Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 13

Relaties, singles en sociale contacten
Pas op dat er een actieve energie aankomt, waardoor je zoveel kracht voelt, dat je er op uit wilt trekken en leuke dingen wilt doen. Pas hierbij op dat je niet op plekken komt, waar veel mensen zijn. Omdat je emoties evenwichtig zijn, kan je toch die drang wel hebben om mensen op te zoeken en actief bezig te zijn. Beperk dit zoveel mogelijk. In het begin van de week hangt er voor singles een goede energie, waardoor er in de romantiek het een en kan veranderen. Je doet er goed aan niet al te verlegen te zijn en gebruik te maken van de sterke uitstraling die je hebt. Durf je gevoelens te laten zien. Je hebt dan de meeste kans iemand aan te trekken waar je verliefde gevoelens voor kunt hebben. Ben je gebonden dan is er ook een energie op gebied van liefde, maar kan er wel eens een pittig gesprek plaatsvinden. Je moet daarbij opletten met wat je zegt en doet. Gebruik je verkeerde woorden, dan kan er een groot conflict uit voortkomen. Je doet er goed aan niet te star vast te houden aan de mening die jij hebt, maar water bij de wijn te doen. Je zult merken dat je partner dan meer geneigd is toe te geven. Je dient er vanaf woensdag op te letten wat je partner voor ideeën heeft. Zelfs als je denkt dat het niets is, zal er een kern van waarheid zijn, waarbij veel positiviteit aanwezig is. Vrienden zullen in deze periode erg belangrijk zijn. Singles kunnen via deze vrienden namelijk anderen ontmoeten, waardoor er kansen komen om nieuwe mensen aan te trekken. Ben je gebonden dan zal je genieten van de harmonie die er heerst tussen jou, vrienden en partner. Vrijdag ben je sociaal sterk en in staat uit je schulp te kruipen en veel met mensen te communiceren. Ook het weekend van de 28ste zal je dit doortrekken en is er vriendschappelijk en in de liefde goede energie met veel mogelijkheden voor leuke activiteiten.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag reist de Maan door Vissen en dit zorgt dat mensen empathisch en liefdevol zijn en er meer emotionele rust in de wereld is. Misschien zal het fysiek allemaal niet zo goed gaan, maar er is veel saamhorigheid, waardoor we meer op één lijn komen. Wees voorzichtig met drugs, alcohol en andere genotsproducten. De kans op verslaving is namelijk een stuk groter, vooral voor mensen die hier hun heil in denken te vinden. Maandagnacht op dinsdag reist de Maan naar de Ram. In de ochtend zal dit een Nieuwe Maan zijn, die goede energie naar ons toe straalt. Ondanks dat deze vooral mentaal door kunnen werken, zullen mensen fysiek steeds meer een sterke kracht over zich voelen komen. Er lijken langzamerhand verbeteringen op te treden, alhoewel we nog steeds met gevaren van het coronavirus te maken krijgen. Veel mensen zullen er wel klaar mee zijn, maar we moeten knokken. Daar zal de Maan je nu bij helpen. Alle actie die je nu onderneemt, zal rond de volgende Volle Maan voor veel positieve energie zorgen. Donderdagmiddag reist de Maan naar de Stier en dit brengt een sterke vibratie over de wereld. Mensen zijn angstvallig bezig om het een en ander te veranderen en negativiteit in positiviteit te veranderen. De wereld is in shock. Er kan verwarring zijn en mensen worden erg sterk met zichzelf geconfronteerd. Het leven is vergankelijker dan we denken en dit maakt ons angstig. Van zaterdag op zondag de 29ste zal de Maan naar de Tweeling reizen en dit zorgt dat veel mensen liever niet alleen doorbrengen. Mensen zijn empathisch en trachten elkaar te begrijpen. Er is meer saamhorigheid en liefde. Blijf nadenken en handel niet uit zelfbelang. Ziektes kunnen de gehele week optreden. Hoe je hiermee omgaat is afhankelijk van je sterrenbeeld. De Weegschaal is begaan met mensen waarmee die werkt. Dat kan deze week een valkuil zijn, omdat je hier in door kunt draven. Je wilt dan zo graag je taken vervullen dat je vergeet dat we in een gevaarlijke tijd leven door het coronavirus. Houd jezelf in de gaten en pas op dat er mensen zijn, die jou in gevaar brengen. Je bent een sociaal persoon en houdt van gezelschap. Dit kun je nu beter niet teveel doen. Pas op dat je wel eens de neiging hebt te klagen. Je maakt dingen dan erger dan ze zijn en dat kan mensen een verkeerd beeld geven. Toch wordt er wel aangeraden soms even te mopperen, omdat dit voor je gemoedstoestand beter is en het je fit houdt.

Carrière en financiën
Zondag de 22ste kun je beter geen zware werkzaamheden doen, omdat er een storende energie is, die er voor kan zorgen dat je zelfs met een blessure te maken kunt krijgen. Let deze dag ook op conflicten met mensen waar je mee samenwerkt. Er kunnen namelijk problemen zijn, zelfs als je er normaal gesproken goed mee op kunt schieten. Je weet deze week zakelijk zeker wat je wilt en geniet ervan als mensen jou waarderen om wat je doet. Je bent sociaal en kunt prima met mensen opschieten, waardoor je niet alleen jezelf goed profileert, maar ook in staat bent te bemiddelen en mensen te adviseren bij de werkzaamheden die ze moeten verrichten. Je krijgt aan het begin van de week te maken met zaken die je routine verstoord. Je zult even moeten slikken, omdat dit zo plotseling op kan treden. Uiteindelijk zal je gedurende de week je hoofd oprichten en vind je wel een manier om met veranderingen om te gaan. Deze week ben je over het algemeen bezig met jezelf aanpassen. Bedenk dat veranderingen die optreden, in de toekomst voor goede mogelijkheden zorgen. Woensdag zal je veel meer balans vinden en ben je beter geaard. Je weet welke richting je op wilt en welke stappen je neemt om te ontwikkelen. Je vertrouwen zal toenemen en je straalt zekerheid naar anderen uit. Je bent in staat de juiste signalen aan mensen te sturen, waardoor mensen weten wat ze aan je hebben en zich vertrouwd voelen. Je bent donderdag en vrijdag minder secuur bij dingen waar je mee bezig bent en moet oppassen dat je geen dingen over het hoofd ziet. In het weekend van de 28ste zal je intellectueel versterkt worden en is alles, wat je doet, raak. Het is een prima periode voor zelfreflectie en om dingen te veranderen.

Overzicht voor alle tekens (periode van intense trillingen en transformatie van de wereld)
We spraken vorige week over energie van planeten en angst die er in de wereld heerst. Vooral corona wordt als grootste angst gezien, maar in wezen moeten we kijken naar ons gedrag. Zijn wij niet steeds meer gaan bepalen wat we ‘zelf’ willen? Zijn we vergeten dat we in een sociale setting leven, geleid door hogere energieën? We zijn hierin doorgeslagen en missen geregeld de kern van het leven. Venus reist tot 3 april door het gebied van de Ram en Stier en we zullen steeds angst en onzekerheid ervaren en misschien meer boosheid naar elkaar en de wereld. Laten we vooral naar ons eigen gedrag kijken en niet teveel naar de fouten van anderen. Het is fijner naar het goede in de wereld te kijken. Omdat er nog steeds een dreiging is, wordt aangeraden om niet teveel contact met mensen aan te gaan en vooral niet als dit in grote groepen is. Gelukkig zijn scholen, horeca en andere instellingen gesloten en laten we hopen dat de corona nu een halt toegeroepen kan worden. Medische- en uitvaartcentra zal je met voorzichtigheid moeten betreden. Uranus in de Stier zal t/m oktober transformerende energie brengen, waarbij we willen veranderen en routine als saai werk zien. We hebben de neiging dingen te doen, die losbandig zijn en vooral de fantasievolle Neptunus en communicatief sterke Mercurius in de speelse Vis kunnen mensen onbewust verlangens en passie geven. Er zijn op erotisch en romantisch gebied flink wat spannende gedachten om over grenzen te gaan en buiten de comfortzone te treden. Laten we blij zijn dat Jupiter (t/m oktober) en Mars (tot de 29ste) in de Steenbok verblijven. Hierdoor is er veel kracht om verantwoordelijk in het leven te staan en niet over grenzen te gaan. Houd in de gaten dat de kosmische krachten veel trilling brengen, waardoor ziektes en rampen in maart en april nog aanwezig kunnen zijn. Pas op Saturnus die door de Waterman reist. Stress zal nog steeds intens zijn en energie kan mensen tegen elkaar opzetten. Laten we trachten er in deze moeilijke periode voor elkaar te zijn.

Het grootste deel van zondag zullen mensen misschien sociaal minder actief zijn, maar wel veel liefde delen. Ook de avond zal fijn zijn en er wordt aangeraden binnen te blijven en te genieten van mensen van wie je houdt. Pas op dat er laat op de avond verandering van energie komt als Mars en Pluto in één staan. De meeste mensen zullen er geen last van hebben. Echter, laat op de avond en in de nacht zijn er mensen die last van deze energie krijgen. Zij kunnen op psychisch gebied flink in de war raken en dat kan gevaarlijk zijn. Moet jij die periode voor je werk of iets anders buiten zijn, dan wordt aangeraden voorzichtig te zijn. Dinsdagochtend 10:29:36 zal de Nieuwe Maan in Ram krachtige energie bieden. Daarnaast zullen, net als vorige week, de planeten gegroepeerd staan. Daardoor kun je je weer beter richten op datgene wat je interesse heeft. Doe je dit namelijk niet, dan kun je zoveel weerzin tegen iets krijgen dat je chagrijnig kunt worden. De Nieuwe Maan kent een uitlijning met de planetoïde Chiron. Dit wordt van oudsher gekoppeld aan het veranderen van bepaalde patronen in je leven en zelfs een geheel nieuwe weg in te slaan. Er wordt aangeraden hiermee op te passen en vooral als je van jezelf impulsief bent. Ga niet gelijk alles veranderen en stel niet teveel lange termijndoelen op. Bekijk jezelf deze week en analyseer wat je nodig hebt en wat je moet doen om in de toekomst dingen anders te kunnen doen. Er is in ieder geval een intense trilling die vanuit de kosmos op ons afkomt. Daardoor zal de drang om te veranderen wel groot zijn, maar moet je vooral dinsdag en woensdag oppassen dat je niet te snel gaat, omdat er problematische energie is. De rest van de week zou soepel verlopen als gevolg van de energie van de sensuele Venus die een harmonieuze verbinding met Jupiter en Pluto aangaat. In dit geval kan deze energie storend werken, omdat deze de neiging geeft om de wereld te transformeren. Dit kan kansen geven, maar er zijn ook momenten dat dit te snel gaat en dan een zeer negatieve uitwerking heeft. Er wordt aangeraden huidige relaties op een dieper niveau te brengen en er voor elkaar te zijn. Singles kunnen nu een grote behoefte hebben om een nieuwe relatie aan te gaan. Mensen willen nu niet alleen staan en graag een speciaal iemand in het leven krijgen.

Loading…
Share This