astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 46

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn de hele week krachtige energieën en voor de Weegschaal is Mars een sterke medestander. Deze zal namelijk voor jouw teken reizen. Zondag ben je vrij relaxt en zal je het liefst passieve activiteiten doen, maar dan wel met je partner en andere geliefden. Maandag en dinsdag ben je bezig evenwicht in het leven te vinden en houd je je bezig met de vraag hoe je je partner tevreden kunt houden. Vooral de retrograde Mercurius kan jou hier te veel energie voor geven, waardoor je soms wel eens overdrijft. Je doet er goed aan om dit samen met je partner te doen en niet alleen. Door de passionele energie heb je het gevoel dat het een en ander minder goed gaat. Woensdag zal die energie er ook nog zijn, maar heb je het gevoel dat je nu lekkerder in je vel zit. Vanaf woensdag ervaar je gelukzalige energie en zal de romantiek opbloeien. Donderdag is een prima periode om elkaar lief te hebben en leuke activiteiten te doen. Vrijdag is geschikt om met vrienden af te spreken. Je moet soms ook even tijd voor jezelf vrij maken. Zaterdag is prima voor een leuke activiteit met je partner en zal de romantiek opbloeien.

Singles
Mars, in jouw teken, zal jouw emoties wel eens onder druk zetten, omdat deze tegengestelde energie met Jupiter in de Boogschutter aangaat. Zondag t/m dinsdag zal je constant naar een evenwicht tussen emoties en nuchterheid zoeken. Je vindt het een belangrijk vraagstuk waarom je alleen bent en hoe je ervoor kunt zorgen dat je weer een leuke partner in je leven krijgt. Hierbij kan de retrograde Mercurius je flink prikkelen omdat je hierdoor emoties uit het verleden krijgt. Ga deze dagen vooral niet te veel op zoek naar een geschikte partner. Je hebt zo’n sterke liefdesenergie om je heen, dat je waarschijnlijk alleen mensen aantrekt, die niet bij je passen. Woensdag en donderdag straal je een andere energie uit, waardoor je mensen aantrekt, die serieus naar echte liefde zoeken. Wil je een geschikte partner vinden, dan zal je die dagen zeker een goede kans maken, maar trek er dan op uit of kijk op internet. Vrijdag ben je avontuurlijk en speels en is het een leuke dag om met vrienden af te spreken. Zaterdag ervaar je romantische energieën en dan ben je niet altijd zeker van jezelf, waardoor erotiek erg belangrijk wordt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Vanaf vrijdagmiddag reist de Maan al door de Ram en schenkt over het algemeen fysieke kracht. Toch kan dit zondag anders zijn en zullen mensen de neiging hebben minder weg te gaan. Mensen maken dan ook tijd vrij om met geliefden thuis door te brengen. De Maan kan voor sommigen zelfs zorgen dat de fysieke gesteldheid zwakker is, waardoor ze vermoeider kunnen zijn. Over het algemeen zal de Maan zorgen dat gezonde mensen meer met hoofdpijn te maken krijgen. Vermijd stressvolle situaties en zorg dat je geregeld frisse lucht tot je neemt. Ga wel naar plekken waar niet te veel mensen komen. Maandagnacht beweegt de Maan naar de Stier en geeft relaxte energie aan mensen, maar let op dat de Volle Maan dinsdag om 14:37 voor flink wat tegenwerking zorgt. Het metabolisme van mensen kan zwakker zijn, waardoor er vermoeidheid op kan treden. Je moet opletten dat je humeur beïnvloed kan worden. Hieruit kunnen spanningen komen, die zorgen dat mensen met elkaar in conflict komen. De Volle Maan kan ook de neiging geven dat mensen op zoek zijn naar zichzelf. Ook dit kan onzekerheid geven en onvrede brengen. Fysiek kunnen nek, keel en voorhoofd klachten geven. Vrouwen kunnen last hebben van een onregelmatige menstruatie. Mensen met verlaagde weerstand hebben deze periode meer kans om verkouden te worden of griep op te lopen. Vanaf woensdagochtend zal de Maan naar de Tweeling reizen. De meeste mensen vinden het dan fijn met elkaar te praten of naar elkaar te luisteren. Er is empathie onder elkaar en dat betekent dat de meeste mensen trachten sympathiek en open naar elkaar te zijn. Let op dat er mensen zijn, die zenuwachtig en onzeker kunnen worden. Vooral als je op zakelijk gebied niet goed functioneert, zal je hier wel eens last van hebben. Het weer is onbestendig, waardoor mensen te maken kunnen krijgen met verkoudheid of griep. Zorg in ieder geval voor gepaste kleding, omdat het op één dag koud, warm en nat kan zijn. Mensen die een longkwaal hebben, zullen helemaal op moeten passen. Vrijdag verhuist de Maan naar de Kreeft. Dit maakt mensen wat gevoelig en geregeld onzeker. Als gevolg van andere kosmische krachten, kunnen sommigen zich dan terug trekken, terwijl anderen juist de strijd opzoeken, om onzekerheid te verbloemen. Tracht jezelf hierin toe te spreken. Jij mag er zijn en hoeft je hier niet voor te verantwoorden. De maag en de lever kunnen deze periode kwetsbaar zijn. Je kunt maagzuur krijgen en ook kan de slokdarm met ontstekingen te maken krijgen. Pas dus op wat je eet. Krijg je eenmaal zuur uit je maag naar boven, dan kan je slokdarm daar last van krijgen. In dat geval dien je wat aan je voedingspatroon te doen. Dit kun je doen door minder dierlijk vet en koolhydraten te eten, maar kijk ook naar je bewegingspatroon.

Carrière en financiën
Waar je privé moeite hebt met passionele energie van Jupiter in de Boogschutter, zal je zakelijk gezien minder problemen hebben. Dit komt vooral omdat Venus ook in dit teken reist en je daarnaast ook een fijne energie van Pluto in de nuchtere Steenbok krijgt. Je durft risico’s te nemen en vindt het erg fijn als mensen je hierbij ondersteunen. Je zal de risico’s over het algemeen op een behoudende manier aangaan en je hoeft dan ook niet bang te zijn dat het allemaal fout zal gaan of dat er dingen niet gaan zoals jij wilt. Alleen dinsdag moet je opletten dat Mars en de Volle Maan jou wel eens kunnen storen. Je kunt dan meer irritatie voelen als mensen dingen doen, waar jij bedenkingen bij hebt. Je doet er goed aan om deze gevoelens te controleren. De andere dagen zal je dit gevoel niet hebben. Sterker nog, de energie van de Maan, zal dan juist je warme, spirituele kant naar boven brengen. Je bent dan veel meer in staat om positieve eigenschappen te gebruiken en negatieve eigenschappen te vermijden. In sociale contacten luister je graag naar andere meningen. Je vindt dit verrijkend en nuttig. Doordat Mercurius gedurende een groot deel van de week intellectuele energie stuurt, zal je in staat zijn om met goede plannen te komen en beslissingen voor de lange termijn te nemen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van vaste tekens, water en aarde)
We gaven al eerder aan dat dit een leuke maand is met erg veel kosmische krachten. Daarbij is ook de energie de Boogschutter en Schorpioen. De Boogschutter geeft fysieke kracht en de Schorpioen zorgt voor genezende en spirituele energie. Daardoor zal er een prima evenwicht van krachten zijn en is er veel rust. De retrograde Mercurius zal tezamen met energie van Pluto en Saturnus in de Steenbok een supersterke energie genereren om problemen op te lossen en de relaties tussen mensen te verbeteren. Daarnaast zal Mercurius krachtige energie met de Zon in de Schorpioen delen. Dit geeft zeer positieve energie om mensen te beïnvloeden. Deze zorgt ervoor dat mensen zowel fysiek als mentaal een stuk lekkerder in hun vel zitten, waarbij fysieke weerstand erg sterk is. De meesten zullen door de energie van Mars, die de hele week door de Weegschaal beweegt, in staat zijn sympathiek en sensitief met elkaar om te gaan. Jupiter en Venus reizen door de Boogschutter en dit geeft avontuurlijke energie. Op liefdesgebied is er dan veel avontuur en passie, maar ook in je carrière en op financieel gebied. Zelfs de retrograde Uranus kan betere energie geven en samen met Venus en Jupiter voor nieuwe kansen zorgen. Je bent actief en enthousiast en krijgt mogelijkheden om zowel zakelijk als privé te scoren. Zondag kunnen mensen als gevolg van de Maan in de Ram uit balans zijn. Het lijkt net alsof de Maan het evenwicht tussen de andere kosmische krachten verstoort. Nadeel is hierbij dat mensen fysiek wat vermoeid kunnen zijn. Voordeel is dat er een krachtig sextiel is tussen Mercurius in de Schorpioen en Pluto in de Steenbok. Daardoor zijn mensen mentaal en geestelijk erg sterk. Zondag is dan ook een prima dag om lekker thuis te zijn en met geliefden door te brengen.

Maandag zullen Mercurius en de Zon een verbinding aangaan. Hierdoor kun je nu veel meer met doelen voor de toekomst bezig zijn. Je kunt leren van je fouten uit het verleden en deze nu verbeteren. Het is ook een dag waarin mensen in staat zijn op een sympathieke en daadkrachtige wijze met elkaar te communiceren. Kosmisch gezien kan er een unieke situatie zijn, omdat Mercurius zich tussen de Aarde en Zon begeeft. Tussen 13:36 en 16:53 kunnen we naar dit fenomeen kijken. De volgende keer dat dit gebeurt zal pas rond 2039 zijn. De Volle Maan zal dinsdagoverdag om 14:37 plaatsvinden. Er is op dit moment veel gaande. We zien veel vaste tekens aan de hemel, zoals de Stier, Schorpioen, Leeuw en Waterman. Daarbij zijn er ook veel tekens die binnen de Aarde- en Waterelementen vallen. Voordeel aan al deze krachten is dat zij in staat zijn problemen moeiteloos aan te pakken. Het leven zal even wat moeilijker zijn, maar de meeste mensen zullen hier het plezier wel van inzien. Het zal dus een avontuurlijke en zeker geen vervelende tijd worden. Het is wel een tijd, waarin mentaal zwakke mensen nog meer zwakte zullen ervaren. De mentaal sterke mensen zullen echter alleen maar sterker worden. Het is een periode om je af te vragen wat je precies wilt in het leven. Woensdag is een perfecte periode voor de omgang met vrienden of collega’s. Donderdag is beter voor je relatie. Neem je geliefde mee voor een romantisch uitje. Ben je single, dan kan dit een perfecte dag zijn om een nieuwe liefde te zoeken. Het weekend zal positief gekleurd worden door de Maan in de Kreeft. Dit is een geweldige energie om te kiezen je thuissituatie voorrang te geven. Blijf dus lekker thuis met mensen waar je van houdt.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,70/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,25/min)

Blog

door Medium Shirley
Spiritueel groeien
Wat is precies spiritueel groeien?
We denken vaak dat we aan onszelf horen te werken, ieder heeft zijn/haar eigen Lees meer
door Medium Shakira
Aan alle moeders
Een dagje te laat maar niet minder goed bedoeld, aan alle mama's een fijne, mooie moeder dag gewenst.

Lieve Lees meer
door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Tweelingen

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal je de energie van de Maan ervaren, waardoor je wat minder actief bent. Het is wel een prima periode om met je partner en andere geliefden door te brengen. Als gevolg van de Volle Maan van dinsdag ervaar je maandag t/m woensdag een krachtige energie, Lees meer


Weegschaal

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn de hele week krachtige energieën en voor de Weegschaal is Mars een sterke medestander. Deze zal namelijk voor jouw teken reizen. Zondag ben je vrij relaxt en zal je het liefst passieve activiteiten doen, maar dan wel met je partner en andere Lees meer


Stier

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Aan het begin van de week ben je erg gevoelig als het om je relatie gaat. Je weet eigenlijk niet waarom dit eigenlijk is en voelt je daardoor wel eens wat ongelukkig. De reden hiervoor is echter de krachtige energie die Mercurius en de Zon in de spirituele Lees meer


Kreeft

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag veel lol van de energie van Mercurius in de Schorpioen en Pluto in de Steenbok. Deze zullen voor evenwicht zorgen, waardoor je het fijn vindt om lekker met je partner te zijn en te genieten van de rust van zondag. Vanaf maandag zal je de energie Lees meer


Ram

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag bescheiden in contact met je partner. Dit maakt je charmant en je partner zal dit aantrekkelijk vinden. Met name Mercurius kan je emoties kwetsbaar maken, maar Pluto zorgt dat je in staat bent liefde en passie Lees meer


Boogschutter

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het begin van de week zullen Jupiter en Venus in jouw teken een krachtige energie bieden. Je kunt hierdoor een sterke spirituele kracht ervaren, waardoor je onderbewustzijn erg sterk is. Daardoor heb je een groot deel van de week energie genoeg om je partner te Lees meer


Leeuw

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag komt er een diepe emotionele energie vanuit Mercurius en de Zon in Schorpioen. Door deze energie kun je romantische activiteiten met je partner delen. Omdat Venus en Jupiter in de Boogschutter reizen, heb je veel Lees meer


Waterman

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je partner zal aan het begin van de week genieten van de passie die je uitstraalt en liefde die je biedt. Je vindt het fijn om gezamenlijke vrienden te bezoeken, omdat je iedereen wil laten zien dat je van je partner houdt. Hierbij zal je veel steun krijgen van Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties en sociale contacten

Het is een fantastische week met erg veel energie vanuit de retrograde Mercurius en de Zon in jouw teken. Daarbij zal ook de Maan flink wat energie geven en met een hoogtepunt dinsdag de energie van de Volle Maan. Deze reist perfect voor jou en zal op gebied van relaties Lees meer


Maagd

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan wel eens een lastige week voor de Maagd worden, omdat er veel Vuur en Water aanwezig is en dat zijn niet de meest gunstige krachten. Gelukkig zal er ook veel energie in de Steenbok en de Weegschaal zijn en deze kunnen jou weer wat rust geven. Je zult wel Lees meer


Vissen

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag t/m dinsdag is er een fantastische energie om de Vis een sterke drang te geven om de liefde erg veel aandacht te geven. Je ervaart daardoor gelukzalige gevoelens, maar dat zal je nodig hebben bij iets wat er in jullie relatie kan gebeuren. Toch kan je hier Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties en sociale contacten

Zondag is er een prima energie vanaf Mercurius in de Schorpioen, die een sextiel met Pluto in jouw teken aangaat. Daarbij zal ook de Zon erg veel energie bieden, waardoor je lekker in je vel zit. De Maan zal maandag een prima energie brengen, waardoor je sentimenteel en Lees meer


Maandhoroscoop

Tweelingen

 

Algemeen
De Zon zal t/m de 21ste in de Schorpioen staan en dit heeft krachtige invloed op de Tweeling. Je moet er rekening mee houden dat dit positieve, maar ook negatieve kanten heeft. Je moet je deze periode steeds afvragen wat je aan het doen bent en hoe je dit op positieve wijze Lees meer


Vissen

 

Algemeen
De Zon staat tot de 22ste in de Schorpioen en dat is een gunstige energie voor de Vis. Je bent erg vitaal en kunt op een fijne manier in het leven staan. Dit zal niet altijd goed zijn, omdat niet alleen positieve kanten veel energie krijgen, maar ook negatieve. Lees meer


Ram

 

Algemeen
Veel planeten staan gunstig in de Schorpioen. Daardoor is er relatieve rust met weinig tegenstellingen. Saturnus en Pluto geven de Ram stabiele energie en zorgen dat er over het algemeen vertrouwen is. Dit kan meerdere maanden veel kracht geven. Er wordt aangeraden Lees meer


Maagd

 

Algemeen
De Zon zal t/m de 21ste erg veel kracht in de Schorpioen opdoen. Daardoor is het een gunstige periode voor de Maagd. Je bent erg actief en kunt gebruik maken van je spirituele en intellectuele gaven. Nog meer dan anders wil je presteren en ben je zelfbewust. Je Lees meer


Waterman

 

Algemeen
De Zon zal tot de 22ste in de Schorpioen reizen en je moet dan ook rekening houden met zaken die op een mindere wijze plaats zullen vinden. Ze kunnen zelfs conflicten en andere nadelen geven. Je kunt niet alleen mentaal minder sterk zijn, maar ook fysiek kun je je Lees meer


Schorpioen

 

Algemeen
De Schorpioen zal veel kracht krijgen vanuit de Zon in jouw eigen teken. Daardoor zal je deze maand erg veel energie hebben en hoef je niet bang te zijn dat je aan vitaliteit tekort komt. Er zijn veel kansen en mogelijkheden om goed te presteren. Ook ben je zeer Lees meer


Boogschutter

 

Algemeen
Tot de 22ste zal de Zon in de spirituele Schorpioen staan om vanaf die dag naar jouw teken te reizen. Dit zorgt ervoor dat je de gehele maand veel profijt van deze standen van de Zon kunt hebben. Je bent in staat om zowel zakelijk als privé goede resultaten Lees meer


Weegschaal

 

Algemeen
Mercurius blijft de hele maand in de Schorpioen en je moet dan opletten dat je soms wel eens te rap en scherp van tong bent. Je kunt dus wel conflicten verwachten, althans als je dit niet kunt controleren. Hierbij kun je echter ondersteuning krijgen van Saturnus, die gunstige energie biedt Lees meer


Leeuw

 

Algemeen
De Zon zal tot de 22ste in de Schorpioen staan en dit geeft de Leeuw kracht. Je moet die wel reguleren, omdat je er anders problemen door krijgt. Je moet op je gezondheid letten en in de gaten houden of je de energie kwijt kunt. Er wordt aangeraden in ieder geval Lees meer


Stier

Algemeen
Gezondheid kan deze maand, ondanks krachtige energieën onder druk staan. Dit komt door de Zon, die t/m de 21ste in de Schorpioen verblijft. Daardoor zal je soms voorzichtig moeten zijn als je teveel werkt of als er teveel spanningsfactoren in je leven zijn. Dit geldt als waarschuwing. Lukt het je om Lees meer


Steenbok

 

Algemeen
De Zon staat deze periode tot de 22ste in de Schorpioen en dit is over het algemeen een prima energie voor de Steenbok. Je wordt hier intenser door en denkt minder na over de dingen die je moet doen. Je kunt deze maand geregeld wat impulsief zijn, maar zal dit toch Lees meer


Kreeft

 

Algemeen
De Kreeft krijgt veel energie van de Zon in de Schorpioen. Daardoor zal je tot de 22ste erg vitaal zijn en kun je dit gebruiken om eventuele negatieve zaken in het leven aan te pakken. Hierbij kan ook Jupiter in de Boogschutter kracht geven om bepaalde energie te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag