Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 50

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de Waterman zal er een zeer krachtig gevoel zijn, waarbij je een seksueel verlangen hebt om de spanning in je leven te halen. Dit lijkt positief, maar je weet niet goed wat je ermee aan moet. Vooral, omdat je dit gevoel ook wel eens bij anderen hebt. Het is verstandig om de eerste dagen van de week met je partner door te brengen om de energie te gebruiken om elkaar lief te hebben. Ga vooral geen ruzie met de ander maken, omdat je dan wel eens in een wilde bui gekke dingen kunt doen. Over het algemeen zal je jezelf wel in toom houden en een magnetische uitstraling hebben, waardoor je partner het erg fijn vindt om met je te vrijen. Met name zondag t/m woensdag wordt er echt aangeraden veel met je partner te zijn of naar familie te gaan. Let op dat je soms driftbuien kunt hebben, die je niet altijd tegen kunt houden. Vanaf woensdag zal je rust ervaren en zal je intuïtie juist veel warmere en liefdevollere dingen bieden. Je voelt erg veel warmte voor mensen in je omgeving en vindt het erg fijn om samen met je partner dingen te ontdekken en mensen op te zoeken. Het zal dus een zeer leuke week worden met veel mensen die jou een warm hart toedragen.

Singles
Er is een intense energie en je kunt dan ook erg veel avontuur op willen zoeken. Toch wordt er voor de Waterman op aangedrongen om de 1ste dagen niet te veel te doen en de rust te bewaren. Aangezien jij je erg optimistisch en speels voelt, zal je hier waarschijnlijk erg veel moeite mee kunnen hebben. Je wordt makkelijk tot mensen aangetrokken en zij zullen jouw erotische energie ook zeker opmerken. Kom je deze periode mensen tegen, dan doe je er goed aan jezelf voor te houden dat dit waarschijnlijk alleen voor plezier is en niet voor een vaste relatie. Er zijn aanwijzingen dat je dit wel erg moeilijk zal vinden en dat je er dan op een later moment verdriet van kunt ondervinden. Zondag t/m dinsdag is er een grote kans dat je hart smelt voor iemand die je ontmoet of waar je al mee omging. Romantiek zal niet ontbreken, maar je dient wel eerlijk te blijven, zodat je niemand onnodig kwetst. Let maandag op, omdat er vanuit de sterren voor misleiding gewaarschuwd wordt. Woensdag en donderdag zal je rust ervaren en vind je het leuk met vertrouwde mensen af te spreken. Zaterdag is er spannende energie, maar is de kans op een serieuze ontmoeting veel groter dan eerder deze week.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag vroeg in de ochtend beweegt de Maan naar de Stier. Dit brengt wat spanning met zich mee en mensen doen er verstandig aan de dag rustig te beginnen en met vertrouwde mensen door te brengen. Het is verstandig tot aan dinsdagavond op te letten dat de keelstreek, oren en nek kwetsbaar zijn. Heb je hier al last van, dan moet je helemaal oppassen. Er kunnen klachten met het uitscheidingssysteem zijn en verkoudheid en griep liggen ook op de loer. Dinsdagavond beweegt de Maan naar de Tweeling en aangezien er donderdagochtend vroeg een Volle Maan in dit teken is, zullen we deze gehele periode op moeten letten dat het metabolisme langzaam gaat. Er kan vermoeidheid optreden, die niet alleen fysiek voor lamlendigheid zorgt, maar ook mentaal. Chagrijn en frustraties kunnen ons flink storen en dit kan stress brengen. Ook zijn er fysieke klachten mogelijk, waarbij vooral de longen en ledematen kwetsbaar zijn. Vrijdag de 13de is geen ongeluksdag als de Maan in de nacht naar de Kreeft reist. Er is ontspannen energie en mensen zullen t/m zaterdag lekker in hun vel zitten. Wel moeten mensen erg opletten dat ze niet te vet of pittig eten, omdat de slokdarm, maag en lever kwetsbaar zijn. Ook zal de spijsvertering niet altijd even goed verlopen. Voor de Waterman is het belangrijk evenwicht te vinden tussen je kritische karakter en hoe je zelf met kritiek om moet gaan. Je vindt het fijn om mensen aan te geven wat ze anders moeten doen, maar andersom kan je dit niet aanvaarden. Hierdoor kun je achteruit gaan als mensen jou onder druk zetten. Soms durf je dan niet eens meer mensen tegemoet te treden en zie je de wereld als onbetrouwbaar. Op zich niet verkeerd om je af te zonderen, maar dit moet niet te lang duren. Je hebt de neiging in deze periode minder gezond te eten, weinig naar buiten te gaan en zal ook veel minder bewegen. Zorg dat je gezonde voeding in huis hebt en ga wat vaker sporten. Daarbij doe je er verstandig aan kritieken rationeel te benaderen. Wanneer je vindt dat mensen gelijk hebben, geef dat dan toe. Meditatie, een massage of gesprekspartner kunnen uitkomst bieden om je mentaal en fysiek op te laden. De amethist helpt goede keuzes te maken en kan je rustig maken.

Carrière en financiën
Het wordt een bijzondere week met veel positieve energie, waarbij je veel kunt bereiken. Je zult er wel hard voor moeten werken. Het komt je niet zomaar aanwaaien. Pas op dat er vanaf volgende week een vertragende energie is, waardoor je zoveel mogelijk taken of projecten af dient te ronden, zodat je de week erna gas terug kunt nemen. Lange termijndoelen kun je dan beter niet plannen. Is dat nu nog niet mogelijk, houd er dan rekening mee dat er vertragingen optreden. Je kunt er dan nu al iets aan doen en ervoor zorgen dat je problemen voor blijft. Vooral fysiek ben je erg sterk en kun je veel taken afronden en ook materieel en financieel kun je veel bereiken. Maandag moet je oppassen, omdat er sprake kan zijn van misleiding, die ook in je carrière parten spelen. Woensdag en donderdag zijn misschien wel de minst krachtige dagen, waardoor je er goed aandoet geregeld te slapen en voldoende te ontspannen. Ook gezonde voeding en zo min mogelijk genotsproducten worden aangeraden om de dagen door te komen. Intuïtief ben je woensdag erg sterk, waardoor je vanzelf merkt wat je kunt doen om te slagen. Donderdag kun je met problemen te maken krijgen en doe je er goed aan om deze samen met anderen op te lossen. Handel vooral niet impulsief en wees voorzichtig met apparaten, computers en verkeer. Vrijdag en zaterdag moet je diplomatiek te werk gaan in contact met collega’s.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige energieën)
Er is krachtige energie die een deel van de maand beïnvloedt. De Zon reist tot de 22ste in Boogschutter. Dit geeft mensen over het algemeen positieve en optimistische kracht. Aangezien veel mensen dit hebben, kan het een mooie week worden. Deze combinatie is geschikt voor het contact met vrienden en familie. Mercurius zal van de 9de t/m de 28ste in de Boogschutter reizen. Daardoor is vanaf de nacht van zondag krachtige energie, omdat de Zon een uitdagende energie met Neptunus deelt, waardoor mensen soms niet reëel in het leven staan en daardoor de verkeerde dingen na kunnen streven. Tegelijk zal Mercurius krachtige energie krijgen om te communiceren en avontuurlijker en speelser te zijn. Het zijn bijzondere dagen, omdat mensen soms zo speels zijn en dan niet eerlijk nuchter kunnen zijn. Dit kan bij sommigen een innerlijk conflict opleveren. Jupiter beweegt gedurende een langere tijd in de Steenbok. Dit is vooral zakelijk zeer positief, waardoor mensen over het algemeen in staat zijn doelen te bereiken. Wel moet men opletten dat er blokkades zijn, die men zelf opstapelt. Dat is niet echt nodig en je kunt dan beter op je talenten vertrouwen. Venus beweegt t/m de 20ste namelijk in de Steenbok en geeft de kans om financieel goede beslissingen te nemen. Let op dat deze planeet in de liefde voor pijn en verdriet kan zorgen. Mars zal tot begin januari in de Schorpioen bewegen en dit maakt een heleboel goed, omdat dit een uitstekende spirituele energie is, die mensen mentaal als fysiek kracht brengt. In een relatie moet je opletten dat je jaloers en bezitterig kunt zijn. Dit geldt echter meer voor de vuur- en watertekens.

Donderdagochtend om 6:14:52 verschijnt de Volle Maan in de Tweeling. Daar tegenover staat de Boogschutter en geeft tegenstrijdige energie. Er is ruimte om te feesten en plezier te maken, maar er kunnen intense energieën zijn die voor overdrijving zorgen. Grenzen worden gezocht en er is een drang om buiten de comfortzone te treden. De dromerige Neptunus staat echter ook aan de hemel en deze geeft weer de neiging dat mensen zich terugtrekken. Het wordt dan ook spannend hoe mensen hierop reageren. Jupiter zal deze maand in harmonie met Uranus zij, waardoor er wisselvalligheid en opstandige gevoelens kunnen zijn. Gelukkig is er een krachtige energie vanuit de Steenbok, waardoor mensen ook heus nuchter kunnen zijn, maar dus niet iedereen. Mocht je aan jezelf merken dat emoties de overhand nemen, tracht jezelf hier dan tegen te wapenen. In ieder geval doe je er verstandig aan om ‘nee’ te zeggen als je iets werkelijk niet wilt. Vrijdag de 13de is een interessante dag, waarbij er zelfs veel geluk kan zijn. Mars zal vanaf de ochtend in harmonie staan met Neptunus. Hierdoor is er een fijne energie, waardoor veel mensen een goede intuïtie hebben. In de middag zal Venus een perfecte lijn met Pluto in de Steenbok vormen. Daardoor ben je in de middag diplomatiek en kun je financieel goede besluiten nemen. Pas op dat Venus op romantisch gebied voor problemen zorgt. De Maan zal zaterdag weinig invloed hebben en dit heeft een negatieve invloed op uitgaven. Je kunt nu beter geen grote aankopen doen. Wacht dus even tot zondag als je werkelijk iets moet kopen.

Loading…
Share This