Weekhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Net als afgelopen week, zal Venus je hart beroeren en misschien nog wel meer dan anders, omdat deze planeet zich met Mars verbindt. Je romantische en warme kant komt naar buiten, waardoor je behoefte aan liefde en passie hebt. Je voelt je aantrekkelijk en kan dit ook naar buiten toe laten merken. Je hebt even geen behoefte aan stabiliteit, maar wilt meer risico nemen dan gewoonlijk. Je dient hier wel mee op te passen. Ben je gebonden, dan is de kans op een misstap snel gemaakt, zelfs als je het helemaal niet verkeerd bedoelt. Ben je single dan kun je mensen het hoofd op hol brengen en verwachtingen wekken, die je misschien wel helemaal niet op wilt wekken. Je kunt de energie van Venus en Mars dus beter weerstaan, door eerst na te denken en dan pas je gevoel achterna te gaan. Rond de 5de kan de Volle Maan jou op liefdesgebied testen om te kijken of je het echt goed bedoelt. Daardoor kan je wel eens aan de ene kant het gevoel hebben dat je een relatie wilt, maar toch tegengehouden worden. Ben je gebonden, dan kun je wel eens andersom denken en behoefte hebben om de vrijgezel uit te hangen.

Carrière en financiën
Tot en met de 21ste zal de Zon in Tweeling je drang, om veel geld te verdienen, versterken. Hierdoor besteed je soms veel teveel tijd aan je werk of andere bezigheden en geef je jezelf geen rust. Je moet hier echt mee oppassen, omdat je jezelf anders voorbijloopt. Neem vooral geen risico om meer geld te verdienen. De kans dat je meer verliest, dan je wilt, is namelijk zeker aanwezig. Gaandeweg de week zal er een heftige planetaire invloed zijn. Ten eerste zullen jouw heersende planeet Venus en strenge Saturnus een storende energie met elkaar delen. Hierdoor voel je je zelfvertrouwen slinken en wordt je doorzettingsvermogen danig op de proef gesteld. Vooral in contact met moeilijke en zeer eigenwijze mensen heb je moeite om je staande te houden. Ten tweede zal de Volle Maan je gevoel voor normen en waarden doen toenemen, waardoor je veel bezig bent met wat goed en niet goed is. Let op de sterke energie in het weekend. De Maan zal je onderbewustzijn flink prikkelen. Mercurius kan ervoor zorgen dat je veel over het verleden nadenkt en niet altijd even positief en Uranus in de Stier kan jou gemoed danig op de proef stellen, waardoor je koppig en opstandig kunt zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid in de periode van de Volle Maan in de Boogschutter
Deze week zal de Volle Maan in al zijn pracht in de Boogschutter verschijnen. De kracht is zo sterk dat je gelijk al in het begin van de week de energie kunt ervaren. Het hoogtepunt zal 5 juni om 21:12 zijn. Er is in deze maand een penumbrale maansverduistering, omdat de Maan gedeeltelijk door de schaduw van de Aarde gaat. Dit levert een bepaalde verduistering op, maar is wel volledig te zien. De Maan wordt echter iets donkerder en kan zelfs enigszins rood kleuren. De Zon, in de Tweeling, zal tegenover de Maan staan en het verhaal gaat dat dit een zeer spirituele energie geeft. Deze zorgt voor bovennatuurlijke en onbewuste krachten bij dieren, planten, maar ook mensen. We worden in deze periode vooral herinnerd aan de schoonheid van onze planeet. Mensen zullen meer dan gewoonlijk ervaren hoe schitterend ons leven kan zijn, maar ook dat we er met zijn allen een puinhoop van maken. Het is een week, waarin we sterk met gezondheid geconfronteerd worden. Sommige mensen kunnen daar minder mee bezig zijn, maar maken dan juist grotere kans op gezondheidsproblemen. Anderen zullen zich meer zorgen maken en voorzichtiger zijn, waardoor er minder kans is op een verzwakking van de fysieke weerstand. Het is een week, waarin aangeraden wordt duidelijke doelen te creëren. Ben je hier niet toe in staat dan kan je de neiging hebben je te richten op oppervlakkigheid en kun je een slaaf van routinematigheid worden. Dit maakt de meeste mensen over het algemeen niet heel erg blij.

Op zich zal de Stier deze periode een sterk gestel hebben, maar je dient deze week wel op een aantal zaken te letten. Lichamelijk kun je veel last van je hals, schouders en nek hebben. Je dient dus vooral op je houding te letten, omdat je jezelf anders overbelast. Omdat Stieren graag hard willen werken en zeker geen zwaar werk schuwen, kunnen ze zichzelf wel eens overschatten. Verder dien je goed op te letten dat je stofwisseling niet helemaal goed lijkt te zijn. Je hebt de neiging om soms teveel te eten en qua drinken kun je ook de verkeerde drankjes gebruiken. Bedenk dat er in sappen en frisdranken vaak suikers verwerkt zitten en dat je dit niet moet onderschatten. Wanneer je lichaam eenmaal gewend is aan teveel suiker, is het moeilijk er vanaf te komen. Je kunt dan zwaarder worden, wat er moeilijk af te halen is. Sociaal gezien doe je er goed aan om je eigenwijsheid soms wat in te tomen en te luisteren als mensen je goedbedoelde adviezen willen geven. Dat zal jouw mentaal veel rust geven.

Overzicht voor alle tekens (Tijd van het nieuwe normaal als gevolg van retrograde planeten)
Er zijn deze periode flink wat retrograde bewegende planeten, die over het algemeen zeker niet heel verkeerd op de Aarde inwerken. Venus beweegt retrograde in de Tweeling en dit geeft mensen drang er op uit te trekken. Dit is natuurlijk logisch omdat de lockdown steeds meer versoepeld wordt. Let op dat dit zorgt dat mensen onvoorzichtig worden en dan is de kans op ziektes sterk aanwezig. Daardoor wordt er aangeraden ons niet teveel te begeven op plekken waar grote groepen komen. Let vooral op in uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer. Zelfs met een mondmasker kan het gevaarlijk zijn, door alle vocht die er hangt. Beter kunnen we met de fiets gaan of lopend. In de liefde kan Venus zorgen dat mensen niet snel tevreden zijn met één partner. Gebonden mensen dienen er alert op te zijn, omdat de kans op vreemdgaan nu veel meer aanwezig is. Singles hebben een sterke intellectuele energie bij zich en zullen zich richten op hobby’s en de communicatie met mensen. Daardoor is het zeker een week om vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten aan te gaan. Saturnus reist retrograde tussen de Waterman en Steenbok en dit kan wel eens storing geven. Er zijn deze periode meer conflicten mogelijk en ook kunnen we met mislukking en onverantwoordelijk gedrag te maken krijgen.

Je doet er verstandig aan verantwoording te blijven dragen en realistisch en nuchter te blijven. Lukt dit dan zal je over het algemeen sterk in je schoenen staan en de energie absorberen. Met name gevoelige mensen kunnen veel last van deze energie hebben. Bijzonder is dat er drie planeten retrograde in de Steenbok bewegen en dit geeft krachtige, maar beheerste energie. Het zijn namelijk niet de minste die hier in staan. De krachtpatser Jupiter en strijder Pluto zullen minder intens zijn. Daardoor kunnen we veel bereiken en energie gebruiken om realistische doelen te bereiken. Er kan strijd zijn, maar over het algemeen zullen mensen beheerst handelen. Bedenk dat het geen makkelijke, maar wel prettige en leuke week wordt. We zullen geregeld bij moeten sturen als er het een en ander niet goed verloopt. Om dan nog even een uitstapje te maken naar het coronavirus is er nog steeds een goede energie. De retrograde planeten in de Steenbok waren degene die zorgden dat het Virus dat over de Aarde trok nog eens flink versterkt werd. Het waren dus als het ware de zaadplanters van het virus. Omdat deze planeten nu gedurende een langere periode hun krachten verliezen is het logisch dat er nu meer rust komt. Het leven zal in onze streken normaler worden. Omdat ook Jupiter retrograde beweegt, zal dit tevens betekenen dat er over de wereld steeds meer rust komt en het virus ingeperkt wordt. Houd er rekening mee dat het wel weer terug kan komen, maar voor nu kunnen we even opgelucht ademhalen.

Loading…
Share This