Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
Of het nu om liefde of vriendschap gaat, gebonden mensen zijn het begin van de week behulpzaam en sympathiek. Je geeft erg veel aandacht aan anderen en kunt hier veel goodwill mee kweken. Je karma zorgt ervoor dat mensen zien dat je zeer empathisch bent en dat zal je dan ook zeker terugkrijgen. Je kunt aan het begin van de week dan ook bezig zijn de relatie, samen met je partner, een flinke boost te geven. Maandag ben je niet zeer romantisch, maar dat zal dinsdag en woensdag anders zijn, waarbij je vol van de energie zit. Je voelt de passie door je heen stromen en geniet ervan als je partner net als jij gericht is op sensualiteit en erotiek. Ook bij singles zal hun karma erg sterk en positief zijn, waardoor romantiek en erotiek aan bod komen. Hierdoor heb je het gevoel dat je veel tekort komt. Je dromen en fantasieën lijken met de werkelijkheid te botsen en je hebt behoefte om de liefde in je leven te halen. Toch zijn dinsdag en woensdag niet die dagen om een uitgelezen kans te creëren voor een nieuwe relatie. Het zijn dagen die je beter aan familie of vrienden kunt besteden, om leuke activiteiten te ontplooien. Woensdag zijn gebonden mensen gericht op spiritualiteit en zoek je naar diepgang bij je partner. Er zullen interessante gesprekken uit voortkomen. Na donderdag zal je innerlijke kracht versterken, waardoor je er klaar voor bent om een volgende stap in de relatie te nemen. Vanaf vrijdag ben je in staat romantiek en diepgang te verweven, waardoor jullie relatie zeer warm en fijn zal zijn. Voor singles zal er vanaf donderdag kans op liefde zijn. Je bent zeer warm en sensueel, waardoor je mensen aantrekt. Je bent in staat communicatief sympathiek te zijn en zal met warme energie met complimenten strooien om mensen te vlijen. Je zult verbaasd staan over de mensen die je aantrekt en kansen die je krijgt. Toch zal het niet een periode zijn, waarin je een vaste relatie krijgt. Dit komt, omdat je merkt dat je best wat te bieden hebt. Het is in de maatschappij wel eens lastig, omdat er mensen zijn, die conflicten willen veroorzaken. Ook kunnen er gebeurtenissen zijn, die niet altijd goed verlopen. Er wordt vanuit de hogere energie op aangedrongen je deze week op positieve manier te gedragen en te zorgen dat mensen liefde, warmte en vriendschap delen. Afgunst, jaloezie en andere negatieve gedragingen leiden tot problemen en conflicten en dat zou zonde zijn.

Carrière en financiën
Er zijn wat storende planeten, waardoor je het begin van de week soms wat vermoeid bent. Maandag ontbreekt het je aan energie en kun je futloos zijn. Gelukkig ben je in staat samen te werken en vinden mensen het niet erg dat je wat minder puf hebt. Je bent in staat op een plezierige manier te delegeren. Op dinsdag en woensdag komt er een geheel andere planetaire kracht op je af en zal je juist erg veel energie hebben. Het is dan ook een prima periode om nieuwe plannen uit te werken. Ook is het een prima periode om een eventuele promotie af te dwingen. Dit geldt wel voor mensen die hier al een tijd over nadenken. Mocht je dus die plannen hebben, kijk dan wat de mogelijkheden zijn. Donderdag en vrijdag ben je zeer creatief en durf je risico’s te nemen. Een prima periode om eens een gokje te wagen of een investering te doen. Mensen laten in deze periode graag ingewikkelde zaken aan je over. Venus kan het eind van de week vooral op romantisch gebied veel energie brengen. Het weekend is minder geschikt om te werken, omdat de romantiek dus door je heen stroomt. Moet je toch werken, dan wordt aangeraden wel voldoende te slapen en pauzes te nemen, zodat je energie hebt om te werken. Heb je de kans, dan wordt aangeraden om toch wat langer vrij te nemen en even te ontspannen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Hoe vreemd het ook mag klinken, midden in de zomer, maar Vissen kunnen wel eens een verkoudheid oplopen en zijn tevens ook vatbaar voor virale of bacteriële aandoeningen. Je doet er dus goed aan op te passen waar je verblijft en op hygiëne te letten, evenals op mensen die een overdraagbare ziekte hebben. Met name ziektes als geelzucht of ziektes die je door insecten krijgt, kunnen snel opgelopen worden. Let dus op bij boswandelingen en het zwemmen in natuurwater. Je doet er goed aan gezond te eten en meer dan anders op te letten met wat je eet en drinkt. Je kunt dan juist een goede weerstand opbouwen. Met name mineralen en vitamines, die een goede werking op je bloedsysteem hebben, zijn aan te raden. Over het algemeen zal je deze week zeer ontspannen zijn, omdat je zenuwstelsel prima in orde is en je emotioneel en lichamelijk goed in je vel zit. Het kan een goede week zijn voor meditatie, rust van de natuur en yoga. Een sportmassage kan ook wonderen verrichten.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This