Weekhoroscoop Waterman

De horoscoop van het sterrenbeeld Waterman lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag soms wat eenkennig en hebt weinig zin teveel mensen te ontmoeten. Heb je een partner, die dit wel wil of zijn er verplichtingen, waar je niet onderuit kunt, dan kan je hier wel moeite mee hebben. Tracht in dit laatste geval balans te brengen en bespreek met je partner hoe jullie dit het beste kunnen doen. Overigens kun je bij mensen, die je vertrouwt en waar je je goed bij voelt, open en enthousiast zijn. Ook ben je zeer liefdevol tegen je partner. Woensdag zal er een fijne energie zijn, waardoor jij je soms licht in het hoofd voelt en veel liefde ervaart. Je partner zal van jou genieten en er zijn vele mooie momenten. Donderdag is een dag waarin de liefde weggeschoven wordt, maar vrijdag en zaterdag zal je dit inhalen. De vonken schieten er dan vanaf en je kunt met romantiek en erotiek veel spannende dingen ambiëren. Maak hier gebruik van. Voor je het weet is de energie weg.

Singles
Je zult in het weekend naar gelijkgestemde mensen zoeken en waar kun je dit beter dan doen ergens op een feest of evenement. Kies wel een plek uit waar je mensen tegenkomt, die jou boeien. Het beste is nog dat je samen met goede vrienden gaat. Maandag en dinsdag zijn verrassend, maar ook mysterieus, waarbij je niet zo goed weet wat je nou precies wilt. Je kunt je eigen gevoelens niet goed analyseren en dat zal je wel vervelend vinden. Je hebt dingen nu eenmaal graag in eigen handen. De reden hiervoor is dat er een planetaire energie is, die op een vreemde wijze resoneert. Het zal je in ieder geval flink storen. Woensdag zal hier een romantische energie vanuit de kosmos voor terugkomen en eigenlijk kun je hierdoor de rest van de week veel spannende momenten beleven. Je hebt gekke ideeën en bent boeiend in de omgang. Daardoor vind je het erg fijn om er op uit te trekken en te flirten. Mensen die geen zin hierin hebben, kunnen op sociale media rondkijken om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Er komt op zakelijke gebied een drukke week aan, daardoor doe je er goed aan om zondag goed te slapen en gezond te eten. Je bent zeer creatief en kunt je gevoelens ook goed uitdrukken. Je bent erg avontuurlijk en kunt daardoor nieuwe dingen ontdekken of ontplooien. Het is ook een periode waarin je prima met financiële zaken om kunt gaan. Je kunt zelfs wat risico nemen, maar overdrijf dit niet en doe dit alleen bij kleinere investeringen of beleggingen. Tot eind juni is er ook wat bijzonders aan de hand. Er is een krachtige erotische energie, die je echter op zakelijk gebied om kunt zetten om hard te werken en veel goede besluiten te nemen. Je moet wel opletten dat je niet te impulsief reageert, omdat de energie er dan voor zorgt dat je fouten maakt en problemen op jezelf afroept. Zondag en maandag ben je zeer sociaal en optimistisch, waardoor je in de samenwerking en bij het doen van zaken hard kunt werken en veel werk af kunt ronden. Het zijn echter geen dagen om financiële deals af te sluiten. Dinsdag en woensdag ben je minder actief en zal je meer nadenken over het verleden en de toekomst. Ook kun je plannen maken wat je in de toekomst zou kunnen gaan doen. Het zijn succesvolle dagen, waarbij je in de verleiding komt extra geld uit te geven. Tracht dit onder controle te houden. Je bent van donderdag t/m zaterdag zeer charismatisch en daarmee kan je veel bereiken. Je bent erg creatief en kunt mooie ideeën hebben, maar deze ook zeker uitwerken. Je kunt de week dan ook prima eindigen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Loading…
Share This