Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Het is een prima periode om met mensen om te gaan, maar dan vooral mensen waar je je vertrouwd bij voelt. Je kunt jezelf dan zijn en bent ook meer ontspannen. Je durft je ware karakter te laten zien en geniet ervan als mensen veel aandacht geven. In een relatie ben je lief en ervaar je veel intieme, warme gevoelens. Ben je single dan richt je je vooral op spirituele energie en ben je bezig met de vraag wat je nu eigenlijk moet doen om een vaste relatie aan te kunnen gaan. Je kunt leren van dingen die je in het verleden gedaan hebt en niet goed uitpakten. Met name in het eerste deel van de week zal je als gevolg van de retrograde Mercurius nog wel eens wat stress ervaren. Hierdoor kan je soms onzeker zijn, maar dan meer bij mensen die jou niet accepteren zoals je bent. Je hebt dan de neiging om je onzekerheid te verstoppen achter een muur van opstandigheid. De retrograde Mercurius kan wel veel energie bieden, waardoor je naar een ex toegetrokken wordt. Singles kunnen dan zeker wel eens de neiging krijgen om contact te zoeken of zelf een ex-partner terug te zien komen. Gebonden mensen moeten opletten dat ze hier controle over houden. Er kan namelijk iemand zijn, die heel andere ideeën en een achtergrond dan jij heeft, maar waar je naar toegetrokken wordt. Beter ga je er niet op in en zorg je voor eerlijkheid naar je huidige partner. Let op dat je door energie van Mercurius problemen kunt krijgen, waardoor er conflicten in de relatie kunnen zijn. Blijf je verstand er dus bijhouden. Mocht je merken dat je huidige relatie niet genoeg biedt, wees dan eerlijk voor jezelf, maar ook voor de ander. Overigens zal energie van Mercurius vanaf donderdag voorwaarts bewegen waardoor er veel meer ontspanning komt.

Carrière en financiën
Maandag kun je wat vreemde zaken meemaken, maar hierdoor kunnen er wel veel mogelijkheden op je pad komen. Wanneer je hier slim mee omgaat, bestaat zelfs de kans dat je meer geld gaat verdienen of dat je carrière een flinke impuls kan krijgen. Alhoewel de retrograde Mercurius een belemmerende energie stuurt, kan deze je toch positief stemmen. Hierdoor kan je opstandige karakter namelijk flink opgezweept worden. Als je deze energie op een goede manier gebruikt, kun je hier flink wat positieve zaken uit halen. Gebruik je de energie echter niet goed, dan kun je negatieve zaken meemaken en veel weerstand van andere mensen ondervinden. Over het algemeen kunnen er belangrijke veranderingen optreden, die zeker in je voordeel kunnen werken. In het midden van de week zal er een krachtige energie op je afkomen, waardoor je zeer productief bent. Er wordt wel aangeraden om even de tijd te nemen om na te denken en vooral niet al te impulsief te handelen. Aan het eind van de week wordt er van je gevraagd om je verantwoording te nemen bij zaken die echt afgerond dienen te worden. Je kunt een gunstige energie vanuit Mercurius ervaren, die nu voorwaarts gaat bewegen en zorgt dat je meer mogelijkheden krijgt om naar de toekomst te kijken. Je kunt dan ook gerust met nieuwe doelen komen, omdat deze een grote kans maken om ook daadwerkelijk te slagen.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

De Waterman ervaart storende energie, waardoor deze niet altijd lekker in zijn vel zit. Je bent soms zelfs depressief en kunt jezelf dan terugtrekken. Misschien is dat nog niet eens zo erg, omdat je dan veel meer over jezelf na kunt denken. Je kunt dan bedenken waarom je depressief bent en waarom je minder zin hebt om leuke dingen te doen of met mensen af te spreken. Toch doe je er wel goed aan steun te zoeken bij bevriende mensen of mensen waar je van houdt. Met name je partner, familie of heel goede vrienden kunnen je steunen en ervoor zorgen dat je je op emotioneel gebied weer lekkerder gaat voelen. Maak het thuis dus gezellig en nodig wat mensen uit. In het algemeen doe je er goed aan om even lekker de wijde natuur in te trekken en vooral gezonde lucht en zonlicht op te zoeken. Als single doe je er verstandig aan de stoute schoenen aan te trekken en er lekker op uit te trekken, naar plekken waar andere singles komen. Je zult merken dat je gaandeweg de week positievere gevoelens gaat ervaren en dat je weer veel meer in vorm komt. Je moreel neemt toe en daardoor ga je zowel mentaal als fysiek weer veel meer energie voelen. Je wilt weer meer ondernemen en hebt de neiging om zelfs een korte vakantie op te nemen of er een dagje op uit te trekken. Let in dit geval op dat je aan het einde van de week meer kans op een incident of ongeval kunt hebben. Blijf geconcentreerd bij de dingen die je doet en neem niet teveel risico.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This