Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 21

Relaties, singles en sociale contacten
Als het om de liefde gaat kan je deze week nog wel eens onverwachte zaken tegenkomen. Misschien vind je dat ook wel fijn, omdat je toch wel van mysterie houdt. Er is een bepaalde heftige planetaire invloed die zorgt dat je in een relatie behoefte hebt om je partner opnieuw te veroveren. Je hebt veel emoties in je en wilt deze uiten. Je bent lief en aanhankelijk en je partner zal hier gecharmeerd door kunnen worden. Maar naast liefde wil je ook nog eens veel passie en erotische gevoelens ervaren. Het zal dus waarschijnlijk een verrassende en zeer liefdevolle week worden. Ben je single, dan kun je wel eens dominant overkomen en zijn er momenten dat je zo intens kunt zijn, dat iemand, die jou heel erg leuk vindt, zich gekleineerd kan voelen. Tracht hier wat rust in aan te brengen, zodat je mensen niet onnodig achteruit duwt. Dit kan met name een persoon zijn, waar je in het verleden een relatie mee had. De retrograde energie van Mercurius kan hier namelijk wel voor zorgen. Maak niet dezelfde fouten als toen en sta open voor de ander, maar blijf dus nadenken. In principe ben je van nature een charmant en vriendelijk persoon, dus waarom niet bij iemand waar je diep in je hart veel van houdt?

Carrière en financiën
Je bent iemand die erg op de details let en dat kan wel eens storend werken. Niet iedereen vindt dit even fijn en er kunnen mensen zijn die er geïrriteerd door raken. Andersom kun jij je weer storen aan mensen die de kantjes er van aflopen. Je vindt het nu eenmaal belangrijk dat mensen ambities hebben en hard werken om iets in het leven te bereiken. Maandag en dinsdag ben je overigens productief en kun je goed samenwerken met mensen die net als jij serieus in het leven kunnen staan. Het midden van de week kan een goede periode zijn om even een vrije dag op te nemen. Je privéleven neemt wat tijd in beslag en het zou verstandig zijn daar even wat tijd voor te nemen. Aan het eind van de week heb je de drang iets duurs te kopen. Dit kan gaan om iets voor je werk, maar kan ook op privégebied liggen. Je hebt deze periode overigens planetaire krachten achter je, waardoor je veel kunt doen en bereiken. Je intellectuele vermogen is in deze periode zeer sterk, waardoor je efficiënt en adequaat bent en je doelen wel eens versneld afgerond kunnen worden. Je moet er wel rekening mee houden dat succes zich niet gelijk aandient. Je moet dus even geduld houden, maar het geluk zal vanzelf wel komen.

Mentale en fysieke gesteldheid
We gaan de periode van de rusteloze Tweeling in en dat kan emoties onder druk zetten. We kunnen te maken krijgen met stress, zenuwen die de vrije loop gaan en rusteloosheid. Onzekerheid en ook twijfel kunnen dan flink wat problemen met zich meebrengen. Deze werken niet alleen mentaal, maar kunnen ook fysiek doorwerken. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet teveel in huiselijke sfeer te verblijven. Hoe meer je binnen blijft en energie er dus niet uitgooit, hoe meer de retrograde Mercurius het leven in de war kan sturen. Jupiter zal in de Ram bewegen en die kan dan vooral de communicatie onder druk zetten. Veel mensen kunnen emoties niet uiten en aangezien het verleden een belangrijke rol speelt, zullen we moeite hebben om eventuele trauma’s aan te gaan pakken. Zowel Jupiter als Mercurius zijn planeten, die met communicatie geassocieerd worden. We hebben echter te maken met de retrograde beweging van Mercurius en de overgang naar de Stier. Hierdoor wordt het vuur van Jupiter nog wel eens negatief beïnvloed en komen nuchterheid en avontuur dan ook geregeld met elkaar in conflict. Dit kan dus ook zijn weerslag op onze gezondheid hebben. Daarbij kan ook de Tweeling storend werken, waarbij we te maken krijgen met dualiteit. Dit zal vooral binnen contacten die we hebben en de emoties die we ervaren, voor problemen zorgen. Emoties kunnen ons dan ook zeker wel flink wat onzekerheden brengen. Deze zullen echter per teken weer anders zijn.

De Weegschaal zal het niet altijd even makkelijk. Dit komt niet omdat de omgeving het zo verkeerd doet. Het komt, omdat jij zelf de gedachten hebt dat veel dingen op jouw bordje worden geschoven. Misschien is dit ook wel zo, maar dan moet je dit wel duidelijk weten. Bedenk dat het voor mensen in jouw directe omgeving ook wel eens vervelend kan zijn dat je vaak aan het wikken en wegen bent. Elk mens reageert hier weer anders op. De een zal dan het initiatief nemen, de ander zal achteruitgaan en afwachten. Mensen lijken namelijk geïrriteerd te zijn door je wisselvallige karakter. Probeer stabiliteit aan te brengen. Niet iedereen zal deze week dan ook gecharmeerd zijn van jou. Simpelweg omdat niet iedereen de gave heeft het met humor op te lossen. Vooral mensen die van zichzelf uit onzeker zijn, zullen moeite met je hebben. Probeer duidelijk te zijn in wat je verwacht van anderen. Te eigenwijs gedrag kan echter voor problemen zorgen. De energie die je deze week uitstraalt, is wat zwaarmoedig. Het lijkt soms alsof je niet helemaal blij bent met de wereld om je heen. Daar moet je mee oppassen. Er is een aanwijzing dat dit leidt tot een depressieve aanval. Het is belangrijk dat je er iets aan doet. Je zou het bijvoorbeeld, voor het slapen gaan, neer kunnen leggen bij de astrale wereld. Je kan er echter ook met iemand over praten. Vooral je mentale gesteldheid heeft de aandacht hard nodig. Verder moet je opletten dat je genoeg beweegt. Je hebt de neiging teveel in je vertrouwde omgeving te verblijven, waardoor je fysiek te weinig inspant. Herken je dit, trek er dan op uit of zoek de sportschool op.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter blijft invloed houden op geluk bij ontwikkelingen die we in ons leven meemaken. Veel mensen willen avontuur en nieuwe mogelijkheden opzoeken. Met de doortocht, waarbij de Ram betrokken is, zullen de meesten zich minder geïsoleerd opstellen en spiritualiteit en opzoeken van avontuur nu gaan combineren. Houd in de gaten dat Mars de 25ste naar Ram beweegt, om tot 5 juli te blijven. Hierdoor hebben veel mensen nu tijd automatisch de neiging een impulsievere leefstijl te gebruiken. Sommigen kunnen er van nature goed mee omgaan. Anderen zullen hun impulsieve neigingen versterken en er profijt van hebben. Er zijn echter ook mensen, die er stress door ondervinden. Afhankelijk van hun karakter kunnen ze er onnadenkend, onzeker of arrogant door worden. Het is belangrijk hier goed mee op te letten en te bedenken hoe je er profijt van kunt hebben. Venus zal tot zaterdag in Ram verblijven. Gezamenlijk met Mars betekent dit dan dat je op gebied van liefde en relaties impulsieve beslissingen kunt nemen. Ook dit is weer afhankelijk van het karakter van een persoon. Er kunnen mensen zijn, die compromisloos tot bepaalde handelingen overgaan. Positief aan deze periode is dat mensen wel lekker kunnen flirten, wat vooral voor singles fijn kan zijn. Er zijn echter ook mensen, die juist het verleden als bepalende factor zien. Dit is het gevolg van Mercurius, die tot 4 juni retrograde beweegt. Er is dan meer kans dan we ons teveel in een verdedigende positie plaatsen. Kwetsbare momenten kunnen dan tot conflicten leiden. Die planeet zal van de Tweeling naar Stier reizen, waardoor emoties onder druk kunnen staan. We kunnen moeite hebben om te communiceren en emoties te uiten. We moeten dan ook voorzichtig zijn hoe we ons profileren en wat we zeggen als er eventueel conflicten of andere problemen zijn. Over het algemeen kan dit positief verlopen en zijn de meeste mensen erg geduldig en hebben ze fysiek een sterk uithoudingsvermogen.

Ook positief zijn de krachten van Mars en Neptunus. Die brengen spirituele energieën om reëel in het leven te staan en ons niet altijd te laten leiden door negatieve gedachten. Saturnus en de Zon zijn sterk verbonden, waarbij uitdagingen van vorige week zorgen voor kansen om er daadwerkelijk iets mee te doen. Blijf in de gaten houden dat de werkelijke resultaten pas op de lange termijn succes brengen. De Zon reist in Tweelingen. De speelse energie zorgt ervoor dat veel mensen een sterk verlangen hebben om zich zowel sociaal, intellectueel als in de liefde te ontwikkelen. Deze energie geeft kracht onszelf onder de loep te nemen en te bekijken wat we kunnen veranderen om er beter van te worden. Vanaf de 28ste reist Venus naar de stabiele Stier om daar Mercurius en Uranus te vergezellen. De liefdesplaneet zal daar tot 22 juni blijven. In plaats van flirten en impulsiviteit zullen zintuigen van mensen worden versterkt. In de liefde en bij contacten met mensen zullen we een sterke neiging hebben om culturele evenementen te plannen en zijn we ook erg sociaal. Er wordt een planetaire waarschuwing gegeven, omdat Uranus natuurlijk al een lange periode in de Stier verblijft en er plotse veranderingen kunnen zijn. Deze zullen niet altijd goed uitpakken, als ze ons kunnen overvallen. Een tweede waarschuwing betreft energie die vanaf Saturnus, in Waterman, een sterke invloed met Jupiter vormt. We hebben al eerder gezegd dat de combinatie grote invloed op de wereldpolitiek heeft. Ook nu is er een intense kracht, die echter alle kanten opgaat. Deze twee hemelse reuzen hebben echter wel een progressieve energie, waardoor er het een en ander staat te gebeuren. Vorige week meldden we dat er aanwijzingen waren op veranderingen in de wereld, waardoor bepaalde vuurhaarden een positieve energie krijgen. Laten we hopen dat er nu iets gebeurt, waardoor men verstandiger zal zijn en er oplossingen komen. Jupiter en Saturnus roepen pijn en angst op, maar ook hoop en vertrouwen om ons gunstig te stemmen.

Loading…
Share This