2013-09-16 Frank blog

Frankop 16-09-2013 om 13:17

Beste mensen, Op de 19de zal de Volle Maan weer aan de hemel staan. Voor, tijdens en na deze Volle Maan, zal er een krachtige werking van uitgaan, die veel mensen positief kan beinvloeden. Helaas kan deze kracht tegen ons werken, omdat ook negatieve karaktertrekken versterkt worden. In de horoscoop van deze week wordt uitgelegd hoe ieder sterrenbeeld hier het beste mee om kan gaan. Daarnaast kan de Volle Maan ook invloed hebben op je gezondheid. Ook dit wordt besproken. Ik nodig je daarom van harte uit om de horoscoop te lezen. En vergeet vooral je schaduwsterrenbeeld niet. Ook die kan erg belangrijk zijn. Bedenk dat een horoscoop niet alle wijsheid in pacht heeft, maar wel een richting kan geven om je leven net even wat makkelijker te maken. Warme groet van Frank

Loading…
Share This