astro content

Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 50

Liefdesrelaties
Let op gezondheid, omdat deze roet in het eten gooit. Je doet er verstandig aan geregeld te slapen en ook niet te laat naar bed te gaan. Je voelt je dan prettiger en zal in de relatie een socialer zijn. Voel je je minder prettig, dan heb je wel de neiging je wat te verlaten op genotsproducten, omdat je je dan een stuk lekkerder voelt. Let op dat je dit niet overdrijft en houd controle. Het is niet erg om dit te doen, als het maar binnen de perken blijft. Jij en je partner kunnen dan leuke momenten meemaken.

Zondag t/m dinsdag ben je zeer sociaal en vind je het leuk om samen met je partner afspraken met mensen te maken en leuke dingen te doen. Je bent deze periode ook een zeer goede vriend en staat voor anderen klaar. Woensdag t/m vrijdagnacht zal je meer afstand nemen. Je vindt het fijn dingen alleen te doen, maar vindt altijd wel tijd voor je partner/gezin. Zaterdag ben je gastvrij en open. Je vindt het leuk om in groepen mensen te verblijven en zal er waarschijnlijk op uittrekken om mensen te ontmoeten.

Singles
Het zit je fysiek niet altijd mee en je moet uitkijken dat je niet teveel van het leven gaat genieten. Die neiging heb je wel, omdat er een drang is om veel met vrienden en andere sociale contacten op te trekken. Je moet oppassen dat je niet teveel genotsproducten gaat gebruiken en ook is het belangrijk dat je voldoende slaapt. De kans dat je namelijk ziek kunt worden is niet klein. Opgepast dus.

Zondag zal je een relaxte dag meemaken en vind je het erg fijn om uit te slapen en passieve activiteiten te doen. Maandag en dinsdag ben je actiever. Je bent zeer positief en het geluk zal je goed gezind zijn. Je kunt mensen aantrekken, maar let op dat het geen periode is om een nieuwe serieuze partner aan te trekken. Woensdag t/m vrijdagmiddag zal je sociaal en speels zijn en wil je lekker stappen, daten of op een andere manier mensen ontmoeten. Voor erotiek is het een prima tijd en bestaat de kans dat er op vrijdagavond en zaterdag een ex-partner op je pad komt, waarbij jullie fijne dagen kunnen hebben.

Mentale en fysieke gesteldheid
Het is belangrijk evenwicht te vinden tussen emotionele instabiliteit op privégebied en je zakelijke karakter. Hierdoor weet je niet altijd hoe je moet reageren, omdat je aan de ene kant emotioneel kunt zijn en aan de andere kant met nuchtere oplossingen en ideeën kunt komen. Hierdoor weten mensen in je omgeving niet altijd wat ze aan je hebben en vragen ze zich af of je nu zacht, lief en onzeker bent of misleidend en berekenend. Dit wekt bij jouw nog wel eens verbazing op, omdat je jezelf daar niet in herkent. Denk er eens goed over na en tracht vooral je onzekerheid aan te pakken. Eventueel kun je zelfs een professional om ondersteuning vragen.

Wanneer je deze onzekerheid aan weet te pakken, zal je op alle gebieden een stuk relaxter worden en komen je krachtige en zakelijke kanten naar buiten, die op een goede manier verweven zijn met emoties. Bedenk dat je leven positief is als ziel en lichaam in harmonie zijn. Gebruik ook wat meer vitaminen en mineralen, waarbij het onder andere belangrijk is om meer calcium te nemen, zodat je botstructuur goed blijft. Vermijd verslavende producten en drink voldoende water, zodat je organen goed doorspoelen. De turkoois kan kwalen genezen en je wijsheid brengen en zelfs ziektes doorgronden door van kleur te veranderen. De granaat kan moed geven en ervoor zorgen dat je veel meer in jezelf gaat geloven.

Carrière en financiën
Je hebt veel ambities om het een en ander te ontwikkelen, maar het is belangrijk dat je dit vooral doet met taken, projecten of andere zakelijkheden waar je al mee bezig was. Wacht met nieuwe, grotere projecten even tot na de 21ste. Het is een week om even uit te rusten en je leven te overdenken. Ga niet lopen piekeren, maar bekijk wat je kunt doen om het leven aangenamer te maken. Bewaar daarbij wel het geduld.

Ook moet je opletten dat je fysiek niet altijd sterk bent. Het zal dan ook belangrijk zijn om werk goed te doseren en niet teveel, maar ook niet te weinig te doen. Je bent nu eenmaal iemand die van evenwicht houdt en als je dit niet weet te vinden, zal je wel eens stress kunnen ervaren. Het is dan ook de hele week belangrijk om de rust te bewaren en niets nieuws op te starten. Zondag t/m dinsdag kan je je vaardigheden en talenten prima gebruiken en zal je veel complimenten van leidinggevenden of andere zakelijke contacten krijgen. Je bent zeer plichtsgetrouw en doet wat je moet doen. Woensdag t/m vrijdag zal dit iets minder zijn, omdat je andere dingen belangrijker vindt. Heb je de mogelijkheid dan zijn vrijdag en zaterdag dagen om even de rust op te zoeken of je te richten op achterstallige taken.

Overzicht van de week voor alle tekens (de periode van aanpassing en voorbereiding)
Mercurius beweegt op retrograde wijze in de Boogschutter. Bijzonder is dat de retrograde energie aangetrokken wordt door het zwarte gat dat zich in het midden van de Melkweg bevindt. Deze kracht slurpt de energie van Mercurius enigszins op en dat is de reden, waarom mensen beter niet met nieuwe zaken moeten starten.

Pas vanaf de 22ste zal Mercurius weer in onze richting bewegen. Veel mensen merken dat ze op communicatief gebied nog steeds moeite hebben om zich te uiten. Dit zal echter bij de ene persoon sterker zijn dan bij de ander. Het verleden zal nog steeds zeer belangrijk zijn, waarbij bepaalde zaken aangepakt dienen te worden om in 2018 beter voor de dag te komen. December zal dus een soort voorbereiding zijn op dat wat komen gaat, waardoor er in het komend jaar al snel veel meer mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Ook Venus beweegt in de Boogschutter en blijft daar tot de 25ste. Daardoor zullen mensen de neiging hebben veel weg te gaan en vrienden, familie of andere dierbaren op te zoeken. Vreemd genoeg zal deze energie voor de liefde soms wat minder geschikt zijn. Dit komt, omdat de energie van de Boogschutter mensen meer naar sociale contacten duwt dan naar de liefde.

Zondagochtend is een bijzondere tijd, omdat je wakker kunt worden met een voorspellende droom in gedachte. Houd pen en papier gereed, om deze te noteren. Deze dromen komen, doordat er in de vroege ochtend een harmonieuze verbinding tussen de intelligente Mercurius en de innovatieve Uranus is. Let op dat Neptunus die periode zeer actief is en dat dromen snel kunnen vervagen. Vanaf dinsdag kunnen mensen veel over de toekomst nadenken. Er kunnen al aanpassingen in je leven aangebracht worden om je voor te bereiden. Vrijdag is een geschikte dag om zaken met je partner te bespreken of met vrienden te praten als je single bent. De Maan, in de Boogschutter, kan het weekend vrolijk en sociaal maken met nieuwe contacten of leuke activiteiten met huidige sociale contacten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen,
Na lange tijd ben ik eindelijk terug. Ik ben er voor al jullie vragen en bekommernissen en ben een Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Moon
Tijd voor te gaan staan in jouw kracht.
Vandaag de dag staat de gemiddelde mens zijn mannetje goed. De vrouw en man die de hoge energie Lees meer
door Medium Simone
Invloed van Jupiter op alle tekens
Jupiter in Schorpioen en de invloed van Jupiter voor alle tekens
(Liefs van Simone box 0252)

9 Lees meer
door Medium Angie
E mail consulten, sms en chat van Angie
Lieve bellers; ik werk al een tijdje hier en sta jullie graag met heel veel liefde te woord!
ik Lees meer
door Medium Moon
Leven in geluk en vrede door wijsheid.
"Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren", zei Loesje al.
Piekeren is de verkeerde kant Lees meer
door Medium Simone
Eerlijkheid en juiste intenties
Lieve mensen,

Ik merk steeds vaker dat er vragen komen waar men maar 1 antwoord op wil horen. Helaas kan Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering zondag 6 aug
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij paragnosten live als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al Lees meer
door Medium Jolijn
Jolijn Afwezig deze week
Lieve allemaa!
Deze week ben ik afwezig.
Maar volgende week ben ik weer bereikbaar voor jullie!
Liefs Jolijn Lees meer
door Medium Moon
Onvoorwaardelijk liefhebben
Liefhebben, liefde in je hebben en geven.Onvoorwaardelijk en voor altijd, zonder tranen geen pijn maar vrede Lees meer
door Medium Mashenka
Bespiegeling
Het bereik van wat we denken en doen
Wordt begrensd door wat we niet opmerken
En omdat we niet opmerken
Kunnen we weinig Lees meer
door Medium Anne
Dalai Lama
Tempels zijn niet nodig,
ingewikkelde filosofieŽn
zijn niet nodig.
Onze eigen hersenen en
ons eigen hart zijn onze Lees meer
door Medium Anne
Een bezoek of telefoontje van een vriend kan heel helend voor je zijn.
Jij kunt op dezelfde manier helend zijn voor een vriend. Is er Lees meer
door Medium Mashenka
Ziel
Beschouw jezelf
als ziel met een lichaam,
in plaats van een lichaam
met een ziel.

Namastť Mashenka. Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties
Je bent nog steeds erg energiek en daardoor niet alleen krachtig in je doen en laten, maar ook charmant tegen vrienden, familie, andere contacten en natuurlijk je partner. Je bent misschien wel iets minder romantisch, maar omdat je zo actief bent, zal je relatie wel erg leuk en avontuurlijk Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Je bent deze week zeer populair en mensen vinden het fijn om met je om te gaan. Ook je partner vraagt veel liefde van je en daar heb je geen bezwaar tegen, althans als jullie een gezonde relatie hebben. Heb je deze niet, dan kan het een lastige week worden. Je hebt dan de neiging om met anderen te Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
In principe zal je ook deze week veel met romantiek en erotiek bezig zijn. Je vindt het leuk grenzen op te zoeken en neemt wel eens wat risico. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je partner dit niet altijd prettig vindt. Er kunnen dan zelfs conflicten ontstaan. Besteed deze week dan ook Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Er hangt een zeer krachtige energie, waarbij de Schorpioen niet alleen fysiek sterk kan zijn, maar ook op erotisch gebied veel actie kan ondernemen. Je vindt het fijn om je partner te verwennen en bent erg vastberaden om de relatie leuk te houden. Dit is wel afhankelijk van de partner die je hebt. Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Je kunt een sterke drang ervaren om weg te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Je hebt het gevoel dat je leven stilstaat en wilt daar verandering in brengen. Het zal daar geen goede periode voor zijn, omdat je dan problemen met je huidige partner kunt krijgen. Daarnaast kan er ook een ex-partner in Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je bent iemand die wel veel liefde en warmte meedraagt, maar je bent aan de andere kant toch ook wel erg nuchter en soms zelfs koeltjes. Een partner die dit niet begrijpt, kan daar deze week moeite mee hebben. Merk je dit, dan doe je er goed aan er over te praten en te zorgen dat er duidelijkheid Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Let op gezondheid, omdat deze roet in het eten gooit. Je doet er verstandig aan geregeld te slapen en ook niet te laat naar bed te gaan. Je voelt je dan prettiger en zal in de relatie een socialer zijn. Voel je je minder prettig, dan heb je wel de neiging je wat te verlaten op genotsproducten, Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Je vindt het belangrijk om in de relatie met de ware betekenis van liefde bezig te zijn. Je vindt seksuele intimiteit belangrijk en zal er veel aan doen om het je partner naar de zin te maken. Hoe stabieler de relatie is, hoe prettiger jij je voelt. Let op, als je relatie momenteel iets minder goed Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Je bent een beetje in de war, omdat je veel met de zakelijke kant van je leven bezig bent, maar je toch ook wel veel tijd aan liefde wilt besteden. Het is belangrijk evenwicht te vinden. Je bent nu eenmaal een ambitieus persoon en wilt mensen behagen en tegelijk je eigen gang gaan en zelfstandig Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Het is een prima week voor relaties, maar meer voor sociale contacten, dan voor liefde. Dit zal niet betekenen dat je geen aandacht voor je partner hebt, maar je vindt het leuk om er op uit te trekken en vrienden en familie op te zoeken. Wil je partner hierin meegaan, dan heb je hier zeker geen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Het is een week om de rust te vinden. Je bent een bezige bij en zit normaal gesproken niet zo heel vaak stil, maar misschien kun je dat nu soms beter wel even doen. Het is een prima tijd om klusjes aan of in huis te verrichten en tijd aan je partner, gezin of familie te besteden. Dit zal je veel Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Je vindt het vooral het 1ste deel van de week fijn met mensen om te gaan, die je niet zo vaak ziet. Dit kunnen kennissen zijn, maar ook familieleden waar je minder contact mee hebt. Let op dat je je partner en andere sociale contacten niet negeert en duidelijk bent in wat je wilt en waarom. Ook kun Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
De 1ste dagen komt er verzachtende energie vanuit Jupiter en Neptunus. Daardoor sta je empathisch en liefdevol in het leven. Je ziet dingen anders dan de afgelopen tijd en voelt je goed bij de evenwichtige energie die je ervaart. Je bent minder kritisch en staat open voor gevoelens van Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Er is aan het begin van de maand storende energie, door een onbetrouwbare verbinding tussen Mars en Uranus. Met name de 1ste dagen kunnen dan moeilijk zijn. Je doet er goed aan hier flexibel mee om te gaan en te accepteren dat je alle zeilen bij zal moeten zetten. Het is verstandig om de Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Aan het begin van de maand is er een zeer liefdevolle en sympathieke energie, doordat Venus de 1ste in jouw teken terechtkomt. Je kunt goed met mensen omgaan en in principe gaat alles, waar je mee bezig bent, je goed af. Omdat je zo positief bent, voelen mensen zich door jouw energie Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
De Waterman krijgt prikkels van Venus in de Schorpioen, maar al snel reist die planeet naar de Boogschutter en zal je vooral fysieke energie ontvangen. Je bent daardoor actief en liefdevol naar mensen in je omgeving. De Volle Maan zal de 3de in de slimme Tweeling reizen, wat ervoor zorgt Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De driehoek die Jupiter en Neptunus de 2de vormen, zorgt dat je nog meer met anderen begaan bent, dan anders. Je bent sympathiek, liefdevol en kunt soms teveel van mensen pikken. Let daar op, omdat mensen je ook kunnen voor hun ellende gebruiken, terwijl ze niets teruggeven. Het is Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Op de 2de zal er een driehoek gevormd worden door Jupiter en Neptunus, waardoor je energie wat zachter wordt en je dus minder dominant en prominent aanwezig wilt zijn. Je bent sympathiek en vol mededogen, waardoor mensen zich veilig bij je voelen. Je bent, naar vrienden, familie en je Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Er komt voor de Steenbok heftige energie als Mars en Uranus tegenover elkaar staan. Dit kan grote problemen geven, waarbij conflicten, scheidingen, breuken of andere negatieve zaken aan de orde zijn. Dit kan de 1ste week veel geduld vragen. Over het algemeen ben je iemand die krachtig is, Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan van de 3de staat in jouw teken. Dat betekent dat je de 1ste dagen harmonieuze energie kunt ervaren, waardoor je de maand op een goede manier kunt starten. Let wel op dat deze maancyclus storend beëindigd kan worden als je onverantwoordelijk gedrag vertoond. Je kunt de Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
De Maagd kan de 1ste week ontspannen, omdat de emotionele Venus van de krachtige energie van de Schorpioen naar de speelse Boogschutter reist. Dit is voor de aardse Maagd een periode om rust in het leven te krijgen. Je bent extravert en zal makkelijke contacten leggen, waardoor er een nieuwe Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Het zal voor de Kreeft eigenlijk een opluchting zijn dat Venus uit de Schorpioen weggaat. Je bent van jezelf al emotioneel en de energie van de Schorpioen versterkt dit nog eens dubbel. Het zal dan ook fijn zijn dat Venus naar de Boogschutter reist, omdat dit toch wat meer rust zal geven. Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Je hebt deze maand veel kracht en niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je vindt het fijn om nieuwe dingen af te dwingen en zal bij veel van wat je doet goede resultaten behalen. Venus zal de 1ste van de dominante Schorpioen naar de enthousiaste Boogschutter verhuizen. Dit zorgt ervoor dat Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Gelijk al in het begin van de maand zal de liefdevolle Venus jouw teken verlaten en naar de speelse boogschutter reizen. Daardoor laat je verplichtingen los en kun je je meer richten op de speelse kant van het leven. Natuurlijk zal een Schorpioen altijd wel nadenken en alle opties Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag