Weekhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 25

Liefdesrelaties en sociale contacten
Deze week voel je mysterieuze energie die wat onzekerheid in je relatie kan brengen. Blijf geduldig en let op woorden en daden. Ontspan, communiceer open en eerlijk met je partner om misverstanden te voorkomen en vertrouwen op te bouwen. Begin de week met een optimistische instelling. Zondag kan de romantiek wisselvallig zijn, maar maandag brengt frisse, positieve energie. Dit is een uitstekende tijd om samen nieuwe plannen te maken of iets nieuws te ondernemen. Ondanks dat carrière aandacht vraagt, zijn deze dagen gunstig voor je relatie. Je kunt je minder energiek voelen, maar door geduldig te blijven en je temperament onder controle te houden, kun je conflicten vermijden. Overweeg om samen met je partner rustige, ontspannende activiteiten te plannen om jullie band te versterken. Je voelt je energiek en kunt deze energie krachtig benutten. Donderdag is perfect voor romantiek: organiseer een date night of een speciale verrassing voor je partner. Vrijdag besteed je veel tijd aan vrienden en familie, maar ook aan je partner. Probeer iedereen tevreden te stellen zonder jezelf te verliezen in de drukte. Zaterdag is een goede dag om wat tijd te besteden aan je partner. Laat het dagelijkse leven even los en concentreer je op elkaar en verdiep de relatie. Singles worden deze week geleid door een krachtige spirituele energie die je intuïtie versterkt en je veel laat dromen. Dit maakt je gevoelig en open voor nieuwe ervaringen, terwijl je ook rationeel blijft nadenken over je keuzes. Hoewel je vaak logisch handelt, is het ook een goed moment om je hart te volgen en open te staan voor nieuwe avonturen. Begin de week met optimistische houding en gebruik deze dagen om eropuit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Je charismatische uitstraling trekt vanzelf de juiste mensen aan, zonder dat je veel moeite voor hoeft te doen. Profiteer van positieve energie en laat je leiden door spontane ontmoetingen en gesprekken. Dinsdag en woensdag zijn rustiger, en je kunt je wat vermoeid voelen door storende energieën. Neem de tijd om te ontspannen en jezelf op te laden. Gebruik deze tijd voor zelfreflectie en om je gedachten op een rijtje te zetten. Het is prima om even een stapje terug te doen en te focussen op je eigen welzijn. Donderdag en vrijdag ben je fysiek actief, wat tot verrassende momenten kan leiden. Sta open voor onverwachte ontmoetingen, want er liggen kansen voor een serieuze relatie op de loer. Misschien trekt een ex-partner of een goede vriend(in) je aandacht, wat een nieuw perspectief kan bieden. Als je een date hebt, kan zaterdag bijzonder gunstig zijn voor de erotiek.

Carrière en financiën
Je kunt in je werk prima handelen, omdat emoties en ratio prima in evenwicht zijn. Je weet wat je wel en niet moet doen om te presteren. Je kunt je goed profileren en samenwerken. Het is een prima week voor vergaderingen en andere communicatie die je voor je werk moet doen. Er kunnen redelijk wat verplichtingen zijn, waardoor het een erg drukke week kan worden. Op zich niet erg, want jij bent wel iemand die dit graag doet. Let op dat je niet teveel druk op jezelf legt, omdat je het plezier in werken dan kwijt kunt raken. Het geluk zal je goed gezind zijn, maar neem het niet te makkelijk op, omdat je waardevolle aspecten kunt vergeten of missen. In contact met leidinggevenden en autoriteiten dien je op te letten dat je niet altijd je mening dient te verkondigen. Dat kan kwaad bloed zetten. Soms is het namelijk makkelijker om negatief te zijn dan positief te blijven. Deze week wordt aangeraden vooral naar het positieve te kijken. Zondag en maandag ben je positief en heb je ook veel geluk. Daardoor kan je best wat risico op gebied van financiën nemen. Dinsdag en woensdag kunnen er obstakels zijn, waardoor je voorzichtig moet zijn. Beter ben je bescheiden, zeg je niet teveel en blijf je vooral ook geduldig. Donderdag en vrijdag ben je fysiek sterk en dit kun je gebruiken bij het afronden van fysiek werk, maar ook voor het delen van ideeën. Zaterdag kun je op financieel gebied veel bereiken. Kijk goed wat je kunt doen om meer werk te doen en vooral hoe je je jezelf te ontplooien.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt een sterke energie, maar die zorgt wel dat metabolisme sloom verloopt. We kunnen ons wat vermoeider voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd en zal je alert moeten zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet te onverantwoord bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral moeilijk verteerbaar eten mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond geeft de Maan over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht kan de Maan eenzaamheid en onzekerheid brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. De Volle Maan zal in de nacht van vrijdag op zaterdag om 3.10 uur in de Steenbok verschijnen. Bijzonder is dat energie die vrijkomt, mensen ruimte geeft om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen.

De Schorpioen is erg intens, gedreven en geheimzinnig. Je straalt aan alle kanten intense emoties uit en hebt vaak behoefte ze er uit te gooien. Wanneer je energie er niet uit kunt gooien, kun je obsessief worden en op een alles-of-niets wijze door het leven gaan. Deze week doe je er goed aan je emoties er uit te gooien door veel te sporten of te bewegen. Hierdoor ontlaad je jezelf. Zorg ervoor dat je goed blijft eten. Als intens levens mens ben je iemand die veel verbrandt, waardoor je lichaam verzwakt als je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Deze zwakte uit zich dan via flauwtes en vermoeidheid. Deze week doe je er goed aan, naast sport en goede voeding, geregeld te ontspannen met boek of film.

Overzicht van de week voor alle tekens
Vanaf 17 juni, met Mercurius in Kreeft, verschuift de focus naar empathie en emotionele intelligentie. Deze periode biedt een prachtige kans om connectie met anderen te verdiepen. Hoewel het belangrijk is emoties in balans te houden, kan de energie helpen om intuïtiever te worden en op een dieper niveau te communiceren. De retrograde Ceres in Steenbok en Pluto in Stier markeren een tijd van reflectie en persoonlijke groei. Deze invloeden moedigen aan om geduldig te zijn en de lange termijn in gedachten te houden, met speciale nadruk op doorzettingsvermogen tot april 2026. Saturnus in Vissen, dat daar blijft tot februari 2026, nodigt uit om vertrouwen te hebben in eigen talenten en open te staan voor ideeën van anderen. Dit is een tijd van emotionele groei en versterking van zelfvertrouwen. Gebruik de energie om te leren van ervaringen en anderen, en versterk je innerlijke kracht. De invloed van Venus en de Zon in Tweelingen brengt een frisse en plezierige energie, bevordert sociale interacties en zorgt voor aangename communicatie, wat nieuwe ideeën en activiteiten bevordert. Jupiter in Tweelingen versterkt deze optimistische vibe, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe kansen en betere communicatie met je sociale kring. Dit is een ideaal moment om nieuwe mogelijkheden te verkennen, sociale verbindingen aan te gaan en praktische oplossingen te vinden voor eventuele uitdagingen.
Halverwege de week kunnen conflicten ontstaan over macht, maar je kunt de energie wel kanaliseren. Gebruik deze kracht om productief te zijn, doelen te bereiken en vooruitgang te boeken. Het kan nuttig zijn je geest rust te gunnen, wat je in staat stelt middelen te versterken, efficiënter te werken en nieuwe methoden te ontdekken om taken en doelen slimmer aan te pakken. De Maan biedt deze tijd een kans op kleine, betekenisvolle aanpassingen. Hierdoor kan je mogelijk resultaten zien van inspanningen die je een paar maanden geleden begon. Het einde van de week kunnen dromen en fantasieën je inspireren en helpen creatieve oplossingen te vinden voor problemen waar je misschien mee worstelt. Vrijdag brengt de Volle Maan in Steenbok, een tijd om doelen te bereiken en je richting te verfijnen. De Volle Maan ondersteunt praktische stappen en helpt ambities te verwezenlijken. De sextiel tussen Mercurius en Mars geeft een extra impuls om ideeën in daden om te zetten, waardoor plannen concrete resultaten opleveren. Deze week staat in het teken van emotionele groei, versterken van huiselijke banden en het behalen van concrete doelen. Laat je leiden door energie van de kosmos om emotionele fundamenten te versterken. Gebruik de Volle Maan om je ambities stevig te verankeren in de realiteit, zonder te veel te dromen. Dit is jouw moment om te schitteren, zowel persoonlijk als professioneel.

Loading…
Share This