Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Er zijn twee dominerende invloeden te bespeuren. Ten eerste de energie van de retrograde bewegende Mercurius, die bij jou niet eens zo negatief uit zal pakken. Normaal gesproken kun je je gevoelens niet goed uiten, maar deze omgekeerde energie van Mercurius wordt beïnvloed door de krachtige energie van Jupiter in de Steenbok. Hierdoor kun je je gevoelens wel goed uiten, waardoor je kunt praten over dingen die je bezig houden. Ten tweede zal de energie van de Zon in de speelse Tweeling een fijne energie delen met Venus, die ook in dit teken reist. Je fantasievolle gedachten worden versterkt en dit geeft een bijzondere energie. Daardoor heb jij een zeer sensuele uitstraling. Je kunt dromen hebben, die wel eens voorspellend kunnen werken. Je doet er dan ook goed aan om je dromen op te schrijven en te bekijken wat ze nu betekenen. Heb je een partner die met je fantasie mee kan gaan, dan kunnen jullie mooie momenten meemaken. Ben je single, dan heb je veel kansen om mensen aan te trekken en wellicht zit daar iemand bij die jouw interesse extra opwekt.

Carrière en financiën
Als gevolg van Venus in de Tweeling zal je deze week veel ideeën hebben om jezelf te ontplooien. Je bent deze week dan ook geïnspireerd om jezelf te ontwikkelen en veel en hard te werken. Let wel op dat je dit niet overdrijft, omdat je dan juist dingen doet, die tegen kunnen gaan werken. Als gevolg van de Zon die ook in de Tweeling reist, zit je boordevol ideeën en kan je hier ook zeker wel iets mee gaan doen. Omdat Mars in jouw teken reist, dien je de rust te bewaren, omdat je wel eens te impulsief kunt zijn. Goede ideeën hoef je zeker niet te vergeten, maar misschien kun je eerst bekijken wat je er mee kunt doen en of er in de toekomst iets mee te behalen is. Het is verstandig eerst onderzoek te doen en dan pas te gaan handelen. Vooral de energie van Mercurius in de Kreeft en Uranus in de eigenwijze Stier kunnen de oorzaak zijn dat je soms te kritisch bent en dan weerstand kunt voelen. Vooral al te dominante mensen kunnen jou dan storen en de kans op conflicten is niet klein. Pas op dat Mars jou ook wel eens chaotisch kan maken als het gaat om realiteit en fantasie. Hierbij kun je de werkelijkheid soms vergeten en dat belooft niet veel goeds. Wees dus vooral rationeel en laat emoties je niet leiden. Zaterdag de 6de is er een plein tussen Venus en Mars en dit kan op financieel verrassingen brengen.

Mentale en fysieke gesteldheid in de periode van de Volle Maan in de Boogschutter
Deze week zal de Volle Maan in al zijn pracht in de Boogschutter verschijnen. De kracht is zo sterk dat je gelijk al in het begin van de week de energie kunt ervaren. Het hoogtepunt zal 5 juni om 21:12 zijn. Er is in deze maand een penumbrale maansverduistering, omdat de Maan gedeeltelijk door de schaduw van de Aarde gaat. Dit levert een bepaalde verduistering op, maar is wel volledig te zien. De Maan wordt echter iets donkerder en kan zelfs enigszins rood kleuren. De Zon, in de Tweeling, zal tegenover de Maan staan en het verhaal gaat dat dit een zeer spirituele energie geeft. Deze zorgt voor bovennatuurlijke en onbewuste krachten bij dieren, planten, maar ook mensen. We worden in deze periode vooral herinnerd aan de schoonheid van onze planeet. Mensen zullen meer dan gewoonlijk ervaren hoe schitterend ons leven kan zijn, maar ook dat we er met zijn allen een puinhoop van maken. Het is een week, waarin we sterk met gezondheid geconfronteerd worden. Sommige mensen kunnen daar minder mee bezig zijn, maar maken dan juist grotere kans op gezondheidsproblemen. Anderen zullen zich meer zorgen maken en voorzichtiger zijn, waardoor er minder kans is op een verzwakking van de fysieke weerstand. Het is een week, waarin aangeraden wordt duidelijke doelen te creëren. Ben je hier niet toe in staat dan kan je de neiging hebben je te richten op oppervlakkigheid en kun je een slaaf van routinematigheid worden. Dit maakt de meeste mensen over het algemeen niet heel erg blij.

Fysiek gezien zijn Vissen niet de allersterkste mensen. Ze kunnen een matig gestel hebben, dat vooral voortkomt uit onzekerheid en spanning. In dat geval kunnen ze, in geval van ziektes, er moeilijk weer bovenop komen en blijven ze lang kampen met de naweeën van griep en dergelijken. Deze week kun je, als je niet oppast, zo’n periode meemaken en is de kans op een bacteriële aandoening aanwezig. Let op met het warme weer en neem als je naar buiten gaat altijd wat beschermende kleding mee, omdat je huid erg kwetsbaar kan zijn. Let ook op met onvoldoende gegaard vlees, eierproducten en beten van insecten. Middeltjes om bijvoorbeeld muggen te weren, zijn aan te raden. Er zijn tekenen dat je bloed waarden niet helemaal goed kunnen zijn. Eet je te weinig groene groenten, dan is dit wel aan te raden, omdat je wellicht een gebrek aan ijzer kunt hebben. Je kunt dit ook voorkomen door multivitaminen te gebruiken. Mocht je merken dat je op mentaal gebied kwetsbaar bent, ga dan meer bewegen en vooral door meer te sporten, te fietsen of te wandelen. Door beweging kun je stresshormonen voldoende uit je lichaam werken, waardoor je je een stuk beter kunt voelen.

Overzicht voor alle tekens (Tijd van het nieuwe normaal als gevolg van retrograde planeten)
Er zijn deze periode flink wat retrograde bewegende planeten, die over het algemeen zeker niet heel verkeerd op de Aarde inwerken. Venus beweegt retrograde in de Tweeling en dit geeft mensen drang er op uit te trekken. Dit is natuurlijk logisch omdat de lockdown steeds meer versoepeld wordt. Let op dat dit zorgt dat mensen onvoorzichtig worden en dan is de kans op ziektes sterk aanwezig. Daardoor wordt er aangeraden ons niet teveel te begeven op plekken waar grote groepen komen. Let vooral op in uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer. Zelfs met een mondmasker kan het gevaarlijk zijn, door alle vocht die er hangt. Beter kunnen we met de fiets gaan of lopend. In de liefde kan Venus zorgen dat mensen niet snel tevreden zijn met één partner. Gebonden mensen dienen er alert op te zijn, omdat de kans op vreemdgaan nu veel meer aanwezig is. Singles hebben een sterke intellectuele energie bij zich en zullen zich richten op hobby’s en de communicatie met mensen. Daardoor is het zeker een week om vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten aan te gaan. Saturnus reist retrograde tussen de Waterman en Steenbok en dit kan wel eens storing geven. Er zijn deze periode meer conflicten mogelijk en ook kunnen we met mislukking en onverantwoordelijk gedrag te maken krijgen.

Je doet er verstandig aan verantwoording te blijven dragen en realistisch en nuchter te blijven. Lukt dit dan zal je over het algemeen sterk in je schoenen staan en de energie absorberen. Met name gevoelige mensen kunnen veel last van deze energie hebben. Bijzonder is dat er drie planeten retrograde in de Steenbok bewegen en dit geeft krachtige, maar beheerste energie. Het zijn namelijk niet de minste die hier in staan. De krachtpatser Jupiter en strijder Pluto zullen minder intens zijn. Daardoor kunnen we veel bereiken en energie gebruiken om realistische doelen te bereiken. Er kan strijd zijn, maar over het algemeen zullen mensen beheerst handelen. Bedenk dat het geen makkelijke, maar wel prettige en leuke week wordt. We zullen geregeld bij moeten sturen als er het een en ander niet goed verloopt. Om dan nog even een uitstapje te maken naar het coronavirus is er nog steeds een goede energie. De retrograde planeten in de Steenbok waren degene die zorgden dat het Virus dat over de Aarde trok nog eens flink versterkt werd. Het waren dus als het ware de zaadplanters van het virus. Omdat deze planeten nu gedurende een langere periode hun krachten verliezen is het logisch dat er nu meer rust komt. Het leven zal in onze streken normaler worden. Omdat ook Jupiter retrograde beweegt, zal dit tevens betekenen dat er over de wereld steeds meer rust komt en het virus ingeperkt wordt. Houd er rekening mee dat het wel weer terug kan komen, maar voor nu kunnen we even opgelucht ademhalen.

Loading…
Share This