Weekhoroscoop Weegschaal

De horoscoop van het sterrenbeeld Weegschaal lees je gratis bij Paragnostenlive.nl

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 32

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius en de Maan zijn aan het begin van de week de reden, waarom je allerlei emoties, verlangens en onbestemde gedachten voelt. Daardoor zullen gebonden mensen niet altijd weten wat ze nu precies willen. Heb je een partner die hier relaxt op reageert, dan kun je er niet teveel problemen door krijgen. Reageert je partner er te heftig op, dan zal je niet altijd even goed reageren. Tracht jezelf in dit geval te controleren en blijf zoveel mogelijk jezelf. Let vooral op bij een partner die bezitterig en jaloers is. Je kunt dan wel eens erg veel moeite hebben om hier een juist antwoord op te vinden. Praat er anders met een vriend(in) over, zodat die je kan helpen. Singles hebben de eerste dagen van de week veel behoefte aan erotiek en spannende avonturen. Je hebt veel emoties en verlangens naar een relatie, maar bedenk wel dat je er misschien nog niet klaar voor bent om een vaste relatie aan te gaan. Beter even genieten van vrienden, familie en anderen waar je jezelf kunt zijn. Denk liever over jezelf na en tracht bepaalde gevoelens, die minder veel goeds brengen, uit te bannen. Ben je gebonden en heb je een partner die jou in je waarde laat, dan zal je overigens die veiligheid bij deze partner vinden en zal je na woensdag een prima week meemaken. Het zal misschien geen romantische week worden, maar je zult wel veel plezierige dingen kunnen doen. Donderdag en vrijdag kun je gesprekken met iemand hebben, wat verrassende mogelijkheden kan bieden op gebied van liefde en erotiek. In het weekend zal romantiek op een laag pitje staan, maar is het wel een prima periode om er met vrienden of familie op uit te trekken. Je kunt hier veel warme gevoelens door ervaren en veel plezier hebben. Overigens is er voor gebonden mensen nog wel een grotere kans op een nieuwe spannende ontmoeting via vrienden.

Carrière en financiën
Jupiter, Saturnus en Pluto staan retrograde in de Steenbok en dat zal een krachtige werking hebben op de manier dat jij met je mentale gaven omgaat. Pluto zal nog wel eens veel passie bij je losmaken en dan heb je het gevoel dat je soms uit je vel kunt springen als mensen niet doen wat er van ze verwacht wordt. Daarbij kun je wel eens zelf ook de fout maken om met ingewikkelde aspecten om te gaan. Je hebt dan de neiging om dit nog te ontkennen ook. In dit geval moet je oppassen dat je dus zelf ook dingen kunt doen, die niet aan te raden zijn. Let op dat je dan zeer onverantwoord gedrag kunt laten zien. Aan het begin van de week dien je vooral diplomatiek te blijven, omdat er moeilijke momenten kunnen zijn. Het is belangrijk samen te werken en met bepaalde collega’s een goede band te hebben, zodat je hier beter tegen bestand bent. Vooral tot en met woensdag is het belangrijk om doelstellingen en ideeën over de toekomst te herzien. Misschien doe je er verstandig aan om nieuwe prioriteiten te stellen, zodat je beter in staat bent jezelf te ontwikkelen. Let donderdag en vrijdag op dat er zaken zijn, die zoveel aandacht nodig hebben dat je er emotioneel schade door op kunt lopen. Tracht relaxt te blijven en zorg voor voldoende slaap, zodat je overdag beter met problemen omgaat. Het weekend kun je intellectueel een impuls verwachten, waardoor je nieuwe mogelijkheden bedenkt of ontwikkelt.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot zondagavond in de Steenbok en geeft positiviteit. Het is een nuchtere energie en veel mensen zullen overdag relaxt in het leven staan. Pas wel even op als je zwakke gewrichten hebt. Zware inspanningen kunnen kwetsuren geven. Ook wordt aangeraden je niet teveel bloot te stellen aan zonlicht. Heb je een kwetsbare huid, dan kan je eerder last hebben van eczeem of andere problemen met de huid. Mensen die op vakantie zijn of mensen die in grote groepen verblijven, dienen op te letten, omdat de kans bestaat dat corona sneller om zich heen grijpt. Houd je dus aan regels en blijf alert. Maandagavond zal de Maan naar de Waterman reizen en zondag zal daar de Volle Maan om 17:59 ontstaan. Mensen kunnen moe zijn, wat invloed op ons humeur heeft. Ook kan de weerstand wat lager zijn, waardoor we meer kans hebben om ziek te worden. Vooral de 2de t/m de 4de is er een grotere kans dan gewoonlijk. Pas op en neem geen risico. Overigens moet je niet alleen met corona opletten, maar ook met andere ziektes. Dit kan moeilijk zijn, omdat mensen met deze energie meer behoefte hebben om sociale contacten op te zoeken. Woensdagochtend vroeg zal de Maan naar de Vissen reizen. Dit is een energie die mensen minder rationeel maakt. Veel mensen zijn dan empathisch en zullen een sterke neiging hebben om contacten op te zoeken. Je bent erg gastvrij en aangezien anderen dit ook hebben, is er veel contact mogelijk. Daarbij zal de energie zorgen dat mensen meer de neiging hebben alcohol en andere verslavende producten te gebruiken. Alle ingrediënten dus om op plekken te komen, waar veel mensen zijn!!! Vanaf vrijdagmiddag beweegt de Maan naar de ram en dit geeft juist energie, waarbij mensen bij elkaar weg willen blijven. Veel mensen kiezen ervoor om bij vertrouwde mensen te zijn en niet teveel er op uit te trekken. Er kan dus een relaxt weekend zijn, zonder al teveel contacten. Wel kunnen mensen te maken hebben met hoofdpijn of andere stress-gerelateerde zaken.

Overzicht voor alle tekens (Blijf verantwoordelijk handelen, zodat je geen risico loopt)
Jupiter, Saturnus en Pluto zullen nog een aantal weken retrograde in de Steenbok bewegen. Saturnus beweegt deze periode tussen de Waterman en Steenbok. Pluto heeft een zeer krachtige werking op onderbewustzijn. Daarbij zijn er ingewikkelde aspecten, waardoor veel mensen er moeite hebben om er mee om te gaan. Het vervelende is dat ze het niet eens doorhebben en zich onverantwoord gedragen, zonder zelf het kwaad in te zien. Mislukkingen en andere negatieve zaken kunnen op hun pad komen. Jupiter maakt mensen ambitieus en verantwoordelijk en er zijn mensen, die de energie van Saturnus wel goed gebruiken. Blijf voorzichtig en laat je niet verleiden om te impulsief te worden. Er wordt aangeraden je aan regels te houden en niet te denken dat het allemaal een bedacht verschijnsel is als het om covid-19 gaat. Qua gezondheid moeten we opletten dat de retrograde planeten een versterking geven aan het coronavirus. We zagen vorige weken aanwijzingen dat het coronavirus over de Aarde trok. Een grote zorg is de agressieve Mars, in de Ram, die een versterking geeft aan planeten, die het coronavirus eerder over de Aarde brachten. De eerste voortekenen zijn er, maar aan de andere kant kunnen wetenschappers positieve energieën ervaren. Daardoor zal de zoektocht naar geschikte vaccins een versnelling meemaken. Het wordt een race tegen de klok, tot die tijd dus zeer sterk opletten.

Omdat er deze maand veel krachtige planetaire energieën zijn, hebben veel mensen mogelijkheden om doelen te stellen en te behalen. We kunnen de maand ingaan met nieuwe kansen creëren en talenten te laten zien. Het is een maand van exploratie en effectiviteit en laten we hopen dat dit ook zeker voor de wetenschap nuttig is. Deze maand zal de Zon tot de 22ste in de Leeuw verblijven en dit is een gunstige energie voor mensen die een kinderwens hebben. Ook voor een gezin met kinderen is de energie zeer goed te gebruiken. De liefde zal een passionele impuls krijgen. Singles kunnen veel aandacht krijgen en kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen kunnen een bestaande relatie versterken, maar let op dat een ongezonde relatie sterk onder druk zal staan. Maandag zal de Volle Maan, om 17:59 uur, in de Waterman staan. Voor gezondheid is dit lastig, omdat het metabolisme langzamer werkt. Mensen kunnen nu erg veel moeite hebben om zichzelf emotioneel onder controle te houden. Dit kan ervoor zorgen dat er van zondag t/m dinsdag mentale problemen zijn, die mensen weg gaan eten of drinken. Omdat de stofwisseling dus minder snel is, is vetvorming sneller aanwezig. Ook zullen veel mensen zich veel moeier voelen, waardoor men er verstandig aandoet om meer rust en ontspanning te nemen.

Er is een krachtige energie van hemellichamen in de Waterman, die vooral sociale problemen kunnen geven. Vooral maandag en dinsdag kan je beter niet teveel met anderen optrekken en eigen plannen maken. Fysiek gezien moet men opletten met fysiek zware werkzaamheden en uitgebreide activiteiten met sport. Overigens kunnen mensen met een zittend bestaan beter actief worden, omdat hun lichaam de actie wel nodig heeft. Mercurius beweegt tot woensdag in de Kreeft. Hierdoor zijn mensen over het algemeen liefdevol, maar emoties zijn snel te raken. De energie zorgt namelijk voor spirituele energie, waardoor intuïtie versterkt wordt en mensen meer aanvoelen. Vooral mensen die van nature gevoelig zijn, kunnen problemen hebben. Positieve kant is dat mensen zich beter in kunnen leven, waardoor de saamhorigheid onderling goed is. Vanaf woensdag zal Mercurius door de Leeuw reizen en dit brengt passie in liefde en erotiek. Mensen willen eerlijk zijn en intens communiceren, waarbij ze dan denken dat het allemaal goed is wat ze zeggen. Eerlijkheid is te prijzen, maar wel binnen bepaalde normen en waarden. Een andere planeet die deze week invloed heeft, is Venus die tot vrijdag door de Tweeling reist. Dit is voor avontuurlijk ingestelde mensen goede energie. Mensen die dit minder zijn, doen er goed aan de energie te gebruiken om er op uit te trekken. Gebonden mensen kunnen hun partner nu meer liefde geven en singles hebben behoefte aan erotiek en spanning. Mensen willen elkaar in het algemeen veel aandacht schenken. Venus reist vrijdag naar de Kreeft reist, waardoor emoties onder druk staan Bemoeien mensen zich teveel met jou zaken, dan kun jij daar veel moeite mee hebben.

Loading…
Share This