Weekhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 9

Relaties, singles en sociale contacten
Zondag zal de Nieuwe Maan zorgen dat je meer behoefte krijgt mensen te leren kennen. Je bent speels en sociaal en dit zal mensen aantrekken. Zowel gebonden mensen als singles kunnen hier gebruik van maken. Het maakt niet uit wat je doet en waar je heen gaat, het zal een fijne tijd zijn om leuke dingen te doen. Maandag en dinsdag zijn voor gebonden mensen wat emotioneel. Je kunt je zelfs eenzaam voelen. Je doet er goed aan om een vriend(in) in vertrouwen te nemen en eventueel bepaalde geheimen mee te delen. Het zal je goed doen en ervoor zorgen dat je eigen relatie er een stuk beter voor komt te staan. Singles kunnen deze dagen ook eenzaamheid voelen, omdat ze een belangrijke persoon in hun leven kunnen missen. Ook dan doe je er goed aan om er met iemand over te praten. Doe dit wel met iemand waar je een platonisch contact mee hebt en ga je eenzaamheid niet aanpakken met erotiek. Dat geeft je aan het eind alleen maar een zuur gevoel. Vanaf woensdag staat de energie er een stuk beter voor en komen er prima dagen aan om de liefde aandacht te geven. Toch zullen singles woensdag en donderdag nog wat frustraties ervaren, omdat het jou allemaal te sloom af kan gaan en jij toch wel de drang voelt om erotiek en romantiek in je leven te halen. Vanaf vrijdag gaat het er passioneel aan toe en is er ruimte voor erotiek in een relatie. Dit komt door de band die de romantische Venus aangaat met de sensitieve Maan in je 12de huis van spiritualiteit. Waar de weersomstandigheden waarschijnlijk niet mee zullen zitten, zal jij erg heet en passioneel zijn. Singles doen er nu goed aan om te daten en te flirten, omdat daar zeker mogelijkheden uit voortkomen om een nieuwe relatie aan te gaan. Gebonden mensen doen er goed aan om vooral in het weekend leuke dingen te gaan doen. Ook is het een prima periode om plannen voor de toekomst te maken. Zolang je realistisch blijft, zal hetgeen je nu plant en afspreekt, later dit jaar voor grote mogelijkheden zorgen. Zaai dus nu het zaadje en oogst later.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagochtend zal de Maan naar de Vissen reizen en aangezien dit leidt naar de Nieuwe Maan kan dit mensen aan het begin van de dag vermoeid maken en is de weerstand wat minder goed. Aan de andere kant kunnen we juist rust gebruiken om een nieuwe richting aan ons leven te geven. We kunnen veel nadenken en zijn sympathiek en empathisch naar anderen. Tot dinsdagavond zijn mensen zeer gastvrij en is er veel ruimte voor familie, vrienden en liefde. Dinsdagavond zal de Maan naar de Ram reizen en dit kan wat probleempjes geven, omdat er flink wat energie is. Veel mensen kunnen hier wel een draai aan geven, maar er zijn ook mensen die met opgekropte woede of andere agressieve gevoelens kunnen zitten. Mensen die dit aan zichzelf merken, doen er goed aan deze agressie er uit te gooien, door meer te bewegen, te sporten, gezond te eten en veel te slapen. Helaas zijn er mensen, die het kwaad willens en wetens omarmen. Beter mijden we deze mensen. Zoals we al zeiden zullen de meeste mensen voor het goede kiezen. Vrijdagochtend beweegt de Maan naar de Stier en daar tot zondagavond verblijven. Koppigheid, jaloersheid en bezitterig gedrag kunnen dan bij sommige mensen wat meer naar buiten treden. Bij andere mensen kunnen juist onzekerheid, angst en afstandelijkheid optreden. Beide type mens kunnen wat moeite hebben om zichzelf te begrijpen en dit kan de eigen persoonlijkheid onder druk zetten. De meesten zullen echter positieve energie opvangen, waardoor empathie, tevredenheid en medemenselijkheid de boventoon spelen. Mercurius kan voor de Stier wat storend werken op de empathische planeet Venus. Dit heeft invloed op je gemoedstoestand. Je zit niet altijd even lekker in je vel en dit kun je privé en zakelijk merken. Tracht dit in te tomen en laat je niet al teveel leiden door te heftige emoties. Dat past ook niet bij je, omdat je over het algemeen iemand bent die stabiel overkomt en zo handelt. Wanneer je minder stabiel bent, kun je emotioneel van slag raken en in een dip komen. Met name het laatste gedeelte van de maand dien je niet te overdrijven en genoeg rust in te bouwen. Deze rust heb je nodig, omdat maart wisselvallig begint. Hierdoor ben je aan de ene kant passioneel en krachtig, maar aan de andere kant emotioneel en soms instabiel. Mocht je merken dat je lichamelijke klachten hebt, breng dan even een bezoekje aan de dokter. Hoogstwaarschijnlijk is het niets ernstigs, maar medicijnen of korte behandeling kunnen wonderen verrichten. Stap over je eigenwijze gevoel heen en laat je controleren. Kleine kwaaltjes kunnen anders wel eens uitgroeien tot grotere problemen.

Carrière en financiën
De Maan zal motiveren en inspireren en dit kan een groot deel van de week zo blijven. Je bent zowel lichamelijk als mentaal krachtig en bedenkt daardoor niet alleen plannen, maar kan ze ook uitvoeren. Dit zal niet alleen zakelijk zijn, maar ook op privégebied veel goeds bieden. Je kunt dan denken aan hobby’s of het opknappen van je huis of iets anders waar je tijd aan wilt besteden. Zorg dat je geduld bewaart als het om bepaalde beslissingen of zakelijke deals gaat. Je zult jezelf moeten bedenken of je je wel goed voorbereid hebt en of je voldoende om je heen hebt gekeken. Vooral bij grotere aankopen kunnen er betere aanbiedingen zijn. Zorg ervoor dat je daar oog voor hebt. Dinsdag en woensdag doe je er goed aan eens om je heen te kijken en jezelf voor te laten lichten door vrienden en deskundigen. Donderdag zal je waarschijnlijk wel alles weten en juiste keuzes kunnen maken. Let op dat energieën van Venus en Saturnus je parten kunnen spelen en vooral als je niet uitgerust of niet ontspannen bent. Je kunt namelijk stress ervaren, welke je alleen kunt verwerken door te sporten of er met vrienden of een partner over te spreken. De Maan, die deze week door Jupiter gestoord kan worden, zal aan het eind van de week naar het gebied van de Stier reizen. Hierdoor kun je veel goede krachten ervaren en heb je ambities om de op een sympathieke en krachtige wijze te zoeken naar ontwikkelingen die jou kunnen verrijken. Tracht het weekend rustig aan te doen om je voor de volgende week op te laden

Overzicht voor alle tekens (botsing tussen materiële en spirituele krachten)
Saturnus zal de komende tijd een sterke invloed hebben op carrière, gezondheid en financiën. Saturnus is een belangrijke planeet om het lot te tarten, maar ook vorm te geven. Ten eerste beweegt de planeet langzaam door alle tekens heen. Een volledige cyclus van het doorkruisen van de 12 tekens duurt circa 30 jaar. Grote invloeden duren dan ook vaak 2,5 jaar. Saturnus is een strenge planeet, die verantwoord en positief gedrag beloond, maar negativiteit en onverantwoordelijkheid bestraft. Dit moment beweegt Saturnus in de Steenbok. Dit is een periode, waarbij mensen op psychologisch gebied getest worden. Dat is momenteel sterk, omdat de doorgang van Saturnus een directe verbinding maakt met de Maan. Mensen zullen deze periode dan ook een sterke drang ervaren om te veranderen. Saturnus test geduld en zuivert slechte gedachten. Het is dus zeker een periode om over onszelf na te denken en om grote veranderingen in je leven in te voeren. Deze zullen vooral liggen op gebied van eigen gedrag, waarde die familie en vrienden voor ons hebben en zielsmatige zaken. Aandacht voor gezondheid, accepteren van spirituele en religieuze waarden en veranderingen in de carrière zijn dan ook zeker merkbaar.

Zondagmiddag 16:33 verschijnt de Nieuwe Maan in de Vissen. Omdat Venus, in de Ram, een vierkant vormt met Jupiter, in de Steenbok, zal dit een overgang zijn van een vermoeiende, emotionele naar een energieke periode, waardoor we vol goede moed een nieuwe week in kunnen. Er is verbinding met de retrograde Mercurius, waardoor het zondag een prima dag is om ons terug te trekken en af te stemmen op hogere energieën. Laten we onszelf die rust en kracht geven om te voelen wat we kunnen doen om het leven een positieve wending te geven. Vissen wordt geassocieerd met intuïtieve vermogens, dus zullen we innerlijke ruimte nodig hebben om er tijd en energie voor te vinden. Dat kan erg moeilijk zijn als je omgeving teveel invloed heeft. Er zijn namelijk veel planeten, die erg actief zijn en zorgen voor verandering en transformatie. Houd dit dus in de gaten en bedenk dat jij misschien wel rust nodig hebt, maar de wereld hier niet altijd mee bezig is. Daardoor kan de zondag toch wat lastig zijn, omdat Venus ons in de liefde en financieel onrustig maakt, terwijl juist Jupiter er op aandringt om ons even terug te trekken. Er zal dan ook een belangrijke periode aankomen, waarin aangeraden wordt ons open te stellen voor nieuwe mogelijkheden. Let op, want dit betekent niet dat we datgene los moeten laten, waar we nu mee bezig zijn. Zondag is dus een dag van zoeken naar evenwicht, waarin de materiële en spirituele wereld een grote rol kunnen spelen en zelfs wel eens kunnen botsen.

Tot dinsdagavond zal de sensuele en sensitieve Maan nog in de Vissen staan. Dit geeft mensen veelal een grote verbeeldingskracht, waardoor ratio minder sterk is dan emotie. Dit kan positief uitpakken, omdat mensen gevoelig en empathisch zijn. Let op dat emoties ook wel storend kunnen werken en dat er juist conflicten uit voort kunnen komen. In dat geval is het vaak mogelijk dat mensen teveel met het negatieve bezig zijn en minder het goede in het leven nastreven. Over het algemeen zijn het echter wel prima dagen en zullen mensen elkaar veel goeds bieden. Ook zakelijk zullen mensen sympathiek en open zijn. Er zijn ambities en mogelijkheden om nieuwe wegen in te slaan. Let op dat er dinsdagavond en woensdag wat agressievere energieën zijn. Er wordt aangegeven op te letten met zeer agressieve omgevingen, vooral als mensen overmatig veel alcohol en drugs gebruiken. Ook zijn er energieën die andere slechte emoties bij mensen naar boven brengen. We moeten voorzichtig zijn als we laat op straat zijn en onze huizen en bedrijven beveiligen omdat er meer kans is op inbraak, overval en andere geweldsdelicten. Donderdag en vrijdagochtend zijn er energieën die in de romantiek en vriendschap voor problemen zorgen. Er wordt aangeraden niet te dwingen en te zorgen dat je op een empathische wijze met mensen omgaat. Blijf vooral niet teveel in je eigen denkbeelden hangen, maar geef mensen de ruimte zichzelf te kunnen zijn. Dat kan een hoop problemen schelen. Vrijdagavond t/m zondag is er veel meer ondersteuning vanuit de kosmos om op een open en sympathieke wijze met elkaar om te gaan. Het is een prima periode om uit onze dagelijkse routines te komen en ons te richten op nieuwe mensen, nieuwe mogelijkheden en andere veranderingen die ons leven kunnen verrijken.

Loading…
Share This