Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 39

Relaties, singles en sociale contacten
Je ervaart veel enthousiaste gevoelens, waarbij je emotioneel ook lekker in je vel zit. Je intuïtie is sterk en deze kun je gebruiken om door te hebben wat andere mensen willen en wat ze fijn vinden. Heb je een partner dan weet je dus goed wat je moet doen om het de ander naar de zin te maken. Vooral de energie van Mercurius zal bepalend zijn. Je bent t/m woensdag meer gericht op dingen die je in het verleden gedaan hebt en waar je nog wel eens over nadenkt. Vanaf donderdag zal je meer gericht zijn op de toekomst. Je kunt dan plannen maken om je liefdesleven leuker te maken. Ben je single dan straal je een energie uit die anderen zeker wel zal boeien, waardoor de kans op een nieuwe persoon in je leven niet ondenkbaar is. In het tweede deel van de week zal je nog wel nadenken over mensen en jouw daden uit het verleden, maar dan wel gericht op hoe je deze in de toekomst kunt voorkomen. Je vraagt je geregeld af welke dingen je minder goed aangepakt hebt en kunt hier wel lering uit trekken. Omdat je niet altijd even goed weet wat je wilt, kun je erg onzeker zijn in het contact met mensen waar je een band mee hebt. Blijf in jezelf geloven en bedenk dat je veel goede eigenschappen hebt en dat mensen deze heus wel zien. Je doet er goed aan om jezelf te verwennen met leuke aankopen of leuke activiteiten. Dat verdien je zeker wel. Singles zullen in het eerste deel van de week nog gericht zijn op iemand uit het verleden, maar hoogstwaarschijnlijk kan je dat in het tweede deel wel loslaten.

Carrière en financiën
In het begin van de week vind je werk even wat minder belangrijk dan je privéleven. Dit betekent echter niet dat je helemaal stilstaat, omdat je heus wel met je werk bezig bent. Je besteedt minder tijd aan werk, maar bent efficiënt en adequaat, waardoor je toch veel werkzaamheden af kunt ronden. Op werkgebied ben je wel een stuk zekerder dan in je privéleven. Hierdoor durf je jezelf te uiten en je mening te verkondigen, zelfs als je daardoor meningsverschillen krijgt. Je staat achter je ideeën en er zullen geregeld mensen zijn, die daar ook achter staan. Je doet er wel goed aan om later in de week geen belangrijke beslissingen te nemen of financiële kwesties af te handelen. Beter kun je deze nog even uitstellen. De vrijdag zal enigszins turbulent verlopen, waarbij er grote uitdagingen zijn en je alle zeilen bij moet zetten om hier goed doorheen te komen. Over het algemeen zal dit wel lukken en hoef je je geen zorgen te maken. Het weekend zal ontspannen verlopen, waarbij werk minder belangrijk is, maar je kunt je wel alvast richten op de dingen die er in de toekomst gaan komen. Je kunt dus best wel plannen maken en zelfs al nieuwe doelen stellen, die je later op kunt gaan zetten. Op financieel gebied is het vooral een prima periode om contracten af te sluiten en belangrijke besluiten te nemen.

Emotioneel en fysiek welzijn
Zondagavond 23:54 verschijnt de Nieuwe Maan verschijnen en deze energie kunnen we in principe tot de Volle Maan van 9 oktober ervaren. Het is wisselvallige energie met verschillende krachten, die met elkaar botsen. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk en hebben het idee dat er aan ze getrokken zal worden. Er zijn retrograde bewegingen, waardoor er mensen zijn, die het verleden sterk naar boven voelen komen. Er zijn echter ook mensen, die gericht worden op dingen die ze juist in de toekomst willen. De Nieuwe Maan staat in Weegschaal en wil zich richten op mensen, die sociaal en gelukkig met elkaar omgaan. De avontuurlijke Jupiter zal echter in de Ram staan en zorgen voor veel nieuwe mogelijkheden, die het leven turbulent maken. Mercurius staat tot 2 oktober retrograde in de Maagd en zal in een uitlijning met Venus staan. Deze combinatie is gericht op goede gezondheid en creëren van een veilige thuisomgeving. De spirituele Neptunus staat in Vissen en deze zal een sterke energie delen met de hogere wereld. Daardoor zijn er mensen die zweverig in het leven staan om terug te trekken van de alledaagse werkelijkheid. Omdat energie van de Maan tijdens deze weken zorgt dat we vooral in de nacht dromen en visioenen ontvangen, kunnen we elke ochtend wakker worden met gevoelens, gedachten en ideeën die onthullen wat het leven zal bieden. Er wordt aangeraden op fysiek gebied nieuwe dingen te ontplooien om lekker in je vel te zitten. Maak keuzes die zorgen dat je schadelijke gewoontes afleert. Vooral mensen, met meerdere ongezonde gewoontes, kunnen druk voelen en doen er goed aan duidelijke stappen te nemen om deze anders te doen. Omdat we in de kosmos Lucht- en Aarde Elementen ervaren, kunnen we nu duidelijke stappen nemen. Maak gebruik van die krachten.

Er zijn wisselende energieën vanuit de planeten en je doet er deze week verstandig aan om voldoende te slapen en tussendoor ook genoeg rust en ontspanning te nemen. Wanneer je namelijk te weinig rust krijgt, kan je lichamelijk een stuk zwakker worden en wordt je weerstand een stuk minder. Je hebt dan meer kans om ziek te worden. Emotioneel kun je er ook door geraakt worden, waardoor je meer stress ervaart en hierdoor humeurig kunt worden. Je doet er verstandig aan minimaal 8 uur te slapen, overdag voldoende pauze te nemen en in je vrije tijd geen of weinig aandacht aan je werk te besteden. Mocht je moeite hebben om in te slapen, doe je er verstandig aan om hier even advies over in te winnen. Er zijn prima producten, die je hierbij helpen om beter te slapen, zodat je in ieder geval voldoende rust krijgt. Qua voeding doe je er verstandig aan producten als suiker en vet niet veel te gebruiken. Deze stoffen zullen je gedurende korte tijd energie geven en kunnen je uiteindelijk dus vermoeider maken. Er zijn voldoende vervangende producten, die beter voor je lichaam zijn. Qua concentratie kun je deze week zwakker zijn. Je moet hierbij vooral in het verkeer opletten wat je doet en geen onnodig risico nemen. Ook bij zware werkzaamheden dien je op te passen, omdat je gewrichten kwetsbaar kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens
Met name het eerste deel van de week is er een krachtige planetaire energie, die een sterke invloed op de wereld heeft. Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft goede sfeer in de samenleving. Er is avontuurlijke energie, maar de meesten kunnen er op prettige wijze mee omgaan. Jupiter zal maandagavond een tegenstellende energie met de Zon aangaan en dit kan voor mensen, die van zichzelf dominant zijn, erg intens zijn. Zij moeten oppassen dat ups van het leven wel veel warmte en liefde, maar downs juist grote problemen geven. Het zal belangrijk zijn controle te houden. Het is belangrijk bescheiden, optimistisch, sympathiek en vrijgevig te blijven, zodat er minder kans op al te grote problemen is. Retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, waardoor er mogelijkheden zijn met nieuwe projecten en andere activiteiten. Dit zet zich door en dan is intuïtie een belangrijke graadmeter. Let op dat uitdagende energieën van de beperkende Saturnus en opstandige Uranus ons parten kunnen spelen. Hierbij zijn verantwoordelijkheid en verstandige communicatie belangrijk om tot overeenkomsten te komen en meningsverschillen op te lossen. Het is prima energie om projecten, die je de laatste tijd gestart bent, af te ronden of er grote sprongen in te maken. Blijf zo mogelijk naar gevoel luisteren en bekijk wat je kunt doen om vaardigheden te verbeteren en talenten te gebruiken. Emotioneel is het een rustige energie. Venus kan niet alleen positieve energie op financieel gebied brengen, maar ook in de liefde is er een goede kracht. Daardoor zullen veel mensen liefde delen met hun vrienden en geliefden. Maandag gaat Venus, die tot 23 oktober in de gracieuze en aantrekkelijke Weegschaal staat, een driehoek met Pluto aan. Dit geeft intense energie aan onze emoties.

Veel mensen kunnen maandag passioneel reageren, vooral qua romantiek. Mensen kunnen verliefd raken en dit kan mooi zijn, maar gebonden mensen moeten oppassen. Houd controle over emoties en laat verliefdheid niet de overhand nemen. Mensen zijn in relaties gevoelig en afwijzing of een andere negatieve uiting van een partner kan al snel tot conflicten leiden. Singles moeten, als ze een nieuwe relatie aangaan, opletten met wie ze dit doen. Ga geen relatie aan met een persoon, die op een andere wijze in het leven staat. Mensen met een mindere relatie, kunnen nadenken, waarom de relatie niet goed verloopt. Het is een periode in je leven, waarin je drastische besluiten kunt nemen. Overigens is de energie goed voor creativiteit. Het is een prima tijd voor kunst, muziek of andere creatieve vormen. Maandagavond verbindt Mercurius zich overigens met Venus, waardoor veel mensen aantrekkelijk en vredelievend kunnen reageren. Op zich prima natuurlijk als je vrede nastreeft, maar let op dat mensen het heft in handen kunnen nemen en over grenzen heengaan. De meesten zullen op een intelligente en empathische wijze communiceren, waardoor creativiteit vergroot wordt en poëtische en ontspannende energie ontstaat. Dit aspect geeft vaardigheden in muziek, zingen, bespelen van muziekinstrumenten en schilderen. Zakelijk gezien regeert Mercurius handel en Venus geld, waardoor er op dit gebied het een en ander mogelijk is. Aanbiedingen, koop en verkoop zullen positieve invloed krijgen. Ook binnen onderwijs, journalistiek, schrijven, recht, politiek, kunst of sociologie kunnen vaardigheden en talenten versterkt worden. Retrograde Mercurius in Maagd (tot 11 oktober) werkt gunstig op ons fysieke gestel. We kunnen in staat zijn veranderingen aan te brengen en geheel nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen nu serieus worden en nadenken over het handelen van zichzelf en anderen. We kunnen teveel bezig zijn om dingen te analyseren, wat ons handelen vertraagd. Dinsdag vormt Mercurius een driehoek met Pluto en deze maakt nieuwsgierig. Er is dan op intellectueel gebied veel mogelijk. Mensen die graag de competitie met anderen aangaan, kunnen goede resultaten boeken. Vriendschappen kunnen belangrijk zijn, maar dan vooral bij mensen die je niet zo vaak ziet. Mensen die graag analyseren of detectivewerk doen, kunnen deze energie zeer nuttig vinden. Met name criminaliteit kan makkelijker aangepakt worden en kan de justitie het midden van de week in staat zijn grote stappen te nemen en criminele elementen aan te pakken. Woensdag zal Mars een driehoek met Saturnus vormen, die passionele energie geeft, waardoor erg veel mensen sexy, charismatisch en aantrekkelijk overkomen. Daardoor is het een dag, waarin singles een nieuwe partner vinden en gebonden mensen naar elkaar toegetrokken worden. Het is gunstige energie voor de mensen met een leidinggevende rol, die ze gebruiken voor plannen, besluiten en financiële zaken. Mensen die in het onderwijs werken, kunnen de energie gebruiken om anderen te motiveren en enthousiasmeren. Over het algemeen hebben mensen discipline en is er meer respect voor anderen dan de afgelopen tijd. Donderdag zal Venus naar Weegschaal reizen. Mensen zullen in het weekend stabiele en harmonische energie krijgen en hun geluk ook vergroten. Het is een prima weekend, waarbij liefde, vriendschap en sociale contacten mooie momenten geven. Vanaf zondag beëindigt Mercurius de retrograde cyclus in de Maagd en hierdoor zijn we meer gericht op de toekomst en op veranderingen die kunnen ontstaan.

Loading…
Share This