Weekhoroscoop Schorpioen

De horoscoop van het sterrenbeeld Schorpioen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Je krijgt deze week te maken met de spirituele energie van de Nieuwe Maan, waardoor je fantasie toe zal nemen en je ook onbewuste energieën toegestuurd krijgt. Je bent spiritueel ook zeer sterk en ook Mars zal hierin een sterke energie brengen. Door deze positieve energieën zit je lekker in je vel, wat andere mensen zeker zullen merken. Het is een prima periode om nieuwe mensen te ontmoeten en niet alleen voor de romantiek, maar ook voor vriendschappen en andere sociale contacten. In een relatie ben je relaxt en empathisch en voel je goed aan wat je partner nodig heeft om tevreden te zijn. Ben je single dan zullen mensen je energie voelen en zullen ze niet snel om je heen kunnen. Er hangt een zeer aantrekkelijke en mysterieuze straling, waardoor mensen makkelijk tot je aangetrokken worden. Let op dat er trauma’s en onverwerkte zaken uit het verleden zijn, die je gevoelig maken als gevolg van de retrograde beweging van Mercurius. Omdat je echter lekker in je vel zit, zal je in staat zijn je emoties onder controle te krijgen. Aan het eind van de week en in het weekend zal je alle negatieve emoties verwerkt hebben en kun je van het leven genieten. Dit komt hoofdzakelijk, omdat Mercurius vanaf donderdag voorwaarts gaat bewegen. Je kijkt hierbij vooral naar de leuke zaken in het leven en voelt je relaxt. Zowel gebonden mensen als singles kunnen hier prima gebruik van maken.

Carrière en financiën
Je weet goed wat je wilt en kunt de juiste stappen nemen om jezelf te ontplooien. Je valt positief op en mensen zullen daarom zeker wel aanbiedingen kunnen doen. Hierdoor kun je je niet alleen zakelijk ontwikkelen, maar zijn er ook financiële verbeteringen. Je bent in deze periode in staat om te leren van de fouten die je vroeger gemaakt hebt en durft het ook aan om toe te geven dat je het niet altijd even goed hebt gedaan. Je bent echter nooit te laat om het alsnog goed te doen en dat gaat je zeker lukken. Aan het begin van de week moet je wel alle zeilen bijzetten omdat er wat zaken zijn die veel aandacht nodig hebben. Blijf er goed met je hoofd bij en neem alleen besluiten als je zeker weet dat deze goed uit zullen pakken. In het midden van de week kan een collega, klant of leidinggevende geïrriteerd zijn, waarbij het belangrijk is dat je rustig blijft. Het heeft waarschijnlijk niets met jou te maken, maar je kunt net de befaamde druppel zijn. Toon begrip, dan zal het allemaal meevallen. De rest van de week zal ontspannen en relaxt verlopen, waardoor je je in het weekend op kunt laden.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

Door de grillige energie van Uranus kun je iets meer stress ervaren. Dit heeft geen gunstige werking op je mentale en fysieke gestel. Daarbij zal ook de retrograde beweging van Mercurius ervoor zorgen dat je je wel eens erg moe kunt voelen. Doordat je te eigenwijs bent om daar aan toe te geven, wil je maar door blijven gaan. Dit is niet verstandig en je doet er dan ook goed aan om hier wat rust in aan te brengen en ervoor te zorgen dat je wel degelijk ontspanning in je leven inbouwt. Je zult merken dat het gevoel van onrust dan vermindert, waardoor je minder nadenkt over bepaalde ongemakken. Je hebt anders de neiging te denken dat je erg ziek bent, terwijl je dit in wezen niet bent. Doordat je geest je fysieke gestel stimuleert, kun je dan ook daadwerkelijk symptomen krijgen, waardoor het lijkt alsof je die ziekte hebt. Ga, als je dit ervaart, met een deskundige praten, zodat die je wat tips kan geven hoe je dit kunt verminderen. Qua voeding doe je er goed aan om zo min mogelijk kant-en-klaarmaaltijden te eten, omdat daar vaak teveel zout inzit. Ook vet en pittig eten kun je beter mijden, omdat je last van maagzuur kunt krijgen als je te zware maaltijden nuttigt. In tijden dat je veel sport doe je er goed aan om extra water te gebruiken, zodat je lichaam zich weer op kan laden.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This