Weekhoroscoop Ram

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 50

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er is deze week over het algemeen een sfeer van liefde warmte naar elkaar. Je wilt meer van je partner ervaren en zal er alles aan doen om veel liefde te bieden. Daardoor zal je bijna de hele week veel liefde voelen en zijn er veel leuke activiteiten. Er wordt aangeraden om je partner eens flink te verwennen en ook niet te vergeten om jezelf ook te verwennen. Bedenk daarbij dat het kleine vaak meer waard is dan het grote. Doe dus juist die kleine dingen om de liefde te versterken. Zondag en maandag zijn prima dagen om samen met je partner en andere geliefde te zijn. Je zult merken dat er aan het eind van de avonden ook veel passie is. Dinsdag kan je zowel geluk als obstakels tegenkomen en moet je opletten voor misverstanden. Je partner kan dingen soms anders opvatten dat jij met je vlotte babbel bedoelt. Je hebt deze periode wel eens de neiging om de ander de schuld te geven van iets wat deze helemaal niet heeft gedaan. Woensdag en donderdag ben je het liefst thuis of bij mensen waar je je heel veilig voelt. Vanaf vrijdag is er veel passie en romantiek en is er veel ruimte voor leuke activiteiten.

Singles
Je bent deze week geregeld nieuwsgierig naar anderen en het leven in het algemeen. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en vraagt je af wat mensen van jou denken. Je vindt het fijn activiteiten te plannen, maar moet wel naar je gevoel luisteren. Voelt iets niet goed, doe het dan ook niet en doe dingen op momenten dat je innerlijke stem zegt dat het goed is. Zondag en maandag vind je het leuk om met vrienden af te spreken en leuke activiteiten te doen om lekker te ontspannen. Woensdag en donderdag zijn voor singles niet geschikt om de liefde in je leven te halen. Je wilt dan toch liever activiteiten met familie en vrienden plannen. De beste kans op nieuwe liefde is vrijdag en zaterdag, omdat je er graag op uittrekt en meer kans maakt op een nieuwe liefde. Je doet er goed aan om te bedenken of diegene bij je past. Je hebt wel eens de neiging om te snel te gaan en dat kan wederzijds problemen geven. Je bent iemand die impulsief kan zijn en eerst verliefd wordt en dan nadenkt. Dit kan je beter omdraaien.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag vroeg in de ochtend beweegt de Maan naar de Stier. Dit brengt wat spanning met zich mee en mensen doen er verstandig aan de dag rustig te beginnen en met vertrouwde mensen door te brengen. Het is verstandig tot aan dinsdagavond op te letten dat de keelstreek, oren en nek kwetsbaar zijn. Heb je hier al last van, dan moet je helemaal oppassen. Er kunnen klachten met het uitscheidingssysteem zijn en verkoudheid en griep liggen ook op de loer. Dinsdagavond beweegt de Maan naar de Tweeling en aangezien er donderdagochtend vroeg een Volle Maan in dit teken is, zullen we deze gehele periode op moeten letten dat het metabolisme langzaam gaat. Er kan vermoeidheid optreden, die niet alleen fysiek voor lamlendigheid zorgt, maar ook mentaal. Chagrijn en frustraties kunnen ons flink storen en dit kan stress brengen. Ook zijn er fysieke klachten mogelijk, waarbij vooral de longen en ledematen kwetsbaar zijn. Vrijdag de 13de is geen ongeluksdag als de Maan in de nacht naar de Kreeft reist. Er is ontspannen energie en mensen zullen t/m zaterdag lekker in hun vel zitten. Wel moeten mensen erg opletten dat ze niet te vet of pittig eten, omdat de slokdarm, maag en lever kwetsbaar zijn. Ook zal de spijsvertering niet altijd even goed verlopen. Voor de Ram is het belangrijk dat je evenwicht weet te vinden tussen je krachtige gevoel en je neiging tot impulsiviteit. Je wilt soms veel te snel gaan en gaat dan aan het gevoel van andere mensen voorbij. Hierdoor kun je mensen wel eens irriteren, zonder dat dit je bedoeling is. Tracht duidelijk aan te geven wat je wilt en voelt, zodat anderen er rekening mee kunnen houden. Er wordt aangeraden je lichamelijk te laten verwennen. Hierdoor ontspant je lichaam, wat ook een positieve werking op je ziel heeft. Wat betreft voeding is het belangrijk dat je evenwichtig eet en niet te strenge diëten gebruikt. Die heb jij niet nodig, omdat je van jezelf al veel verbrandt door je actieve leven. De aquamarijn is een steen die je veel kracht geeft, vooral omdat deze het symbool van liefde, hoop en veiligheid is, waardoor je mentaal een goede energie uit kunt stralen.

Carrière en financiën
De energie die er deze week op je afkomt, zorgt ervoor dat je intellectueel een krachtige impuls krijgt. Hierdoor ben je zeer nieuwsgierig en wil je graag leren. Het zal een week worden, waarin je het best met mensen samenwerkt, die niet te emotioneel zijn en van aanpakken houden. Je kunt je erg storen aan mensen die alleen vanuit gevoel werken en er geen rekening mee houden dat er feiten zijn die iets anders zeggen. Je vindt het irritant als mensen zich op een eigenwijze opstellen, maar je vindt dit toch ook wel erg spannend. Zondag kun je wel eens de neiging hebben om veel geld uit te geven. Let op dat je dit niet overdrijft en dat je geld achter de hand houdt. Er zijn aanwijzingen dat dit wel eens nodig zal zijn deze maand. Ook maandag en dinsdag heb je de neiging geld uit te geven, maar heb je over het algemeen wel meer controle. Maandag zal je routinematig werk willen doen en ben je met papierwerk bezig. Let op dat je dinsdag problemen tegen kunt komen en dat je dan even alle zeilen bij moet zetten. Vanaf woensdag zal je in je werk op de automatische piloot gaan, omdat je toch meer de nadruk op je privéleven legt. Heb je die kans dan is het een prima periode om wat extra vrije dagen op te nemen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige energieën)
Er is krachtige energie die een deel van de maand beïnvloedt. De Zon reist tot de 22ste in Boogschutter. Dit geeft mensen over het algemeen positieve en optimistische kracht. Aangezien veel mensen dit hebben, kan het een mooie week worden. Deze combinatie is geschikt voor het contact met vrienden en familie. Mercurius zal van de 9de t/m de 28ste in de Boogschutter reizen. Daardoor is vanaf de nacht van zondag krachtige energie, omdat de Zon een uitdagende energie met Neptunus deelt, waardoor mensen soms niet reëel in het leven staan en daardoor de verkeerde dingen na kunnen streven. Tegelijk zal Mercurius krachtige energie krijgen om te communiceren en avontuurlijker en speelser te zijn. Het zijn bijzondere dagen, omdat mensen soms zo speels zijn en dan niet eerlijk nuchter kunnen zijn. Dit kan bij sommigen een innerlijk conflict opleveren. Jupiter beweegt gedurende een langere tijd in de Steenbok. Dit is vooral zakelijk zeer positief, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn doelen te bereiken. Wel moet men opletten dat er blokkades zijn, die men zelf opstapelt. Dat is niet echt nodig en je kunt dan beter op je talenten vertrouwen. Venus beweegt t/m de 20ste namelijk in de Steenbok en geeft de kans om financieel goede beslissingen te nemen. Let op dat deze planeet in de liefde voor pijn en verdriet kan zorgen. Mars zal tot begin januari in de Schorpioen bewegen en dit maakt een heleboel goed, omdat dit een uitstekende spirituele energie is, die mensen mentaal als fysiek kracht brengt. In een relatie moet je opletten dat je jaloers en bezitterig kunt zijn. Dit geldt echter meer voor de vuur- en watertekens.

Donderdagochtend om 6:14:52 verschijnt de Volle Maan in de Tweeling. Daar tegenover staat de Boogschutter en geeft tegenstrijdige energie. Er is ruimte om te feesten en plezier te maken, maar er kunnen intense energieën zijn die voor overdrijving zorgen. Grenzen worden gezocht en er is een drang om buiten de comfortzone te treden. De dromerige Neptunus staat echter ook aan de hemel en deze geeft weer de neiging dat mensen zich terugtrekken. Het wordt dan ook spannend hoe mensen hierop reageren. Jupiter zal deze maand in harmonie met Uranus zij, waardoor er wisselvalligheid en opstandige gevoelens kunnen zijn. Gelukkig is er een krachtige energie vanuit de Steenbok, waardoor mensen ook heus nuchter kunnen zijn, maar dus niet iedereen. Mocht je aan jezelf merken dat emoties de overhand nemen, tracht jezelf hier dan tegen te wapenen. In ieder geval doe je er verstandig aan om ‘nee’ te zeggen als je iets werkelijk niet wilt. Vrijdag de 13de is een interessante dag, waarbij er zelfs veel geluk kan zijn. Mars zal vanaf de ochtend in harmonie staan met Neptunus. Hierdoor is er een fijne energie, waardoor veel mensen een goede intuïtie hebben. In de middag zal Venus een perfecte lijn met Pluto in de Steenbok vormen. Daardoor ben je in de middag diplomatiek en kun je financieel goede besluiten nemen. Pas op dat Venus op romantisch gebied voor problemen zorgt. De Maan zal zaterdag weinig invloed hebben en dit heeft een negatieve invloed op uitgaven. Je kunt nu beter geen grote aankopen doen. Wacht dus even tot zondag als je werkelijk iets moet kopen.

Loading…
Share This