Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 44

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent sociaal en bereid mensen bij te staan. Je bent betrokken en zal op empathische en sympathieke manier overkomen. Let op dat je grenzen aangeeft, omdat je anders zelf teveel negatieve energie op kunt vangen en dan kun je zelfs fysiek in de problemen komen. Het is dan ook belangrijk om er met zelfstandige en krachtige mensen op uit te trekken. Je kunt eventuele indrukken en gevoelens dan veel beter verwerken en ook mentaal opladen. Je zult je gedurende de week even terugtrekken, omdat je fantasie een loopje met je neemt. Dit vind je wel spannend en als je dit ook nog eens met mensen kunt delen zal het een uitermate spirituele en gezellige week kunnen worden. Gebonden mensen kunnen aan het begin van de week intense energie ervaren. Het is dan een periode om liefde en genegenheid met je partner te delen. Jullie genieten niet alleen van liefde, maar vinden het ook fijn om interessante en diepgaande gesprekken te hebben. Singles staan zondag en maandag open voor liefde en passie. Je hebt een zeer sensuele uitstraling en mensen zullen niet om je heen kunnen. Gebonden mensen zijn op dinsdag en woensdag met sociale contacten bezig. Je kunt daardoor veel afspraken maken. Dit geeft een fijn gevoel, omdat jij en je partner in staat zijn om anderen te laten zien hoeveel jullie om elkaar geven. Singles zijn dinsdag en woensdag nog veel sterker dan aan het begin van de week, waarbij je lichaamstaal boekdelen spreekt. Je vindt het helemaal spannend als mensen er zo van onder de indruk zijn dat ze jouw energie willen doorgronden en als het ware het raadsel op willen lossen. Donderdag en vrijdag zijn gebonden mensen erg verleidelijk. Je vindt het dan spannend om door middel van jouw lichaamstaal en zoete woordjes je partner te versieren. Je hebt deze dagen een magnetische werking en geniet ervan als deze hierop ingaat. Singles zullen deze dagen ook een planetaire energie ervaren, die hun passionele en erotische kant versterkt. Je bent dan intens en op erotiek gericht. Je wilt spanning en avontuur en wilt op jacht gaan. Het weekend zijn gebonden mensen wat relaxter en minder met passie en spanning bezig. Je vindt het fijn met je partner te zijn en wilt genieten van vrienden en familie of om lekker thuis te zijn. Singles zijn het weekend minder passioneel, waardoor ze wel meer tijd vrij willen maken voor vrienden en familie. In de liefde willen ze nu het liefst een vaste relatie.

Carrière en financiën
Je bent maandag t/m donderdag filosofisch ingesteld en je wilt diepgang ervaren. Het zijn prima dagen om je mening te uiten en mensen aan te geven wat jouw plannen zijn. Mensen zullen naar je luisteren en onder de indruk zijn hoe jij dingen verwoordt. Doordat je maandag niet altijd zakelijk bent, heb je de neiging collega’s uit te nodigen om te lunchen. Je wilt echter wel over echte zaken communiceren. Pas hierbij wel op dat het corona nog rondwaart. Wat betreft vergaderingen zal je de eerste dagen van de week in topvorm zijn en kun je je mening prima verdedigen. Let op dat er mensen zijn, die jou als arrogant zien. Je bent deze periode ambitieus en extravert, waardoor je opvalt en leidinggevenden of klanten je graag bepaalde taken toebedelen. Je bent op leidinggevend gebied zeer sterk en mensen zullen dit van je accepteren, omdat je dit relaxt doet. Vrijdag is er energie, waardoor andere mensen of bepaalde gebeurtenissen jouw energie verstoren. Tracht geconcentreerd te blijven en richt je op je positieve eigenschappen. Moet je zaterdag werken, dan doe je er goed aan bepaalde situaties te mijden. Je intuïtie wijst de weg. Zondag ben je minder krachtig en wil je routinematige dingen doen of even wat meer vrij te nemen, omdat je dan liever even uitrust.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van spiritualiteit)
Oktober eindigt zoals we aan het begin van de maand ervoeren, met kracht van de Volle Maan. Dit is geen normale Volle Maanstand, maar omdat deze door de Stier reist, is er een soort van verheerlijking. De Stier zorgt ervoor dat er een overvloed is aan generositeit en luxe. Het is een zeer heldere Maan en dan ook nog eens op Halloween. Misschien nemen we dit in Nederland niet heel erg serieus, maar in vroegere tijden was het wel een heel spirituele periode. Deze periode kent dan ook een sluier tussen de tastbare wereld en de wereld van de geestelijke energieën. Omdat we in het seizoen van de Schorpioen zitten zal de spiritualiteit zondag te voelen zijn en kan deze een groot deel van de week voortduren. Er zullen mensen zijn, die zich hier bewust van zijn, maar er zijn ook mensen die dit onbewust ervaren. Bijzonder zal zijn dat veel mensen sterk aan overleden geliefden denken. Dit kan verdriet opleveren, waardoor niet iedereen even lekker in zijn vel zit. Venus in de Weegschaal zal veel energie bieden, en meditatie en dromen kunnen veel heil brengen om eventuele pijn en verdriet te absorberen. Bijzonder zal zijn dat de extreem opstandige Uranus een verbinding met de Maan aangaat. Mensen die opstandig zijn, kunnen de eerste dagen van de week de neiging hebben zich af te zetten. Anderen kunnen energie gebruiken om zich fysiek op te laden en aan te passen aan de geldende normen en waarden. Het is dus een week waarin de meeste mensen zich aan de regels zullen houden, maar er zijn dus ook mensen die dit niet doen. Deze zullen veel meer aanwezig zijn, waardoor er wel veel problemen kunnen optreden, omdat deze mensen zich flink profileren. Dit kan per teken weer heel anders tot uiting komen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius beweegt retrograde tussen de Weegschaal en Schorpioen en de energie kan emoties uit het verleden in ons losmaken. Daardoor wordt aangeraden deze week op te passen in contact met mensen. Had je namelijk problemen met iemand of een bepaalde organisatie, dan is er een grote kans dat deze verergeren. Positief is dat dit waarschijnlijk niet binnen een relatie met een geliefde is. Wel dienen we in de gaten te houden dat Neptunus tot eind november retrograde in Vissen verblijft. Mensen kunnen emotioneel zijn en verlangen naar een situatie uit het verleden. Dit brengt verdriet en weemoed mee. Heb je een minder lopende relatie, dan verlang je wel eens naar iemand uit het verleden of heb je de neiging tot ontrouw. Mars beweegt tot half november retrograde in de Ram en die vurige combinatie brengt in combinatie met de energie van de Schorpioen flink wat emoties en fysieke krachten. Er zijn veel mensen die bestand zijn tegen diverse ziektes, waardoor er een kleine hoop is dat er vermindering van het aantal besmette mensen is wat betreft corona. Uranus beweegt alweer een lange tijd retrograde in de Stier en blijft dit nog wel een tijd doen. De hierboven genoemde invloeden zullen de hele week door blijven gaan en zorgen dat mensen over het algemeen een prima periode meemaken.

Zondag vormt de Zon in de Schorpioen een driehoek met Saturnus in de Waterman en gaat Venus een conjunctie met deze planeet aan. Dit is gunstige energie, waarin er veel liefde en warmte te bespeuren valt en de meeste mensen veel voor elkaar overhebben. Er wordt aangeraden afspraken te maken en er lekker op uit te trekken. Sociale contacten en romantiek verlopen prima en bieden veel saamhorigheid. Venus stuurt heilzame energie op de Aarde af en absorbeert de strenge energie van Saturnus. Ditzelfde geldt voor de Zon. Zakelijk gezien kan de energie veel goeds bieden en helpen op een adequate wijze in het leven te staan. Venus, in de Maagd, biedt verzachting en geduld, waardoor we toegewijd zijn aan situaties en mensen waar we mee te maken krijgen. Mensen zijn nu meer gericht op stabiliteit en rust, waardoor men zowel zakelijk, sociaal als in de liefde de behoefte heeft serieuzer te zijn. Maandag zal de retrograde Mercurius in de Schorpioen een perfecte verbinding met de Zon vormen. Dit is zeer bijzondere energie, die als Boodschapper van het Zuiverende Hart van de Zon gezien wordt. Het is een periode van transformatie en hergeboorte. We kunnen de negatieve energieën en ideeën loslaten, die onze gedachten normaal gesproken verstoren. We kunnen bepaalde trauma’s en problemen uit het verleden aanpakken en oplossen, door gerichte stappen te nemen. We moeten niet ongeduldig zijn en denken dat het allemaal meevalt, maar vooruitkijken en duidelijkheid verschaffen. De een doet dat door gerichte hulp te zoeken en een ander door bepaalde activiteiten te doen om er los van te komen.

Venus zal dinsdag naar de Weegschaal verhuizen en dit is gunstig, omdat mensen hier positief door beïnvloed worden. Deze combinatie biedt liefde en verbinding en aangezien dit tot eind december zo blijft, is er een lange, intense liefdesenergie, die evenwichtige en harmonieuze energie brengt. Pas op dat belangrijke beslissingen moeilijk te nemen zijn, omdat er ook wel een bepaalde onzekerheid hangt. Ook Mercurius zal deze periode naar de Weegschaal reizen. Een prima energie om in liefdesrelaties te communiceren en elkaar veel goeds te bieden. Een leuke bijkomstigheid zal zijn dat deze energie ook financieel positiviteit brengt. Venus en Mercurius zijn namelijk verbonden met bezit en financiën. Het is een prima tijd om je financiële positie te verbeteren. Mondiaal kunnen economische verbindingen de wereld goed doen. De verdere week zal je er mee te maken krijgen en dit geeft energie om zakelijk en privé mooie momenten in het leven mee te maken. Tenslotte zal het eind van de maand zeer intens zijn als gevolg van de Volle Maan, die veel invloed heeft en vooral omdat Venus en Mars sterke energie delen en de Zon in oppositie staat met Uranus. Het is een goede tijd voor spiritualiteit, uitpraten van problemen en mediteren in tijden dat het wat minder goed gaat. Zorg dat je niet te snel je emoties laat gelden, omdat je dan dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. De Volle Maan zal deze dag heerlijke energie bieden, waardoor we een sterk contact met de hogere wereld hebben en omdat de Maan een fijne band met Uranus aangaat, zal er krachtige energie zijn, om de maand goed te eindigen.

Loading…
Share This