Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 44

Relaties, singles en sociale contacten   
Je vindt het fijn je eigen gangetje te gaan, maar spreekt wel af met mensen, die zelfstandig in het leven staan. Vrijheid en saamhorigheid zijn belangrijke aspecten om je prettig te voelen. Doordat je mensen prikkelt door te experimenteren, kan je nog wel eens over geldende normen en waarden gaan. Je vindt het leuk mensen te testen om te zien hoe ze reageren op bepaalde handelingen of dingen die je zegt. Je hebt een krachtige intuïtie, die je kunt gebruiken om te weten met wie je het best afspreekt. Meestal zullen dit intellectueel of spiritueel ingestelde mensen zijn. Oppervlakkige contacten zal je nu niet snel aangaan. Gebonden mensen kunnen het fijn vinden om de week met humor op te starten. In de relatie gaan jullie leuk met elkaar om. Het is een prima moment om er op uit te trekken. Dit hoeft helemaal niet groot te zijn. Waar jullie ook zijn, het wordt leuk en gezellig. Vanaf dinsdag zal je emotioneel zeer hot zijn en vind je het fijn je partner op te winden. Je wilt spanning en avontuur en je partner staat nog wel eens verbaasd over wat je allemaal wilt doen. Het zal mooie momenten opleveren. Let op, heb je een partner die hier lauw op reageert, dan kun je flink teleurgesteld raken. De kans bestaat dan dat je dingen kunt zeggen of doen, waar je later spijt van krijgt. Ook singles zijn erg vrolijk en opgelaten als de week start. Je vindt het leuk met vrienden af te spreken en leuke dingen te doen. Omdat je innerlijk een passionele energie voelt, zal je het fijn vinden op plekken te komen waar je andere singles kunt ontmoeten. Vooral dinsdag en woensdag stroomt de passie door je heen en kunnen er mogelijkheden zijn om een nieuwe persoon te ontmoeten. Je kunt opeens gevoelens voor een vriend(in) krijgen. Is dit van beide kanten zo, dan kan er een romance ontstaan. Er zijn aanwijzingen dat je, als je date, veel kans hebt op een liefde. Je hebt een liefdevolle karma, waarmee je mensen aantrekt die bij je passen. Donderdag en vrijdag hoef je niet eens veel te doen en komen gegadigden vanzelf wel op je pad. Het weekend kan spannend zijn, omdat er deze periode iemand kan zijn, die jou bevalt. Let op, dat je nu wel actief bezig moet zijn, omdat het dan niet vanzelf gaat. Voor zowel gebonden mensen als singles kan er het eind van de werkweek storende energie zijn, waardoor je met stemmingswisseling te maken kunt krijgen. Je moet er alles aan doen om hier balans in te vinden. In het weekend zal er meer rust hangen en kun je samen met je partner of vrienden leuke activiteiten ontplooien.

Carrière en financiën
Er hangt maandag en dinsdag een unieke energie die ervoor zorgt dat jij je zakelijk zeer goed uit kunt drukken. Mensen zullen bewondering voor je hebben, waardoor het een prima periode is om spijkers met koppen te slaan. Je kunt het respect dat mensen voor je hebben, gebruiken om te imponeren, maar ook om te laten zien dat jij juist relaxt bent. Er kan zelfs iets gebeuren, waar je al een tijdje mee bezig bent en waar je nu de resultaten uit kunt halen. Het midden van de week vertraagt je energie, waardoor je minder actief bent. Je kunt onzeker zijn, maar dat is nergens voor nodig, omdat alles wel goed blijft gaan. Accepteer dat je even wat minder vitaal bent en richt je op routinematige zaken of taken waar je minder energie voor nodig hebt. Deze kan je probleemloos uitvoeren. Donderdag neemt de energie toe en kunnen er t/m zaterdag interessante uitdagingen zijn. Let op dat niet alles is zoals het lijkt en dat er wat raadsels zijn. Dat vind je wel leuk en zal je zeker niet van je stuk brengen, maar er zijn mensen die minder geduld hebben. Moet je zondag werken, dan zal je je liever richten op taken die je routinematig af kunt ronden. Je hebt deze dag gewoon even behoefte aan wat rust en ontspanning.

 

Mentale en fysieke gesteldheid (week van spiritualiteit)

Oktober eindigt zoals we aan het begin van de maand ervoeren, met kracht van de Volle Maan. Dit is geen normale Volle Maanstand, maar omdat deze door de Stier reist, is er een soort van verheerlijking. De Stier zorgt ervoor dat er een overvloed is aan generositeit en luxe. Het is een zeer heldere Maan en dan ook nog eens op Halloween. Misschien nemen we dit in Nederland niet heel erg serieus, maar in vroegere tijden was het wel een heel spirituele periode. Deze periode kent dan ook een sluier tussen de tastbare wereld en de wereld van de geestelijke energieën. Omdat we in het seizoen van de Schorpioen zitten zal de spiritualiteit zondag te voelen zijn en kan deze een groot deel van de week voortduren. Er zullen mensen zijn, die zich hier bewust van zijn, maar er zijn ook mensen die dit onbewust ervaren. Bijzonder zal zijn dat veel mensen sterk aan overleden geliefden denken. Dit kan verdriet opleveren, waardoor niet iedereen even lekker in zijn vel zit. Venus in de Weegschaal zal veel energie bieden, en meditatie en dromen kunnen veel heil brengen om eventuele pijn en verdriet te absorberen. Bijzonder zal zijn dat de extreem opstandige Uranus een verbinding met de Maan aangaat. Mensen die opstandig zijn, kunnen de eerste dagen van de week de neiging hebben zich af te zetten. Anderen kunnen energie gebruiken om zich fysiek op te laden en aan te passen aan de geldende normen en waarden. Het is dus een week waarin de meeste mensen zich aan de regels zullen houden, maar er zijn dus ook mensen die dit niet doen. Deze zullen veel meer aanwezig zijn, waardoor er wel veel problemen kunnen optreden, omdat deze mensen zich flink profileren. Dit kan per teken weer heel anders tot uiting komen.

Overzicht voor alle tekens

Mercurius beweegt retrograde tussen de Weegschaal en Schorpioen en de energie kan emoties uit het verleden in ons losmaken. Daardoor wordt aangeraden deze week op te passen in contact met mensen. Had je namelijk problemen met iemand of een bepaalde organisatie, dan is er een grote kans dat deze verergeren. Positief is dat dit waarschijnlijk niet binnen een relatie met een geliefde is. Wel dienen we in de gaten te houden dat Neptunus tot eind november retrograde in Vissen verblijft. Mensen kunnen emotioneel zijn en verlangen naar een situatie uit het verleden. Dit brengt verdriet en weemoed mee. Heb je een minder lopende relatie, dan verlang je wel eens naar iemand uit het verleden of heb je de neiging tot ontrouw. Mars beweegt tot half november retrograde in de Ram en die vurige combinatie brengt in combinatie met de energie van de Schorpioen flink wat emoties en fysieke krachten. Er zijn veel mensen die bestand zijn tegen diverse ziektes, waardoor er een kleine hoop is dat er vermindering van het aantal besmette mensen is wat betreft corona. Uranus beweegt alweer een lange tijd retrograde in de Stier en blijft dit nog wel een tijd doen. De hierboven genoemde invloeden zullen de hele week door blijven gaan en zorgen dat mensen over het algemeen een prima periode meemaken.

Zondag vormt de Zon in de Schorpioen een driehoek met Saturnus in de Waterman en gaat Venus een conjunctie met deze planeet aan. Dit is gunstige energie, waarin er veel liefde en warmte te bespeuren valt en de meeste mensen veel voor elkaar overhebben. Er wordt aangeraden afspraken te maken en er lekker op uit te trekken. Sociale contacten en romantiek verlopen prima en bieden veel saamhorigheid. Venus stuurt heilzame energie op de Aarde af en absorbeert de strenge energie van Saturnus. Ditzelfde geldt voor de Zon. Zakelijk gezien kan de energie veel goeds bieden en helpen op een adequate wijze in het leven te staan. Venus, in de Maagd, biedt verzachting en geduld, waardoor we toegewijd zijn aan situaties en mensen waar we mee te maken krijgen. Mensen zijn nu meer gericht op stabiliteit en rust, waardoor men zowel zakelijk, sociaal als in de liefde de behoefte heeft serieuzer te zijn. Maandag zal de retrograde Mercurius in de Schorpioen een perfecte verbinding met de Zon vormen. Dit is zeer bijzondere energie, die als Boodschapper van het Zuiverende Hart van de Zon gezien wordt. Het is een periode van transformatie en hergeboorte. We kunnen de negatieve energieën en ideeën loslaten, die onze gedachten normaal gesproken verstoren. We kunnen bepaalde trauma’s en problemen uit het verleden aanpakken en oplossen, door gerichte stappen te nemen. We moeten niet ongeduldig zijn en denken dat het allemaal meevalt, maar vooruitkijken en duidelijkheid verschaffen. De een doet dat door gerichte hulp te zoeken en een ander door bepaalde activiteiten te doen om er los van te komen.

Venus zal dinsdag naar de Weegschaal verhuizen en dit is gunstig, omdat mensen hier positief door beïnvloed worden. Deze combinatie biedt liefde en verbinding en aangezien dit tot eind december zo blijft, is er een lange, intense liefdesenergie, die evenwichtige en harmonieuze energie brengt. Pas op dat belangrijke beslissingen moeilijk te nemen zijn, omdat er ook wel een bepaalde onzekerheid hangt. Ook Mercurius zal deze periode naar de Weegschaal reizen. Een prima energie om in liefdesrelaties te communiceren en elkaar veel goeds te bieden. Een leuke bijkomstigheid zal zijn dat deze energie ook financieel positiviteit brengt. Venus en Mercurius zijn namelijk verbonden met bezit en financiën. Het is een prima tijd om je financiële positie te verbeteren. Mondiaal kunnen economische verbindingen de wereld goed doen. De verdere week zal je er mee te maken krijgen en dit geeft energie om zakelijk en privé mooie momenten in het leven mee te maken. Tenslotte zal het eind van de maand zeer intens zijn als gevolg van de Volle Maan, die veel invloed heeft en vooral omdat Venus en Mars sterke energie delen en de Zon in oppositie staat met Uranus. Het is een goede tijd voor spiritualiteit, uitpraten van problemen en mediteren in tijden dat het wat minder goed gaat. Zorg dat je niet te snel je emoties laat gelden, omdat je dan dingen zegt, die je beter niet kunt zeggen. De Volle Maan zal deze dag heerlijke energie bieden, waardoor we een sterk contact met de hogere wereld hebben en omdat de Maan een fijne band met Uranus aangaat, zal er krachtige energie zijn, om de maand goed te eindigen.

Loading…
Share This