Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Je zult de komende 2 weken op romantiek gericht zijn. Ben je getrouwd of woon je samen dan zal de energie je gunstig gezind zijn. Er zal veel plezier zijn in contact met je partner en hebt ook met andere gezins- of familieleden een prima band. Het is een prima periode om geregeld weg te gaan. Zondag zal de thuissituatie erg leuk zijn, maar let op met dingen die je eet of drinkt. Je bent een gezelschapsmens en hebt wel eens de neiging om over grenzen te gaan. Maandag tot en met woensdag zullen mensen graag met je omgaan en is het een prima periode om samen met je partner mensen te bezoeken. Er is zelfs een aanwijzing dat er een bepaalde wens uitkomt. Donderdag tot en met zaterdag ben je populair. Je bent vrolijk en vindt het ook leuk om te flirten. Let wel op dat je niet over grenzen gaat, omdat je partner dan wel eens moeilijk kan gaan doen en je geluk toch enigszins verstoord kan worden.

Voor de liefde zal het een prima week zijn en ook de week hierna verloopt goed. Je bent erg intens en voelt je gelukkig. Hierdoor heb je een krachtige aantrekking op het andere geslacht en die kracht zal tot veel moois leiden. Toch wordt er gewaarschuwd om wel voorzichtig te blijven als je gaat stappen of daten. Zondag heb je de neiging om de bloemetjes buiten te zetten en daar kunnen alcohol, drugs en andere genotsproducten wel eens een rol inspelen. Beter vermijd je die en richt je je op dingen die veel beter zijn. Omdat je eigenlijk het grootste deel van de week optimistisch bent, zullen mensen het fijn vinden met je om te gaan. Met name de Volle Maan kan hierbij veel liefde bieden. Vrijdag en zaterdag zijn er dan ook veel kansen om een nieuwe liefde in je leven te krijgen. Blijf echter wel je verstand gebruiken en doe vooral geen impulsieve dingen, omdat je daar dan later spijt van kunt krijgen.

Carrière en financiën
Ondanks dat je veel met liefde en vrienden bezig kunt zijn, ben je niet iemand die werk laat versloffen. Je hebt energie genoeg en hebt ambities om iets in je leven te bereiken. Je voelt je eigenlijk wel heel gelukkig en zal je energie ook gebruiken om nieuwe kansen af te dwingen. Met name maandag tot en met woensdag kan je dan ook zeker vooruitgang in je carrière boeken. Je hebt een goede reputatie en zal in contact met leidinggevenden veel vertrouwen krijgen. Ben je zelf leidinggevende, dan zullen je enthousiasme en wijsheid helpen om mensen de juiste kant op te sturen. De Volle Maan kan overigens intellectueel en sociaal een flinke versterking bieden, waardoor je mogelijkheden krijgt om financieel meer binnen te halen. Ook is het een periode om je sociale en zakelijke netwerk te vergroten. Zaterdag is overigens een dag om even de rust op te zoeken en werk even links te laten liggen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Ondanks de spanningen die op kunnen treden, zal de Waterman een goede gezondheid ervaren en is het een prima week om rust en ontspanning in je leven in te bouwen. Met name in de pauzes of na inspannende activiteiten is een moment van rust wel aan te raden. Neem dus de tijd voor een goede maaltijd en ga ook geregeld even naar buiten, waardoor je bij kunt komen. Met name koolhydraten en eiwitten zijn deze week enorm belangrijk, omdat er toch wel een kans aanwezig is dat je een kleine ziekte onder de leden hebt. Het eten van voedzame producten een goede manier zijn om je te wapenen tegen bacteriën of een virus. Let er deze week ook op dat je mentaal gezien wat onrustig bent. Dit kan snel leiden tot stress en, als je dan niet goed eet, zal de kans op een lichte depressie aanwezig zijn. Probeer dit te voorkomen, door te sporten en andere leuke dingen te doen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Loading…
Share This