Weekhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 33

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen krijgen deze week een sterke energie vanuit de Maan en Venus, waardoor je zeer charmant en sympathiek bent. Daarnaast kunnen Uranus en de Zon ook veel goede energie bieden en hierdoor zal je leuke activiteiten kunnen plannen. Je bent in de stemming om je partner te verrassen met leuke en liefdevolle activiteiten. Je vindt het spannend veranderingen in je relatie aan te brengen en kunt daar tevens opofferingen voor doen. Je bent tevens in staat om, door middel van je intuïtie, de juiste keuzes te maken en op een originele manier met problemen om te gaan. Je vindt het leuk om te experimenteren en vooral als je partner zelf met spannende voorstellen komt. Het is een prima periode om gezamenlijke vrienden en familie op te zoeken, omdat jullie de wereld kunnen laten zien hoeveel jullie van elkaar houden. Hier kun je zeker vertrouwen uit putten. Singles kunnen zondag t/m dinsdag negatieve emoties ervaren en vooral als je merkt dat je ergens geen gelijk in krijgt. Dit kan te maken hebben met iemand die je leuk vindt, maar jou opeens kan teleurstellen. Dit zal er deze week niet veel beter op worden. Op woensdag zal Venus een krachtige energie geven, versterkt door Pluto, waardoor emoties geprikkeld worden en je erg veel liefde kunt voelen. Je bent deze dag vastbesloten om iemand te versieren en hebt behoefte aan erotiek en spanning. Let op dat je controle houdt, omdat je jezelf of anderen flink kunt kwetsen. Vanaf donderdag hangt er een energie vanuit de Maan, die vooral gericht is op vriendschappen. Let op dat je hier een grens intrekt en niet opeens de liefde hierin betrekt. De kans dat je een vriend(in) kwijtraakt, is dan levensgroot aanwezig. In het algemeen zal het een week zijn, waarin de Stier steun bij vertrouwde mensen zoekt, zoals goede vrienden, familie en natuurlijk je partner. Stieren denken deze periode veel na over doelen die ze op sociaal gebied hebben gesteld. Ze willen oogsten wat er gezaaid. Niet alles gaat zoals je wilt en je kunt zeker teleurstelling ervaren. Je zult deze moeten controleren en bedenken wat je kunt doen om hier adequaat mee om te gaan.

Carrière en financiën
Zondag zal je waarschijnlijk weinig lust hebben om nog te werken. Moet je toch werken, dan doe je er goed aan om voldoende te slapen, veel te drinken en toch ook te zorgen dat je voldoende eet. Moet je maandag of dinsdag werken met mensen die conflicten of discussies aangaan, dan wordt er aangeraden om zeer diplomatiek te blijven. Het heeft werkelijk geen zin oeverloze gesprekken te voeren en dan je geduld te verliezen. Meningsverschillen kunnen tot conflicten uitgroeien en je zult er waarschijnlijk ook niets mee opschieten. Je bent deze periode namelijk emotioneel en kan dan geregeld dingen doen of zeggen, waar je later spijt van krijgt. Je kunt bijna de gehele werkweek tekenen van jaloezie hebben voor mensen waar je een mindere band mee hebt. Tracht hier controle over te houden en gun mensen datgene wat ze bereiken, zelfs als ze dit anders doen, dan jij dat doet. Het midden van de week ben je bezig jezelf te promoten en kun je met een glimlach en charme veel bereiken. Vrijdag en het weekend werk je hecht met collega’s samen. Er kan spanning zijn, maar over het algemeen zal je zeer goed met ze omgaan. Blijf echter wel strikt de grens aangeven tussen werk en privé.

Mentale en fysieke gesteldheid
Qua voeding kunnen Stieren deze week het best voedsel nemen dat gunstig is voor de schildklier. Dat is dan vooral voeding, waar in ieder geval jodium aanwezig is. Vooral pompoen, erwten, bloemkool, komkommer en amandelen zijn hier goed voor. Je moet oppassen niet teveel zetmeelrijk, zoet of vet voedsel te gebruiken, omdat de mogelijkheid op overgewicht dan sterk aanwezig is. Vlees, chocola en vette snacks kunnen beter vervangen worden door fruit, groente en gezonde snacks. Fysiek hebben de Stieren een sterk uithoudingsvermogen en weinig last van gezondheidsproblemen. Echter, naarmate ze ouder worden en teveel eten en drinken, kan dit veranderen. Je gewicht kan dan toenemen en er zijn meer kwalen mogelijk. Stieren hebben een gevoelige keel, wat kan leiden tot congestie. Het is erg belangrijk om licht en niet al te pittig eten te gebruiken en regelmatig te sporten. Je bent echter niet iemand die graag aan lichaamsbeweging doet, omdat je sport niet altijd nuttig vindt. Je werkt genoeg en vindt het dan leuker om bijvoorbeeld in de tuin te werken of andere handwerkzaamheden te doen. Ook vind je het fijn om buitenactiviteiten te doen. Qua uiterlijk hebben de mannen vaak een zachte huid en kleden ze zich charmant. Vrouwen zien er zeer aantrekkelijk uit met sjaals, felle lippenstift en nagellak. Het zijn sensuele mensen die graag pastelkleuren dragen zoals onder andere paars, roze, geel en blauw. Ze dragen graag dure kleding omdat de Stier stijlvol door het leven wil gaan.

Overzicht voor alle tekens (periode van het verleden, oplossen van problemen en emoties)
De week start met Venus in de Kreeft. We hebben behoefte aan sociaal contact, waardoor we geregeld afspraken met elkaar maken. Veel mensen zijn huiselijk en besteden veel tijd aan familie en vrienden. Ondanks het warme weer, trekken mensen zich graag terug met vertrouwde personen. Wel moeten we opletten dat Venus in de Kreeft emoties prikkelt, waardoor mensen gevoelig zijn. Een ieder zal dit op zijn/haar eigen manier uiten. De een kan irritaties voelen, een ander liefde en weer een ander kan de neiging hebben emoties te bespreken. Zondag en maandag vormt Mercurius, in Leeuw, een driehoek met Cheiron, in de Ram, en een vierkant met Uranus. Mercurius en Cheiron delen vuur met elkaar en daardoor kunnen mensen oude mentale of fysieke kwetsuren ervaren. Er zijn al flink wat emoties en die worden nu nog eens versterkt. Toch is de combinatie van vuur en emoties wel positief, omdat we conflicten en andere problemen op kunnen lossen. We kunnen vertrouwen krijgen en mogelijkheden zoeken om actief te zijn en het een ander uit het leven te bannen. Aangezien Mercurius een vierkant vormt met Uranus in de Stier staan we wel meer open voor familie en vrienden. Het zal een periode zijn om persoonlijk, in sociale contacten en bij zakelijkheden veel te bereiken en te herstellen.
We moeten maandagochtend opletten als we in het verkeer of openbaar vervoer zijn. Ook kunnen er mensen zijn, die moeite hebben zich te houden aan normen en waarden. Met name de coronaperikelen kunnen voor grotere problemen zorgen. Dit zal echter niet door de kosmische energieën komen, maar door gedrag van mensen. Mensen die zich wel aan de gestelde normen en waarden houden, moeten alleen oppassen in contact met onverantwoordelijke mensen. Ook moeten we het begin van de week nadenken over wat we zeggen. We hebben de neiging eerst te praten en dan te denken. Dinsdag zal de Zon een verbinding met Jupiter, in de Steenbok, aangaan en woensdag en donderdag met Neptunus. De assertieve Mars, in de Ram, zal woensdag t/m zaterdag een plein met Pluto vormen, die ook in de Steenbok reist. Dit geeft deze dagen een ruw karakter en er zullen uitdagingen op ons afkomen. Er wordt aangeraden problemen op een niet al te intense wijze te benaderen. Met name problemen met relaties kunnen anders uit de hand lopen. Pas op dat je niet te laat in gebieden bent met dronken of criminele mensen. De krachten van deze planeten zijn onverzettelijk, waarbij Mars confronteert en strijdt en Pluto verborgen krachten losmaakt. Het kunnen momenten zijn waar we te maken krijgen met meningsverschillen en onrust. Er wordt aangeraden bescheiden in het leven te staan en bepaalde problemen los te laten. Het proberen op te lossen, kan alleen maar tot ergere problemen leiden.
Vrijdagavond zal de Maan naar de Kreeft reizen. Mercurius maakt vrijdag een verbinding met Jupiter en zaterdag met Neptunus, terwijl de Zon en Pluto veel energie delen. Dit zorgt ervoor dat we gericht zijn op lekker eten, familie en dingen die we in en om het huis kunnen doen. Ook hebben we wat meer de neiging bepaalde problemen op te lossen. Dat kan erg fijn zijn, maar let op dat niet iedereen hiervan gediend is. Dat kan dan juist voor extra problemen zorgen. Zaterdag zal Uranus retrograde in de Stier gaan bewegen en deze stand zal tot begin januari zo blijven. Omdat nu alle buitenplaneten retrograde bewegen, zullen er veel veranderingen zijn, die je kunt starten en in het volgend jaar tot bloei kunnen komen. Er wordt aangeraden meer tijd voor jezelf te nemen en niet te snel bezig te gaan om dingen anders te gaan doen. Beter doe je het stapje voor stapje en deel je grotere doelen in korte termijnen in. Veel mensen zijn deze periode geneigd tot vrijheid en beschermen hiervan. Vooral financieel kunnen mensen een sterkere behoefte hebben. Dit kan zorgen dat mensen wel eens het vertrouwen verliezen als dingen minder goed verlopen. Bewaar je geduld, dan zullen dingen veel soepeler verlopen

Loading…
Share This