Weekhoroscoop Tweeling

Jouw horoscoop van sterrenbeeld Tweeling lees je gratis online bij www.Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Je ervaart deze week een wisselvallige en tegenstrijdige planetaire energie, waarbij Saturnus je laat nadenken over de dingen die je in je leven fout hebt gedaan. Hierdoor ben je veel meer bezig om het mensen, waar je nu mee omgaat, naar de zin te maken. Je wilt niet dezelfde fouten maken in zowel relaties met een geliefde als met vrienden of familie. Aan de andere kant voel je echter de energie van de retrograde bewegende Mercurius. Daardoor heb je vooral in het eerste deel van de week moeite om relaties met anderen gezond te houden. Mensen weten niet zo goed wat ze aan je hebben, omdat je zo tegenstrijdig in je gevoelens en handelingen bent. Het vreemde hieraan is, dat jij het zelf niet zo ziet en ervaart. Heb je een relatie, dan heb je het gevoel dat jullie liefde een stuk minder is. Als je doorhebt dat jij daar zelf ook toe bijdraagt, zal je merken dat je later in de week veel beter in een relatie kunt staan. Ben je single, dan heb je eigenlijk geen behoefte aan een nieuwe relatie en blijf je hangen in de gedachten aan een ex. In alle gevallen dien je jezelf toe te spreken, zodat je geen onnodige problemen of conflicten kunt veroorzaken. Overigens gaat Mercurius aan het eind van de week voorwaarts reizen en kan je daar gebruik van maken om de liefde en vriendschappen een positieve boost te geven. Het weekend zal dan ook zeer relaxt en liefdevol zijn, waarbij zowel gebonden mensen als singles een zeer fijne periode meemaken met veel kans op romantiek en erotiek.

Carrière en financiën
Er is een kosmische tegenstrijdige kracht die op de lange termijn kan zorgen voor veranderingen in je leven. Met name Saturnus zal je verantwoordelijkheidsgevoel een flinke impuls geven, omdat je het wel nodig. Je bent bereid je meer in te spannen om nieuwe mogelijkheden in je leven af te dwingen. Je zult het begin van de week bondgenoten nodig hebben om vooruitgang te boeken. Er kunnen namelijk obstakels zijn, waarbij je ze echt nodig hebt. Heb je deze niet dan kun je je erg onzeker voelen. Over het algemeen gaat het je wel lukken om alles af te ronden. Vanaf woensdag ben je emotioneel sterk en in staat overtuigend over te komen. Hierdoor kun je goede beslissingen nemen, waardoor afspraken, die nu gemaakt worden, voor goede ontwikkelingen in de toekomst kan zorgen. Op vrijdag en in het weekend doe je er verstandig aan je financiële status onder de loep te nemen en te bedenken welke bezuinigingen je kunt implementeren. Lukt dit, dan kan je de volgende periode goede ontwikkelingen meemaken. Er wordt wel aangeraden om zaterdag de rust op te zoeken van sociale contacten.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

De gezondheid van de Tweeling is deze week zeer wisselvallig, waarbij je aan de ene kant positiviteit ervaart, maar aan de andere kant stressvolle energie kunt voelen. Met name Uranus kan je opstandig maken, waardoor je jezelf een bepaalde mate van stress op kunt leggen. Deze stress kan problemen geven, die jouw zenuwstelsel onder druk kunnen zetten. Daaruit kunnen diverse kwaaltjes ontstaan, zoals huidirritaties, een zenuwenhoestje, longproblemen, griep en astma. Tracht de rust te bewaren of vraag deskundigen naar een rustgevend middeltje. Verder moet je deze periode opletten dat je niet omgaat met mensen, die een besmettelijke ziekte over kunnen dragen. Doordat je weerstand verzwakt lijkt te zijn, kunnen ze je anders aansteken. Dit zal wel lastig zijn, omdat je natuurlijk nooit helemaal zeker bent wie dit kan zijn. Naast groente en fruit doe je er goed aan wat extra eiwitten te gebruiken. Rood vlees of vis zijn hierbij aan te raden en geven je extra energie. Ook producten als melk en eieren kunnen een positieve impuls geven. Doordat je van jezelf al erg actief bent, hoef je niet extra veel te sporten om fit te blijven, maar mocht je toch minder actief zijn, dan kun je dit beter wel gaan doen.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This