Weekhoroscoop Vissen

De horoscoop van het sterrenbeeld Vissen lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 49

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week wat meer met carrière, ambities en zakelijke contacten bezig en minder met sociale contacten en de romantiek. Je hebt zondag en maandag waarschijnlijk overdag erg weinig tijd voor je partner. Je bent veel met zakelijkheden bezig, maar je kunt er in de avonden altijd wel voor de ander zijn en deze zal in principe niets tekortkomen. Je hebt vanaf dinsdag meer tijd voor vrienden, familie en anderen, die je aandacht nodig hebben. Het is belangrijk om jezelf soms wel een halt toe te roepen. Je zult t/m woensdag onrustig blijven, omdat je druk van werk ervaart. Houd er maar alvast rekening mee dat deze druk tot de 20ste kan blijven. Woensdag en donderdag doe je er goed aan om ’s avonds in ieder geval werk even los te laten. Vrijdag en zaterdag wil je met je partner extra geld besteden aan plannen voor de kerst. Het zijn ook fijne dagen om met vrienden of familie afspraken te maken.

Singles
Je zult van zondag t/m woensdag onrustige gevoelens hebben. Je bent deze dagen namelijk vooral met zakelijke dingen bezig. Er wordt aangeraden om hier wel paal en perk aan te stellen, omdat je ook nog wat vrije tijd moet houden. Natuurlijk is het niet erg om langer te werken, maar het is ook belangrijk om tijd vrij te maken voor vrienden en familie. Daarom is het verstandig de avonden zoveel mogelijk vrij te houden en er geregeld lekker op uit te trekken. Donderdag en vrijdag zal je anders met de onrust omgaan en zoek je meer de huiselijke sfeer op. Het is een prima tijd om met familie en vrienden door te brengen, maar er kan wel een gemis zijn. Je kunt verlangen naar een nieuwe liefde en kan ook wel eens denken aan een ex-partner of een vriend(in) waar je meer mee deelt dan alleen maar vriendschap. Zaterdagavond is geschikt om er met vrienden op uit te trekken en lekker te stappen of op een andere manier singles te ontmoeten. Wil of kan je dit niet, kijk dan eens op het internet rond.

Carrière en financiën
Zondag en maandag is er krachtige energie, waardoor je erg goede ideeën hebt, die jou de hele week veel goeds brengen. Sterker nog, ze kunnen je ook voor de toekomst veel opleveren. Hierbij kunnen er sociale contacten of collega’s zijn, die met ideeën komen. Er wordt echter wel aangeraden om deze nu uit te werken en ze pas later echt in handelingen om te zetten. Bedenk dat de eerste dagen van de week bepalend zijn, hoe je de verdere week inplant. Je legt dan als het ware de basis. Zondag overdag kun je met iets komen, wat op de lange termijn voor veel profijt zorgt. Maandag t/m woensdag straal je een krachtig charisma uit en kun je veel werk verzetten en met nieuwe doelen komen. Tracht voorzichtig te blijven en rond eerst oude doelen af. Woensdagochtend is een mindere dag, omdat je wat onrustig bent. Deze kan t/m de 20ste aanhouden, maar over het algemeen weet je hier wel mee om te gaan en zal je er niet heel erg veel last van hebben. Alleen woensdag kan je last hebben en dan moet je wel erg oppassen, omdat je er stress door kunt krijgen. Donderdag en vrijdag is er goede energie om aandacht aan financiën te besteden. Dit kan gaan om een investering, maar ook om aankopen. Pas wel op dat je de neiging kunt hebben om donderdagavond ook nog te werken. Er wordt aangeraden om hier rust in te vinden. Je kunt vooral vrijdag veel indruk maken op datgene wat je voor klanten doet en het is dan ook een goede dag om meer inkomsten te vergaren, beleggingen te doen of te investeren. Je kunt veel aandacht aan je carrière besteden en wilt graag samenwerken met mensen die jou op een intelligente of sympathieke wijze bijstaan. Zaterdag kunnen er verrassende momenten zijn om iets te veranderen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.

Voor de Vis is het belangrijk dat je balans weet aan te brengen wat betreft gevoel, vriendschap en het maken van een carrière. Wanneer je je dit te intens doet, kan je wel eens stress ervaren. Je hebt nu eenmaal een gevoelig karakter en kan zelfs emotioneel geraakt worden als dingen niet gaan zoals jij dat wilt. Besteedt deze week meer tijd aan vriendschap, familie of gezin. Daar voel je je vertrouwd en veilig bij, waardoor jij je voldoende op kunt laden. Je kunt dan tijdens de nachtelijke uurtjes ook veel meer ontspanning vinden, waardoor je astrale lichaam opgeladen wordt. Doordat je spiritueel erg sterk bent, heb je dit echt nodig om lekker in je vel te zitten. Daardoor kunnen intuïtie en je sensitieve vermogen versterkt worden en ben je zowel mentaal als fysiek erg krachtig. Let op virussen en bacteriën. Richt je op hygiëne in je huis en mijdt mensen waarvan je weet dat ze een besmettelijke ziekte hebben. Je bent kwetsbaar voor griep. Beweeg voldoende en zoek geregeld frisse lucht op.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Loading…
Share This