Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week willen Tweelingen met een vaste relatie wel eens de neiging hebben om hun eigen weg te volgen. Ze kunnen dan een partner een beetje weghouden uit het leven dat ze leiden. Daardoor heb je de neiging om vrienden en familie buiten je partner te houden. Dit komt vooral, omdat de Tweeling en Boogschutter wat met elkaar in conflict kunnen komen. Hierdoor zijn er wat spanningen en problemen mogelijk. Je partner kan zich wel eens afvragen, wat je nu eigenlijk allemaal aan het doen bent. Je bent, als gevolg van de retrograde beweging van Mercurius, ook veel minder open en je partner kan denken dat je iets verzwijgt. Ben je single dan kan je hetzelfde gevoel hebben, alleen duw je dan meer vrienden en familie van je af en richt jij je op de liefde en seks. Je doet er goed er op te letten, door wel degelijk aan te geven wat je doet en vooral wat je wilt. Ben je single dan geniet je van het alleen zijn, maar heb je wel een drang om liefde te delen. Je kunt hierdoor rare sprongen maken en veel bezig zijn met het aantrekken, maar ook weer afstoten van mensen. Vraag jezelf af of je dit eigenlijk wel wilt en doe vooral geen dingen, waar je emotioneel door in de knoop kunt komen.

Carrière en financiën
In tegenstelling tot in je privéleven kun je op zakelijk gebied veel meer open zijn. Er kan dan ook een bruisende week aankomen, waarbij je veel bezig bent jezelf te ontwikkelen. De krachtige Zon in jouw eigen teken, zorgt voor veel kracht en passie, waardoor je expressieve gaven naar buiten komen. Het is hierbij niet alleen goed deze creativiteit op zakelijk gebied te gebruiken, maar kunt deze ook gebruiken voor hobby’s of opknappen van je huis of een ander privébezit. De combinatie van Venus en de Zon in jouw teken zorgen ervoor dat je veel vertrouwen hebt in de dingen die je doet, waardoor je veel aan durft te pakken. Let op dat de retrograde bewegende Mercurius en de strikte Volle Maan er wel eens voor kunnen zorgen dat je alles, wat mensen zeggen en doen, wilt checken aan de hand van feiten en wilt onderzoeken op waarheid. Overdrijf dit niet teveel, omdat dit niet alleen veel tijd kost, maar ook nog eens veel inspanning. In dat geval kunnen Uranus en Mars zoveel passie in je losmaken dat je in staat bent om conflicten te veroorzaken en die kunnen flink uit de hand lopen.

Mentale en fysieke gesteldheid in de periode van de Volle Maan in de Boogschutter
Deze week zal de Volle Maan in al zijn pracht in de Boogschutter verschijnen. De kracht is zo sterk dat je gelijk al in het begin van de week de energie kunt ervaren. Het hoogtepunt zal 5 juni om 21:12 zijn. Er is in deze maand een penumbrale maansverduistering, omdat de Maan gedeeltelijk door de schaduw van de Aarde gaat. Dit levert een bepaalde verduistering op, maar is wel volledig te zien. De Maan wordt echter iets donkerder en kan zelfs enigszins rood kleuren. De Zon, in de Tweeling, zal tegenover de Maan staan en het verhaal gaat dat dit een zeer spirituele energie geeft. Deze zorgt voor bovennatuurlijke en onbewuste krachten bij dieren, planten, maar ook mensen. We worden in deze periode vooral herinnerd aan de schoonheid van onze planeet. Mensen zullen meer dan gewoonlijk ervaren hoe schitterend ons leven kan zijn, maar ook dat we er met zijn allen een puinhoop van maken. Het is een week, waarin we sterk met gezondheid geconfronteerd worden. Sommige mensen kunnen daar minder mee bezig zijn, maar maken dan juist grotere kans op gezondheidsproblemen. Anderen zullen zich meer zorgen maken en voorzichtiger zijn, waardoor er minder kans is op een verzwakking van de fysieke weerstand. Het is een week, waarin aangeraden wordt duidelijke doelen te creëren. Ben je hier niet toe in staat dan kan je de neiging hebben je te richten op oppervlakkigheid en kun je een slaaf van routinematigheid worden. Dit maakt de meeste mensen over het algemeen niet heel erg blij.

Ondanks dat we door de periode van de griep zijn, wordt er voor de Tweeling melding gemaakt op een kans van infectie of een virus. Deze lijken niet van buiten te komen, maar intern opgeslagen te zijn. Je hebt er vooral last van als je te weinig slaapt of te weinig ontspanning in je leven hebt. Een infectie of virus kan dan zomaar weer eens toeslaan. Je bent van nature iemand die soms ondoordacht kan leven, waardoor je niet altijd in de gaten hebt wat wel en niet gezond is. Voor jou geldt dat als jij emotioneel en blij wordt, het goed voor je is. Deze laconieke houding kan jou dus nu in de problemen brengen en dan ernstige gevolgen hebben. Tracht zaken, die structureel niet goed gaan, aan te pakken. Mocht je bijvoorbeeld slaapproblemen hebben, tracht hier dan iets aan te doen. Sport je te weinig, dan kan een fysiotherapeut je begeleiden. Let deze week qua voeding en andere producten op wat je gebruikt. Met name verslavende producten kunnen problemen geven, die je pas later op kunt merken.

Overzicht voor alle tekens (Tijd van het nieuwe normaal als gevolg van retrograde planeten)
Er zijn deze periode flink wat retrograde bewegende planeten, die over het algemeen zeker niet heel verkeerd op de Aarde inwerken. Venus beweegt retrograde in de Tweeling en dit geeft mensen drang er op uit te trekken. Dit is natuurlijk logisch omdat de lockdown steeds meer versoepeld wordt. Let op dat dit zorgt dat mensen onvoorzichtig worden en dan is de kans op ziektes sterk aanwezig. Daardoor wordt er aangeraden ons niet teveel te begeven op plekken waar grote groepen komen. Let vooral op in uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer. Zelfs met een mondmasker kan het gevaarlijk zijn, door alle vocht die er hangt. Beter kunnen we met de fiets gaan of lopend. In de liefde kan Venus zorgen dat mensen niet snel tevreden zijn met één partner. Gebonden mensen dienen er alert op te zijn, omdat de kans op vreemdgaan nu veel meer aanwezig is. Singles hebben een sterke intellectuele energie bij zich en zullen zich richten op hobby’s en de communicatie met mensen. Daardoor is het zeker een week om vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten aan te gaan. Saturnus reist retrograde tussen de Waterman en Steenbok en dit kan wel eens storing geven. Er zijn deze periode meer conflicten mogelijk en ook kunnen we met mislukking en onverantwoordelijk gedrag te maken krijgen.

Je doet er verstandig aan verantwoording te blijven dragen en realistisch en nuchter te blijven. Lukt dit dan zal je over het algemeen sterk in je schoenen staan en de energie absorberen. Met name gevoelige mensen kunnen veel last van deze energie hebben. Bijzonder is dat er drie planeten retrograde in de Steenbok bewegen en dit geeft krachtige, maar beheerste energie. Het zijn namelijk niet de minste die hier in staan. De krachtpatser Jupiter en strijder Pluto zullen minder intens zijn. Daardoor kunnen we veel bereiken en energie gebruiken om realistische doelen te bereiken. Er kan strijd zijn, maar over het algemeen zullen mensen beheerst handelen. Bedenk dat het geen makkelijke, maar wel prettige en leuke week wordt. We zullen geregeld bij moeten sturen als er het een en ander niet goed verloopt. Om dan nog even een uitstapje te maken naar het coronavirus is er nog steeds een goede energie. De retrograde planeten in de Steenbok waren degene die zorgden dat het Virus dat over de Aarde trok nog eens flink versterkt werd. Het waren dus als het ware de zaadplanters van het virus. Omdat deze planeten nu gedurende een langere periode hun krachten verliezen is het logisch dat er nu meer rust komt. Het leven zal in onze streken normaler worden. Omdat ook Jupiter retrograde beweegt, zal dit tevens betekenen dat er over de wereld steeds meer rust komt en het virus ingeperkt wordt. Houd er rekening mee dat het wel weer terug kan komen, maar voor nu kunnen we even opgelucht ademhalen.

Loading…
Share This