Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 38

Liefdesrelaties
Mysterie en seksuele verleidingen van de afgelopen tijd zullen minder worden, maar het zal toch tot 21 oktober duren voor je werkelijk loskomt van verleidingen die er op je pad komen. Je zult nog steeds op moeten passen dat er mensen zijn, die je relatie onder druk zetten. Heb je in september een affaire gehad, dan kan dat nu weer gebeuren en tot een breuk in je huidige relatie leiden. Dit geldt echter voor een relatie, die allang niet goed verloopt. Andere Watermannen zijn in staat verleidingen te weerstaan. Zondag ben je ambitieus, maar je doet er goed aan gas terug te nemen en tijd aan geliefden te geven. Tot en met woensdag ben je optimistisch en zit je zowel in de liefde als sociale contacten lekker in je vel. Woensdag is een dag om vrij te nemen en rust te zoeken. Daarna ben je spiritueel en wil je vooral mensen helpen bij problemen waar ze mee rondlopen. Let op dat je je partner niet verwaarloost.

Singles
Je zult veel mysterieuze energieën ontvangen, waardoor je je geregeld afvraagt of er ooit nog wel eens serieuze partner in je leven komt. Je bent speels en vrolijk en wilt de spanning opzoeken. Deze energie zal tot 21 oktober voortduren, waardoor er aangeraden wordt voorzichtig te zijn met het starten van een nieuwe relatie. Geniet van je vrijheid, vrienden en sociale contacten. Kom je iemand tegen, wees dan vooral eerlijk. Er zullen deze week geregeld seksuele verleidingen zijn en het is helemaal niet erg om hier op in te gaan, maar dan wel met gelijkgestemden. Zondag t/m woensdag zal je enthousiast en optimistisch zijn en geregeld flirten. Mensen vinden het leuk met je om te gaan, waardoor je ook veel met sociale contacten afspreekt. Deze tijd zal je seksuele energie ervaren. Donderdag en vrijdag zal je minder met erotiek bezig zijn. Zaterdag is de enige dag met een goede energie voor een vaste partner.

Mentale en fysieke gesteldheid
Watermannen zijn over het algemeen sterk en gezond met een goede coördinatie en goed gevormde benen. Ze zijn mentaal actief, maar er is neiging te weinig te bewegen als ze zich gespannen voelen. Hierdoor neemt de kans op een slechte bloedsomloop, verharding van slagaders en bloedarmoede sterk toe. Het is daarom erg belangrijk gezond te eten en niet teveel dierlijke vetten te eten. Toch blijkt dit moeilijk, omdat deze mensen vaak weinig tijd nemen voor gezonde maaltijden en wegvluchten in het eten van snacks. Als luchtteken zijn het snelle denkers, maar ook snel beïnvloedbaar door de emoties van anderen. Wanneer het element lucht teveel aanwezig is, is de waterman hyperactief en rusteloos. Wanneer het element te laag is, wordt het zenuwstelsel verzwakt, waardoor er problemen met het hart en de bloedsomloop kunnen ontstaan.

Carrière en financiën
Het is een prima week voor financiën en het afsluiten van contracten. Er komen intellectuele energieën op je af, waardoor je taken afrondt en nieuwe start. Er wordt aangeraden bepaalde plannen wel al uit te werken, maar tot eind oktober te wachten tot de energie er beter voorstaat. Zondag ben je ambitieus en wil je van alles doen, maar wordt aangeraden jezelf te controleren en tot de werkweek te wachten. Op maandag t/m woensdag ben je positief en vinden mensen het fijn met je samen te werken. Let op dat er financiële obstakels zijn, maar vooral dinsdagmiddag t/m woensdagmiddag is wel een periode om te handelen. Woensdagochtend t/m vrijdag ben je succesvol. Het is ook een tijd om aan liefdadigheid te doen, omdat dit later goede gevolgen kan hebben. Donderdag moet je niet teveel risico met financiën nemen en het hoofd erbij houden. Vrijdag en zaterdag ben je fysiek sterk en dominant, maar wel op een positieve wijze, waardoor mensen je waarderen en respecteren.

Overzicht van de week voor alle tekens
De week begint met intense energie, waardoor aangeraden wordt meer rust en tijd te nemen om minder stress te ervaren en fysiek niet uitgeput te raken. Dit is goed mogelijk als we teveel veeleisende taken uitvoeren of veel tijd doorbrengen met veeleisende mensen zonder grenzen te stellen. We hebben de afgelopen periode al met een groot aantal retrograde bewegende planeten te maken. We zullen steeds meer ervaren wat dit betekent. Er zijn verschillende effecten op mensen en afzonderlijke tekens. Tot eind december beweegt Jupiter retrograde in de Stier. Deze planeet wordt geassocieerd met expansie, groei en overvloed. Bij een retrograde beweging is er meer ruimte voor zelfreflectie en heroverwegen van overtuigingen en waarden. We dienen financiële zaken onder de loep te nemen, waarbij het tijd is voor investeringen en financiële plannen. Persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling kunnen deze periode sterk aan bod komen. Saturnus verblijft tot begin november retrograde in Vissen. De planeet staat voor structuur, discipline en verantwoordelijkheid. Tijdens de retrograde is het moeilijk je aan routines en verantwoordelijkheden te houden. Mensen zijn wisselvallig in handelen. Wees voorzichtig met toezeggingen, het maken van heroverwegingen en bekijken wat je op de lange termijn plant wat betreft carrière en bepaalde aanpassingen. Let op dat er verborgen problemen zijn, die ons vertragen. Op woensdag is er een driehoek tussen Ceres en Saturnus en dit heeft verschillende aspecten. Deze combinatie geeft bijna de hele week een harmonieuze balans tussen het verzorgende en voedende aspect van Ceres en het disciplinaire en gestructureerde karakter van Saturnus. Er is een sterke focus op ouderlijke verantwoordelijkheid en de zorg voor het welzijn van kinderen, waarbij een stabiele en ondersteunende omgeving ontstaat. We krijgen ook te maken met een verband tussen het milieu en de natuur. Mensen zullen nog meer dan vorige week bezig zijn met milieubewustzijn en dit kan nog wel eens voor maatschappelijke onrust leiden, intenser dan vorige week. Door energie kan leiderschap te maken krijgen met zorgzaamheid en structuur. Bepaalde leiders zijn effectief en gemotiveerd om hun gelijk na te streven. Probleem is dat dit nog wel eens tot verkeerde handelingen kan leiden.

Uranus verblijft tot eind januari retrograde in Stier. De planeet wordt geassocieerd met verandering, innovatie en opstandigheid. Er is een sterk verlangen tijdens de retrograde beweging om stabiel te blijven en weerstand te bieden aan plotse veranderingen. We doen er verstandig aan geregeld even terug te trekken om op te laden. We hebben deze periode behoefte aan onafhankelijkheid en vinden persoonlijke zaken belangrijker dan professionele dingen die we moeten doen. Er kunnen onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, die onderdrukte verlangens of kwesties uit het verleden losmaken. Deze kunnen positieve en negatieve emoties brengen. Neptunus beweegt tot begin december retrograde in de Vissen. De planeet wordt in verband gebracht met spiritualiteit, dromen en illusie. Tijdens zijn retrograde beweging is er meer mogelijk om illusies en bedrog te voorkomen. We gaan een periode in van introspectie en veranderen van bepaalde routines. Er wordt aangeraden intuïtie te gebruiken om juiste dingen te doen en boodschappen uit onderbewustzijn en dromen de weg te laten wijzen. Wees voorzichtig met het idealiseren van situaties of mensen, omdat de realiteit mogelijk niet overeenkomt met dromen die we krijgen. Met name dinsdag krijgen we te maken met een oppositie tussen de Zon en Neptunus. Er is dinsdag en woensdag kans dat we dingen ervaren, die niet altijd waar zijn. Laat je dus niet teveel leiden door fantasie en bepaalde gedachten, die niet waar zijn. Tenslotte hebben we te maken met retrograde Pluto die tot half oktober in Steenbok beweegt. De planeet wordt geassocieerd met transformatie en wedergeboorte. De periode die we in gaan, kan onverwerkte trauma's en zeker ook onopgeloste kwesties naar voren brengen, die we onder de loep dienen te nemen. Machtsstrijd, die we de afgelopen periode geregeld naar voren brachten, zal ook nu nog voorkomen in persoonlijke en maatschappelijke zaken, maar ook nog steeds op mondiaal vlak. Met name donderdag moeten we opletten dat de Zon een driehoek met Pluto vormt. Donderdag en vrijdag is er dan verharding in de maatschappij, waardoor er conflicten optreden en problemen kunnen verergeren. Mercurius beweegt inmiddels voorwaarts, waardoor we over het algemeen krachtige energie ervaren, om op goede wijze te communiceren. Het is een prima week voor oplossen van conflicten en andere problemen. Ook kunnen we bepaalde zaken of activiteiten opstarten, waar we nog niet mee zijn begonnen.

We krijgen in ieder geval mogelijkheden om hier zeker een grote stap in te zetten en aan toekomstige projecten te werken. Mercurius in Maagd geeft namelijk energie om eventuele problemen op te ruimen en te vereenvoudigen, mentaal, fysiek, maar ook in het leven zelf. Venus blijft een grote rol spelen en zal voor veranderingen zorgen, zowel zakelijk als financieel. Met alle retrograde bewegingen moeten we oppassen dat er over de wereld nog steeds intense energie hangt, die de aarde flink van slag maakt. Rampen, oorlogen en andere zaken, die negatief zijn, zullen aan de orde van de dag zijn. Voorwaartse Venus kan ons wel sterken, maar dat zal helaas niet zijn over de negatieve krachten, die er zijn. Veel mensen koppelen rampen alleen aan het milieu, maar we moeten in de gaten houden dat de kosmische krachten sterk op de mensheid en de aarde inwerken. Venus beweegt in de Leeuw en geeft gespannen energie, waardoor mensen de neiging hebben zich opzichtig te gedragen. Dit kan spanning opleveren. Aan de andere kant is gunstige energie voor relatie en romantiek. Hierdoor zullen gebonden mensen en singles fijne energie delen en is levensgeluk groot te noemen. De Zon in Maagd brengt uitdaging op seksueel gebied. Worden we er niet in bevredigd, dan kunnen we frustraties ervaren. Als we de energie goed gebruiken, is er veel mogelijk en kunnen we met behulp van eerder genoemde planeten en de Zon veel bereiken. Let op dat er in deze energie, spanningen te vinden zijn, waardoor we nog steeds stress kunnen ervaren. In het midden van de week kunnen we een gedisciplineerde aanpak hanteren van alle planeten, die zorgen voor nieuwe middelen en verbeteren van financiële situaties. Dit kan voordelen opleveren die voor de langere periode gelden. We kunnen meer kracht en controle krijgen en deze transformatie kan leiden tot meer innerlijke vrede. Vooral zaterdag kunnen we er gebruik van maken en is er kans op verlichting bij sommige wereldleiders. Deze invloed zal echter te kort duren om werkelijk tot veranderingen te leiden.

Loading…
Share This