Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 49

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een romantische week met een goede planetaire energie die niet alleen in de liefde, maar ook op zakelijk gebied erg nuttig kan zijn. Je kunt je gevoelsmatig goed uiten en vindt het fijn leuke dingen met je partner te doen. Je wilt je partner verwennen en vindt het niet erg wat extra geld uit te geven. Je kunt op zondag en maandag een gat in je hand hebben en dit is niet erg, als je maar niet over je budget gaat. Let dus op dat je er niet door in de problemen komt. Zondag t/m woensdag ben je erg romantisch en kun je op een creatieve wijze je partner zowel romantisch als erotisch verwennen. Daarbij ben je erg vrolijk en enthousiast, waardoor het een leuke periode is. Ken je iemand nog niet zo lang, dan is er een goede energie om de relatie te versterken. Dit kan op vele gebieden zijn, maar in ieder geval is wel duidelijk dat het je veel goeds oplevert. Donderdag heb je een magnetische uitstraling en moet je wel opletten dat er mensen zijn, die veel aandacht voor je hebben. Pas op dat hier geen conflicten uit voort gaan komen. Zaterdag is voor erotiek erg fijn en spannend, zodat jij en je partner erg genieten.

Singles
Het wordt een week waarin je zeer romantisch bent en dat zullen mensen wel aan je merken. Je bent vrolijk, sympathiek en charmant en hebt er veel voor over om het mensen in je omgeving naar de zin te maken. Pas op dat je niet te veel geld besteedt aan mensen die weinig teruggeven en dan vooral in de waardering die ze voor je hebben. Behalve dat je anderen verwent, is het ook een prima week om jezelf in het zonnetje te zetten. Met name zondag zal je dit erg sterk ervaren en wil je nieuwe dingen kopen of jezelf eens verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling. Je wilt genieten en dit zorgt ervoor dat je op zakelijk gebied nog wel eens kunt verzaken. Het maakt dus veel goed dat je in de liefde en in vriendschappen wel een goede periode meemaakt. Vooral dinsdag en woensdag heb je behoefte aan spanning en erotiek. Je bent minder gericht op een serieuze relatie, maar wilt liever een persoon die net als jij gericht is op lust. Donderdag en vrijdag zal dit veranderen en krijg je het gevoel dat je een vaste partner in je leven mist. Mocht je deze dagen iemand tegenkomen, dan is dit serieuzer. Zaterdag hangt er een erotische energie om je heen, waardoor je dan weer de spanning wilt ervaren.

Carrière en financiën
Als weegschaal ben je iemand die erg op luxe is gericht en dat zal deze week ook wel gelden. Je bent zeker niet lui, maar wel erg selectief in de dingen die je wel of niet wilt doen. Fysiek zware of vieze karweitjes zijn niet jouw liefste bezigheden, maar je moet er rekening mee houden dat dit toch wel even zal moeten gebeuren. Het wordt een zeer drukke week, waarbij je veel aandacht aan je privéleven schenkt, maar er ook veel zakelijkheden zijn. Mensen die een geschikte baan hebben, zullen het niet erg vinden om te werken en ervaren weinig tot geen stress. Mensen die dit niet hebben, kunnen minder gemotiveerd zijn. In dit geval kun je zoveel weerstand ervaren dat je wel eens moeite hebt om je niet af of ziek te melden. Mocht je dit negatieve gevoel ervaren, dan wordt aangeraden om je heen te gaan kijken of je iets anders kunt gaan doen. Je kunt je oriënteren op een nieuwe opleiding of interessante vacature. Maandag ben je communicatief een stuk minder sterk en heb je erg veel moeite om jezelf te uiten en voor jezelf op te komen. Er kunnen dan wel eens momenten zijn dat dominante mensen zich boven je plaatsen. In dat geval kun je flink van je afbijten en zijn er problemen mogelijk. Dinsdag en woensdag moet je minder leuke taken doen en kun je een negatieve spanning ervaren. Je kunt vooral op woensdag conflicten, obstakels of andere problemen tegenkomen. Je zult er dan hard voor moeten werken om er iets van te maken. Donderdag heb je moeite om samen te werken, maar daarna zal het beter gaan en kom je langzamerhand weer lekker in je vel te zitten, waardoor je meer plezier krijgt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.
Voor de Weegschaal geldt dat je soms te veel bezig bent om het iedereen naar de zin te maken. Je bent op zoek naar perfectie, maar komt er vaak achter dat die niet bestaat. Mentaal kun je je uitputten, waardoor je fysieke problemen krijgt. Je kunt last van nieren, blaas, onderrug en bij vrouwen eierstokken hebben. Als gevolg van te intense emoties kun je ook mentaal in de problemen komen en zelfs stress krijgen. Je doet er goed aan wat meer balans te vinden, door wat sneller de knoop door te hakken, bij zaken die belangrijk zijn. Dit geldt zowel privé als zakelijk en kan uiteindelijk zoveel rust geven dat je fysieke en mentale gezondheid beter wordt. Hierdoor slaap je beter, waardoor je astrale lichaam op kan laden. Let op dat je soms teveel eet en er niet altijd een balans is tussen ontspanning en ontspanning. Tracht er deze periode mee bezig te zijn en zoek naar een evenwichtige verhouding.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Loading…
Share This