Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 25

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent momenteel gefocust op liefde en voelt je over het algemeen goed in je vel. Als dit gevoel ontbreekt, is het belangrijk om na te denken over hoe je de relatie kunt verbeteren. Vissen hebben van nature geluk aan hun zijde en stralen een aantrekkelijke energie uit. Deze week kun je sterk verbonden zijn met liefde en zijn er tal van mogelijkheden om mooie momenten te delen. Zorg er echter voor dat je ook duidelijke grenzen stelt om je eigen ruimte te behouden en aantrekkelijk te blijven voor anderen. Zondag staat in het teken van familie, je partner en vrienden, waarbij sociale interacties harmonieus kunnen verlopen. Kies ervoor om tijd door te brengen met mensen die je begrijpen, aangezien Vissen soms moeilijk te doorgronden zijn voor anderen. Maandag tot en met woensdag brengt een versterking van spirituele energie, waardoor je intuïtie en magnetisme nog krachtiger worden. Dit zijn ideale dagen voor diepgaande romantiek en het genieten van leuke activiteiten die jullie band verdiepen. Donderdag en vrijdag vraagt om voorzichtigheid om niet te overdreven met liefde om te gaan, gezien je natuurlijke neiging tot opdringerigheid. Zaterdag biedt daarentegen een uitstekende gelegenheid om eropuit te gaan met vertrouwde mensen en deel te nemen aan activiteiten die je energie geven. Voor singles is een harmonieuze thuissituatie cruciaal voor je welzijn, waarbij je tijd doorbrengt met je gezin en/of familie. Dit draagt bij aan je aantrekkelijkheid en welzijn, waardoor je een positieve uitstraling hebt die anderen aantrekt. De meeste Vissen zitten lekker in hun vel, zowel fysiek als mentaal, wat de kans vergroot om een leuke partner aan te trekken. Zondag en maandag kunnen kansen bieden, vooral als je sociale activiteiten onderneemt met vrienden. Dit kan leiden tot verdieping van bestaande vriendschappen of zelfs het ontmoeten van een nieuwe partner binnen je sociale kring. Blijf trouw aan jezelf, want jouw natuurlijke onzekerheid kan verkeerd worden begrepen door anderen. Dinsdag en woensdag brengen spirituele energie met zich mee, wat je intuïtie versterkt en je een sensuele uitstraling geeft. Dit is gunstig om een nieuwe relatie aan te gaan, hoewel het vaak gericht zal zijn op een emotionele en spirituele verbinding dan op oppervlakkige zaken. Donderdag en vrijdag bieden energie voor serieuze relaties, waarbij je de mogelijkheid hebt om dieper in te gaan op wat je werkelijk zoekt in een partner. Zaterdag kun je genieten van tijd met familie en vertrouwde mensen, hoewel dit minder gunstig is voor het ontwikkelen van nieuwe romantische relaties. Blijf gefocust op de positieve energieën om je heen en koester de mogelijkheden en momenten van liefde en verbondenheid die deze week te bieden heeft, zoals astrologen vaak benadrukken dat Vissen gevoelig zijn voor emotionele diepgang en intuïtieve verbindingen in hun relaties.

Carrière en financiën
Het is een week waarin je veel met je werk bezig bent. Daarbij is het belangrijk om op veiligheid te letten. Dit kan gaan om de werkplek zelf, maar kan ook te maken hebben met beveiligen van internet. Heb je een bedrijf dat te maken heeft met internet, dan moet je helemaal opletten. Ook kan er geweld zijn op plekken waar je komt. Zondag en maandag zijn dagen waarin er kansen zijn om te ontwikkelen en nieuwe dingen te kunnen doen. Het is een prima tijd om contracten af te sluiten en nieuwe zakelijke contacten aan te gaan. Je kunt soms behoudend en rechtlijnig zijn, maar dat is misschien ook wel goed, omdat je hierdoor niet teveel risico neemt. Daardoor heb je meer mogelijkheden omdat je voorzichtig bent. Dinsdag en woensdag ben je intellectueel en emotioneel sterk door krachtige spirituele energie. Je weet hierdoor goed wat je moet doen om de juiste dingen te doen en te presteren. Let dinsdag op dat je beter geen investeringen doet en er rekening mee houdt dat je inspanningen niet lonen. Woensdag moet je opletten dat je chagrijnig kunt reageren. Zorg dat je geduld hebt en relaxt met teleurstellingen omgaat. Donderdag en vrijdag zijn geschikt voor zakelijke reizen, in- en verkoop en voor zaken die je via internet doet. Je hebt veel fantasie en kunt op een creatieve wijze geld verdienen. Zaterdag ben je ambitieus en is de energie geschikt voor de samenwerking met mensen die veel voor je betekenen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt een sterke energie, maar die zorgt wel dat metabolisme sloom verloopt. We kunnen ons wat vermoeider voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd en zal je alert moeten zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet te onverantwoord bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral moeilijk verteerbaar eten mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond geeft de Maan over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht kan de Maan eenzaamheid en onzekerheid brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. De Volle Maan zal in de nacht van vrijdag op zaterdag om 3.10 uur in de Steenbok verschijnen. Bijzonder is dat energie die vrijkomt, mensen ruimte geeft om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen.

Doordat je geest als Vis zo actief is, kun je wel eens vergeten dat sport ook belangrijk is om lekker in je vel te zitten. Je ziel huist immers in je lichaam en vergt veel energie. Deze week dien je je hier goed van bewust te zijn. Sporten die discipline vragen zijn over het algemeen nutteloos voor Vissen. Je doet er daarom goed aan een sport te doen zoals dansen, zwemmen en andere watersporten of wandelen. Hier kun je plezier aan beleven en dit soort sporten zie je niet als verplicht, maar als ontspanning. Je hebt veel spirituele energie in je, waardoor een sensuele aromatherapie, meditatie of yoga ook prettig kan zijn. Zorg ervoor dat je lichaam dus die energie geeft dat het verdient om je fysiek en mentaal kracht te geven.

Overzicht van de week voor alle tekens
Vanaf 17 juni, met Mercurius in Kreeft, verschuift de focus naar empathie en emotionele intelligentie. Deze periode biedt een prachtige kans om connectie met anderen te verdiepen. Hoewel het belangrijk is emoties in balans te houden, kan de energie helpen om intuïtiever te worden en op een dieper niveau te communiceren. De retrograde Ceres in Steenbok en Pluto in Stier markeren een tijd van reflectie en persoonlijke groei. Deze invloeden moedigen aan om geduldig te zijn en de lange termijn in gedachten te houden, met speciale nadruk op doorzettingsvermogen tot april 2026. Saturnus in Vissen, dat daar blijft tot februari 2026, nodigt uit om vertrouwen te hebben in eigen talenten en open te staan voor ideeën van anderen. Dit is een tijd van emotionele groei en versterking van zelfvertrouwen. Gebruik de energie om te leren van ervaringen en anderen, en versterk je innerlijke kracht. De invloed van Venus en de Zon in Tweelingen brengt een frisse en plezierige energie, bevordert sociale interacties en zorgt voor aangename communicatie, wat nieuwe ideeën en activiteiten bevordert. Jupiter in Tweelingen versterkt deze optimistische vibe, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe kansen en betere communicatie met je sociale kring. Dit is een ideaal moment om nieuwe mogelijkheden te verkennen, sociale verbindingen aan te gaan en praktische oplossingen te vinden voor eventuele uitdagingen.
Halverwege de week kunnen conflicten ontstaan over macht, maar je kunt de energie wel kanaliseren. Gebruik deze kracht om productief te zijn, doelen te bereiken en vooruitgang te boeken. Het kan nuttig zijn je geest rust te gunnen, wat je in staat stelt middelen te versterken, efficiënter te werken en nieuwe methoden te ontdekken om taken en doelen slimmer aan te pakken. De Maan biedt deze tijd een kans op kleine, betekenisvolle aanpassingen. Hierdoor kan je mogelijk resultaten zien van inspanningen die je een paar maanden geleden begon. Het einde van de week kunnen dromen en fantasieën je inspireren en helpen creatieve oplossingen te vinden voor problemen waar je misschien mee worstelt. Vrijdag brengt de Volle Maan in Steenbok, een tijd om doelen te bereiken en je richting te verfijnen. De Volle Maan ondersteunt praktische stappen en helpt ambities te verwezenlijken. De sextiel tussen Mercurius en Mars geeft een extra impuls om ideeën in daden om te zetten, waardoor plannen concrete resultaten opleveren. Deze week staat in het teken van emotionele groei, versterken van huiselijke banden en het behalen van concrete doelen. Laat je leiden door energie van de kosmos om emotionele fundamenten te versterken. Gebruik de Volle Maan om je ambities stevig te verankeren in de realiteit, zonder te veel te dromen. Dit is jouw moment om te schitteren, zowel persoonlijk als professioneel.

Loading…
Share This