Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarin je charismatisch en erg energiek bent in contact met je partner en andere mensen. Neem het heft in handen en bedenk dat er niets gebeurt als jij dit niet zal doen. Zie de wereld als uitdaging en prikkel je partner en anderen om samen met jou te ontdekken. Er zal deze week veel romantiek aanwezig zijn. Heb je al lang een relatie, dan zal deze toch weer verliefdheden geven. Heb je pas een relatie of enige tijd, dan kan er wel eens de gedachte in je opkomen om deze te intensiveren. Zondag zal romantisch zijn, maar pas in de middag zal het echt leuk zijn. Let op dat je voldoende eet, omdat je anders hoofdpijn kunt krijgen en dan zal je minder te genieten zijn. Dit gegeven zal tot en met woensdag op kunnen treden. Donderdag zijn er misleidende energieën aanwezig en op deze dag kunnen er kapers op de kust zijn en zijn er conflicten mogelijk. Vrijdag zal je veel met werk bezig zijn, maar zaterdag is zeer mysterieus en spannend.

Het is voor singles een week van ontdekking, onderzoeken en om de wereld te overwinnen. Je hebt bewondering voor mensen en zal dat ook zeker laten zien. Je besteedt tijd aan vrienden en familie en zal meestal lekker in je vel zitten. Er zal t/m juli een krachtige, liefdevolle planetaire invloed op de Tweeling-single afkomen, wat mooie momenten kan geven. Het is een periode, waarin je iemand kunt ontmoeten waar al snel plannen mogelijk zijn. Toch wordt aangeraden hier wel mee op te passen en niet te snel te gaan. Met name tot de 20ste kan je anders chaos in je leven creëren. Heb je de afgelopen periode minder lekker in je vel gezeten, dan zal er licht in de duisternis zijn en komt er tot eind juli een fantastische energie aan, die jou een flinke boost geeft. Kortom, het is een week voor transformatie en liefde. Let donderdag op dat er iemand kan zijn, die jou iets kan beloven wat niet eerlijk is.

Carrière en financiën
Ook wat betreft werk heb je veel charisma en ben je energiek. Hierdoor kun je veel werk aan en zal je over het algemeen prima met collega’s om kunnen gaan. Het is een week van creativiteit, uitvindingen en financiële mogelijkheden. Je kunt zelfs dingen bedenken en ontwikkelen, die voor de komende zes weken veel opleveren. Het is verstandig goed na te blijven denken. Vooral grote uitgaven moet je goed op orde hebben, omdat je anders dingen kunt doen, die niet verstandig zijn. De eerste dagen van de week ben je misschien wel energiek, maar moet je opletten dat je, als je teveel energie verbruikt, met hoofdpijn te maken krijgt. Op die momenten kun je nog wel eens dingen doen, die voor problemen kunnen zorgen. Donderdag tot en met zaterdag kunnen er verrassende mogelijkheden komen, maar blijf voorzichtig met financiën. Onderzoek steeds of iets kan en ga dan pas handelen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Deze week zal een week van tegenstrijdigheden zijn. Tweelingen die actief met zichzelf aan de slag gaan om te ontplooien en tijd te besteden aan hun partner zullen een fijne gezonde week tegemoet gaan. Met name het mentale aspect zal prima zijn. Tweelingen die hier minder mee bezig zijn, zullen een andere week meemaken. Zij zullen mentaal in de problemen komen en dit kan dan aanleiding zijn tot stress en depressie. Het is belangrijk je daarom te richten op de positieve zaken die genoemd zijn, omdat dit veel goeds zal brengen. Deze week is belangrijk om goed op voeding en drinken te letten. Te veel vet en suiker kunnen je gemoedstoestand verstoren. Het is aan te raden veel water te drinken en ook geregeld voldoende groenten en fruit te eten om je lichaam te kunnen zuiveren.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Loading…
Share This