astro content

Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 23

Overzicht voor de Weegschaal
De Weegschaal is een teken dat wisselvallig kan zijn en dat zal deze maand versterkt worden, omdat er kosmische krachten zijn, die voor extra turbulentie in je leven zorgen. Met name Mars en Mercurius zijn hier debet aan. Mars maakt je passioneel en intens, waardoor je soms zeer impulsief in het leven kunt staan. Mercurius brengt meer ratio en voorzichtigheid. Daardoor zal je leven vanaf het begin van de maand niet gaan, zoals je gewend bent. Routines kunnen verstoord worden en je zult dus flexibel moeten zijn. Let er in ieder geval op dat je aan jezelf denkt en dat je positieve kanten je door het leven zullen leiden. Dit heb je zeker nodig, omdat de Zon tot de 20ste in de Tweeling staat. Dit geeft ruimte voor conflicten en discussies die zeer intens kunnen zijn. Je hebt namelijk de neiging over alles een mening te hebben en dat zal niet iedereen fijn vinden. Er zijn echter momenten dat je oppervlakkig bent en helemaal geen behoefte hebt om je al teveel met anderen te bemoeien. Positief aan de energie is dat je in staat bent nieuwe contacten te maken en allerlei activiteiten te doen. Toch kan deze wisselvalligheid zoveel energie kosten dat je niet altijd weet hoe ermee om te gaan. Daarbij is het dus mogelijk dat je te maken krijgt met teleurstelling en andere problemen. Er wordt dan ook aangeraden je geduld te bewaren.

Een perfecte periode is die van de 7de t/m de 9de. Je kunt dan goed naar je intuïtie luisteren en bent erg gelukkig. Je kunt de 14de t/m de 16de geregeld humeurig zijn en dat kan negatieve gevolgen hebben. je doet er goed aan deze periode geregeld even de natuur in te gaan of er lekker op uit te trekken. De 20ste en de 21ste zijn dagen waarbij je moet nadenken over je relatie met mensen. Bekijk wat er goed gaat, maar ook zeker wat er minder goed gaat. Verander dit zoveel mogelijk. Vanaf de 26ste zal het waarschijnlijk makkelijker gaan, omdat er een stabiele energie vanuit Mercurius komt, die naar de Leeuw doorschuift. Er wordt aangeraden je energie meer te richten op de liefde, familie en vrienden. Je bent charmant en sympathiek en zal zeker veel energie van deze mensen krijgen. Profiteer dan ook van de mensen die er in je leven zijn en aandacht voor je hebben. Durf hulp te vragen en zorg dat je er zakelijk en privé niet alleen voorstaat. Daarbij kan je gebruik maken van charmante energie die de Leeuw biedt. Je kunt de maand goed afsluiten door alles wat je doet, tot goed einde te brengen.

Liefde en relaties
Voor de liefde zal er spanning en opwinding zijn als gevolg van de energie van de Zon in de Tweeling. Het is een tijd om idealen na te streven en er zullen vele mogelijkheden zijn om kansen af te dwingen. Het is een uitstekende maand om problemen op te lossen en orde te brengen bij de dingen die net even wat minder goed verlopen. Mercurius in de Kreeft kan voor gebonden mensen problemen geven. Je bent gevoelig en dit zorgt dat je niet altijd in staat bent je partner in de waarde te laten. Je zult toch tot compromissen moeten komen, omdat er anders dingen gebeuren die de relatie onder druk kunnen zetten. Singles zullen in de periode van de Volle Maan veel energie ontvangen om te communiceren en mensen aan te trekken. Dit betekent niet dat je op andere momenten geen kans maakt, maar nu is het gewoon iets meer. Over het algemeen zal je een groot deel van de maand charmant en hoffelijk zijn, zodat je heus meer mogelijkheden krijgt. De eerste dagen van de maand kun je soms wisselvallig zijn. Dit komt vooral, omdat emoties een loopje met je nemen. Ben je single, dan kan een ex-partner jou gevoelsmatig parten spelen. Vraag jezelf af wat je hier mee wil doen en of er nog mogelijkheden zijn. Gebonden mensen zullen zich afvragen wat ze kunnen doen om de relatie naar een hoger level te brengen. Moet je dat doen door er juist op uit te trekken of door meer een huiselijke sfeer te creëren. Luister naar je intuïtie en doe alleen maar die dingen, waarvan je denkt dat ze goed voelen.

De Nieuwe Maan in de Tweeling van de 3de biedt een geschikte energie voor liefde en zal Mars, die de hele maand in de Kreeft zit, versterken. Wel zullen emoties wisselvallig zijn. Singles hebben een sterke drang om een nieuwe relatie op te starten. Je bent vrolijk en nieuwsgierig en vindt het leuk om te relaxen en op een ontspannen wijze met mensen om te gaan. Heb je eenmaal beet, dan zal je libido hoog zijn en heb je veel zin in erotiek. In een relatie moet je opletten dat Mercurius in de Kreeft zit en je daardoor wel moeite hebt om emoties er uit te gooien. Vanaf de 8ste zullen Venus en de Zon samen in de Tweeling komen en zal er t/m de 21ste een uitstekende energie zijn om actief bezig te zijn. Ook nu zal je zeer passioneel zijn en gericht op erotiek. De periode van de 14de t/m de 16de wordt aangeraden om even minder met relaties en erotiek bezig te zijn en je meer te richten op activiteiten om te ontspannen en tijd aan jezelf te besteden. De 17de en 18de kan je enorm veel passie en avontuur ervaren als gevolg van de Volle Maan, die in de Boogschutter reist. Je hebt veel zin om iets leuks met je partner te doen en het liefst iets wat jullie vaker doen. Voor erotiek is het een prima periode. Singles zijn charmant en trekken makkelijk mensen aan. Je doet er goed aan om geen vaste relatie te ambiëren, maar voor een losse flirt te gaan. De 19de zal de retrograde oppositie van Mars en Pluto negatief op de Weegschaal werken. Je kunt stress ervaren en nadenken over dingen die in het verleden niet zo goed zijn gegaan. Tracht er niet te diep op in te gaan en bedenk dat je het verleden niet kunt veranderen. Vanaf de 21ste zal je klaar zijn met moeilijke gedachten en emoties. Je kunt de energie van Mercurius ontvangen als deze door de krachtige Leeuw reist. Daardoor zal de maand goed eindigen met veel liefde en erotiek.

Carrière en zakelijkheden
Je moet aan het begin van de maand nadenken hoe jij je leven inplant. Je hebt namelijk de neiging om teveel te willen en dan gaat er het een en ander fout. Daarom wordt aangeraden niet teveel te willen en vooral een duidelijke planning te maken, zodat je orde en regelmaat houdt. Ook moet je opletten dat je niet te hoog van de toren blaast. Ook die neiging kun je hebben, maar dat zal je niet zoveel opleveren. Wel zal je de 1ste dagen, als je rust weet te bewaren, je eigen geluk afdwingen en kansen krijgen. Soms mag je best via trial en error bezig zijn. Over het algemeen zal je hier geluk bij hebben. Voor de 1ste week wordt aangeraden te zorgen voor pauze en ontspanning, zodat je jezelf niet overwerkt. De 3de zal de Nieuwe Maan in de Tweeling reizen en dit geeft enorm veel inspiratie. Bedenk dat alles wat je nu bedenkt of plant, in de periode tot de volgende Nieuwe Maan veel kan bieden. Heb je behoefte aan een nieuwe baan, bedrijf of iets anders wat je leven kan veranderen, dan is het een prima maand. De 4de zal Mercurius zich bij Mars in de Kreeft aansluiten. Aangezien deze in je sector van carrière beweegt, zal die energie je behulpzaam zijn. Je bent volhardend en zakelijk, maar ook charismatisch en sympathiek.

De 8ste zal Venus door de Tweeling reizen en dit brengt avontuur in je leven, omdat dit teken toch wel erg ambitieus is en Venus ook nog eens gericht is op financiën. Er wordt aangeraden geregeld even je werk los te laten en je vooral op creatief of muzikaal gebied te laten gelden. Het is tevens een periode, waarin je nieuwe dingen ontdekt. Je kunt de periode van de 10de t/m de 12de geluk afdwingen. Doe dan ook nu de grotere zaken die je ambieert of neem belangrijke besluiten. Ook ben je communicatief erg sterk, waardoor je ook op dit vlak goed aan kunt geven wat je wilt en hoe. Heb je kans, neem dan de 14de en 15de rust. Je kunt fysiek zwakker zijn en dan is extra slaap en meer ontspanning wel aan te raden. Vanaf de 16de zal Jupiter veel invloed hebben en daardoor kan je fysieke kracht toe gaan nemen. Deze planeet zorgt dat de fantasie en zweverigheid van Neptunus verplaatst wordt naar nuchterheid en ratio. Daardoor kan je waarschijnlijk veel actie ondernemen en ben je erg ambitieus. De 18de zullen Saturnus en Neptunus een band aangaan. Hierdoor kan je vooral mentaal veel vertrouwen kweken. Je bent vastberaden om het een en ander te bereiken en kunt plannen en ideeën van eerder in de maand nu gaan uitvoeren. Je bent verantwoordelijk en zult weinig fouten maken of dingen doen die niet mogen. Je normen en waarden zullen goed zijn. De 21ste zal de Zon naar de Kreeft reizen. Je blijft ambitieus en nuchter, maar zult nu meer op anderen gericht zijn. Je bent empathisch en zeer begaan en zal mensen ten alle tijden ondersteunen. Je bent intellectueel erg sterk en dat zal je de rest van de maand ook zo houden. Daarbij zal je ondersteund worden door Mercurius in de Leeuw. Omdat je deze energie mee zal nemen naar de nieuwe maand, zal je juni goed eindigen en in juli verder gaan met presteren.

Mentale en fysieke gezondheid
Je hebt genoeg energie om nieuwe dingen te starten. Je verleden ligt achter je, waardoor je in staat bent routines te doorbreken en actief te worden. Aan de andere kant zullen mensen die al actief waren, gas terugnemen. Het is een periode van tegenstrijdige energieën, waarbij zwart wit wordt en wit zwart. Mars in de Kreeft zal de hele maand passie brengen. Mercurius in de Kreeft zorgt dat emoties versterkt worden. Het belangrijkste zal zijn om je te richten op je mentale welzijn. Fysiek fit zijn is natuurlijk belangrijk, maar dit begint bij de Weegschaal eerst in zijn/haar koppie. De periode van de 5de t/m de 10de is een periode om te analyseren wat je kunt veranderen om lekker in je vel te zitten, als gevolg van Venus in de Tweeling. Het midden van de maand is geschikt om te veranderen. Vergeet daarbij niet vrienden om hulp te vragen. De 21ste zal de Zon een fijne energie geven om erop uit te trekken en sociale contacten aandacht te geven. Vanaf de 25ste ervaar je een sterke drang om je voedingspatroon onder de loep te nemen. Je zult er op een gezonde manier uitkomen. Daarbij krijg je ondersteuning van Mercurius die in de Leeuw komt en veel mentale en fysieke kracht geeft.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,70/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,25/min)

Blog

door Medium Shirley
Spiritueel groeien
Wat is precies spiritueel groeien?
We denken vaak dat we aan onszelf horen te werken, ieder heeft zijn/haar eigen Lees meer
door Medium Shakira
Aan alle moeders
Een dagje te laat maar niet minder goed bedoeld, aan alle mama's een fijne, mooie moeder dag gewenst.

Lieve Lees meer
door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Ram

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je voelt deze week de kracht van Mars die door de Kreeft reist. Je bent intens in je gevoelens en hebt moeite je emoties te controleren. Omdat je zeer charmant en liefdevol bent, zal je partner er zeker wel voor je zijn. Je vindt het fijn om te vrijen en te knuffelen en Lees meer


Waterman

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een actieve week als het om liefde gaat. Je vindt het fijn om leuke dingen met je partner te doen en zal niet snel thuis blijven. Toch moet je opletten omdat er een kosmische energie is, die zorgt dat je niet altijd even lekker in je vel zit. Dit komt dan vooral Lees meer


Leeuw

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mars zal de hele maand in de Kreeft bewegen en dit is niet altijd positief voor de Leeuw. Je kunt dus best wat problemen in je relatie tegemoet zien en al helemaal als je partner gevoelig is en dus door de Kreeft beroerd wordt. Het is belangrijk dat je hier voorzichtig Lees meer


Boogschutter

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent avontuurlijk en vindt het leuk om te bedenken hoe jij je partner kunt verblijden. Je bent iemand die zichzelf graag wegcijfert, althans als je werkelijk van je partner houdt. Communicatief kun jij jezelf deze periode goed uiten door de energie van Mercurius. Let Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
De Weegschaal is een teken dat wisselvallig kan zijn en dat zal deze maand versterkt worden, omdat er kosmische krachten zijn, die voor extra turbulentie in je leven zorgen. Met name Mars en Mercurius zijn hier debet aan. Mars maakt je passioneel en intens, waardoor je soms zeer impulsief in Lees meer


Steenbok

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent iemand die het liefst een zo relaxt mogelijk leven heeft en vindt grote veranderingen over het algemeen minder fijn. Je doet er goed aan dit aan het begin van de week niet teveel te doen. Trek er lekker met je partner op uit en bezoek vrienden of familie. Je bent Lees meer


Tweelingen

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin je allerlei problemen op kunt lossen en je relatie alleen maar beter kan worden of juist beëindigd. Mocht dit nodig zijn, wees hier dan niet bang voor. Elk negatief aspect in je leven zal uiteindelijk op een positieve wijze voortgezet worden, Lees meer


Kreeft

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er komt een goede week aan, waarbij je het gevoel hebt dat je de hele wereld aankunt. Of je nu een goede of minder goede relatie hebt, maakt niet eens zoveel uit. Je gaat je eigen gang en wil je partner hierin participeren, dan is deze welkom en ben je gelukkig. Wil deze Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Weegschaal
De Weegschaal is een teken dat wisselvallig kan zijn en dat zal deze maand versterkt worden, omdat er kosmische krachten zijn, die voor extra turbulentie in je leven zorgen. Met name Mars en Mercurius zijn hier debet aan. Mars maakt je passioneel en intens, waardoor je soms zeer impulsief in Lees meer


Maagd

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het best meegaand en bescheiden zijn. Dat zal je partner erg fijn vinden. Je kunt hier hulp bij krijgen van Mercurius in de liefdevolle Kreeft. Soms kun je wel eens kritiek op de ander hebben en daar moet je mee opletten. Met name als je partner emotioneel is, Lees meer


Stier

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Voor de liefde is Mars, in de sensuele Kreeft, zeer gunstig voor de Stier. Je bent van nature al iemand die zijn partner wil verwennen en dat zal nu nog meer zijn. Erotiek en romantiek zijn aan de orde van de dag. Met name zondag en maandag zijn geschikt voor erotiek en Lees meer


Vissen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week veel met de liefde bezig en wilt het liefst dat je relatie een sprookje is. Dit is helaas niet altijd zo en dan heb je de neiging je terug te trekken. Je zult dit soms ontkennen en misschien ook niet herkennen, maar wees er toch alert op. Je denkt van Lees meer


Maandhoroscoop

Maagd

Overzicht voor de Maagd
Gebruik het begin van de maand om privé- en zakelijke problemen op te lossen en achterstallige taken af te ronden. Laat je dingen te lang liggen, dan kun je problemen ervaren, die moeilijk op te lossen zijn. Ook is het een prima maand om de natuur in te gaan en je mentaal en fysiek op te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Mercurius verblijft een groot deel van de maand in de Kreeft en dat zal tot de 25ste zeer sympathieke en warme gevoelens bieden. Daardoor zal je in contact met vrienden en andere mensen over het algemeen veel plezier hebben. Je intuïtie zal sterk zijn en emoties zijn voor jouzelf onder Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De Schorpioen zal tot de 20ste een dynamische kracht op zich afkrijgen, waardoor je aan de ene kant prettig met mensen omgaat, maar je soms te intens in opvattingen bent. Niet iedereen zal hier blij mee zijn. Je doet er goed aan na te denken en te bekijken hoe je rust in jezelf kunt vinden, Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
De Weegschaal is een teken dat wisselvallig kan zijn en dat zal deze maand versterkt worden, omdat er kosmische krachten zijn, die voor extra turbulentie in je leven zorgen. Met name Mars en Mercurius zijn hier debet aan. Mars maakt je passioneel en intens, waardoor je soms zeer impulsief in Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Mercurius komt aan het begin van de maand in de Kreeft en zal daar Mars gezelschap houden. De Zon zal in de Tweeling reizen en dit zorgt ervoor dat er wisselende energieën zijn en dat kan wel eens erg lastig zijn. Je hebt het gevoel dat niet alles wil vlotten en dat je leven geregeld Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
Mars zal de hele maand in de Kreeft blijven en dit kan jou soms zeer star maken. Je bent fysiek echter wel sterk en kunt beslissingen nemen. Je wilt alleen niet al teveel veranderingen. Je doet er echter goed aan om deze starheid te weerstaan en te proberen flexibel te blijven. Je hoeft heus niet Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Het wordt een prima maand om je gevoelens er uit te gooien. Je intuïtie is sterk en zal joude goede weg bieden. Let op dat Mars de hele maand in de Kreeft beweegt. Je kunt soms gevoelig zijn en moet opletten dat je rekening met anderen houdt. Je kunt namelijk egoïstisch zijn als het om Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Je kunt deze maand op sociaal gebied actief zijn en kunt veel ontmoetingen, reizen, mensen en andere leuke dingen tegenkomen. Het zal belangrijk zijn om naar plekken en mensen te gaan, die bij je passen en dus intellectueel op één lijn met jou zitten. Het wordt voor gebonden mensen Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag