Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 33


Relaties, singles en sociale contacten

Neptunus, Mars en Pluto kunnen elkaar flink prikkelen, maar ook Uranus kan jou een stimulans geven. Je hebt behoefte aan nieuwe ervaringen en komt met ideeën waaruit verrassende evenementen kunnen ontstaan. Let wel op dat je in een relatie soms wel eens opstandig kunt zijn. Dat kan aan de ene kant wel erg leuk zijn, omdat je dit wel op een spannende manier weet te brengen en dan kunnen er zeker wel spannende veranderingen komen. Let op dat je partner dit niet altijd volgt en dan moeite heeft om jou te begrijpen. Daardoor kunnen er wat onevenwichtigheden in de relatie zijn. Heb je een mindere relatie, dan kunnen jullie tegenover elkaar komen te staan. Tracht relaxt te blijven en luister vooral naar gevoelens die je partner aangeeft. Je intuïtie zal deze week versterkt worden, waardoor je in staat zult zijn om in een relatie de juiste keuzes te maken. Heb je een gezonde relatie, dan wordt het een prima week om leuke activiteiten te plannen en je vertrouwen te versterken. Je kunt je partner hierdoor zowel erotisch als emotioneel flink prikkelen. Singles kunnen aan het begin van de week in emoties theatraal zijn. De single heeft nog wel eens de neiging drama op te voeren om een nieuwe partner aan te trekken. Het is natuurlijk niet erg om kwetsbaar te zijn, maar gebruik dit niet voor de verkeerde doeleinden. In contact met een nieuwe partner moet je opletten dat je kritiek kunt hebben op het leven van die persoon. Tracht dit te controleren en kijk naar de goede kanten. Ieder mens heeft nu eenmaal een eigen manier van leven. Denk je echt dat de andere een heel verschillende levensstijl heeft, ga dan geen relatie aan, maar kies voor vriendschap. Venus zal deze week een gunstige energie bieden en je ervaart dan ook veel liefdevolle gevoelens. Met name het tweede deel van de week kan je mensen ontmoeten, waar je erotische gevoelens bij hebt, maar ook vriendschappelijk mee op één lijn zit. Je kunt sociaal gezien veel vriendschappen tegemoetzien. Het kan dan ook een leuke en interessante week worden. Je staat open voor huidige en nieuwe contacten. Dit betekent niet dat alles in je leven goed verloopt. Er kunnen dingen zijn blijven liggen, die je aandacht nodig hebben. Ga er verantwoord mee om en durf mensen toe te laten. Je zult merken dat het dan sociaal een prima periode kan zijn.

Carrière en financiën
Let zondag op dat er spanningsvelden zijn, waardoor je je verstand er moeilijk bij kunt houden. Je doet er goed aan je geduld te bewaren en mensen niet teveel te belasten als jij even niet lekker in je vel zit. Los problemen gelijk op en laat ze niet versloffen. Ze kunnen dan namelijk erger en onbeheersbaar worden. Dit geldt overigens ook voor de rest van de week. Let er op dat je aan het begin van de week niet teveel meegaat met de roddels die mensen over elkaar hebben. Je kunt werk en privé beter strikt gescheiden houden, omdat dit uiteindelijk toch alleen maar tot problemen kan leiden. Alleen als je heel zeker weet dat de ander nuchter is en op goede wijze in het leven staat, kan je de grens overschrijden. Van dinsdag t/m donderdag zit je lekker in je vel en ervaar je intellectueel en emotioneel veel goede energieën. Je bent in staat mensen te ondersteunen en kunt je expertise prima gebruiken zonder dat je overdreven of arrogant overkomt. Let op als je te kritisch bent en dan dingen zegt die anderen kunnen irriteren. Na donderdag zal dit veranderen en kun je veel positiever en betrokken met mensen omgaan en weet je dingen tactisch te brengen. Vrijdag zal je veel met financiën bezig zijn. Het zal belangrijk zijn om inkomsten en uitgaven beter op elkaar af te stemmen, waarbij je er goed over na moet denken wat je wel of niet moet schrappen. Het weekend is veel beter geschikt om even lekker te relaxen en dan kun je beter zo mogelijk een vrije dag in plannen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De ogen van de Vis zullen nog meer dan gewoonlijk met hun emoties mee kleuren. Hun uitdrukking is mysterieus, maar toch zijn ze open en relaxt, waardoor mensen aangetrokken worden in de nabijheid van een Vis te zijn. Je kunt wisselvallig zijn, waarbij je de ene dag vrolijk en fleurig bent, terwijl je een andere dag juist somber kunt zijn. Dit zie je dan terug in de kledingkeuze. Fysiek hebben Vissen een mooie verfijnde structuur, waarbij alles in goede proportie is. Als gevolg van stress kunnen Vissen wel problemen hebben met voeten, longen en bloedsomloop. Overigens is dit niet het gevolg van de stress, maar meer omdat je de neiging hebt junkfood te eten. Dit leidt tot verslaving en vervolgens tot gewichtstoename. Je doet er goed aan, als je dit herkent, te minderen en het liefst helemaal af te leren. Let op roken, alcohol, drugs of andere verslavende producten. Tracht hier vanaf te komen, door er over te praten en er eventueel hulp te zoeken. Vissen kunnen wel eens last hebben van veranderende weersomstandigheden, waardoor ze te maken krijgen met griepachtige verschijnsels en kwalen met de longen. Je doet er goed aan om, op die momenten, multivitaminen te gebruiken. Op oudere leeftijd zijn met name de voeten kwetsbaar als gevolg van reuma of problemen met de bloedsomloop. Je doet er goed aan extra voedingsmiddelen te gebruiken, die goed zijn voor het bloedsysteem. Dit zijn onder andere: rundvlees, lamsvlees, lever, uien, volkoren granen, pruimen, citroenen, sinaasappelen, appels, druiven, spinazie en andijvie. Let op dat je, als het gezellig is, teveel kunt eten. Tracht kleine porties te nemen en controleer jezelf. Geniet met mate. Verder doe je er goed aan natrium te gebruiken, omdat deze een goede werking op je maag en darmen heeft. Tafelzout kun je maar beter mijden.

Overzicht voor alle tekens (periode van het verleden, oplossen van problemen en emoties)
De week start met Venus in de Kreeft. We hebben behoefte aan sociaal contact, waardoor we geregeld afspraken met elkaar maken. Veel mensen zijn huiselijk en besteden veel tijd aan familie en vrienden. Ondanks het warme weer, trekken mensen zich graag terug met vertrouwde personen. Wel moeten we opletten dat Venus in de Kreeft emoties prikkelt, waardoor mensen gevoelig zijn. Een ieder zal dit op zijn/haar eigen manier uiten. De een kan irritaties voelen, een ander liefde en weer een ander kan de neiging hebben emoties te bespreken. Zondag en maandag vormt Mercurius, in Leeuw, een driehoek met Cheiron, in de Ram, en een vierkant met Uranus. Mercurius en Cheiron delen vuur met elkaar en daardoor kunnen mensen oude mentale of fysieke kwetsuren ervaren. Er zijn al flink wat emoties en die worden nu nog eens versterkt. Toch is de combinatie van vuur en emoties wel positief, omdat we conflicten en andere problemen op kunnen lossen. We kunnen vertrouwen krijgen en mogelijkheden zoeken om actief te zijn en het een ander uit het leven te bannen. Aangezien Mercurius een vierkant vormt met Uranus in de Stier staan we wel meer open voor familie en vrienden. Het zal een periode zijn om persoonlijk, in sociale contacten en bij zakelijkheden veel te bereiken en te herstellen.
We moeten maandagochtend opletten als we in het verkeer of openbaar vervoer zijn. Ook kunnen er mensen zijn, die moeite hebben zich te houden aan normen en waarden. Met name de coronaperikelen kunnen voor grotere problemen zorgen. Dit zal echter niet door de kosmische energieën komen, maar door gedrag van mensen. Mensen die zich wel aan de gestelde normen en waarden houden, moeten alleen oppassen in contact met onverantwoordelijke mensen. Ook moeten we het begin van de week nadenken over wat we zeggen. We hebben de neiging eerst te praten en dan te denken. Dinsdag zal de Zon een verbinding met Jupiter, in de Steenbok, aangaan en woensdag en donderdag met Neptunus. De assertieve Mars, in de Ram, zal woensdag t/m zaterdag een plein met Pluto vormen, die ook in de Steenbok reist. Dit geeft deze dagen een ruw karakter en er zullen uitdagingen op ons afkomen. Er wordt aangeraden problemen op een niet al te intense wijze te benaderen. Met name problemen met relaties kunnen anders uit de hand lopen. Pas op dat je niet te laat in gebieden bent met dronken of criminele mensen. De krachten van deze planeten zijn onverzettelijk, waarbij Mars confronteert en strijdt en Pluto verborgen krachten losmaakt. Het kunnen momenten zijn waar we te maken krijgen met meningsverschillen en onrust. Er wordt aangeraden bescheiden in het leven te staan en bepaalde problemen los te laten. Het proberen op te lossen, kan alleen maar tot ergere problemen leiden.
Vrijdagavond zal de Maan naar de Kreeft reizen. Mercurius maakt vrijdag een verbinding met Jupiter en zaterdag met Neptunus, terwijl de Zon en Pluto veel energie delen. Dit zorgt ervoor dat we gericht zijn op lekker eten, familie en dingen die we in en om het huis kunnen doen. Ook hebben we wat meer de neiging bepaalde problemen op te lossen. Dat kan erg fijn zijn, maar let op dat niet iedereen hiervan gediend is. Dat kan dan juist voor extra problemen zorgen. Zaterdag zal Uranus retrograde in de Stier gaan bewegen en deze stand zal tot begin januari zo blijven. Omdat nu alle buitenplaneten retrograde bewegen, zullen er veel veranderingen zijn, die je kunt starten en in het volgend jaar tot bloei kunnen komen. Er wordt aangeraden meer tijd voor jezelf te nemen en niet te snel bezig te gaan om dingen anders te gaan doen. Beter doe je het stapje voor stapje en deel je grotere doelen in korte termijnen in. Veel mensen zijn deze periode geneigd tot vrijheid en beschermen hiervan. Vooral financieel kunnen mensen een sterkere behoefte hebben. Dit kan zorgen dat mensen wel eens het vertrouwen verliezen als dingen minder goed verlopen. Bewaar je geduld, dan zullen dingen veel soepeler verlopen.

Loading…
Share This