan de hogere energieën vragen ons bij te staan en te zorgen dat de mens verstandiger wordt in hoe er met de natuur omgegaan wordt. We hebben het misschien niet altijd door, maar onze manier van leven is niet goed te noemen. Laten we waken en liefde en vriendschap met elkaar delen. Laten we planten en dieren met respect behandelen en de wereld gezond voor onze kinderen achterlaten.

In mijn blog van 06-03-2020 sprak ik over de Volle Maan met intense energie en kracht die naar de Aarde kwam. We moeten alert zijn dat er op 8 april een Supermaan aankomt, die weer intense energie op ons afstuurt. Hierdoor is het goed mogelijk dat we met een nieuwe golf van negatieve energie te maken krijgen. We kunnen met zijn allen zorgen dat deze energie enigszins afgebogen wordt. Dit kunnen we doen door aan onze medemens te denken. Laten we deze week al gebruiken om problemen op te lossen, de strijdbijl op te bergen en vriendelijk naar elkaar te zijn. Dit zijn in principe normale omgangsnormen, maar in onze verwende maatschappij zijn we dit enigszins uit het oog verloren. Hierbij zal Uranus in de Stier niet bepaald een steun zijn om dit anders te gaan doen. Deze planeet zal daar t/m oktober blijven en mensen er constant toe bewegen om teveel te veranderen, waarbij ontevredenheid erg destructief kan werken. De fantasievolle Neptunus en communicatief sterke Mercurius in de speelse Vis kunnen mensen onbewust verlangens en passie geven. Daardoor zullen er mensen zijn, die het niet zo nauw nemen met geldende nieuwe normen en waarden. Erotiek zal deze week erg sterk bij mensen opkomen en op zwakke momenten kan dit voor flink wat problemen zorgen. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en op te passen met wisselende contacten. Jupiter zal t/m oktober in de Steenbok verblijven en deze planeet is in staat verantwoordelijke energie op ons af te sturen. Blijf in de gaten houden dat de kosmische krachten trillingen brengen en er in april nog steeds grote kans is op rampen, oorlogen en ziektes. Pas op Saturnus in de Waterman, omdat deze nog steeds veel stress kan brengen en dit kan de onderlinge verstandhouding tussen mensen verslechteren.

Venus in de Stier zal de 28ste een verbinding maken met Jupiter in de Steenbok. Dit geeft in het algemeen een sterke verantwoordelijke energie. Omdat de Maan deze tijd in de Tweeling is, zal er t/m maandag relaxte energie zijn en zullen de meeste mensen een sterke druk ervaren om niet teveel te doen. Venus zal zondag een driehoek vormen met Pluto in de Steenbok. Er is dan eigenlijk veel rust en een liefdevolle energie. Hierdoor kunnen we genieten van geliefden in onze directe omgeving. Mensen die alleen zijn, kunnen wel eenzaamheid ervaren. Wil je er liever niet op uittrekken, kijk dan eens op sociale media of bel mensen. Zondag en maandag is geen verkeerde periode, waardoor de meeste mensen zich wel richten op de positieve kant van het leven. Pas op dat negatief ingestelde mensen energie van Pluto wel eens destructief kunnen gebruiken. Kom je dit soort mensen tegen, dan doe je er verstandig aan om rechtsomkeert te maken. Maandag zal Mars naar de idealistische Waterman reizen en daar tot half mei blijven. We noemden Uranus al als brenger van verandering en dit zal Mars versterken. Mensen willen uit hun dagelijkse gewoontes stappen en met nieuwe dingen aan de slag. Er wordt aangeraden dit nog even niet te doen en je gedeisd te houden. Vanaf dinsdag zal Saturnus in de Steenbok rust in de energieën van Uranus en Mars brengen, waardoor de meeste mensen nuchter in het leven staan. Saturnus zorgt dat mensen hun doelen beter voor ogen hebben en daar stappen in kunnen nemen. Mercurius zal donderdag voorwaarts bewegen en dit geeft mensen het gevoel dat ze niet kunnen bereiken wat ze willen. Wees er reëel in en tracht de rust te bewaren, dat is deze periode veel beter. Venus komt vrijdag in de Tweeling binnen en geeft een liefdevolle en warme energie. Daardoor zal je het weekend waarschijnlijk weer de rust vinden om gas terug te nemen. Prettig aan deze energie is dat je nu meer tijd weet te vinden voor hobby’s, communicatie met mensen en veel sympathie. Het weekend zal een periode zijn om de aarde in een genezingsproces te brengen. Dit zorgt niet direct voor een complete verandering en de aanpak van het coronavirus, maar uiteindelijk zal dit wel de start zijn van een reformatie en transformatie van huidige patronen. Zoals ik al stelde, zal er de week hierna een intense energie vanuit de Supermaan komen. Deze brengt een volgende golf van negativiteit, maar ook wel relatieve rust, waarbij de Aarde langzaam aan kan herstellen. Laten we in ieder geval zorgen dat wij als individu positieve energie uitdragen. Zondag zal er overigens een krachtige ondersteuning zijn als Jupiter en Pluto in de Steenbok een verbinding aangaan. We kunnen nu als wereld uitdagingen aangaan en zijn effectief en succesvol. Deze periode zou het zo kunnen gebeuren dat het verlossende woord met oplossingen er zal komen. In ieder geval is deze kracht sterk genoeg om een verrassende geestelijke energie te ontwikkelen.

Loading…
Share This