Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 32

Relaties, singles en sociale contacten
Het weekend zal relaxt zijn en de kans op mooie en warme momenten zal zondag dan ook zeker erg groot zijn voor zowel gebonden mensen als singles. Singles kunnen veel spanning ervaren en hierdoor is er zeker een kans op het aantrekken van een nieuw persoon in je leven. Gebonden mensen willen leuke dingen doen, omdat ze het gevoel kunnen hebben dat het leven voorspelbaar is geworden. De 3de zal de Volle Maan in je 9de huis van Intellect en Onderwijs staan. Daardoor heb je soms wel eens de neiging om meer met serieuze dingen bezig te zijn en minder met romantiek. Je doet er goed aan om met vrienden te spreken en natuurlijk met je partner om eens te bekijken wat zij jou kunnen bieden. Dinsdag en woensdag ben je open en enthousiast en vind je het leuk om met mensen te communiceren en leuke dingen te doen. Tot en met woensdag is sowieso geschikt om lekker te kletsen en te genieten van allerlei leuke dingen in het leven met uitzondering dus van de maandag. Je hebt in je privéleven absoluut geen zin om het al te zwaar te maken. Met name woensdag en donderdag heb je meer moeite met familie. Je doet er dan ook goed aan om niet teveel tijd aan hen te besteden en pas na deze dagen weer tijd vrij te maken. Vanaf vrijdag zal er namelijk een betere energie zijn, waardoor jij ook jouw familie veel aandacht kan geven. Venus zal vanaf vrijdag niet alleen financieel, maar ook in de liefde veel energie bieden. Daardoor wordt het weekend een prima periode voor zowel gebonden mensen als singles om veel romantiek in je leven te krijgen. Gebonden mensen zijn zeer gericht op hun partner en singles zullen een zeer hete energie om zich heen hebben. Daardoor zijn romantiek en erotiek intens en zal je hier ook zeker wel veel gebruik van kunnen maken.

Carrière en financiën
Je hebt zondag de neiging teveel te piekeren over financiële zaken. Dit komt, omdat Venus de neiging geeft om veel geld uit te geven. Wellicht een goed moment om je budget onder de loep te nemen en te bedenken wat je uit kunt geven. Maandag zal de Volle Maan in je 9de huis van Intellect en Onderwijs verblijven. Daardoor verlang je naar nieuwe ontwikkelingen. Je bent dromerig en vindt het erg fijn om te filosoferen over dingen die je in de toekomst kunt doen. Het is een prima periode om nieuwe kennis op te doen en te studeren. Maandag t/m donderdag ben je op communicatief gebied erg sterk. Je wilt vergaderen en ideeën van anderen horen. Er zijn aanwijzingen dat er zeker iets bij zit dat je aandacht zal hebben. Er zijn echter ook tekenen dat mensen onderling ruzie kunnen krijgen. Ga je hier niet mee bemoeien, maar blijf neutraal, daar bereik je veel mee. Heb je een eigen bedrijf, dan zijn er financieel veel nieuwe ontwikkelingen. Ben je zelf werknemer, dan kunnen er qua inkomsten ook erg gunstige ontwikkelingen zijn. Gebruik je vaardigheden om met nieuwe plannen te komen. Leidinggevenden kunnen hier zeker oor naar hebben. Er zijn aanwijzingen dat zij hier ook iets mee kunnen gaan doen. Donderdag kun je juist moeite hebben om jezelf te uiten. Pas op met wat je zegt, omdat je soms dingen kunt zeggen, die niet altijd goed bij anderen vallen. Venus zal vanaf vrijdag t/m de 5de door je huis van Inkomsten bewegen. Vanaf deze periode kun je prima samenwerken en ben je in staat om meer geld te verdienen. Je bent open en hebt veel ambities om met nieuwe projecten te starten. Let op dat je fysiek wel eens last kunt krijgen als je teveel werkt en te weinig rust. Met name vrijdag is er veel energie, maar ook veel stress. Zaterdag en zondag is er ook veel energie, maar dan zal je er veel beter mee om kunnen gaan. Het zal zondag zelfs een dag zijn van reflectie en het ontdekken van nieuwe zaken.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot zondagavond in de Steenbok en geeft positiviteit. Het is een nuchtere energie en veel mensen zullen overdag relaxt in het leven staan. Pas wel even op als je zwakke gewrichten hebt. Zware inspanningen kunnen kwetsuren geven. Ook wordt aangeraden je niet teveel bloot te stellen aan zonlicht. Heb je een kwetsbare huid, dan kan je eerder last hebben van eczeem of andere problemen met de huid. Mensen die op vakantie zijn of mensen die in grote groepen verblijven, dienen op te letten, omdat de kans bestaat dat corona sneller om zich heen grijpt. Houd je dus aan regels en blijf alert. Maandagavond zal de Maan naar de Waterman reizen en zondag zal daar de Volle Maan om 17:59 ontstaan. Mensen kunnen moe zijn, wat invloed op ons humeur heeft. Ook kan de weerstand wat lager zijn, waardoor we meer kans hebben om ziek te worden. Vooral de 2de t/m de 4de is er een grotere kans dan gewoonlijk. Pas op en neem geen risico. Overigens moet je niet alleen met corona opletten, maar ook met andere ziektes. Dit kan moeilijk zijn, omdat mensen met deze energie meer behoefte hebben om sociale contacten op te zoeken. Woensdagochtend vroeg zal de Maan naar de Vissen reizen. Dit is een energie die mensen minder rationeel maakt. Veel mensen zijn dan empathisch en zullen een sterke neiging hebben om contacten op te zoeken. Je bent erg gastvrij en aangezien anderen dit ook hebben, is er veel contact mogelijk. Daarbij zal de energie zorgen dat mensen meer de neiging hebben alcohol en andere verslavende producten te gebruiken. Alle ingrediënten dus om op plekken te komen, waar veel mensen zijn!!! Vanaf vrijdagmiddag beweegt de Maan naar de ram en dit geeft juist energie, waarbij mensen bij elkaar weg willen blijven. Veel mensen kiezen ervoor om bij vertrouwde mensen te zijn en niet teveel er op uit te trekken. Er kan dus een relaxt weekend zijn, zonder al teveel contacten. Wel kunnen mensen te maken hebben met hoofdpijn of andere stress-gerelateerde zaken.

Overzicht voor alle tekens (Blijf verantwoordelijk handelen, zodat je geen risico loopt)
Jupiter, Saturnus en Pluto zullen nog een aantal weken retrograde in de Steenbok bewegen. Saturnus beweegt deze periode tussen de Waterman en Steenbok. Pluto heeft een zeer krachtige werking op onderbewustzijn. Daarbij zijn er ingewikkelde aspecten, waardoor veel mensen er moeite hebben om er mee om te gaan. Het vervelende is dat ze het niet eens doorhebben en zich onverantwoord gedragen, zonder zelf het kwaad in te zien. Mislukkingen en andere negatieve zaken kunnen op hun pad komen. Jupiter maakt mensen ambitieus en verantwoordelijk en er zijn mensen, die de energie van Saturnus wel goed gebruiken. Blijf voorzichtig en laat je niet verleiden om te impulsief te worden. Er wordt aangeraden je aan regels te houden en niet te denken dat het allemaal een bedacht verschijnsel is als het om covid-19 gaat. Qua gezondheid moeten we opletten dat de retrograde planeten een versterking geven aan het coronavirus. We zagen vorige weken aanwijzingen dat het coronavirus over de Aarde trok. Een grote zorg is de agressieve Mars, in de Ram, die een versterking geeft aan planeten, die het coronavirus eerder over de Aarde brachten. De eerste voortekenen zijn er, maar aan de andere kant kunnen wetenschappers positieve energieën ervaren. Daardoor zal de zoektocht naar geschikte vaccins een versnelling meemaken. Het wordt een race tegen de klok, tot die tijd dus zeer sterk opletten.

Omdat er deze maand veel krachtige planetaire energieën zijn, hebben veel mensen mogelijkheden om doelen te stellen en te behalen. We kunnen de maand ingaan met nieuwe kansen creëren en talenten te laten zien. Het is een maand van exploratie en effectiviteit en laten we hopen dat dit ook zeker voor de wetenschap nuttig is. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven en dit is een gunstige energie voor mensen die een kinderwens hebben. Ook voor een gezin met kinderen is de energie zeer goed te gebruiken. De liefde zal een passionele impuls krijgen. Singles kunnen veel aandacht krijgen en kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen kunnen een bestaande relatie versterken, maar let op dat een ongezonde relatie sterk onder druk zal staan. Maandag zal de Volle Maan, om 17:59 uur, in de Waterman staan. Voor gezondheid is dit lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Mensen kunnen nu erg veel moeite hebben om zichzelf emotioneel onder controle te houden. Dit kan ervoor zorgen dat er van zondag t/m dinsdag mentale problemen zijn, die mensen weg gaan eten of drinken. Omdat de stofwisseling dus minder snel is, is vetvorming sneller aanwezig. Ook zullen veel mensen zich veel moeier voelen, waardoor men er verstandig aandoet om meer rust en ontspanning te nemen.
Er is een krachtige energie van hemellichamen in de Waterman, die vooral sociale problemen kunnen geven. Vooral maandag en dinsdag kan je beter niet teveel met anderen optrekken en eigen plannen maken. Fysiek gezien moet men opletten met fysiek zware werkzaamheden en uitgebreide activiteiten met sport. Overigens kunnen mensen met een zittend bestaan beter actief worden, omdat hun lichaam de actie wel nodig heeft. Mercurius beweegt tot woensdag in de Kreeft. Hierdoor zijn mensen over het algemeen liefdevol, maar emoties zijn snel te raken. De energie zorgt namelijk voor spirituele energie, waardoor intuïtie versterkt wordt en mensen meer aanvoelen. Vooral mensen die van nature gevoelig zijn, kunnen problemen hebben. Positieve kant is dat mensen zich beter in kunnen leven, waardoor de saamhorigheid onderling goed is. Vanaf woensdag zal Mercurius door de Leeuw reizen en dit brengt passie in liefde en erotiek. Mensen willen eerlijk zijn en intens communiceren, waarbij ze dan denken dat het allemaal goed is wat ze zeggen. Eerlijkheid is te prijzen, maar wel binnen bepaalde normen en waarden. Een andere planeet die deze week invloed heeft, is Venus die tot vrijdag door de Tweeling reist. Dit is voor avontuurlijk ingestelde mensen goede energie. Mensen die dit minder zijn, doen er goed aan de energie te gebruiken om er op uit te trekken. Gebonden mensen kunnen hun partner nu meer liefde geven en singles hebben behoefte aan erotiek en spanning. Mensen willen elkaar in het algemeen veel aandacht schenken. Venus reist vrijdag naar de Kreeft reist, waardoor emoties onder druk staan Bemoeien mensen zich teveel met jou zaken, dan kun jij daar veel moeite mee hebben.

Loading…
Share This