Weekhoroscoop Stier

De horoscoop van het sterrenbeeld Ram lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 21

Relaties, singles en sociale contacten
Aan het begin van de week kun je genieten van liefde en warmte en ben je erg romantisch. Je kunt op zondag de liefde flink voelen en het is dan een prima tijd om anderen te laten zien wat je in je hebt en hoe je vriendschap en romantiek kunt delen. Je doet er goed aan het hier maar even flink van te nemen, omdat je na die periode een paar dagen minder lekker in je vel zit. Je doet er zelfs goed aan dan even pauze te nemen en je minder op de liefde te richten. Ben je single, dan is het geen goede periode om op zoek te gaan en kun je mensen, die je pas kent, beter niet teveel gevoel geven. Heb je een relatie, dan heb je de neiging de ander te vertellen wat je vindt en dit doe je niet altijd tactisch. Natuurlijk mag je eerlijk zijn, maar tracht dit voorzichtig te doen. Respect is hierbij belangrijk, omdat je een ander anders zo achteruit kunt duwen, dat je veel stuk kunt maken. Een liefdesrelatie, die normaal gesproken goed verloopt, kan dan onder druk staan. Beheers jezelf en wees vriendelijk bij wat je zegt. Singles kunnen het eerste deel van de week de meeste kans op een nieuwe partner hebben. Het tweede deel is minder goed, maar op zaterdag kun je je weer herpakken en in het contact met anderen weer lekker in je vel zitten. Zowel qua liefde, als vriendschappen voel je je goed en zijn er vele mooie gebeurtenissen en gevoelens om je leven mooi te kleuren.

Carrière en financiën
Het eerste deel van de week ben je bezig met nadenken over van alles en nog wat en de dingen die je van plan bent te gaan doen. Je hebt veel plannen, maar bent niet altijd realistisch. Je hebt er moeite mee als anderen zich niet houden aan regels of als ze bepaalde waarden hebben, die niet stroken met die van jou. Tracht je te beheersen en bedenk dat ieder mens recht heeft op een eigen mening. Het midden van de week kun je commentaar krijgen, dat jou van je stuk kan brengen. Hierdoor handel je niet altijd rationeel, maar leun je veel op emoties. Blijf vooral in jezelf geloven, maar probeer wel te leren van dat wat anderen je aangeven. De laatste dagen van de werkweek kunnen er energieën zijn, die zorgen dat je kansen maakt om te ontwikkelen of bepaalde taken af te ronden. Ook kunnen er zeer goede mogelijkheden zijn om winstgevende deals af te sluiten. Je bent ook in staat om je werk op een adequate en efficiënte manier uit te voeren. Belangrijke zaken kun je dan best uitvoeren. Zaterdag kan je grote plannen hebben, die in de toekomst veel op kunnen leveren. Over het algemeen ben je iemand die praktisch is en hard werkt om doelen te bereiken die er van je verlangd worden en zijn er successen te behalen, die je misschien niet gelijk zo zult voelen, maar die in de toekomst veel opleveren.

Mentale en fysieke gesteldheid
We gaan de periode van de rusteloze Tweeling in en dat kan emoties onder druk zetten. We kunnen te maken krijgen met stress, zenuwen die de vrije loop gaan en rusteloosheid. Onzekerheid en ook twijfel kunnen dan flink wat problemen met zich meebrengen. Deze werken niet alleen mentaal, maar kunnen ook fysiek doorwerken. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet teveel in huiselijke sfeer te verblijven. Hoe meer je binnen blijft en energie er dus niet uitgooit, hoe meer de retrograde Mercurius het leven in de war kan sturen. Jupiter zal in de Ram bewegen en die kan dan vooral de communicatie onder druk zetten. Veel mensen kunnen emoties niet uiten en aangezien het verleden een belangrijke rol speelt, zullen we moeite hebben om eventuele trauma’s aan te gaan pakken. Zowel Jupiter als Mercurius zijn planeten, die met communicatie geassocieerd worden. We hebben echter te maken met de retrograde beweging van Mercurius en de overgang naar de Stier. Hierdoor wordt het vuur van Jupiter nog wel eens negatief beïnvloed en komen nuchterheid en avontuur dan ook geregeld met elkaar in conflict. Dit kan dus ook zijn weerslag op onze gezondheid hebben. Daarbij kan ook de Tweeling storend werken, waarbij we te maken krijgen met dualiteit. Dit zal vooral binnen contacten die we hebben en de emoties die we ervaren, voor problemen zorgen. Emoties kunnen ons dan ook zeker wel flink wat onzekerheden brengen. Deze zullen echter per teken weer anders zijn.

Deze week zal de Stier hard aan de slag moeten om mensen te laten zien wie er nu werkelijk in deze persoon zit. Daar heb je veel moeite mee. Je lijkt een soort harnas van onverstoorbaarheid om je heen te hebben, waarbij je anderen moeilijk toe kan laten. Dit moet je echt veranderen, want mensen zullen het anders negatief uitleggen, met alle gevolgen van dien. Probeer er verder achter te komen, waardoor er steeds een beeld van vroeger terugkomt. Welke momenten in je leven hebben een duidelijke invloed op je? Zo duidelijk dat ze er voor zorgen dat je bij bepaalde mensen niet lekker in je vel lijkt te zitten. Het is belangrijk hiermee aan de slag te gaan, anders blijft dit gevoel sluimeren. Let er deze week op dat je naar je omgeving positiviteit laat zien. Er zijn aanwijzingen dat je daar veel moeite mee hebt. Het onderliggende gevoel is onzekerheid. Je bent geneigd om in het bijzonder op je werk of je studie een dominante manier van handelen te hebben. Dit kan mensen afschrikken, maar ze kunnen dan ook zelf dominant worden. Beide kanten zorgen voor problemen. Laat je dominantie dus varen en bekijk waar je onzekerheid vandaan komt. Vooral je gevoelsleven zal deze week parten spelen en gezondheid beïnvloeden. Zoals al eerder gezegd voel je je onzeker en dat is niet iets waar jij van houdt. De emoties schieten deze week dan ook door je heen. Het is aan te raden met vrienden te spreken over wie je bent en waar je mee bezig bent. Verder wordt er voor gewaarschuwd dat je eetgewoonten niet altijd goed zijn en je momenteel teveel drang hebt naar voedingsstoffen die zich om kunnen zetten in vet. Het is daarom belangrijk veel te bewegen, zodat je deze stoffen kunt verbranden. Juist als je weinig beweegt, kan je moeier dan gewoonlijk zijn.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter blijft invloed houden op geluk bij ontwikkelingen die we in ons leven meemaken. Veel mensen willen avontuur en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Met de doortocht, waarbij de Ram betrokken is, zullen de meesten zich minder geïsoleerd opstellen en spiritualiteit en opzoeken van avontuur nu gaan combineren. Houd in de gaten dat Mars de 25ste naar Ram beweegt, om tot 5 juli te blijven. Hierdoor hebben veel mensen nu tijd automatisch de neiging een impulsievere leefstijl te gebruiken. Sommigen kunnen er van nature goed mee omgaan. Anderen zullen hun impulsieve neigingen versterken en er profijt van hebben. Er zijn echter ook mensen, die er stress door ondervinden. Afhankelijk van hun karakter kunnen ze er onnadenkend, onzeker of arrogant door worden. Het is belangrijk hier goed mee op te letten en te bedenken hoe je er profijt van kunt hebben. Venus zal tot zaterdag in Ram verblijven. Gezamenlijk met Mars betekent dit dan dat je op gebied van liefde en relaties impulsieve beslissingen kunt nemen. Ook dit is weer afhankelijk van het karakter van een persoon. Er kunnen mensen zijn, die compromisloos tot bepaalde handelingen overgaan. Positief aan deze periode is dat mensen wel lekker kunnen flirten, wat vooral voor singles fijn kan zijn. Er zijn echter ook mensen, die juist het verleden als bepalende factor zien. Dit is het gevolg van Mercurius, die tot 4 juni retrograde beweegt. Er is dan meer kans dan we ons teveel in een verdedigende positie plaatsen. Kwetsbare momenten kunnen dan tot conflicten leiden. Die planeet zal van de Tweeling naar Stier reizen, waardoor emoties onder druk kunnen staan. We kunnen moeite hebben om te communiceren en emoties te uiten. We moeten dan ook voorzichtig zijn hoe we ons profileren en wat we zeggen als er eventueel conflicten of andere problemen zijn. Over het algemeen kan dit positief verlopen en zijn de meeste mensen erg geduldig en hebben ze fysiek een sterk uithoudingsvermogen.

Ook positief zijn de krachten van Mars en Neptunus. Die brengen spirituele energieën om reëel in het leven te staan en ons niet altijd te laten leiden door negatieve gedachten. Saturnus en de Zon zijn sterk verbonden, waarbij uitdagingen van vorige week zorgen voor kansen om er daadwerkelijk iets mee te doen. Blijf in de gaten houden dat de werkelijke resultaten pas op de lange termijn succes brengen. De Zon reist in Tweelingen. De speelse energie zorgt ervoor dat veel mensen een sterk verlangen hebben om zich zowel sociaal, intellectueel als in de liefde te ontwikkelen. Deze energie geeft kracht onszelf onder de loep te nemen en te bekijken wat we kunnen veranderen om er beter van te worden. Vanaf de 28ste reist Venus naar de stabiele Stier om daar Mercurius en Uranus te vergezellen. De liefdesplaneet zal daar tot 22 juni blijven. In plaats van flirten en impulsiviteit zullen zintuigen van mensen worden versterkt. In de liefde en bij contacten met mensen zullen we een sterke neiging hebben om culturele evenementen te plannen en zijn we ook erg sociaal. Er wordt een planetaire waarschuwing gegeven, omdat Uranus natuurlijk al een lange periode in de Stier verblijft en er plotse veranderingen kunnen zijn. Deze zullen niet altijd goed uitpakken, als ze ons kunnen overvallen. Een tweede waarschuwing betreft energie die vanaf Saturnus, in Waterman, een sterke invloed met Jupiter vormt. We hebben al eerder gezegd dat de combinatie grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Ook nu is er een intense kracht, die echter alle kanten opgaat. Deze twee hemelse reuzen hebben echter wel een progressieve energie, waardoor er het een en ander staat te gebeuren. Vorige week meldden we dat er aanwijzingen waren op veranderingen in de wereld, waardoor bepaalde vuurhaarden een positieve energie krijgen. Laten we hopen dat er nu iets gebeurt, waardoor men verstandiger zal zijn en er oplossingen komen. Jupiter en Saturnus roepen pijn en angst op, maar ook hoop en vertrouwen om ons gunstig te stemmen.

Loading…
Share This