Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent niet alleen romantisch, maar ook nog eens intelligent. Je weet daarom goed wat je kunt doen om je partner gelukkig te houden. Let op dat je werk veel van je vergt, waardoor je soms ongeduldig kunt worden als het allemaal wat veel is. Tracht je partner er niet teveel in te betrekken, tenzij je dit op een positieve manier doet. Je hebt zondag tot en met woensdag veel energie en bent charismatisch. Je moet zondagochtend opletten dat je wat chagrijnig wakker wordt. Misschien kun je dan beter even een korte wandeling maken. Maandag tot en met woensdagmiddag zijn relaxt en gezellig. Het is een prima periode om gezamenlijke uitgaven te doen. Deze kunnen te maken hebben met een reis, maar ook met andere zaken die jullie relatie verbetert. Woensdagavond is geschikt om vrienden uit te nodigen. Dit zal jullie veel goeds bieden. Donderdag en vrijdag zijn er wat storende energieën, die de relatie soms onder druk zetten. Zaterdag is er ruimte voor de liefde, maar let op dat je soms wat bozig kunt zijn.

Singles zijn relaxt als het om het andere geslacht gaat en vooral omdat ze tijd aan werk en vrienden besteden en niet altijd zin hebben om te daten of te stappen. Het is een periode om ideeën te verzinnen. Dit kan met de vakantie te maken hebben of met culturele activiteiten of bepaalde opleidingen. Kom je echter een Ram of Tweeling tegen, dan prikkelen deze om het spannende in het leven op te zoeken. Let op dat je jezelf niet over de kop jaagt, omdat je dan veel energie kwijtraakt. Zondag tot en met woensdag zijn dagen om vrienden uit te nodigen of alleen door te brengen. Donderdag en vrijdag ben je op liefde gericht, maar moet je opletten dat je mensen tegenkomt die het niet goed bedoelen. Zaterdag is de beste dag om een nieuwe liefde te vinden. Blijf dus niet passief afwachten.

Carrière en financiën
Het zal op gebied van je carrière een makkelijke week worden, omdat je intellectueel verstandig bent. Je hebt veel ideeën en kunt op filosofisch gebied goed nadenken over datgene wat je kunt doen om je te ontwikkelen. Tot begin juli zal je gezegend zijn met energieën die je op gebied van financiën erg veel goeds kunnen brengen. Het is een prima week voor investeringen, leningen en onderzoek om meer te verdienen. Moet je zondag werken, dan moet je oppassen voor een onbetrouwbare energie, waardoor niet alles even goed verloopt. Maandag tot en met woensdag is een prima periode om te kopen en te verkopen. Je kunt prima met klanten omgaan en over het algemeen winst boeken. Als je iets koopt, doe dit dan vooral voor je huis of werk. Donderdag tot en met zaterdag is een prima periode voor zakelijke reisjes, het opdoen van kennis en communicatie met collega’s en zakelijke contacten.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

De komende week moet de Weegschaal er goed opletten dat je niet in een spiraal van rusteloosheid terecht komt. Deze rusteloosheid komt omdat je zowel in je carrière als in je privéleven met stressvolle situaties te maken krijgt. Je moet opletten dat je stress niet omzet in fysieke en mentale problemen. Die kans is deze week sterk aanwezig, tenzij je snel tot oplossingen komt. Met name de sterke planeet Mars zal veel hulp kunnen bieden. Er zijn aanwijzingen dat deze al vanaf het begin van de week veel energie af zal geven. Hierdoor zal je, naarmate de week vordert, steeds sterker worden. Het is wel van belang op je eetpatroon te letten. Met name koolhydraten kun je beter minderen, omdat die uiteindelijk voor vetophoping zorgen, als je deze niet op tijd verbrandt. Beweeg voldoende om dit te voorkomen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Loading…
Share This