Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 15

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zijn aan het begin van de week gevoelig. Je kunt hierdoor in een relatie gekwetst worden, zelfs als je partner het niet verkeerd met je bedoelt. Vooral maandag kan dit problemen geven, maar als je tracht om je wat nuchterder op te stellen, zal dit wel meevallen. Ga geen problemen maken, die er helemaal niet zijn. Dinsdag en woensdag zal het al een stuk beter gaan en ben je op de mooie en liefdevolle kant van je relatie gericht. Je bent in staat om compromissen af te sluiten en vindt het ook niet erg om de zin van je partner te doen. Je bent flexibel en je partner geniet ervan dat je hem/haar op handen draagt. Donderdag tot en met zaterdag zal de romantiek naar de achtergrond schuiven, omdat je met andere dingen bezig bent. Dit betekent niet dat je relatie niet goed is, maar je bent minder met liefde bezig. Singles kunnen aan het begin van de week erg emotioneel zijn, waarbij je heel veel denkt aan mensen uit het verleden. Dit kan een familielid zijn, een vriend(in), maar ook een ex-partner. Je doet er goed aan dit gevoel zo snel mogelijk kwijt te raken, omdat je er toch weinig mee zal kunnen doen. Je bent sexy en aantrekkelijk genoeg en je krijgt kansen op een nieuwe partner. Waarschijnlijk zal dat niet doordeweeks zijn, omdat je dan met een heleboel dingen bezig bent, maar niet met zoeken naar een partner. Vanaf vrijdag verandert dit als Mars veel invloed op de liefde heeft. Je libido wordt versterkt en je hebt behoefte aan erotiek en passie. Je straalt en mensen kunnen zeker niet om je heen als je een oogje op ze hebt. Het weekend is zowel voor gebonden mensen als singles erg fijn voor de liefde. Singles hebben veel kans op een nieuwe relatie. Gebonden mensen om veel tijd met hun partner door te brengen en de relatie te ontwikkelen.

Carrière en financiën
Onder invloed van de Ram heb je de neiging impulsief te handelen. Je wilt soms te snel en dit vinden mensen om je heen erg lastig. Dit geldt met name aan het begin van de week. Gaandeweg de week zal Venus meer stabiliteit brengen in de omgang met andere mensen. Je straalt meer warmte en empathie uit en je wilt ook meer met ze samenwerken. Het contact met collega’s zal deze week dan ook zeker een positieve wending nemen. Als gevolg van de energie van de stabiele Stier doe je er verstandig aan hier gebruik van te maken. Je hebt veel ambitie, maar nog wel de neiging om bepaalde zaken niet af te ronden. Rond eerst oude zaken af voor je begint met nieuwe activiteiten. Met name de energie van de Zon en Mars zorgen voor een positieve stimulans om een basis op emotioneel als materieel gebied te bouwen. Tracht de hele week stil te staan bij de dingen die je doet. Je hebt soms teveel de neiging om via een soort van trial en error tot oplossingen te komen. Dit kan ervoor zorgen dat je met vertragingen te maken kunt krijgen. Tracht dit dus niet te doen en denk eerst na voor je handelt, dat kan veel tijd schelen. Leer van je eigen fouten, maar ook van die van anderen. Het heeft geen zin steeds hetzelfde te doen als je weet dat het fout loopt. Vooral in het midden van de week is je creatieve vermogen sterk, waardoor je met leuke plannen en ideeën kunt komen. Er zullen mensen zijn die hier interesse voor hebben, maar er zal ook weerstand zijn. Tracht begrip te hebben en bekijk wat de beweegredenen zijn. Wanneer je hier nuchter en empathisch mee omgaat, zal je merken dat jullie er wel uitkomen. Zorg ervoor dat je orde houdt bij de dingen waar je mee bezig bent, zodat je het overzicht niet verliest.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf afgelopen zaterdag beweegt de Maan in de Ram en dit geeft een sterke kracht, die ook nog eens versterkt wordt door andere planeten in dit teken. Dit geeft een mentale en fysieke invloed op mensen en we moeten opletten met vermoeidheid en blessures. In de nacht van zondag of maandag ontstaat de Nieuwe Maan om 4:32. Er is ongemakkelijke energie, waarbij er aan de ene kant intense en passionele kracht is. Aan de andere kant is er ook een rustige energie en zoeken veel mensen de rust. Mensen die zichzelf goed kennen, zullen er geen last van hebben en juiste keuzes maken. Anderen kunnen heen en weer geslingerd worden tussen beide krachten. Daardoor kan er bij sommige mensen vermoeidheid optreden die tot maandagavond door blijven gaan. Merk je dit, zorg dan dat je rust opzoekt of ga juist lekker sporten of bewegen om stress er uit te gooien. Hoofdpijn en problemen met de ogen kunnen optreden en voor ongemak zorgen. Maandagavond reist de Maan naar Stier en ook dit kan gespannen energieën brengen. In dit geval echter meer, omdat veel mensen veranderingen ambiëren en daardoor actief zijn. Sommige mensen kunnen er last van hebben, als ze niet zo goed weten wat ze nou eigenlijk willen. Mensen kunnen t/m woensdag last hebben van hun uitscheidingsorganen en vrouwen ook van menstruatiekwaaltjes. Verkoudheid, griep, maar ook corona kunnen makkelijker toeslaan, wees dus erg voorzichtig. Woensdagochtend verhuist de Maan naar Tweelingen en dit is een verademing na de zware energieën van de Ram en Stier. Mensen kunnen communiceren en tegelijk ook goed naar elkaar luisteren, waardoor er vriendschappen gesloten kunnen worden en huidige contacten versterkt. Fysiek dienen we op te letten, omdat de longen, keel en bloedsysteem kwetsbaar zijn. Tracht geregeld frisse lucht te halen, maar let op wisselende weersomstandigheden en blijf voorzichtig in grote groepen. Je kunt daar beter bij wegblijven. Zaterdagavond verhuist de Maan tot dinsdagochtend naar de Kreeft en dit geeft gevoelige energie, waardoor mensen liefdevolle en warm met elkaar omgaan. Dit heeft een positief effect op vriendschappen, familieleden en andere sociale contacten. Ook kunnen trauma’s, stress en andere emotionele problemen naar boven komen, maar ook makkelijker verwerkt worden. Let wel op met pittige voeding, alcohol en producten, die schadelijk zijn voor bepaalde organen.

Als gevolg van een tweedeling in persoonlijkheid zijn Watermannen erg geheimzinnige en hierdoor aantrekkelijk voor andere mensen. Hun manier van beredeneren is excentriek en uitdagend. Ze prikken graag op communicatief gebied en met name om te kijken hoe deze zullen reageren. Door hun sterke wil kunnen ze menig mens overtuigen van hun denkbeelden. Over het algemeen zijn ze eerlijk en geven ze onbevangen toe, als iemand anders gelijk heeft. Deze week heb je die eerlijkheid nodig, omdat je dit naar jezelf moet zijn. Je hebt teveel hooi op je vork genomen en met name lichamelijk ben je zwakker dan gewoonlijk. Je doet er goed aan om even geen confrontaties aan te gaan en wat vaker tussendoor te rusten. Laat dingen gewoon liggen, ook als de plicht roept. Je hebt die rust echt nodig.

Overzicht voor alle tekens (een snelle energie zal deze week voor flink wat actie zorgen)
Mercurius reist in de vurige Ram en de intense Pluto beweegt in de stabiele Steenbok. Het blijft een zware strijd die mensen moeten voeren tegen alle invloeden die er zijn. Mensen kunnen een onrustige energie ervaren. Net als vorige week moeten we opletten geen misverstanden of problemen te gaan veroorzaken. Mercurius zal t/m de 18de in dit teken verblijven en dit geeft een zeer snelle energie, die voor positieve, maar ook negatieve krachten zorgt. Impulsiviteit en ongeduld zullen sterk aanwezig zijn, waardoor ratio, sympathie en empathie belangrijk zijn om ons er doorheen te slaan. Verder zijn de liefdesplaneten Venus, in de Ram, en Mars, in de Tweeling, erg harmonieus in onderlinge relaties die mensen hebben. Vooral huidige sociale contacten, familie en liefde zijn het toneel voor een prima periode van luchtige gesprekken en leuke activiteiten. De Nieuwe Maan zal van zondag op maandag krachtig zijn en dat is mede door vier planeten in de Ram. Dit is impulsieve energie, waardoor we over het algemeen actief zijn. De Nieuwe Maan en Venus maken deze periode een uitdagend vierkant met de actieve Pluto in de nuchtere Steenbok. Aan de ene kant actie en passie, aan de andere kant sterke drang om grenzen af te bakenen. Er wordt aangeraden actief bezig te zijn, maar wel met beperkingen. Er is een bijzondere energie, die mensen normatief heel sterk maakt. Het is een prima periode om te vasten en meer aandacht aan je fysieke en innerlijke mens te geven. Ook de Zon gaat een verbinding met de Maan aan. Vooral maandag is dan ook een goede tijd om met iets nieuws te beginnen en vooral te bedenken wat je kunt doen om er iets moois van te maken. Het is geen tijd om te plannen, maar om te handelen. Doe wat je al van plan was en ga niet afwachten. In de liefde zal Venus, in de Ram, die een vierkant vormt met Pluto sterke energie geven en er een spannende tijd voor romantische relaties van maken. Mensen ervaren opwindende energie en hebben veel behoefte aan erotiek en romantiek.

Dinsdag zal de Zon, in de Ram, een sextiel vormen met de passionele Mars in de speelse Tweeling. We zijn minder serieus in contact met anderen, maar erotiek en romantiek zullen intens zijn. Op woensdag reist Venus naar de Stier om daar tot circa 9 mei te verblijven. Dit geeft sensuele energie, maar de meeste mensen zijn hierdoor gericht op stabiele en langere relaties en minder op plezier en avontuur. Ook zal Venus meer op financieel en zakelijk gebied werken. We hebben dan een sterke drang om te ontwikkelen en meer materiële bezittingen tot ons te krijgen. Je kunt door deze kosmische kracht veel mogelijkheden creëren. Donderdag vormt de Zon een sextiel met Jupiter in de Waterman en zal de Maan in de speelse Tweeling ook flink wat speelsheid brengen. Het is een dag om even wat rust te zoeken en niet teveel actie te ondernemen. Wel is het een prima periode om lekker de natuur in te gaan. Vrijdag is juist een dag dat de Zon, die een vierkant vormt met Pluto in de Steenbok, zakelijke kracht geeft. Daardoor is deze dag goed om achterstallige taken af te ronden en dagelijkse routines te doen. Ga geen grote activiteiten starten en al helemaal niet als je hier veel tijd kwijt aan bent. Zaterdag is er een sterke kosmische energie, waarbij vooral Mercurius en Mars erg actief zijn. Mercurius vormt een sextiel met Jupiter, Mars en Pluto, terwijl Mars ook nog een driehoek met Jupiter vormt. Zaterdag is dan ook een dag om actief bezig te zijn. Gebruik de energie voor sociale contacten, de liefde, maar ook voor zakelijkheden. Er valt veel te bereiken, maar dat krijgen we niet door passief te blijven.

Loading…
Share This