Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag last van hectiek hebben en zit niet altijd even lekker in je vel. Tracht hier in ieder geval niet je partner negatief mee te belasten. Je zult dan vanzelf de dag op een liefdevolle manier eindigen. Ook is het belangrijk dat je het begin van de week niet teveel denkt aan het materiële en het uiterlijk. Liefde en innerlijke schoonheid zijn veel belangrijker dan al het geld in de wereld. In principe zullen de sterren je geregeld energie sturen om hier oog voor te hebben. Maandag t/m woensdag zullen de meeste Weegschalen sterk met hun partner verbonden zijn. Er zijn nostalgische gevoelens, waardoor je het fijn vindt het verleden terug te halen en dingen over te doen. Het zal veel gevoelens terugbrengen. Donderdag zijn er wat gevoelens die niet kloppen. Je kunt je partner of anderen dan vals betichten. Houd emoties dus onder controle. Vanaf vrijdag is er vreugdevolle energie met romantiek en erotiek.

Singles
Je zit zondag boordevol energie en vindt het fijn om er lekker op uit te trekken en plezier te maken. Er wordt aangeraden tijd te besteden aan mensen die er ook voor jou zijn en niet op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Maandag en dinsdag kan het verleden je dwars zitten en kan je in een dip zitten. Ga er niet omheen draaien, maar los je problemen op, dan zal je lekkerder in je vel zitten. Vanaf woensdag zal het leven een positieve wending nemen en heb je meer plezier in je leven. Woensdag en donderdag zijn misschien de beste dagen van de week voor de liefde. Je laat het verleden los en kunt bepaalde dingen een plekje geven. Trek er lekker op uit en zoek plekken op met mensen die ook op zoek zijn naar een relatie. Dit kan natuurlijk ook via internet en sociale media. Het weekend zal echter lastiger zijn, waarbij je misschien wel teveel verwacht. Leg de lat dus niet te hoog, dan zal het waarschijnlijk ook niet tegenvallen. Het is ook een periode om vooral aandacht aan vrienden en familie te geven.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Er komt een prima maand aan, waarbij je intellectueel veel kracht krijgt. Hierdoor zal je in je carrière veel bereiken en weet je wat je moet doen om je te ontplooien. Studies, bureauwerk, (internationale) samenwerking, reclame en publicaties kunnen goed uitpakken. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om je in de kijker te spelen. Tot de 1ste week van juni ben je zeer actief en kun je prima communiceren. Let op dat je passioneel bent, waardoor je niet altijd evenveel geduld hebt. Je kunt impulsief zijn en net de verkeerde dingen doen. Tracht dit dus ten alle tijden te voorkomen. Op financieel gebied kan je veel bereiken en mag je best wat risico nemen. Let op dat leidinggevenden en autoriteiten tot eind juni problemen kunnen geven als jij hun toorn oproept. Beter gedraag je je niet te opstandig en zorg je er voor dat je luchtig met kritiek en problemen omgaat. Zondag en maandag is een prima periode voor bureauwerk, communicatie, het doen van kleine aankopen en zakelijke reizen. Je bent nieuwsgierig en dit kun je gebruiken om aan informatie en kennis te komen. Let op je gezondheid. Deze kan soms te wensen overlaten, waardoor je er goed aandoet gezond te blijven eten en voldoende te rusten. Dinsdag en woensdag is over het algemeen een prima periode, alhoewel je woensdag wat verplichtingen kunt hebben, die je niet altijd even goed afhandelt. Het is geen tijd voor het kopen van onroerende goederen of het verbouwen van een huis of kantoor. Donderdag t/m vrijdag kunnen privéperikelen je parten spelen. Voor de rest kun je zakelijk en financieel prima presteren. Je bent intellectueel sterk en bent niet alleen heel creatief, maar durft ook veel risico’s te nemen. Deze pakken meestal heel goed uit.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Loading…
Share This