Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 9

Relaties, singles en sociale contacten
De Nieuwe Maan staat zondag in je teken en versterkt intuïtie. Daardoor zullen gebonden mensen en singles in staat zijn juiste dingen te doen om de liefde in het leven te halen. Dromen komen tot leven en fantasie wordt realiteit. Maandag kan er voor de Vis een fantasievolle energie, vanuit de sensuele Maan komen, die zich met de dromerige Neptunus verbindt. Daardoor kun je afgeleid worden en ben je meer bezig met het verzorgen en ondersteunen van mensen, dan met het concentreren op je partner. Deze kan balen als jij meer tijd en aandacht aan anderen besteedt. Tracht hier goed op te letten. Ben je single, dan ben je zo zorgzaam dat jij je wel eens afvraagt of mensen jou alleen aardig vinden omdat je altijd voor ze klaarstaat. Daardoor kunnen er frustraties naar boven komen. Maandag t/m woensdag is het echter toch een goede periode om de romantiek aandacht te geven. Ondanks dat je als single denkt dat mensen jou aandacht geven, omdat jij ze helpt, zullen mensen met je flirten en spelen. Blijf alert, want er komen heus mogelijkheden aan. Heb je behoefte aan een nieuwe partner en wil je er niet echt op uittrekken, daten of stappen, kijk dan eens op de sociale media rond. Ben je gebonden, doe dan iets wat jouw partner kan verrassen. Je hebt deze tijd energie genoeg en bent creatief en tegelijk serieus genoeg om er iets leuks van te maken. De liefde zal deze periode soms net een puzzel lijken, waarbij de stukjes meestal passen, maar je soms moet puzzelen als het anders gaat dan je hoopt. Donderdag gaat de emotionele Maan een verbinding aan met de sociale Venus in je 2de huis van inkomen. Je bent meer op het zakelijke gericht, dan op de romantiek. Wel vind je het fijn om extra uitgaven te doen om het leven voor jezelf of een ander leuk te maken. Singles hebben meer kans op een partner die vanuit het werk of de studie komt. Ook vrijdag kan je van deze energie gebruik maken. Zaterdag en zondag ben je zeer creatief qua kledingkeuze, lekker eten en andere dingen om de geneugten van het leven te kunnen proeven. Het is in ieder geval een perfecte periode voor de romantiek.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagochtend zal de Maan naar de Vissen reizen en aangezien dit leidt naar de Nieuwe Maan kan dit mensen aan het begin van de dag vermoeid maken en is de weerstand wat minder goed. Aan de andere kant kunnen we juist rust gebruiken om een nieuwe richting aan ons leven te geven. We kunnen veel nadenken en zijn sympathiek en empathisch naar anderen. Tot dinsdagavond zijn mensen zeer gastvrij en is er veel ruimte voor familie, vrienden en liefde. Dinsdagavond zal de Maan naar de Ram reizen en dit kan wat probleempjes geven, omdat er flink wat energie is. Veel mensen kunnen hier wel een draai aan geven, maar er zijn ook mensen die met opgekropte woede of andere agressieve gevoelens kunnen zitten. Mensen die dit aan zichzelf merken, doen er goed aan deze agressie er uit te gooien, door meer te bewegen, te sporten, gezond te eten en veel te slapen. Helaas zijn er mensen, die het kwaad willens en wetens omarmen. Beter mijden we deze mensen. Zoals we al zeiden zullen de meeste mensen voor het goede kiezen. Vrijdagochtend beweegt de Maan naar de Stier en daar tot zondagavond verblijven. Koppigheid, jaloersheid en bezitterig gedrag kunnen dan bij sommige mensen wat meer naar buiten treden. Bij andere mensen kunnen juist onzekerheid, angst en afstandelijkheid optreden. Beide type mens kunnen wat moeite hebben om zichzelf te begrijpen en dit kan de eigen persoonlijkheid onder druk zetten. De meesten zullen echter positieve energie opvangen, waardoor empathie, tevredenheid en medemenselijkheid de boventoon spelen. De energie van de Vis staat open voor gevoel van andere mensen. Hierdoor zit je goed in je vel en vind je het fijn om dingen met anderen te delen. Doordat jij open staat, reageren mensen ook zo naar jou. Je zelfvertrouwen zal daardoor een stuk sterker worden, wat er voor zorgt dat je zowel fysiek als mentaal goed in je vel zit. Een ander pluspunt is dat je deze week sterker wordt, omdat je op emotioneel gebied weet wat je goede en minder goede eigenschappen zijn. Daardoor weet je je kwetsbaarder op te stellen en dit heeft een gunstige werking op je fysieke gesteldheid. De kans dat je een ziekte oploopt, is daardoor niet zo groot, alhoewel je wel op moet blijven passen voor mensen en plaatsen waar besmettelijke ziektes heersen. Toch zal dit meestal wel meevallen, omdat je een goede weerstand lijkt te hebben. Wanneer je wat extra rust en multivitaminen gebruikt, zal je prima door de week komen. Zorg dat je voldoende beweegt, door te sporten of een lekkere wandeling te maken. Je lichaam heeft het nodig om soms even goed aan het werk te zijn.

Carrière en financiën
Vooral de Nieuwe Maan zal gunstige energie aan je bieden en ervoor zorgen dat je zaterdag en zondag meer aandurft om doelen te bereiken. Stem op je intuïtie af en bepaal intenties vooral vanuit spirituele krachten. Je voelt je goed en kunt gerichte stappen nemen om te ontwikkelen. Houd er rekening mee dat dromen jou een sterke richting in het leven kunnen geven. Net als privé heb je aan het begin van de week het gevoel dat er onduidelijkheden zijn. Je weet niet zo goed wat je nu wel of niet moet doen om je te ontwikkelen. Je kunt plannen hebben, maar weet ze niet altijd daadwerkelijk uit te werken, waardoor het vaak niet verder komt dan er over na te denken. Het is dan ook belangrijk om de eerste dagen van de week voor jezelf duidelijk te stellen wat er moet gebeuren. Misschien is het belangrijk er met andere mensen over te spreken. Wellicht kunnen ze jou meer inzicht bieden, waardoor je verder kunt. Bedenk dat werk van maandag t/m woensdag erg leuk is en dat je geniet van uitdaging en sociale interactie met andere mensen. De samenwerking zorgt dat er een prima sfeer hangt, die iedereen veel energie geeft. Donderdag en vrijdag ben je realistisch en moet je alle aandacht richten op zakelijke kwesties die opgelost dienen te worden. Tracht niet te analytisch te zijn, maar zorg dat je daadkrachtig en praktisch met zaken aan de slag gaat. Mensen met een eigen bedrijf kunnen op vrijdag wel eens een fantastisch resultaat boeken, waar ze nog lang plezier van hebben. In het weekend zal Venus veel energie bieden, waardoor je zakelijk meer zelfvertrouwen krijgt. Je stopt met gevoelens die jou wel eens tegenwerken en kan nu daadwerkelijk beginnen met het uitwerken van plannen. Hierdoor ben je in staat plannen voor de korte, maar ook de lange termijn vast te stellen.

Overzicht voor alle tekens (botsing tussen materiële en spirituele krachten)
Saturnus zal de komende tijd een sterke invloed hebben op carrière, gezondheid en financiën. Saturnus is een belangrijke planeet om het lot te tarten, maar ook vorm te geven. Ten eerste beweegt de planeet langzaam door alle tekens heen. Een volledige cyclus van het doorkruisen van de 12 tekens duurt circa 30 jaar. Grote invloeden duren dan ook vaak 2,5 jaar. Saturnus is een strenge planeet, die verantwoord en positief gedrag beloond, maar negativiteit en onverantwoordelijkheid bestraft. Dit moment beweegt Saturnus in de Steenbok. Dit is een periode, waarbij mensen op psychologisch gebied getest worden. Dat is momenteel sterk, omdat de doorgang van Saturnus een directe verbinding maakt met de Maan. Mensen zullen deze periode dan ook een sterke drang ervaren om te veranderen. Saturnus test geduld en zuivert slechte gedachten. Het is dus zeker een periode om over onszelf na te denken en om grote veranderingen in je leven in te voeren. Deze zullen vooral liggen op gebied van eigen gedrag, waarde die familie en vrienden voor ons hebben en zielsmatige zaken. Aandacht voor gezondheid, accepteren van spirituele en religieuze waarden en veranderingen in de carrière zijn dan ook zeker merkbaar.

Zondagmiddag 16:33 verschijnt de Nieuwe Maan in de Vissen. Omdat Venus, in de Ram, een vierkant vormt met Jupiter, in de Steenbok, zal dit een overgang zijn van een vermoeiende, emotionele naar een energieke periode, waardoor we vol goede moed een nieuwe week in kunnen. Er is verbinding met de retrograde Mercurius, waardoor het zondag een prima dag is om ons terug te trekken en af te stemmen op hogere energieën. Laten we onszelf die rust en kracht geven om te voelen wat we kunnen doen om het leven een positieve wending te geven. Vissen wordt geassocieerd met intuïtieve vermogens, dus zullen we innerlijke ruimte nodig hebben om er tijd en energie voor te vinden. Dat kan erg moeilijk zijn als je omgeving teveel invloed heeft. Er zijn namelijk veel planeten, die erg actief zijn en zorgen voor verandering en transformatie. Houd dit dus in de gaten en bedenk dat jij misschien wel rust nodig hebt, maar de wereld hier niet altijd mee bezig is. Daardoor kan de zondag toch wat lastig zijn, omdat Venus ons in de liefde en financieel onrustig maakt, terwijl juist Jupiter er op aandringt om ons even terug te trekken. Er zal dan ook een belangrijke periode aankomen, waarin aangeraden wordt ons open te stellen voor nieuwe mogelijkheden. Let op, want dit betekent niet dat we datgene los moeten laten, waar we nu mee bezig zijn. Zondag is dus een dag van zoeken naar evenwicht, waarin de materiële en spirituele wereld een grote rol kunnen spelen en zelfs wel eens kunnen botsen.

Tot dinsdagavond zal de sensuele en sensitieve Maan nog in de Vissen staan. Dit geeft mensen veelal een grote verbeeldingskracht, waardoor ratio minder sterk is dan emotie. Dit kan positief uitpakken, omdat mensen gevoelig en empathisch zijn. Let op dat emoties ook wel storend kunnen werken en dat er juist conflicten uit voort kunnen komen. In dat geval is het vaak mogelijk dat mensen teveel met het negatieve bezig zijn en minder het goede in het leven nastreven. Over het algemeen zijn het echter wel prima dagen en zullen mensen elkaar veel goeds bieden. Ook zakelijk zullen mensen sympathiek en open zijn. Er zijn ambities en mogelijkheden om nieuwe wegen in te slaan. Let op dat er dinsdagavond en woensdag wat agressievere energieën zijn. Er wordt aangegeven op te letten met zeer agressieve omgevingen, vooral als mensen overmatig veel alcohol en drugs gebruiken. Ook zijn er energieën die andere slechte emoties bij mensen naar boven brengen. We moeten voorzichtig zijn als we laat op straat zijn en onze huizen en bedrijven beveiligen omdat er meer kans is op inbraak, overval en andere geweldsdelicten. Donderdag en vrijdagochtend zijn er energieën die in de romantiek en vriendschap voor problemen zorgen. Er wordt aangeraden niet te dwingen en te zorgen dat je op een empathische wijze met mensen omgaat. Blijf vooral niet teveel in je eigen denkbeelden hangen, maar geef mensen de ruimte zichzelf te kunnen zijn. Dat kan een hoop problemen schelen. Vrijdagavond t/m zondag is er veel meer ondersteuning vanuit de kosmos om op een open en sympathieke wijze met elkaar om te gaan. Het is een prima periode om uit onze dagelijkse routines te komen en ons te richten op nieuwe mensen, nieuwe mogelijkheden en andere veranderingen die ons leven kunnen verrijken.

Loading…
Share This