Weekhoroscoop Steenbok

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Stier lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 23

Relaties, singles en sociale contacten 
Er hangt krachtige energie, waardoor je niet alleen romantisch bent, maar je ook erg aantrekkelijk voor het andere geslacht bent. Daardoor zal met name het eerste deel van de week leuk zijn. Er is geen tijd voor ruzies en problemen, maar meer voor liefde en schoonheid. Op zondag zal je nog wat op je werk gericht zijn, maar na het weekend zal je zeer populair bij vrienden zijn en is het ook een goede periode om tot en met woensdag met vrienden weg te gaan en je partner weer eens te verleiden tot spannende spelletjes en romantiek. Je zult merken dat je een sterk geloof in de liefde hebt en dit zal je ook zeker aan je partner laten merken. Donderdag en vrijdag ben je minder romantisch en liefdevol, maar ben je financieel wel succesvol. Een prima periode om elkaar te verwennen met geschenken en activiteiten. Let op met reisjes, omdat er dan wel problematische dingen kunnen gebeuren.

Het is voor singles een prima week om nieuwe mogelijkheden op te zoeken en om ambities vorm te geven. Je hebt erg veel behoefte om nieuwe mensen te ontmoeten en dan niet alleen voor relaties, maar ook voor sport, hobby’s en nieuwe vriendschappen. Je ervaart een intense energie en deze kun je gebruiken om jezelf op een goede manier bij mensen neer te zetten. De week zal wat sloom beginnen, maar vanaf maandag ga je er vol voor. Je bent populair en vindt het fijn om te flirten en de spanning op te zoeken. Er zal veel geluk in je leven zijn, maar je zult ook weer niet moeten gaan overdrijven. De energie is misschien positief, maar niet onuitputtelijk. Wees vooral donderdag voorzichtig met stappen en daten, omdat er storende energieën zijn, die voor problemen zorgen. Zaterdag zal de beste dag zijn om een nieuwe partner te krijgen, maar of je iets vast wilt, is nog maar de vraag, omdat je je vrijheid ook lief hebt. Daar zal je ook veel voor over hebben.

Carrière en financiën
Je zult je nog even door deze week heen moeten werken. Je bent immers meer op je privéleven gericht dan op je zakelijke leven. Dit betekent niet dat je geen prestaties neer kunt zetten, maar het zullen geen nieuwe zaken zijn. Je doet je werk zoals het moet, maar hebt nog even weinig ambities om jezelf te ontwikkelen. Het zal een week zijn om compromissen af te sluiten, samen te werken en gezamenlijk tot succes te komen of werk af te ronden. Pas aan het eind van de volgende week zal het een periode worden, waarin je ambities krijgt. Je kunt dan pas nieuwe kansen afdwingen om jezelf meer te gaan ontwikkelen. Toon nog even wat geduld en wees voorzichtig met zakelijke reizen of afspraken die je voor de lange termijn plant. Het kan zijn dat je die niet nakomt. Je kunt mensen dan teleurstellen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Ondanks de ietwat zware invloeden binnen je werk, voel je je mentaal prima en dit komt vooral omdat het in de privésfeer goed gaat. Je kunt goed tot rust komen en jezelf weer opladen. Met name door de invloed van de heersende Stier en de Boogschutter heb je het gevoel om veel te willen veranderen. Dit is niet verstandig, omdat er dan onrust in je leven komt. Het is juist belangrijker om rust te creëren en harmonie te vinden. Aan het eind van de week kan Neptunus jou rust bieden. Er zijn aanwijzingen dat hoofdpijn en nekpijn storend kunnen zijn. Je kunt hier iets aan doen door ten eerste meer te rusten en ten tweede door je lichaamshouding onder de loep te nemen. Vooral tijdens zware werkzaamheden en andere belastende activiteiten kun je daar last van krijgen. Tracht hier dus goed op te letten.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Loading…
Share This