Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 23

Relaties, singles en sociale contacten
Venus, die door jouw erotische gebied zal reizen, zal ook deze week veel invloed hebben. Je voelt de energie door je heen stromen en hebt behoefte om hier iets mee te doen. Dit zal ook nog eens versterkt worden door de Zon, die net als Venus door de Tweeling reist. Dit geeft een gevoel dat zeker tot aan de 21ste geprikkeld blijft worden. In de liefde heb je veel vertrouwen in je partner en in vriendschappen vind je het fijn veel met je vrienden te delen. Rond de 5de kun je op financieel gebied te maken krijgen met een grote kostenpost, die voor kopzorgen kan zorgen. Je doet er goed aan om, als je deze hebt, je partner om hulp te vragen. Heb je deze niet dan kun je het best bij goede vrienden of bij familie voor hulp aankloppen. Uiteindelijk zal je merken dat het allemaal wel mee zal vallen en dat je er goed doorheen komt. Wanneer je tracht naar eerlijkheid te streven, zal je merken dat dit alles overwint. Singles zullen deze week kritisch zijn als gevolg van Uranus in de Stier, waardoor ze niet snel een nieuwe relatie opstarten. Gebonden mensen kunnen vooral erg avontuurlijk zijn en als hun partner hierin meegaat, zal het een erg leuke en spannend week worden.

Carrière en financiën
De energie van de retrograde bewegende Mercurius kan de gehele maand voor flinke storingen zorgen. Dit komt vooral in het weekend van de 5de naar buiten als deze planeet een sextiel vormt met Uranus in de Stier. In die periode kunnen er veel meer fouten en misverstanden zijn. Ten eerste komen deze door dingen of handelingen die je niet op een goede manier uitdraagt, omdat je niet altijd even goed nadenkt over dat wat je zegt en doet. Ten tweede kun je soms teveel risico nemen, waardoor je jezelf wel eens in de problemen kunt brengen. Met name in het verkeer en bij gevaarlijke werkzaamheden dien je op te passen en goed na te denken over dingen die je doet. In het contact met andere mensen kan de warme en gezellige Venus wel de gehele week positieve kracht sturen, mede omdat de Zon een sterke energie biedt. Je vindt het in deze periode belangrijk dat andere mensen je waarderen. Zolang ze dit doen, voel je je goed, maar doen ze dat niet, dan kun je je onzeker voelen. Tracht dit in te tomen en blijf in jezelf geloven. Lukt dit dan kun je zowel financieel als op andere gebieden veel moois bereiken en jezelf ontwikkelen. De 6de zal Mars in de Vissen een plein vormen met de Zon in de Tweeling en dit geeft niet alleen sociaal een positieve kracht, maar ook spiritueel kan je erg sterk zijn en kunnen er nieuwe ideeën zijn, die je in de toekomst kunt gebruiken om je te ontwikkelen.

Mentale en fysieke gesteldheid in de periode van de Volle Maan in de Boogschutter
Deze week zal de Volle Maan in al zijn pracht in de Boogschutter verschijnen. De kracht is zo sterk dat je gelijk al in het begin van de week de energie kunt ervaren. Het hoogtepunt zal 5 juni om 21:12 zijn. Er is in deze maand een penumbrale maansverduistering, omdat de Maan gedeeltelijk door de schaduw van de Aarde gaat. Dit levert een bepaalde verduistering op, maar is wel volledig te zien. De Maan wordt echter iets donkerder en kan zelfs enigszins rood kleuren. De Zon, in de Tweeling, zal tegenover de Maan staan en het verhaal gaat dat dit een zeer spirituele energie geeft. Deze zorgt voor bovennatuurlijke en onbewuste krachten bij dieren, planten, maar ook mensen. We worden in deze periode vooral herinnerd aan de schoonheid van onze planeet. Mensen zullen meer dan gewoonlijk ervaren hoe schitterend ons leven kan zijn, maar ook dat we er met zijn allen een puinhoop van maken. Het is een week, waarin we sterk met gezondheid geconfronteerd worden. Sommige mensen kunnen daar minder mee bezig zijn, maar maken dan juist grotere kans op gezondheidsproblemen. Anderen zullen zich meer zorgen maken en voorzichtiger zijn, waardoor er minder kans is op een verzwakking van de fysieke weerstand. Het is een week, waarin aangeraden wordt duidelijke doelen te creëren. Ben je hier niet toe in staat dan kan je de neiging hebben je te richten op oppervlakkigheid en kun je een slaaf van routinematigheid worden. Dit maakt de meeste mensen over het algemeen niet heel erg blij.

Weegschalen staan er niet bekend om lichamelijk erg krachtig te zijn. Ze zijn normaal gesproken niet extreem zwaar gebouwd. Ze worden over het algemeen niet snel ziek, omdat ze verantwoord leven en letten op dat wat wel en niet goed voor ze is. Hun drang om altijd maar balans te zoeken, echter voor kwetsbaarheid zorgen. Deze week dien je daar op te letten. Je hoeft niet altijd in balans te zijn en mag soms wel even wat wisselvalliger zijn. Dat is menselijk en zeker niet verkeerd. Als je te dwangmatig naar balans zoekt, kun je je lichaam ziek maken, met alle gevolgen van dien. Je kunt dan ook wel eens te maken krijgen met kwetsbare nieren en urineweg, waardoor het belangrijk is veel water of vers sap te drinken. Suikerhoudende sappen, frisdranken en koffie kun je het best mijden, omdat ze geen goede werking op je lichaam hebben. Je kunt dan eerder kans hebben op klachten met de lever en nieren.

Overzicht voor alle tekens (Tijd van het nieuwe normaal als gevolg van retrograde planeten)
Er zijn deze periode flink wat retrograde bewegende planeten, die over het algemeen zeker niet heel verkeerd op de Aarde inwerken. Venus beweegt retrograde in de Tweeling en dit geeft mensen drang er op uit te trekken. Dit is natuurlijk logisch omdat de lockdown steeds meer versoepeld wordt. Let op dat dit zorgt dat mensen onvoorzichtig worden en dan is de kans op ziektes sterk aanwezig. Daardoor wordt er aangeraden ons niet teveel te begeven op plekken waar grote groepen komen. Let vooral op in uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer. Zelfs met een mondmasker kan het gevaarlijk zijn, door alle vocht die er hangt. Beter kunnen we met de fiets gaan of lopend. In de liefde kan Venus zorgen dat mensen niet snel tevreden zijn met één partner. Gebonden mensen dienen er alert op te zijn, omdat de kans op vreemdgaan nu veel meer aanwezig is. Singles hebben een sterke intellectuele energie bij zich en zullen zich richten op hobby’s en de communicatie met mensen. Daardoor is het zeker een week om vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten aan te gaan. Saturnus reist retrograde tussen de Waterman en Steenbok en dit kan wel eens storing geven. Er zijn deze periode meer conflicten mogelijk en ook kunnen we met mislukking en onverantwoordelijk gedrag te maken krijgen.

Je doet er verstandig aan verantwoording te blijven dragen en realistisch en nuchter te blijven. Lukt dit dan zal je over het algemeen sterk in je schoenen staan en de energie absorberen. Met name gevoelige mensen kunnen veel last van deze energie hebben. Bijzonder is dat er drie planeten retrograde in de Steenbok bewegen en dit geeft krachtige, maar beheerste energie. Het zijn namelijk niet de minste die hier in staan. De krachtpatser Jupiter en strijder Pluto zullen minder intens zijn. Daardoor kunnen we veel bereiken en energie gebruiken om realistische doelen te bereiken. Er kan strijd zijn, maar over het algemeen zullen mensen beheerst handelen. Bedenk dat het geen makkelijke, maar wel prettige en leuke week wordt. We zullen geregeld bij moeten sturen als er het een en ander niet goed verloopt. Om dan nog even een uitstapje te maken naar het coronavirus is er nog steeds een goede energie. De retrograde planeten in de Steenbok waren degene die zorgden dat het Virus dat over de Aarde trok nog eens flink versterkt werd. Het waren dus als het ware de zaadplanters van het virus. Omdat deze planeten nu gedurende een langere periode hun krachten verliezen is het logisch dat er nu meer rust komt. Het leven zal in onze streken normaler worden. Omdat ook Jupiter retrograde beweegt, zal dit tevens betekenen dat er over de wereld steeds meer rust komt en het virus ingeperkt wordt. Houd er rekening mee dat het wel weer terug kan komen, maar voor nu kunnen we even opgelucht ademhalen.

Loading…
Share This