Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Het zal een week worden, waarin het accent op je thuissituatie, je familie en je partner ligt. Heb je kinderen dan zal het een week worden, waarin je bezig bent hun toekomst aandacht te geven. Het zal een prima week worden om samen met je partner nieuwe vrienden te maken. Zondag is mysterieus en heb je gevoelens, die je niet helemaal thuis kunt brengen. Op zich zullen deze gevoelens je veel liefde bezorgen. Maandag tot en met woensdag zal je veel liefdevolle gevoelens hebben en is het een prima periode om leuke activiteiten met je partner te plannen. Donderdag en vrijdag zal je meer met werk bezig zijn en heb je minder tijd voor je partner en vrienden. Zaterdag is echter een leuke dag en heb je veel tijd voor vrienden, romantiek en erotiek. Je partner geniet van je en zal veel liefde teruggeven.

Het is voor singles een geweldige tijd om het leven onder de loep te nemen en eens te bekijken waar je precies in het leven staat. Je hebt wel eens de neiging geld uit te geven aan dingen waar je niet veel aan hebt. Ook kun je wel eens gaan stappen en meer geld aan mensen uitgeven om indruk te maken. Tracht dit onder controle te houden. Het is leuk om nieuwe vrienden te maken, maar niet door ze met geld te kopen. Tot en met 20 juni zal er een gunstige energie zijn, waardoor je een intense passie voelt om de liefde op te zoeken. Tot en met woensdag zal je hier zeker gebruik van maken, maar dan moet je wel opletten dat je dit niet overdrijft. Je kunt anders dingen doen, waar je later spijt van krijgt. Vanaf donderdag zal je wat gas terugnemen en zal je wat meer tijd aan vrienden en familie besteden. Met name zaterdag zal zeer relaxt zijn, waarbij je veel geluk en liefde met vertrouwde mensen deelt.

Carrière en financiën
Het is een prima week om te ontplooien. Je bent enthousiast en sympathiek en zal prima met mensen opschieten. Het accent zal deze week op onroerend goed en familie liggen. Zij zullen er zeker voor je zijn en je ondersteunen bij dingen waar je mee bezig bent. Weet jij het zelf even niet of verlies je het overzicht, dan is er altijd wel iemand die jou de juiste richting op kan sturen. In je huis zal je vooral actief zijn met het verbeteren van de inrichting en met reparaties. Financieel is het een geweldige tijd om mensen te ondersteunen. Met name je kinderen en familieleden profiteren van je goedgeefsheid. Zondag zal je keuzes maken die je leven een nieuwe wending geven. Maandag tot en met woensdag word je intellectueel geprikkeld om juiste keuzes te maken. Zowel financieel als zakelijk boek je er vooruitgang mee. Donderdag en vrijdag zijn geschikt om je vaardigheden te vergroten, waardoor je nog meer kunt bereiken. Zaterdag zal geschikt zijn om even wat rust te nemen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Deze week heb je veel aan de kracht van de Zon die jouw sterrenbeeld sterk beïnvloedt. Hierdoor voel je toch wel voldoende energie om alles, wat je deze week tegenkomt, aan te kunnen. Let er wel op dat je niet al te emotioneel reageert op tegenslagen die je deze week tegenkomt. Te emotioneel reageren betekent dat de Vis meer kans op mentale problemen heeft. Daardoor kun je dan erg veel problemen ondervinden. Je kunt dan onzeker worden en dat kost je enorm veel energie. Belangrijk is het om zeer goed te eten en vooral ook veel water te drinken. Water zorgt ervoor dat je je lichaam reinigt van alle schadelijke stoffen die vrijkomen bij stressvolle situaties. Alcohol, koffie, zwarte thee en producten waar verslavende stoffen inzitten, worden afgeraden, omdat deze je afhankelijk zullen maken.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Loading…
Share This