Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 30

Relaties, singles en sociale contacten
Het zal een week worden, waarbij je je meer op je eigen vertrouwen kunt verlaten. Geloof in jezelf en laat de wereld zien dat je echt wel wat te bieden hebt. Je zit deze week vol met overtuigingen, maar hebt soms moeite deze naar buiten te brengen. Je kunt in deze week te maken krijgen met beslissingen die je in de liefde en financiële zaken moet nemen. Hierdoor kun je wel eens onder druk staan en weet je niet altijd even goed hoe je dingen op moet lossen. In een relatie kun je veranderingen meemaken, die je leven op zijn kop kan zetten. Dit kunnen negatieve zaken zijn, maar meestal zullen deze wel erg positief uitpakken. Ben je single dan kunnen Venus en Mars een spanningsveld creëren, waarbij je aan de ene kant erg lui bent, maar aan de andere kant boordevol spirituele en sensuele energie zit. Voor de Tweeling zal ook Mercurius veel energie bieden, waardoor je toch ook wel verstandig kunt zijn bij de omgang met geliefden of andere sociale contacten. Deze planeten brengen je vertrouwen en positieve kracht, wat zowel singles als gebonden personen veel passie en hartstocht brengt.

Carrière en financiën
Venus beïnvloedt jou zowel mentaal als fysiek, waardoor je in het begin van de week niet altijd even actief bent. In dit deel van de week kunnen er echter wel complexe zakelijkheden zijn. Wanneer je hier niet efficiënt en adequaat mee omgaat, kun je er een hele kluif aan krijgen om die op een goede wijze te volbrengen. Je zult dus alle zeilen bij moeten zetten, maar kunt er ook voor kiezen om ze tot later in de week uit te stellen. Mocht dit niet kunnen, dan is een goede planning van wezenlijk belang. Je krijgt veel energie van de kosmische krachten en ook de energie van de Maan kan je vertrouwen versterken. Je bent hierdoor wel in staat om jezelf op een goede manier te profileren. Je bent zelfs in staat andere mensen te betrekken bij zaken die je op moet lossen. Later in de week zal je ideeën krijgen en kun je plannen bedenken, die in de toekomst wel eens veel kunnen brengen zowel zakelijk als sociaal. In het contact met andere mensen ben je vanaf het midden van de week zeer goed in staat serieuze zaken te bespreken. Discussies kunnen tot goede zaken leiden, waardoor de meeste activiteiten die je ontplooit tot een goed einde gebracht worden. Het is een prima periode om je te ontwikkelen en vaardigheden en talenten veel aandacht te geven. Je kunt dan ook een prima week tegemoet zien.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tweelingen zijn mensen die veel tegelijk willen doen. Hierbij kunnen ze nog wel eens veel fouten maken, juist omdat ze teveel tegelijk willen doen. Vooral het centrale zenuwstelsel kan dan voor erg grote problemen zorgen, omdat die jouw snelheid niet bij kan houden. Hierdoor is de kans op stress gerelateerde ziekten sterk aanwezig. Je doet er dan ook goed aan om jezelf wat meer te controleren en je levensstijl enigszins te temperen. Over het algemeen zal de Tweeling niet snel ernstig ziek worden, maar wel last hebben van kwaaltjes zoals oorpijn, keelpijn, longklachten, bronchitis, etc. Vrouwen kunnen last krijgen van de voortplantingsorganen. In alle gevallen doe je er verstandig aan om in je haastige leventje rust in te bouwen door elke dag aan yoga of meditatie te doen. De kans op stress wordt dan verminderd, waardoor de kans op ziektes minder wordt. Let er tevens op dat je voldoende eet, omdat je soms te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt.

Overzicht voor alle tekens (periode van veranderingen en beslissingen)
Zaterdag was de Volle Maan, in de Waterman, aanwezig en dit zal ook nu zijn invloed op ons leven hebben. Aangezien er veel andere vaste tekens zijn, zoals de Leeuw en Stier kunnen we makkelijk doorzetten en volhouden bij de dingen waar we mee bezig zijn. Het is echter ook een tijd, waarin mensen problemen, stress en trauma’s los kunnen laten, maar wel alleen als dit op het juiste moment gebeurt. Zijn er andere mensen bij betrokken, dan moeten we wel opletten niet te egocentrisch te gaan handelen. Verander dan alleen dingen als jij en de ander dit ook beiden willen. Laat mensen dus ruimte hun eigen weg te volgen en neem beslissingen op grond van jullie beider goedstemming. Pas op dat er ook veel mensen kunnen zijn, die helemaal niet aan willen passen of veranderen. Ook daar zal je in toe moeten stemmen en moeten besluiten om wel je eigen weg te volgen. Dit kan betekenen dat er zelfs een breuk kan ontstaan tussen jou en iemand anders. Ook dat moet je accepteren. Venus en Mars, die eerder deze maand op één lijn stonden, staan nog dicht bij elkaar, tegenover de expansieve Jupiter. De manier om de combinatie te gebruiken is om taken uit te kiezen die leuk en creatief zijn. Moeilijke of tijdrovende taken kan je beter even laten liggen. Venus zal deze week al gelijk in de Maagd reizen en Mars vanaf de 29ste. Voor die tijd zal Mars in de Leeuw reizen. Venus zal deze week vooral financieel veel invloed hebben. Deze planeet brengt bescheidenheid en rationaliteit. Hierdoor zijn veel mensen nuchter en voorzichtig bij het omgaan met geld of nemen van belangrijke financiële besluiten. Mars zal t/m woensdag in gezonde relaties, avontuur en erotiek opleveren, maar ongezonde relaties krijgen met strijd, haat en geweld te maken. Pas op dat zo’n relatie dan flink onder druk kan staan en bij deze intense krachten kunnen er dan ook heftige dingen gebeuren. Tracht dit ten alle tijden te voorkomen. Sta jij zelf niet goed in het leven, dan zal jijzelf moeten veranderen in hoe je communiceert en handelt. In vriendschappen en sociale contacten is er overigens veel goeds te bespeuren, waardoor je veel steun kunt krijgen. De Zon geeft flink wat emoties, die positieve krachten losmaken, maar ook wel mindere momenten kan brengen. Houd rekening dat niet alles van een leien dakje gaat. Mercurius geeft mensen zelfvertrouwen en dit zullen we sterk ervaren. Interesse in andere mensen zal nu dan ook erg sterk zijn.

Zaterdagochtend gaf de Maan een kracht om dingen te veranderen, maar ook om dingen los te laten. Dit kan best intensief zijn en vooral omdat dit zondag nog doorwerkt. Toch zal je op zondagochtend merken dat je best heel actief bent. De hormonen kunnen nog door ons heen stromen en we kunnen deze er dan het best uitgooien door met geliefde mensen door te brengen en leuke dingen te doen. Ga lekker naar buiten en geniet van de frisse lucht, die heel heilzaam kan zijn. Trek er zo vroeg mogelijk op uit en laat je niet tegenhouden door mensen om je heen die er geen zin in hebben. In de late middag is er een andere energie, die juist zorgt voor vermoeidheid, die we vooral op mentaal gebied op kunnen lopen. Veel mensen hebben minder behoefte aan sociale contacten, behalve als het voor ontspanning is. Het is geen goed moment om belangrijke zaken te bespreken of zware onderwerpen naar voren te halen. De Maan beweegt deze periode in Vissen en zal maandag en dinsdag voor spiritualiteit en veel emoties kan zorgen. Hierdoor zijn veel mensen zacht voor zichzelf en is het een prima periode om onszelf te verwennen met ontspanning en leuke activiteiten. Ga vooral niet teveel op zakelijk gebied doen en zorg voor een minder volle agenda. Mercurius gaat dinsdagavond laat naar de Leeuw. Er is hierdoor veel plezier in ons leven en creativiteit en leuke activiteiten zijn ook zeker erg verfrissend. Woensdag zal Jupiter voor de rest van het jaar retrograde in de eigenzinnige Waterman bewegen. Dit geeft idealistische energie, waardoor mensen nu op hun dromen en intuïtie kunnen vertrouwen. Houd dus goed in de gaten en schrijf dingen op, die door aan jou doorgegeven worden. Er zijn dan nieuwe ideeën en plannen, waarbij ook Mars in de Maagd positief bij kan dragen. We kunnen veel bereiken als je nu aan doelen werkt, maar dan moeten we wel actief en doortastend aan de slag gaan. Pas wel op dat de energie van Mars in combinatie met Jupiter voor fysieke problemen kan zorgen.

Loading…
Share This