Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 31

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen kan er een bijzondere kosmische energie hangen. Er worden aan het begin van de week dan ook restricties aan je emoties gelegd. Over het algemeen doe je dit zelf en heb je daar wel redenen voor. Je weet van jezelf dat je soms moet inhouden om je staande te houden. In een relatie vind je het echter erg fijn om je partner deze periode te verleiden. Je vindt het prettig als de vonken er van afvliegen. Vooral als er niet alleen passie en romantiek is, maar als er ook nog eens veel diepgang bereikt kan worden. Bij singles kan de liefde aan het begin van de week ook flink stromen. Toch is er wel een kosmische kracht die jou onzeker maakt, waardoor je het gevoel hebt dat je iets mist. Je hebt echter wel een rem op emoties, waardoor je niet klakkeloos achter mensen aanloopt. Je bent iemand die nu eenmaal veel normen en waarden heeft. Ten aanzien van romantiek heb jij dan ook veel respect voor anderen. Woensdag en donderdag zijn voor gebonden mensen zeer geschikt om leuke activiteiten te ontplooien en samen met je partner mensen uit te nodigen of op visite te gaan. Je bent empathisch en kan je partner prima begrijpen, waardoor jullie veel eenheid uitstralen. In het midden van de week zullen singles op emotioneel gebied meer open worden en zal je de passie weer in je op voelen komen. Je kunt zelfs lekker flirten, zonder dat je gelijk te banaal wordt. Je hebt talent om op een sensitieve en empathische wijze te weten hoe je mensen kunt paaien. Hierdoor zal je zeker kans maken om mensen aan te trekken. Het weekend zal niet superromantisch zijn, maar zijn er toch zat leuke momenten om je hart te verwarmen. Het is een mooie periode om er samen met een partner op uit te trekken. Singles kunnen echter wel frustraties ervaren. Dit kan vooral ontstaan als je merkt dat je niet fit bent en minder zin in liefde hebt. Zaterdagavond zal jouw charisma wel toenemen en komt romantiek boven. Je moet er wel rekening mee houden dat er maatschappelijk gezien een moeilijke periode kan zijn, waarin we horen hoe mensen met elkaar omgaan of dat er weer iets ergs is gebeurd. Er wordt vanuit de hogere energie op aangedrongen je deze week op positieve manier te gedragen en te zorgen dat mensen liefde en vriendschap delen. Afgunst, jaloezie en andere negatieve gedragingen kunnen tot problemen leiden.

Carrière en financiën
Je kunt de eerste dagen van de week zeer ambitieus en creatief zijn. Er zijn dan ook aanwijzingen dat je hier veel mee kunt bereiken en er goede resultaten uit kunt halen. Je hebt liefde voor werk en straalt dit uit, vooral als je met interessante ideeën komt. Omdat je in contact met collega’s sympathiek en empathisch bent, zullen mensen hier open voor staan. Dinsdag en woensdag komen er kansen, die je op zich zelf afdwingt, juist omdat je erg enthousiast bent. Daarbij zal je in staat zijn de juiste tactiek te gebruiken, zodat je goede keuzes op de juiste momenten kunt maken. Aan het eind van de week zal je minder met werk bezig zijn en loop je soms wat met je hoofd in de wolken. Je bent passioneel en kunt de liefde sterk in je op voelen komen. Er zijn zelfs aanwijzingen dat je met signalen te maken kunt krijgen van iemand die jou wel ziet zitten. Dit kan een collega zijn, maar ook met klanten kun je soms wel eens bepaalde emoties ervaren. Let wel op dat flirten ook wel voor misverstanden kan zorgen en dat je dan problemen kunt krijgen. Tracht dit te voorkomen, zelfs als jij en de ander het leuk vinden. In het weekend kun je, als je moet werken, problemen met collega’s hebben. Mensen zullen je namelijk niet altijd evenveel respect geven, waardoor jij je flink kan storen. Tracht irritaties dan in te houden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Weegschalen zijn mensen die uiterlijk en luxe erg belangrijk vinden. Ze hebben vaak een van nature aantrekkelijk uiterlijk en vinden het belangrijk als andere mensen iets te melden hebben. Hun drang om aantrekkelijk te zijn, wordt echter wel innerlijk gevormd. Ze hebben strikte normen en waarden en dragen deze graag naar buiten uit. Ze vinden het fijn om met mensen om te gaan, maar hebben maar weinig echte vrienden, omdat ze erg kritisch zijn. Een zwakke schakel in je lichaam kunnen deze week je nieren zijn. Dit lijkt met maken te hebben met bepaalde producten. De Weegschaal die hier mee bezig is geweest, zal daar dan ook het meeste mee te maken hebben. Met name producten als suiker, alcohol, drugs, nicotine en andere genotsmiddelen zijn het gevaarlijkst. Hieruit kunnen huidproblemen ontstaan zoals acne en eczeem, maar ook psoriasis. Tracht jezelf te beheersen, als je merkt dat je deze producten teveel gebruikt. Eet wel veel groente, fruit en volkoren producten en drink voldoende water, om nieren te ondersteunen. Je kunt deze week vermoeid zijn, maar dit geldt meer voor mensen, die te weinig bewegen. Trek er lekker op uit en sport geregeld, zodat je stress en vermoeidheid er uitwerkt.

Overzicht voor alle tekens (periode van ambities in de carrière, maar ook in de liefde en familie)
De Zon in de Leeuw brengt passie en dominante energie, waardoor er conflicten zijn, die stress, strijd en andere problemen brengen. Het kan een lastige week worden, waarbij we beter niet omgaan met mensen, waar we gelijk al van weten dat dit niet goed uitpakt. Beter zoek je mensen en groepen op waar jij je goed bij voelt. Ook wordt aangeraden het gevaar niet op te zoeken en rust te bewaren in keuzes die je maakt. Venus reist deze periode, samen met Mercurius en later de Zon in de Maagd. Dit kan tegenstrijdig zijn, omdat Jupiter, die retrograde in de Waterman reist, eigenzinnigheid brengt en Jupiter avontuur en speelsheid. We moeten balans vinden. Mensen die dit voor elkaar krijgen, kunnen profijt hebben, omdat creativiteit en rationaliteit goede ontwikkeling geven. Venus brengt romantiek en seksuele spanning, maar ook financieel komen er meerdere mogelijkheden om vooruit te gaan. Dit geldt voor mensen, die er al een tijd mee bezig zijn geweest en daar de vruchten van kunnen plukken. Mars, in de Maagd, maakt enorme ambities bij mensen los. Met Venus, Mercurius en de Zon zal dit een mengeling van passie, liefde, fysieke kracht en rationeel gedrag brengen. Er zal evenwicht zijn tussen werk en privéleven. Er wordt aangeraden nu al bezig te gaan met afronden van achterstallige taken en plannen van nieuwe projecten of andere grote veranderingen. We moeten er al rekening mee houden dat de buitenplaneten het eind van augustus retrograde gaan bewegen. Hierdoor kan je plannen die je nu maakt en nu even niet lukken, vanaf het eind van die maand succesvol overdoen.

Het is geen makkelijke week, maar er zijn magische momenten als gevolg van Zon en Mercurius, die tegenover Saturnus staan. Deze combinatie staat garant voor verandering en nieuw inzicht, waardoor we mogelijkheden afdwingen. De meesten doen dit niet speels of onbezonnen, maar juist overdacht en intellectueel. Zondag gaat de Zon een verbinding met Mercurius aan. Dit is een goede combinatie voor communicatie en delen van ideeën en meningen. Mensen zijn alert en actief, maar dat werkt negatief door. Concentratie kan een actieve geest verminderen, waardoor fouten, ruzies en andere problemen ontstaan. Mercurius heerst over communicatie, ratio en nadenken. Het is een goede periode om kennis op te nemen of creatief bezig te zijn. Er is nieuwsgierige energie, waardoor mensen graag ontdekken en experimenteren. Mensen die een hobby of beroep in de nijverheid hebben, kunnen nieuwe dingen bedenken en ingewikkelde dingen doen, die veel op kunnen leveren. Schrijvers of mensen in creatieve beroepen zoals reclame, krijgen veel inspiratie. Zoals we al zeiden is er een oppositie met Saturnus en dit kan frustraties brengen. Let zondag op hoe je op persoonlijk niveau communiceert. We kunnen veel moeite hebben met luisteren naar anderen, waardoor er zondag en maandag misverstanden mogelijk zijn. Mensen kunnen tegenover elkaar staan door het onvermogen gevoelens en gedachten verstandig te delen. Er is stress voor mensen die dit niet kunnen. Vooral mensen die van jong af aan onzeker zijn of mensen die negatief in het leven staan, hebben kans op frustratie, stress en zelfs depressie. Jongere mensen moeten opletten dat ze geen discussies en zelfs ruzies krijgen met gezaghebbers, ouders of andere volwassenen. De problemen die hieruit ontstaan, kunnen ons anders flink storen.

Dinsdag en woensdag vormt Venus een driehoek met Uranus en Mercurius een vierkant met Uranus. Venus en Uranus brengen opwindende energieën, waardoor we deze dagen sociaal naar elkaar kunnen zijn. We kunnen ook kritisch zijn. Dit geeft problemen in mindere relaties. Eenzaamheid, ontevreden gevoel en zelfs boosheid kunnen ons raken. Heb je een ruimdenkende partner en ben je zelf serieuzer en minder open, dan kunnen er conflicten ontstaan, eveneens als het andersom is. De rest van de week is geschikt voor vriendschap en contact met familie. Ben je single, dan wordt aangeraden je eigen gang te gaan en niet teveel op romantiek gericht te zijn. In je carrière is er een combinatie van creativiteit, experimenten en eigenzinnigheid, waardoor er nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus zorgt ervoor dat communicatie, ratio en provocatie hand in hand gaan. In relaties kunnen er mensen zijn, die hier last van hebben en van streek raken. We zullen extra op onze woorden moeten letten, omdat bepaalde uitspraken verkeerd opgevat kunnen worden. Merk je aan jezelf dat grapjes of uitspraken kwetsend zijn, tracht dan gas terug te nemen en luister meer naar de ander. Voel jij jezelf gekwetst, dan wordt aangeraden duidelijk te maken dat jij iets niet leuk vindt. Elkaar begrijpen en eerlijk voor gevoelens uitkomen, staan onder druk, maar met wat geduld, ratio en sympathie vinden we een weg. In de maatschappij krijgen we te maken met discriminatie, asociaal gedrag en isolatie als mensen elkaar links laten liggen. Het eind van de week zal het vierkant tussen de Zon en Uranus krachtige invloed hebben. Intellect en onafhankelijkheid worden versterkt, maar dit kan ook wel tegenwerken. Er kunnen conflicten en andere problemen zijn. Met elkaar oneens zijn, is niet erg, maar niet als mensen perse gelijk willen hebben. Bij bepaalde mensen kan het slechtste dan naar boven worden gebracht. De Maan zal zaterdag naar de Leeuw reizen. Deze combinatie geeft een sterke religieuze kracht. Mensen willen verbinding voelen en verlangen naar veiligheid en liefde. Familie en gezin zijn belangrijk en mensen zullen dit weekend veel liefde en aandacht schenken aan geliefden.

Loading…
Share This