Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen kunnen t/m dinsdag nuchter en zakelijk zijn. Er zijn aanwijzingen, dat je met werk en persoonlijke problemen bezig moet gaan. Het zal belangrijk zijn om rust te vinden, waardoor je er goed aandoet toch meer tijd aan je partner te besteden. Venus zal t/m vrijdag in je sector van relaties zitten, waardoor je erg veel fijne gevoelens van je partner kunt krijgen. Het zal een prima periode zijn om liefde aan elkaar te verklaren, waardoor het woensdag tot en met vrijdag een periode vol met liefde zal zijn. Je doet er goed aan om in deze periode leuke activiteiten of een vakantie te plannen. Er hangt voor singles een bijzondere energie, waardoor je zeer excentriek bent. Ondanks dat je maandag niet helemaal lekker in je vel zit en het ook druk hebt, zal je daardoor toch romantische gevoelens in je op voelen komen. Vanaf dinsdag zal je hier wat mee gaan doen en wil je er op uittrekken en spannende dingen doen. Je zit boordevol ideeën en zal het fijn vinden om met vrienden weg te gaan, waardoor je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Woensdag en donderdag heb je een bijzondere uitstraling en kun je mensen aantrekken door je bijzondere manier van praten en de mysterieuze blik die je over je hebt. Gebonden mensen kunnen vanaf vrijdag een bijzondere energie ervaren. Je partner zal verbaasd zijn over de mysterieuze uitstraling die je hebt en tot je aangetrokken zijn. Je partner vindt het fijn om met je te spelen, waardoor erotiek hoogtijdagen zal kennen. Het is een prima periode om de tijd alleen met je partner door te brengen, omdat jullie de relatie dan verdiepen. Singles kunnen vrijdag en zaterdag behoefte hebben om goede vrienden in het zonnetje te zetten. Het is een prima periode om mensen uit te nodigen. Zaterdag zullen de romantische en erotische energieën door je heen stromen en wil je op jacht gaan om de spanning in je leven te halen. Maatschappelijk gezien is het deze week een moeilijke periode voor alle tekens, omdat mensen nog wel eens conflictueus kunnen zijn. Toch is er kosmisch gezien een prima energie om op te laden. Er wordt vanuit de hogere energie op aangedrongen je deze week op positieve manier te gedragen en te zorgen dat mensen liefde, warmte en vriendschap delen. Afgunst, jaloezie en ander negatief gedrag leiden tot problemen en conflicten en dat zou zonde zijn.

Carrière en financiën
Je vindt het t/m maandag en dinsdag moeilijk jezelf op het juiste pad te houden, doordat je mentaal niet al te lekker in je vel zit. Toch zal het je lukken hier de juiste dingen in te doen om er uiteindelijk weer uit te komen en te presteren. Je hebt een pure en sterke kracht in je, waarmee je het gevoel hebt dat je alles kunt overwinnen. Dinsdag en woensdag komen je leidinggevende capaciteiten naar buiten en krijg je een goede kans om het een en ander recht te zetten. Het zal wel een periode zijn, waarin je prioriteiten moet stellen en wellicht kun je bepaalde taken naar anderen delegeren. Heb je nog geen leidinggevende baan, dan moet je wel opletten dat je niet teveel de baas wilt gaan spelen. Mensen zijn hier niet altijd even blij mee en kunnen zich daaraan storen. Donderdag kun je soms wat teveel risico nemen en moet je oppassen dat je dit niet overdrijft. Er kunnen anders problemen uit voortkomen, dus doe je er verstandig aan om jezelf te blijven controleren. Vrijdag en het weekend kunnen de regeltjes, normen en waarden je belemmeren om goed te presteren. Je hebt bijzondere energie in je, waardoor je hier op een vreemde, maar toch effectieve manier een weg in weet te vinden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van de Waterman is bekend dat deze zeer menselijk van karakter is en veel voor anderen overheeft. De Waterman wil de wereld verbeteren en zet zich hier vol voor in. Daardoor ben je iemand die met hart en ziel in het leven staat, maar kan je juist daardoor teleurgesteld raken als mensen onverantwoord gedrag vertonen. Je kunt dan verdrietig, maar ook boos worden, waardoor je veel stress kunt ervaren. Je doet er goed aan dit jezelf niet te persoonlijk aan te trekken. Je kunt dan veel stress ervaren en dit kan dan je hele leven beïnvloeden. Stress zorgt ervoor dat je diverse kwaaltjes kunt krijgen, maar dit is dan meer omdat je je levensstijl verwaarloost. Je trekt je terug, waardoor je minder beweegt en ook minder goed eet en ook niet zo vaak buitenkomt. Hierdoor krijg je veel minder zonlicht en gezonde zuurstof. Hierdoor kun je problemen met je zenuwstelsel krijgen en geregeld hoofdpijn ervaren en andere kwalen die te maken hebben met stress en depressies. Er wordt echt op aangedrongen om hier mee op te passen en jezelf te controleren door er met mensen over te praten, veel zonlicht tot je te nemen en veel mineralen en vitaminen te gebruiken. Het zal ook zeer belangrijk te zijn om op te letten met onzichtbaar vet wat bijvoorbeeld in koekjes, chips en andere snacks verwerkt zit.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This