Weekhoroscoop Ram

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Het is een week waarbij Saturnus en Uranus een intense energie in de Ram losmaken en dit kan nog wel even zo doorgaan. Je voelt je actief en hebt behoefte veel tijd aan andere mensen te geven. Toch gaat dit niet zonder slag of stoot omdat de retrograde bewegende Mercurius tot de 29ste een sterke invloed op je sociale en liefdesrelaties heeft. Met name de eerste dagen van de week voel je je erg goed en ben je romantisch. Later in de week besteed je in een relatie veel tijd aan de ander, maar ben je geneigd geregeld discussies aan te gaan. Hierdoor kunnen er flink wat frustraties en ergernissen zijn. Ben je single, dan ben je erg kritisch en zal de kans, dat je een geschikt persoon vindt, uiterst nihil zijn. Over het algemeen weten mensen soms niet wat ze aan je hebben, doordat je erg wisselvallig kunt zijn. Je doet er goed aan er op te letten en consequent te blijven. Denk veel na en vraag jezelf af wat jij zelf niet prettig vindt. Waarschijnlijk vinden andere mensen dit ook. Op deze manier kun je jezelf controleren en dingen veranderen. Daarbij is het dan ook mogelijk om problemen op te lossen en conflicten uit te praten, waardoor je vooral in het weekend veel liefde en vriendschap kunt voelen.

Carrière en financiën
Het is een goede week om ‘dat’ te krijgen wat je verdient. Heb je hard en verantwoord gewerkt dan zal je merken dat je inspanningen van de afgelopen periode je zeker geen windeieren hebben gelegd. Je kunt er financieel goed op vooruitgaan. Vanaf woensdag zal je intellectueel versterkt worden en kun je je gevoel er goed uitgooien als het gaat om zakelijke aspecten. Je kunt je goed uitdrukken en mensen begrijpen wat je bedoelt. Let er op dat je serieuze beslissingen beter nog even uit kunt stellen, omdat er later in de maand betere momenten komen. Donderdag is een goede dag om werkzaamheden, waar je je concentratie bij nodig hebt, af te ronden of op te starten. Vrijdag zal je wat trager kunnen handelen, omdat je waarschijnlijk erg moe bent en zin hebt om thuis te zijn. Misschien doe je er goed aan om, als dit mogelijk is, een vrije dag op te nemen. Je bent iemand die ambitieus en plichtsgetrouw is, maar het is soms ook verstandig even aan jezelf te denken. Het weekend is een periode om even over jezelf na te denken en te relaxen. Je kunt je dan weer opladen en er goed in de nieuwe week tegenaan kunt.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

De Ram ervaart veel energie, maar houd zichzelf teveel tegen om leuke dingen te doen. Hierdoor kropt energie zich op. Dit kan er toe leiden dat overtollige energie in negatieve gevoelens omgezet kunnen worden. Deze kunnen tot fysieke klachten leiden zoals hoofd-, nek- en rugpijn. Je doet er goed aan geregeld te sporten en de natuur in te trekken, omdat zonlicht een positieve invloed op je heeft. Het is een prima week om extra multivitaminen te gebruiken, zodat je lichaam voldoende weerstand heeft. Er zijn tegenstrijdige planetaire krachten, waardoor je niet altijd even verstandig bent bij het maken van bepaalde beslissingen. Je zult hierdoor merken dat je niet ‘altijd’ gezond leeft en geregeld te weinig slaapt. Dit kan, in combinatie met de energie die je opkropt, problemen geven, waarbij je weerstand verminderd en je vermoeid raakt. Wanneer je echter gezond leeft en voldoende slaapt, zal je merken dat je energie veel meer uitgebalanceerd zal worden. Let op dat je momenteel minder weerstand tegen griep hebt, waardoor je beter plekken, waar je ziek kunt worden, kunt vermijden.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This