Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 14

Relaties, singles en sociale contacten
Als gevolg van de beweging van Mars in de Tweeling kan je deze week wel eens frustraties ervaren, omdat er veel water in jouw teken komt en dit zorgt ervoor dat je emoties op hol kunnen slaan. Dit kun je met name naar je partner uiten, waardoor er gespannen situaties op kunnen treden. Je doet er goed aan jezelf hierbij in te houden en geen dingen te zeggen of te doen waarmee je andere mensen kwetst. Niet alleen naar je partner, maar ook naar andere sociale contacten kan dit gelden Je kunt hierdoor mensen verliezen en in een relatie kun je zelfs een blijvende wond achterlaten, waardoor vertrouwen misschien definitief verdwijnt. Je mag best van andere mensen vragen dat ze je gevoelens respecteren, maar je dient zelf de gevoelens van hen te respecteren. Hierdoor zullen er een stuk minder frustraties over en weer zijn en kan je gaandeweg de week beter omgaan met mensen in je omgeving. Rond de 8ste kan je wel eens gedwongen worden om tussen bepaalde mensen te moeten kiezen, maar wordt er aangeraden om je hier niet toe te laten dwingen. Kies voor wat jij wilt en vertrouw op je intuïtie. Deze zal erg sterk zijn, juist door spirituele energie van onder andere Mars en Neptunus. Deze zal ervoor zorgen dat je in dromen veel boodschappen door kunt krijgen.

Carrière en financiën
Als gevolg van kosmische energieën in de Ram kon je de afgelopen periode wel eens wat moeite met collega’s hebben. Deze week zal dit een stuk beter gaan als Mercurius, die door de Ram gaat reizen, een positieve invloed op je heeft. Hierdoor ben je in staat om op een krachtige maar toch vriendelijke manier met discussies om te gaan. Je kunt met heldere ideeën komen en gaat er goed mee om als mensen niet helemaal achter jouw ideeën staan. Je vindt dit juist een uitdaging en bent in staat op een dynamische wijze met de opinie van anderen om te gaan. Met een hoop diplomatie en charme ben je in staat eventuele hindernissen op te lossen. Let op dat je op de 8ste stress kunt ervaren als zaken niet helemaal gaan zoals jij dat wilt. Ga er relaxt mee om en laat je niet meeslepen door negatieve emoties. In dit geval kan er een positieve mogelijkheid komen om jezelf te ontwikkelen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanuit de Maan hebben we van zaterdag op zondag een afnemende Maan in de Steenbok, die voor rust zorgt en emoties kan herstellen. Misschien kunnen we wel eens vermoeider zijn dan anders, maar het zal uiteindelijk goede energieën bieden om er beter uit te komen. Deze energie kan vooral op onze carrière, studie of andere zakelijkheden mogelijkheden brengen. Er is een sterke en organisatorische kracht, waardoor er over het algemeen het een en ander mogelijk is om lekker in het leven te kunnen staan. Let deze periode extra op als je buiten bent, omdat de kracht van de Zon toeneemt en je hierdoor meer kans op huidproblemen kunt krijgen. Door de tegenstelling tussen Kreeft en Steenbok kan er een intern probleem optreden. De maag, darmen en gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Maandagmiddag zal de Maan naar de Waterman reizen. Dit geeft gevoelige energie, waardoor veel mensen vitale en emotionele druk kunnen ervaren. Mensen zullen eerder de neiging hebben eenzaamheid op te zoeken. Er kan afstandelijke energie zijn, waardoor mensen niet altijd geneigd zijn elkaar toe te laten in elkaars leven. Afhankelijk van de persoonlijkheid van iemand kan de een er beter mee omgaan dan een ander. Ook nu kunnen gewrichten kwetsbaar zijn. We moeten oppassen dat ook ledematen gevoelig zijn. Pas op voor spierblessures bij zware werkzaamheden of sportactiviteiten. Woensdagavond zal de Maan naar de Vissen reizen en zorgen voor sociale energieën en emoties die voor empathie en sympathie zorgen. Wel zorgt de energie dat mensen soms te vrij in hun doen en laten worden. Wees voorzichtig en tracht niet in grote groepen te verblijven. Verder wordt er aangeraden om op te letten dat de energie mensen er toe kan bewegen verslavende producten te gebruiken. Mensen, die er kwetsbaar voor zijn, hebben nu extra drang hier uitermate veel gebruik van te maken. Zaterdag zal de Maan naar de Ram bewegen. Aangezien er dan al een eerste invloed komt van de stand van de verduisterde vorm, kost dit erg veel energie en deze kan niet alleen fysieke problemen geen, maar ook mentaal kunnen mensen er door geraakt worden. Houd hier zaterdag al rekening mee en bereid je er alvast op voor dat je zondag de 11de meer kans hebt op blessures of stress uit vermoeidheid.

Tweelingen staan bekend om hun soms nerveuze manier van handelen. Vooral als ze onder druk staan, kunnen ze in de problemen komen. Ze verliezen hun ratio en reageren dan teveel op hun gevoel. Dit heeft zowel positieve als negatieve effecten. Positief omdat sommige mensen dit erg charmant vinden en daardoor een zwak voor de Tweeling kunnen hebben. Negatief, omdat er ook mensen zijn, die over de grenzen van een Tweeling heen willen gaan. De komende week moet je nog steeds goed op je longen letten. Deze kunnen nog erg kwetsbaar zijn. Tracht bij inspanning diep in je buik te blijven ademen. Adem is ontzettend belangrijk om je lichaam voldoende energie te geven. Ook de schouders en het bovenste gedeelte van de rug lijken kwetsbaar. Rust is zeer belangrijk om dit te voorkomen.

Overzicht voor alle tekens
Er hangt deze periode een transformerend en dus veranderende kracht als gevolg van de energie van Pluto, die versterkt wordt door een krachtige energie van de Maan. Deze zal in de intense, spirituele en toch nuchtere Schorpioen reizen. Alhoewel dat pas aan het eind van de maand is, zal dit gedurende de hele maand sterke invloed hebben. Mensen laten zich niets meer vertellen en dat zal nu deze maand nog sterker doorwerken. Het zal voor de regering moeilijk zijn vast te houden aan de gestelde normen en waarden. Er zal dus iets moeten gebeuren om te zorgen dat de maatschappij in rustiger vaarwater terecht komt. Er zijn aanwijzingen dat dit gaat gebeuren, niet alleen door verandering in leidinggeven, maar ook zal er op gebied van hygiëne en gezondheid een sterke energie zijn, die zorg zal dragen voor transformatie. Deze week zal Mercurius van de Vissen naar de vurige Ram reizen. Pluto beweegt nog in de Steenbok en biedt ongelooflijk zware energie die tot strijd en opstand kan leiden. Veel mensen zullen in hun onderbewustzijn onrust voelen, waarbij ze niet weten hoe dit komt en waarom dit is. Op mentaal en psychisch gebied zijn er emoties en zullen mensen veel met elkaar moeten communiceren om geen misverstanden of problemen te veroorzaken. Mercurius zal vanaf zondag gedurende 2 weken in de Ram blijven. Dit is een snelle energie en nog meer dan anders zal de communicatie zorgen voor ophelderingen, maar ook voor conflicten. Daar zullen we t/m de 18de aandacht aan moeten schenken.

De reden van de onrust ontstaat, omdat de Ram ons eerlijk en impulsief maakt en geduld geregeld ver te zoeken zal zijn. Er wordt aangeraden steeds na te denken over de dingen die je zegt en doet. Moet je belangrijke gesprekken voeren, dan doe je er goed aan je eerst goed voor te bereiden. Spreekt iemand jou plotseling aan of krijg je kritiek tel dan eerst tot tien alvorens te antwoorden. Er zal t/m de 18de dus gelden dat traditionele machten niet meer boven mensen staan. Het snelle kan het trage verslaan, wat tot negativiteit, maar ook aanpassing leidt. Paaszondag is redelijk relaxt, als gevolg van de Maan in de nuchtere Steenbok. Er zijn lichte energieën te bespeuren, die kleine ongemakken en irritaties brengen. Geniet van de feestdagen, maar zorg dat je wegblijft van grote mensenmassa’s. Een kleine irritatie kan zomaar tot zeer ernstig conflicten leiden. Maandag t/m woensdag is een leuke periode, omdat de Maan door de sociale, filosofische Waterman reist. Daarbij werken de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, harmonieus in op relaties die mensen onderling hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en de liefde zijn het toneel voor een prima tijd voor luchtige gesprekken en leuke activiteiten. Voor de liefde is deze periode zeker zeer spannend en avontuurlijk. Mensen die niet zitten te wachten op romantiek en erotiek zijn in staat hun sociale netwerk te versterken. De laatste dagen van de week vormt Mars een vierkant met Neptunus in de Vissen.

Dit geeft uitdagende en intense energie. Aan de ene kant wil je lekker weg en passie opzoeken, aan de andere kant zal je juist terug willen trekken en lekker dromen. Dit kan veel energie kosten, tracht dus een balans te vinden tussen passie en ontspanning. Vrijdag en zaterdag vormen Mercurius en Saturnus een sextiel. Venus zal een sextiel vormen met Jupiter. Daarnaast zal de Maan naar de Ram bewegen en alvast opbouwen naar de Nieuwe Maan van de nacht van zondag op maandag. Zakelijk gezien zijn de energieën geschikt voor het nemen van belangrijke beslissingen, het maken van contracten en nieuwe zakelijke projecten. Het is de start van een periode van ontwikkeling en nieuwe mogelijkheden. Het is gunstige energie voor sociale contacten en liefdesrelaties. Ook zijn singles in staat makkelijker een nieuwe relatie aan te gaan. Let op de ongeduldige Ram en het vierkant van Mars en Neptunus. Pas op dat je niet overdrijft met uitgaven of andere dingen die je graag wilt. De planetaire combinatie brengt warmte, liefde en vriendschap, maar tegelijk ook verwarrende energie met mensen die het niet goed bedoelen. Let zaterdag alvast op dat de Nieuwe Maan, die zondagnacht ontstaat veel energie brengt vol passie en liefde, maar ook vol manipulatie en zware weerstand. Beter maak je geen afspraken met mensen waar je moeite mee hebt en blijf je dus ook weg bij grote groepen.

Loading…
Share This