Weekhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Er is een tegenstrijdige kosmische activiteit en deze kan jou aan het denken zetten. Hierdoor kan je er sterk mee bezig zijn om bepaalde fouten niet meer te maken. Je denkt vooral na over relaties uit het verleden en wat je daar in de toekomst anders in kunt doen. Heb je een relatie dan ben je bezig fouten, die je in deze relatie gemaakt hebt, af te leren en ook zeker te bespreken. Je staat open voor de ander en zal er dan ook goed aan doen om met je partner te praten wat deze graag aan jou wil veranderen. Ben je single dan denk je wel eens aan een ex-partner waar je minder goed tegen geweest bent. Dit kan een triest gevoel geven, maar dit kan wel positieve gevolgen hebben. Hierdoor kan je zeer actief zijn om eens te bekijken wat je hiermee zou willen. Omdat Mercurius het einde van de week voorwaarts gaat bewegen, kun je vooral op je werk wat stress ervaren en kun je die privé er wel eens uitgooien. Tracht die in te tomen en bedenk dat mensen er niets aan kunnen doen wat je ergens anders meemaakt. Toch zal je zaterdag een stuk lekkerder in je vel zitten en komt er ruimte voor veel romantiek en geluk. Hierdoor kun je in het weekend maar beter niet teveel tijd aan werkzaamheden besteden en vooral veel tijd aan een partner besteden of als je single bent aan daten of stappen om leuke mensen te ontmoeten. Ontspanning en romances zijn soms zeer goed om op te laden en dat zal dit weekend zeker zijn.

Carrière en financiën
In principe begint de week zeer goed, waarbij alles wat je verwacht had, zal gebeuren. Er zullen echter ook wat andere zaken gebeuren, die je niet verwacht had, maar die wel zeer goed uitpakken. Het is een prima periode om wat extra werkzaamheden te doen, zodat je wat meer geld kunt verdienen. Je doet er wel goed aan om dit in het midden van de week afgerond te hebben. In het midden van de week moet je namelijk oppassen wat je uitgeeft, omdat er onvoorziene kosten kunnen zijn. Na het midden van de week zit je minder lekker in je vel en voel je wel eens wat spanning. Pas op dat je bepaalde frustraties niet op de verkeerde mensen botviert. Vooral in het midden van de week kun je namelijk dingen doen, die je beter niet kunt doen. Tracht jezelf te controleren en denk goed na. Aan het eind van de week zit je lekkerder in je vel en zal je charmante uitstraling zorgen dat mensen graag samenwerken. Het is dan een prima periode om belangrijke beslissingen te nemen. Maar het is ook een prima tijd om je werk even links te laten liggen en je te richten op een relatie, vrienden, familie en leuke activiteiten.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

Uranus en de Zon zullen deze week veel invloed op de Stier hebben. Hierdoor ben je emotioneel erg wisselvallig en kun je wel eens ongemerkt de behoefte hebben om conflicten uit te lokken. Je scherpe tong zal hierdoor niet altijd even genuanceerd zijn, waardoor mensen zich hier wel eens aan kunnen storen. Ze kunnen zich dan terugtrekken of zelf negatief reageren op jouw gedrag, Hieruit kunnen er problemen komen, die jou wel eens uit evenwicht brengen. De stress die hieruit voortkomt, kan ervoor zorgen dat je nog wel eens teveel wilt eten en dan zeker niet de meest gezonde dingen. Zorg ervoor dat je dit controleert en jezelf streng toespreekt. Een keer ongezond eten, is zeker niet negatief, maar wel als je dit vaak doet. Omdat je deze periode ook niet altijd zin hebt om je lichamelijk in te spannen, kan dit ongemerkt voor overgewicht zorgen. Dit is natuurlijk een proces en zal niet plotseling ontstaan. Je doet er dan ook goed aan om dit wel als aandachtspunt te gebruiken. Je doet er verder goed aan meer te rusten. Je hebt de neiging veel tijd aan je werk te besteden en neemt dan niet altijd voldoende tijd voor ontspanning en rust. Tracht hier in het weekend wat meer aandacht aan te besteden.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This