astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 26

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de laatste tijd veel met liefde bezig en besteedde tijd aan mentale processen. Dat zal deze week wel even wat anders worden. Je vindt je carrière belangrijk en zal dan ook minder tijd aan romantiek en erotiek besteden. Je bent vrolijk en vindt het erg fijn om sociaal actief te zijn en dan graag samen met je partner. Je hebt alleen even wat minder behoefte aan seks en avontuur. Wees hier duidelijk in en bespreek dit met je partner, als je merkt dat de lust even wat minder wordt. Je kunt je partner anders onzeker maken en dit kan irritaties brengen.

Zondag vind je het fijn om te shoppen en jezelf en je partner flink te verwennen. Maandag en dinsdag hangt er een prima energie om met vrienden af te spreken. Er wordt gewaarschuwd voor alcohol en drugs, omdat deze voor spanningen kunnen zorgen. Woensdag t/m vrijdag zal je het fijn vinden in je vrije tijd culturele activiteiten met je partner te doen. Vrijdagavond en zaterdag komt er romantische energie vrij, waardoor er dan ruimte is voor de liefde.

Singles
Je bent deze week minder met romantiek bezig en meer met je carrière en dat neemt veel tijd in beslag. De vrije tijd die je hebt, zal je besteden aan vrienden en familie. Dit betekent niet dat je helemaal niet met romantiek bezig bent, maar dan is het meer gericht op lust en avontuur dan het opbouwen van een nieuwe relatie. Kom je deze week iemand tegen die jou ziet zitten, dan doe je er goed aan eerlijk te zijn. Denk je dat deze persoon in de toekomst een geschikte partner is, wacht dan nog even voor je een nieuwe afspraak maakt. Je kunt deze week anders wel eens dingen verpesten en dat is jammer. Een andere zaak kan het zijn als een ex-partner terug in je leven komt.

In dat geval is er een zeer goede energie, waardoor er kansen zijn dat jullie verliefd worden. Het 1ste deel van de week is geschikt voor communicatie, vriendschap en contact met familie. Het midden van de week is voor de liefde geschikt, maar drink niet teveel alcohol, omdat je dingen kunt doen waar je later spijt van hebt. Je bent in het weekend aantrekkelijk en die periode is zeer geschikt voor een nieuwe relatie, maar blijf wel geduldig.

Mentale en fysieke gesteldheid
De energie van Saturnus zal positief voor je uitpakken en je zowel mentaal als fysiek veel ontspanning bieden. Doordat je je sterk en ontspannen voelt, komt je zelfvertrouwen terug. Dit heeft een positieve werking op mensen waar je mee omgaat, waardoor er veel goede emoties zijn. Je voelt je gezond en fit en hebt behoefte om veel de natuur in te trekken en te wandelen, gezond te eten en geregeld te sporten. Wanneer de retrograde Mars zich op de 26ste naar de Waterman beweegt, zal je ambitie iets minder groot zijn. Wel ervaar je veel passie, maar er zit een negatieve kant aan de energie.

Als je veel energie krijgt en er te weinig meedoet, kan de energie ophopen. Dit kan tegen je werken, waarbij de energie je moe kan maken en je veel stress kunt ervaren. Tracht deze week dus actief te blijven. Bedenk dat je energie vanaf de 24ste wisselvallig is, waardoor je soms veel energie gebruikt en soms weinig. Je hebt dan de neiging te weinig te slapen en op andere momenten teveel. Hierdoor kun je problemen met slapen krijgen, maar ook met voeding. Je bent namelijk niet altijd bewust van gezonde voeding en dan vooral als er spanningen zijn. Je kunt dan verkeerde dingen eten. Je bent gek op zoet, waar je dan snel naar grijpt. Ga deze week dus lekker sporten, laat je masseren en kies gezonde producten om te eten. Het kan ook fijn zijn om eens lekker uit te gaan om te kunnen ontspannen.

Carrière en financiën
De energie zal zich deze periode vooral op je carrière richten. Je hebt behoefte om je te ontwikkelen en kunt verlangen naar prestaties en een eventuele promotie. Je valt op bij leidinggevenden en andere mensen die jou iets te bieden hebben. De positieve energie kan tot eind juli blijven, waardoor je tijd genoeg hebt. Houd de rust en ga geen impulsieve dingen doen. Doe alles bedachtzaam en luister ook goed naar je intuïtie, omdat deze je waarschijnlijk de juiste weg wijst. Ga je te snel dan kan je het ongeluk op je afroepen en kun je met vertraging of achteruitgang te maken krijgen. Zondag is geschikt om winst te boeken of goede investeringen te doen.

Maandag en dinsdag kun je beter routinematige taken doen, omdat je dan fysiek zwakker bent. Mentaal ben je echter sterk, waardoor je zeker wat kunt bereiken. Woensdag t/m vrijdagmiddag kun je je bezighouden met bepaalde doelen en plannen voor de lange termijn. Alles wat je nu doet en opstart, kan later dit jaar voor goede resultaten zorgen. Emoties kunnen je op vrijdagavond parten spelen. Merk je dat je gevoelens hebt voor een collega, controleer deze gevoelens dan. Zaterdag ben je fysiek minder sterk, waardoor je dan beter niet teveel moet doen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van geduld en openhartigheid )
Zondag is een relaxte dag, waarbij mensen rustig aandoen, zelfs als er activiteiten of werk is. Maandag de 25ste zal Venus in de Leeuw een vierkant met Jupiter in de Schorpioen aangaan. Dit is een minder goed teken voor de liefde en er moet dus voorzichtig gedaan worden met uitspraken en handelingen naar partners, een andere geliefde of zakelijke contacten. Voor sommigen is het ook minder positief voor hun financiën. Mensen dienen in de gaten te houden dat ze niet teveel geld uitgeven. Dinsdag de 26ste zal de retrograde Mars naar de Waterman bewegen en daar tot 27 augustus blijven. Deze periode kunnen mensen fouten maken of dingen zeggen die niet zo handig zijn. Wel is Mars zeer geschikt voor ambities en hogere idealen. Daarbij bewegen mensen zich graag in grotere groepen, door de energie van de Waterman. Sommigen om zich te verschuilen, anderen om juist de boventoon te voeren. Op dinsdag zelf is het niet verstandig om moeilijke gesprekken te voeren, omdat veel mensen assertief reageren. Ook is het belangrijk strikt te zijn met afspraken.

Donderdag de 28ste zal de Volle Maan om 06:54:35 door de Steenbok bewegen. Op dat moment beweegt de Zon in de Kreeft en staat deze in oppositie met Saturnus in de Steenbok. Dit is een periode van ontwikkeling, voltooiing en het behalen van resultaten, maar mannelijke, autoritaire energie kan in conflict komen met emotionele vrouwelijke energie. Mannen en vrouwen moeten oppassen voor escalatie van een ruzie met het andere geslacht. Er kan veel onbegrip zijn, waarbij mensen ondoordacht en onredelijk reageren. Het is sowieso een tijd van tegenstellingen door diverse hemellichamen, waardoor passie tegenover ontspanning staat en oud tegenover jong, ook voelen mensen ambities, maar ook luiheid.

Zaterdag de 30ste vormt Mercurius in de Leeuw een vierkant met Uranus in de Stier en Chiron in de Ram. Dit kan conflictueuze energie geven, waarbij er obstakels kunnen zijn. Mensen zullen hard moeten werken om deze te overwinnen. Voordeel is dat met name mentaal en fysiek sterke mensen hier goed mee om kunnen gaan en er dus uiteindelijk sterker van worden. Nadeel is dat de wat zwakkere mensen erg veel stress kunnen ervaren. Een soort reddende engel kan Mercurius in de Leeuw zijn. Deze zorgt ervoor dat mensen met elkaar communiceren en er toch ook wel vanuit het hart gesproken wordt. Er wordt dus voor alle tekens aangeraden om niet het geduld te verliezen en te zorgen dat je op een openhartige en liefdevolle manier mensen waardeert en in hun waarde laat. Op zaterdag zullen er geestelijke uitdagingen zijn, waarbij het een prima dag is om sociale contacten op te zoeken en naar evenementen te gaan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-0147(‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Moon
Gronden, in jouw basis chakra.
De zon komt en gaat het licht ja lieve bellers het licht. Aub moge wij licht voelen. Moge moeder aard ons Lees meer
door Medium Zellie
Oplossen vs Loslaten. by Zellie
Heel veel zaken in ons leven en in relaties laten we vaak voor wat het is. We nemen hier geen verantwoording Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is back!
Lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 april elke Lees meer
door Medium Marcelius
Baking soda
Baking soda

Persoonlijke verzorging:

Tandpasta

Een pasta gemaakt van baking soda en een 3% waterstofperoxide biedt een Lees meer
door Medium Angelica
Zelf je koers in goede banen leiden!
lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love kaartlegging
Lieverds!

Ik wil graag een mooie Engelen kaartlegging doen voor je,
en beantwoord samen met mijn inzichten je Lees meer
door Medium Lindes
kwetsbaarheid en soulmates
Beste mensen

Vroeg of laat ontmoeten soulmates elkaar, want ze hebben dezelfde schuilplaats.

Misschien is Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg online vandaag!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je Lees meer
door Medium Angelica
Sparring moment
Weet je het even niet neer?
Heb je inzicht nodig?
Een andere positieve kijk?

Ik geef je de handvatten en tools om het Lees meer
door Medium Angelica
LIEFDESenergie
Vanuit je Hart en met Liefde bereik je je Doel(en).

Samen kunnen we in jouw consultgesprek kijken hoe jij jouw hart en Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Voor vandaag heb ik een dagkaart getrokken
Een hele mooie.
De Lastkorf
Soms Lees meer
door Medium Angelica
Voorspellingen 2018 hoe verder
Lieve Bellers
Voor 2018 zijn er mensen die mij nu al gebben verteld dat mijn voorsoellingen zijn Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen,
Na lange tijd ben ik eindelijk terug. Ik ben er voor al jullie vragen en bekommernissen en ben een Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Moon
Tijd voor te gaan staan in jouw kracht.
Vandaag de dag staat de gemiddelde mens zijn mannetje goed. De vrouw en man die de hoge energie Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er wordt gewaarschuwd dat je qua gezondheid minder weerstand hebt. Dit komt vooral als je teveel hooi op je vork neemt. Je doet er goed aan vrienden en geliefden om ondersteuning te vragen als je het zelf niet kunt. Ook je partner kan jou bijstaan. Er is namelijk een Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een romantische week worden, waarbij er evenementen en activiteiten zijn en je ook veel tijd besteed aan je uiterlijk. Je bent creatief en passioneel en dit is een mooie combinatie om je partner te verwennen. Je vindt het belangrijk om veel tijd met elkaar door te Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Relaties zijn erg belangrijk voor je en de kosmische energie zal tot eind juli zorgen voor veel liefde, enthousiasme en sympathie. Toch zal je er niet altijd evenveel gebruik van maken. Je bent tegen je partner soms wisselvallig, waarbij er momenten zijn dat je liefde geeft, Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie en normaal zal de avontuurlijke Boogschutter in staat zijn hiervan te genieten. Omdat je niet de controle hebt en niet zo goed weet wat je hier mee aan moet, zal je soms chagrijnig zijn. Dat kan je partner dan ontgelden. Zorg ervoor dat je dit weet Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is geschikt om veel tijd aan gezin en partner te geven. Er wordt aangeraden gelijk vroeg op te staan, omdat er een zeer geschikte energie hangt, die jou veel liefde schenkt. Je kunt aantrekkelijk zijn en je straalt veel energie uit, die je een groot deel van de week met Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
De energie richt zich deze week op je privéleven, vooral gezin en familie. Ook is de energie geschikt om de natuur in te gaan en je even lekker op te laden. Hoe beter de thuissituatie is, hoe fijner jij in de relatie zal staan. Het is een prima week om te bekijken wat je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Voor gebonden mensen is het eerste deel van deze week minder goed voor intimiteit en romantiek. Dit komt vooral omdat je bezig bent met zakelijkheden en hierdoor minder met romantiek en seks. Je zult niet koud zijn, maar hebt meer behoefte aan een goed gesprek dan aan liefde. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt aan het begin van de week relaxt in het leven staan. Je leeft bescheiden en vindt het fijn om tijd met je partner door te brengen. Je leeft teruggetrokken, omdat je minder charismatisch en energiek bent, wat tot eind juli zo zal blijven. Dit maakt je een stuk zachter Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de laatste tijd veel met liefde bezig en besteedde tijd aan mentale processen. Dat zal deze week wel even wat anders worden. Je vindt je carrière belangrijk en zal dan ook minder tijd aan romantiek en erotiek besteden. Je bent vrolijk en vindt het erg fijn om Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er komt voor de Kreeft krachtige energie aan, die zorgt dat je niet alleen mentaal lekker in je vel zit, maar ook fysiek. Je bent charismatisch en durft dingen te doen, die je normaal gesproken niet snel zou doen. Goed is dat deze energie wellicht tot eind oktober zal blijven Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt een spirituele energie, waardoor je tot eind juli zeer sympathiek en sensueel overkomt. Deze kan je vooral privé gebruiken om lekker in je vel te zitten. Je bent liefdevol naar je partner en deze zal genieten van de warme uitstraling die je laat zien en de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie zorgt ervoor voor dat mensen graag met je omgaan. Je bent charismatisch en hebt oog voor mensen in je omgeving. Je bent betrokken en schenkt veel tijd en aandacht aan je partner. Daardoor zal er veel liefde tussen jullie zijn, maar moet je opletten dat je de lat soms Lees meer


SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Tweelingen

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius zal de maand starten met een driehoek met de krachtige Mars. Je bent daardoor in staat al vanaf de 1ste dagen krachtig en overtuigend met mensen om te gaan. Je vindt het ook erg leuk om met mensen te praten en in principe over alles wat jou en anderen kan boeien. Wat Lees meer


Leeuw

Algemeen
De 1ste week is er een verbinding tussen de egocentrische Zon en de communicatief sterke Mercurius. Deze vormen de 5de een gezamenlijke kracht, waardoor je snel en passioneel kunt functioneren. Je bent krachtig in het communiceren met mensen en bent op intellectueel gebied in staat veel kennis tot je te Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het 1ste deel van de maand verloopt relaxter dan het 2de. Vanaf de 12de maakt Mercurius een korte reis door jouw sensitieve teken. Je bent eerlijk en soms wel ‘te’ eerlijk. Je wilt de waarheid en bent moeilijk te overtuigen. Let op misleidende energie en bepaalde verhalen waar mensen mee Lees meer


Ram

Algemeen
Je start de maand mentaal zeer krachtig, door een verbinding tussen de communicatieve Mercurius en jouw heersende planeet Mars. In principe gaat alles je goed af. Je kunt goed presteren of het nou is om jezelf intellectueel te verrijken, je geheugen te versterken of om fysiek gezond te zijn. Je laat je Lees meer


Boogschutter

Algemeen 
Jouw heersende planeet Jupiter reist retrograde. Daardoor ben je minder speels en avontuurlijk. Je denkt meer over het leven na en bent bedachtzamer bij de dingen die je doet. Ook denk je veel over jezelf na. Aan het begin van de maand zal de liefdevolle Venus een positieve energie uitstralen, Lees meer


Waterman

Algemeen
De 1ste dagen zijn betrekkelijk rustig, maar vanaf de 5de zal de verbinding tussen de Zon en Mercurius zorgen voor een actieve en zeer drukke maand. Dit zorgt er tevens voor dat je een goed humeur kunt hebben en je over het algemeen op een open en flexibele manier in het leven staat. Je voelt een bepaalde Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je heersende planeet Saturnus beweegt tot september retrograde. Daar moet je zeker rekening mee houden. Er kunnen storingen en conflicten zijn, door eerdere acties en handelingen die je verrichtte. Daardoor kunnen er instellingen, bedrijven of mensen zijn, die jou ter verantwoording roepen. Dit zal het Lees meer


Vissen

Algemeen
De 1ste periode van de maand zal er een liefdevolle verbinding zijn tussen Venus en Neptunus. Je bent een dromer van jezelf, maar dat zal nu nog meer zijn. Je kunt niet alleen fantaseren en een krachtige intuïtie hebben, maar er kunnen ook voorspellende dromen zijn. Luister hier goed naar en Lees meer


Maagd

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius maakt een snelle beweging, als gevolg van de passionele Mars die flink wat energie biedt. Daardoor ben je zowel mentaal als fysiek erg sterk en kun je deze 1ste week lekker in je vel zitten. Je kunt in je carrière goed communiceren en zal alles, wat je wilt, ook op Lees meer


Schorpioen

Algemeen
In het begin van de maand zullen Mercurius en Mars je hersenen flink prikkelen. Je bent van nature analytisch en ondernemend en dat wordt nog eens versterkt. Je bent nieuwsgierig en wilt kennis van anderen krijgen. Je bent pragmatisch en kunt, uit alles waar je mee bezig bent, nieuwe kennis opdoen. Let op Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Je heersende planeet Venus zal al aan het begin van de maand een fantastische driehoek met Neptunus aangaan. Daardoor ben je vriendelijk en liefdevol, waardoor je op veel gebieden van je leven lekker in je vel kunt zitten. Je kunt de wereld door een roze bril zien en zowel singles als gebonden mensen Lees meer


Stier

Algemeen
Je heersende planeet Venus, zal deze maand actief zijn en geregeld een verbinding met planeten maken. In het 1ste deel van de maand zal deze planeet een driehoek met de retrograde bewegende Jupiter maken. Dit zorgt voor geluk en positieve trillingen, maar het is ook een tijd om je leven eens onder de loep Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag