Weekhoroscoop Steenbok

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Stier lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag een sterke energieke uitstraling en kunt daar zeker in de romantiek gebruik van maken. Je hebt bepaalde romantische ambities en kunt ze samen met je partner uitdenken. Je kunt t/m dinsdag erg bezorgd zijn en denkt dan teveel aan anderen en te weinig aan jezelf. Dit kan te maken hebben met je carrière, problemen van geliefden of andere dingen die mensen bezighouden. Je doet er goed aan er wel grenzen aan te stellen en aandacht aan jezelf te schenken. Pas op dat je soms wat humeurig kunt zijn. Ga dit vooral niet op de verkeerde manier naar je partner uiten. Woensdag t/m vrijdag zal een stuk makkelijker gaan en is er veel plezier in je leven en relatie. Je doet er goed aan om hier gebruik van te maken. Het zal je relatie een flinke boost geven. Je zult zo genieten dat de tijd erg snel voorbij zal gaan. Er is zelfs een goede energie om jullie liefde naar een nieuw level te brengen.

Singles
Zondag is geen slechte dag. Je neemt de creativiteit van zaterdag mee en er zijn voor sommigen zelfs aanwijzingen dat dit spannend kan beginnen. Toch zal je later op de dag wat vermoeid zijn en doe je er goed aan even rust te zoeken. Maandag en dinsdag ben je veel met het verleden bezig. Je denkt na over wat er in je leven is geweest en wat je hieruit kunt leren. Het is een goede periode om mensen uit het verleden te ontmoeten, waarbij zelfs een ex-partner zou kunnen zitten. Dinsdag kan je werk wat dwars zitten, waardoor je niet in balans bent en je wisselvallig gedrag kunt laten zien. Kom je iemand tegen, dan kan je die aantrekken, maar ook zo weer afstoten. Woensdag en donderdag denk je juist veel over de toekomst na en vraag jij jezelf af wat je kunt doen om liefde in je leven te halen. Donderdag is beter voor romantiek dan woensdag. Vrijdag en zaterdag zijn ontspannend vol leuke activiteiten en ideeën. Je bent dan wel meer gericht op vrienden en familie, dan op het aantrekken van een nieuwe partner.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Het is een periode vol vreugde voor je werk, waarbij je op vele gebieden goed presteert. De energie zal je t/m de 1ste week van juni veel kracht geven. Je bent efficiënt en adequaat en weet wat je moet doen om volledig te functioneren. Je bent in samenwerking en contact met leidinggevenden diplomatiek, waardoor je niet snel in de problemen kunt komen. Let wel op dat deze periode niet geschikt is voor onroerende goederen. Zondag en maandag kun je wat moe zijn en doe je er goed aan om je niet teveel in te spannen. Je kunt je beter op je privéleven richten en veel nadenken en minder handelen. Je bent gericht op het helpen van mensen en ook op het vergeven van fouten die mensen maken. Het zijn dus prima dagen om niet alleen goed samen te werken, maar ook om eventuele problemen op te lossen. Dinsdag en woensdag heb je veel energie en kun je zowel mentaal als fysiek prima functioneren. Het is dus een prima tijd voor het afronden van zowel bureauwerk als fysiek werk. Je kunt in principe alles wel aan. Let deze periode wel op dat je soms de neiging hebt om wat egoïstisch gedrag te vertonen. Bedenk dat positief gedrag ook zal leiden tot positief gedrag van anderen. Donderdag t/m zaterdag is een prima periode voor financiële zaken. Je hebt een gave voor het kopen en verkopen en kunt ook prima met klanten opschieten. Je bent ook in staat om mensen op hun gemak te stellen, waardoor je ook prima kunt samenwerken. Kortom het is een goede week om te functioneren en veel te bereiken.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Loading…
Share This