Weekhoroscoop Ram

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 14

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius zal veel invloed hebben en daarbij zal jouw sterrenbeeld flink wat kracht geven. Hierdoor weet je je gevoelens beter te verwoorden, maar dien je er wel voor op te passen dat je dingen op de goede manier verwoordt. Je hebt soms de neiging teveel te letten op zaken die niet goed gaan en te weinig op de zaken die wel goed gaan. Dit kan je partner wel eens storen, waardoor deze zich af kan sluiten. Pas deze week op dat je soms erg intens en heftig kunt reageren en dat kan een partner wel eens van je afduwen. Als single kun je overigens goed gebruik maken van de gevoelens die je ervaart en trek je mensen aan die geïnteresseerd zijn. Met vrienden kun je over het algemeen goed opschieten, alhoewel je geen allemansvriend bent en niet snel nieuwe mensen in je leven zal laten. Pas op dat de energie van de Maan steeds sterker zal worden, waardoor je behoefte hebt aan veranderingen. Ga hier niet te rigoureus mee om en bewaar je geduld. Voor alle Rammen is het een week van avontuur, passie en aan de andere kant rust en harmonie. Let op dat je hier een balans in tracht te vinden.

Carrière en financiën
Op zakelijk gebied ben je ongeduldig en wil je het liefst in korte tijd het een en ander bereiken. Vooral jouw heersende, dynamische planeet Mars is hier de schuldige aan, omdat deze planeet een beweging door de Tweeling maakt. Je bent speels en eergevoelig en hebt erg veel impulsen die jou bezighouden. Gelukkig zijn er ook wel energieën van onder andere de Steenbok, waardoor je hier ook wel een weg in kunt vinden. Hierdoor zijn er toch ook mogelijkheden om compromissen met collega’s, zakelijke contacten en leidinggevenden af te sluiten. Je kunt gaandeweg meer rust nemen, relaxt handelen en afwachten op wat er komen gaat. Dat is een hele verbetering voor de impulsieve Ram. Aan het eind van de week zullen de Maan en andere planetaire invloeden je impulsieve gevoelens danig versterken, waardoor je veel wilt veranderen. Op zich kan dit veel brengen, zolang je je verstand er maar bij blijft houden. Dat is soms wel eens lastig, maar je vindt wel mogelijkheden hiermee om te gaan.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanuit de Maan hebben we van zaterdag op zondag een afnemende Maan in de Steenbok, die voor rust zorgt en emoties kan herstellen. Misschien kunnen we wel eens vermoeider zijn dan anders, maar het zal uiteindelijk goede energieën bieden om er beter uit te komen. Deze energie kan vooral op onze carrière, studie of andere zakelijkheden mogelijkheden brengen. Er is een sterke en organisatorische kracht, waardoor er over het algemeen het een en ander mogelijk is om lekker in het leven te kunnen staan. Let deze periode extra op als je buiten bent, omdat de kracht van de Zon toeneemt en je hierdoor meer kans op huidproblemen kunt krijgen. Door de tegenstelling tussen Kreeft en Steenbok kan er een intern probleem optreden. De maag, darmen en gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Maandagmiddag zal de Maan naar de Waterman reizen. Dit geeft gevoelige energie, waardoor veel mensen vitale en emotionele druk kunnen ervaren. Mensen zullen eerder de neiging hebben eenzaamheid op te zoeken. Er kan afstandelijke energie zijn, waardoor mensen niet altijd geneigd zijn elkaar toe te laten in elkaars leven. Afhankelijk van de persoonlijkheid van iemand kan de een er beter mee omgaan dan een ander. Ook nu kunnen gewrichten kwetsbaar zijn. We moeten oppassen dat ook ledematen gevoelig zijn. Pas op voor spierblessures bij zware werkzaamheden of sportactiviteiten. Woensdagavond zal de Maan naar de Vissen reizen en zorgen voor sociale energieën en emoties die voor empathie en sympathie zorgen. Wel zorgt de energie dat mensen soms te vrij in hun doen en laten worden. Wees voorzichtig en tracht niet in grote groepen te verblijven. Verder wordt er aangeraden om op te letten dat de energie mensen er toe kan bewegen verslavende producten te gebruiken. Mensen, die er kwetsbaar voor zijn, hebben nu extra drang hier uitermate veel gebruik van te maken. Zaterdag zal de Maan naar de Ram bewegen. Aangezien er dan al een eerste invloed komt van de stand van de verduisterde vorm, kost dit erg veel energie en deze kan niet alleen fysieke problemen geen, maar ook mentaal kunnen mensen er door geraakt worden. Houd hier zaterdag al rekening mee en bereid je er alvast op voor dat je zondag de 11de meer kans hebt op blessures of stress uit vermoeidheid.

Rammen zijn analytisch en bedachtzaam. De planeet Mars beheerst hun gevoelsleven, waardoor ze in staat zijn om te strijden, maar ook om zichzelf te beheersen. Ze weten immers van zichzelf dat ze heel erg boos kunnen worden en dat ze daar weinig aan hebben. Alhoewel de Ram onbedachtzaam kan handelen, hebben ze toch ook wel een flinke portie verstand om niet al te impulsief te handelen. Alleen niet goed ontwikkelde Rammen kunnen nog wel eens ondoordacht zijn en hierdoor in de problemen komen. De komende week heb je kans op kiespijn, van waaruit je ook hoofd-, nek- en rugpijn kunt krijgen. Er wordt aangeraden om meer aan sport te gaan doen, althans als je dat nog niet doet. Sport is een prima manier om je energie te kunnen uiten. Let op de zoutinname. Teveel zout is erg schadelijk.

Overzicht voor alle tekens
Er hangt deze periode een transformerend en dus veranderende kracht als gevolg van de energie van Pluto, die versterkt wordt door een krachtige energie van de Maan. Deze zal in de intense, spirituele en toch nuchtere Schorpioen reizen. Alhoewel dat pas aan het eind van de maand is, zal dit gedurende de hele maand sterke invloed hebben. Mensen laten zich niets meer vertellen en dat zal nu deze maand nog sterker doorwerken. Het zal voor de regering moeilijk zijn vast te houden aan de gestelde normen en waarden. Er zal dus iets moeten gebeuren om te zorgen dat de maatschappij in rustiger vaarwater terecht komt. Er zijn aanwijzingen dat dit gaat gebeuren, niet alleen door verandering in leidinggeven, maar ook zal er op gebied van hygiëne en gezondheid een sterke energie zijn, die zorg zal dragen voor transformatie. Deze week zal Mercurius van de Vissen naar de vurige Ram reizen. Pluto beweegt nog in de Steenbok en biedt ongelooflijk zware energie die tot strijd en opstand kan leiden. Veel mensen zullen in hun onderbewustzijn onrust voelen, waarbij ze niet weten hoe dit komt en waarom dit is. Op mentaal en psychisch gebied zijn er emoties en zullen mensen veel met elkaar moeten communiceren om geen misverstanden of problemen te veroorzaken. Mercurius zal vanaf zondag gedurende 2 weken in de Ram blijven. Dit is een snelle energie en nog meer dan anders zal de communicatie zorgen voor ophelderingen, maar ook voor conflicten. Daar zullen we t/m de 18de aandacht aan moeten schenken.

De reden van de onrust ontstaat, omdat de Ram ons eerlijk en impulsief maakt en geduld geregeld ver te zoeken zal zijn. Er wordt aangeraden steeds na te denken over de dingen die je zegt en doet. Moet je belangrijke gesprekken voeren, dan doe je er goed aan je eerst goed voor te bereiden. Spreekt iemand jou plotseling aan of krijg je kritiek tel dan eerst tot tien alvorens te antwoorden. Er zal t/m de 18de dus gelden dat traditionele machten niet meer boven mensen staan. Het snelle kan het trage verslaan, wat tot negativiteit, maar ook aanpassing leidt. Paaszondag is redelijk relaxt, als gevolg van de Maan in de nuchtere Steenbok. Er zijn lichte energieën te bespeuren, die kleine ongemakken en irritaties brengen. Geniet van de feestdagen, maar zorg dat je wegblijft van grote mensenmassa’s. Een kleine irritatie kan zomaar tot zeer ernstig conflicten leiden. Maandag t/m woensdag is een leuke periode, omdat de Maan door de sociale, filosofische Waterman reist. Daarbij werken de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, harmonieus in op relaties die mensen onderling hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en de liefde zijn het toneel voor een prima tijd voor luchtige gesprekken en leuke activiteiten. Voor de liefde is deze periode zeker zeer spannend en avontuurlijk. Mensen die niet zitten te wachten op romantiek en erotiek zijn in staat hun sociale netwerk te versterken. De laatste dagen van de week vormt Mars een vierkant met Neptunus in de Vissen.

Dit geeft uitdagende en intense energie. Aan de ene kant wil je lekker weg en passie opzoeken, aan de andere kant zal je juist terug willen trekken en lekker dromen. Dit kan veel energie kosten, tracht dus een balans te vinden tussen passie en ontspanning. Vrijdag en zaterdag vormen Mercurius en Saturnus een sextiel. Venus zal een sextiel vormen met Jupiter. Daarnaast zal de Maan naar de Ram bewegen en alvast opbouwen naar de Nieuwe Maan van de nacht van zondag op maandag. Zakelijk gezien zijn de energieën geschikt voor het nemen van belangrijke beslissingen, het maken van contracten en nieuwe zakelijke projecten. Het is de start van een periode van ontwikkeling en nieuwe mogelijkheden. Het is gunstige energie voor sociale contacten en liefdesrelaties. Ook zijn singles in staat makkelijker een nieuwe relatie aan te gaan. Let op de ongeduldige Ram en het vierkant van Mars en Neptunus. Pas op dat je niet overdrijft met uitgaven of andere dingen die je graag wilt. De planetaire combinatie brengt warmte, liefde en vriendschap, maar tegelijk ook verwarrende energie met mensen die het niet goed bedoelen. Let zaterdag alvast op dat de Nieuwe Maan, die zondagnacht ontstaat veel energie brengt vol passie en liefde, maar ook vol manipulatie en zware weerstand. Beter maak je geen afspraken met mensen waar je moeite mee hebt en blijf je dus ook weg bij grote groepen.

Loading…
Share This