Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 21

Relaties, singles en sociale contacten
Mensen kunnen nog wel eens hun mening laten horen, die niet altijd even leuk voor je is. Je bent van jezelf al erg eigenwijs en kunt dan nog meer last hiervan krijgen. Tracht je rust te bewaren als mensen een mening hebben die anders is dan die van jou. Dat mogen ze en als je het er niet mee eens bent, kun je dat gewoon aangeven. Maar doe dit dan wel rustig en laat je niet al teveel door emoties leiden. Met name mensen, die niet tactisch zijn, kunnen je wel eens van je stuk brengen. Ben je gebonden, dan kun je aan bepaalde zaken twijfelen en jezelf afvragen of je wel op de goede manier bezig bent. Je vindt het vooral belangrijk als je met je partner op één lijn zit en geniet ervan als je partner betrokken is bij de dingen waar jij mee bezig bent. Je kunt verdrietig worden als dit niet gebeurt. Ben je single dan kun je je afvragen of je in het verleden juiste keuzes gemaakt hebt en wat je moet doen om dezelfde fouten niet meer te maken. In het algemeen wordt aangeraden negatieve gevoelens er uit te gooien en plezier te maken. Je zult in principe veel energie ervaren en in het weekend genieten van liefdevolle zaken.

Carrière en financiën
De week lijkt te beginnen op een manier die niet bij je past. Je vindt het fijn om intellectueel bezig te zijn, maar moet dingen doen die geestdodend zijn. Toch zal je deze ook moeten doen. In principe is de energie er wel goed voor om je administratie op orde te brengen en achterstallig werk te doen. Je hebt met name werk laten liggen, dat je niet graag doet. Vanaf het midden van de week zal het allemaal wat avontuurlijker worden en kan je je passie weer meer gaan gebruiken voor leuke zaken op gebied van je carrière. Doordat je zeer sexy en sensueel overkomt, oogst je veel lof en daardoor kan je ook zakelijk het een en ander voor elkaar krijgen. Je wordt hierdoor gestimuleerd om te laten zien wat je kan en je zult mensen ertoe kunnen bewegen om zelf ook meer te gaan doen en actief bezig te zijn om zelf niet alleen te ontwikkelen, maar ook jou te ondersteunen. Je trots komt dan boven en daardoor ben je ook effectiever en adequater dan dat je normaal gesproken bent. Aan het eind van de werkweek doe je er goed aan meer te luisteren en minder te babbelen. Dat zal over het algemeen erg gewaardeerd worden. Mensen die met familie of heel goede vrienden samenwerken doen er goed aan om in het begin van de week te praten over belangrijke doelen in de toekomst. De energie is daar erg goed voor.

Mentale en fysieke gesteldheid
We gaan de periode van de rusteloze Tweeling in en dat kan emoties onder druk zetten. We kunnen te maken krijgen met stress, zenuwen die de vrije loop gaan en rusteloosheid. Onzekerheid en ook twijfel kunnen dan flink wat problemen met zich meebrengen. Deze werken niet alleen mentaal, maar kunnen ook fysiek doorwerken. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet teveel in huiselijke sfeer te verblijven. Hoe meer je binnen blijft en energie er dus niet uitgooit, hoe meer de retrograde Mercurius het leven in de war kan sturen. Jupiter zal in de Ram bewegen en die kan dan vooral de communicatie onder druk zetten. Veel mensen kunnen emoties niet uiten en aangezien het verleden een belangrijke rol speelt, zullen we moeite hebben om eventuele trauma’s aan te gaan pakken. Zowel Jupiter als Mercurius zijn planeten, die met communicatie geassocieerd worden. We hebben echter te maken met de retrograde beweging van Mercurius en de overgang naar de Stier. Hierdoor wordt het vuur van Jupiter nog wel eens negatief beïnvloed en komen nuchterheid en avontuur dan ook geregeld met elkaar in conflict. Dit kan dus ook zijn weerslag op onze gezondheid hebben. Daarbij kan ook de Tweeling storend werken, waarbij we te maken krijgen met dualiteit. Dit zal vooral binnen contacten die we hebben en de emoties die we ervaren, voor problemen zorgen. Emoties kunnen ons dan ook zeker wel flink wat onzekerheden brengen. Deze zullen echter per teken weer anders zijn.

We gaan de periode van jouw teken in en dat merk je. De energie voelt goed en je kunt veel aan. Er is wel een kanttekening te plaatsen, omdat tweelingen onbewust bezig zijn met hun jeugd. Wanneer er binnen je onderbewustzijn teveel negatieve zaken zijn gebeurd, zullen die jou dit moment een negatief gevoel geven. Je zult dan niet helemaal weten waarom. Probeer, als je deze ervaart, ze niet teveel naar voren te laten komen. Geef het verleden een plaatsje. Het wordt meestal een prima week, omdat je een sterk magnetische aantrekking op anderen hebt. Hierdoor voel jij je ontspannen en zit je goed in je vel. Je zit goed in je vel en vooral je creatief vermogen worden op prijs gesteld. Tweelingen die in de zorg of een andere dienstverlenende instelling werken, zullen deze week een grote inspiratiebron zijn voor de mensen waar zij mee werken. Je bent van nature iemand die zorgzaam is voor mensen waar je mee werkt. Hierdoor voel je je ook gewaardeerd en dat zorgt ervoor dat mensen echt iets aan je hebben. Je energie ziet er een stuk beter uit dan de afgelopen week. Je voelt je rustig en hebt het idee dat je alles goed voor elkaar hebt. Dat is wel zo, maar wordt nu niet gelijk overmoedig. Als tweeling heb je de neiging in één keer al je energie te verbruiken en dat kan leiden tot frustraties. Deze kunnen op hun beurt leiden tot diepe emoties in omgang met je relatie of vrienden. Dit vind je meestal niet heel erg prettig en je kunt dan mentaal in de problemen komen. Belangrijk is dat je deze week lekker actief blijft. Je lichaam bruist van de energie en die moet je kwijt. Wanneer je daarbij goed rust en gezond eet, zal je merken dat je prima in balans blijft.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter blijft invloed houden op geluk bij ontwikkelingen die we in ons leven meemaken. Veel mensen willen avontuur en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Met de doortocht, waarbij de Ram betrokken is, zullen de meesten zich minder geïsoleerd opstellen en spiritualiteit en opzoeken van avontuur nu gaan combineren. Houd in de gaten dat Mars de 25ste naar Ram beweegt, om tot 5 juli te blijven. Hierdoor hebben veel mensen nu tijd automatisch de neiging een impulsievere leefstijl te gebruiken. Sommigen kunnen er van nature goed mee omgaan. Anderen zullen hun impulsieve neigingen versterken en er profijt van hebben. Er zijn echter ook mensen, die er stress door ondervinden. Afhankelijk van hun karakter kunnen ze er onnadenkend, onzeker of arrogant door worden. Het is belangrijk hier goed mee op te letten en te bedenken hoe je er profijt van kunt hebben. Venus zal tot zaterdag in Ram verblijven. Gezamenlijk met Mars betekent dit dan dat je op gebied van liefde en relaties impulsieve beslissingen kunt nemen. Ook dit is weer afhankelijk van het karakter van een persoon. Er kunnen mensen zijn, die compromisloos tot bepaalde handelingen overgaan. Positief aan deze periode is dat mensen wel lekker kunnen flirten, wat vooral voor singles fijn kan zijn. Er zijn echter ook mensen, die juist het verleden als bepalende factor zien. Dit is het gevolg van Mercurius, die tot 4 juni retrograde beweegt. Er is dan meer kans dan we ons teveel in een verdedigende positie plaatsen. Kwetsbare momenten kunnen dan tot conflicten leiden. Die planeet zal van de Tweeling naar Stier reizen, waardoor emoties onder druk kunnen staan. We kunnen moeite hebben om te communiceren en emoties te uiten. We moeten dan ook voorzichtig zijn hoe we ons profileren en wat we zeggen als er eventueel conflicten of andere problemen zijn. Over het algemeen kan dit positief verlopen en zijn de meeste mensen erg geduldig en hebben ze fysiek een sterk uithoudingsvermogen.

Ook positief zijn de krachten van Mars en Neptunus. Die brengen spirituele energieën om reëel in het leven te staan en ons niet altijd te laten leiden door negatieve gedachten. Saturnus en de Zon zijn sterk verbonden, waarbij uitdagingen van vorige week zorgen voor kansen om er daadwerkelijk iets mee te doen. Blijf in de gaten houden dat de werkelijke resultaten pas op de lange termijn succes brengen. De Zon reist in Tweelingen. De speelse energie zorgt ervoor dat veel mensen een sterk verlangen hebben om zich zowel sociaal, intellectueel als in de liefde te ontwikkelen. Deze energie geeft kracht onszelf onder de loep te nemen en te bekijken wat we kunnen veranderen om er beter van te worden. Vanaf de 28ste reist Venus naar de stabiele Stier om daar Mercurius en Uranus te vergezellen. De liefdesplaneet zal daar tot 22 juni blijven. In plaats van flirten en impulsiviteit zullen zintuigen van mensen worden versterkt. In de liefde en bij contacten met mensen zullen we een sterke neiging hebben om culturele evenementen te plannen en zijn we ook erg sociaal. Er wordt een planetaire waarschuwing gegeven, omdat Uranus natuurlijk al een lange periode in de Stier verblijft en er plotse veranderingen kunnen zijn. Deze zullen niet altijd goed uitpakken, als ze ons kunnen overvallen. Een tweede waarschuwing betreft energie die vanaf Saturnus, in Waterman, een sterke invloed met Jupiter vormt. We hebben al eerder gezegd dat de combinatie grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Ook nu is er een intense kracht, die echter alle kanten opgaat. Deze twee hemelse reuzen hebben echter wel een progressieve energie, waardoor er het een en ander staat te gebeuren. Vorige week meldden we dat er aanwijzingen waren op veranderingen in de wereld, waardoor bepaalde vuurhaarden een positieve energie krijgen. Laten we hopen dat er nu iets gebeurt, waardoor men verstandiger zal zijn en er oplossingen komen. Jupiter en Saturnus roepen pijn en angst op, maar ook hoop en vertrouwen om ons gunstig te stemmen.

Loading…
Share This