Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 49

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week wat meer met carrière, ambities en zakelijke contacten bezig en minder met sociale contacten en de romantiek. Je hebt zondag en maandag waarschijnlijk overdag erg weinig tijd voor je partner. Je bent veel met zakelijkheden bezig, maar je kunt er in de avonden altijd wel voor de ander zijn en deze zal in principe niets tekortkomen. Je hebt vanaf dinsdag meer tijd voor vrienden, familie en anderen, die je aandacht nodig hebben. Het is belangrijk om jezelf soms wel een halt toe te roepen. Je zult t/m woensdag onrustig blijven, omdat je druk van werk ervaart. Houd er maar alvast rekening mee dat deze druk tot de 20ste kan blijven. Woensdag en donderdag doe je er goed aan om ’s avonds in ieder geval werk even los te laten. Vrijdag en zaterdag wil je met je partner extra geld besteden aan plannen voor de kerst. Het zijn ook fijne dagen om met vrienden of familie afspraken te maken.

Singles
Je zult van zondag t/m woensdag onrustige gevoelens hebben. Je bent deze dagen namelijk vooral met zakelijke dingen bezig. Er wordt aangeraden om hier wel paal en perk aan te stellen, omdat je ook nog wat vrije tijd moet houden. Natuurlijk is het niet erg om langer te werken, maar het is ook belangrijk om tijd vrij te maken voor vrienden en familie. Daarom is het verstandig de avonden zoveel mogelijk vrij te houden en er geregeld lekker op uit te trekken. Donderdag en vrijdag zal je anders met de onrust omgaan en zoek je meer de huiselijke sfeer op. Het is een prima tijd om met familie en vrienden door te brengen, maar er kan wel een gemis zijn. Je kunt verlangen naar een nieuwe liefde en kan ook wel eens denken aan een ex-partner of een vriend(in) waar je meer mee deelt dan alleen maar vriendschap. Zaterdagavond is geschikt om er met vrienden op uit te trekken en lekker te stappen of op een andere manier singles te ontmoeten. Wil of kan je dit niet, kijk dan eens op het internet rond.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan reist zondag tot dinsdagochtend door de Waterman en dit kan bij mensen wat minder goede energie bieden, waarbij eenzaam, verdriet en onvrede aanwezig zijn. Dit kan fysieke spanning geven en dit zet zich om in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan naar de Vissen reizen, waardoor mensen mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je ervaart een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Maak er gebruik van. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen wat minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral op sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van de overgang die de Maan maakt van de Vissen naar de Ram. Er is een intense energie, waardoor je de neiging krijgt om ongezonde dingen te eten. Daar kun je veel last van krijgen. Er is vooral vrijdag en zaterdag een grote kans op ooginfectie. Heb je hoofdpijn, dan wordt aangeraden dit te laten checken. Tracht deze dagen vooral stress en zware werkzaamheden te voorkomen. Voor de Vis is het belangrijk dat je balans weet aan te brengen wat betreft gevoel, vriendschap en het maken van een carrière. Wanneer je je dit te intens doet, kan je wel eens stress ervaren. Je hebt nu eenmaal een gevoelig karakter en kan zelfs emotioneel geraakt worden als dingen niet gaan zoals jij dat wilt. Besteedt deze week meer tijd aan vriendschap, familie of gezin. Daar voel je je vertrouwd en veilig bij, waardoor jij je voldoende op kunt laden. Je kunt dan tijdens de nachtelijke uurtjes ook veel meer ontspanning vinden, waardoor je astrale lichaam opgeladen wordt. Doordat je spiritueel erg sterk bent, heb je dit echt nodig om lekker in je vel te zitten. Daardoor kunnen intuïtie en je sensitieve vermogen versterkt worden en ben je zowel mentaal als fysiek erg krachtig. Let op virussen en bacteriën. Richt je op hygiëne in je huis en mijdt mensen waarvan je weet dat ze een besmettelijke ziekte hebben. Je bent kwetsbaar voor griep. Beweeg voldoende en zoek geregeld frisse lucht op.

Carrière en financiën
Zondag en maandag is er krachtige energie, waardoor je erg goede ideeën hebt, die jou de hele week veel goeds brengen. Sterker nog, ze kunnen je ook voor de toekomst veel opleveren. Hierbij kunnen er sociale contacten of collega’s zijn, die met ideeën komen. Er wordt echter wel aangeraden om deze nu uit te werken en ze pas later echt in handelingen om te zetten. Bedenk dat de eerste dagen van de week bepalend zijn, hoe je de verdere week inplant. Je legt dan als het ware de basis. Zondag overdag kun je met iets komen, wat op de lange termijn voor veel profijt zorgt. Maandag t/m woensdag straal je een krachtig charisma uit en kun je veel werk verzetten en met nieuwe doelen komen. Tracht voorzichtig te blijven en rond eerst oude doelen af. Woensdagochtend is een mindere dag, omdat je wat onrustig bent. Deze kan t/m de 20ste aanhouden, maar over het algemeen weet je hier wel mee om te gaan en zal je er niet heel erg veel last van hebben. Alleen woensdag kan je last hebben en dan moet je wel erg oppassen, omdat je er stress door kunt krijgen. Donderdag en vrijdag is er goede energie om aandacht aan financiën te besteden. Dit kan gaan om een investering, maar ook om aankopen. Pas wel op dat je de neiging kunt hebben om donderdagavond ook nog te werken. Er wordt aangeraden om hier rust in te vinden. Je kunt vooral vrijdag veel indruk maken op datgene wat je voor klanten doet en het is dan ook een goede dag om meer inkomsten te vergaren, beleggingen te doen of te investeren. Je kunt veel aandacht aan je carrière besteden en wilt graag samenwerken met mensen die jou op een intelligente of sympathieke wijze bijstaan. Zaterdag kunnen er verrassende momenten zijn om iets te veranderen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van relaxte en spirituele energie)
Mercurius reist in de Schorpioen en dit geeft relaxte en spirituele energie, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn krachtig in het leven te staan. Fysiek is er goede energie, gekoppeld aan mentale kracht. Omdat Mars in dit teken beweegt, zullen passionele gevoelens op eerlijke, open wijze gedeeld worden. Mensen die van zichzelf vurig zijn, kunnen last hebben bij het beheersen van diepe emoties. Het is voor mensen lastig met onrechtvaardigheid om te gaan en dat kan vooral donderdag, vrijdag en zaterdag voor problemen zorgen.

Jupiter zal de 2de naar de Steenbok reizen en zijn energie op de Zon afstemmen. Daardoor kan er succes zijn en zijn mensen in staat vertrouwen te herwinnen als ze dit kwijt waren. Kwetsbare mensen kunnen een bepaalde angst ervaren, waardoor ze niet altijd even sterk voor de dag komen. Uranus in de Stier maakt mensen ook deze periode opstandig, maar dit zal meestal eerlijk gebeuren. Vooral, omdat deze planeet een sympathieke verbinding met de Zon aangaat. Binnen de Steenbok zal er sowieso een krachtige energie zijn, omdat Venus, Pluto en Saturnus een band met dit teken aangaan. Je zult enthousiast, ondernemend, vastberaden en gemotiveerd zijn. Meestal zal dit positiviteit geven, omdat ook Neptunus dromerige, fantasievolle energie biedt. Door al deze positieve energie, zullen veel mensen in staat zijn hun zachte kant te laten zien. Zakelijk gezien zal er een sterke ambitie zijn, waardoor mensen verantwoordelijk en geconcentreerd met hun carrière en financiën aan de gang zijn. Je kunt mede door Pluto inventief zijn in het bedenken van nieuwe ideeën, terwijl Mars energie brengt om ideeën in handelingen om te zetten. Door Mars in de Schorpioen zullen de meeste mensen in staat zijn datgene te bereiken wat ze willen. Kijken we tenslotte naar Venus, dan zien we dat deze energie ertoe in staat is evenwicht en stabiliteit in het leven te brengen. We willen nog even op de periode van donderdag t/m zaterdag richten. Er wordt aangeraden ongeduld onder controle te houden en te zorgen dat je bij mensen bent, die jij vertrouwt en waarmee jij goed op kunt schieten. Mijd mensen waar jij je werkelijk niet prettig bij voelt en ga niet in op provocaties van mensen die anders dan jij denken. Dit heeft weinig zin en zal alleen maar zorgen voor verdriet, pijn en kwetsuren.

Loading…
Share This