Weekhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 40

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen is het een week, waarin er passionele energie in jouw teken staat. Daardoor zal je veel temperament hebben. Er wordt aangeraden je rustig te houden. Beter kan je luisteren in plaats van praten en handelen in plaats van afwachten. Dit geeft evenwicht en liefde en zal rust in je leven brengen. Ook is het belangrijk je gezondheid onder de loep te nemen. Sommige Schorpioenen zullen dit lastig vinden en dan is vermoeidheid niet uitgesloten. Heb je een partner die voldoende doorheeft hoe jij in je vel zit, dan zal de relatie lekkerder verlopen. Passie en romantiek zullen de relatie dan veel goeds bieden. Ook singles zullen deze periode veel passie laten zien, maar je kunt soms erg passief zijn. Er zijn momenten dat je niet te stoppen bent en romantiek opzoekt. Er zijn echter ook momenten dat je rust opzoekt en afstandelijk bent. Dit maakt jou wisselvallig en dat is geen goed teken voor het vinden van een nieuwe partner. Er wordt aangeraden evenwicht te vinden en te zorgen dat je veel voor mensen over hebt. Dit kan vooral aan het begin van de week lastig zijn, omdat je dan vermoeider bent en aan jezelf twijfelt. Houd in gedachten dat het geen goede week is voor een nieuwe relatie en dat je tot na oktober wacht. Wel lijkt het een prima periode voor hernieuwd contact met een ex-partner en vrienden die je al een tijd niet gezien hebt. Gebonden mensen moeten zondag en maandag opletten dat ze teveel op lust gericht zijn. Een partner vindt het fijn liefde te krijgen en als je dat niet geeft, kunnen er problemen ontstaan als je seks wilt, maar verder minder liefdevol bent. Deze periode hebben singles sterke lustgevoelens. Je bent flirterig en hebt alles in je spannende dingen af te dwingen. Gebonden mensen zijn dinsdag en woensdag op geheel andere wijze bezig. Je bent sympathiek en empathisch, maar minder op erotiek gericht en ook dit kan problemen geven. Singles zijn nu gericht op vrienden. Je bent sympathiek en empathisch en mensen gaan graag met je om, waardoor een ex-partner weer interesse kan krijgen. Er is donderdag en vrijdag evenwichtige energie tussen erotiek en romantiek, waardoor relaties goed verlopen en singles meer nadenken over een vaste relatie. Je kunt eenzaam zijn. Zaterdag is een liefdevolle en sociale dag om met vrienden, familie of geliefde af te spreken.

Carrière en financiën
Er is genoeg energie om er een passionele week van te maken. Je hebt veel kracht en als je deze op de juiste wijze gebruikt, kan je hier veel mee bereiken. Je moet opletten dat je relaxt bent en dat je naar mensen blijft luisteren. Hoe meer je dit doet en hoe meer je voor mensen overhebt, hoe meer je dan ook terugkrijgt. Het is een week om veel tijd te besteden aan contact met leidinggevenden, autoriteiten en bedrijven. Dit is ook wel nodig, omdat er toch wel wat storingen kunnen zijn en niet alles even goed zal gaan. Maar het voordeel is dat er wel een gunstige energie is, die voor succes kan zorgen. Dit geldt alleen voor mensen die zich duidelijk profileren en het aandurven om initiatief te nemen. Verder is het belangrijk om gezond te leven met voldoende slaap en gezonde voeding. Doe je dit niet, dan kun je vooral fysiek in de problemen komen. Met name de 1ste dagen van de week kun je wat vermoeid zijn en doe je er verstandig aan je te richten op routinematige zaken. Je bent empathisch en intellectueel en kunt hier veel mee laten zien en er ook veel mee bereiken. Van woensdagmiddag t/m vrijdag ben je ambitieus en kun je opvallen bij leidinggevenden of andere contacten. Zaterdag ben je zeer positief en daarmee kan je een krachtige hoop hebben dat de toekomst wel eens mooi kan worden. Er zijn dan ook planetaire energieën, die voor positiviteit zorgen, waardoor er zeker mogelijkheden komen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de Waterman en brengt veel emoties. Veel mensen zitten wat minder lekker in hun vel. Afstandelijkheid en onzekerheid kunnen problemen opleveren. Er wordt aangeraden deze periode tijd te besteden aan hobby’s en andere activiteiten en vertrouwde mensen. Je moet oppassen voor je enkels en knieën, omdat deze kwetsbaar zijn. Maandag vroeg in de avond verhuist de Maan naar de Vissen en dit brengt bijzondere energie. Mensen kunnen in een droomwereld leven en soms is de concentratie niet goed. Pas op in het verkeer, gevaarlijke werkzaamheden en op plekken waar er gevaar dreigt. De kans op ongelukken en kwetsuren is nu een stuk groter. Positief is wel dat de Maan mensen empathisch maakt en er een goede sfeer hangt tussen mensen onderling. Fysiek moeten we wel oppassen met verslavende producten en genotsmiddelen. Mensen kunnen onder invloed van de Vissen de neiging hebben teveel naar deze producten te verlangen. In principe zijn mensen dus erg gevoelig en kwetsbaar voor verleidingen. Woensdagnacht zal de Maan naar de Ram verhuizen. Deze energieën heffen elkaar op, waardoor mensen zich vermoeider kunnen voelen. De metabolisme is ook vrij langzaam, waardoor eventuele ziektes moeilijker genezen. Let op dat je niet op plekken komt met besmettelijke ziektes, omdat je daar bevattelijker voor bent, dan gewoonlijk. Er kunnen mensen zijn, die agressief zijn en dit zorgt voor strijd en conflicten. De Volle Maan zal donderdag laat in de avond verschijnen en deze kan het bovenstaande nog eens versterken. Organen kunnen onder druk staan en ook hebben mensen meer last van hoofdpijn en andere storende kwaaltjes. Zaterdag verhuist de Maan naar de Stier. En dit brengt gespannen invloeden. Mensen zijn vrij star en hebben geen zin in al teveel veranderingen. Mensen hebben nu ook meer moeite met zichzelf en vragen zich nog wel eens af wie ze nu eigenlijk zijn en wat ze willen. Er is echter positieve, sympathieke energie en het contact met vertrouwde mensen zal goed zijn. Fysiek gezien hebben mensen meer last van hun nek, aangezicht en voorhoofd. Mannen hebben meer last van constipatie en vrouwen kunnen problemen hebben met het voortplantingssysteem. De weerstand kan verlaagd worden en daardoor is er meer kans op griep of een fikse verkoudheid. Corona kan in deze periode ook meer invloed hebben en mensen ziek maken.

Overzicht voor alle tekens (periode van passionele krachten, die je onder controle dient te houden)
Mercurius reist in de Schorpioen en staat tegenover Mars in de Ram. Dit zet de toon van de week en er lijken dan ook donkere tijden aan te komen op persoonlijk en maatschappelijk gebied. De Schorpioen is een waterteken, maar een vrij stevig en vast teken. Instinct zal belangrijk zijn om aan te voelen hoe we moeten navigeren om iets van het leven te maken. Er zijn relatief veel eenzame mensen, die zich wellicht terug kunnen trekken, omdat het leven er niet beter op wordt. Het coronavirus zal weer naar voren komen en in dat geval is het belangrijk juist teruggetrokken te leven. Daardoor kunnen mensen energie van Mercurius in de Schorpioen gebruiken om op grond van intuïtie strategieën te ontwikkelen om veilig te blijven. Let op dat Mars vuur brengt, waardoor er mensen zijn, die maling hebben aan het coronavirus en de maatregelen die er genomen worden om het corona onder controle te houden. De week start met een driehoek tussen Venus, in de dappere Leeuw, en Mars, in de vurige Ram, terwijl Saturnus vanaf maandag een directe beweging gaat maken. Financieel gezien is dit een goede periode voor veel tekens, omdat Venus en Mars nu eenmaal de planeten van financiën en ambitie zijn. Vanaf woensdag zal het leven vol vuur, liefde en passie zijn. De liefde die Venus biedt, zorgt dat de strijd en passie van Mars getemperd worden. We zijn meer in staat kracht om te zetten in creativiteit om liefde een mooie wending te geven. Venus zal in essentie een bron van liefde en intimiteit zijn en passionele energie van Mars kan gebruikt worden om hier een schepje bovenop te doen. Venus in de Leeuw is namelijk prima in staat kracht van Mars om te leiden en conflicten en weerstanden te temperen.

De driehoek van vuur is de start van een tijd van vernieuwing, initiatief en aanmoediging om de liefde meer aandacht te geven. Dinsdag vormt Mars een vierkant met Saturnus. Dit is een verandering van emoties, omdat Mars en Saturnus in de Steenbok tegenpolen zijn. Problemen van de laatste week van augustus kunnen terugkomen, omdat Mars toen ook een vierkant met deze planeet vormde. Mars staat voor offensief en strijdkrachtig gedrag, terwijl Saturnus staat voor orde, wetmatigheden en structuur. Aangezien beide planeten in kardinale tekens staan en macht uitoefenen, moeten we alert zijn op veel problemen die te maken hebben met jaloezie, bezitterig gedrag en machtsstrijd. Deze willen mensen nog wel eens met elkaar aangaan. Dit komt vooral, omdat Saturnus zich boven Mars verheft, waardoor mensen meer gericht zijn op normen en waarden. Mensen die zich gedragen, zoals een bepaalde groep van ze verwacht, maken een prima dag mee. En degenen, die dit niet doen, kunnen rekenen op flink wat weerstand. Het is een periode van stress en wrijving. Deze kan niet alleen in de directe omgeving plaatsvinden, maar kan zelfs mondiale problemen geven. We moeten alert zijn, dat dit niet alleen nu plaats kan vinden, maar dat we hier het hele jaar last van houden. We moeten ons voorbereiden, zodat het niet als een verrassing zal komen als er dingen gebeuren, die negatief doorwerken. Niet alleen het corona zal namelijk voor problemen zorgen, mensen zullen steeds meer weerstand laten zien. Daarbij is het probleem dat we ons eigen leven en de omgeving in de gaten kunnen houden, maar niet als het op grote schaal is. Mars zal de gehele week dus in oktober retrograde in de Ram bewegen. Mercurius blijft in de Schorpioen en is op weg naar een retrograde, die vanaf de 13de start. Daardoor kunnen we de week starten met zaken, die niet altijd goed verlopen en die dan terug zullen komen. Beter neem je niet teveel risico, omdat de kans op negativiteit in oktober levensgroot aanwezig is. Vooral Saturnus is de planeet die ons normaal gesproken bijstaat met lange termijnplannen, maar dat zal storend werken. Beter niet teveel plannen maken. Bedenk ook dat Venus het grootste deel van oktober in de Maagd zal bewegen en dat dit geen gunstige combinatie is. Voordeel is wel dat we de liefde op orde krijgen en dat we veel liefde en vriendschap met vertrouwde mensen kunnen delen.

Loading…
Share This