Weekhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 50

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is er een krachtige energie, waardoor je in de liefde niet altijd in staat bent om de juiste dingen te doen om je partner tevreden te houden. Jij bent betrokken bij je partner, maar bent wel eens onzeker en denkt dan dat je partner dit minder doet. Pas op met die gevoelens, omdat ze niet reëel zijn en je dingen kunt denken die misschien niet waar zijn. Vanaf donderdagavond zullen je gevoelens veranderen en zal het allemaal een stuk beter gaan. Er wordt aangeraden deze gevoelens de kop in te drukken en je te richten op romantiek en niet om elkaar dwars te zitten. Je zult merken dat er passie en heftige erotiek zullen zijn. Zondag is een prima dag om lang in bed te blijven of lekker rustig aan te doen. Dinsdag en woensdag zijn goed voor de liefde, maar dan op intellectueel gebied om leuke activiteiten op cultureel gebied te gaan doen. Woensdag t/m vrijdag heb je temperament, die positief of negatief uit kan pakken. Zaterdag lacht het geluk je toe en is het een prima avond om lekker van elkaar te genieten en dingen te doen, die jullie al een tijd niet gedaan hebben.

Singles
Je kunt aan het begin van de week passionele energie ervaren, waardoor je behoefte hebt aan seks en spanning. Dat is natuurlijk erg fijn, maar let op dat dit vooral gaat om erotiek en niet om het opstarten van een nieuwe relatie. Je bent in een avontuurlijke bui en kunt daardoor ongewoon veel fantaseren en dromen van spannende activiteiten. Let wel op dat je in de gaten houdt dat dit niet altijd in het echt kan gebeuren. Je bent wel erg romantisch en vurig en zult dan ook zeker mensen aantrekken. Vind je iemand aantrekkelijk en zie je het wel zitten, dan doe je er goed aan hier tot vrijdag mee te wachten. Er is dan een betere energie om voor een serieuze relatie te gaan. Zondag zal je een intiem gevoel ervaren en kun je gevoelens krijgen voor een vriend(in) of ex-partner. Maandag t/m woensdag ben je vooral op intellectueel gebied sterk en wil je met vertrouwde mensen optrekken en ben je minder met de liefde bezig. Vanaf donderdagavond voel je het avontuur en zal je temperament toenemen. Vrijdagavond en zaterdag zijn geweldige dagen voor een nieuwe relatie, omdat je zeer vrolijk en populair bent.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagochtend beweegt de Maan naar de Leeuw, wat een emotionele en tegelijk sterke energie geeft. Het is een tijd, waarin mensen met hart- en vaatziekten op moeten letten. Voor anderen kunnen vooral de rug, ogen en benen kwetsbaar zijn. Iedereen moet opletten niet te vet te eten en ook is het belangrijk geregeld te bewegen. Merk je echter dat je vermoeid bent, neem dan even wat rust. Dinsdagochtend reist de Maan naar de Maagd. Dit is over het algemeen een kalmerende energie, waardoor je lichaam tot donderdagochtend tot rust kan komen. Dit komt vooral, omdat je door deze energie veel discipline hebt en niet snel impulsief bent, zelfs niet als je dit van jezelf wel bent. Mensen die last hebben van de maag, lever en milt moeten oppassen. Tracht alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen en ga vooral niet met al te strenge diëten aan de slag. Wel is het belangrijk producten, waarvan je weet dat je er maagproblemen door krijgt, te laten staan. De Maan komt donderdagochtend in de Weegschaal. Dit zal vooral sociaal veel energie geven, waardoor je veel fijne energie aan anderen geeft en anderen aan jou. Wel moeten mensen, die snel last van hun nieren hebben, opletten dat ze nu meer dan gewoonlijk voldoende water drinken. Mensen die onder de hoogtezon gaan of op vakantie naar een warm land, moeten opletten dat hun huid kwetsbaar is. Anderen dienen op te letten dat de huid droog wordt als ze te warm douchen. In dit geval kan er kans zijn op huidkwalen.

Zaterdagmiddag verhuist de Maan naar de Schorpioen en dit is tot maandagavond de 23ste een periode van emoties, impulsiviteit en jaloers gedrag. Er is best kans dat mensen er mentaal door in de problemen komen en er stress optreedt. Pas op voor verandering, omdat sommigen dit lastig vinden. Mensen die makkelijk last hebben van de blaas, geslachtsorganen en de dikke darm moeten oppassen en voorzorgsmaatregelen nemen. Andere mensen kunnen met verkoudheid te maken krijgen en ook is de kans op griep nu extra groot. Er wordt aangeraden om op te letten met wie je naar bed gaat. Qua voeding doe je er goed aan minder zwaar te eten en nu al even te bedenken dat je tijdens de feestdagen veel gaat eten en minder bewegen. Het is een periode van loslaten van oude patronen en nieuwe kansen afdwingen. Voor de Stier betekent dit dat je meer risico mag nemen. Laat je koppigheid los en geef anderen de ruimte hun eigen gevoelens de vrije loop te laten. Wat betreft je gezondheid zal het je goed doen als je jezelf wat verwent. Dit zal mentaal een enorme stimulans geven en heeft een positieve uitwerking op fysieke gesteldheid. Tracht, als je een zittend beroep hebt, wat vaker te sporten of de natuur op te zoeken. Je hebt meer energie en wilt daardoor ook meer bewegen, wat uiteindelijk goed voor je lichaam is. Door de energieën in de Steenbok heb je behoefte aan avontuur. Mocht je de mogelijkheid hebben om op reis te gaan, dan wordt dit zeker aangeraden. Dit zal je veel rust geven, waarbij je je gevoelens kunt verwerken.

Carrière en financiën
Je bent een geduldig persoon en hebt deze week een enorme drive om te starten met dingen die je een tijd in gedachten hebt. Je kunt op intellectueel gebied prima presteren en bent ook op sociaal gebied erg krachtig. Je weet wat je wilt en bent prima in staat om huidige taken en achterstallig werk af te ronden. Wil je met nieuwe taken of projecten starten, dan wordt aangeraden om dit pas na donderdag te starten. Er is dan namelijk een prima planetaire energie, waardoor je mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen. Ook kun je het geluk afdwingen, waardoor je meer kansen krijgt. Je bent dan niet alleen fysiek en mentaal erg sterk, maar krijgt dus ook vanuit de kosmos veel positieve energie. Deze energie kan tot begin januari aanhouden. Financieel wordt het een prima week, waarbij je misschien niet veel extra’s krijgt, maar je ook zeker niet met verlies of andere nadelen te maken kunt krijgen. Zondag t/m woensdag zijn geschikt voor financiën en onderzoek, waardoor je met plannen voor januari bezig bent en doelen voor de lange termijn kunt stellen. Ook kun je alvast investeringen voor de komende weken doen en misschien zelfs voor een langere periode. Het zijn prima dagen voor intellectuele bezigheden en zakelijke reizen. Let op dat er mensen zijn, die jou met verkeerde intenties misleiden als gevolg van Uranus in jouw teken. Donderdag t/m zaterdag zijn zeer goede dagen om met nieuwe zaken te starten. Je bent optimistisch en weet wat je moet doen om te ontwikkelen en zal dit ook niet nalaten.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van doelstellingen op de lange termijn)
Niet alle planeten hebben deze periode invloed, waardoor we vooral de sterkste energieën bespreken. Jupiter zal gedurende een lange periode in de Steenbok bewegen en dit zorgt dat we grote plannen voor de toekomst kunnen maken. Over het algemeen geeft de energie verantwoordelijkheid en kunnen we in staat zijn blokkades, conflicten en andere problemen op te lossen. Let op, het is geen makkelijke energie is. We zullen er hard voor moet werken en niets zal zomaar komen. De Zon zal tot het eind van de week in de Boogschutter blijven, samen met Mercurius. Deze combinatie maakt ons positief en optimistisch, waardoor er over het algemeen een kerstsfeer hangt. Misschien niet op straat, door alle tegenstellingen tussen mensen, maar zeker in het hart van mensen. Het is belangrijk positieve energie te gebruiken om vreugde en vrede te brengen op de plekken waar we komen. Het best kunnen we veel tijd doorbrengen met geliefden en laten we negatief ingestelde mensen links liggen. De intense Mars beweegt tot het begin van januari in de spirituele Schorpioen. Dit zal mensen over het algemeen zowel fysiek als mentaal kracht geven. Het is belangrijk dat we weten wat we willen, omdat de energie zich anders tegen ons kan keren, vooral als we onzeker zijn of te weinig motivatie hebben. De energie kan zorgen voor intense jaloersheid en in een relatie kunnen mensen zelfs zo bezitterig worden dat hun partner achteruit gaat. Een bijzondere energie komt vanuit Chiron in de Ram. Deze zorgt dat mensen moeite hebben zichzelf altijd even goed te kennen. Er zijn fouten mogelijk, die lijken te komen door het gegeven dat jij niet doorhebt wat anderen van je denken. Praat er met mensen over en vraag hen wat zij vinden. Leer hiervan en ga vooral niet in de verdediging als ze iets zeggen wat jij niet herkent.

Jupiter komt in een harmonieuze driehoek met Uranus komen en het hoogtepunt ervan kan op zondag en maandag plaatsvinden. We staan open voor plannen en ideeën en deze zijn over het algemeen op de lange termijn gericht. Jupiter, in de Steenbok, beïnvloedt ons om te reizen en onszelf duidelijker te profileren. Uranus, in de Stier, is meer de planeet van inspanning, opwinding en opstand. Gelukkig staan beide in een Aarde-element. Hierdoor zal er vreedzame opstand zijn en kunnen we dit gebruiken om op een positieve wijze dingen te veranderen en aan te pakken. Dinsdag en woensdag zal de Maan door de Maagd reizen en dit zorgt voor energie om dingen op te ruimen, orde op zaken te stellen en te zorgen dat problemen opgelost worden. Maak er gebruik van, omdat je nu goed kunt functioneren om inderdaad schoon schip te maken, zowel privé als zakelijk. Donderdag komt Venus het gebied van de Waterman binnen, wat ons energie geeft om onszelf te leren kennen en op de eigen beslommeringen te richten. Venus blijft hier tot half januari. We moeten opletten dat we soms angst kunnen voelen, omdat we eigenlijk emotioneel wat vrijer willen zijn. Het is verstandig om te vertrouwen op eigen talenten en vaardigheden en te genieten van mensen waar we ons lekker bij voelen. De energie vriendelijk en is er al een echte feeststemming, waardoor we al plannen voor de feestdagen en vakantie kunnen maken. De nacht van zaterdag op zondag zal de winterwende rond 4.00 zijn. Omdat er veel planeten zijn, die invloed hebben, wordt verwacht dat dit een sterke boost geeft voor grote doelstellingen. Vooral t/m de equinox in maart kunnen er plannen gemaakt worden. Er wordt aangeraden daar gebruik van te maken en al bezig te gaan met het uitwerken van iets wat je een tijd in gedachten hebt. Omdat de emotionele Maan en strijder Mars in de intens emotionele Schorpioen verblijven, kan onze ziel versterkt worden. Je zult zaterdag en zondag de 22ste merken dat je er alles aan kunt doen om nu al plannen te maken om de feestdagen op een leuke wijze door te brengen. Mensen kunnen veel liefde en warmte bieden.

Loading…
Share This