Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 41

Relaties, singles en sociale contacten
Tweelingen zijn deze periode nog meer dan anders gericht op communicatie. Je kunt wat afpraten en in relaties met mensen ben je aan het verkennen met wie je dit kunt doen. Heb je een liefdespartner waar je dit mee kunt doen, dan zal jij extra in je nopjes zijn. Ben je single, dan zal je veel aandacht hebben voor bepaalde mensen waar je stiekem gevoelens voor hebt. Je bent dan wel meer gericht op iemand waar je vriendschap of een beetje spanning bij kunt voelen en minder gericht op een serieuze relatie. Date je op dit moment dan kan een huidig kort contact wel eens door jou verbroken worden. Dit kan soms wel betekenen dat je van de een naar de ander dwarrelt en dit komt uiteindelijk je gemoedstoestand niet ten harte. Saturnus zal aan het begin van de week voorwaarts gaan bewegen en dit brengt wel wat spannende energie. Door de Zon in de Weegschaal en Jupiter retrograde in de Waterman is er de gehele week flink wat avontuur en passie voor zowel singles als gebonden mensen. Je bent wel een type dat soms wat wisselvallig in emoties is en dan kunnen deze kracht je nog wel eens parten spelen. Heb je een partner, die dit minder leuk vindt, dan doe je er goed aan wat rust in te bouwen of bepaalde activiteiten met vrienden of familie te doen. In een relatie kan je partner dan wel moeite hebben om jou te begrijpen. Aan de andere kant kan je ook weer erg spannend zijn en dan zal je partner jou graag verleiden. Toch is het makkelijker als je open bent en stabiel met de ander omgaat. Singles kunnen vooral in het 2de deel van de week een neiging voelen om iemand uit het verleden op te zoeken. Krijg je de kans dan wordt zeker aangeraden om hier werk van te maken, maar alleen als de ander dat natuurlijk fijn vindt. Als single heb je ook een erg charmante uitstraling, waardoor je mensen aantrekt. Let erop dat je je echter niet anders voor gaat doen, dan je eigenlijk bent. Je trekt dan mensen aan die niet bij je passen. Dit kan alleen maar tot teleurstelling leiden.

Carrière en financiën
Het is een zeer goede periode om met nieuwe zaken te starten, doordat er veel ideeën zijn, die je waardevol vindt om in de toekomst vorm te gaan geven. Doordat Jupiter en Mars je fysiek veel kracht bieden, is het een prima periode om je huis een opknapbeurt te geven of een nieuwe woonruimte te krijgen. Het is een goede periode voor een nieuwe baan of nieuwe projecten. Het zal ook een week worden, waarin je het geduld moet bewaren, omdat niet alles gelijk tot resultaat zal leiden. In het begin van de week doe je er goed aan je intenties duidelijk te maken aan mensen waar je mee of voor werkt. Soms zal je misschien beticht worden dat je een muggenzifter bent, maar is het wel verstandig om je zorgen te uiten als je bepaalde zaken opmerkt. In het midden van de week kun je je goed profileren en kun je mensen enthousiasmeren door je niet alledaagse voorstellen. De vrijdag is een prima dag wat gas terug te nemen. Heb je die mogelijkheid dan is een extra vrije dag zeker aan te raden. Het weekend zal je het best aan je privéleven kunnen besteden, zodat je je kunt opladen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Een tweeling mag dan misschien chaotisch zijn, toch ben je wel veelzijdig. Je bent een multitalent en kunt ook erg efficiënt aan taken werken, die je opgedragen worden. Juist door je snelle denken ben je in staat om klussen uit te voeren in de tijd waar anderen dubbele tijd voor nodig hebben. Dit is erg handig, maar je moet er voor oppassen dat je soms te gehaast kunt zijn. Hierdoor kun je problemen krijgen, waarbij je centraal zenuwstelsel het zwaar te verduren krijgt. Doordat je jezelf voorbijloopt, kun je namelijk stress ervaren en deze kan je op verschillende gebieden in de problemen brengen. De kans op ziektes is dan zeker aanwezig en aangezien het een periode is waar griep kan heersen, ben je daar erg kwetsbaar voor. Je doet er dan ook goed aan om wat extra vitamines te gebruiken. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat je lichaam wat extra weerstand krijgt. Een extra eitje en wat zuivel kan ook zeker geen kwaad, omdat eiwitten je lichaam extra kracht geven. Met suikerproducten dien je op te passen, omdat deze je moe kunnen maken en tevens voor slijmvorming zorgen, waardoor je longen overbelast kunnen raken. Het is dus verstandig soms even de frisse lucht in te gaan. Je hebt het echt nodig om soms even te ontspannen en waar doe je dat het best dan in de natuur. Wanneer je veel beweegt en geregeld sport, zal je emotioneel ook een stuk beter in je vel zitten, waardoor je fysiek ook een stuk gezonder zal zijn. Je zult merken dat de week er dan een stuk gezonder en fitter uit gaat zien.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus beëindigt zijn retrograde cyclus. De passie die de planeet in die periode bracht, zal getemperd worden. Structuur, grenzen en bepaalde gewoontes kunnen meer hun gelding doen. De planeet beperkt in handelen. Er zijn echter ook zeker beloningen voor inspanningen, die we in de retrograde periode deden. Deze kunnen op de lange termijn gunstig zijn. We zijn in staat hogere idealen te behalen, die te maken hebben met ons sociale leven. Jupiter zal tot eind van de week retrograde bewegen en samen met Saturnus beperkend werken, maar tegelijk productiviteit en succes brengen. Het is een periode van verfijnen en aanpassen van standpunten, maar meestal zijn dit kleine veranderingen. We stellen doelen en krijgen mooie ideeën. Mercurius zal net als Jupiter tot eind van de week retrograde bewegen. Dit is een bijzondere energie, die ons dwingt bepaalde zaken op geheel andere wijze te zien. Dit kan wel een uitdaging zijn, omdat dit in tegenstelling tot eerder genoemde planeten is. Vooral op liefdesgebied kan dit negatieve invloed hebben. Gaan we echter nuchter met de energie om, dan kunnen we erg krachtige beslissingen nemen, zonder werkelijk veel te veranderen. Vrienden zijn nu erg belangrijk en kunnen ondersteunen met reflectie op hoe jij in het leven staat en suggesties geven. Neptunus, die retrograde beweegt, geeft realiteitszin, waarbij veel mensen de neiging hebben met beiden benen op de grond te staan. Veel mensen vragen zich af, waarom ze bepaalde dingen niet veel eerder realiseerden. Er komt door deze planeet een prima energie aan om niet alleen productief te zijn en structuur aan te brengen, maar ook nuchter en realistisch in het leven te staan. Tenslotte hebben we met Uranus een planeet die tot half januari retrograde beweegt. Deze zal onze innerlijke gevoelens nu beïnvloeden. Uranus staat momenteel relatief gezien verder weg en heeft daardoor minder invloed. Normaal is deze planeet in staat ons zeer kritisch en aanvallend te maken, maar dat zal nu een stuk minder zijn.
Je hebt meer rust in je en zal minder impulsieve handelingen hebben. Je kunt hierdoor ook op jezelf reflecteren en bepaalde mindere gedragingen ook zelf aanpakken. Pluto brengt nog steeds gunstige energieën, die qua erotiek en avontuur spanning brengen en over het algemeen goede doorwerken. Mars staat de gehele maand in de Weegschaal. Hierdoor worden romantische, sensuele en erotische krachten naar boven gebracht. Daarbij zal energie van de Weegschaal ons bewegen onrechtvaardig en onverantwoordelijk gedrag aan te pakken. Dit geeft nog steeds flink wat storing en we moeten dan ook oppassen niet te intens te reageren als mensen over grenzen gaan. In dit geval is rust, die de retrograde planeten ons geven, snel verdwenen. Tracht geduldig te blijven en laat je niet meeslepen. We kunnen door deze energie echter ook spannende en passionele emoties krijgen. We zijn geregeld bezig onze partner het hoofd op hol te brengen en we zoeken graag avontuur op. Singles zijn erg flirterig en staan open voor onenightstands of andere korte relaties. Let op dat je veilig vrijt als je losse contacten hebt. Er is een energie die zorgt dat je eerder een ziekte op kunt lopen als je onverantwoord gedrag vertoont. Vooral mensen met lagere weerstand kunnen een vergrote kans op problemen hebben. Naast Mars zal nu ook de Zon in de Weegschaal reizen en daar tot de 23ste veel kracht geven. Dit kan echter wel wat negatieve energie in mensen losmaken, waardoor niet iedereen even vrolijk of vriendelijk is. Waar we sympathiek en liefdevol naar geliefden en vertrouwden zijn, kunnen we, naar onbekenden of mensen waar we een mindere band mee hebben, negatief zijn. Dit zal niet alleen onder de ‘gewone’ mens zijn, maar kan ook op hoger niveau plaatsvinden, waardoor er in de politiek en andere maatschappelijke organen grote problemen kunnen ontstaan.
Venus reist in de Boogschutter, wat gunstige energie voor je intellectuele vermogen geeft. We kunnen makkelijker informatie opnemen en zijn in staat in studie of carrière veel te bereiken. Let op dat de Boogschutter mensen soms te vrij maakt, wat in relaties tussen mensen onderling wat verleidingen teweegbrengt. De Maan staat zondag in de Boogschutter en hierdoor zijn we wel eens erg filosofisch bezig. We denken zondag en maandag dan ook veel over het leven na en dat kan over het algemeen een fijne energie brengen. Mensen zijn deze periode erg vrijgevig naar elkaar en we hebben ook meer de neiging lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Door de sterke retrograde planeten zullen de meeste intense of negatieve energieën geabsorbeerd worden. Het kan voor veel mensen zelfs een passieve week worden. Woensdag zal Venus een harmonieuze sextiel met Saturnus vormen. Dit zorgt voor fijne, maar ook serieuze gesprekken over relaties en financiën. Hier kunnen vruchtvolle situaties uit voortkomen. Donderdagavond tot vrijdagochtend ontstaat er een warme en liefdevolle verbinding tussen de actieve Zon en optimistische Jupiter. De meeste mensen zijn ook erg vrijgevig en zoeken naar mogelijkheden om sociaal en in de liefde meer kansen te zoeken. Vrijdag en zaterdag zal er een rustgevende energie zijn als gevolg van de Maan in de spirituele Vis. Er wordt voor nu aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en te genieten van rust en eenvoud. Er is op communicatief gebied een gunstige energie in relaties, waardoor er veel mooie momenten zijn.

Loading…
Share This