Weekhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 14

Relaties, singles en sociale contacten
Het wordt een mooie week voor de Schorpioen en je kunt dan ook op vele gebieden erg veel warmte en liefde delen. Er is een positieve planetaire energie in jouw teken die je hart beroert. Hierdoor ben je vriendelijk en charmant en heb je veel liefdevolle gevoelens in je. Ook energieën in de Ram kunnen je positief beroeren en flink wat spanning in je leven brengen. Vooral vanaf woensdag zullen energieën van Venus en Neptunus een prima verhouding aangaan. Hierdoor heb je een magnetische uitstraling en kunnen mensen niet echt om je heen. Toch moet je ook wel opletten dat er mensen zijn, die hierdoor negatief gedrag gaan vertonen. Zij kunnen jaloers op je worden of juist erg bezitterig zijn. Pas op dat je hier niet te negatief op ingaat en zorgt dat je mensen ook wel begrijpt. Je zult merken dat begrip en sympathie veel meer op kan lossen dan het zoeken van de aanval. Over het algemeen zal jij er zeker wel in staat zijn om hier een weg in te vinden en de romantische energie te ervaren. Singles kunnen daar veel gebruik van maken en leuke interessante mensen aantrekken. Gebonden mensen trekken vooral op zakelijk gebied mensen aan, waarbij ze charmant en vriendelijk overkomen en hierdoor veel mensen weten te interesseren. In de liefde ben je trouw en weet je prima om te gaan met mensen, die teveel aandacht aan je willen schenken. Je weet duidelijk te maken dat je bezet bent en mensen zullen daar respect voor hebben. Je bent dan ook een erg prettig persoon om mee om te gaan.

Carrière en financiën
Er is een zeer sterke planetaire invloed, waardoor je veel passie in je hebt, die je er het liefst zoveel uit wilt gooien. Vooral energieën in de Ram en Schorpioen kunnen jou geduld nog wel eens op de proef stellen. Daardoor moet je opletten dat het ongeduld van de Ram en de passie van de Schorpioen er voor kan zorgen dat je ten opzichte van mensen, die een machtsstrijd met je aangaan, erg ongeduldig kunt zijn. Je mijdt hierbij zeker geen confrontaties. Toch wordt er aangeraden om hier rustig mee om te gaan en zo diplomatiek mogelijk met dit soort mensen om te gaan. In contact met mensen, die het goed met je bedoelen, ben je overigens vriendelijk en sta je juist te boek als een warm en vriendelijk persoon. Door je heftige karakter loop jij er dagen mee rond, terwijl de ander vrolijk verder gaat. Daar heb je niet veel aan en dit geeft alleen maar frustraties. Wanneer je de krachtige energie op een goede manier weet te gebruiken, zijn er nieuwe nieuwe mogelijkheden aanwezig. Vooral financieel kan het een zeer goede week worden, maar moet je niet teveel risico nemen en je voor laten lichten.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanuit de Maan hebben we van zaterdag op zondag een afnemende Maan in de Steenbok, die voor rust zorgt en emoties kan herstellen. Misschien kunnen we wel eens vermoeider zijn dan anders, maar het zal uiteindelijk goede energieën bieden om er beter uit te komen. Deze energie kan vooral op onze carrière, studie of andere zakelijkheden mogelijkheden brengen. Er is een sterke en organisatorische kracht, waardoor er over het algemeen het een en ander mogelijk is om lekker in het leven te kunnen staan. Let deze periode extra op als je buiten bent, omdat de kracht van de Zon toeneemt en je hierdoor meer kans op huidproblemen kunt krijgen. Door de tegenstelling tussen Kreeft en Steenbok kan er een intern probleem optreden. De maag, darmen en gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Maandagmiddag zal de Maan naar de Waterman reizen. Dit geeft gevoelige energie, waardoor veel mensen vitale en emotionele druk kunnen ervaren. Mensen zullen eerder de neiging hebben eenzaamheid op te zoeken. Er kan afstandelijke energie zijn, waardoor mensen niet altijd geneigd zijn elkaar toe te laten in elkaars leven. Afhankelijk van de persoonlijkheid van iemand kan de een er beter mee omgaan dan een ander. Ook nu kunnen gewrichten kwetsbaar zijn. We moeten oppassen dat ook ledematen gevoelig zijn. Pas op voor spierblessures bij zware werkzaamheden of sportactiviteiten. Woensdagavond zal de Maan naar de Vissen reizen en zorgen voor sociale energieën en emoties die voor empathie en sympathie zorgen. Wel zorgt de energie dat mensen soms te vrij in hun doen en laten worden. Wees voorzichtig en tracht niet in grote groepen te verblijven. Verder wordt er aangeraden om op te letten dat de energie mensen er toe kan bewegen verslavende producten te gebruiken. Mensen, die er kwetsbaar voor zijn, hebben nu extra drang hier uitermate veel gebruik van te maken. Zaterdag zal de Maan naar de Ram bewegen. Aangezien er dan al een eerste invloed komt van de stand van de verduisterde vorm, kost dit erg veel energie en deze kan niet alleen fysieke problemen geen, maar ook mentaal kunnen mensen er door geraakt worden. Houd hier zaterdag al rekening mee en bereid je er alvast op voor dat je zondag de 11de meer kans hebt op blessures of stress uit vermoeidheid.

De Schorpioen kan erg bezitterig zijn. Dit is niet altijd onterecht, omdat de Schorpioen zeer spiritueel en empathisch van aard is. De Schorpioen heeft dus snel door of iemand eerlijk is. Deze week doe je er verstandig aan te bekijken welke mensen er in jouw omgeving passen. Let er op dat je door negatieve invloeden om je heen ook zelf beïnvloed kunt worden. Je doet er goed aan om je vooral te richten op de positieve zaken van het leven. Die zijn er ook genoeg, maar je wilt ze niet altijd zien. Vrouwelijke Schorpioenen kunnen, als gevolg van spanning, een onregelmatige menstruatie hebben. Mannen zijn ook gespannen en kunnen een kwetsbare dikke darm en blaas. Probeer je spanning af te breken door voldoende te sporten en jezelf lekker te laten gaan.

Overzicht voor alle tekens
Er hangt deze periode een transformerend en dus veranderende kracht als gevolg van de energie van Pluto, die versterkt wordt door een krachtige energie van de Maan. Deze zal in de intense, spirituele en toch nuchtere Schorpioen reizen. Alhoewel dat pas aan het eind van de maand is, zal dit gedurende de hele maand sterke invloed hebben. Mensen laten zich niets meer vertellen en dat zal nu deze maand nog sterker doorwerken. Het zal voor de regering moeilijk zijn vast te houden aan de gestelde normen en waarden. Er zal dus iets moeten gebeuren om te zorgen dat de maatschappij in rustiger vaarwater terecht komt. Er zijn aanwijzingen dat dit gaat gebeuren, niet alleen door verandering in leidinggeven, maar ook zal er op gebied van hygiëne en gezondheid een sterke energie zijn, die zorg zal dragen voor transformatie. Deze week zal Mercurius van de Vissen naar de vurige Ram reizen. Pluto beweegt nog in de Steenbok en biedt ongelooflijk zware energie die tot strijd en opstand kan leiden. Veel mensen zullen in hun onderbewustzijn onrust voelen, waarbij ze niet weten hoe dit komt en waarom dit is. Op mentaal en psychisch gebied zijn er emoties en zullen mensen veel met elkaar moeten communiceren om geen misverstanden of problemen te veroorzaken. Mercurius zal vanaf zondag gedurende 2 weken in de Ram blijven. Dit is een snelle energie en nog meer dan anders zal de communicatie zorgen voor ophelderingen, maar ook voor conflicten. Daar zullen we t/m de 18de aandacht aan moeten schenken.

De reden van de onrust ontstaat, omdat de Ram ons eerlijk en impulsief maakt en geduld geregeld ver te zoeken zal zijn. Er wordt aangeraden steeds na te denken over de dingen die je zegt en doet. Moet je belangrijke gesprekken voeren, dan doe je er goed aan je eerst goed voor te bereiden. Spreekt iemand jou plotseling aan of krijg je kritiek tel dan eerst tot tien alvorens te antwoorden. Er zal t/m de 18de dus gelden dat traditionele machten niet meer boven mensen staan. Het snelle kan het trage verslaan, wat tot negativiteit, maar ook aanpassing leidt. Paaszondag is redelijk relaxt, als gevolg van de Maan in de nuchtere Steenbok. Er zijn lichte energieën te bespeuren, die kleine ongemakken en irritaties brengen. Geniet van de feestdagen, maar zorg dat je wegblijft van grote mensenmassa’s. Een kleine irritatie kan zomaar tot zeer ernstig conflicten leiden. Maandag t/m woensdag is een leuke periode, omdat de Maan door de sociale, filosofische Waterman reist. Daarbij werken de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, harmonieus in op relaties die mensen onderling hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en de liefde zijn het toneel voor een prima tijd voor luchtige gesprekken en leuke activiteiten. Voor de liefde is deze periode zeker zeer spannend en avontuurlijk. Mensen die niet zitten te wachten op romantiek en erotiek zijn in staat hun sociale netwerk te versterken. De laatste dagen van de week vormt Mars een vierkant met Neptunus in de Vissen.

Dit geeft uitdagende en intense energie. Aan de ene kant wil je lekker weg en passie opzoeken, aan de andere kant zal je juist terug willen trekken en lekker dromen. Dit kan veel energie kosten, tracht dus een balans te vinden tussen passie en ontspanning. Vrijdag en zaterdag vormen Mercurius en Saturnus een sextiel. Venus zal een sextiel vormen met Jupiter. Daarnaast zal de Maan naar de Ram bewegen en alvast opbouwen naar de Nieuwe Maan van de nacht van zondag op maandag. Zakelijk gezien zijn de energieën geschikt voor het nemen van belangrijke beslissingen, het maken van contracten en nieuwe zakelijke projecten. Het is de start van een periode van ontwikkeling en nieuwe mogelijkheden. Het is gunstige energie voor sociale contacten en liefdesrelaties. Ook zijn singles in staat makkelijker een nieuwe relatie aan te gaan. Let op de ongeduldige Ram en het vierkant van Mars en Neptunus. Pas op dat je niet overdrijft met uitgaven of andere dingen die je graag wilt. De planetaire combinatie brengt warmte, liefde en vriendschap, maar tegelijk ook verwarrende energie met mensen die het niet goed bedoelen. Let zaterdag alvast op dat de Nieuwe Maan, die zondagnacht ontstaat veel energie brengt vol passie en liefde, maar ook vol manipulatie en zware weerstand. Beter maak je geen afspraken met mensen waar je moeite mee hebt en blijf je dus ook weg bij grote groepen.

Loading…
Share This