Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 14

Relaties, singles en sociale contacten
Je droomt geregeld van liefde en magische momenten, waarbij mysticiteit erg belangrijk is. Toch word je geregeld teleurgesteld, omdat deze gevoelens in het dagelijks leven anders uit kunnen pakken. De reden hiervan is vooral de dromerige energie, die Neptunus kan brengen. Je kunt dan denken aan iets wat gewoon niet mogelijk is. Daar kunnen zelfs problemen uit voortkomen, die danig roet in het eten kunnen gooien. Hierdoor is het mogelijk dat je zoveel met andere zaken bezig bent, dat je minder tijd voor de liefde hebt. Toch zal er een positief aspect aan de hemel verschijnen in de vorm van Venus, die vanaf woensdag samen met de liefdevolle Neptunus een goede kracht zal geven. Hierdoor ervaar je, naast problemen die er kunnen zijn, wel degelijk een warm gevoel en weet je mensen in je naaste omgeving voldoende liefde te geven. Zowel gebonden mensen als singles kunnen dan ook zeker een romantische periode meemaken. Het wordt geen heel makkelijke week, maar wel een erg spannende. Gaandeweg het weekend kan de Maan voor turbulentie zorgen en zijn er zelfs wat angsten mogelijk. Je doet er goed aan hier relaxt mee om te gaan en geen dingen te zoeken die er ook gewoon niet zijn.

Carrière en financiën
Je kunt deze week zeer boeiende ideeën hebben, waarbij je goed in staat bent om je eigen talenten te ontwikkelen. Je maakt er prima gebruik van, wat er voor zorgt dat het een dynamische en spannende week kan worden. Je doet er goed aan het thuisfront en andere mensen in je privéleven te informeren en aan te geven dat je even wat meer met je werk bezig bent. Met name de Zon en flink wat krachten in de passionele Ram zorgen ervoor dat je goed weet waar je mee bezig bent. Daardoor zal je wel erg lekker in je vel zitten, maar moet je wel oppassen dat jij ook weer niet overdrijft. Let op dat je niet teveel investeert. Je kunt op financieel gebied beter eerst voorbereiden, voordat je ook daadwerkelijk actie onderneemt. Je zult tevens de druk voelen om harder te werken, maar dit wordt afgeraden omdat er anders juist zoveel weerstand komt, dat je met achteruitgang te maken kunt krijgen. Lang en hard werken hoeft er immers niet voor te zorgen dat je daadwerkelijk beter en meer presteert. Een goede planning en efficiëntie zorgen voor betere prestaties.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanuit de Maan hebben we van zaterdag op zondag een afnemende Maan in de Steenbok, die voor rust zorgt en emoties kan herstellen. Misschien kunnen we wel eens vermoeider zijn dan anders, maar het zal uiteindelijk goede energieën bieden om er beter uit te komen. Deze energie kan vooral op onze carrière, studie of andere zakelijkheden mogelijkheden brengen. Er is een sterke en organisatorische kracht, waardoor er over het algemeen het een en ander mogelijk is om lekker in het leven te kunnen staan. Let deze periode extra op als je buiten bent, omdat de kracht van de Zon toeneemt en je hierdoor meer kans op huidproblemen kunt krijgen. Door de tegenstelling tussen Kreeft en Steenbok kan er een intern probleem optreden. De maag, darmen en gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Maandagmiddag zal de Maan naar de Waterman reizen. Dit geeft gevoelige energie, waardoor veel mensen vitale en emotionele druk kunnen ervaren. Mensen zullen eerder de neiging hebben eenzaamheid op te zoeken. Er kan afstandelijke energie zijn, waardoor mensen niet altijd geneigd zijn elkaar toe te laten in elkaars leven. Afhankelijk van de persoonlijkheid van iemand kan de een er beter mee omgaan dan een ander. Ook nu kunnen gewrichten kwetsbaar zijn. We moeten oppassen dat ook ledematen gevoelig zijn. Pas op voor spierblessures bij zware werkzaamheden of sportactiviteiten. Woensdagavond zal de Maan naar de Vissen reizen en zorgen voor sociale energieën en emoties die voor empathie en sympathie zorgen. Wel zorgt de energie dat mensen soms te vrij in hun doen en laten worden. Wees voorzichtig en tracht niet in grote groepen te verblijven. Verder wordt er aangeraden om op te letten dat de energie mensen er toe kan bewegen verslavende producten te gebruiken. Mensen, die er kwetsbaar voor zijn, hebben nu extra drang hier uitermate veel gebruik van te maken. Zaterdag zal de Maan naar de Ram bewegen. Aangezien er dan al een eerste invloed komt van de stand van de verduisterde vorm, kost dit erg veel energie en deze kan niet alleen fysieke problemen geen, maar ook mentaal kunnen mensen er door geraakt worden. Houd hier zaterdag al rekening mee en bereid je er alvast op voor dat je zondag de 11de meer kans hebt op blessures of stress uit vermoeidheid.

De Vis heeft de neiging zijn gevoelens van angst te onderdrukken. Hierdoor is de bloedsomloop soms te traag. Niet zelden hebben Vissen het erg. De kans op verkoudheden of bacteriële aandoeningen is dan ook zeker aanwezig. Deze week heb je echter erg veel energie in je en je weet niet altijd hoe je deze er het beste uit kunt gooien. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals sport, artisticiteit, muziek of dans. Een andere mogelijkheid is om jezelf te verwennen met een astrale sessie. Je bent spiritueel sterk en kunt makkelijk een droomwereld binnengaan. Dit brengt je tot rust en zorgt er tevens voor dat de metabolisme van je lichaam sneller zal verlopen. Je immuunsysteem zal hierdoor versterken.

Overzicht voor alle tekens
Er hangt deze periode een transformerend en dus veranderende kracht als gevolg van de energie van Pluto, die versterkt wordt door een krachtige energie van de Maan. Deze zal in de intense, spirituele en toch nuchtere Schorpioen reizen. Alhoewel dat pas aan het eind van de maand is, zal dit gedurende de hele maand sterke invloed hebben. Mensen laten zich niets meer vertellen en dat zal nu deze maand nog sterker doorwerken. Het zal voor de regering moeilijk zijn vast te houden aan de gestelde normen en waarden. Er zal dus iets moeten gebeuren om te zorgen dat de maatschappij in rustiger vaarwater terecht komt. Er zijn aanwijzingen dat dit gaat gebeuren, niet alleen door verandering in leidinggeven, maar ook zal er op gebied van hygiëne en gezondheid een sterke energie zijn, die zorg zal dragen voor transformatie. Deze week zal Mercurius van de Vissen naar de vurige Ram reizen. Pluto beweegt nog in de Steenbok en biedt ongelooflijk zware energie die tot strijd en opstand kan leiden. Veel mensen zullen in hun onderbewustzijn onrust voelen, waarbij ze niet weten hoe dit komt en waarom dit is. Op mentaal en psychisch gebied zijn er emoties en zullen mensen veel met elkaar moeten communiceren om geen misverstanden of problemen te veroorzaken. Mercurius zal vanaf zondag gedurende 2 weken in de Ram blijven. Dit is een snelle energie en nog meer dan anders zal de communicatie zorgen voor ophelderingen, maar ook voor conflicten. Daar zullen we t/m de 18de aandacht aan moeten schenken.

De reden van de onrust ontstaat, omdat de Ram ons eerlijk en impulsief maakt en geduld geregeld ver te zoeken zal zijn. Er wordt aangeraden steeds na te denken over de dingen die je zegt en doet. Moet je belangrijke gesprekken voeren, dan doe je er goed aan je eerst goed voor te bereiden. Spreekt iemand jou plotseling aan of krijg je kritiek tel dan eerst tot tien alvorens te antwoorden. Er zal t/m de 18de dus gelden dat traditionele machten niet meer boven mensen staan. Het snelle kan het trage verslaan, wat tot negativiteit, maar ook aanpassing leidt. Paaszondag is redelijk relaxt, als gevolg van de Maan in de nuchtere Steenbok. Er zijn lichte energieën te bespeuren, die kleine ongemakken en irritaties brengen. Geniet van de feestdagen, maar zorg dat je wegblijft van grote mensenmassa’s. Een kleine irritatie kan zomaar tot zeer ernstig conflicten leiden. Maandag t/m woensdag is een leuke periode, omdat de Maan door de sociale, filosofische Waterman reist. Daarbij werken de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, harmonieus in op relaties die mensen onderling hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en de liefde zijn het toneel voor een prima tijd voor luchtige gesprekken en leuke activiteiten. Voor de liefde is deze periode zeker zeer spannend en avontuurlijk. Mensen die niet zitten te wachten op romantiek en erotiek zijn in staat hun sociale netwerk te versterken. De laatste dagen van de week vormt Mars een vierkant met Neptunus in de Vissen.

Dit geeft uitdagende en intense energie. Aan de ene kant wil je lekker weg en passie opzoeken, aan de andere kant zal je juist terug willen trekken en lekker dromen. Dit kan veel energie kosten, tracht dus een balans te vinden tussen passie en ontspanning. Vrijdag en zaterdag vormen Mercurius en Saturnus een sextiel. Venus zal een sextiel vormen met Jupiter. Daarnaast zal de Maan naar de Ram bewegen en alvast opbouwen naar de Nieuwe Maan van de nacht van zondag op maandag. Zakelijk gezien zijn de energieën geschikt voor het nemen van belangrijke beslissingen, het maken van contracten en nieuwe zakelijke projecten. Het is de start van een periode van ontwikkeling en nieuwe mogelijkheden. Het is gunstige energie voor sociale contacten en liefdesrelaties. Ook zijn singles in staat makkelijker een nieuwe relatie aan te gaan. Let op de ongeduldige Ram en het vierkant van Mars en Neptunus. Pas op dat je niet overdrijft met uitgaven of andere dingen die je graag wilt. De planetaire combinatie brengt warmte, liefde en vriendschap, maar tegelijk ook verwarrende energie met mensen die het niet goed bedoelen. Let zaterdag alvast op dat de Nieuwe Maan, die zondagnacht ontstaat veel energie brengt vol passie en liefde, maar ook vol manipulatie en zware weerstand. Beter maak je geen afspraken met mensen waar je moeite mee hebt en blijf je dus ook weg bij grote groepen.

Loading…
Share This