Weekhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 15

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen voelen zich t/m woensdag in de steek gelaten. Dit kan in jouzelf zitten, maar je partner kan daardoor moeilijk contact met je krijgen en jou steunen als je dat nodig hebt. Misschien doe je er verstandig aan te bedenken of jouw plannen wel de juiste zijn. Vraag je partner om advies en verwerp deze vooral niet. Met name als het om financiën gaat, zal dit moeilijk zijn. Blijf te allen tijde dan ook relaxt en ga er vooral geen ruzie om maken als jullie verschillend denken. Uiteindelijk kan er heus wel water bij de wijn gedaan worden, maar alleen als jullie open staan voor elkaars ideeën. Voor singles is het deze periode niet echt geschikt om romantiek in je leven te halen. Het is geen verkeerde tijd en je zult veel leuke contacten hebben, maar meer met familie en vrienden. Dinsdag en woensdag is het een minder leuke en zelfs vervelende periode. Je kunt wel nieuwe mensen ontmoeten, maar over het algemeen doe je er goed aan hiermee op te passen. Er kunnen mensen zijn, die het allemaal niet zo goed bedoelen en dan is een nieuwe relatie veel minder makkelijk mogelijk. Gebonden mensen dienen dinsdag en woensdag op te passen, omdat er negatieve energie is. Hierdoor kunnen er mensen zijn, die een minder goede invloed op je humeur hebben. Ga dit niet op je partner afreageren. Donderdag tot en met zaterdag zijn leuke dagen, waarbij er veel ruimte voor romantiek is. Het zijn prima dagen om samen leuke activiteiten te plannen. Ook voor singles zal deze tijd een stuk beter zijn. Je bent vitaal en aantrekkelijk en straalt zoveel energie uit, dat mensen niet om je heen kunnen, als het om romantische ontmoetingen gaat. Er kan een magische energie hangen, waardoor je er niet veel voor hoeft te doen om iemand te versieren. Het is echter wel de vraag of je deze periode de juiste persoon aan kunt trekken. Mensen lijken eerder een spannende affaire te zoeken en gaan minder voor iets vast.

Carrière en financiën
Vooral aan het begin van de week heb je veel ideeën en plannen. Let op dat je niet teveel wilt, omdat je ook rekening met de omgeving moet houden. Betrek anderen bij je plannen en accepteer het als ze dingen net anders willen dan jij. Het midden van de week bewegen de planeten op een zeer gunstige manier voor jouw persoonlijkheid. Hierdoor voel je je sterk, maar kan dit ook een keerzijde hebben. Wanneer je je kracht teveel laat zien, zullen andere mensen zo geïmponeerd kunnen worden, dat ze achteruit gaan. Hierdoor lijkt het alsof ze akkoord gaan met wat jij zegt en doet, maar achter je rug om kunnen ze zich nog weleens negatief uitlaten. Het laatste deel van de week zal de Zon een gunstige invloed hebben. Je krijgt veel zelfvertrouwen en stelt je open voor mensen. Je bent aan het begin van de week vooral op interpersoonlijk gebied zeer sterk. Je kunt goed onderhandelen en kunt dit op een manier doen, dat het je bijna geen moeite kost. Hierdoor kun je belangrijke beslissingen nemen of mensen overhalen bepaalde dingen te doen, die voor jou goed uitpakken. Je vindt het fijn als mensen je waarderen en kunt hierdoor de neiging hebben om naast je schoenen te lopen. Het is prima om te genieten van de dingen die je bereikt, maar overdrijf niet. In het midden van de week kan concentratie wat afnemen. Hierdoor kun je afgeleid worden van dingen die je moet doen en minder productief zijn. Toch zal je in staat zijn jezelf op de rails te krijgen. Je kunt met bijzondere ideeën komen, waar men zeer geïnteresseerd in kan raken en jij meer mogelijkheden krijgt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

Stieren houden van mooie dingen en kunnen genieten van kunstzinnige uitingen zoals schilderkunst en muziek. Vaak hebben Stieren veel talent. Wat betreft de genoemde zaken kunnen ze schoonheid zeer sterk waarderen. Zo sterk dat ze alles wat ze lelijk vinden, ook sterk af kunnen stoten. Deze week moet je hier voor opletten. Ook al vind jij iets lelijk, dan nog heb je niet het recht om mensen hierdoor van je weg te duwen. Dat is zeer beledigend. Stieren houden van de geneugtes van het leven en vinden goed eten en een wijntje zeer de moeite waard. Pas op dat je niet teveel drinkt. Dit kan verkeerd vallen en je lever en nieren verzwakken. Gebruik daarom extra ijzer, vitamine B en D.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.

Loading…
Share This