Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 13

Relaties, singles en sociale contacten
De krachtige energieën van Mars, Jupiter en Saturnus kunnen ook nu veel invloed hebben. Je kunt veel liefdevolle gevoelens ervaren en vindt het ook fijn om liefde of vriendschap nog steeds in beperkte zin te hanteren. Venus brengt ook energie en dit kan veel positiviteit opleveren, maar ook zorgen dat niet alles even lekker verloopt. Wees hier dus alert op. Je kunt zondag t/m dinsdag wel een uitzonderlijke uitstraling hebben en je kunt mensen sterk naar je toetrekken. Je hebt een natuurlijk schoonheid over je, waardoor je vertrouwen toe zal nemen. Ben je single dan ben je charmant in zowel je uiterlijk als bewoordingen. Je kunt hier flink gebruik van maken, waardoor je de kans hebt nieuwe mensen te leren kennen. Wees hier wel voorzichtig mee, omdat je in je enthousiasme nog wel eens over grenzen kunt gaan. Ben je gebonden, dan zal je partner jou graag verwennen en leuke dingen doen om jou blij te maken. In het midden van de week ben je zeer romantisch, maar moet je opletten dat je hier niet al je tijd aan besteedt. Je hebt de neiging teveel met je partner of mensen, die je aantrekkelijk vindt, aan de telefoon te hangen of berichten uit te wisselen. Tracht dit toch te beperken, omdat je er uiteindelijk juist meer negativiteit dan positiviteit mee opwekt. Je zult t/m vrijdag veel energie ervaren, waardoor je de leukste dingen wilt doen. Je spreekt graag met vrienden af en vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en activiteiten te ontplooien. Ook nu moet je zorgen dat je dit niet overdrijft en dat je zoveel mogelijk in huiselijke kring verblijft. Voor singles kan er een date op hun pad komen, waarbij energie moeilijk onder controle wordt gehouden. Let op dat je niet overdrijft en houd controle over je emoties. Heb je een relatie, dan is je partner soms te dominant. Vooral in het weekend kun je dingen zeggen of doen die anderen storen. Er zijn minder problemen als je tracht hier op te letten en te controleren.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag reist de Maan door Vissen en dit zorgt dat mensen empathisch en liefdevol zijn en er meer emotionele rust in de wereld is. Misschien zal het fysiek allemaal niet zo goed gaan, maar er is veel saamhorigheid, waardoor we meer op één lijn komen. Wees voorzichtig met drugs, alcohol en andere genotsproducten. De kans op verslaving is namelijk een stuk groter, vooral voor mensen die hier hun heil in denken te vinden. Maandagnacht op dinsdag reist de Maan naar de Ram. In de ochtend zal dit een Nieuwe Maan zijn, die goede energie naar ons toe straalt. Ondanks dat deze vooral mentaal door kunnen werken, zullen mensen fysiek steeds meer een sterke kracht over zich voelen komen. Er lijken langzamerhand verbeteringen op te treden, alhoewel we nog steeds met gevaren van het coronavirus te maken krijgen. Veel mensen zullen er wel klaar mee zijn, maar we moeten knokken. Daar zal de Maan je nu bij helpen. Alle actie die je nu onderneemt, zal rond de volgende Volle Maan voor veel positieve energie zorgen. Donderdagmiddag reist de Maan naar de Stier en dit brengt een sterke vibratie over de wereld. Mensen zijn angstvallig bezig om het een en ander te veranderen en negativiteit in positiviteit te veranderen. De wereld is in shock. Er kan verwarring zijn en mensen worden erg sterk met zichzelf geconfronteerd. Het leven is vergankelijker dan we denken en dit maakt ons angstig. Van zaterdag op zondag de 29ste zal de Maan naar de Tweeling reizen en dit zorgt dat veel mensen liever niet alleen doorbrengen. Mensen zijn empathisch en trachten elkaar te begrijpen. Er is meer saamhorigheid en liefde. Blijf nadenken en handel niet uit zelfbelang. Ziektes kunnen de gehele week optreden. Hoe je hiermee omgaat is afhankelijk van je sterrenbeeld. De Tweeling voelt zich deze week niet altijd even goed en zal het gevoel hebben dat het leven er opeens helemaal anders uitziet. Je vindt het vreselijk en weet niet zo goed hoe je hier mee om moet gaan. Je kunt je geregeld minder goed voelen, maar niet omdat je nou perse ziek bent. Meer omdat je geestelijk wel eens in de war bent. Let op dat je dit weet te controleren, omdat je anders werkelijk denkt dat er iets aan de hand is. Natuurlijk is het coronavirus in de wereld en is voorzichtigheid geboden, maar je kunt beter gezond blijven leven en je niet teveel zorgen maken. Dan zal je weerstand goed blijven en ben je beter bestand tegen allerlei ziektes.

Carrière en financiën
Zondag moet je opletten voor storende energieën, boosheid en misverstanden, die jou flink kunnen storen. Het kan een lastige week worden. Aan de ene kant heb je passionele en warme gevoelens, waarbij je veel tijd en aandacht aan je privéleven schenkt. Aan de andere kant kun je juist zakelijk en nuchter reageren en wil je je ambities en doelstellingen alle aandacht geven. Je zult hier dus de hele week controle op uit dienen te oefenen om een balans te vinden tussen werk en privé. Zorg er maandag en dinsdag voor dat je niet teveel onnodige uitgaven doet en het liefst de hand op de knip houdt. Er is een moeilijke tijd en je zult je geld later nog hard nodig hebben. Je hebt namelijk de kans dat je nu teveel wilt kopen om de ellende van het coronavirus even te vergeten. Daardoor kan je teveel geld uitgeven en kan je hier later spijt van krijgen. Let dus op de kosten die dit met zich meebrengt. In je werk doe je er verstandig aan vooral efficiënt en adequaat met werk om te gaan. Let je hier niet op dan kun je uiteindelijk problemen krijgen, omdat je te snel en ongeduldig bezig bent en dan veel te slordig werkt. Je wint in het begin wel tijd, maar verliest deze uiteindelijk als je bepaalde fouten aandacht moet geven om te herstellen. In contact met mensen zal je vooral het 2de deel van de week merken dat je veel gedaan krijgt. Je bent dan charmant en sympathiek en daarmee kan je veel gedaan krijgen. Het eind van de week kan er een bespreking zijn, waaruit blijkt dat je goede collega’s om je heen hebt. Je kunt in het weekend veel teamspirit ervaren, waardoor je je lekker voelt en graag naar je werk gaat. Helaas zal dit niet altijd even makkelijk zijn, omdat er nu natuurlijk veel restricties zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van intense trillingen en transformatie van de wereld)
We spraken vorige week over energie van planeten en angst die er in de wereld heerst. Vooral corona wordt als grootste angst gezien, maar in wezen moeten we kijken naar ons gedrag. Zijn wij niet steeds meer gaan bepalen wat we ‘zelf’ willen? Zijn we vergeten dat we in een sociale setting leven, geleid door hogere energieën? We zijn hierin doorgeslagen en missen geregeld de kern van het leven. Venus reist tot 3 april door het gebied van de Ram en Stier en we zullen steeds angst en onzekerheid ervaren en misschien meer boosheid naar elkaar en de wereld. Laten we vooral naar ons eigen gedrag kijken en niet teveel naar de fouten van anderen. Het is fijner naar het goede in de wereld te kijken. Omdat er nog steeds een dreiging is, wordt aangeraden om niet teveel contact met mensen aan te gaan en vooral niet als dit in grote groepen is. Gelukkig zijn scholen, horeca en andere instellingen gesloten en laten we hopen dat de corona nu een halt toegeroepen kan worden. Medische- en uitvaartcentra zal je met voorzichtigheid moeten betreden. Uranus in de Stier zal t/m oktober transformerende energie brengen, waarbij we willen veranderen en routine als saai werk zien. We hebben de neiging dingen te doen, die losbandig zijn en vooral de fantasievolle Neptunus en communicatief sterke Mercurius in de speelse Vis kunnen mensen onbewust verlangens en passie geven. Er zijn op erotisch en romantisch gebied flink wat spannende gedachten om over grenzen te gaan en buiten de comfortzone te treden. Laten we blij zijn dat Jupiter (t/m oktober) en Mars (tot de 29ste) in de Steenbok verblijven. Hierdoor is er veel kracht om verantwoordelijk in het leven te staan en niet over grenzen te gaan. Houd in de gaten dat de kosmische krachten veel trilling brengen, waardoor ziektes en rampen in maart en april nog aanwezig kunnen zijn. Pas op Saturnus die door de Waterman reist. Stress zal nog steeds intens zijn en energie kan mensen tegen elkaar opzetten. Laten we trachten er in deze moeilijke periode voor elkaar te zijn.

Het grootste deel van zondag zullen mensen misschien sociaal minder actief zijn, maar wel veel liefde delen. Ook de avond zal fijn zijn en er wordt aangeraden binnen te blijven en te genieten van mensen van wie je houdt. Pas op dat er laat op de avond verandering van energie komt als Mars en Pluto in één staan. De meeste mensen zullen er geen last van hebben. Echter, laat op de avond en in de nacht zijn er mensen die last van deze energie krijgen. Zij kunnen op psychisch gebied flink in de war raken en dat kan gevaarlijk zijn. Moet jij die periode voor je werk of iets anders buiten zijn, dan wordt aangeraden voorzichtig te zijn. Dinsdagochtend 10:29:36 zal de Nieuwe Maan in Ram krachtige energie bieden. Daarnaast zullen, net als vorige week, de planeten gegroepeerd staan. Daardoor kun je je weer beter richten op datgene wat je interesse heeft. Doe je dit namelijk niet, dan kun je zoveel weerzin tegen iets krijgen dat je chagrijnig kunt worden. De Nieuwe Maan kent een uitlijning met de planetoïde Chiron. Dit wordt van oudsher gekoppeld aan het veranderen van bepaalde patronen in je leven en zelfs een geheel nieuwe weg in te slaan. Er wordt aangeraden hiermee op te passen en vooral als je van jezelf impulsief bent. Ga niet gelijk alles veranderen en stel niet teveel lange termijndoelen op. Bekijk jezelf deze week en analyseer wat je nodig hebt en wat je moet doen om in de toekomst dingen anders te kunnen doen. Er is in ieder geval een intense trilling die vanuit de kosmos op ons afkomt. Daardoor zal de drang om te veranderen wel groot zijn, maar moet je vooral dinsdag en woensdag oppassen dat je niet te snel gaat, omdat er problematische energie is. De rest van de week zou soepel verlopen als gevolg van de energie van de sensuele Venus die een harmonieuze verbinding met Jupiter en Pluto aangaat. In dit geval kan deze energie storend werken, omdat deze de neiging geeft om de wereld te transformeren. Dit kan kansen geven, maar er zijn ook momenten dat dit te snel gaat en dan een zeer negatieve uitwerking heeft. Er wordt aangeraden huidige relaties op een dieper niveau te brengen en er voor elkaar te zijn. Singles kunnen nu een grote behoefte hebben om een nieuwe relatie aan te gaan. Mensen willen nu niet alleen staan en graag een speciaal iemand in het leven krijgen.

Loading…
Share This