Weekhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen kunnen aan het begin van de week zeer speels zijn. Je communiceert op zachte en humoristische wijze en dat kan je partner zeker bekoren. Je doet er dan ook goed aan om deze energie te gebruiken om je partner het volgende weekend op een leuk uitje te trakteren. Maandag of dinsdag lenen zich er goed voor om die plannen te maken en samen te bespreken waar jullie heen kunnen gaan. Daarnaast vind je het fijn vooral veel tijd met je partner door te brengen en zal deze genieten van je stoute erotische neigingen. Je kunt veel spannende ideeën hebben om je partner flink op te winden. Ook singles kunnen, als de week begint, een speelse energie ervaren. Hierdoor vind jij het erg leuk om lol te trappen en veel met vrienden of familieleden af te spreken. Je communiceert op een open manier en dit kan nieuwe mensen aantrekken. De kans om hierbij de liefde te vinden, zal niet klein zijn, omdat je er open voor staat. Toch zal je de hele werkweek afwachtend zijn, omdat je vaak wel in het begin erg open bent, maar daarna toch wel weer gaat nadenken, voordat je besluit iemand in je leven te laten. Woensdag en donderdag is het voor Schorpioenen een prima tijd om bij familie en vrienden te zijn. Je doet er dan ook goed aan om afspraken met hen te maken. Vanaf vrijdag zal er passionele energie op de Schorpioen afkomen, waarbij je niet alleen sensueel en romantisch bent, maar ook sympathiek. Heb je een weekend met je partner gepland, dan zal je kunnen genieten van liefdevolle momenten en wordt de relatie niet alleen qua liefde versterkt, maar ook op geestelijk niveau. Venus zal vanaf vrijdag een zeer heftige energie losmaken, die je in prettige handelingen en emoties om kan zetten. Doordat Venus door je sector van vriendschap reist, straal je zoveel energie uit, dat vrienden graag met je omgaan. Er bestaat een grote kans dat je via die vrienden, nieuwe mensen ontmoet. Ben je dus single, dan krijg je zeker kansen op een nieuwe relatie. Je bent wel voorzichtig en wilt liever eerst vriendschap aangaan, omdat je je niet echt wilt binden. Dit is geen bindingsangst, maar je bent graag alleen en wilt niet teveel drukte om je heen. Maatschappelijk gezien is deze week een moeilijke periode. Niet iedereen zal even vriendelijk in het leven staan en daar kan jij je flink aan storen. Toch is er kosmisch gezien een prima energie om je op te laden. Gedraag je dan wel op positieve wijze en zorg dat mensen liefde, warmte en vriendschap delen. Afgunst, jaloezie en andere negatieve gedragingen leiden tot problemen en conflicten en het zou zonde zijn als je in de problemen komt.

Carrière en financiën
Voor mensen die geen vakantie hebben, kan de week nogal lastig opstarten. Je kunt wel eens merken dat alles wat moeilijker gaat en dat je soms wel eens in een achtbaan zit met ups en downs. Je vindt het erg moeilijk om hier een evenwicht in te vinden. Zorg dat je je zoveel mogelijk beheerst als er iets gebeurt waar je alle aandacht bij nodig hebt. Stel het niet uit en zorg ervoor dat je het gelijk oplost en niet op een te softe wijze. Je mag nu best wel even hard optreden, dan zal je uiteindelijk merken dat het allemaal wel mee zal vallen. Dinsdag en woensdag wordt er van je verwacht dat je vindingrijk bent en zal het je lukken iets te bereiken wat je al een tijd van plan was. Je kunt je vaardigheden en talenten prima gebruiken en zal verbaasd staan dat je dingen kunt doen, die je van jezelf nog niet kende. Het eind van de werkweek zal je op moeten letten dat je geen conflicten krijgt. Er is zeer intense energie vanuit de kosmos, die jou de neiging geeft om jezelf teveel te willen bewijzen. Blijf in jezelf geloven en let op je houding, door niet te agressief over te komen. Vrijdag denk je veel over de toekomst na en in het weekend is het een prima periode om even de rust op te zoeken. Als je moet werken, slaap dan wel voldoende. Heb je die kans dan is het zeker verstandig om een vakantie op te nemen. Lukt dit niet, tracht dan overdag wat meer ontspanning te zoeken en zorg in de avond voor rust en bescheidenheid.

Mentale en fysieke gesteldheid
Schorpioenen zijn zeer spiritueel en daardoor empathisch en intuïtief. Het zijn mentaal sterke mensen, met een krachtige uitstraling. Deze uitstraling wordt door anderen ook zeker opgevangen en dat heeft zijn voor- als nadelen. Doordat de uitstraling zo sterk is, kan niet iedereen daar goed mee omgaan en zijn er problemen mogelijk als mensen negatief gedrag naar jou vertonen. De Schorpioen, die energie niet op de goede manier gebruikt, kan dan op veel weerstand van anderen stuiten. Je moet deze week opletten dat je emoties er niet te heftig uitgooit, omdat je in dat geval nog meer weerstand ondervindt. Dit zal voor je gezondheid en je mentale vermogen niet echt gunstig zijn. Laat gevoelens en gedachten echter horen en krop niet teveel op. Doe je dit wel, dan kun je last krijgen van je maag en darmen. Het is belangrijk om vezelrijk voedsel te eten en op te letten dat je voldoende water drinkt. Sporten doe je van nature al veel, waardoor dat ook deze week niet zal ontbreken. Let op dat je met je eigen emoties in contact blijft en goed weet wat je voelt en hoe je daar op moet reageren.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This