Weekhoroscoop Ram

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 21

Relaties, singles en sociale contacten
Het begin van de week zal wat moeizaam verlopen en dat heeft niet eens zoveel betrekking op jezelf. De familie kan namelijk wel eens erg kritisch zijn en bepaalde dingen zeggen, waar je niet helemaal blij mee zal zijn. Tracht hun mening te accepteren en laat jezelf er niet door in de war brengen. Soms is het gewoon even goed een mening te horen, waar je over na kunt denken. Bedenk wel of mensen het echt goed met je voorhebben. Zo ja, neem hun mening dan serieus. Zo nee, leg het dan naast je neer, maar reageer niet te heftig. Ben je single, dan kan het gaan over hoe je in het leven staat en wat je zou moeten veranderen. Heb je een relatie, dan kun je wel eens dingen horen over je partner of over jullie relatie. Tracht kalm te blijven en doe of zeg geen dingen die je beter niet kunt doen. Ben je single dan heb je overigens wel behoefte aan een vaste en serieuze relatie, maar ben je kieskeurig. Ga het liefst geen al te vluchtige relaties aan. Je kunt dan vaak teleurgesteld worden. Heb je een partner dan zal het eind van de week goed zijn. Je bent sensueel en empathisch en krijgt veel aandacht te krijgen.

Carrière en financiën
Je kunt wel eens emotioneel kwetsbaar zijn, waardoor je moeilijk met kritiek om kunt gaan. Zelfs als het opbouwende kritiek is, kun je er nog moeite mee hebben. Tracht hier relaxt mee om te gaan en wees vooral diplomatiek in de dingen die je zegt en doet. Wanneer je in staat bent om te luisteren naar dat wat mensen aangeven en ook welke zaken je serieus moet nemen, zal je misschien wel veel op kunnen steken en ook veel kunnen veranderen. In het midden van de week komen er nieuwe zaken op je pad, waarbij je meer mogelijkheden kunt krijgen om jezelf te ontwikkelen. Mocht je twijfelen bedenk dan dat de energie goed is om met nieuwe zaken te starten en dat je best wel financieel een klein risico mag lopen. In het weekend ben je wat emotioneel en doe je er goed aan wat rust in te bouwen en je vooral te richten op dingen waar je ontspannen van wordt. Je kunt denken aan hobby’s, lekker koken en creatieve handelingen. Je zult merken dat je al snel weer veel energie zult ervaren.

Mentale en fysieke gesteldheid
We gaan de periode van de rusteloze Tweeling in en dat kan emoties onder druk zetten. We kunnen te maken krijgen met stress, zenuwen die de vrije loop gaan en rusteloosheid. Onzekerheid en ook twijfel kunnen dan flink wat problemen met zich meebrengen. Deze werken niet alleen mentaal, maar kunnen ook fysiek doorwerken. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet teveel in huiselijke sfeer te verblijven. Hoe meer je binnen blijft en energie er dus niet uitgooit, hoe meer de retrograde Mercurius het leven in de war kan sturen. Jupiter zal in de Ram bewegen en die kan dan vooral de communicatie onder druk zetten. Veel mensen kunnen emoties niet uiten en aangezien het verleden een belangrijke rol speelt, zullen we moeite hebben om eventuele trauma’s aan te gaan pakken. Zowel Jupiter als Mercurius zijn planeten, die met communicatie geassocieerd worden. We hebben echter te maken met de retrograde beweging van Mercurius en de overgang naar de Stier. Hierdoor wordt het vuur van Jupiter nog wel eens negatief beïnvloed en komen nuchterheid en avontuur dan ook geregeld met elkaar in conflict. Dit kan dus ook zijn weerslag op onze gezondheid hebben. Daarbij kan ook de Tweeling storend werken, waarbij we te maken krijgen met dualiteit. Dit zal vooral binnen contacten die we hebben en de emoties die we ervaren, voor problemen zorgen. Emoties kunnen ons dan ook zeker wel flink wat onzekerheden brengen. Deze zullen echter per teken weer anders zijn.

In tegenstelling tot de vorige week, gaat het voor de Ram deze periode wat moeizamer. Misschien kun je beter even nadenken over wat er nu precies gebeurt. Misschien heb je je de afgelopen periode wel teveel gericht op anderen. Zaak om dit dan om te draaien en je even te richten op jezelf. Dat vind je op zich erg moeilijk, omdat je graag veel voor anderen wilt doen. Laat het helpen van anderen, maar even los en ga op zoek naar je eigen behoeften en hoe je daarmee om moet gaan. Het zal een stuk meer rust brengen voor jou en de mensen om je heen. Vooral omdat je je anders terug trekt in je eigen veilige omgeving en daar heeft niemand iets aan. Op zakelijk gebied heb je grote kans dat er iets bijzonders gaat gebeuren. De energie is positief en vooral je creatieve karakter zal van pas komen. Je bent iemand die graag en hard werkt. Dat zal je nodig hebben, maar denk er wel over na of je dit aan kunt. Zit je namelijk niet lekker in je vel, dan kan je erg moe zijn. Het zal je niet kwalijk genomen worden als je dan bepaalde dingen even niet doet. Rammen die wel voldoende energie hebben, zullen het prima aankunnen om harder te werken. Niet alle rammen hebben de afgelopen week voldoende rust gehad. Dat heeft zijn weerslag op je dagelijks leven. Je voelt je dan geïrriteerder en het contact met anderen verloopt een stuk moeizamer. Je gaat je als het ware afsluiten en dat zorgt voor veel interne spanning. Zaak om meer te rusten. Als Ram gebruik je toch al veel energie, dus is het in ieder geval aan te raden om uit te rusten. Het is deze week belangrijk goed naar je lichaam te luisteren. Wanneer je merkt dat je ergens geen energie voor hebt, doe het dan niet. Wanneer je dit op een verantwoorde manier doet, zal je merken dat je gezondheid op zich goed zal blijven.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter blijft invloed houden op geluk bij ontwikkelingen die we in ons leven meemaken. Veel mensen willen avontuur en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Met de doortocht, waarbij de Ram betrokken is, zullen de meesten zich minder geïsoleerd opstellen en spiritualiteit en opzoeken van avontuur nu gaan combineren. Houd in de gaten dat Mars de 25ste naar Ram beweegt, om tot 5 juli te blijven. Hierdoor hebben veel mensen nu tijd automatisch de neiging een impulsievere leefstijl te gebruiken. Sommigen kunnen er van nature goed mee omgaan. Anderen zullen hun impulsieve neigingen versterken en er profijt van hebben. Er zijn echter ook mensen, die er stress door ondervinden. Afhankelijk van hun karakter kunnen ze er onnadenkend, onzeker of arrogant door worden. Het is belangrijk hier goed mee op te letten en te bedenken hoe je er profijt van kunt hebben. Venus zal tot zaterdag in Ram verblijven. Gezamenlijk met Mars betekent dit dan dat je op gebied van liefde en relaties impulsieve beslissingen kunt nemen. Ook dit is weer afhankelijk van het karakter van een persoon. Er kunnen mensen zijn, die compromisloos tot bepaalde handelingen overgaan. Positief aan deze periode is dat mensen wel lekker kunnen flirten, wat vooral voor singles fijn kan zijn. Er zijn echter ook mensen, die juist het verleden als bepalende factor zien. Dit is het gevolg van Mercurius, die tot 4 juni retrograde beweegt. Er is dan meer kans dan we ons teveel in een verdedigende positie plaatsen. Kwetsbare momenten kunnen dan tot conflicten leiden. Die planeet zal van de Tweeling naar Stier reizen, waardoor emoties onder druk kunnen staan. We kunnen moeite hebben om te communiceren en emoties te uiten. We moeten dan ook voorzichtig zijn hoe we ons profileren en wat we zeggen als er eventueel conflicten of andere problemen zijn. Over het algemeen kan dit positief verlopen en zijn de meeste mensen erg geduldig en hebben ze fysiek een sterk uithoudingsvermogen.

Ook positief zijn de krachten van Mars en Neptunus. Die brengen spirituele energieën om reëel in het leven te staan en ons niet altijd te laten leiden door negatieve gedachten. Saturnus en de Zon zijn sterk verbonden, waarbij uitdagingen van vorige week zorgen voor kansen om er daadwerkelijk iets mee te doen. Blijf in de gaten houden dat de werkelijke resultaten pas op de lange termijn succes brengen. De Zon reist in Tweelingen. De speelse energie zorgt ervoor dat veel mensen een sterk verlangen hebben om zich zowel sociaal, intellectueel als in de liefde te ontwikkelen. Deze energie geeft kracht onszelf onder de loep te nemen en te bekijken wat we kunnen veranderen om er beter van te worden. Vanaf de 28ste reist Venus naar de stabiele Stier om daar Mercurius en Uranus te vergezellen. De liefdesplaneet zal daar tot 22 juni blijven. In plaats van flirten en impulsiviteit zullen zintuigen van mensen worden versterkt. In de liefde en bij contacten met mensen zullen we een sterke neiging hebben om culturele evenementen te plannen en zijn we ook erg sociaal. Er wordt een planetaire waarschuwing gegeven, omdat Uranus natuurlijk al een lange periode in de Stier verblijft en er plotse veranderingen kunnen zijn. Deze zullen niet altijd goed uitpakken, als ze ons kunnen overvallen. Een tweede waarschuwing betreft energie die vanaf Saturnus, in Waterman, een sterke invloed met Jupiter vormt. We hebben al eerder gezegd dat de combinatie grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Ook nu is er een intense kracht, die echter alle kanten opgaat. Deze twee hemelse reuzen hebben echter wel een progressieve energie, waardoor er het een en ander staat te gebeuren. Vorige week meldden we dat er aanwijzingen waren op veranderingen in de wereld, waardoor bepaalde vuurhaarden een positieve energie krijgen. Laten we hopen dat er nu iets gebeurt, waardoor men verstandiger zal zijn en er oplossingen komen. Jupiter en Saturnus roepen pijn en angst op, maar ook hoop en vertrouwen om ons gunstig te stemmen.

Loading…
Share This