Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 21

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent communicatief niet helemaal in balans. Ben je single dan kun je als je nieuwe mensen ontmoet ze wel eens wegjagen, omdat je soms veel te grof in je bewoordingen bent. Je doet er goed aan je in te houden en niet voorbij te gaan aan gevoelens van mensen waar je mee praat. In principe is het echter toch geen week om een nieuwe relatie te vinden, omdat je graag je eigen gang gaat en geen behoefte hebt om je leven met een ander te delen. Wel kan je het avontuur opzoeken en sta je wel open voor een los contact en erotiek. In een relatie kunnen we adviseren je deze week wat gedeisd te houden. Je hebt de neiging om dingen te zeggen of te doen, die je beter niet kunt zeggen. Er is namelijk een planetaire energie, waarbij je soms met misverstanden te maken kunt krijgen. In dit geval kunnen jij en je partner problemen ondervinden en dat is het niet waard. Iets kleins kan dan al een groot probleem geven. Heb je al een mindere relatie, dan kan deze zelfs op een laag pitje gezet worden of helemaal gestopt. Over het algemeen ben je graag op jezelf, maar vind je het leuk om af te spreken met mensen waar je een oppervlakkige relatie mee hebt. Je kunt dan gewoon lekker jezelf zijn en hebt niet het gevoel dat je je moet bewijzen. Het is een periode om soms even de natuur in te trekken, omdat je dan mentaal wat relaxter wordt. In dat geval zal je ook veel minder last van impulsieve uitingen en handelingen hebben.

Carrière en financiën
Je dient aan het begin van de week op te passen, omdat mensen de neiging hebben je aan te vallen. Dit komt eigenlijk, omdat jij scherpe bewoordingen hebt en er mensen zijn die hier niet mee om kunnen gaan. Wees voorzichtig in wat je doet en vooral wat je zegt. Je kunt in korte tijd meer kapotmaken, dan je de afgelopen periode op hebt gebouwd. In het midden van de week kunnen er sociale contacten op je pad komen, die belangrijk voor de toekomst kunnen worden. Let op of ze echt op één lijn met je zitten. Zo niet, dan kun je ze beter niet teveel in je plannen betrekken. Aan het eind van de werkweek kun je onrust voelen, waardoor je je afvraagt of je op je huidige werk op je plek zit. Je doet er goed aan hier met een vertrouwd persoon over te spreken, zodat deze inzicht kan bieden. Je zou alvast stappen kunnen nemen om met een nieuwe studie of cursus te beginnen. In ieder geval kun je iets doen, waardoor je verder in je ontwikkeling komt. Zondag de 22ste doe je er verstandig aan om even de rust op te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Moet je toch werken, dan is het verstandig om wat meer te slapen en ook tussendoor pauzes te benutten om even bij te komen. In het weekend van de 27ste is er ook een periode, waarin je fysiek wat minder sterk bent, maar mentaal en intellectueel op een goed niveau zit, waarbij je veel ideeën kunt krijgen, die later voor succes kunnen zorgen.

Mentale en fysieke gesteldheid
We gaan de periode van de rusteloze Tweeling in en dat kan emoties onder druk zetten. We kunnen te maken krijgen met stress, zenuwen die de vrije loop gaan en rusteloosheid. Onzekerheid en ook twijfel kunnen dan flink wat problemen met zich meebrengen. Deze werken niet alleen mentaal, maar kunnen ook fysiek doorwerken. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet teveel in huiselijke sfeer te verblijven. Hoe meer je binnen blijft en energie er dus niet uitgooit, hoe meer de retrograde Mercurius het leven in de war kan sturen. Jupiter zal in de Ram bewegen en die kan dan vooral de communicatie onder druk zetten. Veel mensen kunnen emoties niet uiten en aangezien het verleden een belangrijke rol speelt, zullen we moeite hebben om eventuele trauma’s aan te gaan pakken. Zowel Jupiter als Mercurius zijn planeten, die met communicatie geassocieerd worden. We hebben echter te maken met de retrograde beweging van Mercurius en de overgang naar de Stier. Hierdoor wordt het vuur van Jupiter nog wel eens negatief beïnvloed en komen nuchterheid en avontuur dan ook geregeld met elkaar in conflict. Dit kan dus ook zijn weerslag op onze gezondheid hebben. Daarbij kan ook de Tweeling storend werken, waarbij we te maken krijgen met dualiteit. Dit zal vooral binnen contacten die we hebben en de emoties die we ervaren, voor problemen zorgen. Emoties kunnen ons dan ook zeker wel flink wat onzekerheden brengen. Deze zullen echter per teken weer anders zijn.

Watermannen doen er verstandig aan om minder tijd aan futiliteiten te besteden. Beter kan je familie en een liefdesrelatie gebruiken om je mentaal op te laden en niet om problemen te creëren. Het beste kun je er samen op uit trekken om uit de dagelijkse beslommeringen te komen. Het zal vooral goed voor jullie zijn, omdat je soms teveel je eigen gangetje wilt gaan en de ander dan vergeet. Singles gaan een prima week tegemoet. Je straalt veel energie uit en eventuele gegadigden zullen dit zeker wel op gaan merken. Je bent deze week wel zeer vastberaden en kunt doelen bereiken, als je althans weet wat deze doelen zijn. Het wordt een week waarin je respect afdwingt. Je krachtige mening kan mensen wel bekoren, ook al willen ze dat niet altijd toegeven. Het is belangrijk jezelf op een tactische manier te verwoorden. Deze week wordt erop aangedrongen voldoende rust te vinden. Je bent met zoveel dingen tegelijk bezig dat je enorm veel energie verbruikt. Dat is op zich prima, maar dan moet je wel goed op je lichaam letten. Het kan geen kwaad deze week extra vitamines in te nemen met fruit en groente. Je kunt echter ook wel vitaminepillen gebruiken, vooral vitamine B, D en E zijn belangrijk. Je doet er goed aan je week ordelijk op te bouwen, zodat je weet waar je aan toe bent. Vooral voor je mentale gesteldheid is dit wel erg belangrijk. Je zult dan lekkerder in je vel zitten.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter blijft invloed houden op geluk bij ontwikkelingen die we in ons leven meemaken. Veel mensen willen avontuur en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Met de doortocht, waarbij de Ram betrokken is, zullen de meesten zich minder geïsoleerd opstellen en spiritualiteit en opzoeken van avontuur nu gaan combineren. Houd in de gaten dat Mars de 25ste naar Ram beweegt, om tot 5 juli te blijven. Hierdoor hebben veel mensen nu tijd automatisch de neiging een impulsievere leefstijl te gebruiken. Sommigen kunnen er van nature goed mee omgaan. Anderen zullen hun impulsieve neigingen versterken en er profijt van hebben. Er zijn echter ook mensen, die er stress door ondervinden. Afhankelijk van hun karakter kunnen ze er onnadenkend, onzeker of arrogant door worden. Het is belangrijk hier goed mee op te letten en te bedenken hoe je er profijt van kunt hebben. Venus zal tot zaterdag in Ram verblijven. Gezamenlijk met Mars betekent dit dan dat je op gebied van liefde en relaties impulsieve beslissingen kunt nemen. Ook dit is weer afhankelijk van het karakter van een persoon. Er kunnen mensen zijn, die compromisloos tot bepaalde handelingen overgaan. Positief aan deze periode is dat mensen wel lekker kunnen flirten, wat vooral voor singles fijn kan zijn. Er zijn echter ook mensen, die juist het verleden als bepalende factor zien. Dit is het gevolg van Mercurius, die tot 4 juni retrograde beweegt. Er is dan meer kans dan we ons teveel in een verdedigende positie plaatsen. Kwetsbare momenten kunnen dan tot conflicten leiden. Die planeet zal van de Tweeling naar Stier reizen, waardoor emoties onder druk kunnen staan. We kunnen moeite hebben om te communiceren en emoties te uiten. We moeten dan ook voorzichtig zijn hoe we ons profileren en wat we zeggen als er eventueel conflicten of andere problemen zijn. Over het algemeen kan dit positief verlopen en zijn de meeste mensen erg geduldig en hebben ze fysiek een sterk uithoudingsvermogen.

Ook positief zijn de krachten van Mars en Neptunus. Die brengen spirituele energieën om reëel in het leven te staan en ons niet altijd te laten leiden door negatieve gedachten. Saturnus en de Zon zijn sterk verbonden, waarbij uitdagingen van vorige week zorgen voor kansen om er daadwerkelijk iets mee te doen. Blijf in de gaten houden dat de werkelijke resultaten pas op de lange termijn succes brengen. De Zon reist in Tweelingen. De speelse energie zorgt ervoor dat veel mensen een sterk verlangen hebben om zich zowel sociaal, intellectueel als in de liefde te ontwikkelen. Deze energie geeft kracht onszelf onder de loep te nemen en te bekijken wat we kunnen veranderen om er beter van te worden. Vanaf de 28ste reist Venus naar de stabiele Stier om daar Mercurius en Uranus te vergezellen. De liefdesplaneet zal daar tot 22 juni blijven. In plaats van flirten en impulsiviteit zullen zintuigen van mensen worden versterkt. In de liefde en bij contacten met mensen zullen we een sterke neiging hebben om culturele evenementen te plannen en zijn we ook erg sociaal. Er wordt een planetaire waarschuwing gegeven, omdat Uranus natuurlijk al een lange periode in de Stier verblijft en er plotse veranderingen kunnen zijn. Deze zullen niet altijd goed uitpakken, als ze ons kunnen overvallen. Een tweede waarschuwing betreft energie die vanaf Saturnus, in Waterman, een sterke invloed met Jupiter vormt. We hebben al eerder gezegd dat de combinatie grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Ook nu is er een intense kracht, die echter alle kanten opgaat. Deze twee hemelse reuzen hebben echter wel een progressieve energie, waardoor er het een en ander staat te gebeuren. Vorige week meldden we dat er aanwijzingen waren op veranderingen in de wereld, waardoor bepaalde vuurhaarden een positieve energie krijgen. Laten we hopen dat er nu iets gebeurt, waardoor men verstandiger zal zijn en er oplossingen komen. Jupiter en Saturnus roepen pijn en angst op, maar ook hoop en vertrouwen om ons gunstig te stemmen.

Loading…
Share This