astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 20

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent sensueel en besteedt veel aandacht aan je partner. Vanaf woensdag zal dit iets anders worden, omdat je dan toch wat meer zakelijk ingesteld bent. Je moet opletten dat je niet altijd even aardig bent. Let dus op woorden en handelingen. Zondagochtend t/m dinsdagmiddag kun je wat lui zijn en wil je het liefst genieten van rust en liefde. Ben je vrij dan wil je niet teveel doen en vind je het zeker niet erg om lekker te luieren en te genieten van passieve hobby’s. Op erotisch gebied ben je overigens niet lui, zodat je partner kan genieten. Dinsdagavond kan er storende energie zijn, maar over het algemeen weet je ermee om te gaan. Woensdag t/m zaterdag ben je minder op romantiek gericht. Je vindt het dan wel leuk om samen met je partner intellectuele en culturele activiteiten te doen.

Singles
Het is een week met een dubbel gezicht. Het begin van de week zal je fysiek minder actief zijn en ben je meer op erotiek en korte contacten gericht. Kom je iemand tegen die net als jij voor minder serieuze relaties gaat, dan kun je je prima geven. Kom je iemand tegen die wel iets vast wil, dan kun je beter eerlijk blijven. Zondagochtend ben je ontspannen en wil je vooral uitslapen. Daarna ben je t/m dinsdag gericht op daten en het liefst wil je dan leuke passieve activiteiten doen. Vanaf woensdag zal je fysiek actiever zijn, maar richt je je meer op een vaste relatie. Met erotiek en avontuur heb je minder. Ook in dit geval moet je eerlijk zijn als je iemand tegenkomt die iets anders wil. Let de gehele week op dat je soms moeite hebt geduld te bewaren. Let woensdagnacht op dat je vriendschap en liefde niet door elkaar haalt. Met name vrijdag kunnen er verrassende dingen gebeuren. Zaterdagavond ben je gericht op vrienden en familie.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van de 12de t/m de 14de beweegt de Maan in de Maagd en zal zondagmiddag stress brengen, omdat er mensen zijn die bezorgd en nerveus over allerlei dingen in hun leven kunnen worden. Ben je mentaal al wat zwakker, dan is zelfs een depressie mogelijk. Met name de maag, lever en milt zijn deze periode kwetsbaarder. Let goed op wat je eet, omdat er meer kans is op ontstekingen. Met name te vet en pittig eten kan negatieve invloed hebben. Vanaf dinsdagavond beweegt de Maan door de Weegschaal. De stress vermindert, maar veel mensen zijn wel bezig zichzelf emotioneel te bewijzen. Ze willen te graag in een goed blaadje staan en kunnen daar wel eens in overdrijven. De nieren kunnen deze periode wat zwakker zijn. Daardoor doe je er verstandig aan deze week voldoende te drinken. Let op dat allergieën en een kwetsbare huid mogelijk zijn. Vooral de wisseling van koud naar warm of vochtig naar droog kan problemen geven. Vanaf donderdagavond zal de Maan in de Schorpioen bewegen. Dit kan voor veel tekens passionele energie brengen, maar er kunnen mensen zijn, die zowel mentaal als fysiek zeer vermoeid worden. In dit geval kan het humeur beïnvloed worden, waarbij jaloersheid en impulsiviteit sterk aanwezig zijn. Deze periode zullen vooral de uitscheidings- en geslachtsorganen kwetsbaar zijn.

Drink je te weinig, dan kan het lichaamsvocht erg sterk ruiken. Er kan ook verkoudheid optreden en voor vrouwen problemen met de menstruatie. Eet geen pittige producten en let op dat je niet teveel koolhydraten eet, maar ook niet teveel rauwkost. Ook deze is moeilijk te verteren. Vaak wordt er gezegd dat de Weegschaal instabiel is, maar dit is niet waar. Weegschalen zijn over het algemeen evenwichtig en harmonieus van aard. Wanneer je aan jezelf merkt dat je niet stabiel bent, doe je er goed aan direct aan de slag te gaan en er verandering in aan te brengen. Doe je dit niet dan kun je een stresseter worden, waarbij je fysiek en mentaal kunt verzwakken. Hierdoor kun je depressief worden of heftige uitspattingen hebben. Deze week moet je oppassen, omdat je aangeraakt kan worden door de Schorpioen en dit is een lastige energie. Je kunt dan veel stress ervaren. Blijf vooral objectief en trek je terug als je te heftige emoties voelt.

Carrière en financiën
Het is een bijzondere week, waarbij emoties je wel eens kunnen storen, waardoor je moeite hebt om de juiste weg te volgen. Let op dat je jezelf fysiek niet teveel belast en dat je op mentaal gebied de rust bewaart. Het kan anders een week worden, waarbij je met machtsstrijd te maken krijgt, wat minder goed voor jou uit kan pakken. Zondag t/m dinsdag zal je minder ambities hebben. Je wilt ontspannen en denkt er meer aan om mensen tevreden te stellen, dan aan het zelf presteren en inkomsten binnen halen. Het is een uitstekende tijd om te onderzoeken wat er allemaal mogelijk is. Er zijn aanwijzingen dat je aanbiedingen krijgt, die voor de toekomst veel kunnen betekenen. Vanaf woensdag zal je met financieel geluk te maken krijgen. Vooral op gebied van bezittingen en minder van inkomsten of winst. Je moet woensdag opletten dat leidinggevenden of klanten lastig gedrag vertonen. Tracht rustig en diplomatiek te blijven. Dan kun je mensen tevreden stellen en is er minder kans op conflicten of andere problemen. Wees woensdagavond alert op storende energieën. Donderdag t/m zaterdag zijn geschikt voor de handel, vergroting van je inkomsten of het verkrijgen van meer taken of klanten. Wat je ook doet, je kunt hier in slagen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van diepgang, spiritualiteit en intense emoties)
Veel mensen zullen deze periode vasten of letten minimaal op datgeen wat ze eten en drinken. Dit kan een goede invloed hebben, maar het humeur kan wel onder druk staan. Zondag de 12de zal Moederdag onder de relaxte energie van de Maan in de Maagd staan. Er zijn blije momenten en mensen zullen er over het algemeen veel aan doen om er een mooie dag van te maken. In de ochtend zal er veel liefde zijn, maar in de namiddag zullen mensen wel wat nuchterder worden. Maandag t/m dinsdag vroeg in de avond zullen de meeste mensen in hun kracht staan. De transformerende Pluto kan mensen wel eens dwingen om te veranderen. De Maagd dwingt juist tot bescheidenheid en behoudend gedrag. Gelukkig is er een mooie energie van de combinatie Venus en Mars, die ervoor zorgt dat mensen zich wel zeer goed uit kunnen drukken. Vanaf dinsdagavond zal de Maan in de Weegschaal bewegen. Mensen zijn sociaal en zoeken naar waardering. Er is echter kans op teleurstelling of boze gevoelens als ze merken dat er geen respect is. Communiceer hier verstandig over en uit je vooral niet te negatief. Deze periode reist de Zon naar de Stier en vormt een verbinding met Pluto in de Steenbok. Daarnaast zal Venus naar het gebied van de Stier reizen, waar deze tot circa 8 juni blijft. Venus zal vooral liefde voor anderen brengen, maar ook liefde voor het verkrijgen van geld en bezittingen.

Je zult veel verlangens hebben en er wordt aangeraden dit wel in de juiste banen te leiden. Deze zelfde periode zal de krachtige Mars tot begin juli door de emotionele en sensitieve Kreeft bewegen. Dit is een lastige combinatie. Mensen zullen aandacht aan hun huis en familie besteden, maar de passie van Mars geeft ook intense emoties. Daardoor kunnen mensen de neiging hebben teveel en te snel te willen. Je kunt beter eerst je emoties verwerken, voor je tot iets nieuws besluit. Het zal deze periode belangrijk zijn om evenwicht te vinden tussen zakelijke ambities en emotionele verlangens. Mercurius, in de Stier heeft vooral op donderdag een krachtige werking op de manier hoe mensen communiceren, omdat er een gunstig sextiel gevormd wordt met Neptunus in de Vissen. Veel mensen zijn serieus, fantasievol en in staat om op een leuke en sympathieke wijze in het leven staan. Donderdagavond zal de Maan naar de Schorpioen bewegen. Dit is een periode van diepgang, spiritualiteit en intense emoties. Mensen zijn echter zo intensief met het leven bezig dat zij veel energie kwijtraken. Daarbij is er kans op problemen tussen mensen onderling, door intense emoties. Mensen voelen zich vrij snel aangevallen en zullen snel in de verdediging gaan.

Gelukkig zal Mercurius een verbinding aangaan met Saturnus in de Steenbok, waardoor veel mensen hun verstand blijven gebruiken. De Volle Maan van de 18de om 23:11 heeft een sterke werking op de elementen Aarde en Water. Dit zorgt dat veel mensen pragmatisch zijn en de emoties flink op kunnen spelen. Toch is het wel een periode van evenwicht, door de nuchtere werking van de Stier. Deze zorgt ervoor dat mensen elkaar waarderen en respecteren. De Schorpioen helpt naar diepe emoties te gaan en te zorgen dat mensen destructie en agressieve gedragingen tot een gewoon niveau brengen. Mensen die met vasten bezig zijn, zullen zich fijn voelen en er zal innerlijk veel reinheid zijn, zowel mentaal als fysiek. De Volle Maan zal hierbij zelfs nog veel kracht bieden om hiermee door te gaan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?

Happy hour


Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901(‚ā¨0,70/min)

BE: 0902-12024(‚ā¨1,25/min)

Blog

door Medium Sofia
Als het licht uitgaat.
Als het licht uitgaat en je niets meer ziet is er nog altijd een lichtje die branden blijft, hoe moeilijk het ook Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens , ik ben paragnoste -medium sofia, bij mij kun je ook terecht met vragen over dieren, raeding haeling voor mens Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Shakira
vervelende griep
Na een vervelende griep, ben ik er weer. Mijn excuses dat het zo lang duurde. Lees meer
door Medium Shakira
Grieperig
Lieve mensen, aangezien ik ook slechts een mens ben, ben ik er helaas even uit vanwege de griep. Ik ben er zo spoedig mogelijk Lees meer
door Medium Shakira
Morgen
Ook morgen komt de zon weer op, nieuwe dag met nieuwe kansen en uitdagingen. Focus je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt, de Lees meer
door Medium Shakira
Jaarwisseling op naar 2019!
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij Lees meer
door Medium Shakira
fijn kerstfeest
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Shakira
drukte en feestelijkheden
Vandaag is mijn zoon 23 jaar de drukte ervoor van bakken van taart en de nodige kerstbroden heeft bij mij zijn tol Lees meer
door Medium Shakira
Bijna Kerstmis
In de donkere dagen voor en tijdens kerstmis zal ik er ook zijn voor mensen die zich eenzaam voelen. Een gesprek of een chat Lees meer
door Medium Angelica
Universele wetten van aantrekking
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe Lees meer
door Medium Shakira
Onrust en drukte
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel gaat. Vooral Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is weer terug!
lieve allemaal! ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Moon
Hogere transformatie 2019
Wat je wil zal gebeuren, inzichten in zelfliefde zonder twijfel. Ja dat is waar ik voor ga mijn lieve bellers. Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading 2019!!! Of Jaarlegging
Ook benieuwd naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou en leg Lees meer
Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet opletten dat je soms teveel met werk of andere zakelijkheden bezig bent. Zorg ervoor dat je je partner en andere geliefden aandacht geeft. Uiteindelijk gaat het om kwaliteit van relaties en niet de kwantiteit. Ook moet je opletten dat je gezondheid kwetsbaar kan zijn. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een interessante week, waarin je in staat bent om je partner te boeien, maar soms kun je ook erg humeurig zijn en dan moet je oppassen dat je de ander niet kwetst. Je bent het eerste deel van de week emotioneel en kwetsbaar. Vooral als je het idee hebt dat je partner Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent sensueel en besteedt veel aandacht aan je partner. Vanaf woensdag zal dit iets anders worden, omdat je dan toch wat meer zakelijk ingesteld bent. Je moet opletten dat je niet altijd even aardig bent. Let dus op woorden en handelingen. Zondagochtend t/m dinsdagmiddag kun Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een bijzondere week, omdat de energie gericht is op warmte en liefde, maar dat dit zal gaan veranderen. Dit betekent niet dat het allemaal slechter wordt wat betreft romantiek en erotiek, maar je zult dan meer op andere dingen gericht zijn. Gaandeweg de week zal je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vind het deze week fijn om veel liefde met je partner te delen. Je bent passioneel en liefdevol, maar zal ook tijd aan kinderen en familie besteden. Je vindt het fijn om veel samen te zijn en te genieten van rust en eenvoud. Het wordt een goede week met romantiek en warmte. Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een prima week om nieuwe mensen te leren kennen, maar let op als je een jaloerse partner hebt. Je bent erg spontaan en open als je iemand vertrouwt en een partner kan er moeite mee hebben. Je kunt op zondagochtend genieten van geliefden in je omgeving, maar daarna wil je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is veel liefde en saamhorigheid tussen jou en je partner. Ook ben je zeer sociaal, waardoor mensen het fijn vinden om met je om te gaan. Het wordt een week zonder al teveel problemen of negatieve zaken. Dit dwing je zelf af door je sympathieke gedrag en de liefde die je aan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent minder actief dan normaal en zowel mentaal als fysiek zwakker. Toch heeft dit ook wel zijn positieve kanten. Je zult veel liefde met je partner delen en ook anderen krijgen meer aandacht van je. Zondagochtend is geschikt voor huiselijke activiteiten. Daarna zal je t/m Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent fysiek krachtig en hebt veel zelfvertrouwen. Je bent aantrekkelijk en je partner zal graag bij je zijn. Je bent charmant en daardoor zullen anderen veel aandacht voor je hebben. Heb je een bezitterige partner, dan zal je op moeten letten. Zondag is geschikt om uit te Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is zeker geen slechte week met al die passionele, maar toch behoudende energieën. Je bent zeer sensueel en optimistisch, waardoor je partner en jij het prima kunnen vinden. Zondagochtend zal je de dag relaxt opstarten met warmte voor je partner en andere gezinsleden. Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week gericht op je thuissituatie, familie en gezin. Ook vind je het belangrijk je veiligheid in de gaten te houden. Bedenk dat er een storende energie is, waardoor deze wel eens in gevaar kan komen. Zondagochtend start je met veel aandacht voor je gezin, maar vanaf Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een week, waarin je geestdrift je erg sterk maakt. Je moet wel opletten dat er op zakelijk gebied mensen kunnen zijn, die het erg leuk vinden om met jou samen te werken. Er kan dan verleiding zijn. Vanaf woensdag zal dit anders worden en zal jouw mystieke en spannende Lees meer


Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
De dwergplaneten Eris en Ceres werken voor de Boogschutter positief. Ze zullen activeren en zorgen dat veel tot een goed resultaat leidt. Er is veel kans op succes zowel in contact met mensen als in de activiteiten die je doet. Let op dat er flink wat mysterieuze energie in de lucht Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Jouw heersende planeet Mercurius zal samen met Venus en de Zon veel energie bieden. Het is een fijne maand om conflicten of andere problemen op te lossen en achterstallig werk af te ronden. Je dwingt bescheiden en sympathiek kansen af, zodat anderen je waarderen. Let op dat verkeerde keuzes Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Er komt een maand aan, waarin problemen verdwijnen. Soms moet je alle zeilen bijzetten, maar het zal vanzelf beter gaan. Wees niet bang om te zeggen wat je vindt. Je bent sterk genoeg en mensen zullen niet snel over grenzen gaan. Wat betreft relaties kan je krachtig en serieus in het leven Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Mei is een maand, waarin de Kreeft veel levenskracht heeft. Je bent empathisch en sympathiek en hebt niet alleen een krachtige, maar ook warme uitstraling. Overdrijf niet, omdat de kracht anders tegen je kan gaan werken. Werk je voor een baas, dan zal je vooral veel bereiken als Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Het is een fijne maand. Blijf wel bescheiden en neem zoveel mogelijk de middenweg. Wees dus niet te extreem bij wat je wel of niet wilt. Je bent op zich sterk en hebt veel zelfvertrouwen. Er wordt gesteld niet te impulsief te zijn en rationeel te handelen. Het is een maand, waarin je op Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
De dwergplaneet Eris maakt verbinding met de Zon, waardoor negatieve energie van Mars afgestoten wordt. Conflicten worden vermeden en problemen opgelost. Je bent zelfverzekerd en staat assertief in het leven. Het is een maand van goede veranderingen. Je dient relaxt en flexibel te zijn Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Het is een maand, waarin je veel bereikt. Wil je een eigen bedrijf starten, doe dit dan alleen als je het gevoel hebt dat dit zin heeft. Heb je een eigen bedrijf, dan staan concurrenten je niet in de weg. Mensen die voor en met je werken, hebben grote bijdrage en zorgen dat je bedrijf goed Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Venus biedt een krachtige energie, waardoor er goede kansen zijn om je leven ten goede te laten keren. Daarnaast zullen de Maan en Neptunus je bijstaan. Deze kunnen helpen om energie van Mercurius, die minder gunstig voor jou is, te absorberen. Deze planeet kan angsten, frustraties en Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Maan neemt een prominente rol in het leven van de Steenbok in. Vooral het 1ste deel van de maand kan er weerstand zijn en ben je wat lui. Je kunt je moeilijk op je werk te richten. Dit kan niet alleen zorgen dat je stilstaat, maar ook achteruitgang is dan mogelijk. Dit kan je echter Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Je neemt niet alleen jezelf onder de loep, maar ook conflicten, die je op kunt lossen. Je kunt wel eens denken dat dingen aan anderen liggen en minder aan jou. Kijk kritisch naar je eigen handelen. Je hebt de neiging conflicten te verergeren door er mensen bij te halen, die het met je eens Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De Schorpioen krijgt veel kracht vanuit de heersende Mars. Je bent energiek en enthousiast en niet snel af te stoppen. Ook Uranus neemt een positieve positie in, waardoor er mogelijkheden zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Er wordt aangeraden voor jezelf duidelijk te maken wie wel Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Mei wordt voor de Waterman een prima maand, waarin problemen opgelost worden. Dit komt vooral, omdat Venus en jouw heersende planeet Neptunus een goede positie innemen. Daarnaast zal de Maan voor veel kracht zorgen. Daardoor heb je een sterke drang om bepaalde veranderingen in te voeren, Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag