Weekhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 27

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week is er goed nieuws te melden, omdat verschillende planeten jou zeer goed gezind zijn. Je zult veel liefdesgevoelens ervaren als gevolg van de energie van Venus. Passie zal je vooral vanuit Mars kunnen ervaren en Pluto versterkt ook nog eens je avontuurlijke en mysterieuze kant. Hierdoor sta je open voor spirituele en astrale energieën uit de kosmos. Je intuïtie is erg sterk en je kunt op een empathische manier met mensen omgaan. Hierdoor weet je mensen goed in te schatten en kun je erg goed aanvoelen wat mensen van je vinden. Dit kan wel eens vervelend zijn, als je merkt dat iemand moeite met je heeft. Ga hier rationeel mee om en bedenk dat je het niet iedereen naar de zin kunt maken, maar ga vooral niet de aanval in. Singles kunnen door de energie vanuit de planeten sensuele energieën ervaren. De kans op een nieuwe relatie is wel groter, maar dan vooral voor erotiek of het aangaan van een vriendschap met het andere geslacht. Heb je die kans dan wordt aangeraden rust op te zoeken. Dat kan in de natuur, maar ook bij vrienden of familie. Het zal je emotioneel veel bieden en zorgen dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Aan het eind van de week ben je dan goed opgeladen.

Carrière en financiën
Ook op zakelijk gebied bieden krachtige planetaire energieën je erg veel om jezelf te ontwikkelen. Er kunnen, als gevolg van de energie van Mercurius en Venus, financiële voordelen komen, waardoor je verrast wordt door iets wat je niet verwacht had. Accepteer dit en bedenk dat je er hard voor gewerkt hebt om dit te bereiken. Je verdient het dus zeker wel. Mercurius zal overigens veel gevoelens uit het verleden terugbrengen. Je kunt wel eens gaan starten met iets wat je in het verleden gegaan hebt en wat toen niet lukte. Je hebt daar nu veel meer kansen voor om het wel te laten lukken. Deze week zal je doorhebben dat er iets moet gebeuren om verder te ontwikkelen. Je staat wat stil en het wordt echt tijd om mogelijkheden die je hebt te benutten. Je hebt veel talenten en als je deze op de goede manier ontwikkelt, zal je merken dat er kansen zijn. Wees niet te onzeker. Eventueel kun je een persoon of meerdere personen uit het verleden om hulp vragen. Er zijn aanwijzingen dat je hier veel baat bij kunt hebben. Je zou wel eens een positieve stimulans kunnen krijgen, welke je goed op weg kan helpen.

Carrière en financiën
De genoemde retrograde bewegende planeten kunnen voor alle tekens over het algemeen op zakelijk gebied positieve energie brengen. Daardoor kunnen we bepaalde zaken achter ons laten en zijn we in staat problemen op financieel en ander zakelijk gebied op te lossen. Je hebt deze week een sterke drang om anderen te helpen. Je vindt het vreselijk als mensen in de problemen komen en al helemaal als ze in geldnood komen. Je bent sensitief en emotioneel en wilt strijden voor het goede in de wereld. Het is een prima week om te sparen, maar er kunnen wel wat financiële kwesties aankomen, omdat je bepaalde grote aankopen moet doen. Over het algemeen zullen deze echter niet onverwachts komen, waardoor je er wel rekening mee hebt kunt houden. In je werk ben je deze week georganiseerd en kun je op een planmatige manier het een en ander uitvoeren. Je intellect zal door sterke spirituele planetaire energieën versterkt worden. Daardoor zit je boordevol plannen en ideeën. Je bent innovatief, waarbij er mensen zijn die dit waarderen en dit kunnen belonen. Wellicht komen er nieuwe mogelijkheden en aanbiedingen waar je in de toekomst veel profijt van kunt hebben. Sociaal kan je deze week nieuwe mensen ontmoeten, die jou in de toekomst kunnen ondersteunen. Doordat je zeer actief bent, doe je er goed aan in het weekend rustig aan te doen. Je kunt je dan weer fysiek en mentaal een beetje opladen.

Mentale en fysieke gesteldheid in de week naar de Volle Maan toe
Zondagochtend de 5de is er een Volle Maan. Bijzonder is, dat de maansverduistering nu al voor kracht kan zorgen, waardoor je er eigenlijk de hele week al door beïnvloed kunt worden. De Maan brengt gedurende de hele week een optimistische en zeer sensuele kracht naar ons toe. De natuur en dus ook de mens zal vroeg wakker worden en er is behoefte aan erotiek met een partner en leuke activiteiten met het gezin, familie of vrienden. Er zal een fijne sfeer hangen en mensen zijn over het algemeen zacht en sympathiek. De verduistering wordt beïnvloed door Mercurius en Uranus en er zijn dan ook veel spannende momenten te bespeuren. Mensen communiceren veel met elkaar en het is dan ook een prima periode voor nieuwe contacten of nieuwe relatie. Mensen zijn wel graag bij vertrouwde mensen, als gevolg van de energie die de Maan brengt. Genoeg energie om de week goed te beginnen. Houd er rekening mee dat er een tegengestelde energie is die zorgt dat we aan het begin van de week minder zin hebben om te werken of andere zakelijkheden te doen. Er zal best wat druk hangen en deze creëert spanningen en conflicten. We doen er goed aan er geregeld op uit te trekken en bewegen. We hebben veel emoties en ons instinct zal versterkt worden. In relaties kan dit onzekerheid brengen en mensen moeten opletten dat ze een partner of ander sociaal contact niet verkeerd inschatten. Dit kan moeilijk zijn, omdat ons onderbewustzijn sterk is en we niet altijd neutraal en nuchter met geliefden omgaan. Er zullen momenten zijn dat we minder lekker in ons vel zitten, maar uiteindelijk kunnen we innerlijke emoties en spanningen resetten. Doe je dit op de juiste manier, dan zal je de komende tijd lekker in je vel zitten. Ieder teken zal weer op een andere wijze met deze energie omgaan. Deze week zal er een sterke energie vanuit Mars en Pluto komen, die jou fysiek opladen. Het zal een week zijn die gezonder is dan de afgelopen tijd. Aan het begin voel je je nog moe en heb je nog wat lichamelijke ongemakken, maar gaandeweg zal dit beter gaan en weet je jezelf meer op te richten. Je gaat meer kracht uitstralen en komt zowel fysiek als mentaal lekkerder in je vel. In de nacht kun je weer beter slapen en overdag neem je meer rust. Hierdoor heeft je lichaam de kans zich weer op te laden en zal je minder kwetsbaar zijn voor lichamelijk ongemakken. Er is wel kans op bacteriële aandoeningen, maar je weerstand is sterk, waardoor je hier beter tegen bestand bent. Het is belangrijk advies bij een arts te vragen, zodat deze je kan helpen om de laatste kwetsbaarheden op te lossen. Zorg ervoor dat je niet al te rationeel omgaat met problemen die je uit het verleden ervaart. Je mag best emotioneel zijn. Uiteindelijk zal je lichaam er gezonder door worden, omdat je negatieve energieën er beter uitgooit.

Overzicht voor alle tekens (Periode van de Schorpioenmaan en de weg naar de Volle Maan)
Mercurius blijft tot 12 juli retrograde in de Kreeft en Venus is haar voorwaartse beweging gestart. Dit zorgt ervoor dat mensen, met een relatie, naar verdieping zoeken en singles een sterk gevoel hebben voor een nieuwe relatie. Toch zal de 1ste t/m de 4de juli niet makkelijk zijn wat te maken heeft met de energie van de Schorpioenmaan en Volle Maansverduistering die de 5de ontstaat. Zondag de 28ste gaat Mars in de Ram bewegen en vormt een sextiel met Saturnus, terwijl Jupiter verbinding met Pluto maakt. Mars in de Ram geeft enorme kracht en zal een katalysator zijn om te strijden tegen kwaad. De planeten zijn gunstig en zullen over het algemeen in staat zijn het virus onder controle te houden. Er zijn relatief veel besmettingen over de wereld, maar we stelden eerder dat het sterftecijfer wel mee zal vallen. Houd rekening dat het coronavirus bij onvoorzichtigheid oplaait. Dat zien we in omringende landen gebeuren. Er zijn veel mensen die het niet serieus nemen en er niet meer zo mee bezig zijn. Blijf echter weg bij grote groepen mensen en ga het liefst met mensen om die je goed kent.

Vanaf 1 juli komen er mogelijkheden voor feesten en andere evenementen. Ik wil geen schrikbeeld geven, maar de schaduwplaneten Rahu en Ketu zijn in de buurt. Gelukkig zijn Saturnus en Pluto, de versterkers van het virus, nu zwakker en dat zal de redding van de mens zijn, waardoor ik verwacht dat het virus ook in andere landen in kracht afneemt. Mede ook omdat Jupiter een tegengestelde kracht geeft en het virus afzwakt, waardoor het sterftecijfer afneemt. Zondag de 28ste kan de Maan de mensen flink prikkelen om actief te zijn. Veel mensen zullen allerlei ideeën krijgen en de behoefte hebben om met nieuwe dingen te starten. Deze periode maakt Mars een harmonieuze verbinding met Saturnus. Dit geeft sterke fysieke energie en mensen zullen al vroeg uit hun bed komen om lekker actief te zijn. Maandag en dinsdag zijn spirituele dagen, omdat de Maan naar de mysterieuze Schorpioen reist en Jupiter een verbinding met Pluto in de Steenbok aangaat. In november hadden we deze uitlijning ook en deze zorgde ervoor dat het virus over de aarde werd getrokken. Het zal nu maar moeten blijken of het virus werkelijk weg zal blijven, omdat de regering op 1 juli nog meer versoepeling invoert. Gaat het virus dan niet versnellen, dan kunnen we tot circa eind augustus opgelucht ademhalen.

Er zal dan kalme energie over de aarde komen. Ook zal deze tijd Mercurius in de Kreeft een sextiel vormen met Uranus in de Stier. Bijzonder zal zijn dat Mercurius een deel van de dag achter de Zon staat. Hierdoor is het belangrijk dat mensen balans moeten brengen tussen emoties en ratio. Het eind van juni en het begin van juli wordt gekenmerkt door de krachtige Maan in de Schorpioen. De Zon en de Maan gaan dan nu al een krachtige verbintenis aan op weg naar de Volle Maan van zondag. Vanaf woensdag is er een acht maanden durende cyclus, die zorgt dat mensen meer met het verleden bezig gaan. Er zal een periode komen, waarbij mensen hun gedrag, al dan niet gedwongen, gaan veranderen. Er zal meer ruimte komen voor debatten, maar ook komen mensen toch meer tot elkaar. Mars zal een ongekende energie geven en dit brengt veel liefde, maar ook rusteloosheid. Mensen zullen er graag op uittrekken en actie ondernemen. Tijdens de doorgang hebben mensen de neiging om hun gevoelens en intuïtie achterna te gaan. Impulsiviteit zal hoogtij vieren. Of er conflicten of juist mooie momenten uitkomen, valt nog maar te bezien. Dat is geheel afhankelijk van de manier hoe mensen, landen en continenten met elkaar omgaan. Wel wordt verwacht dat de straling van Mars zelfs kan zorgen voor nog meer hittegolven als gevolg van het magnetisme van deze planeet.

Loading…
Share This