Weekhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zitten t/m dinsdag zeer goed in hun vel en kunnen veel ideeën en meningen hebben om zichzelf te ontwikkelen. Je bent mentaal en intellectueel erg sterk en kunt met bijzondere ideeën komen. Hierdoor zal je partner verrukt zijn over de romantische dingen die je voor ogen hebt. Er zal veel ruimte voor de liefde zijn en de passie zal flink oplaaien. Singles kunnen deze periode heel erg passioneel zijn, waardoor er op romantisch gebied opeens flinke sprongen gemaakt kunnen worden. Je bent er klaar voor om de liefde op te zoeken en merkt dat je zelfs erotische prikkels kunt ervaren. Een mooie periode om er op uit te trekken en een liefdesrelatie te vinden. Gebonden mensen kunnen op woensdag op romantisch gebied een dipje meemaken. Je kunt dan wel eens het gevoel hebben dat je minder zin in de liefde hebt en kunt zelfs erg afstandelijk zijn. Let op dat je je partner niet teleurstelt, omdat er anders ook donderdag een moeilijke situatie kan ontstaan Je partner kan dan namelijk ook afstand nemen en er zijn dan ook zeker misverstanden mogelijk. Ook singles kunnen op liefdesgebied ook minder romantische emoties ervaren. Daardoor doe je er verstandig aan wat gas terug te nemen en meer met vrienden en familie om te gaan. Waarschijnlijk heeft dit toch met zakelijkheden te maken, die veel tijd in beslag nemen. Vanaf vrijdag bloeit de liefde op, doordat Venus op romantisch gebied zal verblijven. Het weekend zal daarom erg veel opwinding en passie brengen, waarbij je zelfs weer verliefd op je partner kunt zijn en je partner waarschijnlijk ook op jou. Ook singles ervaren gevoelens en de kans op een nieuwe partner is nu ook extra groot. Je straalt zoveel energie uit dat mensen niet om je heen kunnen. Blijf vooral niet afwachten en zoek vrijgezelle mensen op en houdt in gedachten dat er een grote kans is dat anderen ook een nieuwe liefde willen vinden. Maatschappelijk gezien is het deze week een moeilijke tijd, waarin we horen hoe mensen met elkaar omgaan of dat er weer iets ergs is gebeurd. Toch is er kosmisch gezien prima energie om ons op te laden. Er wordt vanuit de hogere energie op aangedrongen je deze week op positieve manier te gedragen en te zorgen dat mensen liefde, warmte en vriendschap delen. Afgunst, jaloezie en andere negatieve gedragingen leiden tot problemen.

Carrière en financiën
Je kunt aan het begin van de week met een plan of idee te maken krijgen wat op het eerste gezicht niet haalbaar lijkt. Je doet er goed aan deze niet gelijk weg te schuiven. Durf het aan naar mogelijkheden te kijken. Wellicht kun je het naar een later moment doorschuiven, omdat er dan veel meer kansen aan staan te komen. Houd het dus in gedachte en maak nu wel alvast de plannen. Dinsdag en woensdag zijn er wat storende energieën, waardoor je soms wat minder lekker in je vel zit. Hierdoor voel je je wel eens onzeker en vind je het erg als een collega, leidinggevende of klant jouw doelen en je werk afwijst. Je kunt hier beter controle overhouden en je niet teveel door emoties laten leiden. Als anderen het niet met je eens zijn, kun je ook eens kijken wat jij kunt doen om er voor te zorgen dat ze het wel accepteren. Dit kan zo bij je doorwerken dat je vrijdag nog last van de situatie hebt. Je kunt erg star en koppig zijn. Lukt het om controle te houden, dan merk je dat je de week veel prettiger afsluit.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Stier is iemand die van het leven wil genieten en toch wel erg vaak gericht is op geld, carrière en fysieke aantrekkingskracht. Hierbij zijn ze geregeld op zoek naar complimenten. Ondanks het stoere karakter en uitspraken dat ze relaxt en bescheiden is het leven staan, zullen ze hier echter mee bezig zijn. Vaak kun je een Stier herkennen aan zijn stijlvolle kleding, een mooi huis met alles erop en eraan en een neiging tot culinair eten. Bedenk dat het zeker niet erg is om jezelf goed te verzorgen, er netjes uit te zien en een goede carrière na te streven, maar als je dit teveel nastreeft, kan je lichaam gedurende het leven inherente kwaaltjes vertonen. Je kunt onder andere te maken hebben met gewichtstoename, huidproblemen en problemen met de bloeddruk. Als gevolg van je kwetsbare bloedssysteem heb je hierdoor meer kans op infecties en bacteriële aandoeningen. Je doet er goed aan je voedingspatroon onder de loep te nemen en te bekijken wat je zou kunnen veranderen. Ook sport is belangrijk. Mocht je te weinig bewegen, tracht daar dan wel iets aan te doen en trek er op uit voor frisse lucht.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This