Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 22

Relaties, singles en sociale contacten
Omdat Saturnus in jouw teken reist, zijn er kansen om je leven eens onder de loep te nemen en leuke dingen te bedenken. Let op dat jouw heersende planeet Uranus in de Stier reist. Daardoor kan je in de liefde problemen tegenkomen, die onoverbrugbaar lijken. Je voelt je soms erg in de hoek geduwd en hebt het gevoel dat de ander nog wel eens de strijd opzoekt. Daarbij werken Mars en Venus ook wel eens storend. Je voelt je geregeld onzeker, maar in principe hoef je dat helemaal niet te zijn. Je partner is heus niet opeens veranderd, maar reageert er wel op als jij bepaalde uitspraken doet. Wanneer je je zekerheid weet terug te krijgen, door in jezelf te geloven, zal je merken dat de problemen goed op te lossen zijn. Door de Zon in de Tweeling kun je, als single, erg veel behoefte aan een nieuwe partner hebben. Je doet er goed aan plekken te bezoeken, waar je andere singles ontmoet. De energie staat er goed voor, waardoor er zeker wel kans is om een leuke persoon te vinden. Zowel gebonden mensen als singles zijn door de energie van Uranus wel zeer creatief en kunnen met geweldige ideeën komen om het liefdesleven eens een prima impuls te geven en veel mooie momenten te beleven.

Carrière en financiën
Door de energie van Mars heb je een bepaalde druk om te presteren. Hierbij wil je het liefst de wereld met jouw normen en waarden verbeteren. Tracht rust aan te brengen en bedenk dat jouw normen en waarden niet die van anderen hoeven te zijn. Tracht mensen niet teveel te overtuigen en sta open voor de gevoelens en ideeën van andere mensen. De komende tijd kan er wel een zeer goede energie op je afkomen. Saturnus reist namelijk in jouw teken en je ervaart veel verantwoordelijkheden om jezelf te ontplooien. Waar anderen moeite met deze energie hebben, kan jij er juist het positieve uithalen, althans op zakelijk gebied. Privé moet je wel opletten voor mislukkingen en problemen. In je werk zullen jouw talenten opgemerkt worden. De kans op een goede aanbieding of zelfs een nieuwe carrière kan daardoor een stuk groter zijn. Mensen, zonder werk, zouden hierdoor een goede kans maken om iets nieuws te vinden. Let op dat de energie van Venus je emotioneel maakt, waardoor je wel eens de neiging hebt met een collega te flirten. Tracht hiervoor op te passen en breng jezelf en je omgeving niet nodeloos in de problemen. Jouw heersende planeet Uranus reist door de Stier. Deze energie kan ervoor zorgen dat je andere routines ambieert. Je bent creatief en hebt geweldige ideeën en er zijn aanwijzingen dat er leuke ontwikkelingen uit voortkomen, die veel op kunnen gaan leveren.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Waterman is een onvoorspelbaar persoon, die de neiging heeft datgene, wat mensen verwachten, precies andersom te doen. Ze lijken er genoegen aan te beleven om dit te doen en vinden het fijn om mensen te prikken met gevatte uitspraken. Het zijn over het algemeen filosofen, die altijd mee weten te praten over zaken die er in de wereld gebeuren. Normen en waarden zijn belangrijk, waardoor men zich maar beter in jouw omgeving kan gedragen. Lukt dit niet, dan is het erg moeilijk geen conflicten te krijgen. Toch kan de Waterman goed met conflicten omgaan en weet hij meestal op een zeer goede en charmante manier een conflict te voorkomen. Anderen zullen hun grieven snel vergeten en vrede hebben met de verzoeningsoffers van de Waterman. Ze kunnen verstrooid zijn, wat het gevolg is van zwakke concentratie. Er zijn aanwijzingen dat je hierdoor onnodig in de problemen kunt komen. De Waterman is niet snel ziek, maar ben je dit, dan komt het meestal door onvoorzichtigheid. Ook is er aangetoond dat de Waterman, relatief gezien last van spierziekte kan krijgen. Meestal hebben ze slanke, gespierde lichamen. Alhoewel ze zeker niet lui zijn en erg levendig, zijn het over het algemeen niet echt sporters. Vooral hardlopen en duursporten zijn niet aan ze besteed. Dit komt vooral doordat ze geregeld last van kuiten en scheenbenen hebben. Sporten als skaten en fietsen zijn beter, omdat hun botstructuur hierdoor minder belast wordt. Qua voeding doe je er goed aan niet al te vaak buitenshuis te eten of snacks te eten in plaats van volwaardige maaltijden. Veel vers fruit, vitamine D en jodium is enorm belangrijk. Tracht lichtere maaltijden te gebruiken en verspreidt deze zoveel mogelijk over de dag. Zorg ook voor voldoende water, omdat je lichaam hierdoor goed gesmeerd blijft.

Overzicht voor alle tekens (Ruimte voor vernieuwingen en een gezondere levensstijl)
Er is een zeer krachtige planetaire energie aan de hemel. Laten we ten eerste aandacht besteden aan Neptunus, die tot eind oktober in de Vissen beweegt en Mars die hier tot eind juni blijft. Dit geeft een krachtige mentale energie, waardoor we ongeduldig zijn. Dit kan tot problemen leiden en vooral op financieel gebied of in je carrière. Daarbij kunnen we gevoelens verbergen en hebben we de neiging ware gedachten en meningen tegen te houden. Doen we dit echter te lang, dan kunnen we uiteindelijk flink uit ons slof springen. Mocht je dit deze week merken, dan doe je er goed aan dit tegen te houden, omdat het je niet veel goeds op kan leveren. De Zon reist al enige dagen in de Tweeling en zal daar tot circa 21 juni blijven. Dit geeft weer andere energie, waardoor mensen speels kunnen reageren. Het is dus een week om te studeren en nieuwe kennis op te nemen, maar ook om sociale contacten aandacht te geven en veel lol te maken. Daarnaast kunnen we overmoedig raken en kunnen er zelfs flink wat gevaren zijn. De mens kan veel verpesten, waardoor het coronavirus dus nog steeds op kan spelen. De Zon zal gezelschap hebben van Venus, die daar tot 7 augustus verblijft. Ook die energie biedt de drang om er op uit te trekken. Aangezien er meer ruimte komt om dit te doen, zullen veel mensen deze week dan ook willen reizen en er op uittrekken. Het is een prima periode voor vrienden, familie en de liefde. Gebonden mensen zullen veel met hun partner optrekken, maar kunnen ook wel eens naar anderen trekken. In dat geval moet je oppassen dat je de grenzen niet teveel overschrijdt. Mensen met goede relaties zullen deze drang minder hebben en veel tijd en aandacht aan hun partner, vrienden en familie schenken. Singles moeten opletten dat ze niet opeens als kip-zonder-kop achter anderen aangaan.

Er is nog steeds een dreiging van het coronavirus en dat moet niet onderschat worden. Uranus in de Stier kan namelijk flinke dreiging bieden, omdat mensen opstandig en onverantwoordelijk gedrag kunnen vertonen. Zondag de 24ste vormt Mars een sextiel met Uranus. Dit is een intense energie en zal invloed hebben op gezondheid en economie. Deze gecombineerde energie brengt veel passie en een bewustzijn om na te denken op een andere wijze in het leven te staan. Mensen zullen zich steeds meer afvragen of er iets moet veranderen aan hoe we in het leven staan. We kunnen hierbij natuurlijk naar elkaar kijken en met de vinger wijzen, maar beter nemen we onszelf onder de loep. We zullen erachter komen dat er veel aan onszelf veranderd kan worden. De kosmische energie zal ons ondersteunen en positiviteit bieden. Zijn we echter onverantwoordelijk bezig, dan kan de energie zich ook tegenkeren. De kans is groot dat we deze week weer op terrasjes kunnen zitten en dat is natuurlijk mooi om even lekker te ontspannen, maar blijf voorzichtig mensen. Lukt dit, dan zal je een fijne week meemaken. Opvallend is dat de Maan tot zondagavond weinig energie biedt, waardoor de meesten van ons nederig zijn en zich richten op geven van vriendschap en liefde en minder op zakelijkheden en carrière. In de avond zal de Kreeftenergie mensen prikkelen om bij familie of vrienden te zijn. De energie die deze zondag ontstaat, zal voor een groot deel van de week gelden. Mensen zullen veel met het leven bezig zijn en zich geregeld afvragen wat te veranderen om het leven een stuk aangenamer te maken en de coronaperikelen te overwinnen.

Mercurius zal t/m donderdagavond in de Tweeling reizen en dit zal vooral op communicatief gebied zorgen voor flink wat vertrouwen, omdat veel mensen open voor elkaar staan. Wel is dit afhankelijk van het karakter van mensen. De een zal op fysiek gebied actief zijn, terwijl een ander intellectueel meer tot zijn/haar recht komt. Later op donderdagavond verhuist Mercurius naar de Kreeft en zal daar tot 6 augustus verblijven. Er zijn dan onbewuste emoties, waardoor we ons minder goed voelen, maar niet weten hoe dit komt. Tracht nuchter en feitelijk te blijven en laat je niet teveel leiden door emoties en gevoelens van anderen. Mercurius komt in een kinetische verbinding met de Tweeling en daarbij zullen er veel planeten in de noordknoop staan. Daardoor komt er een periode van technologische en sociale innovatie. Mensen zijn creatief, nieuwsgierig en veelzijdig en durven beslissingen te nemen en uitdaging te zoeken. Bijzonder zal zijn dat er aanwijzingen zijn dat er ruimte is voor ontwikkeling van een effectief vaccin tegen de corona. Daarbij zijn er vanaf vrijdag sterke energieën van de Maan en de Zon en Maan. De Zon vormt een sextiel met Chiron en dit zorgt dat we niet alleen mentaal, maar ook fysiek met helende energie te maken krijgen. Dit zal een goede kracht zijn om gezonder te worden en de kracht van het coronavirus, zal voor nu steeds zwakker worden. Nog sterker zal dit zijn, omdat ook Jupiter en Pluto in de Steenbok voor een afzwakking van het corona zorgen. Omdat de Zon in Gemini reist, wordt het ook een periode van sociale contacten. Mensen willen er op uittrekken en er zijn innige banden mogelijk. Er lijkt dan ook een nieuwe periode aan te komen, waarbij we even alle ellende van de afgelopen maanden van ons afgooien. Zondagochtend reist de Maan door de Weegschaal, waardoor er mensen zijn, die de drang ervaren om zichzelf en geliefden flink te verwennen. Niet alleen fysiek is het fijn om je te verwennen, maar ook doe je er goed aan om leuke dingen te kopen.

Loading…
Share This