astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 30

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mercurius kan tegenwerken, omdat de energie de neiging geeft veel met je werk bezig te zijn. Omdat de Zon in je sector van sociale netwerken beweegt, zal je echter in staat zijn tijd aan sociale contacten te geven. Je moet evenwicht vinden tussen je werk en privéleven. De sensitieve Maan, in de sector van partners gaat een harmonieuze verbinding aan met Jupiter in je sector van communicatie. Meestal zal je in de liefde prettig in de omgang zijn en zal je geregeld afspraken met vrienden en familie maken. Zondag is hectisch, maar dat vind je erg leuk en uitdagend. Maandag en dinsdag ben je prima in staat evenwicht te vinden tussen jouw behoeften en die van mensen in je omgeving. Je zult ook veel tijd aan je partner besteden. Het midden van de week is uitdagend en er zijn mensen uit het verleden, waar je aan kunt denken. Vrijdag en zaterdag zijn er veel kansen op leuke activiteiten en romantiek.

Singles
Mercurius zorgt dat je veel over een ex-partner nadenkt. Je wilt liefde en hebt nostalgische gedachten. Heb je de kans, dan wordt er zeker aangeraden om eens te gaan praten. Er zijn aanwijzingen dat je hier veel mee kunt bereiken. Daarbij zal de Zon je vertrouwen flink versterken, waardoor je het fijn vindt er geregeld op uit te trekken. Heb je geen ex om op terug te vallen, dan heb je nog kansen genoeg om anderen te ontmoeten. Let op dat de Maan in jouw sector van partnerschap een krachtige verbinding maakt met Jupiter en dit kan eenzame gevoelens brengen, als je geen vooruitzichten op een nieuwe partner hebt. Toch wordt aangeraden je niet te snel op een nieuwe relatie te storten. Besteed tijd aan vrienden en familie. Voor romantiek is het een spannende week, maar dan meer voor losse contacten.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat vanaf vrijdag al in de Vissen. Mensen hebben deze periode warmte en empathie voor elkaar, waardoor de sfeer over het algemeen goed is. Deze energie kan mensen te onbezorgd maken er is dan minder weerstand tegen alcohol, drugs en andere verslavende producten, zoals sigaretten, zout en suiker. Merk je aan jezelf dat je op een te extreme wijze naar een bepaald genotsmiddel snakt, dan doe je er goed aan hier iets mee te doen. De Vis roept klachten op, die met de maag te maken hebben. Met name opkomend maagzuur kan mensen dwars zitten. Maandagmiddag verhuist de Maan naar de Ram. Dit versnelt het leven van mensen, waardoor er meer ongeduld is. Dit kan frustraties met zich meebrengen en dus veel stress. Er is echter ook kracht om hiermee om te gaan. Mensen die veel last van hoofdpijn of aangezichtspijnen hebben, kunnen hier meer last van hebben. Beter doe je deze tijd even rustig aan. Vanaf donderdag zal de Maan door de Stier reizen. Dit is een periode van stabiele energie, maar er zijn bedreigingen om het evenwicht kwijt te raken. Vooral mensen die ‘te’ behoudend zijn, kunnen er last van hebben en vooral moeite hebben met hun zelfbeeld en vertrouwen. Mensen die los en flexibel in het leven staan, gaan relaxter met de energieën om. Zij zullen rust uitstralen en erg empathisch met mensen omgaan. Let op met zwaar werk, omdat je nek en rug kwetsbaar kunnen zijn. Er zijn mensen die last van hun geslachtsorganen hebben. Wees voorzichtig met seks. Ook bestaat de kans op allergieën en verkoudheid. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Tweeling. Deze zal veel mensen wisselvallig maken, maar ook plezierig in de omgang maken. Vaste afspraken kunnen beter niet gemaakt worden, maar er is plezier genoeg. De longen zijn kwetsbaar, waardoor je er goed aan doet onhygiënische plekken vermijden en de natuur op te zoeken voor gezonde lucht. De Weegschaal staat bekend om een natuurlijke schoonheid en een relatie hoog intellect. Hun inwendige schoonheid kan de wereld vrolijk maken, waardoor veel Weegschalen veel kennissen hebben. Het zijn echter geen allemansvrienden en vinden het moeilijk om diepe vriendschappen aan te gaan. Zwakke schakel in hun lichaam zijn de nieren, waaruit huidproblemen optreden, zoals een jeukende huid, acne en eczeem. De Weegschalen hebben geregeld last van vermoeidheid. Het is belangrijk dat je goed op je voeding let. Zorg dat je de inname van zuivelproducten, ijs of kaas beperkt en geregeld groenten, fruit en volkoren granen eet en voldoende puur water drinkt. Daardoor blijven nieren een stuk schoner. Je zult merken dat je je dan een stuk fitter gaat voelen en dat veel actiever in het leven kunt staan.

Carrière en financiën
Mercurius beweegt retrograde in jouw sector van carrière. Dit zorgt ervoor dat je veel kunt bereiken, maar dan wel meer door dingen uit het verleden terug te halen of contacten te herstellen. Dit zal ervoor zorgen dat je alle zeilen bij zal moeten zetten, om te blijven presteren. Dat zal over het algemeen wel lukken, maar let op met leidinggevenden of autoriteiten. Elke misstap kan grote problemen geven. Blijf goed nadenken en laat je vooral leiden door ratio en je intuïtie. Op die manier kan je het geluk aan je zijde krijgen. Het zal echter ook belangrijk zijn hard te blijven werken en niet op te geven als iets niet gelijk lukt. Het is verder een prima week om je vertrouwen te versterken als gevolg van de krachtige Zon die in je sector van netwerken beweegt. Je bent sociaal en in staat als bruggenbouwer te werken. Profiteer van deze gave, je zult merken dat je hier veel door kunt bereiken en vooral zondag t/m dinsdag omdat je zeer effectief en adequaat bent. Dinsdag zal de sensitieve Maan in jouw sector van partners reizen en een krachtige band met Jupiter in je sector van communicatie vormen. Omdat deze energie ook wel op je privéleven invloed heeft, moet je wel opletten dat je voldoende tijd aan je werk blijft besteden. Donderdag en vrijdag kunnen er mensen zijn, die jou veel goeds kunnen leveren. Maak hier gebruik van en wees niet al te voorzichtig, dan zal je verrast worden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van geduld, verlangens en impulsiviteit)
Mercurius reist in de Kreeft en geeft fantasie, voorspellende dromen en liefdevolle activiteiten. Deze energie geeft de Zon, in de Leeuw, kracht wat betreft talenten van mensen. Logica en nuchterheid worden wel verzwakt, waardoor sommigen moeite hebben met zakelijkheden of om serieus te blijven. Creativiteit, muzikaliteit en andere uitingen van kunst en cultuur kunnen echter door mensen gebruikt worden om lekker in het leven te staan.

Ook voor romantiek kan er een goede periode aankomen. Het wordt een periode van onderzoek en analyse om te bekijken wat er beter kan. Het is belangrijk om op de thuissituatie te richten. Vooral taken waar je al tijden mee bezig bent of tegen opziet, verdienen de voorkeur. Zijn er conflicten met en tussen mensen in je omgeving? Wees dan niet bevreesd om dit op te lossen. Doe dit vooral door gevoelens te uiten. De uitlijning van Mercurius met de Zon zal al vanaf zondagochtend zorgen dat mensen extra vroeg wakker worden. Je dient er dus zorg voor te dragen, dat je niet te laat naar bed gaat. Je kunt anders met vermoeidheid te maken krijgen. Met name maandag en dinsdag kan de Maan in de Ram zorgen dat je fysiek sterk bent, maar let op dat je energie in balans is. Er kunnen namelijk mensen zijn, die het hier moeilijk mee hebben. Met name impulsiviteit, ongeduld en agressie kunnen zorgen dat fysieke en mentale energieën in de war gebracht worden. Op woensdag staat Mercurius op één lijn met Venus. Veel mensen zullen sterk bezig zijn met normen en waarden en allerlei verlangens. Maak het niet te gek om anderen van alles voor te houden wat betreft kritiek en je mening. Soms is het verstandiger je mond te houden en te accepteren dat mensen een andere mening hebben. Mars en Jupiter vormen donderdag en vrijdag een zeer prettige verbinding. Hierdoor ben je mentaal en fysiek sterk. Het is een prima tijd voor ambities en om deze met anderen te delen. Grote kans dat je hier in de toekomst veel mee bereikt. In het weekend zal Venus in de Leeuw terechtkomen en daar drie weken blijven. Er komt een prima tijd aan om liefde, warmte en vriendschap met mensen te delen en je sociale en zakelijke netwerken te vergroten. Het is ook een tijd voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Dit kan duiden op nieuwe vrienden, maar ook op een nieuwe liefde. Verder mag je best wel wat actiever zijn in het contact met familie.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,70/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,25/min)

Blog

door Medium Shirley
Spiritueel groeien
Wat is precies spiritueel groeien?
We denken vaak dat we aan onszelf horen te werken, ieder heeft zijn/haar eigen Lees meer
door Medium Shakira
Aan alle moeders
Een dagje te laat maar niet minder goed bedoeld, aan alle mama's een fijne, mooie moeder dag gewenst.

Lieve Lees meer
door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Vissen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mercurius reist achteruit door je sector van romantiek. Je bent actief en wilt leuke dingen met partner en andere geliefden delen. Je bent spontaan en flirterig en moet opletten dat je geen verkeerde mensen aantrekt. Dit kan wat problemen in je eigen relatie Lees meer


Steenbok

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mercurius geeft veel positieve energie, omdat deze door de sector van communicatie reist. Omdat deze retrograde beweegt, zal je meer bezig zijn met zaken uit het verleden. Voor de relatie is dit gunstig en zal je bepaalde fouten niet meer maken. Je partner zal Lees meer


Schorpioen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Venus heeft nog erg veel invloed in je sector van avontuur, terwijl Neptunus in je sector van romantiek verblijft. Je wilt er op uittrekken en kunt de neiging hebben uit je comfortzone te treden. Pas op als je een jaloerse partner hebt, omdat er misverstanden Lees meer


Maagd

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mercurius geeft veel energie. Je bent sympathiek en empathisch en wilt mensen graag steunen. In de relatie ben je liefdevol en zal je je partner alles geven wat er in je macht ligt. Het is een prima periode om dingen uit het verleden terug te halen en problemen Lees meer


Weegschaal

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mercurius kan tegenwerken, omdat de energie de neiging geeft veel met je werk bezig te zijn. Omdat de Zon in je sector van sociale netwerken beweegt, zal je echter in staat zijn tijd aan sociale contacten te geven. Je moet evenwicht vinden tussen je werk en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt in het weekend frustrerende gevoelens hebben, waardoor je er goed aandoet naar je partner toe te trekken en emoties te delen. Je kunt beter lekker rusten en niet teveel grote activiteiten ondernemen. Zondag t/m dinsdag ben je behulpzaam en vriendelijk, maar moet je dus Lees meer


Leeuw

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent in het weekend creatief en liefdevol en zal je partner veel warmte en liefde geven. Je bent zeer intens in bed, waardoor er mooie uurtjes zijn. Je vindt het niet alleen erg leuk om je partner aandacht te geven, maar bent een graag geziene gast bij Lees meer


Stier

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is een prima dag om wat tijd aan geliefden te geven en natuurlijk aan je partner. Het is een dag om even lekker te rusten en even niet teveel zware of inspannende dingen te doen. Moeten er toch belangrijke besluiten genomen worden, denk dan goed na en neem Lees meer


Waterman

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op je gezondheid, omdat deze wat minder goed kan zijn en dit kan dan weerslag op je liefdesleven en je contact met geliefden hebben. Je doet er goed aan geregeld met vrienden af te spreken, lekker de natuur in te gaan en veel liefde met je partner te delen. Lees meer


Kreeft

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er wordt aangeraden zondag gas terug te nemen en te kiezen voor rust met je partner of gezin. Trek lekker de natuur in en geniet van het schoon dat er geboden wordt. Omdat er de hele week spirituele energie is, zal intuïtie versterkt worden. Je straalt dit Lees meer


Boogschutter

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een intense energie vanuit de retrograde Mercurius die flink wat seksualiteit losmaakt. Je wilt je verlangens nastreven en daar kan je partner van profiteren. Je bent uitdagend en speels en je partner zal graag bij je zijn. Let op als je een jaloerse Lees meer


Tweelingen

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent in het weekend geregeld aan het nadenken en zal het een en ander een plaats geven. Je bent wat afwezig en dit kan voor je partner reden zijn om te twijfelen. Tracht je open te stellen en probeer onder woorden te brengen wat je voelt en wat je wilt. Dit Lees meer


Maandhoroscoop

Kreeft

 

Overzicht voor de Kreeft
Het is een maand van verandering en bedenken van plannen. Dit heeft met verschillende zaken te maken, zoals renovatie of verhuizing, maar ook een scheiding of andere negatieve gebeurtenissen in je leven. Ouderen kunnen besluiten weg te trekken om ergens anders het geluk te vinden. Lees meer


Stier

 

Overzicht van de maand
Het wordt een maand, waarin er op gebied van familie veel moois te zien is, maar je ook succes kunt behalen op financieel en zakelijk gebied. Er zijn aanwijzingen dat positieve zaken verband houden met mensen of groepen die jou geen windeieren brengen. Dit kan iemand uit je Lees meer


Tweelingen

 

Overzicht van de maand
De Tweeling kan een gelukkige maand meemaken, waarbij er veel succes kan zijn. Het is een maand van overdenking, maar ook van communicatie en dit ligt jou natuurlijk goed. Bedenk dat mensen, die niet in staat zijn te overleggen en tot compromissen te komen minder succes behalen. Met Lees meer


Schorpioen

 

Overzicht voor de Schorpioen
Het wordt een maand, waarin er onverwachte voorstellen komen om met iets te gaan starten, waar je eigenlijk al een tijd aan denkt. Je moet er wel even over nadenken. Dat is goed, omdat je nu eenmaal iemand bent die niet over één nacht ijs gaat. Beter kan je even Lees meer


Vissen

 

Overzicht voor de Vissen
Het is een prima maand om met familie en andere geliefden om te gaan. Ook is het een prima tijd om contact met collega’s en leidinggevenden goed te houden. Deze maand kan op vele gebieden het een en ander opleveren. Zakelijk kun je veel bereiken en kan je zorgen dat je Lees meer


Waterman

 

Overzicht voor de Waterman
Het is een maand om nieuwe mensen te leren kennen. Je bent misschien sociaal wel veel actiever dan op gebied van de liefde. Er kunnen mensen in je leven komen die veel voor je kunnen betekenen. Bijzonder zal zijn dat ze voor een grote verandering in je leven kunnen zorgen. Dit kan Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het is een maand om problemen op te lossen en om te gaan met verandering in werk. Meestal gaat dit prima en ben je in staat om zelf voor veranderingen te zorgen en zal je niet voor verrassingen komen te staan. Dit kan duiden op een nieuwe baan, opzetten van een eigen bedrijf of het bedenken van Lees meer


Steenbok

 

Overzicht voor de Steenbok
Het wordt een bijzondere maand, waarin je nadenkt over het verleden en mensen waar je contact mee gehad hebt. Dit kan gaan om een ex-partner, maar ook om vrienden die je al een tijd niet gezien hebt. Er kunnen verrassende contacten uit voortkomen en deze zullen meestal voor een Lees meer


Weegschaal

 

Overzicht voor de Weegschaal
Het is een prima maand met nieuwe kansen wat betreft je carrière, educatie of als je een eigen bedrijf hebt. Let op dat er heel wat op je afkomt en dat je dus niet te lang moet doen over besluiten die je moet nemen. Wacht je namelijk te lang, dan zullen kansen voorbij Lees meer


Leeuw

 

Overzicht voor de Leeuw
Het kan een maand worden, waarin er veel nieuwe dingen kunnen gebeuren. Er kunnen hierbij ideeën of adviezen van anderen zijn. Deze kunnen misschien nu nog niet voor ontwikkeling of profijt zorgen, maar als je even wat geduld hebt, zal je eind augustus wel eens die mogelijkheid Lees meer


Boogschutter

 

Overzicht voor de Boogschutter
Er zijn deze maand verschillende emoties die zorgen dat je geregeld met mensen wilt praten over dat wat jou bezighoudt. Je bent echter ook wel geïnteresseerd naar andere mensen, zodat zij zich ook wel veilig bij je voelen. Omdat je open en begaan bent, kunnen er geregeld Lees meer


Maagd

 

Overzicht voor de Maagd
Er kunnen in je carrière veranderingen zijn, die te maken hebben met gesprekken die je voert. Er zijn ook aanwijzingen dat je naar een ander gebied kunt verhuizen, als je aanbiedingen krijgt om een betere positie te krijgen. Het is een goede maand om financieel goed te boeren. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag