Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 32

Relaties, singles en sociale contacten
Je hebt vanaf het begin van de week een innerlijke kracht. Deze komt vanuit Venus, die op romantisch gebied erg veel energie biedt. Daardoor ben je klaar voor een volgende stap in een huidige relatie en kun je het geluk nastreven. Singles zijn zeer sensueel en aantrekkelijk en kunnen dat gebruiken om te flirten en wellicht te daten. Je vindt de vrijheid echter wel erg fijn en zal niet snel naar een serieuze relatie verlangen. Gebonden mensen zitten deze periode wat betreft de liefde wel goed. Je volgt je hart en voelt dat er liefde en warmte in de lucht zit. Je voelt je vrij en je partner zal dit zeker merken. Tot en met woensdag zijn je emoties afgestemd op die van anderen, maar vergeet je je eigen emoties ook zeker niet. Je ervaart fijne energieën, waardoor je niet alleen energiek en liefdevol bent, maar ook in staat bent om vol humor mensen tegemoet te treden. Singles ervaren aan het begin van de week veel liefdevolle en zelfs erotische gevoelens. Daardoor kan je zeker mensen aantrekken en kan het zomaar gebeuren dat iemand helemaal in extase raakt door de zoete uitstraling die je hebt. Tracht hier controle over te houden en laat je emotioneel niet alleen maar meeslepen door een mooi lichaam of sexy look van iemand. Later zal je waarde hechten aan diepgang en kan een mooi mens al snel tegenvallen als die oppervlakkig is. Zowel gebonden mensen als singles zijn donderdag en vrijdag minder liefdevol en hebben het gevoel alsof alles even teveel is. Het liefst wil je alleen met je partner zijn en genieten van eenvoud en rust en geniet van goede gesprekken. Singles zijn nuchterder en stralen minder warmte en liefde uit. Je bent deze periode liever met vrienden of familie. Het weekend zal liefdevol zijn, waarbij je merkt dat je eigenlijk erg aantrekkelijk bent en dat mag je laten merken. Gebonden mensen zullen merken dat hun partner hier een positieve impuls uithaalt om de liefde veel aandacht te geven. Ook voor single zal er weer veel liefde opkomen. Een prima periode om te daten of er op uit te trekken.

Carrière en financiën
De energie van Venus en Mercurius richt zich ook nu op zakelijke bezigheden, maar bedenk wel dat Mars en Neptunus je soms erg veel op de romantiek richten, waardoor je er niet altijd met je hoofd bij bent. Zondag en maandag zijn dan ook minder geschikte dagen om te werken. Moet je toch werken, dan wordt aangeraden voldoende te slapen en pauzes te nemen, zodat je energie hebt om op een zeer adequate en harmonieuze wijze met je werk bezig te kunnen. Je bent deze week expressief en kunt bij alles wat je doet emoties betrekken. Of je nu aan het communiceren, aan het werk of met kunst of muziek bezig bent, je emoties hebben een leidende rol. Je bent in staat je gevoelens te uiten, waardoor collega’s en zakelijke contacten deze week naar je toetrekken, omdat ze het gevoel hebben dat jij ook open staat voor anderen. Je intuïtie is aan het begin van de week sterk en je weet precies wat je wel of niet wilt. Je besteedt deze week vooral emotioneel veel aandacht aan jezelf en bent minder zakelijk. Toch wordt aangeraden vooral dinsdag en woensdag op te letten dat je een strikt schema gebruikt om eventuele zakelijkheden voldoende af te ronden. Denk creatief en plan in zo weinig mogelijk tijd de verantwoordelijkheden die moet gebeuren. Je doet er verstandig aan routinematig werk aan anderen over te laten en je zelf meer te richten op datgene wat alleen door jou gedaan kan worden. Let in het weekend op dat er spanningsvelden kunnen zijn, waardoor je je verstand er bij moet houden. Bewaar je geduld en belast er anderen niet teveel mee als jij even niet lekker in je vel zit. Los problemen gelijk op en laat ze vooral niet versloffen, omdat ze dan een stuk erger en onbeheersbaarder kunnen worden.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot zondagavond in de Steenbok en geeft positiviteit. Het is een nuchtere energie en veel mensen zullen overdag relaxt in het leven staan. Pas wel even op als je zwakke gewrichten hebt. Zware inspanningen kunnen kwetsuren geven. Ook wordt aangeraden je niet teveel bloot te stellen aan zonlicht. Heb je een kwetsbare huid, dan kan je eerder last hebben van eczeem of andere problemen met de huid. Mensen die op vakantie zijn of mensen die in grote groepen verblijven, dienen op te letten, omdat de kans bestaat dat corona sneller om zich heen grijpt. Houd je dus aan regels en blijf alert. Maandagavond zal de Maan naar de Waterman reizen en zondag zal daar de Volle Maan om 17:59 ontstaan. Mensen kunnen moe zijn, wat invloed op ons humeur heeft. Ook kan de weerstand wat lager zijn, waardoor we meer kans hebben om ziek te worden. Vooral de 2de t/m de 4de is er een grotere kans dan gewoonlijk. Pas op en neem geen risico. Overigens moet je niet alleen met corona opletten, maar ook met andere ziektes. Dit kan moeilijk zijn, omdat mensen met deze energie meer behoefte hebben om sociale contacten op te zoeken. Woensdagochtend vroeg zal de Maan naar de Vissen reizen. Dit is een energie die mensen minder rationeel maakt. Veel mensen zijn dan empathisch en zullen een sterke neiging hebben om contacten op te zoeken. Je bent erg gastvrij en aangezien anderen dit ook hebben, is er veel contact mogelijk. Daarbij zal de energie zorgen dat mensen meer de neiging hebben alcohol en andere verslavende producten te gebruiken. Alle ingrediënten dus om op plekken te komen, waar veel mensen zijn!!! Vanaf vrijdagmiddag beweegt de Maan naar de ram en dit geeft juist energie, waarbij mensen bij elkaar weg willen blijven. Veel mensen kiezen ervoor om bij vertrouwde mensen te zijn en niet teveel er op uit te trekken. Er kan dus een relaxt weekend zijn, zonder al teveel contacten. Wel kunnen mensen te maken hebben met hoofdpijn of andere stress-gerelateerde zaken.

Overzicht voor alle tekens (Blijf verantwoordelijk handelen, zodat je geen risico loopt)
Jupiter, Saturnus en Pluto zullen nog een aantal weken retrograde in de Steenbok bewegen. Saturnus beweegt deze periode tussen de Waterman en Steenbok. Pluto heeft een zeer krachtige werking op onderbewustzijn. Daarbij zijn er ingewikkelde aspecten, waardoor veel mensen er moeite hebben om er mee om te gaan. Het vervelende is dat ze het niet eens doorhebben en zich onverantwoord gedragen, zonder zelf het kwaad in te zien. Mislukkingen en andere negatieve zaken kunnen op hun pad komen. Jupiter maakt mensen ambitieus en verantwoordelijk en er zijn mensen, die de energie van Saturnus wel goed gebruiken. Blijf voorzichtig en laat je niet verleiden om te impulsief te worden. Er wordt aangeraden je aan regels te houden en niet te denken dat het allemaal een bedacht verschijnsel is als het om covid-19 gaat. Qua gezondheid moeten we opletten dat de retrograde planeten een versterking geven aan het coronavirus. We zagen vorige weken aanwijzingen dat het coronavirus over de Aarde trok. Een grote zorg is de agressieve Mars, in de Ram, die een versterking geeft aan planeten, die het coronavirus eerder over de Aarde brachten. De eerste voortekenen zijn er, maar aan de andere kant kunnen wetenschappers positieve energieën ervaren. Daardoor zal de zoektocht naar geschikte vaccins een versnelling meemaken. Het wordt een race tegen de klok, tot die tijd dus zeer sterk opletten.

Omdat er deze maand veel krachtige planetaire energieën zijn, hebben veel mensen mogelijkheden om doelen te stellen en te behalen. We kunnen de maand ingaan met nieuwe kansen creëren en talenten te laten zien. Het is een maand van exploratie en effectiviteit en laten we hopen dat dit ook zeker voor de wetenschap nuttig is. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven en dit is een gunstige energie voor mensen die een kinderwens hebben. Ook voor een gezin met kinderen is de energie zeer goed te gebruiken. De liefde zal een passionele impuls krijgen. Singles kunnen veel aandacht krijgen en kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen kunnen een bestaande relatie versterken, maar let op dat een ongezonde relatie sterk onder druk zal staan. Maandag zal de Volle Maan, om 17:59 uur, in de Waterman staan. Voor gezondheid is dit lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Mensen kunnen nu erg veel moeite hebben om zichzelf emotioneel onder controle te houden. Dit kan ervoor zorgen dat er van zondag t/m dinsdag mentale problemen zijn, die mensen weg gaan eten of drinken. Omdat de stofwisseling dus minder snel is, is vetvorming sneller aanwezig. Ook zullen veel mensen zich veel moeier voelen, waardoor men er verstandig aandoet om meer rust en ontspanning te nemen.

Er is een krachtige energie van hemellichamen in de Waterman, die vooral sociale problemen kunnen geven. Vooral maandag en dinsdag kan je beter niet teveel met anderen optrekken en eigen plannen maken. Fysiek gezien moet men opletten met fysiek zware werkzaamheden en uitgebreide activiteiten met sport. Overigens kunnen mensen met een zittend bestaan beter actief worden, omdat hun lichaam de actie wel nodig heeft. Mercurius beweegt tot woensdag in de Kreeft. Hierdoor zijn mensen over het algemeen liefdevol, maar emoties zijn snel te raken. De energie zorgt namelijk voor spirituele energie, waardoor intuïtie versterkt wordt en mensen meer aanvoelen. Vooral mensen die van nature gevoelig zijn, kunnen problemen hebben. Positieve kant is dat mensen zich beter in kunnen leven, waardoor de saamhorigheid onderling goed is. Vanaf woensdag zal Mercurius door de Leeuw reizen en dit brengt passie in liefde en erotiek. Mensen willen eerlijk zijn en intens communiceren, waarbij ze dan denken dat het allemaal goed is wat ze zeggen. Eerlijkheid is te prijzen, maar wel binnen bepaalde normen en waarden. Een andere planeet die deze week invloed heeft, is Venus die tot vrijdag door de Tweeling reist. Dit is voor avontuurlijk ingestelde mensen goede energie. Mensen die dit minder zijn, doen er goed aan de energie te gebruiken om er op uit te trekken. Gebonden mensen kunnen hun partner nu meer liefde geven en singles hebben behoefte aan erotiek en spanning. Mensen willen elkaar in het algemeen veel aandacht schenken. Venus reist vrijdag naar de Kreeft reist, waardoor emoties onder druk staan Bemoeien mensen zich teveel met jou zaken, dan kun jij daar veel moeite mee hebben.

Loading…
Share This