Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Jupiter biedt een krachtige energie, waardoor je emoties een flinke versterking mee kunnen maken. Je kunt ook een zeer gunstige kracht vanuit Jupiter ervaren, waardoor je ook lekker kunt dromen en je hierdoor lekker in je vel zit. Dit heeft voordeel voor een liefdesrelatie, relaties met andere mensen, maar ook gewoon voor jezelf. Je wilt er eigenlijk lekker op uittrekken en geniet ervan als er mensen meegaan die je kunt vertrouwen. Ben je gebonden, dan heb je behoefte om iets extra’s te doen en je partner hiermee te verwennen. Ben je single dan trek je vooral naar mensen toe, die spiritueel op één lijn met je zitten. Hierbij zitten de meeste Vissen lekker in hun vel. Aan het begin van de week bekijk je de wereld over het algemeen door een gekleurde bril, waardoor mensen geraakt zullen worden door je warme, empathische uitstraling. Ook als je single bent, is er ruimte voor romantiek, fantasie en erg veel spiritualiteit. Je kunt er dan ook gerust van uitgaan, dat je gevoel en je intuïtie je niet in de steek zullen laten. In alle gevallen zal je leven zeker niet saai zijn en verveel je je geen moment. Later in de week zal Mercurius vanuit zijn retrograde beweging komen en weer voorwaarts bewegen. Waar je in het eerste deel soms wel eens pessimistische gevoelens kunt ervaren, zal je nu veel meer positiviteit voelen. Zit je op dat moment niet lekker in je vel, dan kun je hier makkelijker van loskomen en zal je steeds meer kracht ervaren. Je doet er goed aan geregeld te sporten en vrienden op te zoeken, omdat er aanwijzingen zijn dat je hierdoor nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Carrière en financiën
Je zoekt naar professionele contacten om jezelf te ontplooien. Doordat je een goede uitstraling hebt, zal je hier waarschijnlijk wel in slagen en kun je de juiste dingen doen om activiteiten te ontwikkelen, die voor veel financiële en zakelijke voordelen kunnen zorgen. Je wordt versterkt door de gedachte dat je geleerd hebt van wijze lessen uit het verleden. Let er wel op dat je altijd verantwoord met dingen om moet blijven gaan, omdat zaken zich anders tegen je kunnen keren. Tracht je aan het begin van de week niet teveel aan te trekken van dat wat andere mensen tegen je zeggen, maar blijf relaxt bij dingen die je doet. Luister alleen naar goedbedoelde adviezen. Later in de week kunnen er meer deadlines zijn, waardoor je hard moet werken. Je komt hier wel goed doorheen. In het midden van de week ben je erg creatief en kun je nieuwe ideeën krijgen. Schrijf deze op, zodat je er later misschien wel iets mee kunt doen. Aan het eind van de week ben je zeer productief, waardoor dit een goede periode is om achterstallig werk af te ronden. Je kunt verrassende dingen doen, waar andere mensen blij van worden.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

Deze week kent twee gezichten voor de Vis, waarbij Uranus en Mercurius wisselvallige energieën op je afsturen, terwijl Mars meer positieve energieën op je af kan sturen. Met name het begin van de week voel je hierdoor meer vermoeidheid en kun je niet helemaal lekker in je vel zitten. Je voelt je onzeker en dit heeft zijn weerwerking op fysieke gesteldheid. Er kunnen wat kwaaltjes optreden zoals spierpijn en hoofdpijn, waardoor je niet altijd even goed kunt slapen. Je doet er in dit geval goed aan soms een pijnstiller te gebruiken of een inslaper. Je kunt anders in een vicieuze cirkel terecht komen, waardoor je je nog vermoeider gaat voelen. Daarbij kun je dan ook pessimistisch en onzeker worden, waardoor je nog minder lekker in je vel zit. Toch zal je merken dat je hier gaandeweg de week beter mee om kunt gaan. Je gaat beter slapen en vermoeidheid wordt een stuk minder. Hierdoor kun je je weer veel meer richten op werk en ben je sociaal sterker. Je hebt behoefte om te sporten en trekt er geregeld op uit. Tracht dit niet te overdrijven en ruim tijd in om lekker op de bank te hangen of passieve hobby’s te beoefenen. Je voelt je een stuk fitter, maar kunt soms kwetsbaar zijn. Hierdoor kan je, als je te actief wordt, weer terug vallen. Je kunt je deze week zorgen maken over de fysieke of mentale gezondheid van je partner, een goede vriend of familielid. Mocht je hier tekenen van krijgen, dan doe je er goed aan te informeren wat er aan de hand is. Je zou hier wel eens een heel belangrijke rol in kunnen spelen.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This