Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 32

Relaties, singles en sociale contacten
De Waterman ervaart zondag romantische energie, waardoor vooral singles nog wel eens de neiging hebben op jacht te gaan. Maandag zal de Volle Maan in jouw teken vallen en dit brengt veel emoties met zich mee. Je vraagt je zondag t/m dinsdag af wat je wilt en wat je kunt doen om de toekomst op een positieve manier in te gaan. Dit geldt voor zowel singles als gebonden mensen. Maandag willen gebonden mensen veel voor hun partner doen en dat zal zeker in goede aarde vallen. Er kan zelfs iets uit voortkomen, waar je al een tijdje op hoopte. Singles zullen t/m woensdag veel over het verleden nadenken. Je vraagt je af welke dingen je anders kon doen en kunt hier wijze lessen uithalen. Neem deze mee naar je hart en zorg dat je bepaalde dingen in de toekomst niet meer doet. Heb je een relatie afgesloten, dan bestaat de mogelijkheid dat je maandag iets verrassends meemaakt. Voor gebonden mensen bestaat dinsdag en woensdag de kans dat er gedachten uit het verleden terugkomen. Je hebt nu een sterk gevoel dat je bepaalde dingen anders aan moet pakken. Luister naar je hart, maar blijf op je verstand vertrouwen. Wijze lessen uit het verleden kunnen in je relatie veel goeds schenken. Je bent gevoelig, dus let op dat je niet net de verkeerde dingen zegt of doet. Donderdag en vrijdag zal de rust terugkeren als gevolg van Venus die harmonieuze energie brengt voor gebonden mensen, maar ook voor singles. Het zijn fijne dagen om de liefde aan je partner te verklaren en leuke activiteiten te doen. Vanaf donderdag zal voor singles de romantiek de overhand nemen. Het is een prima moment om te stappen of op een andere manier met andere singles in contact te komen. Dit kan zorgen voor een zinderende flirt of spannende date. Let op dat je niet over grenzen van anderen gaat. Het weekend kun je beter afspraken met familie en vrienden maken. Er kunnen dan fijne en leuke momenten zijn. Ook gebonden mensen zullen de drang voelen om vertrouwde mensen op te zoeken.

Carrière en financiën
De Maan zal in jouw teken reizen en dit zorgt aan de ene kant voor onzekerheid, maar aan de andere kant zal je toch ook de drang hebben om het leven naar je toe te trekken. Je bent toe aan veranderingen en zal er alles aandoen om er een leuke week van te maken en dingen te doen om je te ontwikkelen. Je wordt zondag belemmerd door regels, normen en waarden en presteert dan minder. Je hebt bijzondere energie in je, waardoor je hier op een vreemde, maar toch effectieve manier een weg in weet te vinden. Aan het begin van de week denk je veel na over fouten die je in het verleden gemaakt hebt. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken, omdat je ook wel iemand bent die leert van het leven en niet snel een fout een tweede keer zal maken. Heb je toch de neiging om iets te doen wat eerst al niet goed ging, dan is het belangrijk hier goed over na te denken. Let op bepaalde valkuilen en tracht er in ieder geval met mensen over te praten. Op zich zal je deze week een zeer unieke manier van handelen hebben. Mensen kunnen onder de indruk zijn van de manier hoe je dingen aanpakt. Zolang jij je verstand er bijhoudt, zal je er veel goede resultaten mee kunnen boeken. Tegen het eind van de week is er een mogelijkheid om er financieel op vooruit te gaan. Dit kan te maken hebben met een nieuw project, maar er kan ook een plotse verandering zijn in de werkzaamheden die je doet. Vrijdag zal Venus door je 6de huis van welzijn en routines bewegen. Daardoor zal je tot begin september prima samenwerken. Je kunt balans vinden in contact met collega’s en andere zakelijke contacten. Daardoor zal je het weekend relaxt in gaan en kan je dagelijkse taken op intellectuele en sociale wijze uitvoeren.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot zondagavond in de Steenbok en geeft positiviteit. Het is een nuchtere energie en veel mensen zullen overdag relaxt in het leven staan. Pas wel even op als je zwakke gewrichten hebt. Zware inspanningen kunnen kwetsuren geven. Ook wordt aangeraden je niet teveel bloot te stellen aan zonlicht. Heb je een kwetsbare huid, dan kan je eerder last hebben van eczeem of andere problemen met de huid. Mensen die op vakantie zijn of mensen die in grote groepen verblijven, dienen op te letten, omdat de kans bestaat dat corona sneller om zich heen grijpt. Houd je dus aan regels en blijf alert. Maandagavond zal de Maan naar de Waterman reizen en zondag zal daar de Volle Maan om 17:59 ontstaan. Mensen kunnen moe zijn, wat invloed op ons humeur heeft. Ook kan de weerstand wat lager zijn, waardoor we meer kans hebben om ziek te worden. Vooral de 2de t/m de 4de is er een grotere kans dan gewoonlijk. Pas op en neem geen risico. Overigens moet je niet alleen met corona opletten, maar ook met andere ziektes. Dit kan moeilijk zijn, omdat mensen met deze energie meer behoefte hebben om sociale contacten op te zoeken. Woensdagochtend vroeg zal de Maan naar de Vissen reizen. Dit is een energie die mensen minder rationeel maakt. Veel mensen zijn dan empathisch en zullen een sterke neiging hebben om contacten op te zoeken. Je bent erg gastvrij en aangezien anderen dit ook hebben, is er veel contact mogelijk. Daarbij zal de energie zorgen dat mensen meer de neiging hebben alcohol en andere verslavende producten te gebruiken. Alle ingrediënten dus om op plekken te komen, waar veel mensen zijn!!! Vanaf vrijdagmiddag beweegt de Maan naar de ram en dit geeft juist energie, waarbij mensen bij elkaar weg willen blijven. Veel mensen kiezen ervoor om bij vertrouwde mensen te zijn en niet teveel er op uit te trekken. Er kan dus een relaxt weekend zijn, zonder al teveel contacten. Wel kunnen mensen te maken hebben met hoofdpijn of andere stress-gerelateerde zaken.

Overzicht voor alle tekens (Blijf verantwoordelijk handelen, zodat je geen risico loopt)
Jupiter, Saturnus en Pluto zullen nog een aantal weken retrograde in de Steenbok bewegen. Saturnus beweegt deze periode tussen de Waterman en Steenbok. Pluto heeft een zeer krachtige werking op onderbewustzijn. Daarbij zijn er ingewikkelde aspecten, waardoor veel mensen er moeite hebben om er mee om te gaan. Het vervelende is dat ze het niet eens doorhebben en zich onverantwoord gedragen, zonder zelf het kwaad in te zien. Mislukkingen en andere negatieve zaken kunnen op hun pad komen. Jupiter maakt mensen ambitieus en verantwoordelijk en er zijn mensen, die de energie van Saturnus wel goed gebruiken. Blijf voorzichtig en laat je niet verleiden om te impulsief te worden. Er wordt aangeraden je aan regels te houden en niet te denken dat het allemaal een bedacht verschijnsel is als het om covid-19 gaat. Qua gezondheid moeten we opletten dat de retrograde planeten een versterking geven aan het coronavirus. We zagen vorige weken aanwijzingen dat het coronavirus over de Aarde trok. Een grote zorg is de agressieve Mars, in de Ram, die een versterking geeft aan planeten, die het coronavirus eerder over de Aarde brachten. De eerste voortekenen zijn er, maar aan de andere kant kunnen wetenschappers positieve energieën ervaren. Daardoor zal de zoektocht naar geschikte vaccins een versnelling meemaken. Het wordt een race tegen de klok, tot die tijd dus zeer sterk opletten.

Omdat er deze maand veel krachtige planetaire energieën zijn, hebben veel mensen mogelijkheden om doelen te stellen en te behalen. We kunnen de maand ingaan met nieuwe kansen creëren en talenten te laten zien. Het is een maand van exploratie en effectiviteit en laten we hopen dat dit ook zeker voor de wetenschap nuttig is. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven en dit is een gunstige energie voor mensen die een kinderwens hebben. Ook voor een gezin met kinderen is de energie zeer goed te gebruiken. De liefde zal een passionele impuls krijgen. Singles kunnen veel aandacht krijgen en kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen kunnen een bestaande relatie versterken, maar let op dat een ongezonde relatie sterk onder druk zal staan. Maandag zal de Volle Maan, om 17:59 uur, in de Waterman staan. Voor gezondheid is dit lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Mensen kunnen nu erg veel moeite hebben om zichzelf emotioneel onder controle te houden. Dit kan ervoor zorgen dat er van zondag t/m dinsdag mentale problemen zijn, die mensen weg gaan eten of drinken. Omdat de stofwisseling dus minder snel is, is vetvorming sneller aanwezig. Ook zullen veel mensen zich veel moeier voelen, waardoor men er verstandig aandoet om meer rust en ontspanning te nemen.

Er is een krachtige energie van hemellichamen in de Waterman, die vooral sociale problemen kunnen geven. Vooral maandag en dinsdag kan je beter niet teveel met anderen optrekken en eigen plannen maken. Fysiek gezien moet men opletten met fysiek zware werkzaamheden en uitgebreide activiteiten met sport. Overigens kunnen mensen met een zittend bestaan beter actief worden, omdat hun lichaam de actie wel nodig heeft. Mercurius beweegt tot woensdag in de Kreeft. Hierdoor zijn mensen over het algemeen liefdevol, maar emoties zijn snel te raken. De energie zorgt namelijk voor spirituele energie, waardoor intuïtie versterkt wordt en mensen meer aanvoelen. Vooral mensen die van nature gevoelig zijn, kunnen problemen hebben. Positieve kant is dat mensen zich beter in kunnen leven, waardoor de saamhorigheid onderling goed is. Vanaf woensdag zal Mercurius door de Leeuw reizen en dit brengt passie in liefde en erotiek. Mensen willen eerlijk zijn en intens communiceren, waarbij ze dan denken dat het allemaal goed is wat ze zeggen. Eerlijkheid is te prijzen, maar wel binnen bepaalde normen en waarden. Een andere planeet die deze week invloed heeft, is Venus die tot vrijdag door de Tweeling reist. Dit is voor avontuurlijk ingestelde mensen goede energie. Mensen die dit minder zijn, doen er goed aan de energie te gebruiken om er op uit te trekken. Gebonden mensen kunnen hun partner nu meer liefde geven en singles hebben behoefte aan erotiek en spanning. Mensen willen elkaar in het algemeen veel aandacht schenken. Venus reist vrijdag naar de Kreeft reist, waardoor emoties onder druk staan Bemoeien mensen zich teveel met jou zaken, dan kun jij daar veel moeite mee hebben.

Loading…
Share This