Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 8

Relaties, singles en sociale contacten
Je hebt zondag erg veel passie en dat zullen mensen ook zeker wel aan je merken. Je bent sensueel en zeer charmant en dit geeft mensen veel vertrouwen. Deze week zal je overigens actief zijn, waardoor je iemand bent die er geregeld op uit wil trekken. Toch zal je maandag en dinsdag behoefte hebben om alleen te zijn of met mensen waar jij je zeer goed bij thuis voelt. Je vindt het soms erg fijn om op een onafhankelijke en vrije wijze in het leven te staan. Geef jezelf de ruimte die je nodig hebt. Je bent deze periode zeer ambitieus in zowel het contact met vrienden als met een geliefde. Ben je single, dan zal je het erg fijn vinden om met iemand af te spreken, waar je toch ook wel wat stout mee kunt zijn. Pas wel op dat je gemoedstoestand kan veranderen als er iemand is die jou of een geliefde slecht behandelt. Je kunt dan nog wel eens zeer chagrijnig en zelfs boos reageren. Woensdag zal de sensitieve Maan in je 12de huis van spiritualiteit energie delen met de relatiegerichte Venus in je 3de huis van communicatie. In een relatie zal je de woensdag t/m vrijdag veel moeite doen om je partner tevreden te houden. Ben je single, dan kun je nog wel eens wat mindere energie ervaren en heb je niet altijd het gevoel dat je het leven met iemand wilt delen. De momenten dat je dit echter wel hebt, zal je mensen laten zien dat je veel warmte en emoties in je hebt. Je hebt mooie ideeën en kunt deze ten uitvoer brengen. Singles kunnen vrijdag een romantische interesse in iemand krijgen. Dit kan een vriend(in) zijn, maar je moet natuurlijk wel alert zijn of deze persoon dit zelf ook wil. Omdat de Nieuwe Maan vooral op zakelijk gebied invloed kan hebben, kun je zaterdag en zondag nog wel eens wat dromerig en lui zijn. Het is een prima weekend om je even lekker terug te trekken met een partner of als je single bent bij je gezin of andere mensen waar jij je prettig bij voelt. Dan zal je genieten van fijne emoties en liefde.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag zal de maand in de vroege ochtend naar de Boogschutter reizen. Er is dan rust en zeer goede energie, waardoor mensen zich meestal lekker voelen. Het is een prima periode om sport te bedrijven. Sterker nog, er wordt aangeraden meer te sporten, omdat er anders frustraties kunnen ontstaan. Ook kunnen de heupen, dijen en armen kwetsbaar zijn en dat voorkom je met voldoende beweging. Pas op ongelukkige energie, waardoor je fysieke kwetsuren kunt krijgen. Met name mensen met overgewicht of onverantwoordelijk gedrag kunnen de meeste last van krijgen. Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok, waarbij men vooral op moet passen dat er moeite met kritiek kan zijn. Dit geeft spanning en flink wat stress bij mensen. Dit kan zich fysiek uiten in huidproblemen, allergieën en maagklachten. Vermijd inspanningen, omdat met name de rug en schouders kwetsbaar kunnen zijn. Donderdagavond reist de Maan naar de Waterman. Deze energie geeft stress, omdat mensen zich erg emotioneel voelen. Omdat er flink wat angst in de lucht hangt, doe je er goed aan geregeld te wandelen en met mensen te praten om gevoelens te verwerken. Zondagochtend zal de Maan naar de Vissen reizen en gedurende de dag kun je ervaren dat de Nieuwe Maan in de namiddag aankomt. Fysiek gezien zal dit invloed hebben op onderbenen en voeten. Ook kunnen mensen last hebben van opkomend maagzuur. Let op met vet, teveel suiker en pittig eten. Mensen hebben een grote neiging om genotsproducten te gebruiken. Wees voorzichtig, omdat de effecten zeer intens kunnen zijn en de invloed voor grote problemen kan zorgen. De Waterman kan last van nervositeit hebben, waardoor vermoeidheid niet uit te sluiten is. Zorg er dus voor dat je rustig blijft, eet gezond en beweeg voldoende. Als gevolg van de retrograde beweging van Mercurius kun je moeite hebben om je op positieve wijze te laten zien. Hierdoor hebben mensen de neiging je te mijden en kunnen er wederzijds verharde emoties zijn en kunnen er spanningen optreden. Als gevolg hiervan kan je last van huid, knieën, gewrichten of gebit krijgen. Als luchtteken wil jij jezelf nog wel eens te gestrest opstellen en dit kan wisselvalligheid geven. Tracht je niet teveel van mensen af te zetten, eet gezond en zorg geregeld voor frisse lucht en wat zonlicht. Met name calcium, eiwitten en koolhydraten heb je nu extra nodig om te zorgen dat je fysieke weerstand opbouwt.

Carrière en financiën
Je blaakt van zelfvertrouwen als het gaat om ontwikkelingen die je meemaakt. Je doet er goed aan om niet te overdrijven, omdat je anders teveel energie kunt verbruiken. Het blijft belangrijk om gezond te eten, voldoende te slapen en geregeld te ontspannen. De kosmische energie zal helpen om je fysieke gesteldheid krachtig te houden en je te richten op je werk of studie. Ook kun je alles op een efficiënte en adequate manier af te ronden. Op maandag kun je zelfs ver vooruit denken, waardoor je je eigen toekomst onder de loep kunt nemen. Je zult er verbaasd over zijn wat er allemaal mogelijk is. Je zult misschien wel één stap terugdoen, maar er uiteindelijk tien vooruit doen. De Maan in je 12de huis van spiritualiteit maakt woensdag verbinding met de relatiegerichte Venus in je 3de huis van communicatie. Daardoor kun je het gevoel hebben dat er een tegenwerkende kracht is. Toch ben je in staat woensdag met ideeën of plannen te komen en kun je mensen aantrekken omdat ze waardering en respect voor je hebben. Het wordt een periode, waarin je nadenkt over verandering. Je staat open voor advies en zal niet eigenwijs zijn als je merkt dat mensen gelijk hebben. Let op dat je heftig kunt reageren als mensen van alles roepen, maar het niet onderbouwen. Je kunt in dit geval beter vriendelijk blijven en op zachte wijze je mening te geven. Woensdag en donderdag zijn persoonlijke mogelijkheden ingesteld om uit te breiden en daar zal je zeker toe in staat zijn. Zoek steun van bondgenoten en grijp die kansen aan om je te ontwikkelen. Pas op dat je vrijdag en zaterdag zoveel te doen hebt dat je in tijdnood kunt komen. Tracht plannen te maken en breng orde bij de manier hoe jij met toekomstige doelen om wilt gaan. Je kunt de week afsluiten met originele ideeën, waarbij bepaalde zaken, die je niet begreep, nu duidelijk worden. Vooral de Nieuwe Maan in je 2de huis van inkomen kan zorgen dat je meer mogelijkheden krijgt om financieel te versterken en extra inkomsten te genereren. Het gehele weekend zal geschikt zijn om na te denken over nieuwe projecten, nieuwe klanten en meer verantwoordelijkheden.

Overzicht voor alle tekens
Zondagmiddag de 16de reist de ambitieuze Mars naar de Steenbok en blijft daar gedurende anderhalf maand. Die energie kan zorgen voor plannen die we voor de lange termijn kunnen hebben. Hoe harder mensen werken, hoe meer kans ze hebben om beloond te worden. Deze combinatie van passie en ratio zorgt ervoor dat we in staat kunnen zijn controle over het leven te houden. Mensen kunnen profiteren van bijna alles wat ze doen. Het geheim van succes is om te leren van de fouten die we maken en de pijn die we ervaren, maar waarbij we er uiteindelijk beter voor komen te staan. Lukt het om negatieve momenten als stimulans te zien, dan zal je meer controle over je leven hebben. Mercurius gaat van de 16de tot 9 maart retrograde in de Vissen bewegen. Deze energie maakt mensen flexibel, waardoor er weinig starheid zal zijn en mensen over het algemeen in staat zijn open en sympathiek in het leven te staan. Nadeel aan deze energie is dat onze intuïtie zwakker wordt. Ook kunnen er grote gevaren over de Aarde waren en moeten we opletten hoe we ons gedragen en waar we ons bevinden. De Maan zal dinsdag en woensdag in de Steenbok bewegen, terwijl de Zon in de Vissen beweegt. Mensen kunnen de energie van de Vissen en Steenbok gebruiken om spirituele energie op te doen. We zullen dan ook veel meer ervaren en gedurende deze dagen zal Mercurius minder invloed hebben op de intuïtie die we voelen. Overigens zal de Zon, in de Vissen, zorgen dat mensen erg empathisch zijn en een sensitieve energie geven. Mensen zijn nu meer geneigd om elkaar te ondersteunen. Bedenk dat geluk in jezelf altijd begint bij het geluk dat je anderen geeft.

Vanaf donderdag zal de Maan in de Waterman reizen en dit is een prima energie voor het verkennen van nieuwe groepen mensen of activiteiten. Ook kunnen mensen veel innovatieve ideeën hebben. Donderdag en vrijdag zijn geschikt om uit je normale routine te stappen. Naast de invloed van de Maan zal Jupiter in de Steenbok een sextiel met Neptunus in de Vissen aangaan. Dit geeft vrouwelijke energie, waardoor intuïtie versterkt wordt. Spreek met vrienden af en probeer iets nieuws om sleur te verbreken. Vrijdag verbindt Mars in Steenbok zich met Uranus in de Stier en zaterdag zal de Zon in Vissen een sextiel aangaan met Uranus. Dit kan problemen geven, omdat er mensen zijn, die opstandig worden. De kans op rellen, agressie, ongeluk en meer negatieve zaken zijn zeker mogelijk. Beter ga je niet naar plekken waar je kans op dit soort situaties hebt. De maan verhuist zaterdag naar de Vis. Dit is een prima dag om rust op te zoeken. Zondagochtend de 23ste reist de Maan naar de Vissen. Dit is fantastische energie omdat die spiritualiteit brengt en mensen veel emoties hebben. Dit kan positief zijn, maar let op dat er eenzaamheid kan zijn en mensen pijn ervaren, die ze niet altijd begrijpen. Dit kan veel verdriet brengen, maar ook een drive om nieuwe mensen en activiteiten op te zoeken. Zondagmiddag 16:33 zal de Nieuwe Maan verschijnen. Omdat Venus, in de Ram, een vierkant vormt met Jupiter in de Steenbok zal dit een overgang zijn van een vermoeiende en emotionele naar energieke periode, waardoor je vol goede moed een nieuwe week in kunt gaan.

Loading…
Share This