Weekhoroscoop Ram

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 22

Relaties, singles en sociale contacten
Venus in Tweelingen kan zondag t/m dinsdag voor wat frustraties zorgen. Dit komt eigenlijk omdat je te onzeker over jezelf bent en je dan de neiging hebt om je speelse karakter minder sterk naar voren te late komen. Wanneer je er anders mee omgaat, zal je merken dat frustraties verdwijnen als sneeuw voor de Zon en je weer lekker in je vel komt te zitten. Je kunt gebruik maken van de intens bewegende Mars, waardoor je minder nadruk legt op de minder goede zaken in het leven en meer op de positieve zaken van het leven. Het zal je opluchten en het gevoel geven dat je in een relatie, in vriendschappen en bij familie lekker in je vel zit. Mars zal de komende tijd sowieso goede energie sturen, welke door zal trekken naar juni, omdat die door de fantasievolle en sympathieke Vis zal reizen. Je bent in staat je duidelijk te profileren en weet heel goed wat je wel en niet wilt. In de liefde zal je sterk zijn en kunnen ontvangen en geven. Gebonden mensen kunnen een groot deel van de week veel warmte met hun partner delen. Singles stralen veel energie uit en kunnen mensen aantrekken om liefde te voelen.

Carrière en financiën
De warme en fantasievolle beweging van Mars zorgt voor veel positieve zaken. Je bent beter in staat om zaken, die afgerond moeten worden, daadwerkelijk af te ronden en kunt ook erg planmatig en ordelijk in het leven staan. Daarnaast heb je een fijne en sympathieke energie om niet te impulsief te zijn, kunt leidingen en prima samenwerken. Voor een Ram, die over het algemeen zelden met een planning werkt, is dit een overwinning. Er wordt aangeraden om hier gebruik van te maken en actie te ondernemen. Dit zal je zeker geen windeieren opleveren. Verder zal de Zon, in de Tweeling, veel kracht bieden om op een goede manier met mensen om te gaan. Je intellectuele vermogens worden sterker, waardoor je krachtig overkomt. Het is een goede periode om beslissingen te nemen, die op de lange termijn voor goede resultaten kunnen zorgen. Gaandeweg de week zal Venus meer invloed op je uitoefenen, waardoor je op zakelijk gebied zeker wel weet wat je wilt en je vooral financieel veel kunt bereiken. Er zijn mogelijkheden om je te ontwikkelen, maar je moet wel je onzekerheid overwinnen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De energie van de Ram lijkt onuitputtelijk, waardoor deze zelden bang hoeft te zijn om dik te worden. Wanneer ze dit toch worden, is dat vaak te wijten aan onzekerheid. Rammen die onzeker zijn, hebben namelijk de neiging zichzelf af te zonderen en zich te goed te doen aan eten van allerlei lekkernijen. Over het algemeen hebben ze echter een gezonde stofwisseling, waarbij ze door hun actieve levensstijl zelden behoefte aan extra beweging in de vorm van sport hebben. Hierdoor kunnen ze zichzelf zo moe maken dat ze uitgeput raken. Hoofdpijn, vermoeide ogen en slapeloosheid kunnen hier het gevolg van zijn. Rammen maken zichzelf wel eens ongerust, omdat ze vaak wat zwaarder dan gemiddeld zijn. Dit is echter te wijten aan zware botten. Overtollig vet zal over het algemeen zelden aanwezig zijn. Qua voeding dien je er op te letten dat je maaltijden niet overslaat en dan later in één keer inhaalt. Ook met vochtinname doe je er verstandig aan deze over de dag te verdelen. Je dient er echt op te letten dat je, als je tussendoor honger hebt, niet naar vette snacks grijpt. Je hebt anders kans dat je teveel verkeerde calorieën binnenkrijgt. Zorg voor voldoende kalium, die bijvoorbeeld in citroen, grapefruit, tomaten en appels zit. Zorg voor voldoende vitamine B, door bijvoorbeeld tarwekiemen aan je dagelijkse dieet toe te voegen. Neem de tijd voor een goede maaltijd, door er lekker voor te gaan zitten en na het eten even wat rust te nemen om het voedsel te verbranden.

Overzicht voor alle tekens (Ruimte voor vernieuwingen en een gezondere levensstijl)
Er is een zeer krachtige planetaire energie aan de hemel. Laten we ten eerste aandacht besteden aan Neptunus, die tot eind oktober in de Vissen beweegt en Mars die hier tot eind juni blijft. Dit geeft een krachtige mentale energie, waardoor we ongeduldig zijn. Dit kan tot problemen leiden en vooral op financieel gebied of in je carrière. Daarbij kunnen we gevoelens verbergen en hebben we de neiging ware gedachten en meningen tegen te houden. Doen we dit echter te lang, dan kunnen we uiteindelijk flink uit ons slof springen. Mocht je dit deze week merken, dan doe je er goed aan dit tegen te houden, omdat het je niet veel goeds op kan leveren. De Zon reist al enige dagen in de Tweeling en zal daar tot circa 21 juni blijven. Dit geeft weer andere energie, waardoor mensen speels kunnen reageren. Het is dus een week om te studeren en nieuwe kennis op te nemen, maar ook om sociale contacten aandacht te geven en veel lol te maken. Daarnaast kunnen we overmoedig raken en kunnen er zelfs flink wat gevaren zijn. De mens kan veel verpesten, waardoor het coronavirus dus nog steeds op kan spelen. De Zon zal gezelschap hebben van Venus, die daar tot 7 augustus verblijft. Ook die energie biedt de drang om er op uit te trekken. Aangezien er meer ruimte komt om dit te doen, zullen veel mensen deze week dan ook willen reizen en er op uittrekken. Het is een prima periode voor vrienden, familie en de liefde. Gebonden mensen zullen veel met hun partner optrekken, maar kunnen ook wel eens naar anderen trekken. In dat geval moet je oppassen dat je de grenzen niet teveel overschrijdt. Mensen met goede relaties zullen deze drang minder hebben en veel tijd en aandacht aan hun partner, vrienden en familie schenken. Singles moeten opletten dat ze niet opeens als kip-zonder-kop achter anderen aangaan.

Er is nog steeds een dreiging van het coronavirus en dat moet niet onderschat worden. Uranus in de Stier kan namelijk flinke dreiging bieden, omdat mensen opstandig en onverantwoordelijk gedrag kunnen vertonen. Zondag de 24ste vormt Mars een sextiel met Uranus. Dit is een intense energie en zal invloed hebben op gezondheid en economie. Deze gecombineerde energie brengt veel passie en een bewustzijn om na te denken op een andere wijze in het leven te staan. Mensen zullen zich steeds meer afvragen of er iets moet veranderen aan hoe we in het leven staan. We kunnen hierbij natuurlijk naar elkaar kijken en met de vinger wijzen, maar beter nemen we onszelf onder de loep. We zullen erachter komen dat er veel aan onszelf veranderd kan worden. De kosmische energie zal ons ondersteunen en positiviteit bieden. Zijn we echter onverantwoordelijk bezig, dan kan de energie zich ook tegenkeren. De kans is groot dat we deze week weer op terrasjes kunnen zitten en dat is natuurlijk mooi om even lekker te ontspannen, maar blijf voorzichtig mensen. Lukt dit, dan zal je een fijne week meemaken. Opvallend is dat de Maan tot zondagavond weinig energie biedt, waardoor de meesten van ons nederig zijn en zich richten op geven van vriendschap en liefde en minder op zakelijkheden en carrière. In de avond zal de Kreeftenergie mensen prikkelen om bij familie of vrienden te zijn. De energie die deze zondag ontstaat, zal voor een groot deel van de week gelden. Mensen zullen veel met het leven bezig zijn en zich geregeld afvragen wat te veranderen om het leven een stuk aangenamer te maken en de coronaperikelen te overwinnen.

Mercurius zal t/m donderdagavond in de Tweeling reizen en dit zal vooral op communicatief gebied zorgen voor flink wat vertrouwen, omdat veel mensen open voor elkaar staan. Wel is dit afhankelijk van het karakter van mensen. De een zal op fysiek gebied actief zijn, terwijl een ander intellectueel meer tot zijn/haar recht komt. Later op donderdagavond verhuist Mercurius naar de Kreeft en zal daar tot 6 augustus verblijven. Er zijn dan onbewuste emoties, waardoor we ons minder goed voelen, maar niet weten hoe dit komt. Tracht nuchter en feitelijk te blijven en laat je niet teveel leiden door emoties en gevoelens van anderen. Mercurius komt in een kinetische verbinding met de Tweeling en daarbij zullen er veel planeten in de noordknoop staan. Daardoor komt er een periode van technologische en sociale innovatie. Mensen zijn creatief, nieuwsgierig en veelzijdig en durven beslissingen te nemen en uitdaging te zoeken. Bijzonder zal zijn dat er aanwijzingen zijn dat er ruimte is voor ontwikkeling van een effectief vaccin tegen de corona. Daarbij zijn er vanaf vrijdag sterke energieën van de Maan en de Zon en Maan. De Zon vormt een sextiel met Chiron en dit zorgt dat we niet alleen mentaal, maar ook fysiek met helende energie te maken krijgen. Dit zal een goede kracht zijn om gezonder te worden en de kracht van het coronavirus, zal voor nu steeds zwakker worden. Nog sterker zal dit zijn, omdat ook Jupiter en Pluto in de Steenbok voor een afzwakking van het corona zorgen. Omdat de Zon in Gemini reist, wordt het ook een periode van sociale contacten. Mensen willen er op uittrekken en er zijn innige banden mogelijk. Er lijkt dan ook een nieuwe periode aan te komen, waarbij we even alle ellende van de afgelopen maanden van ons afgooien. Zondagochtend reist de Maan door de Weegschaal, waardoor er mensen zijn, die de drang ervaren om zichzelf en geliefden flink te verwennen. Niet alleen fysiek is het fijn om je te verwennen, maar ook doe je er goed aan om leuke dingen te kopen.

Loading…
Share This