Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 21

Relaties, singles en sociale contacten
Er is een bijzondere energie, waardoor Venus je nog wel eens kan storen als het om financiële zaken gaat. Tracht hier alert op te zijn en zorg ervoor dat jij je eigen financiële zaken niet afhankelijk laat zijn, van je partner. Of je nu man of vrouw bent, maakt hierbij niet echt uit, je zult op moeten letten dat jullie geen problemen door geld krijgen. Ook moet je opletten met het uitlenen van geld of andere waardevolle artikelen. Hetzelfde geldt als je zelf iets wilt lenen. Alhoewel de bedoelingen goed zijn, dien je in de gaten te houden dat geld deze periode een stoorzender is, waaruit problemen kunnen ontstaan. Bedenk dat er één de verstandigste moet zijn. Wanneer er duidelijkheid over is, zal je merken dat jullie gaandeweg de week meer liefde gaan ervaren en jullie communicatief goed op één lijn zitten. De liefdevolle energieën die er vanuit de kosmos komen, zullen jullie zeker beroeren en spirituele gevoelens bovenbrengen. Ben je single dan ben je sociaal en kom je sympathiek en charmant over. Als iemand een oogje op je heeft, zal je zien hoe sensueel je bent. Je vindt het wel belangrijk om emoties te kunnen delen, waardoor mensen, die alleen maar nuchter zijn, beter gemeden kunnen worden. Over het algemeen trek je je toch ook wel eens terug en geniet je van je eigen omgeving en dan het liefst met mensen waar je een warme en vertrouwde band mee hebt.

Carrière en financiën
Het begin van de week kan wat spanningen brengen, waarbij je het vervelend vindt als mensen waar je mee werkt of andere zakelijke partners niet op één lijn zitten. Tracht de rust te bewaren en laat je niet verleiden om te gehaast en impulsief te werk te gaan als iemand dat vraagt. In de meeste gevallen zal dit niet tot goede resultaten leiden. Vanaf het midden van de week kunnen er veranderingen in je leven plaatsvinden, die wel eens tot zeer goede resultaten kunnen leiden. Er wordt aangeraden om niet al te voorzichtig te zijn en wat risico te nemen. Met name op de vrijdag mag je best wel even wat buiten je comfortzone treden. Je zult merken dat je tot goede prestaties kunt komen. In het contact met anderen wordt er van je gevraagd je passie naar buiten te laten komen en jezelf niet achteruit te laten drukken. In het algemeen ben je analytisch sterk en herken je wat er allemaal nodig is om je werk of studie op een goede manier uit te voeren. Door je empathische en sensitieve vermogen weet je goed hoe je met mensen om moet gaan. Er wordt aangeraden in het weekend minimaal één dag echt rust te nemen.

Mentale en fysieke gesteldheid
We gaan de periode van de rusteloze Tweeling in en dat kan emoties onder druk zetten. We kunnen te maken krijgen met stress, zenuwen die de vrije loop gaan en rusteloosheid. Onzekerheid en ook twijfel kunnen dan flink wat problemen met zich meebrengen. Deze werken niet alleen mentaal, maar kunnen ook fysiek doorwerken. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet teveel in huiselijke sfeer te verblijven. Hoe meer je binnen blijft en energie er dus niet uitgooit, hoe meer de retrograde Mercurius het leven in de war kan sturen. Jupiter zal in de Ram bewegen en die kan dan vooral de communicatie onder druk zetten. Veel mensen kunnen emoties niet uiten en aangezien het verleden een belangrijke rol speelt, zullen we moeite hebben om eventuele trauma’s aan te gaan pakken. Zowel Jupiter als Mercurius zijn planeten, die met communicatie geassocieerd worden. We hebben echter te maken met de retrograde beweging van Mercurius en de overgang naar de Stier. Hierdoor wordt het vuur van Jupiter nog wel eens negatief beïnvloed en komen nuchterheid en avontuur dan ook geregeld met elkaar in conflict. Dit kan dus ook zijn weerslag op onze gezondheid hebben. Daarbij kan ook de Tweeling storend werken, waarbij we te maken krijgen met dualiteit. Dit zal vooral binnen contacten die we hebben en de emoties die we ervaren, voor problemen zorgen. Emoties kunnen ons dan ook zeker wel flink wat onzekerheden brengen. Deze zullen echter per teken weer anders zijn.

De Vis zal deze week moeite hebben om een mening te geven en vooral bij onbekenden. Je kunt sterke onzekerheid voelen bij mensen die wat botter of stugger zijn en dit uitstralen. De ander zal het dan op gaan merken dat je kwetsbaar bent en er op inspelen. Hier moet je mee om leren gaan. Ga niet teveel de verdediging aan, maar geef aan dat je dat niet prettig vind. Er kunnen voorspellende dromen zijn, die je het best op kunt schrijven. Tracht deze dan te analyseren, ze kunnen je veel vertellen. Het is belangrijk vooral naar je intuïtie te luisteren. Deze zal je veel aanreiken. Laat je niet beïnvloeden door onzekerheid, omdat je anders minder sterk in je schoenen staat. Dromen kunnen je week beïnvloeden en daarom doe je er verstandig aan om je slaap goed te benutten. Er zijn aanwijzingen dat deze dromen niet helemaal van jouzelf zullen zijn, maar ook daadwerkelijk van de astrale wereld die in contact wil komen met jouw astrale lichaam. Dit contact geeft veel energie en, als je je hier bewust van bent, zal je merken dat je veel aan kunt. Deze week ben je als het ware uitverkoren om hogere energieën te mogen voelen. Er wordt aangeraden overdag wat meer zuurstof tot je te nemen. Dat heb je nodig.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter blijft invloed houden op geluk bij ontwikkelingen die we in ons leven meemaken. Veel mensen willen avontuur en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Met de doortocht, waarbij de Ram betrokken is, zullen de meesten zich minder geïsoleerd opstellen en spiritualiteit en opzoeken van avontuur nu gaan combineren. Houd in de gaten dat Mars de 25ste naar Ram beweegt, om tot 5 juli te blijven. Hierdoor hebben veel mensen nu tijd automatisch de neiging een impulsievere leefstijl te gebruiken. Sommigen kunnen er van nature goed mee omgaan. Anderen zullen hun impulsieve neigingen versterken en er profijt van hebben. Er zijn echter ook mensen, die er stress door ondervinden. Afhankelijk van hun karakter kunnen ze er onnadenkend, onzeker of arrogant door worden. Het is belangrijk hier goed mee op te letten en te bedenken hoe je er profijt van kunt hebben. Venus zal tot zaterdag in Ram verblijven. Gezamenlijk met Mars betekent dit dan dat je op gebied van liefde en relaties impulsieve beslissingen kunt nemen. Ook dit is weer afhankelijk van het karakter van een persoon. Er kunnen mensen zijn, die compromisloos tot bepaalde handelingen overgaan. Positief aan deze periode is dat mensen wel lekker kunnen flirten, wat vooral voor singles fijn kan zijn. Er zijn echter ook mensen, die juist het verleden als bepalende factor zien. Dit is het gevolg van Mercurius, die tot 4 juni retrograde beweegt. Er is dan meer kans dan we ons teveel in een verdedigende positie plaatsen. Kwetsbare momenten kunnen dan tot conflicten leiden. Die planeet zal van de Tweeling naar Stier reizen, waardoor emoties onder druk kunnen staan. We kunnen moeite hebben om te communiceren en emoties te uiten. We moeten dan ook voorzichtig zijn hoe we ons profileren en wat we zeggen als er eventueel conflicten of andere problemen zijn. Over het algemeen kan dit positief verlopen en zijn de meeste mensen erg geduldig en hebben ze fysiek een sterk uithoudingsvermogen.

Ook positief zijn de krachten van Mars en Neptunus. Die brengen spirituele energieën om reëel in het leven te staan en ons niet altijd te laten leiden door negatieve gedachten. Saturnus en de Zon zijn sterk verbonden, waarbij uitdagingen van vorige week zorgen voor kansen om er daadwerkelijk iets mee te doen. Blijf in de gaten houden dat de werkelijke resultaten pas op de lange termijn succes brengen. De Zon reist in Tweelingen. De speelse energie zorgt ervoor dat veel mensen een sterk verlangen hebben om zich zowel sociaal, intellectueel als in de liefde te ontwikkelen. Deze energie geeft kracht onszelf onder de loep te nemen en te bekijken wat we kunnen veranderen om er beter van te worden. Vanaf de 28ste reist Venus naar de stabiele Stier om daar Mercurius en Uranus te vergezellen. De liefdesplaneet zal daar tot 22 juni blijven. In plaats van flirten en impulsiviteit zullen zintuigen van mensen worden versterkt. In de liefde en bij contacten met mensen zullen we een sterke neiging hebben om culturele evenementen te plannen en zijn we ook erg sociaal. Er wordt een planetaire waarschuwing gegeven, omdat Uranus natuurlijk al een lange periode in de Stier verblijft en er plotse veranderingen kunnen zijn. Deze zullen niet altijd goed uitpakken, als ze ons kunnen overvallen. Een tweede waarschuwing betreft energie die vanaf Saturnus, in Waterman, een sterke invloed met Jupiter vormt. We hebben al eerder gezegd dat de combinatie grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Ook nu is er een intense kracht, die echter alle kanten opgaat. Deze twee hemelse reuzen hebben echter wel een progressieve energie, waardoor er het een en ander staat te gebeuren. Vorige week meldden we dat er aanwijzingen waren op veranderingen in de wereld, waardoor bepaalde vuurhaarden een positieve energie krijgen. Laten we hopen dat er nu iets gebeurt, waardoor men verstandiger zal zijn en er oplossingen komen. Jupiter en Saturnus roepen pijn en angst op, maar ook hoop en vertrouwen om ons gunstig te stemmen.

Loading…
Share This